Bildet er hentet fra Anne Ødegårds blogg Gang Stalking i Norge.

Alvorlig Gang Stalking i Norge – et vitnesbyrd

5.1K visninger
5 minutter lesetid
48

Nyhetsspeilet fikk tilsendt dette vitnesbyrdet fra Anne Ødegård, som forteller, at hun er et offer for alvorlig Gang Stalking (skjult forfølgelse) i Norge. Hennes historie avslører, kan hende, mer, enn det hun skriver om av egne erfaringer. Vi kan spørre, om det ligger mer bak. Om dette som hun forteller om er vanlig praksis hos klandestine kriminelle krefter. I så fall kan hennes avsløring være den første i Norge.

Av Anne Ødegård

GangStalkingbilde1 Jeg har prøvd i lang tid nå å få politiet til å hjelpe meg da jeg har lydopptak av folk som snakker om å drepe meg. Opptak fra Elverum og Oslo. Disse opptakene har jeg sendt til en privat etterforsker i Sandefjord, Thomas Mathiesen, som sa dette var svært alvorlig og at han skulle være med meg til politiet slik at jeg fikk anmeldt saken. Det var før jeg hadde nevnt begrepet Gang Stalking. Etter at jeg nevnte det ble han fiendtlig innstilt og sa at samarbeidet var over for hans vedkommende.

Jeg har vært flyktning i mitt eget land siden våren 2014. Det finnes ikke hjelp å få noe sted. Grunnen til at jeg skriver denne e-posten er at jeg frykter for livet også her på Løbakk.

Jeg er tilsynelatende helt uten rettigheter. Jeg forsøkte å få hjelp av Glåmdal Krisesenter i november 2014. Det første de gjør er å få politiet til å hente meg. Iført håndjern blir jeg fraktet til en lege som lar meg slippe med skrekken. Og han rister på hodet av at krisesenteret har ringt mannen jeg nettopp rømte fra for å få hans uttalelse om min mentale tilstand for å bruke den som et argument for innleggelse. Legen klapper meg på skulderen og sier at jeg får prøve å holde hodet kaldt.

Tilbake på krisesenteret skjønner jeg at det ikke var meningen at jeg skulle tilbake dit. Og kveldsvakten sier: Ja, ja, da ble det ingen innleggelse i dag da.

Jeg skjønner at jeg må holde munnen lukket og ikke snakke mer om dette. I løpet av den første uken blir jeg beskyldt for å låse andre brukere ute samt å stjele fra dem. Jeg gråter meg i søvn.

Nøyaktig en uke senere sier de at jeg skal til ny undersøkelse. Denne gangen blir jeg hentet med sykebil, spent fast på båren og fraktet til fastlegen min i Hamar.

Også denne gangen slipper jeg med skrekken. Legen ringer krisesenteret og jeg hører at han må krangle med dem for å få sendt meg tilbake dit.

Måten jeg ble behandlet på der er så fryktelig at jeg forstår at folk ikke vil tro det. Det finnes ikke samsvar med det de uttrykker at de står for og det jeg faktisk opplevde. De gjorde alt etter “Gang Stalker Manualen”. De gikk inn på rommet mitt, klippet små hull i klærne mine, stjal småting og rotet i mitt omhyggelig sorterte klesskap. Antagelig for å sende meg til tvangsinnleggelse om jeg skulle klage.

Så jeg smilte og latet som ikke noe.

Jeg trodde jo at jeg skulle få hjelp der, men etter noen uker hvor de hadde ignorert problemene mine fullstendig sa de at jeg kunne jo ikke bo der da.

Jeg hadde i løpet høsten fått kontakt med en gammel kjenning i Elverum og reiste for å besøke ham. Jeg hadde besøkt ham flere ganger mens jeg var på senteret. Jeg var først glad for å treffe noen som var på min side for å si det sånn. Han fortalte meg mye om hvordan dette systemet fungerer.

