Bildet er hentet fra Anne Ødegårds blogg Gang Stalking i Norge.

Alvorlig Gang Stalking i Norge – et vitnesbyrd

4884 visninger
5 minutter lesetid
39

Nyhetsspeilet fikk tilsendt dette vitnesbyrdet fra Anne Ødegård, som forteller, at hun er et offer for alvorlig Gang Stalking (skjult forfølgelse) i Norge. Hennes historie avslører, kan hende, mer, enn det hun skriver om av egne erfaringer. Vi kan spørre, om det ligger mer bak. Om dette som hun forteller om er vanlig praksis hos klandestine kriminelle krefter. I så fall kan hennes avsløring være den første i Norge.

Av Anne Ødegård

GangStalkingbilde1 Jeg har prøvd i lang tid nå å få politiet til å hjelpe meg da jeg har lydopptak av folk som snakker om å drepe meg. Opptak fra Elverum og Oslo. Disse opptakene har jeg sendt til en privat etterforsker i Sandefjord, Thomas Mathiesen, som sa dette var svært alvorlig og at han skulle være med meg til politiet slik at jeg fikk anmeldt saken. Det var før jeg hadde nevnt begrepet Gang Stalking. Etter at jeg nevnte det ble han fiendtlig innstilt og sa at samarbeidet var over for hans vedkommende.

Jeg har vært flyktning i mitt eget land siden våren 2014. Det finnes ikke hjelp å få noe sted. Grunnen til at jeg skriver denne e-posten er at jeg frykter for livet også her på Løbakk.

Jeg er tilsynelatende helt uten rettigheter. Jeg forsøkte å få hjelp av Glåmdal Krisesenter i november 2014. Det første de gjør er å få politiet til å hente meg. Iført håndjern blir jeg fraktet til en lege som lar meg slippe med skrekken. Og han rister på hodet av at krisesenteret har ringt mannen jeg nettopp rømte fra for å få hans uttalelse om min mentale tilstand for å bruke den som et argument for innleggelse. Legen klapper meg på skulderen og sier at jeg får prøve å holde hodet kaldt.

Tilbake på krisesenteret skjønner jeg at det ikke var meningen at jeg skulle tilbake dit. Og kveldsvakten sier: Ja, ja, da ble det ingen innleggelse i dag da.

Jeg skjønner at jeg må holde munnen lukket og ikke snakke mer om dette. I løpet av den første uken blir jeg beskyldt for å låse andre brukere ute samt å stjele fra dem. Jeg gråter meg i søvn.

Nøyaktig en uke senere sier de at jeg skal til ny undersøkelse. Denne gangen blir jeg hentet med sykebil, spent fast på båren og fraktet til fastlegen min i Hamar.

Også denne gangen slipper jeg med skrekken. Legen ringer krisesenteret og jeg hører at han må krangle med dem for å få sendt meg tilbake dit.

Måten jeg ble behandlet på der er så fryktelig at jeg forstår at folk ikke vil tro det. Det finnes ikke samsvar med det de uttrykker at de står for og det jeg faktisk opplevde. De gjorde alt etter «Gang Stalker Manualen». De gikk inn på rommet mitt, klippet små hull i klærne mine, stjal småting og rotet i mitt omhyggelig sorterte klesskap. Antagelig for å sende meg til tvangsinnleggelse om jeg skulle klage.

Så jeg smilte og latet som ikke noe.

Jeg trodde jo at jeg skulle få hjelp der, men etter noen uker hvor de hadde ignorert problemene mine fullstendig sa de at jeg kunne jo ikke bo der da.

Jeg hadde i løpet høsten fått kontakt med en gammel kjenning i Elverum og reiste for å besøke ham. Jeg hadde besøkt ham flere ganger mens jeg var på senteret. Jeg var først glad for å treffe noen som var på min side for å si det sånn. Han fortalte meg mye om hvordan dette systemet fungerer.

Hvordan de overvåker alt du gjør og vedder om hvordan du vil reagere på forskjellige ting. Hvordan de tjener ekstra på såkalte «treff» osv. Jeg ble der i tre dager og da jeg ville komme tilbake til krisesenteret hadde de gitt rommet mitt til noen andre. Jeg trodde ikke mine egne ører.

Min bekjente i Elverum tilbød meg tak over hodet til jeg fant på noe annet.

