/

Medias og regjeringens undertrykkelse av enkeltindivider i vårt samfunn

21.3K visninger
5 minutter lesetid
631

Jeg har stilt meg spørsmålet mange ganger: «Hva er vitsen med å engasjere seg for politikk eller gå inn i politikken når det viser seg at de politikerne man skal samarbeide med eller partier man eventuelt en dag skal møte «face to face» i stortingets lokaler driver dobbeltspill ovenfor sine egne landsmenn og attpåtil sine egne partikollegaer?

Jeg har spurt meg selv om hvordan et stort antall mennesker her i landet klarer å holde ut alle disse feilinformasjonene som vi daglig mates inn med gjennom de forskjellige mediakanalene her i landet.

Feilinformasjoner som inntil i dag har vært en medvirkende årsak til at mange mennesker i dette samfunnet enten er preget av stor indre usikkerfølelse, rasisistiske og fordømmende holdninger eller stor angst for å tørre å ta kampen opp mot urettferdigheter og menneskekrenkelser de som enkeltindivider er gjenstand og offer for i dette – våre politikere og media kaller « et demokratisk land med yttringsfrihet for alle!» For ER Norge i realiteten et demokratisk land med ytringsfrihet for enhver når vi tenker på alle menneskekrenkelser og menneskerettighetslover som har blitt begått og brutt av godtbetalte autoriteter innen stat og kommune, deriblant våre styresmakter gjennom årenes løp?

Og kan man som samfunnsborger i dette landet «ærlig talt» mene at ytringsfriheten tilfaller alle når vi ikke kan bortforklare det faktum at vårt samfunn består av et stort antall mennesker som har blitt slaver og ofre for medisin-industriens giftmedisiner, psykiatriens mange tvangbehandling- og stigmatiseringssmetoder, medias forskjellige manipulasjons skriverier og feilinformasjoner og det generelle maktapparatets kontroll og utskvisningmetoder?

Hvor mange bevis skal vi som mennesker i dette landet måtte ha før vi forstår at det demokratiet og ytringfriheten vi er oppfostret (oppdradde) til å tro på av våre forfedre, foreldre, vårt norske skolevesen, media og våre politiker ikke har så mye med virkelighetens verden å gjøre, der vi hver dag selv erfarer og ser at andre opplever store mennskekrenkende holdninger og handlinger fra maktautoritetene i dette kontrollstyrte byråkratiet.

Når media skaper samfunnskonflikt

Ta bare Dagbladets publisering av en grisetegning med «Muhammad» skrevet på grisen, som var nok tl å skape mistillitt og sterke reaksjoner hos et stort antall muslimer her i landet som har respekt for profeten Muhammad, som for dem var en viktig person de respekterer med hjerte! Her er noen linker som jeg synes det er verdt å klikke seg inn på for å forstå hvor langt media har gått i sin ytringesfrihet, en ytringsfrihet Dagbladets ledelse selv tok som «god fisk» som de mente bare dreide seg om en «bagatell» (fra deres side) som nok folk ville glemme etter kort tid!

www.dagbladet.no/2010/02/13/nyheter/debatt/muhammad-karikaturene/islam/10377363/

www.dagbladet.no/2010/02/17/nyheter/innenriks/politikk/muslimer/ekstremisme/10440329/

www.dagbladet.no/2010/02/17/nyheter/drapstrusler/innenriks/10440752/

Hvorfor jeg nevder dette, er fordi jeg synes det er skremmendes at media atter en gang bare kan ta seg til rette med sin egen ytringsfrihet som de selv vil, med full dekning bak seg, uansett om det de publiserer av direkte feilinformasjon og som skaper et feilinntrykk uttad og i tillegg er direkte menneskekrenkende informasjon for de det gjelder!

For det er nettopp dette som er en av de størte medvirkende årsakene til at vi i dag har et samfunn bestående av mye splid og hersk mentalitet, psykopati, rasisme, fordommer og hat mellom enkeltindivider og forskjellige menneskegrupper i vårt samfunn. Og verre vil det nå bli ettersom det foregår en hetse/heksedebatt inne på Dagbladets artikkel – kommentatorsider og andre avisers bloggsider som omhandler denne grisetegningen som har skapt mange sinte ansikter der ute!

