Fra et tidligere intervju av Dr. Thomas Noack, foto klippet herfra: https://no.pinterest.com/pin/508695720403724412/

Skarpere enn barbérblad

4378 visninger
3 minutter lesetid
134

De mange blødninger etter covid-vaksinering var rare. Under ansiktshuden, under overkroppshud og lår og bena, folk blødde neseblod. Uforklarlig. Men det var det vi kunne se. Fant kanskje også blødninger sted de vi ikke kunne se? Helsemyndighetene nevnte ikke noe. Vaksineprodusentene kom ikke med forklaringer. Ingenting, verken i presse eller på fjernsyn. Hadde tyskeren dr. Andreas Noack funnet svaret? Hør på hans siste video, tatt opp og lagt ut på nett, ble spredd med lynets hastighet kanskje nettopp fordi det var oppsiktsvekkende utsagn. Før han under uklare omstendigheter mistet livet. Noen hadde funnet grafénhydroksid i nanopartikkelstørrelse i covidvaksinene.


Med den tyske kjemiker og grafén-spesialist dr. Andreas Noacks egne ord, fra den 23. novembers video:

Dr. Andreas Noack, doktorgrad i kjemi og spesialist i grafén og nye kullstoffprodukter.

«Det begynte med professor dr. Pablo Campra ved universitetet i Almeira. Han undersøkte vaksinene for graphénoksid med mikro-raman spektroskopi. Det er en undersøkelse på frekvenser (svingninger). På frekvensbåndene kan vi se at dette ikke dreier seg om grafén oksid, men om grafén hydroksid. Den sannferdigste måte å beskrive disse i nanostørrelser ekstremt sterke materialene på, er å kalle dem for barbérblader.

Neseblod koagulert, som en tykk streng, kom ut etter covid-vaksinerin, se video, her.

Det er disse barbérblader som blir injisert i din kropp via covid-vaksinene. De er i nanostørrelser, ekstremt små barbérblader, bare ett atomlags tykkelse, relativ brede og høye, dette er bittesmå kniver som biologisk er ikke-oppløselige. Det er bittesmå barbérblader som er homogent fordelt i et flytende element. Dette er egentlig det man kan kalle russisk rulett fordi knivene kutter opp blodkar.

Blodkarene har på sin innside epitelceller; epitel er meget glatt, som en speilflate, og det er dette som blir skåret opp av de mange syltynne og bittesmå barbérblader. Det er dette som er så farlig. Hvis vaksinen blir injisert i en vene, vil knivene sirkulere i blodet og kutte opp epitel. Det ondskapsfulle er at tester allerede er gjennomført, men der har man ikke funnet noen ting. De nevnte strukturene er de skarpeste som overhodet finnes, og de er bare ett atomlag tykke. Det er rett og slett ett stort molekyl som er ekstremt skarpt.

Jeg sier dette som en spesialist i aktivert kullstoff. I mitt doktorarbeid har jeg omtalt grafén oksid og grafén hydroksid. I forberedelsene til dette fikk jeg arbeide hos en av verdens ledende produsenter av aktivert kullstoff. Etter ett år hadde jeg ansvar for nye produkter av aktivert kullstoff ved et lite firma nært Newcastle i England, i tillegg hadde jeg ansvar for alle nye karbonprodukter i Europa. Hvis du gjennomfører en undersøkelse av et offer, en obduksjon, kommer du ikke til å finne noen ting. Det er fordi toksikologene gjør alle sine undersøkelser i petriskåler.

Merkelige underhudsblødninger etter covid-vaksinering, se her.

De kommer ikke på idéen at det kan finnes nano(metall-)strukturer som kan kutte opp blodårer. Det finnes foto av koagulert blod som kommer strømmende ut av nesen. Menneskene forblør rett og slett innvendig. Topp-idrettsfolk som faller død om på bakken, har blod som flyter raskere.

Den gravide samboer av Andreas Noack sender ut en videobeskjed om det triste som har skjedd, se video, her, se mere hos henrymakow, her.

Dess raskere blodet flyter, desto mer skade vil de bittesmå nano-knivene gjøre. Som kjemiker vet du, hvis du tillater at slikt noe blir injisert i blodomløpet, at du er en morder.

