Ytringsfriheten gjelder kun for muslimhets

8294 visninger
5 minutter lesetid
266

Ytringsfriheten bør gå begge veier. Å påpeke at terror kan bli brukt som et politisk verktøy er noe selv PST og politikere flere ganger har nevnt i andre sammenhenger, så unggutten fra Larvik sa intet nytt.

– Det er folk på vei hit for å skyte dere nå (Dagbladet.no)

Hva vet vi egentlig om denne saken bortsett fra det media forteller oss i nedgangstider i avissalg hvor behovet for å skape kontrovers er enormt, og mangel på overskrifter gjør at du går rett forbi avisene på Narvesen?

Husk nå kjære nordmenn, at redaktørene er blitt byttet ut i løpet av de siste årene, og nå ledes den redaksjonelle linjen av tidligere markedssjefer fra Telenor og andre provisjonsbaserte profittjeger-selskaper. Dette er ukonstitusjonelt!

Det er medias oppgave å være samfunnets voktere, å passe på at broen mellom regjeringen og folket holdes åpen for flyt av usensurert og fri informasjon; de skal ikke fortie statens eller de multinasjonale selskapenes overgrep mot menneskeheten. Journalister er tross alt mennesker med følelser og ansvar, hvis det ikke er sånn at de også får alderspensjon etter 12 års tjenestegjøring i Stortinget som den fjerde statsmakt.

Media lyver til det norske folk

Jeg har en god venn, en etnisk norsk venn, som har vokst opp med ungutten Moyehedin i Larvik. Han ringte meg i går for å fortelle meg om hva som virkelig skjer, hva han virkelig har sagt og hvordan media feilrapporterer, vrir og vender på utsagn, lyver og videreformidler usannheter til det norske folk.

Det er faktisk på grensen av at jeg selv anmelder Dagbladet!

Jeg var og overså den fredlige demonstrasjonen forrige uke, som en «ikke-muslim». Denne mannen Moyhehedin var en av mange som holdt appeller denne dagen, og talen hans var så mye lengre enn den ene setningen Dagbladet valgte å fokusere på, blåse opp, skape kontrovers, splid og splittelse, og sette mennesker opp mot hverandre.

Han snakket om krigen, ofrene, de uskyldige som vi i Norge kun ser på TV-skjermen, eller leser om i en spalte (54 sivile feilbombet av NATO), men det skriver ikke Dagbladet om.

Alt for profitt og avissalg. Hva skjedde med media som en positiv og oppløftende brobygger i samfunnet? Hvorfor skal vi bare lage negative overskrifter? Spre frykt i samfunnet?

En større politisk agenda

Dette henger sammen i en større agenda, å demonisere muslimer ytterligere, slik at når vesten skal angripe og invadere enda et halvveis muslimsk land som Iran de neste ukene eller månedene, så har vi allerede glemt Okkupasjonen i Irak og Afghanistan som 40.000 nordmenn demonstrerte mot i Oslo i 2003!

Vi mister empatien og medfølelsen når arabere blir konstant demonisert i avisene, feilportrettert og tegnet som griser, mobbet og latterligjort, sånn at det blir lettere for uncle sam å okkupere «røverstaten» når det er de som virkelig er «Ali baba og de førti røverne».

Hollywood har siden 60-tallet laget 300 filmer hvor arabere blir portrert som terrorister, skurker, skitne dyr og voldteksmenn, sånn at vi sitter her i dag med et forhåndsindoktrinert bilde om hvordan arabere der nede er, så vi blir likegyldige, når det står 51 sivile feilbombet av NATO, eller amerikanske bomber penslet med utarmet uranium er masseødeleggelsesvåpen. De dreper vår menneskelighet og det er akkurrat det norske medier, spesielt Dommedagbladet, følger opp nå.

Bevisst feilsitert

Min venn som er i kontakt med Moyehedin har sagt at han aldri sa han støtter steining av homofile, han sa at i Islam er homofili forbudt på lik linje med mange andre religioner, og at han kan forstå at det skjer i et land som Somalia, og ikke Norge. Jeg støtter ikke fordømmelsen av homofile, jeg er bare uenig i hvordan media fremstilte uttalelsene.

Hvorfor spør jeg,  skal Dagbladet i det hele tatt spørre ham om hans synspunkt på steining og ekstreme handlinger andre har stått for?

Media er bevisst ute etter å finne overskrifter å selge, og det har de klart godt denne gangen; og ødelagt en persons rykte for profitt og avissalg.

Nå vil ikke Moyehedin snakke noe mer med media i frykt for at alt han sier blir brukt imot ham. Nyhetsspeilet får derimot et ekslusivt videointervju i løpet av de neste dagene.

Journalister har blitt advokater. Redaktøren beordrer sine soldater, skriver du ikke som jeg vil du skal, så mister du jobben neste gang vi nedbemanner; så står du uten jobb, med kone og barn, huslån og billån i en kø utenfor NAV, hvor du sparker steiner.

Ytringsfrihet en illusjon

Når det gjelder ytringsfriheten i Norge så må vi være selvkritiske og tenke oss ut av bomben som media har plassert oss i.

I 2005, da Muhammed først ble tegnet  med en bombe på hodet og alle muslimer ble likestilt med terrorister ved å vise lederen deres som en terrorist, så var det greit spør du meg; man må teste ytringsfriheten, men på samme tidspunkt ville ingen av de avisene som hengte ut muslimer publisere karikaturer hvor Jesus eller jøder ble hetset. Ytringsfrihet? Eller dobbelmoral? Dette var et diskuterbart tema i 2005, så gjorde vi det igjen i 06, 07, 08, pause i 09, og nå er vi tilbake igjen der vi startet for 5 år siden.

Er du ikke lei?

Hvis Nordmenn virkelig er bekymret for Ytringsfrihet, hvorfor kommer engasjementet kun ut når det omhandler innvandrere og islam?

Om du oppriktig bryr deg om å bevare ytringsfriheten i Norge så bør du lese artikkelen mennesker uten rettigheter her på Nyhetsspeilet.no.

Flere brudd på ytringsfriheten i Norge, for eksempel blir pelsaktivister fengslet og bøtelagt med 10.000 i bot for å dele ut «løpesedler».

Dette er et demokrati, og folkeopplysning er den viktigste og første rettigheten i et åpent og fritt samfunn; men nei, det snakker vi ikke om, la oss heller jage noen muslimer som om det var et fordømt korstog.

Jeg er lei av å forsvare muslimer, men så lenge vi fortsetter å undertrykke dem så vil jeg aldri gi opp å stille opp for mannen som ligger på bakken.

Når det gjelder religiøse ytringer og hva som skal tillates kan følgende hendelser være interessante: Sakset fra http://34002.vgb.no/2010/02/15/ytringsfrihet-og-religion/

2003: Den danske avisen Jyllandsposten (samme avis som publiserte tegningene av Muhammed) nekter å publisere karikaturer av Jesus.

Avisen ville ikke publisere Jesus-karikaturene fordi de fryktet protester.

http://www.guardian.co.uk/media/2006/feb/06/pressandpublishing.politics

2006: En avis i Malaysia publiserer et bilde av Jesus som holder en røyk og noe som ser ut som en ølboks.

Dette ga protester fra de kristne i landet og avisen måtte trykke en unnskyldning. http://news.bbc.co.uk/2/hi/6960220.stm

2007: Australias statsminister fordømmer et holografisk bilde som kombinerer Bin Laden og Jesus. http://news.bbc.co.uk/2/hi/entertainment/6972270.stm

2008: Store protester fra kristne da et museum i Wien viser en utstilling av en erotisk Jesus. http://www.reuters.com/article/idUSL0157328520080407

2009: 300 konservative kristne protesterer mot et teaterstykke hvor Jesus portretteres som transseksuell. http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/scotland/glasgow_and_west/8342056.stm

Ytringsfriheten gjelder kun når vestlige medier ønsker å håne muslimer, ikke den andre veien. I Norge har vi ikke ytringsfrihet, vi har dobbeltmoral. Når man bruker samme urespektable form mot de man kritiserer, så blir man like ekstrem selv.

Stakkars muslimer. Det folket som har vært okkupert, kolonisert i over 100 år, systematisk forfulgt, utsatt for folkemord, blitt kastet ut av sine hus, måttet flykte fra sine land, og nå blir de mobbet ihjel og får skylden for at de eksisterer, så kjære folket kan glemme den urett som daglig skjer i Bagdad, Gaza, Afghanistan, Pakistan eller andre kolonier av det anglo-amerikanske verdensherredømme, slik at vi blir overbevist om at det er vi som er de virkelige ofrene i denne «vest mot øst»-konflikten.

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
"DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

Abonnere
Varsle om
guest

266 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
View all comments
MessyJazz
MessyJazz
13 år siden

Morn igjen alle dere falleferdige

Det som synes merkelig, er at denne (allerede fra før av svært ytterligående) muslimen, i det hele tatt fikk entre talerstolen for å snakke på vegne av muslimer i en demonstrasjon. Han er, etter hva jeg har skjønt, ikke representativ for den den gemene muslimske hop. Derimot er jeg glad han ikke er ytterligående muslim homofil… Da hadde nok mange ville ordne seg med kyskhhetsbelte og kasta nøkkelen…. ;D

MessyJazz
MessyJazz
13 år siden
Svar til  Armin Bahrami

Og nettopp derfor truer han reporterne med at det kommer noen for å skyte dem, men de var vel fra Dagbladet, og da er det vel helt greit.

What’s worse: A dirty cop or a lazy cop?

Lise Tollefsen Slembe
13 år siden
Svar til  Armin Bahrami

Hei Armin!

Må si jeg føler meg ganske «ør i toppen» etter Dagbladets siste avisskriverier med atter en gang feilinformasjon ut til landets befolkning i tillegg til denne grisetegningen med Muhammas teksten på seg som de publiserte, noe som ikke bare skulle komme til å opprøre og forvirre et stort antall muslimer som selvsagt følte seg krenket men som også har opprørt et stort antall andre mennesker som nå sitter der inne på Dagbladets kommentatorsider og på egne blogger og sprer ut sin forvirrelse og opprørthet til enda større forvirrelse og opprørthet for andre!

Og nå forteller du Armin at Dagbladets påstander og skriverier om Moyehedin ikke stemmer!!! For jeg må jo ærlig innrømme Armin at jeg først ble temmelig sjokkert når jeg leste det avsnittet i dagbladet der det stod at om Moyehedin er for henrettelse av homofile og for steining. For er det noe jeg er imot, er det grusomme henrettelsesmetoder uansett homofil eller eller ikke homofil og selv mener jeg det ikke er opp til oss mennesker å dømme eller drepe andre fordi er annerledes enn oss av legning eller drepe kvinner av mindre grunner! For ja, Armin, det finnes et stort antall kvinner i land, til og med deres egne barn som blir steinet ihjel til tross for at de ikke har gjort noe annet enn å ta et raskt blikk på sidemannen eller at sidemannen har sett på henne!

Jeg vet at koranen for muslimer er hellig og skal holdes og at de fleste muslimer er nøye med å holde seg til den. Og jeg vet at det her i landet finnes kristne mennesker som følger bibelen til punkt og prikke og ser med fordømmende blikk på meg hvis jeg skulle ta meg en røyk eller et glass vin!