Men det ser ut til at media kan tillate seg det meste, uansett om den feilinformasjonen som publiseres kan medvirke til at ett menneske eller flere mennesker ødelegges psykisk og fysisk og at vårt samfunn kanskje om ikke lenge vil ende opp som det reneste «blodbad» der man vil få oppleve kraftige sammenstøt menneskegrupper og mennesker imellom med forskjellige kulturbakgrunn og trosoppfatninger!

 

Dette er en farlig utvikling

Jeg mener denne regjeringen og regjeringer før denne burde ha stoppet for lengst, i stedet har de pusjet på med deres egen feilinformasjon/propaganda til oss som landets borgere som nettopp er den medvirkende årsaken til at vårt land Norge nå har blitt som en «tikkende bombe» det skal lite til for å utløses og som kan resulterer i at vi her hjemme kan få oppleve væpnet konflikt på nært hold!

Hvor kommer menneskerettigheter og advokat- bistand inn i bildet i saker som omhandler mediaovertramp?

Det verste som ofte skjer med mennesker som blir ofre for medias overtramp mot om dem, er at de ikke får erstatning og full oppreisning god nok men en symbolsk sum som jeg selv vil kalle et «fisebeløp» for «tort og svie» mens det istedet i mange tilfeller er advokaten deres som går ut med størsteparten av erstaningsbeløpet/summen. Jeg har selv opplevd det to ganger og vet at andre jeg har kontakt med har opplevd tilsvarende urettferdighet! Og dette viser jo igjen hva slag forskjellsbehandling det er mellom rik og fattig og autoritet og ikke autoritet her i landet!

 

Makten og ondskapens krefter har vist sitt sanne ansikt uttad en gang for alle og nå kommer resultatet av både media og våre politikers overmakt og feilinformasjon over lang tid!

Og Stoltenbergs Arbeiderpartipropagande «Alle skal med» eller de borgelige partienes valgpropaganda på you tube for å vinne velgere burde våre norske aviser for lengst omgjort til å bli: «Alle skal ned!» når de først skal presenterer et realistisk bilde av dagens Norge slik det er i virkeligheten !

http://www.youtube.com/watch?v=U9Ll0FW1LwE&feature=related

Bare hør på «pissepratet» Jens Stoltenberg kommer med i sin halvbrisne tilstand fra talerstolen han står ved, klikker du deg inn på you tube-linken under.

http://www.youtube.com/watch?v=AmvOccjod6U&feature=related

Jeg siterer noe av det han sier der: «Det er jo mange ideologier, mange religioner og mange kulturer som faktisk bruker en hel del god tid på å hedre det som var» sier en litt yngre Jens, uten tanke på at han og hans Arbeiderparti regjering ikke har hedret noe av Norges økonomiske verdier gjennom årene men istedet «flittig» vært med på å selge Norges verdier på billigsalg til utlandet!

Videre noterer jeg meg disse få ordene Stoltenberg i hans nonchalante tale:» vi startet altså rikt…» Ja, du kan så si Jens Stoltenberg og selv stille deg spørsmålet: «Hvor tok så Norges rikdom veien?» Og hvor stor rikdom har vi egentlig igjen her landet ettersom vi nå ser at vår land befinner seg i en stor økonomisk realkrise og du og dine partifeller plutselig får hastverk med å skrenke inn på det ene og andre som omhandler menneskers RETT til å overleve økonomisk og mentalt, deriblant ha RETT til å ha tak over hodet, RETT til til å få god nok adekvat helsebehandling og støtte til sine syke der hjemme og RETT til å slippe å bli tvunget ut I NAV sine midlertidige dårlig betalte jobbetiltak!

Jens Stoltenberg og hans rødgrønne regjering må da sitte med like gode løsninger som de har svar på hvorfor vi nå befinner oss i en stor økonomisk krisetilstand her i landet og hvorfor et stort antall mennesker nå gjør opprør? Gå inn på linkene her å gjør deg selv opp en mening! Og helt tilslutt:

Synes du at det er verdt at vi fortsatt sitter på sidelinjen og ser på at vårt land er i ferd med å ruineres både på det økonomiske og menneskelige plan eller skal vi forene oss i sammen allerede nå å sette en STOPP for denne ødeleggende politikken?

