Har Norge blitt oversvømmet av bolsjeviker (?), maleri av Boris Kustodiev 1920, foto lånt herfra: https://www.wikiart.org/en/boris-kustodiev/the-bolshevik-1920

Fra den norske dypstats historie, bolsjevik eller jesuitt

3.5K visninger
16 minutter lesetid
59

En merkelig anonym tekst har kommet i mine hender. Lignende har jeg aldri lest. Her trekkes historiske linjer tilbake til før grunnlovsdagen på Eidsvoll og frem til en fest på et bedehus på Sørlandet kommende 12. november 2021. Her opptrer hovedpersoner jeg aldri har hørt om. Kan dette dreie seg om reelle fragmenter av Norges historie? Et lite innblikk? Jeg kan ikke utelukke at dette kan være sant.


Fra den norske dypstats historie, bolsjevik eller jesuitt

Forfatter anonym

Det vakre Sørlandet, foto fra en privat blogg, her.

Det vakre Sørlandet, landsdelen med de mange hvitmalte kyststuene, de vakre somrene, de gode menneskers kristne liv. I Kristiansand skjedde Baneheia-drapene, dette ubegripelige, tungt mørkladne og ondskapsfulle, de to småjenter ble funnet ille tilredt ikke langt fra det militære anleggs mangeslungne tunnelsystem. Hvorfor skjedde dette akkurat på det kristne Sørlandet? Det blir fortalt at illusjonisten Odd H. vet noe nærmere om dette, han har sin bakgrunn fra jesuittene i Brasil.

Han er en sentral person i maktapparatet på Sørlandet. Han har bygget sitt liv og virksomhet på de norske sentrale globalist-trotskyistene Chr. Lous Lange, Fridtjof Nansen, Vidkun Quisling, Carl J. Hambro, Erling Wikborg, Johan Fürstenberg Lyng, Alexander August Rein og Johan Bernhard Hjort. Det var disse som gjorde portene vide og veien bred for bolsjevikenes inntog i det norske statsapparat, styrt fra London.

Går vi tilbake finner vi Alexander August Rein (1913-1980), en nøkkelmann både for Jens Chr. Hauge og Erling Wikborg, fordi han sannsynligvis hadde vært ute i skogen med hjemmefronten i større grad enn det kontor-rotta Hauge hadde vært. Han hadde gjort en del av de tingene Hauge fikk æren for å ha gjort, og kunne bistå Hauge med erfaringer Hauge ikke hadde. Når det gjelder Wikborg, så var det Rein som videreutviklet deres felles advokathus Wikborg Rein til å bli Norges ledende dypstatsfirma utenfor Norge, med London-base, og per i dag størst i Norge på omsetning. Nå har hans advokathus tonet ned det lille de hadde av opplysninger om personen «Alex» Rein som bygde opp firmaet mens Wikborg var opptatt med å sitte på Stortinget og lede KrF.

Christian Lous Lange (1869-1938), se her.

Familieklanen H-kleiv er en av Erling Wikborgs knoppskytinger, derfor er dette viktig å trekke inn. Odd H. ble sendt til Brasil midt på 1970-tallet (født 1954) for å bli jesuitt-utdannet ved et universitet i Rio de Janeiro. Han hadde studert litt portugisisk i Norge først. Brasil var det store landet som London aldri helt hadde fått kloa i, alle andre verdens stater på over 3 millioner kvadratkilometer har vært eller er underlagt overkommando fra «The Crown» – bortsett fra deler av USA. Men ikke alt gikk like glatt. De amerikanske sørstatene av typen Florida og Texas, ser vi at de sliter med den dag i dag.

«The Crown» kontrollerer ikke USA direkte, men via Five Eyes, Federal Reserve i New York og den fremmede bystaten Washington D.C., utstyrt med SIS-etterligningen CIA og MI6-etterligningen FBI, som ikke har noen respekt hos middelklassen i sørstatene. «The Crown» bruker jo James Bond-filmer til å latterliggjøre sørstats-sheriffer, mens patriotiske og våpenføre amerikanere vet at sheriffen deres skal forsvares mot inntrengerne fra den fremmede bystaten D.C.

Prinsesse Ragnhild hadde det samme formålet med å bo i Brasil som Odd H. hadde ved å utdanne seg der: Det gjaldt å skaffe «The Crown» innfallsporter i Brasil som ingen ville mistenke. Men nå er tida inne for å si fra, i og med at Odds niese skal lede Sikkerhetsrådet i FN fra 01.01.2022. Hun kommer inn dit med fartstid fra Folkeforbundet i Sveits, som vi burde kunne begripe under Corona-kampanjen (siden 2020) har full dominans over prateklubben FN i New York. Vi har vært naive, vi som trodde at FN på Manhattan er den planlagte verdensregjeringens basis, men disse folkene vil jo ikke risikere at den amerikanske middelklassen skal ha innsyn i de innerste kjeltringstrekene. De mørke kjellerlokalene, som ikke er så lette å bygge på Manhattan, kan raskt bli sprengt ut i Sveits’ grunnfjell.

KrF-politiker Erling Wikborg (1894-1992), se her

NWO-prosjektets avdeling Sverige har sin klima-Greta, særdeles kunstig berømt mediefigur, men i trådene rett bakenfor trekker hennes super-ambisiøse musikk-mor Sara Magdalena Ernman. NWO-prosjektets naboavdeling Norge har vår Folkeforbund-Trine, særdeles kunstig ikke-berømt, men i trådene rett bakenfor trekker hennes onkel Odd H., Norges ukjente Brasil-agent.

Trine Skarbøvik Heimerback skal overta formannsklubben i Sikkerhetsrådet fra 1. januar 2022. Gjør hun det på vegne av Norge? Neppe, for hun har ikke løftet en finger for å støtte etniske nordmenn med selveide familiebedrifter. Bare noen få innvidde vet hvem hun egentlig er, og at hennes hovedoppgave i FN er å videreføre Folkeforbundet i Sveits, som aldri ble nedlagt, men bare foretok et raskt kostymeskifte i 1946 og kalte seg for FN-organisasjoner i Geneve.

Norge, et ledende NWO-land?

Norges viktigste NWO-oppgave har hele tida vært å videreføre Folkeforbund-prosjektet til krigsprofitørene fra 1. verdenskrig. Denne oppgaven ble oss betrodd veldig tidlig, allerede i 1901, og det var Christian Lous Lange som fikk denne oppgaven i kraft av å utdele de første rundene med Nobels Fredspris, og den aller første prisen (1901) gikk til Henri Dunant. Mannen som bygde selve fundamentet for Folkeforbundet, den infamt-veldedige organisasjonen Røde Kors. Chr. Lous Langes livsverk har plaget Norge i 120 år: Lange klarte å spikre vår permanente underdanighet under London, særlig da han la fram sitt utkast til Folkeforbund-traktaten 1919 og fikk skaffet Nobelprisen til seg selv for den i 1921. Han formet sin egen sønn Halvard Lange til å styre «vår» London-utenrikspolitikk 1945-1965.

Tore Godal, “der Mann, der Bill Gates vom Impfen überzeugt hat,” foto, se her.

