/

Remember Remember – 11th of September

4.3K visninger
5 minutter lesetid
47

Det er få dager igjen til 9-11 og det er mye du kan gjøre for å opplyse befolkningen om hva som virkelig skjedde. De tidligste amerikanske revolusjonære (Thomas Jefferson, Adam Smith) kjempet mot britene ved at de gikk rundt på gatene og delte ut litteratur, flyers og skriv for å advare folket om kolonialistene. Det samme må gjøres 200 år senere fordi media er i hendende på de samme kriminelle elementene som stod bak angrepene på World Trade Center. Hva kan du gjøre?

God ide!
En av mange måter og spre budskapet på.

Vi har blitt foret løgner, gjenntatte ganger, så mange ganger at de tilslutt ble allmennaksepterte løgner.Dette må ikke gå glemt! Vi må endre historien fordi vi lever i en fabrikert løgn, og det er ikke sundt for menneskene eller planeten. Jeg ble oppfordret fra Jason Bermes fra www.infowars.com til å spre deres “ROCK THE PLANET” infokampanjen. Han følger med på nyhetsspeilet.no etter at han kom over youtube-profilen vår og gir oss masse ros for hvor god siden er og hvor opplyste nordmenn har blitt i farta. Tro det eller ei, så leses nyhetsspeilet.no av lesere fra flere forskjellige land over verden, google translate oversetter hele siden og den gjør det perfekt.

Det er utrolig viktig at hele verden er med på å “ROCK THE PLANET”, siden 911 gikk utover hele verden. Våre norske soldater dør i afghanistan pga Opium,kontinentale oljerør og Uranium, ikke fordi Taliban,eller Osama angrep friheten til Amerikanere.

De allierte angrep Irak og har siden 2003 drept over 1 million irakere. Usa bruker utarmet uranium som belegg på bombene de slipper fra flyene for at de skal penetrere dypt gjennom armerte plater, men i virkeligheten så sprer uranet seg i luften,vannet og i menneskene. Dette tar 4.5milliarder år og halvere, og bør umidelbart omklasifiseres som  masseødellegelsesvåpen som er like groteske som angrepene på Hiroshima og Nagasaki.

Utarmet uranium = 3 armer og et misfostret kranium.  Tørr du å se bildene?

Forsvarsminister Strøm-Erichsen ønsker at norske soldater holder kjeft om Afghanistan.

 

“Det var jeg som trykte på avtrekkeren, men vi var en tropp og et lag som var sammen om dette. Det er det norske folk gjennom Stortinget som har sendt oss til Afghanistan for å gjøre denne jobben” sier Tone Gunnes til Ukeadressa.

Feeling out of place?
På tide å dra hjem kansje?

Er det i det hele tatt riktig og sende 20åringer til krig?

En 20år gammel ung dame stod fram i pressen og snakket om oppdragene i Afghanistan. Hun hadde deltatt på operasjoner hvor titals afghanere var drept.

Det er modig gjort av henne å stå fram, og vi trenger fler som henne til å fortelle om krigens sanne ansikt. Det er i virkeligheten krigens unge ansikt som sendes uvitne ut i krig, uten insikt om hva som virkelig skjedde 9-11, med flagget på brystet og hjertet knytta som en neve, drar de ut og må dø for løgner, med vakre motiverende ord fra gamle oberster som “demokratiske krigere” og “frihet til det afghanske folk” . I virkligheten er hver eneste drepte afghaner, taliban eller pasthun, terrorist eller sivilist, uskyldig offere som følge av en illegitim forskjøpsrettet angrep mot et ubeskyttet land, som hadde ingen ting å gjøre med angrepet på world trade.

Derfor er våre uvitne soldater i alle tilfeller mordere, gjerne med god samvittighet, etter at de hjernevaskes av forsvarsministeren til å rettferdiggjøre deres drap på uskyldige med: “et samlet storting står bak innsatsen i Afghanistan”, et samlet storting er nødvendigvis ikke et samlet folk. Her var det et samlet storting med ordre fra lobbister fra kongsberg våpenfabrikk og alle de andre selskapene( nammo AS, Kitron AS, TotAL-gruppen, Kongsberg Defence and Aerospace AS), som tjener enorme pengesummer på krig og lidelser.(Kongsberg gruppen omsatte for 3.300milliarder kroner i 2008)