Hvordan de overvåker alt du gjør og vedder om hvordan du vil reagere på forskjellige ting. Hvordan de tjener ekstra på såkalte “treff” osv. Jeg ble der i tre dager og da jeg ville komme tilbake til krisesenteret hadde de gitt rommet mitt til noen andre. Jeg trodde ikke mine egne ører.

Min bekjente i Elverum tilbød meg tak over hodet til jeg fant på noe annet.

Det viste seg at han hadde baktanker med dette. Han fortalte meg som sagt en hel del. Han sa at han ikke visste hvorfor jeg var den “utvalgte”, og at han ikke forsto hvorfor det skulle være så mye hjerteløs tortur. Jeg stolte på ham helt til jeg hørte ham og andre “venner” av meg snakke om at han skulle ruse seg og vente inne når det skjedde. Første gangen jeg hørte det la jeg ikke noe vekt på det og slo det bort som innbilning. Da jeg hadde “innbilt” meg at jeg hørte mistenkelig snakk flere ganger bestemte jeg meg for å sette på opptaksutstyr og forlate huset. Slik fikk jeg disse opptakene som forteller at jeg skal drepes. Han bekreftet faktisk at det var tilfelle. Jeg spurte hvorfor han hatet meg sånn. Svaret var at det ville jeg ikke vite.

Da jeg var på Glåmdal Krisesenter la jeg merke til en mann som var der i et møte i forbindelse med flytting av senteret. Der skulle de ha gitter i vinduene så folk skulle være trygge. I følge min bekjent var det for å holde slike som meg inne.. Han kalles TIK Tor Inge…. Knudsen?

Det som bekymrer meg er at i kveld hilste jeg på samme mann. Han er nattevakt her i natt. Jeg vet hvem han er fra tidligere. Han var en “venn” av han som er far til de to eldste barna mine. Faren til ungene døde for tre år siden av en plutselig hjernesvulst. Lurer på om de fikk noen utbetaling på ham?

Det er ingen som snakker til meg lenger av folk jeg engang kjente. Ikke en eneste en. Og alle jeg hadde kontakt med i kommunen sluttet i jobben rett før dette braket løs i 2014. Det samme med kontakten i banken. Og Erik Wold (gift med min kusine) sluttet i NRK. “Alle” vet at jeg slåss som en løve og ville gjort alt for å få ham til å hjelpe. Jeg er omgitt av mennesker som Jeg aldri har hatt noe med å gjøre. Og de mener å vite alt om meg på bakgrunn av en korrupt rapport skrevet av en lege som for skams skyld snakket med meg i ti minutter.

Jeg stiller alle disse det samme spørsmålet: Hvis det er slik at jeg har hatt innbrudd og hærverk på eiendeler i to år, hvis det er slik at jeg kan bevise at pc’en er hacket, hvis jeg har opptak av folk som vil drepe meg og en tidligere samboer har sagt at han skal i begravelsen min, hvis det er slik at jeg har møtt flere som har innrømmet at de vet at jeg er jaget fra hus og hjem, har jeg grunn til å tro at noen er ute etter meg da?

De rødmer og ser ned i golvet. Ett menneske har vært anstendig nok til å svare ja. Det var en pleier på Sanderud Sykehus.

Dette systemet er så gjennom råttent og korrupt. Og menneskelig grådighet er en av drivkreftene. De har betalt på disse forsikringene i femten år. Og brukt store ressurser på å knekke meg. Nå vil de ha belønningen.

Dette er bare litt av hva jeg kunne fortelle om det å være offer for verdens raskest voksende kriminalitet.

Jeg håper at dere vil følge med på hva som skjer med meg så jeg ikke har kjempet forgjeves.

Hvis dere ikke hører mer fra meg vet dere at de endelig har greid det.

