Vera Kanalec forteller om sine oppdagelser, tatt i juli måned 2021, noen som vet hvordan det går med henne nå? https://www.youtube.com/watch?v=0D_hLRLwp20&t=84s

Vaksinene; politikerne får saltvann, de andre sykdom og død

3.9K visninger
3 minutter lesetid
41
Vera Kanalecs brutale oppdagelser
Faktasjekkerne har meldt seg, jeg synes de igjen har gjort en svak innsats, men det er ikke først gang…(lenke her, se deres begrunnelse, hos meg ble kroatisk automatisk valgt i Google oversetter, her).
Vera Kanalec, tidligere administrativ sjefssykepleier ved Universitetsklinikken i Ljubljanana (fra video, her).

«Denne vaksinen som nå er tatt i bruk, 30% av denne er placebo (saltvann), men du vet ikke om du har fått placebo, det kan hende du har fått Jansens, ikke vær sikker på at du har fått Astrazeneca, selv om du spør om å få se på vaksineglasset, det er ikke nødvendigvis den vaksinen du ble vaksinert med. Dette skjer ikke overalt, men er noe av informasjonen jeg har fått fra kolleger fra Slovenia; vi kan gå utifra at det er dette som skjer. Det er grunnen til at de begynte nå: Hvis du har blitt vaksinert med de ene, du kan også bli vaksinert med den andre, og så videre. Men du vil aldri få vite hva du egentlig fikk. Men det er en forskjell, jeg vet ikke om det er noen vaksinerte her. Hovedsakelig er det de som får kortet og tar stikket: På dem er nummeret 1, 2 og 3. De som får placebo (saltvann), husk dettte. Nummeret er bare et ett-tall. Ikke to (2) og ikke tre (3). Bare så dere vet det. Men det er som…unnskyld??…Vet de hvem som får placebo? Ja, de vet, men du får ikke vite det. Nå vet også du dette. De satset på at alle skulle ta vaksinen» (slovensk med engelsk undertekst, Bitchute, her).

«For those bottles with number 3, she says that people who received it will get soft tissue cancer within 2 years. The third dose gives cancer so avoid the 3rd dose, it’s your life at stake here! She says she personally witnessed all the politicians and tycoons being injected and they all got the shot with the number 1 batches, so they got a saline solution, a placebo» (tekst, her).

En enkel kode, livs- eller dødsdom
Fra et vaksinepass(?): Avgjørende kodenummer på medisinglass fra Slovenia, foto hentet (00:57), her, se artikkel Daily Telegraph, her.

Pussig: I flere måneder ante det meg at det måtte være slik; Hvis jeg traff noen som fordelte vaksinenen spurte jeg etter koder på glassene. Kodering ville kunne gjøre bedraget perfekt, dekke over spor og alikevel få et ønsket resultat, men uten å røpe seg for mye. Man kunne ved hjelp av den alltids finne på nye bortforklaringer og utveier, hvis folk som skjønte at her var ugler i mosen, spurte og grov for mye.

Å hvilken oppdagerglede å treffe en oppriktig, hjertevarm og håndfast dame som bekreftet dette, jeg beundrer grenseløst slike modige kvinner, slike har utrettet mye godt i Europas historie, vi lever av det den dag idag, hun vant sporenstrek min tillit og beundring. Da faktasjekkerne på Facebook avviste henne (se melding), skjønte jeg at hun hadde truffet riktig. Intervjuet med henne kan ha skjedd i juli måned 2021 i Slovenia, ifølge opplastingsdato på Youtube. Bildet jeg fikk var: Hun hadde vært en ledende sykepleier ved universitetsklinikken i Ljublana, hatt ansvaret for inntaket og fordeling av vaksinene, og oppdaget sammenhenger hun ikke skulle og sa sporenstreks opp jobben. Var det slik det hadde skjedd: Hadde en bekymret vitende forklart kodens betydning for henne?


Vi har spurt ledende sykepleiere i Norge, men enn så lenge ikke fått svar på om det også her er koder på vaksineglassene. Hvis noen vet noe, vær snill å melde fra, skriv en kommentar.


Max Igan, nå i Mexico, hør hans video A Storm is Coming, om dagens situasjon, her.

