Tredje verdenskrig kan være få dager unna

21.5K visninger
3 minutter lesetid
44

 

NATO landet Tyrkia bygger opp store styrker langs den Syriske grensen og forbereder en invasjon som i realitet betyr at vist de rykker inn så er NATO i krig med Syria, Iran, Irak, Russland og muligens Kina.

Det som foregår på den tyrkisk-syriske grensen bærer bud om intense forberedelser til Tyrkias invasjon av Syria, sa den russiske forsvarsdepartementets talsmann generalmajor Igor Konasjenkov i dag.

Russia Claims They Have Serious Grounds to Believe Turkey Will Invade Syria

https://www.youtube.com/watch?v=VNzfPUvLQGg

-Vi har svært god grunn til å mistenke at Tyrkia forbereder seg til militær invasjon av en suveren stat, Den syriske arabiske republikken… Vi registrerer stadig oftere tegn på de tyrkiske væpnede styrker prøver å skjule forberedelser til en aktiv invasjon av Syria.

Generalmajor Igor Konasjenkov la tidligere i dag frem veldokumenterte videobevismaterialer for forsvarsdepartementet som viser at Tyrkia også angriper syriske tettsteder nord i Latakia.

uyeuyeyr

Russerne er forbauset over at de svært så snakkesalige representantene for Pentagon, NATO samt tallrike andre såkalte organisasjoner for forsvar av menneskerettighetene i Syria er helt tause til tross for at Russerne og Syrias rop om hjelp. Eneste kravet fra den kanten har vært at man ber Russerne slutte å bombe Al Qaeda, Al Nusra og ISIS.

Vesten nekter også å innføre samme økonomiske sanksjoner og olje-boikott mot terrorgruppene i Syria som de har innført mot syriske sivile som også er direkte årsak til hungersnøden i en rekke syriske byer.

Vestlige media kjører propaganda om at syrere sulter som skal legitimere en vestlig invasjon, ikke et pip i media om at det er vesten selv som står bak hungersnøden, de blir heller ikke bedre av at det som sendes inn av nødhjelp blir solgt til innbyggerne av ISIS til skyhøye priser for å finansiere mer terror, bildene vestlig media hevder er fra Syria er alle flere år gamle og fra helt andre steder i verden enn Syria.

Madaya: What The Media isn’t telling you

Igor Konasjenkov sa også at Russlands Forsvarsdepartement har trappet opp alle former for diplomati i Midtøsten for å prøve å forhindre en storkonflikt.

Saudi -Arabia vil også være med og bekrefter nå at også deres styrker står klare til å invadere Syria.

http://sputniknews.com/middleeast/20160204/1034244705/saudi-ground-troops-syria.html

Ser man litt på tallmagien her så dukker det opp litt mer enn tilfeldigheter, Tyrkia skjøt ned det Russiske Su-24 flyet 24 nov, det er 1776 timer siden på lørdag 6.2-2016, på lørdag er det også 74 dager siden Su-24 flyet ble skutt ned, samme dag som vi bikker 7,4 milliarder mennesker på kloden.

(1776 er året USA og Illuminati ble grunnlagt, vi er også i det hebraiske år 5776  )

Det vi nå ser utspille seg minner ikke så rent lite om den tyske invasjonen av Sovjetunionen som starter med Operasjon Barbarossa den 22. juni 1941 for 74 år siden, ( 27 226 dager siden )  Også da prøvde Hitler det samme som Erdogan, nemlig  å prøve å skjule invasjonsstyrkene sine for omverden. Erdogan har en våt drøm om å gjenreise det det osmanske rike og bli stor Sultan, flere ganger har han uttalt at han er Saladin reinkarnert, Saladin var mannen som samlet verdens muslimer til en stor arme, tok Jerusalem tilbake og jaget korsfarerne og Tempelridderne ut på havet.

Det blir nok heller ikke vanskelig å få støtte til en invasjon av USA nå som Putin har sagt farvel til petrodollar og gått over til å selge olje i Kinesiske yuan.