Mvh
Anne Ødegård

Maarit M. Hanssen

er utdannet spesialsykepleier i barnesykepleie og eldreomsorg og medlem i Norsk Sykepleierforbund. I 1995 ble jeg klar over at verden egentlig ble styrt av en hemmelig maktelite. I 2008 gav jeg ut en bok, som heter " Tors hammer. Geofysiske våpen, en realitet eller science - fiction. HAARP i Norge ". Er mor til to voksne døttre og gift med en datakonsulent.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

48 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Bønni Wabbit
Bønni Wabbit
Anonym
16 dager siden

Går utifra at Nyhetsspeilet er kontrollert opposisjon og ikke kommer til å publisere kommentaren min nedenfor. Fordi hele f…. ALT-media er korruptert og nå kommer det sikkert flere angrep mot meg. Men whatever de får f…meg bare komme -.-

Bønni Wabbit
Bønni Wabbit
Anonym
16 dager siden

De nyttige idiotene har fått seg apper til å heksebrenne søkervarslere med, neighborhood watch type apps. Er FAAAEN så sikker på at de som kaller seg pedojeger er de nyttige idiotene på høy hest laget for anledningen, til å angripe varslerne av folket denne gangen(Plandemien/holocaust 2.0: Convid er 60 ghz mikrobølge hindring av oksy-opptaket i røde blodceller, gjett symptomene og den dritten var ikke medisin for å si det sånn. Den svarte gørra er tracker for å sikte på vaxxerne med den våpeniserte SMART-gridden*Insert MMW disease here________*)

Pedobølgen kommer fra google, den hijackede motorganisasjonen “pred-hunter” er laget av Hollywood/DC/Marvel blabla og den pekende fingern er Deepfake AI. Du vet, høy hest som ingen tør å kritisere eller sette spørsmål til av frykt for å bli beskyldt for å forsvare det.

Eneste som får sheeple ut av sofaen er lommeboka og barna i den rekkefølgen, nå våpenisert mot democidevarslerne. “heks” “hykler” tinfoiler” konspirasjonsteoretiker” og denne gangen “pedo”
Blackhat angrep mot varslerne “lekket like lenge som plandemien, ca 20 år. I DETALJ for fuck sake!

Heksebrennemekanismen er faen så påvist! Forsøkt forklart for multiple, angrepet av munnpustere fra alle kanter likevel! Men fvk de, de kan kose seg på cancer-toget til Planet Mikrobølge-Auschwitz, håper jeg får se de droppe før jeg ryker selv >:(

Multiple ambushforsøk de siste 4-5 åra, masse trakassering rundt huset der jeg bodde da, massive utslag på EMF alarmen, fulgte signaler som flyttet seg i ring rundt huset, hærverk på kjøretøyet, vognkort forduftet på mystisk vis, multiple forgiftningsforsøk, piggy kjører “Ja, går det bra? Skal du snakke med noen?” rutinen. Alle jeg kjente på den tida drev å gaslighta meg systematisk, nektet å snakke om FAKTISKE J…… KILDER til problemene de hevdet å kjempe mot. Alle småkrimminelle rotter. Historisk, hvem rekrutterer alle miljøetsøplissene før et megagenocide? Hmm?
Søpplissmiljøene er DEFFO rekruttert. Forrædere fra middelklasse innvolvert, bekreftet av en av dem som skrøt og viste meg flere visittkort fra murere før han fatta hvem jeg var. Han fikk sms mens jeg var der og så switcha han til det vanlige” ja, skal du være med å finne på noe, et sted ingen ser oss” rutinen, ble med ut i skogen og whaddayaknow, etter det mørknet var det en eller annet gnom som prøvde å gå sakte innpå oss i mørket i knusktørt løv haha. Tok fra faenskapet som inviterte meg ut en liten hammer han hadde med og han var redd og prøvde å skli på rævva ned fjellet mot der lyden av fotsteg i tørt løv kom fra..

Uansett hvor jeg reiser så står det normiss type folk langs veien hvis jeg bruker lang tid på å gjøre meg ferdig til å gå ut, lager lyder med nøklene og blabla. Hvis jeg er ut og avgårde fort på noen minutter så står det ingen langs veien i bil og venter…
En annen hendelse også med normiss type utseende folk, kjører nedover veien, kommmer til rundkjøring, der står det 3 normisser i hver sin bil som bare stirrer rett frem med frykt i blikket, som bare står der til jeg nærmer meg. Og etter flere år med stalking og trakassering så stopper ikke jeg da for å si det sånn, jeg kjører som soldat i krig, så begynnner å trøkke meg forbi på innsiden og da rykker de til og begynner å kjøre igjen.