Det viste seg at han hadde baktanker med dette. Han fortalte meg som sagt en hel del. Han sa at han ikke visste hvorfor jeg var den «utvalgte», og at han ikke forsto hvorfor det skulle være så mye hjerteløs tortur. Jeg stolte på ham helt til jeg hørte ham og andre «venner» av meg snakke om at han skulle ruse seg og vente inne når det skjedde. Første gangen jeg hørte det la jeg ikke noe vekt på det og slo det bort som innbilning. Da jeg hadde «innbilt» meg at jeg hørte mistenkelig snakk flere ganger bestemte jeg meg for å sette på opptaksutstyr og forlate huset. Slik fikk jeg disse opptakene som forteller at jeg skal drepes. Han bekreftet faktisk at det var tilfelle. Jeg spurte hvorfor han hatet meg sånn. Svaret var at det ville jeg ikke vite.

Da jeg var på Glåmdal Krisesenter la jeg merke til en mann som var der i et møte i forbindelse med flytting av senteret. Der skulle de ha gitter i vinduene så folk skulle være trygge. I følge min bekjent var det for å holde slike som meg inne.. Han kalles TIK Tor Inge…. Knudsen?

Det som bekymrer meg er at i kveld hilste jeg på samme mann. Han er nattevakt her i natt. Jeg vet hvem han er fra tidligere. Han var en «venn» av han som er far til de to eldste barna mine. Faren til ungene døde for tre år siden av en plutselig hjernesvulst. Lurer på om de fikk noen utbetaling på ham?

Det er ingen som snakker til meg lenger av folk jeg engang kjente. Ikke en eneste en. Og alle jeg hadde kontakt med i kommunen sluttet i jobben rett før dette braket løs i 2014. Det samme med kontakten i banken. Og Erik Wold (gift med min kusine) sluttet i NRK. «Alle» vet at jeg slåss som en løve og ville gjort alt for å få ham til å hjelpe. Jeg er omgitt av mennesker som Jeg aldri har hatt noe med å gjøre. Og de mener å vite alt om meg på bakgrunn av en korrupt rapport skrevet av en lege som for skams skyld snakket med meg i ti minutter.

Jeg stiller alle disse det samme spørsmålet: Hvis det er slik at jeg har hatt innbrudd og hærverk på eiendeler i to år, hvis det er slik at jeg kan bevise at pc’en er hacket, hvis jeg har opptak av folk som vil drepe meg og en tidligere samboer har sagt at han skal i begravelsen min, hvis det er slik at jeg har møtt flere som har innrømmet at de vet at jeg er jaget fra hus og hjem, har jeg grunn til å tro at noen er ute etter meg da?

De rødmer og ser ned i golvet. Ett menneske har vært anstendig nok til å svare ja. Det var en pleier på Sanderud Sykehus.

Dette systemet er så gjennom råttent og korrupt. Og menneskelig grådighet er en av drivkreftene. De har betalt på disse forsikringene i femten år. Og brukt store ressurser på å knekke meg. Nå vil de ha belønningen.

Dette er bare litt av hva jeg kunne fortelle om det å være offer for verdens raskest voksende kriminalitet.

Jeg håper at dere vil følge med på hva som skjer med meg så jeg ikke har kjempet forgjeves.

Hvis dere ikke hører mer fra meg vet dere at de endelig har greid det.

Mvh
Anne Ødegård

er utdannet spesialsykepleier i barnesykepleie og eldreomsorg og medlem i Norsk Sykepleierforbund. I 1995 ble jeg klar over at verden egentlig ble styrt av en hemmelig maktelite. I 2008 gav jeg ut en bok, som heter " Tors hammer. Geofysiske våpen, en realitet eller science - fiction. HAARP i Norge ". Er mor til to voksne døttre og gift med en datakonsulent.

Abonnere
Varsle om
guest

39 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
View all comments
anders
anders
7 år siden

Jeg identifiserer meg med Anne Ødegårds historie og det er helt klart at hun inngår i et eksperiment iverksatt av satansmakta; de livnærer seg nemlig på den negative energien som skapes av mennesker i nød. Vanskelig å forstå? Hos meg ble hele 3 e-post adresser hacket i november og desember 2015. Tidligere ble også to andre kontoer hacket og blokert. Ved å ta kontakt med Microsoft for å få forklaring derfra visste jeg med en gang at deres versjon var løgn. Alle kontoene virker fremdeles men er «låst i åpen stilling» for å si det på en måte slik at all trafikk leses av etterretningstjenesten. E-tjenesten har overvåket meg siden 2013. Jeg får ofte uidentifiserte oppringninger som bare vil identifisere meg og siden avsluttet. En profilert nær venn av meg med høy status ble sågar «bortført» av frimurermafian i e-tjenesten og truet ifra å ha fortsatt kontakt med meg. Mine mange andre venner har jeg mistet for lenge siden. Og det verste vil jeg ikke fortelle. Jeg har aldri vært fortvilet eller nedfor eller lignende p.g.a. den konstante motgangen og sparkingen fra gode jobber hele to ganger på to år, og hvor de siden har blokkert meg fra to andre jobber. Jeg vet nemlig hva som foregår og hvem som holder på og har visst det i alle år. De er alle sjanseløse. Derfor sier jeg til Anne Ødegård at ikke la deg knekke av disse undermenneskene, de er vettskremte over at vi er så standhaftige og at Nyhetsspeilet sprer sannheten om disse mentale dvergene. Spillet som foregår rundt deg er av personer i ditt nærmiljø. Deres oppførsel tyder på at de retter seg etter instrukser mot å miste jobben hvis ikke. Dette er den mest forføriske metode satanistene benytter seg av for å nå frem og politikerne og ledelsene i samtlige statsinstitusjoner og pressa har dette åket over seg 24 timer i døgnet.

