Ytringsfriheten gjelder kun for muslimhets

8.4K visninger
5 minutter lesetid
266

Ytringsfriheten bør gå begge veier. Å påpeke at terror kan bli brukt som et politisk verktøy er noe selv PST og politikere flere ganger har nevnt i andre sammenhenger, så unggutten fra Larvik sa intet nytt.

– Det er folk på vei hit for å skyte dere nå (Dagbladet.no)

Hva vet vi egentlig om denne saken bortsett fra det media forteller oss i nedgangstider i avissalg hvor behovet for å skape kontrovers er enormt, og mangel på overskrifter gjør at du går rett forbi avisene på Narvesen?

Husk nå kjære nordmenn, at redaktørene er blitt byttet ut i løpet av de siste årene, og nå ledes den redaksjonelle linjen av tidligere markedssjefer fra Telenor og andre provisjonsbaserte profittjeger-selskaper. Dette er ukonstitusjonelt!

Det er medias oppgave å være samfunnets voktere, å passe på at broen mellom regjeringen og folket holdes åpen for flyt av usensurert og fri informasjon; de skal ikke fortie statens eller de multinasjonale selskapenes overgrep mot menneskeheten. Journalister er tross alt mennesker med følelser og ansvar, hvis det ikke er sånn at de også får alderspensjon etter 12 års tjenestegjøring i Stortinget som den fjerde statsmakt.

Media lyver til det norske folk

Jeg har en god venn, en etnisk norsk venn, som har vokst opp med ungutten Moyehedin i Larvik. Han ringte meg i går for å fortelle meg om hva som virkelig skjer, hva han virkelig har sagt og hvordan media feilrapporterer, vrir og vender på utsagn, lyver og videreformidler usannheter til det norske folk.

Det er faktisk på grensen av at jeg selv anmelder Dagbladet!

Jeg var og overså den fredlige demonstrasjonen forrige uke, som en “ikke-muslim”. Denne mannen Moyhehedin var en av mange som holdt appeller denne dagen, og talen hans var så mye lengre enn den ene setningen Dagbladet valgte å fokusere på, blåse opp, skape kontrovers, splid og splittelse, og sette mennesker opp mot hverandre.

Han snakket om krigen, ofrene, de uskyldige som vi i Norge kun ser på TV-skjermen, eller leser om i en spalte (54 sivile feilbombet av NATO), men det skriver ikke Dagbladet om.

Alt for profitt og avissalg. Hva skjedde med media som en positiv og oppløftende brobygger i samfunnet? Hvorfor skal vi bare lage negative overskrifter? Spre frykt i samfunnet?

En større politisk agenda

Dette henger sammen i en større agenda, å demonisere muslimer ytterligere, slik at når vesten skal angripe og invadere enda et halvveis muslimsk land som Iran de neste ukene eller månedene, så har vi allerede glemt Okkupasjonen i Irak og Afghanistan som 40.000 nordmenn demonstrerte mot i Oslo i 2003!

Vi mister empatien og medfølelsen når arabere blir konstant demonisert i avisene, feilportrettert og tegnet som griser, mobbet og latterligjort, sånn at det blir lettere for uncle sam å okkupere “røverstaten” når det er de som virkelig er “Ali baba og de førti røverne”.

Hollywood har siden 60-tallet laget 300 filmer hvor arabere blir portrert som terrorister, skurker, skitne dyr og voldteksmenn, sånn at vi sitter her i dag med et forhåndsindoktrinert bilde om hvordan arabere der nede er, så vi blir likegyldige, når det står 51 sivile feilbombet av NATO, eller amerikanske bomber penslet med utarmet uranium er masseødeleggelsesvåpen. De dreper vår menneskelighet og det er akkurrat det norske medier, spesielt Dommedagbladet, følger opp nå.

Bevisst feilsitert

Min venn som er i kontakt med Moyehedin har sagt at han aldri sa han støtter steining av homofile, han sa at i Islam er homofili forbudt på lik linje med mange andre religioner, og at han kan forstå at det skjer i et land som Somalia, og ikke Norge. Jeg støtter ikke fordømmelsen av homofile, jeg er bare uenig i hvordan media fremstilte uttalelsene.

Hvorfor spør jeg,  skal Dagbladet i det hele tatt spørre ham om hans synspunkt på steining og ekstreme handlinger andre har stått for?

Media er bevisst ute etter å finne overskrifter å selge, og det har de klart godt denne gangen; og ødelagt en persons rykte for profitt og avissalg.

Nå vil ikke Moyehedin snakke noe mer med media i frykt for at alt han sier blir brukt imot ham. Nyhetsspeilet får derimot et ekslusivt videointervju i løpet av de neste dagene.

Journalister har blitt advokater. Redaktøren beordrer sine soldater, skriver du ikke som jeg vil du skal, så mister du jobben neste gang vi nedbemanner; så står du uten jobb, med kone og barn, huslån og billån i en kø utenfor NAV, hvor du sparker steiner.

Ytringsfrihet en illusjon

Når det gjelder ytringsfriheten i Norge så må vi være selvkritiske og tenke oss ut av bomben som media har plassert oss i.

I 2005, da Muhammed først ble tegnet  med en bombe på hodet og alle muslimer ble likestilt med terrorister ved å vise lederen deres som en terrorist, så var det greit spør du meg; man må teste ytringsfriheten, men på samme tidspunkt ville ingen av de avisene som hengte ut muslimer publisere karikaturer hvor Jesus eller jøder ble hetset. Ytringsfrihet? Eller dobbelmoral? Dette var et diskuterbart tema i 2005, så gjorde vi det igjen i 06, 07, 08, pause i 09, og nå er vi tilbake igjen der vi startet for 5 år siden.