Kodene på vaksineglassene i Slovenia hadde følgende betydning: Vaksiner merket med kode 1 var ment for politikere og millionærer, den innehold rent saltvann, altså placebo. Vaksiner merket med kode 2 var den klassiske mRNA, den skulle forårsake kollaps av det naturlige immunforsvaret, mens det het seg at man skulle bli beskyttet mot et virus. Vaksine merket med kode 3 innehold et onkologisk gen, kjent for å være forbundet med adeoviruset som forårsaker utvikling av kreft. I flere alternativt tenkende, faglige miljø har det i mange år gått rykter om at de mange års kreft-epidemier har en forbindelse med vaksiner.

Mange må ha visst dette. Det er virkelighet, sykehusene er fulle av folk som har fått flere injeksjoner med disse ukjente stoffer. I høst har antall ambulanseoppdrag, ifølge et intervju på Antijanepodden (se her) gått opp fra omkring kanskje 25 til 100 pr to døgn i en liten by med 11000 innbyggere, en 4-dobling. Jeg hører også om folk som etter å ha tatt vaksinene opplever eksplosiv utvikling av metastaserende kreft, men også andre sykdommer. Hvordan kan man forstå slikt? Ser vi ikke at det er vaksinene som sprer sykdom og død?


 

Sven-Inge Johansen

Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

41 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
e
e
Anonym
2 år siden

Kameraten til DJEVELEN har talt:
https://www.abcnyheter.no/nyheter/verden/2021/12/21/195811320/ryanair-sjefen-vil-nekte-uvaksinerte-a-reise-med-fly
Ber regjeringer gjøre livet vanskelig for uvaksinerte

“– Hvis du ikke er vaksinert bør du ikke få lov til å komme inn på sykehuset. Du bør heller ikke få lov til å fly, du bør ikke få lov til å være på Londons undergrunnsbane og du bør heller ikke få lov til å handle på nærbutikken eller apoteket ditt, sier han til avisen.”

Hm, lurer på om Gud synes at dette flyselskaps skal få fortsette sin drift? Kanskje går de konkurs snart.

Arne
Arne
Anonym
2 år siden

Man skal høre mye vås før ørene faller av. For meg som tok to doser paizer var det ingen tvil om at bivirkningene var noe annet en saltvann. Er i Spania i vinter et land med ennå lav smitte der en stor andel av befolkningen er vaksinert. Død ? ja det ser vi der mer en 50% av sykehusene er fylt av kritisk uvaksinerte korona syke. Det burde være straffbart å føre mennesker bak lyset slik jeg her leser i Nyhetspeilet. Er for øvrig helt frisk etter 2 doser å venter på min boster dose vaksine.

Arne
Arne
Anonym
Svar til  Arne
2 år siden

Bare 8 prosent av befolkningen er ikke vaksinert mot coronavirus, men på sykehusene på Østlandet utgjør denne gruppen 56 prosent av de innlagte med covid-19 på intensivavdelingene.

e
e
Anonym
Svar til  Arne
2 år siden

Arne, fint å se at du er i livet fremdeles etter kvakksinen :) Jeg lurer på en ting, et spørsmål til deg, har din ansiktsfarge endret seg etter vaksinen? Jeg la merke til at endel personer som har tatt 3 doser har fått en vag gråfarge i ansiktet. Jeg trodde kanskje først at det var tilfeldig, men nå begynner jeg å lurer siden jeg har sett det på så mange. Kan jo selvfølgelig være tilfeldig, men jeg merket meg det og stusset. Ikke alltid så lett å se slik på seg selv, men har du før og etter bilder? Kan du sjekke?

Master Aradorn
Master Aradorn
Anonym
Svar til  Arne
2 år siden

Godt å lese at du er frisk, Arne.

Men, ikke stikk hodet ditt for langt ned i sanden, kan bli vanskelig å finne veien opp.

NORGES STAT ( ikke Norges Land ) , er lite og hadde veldig mange fått riktig kvakksalve psaiser, så hadde det syntes veldig godt.

De som ligger på sykehus, er de med blood clots, hjerte problermer, bells polsy, etc etter vaxxn, og noe de hadde før kvakksalven ble infiltrert i STATEN NORGE.

Mange i NORGES STAT har mottatt saltvann.
Mange er ikke, blitt magnetiske etter 2-3 doser.

Mange blir svært dårlige etter 9 mnd.
2-3 kvaxx.