 Den første epoken med Lange-utenrikspolitikk 1901-1921 sitter i Corona-veggene 2021: C.L. Langes egen søster Ellen Lous Lange har en Corona-etterkommer. Hennes barnebarn Tore Godal (født 1939) har grunnlagt både GAVI 2000 og CEPI 2017, disse to organisasjonene som plager hele kloden med den farmasøytiske Corona-samkjøringen. Tore Godal sitter på Torshov-kontoret sitt rett ved Akerselva, hvor CEPI driver med global koordinering av Corona-hoax’en, samkjøring av lockdown (WEF) og sprøytestikkene (WHO/GAVI). Disse institusjonene utgjør kjernen i det oppgraderte Folkeforbundet 2021. I eksakt 100 år har monsteret forvokst seg jevnt og trutt i en og samme by Geneve. 100 år etter at Tore Godals grandonkel Chr. Lous Lange fikk Nobelprisen 10.12.1921 for å stå bak utkastet til Folkeforbund-traktaten. «It’s all in the family».

Grunnmuren for Folkeforbundet i Geneve er og forblir Røde Kors. Geneve-konvensjonen som Røde Kors bygger på, handler jo om å ta vare på invalidiserte soldater til å formidle Donald-historiene om skurker og helter, 60-70 år etter at de som soldater satte inn livet sitt i den naive tro på løgnenes løgner. Tidenes best kamuflerte business-ide fra krigsprofitørene bærer navnet Røde Kors og gir langsiktig profitt i form av gratis propaganda fra overlevende som satte inn livet for en forhåndstapt sak.

De sunne og friske soldatene er i den «humanitære» Geneve-konvensjonen fratatt ethvert menneskeverd, slik at de kan drepes raskt på slagmarken, men deres gravmonumenter skaper ingen forførende propaganda. Bare skadde øyenvitner gir jevn langsiktig avkastning både med hensyn til krigens redsler og løgnene om helter og skurker. Løgnene som danner forutsetningen for «verdenskrigens fotballkamp» hvor hele verden deles finurlig inn i to separate lag, satt opp for å slåss mot hverandre, men ute av stand til å sikte på sine puppet masters – krigens regissører.

Den blodrødt sminkede organisasjonen Røde Kors danner fortsatt fundamentet under alle de stygge knoppskytingene Geneves operative kreftsvulst Folkeforbundet har levert de siste 50 år: WEF, GAVI, CEPI pluss en mengde underavdelinger. Alt dette er private virksomheter underlagt de internasjonale bank-kartellene som har sin hovedbase i Basel (BIS).

Se foto her fra avisen Dagens Næringsliv: https://www.dn.no/politikk/ine-eriksen-soreide/utenriksdepartementet/sikkerhetsradet/utenriksministerens-venninne-far-toppjobb-na-er-hun-inhabil-overfor-norges-to-fremste-i-sikkerhetsradet/2-1-835825

Norges venninne-kvinneteam i FN 2020-2021 er: Mona Juul født 1959, Trine Skarbøvik Heimerback født 1976, Ine Marie Eriksen Søreide (utenriksminister) født 1976. Norges kvinneteam i FN 2021-2022 har skiftet ut Ine og erstattet henne med utenriksminister Anniken Huitfeldt. APs overklasse-slekt Huitfeldt har nå fått inn sin kvinne i posisjonen hvor Høyres AP-underbruk plasserte sin drevne butikkmedarbeider Ine fra elektriker-slekt. Ines yrkes-CV ligner på NRKs Caprino-figur Televimsen, begge har forsøkt seg som TV-programledere – Ine i Metropol TV 2001.

Hva står Norge egentlig for?

Det bør provosere en patriotisk nordmann å se den spinkle kvinnen Trine fortelle oss hva Norge står for som statsdannelse i denne verden. Vi aner at Ine Eriksen Søreide ble utenriksminister fordi hun er Trines venninne, ikke omvendt. Ine var – som det korte fornavnet hennes tilsier – en midlertidig og nokså barbert utgave av Trine: Uten Trine – ingen Ine. Trine – født Skarbøvik har en ektefelle som heter Fredrick Mikael Heimerback, med ukjent statsborgerskap. Hvilke frokost-bord-bindinger dette gir for «Norges røst» i Sikkerhetsrådet, mangler vi faktagrunnlag for å mene noe om.

Trines eldste søster var skolevenninne av Aqua-Lene, som ble håndplukket for å få en sjødemon-karriere som internasjonal popstjerne, via danskebåten etter at en annen danskebåt Scandinavian Star var blitt påtent av dypstatskreftene. Vi øyner trotskist-dypstaten her ved at rød-AP-Jonas ikke ser noe behov for å skifte ut teamet som «blå-Erna» satte til å lede oss i Sikkerhetsrådet: Mona Juul er jo AP-kvinne, mens Trine Heimerback hører til KrFs bakerste Wikborg-rekker. Trines Heimerbacks mor Elsa S. satt på Stortinget 1997-2005, men at hun er Trines mor er det ikke så mange som vet. Hvordan kunne Gros jesuitt-trotskistiske dypstat finne seg i at Erna plasserte blå-Trine for å lede Sikkerhetsrådet fra 01.01.2022? Forklaringen er at det er dypstatens egen indrefilet som bekler disse postene.

Rapperen Ravi/Ivar Christian Johansen – med det satanist-invertere artistnavnet, ble «oppdaget» på samme vis som Aqua-Lene: Han ble født 1976 – samme år som Trine – og vokste opp rett ved Trine på Presterød i Tønsberg. Trines mor Elsa hadde nemlig sin yrkeskarriere som lærer på Presterød ungdomsskole.

En dypstats fødselsdagsfeiring på nasjonens mediealter, Norsk Rikskringkasting, 96 år, fra Dagsrevyen i 2014, Foto skjermdump, nr 15, se klippet på NRK, her.

Elsa S. omtales på Wikipedia, men at hun er Trines mor blir fortidd. Trines far heter Hans Alfred Skarbøvik. Wikipedia forteller ikke at Elsa er født H. eller at hun er den seks år eldre søsteren til barnefilmskaperen Odd. P-Film er kamuflasje for Odds «illuminerte» aktiviteter. Barne-aktiviteter over et visst maktnivå sliter med å kvitte seg med assosiasjoner mot pedofili og child trafficking. Odd H. nevnes bare via kona Grete Salomonsen H. på Wikipedia, men uten link. Astrologi-dyrkere er opptatt av Ostara-heksesabbaten 22. mars, Skull & Bones-dagen symbolisert med tallet 322. Grete er født på den dagen i 1951, og hun kan ikke noe for det, men Odd bet raskt merke i det. Odds søster Elsa S. har skiftet en mengde hatter på Ostara-dagen, tilfeldig?

Bare de aller merkeligste mennesker rydder plass i Dagsrevyen for en 96-årsdag til klanens mor på den babylonske høytidsdagen 11.11.2014. Dette er jo ikke noe rundt tall for andre enn satanister – med 96 som et yndlingstall fordi det er det samme tallet opp ned!

Enda mer foruroligende enn medieksponeringen er feiringen inne i Riksarkivet, med romslige frimurerske kjellere under bygget. Med en statsminister på besøk i Oslo, lå forholdene til rette for et nachspiel nede i kjellerne. Odd og Grete var ikke synlig til stede – heller ikke Trine eller andre av Aud H.s barnebarn. Aud sitter her flankert av sine to andre barn, med deres ektefeller ytterst til venstre. Trine Heimerbacks mor har hvit bluse med åpen fiolett jakke.