Er du ikke lei?

Hvis Nordmenn virkelig er bekymret for Ytringsfrihet, hvorfor kommer engasjementet kun ut når det omhandler innvandrere og islam?

Om du oppriktig bryr deg om å bevare ytringsfriheten i Norge så bør du lese artikkelen mennesker uten rettigheter her på Nyhetsspeilet.no.

Flere brudd på ytringsfriheten i Norge, for eksempel blir pelsaktivister fengslet og bøtelagt med 10.000 i bot for å dele ut “løpesedler”.

Dette er et demokrati, og folkeopplysning er den viktigste og første rettigheten i et åpent og fritt samfunn; men nei, det snakker vi ikke om, la oss heller jage noen muslimer som om det var et fordømt korstog.

Jeg er lei av å forsvare muslimer, men så lenge vi fortsetter å undertrykke dem så vil jeg aldri gi opp å stille opp for mannen som ligger på bakken.

Når det gjelder religiøse ytringer og hva som skal tillates kan følgende hendelser være interessante: Sakset fra http://34002.vgb.no/2010/02/15/ytringsfrihet-og-religion/

2003: Den danske avisen Jyllandsposten (samme avis som publiserte tegningene av Muhammed) nekter å publisere karikaturer av Jesus.

Avisen ville ikke publisere Jesus-karikaturene fordi de fryktet protester.

http://www.guardian.co.uk/media/2006/feb/06/pressandpublishing.politics

2006: En avis i Malaysia publiserer et bilde av Jesus som holder en røyk og noe som ser ut som en ølboks.

Dette ga protester fra de kristne i landet og avisen måtte trykke en unnskyldning. http://news.bbc.co.uk/2/hi/6960220.stm

2007: Australias statsminister fordømmer et holografisk bilde som kombinerer Bin Laden og Jesus. http://news.bbc.co.uk/2/hi/entertainment/6972270.stm

2008: Store protester fra kristne da et museum i Wien viser en utstilling av en erotisk Jesus. http://www.reuters.com/article/idUSL0157328520080407

2009: 300 konservative kristne protesterer mot et teaterstykke hvor Jesus portretteres som transseksuell. http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/scotland/glasgow_and_west/8342056.stm

Ytringsfriheten gjelder kun når vestlige medier ønsker å håne muslimer, ikke den andre veien. I Norge har vi ikke ytringsfrihet, vi har dobbeltmoral. Når man bruker samme urespektable form mot de man kritiserer, så blir man like ekstrem selv.

Stakkars muslimer. Det folket som har vært okkupert, kolonisert i over 100 år, systematisk forfulgt, utsatt for folkemord, blitt kastet ut av sine hus, måttet flykte fra sine land, og nå blir de mobbet ihjel og får skylden for at de eksisterer, så kjære folket kan glemme den urett som daglig skjer i Bagdad, Gaza, Afghanistan, Pakistan eller andre kolonier av det anglo-amerikanske verdensherredømme, slik at vi blir overbevist om at det er vi som er de virkelige ofrene i denne “vest mot øst”-konflikten.

Armin Bahrami

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
"DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

266 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

Swiss Nazis Ring at the Door, Hit, Agress and Threaten Immigrant Sean Hross on October 10th 2013

Quote: THE SWISS COME AND RING AT THE DOOR TO HIT THE FOREIGNER, AND HOPE HE WILL HIT BACK, SO THEY CAN SAY: “THE FOREIGNER DID IT AGAIN”. THIS IS HOW THEY PUT FOREIGNERS IN PRISONS,CRIMINALISE THEM AND TAKE AWAY THEIR CHILDREN IN OCTOGON SWITZERLAND. WE CAN WITNESS AGAIN HOW MR SEAN HROSS IS A CIVILISED MAN, WHO CAN CONTROL HIMSELF AND WITHHOLD WHEN BEING HIT, ALTHOUGH MR HROSS WOULD LIKE THE RIGHT TO DEFEND AND TO TEACH THOSE SWISS NAZIS A LESSON. WE HAVE ONLY YOUTUBE TO TURN TO IN OCTOGON THE HOME OF THE NAZIS. AND AS A FOREIGNER ONE HAS NO RIGHT TO DROP A COMPLAINT AT THE SWISS JUDICIARY OR DROP A COMPLAINT AT THE POLICE, BECAUSE THEY WON`T TREAT IT, AND IT WILL ONLY GIVE YOU MORE PROBLEMS.

Standard Oil, Al Saud, swiss banks, Bush, british royal family, Jamarat, ww2, nazis and Eva Braun + http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1906&start=1 * Viktigste nyheter, most important news http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/forum-view.asp?fid=102

“Gutt (3) ble drept i fosterhjem ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2013/01/til-barnets-beste-staten-som-omsorgsperson/comment-page-13/#comment-102945

Mole
Mole
Abonnent
13 år siden

Den danske regissøren Lars von Trier (55) er kastet ut av filmfestivalen i Cannes etter at han sympatiserte med Hitler.
http://www.vg.no/film/artikkel.php?artid=10086078

vantro
Abonnent
13 år siden

Det er vanskelig å være etnisk norsk her

Urovekkende historier

– Det er blitt vanskelig å være etnisk norsk i Groruddalen. Det handler om massive språkproblemer, i tillegg til et press om å tilpasse seg normer som føles helt fremmede for oss som har en vestlig levemåte og tenkesett.

– Det finnes barnehager der nesten ingen barn eller foreldre snakker norsk, og skoler der barn blir truet med juling for å ha med seg salami på matpakka.