Dette er en splitter nytt material, toksikologene vet ikke hva dette egentlig er, ennå. Men plutselig kan man forstå hvorfor ofrene blir seende slik ut. Og at topp-idrettsfolk med en raskere blodsirkulasjon, trente, fullstendig sunne og friske, plutselig faller om og dør. Vi har også sett folk besvime straks etter vaksinering med heftige kramper. De hadde dessverre uflaks i denne russiske rulett, fordi man antagelig hos dem hadde truffet en vene under injeksjonen.

Spørsmål vi skulle stille politikerne og legene, spørsmål vi skulle stille Pfizer ville være: Hvorfor er disse nanosmå barbérbladene i vaksinene? Nå vil de også vaksinere småbarn fra 5-årsalderen» (egen oversettelse av utdrag fra video, her).


Andreas Noack klagde plutselig på pustevanskeligheter, døde uventet den 26ende november 2021. Hans helse hadde inntil da vært upåklagelig. Hans siste video hadde blitt lastet opp på nett 3 dager tidligere. Den ble straks sensurert av Youtube, men ble lastet opp på nytt på Brandnewtube, se her. Om grafén hydroksids reaksjon på frekvenser, se grapheneforyourbrain, her.

Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.

Abonnere
Varsle om
guest

134 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
View all comments
Tommy
Tommy
1 år siden

Setter pandemien i et annet lys. Smart citys har vært under utvikling i tiår etter etc .Med FN sin agenda 21 under oppstart .
En mer psykologisk gjennomtenkt aksjon som dette …… Folk går med trynebleie av dårlig samvittighet gjennom lobotomiboksen .

smurfen
Moderator
1 år siden

Årets julegave tips. :)

Dette fotball spillet fra Pfizer har slått an og selger som varmt hvetebrød om dagen, 743 fotballspillere har nå segnet om med hjertestopp.
comment image

Den ikke valgte Adelskvinnen og EU-president Ursula von der Leyen vil innføre tvangs vaksinering i Europa og EU vil at vaksine kartellenes fora WHO skal bestemme all helsepolitikk verden. Bukken og havresekken.
Satanistene kjører på som Duracell kaniner på høyspent.

https://steigan.no/2021/12/ursula-von-der-leyen-vil-ha-vaksineplikt-i-eu/

https://steigan.no/2021/11/eu-onsker-at-who-skal-fa-vide-fullmakter-til-a-styre-global-helse/

https://steigan.no/2021/12/stor-okning-i-fifa-spillere-som-dor-av-plutselig-hjertestans/

Tusen takk for ny glimrende artikkel som setter hale på grisen Sven-Inge :)

Den nye eventyr varianten Omicron er den 15. bokstaven i alfabetet noe som tilsvarer den fønikiske og hebraiske bokstaven Ayin. Bokstaven Ayin og Omicron er assosiert i Tarot med kortet – Djevelen.

Og har du sett ……. Djevel varianten gir identiske symptomer som vaksinen gjør …. alle som nå dør eller bli syke av vaksinene får diagnosen Omicrom. ;)

Så heldige Satanistene er .. akkurat når folk over hele verden tok til gatene så dukket det opp en ny skummel variant så alle må stenges inne igjen.
Så hvor mange dager gikk det fra de serverte oss kåråna til de serverte oss Omicrom ? Seff 666 dager. 30 jan 2020 til omicron 26 nov 2021.
comment image

e
e
1 år siden
Svar til  smurfen

743?! På hvor lang tid? Og jeg som var sikker på at det var chippen som hadde fått seg for mye dew som var årsaken. Jaja, så feil kan man ta. Chippene kan nemlig få hjertet til å løpe løpsk, bokstavlig talt. Blant mange andre morsomme overraskelser som medfølger.

So, hvem er det som implanterer microchip i tannkjøttet på folk? De rører på seg, skjærer i kjøttet noen ganger når an mediterer.

e
e
1 år siden

666 Handler om frekvenskontroll. Å holde kjøttet nedlåst i en drittfrekvens. ICAs selvmordfrekvens og drapsfrekvens. Zoombiefrekvcens. Happy end of the world ;) De vil finne alle former de kan for frekvenskontroll.

e
e
1 år siden

Lørdagens/Mimre-festival:

Yeah!