Vestlig regime finansiert media tier som vanlig om det som nå utfolder seg langs den Tyrkiske grensen. Ser vi en reprise ?  Det var strengt forbudt for media å informere det norske folk om at 40 000 Tyske soldater var på vei for å angripe Norge, Myndighetene vi lønnet for å jobbe for oss gjorde det motsatte og sendte folket i armene til Hitler mens de selv rømte hals over hodet med gullet vårt under armene, folket var det ikke så nøye med…

Min analyse er at det er stor fare for en hendelse på lørdag som kan eskalere videre til storkrig, mye kan tyde på at 19 mars er dagen da det virkelig braker løs.

http://thenewsdoctors.com/goodbye-petrodollar-russia-accepts-yuan-is-now-chinas-biggest-oil-partner/

http://www.aftenposten.no/kultur/Aftenposten-taus-om-arhundrets-nyhet-7973556.html

http://www.worldometers.info/world-population/

http://sputniknews.com/middleeast/20160204/1034245266/turkey-syria-military-threat-warning.html

https://www.rt.com/news/331278-turkey-military-invasion-syria/

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

44 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Aradorn
Aradorn
Anonym
2 år siden

3’dje verdenskrig…
2016, så var det kanskje et alternativ å tenke så, men i dag -09-2021, så er vi ferdige med WW3, og er midt i WW4, biokjemsisk – teknologisk krig, så WW5, som da blir neste steg, kommer 2030+-, alt etter befolkningens vilje til å stå sammen, om frihet og rettferdighet.

Når befolkningen er så materialistiske av seg at de ikke, klarer å se foran nesa, og oppfatte hva som foregår, så går verden rett til helvete bokstavligtalt.

For veldig lenge siden, så startet alle dagen med å koble seg til sitt høyere-selv, og ha kontakt med vår skaper.

I dag har ingen, så nær sagt kontakt med seg selv, eller sin skaper, og er på vei rett til helvete bokstaveligtalt.

På tide å våkne opp fra materialistisk verden, propaganda, og mind kontroll. Starte å se foran nesa igjen, og finne seg selv.

Nitupsar
Nitupsar
Abonnent
8 år siden

Hvis Erdogan hevder han er en reinkarnasjon av Saladin så bekrefter dette bare at han har mistet grepet hvis han da noengang hadde det! Han har oppført seg som en gal hund og har ingen internasjonal støtte av betydning. Hvis han skulle være gal nok til å invadere Syria, bør Russland sette inn bakkestyrker med øyeblikkelig virkning og jage ham hjem igjen. Erdogan er kanskje smart nok til å vite at dette kan bli resultatet. Det er mitt håp!

Georg
Georg
Anonym
8 år siden

Himmel og hav. Her var det mye rart. En salig blanding av historiske halvsannheter og religiøse drømmerier/ myter. Den som tror på en tredje verdenskrig i nærmeste fremtid må være fra forstanden. At mange muslimer ønsker et nytt kalifat er vi kjent med. Historien pleier imidlertid ikke å gjenta seg. 1. og 2. verdenskrig har helt ulike historiske årsaker. 1. verdenskrig fordi den osmanske tronarvingen ble skutt i Sarajevo, det ble slutten for det osmanske riket. 2. verdenskrig: fascismens fremvekst og Hitlers ekspansjonstrang, japansk militarisme og ditto erobringstrang Dette trakk også USA og Russland inn i krigen. Sjansen for at stormaktene går til krig mot hverandre er mindre enn minimal. Ganske enkelt fordi alle parter vet at en slik krig vil bli altutslettende. Vi vil se mye krig i Syria og omegn en god stund ennå, men noen 3. verdenskrig blir det neppe. Noe nytt kalifat for muslimer blir det nok heller ikke med det første. Det vil nok i tilfelle bli meget begrenset geografisk. ISIL er sterkt på defensiven militært. Selv deres egne deltar i kampene mot dem. Terrorfaren i Europa vil nok øke, men at Islam erobrer Europa og verden skal nok svært mye til i svært lang tid ennå. Antakelig aldri. Det var en grunn til at Kalifatet ble nedkjempet i sin tid.