Og når det gjelder prester som i tidens løp har drevet hor eller svindlet til seg penger av godtroende og ydmyke mennesker, så finnes det en god del av disse også ja! Og det finnes en såkalte «kristne» menigheter her i landet som lurer folk til å gi penger til bruk for deres egen luksustilværelse og godtbefinnende.

Derfor er jeg ikke med i noen menighet og kommer ALDRI til å gå inn i noen menighet. Skinnet kan bedra vet jeg for selv har jeg tidligere vært med i menigheter som kun var ute etter pengen mine og meg som slave for deres hjernevasking og fordømmende holdninger av andre. Men det betyr heller ikke at alle menigheter og kristne er noen bedragere eller lurendreiere! Det finnes gode kristne mennesker med et godt hjerte vet jeg.

Det er bare det at jeg ikke vil la meg villede mer (som de jeg en gang ble) av mennesker som hadde den hensikt å bruke sin trosoverbevisning til å prøve å kontrollere meg og samtidig styre meg til å ta avstand fra en viss menneskegruppe og mennesker som de selv ikke var «verdig guds velsignelse!» For meg er alle mennesker like mye verdt uansett mindre eller mer «hånbagasje» og uansett legning.

Det jeg vet Armin, er at den tiden vi nå er inne i, er en tid jeg selv vil kalle «sannhetens time,» der det ikke lengre nytter å skjule det man i alle år har prøvd å skjule enten det er politiske løgner eller medialøgner for de «hidden secrets» som maktelitens menn og kvinner hele tiden naivt har trenkt det bare var de som visste om vil nå bli belyst for etthvert menneske der ute.

Din artikkel har kan kanskje misforståes av noen men det er gjerrne mennesker som fra før av føler seg frustrerte av og usikre på hva som er sant eller ikke sant tatt i betraktning med det de i årevis har blitt innprentet med gjennom både media og våre politikere. For alle vet vi Armin at det skjer mye terrorvirksomhet og krig der ute og så klart har det satt sine preg i mange menneskesinn uansett om det er muslimer eller ikke muslimer. Og usikkerhet, frustrasjonen og den innebygde angsten mange mennesker i dag er preget av, har ikke kommet sånn uten videre! Det er er en kilde eller flere kilder som har stått bak skapelsen av all den usikkerheten frustrasjonen og fryktfølelelsen man finner blant menneskeheten.

Selv mener jeg at politikere og media er selve grunnkilden og grunnskapelsen for dette.

Lise

Otto
13 år siden

Er Dagbladet per dato det norske nyhetsmedium som viderefører og produserer mest hegelian dialectic, splitt og hersk, strategi?

Lise Tollefsen Slembe
13 år siden

Unnskyld Armin og dere muslimer som har lest min tekst over! Jeg skrev «Muhammas» IGJEN Armin til tross for at du har mailer fra meg der jeg også skrev feil!!!! Det er jo selvsagt MUHAMMAD denne profeten heter.

Jeg håper folk tar min feilgramatikk med en «klype salt» Det er et øyeproblem jeg sliter med spesielt på kveldstid etter at jeg har jobbet mye med skrivearbeide.

Fastwalker
Fastwalker
13 år siden
Svar til  Armin Bahrami

Armin, jeg oppfatter din artikkel dithen at du bruker stor flid i fht koranens såkalte lovlige såkalte løgntaktikk, ja du kjenner tydligvis godt til denne taktikken : TAQUIJATAKTIKKEN.

Men la meg starte med det denne kvinnen forklarer rundt islam; Ayaan Hirsi Ali Interviewed On Swedish Television. En sjeldent tapper kvinne som har vlagt å si i fra hva som er islams innhold, og det er hard ord, bare se her:

En annen sak er hva det tenederlandske parlamentsmedlemet Ayaan Hirsi Ali sier om islam, i sin mest rene form! Den er ekstremt udemokratisk og har sterke trekke av fasisme. Hun sier videre at islam ikke kan eksistere i et demokratisk samfunn, det er en selvmotsigelse ! Logisk nok ! Det er dette som er bakgrunnen og forklaringen på alt dette spetakkelet det konstant er rundt islam i vestlige samfunn.

Må imildertid medgi at du har noen poenger i artikkelen din som jeg har respekt for, men mer om det en annen gang.

Muslimer skal tydligvis påtvinge andre vår respekt. Islam betyr også underkastelse, stemmer ikke det ? Muslimer kan ikke påtvinge oss sin respekt. Hører alltid at muslimer definerer oss ikkemuslimer som vantro hunder, og enda verre, så har muslimer et annet uttrykk de selv mener er det absolutt det verste de kan kalle en ikkemuslim. Det er noe de omtaler som KAFFER (?). Ekstremt nedsettende og spottende. Var det noen som snakket om RESPEKT her blandt alle muslimer ? Vennligst reis dere og forklar dere !!!!!!!!!!!

Hvorfor er det da ikke noen som ligner på alt dette bråket med andre religioner. Vi opplever ALDRI noe av det samme. Blir trøtt av dette bråket. Det tar liksom aldri slutt ! Det bare tiltat i styrke år for år. Så tilbake til dette med respekten de skal tvinge oss til å ha overfor sin religion. Respekt er ikke bare noe du sånn helt uten videre får, det har dere bare med til å gjøre dere fortjent til !

arifkarim
arifkarim
13 år siden
Svar til  Fastwalker

En troll? Hva gjør du her? :D

bin Laden
bin Laden
13 år siden
Svar til  Fastwalker

Se der, jøden krever å reise seg og forklare seg for den!
Les her, jøde. Det er intet å trekke fra eller legge til dette:

I Alf Larsens store litterære verk «Jødeproblemet» han arbeidet på i årene etter andre verdenskrig, benyttes betegnelse «jøden».
Jødene er utstyrt med karakteristiske trekk. Typisk er at de ikke kjenner noen grenser, de vil ikke innordne seg eller vise måtehold på noen områder.
«Jøden» er fanatisk, besatt og skruppelløs. Ethvert middel er tillatt i kampen for å nå målet, han er påtrengende og hensynsløs.
I forretninger bedrar han, han bestikker og kommer med trusler. En konsekvens av disse karakteregenskapene er at jødene er blitt ført ut i den rene galskap, er blitt besatt.
Det er vannviddsfolket, «den nasjonale galskaps kreftknute i menneskelegemet», jødefolket er en forferdelig byll, «rotten» i menneskeheten.
For Alf Larsen dreier «rase» seg om psykiske eller åndelige størrelser.
…Som det løgnfolket jødene er, har de klart å overbevise verden om at de har vært forfulgt gjennom århundrene.
Dette er imidlertid en myte de har skapt. Legenden om det uskyldige, forfulgte jødefolket er verdenshistoriens første og største løgnpropaganda.
Alf Larsens så den moderne verden som en verden i forfall, og årsaken var materialismen. Denne materialismen koblet han til «jøden».

Med sin hensynsløshet er det jøder som er årsaken til forfallet og oppløsningen, til elendigheten i tiden.
Her er vi ved et sentralt poeng for Alf Larsen. Ved at det er jøden som er ansvarlig for materialismen, forstås nazismen som en nødvendig reaksjon.

For Alf Larsen har jøden ikke bare fornektet Kristus, men hater Kristus og har satt seg opp mot en fundamental lovmessighet i historien. Denne kraftens (Kristus`) mål var å utvikle individet til en selvstendig størrelse, i motsetning til folket, massen. Men jødene lever i den store fornektelsen, de revolterer mot verdensutviklingen.

I Jødeproblemet har Larsen også en dagsaktuell politisk agenda. I etterkrigstiden har jødene forsøkt å fordreie og bedra opinionen: de seks millioner døde er et falsum, Anne Franks dagbok et bedrag, og konsentrasjonsleirene et produkt av fotomontasjer. Han er også tydelig i sitt syn på ”staten” israel: «israel er bare jødedommens syfilis.»

Og det som nå truer er en voldsmakt og en terror verre enn både nazisme og kommunisme (visjonær Larsen har forutsett dette allerede for 50 år siden!).

Han avviser at motstanden dreier seg om antisemittisme, de som forsøker seg med den slags kan dra «fanden i vold». Og så kommer det: «Hvis jøderne aldrig før har gjort sig fortjent til en pogrom, så gjør de det nu. Der stunder grufulle tider.»
( http://www.morgenbladet.no/apps/pbcs.dll/article?AID=/20091009/OBOKER/710099953)

sjokomelk
13 år siden
Svar til  Fastwalker

Kjære vene, bin Laden. Du bruker jo ordet «jøde» nesten som et komma. Give it a rest.

sjokomelk
13 år siden
Svar til  Armin Bahrami

Intervju? Trodde det bare var en samtale med kamera på jeg?

Fastwalker
Fastwalker
13 år siden
Svar til  MessyJazz

ER ISLAM FASISTISK ?

Et betimelig spørsmål med andre ord helt vesentlig for debatten rundt islam generelt. Et spørsmålet med henvisning til det denne somalisk kvinnen, nederlandsk parlamentariker, nå flyktining i USA, som uttalte følgende på svensk TV. Hun forklarte utfra innsikt i koranen at islam i sin rene form så er islam helt klart udemokratisk. Islam i et demokratisk samfunn er en selvmotsigelse og helt ute av konteks for å leve i sameksitens med andre styresett. Lover kan i flg koranenkan ikke skrives av mennesker ! Dermed får koranen og islam et sterkt innhold av fasisme.

Ayaan Hirsi Ali Interviewed On Swedish Television:

Så en helt annet link, av det mer fornøyelige slaget som kan stå som eksempel på den frustasjon noen og enhver opplever i våre tider, inklusive tidlogere tider tydeligvis :- ) En høydaer mine venner :-) Dypere sette så er denne youtube filen et godt eksempel på hvilke krefter som styrer alt og det meste på denne kloden.

bin Laden
bin Laden
13 år siden
Svar til  MessyJazz

Les her, jøde.
Kanskje forstår du noe:

I Alf Larsens store litterære verk “Jødeproblemet” han arbeidet på i årene etter andre verdenskrig, benyttes betegnelse «jøden».
Jødene er utstyrt med karakteristiske trekk. Typisk er at de ikke kjenner noen grenser, de vil ikke innordne seg eller vise måtehold på noen områder.
«Jøden» er fanatisk, besatt og skruppelløs. Ethvert middel er tillatt i kampen for å nå målet, han er påtrengende og hensynsløs.
I forretninger bedrar han, han bestikker og kommer med trusler. En konsekvens av disse karakteregenskapene er at jødene er blitt ført ut i den rene galskap, er blitt besatt.
Det er vannviddsfolket, «den nasjonale galskaps kreftknute i menneskelegemet», jødefolket er en forferdelig byll, «rotten» i menneskeheten.
For Alf Larsen dreier «rase» seg om psykiske eller åndelige størrelser.
…Som det løgnfolket jødene er, har de klart å overbevise verden om at de har vært forfulgt gjennom århundrene.
Dette er imidlertid en myte de har skapt. Legenden om det uskyldige, forfulgte jødefolket er verdenshistoriens første og største løgnpropaganda.
Alf Larsens så den moderne verden som en verden i forfall, og årsaken var materialismen. Denne materialismen koblet han til «jøden».

Med sin hensynsløshet er det jøder som er årsaken til forfallet og oppløsningen, til elendigheten i tiden.
Her er vi ved et sentralt poeng for Alf Larsen. Ved at det er jøden som er ansvarlig for materialismen, forstås nazismen som en nødvendig reaksjon.