H.-klanen tilbakeføres til at den anonymiserte stamfaren Olav H. dukket opp i Evje rundt 1. verdenskrig og slo seg ned der som gruvearbeider og småbruker.  Hans sønn Eilif H. var født i 1917 og giftet seg med Aud rett etter krigen. Aud kom fra Tonstad i Sirdal, en annen viktig Cross-Road, som Evje er. Et veikryss som fikk stasjon på Sørlandsbanen (Hynnekleiv) tok Olav med seg som slektsnavn da han dro til Evje og startet forfra. Sønnen Eilif dro til Oslo et par år før krigen for å studere filologi, etter å ha fullført artium på Hornnes landsgymnas.

Fest på Hornnes bedehus
P-film representert ved en djevelsk skjelett-filmrull-logoen med slangetenner og slangetunge.

Odd H. skal nå avholde en infisert Hauge-fest klokken 19:00 på den ikoniske forlengs-baklengs-datoen 12.11.21 inne på Hornnes bedehus rett ved Hornnes landsgymnas hvor hans far gikk 4-årig gymnas etter fullført ungdomsskole. Disse Staka-Vik-Stompa-skolene (for det er det disse landsgymnasene ble bygd for, makt-initieringsanstalter for et fåtall bygdegutter som dypstaten skulle løfte opp og fram etter å ha sjekket at de hadde det rette svikefulle sinnelaget) var 4-årige slik at man kunne hoppe rett fra 7-årig folkeskole og inn der, uten realskole!

Å gå ett år på ungdomsskole (dagens folkehøgskole) var et naturlig mellomtrinn, bedre enn framhaldsskole. Hornnes gymnas er det mest sjø-demoniske gymnaset, det ligger jo på en odde som stikker ut i Otra, ved at det kommer inn en side-elv, som gjør Evje til 3-dobbel Cross-Road: Hovedveien nord-sør i indre Agder og hovedveien øst-vest i indre Agder møtes akkurat der hvor Otra får inn en betydelig sideelv fra vest.

Hva har Odd & Co med Baneheia å gjøre? Ikke noe direkte, for disse folkene organiserer ikke voldelige drap. Men religionen som omgir oss alle uten at vi vet det, er den babylonske mysteriereligionen «Mystery Babylon». Grunnprinsippet i denne religionen er at det onde og det gode helst må være i balanse, på ethvert saksområde, på alle steder og til enhver tid. De gode trekkene ved barnefilm-virksomheten P-Film skal derved danne en ønsket «babylonsk balanse» med Baneheia-massakren.

P-Film viser til mange suspekte filmer man driver gratisreklame for, og se på denne djevelske skjelett-filmrull-logoen med slangetenner og slangetunge. Samme ulla er det med hans samarbeidspartner (flytende portugisisk snakker begge disse to, og er født samme år 1954) Øivind B. med sitt cover-up-firma MorFB.

MorFBs logo er en slangekjeft med et hodeløst barn inni, og barnets kropp er den spaltede slangetungen.

Hadde dette vært folk uten Janus-ansikt, så kunne deres to «barne-omsorgsfirmaer» ha blitt knust på et par dager. Dypstaten rører ikke disse firmaene. B-stads logo er en slangekjeft med et hodeløst barn inni, og barnets kropp er den spaltede slangetungen! Heller ikke Øivind har hatt noen befatning med Baneheia-drapet, og firmaet hans fantes ikke den gangen. Poenget er bare at disse to barne- og familie-byggende firmaene danner den hvite delen av en helhet hvor Baneheia-drapene er det svarteste. På en subtil måte kontrasterer man voldsstemning og uhygge i sørlandsidyllen fra det aldri helt oppklarte Baneheia-dobbeltdrapet gjør – på permanent basis!

Odd H. er organisatoren bak den okkulte festen til Hans Nielsen Hauges vanære på Hornnes Bedehus 12.11.21. Han må nå røykes ut. Han er jesuittutdannet på et universitet i Rio, byen som den detroniserte tronarvingen Ragnhild Alexandra flyttet til etter at hun giftet seg med Erling Lorentzen. Hun ble ufrivillig oppkalt etter forrige århundres verste heks, Alexandra Kollontaj. Vår kronprins Olav den gangen våget ikke noe annet, siden Alexandra klarte å signalisere en avliving av Fridtjof Wedel-Jarlsberg Nansen 13. mai og en påtenning av den tidligere Wedel-Jarlsberg-eiendommen Skaugum 20. mai 1930. Passende avskjedspresanger til Oslo fra «hexa-Alexa» da hun flyttet derfra til Stockholm for å være Stalins Trotskij-ambassadør der (noe Stalin måtte finne seg i).

Det var Nansens slektning Herman Wedel Jarlsberg som var finansminister etter 1814 og fikk invitert den farlige familien Hambro inn fra København som private bank-grunnleggere av Norges Bank 1816, etter at samme Wedel Jarlsberg hadde vunnet den politiske striden omkring privat eller statlig eid Norges Bank.

Marxisten Thrane og bestikkelsenes kunst
Paul Thrane, David Paulsen Thranes far, Marcus Thranes farfar, foto, se her.

Den første bukken med havresekken til Norges Bank var kassereren og meddirektøren David Paulsen Thrane. Han var nordmann med slekt fra Østfold, og han ble belønnet for å beherske bestikkelseskunsten da Norges Bank ble etablert i 1816. Derfor lot Hambro-folkene han bli kasserer for deres private bank, siden han hadde klart å overtale Stortinget, noe disse inntrengerne ikke kunne makte med sitt danske språk. Han fikk den legendariske sønnen Marcus året etterpå (1817), og bankeierne stolte på at David lovte å lære opp sønnen i bestikkelseskunsten. Det var helt avgjørende for å få startet det marxistiske verdensprosjektet 1848-1849, da Oslo (først Drammen) var arenaen hvor bestikkelsesdelen av banksternes marxisme-prosjekt skulle testet ut: Hvordan rigges en arbeiderbevegelse opp i rekordfart og ned igjen smertefritt, uten å etterlate seg spor?

Vi kan hoppe fra «Thrane 1» i Oslo 1849 og til «Thrane 2» i Oslo 2017 – 200-års-jubileet for Marcus Thranes fødsel i 1817. CEPI ble dannet i 2017, som en resonans av Thrane-bestikkelsen. Ved at pandemi-styringsenheten CEPI har den ikke-tilfeldige adressen Marcus Thranes gate 2, aner vi at Oslo igjen har fått den rollen Kristiania hadde under Marcus Thrane-1-prosjektet på 1850-tallet. Oslo var en kontrollert test-arena for marxismen før London inviterte inn Marx og finansierte ham. Norge og Sverige har ulike roller, som viktige test-land for verdenskommunismen. Skurkene kan ikke fysisk gjemme seg bort i våre land, men de kan framtre med en fasade som er stikk motsatt av det de driver med i det skjulte. Og de kan foreta finurlige okkulte markeringer som bare er for de innvidde å skjønne.

