Et symbol om det sakrale ved livet

For en tid vi lever i

4.5K visninger
11 minutter lesetid
20

Jeg hadde egentlig ikke tenkt å skrive en artikkel for nyhetsspeilet i dag. Det er mye aktivitet her inne nå og knyttet opp til mayakalenderens løfter om at samfunnet holder på med å utvikle en forståelse for etikk og integritet er det mange – MANGE avsløringer som står i kø for å bli presentert til et publikum som, i det store og hele, er rett og slett uinformert. Jeg synes virkelig synd på den økende mengden med mennesker som enda ikke har rukket å få en oversikt – en fullendt perspektiv på det som egentlig foregår. Jeg også mister befatningen, balansen og følelsen av ro når jeg leser om de nyhetene som kommer gjennom det usensurert Internett. I dag skriker det i meg, ”Nå har jeg fått nok”! Jeg er så lei av løgnene, bedrageriet, manipulasjonen av det store flertallet. Jeg er så forbannet over hvordan vitenskapens ensidighet på utvikling av menneskefiendtlig teknologi snart er i stand til å overvåke hver levende vesen på denne planeten til fordel for en håndfull psykopater som kaller seg for eliten. Og samtidig, midt i all fortvilelse og fravær av håp får vi servert noe som likevel løfter opp mitt sinn fra det negative. Budskapet er så fersk at den har enda ikke rukket å bli analysert, men det ser ut som at ET-intelligens som står bak kornsirkel fenomenet har rukket å gi fra seg en siste hilsen for sesongen før all kornet blir slått.

Så denne artikkelen er som en ”snapshot” av verden vi nå lever i. Jeg føler meg nødt til å sende fra meg noen av de mest negative nyhetene først. Om vi skal lykkes med å nå målet – transformasjon av menneskets bevissthet – er vi nødt til å begynne å bli forbannet. Jeg kan snart ikke holde meg lengre. Jeg føler at jeg er i ferd med å ekspl0dere. Selv om mye av de etterfølgende nyheter er internasjonale, lever ikke Norge som en isolert liten øy i globaliseringstiden. Vårt samfunn er en del av det hele og det er valgdag på mandag. Personlig synes jeg at vi ikke har noen politisk parti med integritet, ærlighet og mot nok til å handle etter våre beste langsiktig interesser – tenk om alle stemmer som ble telt opp var blanke! Det hadde vært en måte å si i fra at vi har fått nok!

Det begynner med terrorkrigen

På gårsdagens Internett aviser kunne vi lese om hvorfor vi ikke kan bære med oss vann ombord på fly. For den som ikke vet bedre får vi servert nøktern innsikt i fakta om et forsøk på å smugle vesker ombord i fly som kunne blandes om til høyeksplosiver. Hydrogenperoksid var visst ett eksempel på de ”farlige” stoffene som skulle være kamuflert som drikkevarer.  Det vi blir servert gjennom massemedia peker på det faktum om at våre myndigheter gjør en kjempejobb med å beskytte oss fra mennesker som har veldig onde intensjoner. Radikale muslimer vil drepe oss for fote. Vi trenger å være årvåkne og lydig til de nye reguleringene som er ment å beskytte våre liv. Derfor må vi kaste mesteparten av det som er flytende eller halvflytende før vi lydig går ombord fly vi har betalt for å reise med – men ikke før vi blir befølt både her og der.

Den som følger litt mer med har grunn til å stille spørsmål om vi egentlig har blitt fortalt sannheten om denne angivelig nye måten å lage bomber på ombord på fly. Selvfølgelig er der mye informasjon om du søker på Internett som forteller at vi atter en gang blir løyet til, manipulert og dupert. Jeg deler noen  linker:

www.prisonplanet.com/cia-and-mi6-links-to-rauf-and-liquid-bomb-plot.html

www.prisonplanet.com/absurd-liquid-bomb-court-case-produces-convictions.html

Pensjonert Lieutenant-Colonel Nigel Wylde, tidligere senior intelligens offiser med tiår erfaring fra anti-terror og  eksplosiver erklærer den flytende bombe konspirasjon til å være fullstendig fiktiv – dvs en konspirasjonsteori. Kort etter konspirasjonsteorien ble offentliggjort kom kjemikere og vitenskapsfolk og insisterte at tanken om å sette sammen flytende bomber fra hydrogen peroxide og andre stoffer hjemmefra var fullstendig utenkelig. Vi blir fortalt at de prøvde å bruke TATP – triacetonetriperoxide, en høyeksplosiv som kunne lages fra hårfargestoffer, rørrensestoffer og tynner alt sammen kunne skjules i små flasker og mikses om på flyet. Eksperter sier at det lar seg rett og slett ikke gjøre. Det er heller slik at hele konspirasjonsteorien var funnet opp av UK sikkerhets tjenester for å bremse enda mer på sivile rettigheter – ja de sivile rettighetene – det er ikke mange av de igjen, som resten av denne artikkelen retter søkelyset på.

Still kritiske spørsmål til legen – mist barna dine

I disse dagene med trussel om tvungen vaksinering i mange land, til tross for at de som produserer vaksinen, legene og sykepleiere verden rundt nekter selv å ta vaksinen fordi de tviler på at det er trygg – går denne under teksten, ”Ikke gjør som jeg gjør, gjør som jeg sier”, fra autoritetene.

Kilde: www.prisonplanet.com/question-a-doctor-and-lose-your-child.html

Skrevet av Daniel Foggo London Times 8.9.09. Foreldre blir truet med barnevernet etter foreldre stiller spørsmål til diagnoser eller at de protesterer på metoden som brukes for å pleie barn. Flere saker i UK i den siste tiden vise skremmende tendenser. Moren til en 13-årig jenta som ble delvis paralysert etter HVP vaksine sier at sosialarbeidere sa at barnet kan bli fjernet fra moren dersom moren fortsetter å si at vaksinen er årsaken til paralysen. Et annet par hadde alle seks av sine barn fjernet fra hjemmet etter de gikk i mot en invaderende medisinsk test på deres eldste datter. Legene hadde mistanke om blodsykdom og kalte på barnevernet for å tvinge barnet til behandling. Det ble senere bekreftet at hun ikke hadde sykdommen. Foreldre er likevel sett på som ustabile og alle barna er tatt fra dem. En enslig mor hadde en tenårig sønn som var dødelig syk og rullestolbruker blir fortalt at barnet blir tatt fra henne etter at hun klaget til lokale myndigheter fordi de ikke kunne bidra med hjelpe til med sanitære hjelpemidler for barnet.

Hvis du tror at forholdene i Norge er så mye bedre skal du vite at Norsk Barnevernet har blitt tatt til menneskeretts dommere i Haag og blitt dømt skyldig i overtramp og overgrep på menneskerettigheter – Likevel er det ingen endringer i deres praksis fra den gang til i dag.

Verdens maktelite beriker seg på korrupsjon

En sjokkerende dokumentar som avdekker hvordan Amerikansk demokrati ødelegges med hjelp fra en korrupt maktelite som går ikke av veien for å gå over lik hvis de kan tjene penger på det. Dybden av korrupsjon i den amerikansk regjering går selvfølgelig helt til topps. Bush familien, Saudi Royal familien, Osama Bin Ladens familie og Donald Rumsfelds innerste krets – disse er bare noen få at de høyt profilerte medspillere som har skapt en av de mest innflytelsesrike og hemmelighetsfulle bedrifter i Washington – The Carlyle Group. Etter de såkalte terrorangrepene 11. September og invasjonen av Irak har dens makt og innflytelse blitt kraftig forsterket. Selskapet arbeider i den såkalt jern-trekant av industri, regjeringen og militæret (oppskriften for fascisme).  Listen av dens tidligere og nåværende rådgivere og medspillere inkludere noen av de mest mektige mennesker i verden. Dette programmet viser historien bak Carlyle gruppen fra dens status som ”Gutteklubb” til å bli en av de største forsvarskontraktører i verden. Filmen går over til engelsk språk etter ca ett minutt.

The Carlyle Group en exposé

Invaderende teknologi

Du er tjent med å se denne filmen om du ikke allerede har våknet opp og forstått hvorfor de snakker så varmt om RFID chips og sikkerhets maskiner som kler deg naken på flyplassen. Snart kommer de på supermarkedet så fort de har råd, bare for å sjekke om at du ikke har en pæreskinke under kjolen eller inne i jakken – da blir det moro å handle, ikke sant?