For Alf Larsen har jøden ikke bare fornektet Kristus, men hater Kristus og har satt seg opp mot en fundamental lovmessighet i historien. Denne kraftens (Kristus`) mål var å utvikle individet til en selvstendig størrelse, i motsetning til folket, massen. Men jødene lever i den store fornektelsen, de revolterer mot verdensutviklingen.

I Jødeproblemet har Larsen også en dagsaktuell politisk agenda. I etterkrigstiden har jødene forsøkt å fordreie og bedra opinionen: de seks millioner døde er et falsum, Anne Franks dagbok et bedrag, og konsentrasjonsleirene et produkt av fotomontasjer. Han er også tydelig i sitt syn på ”staten” israel: «israel er bare jødedommens syfilis.»

Og det som nå truer er en voldsmakt og en terror verre enn både nazisme og kommunisme (visjonær Larsen har forutsett dette allerede for 50 år siden!).

Han avviser at motstanden dreier seg om antisemittisme, de som forsøker seg med den slags kan dra «fanden i vold». Og så kommer det: «Hvis jøderne aldrig før har gjort sig fortjent til en pogrom, så gjør de det nu. Der stunder grufulle tider.»
( http://www.morgenbladet.no/apps/pbcs.dll/article?AID=/20091009/OBOKER/710099953)

Ergon
13 år siden
Svar til  bin Laden

Jeg sjekket google på «alf larsen jødeproblemet» og så vidt jeg forsto dreier det seg om et manuskript som aldri er blitt utgitt og neppe blir det heller. Hvordan har det seg at du vet hva det inneholder da? Og kan du gi noen link eller henvisning til hvor det kan skaffes?

bin Laden
bin Laden
13 år siden
Svar til  Ergon

Linken står rett over hodet ditt.

Leser du ikke overskrifter i jødekontrollerte norske propagandamedier? Jeg gjør det. I siste VG ble det publisert jødisk propaganda om «Talibans»
syreangrep på afghanske jenter.
Bare les hvordan rettskafne norske sauer reagerer på jødisk løgn!

Hvor mange ganger skal det sies at jøder utkler seg som arabere, pakistanere, afghanere for så å begå bestialske forbrytelser og legge skyld på «selvmordsbombere», «islamske fanatikere», muslimske flykaprere som sprengte 2 tårn med fly og det tredje tårnet med bønnens psykokynetisk kraft?
(http://www.nyhetsspeilet.no/2009/12/intervju-med-berit-as/)

Jøde-yankees terrorbanda Black Water (www.blackwater.com) sprenger sivile irakere og pakistanere på markeder og moskeer for å legge skyld på Taliban og pakistanske «selvmordsbombere» for at vestlig hat skulle nå kokepunktet. For at vestlige sauer skulle støtte jødisk krig-mot-terror.
NATO-banda bomber skoler med afghanske barn inne, gjett hvem de legger skyld på!
Prøv å finne på egen hånd info om jødiske ligaer med sionistisk misdannelse «israel» som paraply, som kidnapper og parterer muslimske barn i Marokko og Algeri.
Om barnepartering på Haiti søk på youtube.

«I’m Orthodox, I cannot give,» said rabbi Yaakov Weiner, who heads the Jerusalem Center for Medicine and Halacha. He says under his interpretation of jewish law, he cannot donate his organs or those of his family members. That’s because surgeons harvest organs from patients who are medically brain-dead. Ultra-Orthodox jews like Weiner don’t consider these patients dead, which means removing their organs is murder.

While rabbi Weiner won’t sign an organ donor card, he is willing to accept an organ. He says if a patient has already been taken off life support, and has already been killed, why not use those organs to save a life.
«To us, the ethics of medicine is not discrimination,» said Weiner. «Whoever needs it the most, they’re the ones who get it.»
(http://www.pri.org/health/global-health/global-organ-shortage1850.html)

Les kommentar nr.2 her: http://www.dagsavisen.no/utenriks/article461337.ece?showLast=true&status=showall#responseLastComment

KGBs jødebesetning sprengte sovende ruse-schwein i 2 boligblokker i Moskva for å legge skyld på «tsjetsjenske terrorister»
M-15 sprengte 3 busser i London for samme formål.
Spørsmålet er om det er verdt å anstrenge seg og fortelle dette til vestlig populasjon eller ønsker den selv å tro på jødeløgner?

vantro
13 år siden
Svar til  Ergon

Flertallet av «jøder» i dag er hvite som har «konvertert» til jødedommen.
Jødisk tro/moral (eller mangel på moral) som deler menneskeheten inn i jøder og ikke jøder (umennesker) har gjort det enklere for enkelte mennesker å lure til seg penger/ressurser fra fellesskapet uten selv å bidra til samfunnet.
Det finnes selvsagt også moralske jøder men jødedommen med sin «dobbeltmoral» har gitt mye spillerom for korrupsjon og oppsamling av penger og makt oppgjennom tiden (arv, nettverk osv..).
Mye av bankene, finansverden, media er i dag i kontrollert/eid av mennesker som er «jøder» (det kan være bekymringsfult hvis disse er påvirket negativt av «jødedommens» menneskesyn).

http://www.nyhetsspeilet.no/2009/09/aldri-mer-holocaust/

Se også min kommentar om jødedom og Islam her:
http://www.nyhetsspeilet.no/2010/02/ytringsfriheten-gjelder-kun-for-muslimhets/#comment-19527

bin Laden
bin Laden
13 år siden
Svar til  Ergon

-Bok «Terrorindustrien» forteller hvordan rettsstat erstattes med kontrollstat under dekke av «kampen mot terror» og stiller spørsmål: «er det virkelig dette VI ønsker eller er det psykopater med drøm om ny verdens orden som ønsker det?».
Sitat fra boka: «F.Church, lederen av senatets granskingsutvalg for etterretningsarbeid, hevdet at hvis en diktator skulle ta over i United Stupids, ville NSA muliggjøre det totale tyranni, og det ville være nytteløst å kjempe imot. [diktatoren er allerede på platz]
HVIS VI GÅR OVER DENNE AVGRUNNEN, ER DET INGEN VEI TILBAKE».
Det finnes hundretusener av stupid skruer som sørger for at denne djevelske maskineri skulle fungere som smurt.
De forstår ikke at med hver dreining strammes det grepet om deres egne halser.
De forstår ikke at de bygger en felle for deres eget avkom.

-Bok «Alt for israel» forteller om norske borgere som under jøde Håkon Lies styre gikk i Mossads tjeneste, leverte hemmelig militær informasjon og hjalp misdannelsen «israel» til å utvikle atomvåpen. Men først og fremst ga de sin lojalitet til fordrivelsen av palestinere fra sine hjem. Blant de ivrigste var Trygve Lie.
Odd Karsten Tveit forteller i boka om projødisk propaganda i Norge, løgner og fordekte hensikter, om politikernes maktspill, og gir et korrektiv til etablerte myter.

Bok «Sjokkdoktrinen» forteller bl.mye annet hvordan jødiske oligarker i ruseland har «privatisert» alle naturressurser i ruseland uten å betale 5øre for det, og nå bestemmer alt der.
Den forteller at sionist-makthavere ga beskjed til «israelsk» næringsliv å starte produksjon av sikkerhetsutstyr etter IT-bransjens krasj i 2000.
Etterspørselet ble skapt 11.09.2001 da utstyret ble revet verden over uten spørsmål om pris.
Den forteller om hvordan jødekontrollerte IMF og verdensbank kveler fattige land. Hvor mange jøder har du sett protestere mot bestialske jødiske krigsforbrytelser under Gaza-massakren?
Eller så du jødeunger male dødsønsker til libanesiske barn på jødiske raketter ?
Gikk du glipp av reportasje om jødeturister komme med kaker og kaffe til Gaza-grensen for å NYTE synet av drap?
Men jøden har mange nyttige idioter i verden.
Fordi i bunn og grunn stammer de fra samme far SATAN.

Ergon
13 år siden
Svar til  bin Laden

Hei igjen, bin Laden. Når jeg klikker på linken» rett over hodet mitt» så får jeg opp en side i Morgenbladet hvor det står:

Ønsket artikkel finnes ikke! Vennligst oppdater nettleser eller gå tilbake. (MO,20100219,,209253086,AR).

Har du en annen link jeg kan bruke? Hvis ikke behøver du ikke å svare; da bare glemmer jeg det.

bin Laden
bin Laden
13 år siden
Svar til  Ergon

Hei, Ergon.
Det var den kilden jeg siterte fra.
Jøden var kjapp med å feie artikkelen under teppe.
Leserkommentator i ovennevnte linken til dagsavisen peker også flere ganger på dette fenomenet.
Sann info forsvinner fra jødekontrollerte nettet, kun pro-jødisk propaganda får stå.
Du antar helt korrekt at Jødeproblemet dreier seg om » et manuskript som aldri er blitt utgitt og neppe blir det heller.»
Makten i Norge ble kapret av jødisk mafia rett etter krigen, så det er håpløst å forvente at den vil tillate utgivelse av Jødeproblemet.
Eneste utvei er underground-trykkeri.
Jødisk mafia i Norge (som i hele verden) begynner å hjernevaske befolkning allerede på barneskoler.
Elever presses til turer med «hvite busser» til Tyskland selv om jødisk bestialitet i Palestina lang overgår nasistenes.
En ukrainsk journalist forsøkte å spore opp 15 ukrainske barn «adoptert» av jøder til sionistisk misdannelse «israel». Alle sporene endte ved statlige jødiske sykehus der barn ble partert til organsalg.
Telling går på titusener av barn fra Ukraina og Øst-europa.
Jøden har ikke styr på pikken sin, sodomi er et utbredt fenomen blant jødiske hanner og hunner.
Inn i elevenes hode bankes det vrangforestilling av pervers knulling og slikking er ikke noe sykelig, men sunt og godt.
Sodomi er en menneskerett langt foran rett til å beholde sine organer.
Langt foran palestinernes rett til deres egne land og vann.

Jødeproblemet ville ikke være noe problem i det hele tatt om ikke bred støtte til jødiske «verdier» blant vestlig populasjon.
Ha en god helg. Hilsen bin Laden.

Vandalf
Vandalf
13 år siden
Svar til  Ergon

Hei bin laden nå får du ta og bremse litt med det jødehatet ditt. Jeg skammer meg på dine vegne!

«Jøden har ikke styr på pikken sin, sodomi er et utbredt fenomen blant jødiske hanner og hunner.
Inn i elevenes hode bankes det vrangforestilling av pervers knulling og slikking er ikke noe sykelig, men sunt og godt.»

Alvorlig talt, er du ikke helt i vater? Jeg gremmes over slike uttalelser…

Har du forøvrig fått med deg det massive presset mot Mossad som utspiller seg i vestlige aviser om dagen?