Søt og morsom

I love Billy J. (Denne er en klassiker)

I dont care …

«Well meet again»

https://www.youtube.com/watch?v=3TVt9NEsI-I
Soulmates
https://www.youtube.com/watch?v=DJbuhA8Yn_o
Hvem trenger vel gaver hvis man har en søt gutt?
https://www.youtube.com/watch?v=YCYaALgW80c
Stay
https://www.youtube.com/watch?v=TfvZsMYBqFw
Herlig film!

The lord CAN change the past and the future.

Aradorn
Aradorn
1 år siden
Svar til  e

The best of the best ;)

e
e
1 år siden
Svar til  Aradorn

Hva med en «graule» love låt da? lol

Aradorn
Aradorn
1 år siden
Svar til  e

Kompensere med denne da ;)

https://youtu.be/4wyOy3ws8cY

bonuses ;)

https://youtu.be/w9JDrf1QBO4

e
e
1 år siden
Svar til  Aradorn

Likte de tre siste linkene veldig godt, fantastisk underholdning og fremførelse av «Oh Darling» :)
Og selvfølgelig var det så sterk kjemi og innlevelse på to av låtene/duettene at der kom tårene … igjen. Grrrr

e
e
1 år siden
Svar til  Aradorn

Old &new:

HALELUJAH!!! Lord of fiction har hørt min bønn :)

«He is different»

«Gentle soul»

«I Will find you» – Clannad

KTA
KTA
1 år siden

Her er en oppdatering fra hans kone/samboer. Var det slik de drepte Gaarder også kanskje ?

https://www.bitchute.com/video/4Py8TArHUbsr/

e
e
1 år siden
Svar til  KTA

Jeg tror jesuitt satanistene er god på gift. Men hvem vet?

Aradorn
Aradorn
1 år siden
Svar til  e

Søndagsfilmen :
https://youtu.be/Yn8C_w0hFaA

e
e
1 år siden
Svar til  Aradorn

Eru gæærn, horror-movie? Har nok grøss med bildene fra virkeligheten ;)

Aradorn
Aradorn
1 år siden
Svar til  e

bare en stusselig thriller. men, se nøye for detaljer.

e
e
1 år siden
Svar til  Aradorn

https://www.google.no/?client=safari
Søndagskino ;)
ELSKER begynnelsen her.

Aradorn
Aradorn
1 år siden
Svar til  e

https://www.startpage.com

hold deg borte fra satanistenes søkemotor.

Bruk VPN, når du surfer nettet.
Last ned TOR browser’n eller skaff deg VPN kobling.
Kan bruke Opera, som har innebygd VPN, men den er ikke, safe, og styrt av tullingene.

Samt sett opp brannmuren korrekt.
TinyFireWall : https://tinywall.pados.hu
brannmur, som er lett å sette opp, og bruke.
Gir god beskyttelse.

Video for dummies :

e
e
1 år siden
Svar til  Aradorn

Den «Open grave» var faktisk en bra historie, selv om jeg hater grøss, minner jo litt om vaksine-hysteriet nå om dagen. Minnet meg om litt andre ting også, er ikke så lett for oldemødre med hukommelsesproblemer innimellom. lol. Rart i grunnen det med cellulær hukommelse, kroppen kan huske noe sinnet har glemt. Hjertet især. Litt som å leke blind-bukk innimellom.

Skal se litt på den andre i morgen (mellom fingrene) i dagslys, hehe.

Aradorn
Aradorn
1 år siden
Svar til  e

Se den en gang til. Se nøye. Detaljer, og hva de sier, og viser.
Beskjeder.

e
e
1 år siden
Svar til  Aradorn

Nå Kan jeg nesten gå opp til xamen i «open grave» lol. Den andre droppa jeg, altfor ekkel.