www.vg.no/nyheter/innenriks/norsk-politikk/artikkel.php?artid=576547

oesoreide.wordpress.com/2009/06/22/stoltenbergs-brutte-l%C3%B8fter/

www.dagbladet.no/valg09/blogg/pleym/2009/09/12/regjeringen-fortjener-ikke-gjenvalg/

www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=538050

Lise Tollefsen Slembe

Lise Tollefsen Slembe
TFT terapeut innen psykoterapi
Leder for HULK (help for youth in serious lifecrises)
NETTSIDE: http://www.hulk.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

631 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
8 år siden

Mystisk smell og “jordskjelv” i Vest- og Østfold mandag kveld, som offentlige instanser ikke vet hva var, eller ikke vil si hva var. http://www.nrk.no/ostfold/mystisk-smell-pa-begge-sider-av-oslofjorden-1.12670419 Noen som vet?

Singoalla
Singoalla
Abonnent
12 år siden

Ulven: Ja vi må regne med at metodene er grundig prøvd ut, under de såkalte despotene som alle var innsatt og avsatt av USA/CIA og deres allierte. Det var forsøk med totalitære regimer.. som vel skal gjennomføres globalt nå.ø

Mole
Mole
Abonnent
12 år siden

Regjeringens utvalg vurderer stemmetvang ved valg.
http://politisk.tv2.no/nyheter/regjeringens-utvalg-vurderer-stemmetvang-ved-valg/

“Demokratiet”, en farse som er i forandring.

Ulven
Ulven
Abonnent
Svar til  Mole
12 år siden

Jeg mener å huske at stemmetvang var noe Saddam Hussein benyttet.

2Q11
2Q11
Abonnent
Svar til  Mole
12 år siden

Mener å ha hørt at i rike oljeland så kjøpes goodwill i velgermassen. Dessuten, “sykelønnsordningen rører vi aldri”.

morgre
morgre
Abonnent
14 år siden

Lise er kjempeflink. Men Monica er enda flinkere. Uansett sæ bor litt av dere begge i mitt hjerte og det er jeg veldig stolt av og veldig glad for

Otto
Abonnent
14 år siden
Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
14 år siden

Lise, de gruppene jeg refererte til eksisterer på facebook. Dette var ressurssterke mennesker med blandt annet forfattere og folk som jobbet innenfor feltet. Jeg var aldri fornøyd med navnene, og heller ikke det at det var flere som jobbet med samme problematikken. Mitt forslag var og er Foreldrevernet, og at de skal ha som mål å legge ned hele barnevernet slik det er i dag. Som en erstatning mente og mener jeg da at et nytt organ skal opprettes med nye koster og med en helt annen grunnholdning.
Dette skulle da f.eks hete barnefamilievernet for å synliggjøre at man må se helheten i dette.

A
A
Abonnent
Svar til  Lise Tollefsen Slembe
14 år siden

Ok Lise det du trenger mest det er en bamseklem *hnngggghhh* der var den :)
Så:
Jeg har fartstid som DL i Notar så lenge det var et oppegående firma, og er forøvrig huseier, har drevet med utleie endel :)
Har litt erfaring i området for å si det sånn. Selger litt leil på si, solgte sist en på Minde, ved Nrk, og er godt kjent med eiendomsmarkedet i Bergen.

Er dette en dame du kjenner godt/går god for etc må det vel være endel å gjøre innen dette konkrete tilfellet.
Frågan er om det skulle blitt gjort utenom dette forumet, siden vi er offtopic i
hht retnigslinjene her alllerede.
Enn hvis du puuuuuuster ut litt til i morgen så kan vi fortsette dialogen når rødvinen har gått ut av systemet (snakker for meg selv :) og se hva vi kan få til…..?

Loppekassa kaller her i gården uanasett, om jeg skal virke i morgen :)

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
14 år siden

Historien Lise refererer til er desverre ikke enestående. Det foregår en daglig terror over det ganske land mot foreldre. Problemet er så stort at det kanskje er det eneste feltet hvor du kan se at folk fra så forskjellig ståsted som Fremskrittspartiet og SV kan samarbeide.
I årevis har denne terroren fått florere.
Ute i distriktene er de sågar så frekke at sosialsjefer og barnevernskonsulenter kan være en og samme person!
Hvem tør å klage på sosialkontorets avgjørelse dersom vedkommende kan ta barna fra deg.
Det finnes en rekke grupper som jobber mot denne monstrøse politikken.
Mitt håp er at de en dag kan samle seg til en bred front for å få slutt på terroren. For det er nettopp det det er, terror.