Hvordan er det mulig dersom «jøden» kontrollerer mediene?

smurfen
Moderator
13 år siden
Svar til  Ergon

Presset mot Mossad fra vesten Vandalf ??
Si meg hvilket annet land i verden som kunna latt sin etteretning henrette lederen av Israel uten at landet ville blitt teppebomba få min etterpå ?
bin laden har faktisk noen poeng selv om han bruker sterke ord, men det velger jeg og ikke se på så bokstavlige, mer som utrykk for frustrasjon
Nå skal man seff ikke dra alle jøder under en kam, nesten halvparten av jødene er i mot krigene og invasjonen av gaza osv, men at dem lider av den verste av alle 7 dødssyndene som er hovmod kan ingen nekte for, dem føler seg som et utvalgt folk som står over andre raser og etter WW2 så tok dem faktisk makten i Norge og har den dag i dag stor makt her med 37 medlemmer på tinget som er med i Israels Venner
Hakon Lie og Hauge skaffet Israel over 200 atombomber igjennom hemelig tungtvannsalg, nok til og sprenge hele verden i lufta, Hauge og Lie mm har konsekvent utrydet alle politiske motstandere i norge ved hjelp av mossad/CIA, Mossad fikk og hjelpe av norsk etteretning til og henrette en uskyldig på lillehammer
Som bin laden sier så blir vi hjernevasket allerede som små barn med jøde proppaganda, husker selv da jeg gikk ut av skolen så trodde jeg at vi levde i en rosa sosialist boble, eneste uretferdigheten man viste om var at mange i afrika sultet, men det fikset sosialistene opp i med u-hjelp, jøder ble til såpe og lampeskjermer som er blank løgn og propaganda, da jeg gikk ut av skolen så trodde jeg at dem stakkar stakk jødene hade lidd så grusomt at klart vi måtte gjøre alt i vår makt for at dem skulle få alt dem ville
Det var jo kun jøder som døde under WW2
Småbarn blit tvunget med i hvite busser og fotalt skrekk og rene eventyr historier, alt ofte finansiert av anonyme givere seff
Det er som en kopi av det som skjedde da kristenommen var på retur, da kom Dante med sin skrekk historier om det grusomme helvette og evige pinsler vist en ikke ga sitt liv til Jesus
Negative artikler om zionistene har en tendens til og forsvinne ganske for fra nett og fra Arkiver i MS media
Rart at du som er en bekjemper av fattigdom forsvarer zionistene Vandalf
Zionisten Rotchild ved hjelp av Bilderbergerene er på god vei til og ta verdensherredømme nå
Rotchild har konsekvent gått inn i alle u-land i verden og tvunget på dem lån dem ikke kan betjene via IMF og VB for så og tvinge fra dem alle natur resurser og nasjonale skatter og rettigheter som en løsning på inkassoen dem viste kom, dem som har nekta og ta i mot kjempe lån har blitt drept ganske fort av sjakalene til CIA og Mossad
Rotchild har drept på hundrevis av millioner med sult og sykdommer for og sikre sin og resten av zionisteliten sin velstand og makt
Men dette er bare starten, det hele handler om pyramiden der en bitteliten elite eier verden og resten er i en lutfattig slaveklasse for dem
Nå er vi der på Pyramiden at 6000 av 6 milliarder eier 60% av jorden, nå er det neste hopp der dem 6000 skal reduseres til 50-60, Rotchild, FE, IMF og VB sitter på alt gull nå etter at dem på få mnd ranet til seg allt gullet i Europa og USA i 2004
samtidigt har dem tvunget all verdens land store lån kamuflert som stimuleringspakker osv som vil føre til at dem fleste nasjoner går konkurs, man får hyperinflasjon med tilsvarende kjempe renter, hvem er det da som er i stand til og overta alle banker i verden og alle nasjonal gjeld ?
Jo akkurat dem samme som gav ut dem gigantiske låna, snart er det Zionistene som eier banken din og låna dine som eier huset ditt og deg
Alle dem som vi ser på som rike i dag forsvinner ned i fattigklassen og kun eliten gjenstår, alle nasjoner må si fra seg nasjonale skatter, resurser og rettigheter som løsning på låna dem ikke kan betjene
Vi vil se nyaktig det som allerede har skjedd i nesten alle afrikanske, Sør og mellom amerikanske land og noen asiatiske
Hele 2012 greia er kun et kjempe komplott for og ta verdensherredømme
Noe er på gang ganske snart for zionistene rner til seg enorme mengder organer fra Palestinere, Haiti, Ukraina og mange andre plasser, tydligvis så vet dem noe vi andre ikke vet og at dem snarilg vil få bruk for ufattlige mengder organer
Er det myten om at Zionistene skal starte WW3 i månedskifte Oct/Nov 2010 med invasjon av Iran som startskuddet som dem selv har i sine profetier dem venter på ?
5 Mossad agenter ble arrestert utenfor Twin Tower i 9/11, 4000 jøder kom ikke på jobb den dagen, Mujhadin og CIA agent Osama Bin laden eller Tim Osman som han kallest var flere ganger på jødiske sykehus og fikk dialysebehadling i 2001, i 2002 døde han av nyresvikt
Som MC Cain og Pailins valgkampvideo som henviste til Nostradamus spådommer for at Obama var anticrist som grunn for og stemme på Republikanerene så kommer og profetiene til og bli en viktig del av kampen for eliten for og fullføre pyramideprosjektet sitt sånn som alltid før
Man har sett det i lang tid nå, nye jordskjelv hver eneste dag, rare er at alle skjelv starter 10 km nede i havbunnen, dem kommer i sjø eller tett ved, det er ingen dyr som varsler i forkant sånn som med naturlige skjelv, Alt tyder på at skjelvene blir produsert fra båt med Seismik i Tesla frekvenzer, kraftige vær kattastrofer blir forårsaket med Haarp
LHC får dem magnetiske polene til og flytte på seg
Sist i Danmark i går med et 4.7 skjelv, ville ikke overaske om vi får et 4-5 skjelv her i landet neste dagene..
Dem vet seff at det kommer til og bli opptøyer når dem overtar så da ligger dem i forkant seff med og svekke og fordumme befolkningen med GMO, Vaksiner Stråling, Chemtraial SMG, Codex osv…
Alt har som fellesnevner at det angriper hjerne, imunforsvar og nervesystem
Du er litt sånn som slaven til godseieren Vandalf, HVorfor skal vi klage eller bry oss, allerede som nyfødt har vi vunnet i lotto som får jobbe for en herre som gir oss cirkus og brød
Jeg kunne sikkert skrevet en avhandling om hva som kommer til og skje dag for dag dem nærmeste årene, men skal ikke ta med plas her nå
Det er vel og greit og leve i en rosa boble og kose seg, lukke øyner og tro at alt er bra, for min del så velger jeg istede for og la barna tro at vi lever i en rosa boble heller bruke tid på at barna mine har en rosa boble og leve i om noen år

J.Johansen
Skribent
13 år siden
Svar til  Ergon

Vandalf,
Det er vel best for alle å forholde seg til realitetene i verden, og ikke til de plantede og programmerte imaginære virkelighetsfordreininger og vrangforestilinger?

Jøder; “Føl Makten” eller “Redde Lille Mus”?
http://www.riksavisen.no/?p=449

Lyver Joseph Aaron, fra Jewish World Review? Joseph Aaron er Redaktør av “The Chicago Jewish News”. Publisert 10. Oktober, 2007 / 28 Tishrei 5768

“Feel the power“, By Joseph Aaron
«Den første av sin årlige liste [Vanity Fair] av hva som blir kalt Det Nye Etablissementet, de 100 mest mektige, mest innflytelsesrike menneskene i det Amerikanske samfunn. Hva som er absolutt forbløffende, overveldende med listen er hvor mange Jøder som er på den. Jøder utgjør 2,5 % av den amerikanske befolkning, så det skulle være 2 eller 3 Jøder på listen. Gjett igjen. Listen av Vanity Fair’s top 100 innkluderer, gjør deg klar, 51, ja 51 Jøder. Minimum.»
http://www.jewishworldreview.com/joe/aaron101007.php3

Det er klart at ytringsfriheten blir skadelidende for muslimer sådann.

Vandalf
Vandalf
13 år siden
Svar til  Ergon

Her var det mye preik og lite innhold, smurfen. bin laden har ingen poeng i det hele tatt, slik jeg ser det. Kun hatefulle ytringer som jeg gremmes over å lese.

Du uttaler deg på vegen av jøder (ref hovmod) uten at jeg kan se at du har noe grunnlag for å gjøre det. Det er ikke jøder som er problemet, det er mennesker. Og et er på tide leserne klarer å få det trengt inn i pappen sin. Det gjelder selvsagt mister antijøde Johansen himself som jeg siterer;

«“Feel the power“, By Joseph Aaron
“Den første av sin årlige liste [Vanity Fair] av hva som blir kalt Det Nye Etablissementet, de 100 mest mektige, mest innflytelsesrike menneskene i det Amerikanske samfunn. Hva som er absolutt forbløffende, overveldende med listen er hvor mange Jøder som er på den. Jøder utgjør 2,5 % av den amerikanske befolkning, så det skulle være 2 eller 3 Jøder på listen. Gjett igjen. Listen av Vanity Fair’s top 100 innkluderer, gjør deg klar, 51, ja 51 Jøder. Minimum.”»

Vel hva sier dette deg, Johansen?

Kanskje de rett og slett er flinkere, mer handlekraftig og intelligente enn de mange forståsegpåerne som fyller dagene sine med å hetse jødene fremfor å gjøre noe vettugt her i livet?

Vandalf
Vandalf
13 år siden
Svar til  Ergon

Her kan man lese om statsministeren i Israel og Moassad i en angivelig sionistkontrollert avis…

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/midtosten/artikkel.php?artid=593543

Men så har de vel en agenda med å la avisene (som jo vi alle vet er styrt av sionistene, selvsagt er de det!) få lov til å skrive om denne saken?

En del av en større sammenheng vi uopplyste ikke forstår på det nåværende tidspunkt?

smurfen
Moderator
13 år siden
Svar til  Ergon

Blir bare kvalm av sånt pisspreik Vandalf
Hver jævla gang noen kritiserer den zionistiske eliten så skal noen vri det til at en hater alle jøder
Det blir bare så patetisk og latterlig og dra frem antisemetist kortet hver gang noen er unig med en zionist
vi er da alle enkeltindivider med ansvar for egne handling
Enten du liker det eller ikke så må du svelge mange kameler i nær fremtid som med 9/11, NWO osv..
Nå skal ikke jeg kritiser så veldig for jeg var akkurat der du er nå en gang i tiden Vandalf
Fakta er at barna dine kommer til og vokse opp som slaver for Zionistene og NWO trolla vist ikke store deler av befolkningen våkner snart og inser hva som er i ferd med og utvikle seg bak ryggen vår
Mye tomt prat sier du ? vel jeg kunne lagt med hunrdrevis av linker som beviser akkurat det jeg skrev over men med så arrogant prat så hadde du nok ikke klikket en eneste en av dem alikevel

Anonyme investorer kjøper opp statsgjeld med høy rente i stor fart nå, storbritania har høyere gjeld en Helles og vil kolapse på slutten av året, dominospillet er startet
Så hvorfor redder ikke Gordon Brown landet sinn når David Cameron mm forteller hvor dem er på vei ?
Gordon Brown skiltet med fem økonomer som var enige med ham i at utgiftskutt burde utsettes en stund til. Da presenterte David Cameron i Toryene et brev hvor 20 økonomer mente kuttene burde komme fort. Brown presenterte deretter nettopp et brev fra 70 økonomer som mente kutt burde utsettes.
Dem aller fleste av våre statsledere er bare puppets og nikkedukker for NWO, Zionistene og Bilderbergerene og gjør det dem blir fortalt dem skal gjøre