Ps. Denne passer godt etter en slik film:

kjell108
kjell108
1 år siden
Svar til  KTA

Den sentrale presentasjonen fra Dr. Andreas Noack er altså her:
https://www.bitchute.com/video/SbLKXGjv0Bky/
Videoen kan starte ny verdenskrig

e
e
1 år siden
Svar til  kjell108

Hvis det han sier stemmer så er har han jammen rett i at det er Hitlers fotspor.

kjell108
kjell108
1 år siden
Svar til  e

Dette er ikke noen «uheldig» vaksine, men konstruert for å få blodårene til å gå i oppløsning med ytre stimulanser

Master Aradorn
Master Aradorn
1 år siden
Svar til  kjell108
Aradorn
Aradorn
1 år siden
Svar til  kjell108
Master Aradorn
Master Aradorn
1 år siden
Svar til  Aradorn

SVÆRT VIKTIG VIDEO FRA : PROFESSOR DR. SUCARIT BHAGDI
TUBERKULOSE, TOXO PLASMA PÅ VEI.
TUBERKULOSE BRUTT UT BLANT VAXX’D I TYSKLAND, OG HVEM VET HVOR ELLERS…..

https://brandnewtube.com/v/tRvkhf

Master Aradorn
Master Aradorn
1 år siden
Svar til  Master Aradorn

TOXO PLASMOSE, DET SKAL STÅ :D

PROFESSOR SUCHARIT BHAKDI

Master Aradorn
Master Aradorn
1 år siden
Svar til  Master Aradorn

SOS : DETTE ER SVÆRT VIKTIG INFORMASJON TIL BEFOLKNINGEN I VERDEN :

https://brandnewtube.com/v/fGIHI5

e
e
1 år siden
Svar til  Master Aradorn

Jeze. Psyco. Not suprised.

e
e
1 år siden

Forsøkte å finne ut hvor det er disse nazi-nøffene holder de stakkars fangene jeg så i klarsyn/meditatsjon. Kom inn i middels dyp meditasjon og fikk dette:

«United States» (Da jeg spurte hvor)
«City under floor»
«prisoners»

«We godta go, gotta go back there»
«Talk around the world»
«Relise statement»

«Belgum/belgium pizza» (Da jeg spurte hvor er city under floor)

Virket som om noen er blitt knerta og noen skal byttes ut. Aner ikke hvor mange det er og hva det gjelder. Neppe fra krigens dager dette her, med mindre vi snakke rom WW3.

ps. Her fikk jeg inntrykk av at det trengs engle-hjelp. Så hvis himmelens hærskare hører min bønn, så er det noen som trenger hjelp der et sted. I Will pray for the lord to fix it.

e
e
1 år siden
Svar til  e

All for love
https://www.youtube.com/watch?v=Ty3Q3bcvVNc
Prayer changes things

Aradorn
Aradorn
1 år siden
Svar til  e

Archangle :
Spill de samtidig : amazing power

Aradorn
Aradorn
1 år siden
Svar til  Aradorn

Archangle Metatron :

Metatron Meditation | Activation Of The Divine Abundance | Healing Light of Archangel Metatron 432Hz

Blessing of Archangel MetatronNegative Energy Cleanse | Unconditional love.1111Hz Frequency.

999 hz | Blessings of the Archangel Metatron | Angelic Healing Energy | Unconditional Love
https://youtu.be/u_UEuitQYDs

Archangle Gabriel :
Archangel Gabriel Guided Meditation: Nurturing Your Inner Child Visualization

Archangel Gabriel Meditation Clearing Creative Blocks to Conceive What You Desire

Arch Angel Gabriel Angelic Meditation

Archangel Gabriel Meditation~ Activating Your Spiritual Power
https://youtu.be/cb-4s45AkJg

Aradorn
Aradorn
1 år siden
Svar til  e

om du vil se hvor de er, så må du langt ned i avgrunnen.

Det går tuneller mellom alle land.

De liker seg i mørket, og der lyset ikke, kan nå de.

Anbefaler deg, ikke å følge tidslinjen til disse.
Spesielt fordi dem har mulighet til å se Deg, Om du forsøker å følge de.

Be om at de gir deg kun eksakt og nødvendig informasjon, fra Divine Lights Angles.
Så, du ikke blir foret med mørkets info.

