Slik kan man skape en forfalsket sammenheng: https://www.facebook.com/troy.peters.10888/videos/604215477671206

Kastet dr.Jendges i Chemnitz seg ut i døden?

1.1K visninger
4 minutter lesetid
18
Eller ble dr. Thomas Jendges selvmyrdet?

Foto fra Bild Zeitung fra 3. november 2021: Dr. Thomas Jendges kastet seg ut i døden (artikkel, her).

Det dukket opp på Facebook. Klinikksjef i Chemnitz, Tyskland, dr. Jendges, hadde tatt sitt eget liv, hoppet fra en høy etasje. Han døde av skadene. I våre virus- og vaksinetider en meget dramatisk hendelse, vår oppmerksomhet ble fanget. Vi fikk se en video som skulle forestille Dr. Jendges, meget uskarpt bilde, en tilsynelatende bekymret sykehuslege som uredd fastslår at det dreide seg ikke om et virus, “dette har ingenting med virus å gjøre, overhodet ingenting, men er et skritt i en innføring av et verdensdiktatur, annerledes kan man ikke si det”…. Men, det var ikke dr. Jendges, det var et videointervju med vaksinespesialist Dr. Guido Hofmann. Merkelig. Hvorfor har noen postet dette under Dr. Jendges navn? Lå det en skjult hensikt bak?

De skyver ofte folk utfor høye etasjevinduer og tak; for å ta livet av dem, da ser det ikke ut som mord, men som en ulykke. Det gjaldt f.eks. bondepartimannen Nils Trædal i 1948 i Oslo og Jan Wiborg i 1994 i København. Jeg vet ikke hva Trædal sto oppe i politisk, men Wiborg sto oppe i Storflyplass-saken, avgjørelsen om det skulle bli Gardermoen eller Hurum.

Foto av Dr. Jendges fra blogg stranger-in-a-jewish-world (her), så fremmed er han nok ikke, etter min mening står han såpass nært de azkenazijødiske gjerningers sentrum at han kan kalles et talerør med tilgang til store videoarkiv.

Fordi vi har maktbesatte folk iblant oss, har mange måttet lide samme skjebne; vi har så langt ikke klart å rydde opp i dette forferdens uvesen. Wiborg hadde avgjørende opplysninger om forfalskninger av data, såvidt jeg husker. Han kunne ha avslørt et bedrag. Du skal ikke komme disse folkene i næringa, skal lærepengen være. Men bare så det er sagt; det er den mest fantasiløs måte å løse problemer på, et fullstendig fravær av intelligens, en brutale dumhet.

Kunngjøring fra en insiderblogg: «Historien er at denne mannen begikk selvmord, men det jeg vil at du skal ta opp til grundig vurdering er om denne mannen ble selvmyrdet på grunn av sin motstand mot Covid 19-etableringsagendaen. Denne mannen var i en posisjon på høyt nivå og var imot det jødiske etablissementets agenda. Han var tydelig motstander av å gi injeksjonene til alle, spesielt barn som nå blir presset hardt rundt i verden. Dr. Jendges motstand mot agendaen gjorde ham til en trussel mot agendaen, så alt taler for at han ble myrdet og drapet ble omtalt som selvmord» (se blogg, her).

Budskap fra samme sionistblogg om dr. Jendges: «Jøder mener dødsens alvor når det gjelder deres nøye planlagte og forberedte agendaer skal bli virkelighet, og alle ærlige og oppriktige som truer disse jødiske agendaene vil bli ryddet av veien, hvis nødvendig.» «Jews are deadly serious about their carefully planned and prepared agendas coming to reality and anyone honest who threatens those Jewish agendas is going to be taken out of the way by any means necessary» (se blogg, her). Også denne blogg plasserer (det gjør inntrykk av å være en bevisst handling) samme intervju av dr. Guido Hoffmann og later som om det er dr. Jendges (se Bitchute, her). Hva vil sionistene oppnå ved å via en mørklagt bakvei, smyge inn hendelser blant kjennsgjerningene og derigjennom skape en usannferdig sammenheng?