ye
ye
7 år siden
Svar til  anders

For de som lever et «normalt» liv, så høres dette vanvittig ut. Det har vært formidlet flere slike forfølgelser. Jeg sier ikke at det ikke forekommer, men fordi mye blir formidlet så kryptisk og vagt, blir det vanskelig for folk å forstå. «De» – hvem er «de»? «satansmakta»??? De som sier de blir utsatt for dette, sier de vet hvem det er. » Jeg vet nemlig hva som foregår og hvem som holder på og har visst det i alle år.» Javel, men saken står for leserne i stampe, for det kommer ikke frem hvem det er som holder på (om ikke navn, så gruppe, tilhørighet, norske? utlendinger? e.l.), og hvorfor dere tror «de» gjør dette.
Er det noe fellesnevner for de som er utsatt for dette? Er det kriterier som må oppfylles for å bli en av de som blir «utvalgt» for disse hendelsene? Det en leser sitter igjen med, er å få innblikk om det som noen blir utsatt for. Forventes det at andre skal gjøre noe for å stoppe det? Hva skal andre gjøre når det meste av infoen er så vag og kryptisk, uten verifiserbare opplysninger eller dokumentasjon på noe? Det høres jo ut som noe som må ryddes opp i, men ingen gir noe å gå etter, bare «jeg vet», uten å si mer.

Anders Pedersen
7 år siden
Svar til  ye

Hei!

Her var det mange spørsmål som du leter etter svar på, noe som jeg oppfatter som en lovende begynnelse.

At alt dette høres vanvitig ut? Nemlig akkurat det, det går over et vanlig menneskes fatteevne. For i det hele tatt å kunne få et minimum av en base for forståelse omkring det hele så kreves det mange år. Dette er selvsagt individuelt men for meg personlig tok det lang tid. Dette er p.g.a. den etablerte livsoppfatningen i 3.dimensjon er som blankpolert armert betong og enhver utfordring som setter spørsmålstegn ved denne livsoppfatning medfører en enorm belastning på menneskets sinn. De fleste svarer på dette med sinne og aggresjon.

Utover det er det vanskelig å si noe mere da det behøves bakgrunnsinformasjon. Det eneste jeg kan si som en sikker veiledning er at hvis du er en ekte søker så blir ledet i riktig retning videre for spirituell oppvåkning.

Husk at dette har ikke noe med Bibelen eller religiøse dokrtriner å gjøre i det hele tatt. Kristus derimot anbefales å ty til hele tiden da han aldri representerte noen doktrine, Det var menneskets manipulering etterpå som gjorde budskapet hans til doktrine. Dessuten er det fullstendig individuelt, du kan ikke be om hjelp siden du er istand til og skal gjøre alt selv. Dette er spesielt slik etter 2012 (år null). 2013 er år 1 i den nye tid som har bragt med seg den nye energien som skal hjelpe oss til oppvåkning.

Er du jente så har jentene en spesiell fremtid. Deres potensiale har alltid blitt kvalt men nå skal det komme frem når de er befridd fra åket.

Når du begynner vil du nesten uunngåelig bli stilt overfor store utfordringer men det vil prelle av deg som ingenting når du har spiren i deg.

Les avisene mellom linjene så ser du hvor ille situasjonen har blitt, spesielt her i Norge. Norge har dessverre vært de mest villige (kanskje i hele verden) til å la seg smigre og bli voldtatt av satansmakta. I andre land har det vært et høyere spirituelt nivå på ledernivå som har holdt tilbake.

Så hvem er «satansmakta»? De er nærmere deg enn du tror. Les flere ganger beretningen til Anne Ødegård.