Norge er verdens femt største våpenprodusent, samtidig bruker vi mest i Europa når det kommer til forsvarsbudsjettet fordelt på pr. innbygger. Globaliseringen har blitt et regel uten unntak, og vi blir tvunget til å kjøpe våpen fra Usa siden Norske selskap ofte er leverandører og samarbeidspartnere med den amerikansk krigsindustrien.
Forsvarsbudsjettene(angrepsbudsjettet) i 2008 var over 50milliarder kroner, og med en kommende FRP i regjering vil det bevilges mer av oljefondet til atomvåpen og uetiske investeringer til terrorstaten Israel, mer støtte til Nato som hyperutvides i disse dager og da vil desverre nye kriger måtte komme for å opprettholde angrepsaliansen. Dette vil medføre til at fler av våre ungdommer må ut i krig og dø for løgner og halvsannheter, med angrepet på den “frie verden” og “krigen mot terror” som deres fiktive plattform.

Hvor lenge skal galskapen fortsette?  9-11var en inside jobb.! Fakta over løgnaktige politkere, dette er den eneste måten å endre kollisjonskursen verden er på vei mot. Vi har allerede avslørt hvem de virkelige terroristene var, det gjennstår bare å få hele verden til å stå samlet og gjennopprette fred og balanse, derfor må We rock the planet den 11 september 2009!

 

 

HVA KAN DU GJØRE FOR Å ROCK THE PLANET ?

Dette handler ikke om politisk tilhørighet, rase, tro eller nasjonal opprinnelse. Dette handler om frihet. Frihet til å leve livet

Wearechange.org arrangerer årlig demonstrasjoner ved Ground Zero. Det forventes flere tusen oppmøtte i år, 1 av 3 amerikanere mener regjeringen stod bak angrepene. Så kyss meg i ræva Siv Jensen, det er ikke bare imamer som mener dette!
Wearechange.org arrangerer årlig demonstrasjoner ved Ground Zero. Det forventes flere tusen oppmøtte i år, 1 av 3 amerikanere mener regjeringen stod bak angrepene. Så kyss meg i ræva Siv Jensen, det er ikke bare imamer som mener dette!

fullt ut, uten hinder av undertrykkende regjeringer – uten korrupsjon som er presset av verdens banker og foretak.

Dette går utover alle landegrensene. Jeg vet i ditt hjerte at du må føle at det er noe galt med denne verden, men kansje du føler deg bundet fast til normene og standardene som er forbundet med samfunnet, og kansje myndighetene og bedriften du jobber i, holder deg tilbake? Kanskje er du bare lei av skatter og levekostnader? Prislappen på liv, satt av medisinske og farmasøytiske selskaper, eller ødeleggelsen av planeten vår som påføres av big business? Kanskje du er bekymret for fremtiden for dine barn og hva slags verden de skal vokse opp i?

Så stå med oss på 11. september 2009 på hovedgatene i din egen by. Folk over hele verden må stå med hverandre i fredelig protest i et kappløp for menneskeheten. La verden vite at vi alle vil være et fritt folk. Ta med bannere, megafoner, fest posters på vegger, blåsefløyter, ja alt for å bli hørt! La oss RISTE planeten med lyden av frihet og rettferdighet over hele verden!

 

Stikk og kjøp 5meter lange og 4meter høye båtpresseninger for 79kr på clasohlson med festemansjetter. De fungerer utmerket som bannere, heng dem over motorveibruer der du bor så flere tusen kan se dem. Bruk offentlige biblioteker og massekopier ut flyveblader og del det ut på gata, get a crew så går det fortere og flere blir opplyst og det virker mer profesjonelt. Samtidig må vi konfrontere fler politikere om hva som virkelig skjedde 911. Vi må kreve full boikott av Amerika, eller kreve gjennvalg hvor internasjonale observatører passer på, hvis ikke kan vi anbefale: Ron Paul og Dennis Kuchinic, første republikaner og andre demokrat. Sjekk dem ut, de vil abolish the federal reserve, eller kaste ut de private eierne og rettsmessig  gjenintrodusere den tilbake til staten, slik at skattebetalerne ikke må stilles som pant for renter på lånet FED tar for å printe penger ut til den amerikanske stat.  Samtidig vil de abolish IRS, skattemyndighetene. Som forøvrig er en britisk instutisjon. Usa trenger sin andre revolusjon, men de trenger vår hjelp og hele verden må stå samlet. Vi kan ikke la frykt bli det ultimate verktøyet til regjeringene, en positiv tanke er sterkere enn 1000 negative, la oss riste planeten med de høyeste vibrasjoner, fred og kjærlighet er det eneste alternativet til the New World Order.! Lets rock the planet!
Se gjerne på aktivist-videoer fra våre venner i Usa og bli inspirert.