Klaus Olsen
Klaus Olsen
Anonym
8 år siden

Støtter man Tyrkias hatske linje, støtter man også folkemord og hatsk krigføring i nabolandene. Stoltenberg har erfaring med militær overfall på uskyldige og forsvarsløse Libya når han misbrukte NATO for å hjelpe Græsviks elskede “opprører” uten å varsle Stortinget om sitt folkemord, under fortvilt bønn fra Mandela om å stoppe massedrapene til Stoltenberg.

rabalder
rabalder
Anonym
8 år siden

Hvis noen spør meg om jeg tror på GUD kan jeg ikke svare ja eller nei . jeg må først hvite hva de legger i ordet GUD. jeg syns det er et meningsløst spørsmål. Jeg mener vi burde komme oss vekk fra denne personifiseringen om hva hvem vi tror på. Hva om vi heller utrykker hva slags verdier vi vil dyrke ok ikke hvem slags gud vi vil dyrke. Personlig tror jeg at vi i utgangspunktet alle har en evigvarende bevissthet i en eller annen form. Tror ikke at det finnes noen gud som kan forandre på det. Det er vi som har ansvaret og de gudommelige mulighetene. Så tror jeg på karmaloven som sier at alt du foretar deg vil ha konsekvenser på godt og ondt uavhengig av noen personlig gud. Så har vi alle et ansvar or hverandre for vi trenger alle hverandre. Vi trenger å ble sett og vi trenger å se. På den evige vandring tror jeg vi i blant får oppleve klarsyn da vi blir nødt til å dømme oss selv. Da vil man forstå at det nytter ikke å lyve for seg selv. Det vil bare gå ut over deg selv i det lange løp.
Sånn circa tror jeg nå for tiden ,men jeg håper å være i evig utvikling.

Georg
Georg
Anonym
Svar til  rabalder
8 år siden

Her var det mange interessante religiøse tanker, men unngå for all del å blande religion/ religiøse skrifter/ prediksjoner og realpolitikk. Det ender oftest i det vi ser noen tendenser til enkelte steder her: rene dommedagsprofetier. Dem har verden sett mange av. Ingen har så langt blitt til virkelighet. Verden og menneskene vil nok oppleve mye elendighet før jorda brenner opp. Det skjer imidlertid ikke før om en 4 mrd. års tid. Innen den tid har vi vel funnet andre planeter å leve på. For øvrig lite trolig at verden noensinne blir et muslimsk kalifat styrt etter prinsippene i Sharialovene.

Øyvind Aarsnes
Øyvind Aarsnes
Abonnent
8 år siden

Bibelen forteller at Satan raser fordi han vet at han bare har en kort tid igjen før han blir bundet i 1000 år. Bortrykkelsen står for døren og er dere rede mine venner til å bli med ?

Balle Clorin
Balle Clorin
Anonym
Svar til  Øyvind Aarsnes
8 år siden

“Bortrykkelsen står for døren og er dere rede mine venner til å bli med?” Det er kun 144.000 som blir med, og det er de som bevitner at Jesus var Kristus inkarnert OG følger Bibelens Lover og Befalinger, SAMT gjør Guds Vilje. Nåløyet er mao svært, svært trangt.

En mann med åpenbar agenda
Svar til  Balle Clorin
8 år siden

Neida, nåløyet er ikke trangt. Det er millioner av kristne som blir med i brudens bortrykkelse. De 144.000 er av Israels 12 stammer, altså det vi kaller jøder, og er ikke medregnet i Kristi Brud.

Saken er at alle som tar imot Jesus Kristus som sin personlige Frelser og lever i troskap mot Ham, er frelst og vil bli med i Brudens Bortrykkelse. Hvis man søker sannheten og er tro mot Gud, så langt man har sett, så er man renset i Lammets blod. Av nåde blir vi frelst, ikke av lov-gjerninger.

https://ord8liv.wordpress.com/2015/01/26/guds-offer-lam/

Tro på Gud og tro på meg! I min Fars hus er det mange rom (boliger). Var det ikke slik, hadde jeg sagt dere det. For jeg går for å gjøre i stand et sted for dere. Og når jeg er gått bort og har gjort i stand et sted for dere, vil jeg komme tilbake og ta dere til meg, så dere skal være der jeg er. (Joh 14, 1-3, oversettelse fra 1978).