– Jenter blir mobbet for å være blonde, og farger håret mørkt for å passe inn. Det er ikke greit å være homofil på skolen, ikke ateist og i hvert fall ikke jøde. Særlig de siste tre årene har det vært skremmende å se og høre om det som skjer, sier Åserud.
http://www.aftenposten.no/nyheter/oslo/article4070789.ece

vantro
Abonnent
13 år siden

Kristne i sammenstød med egyptisk politi

En demonstrant døde og snesevis af mennesker kom til skade, da kristne demonstranter i dag stødte sammen med egyptisk politi.
Demonstranterne protesterede mod, at de er nægtet byggetilladelse til en ny kirke.
Protesterne kommer på et tidspunkt med sekteriske spændinger, efter at en muslim har sat ild til en kristen families hus. Ifølge rygtet havde en kristen mand i huset flirtet med en muslimsk pige.
Under tumulterne i Talibya nær Kairo kastede de flere hundrede demonstranter med molotovcocktails og sten, og det blev besvaret med tåregas fra politiet.
– Folk her føler sig diskrimineret. Vi kan ikke bygge en kirke, hvorfor stopper de os, lød det spørgende fra Samih Rashid, der er kristen kopter.

http://www.dr.dk/Nyheder/Udland/2010/11/24/192138.htm

vantro
Abonnent
13 år siden

Islam distorted the concept of Honor

February 4, 2009 Special Dispatch No.2227

Arab-American Psychiatrist Wafa Sultan: “The Subjugation of Women
Reduces Them to a Level Lower Than Beasts”

Following are excerpts from an interview with Arab-American
psychiatrist Wafa Sultan, which aired on Al-Hayat TV on December 4,
2008.

To view this clip, visit http://www.memritv.org/clip/en/1993.htm.

TO VIEW THIS CLIP AND OTHERS, YOU MUST LOG IN/REGISTER FOR MEMRI TV,
AT http://subscriptions.memri.org/content/en/member_registr_tv.htm.
REGISTRATION IS FREE OF CHARGE.

“Islam Has Distorted the Concept of Honor”

Wafa Sultan: “If Islam really treated women with honor, we would see
the positive consequences of that honor over the course of the past 14
centuries. Islam did not treat women with honor. On the contrary, it
has distorted the concept of honor.

“My brother Rashid, I can call this pen a knife for 14 centuries, but
it will never become a knife. It will remain a pen. Islam has turned
these concepts upside-down, and has forced its followers to see things
as their opposites – to view killing and beheading as an act of
tolerance, to view taking a woman captive as an act of compassion, to
view the plundering of spoils of war as their right, and to view
masturbation against a little girl’s thighs as marriage.

“Thus, it has destroyed the intellectual structure of the Arabic-
speaking nation, and has produced people who cannot distinguish
between things and their opposites – people with distorted thinking
and warped mentality, as infertile as barren land, which cannot yield
a thing.

“The best proof of this is the reality of Islam. When the Prophet
Muhammad married the child ‘Aisha, this was not an act of honor toward
her childhood. When Muhammad married Zaynab, the wife of his adopted
son, after seeing her naked and desiring her, this was not an act of
honor toward married women. When Muhammad married the Jewish woman
Safiya, upon his return from a raid in which he killed her father,
brother, and husband, this was not an act of honor toward her. The
same goes for all his marriages.”

“The Subjugation of Women Reduces Them to a Level Lower Than Beasts –
Not to Mention the Laws of Inheritance, Testimony in Court, The
Beating Of A Wife Who Refuses to Go to Bed With Her Husband, And
‘Honor’ Crimes”

“Accusing women of being ‘lacking in brains’ is not an act of honor
toward her. Human beings – whether male or female – are the property
of their Creator. No human being has the right to own another. The
subjugation of women reduces them to a level lower than beasts – not
to mention the laws of inheritance, testimony in court, the beating of
a wife who refuses to go to bed with her husband, and ‘honor’ crimes.

“Muhammad said in a hadith: ‘Three things spoil one’s prayer: a woman,
a black dog, and a donkey.’ Do they ever give this any thought? Do
they realize that Allah chose the female body for his greatest
invention – creation itself? Wouldn’t it be moral to bestow upon the
female body a certain holiness, instead of viewing it as
impure?” […]

“In The Arab Countries In Particular, You Cannot Say That the Status
of Women Has Nothing to Do With Islam… Islam is An All-Embracing
Faith, Which Intervenes in the Smallest Details of a Person’s Life”

“As for the intellectuals who claim that Islam honors women, they
remind me of someone trying to catch two rabbits, which are running in
opposite directions, and never catching either one. On the one hand,
they try to convince the reader or the viewer that they are ‘liberal’
and progressive, and support women’s rights, while on the other hand,
they try to please the clerics and their followers by claiming that
Islam honors women. History will show that they were deceivers, not
intellectuals.

[…]

“In my opinion, in the Arab countries in particular, you cannot say
that the status of women has nothing to do with Islam. You cannot deny
that there is a connection between the two. Islam is an all-embracing
faith, which intervenes in the smallest details of a person’s life –
beginning with the way he should enter the toilet, and ending with –
excuse my language – the way he should wipe his behind.

“Since Islam is an Arab religion, it has succeeded in erasing the
culture, customs, and traditions of the Arabic-speaking peoples, more
than in Islamic nations that are not Arabic speaking. Therefore, in
the Arab world in particular, the status of women is an inevitable
outcome of the Islamic teachings.” […]

“I Firmly Believe That the Islamic Faith Was Created to Serve
Muhammad, and to Legitimize His Desires and Urges”

“I firmly believe that the Islamic faith was created to serve
Muhammad, and to legitimize his desires and urges. As evidence, we
have ‘Aisha’s words: ‘I see that your Lord hastens to satisfy your
desires.’ These words, which she said with innocence and spontaneity,
embody the goal for which the Islamic faith was formed.

