/

Er vi egentlig på the road to hell?

2.9K visninger
3 minutter lesetid
5

Enkelte kloke hoder hevder at hvis utviklingen vi er på fortsetter, vil vi innen 10 år ha utslettet oss selv. Det er nå tegn som tyder på at det rådende finanssystemet også står overfor et sammenbrudd. Vil vi få hjelp til å komme gjennom en vanskelig overgangsperiode før situasjonen så bedres?

 

Hvem advarer – og hvorfor?

 

Humans could be extinct in 9 years – scientists

 

Dane Wigington-Planet Facing Converging Cataclysms Because of Chemtrails

https://www.youtube.com/watch?v=oKItH69Jj2M

Uavhengige målinger gjort av geoengineeringwatch.org (Dane Wigington), viser at geoengineering har en ødeleggende effekt på det øvre ozonlaget.  Da det beskytter mot farlig UVB og UVC stråling er dette svært alvorlig for alt liv (3). Informasjon fra en tidligere ansatt i NASA bekrefter det samme.

 

Orgone energi i ubalanse

Skaperens energi som opprettholder alt liv, kalles i Østen prana eller chi. Wilhelm Reich påviste den med sine måleinstrumenter, samt beskrev dens fysiske egenskaper. I dag er atmosfærens orgone i stor ubalanse, noe som igjen påvirker alt som lever. Se artikkelen: Styres været av atmosfærens Orgone? Allerede på 50-tallet konstaterte Reich dette og forutsa at hvis det fikk fortsette å utvikle seg videre, ville det kunne bety slutten for menneskeheten. Hovedårsaken til forstyrrelsen den gang var sprengning av atombomber, altså radioaktivitet. Senere har det kommet flere syndere på banen, den største av dem alle i tillegg til den nevnte radioaktiviteten ser ut til å være tukling med vær og klima, såkalt værmodifikasjon(4)

 

Finansielt sammenbrudd – nødvendig game changer?

Den 15. mars har USA på nytt nådd gjeldstaket som Obama fikk hevet en rekke ganger under sin presidentperiode. Nå strides politikerne om dette skal heves ytterligere. Samtidig ønsker Trump å øke bevilgningene til militæret(5), (8).

David Stockman-Everything Will Grind to a Halt in 2017

https://www.youtube.com/watch?v=7xgNncFHAng

Kollapser EU? 

De kommende presidentvalgene i Frankrike og i Nederland, kan bety slutten for EU. Både Marie Le Pen og Gert Wilders som er favoritter, ønsker å forlate unionen (6), (7).

Paul Hellyer – a voice of reason

Paul Hellyer, tidligere kanadisk forsvarsminister og forfatter av 14 bøker, presenterer i dette radiointervjuet svært viktig informasjon, samt deler sin livshistorie og personlige refleksjoner. Alle verdens presidenter, statsministre og beslutningstakere oppfordres til å omfavne en helt ny visjon og nye ideer.

Gjennomførbart?

På bakgrunn av Hellyers dype åndelige visdom og unike globale forståelse, samt observasjoner og erfaringer gjort gjennom et langt liv(han er nå 93), forklarer han hvordan vi har havnet i dagens situasjon. Han hevder at ny teknologi vil kunne bidra til fred, rettferdighet, helse, ren energi og bedre miljø, samt kommer inn på hjelp vi kan få fra andre og mer utviklede sivilisasjoner. En presentasjon verd å lytte til!

Urgent Call To All World Leaders: Our Planet Is In Crisis! Hon. Paul Hellyer With Carol Rosin

https://www.youtube.com/watch?v=UI-BYMELSO8

Hjelp og inspirasjon

Både Maitreya, lederen for vårt åndelige hierarki, samt våre utenomjordiske venner står klar til å hjelpe og inspirere. Det er likevel viktig å poengtere at ingen kommer for å frelse eller redde oss. Det må vi klare selv!

Message of Hope – the presence of Maitreya (with Benjamin Creme)

 

Space Brothers Here To Help – The UFO Contactee Movement – Gerard Aartsen

Kilder

1.   Urgent Call To All World Leaders: Our Planet Is In Crisis! Hon. Paul Hellyer With Carol Rosin http://peaceinspace.com/index.php/carol-rosin-radio/urgent-call-to-all-world-leaders-our-planet-is-in-crisis-hon-paul-hellyer-with-carol-rosin-1

2.   Looming Climate Catastrophe: Extinction in Nine Years? by Dave Lindorff http://www.counterpunch.org/2017/02/10/looming-climate-catastrophe-extinction-in-nine-years/

3.   Geoengineering is Destroying The Ozone Layer, A Former NASA Engineer Speaks Out. http://www.geoengineeringwatch.org/geoengineering-is-destroying-the-ozone-layer-a-former-nasa-engineer-speaks-out/

  1. Værmodifikasjon – destruktiv tukling med skaperverket! http://geochemtrails.info
  2. Trump vil få problemer med å finansiere USAs opprustning

http://steigan.no/2017/02/28/trump-vil-fa-problemer-med-a-finansiere-usas-opprustning/

  1. Merkels venner i Nederland truer med Nexit http://steigan.no/2017/02/28/merkels-venner-i-nederland-truer-med-nexit/
  2. This poll shows why Marine Le Pen stands a very good chance of winning the French election

http://nordic.businessinsider.com/globalisation-poll-marine-le-pen-french-election-2017-2?r=US&IR=T