Balle Clorin
Balle Clorin
Anonym
Svar til  En mann med åpenbar agenda
8 år siden

“De 144.000 er av Israels 12 stammer, altså det vi kaller jøder.” Israels stamme består av 12 stammer, en av dem er Judahs (jødene). House of Judah dannet sør-riket, mens House of Israel dannet nord-riket. Når Bibelen snakker om Israel snakker omtaler den israelittene eller hele slekten som én, ikke om jødene eller den illegitime staten Israel. Vi vet vel alle hva Jesus sa og mente om jødene, hva han sammenlignet dem med, hvem som fikk Jesus anholdt og dømt, samt hva Åpenbaringen sier om jødene (satans synagoge), samt de som kaller seg jøder, men ikke er jøder.

“Saken er at alle som tar imot Jesus Kristus som sin personlige Frelser og lever i troskap mot Ham, er frelst og vil bli med i Brudens Bortrykkelse.” Så lett er det dessverre ikke. Se under.

“… og er tro mot Gud” Det betyr å følge Hans Befalinger, Lover og Vilje. Derfor er nåløyet trangt. Matt.: 7 21-23.

En mann med åpenbar agenda
Svar til  Balle Clorin
8 år siden

Den som er født på ny, (ånden født på ny) og drevet av den Hellige Ånd, kan ikke gjøre annet enn å følge Hans befalinger, Lover og Vilje. Han har skrevet sin Lov i våre hjerter, som profeten sier.

Lov gjerninger frelser ingen, men gjerninger av TRO frelser. En gjerning av TRO er for eksempel bekjennelsen av at Jesus er Herre. For hvis du med din munn bekjenner at Jesus er Herre, og i ditt hjerte tror at Gud har oppreist ham fra de døde, da skal du bli frelst. Med hjertet tror vi så vi blir rettferdige, med munnen bekjenner vi så vi blir frelst. Skriften sier: Ingen som tror på ham, skal bli til skamme. For her er det ikke forskjell på jøde og greker. Alle har samme Herre, og han er rik nok for alle som påkaller ham. Hver den som påkaller Herrens navn, skal bli frelst.

En annen ytre gjerning av TRO er å la seg døpe på bibelsk vis med full neddykkelse.
Denne gjerning av tro må man la skje når man er voksen nok til å selv velge Jesus som sin Frelser.
Den som tror og blir døpt, skal bli frelst. Det er et løfte fra Gud selv.

Hans Gaarder
Forfatter
8 år siden

Hvorfor har jensemann sånn hast med å sette verden i brann…?! Vil Jens Stoltenberg vise at han duger til å være sjefsbøddel for satan-NATO ved å forårsake enda mer ødeleggelse og død enn verdensverstingen Hitler…?

For over 4 år siden, i 2011, skrev jeg denne artikkelen om “den skjulte sprengfyringen” i kulissene for å få sparket i gang 3. verdenskrig.

http://www.nyhetsspeilet.no/2011/11/vil-jesuittene-og-frimurerne-klare-a-starte-3-verdenskrig/

Sannelig sliter Illuminati med å få det til denne gangen… Det vil liksom ikke ta fyr, samme hva de prøver på. Norsk presse skriver ikke lenger ondskapsfulle løgner om fredsnasjonen Iran. Det tyder på at USAs planer om krig mot Iran er forlatt.

Og siden vi ikke lenger hører noe om Ukraina, så har det vel også løpt ut i sanden å bruke Ukrainas naboskap med Russland som springbrett for å få kickstartet WWIII…

Å bruke tyrkerne til å angripe sine muslimske naboer og brødre i den lidende uavhengige nasjonen Syria høres noe ut som et desperat siste forsøk på noe som er dømt til å mislykkes…