“Islam allowed men to marry infants in order to justify Muhammad’s
marriage to ‘Aisha. Islam forbade adoption in order to justify
Muhammad’s marriage to the wife of his adopted son – a thing forbidden
by the pre-Islamic moral values of the Arabs. Islam permitted taking
women captive and violating their honor in order to justify Muhammad’s
marriage to Safiya, after killing her husband, her father, and her
brother that same night. Can you imagine any woman on the face of this
earth witnessing with her own eyes the killing of her husband, her
father, and her brother, and accepting the religion of their killer on
the spot, and sleeping with him?! Can the human mind possibly accept
such a story?” […]

“I Have Witnessed Many Crimes Against Women Perpetrated Within My
Extended Family and In the Framework of My Work”

“I personally did not suffer, but I have witnessed many crimes against
women perpetrated within my extended family and in the framework of my
work. As a doctor, I have entered homes that have not seen the light
of day, and I have witnessed many crimes against women, perpetrated
under the influence of Islamic teachings.

“In my family – at the age of 12 at most, my sister’s daughter was
forced to marry her cousin, who was over 40 years old. Her life with
him was an intolerable hell on earth. When she felt there was no
escape from this hell, she committed suicide. She set fire to herself,
and within minutes she became ashes, leaving four children behind.”

BelzeBob
Abonnent
13 år siden

Vel, vi kan vel være enig om det viktigste: send vekk alle innvandrere som ikke klarer å oppføre seg.

Da er jeg fornøyd, ihvertfall.

BelzeBob
Abonnent
13 år siden

Norge er et kristent land. Kommer jeg på besøk til et muslimsk land fra Norge, så forventes det at jeg er kristen og samtidig at jeg respekterer at jeg kommer til et muslimsk land og tilpasser meg den muslimske kulturen.

På samme vis må det være her oppe: muslimene må ha klar beskjed om at dette er et (kristent) land der Islam slettes ikke er den rådende religionen.

For ca. 1000 år siden gikk dette faktisk ganske bra.

Men husk: de muslimene som kommer til den vestlige verden i dag er ikke særlig opplyste mennesker. Bare se på oppførselen deres. Disse folkene må settes strengt på plass. Jeg vet det ikke er politisk korrekt å si dette, men jeg sier det allikevel.

Jeg er lei av å høre om norske jenter som voldtas av langtvekkistanere som ser på våre kvinner som “billige hvite horer.” Jeg er lei av muslimer som fråder rundt munnen og oppfordrer til vold mot nettopp de landene som tok de inn i varmen. Jeg er lei av muslimer som insisterer på at man skal i 2010 fortsette å leve i steinalderen. Jeg er lei av unnskyldningene for å banke, omskjære og undertrykke arabiske kvinner.

Jeg er lei av å høre “rasist!” hver gang Bølle-Al-Rashid og Narko-Ali ikke får det akkurat slik de vil. Jeg er lei av at hvite mennesker skal be om unnskyldning for å eksistere. Jeg er lei av den totalt mangelende evnen hos arabiske/afrikanske innvandrere til å tilpasse seg det norske samfunnet. Og norske politikeres feighet i å ikke adressere dette problemet.

Send de vekk hele gjengen. Unntak? Ja, de som faktisk kan oppføre seg. Altså, en stor andel kan vi sende vekk i morgen. De kan jo dra til Svalbard. Og prøve å lage hellig krig mot isbjørnene.

Ulven
Ulven
Abonnent
Svar til  BelzeBob
13 år siden

Hvorfor anse dem for å være muslimer ?

Hvorfor ikke putte merkelappen “probleminnvandrere” (av første eller annen generasjon) på dem, helt adskilt fra hvorvidt de er oppriktig troende muslimer eller ei ? (For hva vet vi egentlig om hvor dypt “muslimers” gudstro stikker, det er vel ikke så mye mer enn familietradisjoner som vi har å holde oss til ? Skal dagens Norge anses som et land av “kristne” ? Isåfall ikke særlig lett å få øye på gudstroen blant oss Harald Hårfagres etterkommere idag, nei. Har noe kanhende gått tapt ?)

Uansett B-Bob, så er de holdningene du gir uttrykk for et tegn på at du er blitt manipulert av mainstream media. (For min del synes jeg ikke data-spillet “Mojaffas BMW” er diskriminerende eller rasistisk, Mojaffa og kumpanene hans er jo kule typer som selv synes at det er gøy å bli tatt på kornet og at all PR er god PR).

Rett heller ditt søkelys mot katolikk-pakket, hvis du vil ha ram på dem som bidrar til å forsure livet i dette landet som var så mye bedre dengang det ikke var blitt kjølhalt av CIA, MaltaOrdenen og Bilderberg.

Ja, og så var det de “katolske” jesuittene, som er så vanskelig å få ram på fordi de har klart å posisjonere seg på toppen av maktens pyramider, hvor selv Jonas Gahr Støre (hva de nå har gjort med Den Merkelige Mannen) danser etter deres pipe for å få lagt oss nordmenn inn under EUs fasciståk, som nå med ett ser ut til å være kommet så på skinner at det iblant er synlig med det blotte øye.

B-Bob, please skyt ikke Mojaffa & Co med kanoner, se heller på dem som mulige allierte i kampen mot NWO.

PS. All ære til deg for ditt grundige engasjement i Holocaust-saken. Ikke tenk på sure meldinger fra de andre, jeg liker deg ennå veldig godt som du er.

BelzeBob
Abonnent
13 år siden

Ulven sier:
08. 09. 2010 klokken 22:32

“Bob – jeg ser på muslimene som et robust forsvar mot Illuminatis pågående agenda om å rive ned alle tradisjonelle verdier.”