  1. Stockman: “After March 15 Everything Will Grind To A Halt”

http://www.zerohedge.com/news/2017-02-26/stockman-after-march-15-everything-will-grind-halt

Terje Wulfsberg

Terje Wulfsberg driver som homeopat i Bergen, og har lenge vært opptatt av det alternative. Han har i en årrekke arbeidet med å spre informasjon om den nye læreren for vår tid, kalt Maitreya eller Verdenslæreren. http://shareno.net. Har i mange år og studert Den Tidløse Visdomslære, særlig informasjonen som kommer fra Djwahl Kuhl eller tibetaneren, via Alice A. Bailey. Bruker nå mye tid og energi på å informere om våre utenomjordiske venner.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

5 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Thor Arne ANdersen
Thor Arne ANdersen
Abonnent
7 år siden

Det jeg tror(99,9% sikker, ble fortalt det) er at det er paralelle jordkloder med forskjellige utfall i forhold til hvilke holdninger du har. Jeg har fått garantier fra frimurerne at jeg skal leve i en verden hvor vi skal forene alle land økonomisk og ikke gå til mer krig enn mot de som vil ta over verden og bestemme et levesett for alle.
http://www.dont-play-with-the-devil.blogspot.no

Så noen er på road to hell. Dumt å hate uten å vite dem sine problemstillinger og at du selv er gud og bestemmer utfallet for eget og andres liv bare ved hjelp av tanker, vilje og holdninger. Men når man kommer i posisjon til å forandre ting så frister gjerne djevelen og en orden innenfor frimurerne med noe som nesten ingen klarer å motstå. Mange selger sjelen sin i håp om å få den tilbake hvis de ønsker seg det rette, men de er ofte hjernevasket og er derfor ikke rettferdig i det dem ønsker av djevelen. Som for eksempel en kristen har gjort for å ødelegge narkotika, en av gavene fra gud til sjelen men som av noen djeveler er ikke forenlig med gud.
Verden er så komplisert at det er nesten umulig å forklare hva som foregår, men jeg har gjort et forsøk på bloggen min, selvfølgelig gjort det beste ut av det jeg har lært og hva jeg skulle videreformidle. Er ikke bare jeg som har disse synspunktene. Er dere noe dere lurer på er det bare å kommentere så skal jeg svare ærlig ut i fra hva jeg selv har lært av noen frimurere som i dag er guder.

Sven.
Sven.
Abonnent
7 år siden

Jorden har polat om många gånger under sin existens.

Hans Gaarder
Forfatter
7 år siden

James Gilliland er vel verd å lytte til for å forstå turbulensen som nå utfolder seg på ulike plan.

Plottet i dagens situasjon er at meget sterke krefter – positive krefter – nå er i ferd med å endre hele Jordens energikonfigurasjon; fra frykt-kontroll-avmakt-Draco-konfigurasjon til OVERFLOD-FRIHET-MANIFESTASJON og VEIEN BLIR TIL MENS VI GÅR konfigurasjon…

Dette er faktisk sabla gode nyheter, og moroa venter like rundt hjørnet…

Det er viktig å være klar over er at hver og en av oss som nå befinner oss på Jorden er DELTAGERE og ikke tilskuere i denne prosessen…

At det blir en del bråk og støy under en omfattende opprydnings- og renselsesprosess er noe som hører med.
Det er viktig å fri seg helt fra frykt og å vite at manifestering av ens egne ønsker vil falle stadig lettere… Hva er det så vi ønsker – hva ønsker du?

Her er en RYKENDE FERSK situasjonsrapport med James Gilliland; som er meget godt COSMIC CONNECTED, helt oppriktig og vel verd å lytte til nå i 2017…

Sven Lidnäs
Sven Lidnäs
Abonnent
7 år siden

Så har vi den kommande händelsen att jorden polar om, och under den tiden blir vi utsatta för starkare kosmisk stråning
så det blir en väldigt svår tiden framöver!

Ken
Ken
Anonym
Svar til  Sven Lidnäs
7 år siden

Ja, så var det disse skremmende menneskeskapte profetiene igjen, da… Om at jordens magnetiske poler plutselig vil snu og legge planeten øde. Det ville være ødeleggende dersom denne omsnuingen skulle skje brått, men det vil den ikke. For noen og åtti år siden var Jordens akse så ute av balanse at hun sto i fare for å fly ut i verdensrommet og den visse undergang. Mektige sivilisasjoner strålte lys inn til henne for å stabilisere hennes bane slik at hun kunne ta fatt på sin oppstigningsprosess, og der begynte polpunktets gradvise, og fortsatt pågående forflytning.

Mange er også bekymret for at Jordens bane vil bringe den på kollisjonskurs med en planet, som noen tror er Niburu, og som andre tror er en nylig oppdaget planet som er betydelig større enn Jorden. Noe av den informasjonen som sirkulerer om denne spekulative situasjonen er utelukkende ment å skape frykt, men mangel på kunnskap er roten til det meste av den. Astrofysikerne våre vet ikke at Jorden, gjennom de siste åtte tiårene, har reist gjennom stadig høyere energiplan, og derfor skjønner de ingen ting og blir skremt når de oppdager nye himmellegemer. Det forsikres om om at Jorden vil fortsette sin reise trygt og stødig hele veien til sin destinasjon i femte dimensjon!

http://www.galacticchannelings.com/norske/matthew19-05-16.html

« Forrige artikkel

Hemmelighetene bak elitens hierarkiske onde globale NWO-agenda

Neste artikkel »

Glimt fra SELLOUT-landet Norge

5
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x