Lykke til!

ye
ye
7 år siden

Ja, de var nærmere enn jeg først trodde ;-) takk for «oppklaringen» :-D

Anne Ødegårda
Anne Ødegårda
7 år siden
Svar til  anders

Tusen takk til dere som støtter meg:) Det varmer hjertet mitt og gir meg mot til å fortsette kampen:)

FrodeNE
FrodeNE
7 år siden

Det er enkelt å få slutt på dette – skriv et testsmente som gjør det slik at hvis du dør så går alle pengene til kongen – ingen kan ta penger som er testamentert til kongen.
Få deg en saftig betalingsamerkning som du hele tiden vedlikeholder (den må være ekte) – da kan ingen sette deg i gjeld eller ta din identitet.
Bytt epost adresse med gjevne mellomrom – bruk kontantkort som du også bytter hele tiden.
Dette vil medføre en del ulemper – men de har du da valgt – du har kontrollen over ditt liv.
Etter en tid kan du rette på det hele.

Steinar
Steinar
7 år siden

Sjokkerende. Jeg ante ikke at slikt skjer. Kan utenforstående tegne forsikring på personer som ikke er familie? Hadde jeg vært i samme situasjon hadde jeg flyttet og byttet navn, opptil flere ganger og flyttet mye, sånn at forfølgerne må bruke veldig mye av sin egen tid.

Maarit M.Hanssen
Maarit M.Hanssen
7 år siden
Svar til  Steinar

Her er noe Anne selv har funnet på nettet:
Jeg har vært på nettet og sjekket ut dette og kommet til at det absolutt er mulig. Her er noen eksempler: http://www.bankbazaar.com › Insurance › Term Insurance. http://www.jagoinvestor.com/2011/10/icici-care-review-online-term-plan.html. http://www.iciciprulife.com/public/buy-term-insurance-online/iCare_WBRB.htm

Anne Ødegård
Anne Ødegård
7 år siden

Her er en side med mye bra informasjon om elektroterror-delen av disse grusomhetene: https://sites.google.com/site/stopthismurderscheme/home

Maarit M.Hanssen
Maarit M.Hanssen
7 år siden
Svar til  Anne Ødegård

Takk for denne oppdateringen Anne. Han sier, at det er ikke staten som står bak men kriminell (MAFIA). I Norge, mener jeg, er det også staten fordi det finnes en (glemt) lov, som sier, at norsk folk kan eksperimenteres uten samtykke. Det gjorde Carl Wilhelm Sem-Jacobsen på 50-60-tallet på Gausta.
Ellers er det mye bra informasjon som du skriver.

Mariann Bakken
Mariann Bakken
7 år siden
Svar til  Anne Ødegård

“Life insurance fraud is the single and only reason for this crime” skriver vedkommende på siden du linker til Anne, og framstiller korekt info som desinfo…!
Dessverre har man kommet lenger teknologisk sett I de “mørkere deler” av det militæret enn det vi hører om I dag:
https://www.youtube.com/watch?v=oqATbVSCXZo

CIAs MK ULTRA-program går jeg utifra de fleste har hørt om.. Og som Maarit nevner ble det bl.a også foretatt slik forskning ved Gaustad på 1950- og 60-tallet hvor man oppererte elektroder inn i hjernen på hjelpeløse psykiatriske pasienter som del av militær forskning på teknologi nevnt i youtubesnuttene over.
Tidligere sjefspsykolog ved Gaustad psykiatriske sykehus, Per J. Isdahl som gransket forholdene, sier at et stort prosjekt gikk ut på å kontrollere folks adferd via elektroniske koblinger på avstand slik at folk selv ikke skjønte at de ble kontrollert. Se Rikets Tilstands “kappløpet om hjernen” lagt ut i to deler her:

…og her:

Artikkelen “Misled & Betrayed. How US cover stories are keeping a Cold War Weapon (Neuroweapons) and Illegal human testing secret”, kan også leses I sin helhet gratis I bladet “Torture” her: http://torturemag.org/?page_id=230
Og de som ikke har hørt om FBIs gamle Counter INTELligence PROgram (COINTELPRO) kan lese en kort innføring her: https://no.wikipedia.org/wiki/COINTELPRO
CIA hadde også sin versjon av COINTELPRO, nemlig MHCHAOS. Og da det oppstod motstand mot programmet gjorde CIA-sjefen som Hoover I FBI. Endret bare navn på programmet I 1972 og kaldte det istedet “ International Terrorism Group”. Agenten med ansvaret for programmet ble nå assosiert med terrorisme istedet for å knuse lovlig ordinær politisk aktivitet selv om det fortsatte nøyaktig som før. Navnebytte gjorde det enklere å akseptere operasjonene, også for personer innad I CIA, når man trodde operasjonene gikk ut på å stanse terrorisme framfor ordinær lovlig politisk aktivitet.
I dag utsettes aktivister, varslere, skribenter etc for en fordekt krig som bl.a utføres med moderne elektroniske våpen I tillegg til videreutviklede taktikker som springer utifra gamle programmer som COINTELPRO/MHCHAOS/MKULTRA og som bl.a også omfatter metoder Stasi benyttet I sitt Zersetzung ( https://en.wikipedia.org/wiki/Zersetzung ).
Og som NSA-varsleren Thomas Drake med inngående kjennskap til Stasis metoder sa:
“I never imagined that the US would use the Stasi playbook as the template for its own state sponsored surveillance regime and turning not only its own citizens into virtual persons of interest, but also millions of citizens in the rest of the world“.
Du kan lese mer om Thomas Drake her: http://www.washingtonsblog.com/2014/06/senior-nsa-manager-police-state-worse-stasi-east-germany.html
Her får man et lite clue om hva som foregår I dag: http://www.globalresearch.ca/innocent-texas-citizen-targeted-with-deadly-electronic-weapons/2433
Barrie Trower om mikrobølgevåpen: https://www.youtube.com/watch?v=ZdB-tbzJSrk
Carl Clark fra Norfolk I England, som bl.a har jobbet for CIA og MI5 forteller her om bruk av elektroniske våpen bl.a på “folk som lager for mye støy”, men også for forskning:
http://everydayconcerned.net/2015/09/05/ex-cia-and-mi5-agent-and-whistleblower-carl-clark-reveals-covert-electromagnetic-torture-of-civilians-by-intel-agencies-in-usukeuropeasia-with-directed-energy-non-lethal-neuroweapons/
Jesse Ventura tar opp temaet elektronisk trakassering I programmet “Brain invaders”: https://vimeo.com/55892113
Som Deborah Dupre skriver I artikkelen under som omhandler målpersoner (for type trakassering vi her omtaler) og Thomas Drake:
“Today’s COINTELPRO “war on the people” is more covert, better organized and more lethal under the relatively new FBI – CIA partnership; President George Bush’s 9/11 and Homeland Security; President Barrack Obama’s “targeted killing” authorization; and today’s advanced scientific technology”.
http://beforeitsnews.com/conspiracy-theories/2013/11/targeted-individuals-247-nightmare-nsa-whistleblower-tells-eu-parliament-2455858.html
Jeg har selv vert aktivist mesteparten av livet og har vært utsatt for både organisert stalking (“gang stalking”) og trakassering med elektroniske våpen. Jeg har også blitt fortalt fra andre jeg bare tilfeldig har nevnt dette for at de selv eller personer de kjenner også har vert utsatt for organisert stalking I Norge..

Anne Ødegård
Anne Ødegård
7 år siden
Svar til  Mariann Bakken

Grunnen til at jeg ikke har tatt opp disse tingene du nevner er at jeg ikke har noen mulighet til å bevise at det er sånn i mitt tilfelle. Jeg antar ( selvsagt ) at jeg er utsatt for elektronisk tortur i forskningsøyemed. Men jeg kan forløpig ikke legge fram bevis på dette. Jeg har derfor valgt å holde meg til det jeg kan bevise. Når man er tvangsinnlagt for å skrive blogg, er det tydelig at man må veie sine ord. Jeg kan forøvrig ikke se at det er desinformasjon å påstå at kriminelle forsikrer disse prøvekaninene slik at de ( rusmisbrukere, vinningskriminelle og mannen i gata ) har økonomisk motivasjon for å delta. Det er uten tvil slik i mitt tilfelle. Noe jeg mener jeg kan bevise selv om jeg ikke legger lydfilene ved her. Man skulle jo tro at vi alle hadde vært tjent med å få disse tingene på bordet. Det er ikke enten eller. Det er både og. Og rapporten du kritiserer er vel verdt å ta en titt på.

Mariann Bakken
Mariann Bakken
7 år siden
Svar til  Anne Ødegård

Følgende tekst fra siden du linker til er bullshit/desinformasjon:
«Life insurance fraud is the SINGLE AND ONLY REASON for this crime. The criminal groups have also been involved in a significant misinformation campaign which mislead victims into believing that the attacks are related to some kind of government experimentation…»
Dermed ikke sagt at skruppelløse psycotullinger innvolvert i miljøer/institusjoner som bedriver trakassering av og fordekt drap på aktivister, varslere, skribenter etc samt eksperimenterer og driver uttesting på andre folk ikke skor seg på det på si om evt mulig.. Og selvsagt kan andre kriminelle også kjøpe div våpen eller evt lage dem selv for den saks skyld..

