/

George W. Bush arrestert

4.3K visninger
1 minutt lesetid
7

Jeg foregriper begivenhetenes gang noe her med denne nyheten, men nå som jeg først har fått din oppmerksomhet så kan du se dokumentarfilmen Loose Change som TV 2 nylig sendte.

Dokumentarfilmen Loose Change 2. utgave ble vist på TV 2 sist søndag. Dette er spenstig gjort av TV 2 og viser at de er blant de få som er tøff nok til å vise en annen side av virkeligheten som ingen av de store medieselskap våger eller er tillatt å vise.

Hvis du fremdeles tror at terrorkrigen er kampen mot Osama Bin Laden så bør du få med deg denne filmen. Før eller siden vil tittelen på denne artikkelen slå til.

Spilletid er på 1 time og 29 minutter.

For de som anbefaler Screw Loose Change som gjør et forsøk på å bortforklare alle hendelser og vitenskapelige bevis så kan du ta en titt på nettsiden Loosechange-911.blogspot.com som igjen avkrefter disse påstandene.

Diktator Bush.

Les også 9/11 en gigantisk bløff.

Frank

Frank er redaktør, admin og grunnleggeren av Nyhetsspeilet.no. Han har erfaring som nettredaktør siden 2000. Han står kun inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i folket slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Av hans rundt 160 artikler anbefales Den store bevissthetsguiden og De falske lysarbeiderne som vi allikevel tilber.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

7 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Mole
Mole
Abonnent
13 år siden

Ifølge aktivistene førte trusselen til at Bush avlyste en reise til Sveits der han skulle delta i en gallamiddag til inntekt for en jødisk stiftelse denne uka.

Bush kan siktes for tortur over hele verden
http://www.abcnyheter.no/nyheter/politikk/110208/bush-kan-siktes-tortur-over-hele-verden

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
13 år siden

USAs tidligere forsvarsminister Donald Rumsfeld advarer mot forsøk på å straffeforfølge hans gamle sjef George W Bush i utlandet.

– Vi foretrekker at amerikanske borgere ligger under vårt system enn en egenrådig anklager i et annet land, medgir Rumsfeld.

Rumsfeld sier til Reuters at han ikke har reflektert over om han selv kan bli møtt med torturtiltaler i utlandet.

Men Rumsfeld omtaler personellet som brukte teknikken for patrioter, ikke kriminelle. De reddet livet til uskyldige amerikanere.
http://www.nrk.no/nyheter/verden/1.7499055

Ja når rumsfeld taler så bør all lytte, for i siste instans så reddet det jo uskyldige amerikanere?!?
Men det er greit å drepe uskyldige så lenge en kan tjene penger og det tjener som “ofring”, eller hva rumsfeld?

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
13 år siden

Bush har tjent 82 millioner på taler.
http://e24.no/media/bush-har-tjent-82-millioner-paa-taler/20060513

Ja selv forbrytere kan gjøre gode penger.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  Mole
13 år siden

Mens medvirkende i krigsforbrytelser Tony Blair fikk jobben hos internasjonalist-banken JP Morgan:
“The former prime minister – who is said to be earning as much as £1 million a month from speaking fees – will supplement his income as an adviser to JP Morgan, one of the biggest names on Wall Street.”
http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/1575106/Tony-Blairs-new-job-as-advisor-for-JP-Morgan.html

Mens skeptikere fortsatt tror politikk er en jobb for pyser :D

vidar
vidar
Abonnent
15 år siden

for en totalt misvisende og useriøs overskrift. jeg skal innrømme at den var fengende, men jeg trodde slike virkemidler var forbeholdt tabloidene og andre sladder-magasiner. artiklene på nyhetsspeilet er allerede sjokkerende nok, og jeg er redd slike usaklige artikler som dette vil gjøre mer skade enn nytte.

jeg kan til en viss grad forstå hvorfor avisene holder på slik som dette, eierne der er jo til syvende og sist kun opptatt profitt, men her på nyhettspeilet har dere jo ikke engang annonnser, så hvorfor et behov for å sjokkere slik?

Mr Johnsen
Mr Johnsen
Anonym
15 år siden

Dette her er virkelig en flott side Mr!
Trodde aldri jeg skulle finne noe sånt med et så bra layout på en norst nettside!! Virkelig dette er helt topp!

Grete
Anonym
15 år siden

Avisen er blitt veldig fin. Et viktig og nyttig arbeid er nedlagt. Interessanne artikler for de nyskjerrige som ikke tror ar verden er bare i svart og hvitt.
Tillykke!
Hilsen Grete

« Forrige artikkel

NASAs beste UFO-video

Neste artikkel »

Larry King avslører UFO-hendelser

7
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x