A
A
Abonnent
Svar til  Lise Tollefsen Slembe
14 år siden

Hehe Lise nå er det 2.dre gangen i dag du kaller fredagen for lørdag :)
Skjønner du er sinna.
Men seriøst:
Det er sikkert mange (meg selv inkludert) som gjerne tar i et dugnadstak for å fjerne den soppen o.l. som finnes i leil til denne kvinnen. Så enormt mye arbeid er det ikke, (med forbehold før befaring) men å finne arbeidere etc som vil utføre jobben;der ligger utfordringen.
Hva med å starte et tiltak som engasjerer dyktige håndverkere som vil bruke noen timer en lørdag for å hjelpe slike som damen du beskriver?
Jeg tror at de finnes i Bergen, spes blant de håndtverkere som jobber med hjertet, de er det mange av, de er nettopp derfor de blir håndverkere..

Bergensere er seg selv nærmest så hvorfor ikke starte en idemyldring rundt temaet “dugnadshjelp for folk in vanskelig situasjon”?

Bare et forslag Lise.

Hilsen Arnie på FREDAG :)

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Lise Tollefsen Slembe
14 år siden

Hei, Lise!

Dette var hårreisende å lese! Heldigvis finnes det gode kreftere der ute som kan hjelpe denne familien! Ta kontakt med meg på vandalf123@gmail.com, så legger vi en slagplan for hvordan vi skal løse dette!

Jeg har flere gode idéer;o)

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Vandalf
14 år siden

Gode krefter skulle det være (ikke kreftere, hva nå enn det måtte bety).

A
A
Abonnent
Svar til  Vandalf
14 år siden

Hehe teori:
En kraft-Den kraften-Flere krefter-Alle kreftene

Den som gir kreft=en som “Krefter” (=staten) -Flere Kreftere (staten via Svineinfluensavaksinasjonsprogrammet (peees, rene fustasjeopphengsforkoblingetc :)

Krefere=Legene :)

Teori sluttet.

A
A
Abonnent
Svar til  Vandalf
14 år siden

—kanskje nok rødvin på meg nå… :)

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Vandalf
14 år siden

He he, strålende, Arnie! !Det fine med rus i moderate mengder er at kreativiteten ofte blomstrer;o)

A
A
Abonnent
Svar til  Vandalf
14 år siden

Hehe jup tell me `bout it ;)

er vi way nok off topic til å bli sensurert nå? Hehe :)

Mr Oslo
Mr Oslo
Abonnent
14 år siden

Unnskyld meg, Singoalla og Lise Slembe Tollefsen.

Jeg kommer inn med innspill i debatten, som jeg hele tiden har forholdt meg seriøs til, noe redaksjonen også har påpekt.
Og igjen presterer dere å komme med beskyldninger som ikke har noen form for rot i virkeligheten.

Singoalla. Du kommer igjen med personlige antydninger og påstander om at jeg er en person jeg ikke er. Hvor mange ganger må jeg påpeke det faktum at jeg er en vanlig mann, som ikke har onde hensikter osv? Kan du slutte med påstander om at jeg er ute etter deg med flere? ( om ikke burde du bli utestengt fra Nyhetsspeilet, da du ikke forholder deg til debatten, men bare slenger dritt om meg )
Grunnen til fraværet på kommentatorfeltet er noe så enkelt som travelt familieliv og mye jobb den siste perioden, og at jeg en periode ble utestengt grunnet innlegg i en annen debatt ( sensurert om du vil )

Så, Singoalla. Så lenge jeg forholder meg til debatten, så burde du gjøre det samme.

Otto
Abonnent
14 år siden

Australian Government Acts of Treason. What is the situation in the government in your country? Hva er situasjonen i regjeringa i ditt land? Matthew 7:7 Ask and it will be given to you; seek and you will find; knock and the door will be opened to you, Matteus 7:7 Be, så skal dere få. Let, så skal dere finne. Bank på, så skal det lukkes opp for dere, Solomon Burke – None Of Us Are Free

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Lise Tollefsen Slembe
14 år siden

Jo Lise men.. jeg har sett dem forsvinne også, spesielt om det er helt klart at noen av oss faktisk gjenkjenner hvem de er eller om vi avslører i detalj deres gjentagende og kjedelige metoder og patetiske opplegg, samtu uvitenhet.
Da forsvinner de fort og det så vi også her i dag :-) AVSLØRT..
Men de blir ikke lenge borte det er sant og lager bare en del nye profiler..