Magnus
Magnus
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
8 år siden

Hei Hans. En av grunnreglene til ilimunati , Er at de skal spre kunskap i hele verden. Det er ikke tilat å skaffe seg makt via penger og krig.Det syns jeg er ræva. De opplyste som jo ilimunati betyr. Har aldri hatt noen agenda om verdensherredømme.Det er undergravings virksomhet bla fra nazistene, typisk dem.
Så det er ikke Ilimunati som styrer verden. Om det er en organisasjon som gjør det så er det nazistene.
Alle statsministere i Norge etter 1945 er nazister. De kontrolerer masse media så vi får ikke vite noe der, men jeg vet masse og jeg har bevis. Vi kan sikkert møtes en gang.
Magnus

Sannhetssøker
Svar til  smurfen
8 år siden

Ser ut som du hadde rett vedr. 22.mars (Skull And Bones og Georgia Guidestones), skremmende det som skjer i Belgia i dag. Kan dette være falsk flagg, eller starten på hva som venter oss naive fremover?

Russia Today
Russia Today
Anonym
Svar til  Sannhetssøker
8 år siden

Ser ut som han hadde rett i begge datoene – 19.mars (judenes bønnedag, sabbat) krasjet et passasjerfly fra Dubai under landing i Rostov. Pga. dårlig vær, selvfølgelig, mens det var bra vær i Krasnodar, 25 min. flyve tid unna.
Alle andre fly ble omdirigert dit, kun flyet fra Dubai venter 2 timer i lufta på bedring av været.
Det fikk is på kroppen, noe som endret fly-dynamikken og gjorde det ekstremt vanskelig å styre det med sidevind i kast på 18 m/sek.

seitasis
seitasis
Abonnent
Svar til  Russia Today
8 år siden

Det som ikke vanlige folk vet, samtalene med fly blir tatt opp på “tape”. Det gjelder iallefall de fleste fly landingsplassene i Scandinavia, minimum 1 måned tilbake i tid, mener jeg er lovpålagt.

Alexander B.
Forfatter
Svar til  seitasis
8 år siden

Er det bare uvanlige folk som vet dette da?
Alle som noengang har hørt om et fly har hørt om en BlackBox, og hva denne boksen representerer. Nyheten du vifter med, ble pumpet inn i sånn ca. alle tv-serier og filmer som hadde noe med fly å gjøre fra 1970 og frem til i dag!

seitasis
seitasis
Abonnent
Svar til  seitasis
8 år siden

Mulig jeg har undervurdert “vanlige folk”.
Mange er hengt opp i BlackBox’en, mens en kopi av samtalene med flyplassen finnes faktisk på flyplassen (normalt minst 1 måned i ettertid).

seitasis
seitasis
Abonnent
Svar til  Russia Today
8 år siden

Nå er er det ikke blackbox jeg snakker om, Alexander, flygeledere er vel den yrkesgruppe som er mest overvåket, må svare på blant annet hvorfor det tok 10 sekunder før de løftet røre, hvorfor gikk du på toaletten kl. ? en måned etter en ulykke.

seitasis
seitasis
Abonnent
Svar til  Russia Today
8 år siden

“Det fikk is på kroppen, noe som endret fly-dynamikken og gjorde det ekstremt vanskelig å styre det med sidevind i kast på 18 m/sek.”,
nå er det for mange år siden jeg tok fly-teorien. Trodde mer småfly var utsatt for dette.
Vi må vel vente på en flyger kommenterer, som kjenner lignende flytyper, for å kunne konkludere.
Lav sirkelhøyde kan vel føre til ising.

Alexander B.
Forfatter
Svar til  smurfen
8 år siden

Det er helt sprøtt å sitte å se dette idag, det du skrev en stund tilbake Smurfen! Med dette i bakhånd, kan du nesten peke inn fremtiden på nåløyet hva som vil skje. Det neste steget nå, er å ikke bare vite datoen, men også eventuelt hvor de vil oppstå. Kan nummerologien skjule kordinater inni tallene også?
All honnør til deg som har satt deg så grundig inn i dette Smurfen, og hva din kunnskap kan gi oss videre! Hadde man bare kunnet forhindre det man vet vil komme..

janmarius1000
janmarius1000
Abonnent
8 år siden

Det kan jo den skalte dommedag være også.
Hva med litt positivitet?

anders
Skribent
8 år siden

Du er forutgående smurfen. Bra. Men så vidt jeg har av informasjon for lang tid tilbake så vil ikke en storkrig lykkes. Mennesket har nådd tilstrekkelig spirituell utvikling som umuliggjør en storkonflikt.