Joda. Er egentlig enig. Men se på hvordan muslimene blir brukt i Europa/USA.

Skjønner du hva jeg mener?

BelzeBob
Abonnent
13 år siden

Muslimene kan dra til helvete. (Eller: bli kristne. Eller: være muslimer på en diskret og OK måte.) Den muslimske kulturen har fullstendig stagnert. Ingenting positivt kommer derfra. Hvorfor skal vi forsvare disse folkene?

Ulven
Ulven
Abonnent
Svar til  BelzeBob
13 år siden

Bob – jeg ser på muslimene som et robust forsvar mot Illuminatis pågående agenda om å rive ned alle tradisjonelle verdier.

Men du har kanskje blitt lurt av CIA-infisert propaganda som spys ut av tradisjonelle media: Bare på NRK i dag var det to tydelig plantede anti-muslimske innslag på Dagsrevyen. FY F… NRK !

Når det er sagt så blir de muslimske trossamfunn bestyrt av SUFI ILLUMINATI, som er noen okkulte svinepelser, som gjennom sin organiserte religion holder millioner av mennesker for narr.

Når det er sagt er det nå betimelig å sammenligne Vatikanet og Islam. Vatikanet er en bande djeveldyrkere som gjør alt det motsatte som Jesus påla menneskene å gjøre. Hallo – er det ikke snart en menig katolikk eller to som er i stand til å innse at hvis de er virkelige kristne, så bør de kutte enhver kontakt med sine “overordnede” i den katolske kirke helt opp til Vatikanet.

Men de rundlurte katolikkene er ikke blitt uthengt i norske medier i løpet av 3 tiår som “fanatiske fundamentalister”.

Våkn opp til den virkelige verden – B-Bob…!

vantro
Abonnent
Svar til  Ulven
13 år siden

Muslimer mot Illuminati?
For meg virker det som Islam er noe som er jævelsk faenskap klekket ut av Illuminati eller lignende.

Violent Muslim Protest Outside the Danish Embassy in London

Legg merke til hva som blir ropt ca. 2:29 ute i klippet og se så hva debattanten
autentic book of wisdom svarer om å ha sex med slaver etter mitt innlegg:
http://www.nyhetsspeilet.no/2010/10/dødsstraff-for-a-være-kristen-i-iran/#comment-42746

vantro
Abonnent
Svar til  Ulven
13 år siden

Norske FN-ansatte drept i Afghanistan?
To av utlendingene ble halshogd, ifølge en talsmann for afghansk politi.
http://www.hegnar.no/okonomi/politikk/article589949.ece

Adskillige mennesker blev dræbt på grusomste vis fredag under et angreb på FN’s lokale hovedkvarter i Mazar-i-Sharif i det nordlige Afghanistan. Angrebet skete i forbindelse med protester mod en præsts afbrænding af koranen i USA.
http://www.dr.dk/Nyheder/Udland/2011/04/01/171020.htm

Angrep FN-kontor etter at pastor i USA skal ha brent en utgave av Koranen. Det skal være norske, svenske og rumenske FN-ansatte blant de drepte.
http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/article4080105.ece

Det er mye kritikk av zionister her på Nyhetspeilet sett i forhold til kritikk av muslimer. Jeg skulle ønske at det var mer kritikk av Islam her. Trekk gjerne frem likhetstrekk jødedom og Islam. Muhammad hentet også inspirasjon fra jøder og den “Babylonske” Talmud.

Who Authored the Qur’an?—an Enquiry
http://www.mukto-mona.com/Articles/kasem/quran_origin5.htm
Quran & Muhammad’s Alter Ego:-
http://www.inthenameofallah.org/Quran & Muhammad’s Alter Ego.html
The Sabeans
http://www.faithfreedom.org/Articles/AbulKasem41205p5.htm

Litt fredagshumor:
Monty Python meets Islam
http://www.youtube.com/watch?v=GGe2YI6DdoE

vantro
Abonnent
Svar til  Ulven
13 år siden

Avskyelig provokasjon av troende.
Minst 30 drept i selvmordsaksjon.
Tusenvis av mennesker var samlet ved sufi-helgenen Sakhi Sarwars mausoleum i Pakistan da en bombe eksploderte og drepte flere titalls personer. Fundamentalistiske islamister mener at slike mausoleumsbesøk strider imot religionen, og har utført liknende angrep tidligere.
Det er derfor en helt unødvendig provokasjon når de vet at de krenker muslimene ved disse markeringene, og likevel gjennomfører det.

Det er vel riktig å fordømme både de som utførte terrorhandlingen og de som provoserte den fram. Konklusjonen må være at det finnes ekstremister på begge sider.

http://debatt.aftenposten.no/item.php?GroupID=4&ThreadID=320156
http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/article4081754.ece

Quran & Muhammad’s Alter Ego:- (repost hvis noen har problem med linken i post ovenfor)
http://www.inthenameofallah.org/Quran%20&%20Muhammad%27s%20Alter%20Ego.html

Ulven
Ulven
Abonnent
Svar til  vantro
13 år siden

vantro – du vil kanskje ha vanskelig for å tro det, men det er CIA som i kulissene rigger noe sånt som 90% av selvmordsaksjonene i land utenfor Israel.

Spørsmål 1: Hvor mange selvmordsaksjoner var det i Irak før USA & CIA rykket inn ?

Spørsmål 2: Hvor mange selvmordsaksjoner har det vært etter at USA og UK invaderte Irak og drepte en million irakere i samme slengen?