OG husk, etter høyesterett i USA, så er du nå EN TING, ikke menneske.
Du kan ikke, straffes. Kjøre for fort, de kan ikke, straffe en ting ;) ;)

Arne
Arne
Anonym
Svar til  Master Aradorn
2 år siden

«I min fars hus er det mange rom» som det står i skriften. Jeg så dette med grå ansikter veldig tydelig i de åra før når jeg bodde i Spania om vinteren. Kom til Norge å så de grå litt pregede ansiktene i Norge etter en lang kald vinter. Nei jeg åpner nå vinduene på altanen og lar solen slippe til mere lysebrun synes jeg å kunne se i speilet. Langtidsvirkningen av vaksinene er ennå ikke dokumentert så mulig jeg må vente en noe mer grønn farge. Men jeg velger heller grønn en død fordi da kan du jo ikke lenger se deg selv i speilet. PS. Jeg var i Spania i 1998 nyttårsaften ble det forbudt å kjøre i fylla, sa jeg koser meg med noen øl på altanen Gardia sivil vil sikkert straffe meg om jeg bryter loven !

e
e
Anonym
Svar til  Arne
2 år siden

Hehe, heller grønn enn grå ;) Jeg forbinder gråfarge i ansiktet med røykere eller syke mennesker, men mulig at det er flere ting som spiller inn. Godt at du holder deg på veranda og ikke suser rundt med bil når du har drukket, good boy :)

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
2 år siden
Arve
Arve
Abonnent
2 år siden

Åse Steinsland: Kovid-19- dødsfall kontra bivirkningsdødsfall. Nye tall uke 49:

https://www.numerologensverden.no/covid-19-dodsfall-kontra-bivirknings-dodsfall/

“Et voldsomt hopp i både Covid-19 innlagte og døde de siste ukene nå som over 90 % av befolkningen over 18 år er vaksinert. Nedenfor fra FHIs rapport fra uke 48 over siste 4 uker hvor 169 døde av Covid totalt . 79.1% av de var fullvaksinerte.”

ken
ken
Anonym
2 år siden

Tissetrengt Sykepleier – Stå opp og be dine arbeidsgivere om å dra til helvete! For det er der de kommer fra! http://www.ninacappelen.com/blogg/adv-fuellmich-rettferdighet-vil-ikke-komme-gjennom-domstolene-men-av-folket-som-reiser-seg

På tide å gløtte på døra di…

Det er forbløffende hvor lett de fleste mennesker verden over bare tror, ​​aksepterer og etterkommer de mest åpenbare, ondeste, styggeste og mest grusomme løgnene i verdenshistorien.

Dette er et grusomt teater med en enda mer uhyggelig hensikt. «Lyset» blir lysere når flere tar det hjernevaskede hodet opp av den mørke sanden og innser sannheten.

Påstanden om at uvaksinerte er en fare for vaksinerte er ren løgn! Det finnes ikke et eneste vitenskapelig bevis som dokumenterer en slik sammenheng. Hvorfor dette enorme presset mot uvaksinerte når “vaksinen” er frivillig? Var den ikke frivillig likevel ettersom folk nå mister både jobb og hjem, og blir utestengt fra samfunnet dersom de ikke vil ta den? Hva handler dette egentlig om?

Det handler selvsagt om narrativet. Den globale eliten med eugenikeren Bill Gates i spissen har skapt en gigantisk løgn om et angivelig svært farlig virus som kun kan bekjempes med eksperimentelle injeksjoner ingen aner langtidsvirkningene av! Injeksjonene, som vi nå ser har svært farlige bivirkninger, omtales feilaktig som “vaksiner” for å gjøre det enklere å presse dem på hele verdens befolkning. Dette er selvsagt kun sleip retorikk. Våre egne styrende politikere er fullstendig ryggradsløse og lydige marionetter for historiens største bedrag, og fortsetter vaksineringen i uforminsket styrke som om ingenting har skjedd. Det er helt utilgivelig.

Det løgnaktige narrativet har selvsagt aldri handlet om helse! Når man tar en nærmere titt på hva som egentlig foregår i Australia, forstår man raskt at dette handler om innføring av New World Order. Vi snakker altså om innføring av et globalt diktatur under påskudd av en helsekrise og klimakrise. En syk og svekket befolkning (som følge av de farlige injeksjonene) er selvsagt mye lettere å kontrollere! Det er det narrativet egentlig handler om, og det er denne kampen som nå utkjempes i en rekke land der millioner av mennesker har tatt til gatene for å demonstrere mot. Det er også denne kampen advokat Reiner Fuellmich har gått i spissen for ved å igangsette en rekke rettsprosesser på ulike kontinenter.