Odd H. er en slik enkeltperson som ingen helt vet hva driver med. De fleste ser på ham som en snill barnefilm-skaper, som merkelig nok får popsanger Morten H. til å være vennlig og stille opp i alle filmene, og så tenker de ikke mer over det. Men fra 01.01.2022 er det Odds niese som reelt skal lede Sikkerhetsrådet (Mona Juul er en overgangsfigur p.g.a. alderen og fordi de har noe på hennes mann Terje Rød Larsen, i Epstein-klisteret sitter han jo). I sum betyr dette at Odds regisserte «Hauge-fest» på Hornnes 12.11.21 er planlagt som en offer-ouverture hvor baktanken er at liv skal ofres for at denne Trine Heimerback skal kunne fungere etter NWO-planene fra Sveits.

Hva kan det vel være i kaffen?
Den Babylonske kults årsløp

Innenfor Odds slekt foretas det import av farlige stoffer, hva slags stoffer røper vi ikke her. Kaffe-serveringen på Hornnes-festen 12.11.21 må derfor regnes som faretruende. Odd driver ikke med slikt selv, men er opptatt med filming, musikk, politikk, pluss muligens transport av andres giftstoffer – Odd kaller seg jo selv for DOP. Director Of Photography – samme business som Marcus Thrane utdannet seg til. Når vi vet at Odd-DOP stiftet en forening kalt STOFF i Kristiansand (offisielt manus-skriveres forening) og at han «gjemte seg i Hollywood» som kamera-operatør for Hollywood-filmen The Snowman, hvor han synlig bidro til filmkontrakten Jo Nesbø ikke ønsket seg, skjønner vi litt mer om hva slags fyr dette er.

Jesuitt-skolerte Odd er inne som NWO-bakmann mot Brasil og Japan, mest innenfor film, musikk og sport. Han kjenner fotball-legenden Pele personlig, og påtok seg en slags rolle som bakmann for de to største pop-stunt nordmenn har hatt i Brasil: A-ha-konserten med nesten 200 000 publikummere (trolig fattigfolks gratiskonsert) for A-ha på Rios legendariske fotballstadion 1991, og Kygo-konserten på OLs avslutning 2016. Kygo-fyren ble forresten født det okkulte året 1991 da A-ha avholdt sin «Rock i Rio»-konsert, på en mye større arena enn de andre verdenskjente gruppene som opptrådte.

Tilbake til trotskist-trådene i dypstatens stadig mer sammenvevde jesuitt-trotskisme.

Alexandra Kollontaj, foto, se her.

Det var viktig for London å ha en Sovjet-ambassadør Alexandra Kollontaj i krigs-infrastruktur-leveranse-landet Sverige (Sveits og Sverige utgjør den vanhellige alliansen av land som skulle holdes utenfor skurker-og-helter-narrativet til bankster-arrangørene i London i WW1 og WW2). Det var viktig at Stalin ikke hadde direkte kontroll over Sovjets ambassade i Stockholm. NWO-prosjektet trengte at trotskismen fikk slumret under overflaten i det skandinaviske sosialdemokratiet.

AKP var trotskistisk og nøt derfor en bred diskret sympati fra mange samfunnsstøtter, mens NKP forble en stalinistisk kuriositet. Tålmodighetsprøven «den kalde krigen» måtte likevel føres av stalinistene som ikke var blodtørstige folk i samme grad som trotskistene. Trotskistene i vest kunne først fra 1991 overta NATO for godt, og markerte dette med startskuddet i Sarajevo januar 1991 (EM på skøyter), 77 år etter det enda mer berømte skuddet i Sarajevo 1914. Viktige ting skjedde dag for dag i januar 1991: «Skikongen av Norge» Kong Olav V døde 17. januar 1991. EM på skøyter 1991 ble avholdt den 18., 19. og 20. januar 1991 på kunstisbanen i Zetra, Sarajevo i delrepublikken Bosnia-Hercegovina, Jugoslavia. «Skøytekongen av Europa» som ble kronet i Sarajevo 20.01.1991, var Johann Olav Koss. En viktig måne-høytidsdag i astrologien, dagen da sola forlater Steinbukken og går inn i Vannmannens stjernebilde.

«Seilerkongen av Norge» Kong Harald avla sin ed for Stortinget i henhold til Grunnlovens § 9 rett etter denne okkulte måne-høytidsdagen, 21. januar 1991. Edsavleggelsen fant sted under en høytidelig seremoni i Stortinget. Stortingspresident Jo Benkow leste meddelelsen om Kong Olavs død, før Kongen avla eden: «Jeg lover og sverger å ville regjere kongeriket Norge i overensstemmelse med dets konstitusjon og lover, så sant hjelpe meg Gud den allmektige og allvitende!» Som sin far og farfar tok han valgspråket Alt for Norge. Merk at kabbalist Benkow – med Kollontaj-figuren Gro som statsminister – var avhengige av okkult stjernedyrkelse ved kongeinnsettelsen. Gro ønsket seg Jo som sin formelt overordnede i rang, men det var Kåre Willochs oppgave å blå-vaske Høyre-bolsjevik Josef Benkowitz.

NATO foretok et trotskistisk hamskifte i 1991, i takt med at Sovjetunionen ble rigget ned etter 69 år (1922-1991). NATO endret karakter fra å framstå som en passiv forsvarspakt til å bli en aggressiv krigshisser fra 1991. Både Golfkrigen med NATO involvert og den NATO-dominerte krigen i Jugoslavia eskalerte i 1991. Sarajevos skøytebane hvor Koss ble kronet 1991 ble bombet i stykker fra 1992, og denne vinterolympiske Zeus-arenaen 1984 nokså nær Hellas vil aldri bli gjenreist.

De tre øverste i rang i Norge da trotskismen endelig ble gjort stueren i 1991 var Kong Harald, Josef Benkowitz og Gro Harlem Brundtland. De to sistnevnte påbegynte jobben med å forme et regime som de ønsket seg. Akkurat slike folk som «Jo Benkow» var utestengt fra Riket 1814, men trojanske hester sørget for at de kom inn allerede i 1816, som eiere av den private Norges Bank, og vi har slitt med dem siden da. Jesuitter kom inn litt senere, og i dag sitter det en slik som statsminister, samkjørt mot at paven også er jesuitt, den første sådanne i likhet med at Jonas er vår første jesuittskolerte statsminister. Jonas har sin ny-ordinerte frue-prest Marit Slagsvold i «ambassadekatedralen» Uranienborg kirke. Kona til Jonas legger ikke skjul på at hun står for jesuittisk (ignatiansk) teologi, den verste trojanske hest den lutherske kirken kan få på sin innside. Katolikkene godtar jo ikke kvinnelige jesuittprester innenfor egne rekker. Fru Marit skal likevel takkes for å ha uttrykt hva Jonas står for.  Historien er ganske klar på at jesuittregimer virker voldseskalerende – og noen av oss tenker på stedsnavnene Kongsberg og Bislett.


0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

59 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
e
e
Anonym
2 år siden

Random Acts of Kindness

lol. Ryan Renolds.

sci fi movie tips

VW i snåle pene sanger :)

ps. Hvor langt er et bibelsk sekund?

ken
ken
Anonym
2 år siden

OBAMA AND MICHAEL (MICHELLE): https://www.bitchute.com/video/gCrBCuEIEkNs/

e
e
Anonym
2 år siden

Så denne karen her nevnt her inne flere ganger. Så litt på noe av han for over 10 år siden, syntes at han var dritskummelt!
Men nå så jeg denne her, hvor han er mild og minner om en kosebamse:)

Driver han med exorcisme?! eller misforstod jeg?