Regn med at enhver “selvmordsaksjon” som det blir referert til i vestlige media i Pakistan er rigget av CIA og en del av den større planen med å ødelegge Pakistan, med god støtte av NATO.

vantro, siden du tydeligvis leser både VG og ser på NRK/CNN, her er en opplysning om angrepet på FN-kontoret i Afghanistan:
I den første nyhetsmeldingen som norske medier brakte (før det var klart at en norsk offiser var blitt drept) ble det opplyst at “fanatiske muslilmer” hadde HALSHOGD FN-ansatte.

Hvorfor tror du at vestlige media sa “halshogd” når dette åpenbart var løgn? Kan det være for å fortsette svertekampanjen mot muslimene og få vestlig opinion til å fortsette å akseptere fortsatt Afghanistan-okkupasjon med tilhørende massenedslakting av muslimer?

Selv synes jeg det er kvalmende å høre alt hykleriet som nå flyter rundt i norsk offentlighet etter at den flotte kvinnelige militær-piloten ble drept.

Her er noen fakta for økt edruelighet:
1. Norge okkuperer Afghanistan, slik nazi-Tyskland okkuperte Norge.
2. Den drepte offiseren var en okkupant i uniform.

Kalles ikke drap på okkuperende offiserer partisan-virksomhet, gerilja og andre heltedådbegreper?

Og hva har nå det uhellige og gudløse frimurer-FN i Afghanistan å gjøre, annet enn å være en del av de okkuperende kreftene?

Sigr Huginsson
Forfatter
Svar til  BelzeBob
13 år siden

Dette hørtes ikke helt gjennomtenkt ut. Muslimer er ingen homogen masse med identisk livssyn. Det finnes selvklart elementer i islam som er på tryne, så vell som innen kristendommen (jesuitter og sio-kristne) og jødedom (sionister
og talmudister) Så om vi heller fokuserer på undergrupper kan jeg være enig.

“Hvorfor skal vi forsvare disse folkene?”

Hvorfor skulle de forsvare oss?
“Vi” som voldtar og plyndrer deres land?

Skal man komme noe vei mot dette sionisthelvette må man legge livssyn og kultur på sidelinjen og fokusere kun på felles mål. Og da må man bite i den sure duken og stå skulder ved skulder med grupper man i utgangspunktet ikke liker eller hat noe til felles med (innenfor fornuftens grenser selvsagt)

Uenig?

Alcyone
Abonnent
Svar til  BelzeBob
13 år siden

Herlig eksempel på ignorant idiot, bb du er en av grunnene til at jeg ikke liker mennesker.

vantro
Abonnent
13 år siden

Muslimer driver med hets:

Ekteparet Munawar har allerede mistet tre familiemedlemmer på grunn av sin tro. Ahmadiene i Pakistan frykter nye angrep etter massakren i Lahore.

http://www.aftenposten.no/fakta/innsikt/article3801085.ece

Menn bevæpnet med skytevåpen, granater og selvmordsvester tok seg inn under fredagsbønnen og drepte mer enn 90 personer og skadet mer enn 100 andre i en massakre som varte i timevis. Da Aftenposten besøkte én av moskeene noen uker etter angrepet, var veggene merket av kulehull og fettflekker etter likrester.
Massakren ble fulgt av øredøvende stillhet, og nærmest ingen offentlige personer eller politikere kom med støtteerklæringer til ahmadiene. De få som gjorde det, ble møtt med ramaskrik fra imamer og velgere.

o
o
Abonnent
14 år siden

Neimen . . . danskene erkjenner sin fornuft til slutt ? Dette hadde jeg faktisk aldri trodd skulle skje. . .
http://www.nrk.no/nyheter/verden/1.7013337
Sånn, da er det vel bare å begynne å opplyse de sterkt religøse tradisjoner som bryter menneskerettighetene !
Tabuer må frem i lyset !

Inphrailty
Inphrailty
Abonnent
14 år siden

Selv er jeg fortsatt usikker på om jeg bør sette et skille imellom jøde/zionist og muslim/jihadist, eller om dette er den samme tankegang i forskjellige uttrykksformer, men jeg er derimot ikke i tvil om at islam ikke har noen plass i Vesten, akkurat som at vi hadde vært bedre foruten uten Zionistene.

Verdigrunnlaget er uforenelig, og da kan man selvsagt alltids si at en moderat, vestlig muslim ikke deler spesielt mange ulikheter med en etnisk nordmann – men er han da en sann muslim?
Vil en slik falmende dogme integrert med vestlige verdier bære den samme spirituelle meningen, eller er den bare et kulturuttrykk, ikke ulik de forskjellige bunader man finner rundt om i landet?

skulb
skulb
Abonnent
14 år siden

Hensikten med mediefokuset på dette temaet er å splitte befolkningen langs etniske skillelinjer. Muslimer skal føle seg forfulgs og miste tilliten til sine medborgere og etniske nordmenn skal manipuleres med sine politisk korrekte fordommer mot ekstreme utslag av Islamisme som ikke er spesiellt representative for muslimer flest.

Da kan man rekruttere frustrerte muslimer inn i suspekte organisasjoner og lage sirkus av Norsk Al Qaida eller Mujahedeen Telemark, og vi bare må ha mere politistat for å beskytte de hjelpeløse potetene. Etniske nordmenn blir sikkert distrahert av dette og legger ikke merke til at global fascisme blir etablert før etter at det er for sent.

Det som trengs er at alle nordmenn uansett farge og religion står sammen for å forsvare både ytringsfriheten og religionsfriheten mens vi prøver å begrense unfine angrep på hverandre, i det minste til vi har klart å kvitte oss med globalist-Quislingene som har kontroll over landet for øyeblikket.