Mariann Bakken
Mariann Bakken
7 år siden
Svar til  Anne Ødegård

Leste ikke siden det var linket videre til på den siden før nå:
» It is practically impossible to link the criminal entity who are targeting victims to the entity who arrange insurance with transfer of funds taking place anonymously through commodities which are largely untraceable such as illicit drugs which criminal groups have been using as a currency for a very long time.»
LOL:
Crack the CIA:

«Kill the Messenger» Resurrects Gary Webb, Journalist Maligned for Exposing CIA Ties to Crack Trade: http://www.democracynow.org/2014/10/9/kill_the_messenger_resurrects_gary_webb
Secret Heartbeat of America. The CIA & Drugs:

In Search of the American Drug Lords:

Former LA Police Officer Mike Ruppert Confronts CIA Director John Deutch on Drug Trafficking:

RolfsRace
RolfsRace
7 år siden

Dette ble for diffust for meg. Klarer ikke forstå bakgrunnen for situasjonen. Her var det mye psykiatri og lite substans.

Hva med å gjøre som under krigen? Reise til Sverige?

Thomas Mathiesen
7 år siden

Jeg, privatetterforsker Thomas Mathiesen, har som pinsipp at jeg ikke uttaler meg om spesifike saker. Men når jeg eller mine kolleger kritiseres offentlig, så er det på sin plass å svare på kritikken.

Hverken jeg eller mine kolleger har vært fiendlig innstilt til Anne Ødegård. Vi har hjulpet henne både med reise og undersøkelser. Utfordringen er økonomi, da hun ikke har råd til å fortsette å bruke våre tjenester. Alle i Etterforsker1 har et åpent sinn og etterforsker at fra gang stalking til ånder og demoner. Det betyr ikke at vi nødvendigvis tror på alt som klienten vår forteller, men vi undersøker saken med et åpent sinn. Vi har opplevd for mye til å avskrive folk som gale.

Anne Ødegård er hjertelig velkommmen tilbake som klient hos oss, men vi lever dessverre ikke av luft og kjærlighet. Dessuten må hun tåle at vi stiller kritiske spørsmål til det hun opplever. Det er faktisk en viktig del av jobben min som privatetterforsker.

Mvh Thomas Mathiesen

ye
ye
7 år siden

Stå på, Nationalteateret neste ;-) ler så jeg griner.

Maarit M.Hanssen
Maarit M.Hanssen
7 år siden

Etter som jeg forstår så har du Thomas Mathiesen fått betalt rikelig. Det som kan stilles spørsmål med er hva og hvor mye DU har levert.

Thomas Mathiesen
7 år siden

Hei Maarit,

Hvis Anne fritar meg for taushetsplikten, så skal jeg oppgi eksakt hvilke tall vi snakker om og hva hun har motatt. Vi har faste priser på våre tjenester.

Med vennlig hilsen,
Thomas Mathiesen

Privatetterforsker hos Etterforsker1 AS
Web: http://www.etterforsker1.no
Epost: tmathiesen@etterforsker1.no
Telefon: +47 21 60 81 78
Mobil: +47 40 16 26 42

Medlem av World Association of Detectives.

Mariann Bakken
Mariann Bakken
6 år siden

Hei Thomas Mathiesen
NSA-varsler Karen Stewart har nesten 30 år på baken som ansatt i NSA, og fra tiden 1:38:00 her sier hun noe som kan være interessant i Anne’s sak mht ting Anne forteller:

Her kan du også høre et intervju med Karen Stewart og få hennes historie: https://www.youtube.com/watch?v=z3v7Ez4PkX4
Dr Katherine Hortons youtube kanal vil nok også være av interesse mht den stille avlivingen av uskyldige mennesker i samfunnet i dag med directed energy weapons som ofte opptrer i kombinasjon med organisert trakassering som bl.a Anne beskriver (myntet bl.a på å diskreditere offeret) og som Katherine Horton også er utsatt for: https://www.youtube.com/channel/UCjWJntgTFLL-gPofpru_iYg

bare menneske
bare menneske
7 år siden

Jeg tror på denne dammen her!Stå på i kampen din!Har selv opplevd noe av det i 5 år nå!
Det er forferdelige ting ett menneske-person blir utsatt for!

Maarit M.Hanssen
Maarit M.Hanssen
7 år siden

Nå er det nok Forsvarets forskningsinstitutt (FFI) i Horten!!! Det har tatt helt av hos også de norske torturister med elektromagnetisk top secret tortur nå også av barn , Mind Control Monarck, traumebasert Mind Control. Barn holdes under så sterke smerter, at kroppen kollapser og legene vet ikke noen annen kur enn å sette disse barna i kunstig koma. Djevelskapet er stort hos disse MOLOCK TILBEDENDE SATANISTER, som ofrer barn. La vår avsky vrede gå utover sjefen i E-tjenesten Morten Haga Lunde med e-mail adresse:
forsvaret@mil.no
bilde i Aftenposten.