Erfaring.

e
e
1 år siden
Svar til  Aradorn

Ja, det kan blandes, det finnes mer enn en kilde har jeg merket. Er ikke sjefen som man kobler opp mot hver gang. Mange skrømt som trenger hjelp. Men ikke bar spøkelser. En ting jeg er sikker på og det er at man aldri må tro at alle er som en. Det vil alltid finnes noen som er annerledes, som bryter med flokken. Man kan finne gode vesen blant alle grupperinger.

Er tuneller i Norge også, i hvert fall under Oslos gater.

Heldigvis så kan frelseren og hans hærskare gjøre mye om man ber. REVERSE.

e
e
1 år siden
Svar til  Aradorn

Ang tuneller … «Australia is the port of manny»
(Et av de siste Clues jeg fikk, fra Cleo Smith forsvinningen)

Pia
Pia
1 år siden
Svar til  e

2 som det påståes er byttet ut/ knerta :
Paven og Putin.

e
e
1 år siden
Svar til  Pia

Det var noen snille som jeg så, ikke bad boys. Men det byttes nok i øst og vest. Jeg liker det ikke. Alle er unike og har rett på et fullverdig liv. Men selvfølgelig kan man ta seg noen friheter når det gjelder bad boys.

Master Aradorn
Master Aradorn
1 år siden
Master Aradorn
Master Aradorn
1 år siden
Svar til  Master Aradorn

VIKTIG MELDING TIL VERDENS BEFOLKNING :
https://brandnewtube.com/v/fdoJzE

e
e
1 år siden
Svar til  Master Aradorn

Hvor var dette hentet fra?

Master Aradorn
Master Aradorn
1 år siden
Svar til  e

Hva mener du ?

e
e
1 år siden
Svar til  Master Aradorn

Lurte bare på hvor opptaket var fra, eller eventen om du vil.

Master Aradorn
Master Aradorn
1 år siden
Svar til  e

Iflg bildet bak henne, så er dette filmet i europarl, EUROPA PARLAMENTET.
Kven kveit kva dei gjæra der.

ken
ken
1 år siden

Charlie Chaplin – Talen gir 100% mening i 2021. Historien gjentar seg.

e
e
1 år siden

Happy Day:

«Dear John» ;)

lol. lol. lol

Aradorn
Aradorn
1 år siden
Svar til  e
Master Aradorn
Master Aradorn
1 år siden
Svar til  Aradorn
e
e
1 år siden
Svar til  Master Aradorn

Yo, Arry; Lørdags-filmtips?

Aradorn
Aradorn
1 år siden
Svar til  e

https://youtu.be/yDc_tt0ojeI

e
e
1 år siden

:

Ica prøvekjører ny bilen ;)

lol.

e
e
1 år siden

MILITARY INSIDER: They Panicked When They Saw The Future

https://www.youtube.com/watch?v=KNzBHVKoO_0
Neville Goddard | How To Use The Power Of I AM (Very Powerful)

Aradorn
Aradorn
1 år siden
Svar til  e
e
e
1 år siden
Svar til  Aradorn

Happy new year:

Smart Brain

Stakkars alle de dyrene, hybridene og menneskene som har blitt og blir tvangs eksperimentert på med dette. Hjerne-chip kan gi hjerneslag, og masse, masse annet dritt. TORTUR.

Så dette er årsaken til at det ikke har kommet noen lov som forbyr tvaegschipping? THEY ALL WANT IT.
666

e
e
1 år siden

https://www.youtube.com/watch?v=3kA7hb4iiyE
Living in/from the heart. 5d.

Twin Flames

Forgivness. Mercy changes things.