Invasive technology will ruin your life

Se hva de nå har funnet på

Ny militær teknologi skal brukes på mennesker for "crowd control"
Ny militær teknologi skal brukes på mennesker for "crowd control"

Den amerikansk militæret tenkte de skulle sende ut deres siste leketøy – Raytheons “Active Denial System” til Irak. Den sender ut en såkalt “ikke dødelig” mikrobølge stråle som skaper en intens smerte – en brennende følelse på huden. Det er meningen å bruke den for å styre folk som protesterer eller som lager opprør – mot systemet Den er god på en avstand til 550 meter og når huden begynner å brenne så stikker du nok.

Tanken på at amerikanske frigjøringstropper ville snart kunne zappe urolig borgere som protester utslettelse av sitt folk, sine ressurser og kultur slik at Carlyle gruppen bl.a. kunne dra ut mer olje fra landet begynte å bli en P.R. mareritt for gutta i Pentagonbygget. De har nå funnet en løsning til problemet – de kan teste sin investering på amerikanske borgere! Snart kan amerikanske politi steke urolige og ulydige borgere, ikke bare frese de med Taser våpen som de allerede gjør i hitt og pine. I USA og i England ser det ut som om politiet krever lydighet av sine borgere uansett alder. Om du ikke gjør som politiet krever, uansett hvor urimelig det måtte være tekker de sine Taser våpen. I bildet under ser du hvordan det går – en 14-årig jenta var i krangel med mor. Hun løper vekk og politiet krever at hun stoppet. Hun fikk Taser våpnet i hodet – 18 stifter måtte til for å lappe hodebunnen sammen. Lydighet for alle penger!

Hun ser helt normal ut, inntil du ser resten av hodebunnen
Hun ser helt normal ut, inntil du ser resten av hodebunnen

18-stifter-taser-teen

I USA er de veldig opptatt av å utvikle våpen som kalles ”ikke dødelig”  våpen. Det er bare det at politiet ikke synes å eie bremser for når det passer å bruke slike våpen. Fordi Taservåpen har drept et stort antall mennesker i verden, viser det seg at advokatene hos Taser har fått det gjennom at en ikke kan skrive at Taservåpen er dødsårsak – det er alltid noe annet – som at hjertet stoppet. De liker ikke dårlig reklame. Er ikke det fint med teknologi?

Tilbake til Raytheon- Plan B – Fordi ”Homland Security” er en bunnløs marked for tortur redskaper, fengsels parker, mobile kontrollsystemer og slik har Raytheon funnet ut at de skal lage en sivil versjon av sin smertemaskin – en versjon som er litt mindre, mer mobil – noe som passer på mennesker som protesterer mot korrupsjon, krigføring, forgiftet mat og den slags. Det som ikke var akseptabel for militær markedet er helt ok for det sivile. Ettersom teknologien blir enda bedre kan vi ha disse i lommeformat. Da vil det være i hendene til alle verdens kontroll organer for samfunnet – da vil vi være veldig heldig – vi slipper å forurense med tåregass – Nå bare zapper vi folket med elektrisk brann – det burde få dem lydig!

Hva mer er det Raytheon driver med? Jo de lager også en spion luftskip som kalles RAID med elektro-optisk infrarød, radar, flash og lyd detektorer. På denne måten kan man spionere på antikrigs demonstratorer fra et trygt sted opp i skyene. De kan følge med gruppens bevegelser og ta passende mot trekk. 300 av disse er allerede i luften over Irak og Afghanistan – kanskje det er derfor de elsker militære slik de gjør?

Så var det den nye reiseskatten da!

Kilde: www.timesonline.co.uk/tol/news/environment/article6826794.ece

“Mange milliarder pund vil måtte bli samlet inn gjennom flyreise skatter for å kompensere utviklingsland for den skaden flyreiser gjør mot miljøet, i forhold til en av regjeringens rådgivende grupper om klima endringer.” Billett priser burde bli i økende grad dyrere over tid slik at CO2 utslipp fra fly faller tilbake til 2005 nivåer sier kommeteien om Klima Endringer. Den mener at flyselskap burde tvinges til å ta del av byrden for å møte Englands løfte for en 80% kutt på utslipp innen 2050.