Anne Ødegård
Anne Ødegård
7 år siden

Denne videoen er noe det beste jeg har sett om temaet Gang Stalking og Elektronisk tortur: https://www.youtube.com/watch?v=oZtfpqVxmzU

Mariann Bakken
Mariann Bakken
7 år siden

Ble utsatt for eksakt samme type elektronisk trakassering som Dr. John Hall i boken «A New Breed. Satellite Terrorism in America» forteller han selv ble utsatt for etter å ha fått bevis for trakasseringen hans tidligere kjæreste fortalte om:

John Hall har også skrevet boken «Guinea Pigs: Technologies of Control»:

Fra rapporten «Spooky Bussines. Corporate Espionage Against nonprofit Organizations» ( http://www.corporatepolicy.org/spookybusiness.pdf ):
«The use of former intelligence, military and law enforcement officers for corporate espionage appears to be commonplace. Especially prevalent is the use of former Central Intelligence Agency, National Security Agency and Secret Service agents, as well as current or former police officers, and other former military, intelligence and law enforcement officials. These current and former government employees, and current government contractors, do their spying against nonprofits with little regulation or oversight, and apparently with near impunity.. ..Even active-duty CIA operatives are allowed to sell their expertise to the highest bidder.. ..Lawlessness committed by this private intelligence and law enforcement capacity, which appears to enjoy near impunity, is a threat to democracy and the rule of law. In essence, corporations are now able to hire a private law enforcement capacity – which is barely constrained by legal and ethical norms — and use it to subvert or destroy civic groups. This greatly erodes the capacity of the civic sector to countervail the tremendous power of corporate and wealthy elites.
In effect, the revolving door for intelligence, military and law enforcement officials is yet another aspect of the corporate capture of the federal agencies, and another government subsidy for corporations. Taxpayer funds are expended to train the officials who work for the CIA, NSA, Secret Service, military and other intelligence and law enforcement agencies. When these employees leave for employment in the private sector, corporations reap the benefits of this taxpayer-funded education, training and experience. It’s a great deal for the companies that hire these former agents, but not for taxpayers..»

Maarit M.Hanssen
Maarit M.Hanssen
7 år siden

FFIs (Forsvarets forskningsinstitutt i Horten) /CIA/U.S. Air Force LYDTORTUR har lang historie. Har du høyttalere hjemme, har du noen gang sunget i en mikrofon eller spilt et instrument osv. kan du være et offer for militærets lydtortur eksperimenter. Spesielt hvis du har pipelyder og kløe i ørene, pulserende HUM-lyd inn i hodet eller at du hører stemmer.
Eksperimenter med lydtortur foregår gjerne med lavfrekvent basso infralyd, som du ikke kan høre, men føle i kroppen. Mikroskopisk vibrering av indre organer i kroppen, spesielt lungene år etter år, irritasjon, tåler ikke lyd gjennom elektriske anlegg, til hele kroppssystemet kollapser til slutt av utmattelse slik de gjorde det med Michael Jackson og andre bandmedlemmer og vokaler, som mange av dem i USA og Europa har dødt bare i 2016.
Bassolyd, den nederste skalaen av DO-RE-MI-FA-SOL-LA-SI-DO, infralyd er DØDELIG LYDVÅPEN, som spilles gjennom dine høyttalere (stereoanlegg, TV, radio, PC, telefoner osv). hjemme gjennom strømnettet uten at du vet om det.
Oppfinnsomheten og kreativiteten for å torturere og drepe folk vil ingen ende ta, dessverre.
Eneste man kan gjøre som et offer av (også) denne torturen er å informere folk og sende klager til dem høyere i systemet. Få sakene på dagsorden.

saihou sarr4
6 år siden

Vill sæga att jag tror på allt hon sæger før jag e en som går genom nåt liknande.det e helt sjuk kan jag lova er

saihou sarr4
6 år siden

anne om du leser detta så vill bara sæga vad modig och stark du e.Och att jag kænner din smærta och frustation.och att inte bli trodd på e en av d værsta.jag har blivit utsætt før det i 3 till 4 månader nu.24/7 och jag tro personalen på bosentret jag e på e med på det.

Mariuann Bakken
Mariuann Bakken
6 år siden

NSA-varsler Karen Stewart fra tiden 1:38:00 her:

Her er også min historie mht den organiserte/»gang» stalkingen (foretrekker kalle det organisert trakassering), jeg var utsatt for fra høsten 2009 og ut 2010:

Mariuann Bakken
Mariuann Bakken
6 år siden

UUps, kom med en u i navnet mitt, jeg heter Mariann ikke Mariuann

Mariann Bakken
Mariann Bakken
6 år siden

PS Forteller min historie under ed hvis noen ønsker bruke den i noen rettssak…
Kommer til å laste opp flere videoer etterhvert, også på norsk.