Men det er bare å ta det rolig. Det vil bare bli en overføring av verdier i litt ruskevær. En bør kvitte seg med gjeld og investere 1/3 av sparepengene (eller det som skulle vært sparepengene) i fysiske varer for å beskytte deg mot inflasjonen du ikke ser. Den er her for full styrke. Vi er faktisk inne i en hyperinflatorisk modus i dette øyeblikk. Det er ikke uten grunn at vi allerede snakker om amerikanske trillioner.
Når du har gjort dette, er det bare å lene seg tilbake i stolen og titte på tv det neste tiåret, hvor du med grandiosa og fjordland kan se på den økonomiske tsunamien. Høydepunktet blir deflasjonen, som kommer i etterkant av inflasjon, og som kommer til å sørge for tilbaketrekning av de samme pengene vi blafrer litt med og løper til den første og beste svenske og bank med. Svensken og banken stikker av med pengene, mens de fleste blir sittende sammen med alle de andre i gjeldsfella. Og der sitter de uten muligheter til å komme seg ut. Svensken er dessverre ikke særlig lurere enn oss, og er like hypnotisert av spillet i det han tar opp gjeld for å kjøpe lodd han også.
Når har en hel verden gamblet alle sparepenger OG fremtidig inntekt på ett eneste lodd – boliger, og vi er nart bare 15 minutter unna lotteritrekningen – Spennende.
I 100 år har vi økt penger i poolen, slik at vi nå dobler antallet fortere og enda fortere. Å holde styr på alle pengene er også vanskelig. Så vanskelig at selv nasjoner må trikse litt med tallene. Nå har det gått så langt at stater begynner å gå konkurs. Samtidig flyter dollar-bobla på en elektronisk papirflåte som lekker som en sil og begynner å miste flyteegenskaper. Men i takt med euforisk bonustrampeklapp fra Wall Street, som fungerer som ekstra kjetting og betong på papiret, økes antallet penger i poolen med krisepakker – pakket i papir.
Kanskje begynner de samme statene å bli irriterte og folket forbanna. Proteksjonisme og uenigheter popper muligens opp som paddehatter, og så kommer folk som Hitler til makta…..ja, så skjønner du sikkert resten.
Så ta det helt rolig. Vi er trygge her i Norge med oljen og kysten vår. Og så har vi jo et eget forsvar….og………. ja fortell hva mer vi har Vanndalf som skal redde oss ?

http://www.abcnyheter.no/nyheter/okonomi/100221/dominobrikkene-faller

Vandalf
Vandalf
13 år siden
Svar til  Ergon

Her må vi skille snørr og bart, smurfen!

Jeg angriper bin ladens hatefulle innlegg, og du følger opp med en lang oppramsing av ditt syn på hvordan verden henger sammen. Fullstendig irrelevant i forhold til det jeg tar opp, altså mye preik og lite innhold.

Jeg snakker ikke om sionister, jeg snakker om hetsing av jøder som er mennesker av kjøtt og blod, som du og jeg. Dette vet du, så ikke kom med det tullballet ditt om at jeg forsvarer sionister. Jeg kjenner raseriet i kroppen over den seneste Mossadskandalen, men det er ikke dermed ok å hetse jøder som gruppe av den grunn. Skjønner man ikke det er det godnatt for min del, da er det ikke mer å diskutere, i hvertfall ikke fra min side.

Du sier at;

«Nå skal ikke jeg kritiser så veldig for jeg var akkurat der du er nå en gang i tiden Vandalf»

Jeg tror du tar feil her, smurfen. Jeg har et nyansert syn på hvordan tingene henger sammen. Det samme kan ikke sies om deg. Alt leder tydeligvis til den onde Rotschildfamilien og alt som skjer på denne kloden synes å være iscenesatt av denne ufyselige gjengen.

Det er like naivt som det er historieløst å påstå noe slikt.

Når det gjelder den pågående finanskrisen, så sa jeg allerede i 2003 at dette systemet kommer til å kræsje. Man trenger ikke være et geni for å forstå at en gjeldsdrevet økonomi før eller siden møter veggen og faller i grus.

Jeg hilser det velkommen, selv om det blir «et helvete på jord».

Det kapitalistiske systemet er som et gigantisk pyramidespill og nå ser det ut til at det ikke er mulig å bygge stort mer på denne pyramiden.

smurfen
Moderator
13 år siden
Svar til  Ergon

Nå er jeg verken jødehater eller Vandalf hater, derimot så pleier du stort sett og få pluss tomler av meg, du er veldig korekt, nesten litt kjedlig hehe, savner litt fremsynthet, avsløring av konspirasjoner osv i kommentarer, men rekker kanskje med det jeg bidrar med på forumet her :P
Berømmer deg for den flotte kommentaren du hadde lørdagskveld, ble rørt av den
Tiden vi er inne i nå er for og bygge broer, ikke rive ned så du er hjertlig velkommen til en fredspipe :)

Vi er nok enige om at jøder er en slag mennesker dem og på en slags måte og at man trenger ikke være rakettforsker for og se at verdensøkonomien vipper på stupet
Du har sikkert rett at i historien så kan man ikke skylde alt på Rotschild dynastiet og Rockenfeller, men når man graver litt så finner man fort bindinger til CIA, Sculs and Bons, Iluminati, Frimurere, Bilderbergere, IMF, V-B, Ap osv, Hakon Lie og Hauge sa selv at deres misjon i verden var og bidra til at et stor Israel ble bygd, Zionistene utgjør 0,2 % av verdens befolkning men styrer det meste, det syns jeg blir feil
når 90% av konspirasjonene er fullført så blir det litt dumt og kalle dem siste 10% i NWO planene for en konspirasjonsteori
Jeg er fremsynt og ser store farer i nær fremtid og prøve og gjøre noe med det, du mener at alt er som det alltid har vært så vi er nok enig om og være uenige der så debatt avsluttet for min del :)

Vandalf
Vandalf
13 år siden
Svar til  Ergon

smurfen!

Jeg setter deg høyt, vit det! Vi er i all hovedsak enige og jeg ser mange av de samme farene du skisserer (som du leser av mine innlegg). I dette tilfellet tente jeg på alle plugger av bin ladens hodeløse innlegg, og når jeg såg ditt forsvar av han så måtte jeg fysisk trykke øyeeplene mine tilbake der de hører hjemme, derav mitt utbrudd til deg, sorry for det!

bin Laden
bin Laden
13 år siden
Svar til  Ergon

Det var israellobbyen i US som startet Irakkrigen.
Den amerikanske aggresjonen i Irak hadde ingenting med amerikanske nasjonale interesser å gjøre. Irakkrigen har kostet United Stupids $3 trillioner (ifølge nobelprisvinneren Joseph Stiglitz), mer enn 4.000 drepte yankees, over 30.000 sårede, mer enn en million drepte irakere og mer enn 4 millioner interne flyktninger i Irak. Og det er nettopp dette som aggresjonen dreide seg om: nemlig å sikre profitten til det militær-industrielle komplekset og å fjerne hindringer for israels territoriale ekspansjon.

Israellobbyen har slik makt over USA at selv tidligere president Jimmy Carter, en god venn av sionistisk misdannelse israel, er blitt demonisert for å ha brukt den høflige betegnlsen –apartheid – på folkemordet som har funnet sted i flere tiår nå mot den palestinske befolkningen på Vestbredden og i Gaza. Israel har i flere tiår stjålet palestinsk land, noe som er et klart brudd på internasjonal lov, men ikke blitt straffet fordi amerikanske myndigheter bruker sin vetorett til å forhindre at israel blir holdt ansvarlig under internasjonal lov.

Den israelske avisen Haaretz, som er mer åpen om den amerikanske israellobbyen enn noen amerikansk eller norsk avis, skrev den 4 desember 2009 : «Hver nyansatt i USAs regjering må gå gjennom en grundig bakgrunnssjekk ved den israelske lobbyen i USA». http://www.haaretz.com/hasen/spages/1132797.html

Som eksempel gir Haaretz Charles Freeman, som Obama utnevnte som leder for the National Intelligence Council, men som ble fjernet fra stillingen fordi den israelske lobbyen mente at han var «anti-israelsk».

USA kaller seg verdens eneste supermakt, men de har ingen uavhengig stemme i Midt-Østen. Det er Avigdor Lieberman, utenriksminister i israel, som bestemmer USAs midtøstenpolitikk.

Den kjente kommentatoren Paul Craig Roberts skriver: ”USA er ikke noen supermakt. USA er ikke en gang et land. USA er en koloni under israel.”

(leserkommentar fra http://www.dagsavisen.no/meninger/article458433.ece?pageNum=2&status=showall#response)

Ergon
13 år siden
Svar til  Armin Bahrami

Hei Armin. På Facebook er det mange som er enige i mye uten at det betyr all verden. Jeg forstår at du gjerne vil at samfunnet og dens styresmakter og maktredskaper skal være perfekte, men det er de ikke og har aldri vært det. Heller ikke i det demokratiske frihetsts- og rettssikkerhetsparadiset vi i Norge liker å omtale oss selv som. Husk at Makt er Rett.

De gruppene som har kontroll med statsmakten kontrollerer også media. Selvsagt brukes disse til å fremme makthavernes agenda. Å tro noe annet er tåpelig. Det har derfor ingeting å si hva den enkelte journalist, politimann, soldat eller lærer mener eller har av holdninger. Går de utenfor den politisk korrekte rammen gjetes de på plass igjen. Vil de ikke på plass får de sparken eller man setter inn mere drastiske tiltak mot dem.

Du skal heller ikke glemme at Norge befinner seg som en krigførende nasjon i det kristen-zionistiske korstoget mot Islam. Korstoget er også blandet sammen med mere verdslige mål som kontroll over naturressurser og land. Byttet er der for de som vinner det.

Vil du forandre på dette og skape en mere «rettferdig» verden bør du ta tak i de grunnleggende problemene og utfordre de tabuene makthaverne har basert makten sin på. Personlig tror jeg du kommer lenger den veien og i alle fall vil du ha det mere moro enn nå. Årsaken til det er at du kan oppfattes som en sutrende forsvarer av «din egen syke mor». Overlat den rollen til andre og bruk den offensive legningen din der den kommer mere til sin rett.

Lise Tollefsen Slembe
13 år siden
Svar til  Ergon

Hei Ergon!

Du har noen gode poeng i det du her kommenterer men også er jeg uenig i noen av dine meningsytringer her.

La meg ta for meg det andre avsnitet i kommentaren din som går på hvordan blant annet journalister,politimenn, soldater, lærerer og andre stastansatte tjenestemenn/kvinner er underlagt seg statsmakten og at det sitter grupper over statsmakten igjen som sitter og trekker i alle trådene med hensyn til hvordan verden skal se ut og hva mennesket har med å forholde seg til! Som for eksempel David Rockefeller og hans ondskapsfulle agaenda som blant annet er det store korrupte legemiddelindustrien.

Og de kristen-zionistiske korstoget du mener Norge befinner seg i som en krigførende nasjon (som jeg er enig med deg i) er jo nettopp skapt som årsak av at våre egne makthavende, d.v. s våre regjeringspolitikere og andre stortingspolitikere igjennom tidene har drevet sitt eget politiske dobbeltspill og sin egen religion ved å blant annet reise på jevnlige på Bilderberg-grupper møter/sammenkomster der de er med på å knytte useriøse samarbeidsavtaler MED menn som David Rockefeller, MED styrtrike og korrupte zionister, MED useriøse og korrupte rikinger i legemiddelindustrien og andre useriøse og korrupte utenlandske forretningsfolk.