Hva pokker mener de for noe løgn og propaganda? Når militære fly pumper ut giftstoffer for å endre på klima, og gud vet hva andre intensjoner de måtte ha bortsett fra å forgifte oss – hvordan tror du de har tenkt å lure oss til å tro at det er sivile fly som driver med alle de stripene oppe i himmelen?

Også kjent som chemtrails
Også kjent som chemtrails

I min verden har de som mener vi skal skattes for klimagasser et troverdighetsproblem uten like! Vel kanskje de mener at vi ikke kommer til å forstå sammenheng mellom årsak og virkning så lenge vi er mettet med fluor, aspertame, kvikksølv, vaksiner og MSG. Ser du problemet her?

En liten oppsummering og oppmuntring

Denne artikkelen hopper her og der og dekker et tilsynelatende usammenhengende bilde av den fragmenterte virkeligheten vi lever i. Alt blir mer delt opp og det er det store flertallet som får mindre og mindre av smulene mens den rike eliten stikker av gårde med makten, kontrollen, pengene og sikkerheten. Det er i hvert fall slik det ser ut til å være. I blant alle konspirasjonene som blir mer og mer avsløret for tiden virker det også slik at makteliten begynner å få mer og mer trøbbel med å holde på kontrollen. Mange rike har også mistet sine formuer i økonomi krisen – men det var jo ikke meningen. Rottene begynner å stikke av fra de mange sinkende skip. Flere og flere tør å fortelle om det de vet og før eller senere vil psykopatene bli kjeppjaget nedover gatene der de vil be på sine knær for nåde.

Mens vi beveger oss ubønnhørelig mot mayakalenderens sjette dag-natt er det spådommer om at dolleren vil kollapse og da vil den militære maktmaskineriet få store problemer med å kverne ut mer død. Sivil uro vil prege USA og kanskje også Europa (Sier Cliff High – fra Halfpasthuman.com). Vel – den sjette dag/natt kommer kanskje til å være en mørk tid. Den er kanskje også en nødvendig tid fordi storsamfunnet har et stykke å gå før den har lært seg om hva etikk og integritet egentlig handler om. I følge min forståelse av mayakalenderen er det nettopp det som er agendaen for den ”alderen” vi er på vei ute av, før vi trer inn i en tid som er preget av det som heter ”Conscious Co-çreation”. Vel kanskje noen av leserne tolker dette som ”New Age åndelig” mumbo jumbo.  Ikke for meg i hvert fall. Jeg ser tegne til transformasjon også overalt. Og denne siste kornsirklen i Holand – angivelig verdens største noen gang bærer også preg av menneskets fremtidig transformasjon (real change for the good). ”Kornsirklen” minner meg om noe jeg hørte en gang, jeg husker ikke hvem det var som sa det – ”Det som larven kaller en katastrofe, kaller mesteren en sommerfugl”. Ha en veldig god dag.

Kanskje årets siste og største kornsirkel i Holland i år-en sommerfuglmann
Kanskje årets siste og største kornsirkel i Holland i år-en sommerfuglmann

Mike Cechanowicz

Om forfatteren: Mike Cechanowicz er Norsk statsborger, tidligere prisbelønnet reklamefotograf og kunstmaler. Han har viet sitt liv til forsking rundt bevissthetens essens siden 1987. Han er sertifisert NLP-instruktør siden 1994. Han har holdt en omfattende praksis med psykoterapi siden 1990 og undervist NLP, hypnose og systemtenkning. Han har skrevet en rekke bøker. Den første var ”Den Psykososial Arbeidsplassen” for LO-Industri, ”Livets Håndbook” 2007, ”Skjult Agenda” og ”Spillet” - 2008.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

20 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Thor
Thor
Abonnent
14 år siden