Master Aradorn
Master Aradorn
1 år siden
Svar til  e

Vktig : NEW EARTH 5D info
https://youtu.be/3kA7hb4iiyE

Rolf Kenneth Myhre
Rolf Kenneth Myhre
1 år siden

ZetaTalk kommenterer:

«The elite in the establishment, desperate to maintain control while the populace learns about the presence and pending passage of Nibiru, not only want to keep the lockdowns in place but want to expand them to a global lockdown. Thus the release of the new variant Omicron, designed to be highly infectious. While Graphene Oxide in the vax is known, causing magnets to stick
http://zetatalk.com/ning/31ma2021.htm
to the vax site, Graphene Oxide is used in vaccines for «targeted drug delivery» and is a temporary effect. Graphene Oxide degrades chemically to produce Graphene Hydroxide, which is not benign.
https://particleandfibretoxicology.biomedcentral.com/articles/10.11

A side effect of this Graphene Hydroxide which cannot be hidden is the sudden heart attacks among the young, as these deaths appear before large crowds at sports events or are televised on TV. These heart attacks remain unexplained. Dr. Noack was detailing the process, which the elite in the establishment are desperate to hide. As has been noted by Noack, any injection into a vein will go directly to the heart and the clotting and bleeding resulting from rapidly degrading Graphene Oxide will create a heart attack situation. Thus Dr. Noack was quickly assassinated and thus martyred.

Is this a permanent situation? We have stated that all side effects of the various vaccinations for Covid-19 will prove to be temporary, within months. The insistence on boosters is to force lockdowns and Covid passports, the control the elite desperately seek. That boosters can exhaust the immune system is considered a bonus by the elite. Graphene Oxide and Hydroxide are chemicals that react to other chemicals and degrade during this process. They do not retain their original structure, thus do not linger for years to eventually kill the patient.»

e
e
1 år siden

Nanites

Master Aradorn
Master Aradorn
1 år siden
Svar til  e

ANCIENT POWER OF GODS :

IN MEMORY OF ANDREAS NOACK.
https://bluecat.media/dr-andreas-noack-death-update-from-anna-cause-of-death-heart-attack-due-to-tricuspid-heart-valve-failure/

Professor Margarita Griesz Brisson :
https://bluecat.media/oxygen-deprivation-causes-permanent-neurological-damage-dr-margarita-griesz-brisson-md-phd/

Dr. Graham Lyons – Research Scientist & Author – “This is Pure Satanic Child Abuse”
https://bluecat.media/dr-graham-lyons-research-scientist-author-this-is-pure-satanic-child-abuse/

e
e
1 år siden

«Elon Musk Says REAL Androids Are Here»

Mesmer?

Jeg så nettopp i meditasjon en slik modell av et hode laget av noen jeg kjenner (familie). Og tidligere så jeg en ukjent med lysende øyne. Men de jeg så var mye mer realistiske enn disse. Hadde jeg ikke sett bare hodene så hadde jeg ikke forstått hva det var/sett noen forskjell.
Hørte dette i tillegg:

«Kidnapped»
«They are taking Amerika»

Aner ikke helt hva det betyr. (Kanskje det har noe å gjøre med noe av det jeg så/hørte tidligere ang. utbytting?) Resten egner seg nok ikke på trykk. Men den som leter skal finne ;)

Yo, Arry, klarer du å tolke dette?

Aradorn
Aradorn
1 år siden
Svar til  e

Skal meditere, så får me sjå, om der kommer noe opp…

Du spurte om noe ang missing people for en tid tilbake.

Men, æ har itj fått ti te å mediter enno, sjø.

Fult opp med folk som ber om hjelp.

e
e
1 år siden
Svar til  Aradorn

Ja, det merkes godt når noens energi er «borte» eller «av» eller lignende. Så snill du er som hjelper til der folk ber, bless you :)

e
e
1 år siden
Svar til  Aradorn

Fant denne skatten ved en tilfeldighet just nu. Inspirerende. Egner seg for kreative sjeler som trenger å emosjoner litt:

HAUSER – Wicked Game (Herlig slutt)

Aradorn
Aradorn
1 år siden
Svar til  e

Legal News by World Doctors Alliance
http://legalnews.com/

e
e
1 år siden

https://www.youtube.com/watch?v=bAoMjYjTkRg
AI, Day 1. The Robots They Don’t Want You To See.

Hvor er robotenes rettigheter? Det er overgrep å programmere «noe» eller noen til å begå ondsinnede handlinger. Just saying.