Her om dagen stod det en scumbag som DEFFO kom fra et eller annet avskummiljø, du kjenner dem igjen hvis du har vært iblant dem i flere år, borti nabolaget her. Aldri sett han før her, og han satt og prøvde å se naturlig ut, stivt blikk rett fram helt til han så at jeg ga han evil-eyes, da så han helt forferda ut og spazza masse rare bevegelser (angrer nå på at jeg ikke stoppa og reiv han ut av bilen og så om han hadde lasterommet fult av psykopater grrr)

Som folket kanskje fatter etter å ha lest ranten min, så er min grense for tålmodighet meget nådd og litt til. Jeg skal fn meg stappe telefonen til den neste narsissistjævelen som som følger etter meg eller tar bilde eller filmer meg og tror jeg ikke ser det, ned i halsen på vedkommende!

Her er varslerstuff, våpenisert SMART grid og rike manns sabotasje av vestlig matproduksjon er pri 1!: Bitchute.com, brighteon.com, stop5g.cz, SOTN.com, themillenniumreport.com, brandnewtube.com hvis du tør, Rumble.com, Gab.com.

Toodelooo og DØD OVER ILLUMINATI! DØD OVER HALVSPEKTRUMMENE! :)

eee
eee
Anonym
16 dager siden

ER DET IKKE RART?
https://www.abcnyheter.no/nyheter/verden/2024/05/02/195999486/nok-en-boeing-varsler-dod

Det finnes ikke dårligere reklame for et flyselskap enn flykræsj. Og en god nummer to må være at varslerne dør … Ufattelig at sikkerheten ikke tas på med største alvor, og nummer en. Det er ikke bare etisk riktig med logisk med tanke på lønnsomhet i lengden.

Bjørgine-Prebine
Bjørgine-Prebine
Anonym
18 dager siden

Hva om vi som er offer slår oss sammen? Vi har endelig fått tak i en advokat som IKKE lar seg kjøpe. Vi har store planer om å ta hele nettet- før sommeren 2024. Join oss :) Bjørgine og Prebine

ken
ken
Anonym
Svar til  Bjørgine-Prebine
15 dager siden

Bjørgine-Prebine – Hvordan “joine” dere? Mvh

Vittigensi
Vittigensi
Anonym
4 år siden

Pass bedre på bevisene dine, Øggærn. Lydopptaket av trusler, har blitt slettet på «mystisk vis», ikke sant? Tror meg ikke? Bevis det. Hahaha

finn endresen
finn endresen
Abonnent
5 år siden

Er Det mulig å få epost om andre temaer som ufo og virkeligheten i verden og den store forandringen vi venter på the event som startet 23 sept- 2018 eller var det bare for frimurere siden tv kanalene våre som tv 2 cnn og andre viste det i koder helt umulig å se for mannen i gaten eller var dette for starseeds wayshowers og andre som har våknet og er det noe om det 3 øyet som våre relgioner har sjult fpr oss alt dette er jeg meget interesert i da jeg har informasjon om disse sakene masse kjærlihet til dere finn Sendt fra E-post for Windows 10