Balle Clorin
Balle Clorin
Anonym
Svar til  anders
8 år siden

“Mennesket har nådd tilstrekkelig spirituell utvikling som umuliggjør en storkonflikt.” Hvor har du det fra? Hvilken spirituell utvikling snakker du om?

anders
Skribent
Svar til  Balle Clorin
8 år siden

Det er basert på mere enn 30 års drypp-drypp informasjon fra flere kilder. Her er det vanskelig å speisfisere fordi flere av kildene kan virke seriøse over en tid for deretter å falle i staver. Ikke alle opplysninger finnes på nettet heller. Den viktigste informasjonen fant jeg i 1985 i 9 tykke bøker på spansk; originalen er spansk. Hvorfor dette verket aldri ble oversatt til engelsk har jeg forstått de siste årene, altså nok en type informasjon som Illuminati absolutt vil fortie. Uansett, på nettet finnes de 9 brevene fra Kristus som påstås ble overlevert til menneskeheten da han kom tilbake i 2001 (I ånden). Du finner det på nettet http://www.christsway.co.za. Jeg har de siste årene presentert dette nettstedet til ca 14 meget nøye utvalgte personer. Ingen fattet noen interesse. Brevene er også på svensk samt 14 artikler. På annen hånd har du http://www.kryon.org som siden 1997 gir månedlige overføringer via medium. Her finnes veldig mange detaljer om alt mulig. Mye av det rforbløffende. Siden fra Pleiadene også. Hvis du finner at noe av dette vekker din entusiasme så er jeg interessert i å få tilbakemelding til apgamvik@live.com

Balle Clorin
Balle Clorin
Anonym
Svar til  anders
8 år siden

Christsway: sorry, når det ikke er henvisninger til Bibelen, men bare “cherry picking” fra deler av historien, så er det fake.

Kryon: noe sant, mest tull.

Prøv heller denne: http://thewayhomeorfacethefire.net/

anders
Skribent
Svar til  Balle Clorin
8 år siden

Siden innlegget kom fra selveste Balle så følte jeg at jeg måtte ta dette alvorlig. Jeg har brukt tre timer på å lese igjennom “The way home”; en virkelig prøvelse. Det er vel til dags dato det verste sludderet jeg noengang har lest på nettet. Balle! du er på ville vanker, du har et stort svart hull av desinformasjon i hodet ditt som krever rehabilitering. Boka er redigert av Illuminati/Annunaki og er i samme kategori som mye annet søppel på nettet. Er du dessuten en av disse som kommer utenifra med det formål å infiltrere og korrumpere sannhetens stemme i Nyhetsspeilet? Da er du blitt avslørt grundig. Gi deg selv en ny sjanse og sjekk mine henvisninger.

Balle Clorin
Balle Clorin
Anonym
Svar til  anders
8 år siden

3 timer på en bok på ca 120 sider, 90 sekunder per side, på engelsk, det er ganske raskt – imponerende.
Ja, det er en prøvelse, for boken utfordrer. Om du mener det er sludder, er det opp til deg.
Det andre du velter ut av deg anser jeg som et resultat av frustasjon fordi du ikke forsto.
Jeg har sjekket dine henvisninger og kommet med min konklusjon.

El Chino
El Chino
Abonnent
8 år siden

> Generalmajor Igor Konasjenkov la tidligere i dag frem veldokumenterte videobevismaterialer for forsvarsdepartementet

Smurfen, du siterer denne generalen og kilder fra “Russia Today” og tror fullt på dem!? Jeg tror lite på propagandaen som kommer fra “Putinstan”. En ytterligere avledning fra fakta om at Vladimir Putin er ondskapen selv.
F.eks. bakgrunnen om gift-mordet av Alexander Litvinenko i 2006. Et sterk indisium var at Putin likte (liker?) smågutter. Derfor måtte Litvineko dø:
http://www.nettavisen.no/nyheter/avdd-kgb-agent—vladimir-putin-ble-fanget-pa-film-mens-han-hadde-sex-med-unge-gutter/3423183774.html
http://nypost.com/2016/01/24/vladimir-putin-will-only-become-more-murderous-and-dangerous/

Om den britiske høringen:
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3411766/Litvinenko-claimed-Putin-caught-film-having-sex-boys.html

El Chino
El Chino
Abonnent
Svar til  smurfen
8 år siden

> Tror du på Zbigniew Brzezinsk ?