Uskadeliggjøre dømmekraften
Dette er dr. Hofmann, sett uten uskarphets-filter, også en lege som ikke er redd for å si det han mener. Foto hentet fra video, (2:42, her. En oppklaringsside om ham, her.

Den som i ettertid blir klar over at en bedømmelse han gjort beror på feilaktigheter, blir i neste omgang forsiktigere. Noen kan ved flere slike uoppdagede løgnaktigheter fra sionistsiden bli usikre på sin egen dømmekraft, noe av det viktigste vi har å orientere oss etter. Derfor vil de gjøre oss goyim usikre og famlende. Den effektive motgift er å være grundig i utsjekking av informasjoner, gå etter påstander i sømmene, sjekke foto og videoer. De legger seg gjerne der hvor det er fristende å trekke raske konklusjoner, meget fristende. Vi har alle blitt utsatt for dette; ikke la deg vippe av pinnen, den som etter stormen heiser seilene igjen kan utvikle en så skarp nese for sannheten at sionistene får vanskeligheter.

Og mannen de presenterte som dr. Jendges var også en lege, hans navn er dr. Guido Hofmann. Det var en annen video som gjorde meg oppmerksom på dette (se her).

Chemnitzer Klinikum, (fra Bild Zeitung, artikkel, her).

Videoen viser vaksine- og hals-nese-øre-lege dr. Guido Hofmann, ikke dr. Thomas Jendges, men virker å være gjort uskarp slik at de fleste skulle gå på limpinnen og tro at dette var klinikksjefen som hadde gjort selvmord … de ligner faktisk litt på hverandre; for meg er dette en bekreftelse på at mannen, dr. Jendges ble selvmyrdet … noen ville stikke kjepper i hjulene for utbredelsen av dette, såkalte sionistiske kjepper … Dette var altså dr. Guido Hofmanns ord: «Jeg kan bare gjenta at det som skjer her ikke har noe, absolutt ingenting med virus å gjøre. Dette er innføringen av et verdensomspennende diktatur» (se video Facebook, her)

Dr. Jendges født 1966, var en modig, oppegående og våken fyr, ære være hans ettermæle. Han oppdragsgivere likte ikke at han var uredd og ærlig og ikke gjorde som de sa. Om de hadde med seg bøller fra underverdenen, folk fra etterretningsvesenet eller andre drapsmenn, vet jeg ikke. Om han først ble slått helseløs, var blitt bedøvet, eller slått halvt bevisstløs med elektrovåpen, vet jeg heller ikke. De skjøv han utfor taket, han hadde kone og en ungdom i sitt hjem. Dr. Jendges ble selvmyrdet. Det er slik de løser sine problemer; de har gjort akkurat det samme i lang, lang tid. Dette er ekstremt egosentriske, narsissistiske folk, noen kaller dem psykopater.


 

Sven-Inge Johansen

Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

18 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
ken
ken
Anonym
2 år siden

THE SYSTEM’S PLAN REVEALED – (Kevin Galalae – 11 November 2021)

The last one hundred years brought three types of events that significantly lowered mankind’s consumption, emission, and population: wars, pandemics, and depressions. WW1 (1914-1918) and WW2 (1940-1944) fall in the first category and killed about 50 million people; the Spanish Flu (1918- 1920) falls in the second category and killed 50 to 100 million people; and the Great Depression (1929- 1932), the Second Oil Shock (1979), and the Financial Crisis (2007-2009) fall in the third category and killed a modest 5 million people by famine and suicide.

The international system has taken these lessons and is using them to artificially trigger similar events in the 21st century to reduce the population, consumption, and CO2 emissions.

It started with the Covid-19 plandemic in 2020 and asked China to be the trigger, which complied by making Wuhan its source and giving the world a model of how to institute totalitarian control. It followed with the energy crisis in 2021 and asked Russia to be the trigger, which complied by limiting the gas flow to Europe and Asia so the system could make energy four times more expensive and cause hyperinflation. And will conclude with a financial crisis in 2022 and the USA will be the trigger, which will comply by pulling the plug on cryptocurrencies and destroying 2 to 4 trillion dollars in assets and thus crashing the existing financial system to rebuild it with a global digital currency.