Video:  ROCK THE PLANET 1

Video: ROCK THE PLANET 2

Video: ROCK THE PLANET 3

 

 

Armin Bahrami

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
"DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

47 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
4 år siden

Siden det snakkes mye om virkningen av microbølgelengder, hvor noen hevder 5G vil komme fra verdensrommet som et slags super sonisk våpen (kun en illusjon naturligvis), er dette en av de bedre forklaringen omkring emnet jeg har sett. Dette kan ses i lys av eventyrfortellingen Dr. Judy Wood kom med i sin teori omkring 9/11. Hvordan intervjueren Dr. Greg Jenkins klarer holde hodet kaldt er beundringsverdig (link nederst i innlegget.). Viser samtidig hvorfor kvinner ikke har noe i politikken å gjøre da det er bortimot umulig holde saklig diskusjon om vedkommende “taper” iht. faktum. Dermed er siste utvei hersketeknikker, hvilket til og med MSM har rapportert om fra Stortinget. Huitfeldt og Thorkildsen er vel skrekkeksemplene.

Energy. That is the key word here. Energy and mass. He tried early on to ask her if she had done any calculations about how much energy it would take to subject the twin tower to a ‘dustification’ process – and she said no before she cleverly eluded the question. The sheer fact is that the amount of energy needed would be too big to convince even her most avid supporters.

Adding to that you have the sheer problem of delivering such a blast. No one saw an electromagnetic superweapon magically appear and take aim a the buildings, nor did anyone discover – by her own statement – any major disruptions in communications.

Any weapon that delivers such an attack has to be nearby. And why?

Firstly because in the frequencies she is talking about here (the microwave area) the energy is absorbed by water. The air is full of water even on a dry and sunny day, so this would quickly reduce the energy.

Secondly, it has to be in clear sight. Unlike transmissions in the MHz range (for instance FM radio) microwaves doesn’t bend around objects. This is why it is so difficult to build out LTE services in areas with mountains, you have blind zones, reflection and other nasty stuff that messes up your microwaves. At a massively bigger scale like this – a free and unobstructed view between this superweapon and the towers would be needed.

Thirdly, dispersion. Microwaves disperse in air, meaning that unless the attack was very close by there would be collateral damage and lots of it. And with that I mean fried people as we are talking microwaves here that basically is the same stuff you use to heat your cup of tea with in the microwave. Humans are mostly water, most humans close to the towers, let alone the people who escapes as it was collapsing would have been fried. No such thing happened. Lastly, everything in between would be fried too, and no accounts of charred birds were found.

I am not proficient in buildings, but dr. Jenkins here showed an admirable restraint and factuality towards a woman who obviously met her match. She was decimated to put it mildly. My hat off to the good doctor for ripping apart her theories in an amazing way.

Otto
Abonnent
14 år siden
arifkarim
arifkarim
Abonnent
14 år siden

“En halv million meldinger fra 11. september 2001 lekket på nett”
“Nettstedet Wikileaks har satt i gang en 24-timers publisering av det de ansvarlige bak nettstedet hevder er en kronologisk samling med mer enn 500.000 meldinger sendt mellom personsøkere i USA på terrordagen 11. september 2001.

Wikileaks oppgir ikke kilden til lekkasjen, utover å fastslå at materialet må stamme fra en organisasjon som har hatt som oppgave å overvåke teletrafikk siden før terrorangrepene fant sted.”
http://www.dagbladet.no/2009/11/25/kultur/tekno/data_og_teknologi/wikileaks/11_september/9199334/

Fabrikerte meldinger? Hvam vet… :)

Den Lille Snille Ulven
Den Lille Snille Ulven
Abonnent
Svar til  arifkarim
14 år siden

8 år bør holde for å slette sporene. Vi vet jo at de som overså sprengningene hadde kontakter høyt oppe i systemet.