Selvsagt tror jeg ikke på en 78 år gammel kald-krigs gubbe.

El Chino
El Chino
Abonnent
Svar til  El Chino
8 år siden

Rettelse, han er 87 år!

Balle Clorin
Balle Clorin
Anonym
8 år siden

Nå tror jeg ikke makten er så opptatt av tall, men derimot stjerner og planeter. Når disse står i “riktig” posisjon, så kan det schmelle.

Det tårner seg opp, og Erdogan har vist seg som en meget intelligent psykopat, som spiller de kortene han har bra. Så jeg tror det blir storkrig, men det vil nok drøye litt – dette er rasling med sabler. Tyrkia vil bli lagt totalt i grus hvis det blir krig mot Syria/Russland. Så skal de klare noe militært, må de få “strukket” russiske styrker. Jeg kan heller ikke se at NATO er klare til noen konflikt – ennå.

Radiv zetzelau
Radiv zetzelau
Abonnent
Svar til  smurfen
8 år siden

Helt rett Anders. Dessuten er ikke jorda en klode men en plate. Alle bevis eg har gått gjennom taler for det. Hvorfor går ikke putin ut med det mon tro? Smurfen, liker veldig godt dine artikkler og kommentarer. Men kan ikke du sjekke ut det med klode/flat jord. Eg vil tru du finner kjapt ut av det. ?;)

Balle Clorin
Balle Clorin
Anonym
Svar til  Radiv zetzelau
8 år siden

Jorden er rund, som alle andre planeter i solsystemet. Flatjordteorien er satt ut for at sannhetssøkere skal bite på, for de vet at det meste de har blitt oplært til er feil.
Spør en hvilken som helt jordomseiler; han kan bekrefte at jorden er rund.

Radiv zetzelau
Radiv zetzelau
Abonnent
Svar til  Balle Clorin
8 år siden

Ok. Hvem som har seilt rett rundt da? Hvorfor må du fly helt opp til Europa fra sør amerika når du skal til sør afrika? Svært ulogisk. Visst jorda er rund så er den mye mye større en 40000 km stor i omkrets. Men hva vet eg! Eg har som ingen andre på denne jorda aldri sett bilde av denne planeten. Eller plata;) Spør om alt og holdt fast ved det gode:)

Balle Clorin
Balle Clorin
Anonym
Svar til  Radiv zetzelau
8 år siden

Det finnes et utall mennesker som har seilet eller fløyet rundt jorden, også alene. Du får google litt, så finner du det ut.

I og med at jorden er rund, og man skal fly/seile langt, så blir den korteste veien å bue turen (storsirkelflyving/storsirkelseilas). Finn frem en globus og legg en tråd/hyssig på, så finner du det ut.

“Hvorfor må du fly helt opp til Europa fra sør amerika når du skal til sør afrika? Svært ulogisk.” Ja, hvis både avgang og destinasjon er på den sørlige halvkule, og uten mellomlanding er det ulogisk. Hvis det er tilfelle ber jeg deg vise meg det.

Magnus
Magnus
Abonnent
Svar til  Balle Clorin
8 år siden

3 verdenskrig er nå om vi skaj kalle det det. det har vært krig hele tiden siden første verdenskrig.Det var krig før det også, den samme gammle krigen om resuser. før det som blir kalt 2 verdenskrig så hvar det heftige slag om resuser. spesielt stål hvar det heftige kamper om. Ellers så var det ikke så mye bobing i Europa, under 2 verdenskrig. Bortsett fra Rommel da. Når han fant ut at han hadde blitt lurt. Så dro han tilbake til Tyskland fra afrika. Fylte opp en tanks med så mange misiler han fikk plass til,det var så vit plass til han inne i tanksen. Så gjikk han til angrep på Berlin. han gjorde stor skade før han til slut bled drep germanske elitesoldater. Gobels og de andre ble livredde da Rommel kom og flyktet. De bildene fra berlin fra den tiden,hvor du ser bombede bygninger,tror mange at det var russerne eller de alierte.Det er feil rommel bombet berlin mer en noen annen.
Han var også venn med min bestefar husker ikke fornavnet hans. Lindberh er etternavnet. Han hatet også nazister. Akkuratt som meg.
Magnus