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
2 år siden

Wisdom :

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

“They have changed the name”

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

Er du god på “tomtedyr”/spiritanimals/ bibelsk-dyr-symbolikk?

Jeg ser ofte/oftest kattedyr, alle sorter, kjenner ikke til alle sortene.

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

So, the woman is a man. The woman=kirke/orden. The hairy legs tells it is an order of men. Jesuitt? eller andre?
The anti-christ do not have an apatite for Women, he is not gay, he is a pedo.
The Holy prayers can make the lord change the destiny of the word.

ken
ken
Anonym
2 år siden

smurfen/Aradorn – Er det så jævlig ille til gangs hva sannheten angår for menneskeheten på verdensbasis per 2021?!???

«Covid-19 är en global plan. Den globala ekonomins kollaps är en del av den planen. Odjuret som talas om i bibeln är ett system, en satanisk organisation. Dessa människor kallas «33 gradens frimurare» och de kontrollerar hela världen, alla religioner, media, nyheter, musik, filmer, historia och mainstream-berättelsen.

Frimureriet är en gammal kult av rika vita människor. Frimureriets gud är bokstavligen Satan från Bibeln. De rikaste människorna i världen dyrkar Satan bokstavligen. De vill skapa en ny världsordning, ett världssamhälle, varje person markerad och kontrollerbar. Vaccinet innehåller en genredigerande teknik som kallas CRISPR för att ändra ditt DNA. Du kommer aldrig att vara densamma efter att ha tagit det och det är oåterkalleligt. Den innehåller också nanoteknik för att ansluta människor till Internet och styra dem. Det här kallas «Neural Link» sinne kontroll, med hjälp av A.I. (artificiell intelligens) superdatorteknik. Det kommer att ge dem yttersta makt över människor. Att döda dem eller att kontrollera dem.

Det är därför de installerar 5G -torn över hela världen i snabb takt. 5G -hastighet är nödvändig för att framgångsrikt styra miljontals människor. De kommer att slå på dem när fler vaccineras. BIBLISK PROFETI. Vaccinet innehåller också en kemikalie som heter Luciferase, som tas från eldflugor för att göra dig skannbar, så att de kan se vem som har tagit märket för djurvaccinet! De skapar loppet av Lucifer. Den har till och med Lucifers namn! Den som tar detta vaccin kommer att gå åt helvete på domens dag enligt Bibeln. De kallade till och med denna sak «Microsoft Patent #666»! De kommer snart att märka människor som inte vill ta vaccinet som «terrorister». Var stark, det här är bara början…»

LINK: https://www.ahayah-truth.com/

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  ken
2 år siden

frimurere er bare spill-lopper i denne planen, som nå utspiller seg.

Det som er igjen etter 2030, er de 13 tribes, og ca 500 millioner mennesker.

Ser ut til at menneskeheten blir å flyte over til 5’te dim, ca 2027-2029.
Så, bare ta det helt med ro. Slapp helt av, og nyt livet, men hold dere oppdatert.

Vi lever i en unik tid i menneskehistorien, nyt denne tiden.

Selv om denne tiden kommer til å bli den mest ” makabre ” i historien, så blir den også den mest fantastiske.

e
e
Anonym
2 år siden

I do not mock, I tease ;)

Dagens lydspor:

If you wanna …

For my hero

Dagens filmtips:

cocoon

Seinfeld
https://www.youtube.com/watch?v=8uVSKgMpnuo
lol

setninger kan gjøre stor forskjell
setninger kan gjøre stor forskjell
Anonym
Svar til  e
2 år siden
e
e
Anonym

Skal se på disse etter meditasjon, Ja du nick, “What a single word could do”

ken
ken
Anonym
2 år siden

Viktigste nettsiden i verden? (Bl a på svensk): https://www.ahayah-truth.com/

“Covid-19 är en global plan. Den globala ekonomins kollaps är en del av den planen. Odjuret som talas om i bibeln är ett system, en satanisk organisation. Dessa människor kallas “33 gradens frimurare” och de kontrollerar hela världen, alla religioner, media, nyheter, musik, filmer, historia och mainstream-berättelsen.

Frimureriet är en gammal kult av rika vita människor. Frimureriets gud är bokstavligen Satan från Bibeln. De rikaste människorna i världen dyrkar Satan bokstavligen. De vill skapa en ny världsordning, ett världssamhälle, varje person markerad och kontrollerbar. Vaccinet innehåller en genredigerande teknik som kallas CRISPR för att ändra ditt DNA. Du kommer aldrig att vara densamma efter att ha tagit det och det är oåterkalleligt. Den innehåller också nanoteknik för att ansluta människor till Internet och styra dem. Det här kallas “Neural Link” sinne kontroll, med hjälp av A.I. (artificiell intelligens) superdatorteknik. Det kommer att ge dem yttersta makt över människor. Att döda dem eller att kontrollera dem.

Det är därför de installerar 5G -torn över hela världen i snabb takt. 5G -hastighet är nödvändig för att framgångsrikt styra miljontals människor. De kommer att slå på dem när fler vaccineras. BIBLISK PROFETI. Vaccinet innehåller också en kemikalie som heter Luciferase, som tas från eldflugor för att göra dig skannbar, så att de kan se vem som har tagit märket för djurvaccinet! De skapar loppet av Lucifer. Den har till och med Lucifers namn! Den som tar detta vaccin kommer att gå åt helvete på domens dag enligt Bibeln. De kallade till och med denna sak “Microsoft Patent #666”! De kommer snart att märka människor som inte vill ta vaccinet som “terrorister”. Var stark, det här är bara början…”

kjell108
Abonnent
Svar til  ken
2 år siden

– De vill skapa en ny världsordning,

Ingen tvil om det. Hvem “de” er kan være mye. Vi tror hele tiden at de er aper som dyrker Lucifer, ikke at “de” er Lucifer, en utenomjordisk rase av guddommelig herkomst. Vi tror hele tiden at det er vi som vil skape en ny verdensorden, ikke at det er de som vil skape en ny verdensorden. Vi tror hele tiden at det er vi som eier Jorden, ikke at det er de som eier Jorden.

Antarktis er full av antikk teknologi vi bare kan drømme om. Atlantis var en verdensordning.

kjell108
Abonnent
Svar til  ken
2 år siden

– Det är därför de installerar 5G -torn över hela världen

De holder på å gape over for mye. Verden er ikke forutsigelig, ikke engang for guder.

e
e
Anonym
Svar til  ken
2 år siden

Det er to planer, en fra de onde on en fra de gode. “Jesus” kom for å sette fri sjeler, ikke fange dem eller drepe dem. De onde vil fange, kontrollere, og drepe. Bare gjennom kjærlighet, og nåde kan man frigjøres. ALLE VESEN har rett på ekte frihet.

ken
ken
Anonym
2 år siden
Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  ken
2 år siden

New & Media world wide trained to lie :
https://rumble.com/vhkk3x-busted-media-crimes-exposed.html

KTA
KTA
Abonnent
2 år siden

Jeg stusset over at Jonas Gahr Støre hadde ei kone som var prest. Det var ikke lenge siden jeg leste at hun skulle ta over i Ukranienborg kirke. Støre anser Hillary Clinton som en av sine beste venner samtidig har han ei kone som er prest. Hehe det var bare en løsning på dette.; dypstaten fortsetter infiltrasjonen av sine agenter i den norske kirken. Derfor går jeg aldri i kirken, er bare forrædere som jobber nå.