F. eks. var det som kjent FBI som umiddelbart etter smellet i Pentagon skrudde ned alle overvåkingsskameraene som hadde filmet treffstedet. Dette er som kjent videobevis som aldri er blitt frigitt.

Kanskje 911-“lekkasjen” er en form for tåkelegging nå som forfølgerne av sannheten er kommet for nær. Litt pussig er det jo at denne “avsløringen” kommer like etter at data-hackerne fikk tak i pandoras eske med klima-svindel mailer og spredde det utover hele nettet på null komma tre.

Kan 911-lekkasjen være et forsøk på å så tvil om gyldigheten av klima-mailene ? Som kjent kom denne avsløringen ganske ubeleilig for kuppmakerne som trodde de kunne trumfe gjennom en verdensregjering i det stille på “trojansk hest”-konferansen i København i desember.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  Den Lille Snille Ulven
14 år siden

Dem savner gode gamle Armin & Co der. Skal vi “slå” dem tilbake igjen? :)

Burre
Burre
Abonnent
14 år siden

Former NASA Director says World Trade Center Towers Felled by Controlled Demolition. 911 Truth.org – November 20, 2009:
http://www.thetruthseeker.co.uk/article.asp?ID=11694

“On October 21st at the University of San Diego, Mr. Dwain Deets, former Director of NASA Aerospace Projects, gave a multimedia presentation on behalf of nearly one thousand architects and engineers who cite evidence of explosive demolition in all three World Trade Center skyscrapers on 9/11 and are calling for a new, independent investigation into their destruction. These architects and engineers are listed on their website at ae911Truth.org.”

Her er også en link til Andrew Johnson 1/14 som baserer seg på teoriene til Judy Woods:

De resterende delene finner man lett dersom det fenger. Ikke bare betong, men stål forvandles til støv fanget på film. Kan thermite alene klare det?

Kid Kudi
Kid Kudi
Abonnent
14 år siden

Er det ingenting i den offisielle versjonen av 11/9 som er sann?

Det tar ca. en måned å rigge en 20/30 etasjes bygning som skal gjevnes med jorden med hjelp av dynamitt.
Hvordan i all verden skal man da kunne rigge to av verdens største(var) skyskrapere med termitt eller noe annet zuper developt american über boom gugg? To bygninger på henholdsvis 110 etasjer. Dette skal så rigges på to uker ( I følge Loose change så var det noe mystisk to uker før tårnene kollpaset) slik at det skal fungere så plett fritt som det “ser”/”så” ut fra videoer fra hendelsen. Nei her stopper menneskets evner til å gjennomføre.

Hmm, lurer på hvor mange mennesker som må ha vært involvert på en eller annen måte i tilretteleggelsen av “the inside job”. Og er sikker på at HVIS noen hadde vært med på en slik tilretteleggelse med den mengder av involverte, så hadde vi sett noen stå frem anonymt eller ikke i dag.

Mener 100 millioner amerikanere at regjeringen stod bak angrepet( kan noen gi meg refererende kilder?) Hm, da tror jeg revolusjonen hadde vært for flere år siden. Eller er det bare dere som har vridd og vrengt litt på en rapport?

Ja, enten er jeg fullstendig hjernevasket person eller en smilende fruitcake med palestinaskjerf. Nei, tror jeg er en smilende person som ser på en hjernevasket fruitcake med paletinaskjerf. :)

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
14 år siden

Hva mener du med “sikkerhetsansvarlig” Armin?

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Vandalf
14 år siden

Han heter forresten Marvin, men det spiller forsåvidt mindre rolle;o)

Kid Kudi
Kid Kudi
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
14 år siden

Takker for et raskt svar!
Må lese meg litt igjennom får jeg kan svare deg på det du sier.

http://www.debunking911.com/thermite.htm

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Kid Kudi
14 år siden

Falt litt ut her da det ble snakk om dem to wtc tårna som falt.
For meg så så det ut som tre tårn som falt………….

Singoalla
Singoalla
Abonnent
14 år siden

Verden er ikke opp ned, men mange ting er snudd på hodet, info om ting osv.
Hos meg har det ikke skjedd noe spesielt i dag, det jeg vet..