CHRISTIN Amirian
CHRISTIN Amirian
Anonym
Svar til  Balle Clorin
7 år siden

Jeg er svært enige med dette.

Per-Vidar
Abonnent
8 år siden

Bra artikkel her Smurf. Ja mye tyder på at du har rett, desverre :-(

En mann med åpenbar agenda
Svar til  Per-Vidar
8 år siden

Hvorfor utfører IS (ISIL eller Kalifatet) terroraksjoner i Europa?

Svar: IS ønsker å erte på seg et angrep (bakkestyrker) fra vesten, ”Roma og 80 allierte nasjoner”. For at gamle spådommer skal oppfylles.

Bakgrunn:
Muslimene tror på gamle spådommer i boken Hadith. (Denne boken er ikke med i Koranen).
En invasjon (bakkestyrker) av Syria og Irak vil ende i totalt kaos. I dette kaoset vil muslimenes Mahdi (en muslimsk messias-figur) stå fram og forene alle slags muslimer, både sjia og sunni. Mahdi vil lede Kalifatet til seier over invasjonshæren, de vestlige korsfarerne. Det avgjørende slaget vil stå i Dabiq, nord i dagens Syria, på grensen mot Tyrkia.

Deretter vil Kalifatet innta Istanbul og Roma. Kalifatets propaganda magasin, som heter Dabiq, kaller Obama for ”Dog of Rome”, Romas hund. Det er tydelig at de ser USA som en alliert av Roma.

Etter at Roma er invadert vil en ond al-Dajjal (AntiKrist) stå fram som verdens leder. Med sete i Jerusalem. I denne tidsalders siste dager kommer Jesus tilbake til jorda. Han kjemper sammen med Mahdi mot den onde Dajjal, men det er Jesus som dreper den onde. Etter dette kommer en ny tidsalder med fred. Islam vil bli eneste religion. Sharia vil styre verden.

Ifølge muslimenes tro vil Jesus gå over til Islam når Han kommer tilbake. Men vi kjenner Jesus bedre enn som så. Han vil aldri svikte de som tror på Ham:

Jesus Kristus er igår og idag den samme, ja til evig tid. (Hebreerne 13,8)

For så har Gud elsket verden at han gav sin Sønn, den enbårne, forat hver den som tror på ham, ikke skal fortapes, men ha evig liv; for Gud sendte ikke sin Sønn til verden for å dømme verden, men forat verden skulde bli frelst ved ham. Den som tror på ham, blir ikke dømt; den som ikke tror, er allerede dømt, fordi han ikke har trodd på Guds enbårne Sønns navn. (John 3, 16-18).

Den som tror på Sønnen, har evig liv; men den som ikke vil tro på Sønnen, skal ikke se livet, men Guds vrede blir over ham. (John 3:36).

Denne verden går mot tredje verdenskrig, men Jesus Kristus kommer snart for å hente sin elskede brud (de sanne kristne). Les mer om dette i følgende artikkel:

https://ord8liv.wordpress.com/2015/05/09/krig-og-bortrykkelse/

Gud velsigne deg!!!

En mann med åpenbar agenda
Svar til  En mann med åpenbar agenda
8 år siden

Og Vatikanet (Roma) vil møte sin dom slik det står i Åpenbaringsboken.
Det var glede i himmelen over at Babylon var ødelagt. Slik står i det skrevet.

« Forrige artikkel

Verdens mest destruktive terrorangrep: Fukushima

Neste artikkel »

Alvorlig Gang Stalking i Norge – et vitnesbyrd

44
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x