Tenk dere hvor lave tall Arbeiderpartiet hadde til tider. 20-21 % på noen målinger. Men Jonas skulle de aldri bytte ut. Nei han var jo jesuittenes mann. Vi velgere kan som sagt bare velge mellom pest og kolera som dypstaten har plukket ut. Demokrati har aldri eksistert i min levetid.

Alle bolsjeviker ser ut til å komme lett til makt-posisjoner. Selv udugelige Marie Simonsen fikk sjefsredaktør-stilling i en av Norges største aviser. Og det er jo humoritisk da når hun gir terningkast 6 for boken til Jens Stoltenberg. De er jo i slekt, begge avkommer av bolsjevik-familien Heiberg

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  KTA
2 år siden

:D bra du er våken :D

Følg godt med på hvordan prester gjør korsets tegn. Fra pannens midtre del til under navlen, så skulder left to right. Men, det skjer ikke, lengre !!!

De gjør det oppned. Fra pannens midtre del til ” solar-plexus “, så halv-cm opp og høyre mot venstre.

Korsen på kirkene vil bli snudd oppned, etterhvert.

De er veldig gode venner med satanisten h.clinton. Det var vel god nok grunn til å sende henne 150.000.000 kroner i skiftet 2013-14. Skjult bak at de støttet fondet til clinton, som skulle motarbeide barnearbeid.
de kjøpte seg vel plass i blant eliten.

KTA
KTA
Abonnent
Svar til  Aradorn
2 år siden

Brother Nathanael mener bolsjevikene har fått en forbannelse fra Gud. Gud gir dem et forferdelig utseendet som straff pga deres handlinger. Spesielt kvinnene får gjennomgå. Tenk etter hvor mange attraktive damer kommer fra Ashkenazi-folket. Jeg kommer ikke på en eneste. Det er jo bare å se på Marie Simonsen, Gro H Brundtland og Camilla Stoltenberg her i Norge f.eks. Du kan se tristheten i ansiktene deres fordi de innerst inne er ulykkelige siden de er mindre pene for å si det mildt. Internasjonalt kan du se på konene til Schumer, Schwab, Di Blasio så skjønner dere at dette ikke er tilfeldig. Spør dere selv at slike mange milliardærer blant bolsjevikene ikke klarer å finne seg vakre koner

https://www.bitchute.com/video/GiU8qL5dPspu/

kjell108
Abonnent
Svar til  KTA
2 år siden

– Gud gir dem et forferdelig utseendet som straff pga deres handlinger. Spesielt kvinnene får gjennomgå.

Her bommer Brother Nathanael. Kvinnene deres er så vakre at de er viden kjent for sin skjønnhet utenfor vårt solsystem.

KTA
KTA
Abonnent
Svar til  kjell108
2 år siden

Jaja de var vakre i sine yngre dager. Selv Dronning Elizabeth var pen som ung. Du må se på dem når de blir eldre og etter de har deltatt i ondskapsfulle handlinger. Camilla Stoltenberg var heller ikke så verst å se på når hun var yngre. Det har sin pris å jobbe for psykopatene (bolsjevikene) eller Luceferianerne. Eller hva man nå skal kalle dem. Hillary Clinton et annet eksempel, vakker som ung, evil witch som gammel

kjell108
Abonnent
Svar til  KTA
2 år siden

– Gud gir dem et forferdelig utseendet som straff pga deres handlinger. Spesielt kvinnene får gjennomgå.

Halve Hollywood er Ashkenazi-folket. Kvinnene flyter på utseende.

http://2.bp.blogspot.com/-kjQPUCgSqlc/TZAV_gfLAQI/AAAAAAAAAhM/RLD4Q8NDcfs/s1600/Elizabeth_Taylor_2.63153736_large.jpg
comment image
Indian type without Hollywood ambitions

Hege Fredriksen
Hege Fredriksen
Anonym
Svar til  kjell108
2 år siden

kjell: ta fra dem stillaset av make- up og ti -lags med “hud- krem”, and youll see uuuuuuglyyyy...Heh.
PS: det er da ikke Gud som tar fra dem utseendet; det klarer de jo fint på egenhånd!! Tro
kke Gud bryr seg med denslags flisespikkeri! Haha. :)

kjell108
Abonnent
Svar til  Hege Fredriksen
2 år siden

Enhver skjønner vel at dem med spanjolsk avstamning vinner alle misse-konkurranser i Bolivia
https://pageant-mania.forumotion.com/t16690-miss-bolivia-2021

Noen er penere enn andre, slik som etiopere
http://beauty-around.com/en/tops/item/953-the-most-beautiful-ethiopian-woman

Hege Fredriksen
Hege Fredriksen
Anonym
Svar til  kjell108
2 år siden

kjell: Du er visst lett å lure, du? Hørt om photo- shopping? Mange av de “etioperne” kan jeg garantere deg er mixed breeds…

kjell108
Abonnent
Svar til  Hege Fredriksen
2 år siden

Oromo representerer 34.9% av etioperne
https://duckduckgo.com/?q=Oromo+women+Etiopia&t=brave&iax=images&ia=images
Mange lyse der.

Hege Fredriksen
Hege Fredriksen
Anonym
Svar til  kjell108
2 år siden

kjell; oromo- folket er ikke overrepresentert av lyse, men det finnes noen innimellom. Uansett utelukker det ikke mixed- breeds.

kjell108
Abonnent
Svar til  Hege Fredriksen
2 år siden

– kjell; oromo- folket er ikke overrepresentert av lyse,
Jeg sier ikke at etiopere av og til er kaukasiske. Med “lys” refererer jeg til en skala fra beksvart til hvit farge.
Historisk er etioperne en blanding av afrikanere og arabere av geografiske årsaker.

“Irreecha 2019: The Oromo national and cultural holiday season”

Video 26:50 —
En flokk av pene kvinner her

kjell108
Abonnent
Svar til  Hege Fredriksen
2 år siden

– kjell: ta fra dem stillaset av make- up og ti -lags med «hud- krem»,

Det betyr ingenting at kvinnene er pene fordi de bruker makeup og 1000’er på klær. Mennene ser på utseende, ikke hva som er bak utseende.
De kvinnene som ikke bruker makeup og 1000’er på klær er antagelig ikke interessert likevel.

Hege Fredriksen
Hege Fredriksen
Anonym
Svar til  kjell108
2 år siden

kjell: bak utseende?? Hvor er det??? Damer som bruker sminke, må bruke det døgnet rundt, for å ikke avskrekke mannen med det som eventuelt befinner er under all sminken, det var mitt poeng.

Nå har jeg ikke personlig noe imot at damer (eller menn) bruker sminke; folk må få gjøre som de vil, og verden ville nok blitt fattigere uten de mulighetene for uttrykksformer som ligger i fjes- maling.

Det jeg imidlertid reagerer på, er når man har et snevert syn på “skjønnhet”, som kun omfavner bruk av make- up. DET er også en form for fattigdom; at man ikke ser den særegne skjønnheten som finnes i alle mennesker, enten de bruker sminke eller ikke.