Denne videon har en mulig forklaring på vår våkne bevissthet: Geoff Stray intervied for GrahamHancock.com- grahamhancock.com om at skiftet i magnetiske nordpol og sydpol,kombinert med galaktisk alligment(planetene på rekke og rad) vil trigge vår pineal gland og åpne vår kosmiske bevisthet til en grad som sjelden er sett..i 2012 ,november,desember,fra midten av 2011 til 2012 21 desember..Altså ingen katastrofeteori,da flere kulturer nevner blant annet 2012,f.eks: I ching,aztek,hopi mm nevner en høyere bevisthet i sine fremtidsvisjoner…

iglo
iglo
Abonnent
14 år siden

Apropo sommerfuglmannen i Nederland …. Sjekk ut de første bildene fra det “nye” Hubble-teleskopet:

http://www.aftenposten.no/viten/article3261323.ece

smurfen
Redaksjonen
Svar til  iglo
14 år siden

Det bilde nr 6 ser jo akkurat ut som en gud eller en Alien i kjempeformat, bildene var større på dagbladet og ligna enda mere..
Bilde nr 3

http://www.dagbladet.no/2009/09/10/nyheter/romfart/verdensrommet/utenriks/nasa/8031863/

Ufattlig flotte bilder :D
Vi er vist ganske små og ubetydlige i den store samenheng.

Kim
Kim
Abonnent
14 år siden

http://www.youtube.com/watch?v=A5lX6B47CJE

“This is a web broadcast of Drunvalo Melchizedek about the mayan prophecies about 2012, The leader of the mayan council of elders Don Alejandro Cirilo Perez has given his approval to Drunvalo to tell the world what the mayans themself have to say about the 2012 prophecies, this is the first time they reveal to the world what they think will happen.”

Drunvalo Melchizedek har veldig mye ny info.

Faller sikkert i smak

Lise Tollefsen Slembe
Skribent
14 år siden

Lise Tollefsen Slembe
Borgerrettighetspartiet (BRP)

Veldig realistisk bilde av råskapens verden man finner i Mike Cechanowicz atikkel over

Hei Mike, du er ikke alene om å føle at du er i ferd med å eksplodere av alle løgnene, bedrageriene og manipulasjonen vi daglig får servert gjennom media og via internet. Og denne bevisste manipulasjonen og løgnene står altså en håndfull psykopater, verdens mest korrupte pengestyrte og ærekjære menn og kvinner bak, som man blant annet finner i den «berømte» Bilderbergergruppen som også desverre en del av våre politikere er involvert i!

Oppfordrer dere lesere å ta en en titt på linken jeg har lagt til her, for denne vil nok sprerre øynene opp på mange av de som fortsatt er uvitne om den «godt kamuflerte» ondskapen som styrer størstedelen av verdens befolkning i dag!

http://www.youtube.com/watch?v=58UpHjSTDm4&feature=related

Under, mitt syn på det verdensbilde jeg som ung jente hadde! (Skrev det i forbindelse med en muntlig eksamen om verdensproblematikken!)

Jeg kjenner det igjen…
Den stigende angsten for det ukjente…!
Fremmede makter som iherdig prøver å trekke meg ned…,
ditt hen der død og foråtnelse går hånd i hånd…

Skygger formet som menneskelignende kropper vrimler avsted der ute..
redde for hva som kan komme redde for hva som skal skje…!
EN VERDEN I FRIHET, EN VERDEN I FRED,
Roper de alle men bare den blinde kan se!

Jeg ser ingen latter smil eller glede…
Jeg ser bare tomhet, tristhet og vrede..

mennesker som lever i nuet, mennesker som bare er…
som bare eksisterer men ikke ikke lever…

Mennesker som bare følger med…i suget…

«Verden vil bedras» sier mange!
Det sier mange der de vandrer inn i ondskapens tåke…
inn i makttyrraneriets paradis…!

.

TH
TH
Abonnent
14 år siden

“I dag skriker det i meg, ”Nå har jeg fått nok”! Jeg er så lei av løgnene, bedrageriet, manipulasjonen av det store flertallet. Jeg er så forbannet over hvordan vitenskapens ensidighet på utvikling av menneskefiendtlig teknologi snart er i stand til å overvåke hver levende vesen på denne planeten til fordel for en håndfull psykopater som kaller seg for eliten.”

Når denne kampen er vunnet så blir dette en quote som står høyt i min bok.
Fantastisk artikkel Mike, holder på å lese Livets Håndbok nå, ingen tvil om at du blir viktig i kampen om bevissthetsbygging.