finn endresen
finn endresen
Abonnent
5 år siden

anne ødegård jeg tror på deg det e rmange mange mennesker med på dette farlige menneske.r i mitt tilfelle har det vart i over 18 år jeg hadde en oppvåkning ca runt år 2000 det 3 øyet åpnet seg og jeg så alle ilusjoner i denne verden som er snart over det lover jeg dere . hemmeligheten ligger i det å vite at vi er mye mye mer en det vi tror . vi er evige vesener på vei ut av denne 3 dimensjonale verden hvor alt er målt i mørke og lys men de mørke kreftene som styrer denne verden. vil ikke at det skjer, men det skjer det er ingen ting de kan gjøre det er over . de som er klare vil få en stor forandring inn i lys .kjærlighet og full frihet mens de andre som ikke er klare . de som er i dette mørket .av hat og fryd for andres ødelagte liv. må leve videre i dette fengsel vi lever i nå . her er en viktig ting- vi er alle brødre og søstre vi må bare elske alle. onde som gode dette er viktig for å bevare kjærligheten er det største våpen vi har ingenting er sterkere så elsk våre fiender og forstå at de er fanget her videre. føl med dem det er synd på dem så jeg vil råde dere andre offer for gang stalking se denne på youtube gang stalking is bibel prophesy om gangstalking i oslo blant annet og the holy ones are targeted gang stalkers and human decay og vi kan fryde over det vi gjennomgår og har gjennomgått og bruk dette som noe positivt stol ikke på noen uten deg selv vær lykkelig se også instantly raise Your vibration the most powerfull medtod masse kjærlighet til dere alle vær sterk og stolt finn

Navn
Navn
Anonym
6 år siden

Hvor kan man få hjelp og hvem kan man stole på?? Jeg har vært offer for organisert stalking i 12 år.

Steinar
Steinar
Abonnent
Svar til  Navn
6 år siden

arrange counterstalking…stalk the stalkers

eee
eee
Anonym
Svar til  Steinar
16 dager siden

Jepp, som jeg har anbefalt tidligere, stalk the stalkers ;)

Mr
Mr
Anonym
Svar til  Navn
5 år siden

Først må jeg si…..
Jeg tenkte lenge før jeg gadd og skrive noen ord…

Det finnes ingen statelige instusjoner som er intressert i å plage dere. Glem det..
Det er kun private kontraktører. Ingen ting annet. Når statelige annsatte, eller instusjoner er involvert, er det kun enkelte individer som er leid av private kontraktører til å utføre en tjeneste.

Problemene dere opplever er kun utført av pengesterke mennesker, som har som mål å ødlegge dere. Kan selvsagt i få tilfelder være noen veldig kreative privat personer som utfører få ting. Svært usannsyndelig. Alle typer tjenester kan kjøpes for penger. Ingen ønsker dere dø, for da hadde dere vært dø for lenge siden. Det er kun kjøpt inn psykisk terror på dere. Dette er som regel noen som står dere nært, eller sto dere nært. Her må dere sannsyndelig beregne hvem dette kan være. Hvis ingen i din familie, venner eller bekjente har mye penger, så må dere se på hvem av disse som jobber for noen med mye penger. Som regel er dette noen du aldri kunne tro det var. Gjerne din egen bror eller søster som alltid smiler pent til deg. Som er sur over en liten bagatell man ikke kan være sur for. Men som har stor betyding for den som skal straffe deg. Du kan enkelt ha fornærmet et makt menneske.

Bjørgine-Prebine
Bjørgine-Prebine
Anonym
Svar til  Mr
18 dager siden

Hva kan det da ha seg at en som kaller seg namsmann -Liv Fitte Pedersen, RISØR, startet falske lønnstrekk i 1995- som pågår en dag- i tillegg til hacking, overvåking, stalking, raning mmm.
Påtalemydigheter, regjering, departement er tilknyttet diverse frimurer organisasjoner (for både kvinner og menn) illuminatis, mfl. De bestiller/ samarbeider med mc klubber, og andre kriminelle organisasjoner samt gang stalkere, og “brødre” i gang stalker og andre tilknyttet til organisasjonen kan bestille oppover i systemet- mennesker de ønsker å rydde av veien.Denne galskapen MÅ tas før sommeren. De stjeler livene våre :(
Nå er det for mange uforklarlige hendelser- og dødsfall. Vi står alle på listen- politiet står klar til å rydde oss av banen dersom vi kommer for nær sannheten.
Offerene jeg er kjent med, inkl meg, er utsatt for psykopati -i indre krets (far, søster, bror, tante, kusine). Tok meg 54 år å finne min overgriper. Nå gjenstår det å finne ut av om det ligger ett hemmelig verge (umyndiggjøring) bak..

eee
eee
Anonym
Svar til  Mr
16 dager siden

Og hvem skylder penger? Og hvem er medlem av en eller annen Club hvor de må utføre visse tjenester?