Geert Vanden Bossche sier følgende: “Den eneste kampen du har, er kampen for helsen din – ved å ikke bli vaksinert!”

PS! “Jeg gikk på do” – Tydeligvis har du og dine kolleger sittet på dass og ikke fått med dere hva dette egentlig handler om alias sovet i timen eller danset i videoer som lagt ut på YOUTUBE der sykehusene har stått tomme. Nå som vaksinerte har inntatt sine plasser på sykehus være seg fullvaksinerte, så rekker du og dine kolleger knapt gå på dass, ELLER…?!?

Master Aradorn
Master Aradorn
Anonym
Svar til  ken
2 år siden

Bra skrevet, ken.

En spade, kan bare være en spade.

Så, man bør jo skrive det, som det faktisk er.

Verden er nå i 4’de verdenskrig, bio-kjemisk-chipping-mind-controll-GENOCIDE

Når terror, ikke klart å skape nok frykt i verden, og hos befolkningen, så må man ta til sterkere midler, og det er akkurat det vi snå er vitner til i verden.

Sykehusene er fulle av pasienter, som har tatt vaxx’n, og har store eller mindre bi-virkninger.
* blood clots – blod, som blir som gele i blodårene, og hindrer blodet i å sirkulere.
* bells polsy – lammelse i halve-ansiktet
* amputasjon – som følge av blood clots
* hjerteinfarkt og skade på hjertet, som følge av vaxx’n

Så, er det også noen med naturlige årsaker til å være på sykehusene.

Desverre, så er de fleste vaxxed.

Dere, som nå er vaxxed har dette i deres kontrakt, så det er ingen ting å ta på vei for.

Noen av oss skal være igjen å stå imot alt som skjer.

Vi er mange lysarbeidere, som nå skal samles og gjøre klart for oppstigningen til 5’te dimensjonen.

Men, først skal vi igjennom ilden, vannet, og luften.
* vulkaner
* Jordskjelv
* flodbølger

– stormer, torden etc etc.

Dette er slutten på den mørke tidsalder, og vi skal nå avslutte dette level med å vekke opp mange, og reise opp til neste nivå.

Noen er unge sjeler, og har valgt i sin kontrakt å gå en annen retning.

Slik jeg har sette det i visjon, så er vi nå inne i en visuell verden.
Når vi avslutter dette level, så kan vi gå i forskjellige retninger.

Noen vil begynne i steinalderen igjen, og starte spillet på nytt, og noen går opp til neste nivå, samt noen er lys-arbeidere, og skal dra hjem.

Det er ingen ting farlig med det som skjer.
For oss som mennesker, så går det meste i følelser, og mange vil miste sine nærmeste.
Det vil bli mye smerte og lidelse i denne tiden, men det er helt fantastisk å få være her på jorden under alt som nå skal skje.

Noe som er veldig viktig er at du / dere ikke, følger media.
Og skjønner at regjering og storting er et firma, som ingen trenger å følge what so ever.

De har ingen myndighet what so ever over det levende mennesket.

Universal lov :
I only understand Universal law, og retten til å leve fritt, som menneske.
* retten til å reise fritt i verden
* retten til yttringsfrihet
* retten til å være 100% fritt levende menneske

I do not understand any law from maritim law, fictitious world, NEW WORLD ORDER
I do not understand any law from regjering, storting eller andre i den fiktive verden.
I do not understand, anything in this world. Punktum.

I’m living natural man, superior to anything, anyone.
Som levende mennesker står vi likt, som ett.

Ingen fiktiv verden av satanister kan kommandere oss hit eller dit.
Ta ditt eller datt.

Vi er de 99%, og er superior til disse fiktive verdenslederne, som de kaller seg.
De har ingen myndighet over det levende mennesket.

En dommer har ingen mulighet til å dømme ett levende menneske.
Så, lenge du ikke samtykker, så kan de aldri gjøre noe som helst.

Så, stopp å samtykk, til all denne dritten di har skapt.
Start å lev som FRIE MENNESKER igjen.