Her er en link til en debatt om samme tema..

http://altnett.ning.com/forum/topics/090909-1?x=1&id=2109341%3ATopic%3A788005&page=1#comments

Mina
Mina
Abonnent
14 år siden

For de som har ventet på at noe skal skje i dag: Et passasjer fly fra Aeromexico er kapret med 104 passasjerer om bord. Alle passasjerene er sluppet fri mens mannskapet holdes fortsatt tilbake i flyet. Kaprerne truer med å sprenge flyet. Direkte sending på CNN nå.

ubu
ubu
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
14 år siden

Charlie og Hussein samtalen var et fiktivt brev om hvordan en slik samtale atagligvis ville sett ut. http://www.infowars.com/twenty-minutes-with-the-president/
den er del av en pr.kampanje opp mot dette årets 911. De 20 poengene som trekkes frem er kanskje de 20 beste argumentene for hvorfor vi burde ha en ny granskning av 911. Med unntak av poeng 14, vil jeg si at poengene er veldig godt valgt ut, og vanskelig å argumentere mot. Skulle gjerne ønske at noen gjorde et forsøk på å ta Sheen på fakta, og ikke person.
Gjerne noen som pleier å argumentere her inne.
Jeg mener -en majoritet av de dødes familiemedlemmer tror det var en innside jobb, og en majoritet av kommisærene som etterforsket i 911 commission repport sier den er falsk. -Samt en majoritet av USAs (og antagligvis verdens) befolkning.
-på et slikt grunnlag hvordan kan noen overhodet mene at vi ikke trenger en ny granskning.

Folk flest vet at JFK døde som følge av en konspirasjon, folk flest vet at 911 var en innside jobb, vi er faktisk main-streamen. Main-stream-media har bare ikke fått det med seg enda. …eller kanskje faktisk heller er nyhetsspeilet mainstream’s media.

ubu
ubu
Abonnent
Svar til  ubu
14 år siden

glemte konklusjonen: verden er IKKE opp-ned, selvom mange forsøker å gjøre den til det. Hverken Iran eller Irak har MØV, folk flest skjønner enkel logikk om JFK og 911. -Det er ikke komplisert.

Se forresten hvor mange aviser som dekker Charlie Sheens opptreden på infowars. http://news.google.no/news?q=charlie+sheen&oe=utf-8&rls=org.mozilla:nb-NO:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&hl=en&ei=cCGoStWIDYnZ-QbOu7TICA&sa=X&oi=news_group&ct=title&resnum=11

Alex Jones har det største radioshowet på internett, -slår alle musikkanaler. loose change er verdenshistoriens mest nedlastede film. (eller slo obama desception den?)
7 av 10 amerikanere tror JFK ble utsatt for en konspirasjon. Nordmenn flest ønsker ikke å ta fugleinfluensavaksinen.
-det er på tide vi kaller en spade for en spade, og slutter å kalle det alternative alternativt, fordi det faktisk er det alternative som er normalen.

Bonzo dog doo dah band: “We are normal and we want our freedom”

Gunghoo
Gunghoo
Abonnent
Svar til  Mina
14 år siden

Var ikke det en fanatisk prest med en juice boks Rofl

Thor
Thor
Abonnent
Svar til  Gunghoo
14 år siden

Og spørsmålet, Gunger’n?

smurfen
Redaksjonen
14 år siden

Skulle skrive viktigeste, men vittigeste er kanskje mere passende ;)

smurfen
Redaksjonen
14 år siden

Thor du har helt rett, dette er en viktig dato og som så mange ganger før på sånne dager så holder den øverste makteliten sine viktigeste taler som 11/9-2001 Bush Senior om den nye Verdens orden osv som dere alle har lagt merke til.
I dag holder Obama sin vitigeste tale noensinne for det amrikanske folk og du kan være sikker på at den inneholder noe om en ny æra og New World Order..
Den starter snart og går helt sikkert direkte på noen nettaviser ;)

JG
JG
Abonnent
14 år siden

Anbefaler alle å se Zeitgeist, en meget interessant film.

http://video.google.com/videoplay?docid=-594683847743189197#

Thor
Thor
Abonnent
14 år siden

Så en liten artikkel på thetruthseeker.uk om 9.9.9,om NWO/Ilumanati’s symbolikk..ala..9/11,prøver å se verden opp ned Armin,men hodet blir fullt av blod..:) derav min lille artikkel..men håper for all del at det ikke skjer noe jævlig..Bra artikkel Armin!!