Through the Plandemic the system accomplished the biggest drop in CO2 emissions in history and instituted the system of depopulation by vaccination so it can take out as many lives as it deems necessary every six months with booster shots in the developed world, where the old are targeted, and to sterilize the entire developing world, where the young are targeted, so the global population peaks by 2030.

Through the just unleashed energy crisis the system will ensure that emissions will never go above the 2019 level, thus peak emissions; that hyperinflation will lower consumption across the globe, and especially in the richest countries; that no war over resources starts between the West and China; and that famine will kill the poorest people in the world and with one swoop the problem of extreme poverty is solved.

And through the upcoming financial crisis the system will ensure that the existing financial system collapses and national currencies collapse along with it and a global digital currency can take their place, that people lose faith in national democracies and accept a global government to re-establish order out of chaos, and that people and resources are kept in balance and no one consumes more than his fare share or lives beyond his usefulness.

This perfect storm in three steps – plandemic, energy shock, financial collapse – will destroy the old system and usher in a new system.

That is the plan exposed on one page.

https://www.researchgate.net/publication/356142814_The_System's_Plan_Revealed

https://t.me/s/kevingalalae [show less]

kjell108
Abonnent
Svar til  ken
2 år siden

– and that famine will kill the poorest people in the world

Matmangel kan ramme dem i byene. De fattige finner vi på landsbygda.

Grautgramsen
Grautgramsen
Anonym
2 år siden

Har lest den artikkelen, og det høres ikke helt usannsynlig ut at noen “anbefalte” Erna å innføre alle disse tiltakene. Tidspunktet var jo helt malplassert, plutselig skulle vi i Norge få alle disse idiotiske tiltakene, selv om vi knapt hadde merket noe som helst til “pandemien”. Så jeg er enig i at noe skjedde rett forut for at tiltakene ble innført. Så la oss si at Netanyahu påla Norge å ha tiltak. Da må jo han tilhøre en slags undergruppe som gir “f…” i den jevne israeler. Ellers ville han ikke ha herjet rundt sånn med dem når det gjelder vaxxiner og tiltak. Som sagt er jeg usikker på hva som skjer. Andre peker på frimurere, og argumenterer greit for det, og andre prater om jesuitter. Selv er jeg fremdeles åpen for forslag. Jeg har satt sannsynligheter på hvert av alternativene siden jeg er spillegal. Jødeteorien får 25%, frimurer- og jesuitteorien får 13% hver. “Ukjent” får 49%. Jeg skriver ikke dette for å kverulere, har tenkt mye på disse tingene, men får ikke helt taket på hvem som står bak.

kjell108
Abonnent
Svar til  Grautgramsen
2 år siden

Mike Adams har heller ikke svar på hvem som egentlig står bak

kjell108
Abonnent
Svar til  Sven-Inge Johansen
2 år siden

Albert Pike beskrev 1917 før det skjedde.
For å manipulere verden (på den måten) trenger man ubegrenset med penger.
COVID-19 plandemien = noen med ubegrenset med penger. De skjuler seg bak “Bill Gates” og “George Soros”

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Grautgramsen
2 år siden

Du har jo rett i alt Grautgrams.

Zionister, Frimurere, Jesuitter, FN, EU mm er alle en del av NWO eller dypstaten om du vil.

Alle disse er en del av samme nettverk og de alle tilber Lucifer og Moloch så om du sier at Satan står bak så får du 100% rett.

Hvorfor Israel “vaksinerer” eget folk ? “Vaksinen” er for kontroll og befolkningsreduksjon, hjerne kontroll via Wi-Fi.

Så hvem leder ønsker ikke å kontrollere sitt eget folk ? Alle så klart, med et tastetrykk kan de ta livet av en person eller en milliard om de vil … Så lenge du har kontroll over hjernen på oss så kan de gjøre hva de vil med hvem de vil.