Glem penger,
Glem biler, hus, hytter, etc
Du har ikke, bruk for noe som helst av dette.

Det er renspikka ondskap.

Vi har ikke, lengre mat i butikkene, men kjemsik-produserte ferdig-retter, som er fulle av gift.

Melka, er ikke slik den en gang var der dyra gikk ute å beitet i en eng fulle av løvetann og alt annet næringsrikt.

Nå er alt kjemisk-og skadelig for oss som mennesker.

Er det dette vi vil ?

Er det slik vi i Landet Norge vil ha det ?

Eller, er vi klare til å kjempe for vår frihet, og ta ansvar.

Er vi så opphengt i di jævla pengene, at vi ikke ser foran nesa ?

Vi har ikke, matjord igjen i landet.
Vi har ikke, gårdsbruk, som har mulighet til å produsere ren mat.

Er det slik vi vil ha det ?
Er det dette dere vil gi til neste generasjoner, eller kan dere våkne opp og se foran nesa ?

Tissetrengt Sykepleier
Tissetrengt Sykepleier
Anonym
2 år siden

Veldig merkelig at jeg som faktisk setter disse koronavaksinene ikke er blitt informert om dette… Jeg gikk på do da de preppet oss før vaksineringen, og jeg fikk tydeligvis ikke med meg alt de sa. Shit happens.

Erik
Erik
Anonym
2 år siden

Men detter er bare tull

ken
ken
Anonym
Svar til  Erik
2 år siden

Bevis det!

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  ken
2 år siden

https://brandnewtube.com/v/RrksNT

Nuremberg 2.0 Polen :
https://brandnewtube.com/v/Nonvbm

Barn (5-12 år ) som blir påtvungen vaxx’n av sine :
https://brandnewtube.com/v/5CN7Tp

Hmaling
Hmaling
Anonym
Svar til  Erik
2 år siden

Heldigvis består ikke hele verden av inkompetente og trangsynte folk som Erik. Da ville ikke verden fungert særlig

Erik
Erik
Anonym
2 år siden

Sorry banningen

Erik
Erik
Anonym
2 år siden

D her e fake News som faan

ken
ken
Anonym
2 år siden

THEY DROP LIKE FLIES IN THE “NEWS”, alias FAKE NEWS! https://www.youtube.com/watch?v=VbTx1_b6pVQ

e
e
Anonym
2 år siden

https://www.quora.com/Is-the-CIAs-study-of-the-Monroe-Institute-and-the-hemi-sync-gateway-process-and-their-study-of-astral-projection-
real

De programmerer folks sinn, uten at de (Offeret) vet hva de har pakket inn, og “låser” programmene med passord, osv. De lager slaver. De ødelegger folks sinn og liv med dette. Mix dette med chip og medisin (Jeg snakker fra erfaring) så er det 100% hjerne-kontroll.

Det er militæret som bruker disse i samarbeid med Monroe. OG CIA. Lykke til med å tåle varmen i helvete folkens, det skal brenne lenge, og godt ;)

Jeg har sett noen av de stakkars personene de har brukt til verre ting enn dette, ja for det finnes faktisk enda verre program. Noen som lurer på hvor det blir av den del av de forsvunnede menneskene rundt om i verden? Chopp chopp. AI human mix, bodyparts.

PS: Hvorfor har man noen i “et badekar” med vann når det er festet elektroder til skallen deres? Vann er strømførende.

NAZI NAZI NAZI.

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
2 år siden

Økonomien skal kollapse :
https://brandnewtube.com/v/EnKw9F

gunvor marie nedregård
gunvor marie nedregård
Anonym
2 år siden

Trodde jeg hadde sagt det. pirket ut en markør i hoften i kveld. Fulle av slike som skaper smerter og stanser blodtilførsel Var bekymret for hoftekula nå.

gunvor marie nedregård
gunvor marie nedregård
Anonym
2 år siden

Sykehusene holder på å kollapse av innlagte mennesker på intensiven. Selv pirker jeg ut markører i hoften, før den ryker. Fikk ut mye i kveld, så nå er jeg spent. Sier til legevakt at det er ikke nødvendig å lage mer sykdommer enn nødvendig. Det er mer enn nok å gjøre for dem. Akupunktur-markører finner jeg overalt. 2 jeg vet om hadde slike smerter i beina av det, at de tok livet sitt.