Fikk lyst til å dele Muse med Uprising nå, ble motivert av artikkelen :)
http://www.youtube.com/watch?v=G1viGgpwSY0

Nammm
Abonnent
14 år siden

Jeg liker det du skriver Mike:-) Vet du sånn ca. når den 6 dag intreffer? Er det i år eller neste år? Er ikke så veldig inne i Maya kalenderen men har sett Ian Xel Lungold 2 timers foredrag, og tegnene i tiden ifølge ham, synes å stemme. Vi er jo i de siste dager, med de endringer det fører med seg, selv om tiden går mye raskere når vi kommer til 2012.

Nammm
Abonnent
Svar til  Nammm
14 år siden

Fant faktisk Frank sin artikkel om Maya’ene, så da fikk jeg svar på mitt spørsmål :-)

Thor
Thor
Abonnent
Svar til  Nammm
14 år siden

6 dagen kommer i November i år iføge Calle..:)

Frederik
Frederik
Abonnent
14 år siden

Fin artikkel! Føler det samme selv. Er relativt ny til Nyhetsspeilet.no, og liker det jeg ser. Satt som hjemmeside på jobben.

smurfen
Redaksjonen
14 år siden

Grise fin artikkel sånn som alltid Mice ;)
Prøvde det jeg også i starten Thomasb, men nytta ikke så prøvde og forklare det med penger så skjønte dem det med en gang.
Noen prøvde og kalle advarsler for en konspirasjon og da sa jeg bare at vist du kaller at noen er villig til og tene penger på andres bekostning for en konspirasjon så bør du kutte ut fluortablettene dine ;)

Thomasb
Thomasb
Abonnent
14 år siden

Jeg vil tro det kan være litt vanskelig og skrive en artikkel der du går over måtene menneskeheten blir undertrykket på, siden det er såpass mange og brutale at det kan egentlig ikke beskrives med ord. Samtidig som en må en få med seg hvordan alt er en illusjon, at kjærlighet er det eneste som er virkelig. Som David Icke sier så fint; «Infinite Love is the only truth – everything else is illusion»
Uten og skremme vekk de vi trenger til og lese den artikkelen, de som fremdeles lever i en drømmeverden.

Det er jo slik at en person med lukket sinne fort kan rasjonalisere mer eller mindre alt, gjennom «logisk tankegang» med andre ord det vi blir fortalt gjennom media. Jeg har selv erfart hvordan flere gir seg når de ikke kan rasjonalisere mer av informasjonen som går imot den logiske tankegangen. Til tider er det vanskelig og ikke bli frustrert, eller for å si det enkelt sint når noen bare; ikke skjønner det. Som selvfølgelig er helt feil og bli, siden de bare er offer for en så gjennomtenkt indoktrinering at det virkelig ikke er lett og bryte ut av det.

Jeg har prøvd selv og advare folk mot stoffer som «Aspartame» og «MSG» Resultatet var at eg ble tilbydd aspartam brus og sukkerfri tyggis uansett hva eg sa, var som om ordene mine gikk rett inn det ene øret og ut det andre. Logikken som ble brukt her er tydeligvis; Hvordan kan mat tilsynet gjøre noe som er skadelig for kroppen lovlig, uten og fortelle oss om det? Svaret er enkelt de kunne ikke det, visst tilsynet hadde hatt den funksjonen det offisielt skal ha. Det er så mye lettere når du bruker logikken:)

Ved å ha mer bevissthet er det lett og havne i den fellen der du forteller din familie og venner, hva som er rett. Blir forsåvidt selvmotsigelse når budskapet samtidig er at du må tenke selv, men sekundet etterpå forteller du hva som er rett og galt. Så å ha i baktanke at personen du fort kunne byttet plass med personen du gir informasjonen til og bruke hjertet fremfor hodet at du fort kan slippe å havne i den fellen.