Gunghoo
Gunghoo
Abonnent
Svar til  Thor
14 år siden

Kl er no 2024 , den 090909.

det har enda ikke sjedd noe, jaffal ikke på min stille krok av verden, men det er enda noen timer igjen.

ArneLo
Abonnent
14 år siden

Britene frisker opp det kollektive minne om “Krigen mot terror” og 911 med endelig å få dømt de tre “terroistene” som skal ha æren for at vi ikke får ta med oss en vannflaske på flyet lengre. Første gang de prøvde å få dem dømt avfeide en 10 mot 2 jury anklagene. men nå fikk de valg en “bedre” jury og “terroristene” ble dømt.

Mer bakgrunn for denne politiske farsen finner dere her:
Liquid Bomb Pakistan Link Is False Flag Smoking Gun
Liquid “terror plot” a hoax cooked up to divert attention from Blair’s and Bush’s woes
Mass murder in the skies: was the plot feasible?
British Army expert casts doubt on ‘liquid explosives’ threat
Key Questions Arise In ‘Liquid’ Bomb-plot Trial

“So the fabled binary liquid explosive – that is, the sudden mixing of hydrogen peroxide and acetone with sulfuric acid to create a plane-killing explosion, is out of the question. Meanwhile, making TATP ahead of time carries a risk that the mission will fail due to premature detonation, although it is the only plausible approach. “

Singoalla
Singoalla
Abonnent
14 år siden

Hm, ja… 999 er vel så magisk og spennende som 666.
666 er NWO agenda saker, så betyr det at vi kan vente oss noe da?

De har ofte valgt slike datoer, morgendagen vil vise.. takk for påminnelsen :-)

For oss andre vanlige folk, så virker jo også tall og datoer, ut fra sine energier.
Så vi får se, alle sammen om det blir en spesiell dag i morgen da :-)

TruthHunter
TruthHunter
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
14 år siden

hva er egentlig opp og ned i universe?:)

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  TruthHunter
14 år siden

Vet ikke om jeg forstod spørsmålet Armin, var det til meg?

Men JO, verden ER opp ned.. det meste er upside down, min venn..
OG det har alle de som vet MEST, sagt til meg gang på gang…
Noen av de er døde nå..

“Everything is turned upside down” – husk det, og se det..
Men det var ang verden og hva de har indoktrinert oss med..

Talleness energier og magi er en annen sak..
999 er 999, det er 9 tall, og ikke opp ned..
Det er IKKE 666 heldigvis.. men Illuminatiene liker jo tallmagi uansett..
Vi får se, men det virker jo for oss andre også, tallenes energier osv da..

ubu
ubu
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
14 år siden

Man kriger for fred, vaksinerer med gift mot gift, man kaller global cooling for global warming.
men verden er ikke opp ned. Det har den ikke vært siden Einstein.

Thor
Thor
Abonnent
14 år siden

Legg merke til Datoen i morgen..9.9.9(9.9.09) snu den..6.6.6 i følge ilumanati som har sans for skjulte tegn…

arifkarim
arifkarim
Abonnent
14 år siden

Bra Armin!
Vi kan aldri glemme 9/11 den dagen da “alle” muslimer over hele kloden ble stemplet som “fødte” terrorister. Det tok oss flere år å rense dette stemplet, men fortsatt er det noe dritt som henger igjen. 9/11 er ikke krigen mot selv-skapte “terror” men en krig mot dine og mine rettigheter og friheten. 9/11 markerer begynnelsen på New World Order, selv om mange av oss benekter denne sannheten. La oss stå samlet ved mørke tider, ikke la onde sionistene nå sine mål!

Burre
Burre
Abonnent
Svar til  arifkarim
14 år siden

Til arifkarim! Jeg tror du vil like denne artikkelen.
“It wasn’t muslims”:
http://www.takeourworldback.com/itwasntmuslims.htm

Denne artikkelen er “spekket” med linker. Kanskje verdt å spare på som kilde.