Bjørgine-Prebine
Bjørgine-Prebine
Anonym
Svar til  Navn
18 dager siden

Bergfruene advokatene er på saken :) Trenger fler

Mariann Bakken
Mariann Bakken
Anonym
7 år siden

Og skulle noen slumpe til å lese dette før 1. juni 2017 så delta i The Tsunami Email Campaign: https://stop007.org/
Her snakkes det om kampanjen:

Mariann Bakken
Mariann Bakken
Anonym
7 år siden

Ellers vil jeg oppfordre alle til å ta kontakt med den Sveitsiske ambassaden i Oslo og spørre dem hvorfor denne uskyldige damen ikke får hjelp til å stanse mikrobølgeangrepene hun utsettes for og sakte lemlestes til døde av i all offentlighet her hvor hun bl.a har lagt ut 38 videoer hvor hun måler disse angrepene: https://www.youtube.com/channel/UCjWJntgTFLL-gPofpru_iYg

Mariuann Bakken
Mariuann Bakken
Anonym
7 år siden

NSA-varsler Karen Stewart fra tiden 1:38:00 her:

Her er også min historie mht den organiserte/”gang” stalkingen (foretrekker kalle det organisert trakassering), jeg var utsatt for fra høsten 2009 og ut 2010:

Mariuann Bakken
Mariuann Bakken
Anonym
Svar til  Mariuann Bakken
7 år siden

UUps, kom med en u i navnet mitt, jeg heter Mariann ikke Mariuann

Mariann Bakken
Mariann Bakken
Anonym
Svar til  Mariuann Bakken
7 år siden

PS Forteller min historie under ed hvis noen ønsker bruke den i noen rettssak…
Kommer til å laste opp flere videoer etterhvert, også på norsk.

saihou sarr4
Anonym
7 år siden

anne om du leser detta så vill bara sæga vad modig och stark du e.Och att jag kænner din smærta och frustation.och att inte bli trodd på e en av d værsta.jag har blivit utsætt før det i 3 till 4 månader nu.24/7 och jag tro personalen på bosentret jag e på e med på det.

saihou sarr4
Anonym
7 år siden

Vill sæga att jag tror på allt hon sæger før jag e en som går genom nåt liknande.det e helt sjuk kan jag lova er

Mariann Bakken
Mariann Bakken
Anonym
8 år siden

Ble utsatt for eksakt samme type elektronisk trakassering som Dr. John Hall i boken “A New Breed. Satellite Terrorism in America” forteller han selv ble utsatt for etter å ha fått bevis for trakasseringen hans tidligere kjæreste fortalte om:

John Hall har også skrevet boken “Guinea Pigs: Technologies of Control”:

Fra rapporten “Spooky Bussines. Corporate Espionage Against nonprofit Organizations” ( http://www.corporatepolicy.org/spookybusiness.pdf ):
“The use of former intelligence, military and law enforcement officers for corporate espionage appears to be commonplace. Especially prevalent is the use of former Central Intelligence Agency, National Security Agency and Secret Service agents, as well as current or former police officers, and other former military, intelligence and law enforcement officials. These current and former government employees, and current government contractors, do their spying against nonprofits with little regulation or oversight, and apparently with near impunity.. ..Even active-duty CIA operatives are allowed to sell their expertise to the highest bidder.. ..Lawlessness committed by this private intelligence and law enforcement capacity, which appears to enjoy near impunity, is a threat to democracy and the rule of law. In essence, corporations are now able to hire a private law enforcement capacity – which is barely constrained by legal and ethical norms — and use it to subvert or destroy civic groups. This greatly erodes the capacity of the civic sector to countervail the tremendous power of corporate and wealthy elites.
In effect, the revolving door for intelligence, military and law enforcement officials is yet another aspect of the corporate capture of the federal agencies, and another government subsidy for corporations. Taxpayer funds are expended to train the officials who work for the CIA, NSA, Secret Service, military and other intelligence and law enforcement agencies. When these employees leave for employment in the private sector, corporations reap the benefits of this taxpayer-funded education, training and experience. It’s a great deal for the companies that hire these former agents, but not for taxpayers..”