For og ikke avspore mer, så avslutter eg med å si;
Det er en flott artikkel, forhåpentligvis kan denne ilag med de andre bidra til ødelegge noen «glasshus». (Ikke bokstavelig talt^^,)

Thunderdahl
Thunderdahl
Abonnent
14 år siden

Inspirerende artikkel ,føler at det er store ting på gang.Kan det være the 100 monkey effekt :)
The R/Evolution is now
http://www.youtube.com/watch?v=NJFZNDvKxHg

MortenB
MortenB
Abonnent
14 år siden

Det er kanskje ikke like enkelt som at vi kan slutt å betale skatt, det meste av inntektene til staten kommer fra bedrifter, og hvem eier disse ? Jo selvfølgelig eier en håndfull mennesker over 99% av alle multinasjonale selskaper, alltid gjennom stråmenn, i flere lag. Og personskaten kan vi ikke komme unna, den trekker arbeidsgiver før vi får lønnen.
Men en dag når nok er nok, så slutter folk å gå på jobb, skole osv. så hele samfunnet stopper og vi sammen krever retten vår til å bestemme ? Hvem vet…

Var det noen som visste at alle arbeidsgivere i Mars/April er pliktig til å melde inn til staten når hver enkelt av oss skal ha ferie ?

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  MortenB
14 år siden

Nå har jeg letet og letet etter referanser fra historien om opprinnelse av inntektsskatt. Det har vist seg forbløffende at i nesten alle kulturer oppstod skatt på inntekt som en resultat av “tilbakebetaling” av lån grunnet “krig” :)
Ikke rart kriger ikke lar seg slutte i verden når alle lands borgere “betaler” seg til å gå i krig…. Dermed lar vi systemet rullet, og klager unødvendig på myndighetene.
http://en.wikipedia.org/wiki/Income_tax#History

Jeg vet ikke om andre land, men i USAs grunnlov, står det ingenting om inntektsskatt. Hvis noen har sett “Aaron Russo’s America: Freedom to Fascism” vet de godt hva jeg mener.

Lars Rønbeck
Abonnent
Svar til  arifkarim
14 år siden

Etter min forståelse av Aaron Russos film så ble inntektsskatt i Amerika innført parallelt med opprettelsen av det privat-eide “The Fedreal Reserve System” år 1913.

Dette er ikke den amerikanske statens sentralbank, men en privateid pengebutikk,
eid av ca. 12 bankier familier.

Jeg forstår det slik at den amerikanske staten låner penger av denne private pengebutikken for å drive staten Amerika.

Det koster renter, og for å klare å betale disse rentene har man altså innført innteksskatt.

Før 1913 gikk Amerika så det suste. Og det frie næringsliv blomstret. I dag er det karteller, kooperativer osv, som har styringen med det meste. Slik er det også her i Norge nå.

“Mangfold” innenfor næringslivet eksistere ikke. Nærbutikkene gikk vel fløyten av den enkle årsak at de ikke fikk handle av grossistene på like vilkår med de store kjedene?

En venn av meg her i byen drev rørlegger firma helt alene. Skattemyndighetene hengte seg på han. Han tok advokat og vant saken. Hele fritiden gikk med til dette. Neste år var de på han igjen. Ny runde med advokat og han vant igjen.
Skattemyndighetene brydde seg ikke de hoppet på han igjen det redje året. Da la han ned bedriften og ble ansatt som formann i et større rørleggerfirma.

Dette er bare en av metoden de bruker for å rydde vei for de store.

Allle som kan bør studere Sentralbanksystemet.
Begynn med denne artikkelen av Carl Showalter:
http://www.norgespartiet.no/index.php/component/content/article/101

Lars Rønbeck

arifkarim
arifkarim
Abonnent
14 år siden

Takk Mike! Du skriver så bra… :)
Jeg ser at det er publikum som må bære ansvaret for at de blir “kontrollert” via politi-vesen / millitærevesenet. Siden alle “vi” lekfolket betaler skatt på våre inntekter og eiendeler på en eller annen vis, samtidig som vi har gitt full tillit til “våre” regjeringer om å gjøre “hva de vil” med disse penger, får vi et samfunn som du beskriver i detalj…
Politiet, millitæret, barnevernet og offentlige helseinstitusjoner vil slutte å eksistere hvis alle slutter å betale skatt til “systemet”. Det er vi som er bærere av elendigheten, og kan derfor ikke skylde “alt” på eliten / makthaverne.
Helt enig med deg at i denne tiden er det mange som får “oppvåkning” via usensurert fakta på nettet. Men som sagt; alle mennesker er nå så avhengig av dette systemet at vi trenger en stor krasj, en revolusjon som skal riste folk ut av dvale tilstand til å bli uavhengige selvstendige individer… Håper den dag kommer snart… :)

MortenB
MortenB
Abonnent
14 år siden

Mine kommentarer til terrorkrigen: Så langt jeg kjenner til står alle terrorister som har utført terrorhandlinger i “vesten” de siste 25 år på lønningslista til en vestlig stat, og gjerne den samme som de utfører handlingen i. Altså, ikke gå på et fly ol. om du ser noen “offentlige” tjenestemmen i nærheten ?