Mariann Bakken
Mariann Bakken
6 år siden

Ellers vil jeg oppfordre alle til å ta kontakt med den Sveitsiske ambassaden i Oslo og spørre dem hvorfor denne uskyldige damen ikke får hjelp til å stanse mikrobølgeangrepene hun utsettes for og sakte lemlestes til døde av i all offentlighet her hvor hun bl.a har lagt ut 38 videoer hvor hun måler disse angrepene: https://www.youtube.com/channel/UCjWJntgTFLL-gPofpru_iYg

Mariann Bakken
Mariann Bakken
6 år siden

Og skulle noen slumpe til å lese dette før 1. juni 2017 så delta i The Tsunami Email Campaign: https://stop007.org/
Her snakkes det om kampanjen:

Navn
Navn
5 år siden

Hvor kan man få hjelp og hvem kan man stole på?? Jeg har vært offer for organisert stalking i 12 år.

Steinar
Steinar
5 år siden
Svar til  Navn

arrange counterstalking…stalk the stalkers

Mr
Mr
4 år siden
Svar til  Navn

Først må jeg si…..
Jeg tenkte lenge før jeg gadd og skrive noen ord…

Det finnes ingen statelige instusjoner som er intressert i å plage dere. Glem det..
Det er kun private kontraktører. Ingen ting annet. Når statelige annsatte, eller instusjoner er involvert, er det kun enkelte individer som er leid av private kontraktører til å utføre en tjeneste.

Problemene dere opplever er kun utført av pengesterke mennesker, som har som mål å ødlegge dere. Kan selvsagt i få tilfelder være noen veldig kreative privat personer som utfører få ting. Svært usannsyndelig. Alle typer tjenester kan kjøpes for penger. Ingen ønsker dere dø, for da hadde dere vært dø for lenge siden. Det er kun kjøpt inn psykisk terror på dere. Dette er som regel noen som står dere nært, eller sto dere nært. Her må dere sannsyndelig beregne hvem dette kan være. Hvis ingen i din familie, venner eller bekjente har mye penger, så må dere se på hvem av disse som jobber for noen med mye penger. Som regel er dette noen du aldri kunne tro det var. Gjerne din egen bror eller søster som alltid smiler pent til deg. Som er sur over en liten bagatell man ikke kan være sur for. Men som har stor betyding for den som skal straffe deg. Du kan enkelt ha fornærmet et makt menneske.

finn endresen
finn endresen
4 år siden

anne ødegård jeg tror på deg det e rmange mange mennesker med på dette farlige menneske.r i mitt tilfelle har det vart i over 18 år jeg hadde en oppvåkning ca runt år 2000 det 3 øyet åpnet seg og jeg så alle ilusjoner i denne verden som er snart over det lover jeg dere . hemmeligheten ligger i det å vite at vi er mye mye mer en det vi tror . vi er evige vesener på vei ut av denne 3 dimensjonale verden hvor alt er målt i mørke og lys men de mørke kreftene som styrer denne verden. vil ikke at det skjer, men det skjer det er ingen ting de kan gjøre det er over . de som er klare vil få en stor forandring inn i lys .kjærlighet og full frihet mens de andre som ikke er klare . de som er i dette mørket .av hat og fryd for andres ødelagte liv. må leve videre i dette fengsel vi lever i nå . her er en viktig ting- vi er alle brødre og søstre vi må bare elske alle. onde som gode dette er viktig for å bevare kjærligheten er det største våpen vi har ingenting er sterkere så elsk våre fiender og forstå at de er fanget her videre. føl med dem det er synd på dem så jeg vil råde dere andre offer for gang stalking se denne på youtube gang stalking is bibel prophesy om gangstalking i oslo blant annet og the holy ones are targeted gang stalkers and human decay og vi kan fryde over det vi gjennomgår og har gjennomgått og bruk dette som noe positivt stol ikke på noen uten deg selv vær lykkelig se også instantly raise Your vibration the most powerfull medtod masse kjærlighet til dere alle vær sterk og stolt finn

finn endresen
finn endresen
4 år siden

Er Det mulig å få epost om andre temaer som ufo og virkeligheten i verden og den store forandringen vi venter på the event som startet 23 sept- 2018 eller var det bare for frimurere siden tv kanalene våre som tv 2 cnn og andre viste det i koder helt umulig å se for mannen i gaten eller var dette for starseeds wayshowers og andre som har våknet og er det noe om det 3 øyet som våre relgioner har sjult fpr oss alt dette er jeg meget interesert i da jeg har informasjon om disse sakene masse kjærlihet til dere finn Sendt fra E-post for Windows 10

« Forrige artikkel

Tredje verdenskrig kan være få dager unna

Neste artikkel »

Økonomisk krise vil eksplodere