“De kvinnene som ikke bruker makeup og 1000`er på klær er antagelig ikke interessert likevel”. Ikke interessert i hva da?

kjell108
Abonnent
Svar til  Hege Fredriksen
2 år siden

– Ikke interessert i hva da?
Kvinne som ikke er interessert her

I Oslo vil man finne flere moteforretninger enn matforretninger.
I land som Skandinavia vil man finne ordnede pensjonsordninger som om det er viktig. Ellers er det så som så med pensjoner for gamle. Men det er ingen unntak angående at kvinnene vil pynte seg.
Det italienske kvinner ønsket seg under krigen var ikke melk til ungene, men nylonstrømper.

Hege Fredriksen
Hege Fredriksen
Anonym
Svar til  kjell108
2 år siden

kjell; Takk for at du tok deg tid til å svare. Beklager; skjønte ikke den: er der noe i sang- teksten du refererer til her? Jeg snakker ikke det språket, så her må du trå til og hjelpe.

Ordnede pensjons- ordninger; hva mener du?
Pensjoner for gamle er en skamplett; – man snakker om at de eldre er en belastning for samfunnet, når de selv finansierer sin egen pensjon, gjennom et langt arbeidsliv. Belastning for hvem?

Som kvinne må min stemme også komme med i beregningen; selvsagt finnes det kvinner som ikke vil “pynte seg”, og med pynte seg mener jeg at det finnes kvinner som ikke følger samfunnets normer, når det gjelder definisjonen på pynting. Det gjør dem ikke nødvendigvis mindre attraktive, bare annerledes. Samfunnets normer for hva som til enhver tid er attraktivt, har alltid vært snevert, og det er helt ok; man må få leve slik man vil.

At man som kvinne velger å ikke pynte seg etter samfunnets normer, betyr ikke nødvendigvis at man ikke er interessert i menn, hvis det var definisjonen din på å “ikke være interessert”.

Jeg synes det høres sykt ut, med nylon- strømpe- eksemplet, når det går på bekostning av barnas livsoppholdelse. Når det er sagt, er der mye forbundet med å være “kvinne”, som opp gjennom tidene har vært sykt; – tenk bare på korsettet…

Det er utvilsomt slik at det å ha snevre samfunns- normer har hatt en spesifikk funksjon; – folk er lettere å kontrollere, på den måten. Den ekstreme konformiteten man ser rundt seg i disse dager, der det er ment å kulminere med robot- lignende utseende der alle ser mer eller mindre standard ut, – er et bevis for at dette har vært drevet frem med hensikt, opp gjennom historien.

Dette viser også hvor viktig det er å ikke la seg konforme til snevre standarder, som visker ut ens egenart og særegenhet, men istedet insistere på unikhet. Ingenting er viktigere, i våre dager.

At utseende henger nøye sammen med personlighet, er utenfor enhver tvil. Bare les boken til Jean Haner: “The wisdom of your face”. Ser man på hva som har vært skjønnhets- standarder opp gjennom tidene, ser man et klart mønster; – man favoriserer mennesker med en spesiell type utseende. Som oftest mennesker som villig lar seg både styre og konforme.

Ser man på rebellene, vises deres karakter ofte i utseendet. Slike rebeller må lukes ut, så man kretser skjønnhets- idealene rundt personligheter som “alle” kan (og vil) samles rundt.

Mvh

kjell108
Abonnent
Svar til  Hege Fredriksen
2 år siden

Tekstet versjon

– At man som kvinne velger å ikke pynte seg etter samfunnets normer, betyr ikke nødvendigvis at man ikke er interessert i menn
Pynte seg = en kvinne kommuniserer at hun er på jakt etter relasjoner

Typisk universitetsutdannet
– Jeg mangler penger til husleie
– Her bruker vi faste satser, 5000 kr per mnd
– Så trenger jeg penger til mat
– Ja
– og penger til kjøkkentøy
– Ja, vi ordner det du trenger av utstyr for matlagning
– Og så trenger jeg penger til sminke
– Hæ??
– Sminke
– Det dekker vi ikke som sosialhjelp

e
e
Anonym
Svar til  kjell108
2 år siden

Hehe Kjell, det sier jo noe om hvor dumme kviner er og hvor lettlurte menn er ;)
Noen kvinner bruker det jo litt som en protest også, hvis du “stæsjer” deg opp for mye og er opphengt i utseende, så vil du tiltrekke deg feil partner dersom du ønsker en som har mer en bomull i hue ;)

Hvis en mann IKKE liker deg og er tiltrukket av deg når du er “malingsløs” i fjeset
–når du har på deg de slamsete “fjøsklean” og slagstøvler,
–når du jord og leire under neglene, er blå i trynet, alt etter å ha jobbet ute og spist blåbær.
–når du har røde hunder og tamponger i nesa, med 40 i feber,
–når du danser rundt om i pysjen HANS med et gammeldags kosteskaft og synger Elvis låter,

Ja, da er han ikke noe å ha likevel. Dropp han.

kjell108
Abonnent
Svar til  e
2 år siden

Eksempel

I denne videoen har vi 3 aktører som argumenterer med utseende
1. TV vert som er nyvasket og dresset opp
2. Tulsi Gabbart med nystelt hår og moteklær og perfekt sminke. Det er sik hun argumenter
2. Kyle Rittenhouse i rettsalen – nystelt og med slips
90% forstår seg ikke på juss, Men de forstår seg på utseende.
Men alt det går under raderen på folk. De vi rasjonalisere med at Kyle Rittenhouse “har en sterk sak”

– så vil du tiltrekke deg feil partner
Det er ikke noe nytt. Folk tiltrekkes feil. De lurer seg selv. Det er derfor folk trenger å reinkarneres i det uendelige for å rette opp feilene

kjell108
Abonnent
Svar til  kjell108
2 år siden

Hvordan selge hva som helst med utseende?

Vi skjønner alle sammen at Tulsi Gabbard vil være en opplagt statsministerkandidat som nordmann, og like selvsagt at hun vil bli puttet øverst på søkerliste enten det er rådmannstilling eller sykehusdirektør.

Jeg fikk nettop denne eposten fra Klarna … hvor de markedsfører seg selv.
comment image

e
e
Anonym
Svar til  kjell108
2 år siden

Velkommen til verden ;)

kjell108
Abonnent
Svar til  kjell108
2 år siden

Her et eksempel på hvordan selge kaffe visuelt og musikalsk. Fantastisk bra.

Her et eksempel på hvordan selge WWIII med pene damer

En klassiker

e
e
Anonym
Svar til  kjell108
2 år siden

Ja men hvorfor tildekkes man feil partner? Karma? Frekvens? Idioti? Er det bare en lek? eller skole? Er vi ment å oppleve forskjellige kanskje?

Master Aradorn
Master Aradorn
Anonym
Svar til  e
2 år siden

VIKTIG BESKJED FRA Dr David Martin

https://brandnewtube.com/v/U2R3Ct

Hege Fredriksen
Hege Fredriksen
Anonym
Svar til  kjell108
2 år siden

Kjell: Du skriver: “Mennene ser på utseende, ikke hva som er bak utseende.” Siden du med dette setter presedens i denne saken: – hvis jeg engang skulle slumpe til å treffe på deg et sted, kommer jeg til å gjøre det samme: se på utseende ditt, og ikke på hva som er bak utseendet ditt. Gleder meg storveies!

e
e
Anonym
Svar til  KTA
2 år siden

Jesuitt-kopaniet. De har sikkert en chipp i neseklypa alle som en.