Og som vi nå alle burde vite er målene til David Rockefeller og WHO å skape eksisterende/ikke eksisterende pandemier og sykdommer, stor fryktfølelse og panikk blant verdens befolkning, reduksjon av verdens befolkning, samt hersk, splid og ville oppstander og opptøyer mellom forskjellige religiøse grupper i denne verden.

Det finnes INGEN UNNSKYLDNING for at makthavende her hjemme som er våre egne regjeringspolitikere skal skyve noen form for skyld over på andre land for at Norge er i ferd med å gå til grunne økonomisk som årsak av useriøse og skadelige samarbeidsavtalene disse – våre politikere har vært med på å inngå over lang, lang tid.

Og hva reliogionkonflikter her hjemme angår, så er det helt og holdent Stoltenberg med hans regjering og andre passive dobbeltmoralister av tidligere og nåværende stortingspolitikere som står ansvarlig for disse.

Lise

Uenur
Uenur
13 år siden

Han må da få si det han vil,og vi trenger ikke å like det.Om noen derimot velger å følge oppfordringen,så må de dømmes til lovens strengeste straff.
Er det ikke sånn det bør være da?

T
Skribent
T
13 år siden

Veldig bra artikkel. Dette er noe som må på dagsorden før det går for langt, vi kan ikke la hatet tilspisse seg, fremprovosert av media og dens bakmenn. Skrev en kommentar under Tabu artikkelen til Hans i natt relatert til tema;

Det er veldig mye “splitt og hersk” og fremprovosering av visse reaksjoner, fokusering på muslimer, trusler, “ytringsfrihet,” osv. i media om dagen, mon tro hva det ender i… noen mener at muslimene er en trussel for ytringsfriheten, og at de undertrykker kvinner, ok; så da er vel medisinen og trakassere deres religion på førstesiden av landets nest største avis? Dette er mat for trolla, og Siv Jensen er god og mett.

Presidenten i Iran er en Holocaust-fornekter, og som vist over (kommentar av «Belzebob» som viser forfølgelsen av de som tviler på den offisielle Holocaust myten) så er det sanksjoner i vente for den som faller under denne kategorien…

…flere land har sendt krigsskip til Jemen… kampene tar seg opp i Afghanistan og sender ringvirkninger filtrert via CIA til Pakistan… Irak er “Babylon i flammer” og Iran er strategisk ute og handler anriket uran… Israel har atom-bomber nok til å fronte Rothschilds som igjen fronter Monarkiet/ Vatikanet som igjen fronter noe skjult, 13 blodlinjer av Illuminati og det som hemmeligere er… “they” har planlagt dette lenge og i følge kommentarene til Otto og Smurfen tidligere i dag, så var Nostradamus en av “they.” Han la således planen frem for oss, “hidden out in the open.”

Nå som folk begynner å våkne er vi i en kritisk fase, noen løper i armene til høyre-ekstreme, venstre-ekstreme, eller blitzere; rebeller, er i opposisjon, men oppnår ikke resultater fordi kunnskap og deling av informasjon er den eneste løsningen; og kjærlighet er nøkkel nr 1…

…til slutt; ytringsfrihet er mer enn å tegne profeten, ytringsfrihet er mer enn å provosere… ytringsfrihet er opplysning av mørke kroker som gjør hva de kan for å forbli usett, ytringsfrihet er nøkkel nr 2.

Sitat av svar til kommentaren, Smurfen;

Som du er inne på så har hat-kampanjen mot muslimer eksplodert siste år fra MS Media mm, massene skjønner ikke at dem blir brukt som nyttige idioter for They og deres agenda, det hele minner om det som skjedde i forkant av WW2 mot jøder og østeuropere, snart kommer Siv Jensen med forslag om og sette gule stjerner på Muslimene, forslag om at dem alltid skal bære legitimasjon på seg er komt for lengst
En invasjon av Iran vil nok ha stor støtte i befolkingen nå, Iran som en stor trussel mot verdenfreden uten en eneste atombombe, Israel med sine 500 A-Bomber er ikke en trussel
Man kan sikkert si mye om president Mahmoud Ahmadinejad, men en ting er sikkert, han er ikke suicidal, han er ikke dummere en at han vet at et angep på Israel ville ha ført til at max 5 min etter angrepet så ville Iran vært fjernet fra kartet
2 artikler på samme tid i DB sier sitt, første artikkel var at Norge er med på et prosjekt som skal overvåke og fange opp unormal oppførsel i det offentlige rom med store mengder overvåkingskamera og overvåkingsprogrammer på nett, den artiklen fikk 60 kommentarer
Den andre artiklen som var nok en hat artikkel mot muslimer fikk over 500 kommentarer og med flere tusen tomler til hatkommentarene og noen få til dem som tok muslimene i forsvar
Selv min gamle mor som aldri har sagt et vondt ord om noen i sitt liv syns nå det er litt fælt med disse muslimene som kommer til landet vårt og stjeler, voldtar og dreper
Vel en ting er sikkert og det er at vist vi ikke snart våkner alle mann og begynner og tenke selv og inser at vi kun blir brukt som noen nyttige iditoter for They og deres Agenda så har vi selv bidratt med våres egen undergang…

ReXoR
ReXoR
13 år siden
Svar til  T

«,snart kommer Siv Jensen med forslag om og sette gule stjerner på Muslimene»
FEIL.
Riktig: «snart kommer Siv Jensen med forslag om og sette gule halvmåner på Muslimene»

:)

arifkarim
arifkarim
13 år siden
Svar til  Armin Bahrami

Trenger vi virkelig dette? Muslimer ble «verdenskjent» da CIA lagde en muslimsk stereotyp med hårete skjegg / bart til å gjelde «alle» muslimer, uansett om de tilhørte fiktive Al-Qaeda eller ei. Per definisjonen ble både faren og bestefaren min, «automatiske» terrorister etter 9/11, bare fordi de har hatt bart siden ungdommen sin! :D Altså leeenge før CIA trente Mujahedeen i Afghanistan… Man undrer om muslimer med skjegg var like farlige da, enn om de er nå, men en ting er sikkert: Alle så Osama Bin Ladens bilde i skjeggete muslimer som noe ondskapelige vesener de «husket» fra TV… ;) Og vi som trodde at propaganda-driften avsluttet etter Hitlers fall….

ReXoR
ReXoR
13 år siden
Svar til  Armin Bahrami

Muslime hadde blitt nektet å gjøre det på eget initiativ for å proterstere. Dette pga Zionistene ville sagt at det var misbruk av deres jødearv og holocost.

desverre.

Ergon
13 år siden
Svar til  T

Vel en ting er sikkert og det er at vist vi ikke snart våkner alle mann og begynner og tenke selv og inser at vi kun blir brukt som noen nyttige iditoter for They og deres Agenda så har vi selv bidratt med våres egen undergang…

Det er vel ikke mangel på tenking og forståelse av problemet, tror nå jeg da, men snarere mangel på evne til målrettet og offensiv samhandling. Mitt håp er at NS kan være kimen i en slik utvikling.

arifkarim
arifkarim
13 år siden

Endelig en artikkel jeg har ventet lenge på! Dagbladet har gått systematisk til verks for å øke sitt fallende salg: Publiseringen av den omstridte Muhammad-karikaturen, reaksjoner fra troende kommer naturligvis; muslimer i Norge stemples som islamist-sympatisører = salget øker! ;) Noen skitne korporative triks er nok til å lure hele nasjonen trill rundt en «frykt» som ikke eksisterer. Og nå mener plutselig den norske politiet (etter å ha ransaket huset hans) at han ikke er så «farlig» allikevel, og kan trygd reise til Medina for islamske-studiene sine:
http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=589562

Dobbelmoralen? Ja, såklart det er en dobbelmoral her, som alle de andre livetsområder. I går under debatten om Mossads skjult likvidering av en Hamas-leder, mente en idiot at den jødiske befolkning har en naturgitt rett til å eie staten Israel på palestinernes jord, bare fordi de «kom» dit først:
http://www.dagbladet.no/2010/02/17/nyheter/hamas/utenriks/10442459/?commentId=4291523#comment_4291523
Det han imidlertid «glemte» at nordmennene selv antageligvis bor på et stykke jord som idag burde kalles for Sameland :) :
http://no.wikipedia.org/wiki/Samenes_historie

La oss høre den virkelige og åndelige delen av islam, skrevet av den berømte sufien Rumi, under siste korstog-tiden:

Husk alltid at dagens islam og muslimer, slik de belyses i vestlige medier er resultat av en gammel planlegging, selvfølgelig planlagt av vår kjære illuminati-agenter:
«The Third World War must be fomented by taking advantage of the differences caused by the «agentur» of the «Illuminati» between the political Zionists and the leaders of Islamic World. The war must be conducted in such a way that Islam (the Moslem Arabic World) and political Zionism (the State of Israel) mutually destroy each other.»
http://www.threeworldwars.com/albert-pike2.htm

Tusen takk for du avslørte dette Pike…. :)

vantro
13 år siden
Svar til  arifkarim

Takk for linken om Albert Pike og de tre verdenskrigene:
http://www.threeworldwars.com/albert-pike2.htm

Er Jødedom og Islam «korrupte» religioner som brukes av “Illuminati”?
Jødedom og Islam ligner ganske mye på hverandre.
Begge religionene påbyr omskjæring av smågutter som en pakt mellom Gud(?) og en påminnelse om at en ikke er som andre mennesker.
En troende jøde vil dele menneskeheten opp i jøder og ikke jøder.
Islam deler menneskeheten opp i troende og vantro.
Jødene har stelt i stand mye elendighet ovenfor ikke jøder med kriger osv. (ref. Det Gamle Testamentet som også er en «inspirasjonskilde» for mange «kristne»).
Muslimene har også ført/fører flere kriger mot vantro og undertrykkelse av anderledestroende er utbredt der hvor muslimene er i flertall.

“A young Hindu gentleman came to see me, and a very pious man he proved to be: a worshipper of Vishnu, employed as a clerk or secretary of one of the Indian delegations at the UN. He had been reading the works of Heinrich Zimmer on Indian art, philosophy and religion, works that I had edited many years before, and which he wanted to discuss. But there was something else he wanted to talk about too.

“You know, ” he said after we had begun to feel at home with each other, “when I visit a foreign country I like to acquaint myself with its religion; so I have bought myself a Bible and for some months now have been reading it from the beginning; but you know” … and here he paused, to regard me uncertainly, then said, “I can’t find any religion in it!”

The Causes of Hostility Towards Jews: A Historical Overview
http://www.cassiopaea.org/cass/hostility-jews.htm

arifkarim
arifkarim
13 år siden
Svar til  vantro

Dette har du visst helt rett i. Alle religioner er misbrukte av makthaverne til politiske mål…

Forsker
Forsker
13 år siden
Svar til  arifkarim

Feil! Alle religioner er skapt av makthaverne slik at de kunne kontrollere slavene sine. I egypt var du feks pliktig til å la deg inndoktrinere av slangehodenes religion som slave ;)

moha
moha
13 år siden

Armin du skriver:

«Min venn som er i kontakt med Moyehedin har sagt at han ALDRI SA HAN STØTTER STEINING AV HOMOFILE, han sa han i Islam er homofili forbudt på lik linje med mange andre relgioner, og at han kan forstå at det skjer i et land som somalia, og ikke Norge. Jeg støtter ikke fordømmelsen av homofile, jeg er bare uenig i hvordan media fremstilte utalelsene.
Hvorfor spør jeg, skal dagbladet i det hele tatt spørre han om hans synspunkt på steining og ekstreme handlinger andre har stått for?»