Kritiske spørsmål til legen: ja det er meg. Merk at leger og helsepersonell roer seg kraftig ned i det øyeblikk de oppdager at jeg faktisk kan mere enn de gjør selv ! (om f. eks. vaksiner)

korrupsjon: I det øyeblikk en innser at “penger” kun er et tall i en computer og egentlig ikke eksisterer, ja så er det vel ikke noe å trakte etter heller ?? utover å ha til sine faste utgifter ? Og da mister jo penger makten sin også !

Invaderende teknologi: For de som har sans for den gamle serien “Kung Fu” siterer jeg fra en episode der Cane som liten gutt er blitt påkastet en forbannelse som ha regner med å dø av siden en annen gutt nettopp døde etter å fått samme forbannelse: “Master sier mens han holder opp et stearinlys foran et speil: look at the mirror, does the flame harm the mirror ? It does not cause the mirrior reflacts the harm from the flame. This you also should do, reflect the evil and it can do you no harm” osv :)
Å bli redd er IKKE å reflektere de mørke kreftene (evil) ! Heller ikke sinne !

reiseskatten: Etter min mening er all CO2 avgifter ren skattelegging. Jeg kunne kjøpt en http://www.microfueler.com og fylt etanol på bilen min og kjørt tilnærmet CO2 nøytralt, men dette er forbudt !
Den største trusselen mot jorda vår er etter min mening HAARP prosjektet. Hovedgrunnen til chemtrails er nemlig å oppheve bi-virkningene av dette prosjektet, som gjør atmosfæren opphetet og ustabil. Som en ren bonus er det tilsatt virus som skader mennesker, ikke dreper oss, men holder oss nede, opptatt med å bli frisk (istedet for å protestere)
Og den egentlige grunnen til HAARP, ja den kan jeg ikke skrive her

Og til slutt: Takk Mike for en fin artikkel, det flott bildet av en “menneskesommerfugl” forteller meg at, kanskje er det slik at mennesket skal bli fri fra “mørket” og gå en lys fremtid i møte, fri som en sommerfugl, etter 2012, 2013 eller i tiden etter det ???? JA ?

Den Lille Snille Ulven
Den Lille Snille Ulven
Abonnent
Svar til  MortenB
14 år siden

HAARP og klima, ja, hva herper vel klodens klima verre enn HAARP ?

Det er litt patetisk (understatement) at det norske Utenriksdepartementet fremmer krav knyttet til “klimatiltak” overfor fattige land i Afrika som vilkår for at de skal få bistandsmidler, mens Norge samtidig harver HAARP over hele Nordkalotten med sine 3 (eller er det flere ?) HAARP-anlegg.

Har Jonas Gahr Støre hørt uttrykket om å feie for egen dør ? Eller ønsker Støre å bli tatt opp i den globale (finans)eliten for hvem folkelige regler om anstendighet og folkevett ikke gjelder ?

Hva om den godeste Støre, mens han ennå er utenriksminister, satte seg ned og forfattet et brev til sin amerikanske kollega; noe a la “Dear Hillary…” hvor han reiser HAARP-problematikken i all sin bredde ved å foreslå en prøvestans for HAARP ?

Eller er Støre MIND CONTROLLED, mao. psykologisk-psykopatisk programmert til å avstå fra enhver handling som vil være i riktig retning ? Jeg synes han går så rart, hvordan er Støre egentlig “wired” ?

Kjetil Dreyer
Skribent
14 år siden

God artikkel Mike, mørk i starten, men jeg deler absolutt ditt syn på slutten ;)

« Forrige artikkel

Remember Remember – 11th of September

Neste artikkel »

FEMA camps: Fare for Holocaust

20
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x