Det var mye oppstyr da de kom for dagen at Norske myndigheter har kjøpt inn millioner av likposer. Nå kommer det frem at det har alle andre land også gjort, de regner med at 1 til 2 milliarder vil dø i 2022 og like mange i 2023 og 2024.

Makteliten innrømmer også at de får placebo, samme får også alle andre utvalgte.

Vaksine merket 1 er placebo, vaksine merket 2 er DNA vaksine som skal utvikle den nye rasen og den merket 3 er et killshott.

Alt dette får du svar på i filmen som Max Igan la ut i går pluss mye mye mer. Det vi ser nå er en total utryddelse av menneskeheten, Lucifer og hans lakeier har gått til full krig mot menneskene om vi ikke kjemper mot snart så er vi borte innen 2025.

THE EYE OF THE STORM

https://www.bitchute.com/channel/tj99AwcN3zlH/

KTA
KTA
Abonnent
Svar til  smurfen
2 år siden

Becoming one with the beast

Graphene Oxyde – the black goo. Luciferianerne vil altså gjøre oss til hybrider (AI) med disse injeksjonene. De vil ødelegge vårt DNA og injisere oss med denne svarte sataniske guffen. Dette stemmer godt overens med Klaus Schwab og WEF sine artikler om transhumanism. De vil gjøre oss til digitale vesener. Vi vil bli slaver i dette beast-systemet uten noe som helst rettigheter.

https://rumble.com/vpuup4-black-goo-g.o.-nanotech-alien-integration.html?mref=6zof&mc=dgip3&utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=TrumpetforYahweh&ep=2

Den andre delen er at bankene og teknokratene tar over makten fra våre politikere. Nå har jo politikerne vært puppets for masterne lenge men nå vil det bli et mye mer totalitært fascistisk regime. Catherine Fitts snakker om at Vaksine-passene ikke handler om helse men 100 % kontroll over finansmarkedet. Igjen du vil bli en slave uten noe som helst rettigheter. De vil ha patent på deg, du vil bli en eiendom

https://www.bitchute.com/video/ex93xhXq6YER/

kjell108
Abonnent
Svar til  smurfen
2 år siden

Det skal bli intererssant og få fortsettelsen på at noen vaksiner er placebo, og de kvalifiserer til vaksine pass (???)

smurfen
Redaksjonen
Svar til  kjell108
2 år siden

Det du bør gjøre Kjell er å ta opp så mye lån og kredittkort du bare klarer og lev som en konge i sus og dus noen mnd frem til mars da de krasjer børsene og velter bankene som deretter vil konfiskere alle innskudd fra kundene for å redde seg selv og når vi kommer til sommeren så sletter de all gjeld og kreditt.

Så vil de konfiskere alt folk eier og har, men ikke fortvil, alt du trenger vil du kunne leie fra dem og WEF Klaus lover at vi skal bli super happy.

Deretter så kan en gå ned med flagget til topps med mindre man ønsker å komme seg unna NWO og i sikkerhet, da er vist Madagaskar og en lang rekke afrikanske land samt fjellene i Sør Amerika trygt.

For min del så blir jeg her jeg er og deltar i den globale motstandskampen mot NWO for å redde menneskeheten mot utslettelse. Makteliten er redde nå, de tror vi kan vinne og bygger seg store bunkerser langt under jorden.
Rothchilds har bygd et stort slott 900 moh i fjellene i Argentina så der er det nok trygt.
comment image
comment image
comment image

Master Aradorn
Master Aradorn
Anonym
Svar til  smurfen
2 år siden

Da passer det godt å se denne :
https://brandnewtube.com/v/o94NYH

KTA
KTA
Abonnent
Svar til  Grautgramsen
2 år siden

Netyanyahu er ikke noe dårlig tips. Jeg er rimelig sikker på at han var en av de som også pushet 22/7-handlingene på Norge. AUF var jo hovedmålet sannsynligvis fordi de oppfordret til boikott av Israel