Hva har homofilisaken med Dagbladet å gjöre. Han sa dette i et intervju med Klassekampen.
http://www.klassekampen.no/57185/article/item/null

Noen spörsmål
Hvordan vet din venn hva som ble sagt i intervjuet med Klassekampen?

Du påstår altså att Klassekampen er i lomma på PST, er det sannsynlig?
Jeg har en liten mistanke om at Klassekampen ikke er enig med deg i den påstanden :)

Du skriver om yttringsfrihet i Norge og sier att karrikaturer og negativ omtale av Jesus ikke aksepteres uten å ha ett eneste eksempel på dette. Alle eksempler er fra utenlandsk presse.

På hvilken måte er en avis i Malaysia relevant for yttringsfriheten i Norge?
Når du först bruker den artikkelen som eksempel hvorfor unnlater du å fortelle at den sier at to aviser i Malaysia som trykte muhammedkarrikaturer ble stengte, mens den som trykke karikaturen av Jesus slapp unna med å trykke en unnskyldning?
Din bruk av kilder er bare tragikomisk når det som skall dokumentere det du sier viser seg å si det motsatte!

Skjekker du overhodet fakta når du skriver?

Dette temaet fortjener bedre enn denne pajasartikkelen

moha
moha
13 år siden
Svar til  Armin Bahrami

Du sier
«Så kommer Klassekampen bevist inn for å stille han spørsmål som ikke har noe som helst med apellen å gjøre, kun for å ekstremligjøre han»

Han har vel desverre klart å ekstremliggöre seg selv lenge för Klassekampen skrev om han. Det burde vel du vite, er du ikke venn med han på Facebook?
Når han kommer med ekstreme utsagn offentlig får han tåle offentlig kritikk og spörsmål.

Forövrig syns jeg norske muslimer har handtert denne saken meget bra, all respekt for det. Jeg tror mange har fått et mere positivt intrykk av det norske muslimske miljöet etter dette.
Men er det ikke en anelse paradoksalt at du som ikke er muslim, på vegne av muslimer forsvarer en person som de fleste muslimer tar avstand fra?

Du skriver også:
«Det gjelder ikke bare Malaysia, det gjelder hele Europa at redaktørene nektet å publisere karikaturer av noen andre religioner, kun Islam var i skuddlinjen….»
Mener du virkelig at Malaysia godtar karrikaturer av Islam og ingen andre religioner?
Som dem sier i Sverige; Du måste skoja»

Kjetil S
13 år siden
Svar til  moha

Moha

«Når han kommer med ekstreme utsagn offentlig får han tåle offentlig kritikk og spörsmål. »

Hva som er ekstremt avhenger av konteksten. Feks, i Norge er det forbudt å slå barn (heldigvis), mens i andre land er det en helt naturlig del av oppdragelsen. I slike land vil det å komme med offentlige uttalelser om at de som slår sine barn burde vært fengslet bli regnet som ekstreme. I Kina vil uttalelser som i sterke ordelag kritiserer regimet (som vi hyklere her på berget hyller som «motstandskamp») regnes som ekstreme, farlige og kvalifisere for fengsling. I Irak blir det å kjempe mot okkupasjonen av landet kanskje regnet som en naturlig del av det å være en engasjert Iraker, mens amerikanerne ser på det som terrorisme.

Hypotetisk: Hva hadde vi nordmenn gjort om feks russerne okkuperte landet for å tappe oljeressursene våre. Tror nok vi hadde oppfordret til «aksjoner» ja. Som russerne selvsagt hadde kalt for terroraksjoner.

Jeg ser ikke bort fra at denne mannen ser på det som sin plikt overfor sine muslimske brødre å støtte de i kampen mot okkupasjonsmakten som Norge er en del av. Ikke noe galt i det slik jeg ser det.

Jeg mener det er i en slik samenheng vi må se på muslimenes «radikalisering». At muslimer radikaliseres er ikke mer enn man kan forvente etter å ha blitt demonisert, svindlet, utbyttet, slaktet og drept i årtier, ja for ikke si århundrer, av den «demokratiske», «fredlige» og «menneskerettighetsforkjempende» vestlige verden.

Ergon
13 år siden
Svar til  moha

Å tro at norske massemedia er i lommen på PST tror jeg er feil. Men at de samordner seg er jeg ikke i tvil om. Media har tross alt ingen selvstendig stilling, men er et partisk propagandaapparat for de gruppene som ogå har makten over de politiske organene som blant annet PST.

arifkarim
arifkarim
13 år siden
Svar til  Armin Bahrami

Ja, la oss heller «frykte» illuminati, the big boss, og underkue oss som sheepel i deres makthierarkisk slaveriburet… ;)

Den Lille Snille Ulven
Den Lille Snille Ulven
13 år siden

Dagbladet har benyttet ytringsfriheten til å publisere Muhammed-karikaturer nå som avisen står med et bein i grava.

Vet virkelig ikke Dagbladet at å trykke Muhammed-karikaturer er:

– Kunnskapsløst (tegningene var et bestillingsverk fra Bilderberg for å blåse opp muslim spøkelset. Ektefellen til danske Jyllandsposten som først trykket de patetiske og provoserende tegningene er Bilderberger)

– Smakløst (ikke bare muslimer men også mengder av nordmenn synes at hele dette agenda-påfunnet fra Dagbladet er direkte usmakelig). Hva er i det hele tatt hensikten ?

– Miserabel journalistikk; tegningene er ingen nyhet. Etter alt oppstyret som var i kjølvannet av den opprinnelige publiseringen i danske Jyllandsposten pluss et par norske blekker (bl.a. Saudi-Arabisk boikott av danske melkeprodukter og andre vel planlagte «spontanhandlinger») var tegningene en ferdigtygd sviske som ingen avisredaktør med selvrespekt i noen del av verden ville ønske å ta i med ildtang. Bortsett da fra fungerende Dagbladet-redaktør Lars Helle som kommer fra stillingen som Dagbladets «etikk-redaktør» (no comment).

Kan det ha seg slik at norske media ikke har en TABU-oversikt, men en TEMA-oversikt som viser hvilke temaer som det i det hele tatt er lov å ta i, ettersom TABUene vel er så mange at det gir muligheter for selvskudd, for ikke å si vellykkede nyhetsoppslag. Dette kan også bidra til å forklare den store mengden svisker og den lave andelen nyheter i norske aviser.

Kan dette være hentet fra Dagbladets TEMA-liste: Jens Stoltenberg, Landsfader Jens Stoltenberg, Barack Obama, President Barack Obama, bin Laden, Osama bin Laden, Osama bin Laden terror, al-Qaida, al-Qaida terror, Iran, Iran-henrettelser, Iran atomprogram, Iran muslimer, Michael Jackson er død, OL, Marit Bjørgen, Petter Northug…

Hva om Dagbladet valgte å heise ytringsfrihetsflagget til topps bare en eneste gang før skuta går til bunns med sine mediarotter og mus ved å sprenge ett eneste TABU over hele forsiden, nemlig TABU nr. 1:

WTC-Tårnene ble sprengt 11. september 2001 ! Muslimene var uskyldige !!

Ergon
13 år siden

Trodde faktisk at tabu nr 1 i den vestlige verden var Holocaust. Du fengsles i mange land for i det hele tatt å stille spørsmål ved den greia, me 9/11 kan du si hva du vil om uten å få annet enn et skuldertrekk til svar. Det bryr makthaverne seg ikke en døyt om. Tvertimot ser det ut til at de selv bidrar med desinformasjon ved å legge skylden på Bush, CIA, NSA, Rumsfeld, Cheney. Altså på en del av det politiske systemet som kun er bønder som lett kan ofres og allerede er på vei ut av historien.

Med en gang du begynner å peke i en mere sannsynlig retning kommer antisemitt-køllen i bruk. Hvis du vil vite hvem som har den reelle makten skal du se på hvem du ikke får kritisere.

o
o
13 år siden

Kjekt å ha litt moralsk påvirkning av Ola Nordmann mens offensiven tar ytterlig av i Afgansitan ! Husk at under OL, VM er det smart å øke voldspiraler, fordi da er det Sport på TV !
http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/article3522785.ece
Se bare på grafen nederst i artikkelen ! Vold avler Vold !

Ergon
13 år siden
Svar til  o

Ingen tilfeldighet at Korsfarerne setter inn en hovedoffensiv av hittil uhørt styrke i Afghanistan rettet mot opiumsregionen i sør akkurat idet OL starter. Man kan si hva man vil om They, men dumme er de ikke.

Kjetil S
13 år siden

PST skal i dag legge frem sin årlige trusselvurdering i dag
http://www.regjeringen.no/nb/dep/jd/aktuelt/nyheter/2010/PST-presenterer-apen-trusselvurdering-for-2010.html?id=593519

Regner med vi får se dette om ikke lenge her i Norge også:
http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=15911

o
o
13 år siden
Svar til  Kjetil S

http://www.nettavisen.no/nyheter/article2836380.ece
hmm , Vi har et kjempeprobleeeeeem ?
og hva blir løsningen ? Patriot-Lov i Norge også ?
Det er helt TragiKomisk dette ! Hvor mye skal til før VI våkner opp egentlig !

ArneLo
13 år siden
Svar til  Armin Bahrami

Den største trusselen mot rikets sikkerhet er vel Norges delaktighet i terrohandlingene mot afghanske sivilister og medlemskap i terrororganisasjonen NATO.

Kjetil S
13 år siden
Svar til  Armin Bahrami

Kunne ikke vært mer enig Arne! For en utrolig naivitet…

Vandalf
Vandalf
13 år siden

Denne ungutten får mye pes nå, ingen tvil om det, men så har han vitterlig stilt seg lagelig til for hogg også med en rekke mildt sagt stupide uttalelser! Jeg er ikke enig med PST når de klassifiserer han som en sikkerhetsrisiko, til det har fyren stukket hodet sitt altfor langt frem i det siste. Det jeg frykter er at han gjør en allerede krevende hverdag for mange norske muslimer verre med sine uttalelser da nordmenn (med rette) er forbannet over hans mange middelalderske uttalelser. Det kan skape flere esktremister, noe vi selvsagt ikke trenger. Jeg er derfor glad moderate muslimer tar avstand fra uttalelsene hans, og jeg tror de fleste nordmenn skjønner at dette er «en gal manns ralling» fremfor uttrykk for gjengs oppfatning blant muslimer.

Jeg synes hele denne saken vitner om at ytringsfriheten står sterkt i dette landet. Karen har jo fått fremme helt ekstreme synspunkter og da må han også regne med at det blir reaksjoner! Selv om jeg på ingen måte liker uttalelsene hans så respekterer jeg hans rett til å ytre seg (men det sitter langt inne, såpass ærlig skal jeg være).

Å sette dette inn i en større kontekst hvor dette er en del av en kampanje for å rettferdiggjøre ytterligere kriging mot muslimske land, som du antyder i artikkelen, er jeg sterkt uenig i. Dette er en nasjonal debatt hvor en ung sint mann har stukket hodet sitt for langt frem og avslørt holdninger til Norge som jeg og de fleste andre i dette landet tar sterk avstand fra!