Hvis vi lar media splitte oss over distraksjoner og desinformasjon nå går det til helvete med hele greia, noe rasistiske nordmenn av alle kulører forhåpentligvis vil forstå før det er for sent. Vi bør huske hva Martin Luther King sa før han ble skutt av CIA : “Black and white, unite!”
Dette er mere aktuellt nå enn noensinne. Han hadde forstått at raseskillet ble brukt til å manipulere ALLE, og ikke kun til å undertrykke svarte amerikanere. Vår nåværende situasjon i Norge er ikke det spor annerledes.

o
o
Abonnent
14 år siden

Det er interessant å kjenne på all den anti-radikal-islamisme vi har blitt foret med . Har vi våre felles menneskerettigheter godt inkludert i hjertet, kjenner vi fort det vrenger seg i magen når vi hører om brudd. Sammenlikn: f.eks kvinnesyn:
Kvinner har begrenset frihet under islamistisk ekstemiteter. Burka, arragerte ekteskap osv. Dette menneske/kvinne-synet er synes jeg er forkastelig.
Kvinner i vesten er oppdratt som fritt vilt. I utgangspunktet er vesten syn på kvinner basert på kjønnløs frihet, men menn har makten likevel. Vi er en del av dette systemet som ønsker kvinner til å fungere frigjorte sexsymbol for menn. Baksiden av medaljen er aksept for : traficing, salg av kropp, sexisme m.m.
Begge systemene har sine gode hensikter, samtidig spiller de begge på et eie/makt-forhold til våre Mødre av jorden.
Nå som vi endelig begynner å bli kvitt den dogmatiske kristendommen i Norge, så må begynne å forholde oss til nok en oldtidsreligion. Samma historien omigjen, bare nå med Islam.
Vi burde egentlig ikke frykte så mye, vi har tross alt et velforankret fundament for å utfordre ekstremisme: “MenneskeRettighetene”
Frykten/usikkerheten ligger mye i at menn ikke tørr å gi slipp på sin makt over sine døtre. ” Æren til å beskytte, og fornekte sin Usikkerhet ”
Når vi gang på gang får anti-islam-proaganda rett oppi fleisen, setter jeg automatisk ut de generaliserende forsvarspiggene mine. Dessverre :(
Bare se krigen mot kvinneonde Taliban ! Slik ble det fremstilt, og jeg beit i det sure eple gitt, var det egentlig derfor Krigen startet? Eller ble dette bare brukt som en rettferdiggjørelse, når var økomoniske interesser å tjene ?
Hvor / av hvem fikk jeg disse forvridde følelsene ? Disse følelsene er av slikt kaliber at de kan rettferdiggjøre krig ! Krig for sexokratiet ! Retten til å Utnytte og Undertrykke våre Mødre, Døtre, våre medMennesker! I Guds eller liberalismens Navn ?

Lise Tollefsen Slembe
Skribent
14 år siden

(tatt fra Dagbladet en ytterligere artikkel om “hvordan politikere er “flinke til” å løse dere egne problemer!)

Partilederen i Høyre uttalelse mot unge muslimer der hun kaller dem for ” unge, frustrerte muslimer” er nok en gang en måte å stigmatisere en gruppe mennesker på!

Hvordan har hun fått det til at unge muslimer er frustrerte?

Er det rart at det foregår så mye hersk, splid, rasisme og fordommer i vårt samfunn? Politikerne går jo i bresjen for å skape det!

http://www.dagbladet.no/2010/02/22/nyheter/innenriks/integrering/islam/debatt/10530652/#comments

Lise Tollefsen Slembe
Borgerrettighestpartiet (BRP)

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  Lise Tollefsen Slembe
14 år siden

“Hvordan har hun fått det til at unge muslimer er frustrerte?”
Dette kommer fra Bilderberg-kurset 2006, som hun bestod i sammen med Siv Jensen! :)

Kjetil S
Skribent
Svar til  arifkarim
14 år siden

Arif:

Jeg tror det er liten tvil om at mange unge muslimer er frustrerte. Skulle egentlig bare mangle, gitt årtiers demonisering og undertrykkelse. Hvordan kan de IKKE være frustrerte og sinte. Jeg hadde vært det samme. Norske politikere trenger ikke gå på kurs for å skjønne såpass.

Lise:

Jeg tror du gir norske poltikere for mye kred når du antar de har så stor makt over forholdene i Norge som du gjør. Slik jeg ser det er de mer nikkedukker og skuespillere enn politikere med reell makt.

BelzeBob
Abonnent
14 år siden

Neida, syns sånt er litt slemt. Men det er bra å kunne spøke litt. Ellers blir man lett deprimert. Viktig å smile. Det må du også si til muslimene. Smil – og verden smiler tilbake, det er faktisk sant. :)

BelzeBob
Abonnent
14 år siden

Tror det blir en stund før det skjer, Armin. Sålenge går jeg og kjøper meg en turban, løsskjegg og litt skokrem.

(Så kan du intervjue meg. He he!) :) (Jeg skal holde en tordentale om sannheten om Holocaust.)

BelzeBob
Abonnent
14 år siden

Jeg syns synd på muslimene jeg, og klandrer dem ikke. (Jeg klandrer politikerne.) Men for å gjøre ting enklere for oss alle jeg syns de skal ha klar beskjed om at i Norge er det visse ting vi ikke kan akseptere. Er du enig, Armin?