Nå står både Erna Solberg og Camilla Stoltenberg i nært samarbeid med Rockefeller-familien. Solberg samarbeider med Gates og GAVI. Stoltenberg mottar økonomisk støtte fra Rockefeller for sin ledelse av FHI. Når man ser dokumentene som er kommet ut fra Rockefeller om denne pandemien så kan de ha fått ordre direkte fra dem (Operation Lockstep)
https://www.bitchute.com/video/gdL3HxMd2PqX/

Når Lukasjenko nektet å ta imot bestikkelser for å “være med” på pandemi-svindelen så var det ifølge Hviterussisk telegrambyrå Verdensbanken og IMF som sto bak

Master Aradorn
Master Aradorn
Anonym
Svar til  Grautgramsen
2 år siden

Hei !
Har du sett filmene : the fall of the cabal ? om ikke, så gjør det.

De ligger flere plasser på nettet, som brandnewtube, bitchute, rumble etc etc

Når du har forstått hvem som “eier ” denne verden, og hvordan de har bygd seg opp igjennom århundrer / årtusener, så begynner brikkene å falle litt mer korrekt på plass.

13 tribes :
Les deg opp på disse 13 familiene, som har styrt verden igjennom århundre / årtusener.

ken
ken
Anonym
Svar til  Master Aradorn
2 år siden

Janet Ossebaard og Christel Koete har produsert “The Fall Of The Cabal”. Her er deres hjemmeside: https://www.valcabal.nl/

Grautgramsen
Grautgramsen
Anonym
2 år siden

Hei, jeg er litt usikker på denne teorien om at det er jøder som står bak covidsvindelen. Israel er jo den mest gjennomvaxxede nasjonen i verden, og hvorfor skulle de ville ta livet av sine egne brødre? Jeg får det ikke til å rime, det mest logiske ville jo ha vært at de på en eller annen måte sparte sine landsmenn for disse vaxxene.

kjell108
Abonnent
Svar til  Sven-Inge Johansen
2 år siden

comment image

Supreme Court i Jerusalem, med pyramide, betalt av Rothschild.
Rothschild var Vatikanets bankier.

“Henry Kissinger, The Real Prime Minister of Israel …
Search domain israelbehindthenews.comhttps://israelbehindthenews.com › 1997 › 12 › 01 › henry-kissinger-the-real-prime-minister-of-israel
Henry Kissinger’s involvement with the Council on Foreign Relations and the New World Order has been well documented for many years. However, little is known to Americans of his role in the Middle East and how he has influenced the events there to help the New World Order gain control over this area of the world.”

Kissinger er NWO, og protege for Netanyahu.

kjell108
Abonnent
2 år siden

Fra kilden https://strangerinajewishworld.com/2021/09/17/jewish-control-of-world-media/

“Protocol 12.4. NOT A SINGLE ANNOUNCEMENT WILL REACH THE PUBLIC WITHOUT OUR CONTROL. Even now this is already being attained by us inasmuch as all news items are received by a few agencies, in whose offices they are focused from all parts of the world. These agencies will then be already entirely ours and will give publicity only to what we dictate to them.”

Så legger strangerinajewishworld til:
“Jews conspired together long ago to control all of the major world media so that all world media speaks in one voice, which is the Jewish voice. The general public has been extremely misled into believing the main stream media is the truthful news when in reality it is almost one hundred percent Jewish propaganda. This is why no red pilled person watches, listens to, or reads the main stream media, because they know better.”

strangerinajewishworld tror åpenbart at Protokollene er “jødisk” – liksom Brother Nat. Den oversettelsen jeg har sier eksplisitt at Protokollene har frimureropprinnelse.

Det har kanskje relevans her at Israel ble skapt av de tyske nazistene. Hvorfor var Israel så viktig for nazipartiet kan vi spørre? Hvorfor ble nazipartiet finansiert av de store bankene i Tyskland? Her er historien omvendt av hva vi finner i historiebøkene.
Israel er nok ikke styrt av israelerne. Israel er der for å skape krig.

« Forrige artikkel

Fra den norske dypstats historie, bolsjevik eller jesuitt

Neste artikkel »

Vaksinene; politikerne får saltvann, de andre sykdom og død

18
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x