ArneLo
Abonnent
Svar til  arifkarim
14 år siden

Her er også en super kildeartikkel

STRANGER THAN FICTION
AN INDEPENDENT INVESTIGATION OF 9-11 AND THE WAR ON TERRORISM

“This is no opinion piece. Rather it is a collection of buried, but undeniable facts, events, and quotes which, when assembled in one place, will state their own conclusions. In putting together this research in a logical and sequential format, great care was taken to confirm and double confirm every piece of information. Any and all questionable data which could not be independently verified to this author’s satisfaction was discarded. “

Dsapnmnp
Dsapnmnp
Abonnent
14 år siden

tenk så fint om alle hadde ment og trodd det samme her i verden, og når vi først er i gang så kan jo alle gjøre det samme, kle seg likt, og tjene likt, and so on..

off så kjedelig…

men en ting om afghanistan.. flertallet av inbyggerene er glad for at vi er der.. de vil ikke tilbake til Talibans terrorstyre..

dog om grunnen til at vi drog ned der i utgangspunktet er så falsk som den kunne.

Vandalf
Vandalf
Abonnent
14 år siden

greenbeam528;

Det mest ironiske her er at en “frihetskjemper” tar til ordet for forbud mot tro (religion) og sykdom (vrangforestillinger). Det er noe totalitært ved det, og i så måte er man ikke bedre enn de man kjemper mot.

Jeg har ingen forøvrig ingen problemer med å se at religion er opphavet til (eller i hvertfall påskuddet for) mye galskap i verden, men det er en annen diskusjon.

vidar
vidar
Abonnent
14 år siden

Hvorfor opprette en ny side “resistancenorge.org” når nyhetsspeilet.no er så bra som den er? siden det er så få selvopplyste og engasjerte folk innenfor disse temaene (NWO, Chemtrails etc. etc.) så er det viktig at vi kan stå samlet bak en felles plattform. Det ville vært mye bedre om ideene rundt resistancenorge.org med å starte opp lokallag kunne blitt inkorporert inn i nyhetsspeilet.nos sider.

iglo
iglo
Abonnent
Svar til  vidar
14 år siden

NWO Resistance Norge er på ingen måte et alternativ eller surrogat for Nyhetsspeilet, som jeg forøvrig anser som det dessidert viktigste nyhetsforumet i Norge.

Resistance Norge er en organisasjon som forsøker å samle den i dag voksende, men løst sammensatte bevegelsen mot NWO og den nyliberale offensiven her i Norge, under en felles parole.

For å fremstå som en seriøs samfunnsaktør tror jeg det er viktig at organisasjon ikke er bundet opp mot andre foretak, det være seg politiske partier, interesseorganisasjoner eller medier.

Det er imidlertid ingen ting i veien for at organisasjonen kan samarbeide og aktivt støtte andre samfunnsaktører i de sakene NWO Resistance Norge mener fortjener oppmerksomhet.

Eksempler på dette finner du på nettsiden, hvor det blant annet oppfordres til å støtte oppropet mot datalagringsdirektivet, Folkeaksjonen for et oljefritt Lofoten og Vesterålen og Amnesty’s shellaksjon.

Ved å aktivt støtte slike ad-hoc kampanjer kan man nå ut til et bredere lag av befolkningen. Dette er også en fremgangsmåte initiativtakerne setter pris på. Aksjonslederen i Amnesty takker blant annet NWO Resistance Norge for at vi er med på å spre budskapet om shellaksjonen i en kommentar på nettsiden.

En annen måte å nå ut til publikum på er å skrive innlegg i mainstream avisene. ABC Nyheter har for eksempel viet stor oppmerksomhet til min borgerkronikk om HPV-vaksinen.

http://www.abcnyheter.no/plenum

smurfen
Redaksjonen
14 år siden

Flott Artikkel Armin
Tror ikke det er mange igjen i verden som fortsatt sånn egentlig på den offisielle 9/11 forklaringen i dag.

Da var den nye verdenvalutten til NWO og en Global storbank.
på plass etter press fra FN.
http://e24.no/makro-og-politikk/article3256339.ece

Tings skjer fort nå og går ikke en dag uten at en leser i Media om planene deres.
La oss se hvor langt dem er kommer i løypa nå…..