New Robot Makes Soldiers Obsolete

Dette er mishandling. Someday they will snap for real.
I too, hate bees ;)

e
e
1 år siden

Meditasjons date? «kåm ån» sees i 5d ;)

9Hz 99Hz 999Hz Infinite Healing Golden WaveㅣVibration of 5 Dimension Frequency

e
e
1 år siden

Jepp. Dette så jeg for mange år siden. At det finnes slike forsøk hvor pasienten ikke får riktige opplysninger. Hvor de sier at de er friske når de er syke osv. Selv hadde jeg to undersøkelser hvor legen fortalte meg at jeg var frisk allerede før undersøkelsen. Merket meg det.
Også så jeg de der forsøkene at de med vilje forbytter barn ved fødsler. Trivelig gjeng Nazze nøff. Vel, snart er det game over. Sjefen kommer for å rydde opp. Og jeg har hørt at det ikke er alle som får tilgivelse. Just saying.

«He knew you where there and he did nothing»

e
e
1 år siden

Klarsyn-Arry, har du sett noe på SUMMR WELLS? Jeg mediterte litt mer over den i et par omganger, men klarsynet mitt er nesten helt ute av drift dessverre. Så det er sikkert noe mixup med det jeg ser, typisk at det dukker opp spøkelser med samme navn, slik at ting blandes. Men så en ting som jeg trodde var ang noe annet, men så så jeg plutselig en snutt på YouTube, som gjorde at jeg forstod at det tilhørte SUMMER WELLS.

Fra en av rundene:
«Numbers are real»,
«They found the place»,
«changed the house»,
«Have not left the house»,
(Jeg så et kjøleskap hvor døren ble slamret hurtig igjen og igjen, som om noe var i veien med det slik at døren ikke kunne lukkes. (var dette jeg fant på YouTube etterpå, hun lekte med et kjøleskap utendørs visstnok))

Fra en annen runde: (Muligens om en annen sak, virker ikke som det er en samanheng men vet jo aldri)
«Crossby» (Så så jeg et hvit pent hus)
«Is she being lurer by a taxi?»
(Så så jeg en sort mann snu seg mot meg, taxisjåfør oppfattet jeg det som)
«Lisa»
«City friend»
(Så så jeg en diger snøfonn i en bratt skrent)
«Her father»

Her er noe som lå igjen fra den runden jeg la ut om tidligere, men var så svake at det muligens kan være brain-spam eller mixup:
(Jeg så en gutt som klatret inn gjennom en åpning eller et vindu i et grått hus/bygning)
(Jeg så en gutt som falt på en sykkel) (Kanskje Summer likevel siden)
«She Hurt herself»
«Held hostage»
«Hiding in the room above»

Disse la jeg ut tidligere:
«Look inside»
«Identified»
«Boys»
«Targeted this girl»
«Host» (Da jeg spurte who?)
«Leaving you» (Husker ikke om denne kom med sist)
«Similar to the one you leevet/livet»
«Haily is safe» (Garantert mixup)
«The telephonepole»
«Telephone Number»
«Its gotta be here somwhere»
(Så en mann, slank, normalvektig med sort el mørkebrunt hår og skjegg, ca 40)
«I Think we found her»
«On property»
«House arrest» (Da jeg spurte what proparty?)
«Candis boyfriend» (Da jeg spurte om navn på eiendom)
«Answer calling»
«She was lost»
«Proparty investigation»

Morsomt dette med bruk av begrepene Boyfreind og husband. Spøkelsene liker å bruke de og bruker de på en rar måte. I følge åndeverdenen så er ikke nødvendigvis begrepene brukt på samme måte som vi bruker de. Så boyfriend kan altså bety hennes mann, og husband kan være noen andre enn hennes mann.

Skal se om jeg oppretter en blogg, (Tips?) eller kanskje jeg gjøre et nytt forsøk først på å finne noen som vil se på slikt. Jeg har jo ikke tid til å pusle særlig med det, dessuten skjønner jeg lite av det. Men det kan jo hende at det er noe som er brukende. Skulle jo gjerne ha fått gitt spøkelses-beskjedene og de fra sjefen, på en litt diskré måte til dem (de etterlatte) de er ment til, sånn uten at jeg kontakter dem direkte.

« Forrige artikkel

Vaksinene; politikerne får saltvann, de andre sykdom og død

Neste artikkel »

Trusselbrev om vaksinepropaganda