e
e
Anonym
Svar til  gunvor marie nedregård
2 år siden

I know the feeling

faissal
faissal
Anonym
2 år siden

Jeg har bare et spørsmål: Når skal Nordmen våkne og kreve av statsministeren svare folk direkte på TV om myndighetene sjuler noe for Nordmen, om myndighetene jobber for folkets beste eller de tjener en fremmed makt, hvorfor stortinget ikke krever at media i Norge slipper frem i debatten motstandere av den såkalt vaksinen, forlange av statsminister å gi en kommentar om ryktene som går verden rundt at vaksinen er skapt for å drepe folk og hvis han ikke er klar over disse ryktene og hva som skjer i Australia, så er han ikke kompetent til jobben han har påtatt seg. Det er mange andre spørsmål han må bli konfrontert med blant annet hvorfor gir Norge så mye penger til Gavi og det Norske folk fryser på grunn av høye strømpriser.

ken
ken
Anonym
Svar til  faissal
2 år siden

faissal – Kan “dette” velte agenda 2030? Flere og flere grupperinger som har falt for elitens splitt og hersk metode, begynner nå å enes i stedenfor. Det er vel elitens største skrekk. Hva kan skje når høyre- og venstresiden enes? Mye av snakket har snudd fra harde diskusjoner til enige nikk og smil.

PS! Din kommentar skulle vært fremhevet her :-)

TURN OFF YOUR TV, RADIO ETC STAY AWAY FROM MEDIA
TURN OFF YOUR TV, RADIO ETC STAY AWAY FROM MEDIA
Anonym
Svar til  faissal
2 år siden

faissal :
NR 1 : Det finnes ikke, regjeringer i verden.
NR 2 : NORGES STAT har ingen ting med Norge som land å gjøre.
NR 3 : Vi har med andre ord ingen STATS MINISTER FOR Norges Land, men for NORGES STAT, som da er noe helt annet.
NORGES STAT er kriminell organisasjon.

Folk er totalt hjernevasket til å tro på det tøvet disse kriminelle folka kaster ut av falsk info år etter år, måned etter måned, dag etter dag.

Under økonomisk forum av claus swab, så finner du under unge ledere i verden : Norway : X-prins haakon, og mette marit.

Sier vel alt, at konge familien menger seg med de mest sataniske grupperingene i verden.

Aradorn
Aradorn
Anonym

Crime against humanity
https://brandnewtube.com/v/Uz956s

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden
KTA
KTA
Abonnent
2 år siden

The 4 th Industrial Revolution Klaus Schwab and WEF

De vil ha patent på alle Genmodifiserte hybrider (vaksinerte mennesker). Som jeg har nevnt tidligere
vil du bli en slave i dette beast-systemet uten noe som helst rettigheter

https://www.bitchute.com/video/zFgDLhZamQic/

Åge
Åge
Anonym
2 år siden

Godt jobba. Skal litt til og få så mye tøv inn i en artikkel men du klarte det. Hurra for deg altså.

kjell108
Abonnent
Svar til  Åge
2 år siden

Det er Omicron som er siste hype fra Lygen Media. I egen familie er det bare en som ikke er blitt for dum tii å leve.
De som får blodpropp kan bare takke seg selv. 1000 kilder har fortalt om det allerede, men de trodde mere på skriptopplesere i NRK.
Engelske politikere er ikke trent opp til å late som de ikke leser opp en tale. I NRK er det jobben deres, å late som de ikke leser et skript. Hver dag mere skuespill.
Siste fra regjeringer: – Siden vaksinene har liten effekt på COVID må nå alle ta vaksiner.
Engelske kommentatorer undrer seg over disse moronene

kjell108
Abonnent
Svar til  Åge
2 år siden

Folk satte fyr på 5g tårn?

– The video, posted on Facebook, shows a man pouring fuel at the base of a cell tower which is still being constructed. The man lights the petrol, and then returns to pour more fuel on it, creating a large fire, before rushing off in a car.
It follows similar incidents in the Far North and Porirua.
After the fire in Porirua on Thursday, which cut off mobile service to 15,000 2Degrees customers, telecommunications companies called on police to investigate what they said was a string of threats and attacks.