(Ikke noe å fnyse av det!)

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

So … hatt noen spennende energi opplevelser i dag?

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
2 år siden

Ja, hadde kunde besøk, hvorav kundens far dukket opp(spirit ), og ga noen beskjeder :D

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

Åh, jeg vil høre alt! hadde spirit besøk jeg å, men egner seg ikke på trykk;) MEN, hadde et uvanlig syn litt senere/uti meditasjonen. Jeg så en planet, jorden? aner ikke tid, i rare farger, mer som sorthvitt bare ikke akkurat det. (mer som uttørket?) Jeg så den fra avstand i revers. Fantasillioner av “biter” som satte seg sammen. Ikke støv, men innmari mange småbiter, som om noe som knuses totalt. Jeg så altså ikke at den ble knust siden det var revers. Nesten som om noe ble reparert/endret igjen. Gud er en raring. Nå har jeg skikkelig dårlig samvittighet for raserianfallet jeg fikk litt etter, når frekvenser svinger i hjernen. Får du noen ganger rare humør-svigninger etter dyp meditasjon/ evnt. astralreiser?

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
2 år siden

ja, eller var det et mental-sykehus du rømte fra, sa du ;)

” i drømmen / meditasjonen, kanskje ” ;)

Vi kan se og oppleve helt utrolig mye når vi mediterer, og noe kommer inn etterpå, noen ganger skjønner man ikke, hva det er, og eller hvor det kommer fra. og det kan være veldig frustrerende.

Sette sammen ” opplysninger, biter etc ” som man får igjenom meditasjonen(e), kan være veldig vanskelig noen ganger.

Så, en må ta seg tid, og meditere ofte, og be om å få se det samme flere ganger.

Verden i biter, tja, kanskje du får se hvordan alt startet.

Noen korte beskjeder fra kundens far. ikke, no mer å si om det.
Beste var at det jeg sa, stemte :D og overrasket kunde veldig mye.

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

Jepp. chopp chopp chopp verksted, der man plugger inn hjernen din mot pc for å lese av alt du tar inn +++ ;)
Tenkte faktisk på tips fra deg tidligere, om å samle og sette sammen bitene etterhvert, så jeg har blitt flinkere. (Takk) Morsomt å se hvordan en bokstav kan være feil-oppfattet å utgjøre stor forskjell. For ikke å snakke om sånne ord som høres ut som feil og så retter man på det, for siden å se og forstå at det faktisk var det merkelige ordet som hadde betydning. Så best å samle på alt og ikke korrigere eller utelate. Meningsløse ord får plutselig betydning down the line. Frustrerende ja, det er det innimellom, for noe skal tolkes symbolsk og noe bokstavlig, ikke alltid lett tå vite hva som er hva. Hender man kan få bakoversveis av noen slike events. Ja, kanskje var det slik det var. Dægern det var mange biter. Kanskje den nye? Hvem vet :)
Har du noe knask til meg da? (neida neida, jeg mener ikke noe spisende)

ps. Håper ikke knask er et ord som bruks om knark, lol. For det er jeg ikke interessert i. Jeg mente noe spennende du sanset for meg.

setninger kan gjøre stor forskjell
setninger kan gjøre stor forskjell
Anonym
Svar til  e
2 år siden

Heng ham, ikke vent til jeg kommer.
Heng ham ikke, vent til jeg kommer.

e
e
Anonym

Nettopp, nydelig klassisk eksempel. Og eksempelvis en bokstav feil: Pork-park. Rimelig stor forskjell på betydningen, men himla likt skrevet om man leser for fort. Og for ikke å snakke om det fonetiske og det skriftlige på engelsk for en stakkars nordboer.

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  KTA
2 år siden

Var vel valg i år ;) har ikke fått med meg dette, men hva er vitsen med å snuse i det ?!

Det er jo korrupt fra A-Å.

Alt er skrevet ned og planlagt til minste detalj, og alle som leverte sin stemme, hvor ble alle av ?! for hadde de virkelig telt alle stemmene, så hadde vel pensjonistpartiet vunnet valget ;)

Det kaltes valgfusk i United America – firmaet :D
Men, i STATEN NORGE, så skjønner vist ingen at det er bare fusk her også.
En stemme betyr nada, zero, zipp.
I det du leverer din stemme, gir du dem, satanistene eierskap over din person.

Bruk i det minste alltid STORE BOKSTAVER når du signerer, så det er din STRAWMAN, som har signert :D

Det betyr at ” lufta skrev under dokumentet ” ;)

og dermed har det ingen verdi.

Kjøper du bolig, så skriv under lånepapirer med blokkbokstaver, ikke bruk bankid.

ps ! bankid sender alle dine opplysninger til Sillicon Valley.

Da burde dette fungerer korrekt, og gi deg trygghet. Bruker du vanlig underskrift, så eier banken DEG.
For et lånedokument er : ” DEATH WARRENT “.

a
a
Anonym
2 år siden

Ville vært interessant å vite mere om Scandinavian Star mord- brannen og dens kobling mot den Norske dypstat.

Skulle gjerne sett noen tok tak i det og setter halen på grisen.

Det skjer mye i den saken fremover forøvrig.

Hilsen håpefull

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  a
2 år siden

e
e
Anonym
Svar til  a
2 år siden

Har de startet/gjennomført ny dykking? Hva ble det til? Er det kanskje ikke avgjort?

jab
jab
Anonym
2 år siden

Hvor ble de andre kommentarene av?

kjell108
Abonnent
2 år siden

Idag er DEM (de amerikanske demokraterne) bolsjevikene.
Tenk over det, 1000’er av amerikanere er blitt avhørt – rundt omkring i USA – for å ha deltatt i “væpnet opprør” på Capitol 6. januar 2021 … ett opprør organisert av FBI. Typisk bolsjeviker. Husk hvordan saken ble presentert i NRK og Norge.

kjell108
Abonnent
Svar til  kjell108
2 år siden

Beskrivelse av amerikansk Gulag

– For the first 120 days in DC’s Gitmo, Jan 6ers experienced DAILY LOCKDOWNS for 23-24 HOURS before being allowed to leave our small 120 sq. ft cell. The PHYSICAL and MENTAL ANGUISH that results from this kind of SEVERE ISOLATION has caused many people to go on a RAPID mental decline.

As a result, a large percentage of us are HEAVILY MEDICATED with anti-anxiety and anti-depressant drugs, which helps to cope with the psychological and mental ABUSE we endure.

Many times, the little rec we DO receive is STRIPPED AWAY if our cell isn’t up to the standards of the guard on duty. This changes from day to day. Jan 6ers have lost rec time and out of cell activity ANY TIME news interviews about the jail are aired on TV, people speak up about our conditions, or rallies are held in our name. We’ll probably have a lockdown upon the publishing of this letter. So I have already warned those I know in advance..
https://www.unz.com/aanglin/a-letter-from-the-dc-gulag/

« Forrige artikkel

Foreligger det straffbare forhold knyttet til vaksineringen? Brev til politiet

Neste artikkel »

Kastet dr.Jendges i Chemnitz seg ut i døden?

59
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x