Anne Ødegård
Anne Ødegård
Abonnent
8 år siden

Denne videoen er noe det beste jeg har sett om temaet Gang Stalking og Elektronisk tortur: https://www.youtube.com/watch?v=oZtfpqVxmzU

bare menneske
bare menneske
Abonnent
8 år siden

Jeg tror på denne dammen her!Stå på i kampen din!Har selv opplevd noe av det i 5 år nå!
Det er forferdelige ting ett menneske-person blir utsatt for!

Thomas Mathiesen
Anonym
8 år siden

Jeg, privatetterforsker Thomas Mathiesen, har som pinsipp at jeg ikke uttaler meg om spesifike saker. Men når jeg eller mine kolleger kritiseres offentlig, så er det på sin plass å svare på kritikken.

Hverken jeg eller mine kolleger har vært fiendlig innstilt til Anne Ødegård. Vi har hjulpet henne både med reise og undersøkelser. Utfordringen er økonomi, da hun ikke har råd til å fortsette å bruke våre tjenester. Alle i Etterforsker1 har et åpent sinn og etterforsker at fra gang stalking til ånder og demoner. Det betyr ikke at vi nødvendigvis tror på alt som klienten vår forteller, men vi undersøker saken med et åpent sinn. Vi har opplevd for mye til å avskrive folk som gale.

Anne Ødegård er hjertelig velkommmen tilbake som klient hos oss, men vi lever dessverre ikke av luft og kjærlighet. Dessuten må hun tåle at vi stiller kritiske spørsmål til det hun opplever. Det er faktisk en viktig del av jobben min som privatetterforsker.

Mvh Thomas Mathiesen

ye
ye
Abonnent
Svar til  Thomas Mathiesen
8 år siden

Stå på, Nationalteateret neste ;-) ler så jeg griner.

Thomas Mathiesen
Svar til  Maarit M.Hanssen
8 år siden

Hei Maarit,

Hvis Anne fritar meg for taushetsplikten, så skal jeg oppgi eksakt hvilke tall vi snakker om og hva hun har motatt. Vi har faste priser på våre tjenester.

Med vennlig hilsen,
Thomas Mathiesen

Privatetterforsker hos Etterforsker1 AS
Web: http://www.etterforsker1.no
Epost: tmathiesen@etterforsker1.no
Telefon: +47 21 60 81 78
Mobil: +47 40 16 26 42

Medlem av World Association of Detectives.

Mariann Bakken
Mariann Bakken
Anonym
Svar til  Thomas Mathiesen
7 år siden

Hei Thomas Mathiesen
NSA-varsler Karen Stewart har nesten 30 år på baken som ansatt i NSA, og fra tiden 1:38:00 her sier hun noe som kan være interessant i Anne’s sak mht ting Anne forteller:

Her kan du også høre et intervju med Karen Stewart og få hennes historie: https://www.youtube.com/watch?v=z3v7Ez4PkX4
Dr Katherine Hortons youtube kanal vil nok også være av interesse mht den stille avlivingen av uskyldige mennesker i samfunnet i dag med directed energy weapons som ofte opptrer i kombinasjon med organisert trakassering som bl.a Anne beskriver (myntet bl.a på å diskreditere offeret) og som Katherine Horton også er utsatt for: https://www.youtube.com/channel/UCjWJntgTFLL-gPofpru_iYg

RolfsRace
RolfsRace
Abonnent
8 år siden

Dette ble for diffust for meg. Klarer ikke forstå bakgrunnen for situasjonen. Her var det mye psykiatri og lite substans.

Hva med å gjøre som under krigen? Reise til Sverige?

« Forrige artikkel

Tredje verdenskrig kan være få dager unna

Neste artikkel »

Økonomisk krise vil eksplodere

48
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x