KTA
KTA
Abonnent
2 år siden

Pastor Meeks: Our bodies is temple of the holy spirit which you have from God

No eartly King, no president, no technocrat, no healthofficials, no billionaire gets to dictate what we must put in our bodies

https://www.bitchute.com/video/e3tHYmkkBLzu/

ken
ken
Anonym
2 år siden

Dear friends! In this video I will tell you about an incredible historical event!!! Thanks to microbiologist STEFAN LANKA, we now have the final, official refutal of virology.

Stefan Lanka conducted control experiments that refuted the methods that virologists use to prove the existence of viruses.

I will explain to you everything and give you the necessary context and so that you can realize the full significance of Stefan Lanka’s control experiments.

I ask you to share this video everywhere you can. This is the only way we can help other people to get access to this information.

https://yummy.doctor/video-list/the-final-refutal-of-virology-the-scientific-revolution-is-here-english-version/

ken
ken
Anonym
2 år siden

En av Nyhetsspeilets forfattere, Lars-Roger Moe, skrev en artikkel for 11 år siden som er aktuell som aldri før: KREFT ER KURERT – http://www.nyhetsspeilet.no/2010/02/kreft-er-kurert/

Hvorpå han i kommentarfeltet opplyser om følgende:

En bok som DFK forsøkte å kjøpe opp i sin helhet, hele opplaget ble forsøkt kjøpt under teppet. Du kan nå finne ett og annet eksemplar på bruktmarkeder til fra 7-800 til 2000 USD.

Corporate Crime in the Pharmaceutical Industry av John Braithwaite. Her er er den på PDF: http://www.anu.edu.au/fellows/jbraithwaite/_documents/Manuscripts/Corporate_Crime.pdf

La meg sitere litt fra innledningen til denne boken som DFK har prøvd å støvsuge ut av verden siden 1984. Legg spesielt merke til siste avsnitt (min uthevelse av det). Last den ned. Ta hardcopy. Sørg for at den aldri forsvinner!

Fra sidene 4, 5 og 6:
”Denne boken dokumenterer grusom skade som gruppeavgjørelser i den farmasøytiske industri har forårsaket ved mange anledninger”. Den ”kollektive ondskap” i mange farmasøytiske firma er manifest selv om så mange ”bra folk” jobber for dem. Hoechst og Bayer, respektivt det største og tredje største farmasøytiske firma i verden, målt i omsetning, og begge er inne blant verdens tretti største selskaper, avstammer fra det tyske I.G. Farben. I.G. Farben rangerer ved siden av Standard Oil Trust som ett av de to største kartellene i verdenshistorien. Etter andre verdenskrig delte de allierte I.G. opp i effektivt tre selskap: Hoecst, BASF og Bayerr. Tolv toppledere fra I.G.

Farben ble dømt til fengsel for slaveri og mishandling ved krigsforbryterdomstolen i Nuremberg. I.G. bygget og driftet en massiv kjemisk fabrikk ved Auschwitz med slavar som arbeidskraft; I.G sine fasiliteter ved Auschwitz var så enorme at de brukte mer elektrisitet enn hele Berlin by. Omtrent 300.000 konsentrasjonsleir arbeidere passerte igjenom I.G. Auschwitz. Minst 25.000 av dem ble arbeidet i hjel (Borkin, 1978: 127). Andre døde i I.G.’s medisin testings program. Det følgende er en passasje i et brev fra firmaet til Auschwitz som demonstrerer holdningen til I.G. Farben angående medisintesting:

”In contemplation of experimments with a new soporific drug, we would appreciate your procuring for us a number of women. … We received your answer but consider the price of 200 marks a woman excessive. We propose to pay no more than 170 marks a head. If agreeable, we will take possession of the women. We need approximately 150. … Received the order of 150 women. Despite their emaciated condition, they were found satisfactory. We shall keep you posted on developments concerning this experiment. … The tests were made. All subjects died. We shall contact you shortly on the subject of a new load (Glover, 1977: 58)”

Etter krigen insisterte de allierte på at ingen krigsforbrytere skulle innsettes i styrene til de nye I.G. firmaene. Når den allierte kontrollen slakket opp, imidlertid, så utnevnte Hoechst i juni 1955 Friedrich Jaehne, en av de tolv dømte fra Nuremberg, til sitt styre. I september samme pr ble han valgt til styreformann. Bayer utnevnte Fitz ter Meer, dømt til syv år i Nuremberg, til styreforman i 1956.