Mr Oslo
Mr Oslo
Abonnent
Svar til  Lise Tollefsen Slembe
14 år siden

Jeg er ikke i slekt med Jens Stoltenberg. Men jeg synes mannen er en god politiker. Jeg tar mannen i forsvar mot usaklig og ensidig lettvint kritikk. Politikk er avansert. Ting tar tid. Hadde vi hatt diktatur, ville det nok tatt noe kortere tid.
Stoltenberg har gjort en meget god jobb i Norge, spesielt gjennom finanskrisen. Han er ekstremt smart og har meget god kompetanse på økonomi. Takk for det. Men han er nok ikke perfekt og jeg tviler på at du Lise Slembe ville gjort en bedre jobb.

Du påpeker til stadighet at velferden i Norge er så elendig. Det er den IKKE! Tror det er du som lever i en boble eller noe. De fleste i Norge har en god økonomi, men jeg skal være enig i at det ikke har noe med om vi for eksempel er lykkelige eller ikke.

Vi har et godt utdanningssystem, helsevesen, arbeidsmarked, økonomi med mere. Realiteten er at mennesket må være sitt ansvar bevisst. Det er uføretrygden som er det store problemet i Norge. Folk tar ut sykmeldinger i hytt og pine. ” Flis i fingern” = 2 dager på sofaen med cola og tv-shop. Folk har det så bra, at vi er blitt et folkeslag med sutrekopper, om jeg skal sette det på spissen.
Ta et eksempel: Denne “Kiwi-Bob” som samler inn mat utgått på dato. Han tjener 3-400000 kr året på å samle varer i disse butikkene. Skattefritt. Mannen er uføretrygdet. Det gjør meg skikkelig forbannet. De fleste kan gjøre en jobb. Ansvarsfraskrivelse er vårt store problem! Og der har ikke Stoltenberg gjort en god jobb. Stram inn!

Nei, jeg er ikke rik. Jeg jobber som førskolelærer, så skal ikke skryte på meg noen topplønn, men jeg overlever. Og jeg har godt med penger! Så denne sutringen vil jeg ha meg frabedt.

Ha en fin dag.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Mr Oslo
14 år siden

Jøss, der var Mr Oslo også tilbake på banen..
Enten så kommer dere i alliert tropp, eller dere er en mann eller to
med thousand faces.. interessant hvor samspilte og samtidig dere kommer..
;-)

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Lise Tollefsen Slembe
14 år siden

Har ikke hatt noe å feire 17 mai på mange år, har vært trist inni meg og holdt meg hjemme..orker ikke delta i bedraget lenger..

Da jeg gikk på skole ble vi innprentet at 17 Mai er grunnlovsdagen, intet annet.. Det er ikke landet vårt vi feirer, heller ikke at vi er et fritt land, eller fargerikt fellesskap eller noe annet, KUN GRUNNLOVENS DAG er 17 Mai..
For et bedrag.. hele folket kler seg til fest, holder taler og går i tog, for å feire “keiserens nye klær” – en grunnlov som politikerne som står og holder sine flotte fest-taler gir fullstendig F i, ugyldiggjør og tråkker ned…
Blir kvalm og uvel av slikt bedrag jeg.. for en faskhet og for et blindt folk!

Fra Murfologien henter jeg følgende lov om hva statistikk er:

Dersom man står med den ene foten i en fryseboks, og den andre foten på en kokeplate, har men det i gjennomsnitt ganske behagelig. :-)

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Singoalla
14 år siden

Så rett så rett Singoalla, 17 Mai toget kunne like gjerne gått noen runder rundt Babels Tårn i Brussel

Norge er da med i EU, alle 7000 EU direktiver er tredd ned over hodet på oss, ikke et eneste et direketiv har Norge brukt vetoretten sin på
Eneste forskjellen på EØS og EU er at gjennom EØS så får vi ikke være med og diskutere direktivene før dem blir tredd over hodet på oss