Homouttalelsene hans er verst, synes jeg, og det blir mildt sagt patetisk når han i det ene øyeblikket bærer seg over at nordmenn ikke respekterer profeten Muhammed, for så i neste omgang forsvare steining av homofile. Reskpekt og toleranse går begge veier. De ekstreme synspunktene hans stopper ikke der; han har skrevet på facebook at vantro skal kappes hode av…. Noen som sa toleranse og respekt?

Han har videre sagt at demokratiet ikke har noen plass i Islam fordi det er Allah som gir lovene, ikke mennesker… Vel, det gjelder kanskje i totalitære stater i midtøsten, men i dette landet gir Allah ingen lover, i hvertfall ikke som jeg trenger å respektere.

Fri og bevare meg vel sier jeg bare. Her har vi brukt århundrer på å kjempe oss ut av kristendommens klamme fundamentalisme for så å skulle gå samme runden igjen med primitivt tenkende muslimer?

Det verste med denne saken er at tullingen representerer en ytterst marginal gruppe ekstremister, men hans uttalelser rammer dessverre også moderate muslimer all den tid media lever av å spissformulere fremfor å utdype.

Min far er fra Tunis, er moderat muslim, og RIVER SEG I HÅRET over at den tilliten han har blant kunder og sine ansatte rokkes ved pga en ingorant tulling som ikke vet å styre kjeften sin.

Konklusjonen min blir at selv om ytringsfriheten står sterkt i dette landet (for det gjør den, og det vet du, Armin) så bør media vurdere om de i det hele tatt skal formidle slike marginale uttalelser. Ikke for å frata ekstremistens rett til å ytre seg (han kan jo feks blogge), men for å beskytte de titusener av hederlige og hardtarbeidende muslimer som faktisk får dette landet til å gå rundt.

De har min dypeste medfølelse nå fordi jeg vet at de får mye dritt slengt etter seg nå av sinte nordmenn som (med rette) føler at den middelalderske galskapen i de mest ekstreme grener av Islam har slått rot i Norge.

Ergon
13 år siden
Svar til  Vandalf

For politisk korrekte uttalelser står ytringsfriheten i Norge meget sterkt.

Vandalf
Vandalf
13 år siden
Svar til  Ergon

«For politisk korrekte uttalelser står ytringsfriheten i Norge meget sterkt.»

Selvsagt gjør den det, det skulle da også bare mangle, Ergon. Men det stopper ikke der, heldigvis! Ytringsfriheten står også sterkt for politisk ukorrekte uttalelser.

Et godt eksempel her er filosofen Nina Karin Monsen som fikk Fritt ordprisen for sitt engasjement i Homosaken. Hun fikk denne prisen, ikke fordi hennes uttalelser var politisk korrekte, men fordi de IKKE var det. Hun har blant annet uttrykt at barn av homofile har et handicap (rimelig kontroversielt, spør du meg).

Demonstrasjonen hvor denne ungutten fra Larvik kom med sin «advarsel» om et 911 i Norge er jo vitterlig også et slående uttrykk for at politisk ukorrekte meninger slipper til i den offentlige debatt (ellers hadde vi jo ikke hatt denne diskusjonen…)

Ergon
13 år siden
Svar til  Vandalf

Greit nok det, men jeg kaller det ikke ytringsfrihet lenger da, men ytringsfrigang.

hippokraten
hippokraten
13 år siden
Svar til  Ergon

Hva er det for noe tull da? Nyhetsspeilet er jo et glimrende eksempel på det motsatte. Nå får riktig nok ikke Armin lov til å dytte megafonen oppi bartene på purken, men utover det så har det vel så langt vært ganske fritt fram, eller hva?

Mr Oslo
Mr Oslo
13 år siden

Armin sier : «Hva skjedde med media som en positiv og oppløftende brobygger i samfunnet? Hvorfor skal vi bare lage negative overskrifter? Spre frykt i samfunnet?»

Nyhetsspeilet er vell ikke kjent for positive overskrifter og for å IKKE spre frykt. Refleksjon er en god ting….

Embla
Embla
13 år siden

Tusen takk for denne meget flotte artikkelen Armin, du kan dette med å treffe spikeren på hodet :-)

Ergon
13 år siden

Hehe. Hørt om bukken som passer havresekken? PST og tilsvarende er en større trussel mot frihet og demokrati på sikt enn dem de overvåker.

o
o
13 år siden
Svar til  Ergon

Nettopp !
All konspirering er her for en grunn !
Har man hemmeligheter så må de vel skjules. Hva er årsaken til skyggevirksomheten ?

Papillon
Papillon
13 år siden

Først av alt må jeg si at jeg synes du gjør en kjempejobb Armin, selv om jeg ikke alltid er enig med deg.
Jeg vil påpeke at jeg ikke er kristen, rasist eller tilhører noen religion.
Det jeg er opptatt av er å behandle alle typer mennesker med respekt. Uansett farge på huden, seksualitet, livssyn etc.
Drittsekker finnes overalt. Når en drittsekk spyr ut med sine tanker og meninger fortjener den drittsekken å bli konfrontert med disse synspunktene. Enten du heter Ola, Ali eller Lee.
Mener du at det ikke finnes islamistiske ekstremister?
På meg virker det som om du forsvarer alt Moyhammed har sagt og gjort.
Du rettferdiggjør alle hans uttalelser og meninger med at det er MS-media som bare har vridd og snudd på alt han egentlig mener. Er det virkelig så enkelt?
Mener du at Moyhammed ikke er skyld i noen ting, at han ikke står for noe av det han har «sagt»?
Jeg kjenner flere muslimer som river seg i håret av denne saken. Som er forbanna og lei seg. Under denne demonstrasjonen visste arrangørene og Moyhammed at de hadde alle øynes rettet mot seg, tror du ikke han var klar over at setningen om 11/9 og 7/7 ville skape oppmerksomhet?

ubu
ubu
13 år siden

Det må legges ved litt til historien om disse karikaturtegningene.

1. Jyllandposten var ikke den første til å publisere tegningene, men en egyptisk muslisk avis.

http://www.infowars.com/articles/world/muslim_newspaper_ran_cartoon_4_months_ago_no_outrage.htm

2. Jyllandspostens kultursjef, som var ansvarlig for publiseringen er en bilderberger fyr.
http://www.bilderberg.org/pepis08.htm
Flemming Rose (2008), cultural editor (Originator of the Muhammed cartoon controversy), Jyllands-Posten
og at direktøren Merethe for selskapet har oljeinteresser i krig.
http://www.infowars.com/articles/world_news/europe/bilderberg_connection_to_musli.html

3. at disse muhammedanerne som forårsakte oppstyret i den muslimske verden brukte feil tegninger, og lignet på en psy ops…. jeg klarer ikke helt å finne tilbake til informasjonen jeg har brukt for å danne denne oppfattelsen. …kanskje noen kan hjelpe?

forøvrig er det viktig å ikke glemme prinsippene oppi alt føleriet her.
disse prinsippene er viktige:
1. ytringsfriheten for alle. -også islamkritikere
2. drapstrusler, eller oppfordring til drap omfavnes IKKE av ytringsfriheten.

– det er viktig å kritisere land som praktiserer dødstraff for seksuell forlyselte.
– dette kan se ut som nok et forsøk på splitt og hersk, hvor man setter homofilisympatisører opp mot islamsympatisører. -Det er viktig å ikke ta side i denne saken, at man tenker enten er man for homofili eller for muslimer.
Min oppfatning er at moral forandres etterhvert som nasjonen lever i fredstid eller krigstid. Og at nasjoners lover følger etter dette.
Feks var Iran et foregangsland hva gjelder kvinners rettigheter, liberale tradisjoner ol, inntill demokratiet Iran ble kuppet av et CIA finasiert (CIA har innrømt dette) kupp, som reinførte en ekstrem-religiøs regjering.
Irak akkurat det samme. Irak lå langt fremme hva gjelder kvinners rettigheter og folks friheter ol, inntill krigen i 2003. Afghanistan må man tilbake 3 regjeringer før man kan spore det samme. Russisk invasjon, Taleban regjering og koalisjonen av de villige krigen.

Loeg
Loeg
13 år siden

Loeg sier; En stor takk til Armin for engod artikkel som fører til en balansert
diskusjon. Men det som ligger bak de ymse påstandene er jo en maktkamp.
Mellom to religioner og her belyser Kåre Willock med sit utrykk på norsk t.v
for en tid tilbake at «den største terrororganisasjon i den kristne historie
er kolonimaktene og deres behandling av disse.
Nå er kloniene blitt sterkere og kan ta igjen– det er bakgrunnen.
Og hva er forskjellen på de to religionene. «Den kristne–det du vil at andre
skalgjøre mot deg–det skal du gjøre mot dem».– Islam– «Du skal ikke
være så vond mot de andre, som de er mot deg». Ja hva er forskjellen?
Hva er det vi i virkeligheten vi slåss om???

Lars-Roger Moe
13 år siden

Veldig bra Armin. Dette beskriver rikets tilstand i norsk media generellt, og det er veldig fint å få det dokumentert fra tid til annen. Folk trenger å bli opmerksom på dette skuespillet. Takk!

BelzeBob
13 år siden

Muslimene har blitt programmert av sin kultur (og foreldre, besteforeldre, tanter og onkler, lærere osv) til å fungere mentalt og emosjonelt på et visst vis. Mye av denne programmeringen er svært negativ og burde stoppes / byttes ut med bedre programmer. Men det er egentlig ikke problemet her.

Problemet ang. Muhammed karikaturer: man vet hvilken reaksjon som komme; muslimene har ikke noe valg, de følger programmeringen sin og reagerer nøyaktig som forventet.

Dette er ingen enkel problemstilling. Om man har tenkt å løse problemet, altså. Tror han Araber Venstre fyren skjønner hva det går i 100%. Håper han får til noe.

Quark
Quark
13 år siden
Svar til  BelzeBob

Hvilke muslimer?
Indonesia er det landet i verden med flest muslimer, og de har i alle år hatt religionsfrihet som ett av nasjonens 5 hovedprinsipper. De har også hatt sin del av ekstremister, som kristne på Sulawesi som jager ut bort muslimer, Muslimer på Java som brenner kirker, eller hinduer som krangler med muslimer på Bali.

Det er ikke noe galt med muslimer, det er noe galt med ekstremister.

arifkarim
arifkarim
13 år siden
Svar til  BelzeBob

Hva med å tenke seg litt om «selvprogramering»? :D
Mange muslimer i verden som også ikke har tilgang på TV / Radio / Annet media, «reagerer» som froventet av vesten, nettopp pga deres idotiske handliger, som dere gjør under dobbelmoralens gudinne.

BelzeBob
13 år siden

(Han er kanskje ikke Araber. Arier? Var det Pakistan han var fra? Hvilket folkeslag er egentlig Pakistanerne? Er han muslim forresten? Vettig fyr anyway.)

arifkarim
arifkarim
13 år siden
Svar til  BelzeBob

Samme spørsmål angående nordmenn? Hvem er «nordmenn»?

« Forrige artikkel

Journalister – maktens sprellemenn

Neste artikkel »

Medias og regjeringens undertrykkelse av enkeltindivider i vårt samfunn