Vi skal senere se hvordan ett annet av de fem største firmaene, det sveitsiske Hoffman-La Roche, bygget på massiv profitt i mellomkrikstiden fra salg av heroin og morfin til underverdenen. Det vil også bli demonstrert hvordan Amerikas største farmasøytiske foretak la grunnlaget for sine industrielle imperier ved internasjonalt prisfiksingsavtaler gjennom 1950–tallet som holdt de nye ’vidundermedisinene’ de bredspektrede antibiotika, utenfor den økonomiske rekkevidden til det meste av verdens befolkning.

“UTHEVELSE”: Samtidens observatører av farmasøytiske korporasjoner gir lite trøst i retning av at industrien nåtid skulle være mindre tvilsom en dens nære fortid. Clinard et al.’s (1979: 104) grundige studie av korporativ kriminalitet i Amerikansk foreningsliv fant at farmasøytiske foretak hadde tre ganger så mange alvorlige eller moderat alvorlige lovbrudd per firma relativt til andre foretak i studiet. Det vil bli argumentert for at den farmasøytiske industrien har et verre rulleblad med internasjonale bestikkelser og korrupsjon enn noen annen industri (kapittel 3), en historie av svindel i sikkerhetstesting av medisiner (kapittel 4), og et foruroligende rulleblad av kriminell slendrian [negligence] i utrygg fremstilling av medisiner (kapittel 5).”

GOD LESING/LESNING! http://www.anu.edu.au/fellows/jbraithwaite/_documents/Manuscripts/Corporate_Crime.pdf

kjell108
Abonnent
Svar til  ken
2 år siden

– Farben ble dømt til fengsel for slaveri og mishandling ved krigsforbryterdomstolen i Nuremberg. I.G. bygget og driftet en massiv kjemisk fabrikk ved Auschwitz med slavar som arbeidskraft;

Dette er hva som ble omskrevet til “Holocaust” – at tyskerne var rasister som ønsket å utrydde jødene. E.g. det var Tyskland som bygde Israel.
Rasistene var de som ønsket å utrydde tyskerne. De som ble mest utryddet var russerne, med tusener av slaveleirer.
Henia Bryer, en jødinne som jobbet i Auschwitz, gjentar at jødene ble “gasset” i Auschwitz. Men hun trodde det skjedde i vaskerommene med dusjene. Altså, hun var helt på jordet m.h.t. fakta.

ken
ken
Anonym
2 år siden

Dear friends, in this video I will tell you about an incredible historical event. Thanks to microbiologist Stefan Lanka, we now have the final, official refutal of virology.

Stefan Lanka conducted control experiments that refuted the methods that virologists use to prove the existence of viruses.

I will explain to you everything and give you the necessary context and so that you can realize the full significance of Stefan Lanka’s control experiments.

I ask you to share this video everywhere you can. This is the only way we can help other people to get access to this information.
https://yummy.doctor/video-list/the-final-refutal-of-virology-the-scientific-revolution-is-here-english-version/

NB! SISTE UTBRUDD AV “VIRUSET” KALLES FOR “OMICRON”!
– Anagram for Omicron er Moronic…
– Moronic oversatt til norsk: IDIOT
– Moronic synonymt på engelsk: VERY FOOLISH/STUPID

Master Aradorn
Master Aradorn
Anonym
Svar til  ken
2 år siden
ken
ken
Anonym
2 år siden

Perfekt supplement til artikkelen: THE WHY?-QUESTIONS. An australian engineer speaks out – The many mysteries of Covid: https://cmnnews.org/story/an-australian-engineer-speaks-out-the-many-mysteries-of-covid-fcaOmOQ1CLVZ23UMltlDZ?fbclid=IwAR0Zol508j-sDhp3bvb9btlWNVq4ACgGgmr5siFQrA4r7lR4mBUUP0DmpCE

Inneholder det “meste” og kan benyttes som OPPVÅKNINGSVERKTØY. Erfart det selv ved mange anledninger:-) Endelig!

Takk , Sven-Inge! Brikkene faller på plass…

« Forrige artikkel

Kastet dr.Jendges i Chemnitz seg ut i døden?

Neste artikkel »

Skarpere enn barbérblad

41
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x