1. Ny karismatisk Verdenshersker: Obama

2. Planer for befolkninksreduksjon godt i gang.Forgiftning gjemmom vann, luft. mat, medesiner, stråling og vaksiner

3. Ny Global valutta og ny verdenbank

4.Chipping, befolkninkskontroll,totel overvåking ( EUs nye Datalagringarkiv)

5. Total matkontroll og medisinkontroll: Codex Alimentarius, Monsanto.

6.Nytt global makt hovedstad: Nye EU parlamentet som er en kopi av gamle Babels tårn i Babylon, Nye, The New City skal stå ferdig i 2012 der Twins Tower sto. WTC 1, 2 og 7

7.Ett verdens språk :Engelsk og Internett som får alle til og prate samme språk.

Ser bare 1 ting igjen som mangler nå i planen sin og det er og forby relgion og inføre den nye New Age relgionen sin……..
Hva må til for og kunne forby relgion ???
Det finnes bare en måte og få det til på og det er en kjempe terror angrep fra en relgiøs gruppe mot en annen elller ….. en relgiøs krig mellom kristne og muslimer….
Det er nok like rundt hjørnet og kommer mest sannsynligt til og skje i Roma, Paris og Berlin.

ROCK THE PLANET ALL OVER THE WORLD!

greenbeam528
Abonnent
Svar til  smurfen
14 år siden

Hadde jo vert genialt å forby all religion! Deretter forby alle andre
vrangforestillinger, kanskje noen tilogmed klarer å ta litt ansvar
selv, litt enkelt å gjemme seg bak gud,allah eller mephisto.
Er vel vi som skaper vår egen hverdag, ingen allmektig
overlord kan hjelpe oss der.
Fremtiden er i våre hender, all religion er og blir et gigantisk bedrag.
Når mennesker ikke evner å se det, ja da er nesten et religions-forbud
på sin plass!!!

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  greenbeam528
14 år siden

Å forby religion er like idiotisk som det er utopisk. Ikke er det ønskelig heller. Vi trenger ikke flere forbud i samfunnet, tvert i mot.

Å forby vrangforestillinger lar seg heller ikke gjøre. Vrangforestillinger er ingen handling man foretar, men en tilstand man er i, en sykdom. Og hvem skulle i så fall vurdere hva som er vrangforestillinger eller ikke… Et tankepoliti?

Da kan man like gjerne forby influensa i samme slengen…

greenbeam528
Abonnent
Svar til  Vandalf
14 år siden

Takk for opplysningen.
I-R-O-N-I søk det opp:). Forøvrig synes verdensbilde pr. i dag som
den største utopi av dem alle, med en illusjon om at politikk(ere)
er de som skal ordne opp. yeah ser åssen det har gått. Denne
modellen har vi prøvd i noen tusen år uten hell. Med religion
har vi heller ikke nådd noen fornuftig retning.
Men for all del, tro gjerne på julenissen om du vil!
Trodde da vitterlig infuensaen var forbudt jeg da :) he- he…

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  smurfen
14 år siden

Tja, man kunne jo gjøre ett kjempe angrep på muslimenes mest hellige steder, nemlig i Saudi Arabia. Og så skylde på enten jøder eller kristne.
Berlin, Roma eller Paris telles kanskje hellig for kristne-trosretningner, men sannsyligvis ikke for muslimer.

Se her hvordan Albert Pike (Frimurer) hadde plangt tredje verdenskrig:
“The Third World War must be fomented by taking advantage of the differences caused by the “agentur” of the “Illuminati” between the political Zionists and the leaders of Islamic World. The war must be conducted in such a way that Islam (the Moslem Arabic World) and political Zionism (the State of Israel) mutually destroy each other. Meanwhile the other nations, once more divided on this issue will be constrained to fight to the point of complete physical, moral, spiritual and economical exhaustion…We shall unleash the Nihilists and the atheists, and we shall provoke a formidable social cataclysm which in all its horror will show clearly to the nations the effect of absolute atheism, origin of savagery and of the most bloody turmoil. Then everywhere, the citizens, obliged to defend themselves against the world minority of revolutionaries, will exterminate those destroyers of civilization, and the multitude, disillusioned with Christianity, whose deistic spirits will from that moment be without compass or direction, anxious for an ideal, but without knowing where to render its adoration, will receive the true light through the universal manifestation of the pure doctrine of Lucifer, brought finally out in the public view. This manifestation will result from the general reactionary movement which will follow the destruction of Christianity and atheism, both conquered and exterminated at the same time.”

« Forrige artikkel

Er Stoltenberg jøde?

Neste artikkel »

For en tid vi lever i

47
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x