Ifølge en anonym kilde som var på tinget under EU folkeavstemningen så hadde våre folkevalgte fest på Løvebakken, dem tredde på seg nisseluer, gikk i lusekufter og tegnet fregner på hverandre og lo så dem trillet rundt på gulvet når Jensemann eller giftjens som mange kaller han sa at Nå er det EU valg i landet der folket kan være med og “bestemme” om vi skal inn i EU eller ikke.
Dette utløste seff krampelatter blandt våre folkevalgte siden det aldri har vært noe valg om EU eller ikke, det var bare en parodi og et gjøgler stunt fra Narren Jagland

http://www.abcnyheter.no/nyheter/okonomi/100322/debatten-norge-nekter-ta

Datalagringsdirektivet er nå bestemt skal finansierest av oss selv, vi skal betale for og bli overvåket, kontrolert og registrert
På telefonifronten må også mislykkede anrop lagres. For mobilsamtaler må IMEI-nummer lagres, serienummeret som er unikt på alle telefoner. Det må også lagres både hvor brukeren var da samtalen startet og sluttet. På internett og ved ip-telefoni skal det lagres hvilket utstyr som ble brukt
Offentlige organger vil få fult innsyn i alle personlige data
Naboen din som jobber i NAV kan klikke seg inn og se at du surfet sex sider kl 2 på natta, en vil bli totalt avkledd og vist naken om alt en bedriver sin fritid og i sin egen private bolig som er vårt alle helligeste

http://www.idg.no/computerworld/vg/article155271.ece

Forbanna er vel bare fornavnet så skrev like godt til samferdselsminister Magnhild Meltveit Kleppa og sa hva jeg syns om Quilsingenes forsøk på og ta friheten vår fra oss

Kjære Magnhild Meltveit

Dette er en direkte hån mot dem tusner av nordmenn som har ofret sitt blod for vår frihet, det er også et klart brudd på grunnloven som igjen vil føre til at politikere som vil inføre direktivet blir stilt for riksrett
Dem kriminelle vil som alltid bruke det til sin fordel sånn som alltid før, dette direktivet handler kun om og inføre politistat og plutokrati i Norge
Alle nordmenn vil bli stemplet som terrorister til det motsatte er bevist, så kommer neste direktiv som skal overvåka all unormal oppførsel i det offentlige rom og på nett, så kommer RFID brikken i oss alle, Droner som overvåker alt er allerede inført i GB, kaster en et papir på gata så blir en tatt
Er det virklig dette samfunnet vi ønsker oss ?
Våre folkevalgte blir stadig mer og mer hemmlige, befolkningen blir mer og mer kontrolert, overvåket og registrert
Man må ha dette for og fange terrorister sier dem, hva faen……. det er jo 200 000% større mulighet for og dø av og skli på et såpestykke en og bli drept av terrorister i Norge
Av erfarig så vet vi at våre folkevalgte aldri har brydd seg om velgerene sine, kun seg selv seg selv hele tiden, jo mer makt dem får jo mer vil dem ha og fortere forsvinner empatien og psykopatfaktene dukker opp
Regjeringen bruker enorme summer på PR-Byråer som skal hjernevaske oss til og tro på det dem sier for og øke sin egen makt og lommebok

Det er vel bare en ting og si til våre kjære folkevalgte, tar dere fra oss friheten og infører noe som 95% av den norske befolkning er i mot så tvinger dere oss ut i gatene for og ta landet vårt tilbake

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  smurfen
14 år siden

Ja, i sannhet, et Babels tårn ja.. smurfen..

Det er heltsprøtt rett og slett dette med å feire en grunnlov som er så nedtråkket, overkjørt og gitt F i, som om de hadde noen respekt for denne.
Verre enn å tro på julenisser med falske masker..
Jeg vil ikke være med på det mer nei.. trist dag, grunnlovsdagen..
For alle som er glad i landet sitt og grunnloven…

Skrev du og sendte dette brevet/mailen til Kleppa?
Fint at du legger det åpent her, vi får se om hun svarer deg da..
Her eller privat, hold oss orientert :-)

« Forrige artikkel

Ytringsfriheten gjelder kun for muslimhets

Neste artikkel »

Nyhetsspeilet treffer Mohyeldeen Mohammad

631
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x