Eller er jeg urimelig syns du?

smurfen
Redaksjonen
Svar til  BelzeBob
14 år siden

Du skrev en sånn glimrende kommentar før i dag Bob :)
Nå er den glemt og du er tilbakers på samme sporet igjen
Alle vet jo at i en kurv med epler så finnes det alltid noen som er råtne, det er fakta enten man snakker om gule, grønne eller røde epler
Vist noen forteller deg at du er et villdyr, esktremenist, mindreverdig osv dag ut og dag inn så blir en det til slutt, ser en på hvordan behandling mange har fått så er det jaggu ikke rart noen blir en smule irritert
Så på TV2 nyhetene i går der Siv og Støre skyldte på hverandre, Støre sa til sitt forsvar på snilismen at det var direkte tullete av Siv og beskylde AP for den enorme radikaliseringen av Islam i verden nå
Tydligvis så skal vi lurest til og tro at det foregår en enorm radikalisering av Islam i verden nå og selv det og hente posten er blitt en risikosport for befolkningen
Man skal ha bra flaks for og ikke bli angrepet av hundrevis av selvmordsbombere ved postkassa
Rart det med Selvmordsbombere, Under WW2 så var det det edleste og største heltemot en kunne vise vist en tok på seg miner og graneter og sprengte tanks og motsoldater i lufta for kolegaer, sivile og landet sitt, nå er det blitt det ondeste som fins samt en grusom terrorist
Fakta er at det er en desperat handling fra noen som har blitt fratatt alt og mistet sitt siste håp
Det er ingen tvil om at antimuslim kampanjen i aviser og tv siste ukene har en Agenda, ved og bite på ved og så blir en bare en nyttig idot for eliten, istede for og være skeptisk til en muslim så gi vedkommende heller en varm klem
Faren er at da er man en fare for rikets sikkerhet og vil bli overvåka av PST ;)

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
14 år siden

Ja, du kan få sagt det smurfen, på ditt unike og søte smurfevis :-)
Det har vært planlagt i mange mange år, minst 30 år å gjøre muslimene til fiendebilde etter kommunistene.. Det ble sagt rett ut av flere for mer enn 3o år siden. De trenger å ha/skape et fiendebilde, til enhver tid, for å begrunne bl a overvåkning. Det norske forsvar har offiselt drevet anti-terror-trening siden begynnelsen av 70 tallet.. CIA skapte som kjent selvmordsleirene.

Ingen grunn til at muslimer skal være fiender for Nordmenn eller Amerikanere, men de er fiender av et annet folk og de eier visst media, filmindustrien og det meste, men oops.. siden de eier mye annet også, så har propaganda gjennom tiår etter tiår gjort dem til martyrer og det er fullstendig tabu å si noe kritisk eller i det hele tatt nevne hvem som er bak.. men de skryter jo selv av å styre USA. Deres e-tjeneste likviderer ikke bare mennesker over hele verden, men gjør også mye annet vondt.. som ikke tåler dagens lys, bla mot dissidenter. Vi hørte om et av drapene da det skjedde en av gangene i Norge fordi de tok feil mann, ellers ville vi neppe hørt om det. De ble geleidet inn og ut igjen av Norsk politi og e-tjenester.. Deres e-tjeneste er jo over vår og gir ordre bl a til diverse Norske instanser. På Ila landsfengsel snakker fangene ennå om, hvor billig de som ble tatt slapp unna, de slapp fri lenge før tiden og ble hentet ut av fengslet daglig med flotte ambasadebiler osv osv, ingen har fått lignende spesialbehandling i et Norsk fengsel. Sier mye om hvem som har makt..

Hollywood har bygget opp muslimene som fiendebilde i årevis.. gjennom filmer der skurker og ekle roller spilles av folk med arabisk utseende osv..
Så og si 10 % av regissørene er jøder, dvs Khasarer egentlig.. de drepte en del jøder, spesielt gode ledere og tok deres plass, identitet, skrifter osv. Dette har de gjort for å siden kunne gi ekte jøder skylden.. Ekte troende og spirituelle Hasidim-jøder f eks er engasjerte anti-zionister. Også de blir trakassert og herjet med av kvasi-jødene som er atiester og materialister.

Disse videoene viser ting som aldri blir vist på TV.. ta en titt:

http://www.youtube.com/results?search_query=hasidic+jews+anti+zioni
———————————————————————————————–

De angripes og trakasseres, Zionistene mot de ekte troende jøder:

http://www.youtube.com/watch?v=3dSHl3C9kgY

http://www.youtube.com/watch?v=Znm4Gn0wO5Q&feature=related
———————————————————————-

Denne er litt lengre, diskusjon med flere rabbier:

Meet Ahmadinejad with rabbis anti-zionists :-) OJSANN :)
Dette var ikke meningen at vi skulle få se nei :-)

http://www.youtube.com/watch?v=q9t6zMPPKvw

Kjetil S
Skribent
Svar til  Armin Bahrami
14 år siden

Singo

Den siste videoen i innlegget ditt er rett og slett en perle. Takk

BelzeBob
Abonnent
14 år siden

Jaha. Allikevel er jo slike holdninger (“skyt de som er uenige med oss”) ikke helt uvanlige blant muslimer? Eller er det NWO i forkledning hver eneste gang? Er disse på bildet nedenunder hemmelige COINTELPRO?

http://1.bp.blogspot.com/_cReaW4TAE_k/Svup_QQmsKI/AAAAAAAADKA/5Q9fRHSLJvg/s400/Muslim+fanatics.jpg

På hvor mange måter kan man tyde “Behead those that insult Islam”? Kan du inrømme, Armin, at det er sider ved disse muslimene som ikke er helt OK? Jeg må si at din representasjon av tingene er ekstremt ensidig. Som om alle disse muslimene er søte små uskyldige kattepuser som kun er en kilde til glede og solkskinn.. Er dette sannheten da?

BelzeBob
Abonnent
14 år siden

Han drapstruet aldri norske journalister?
Han sa aldri at homofile skulle lynsjes eller drepes?

Jeg går ut fra at det var folk til stede når han……sa det han sa (eller ikke sa)?

o
o
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
14 år siden

Slutt å terg oss i all evighet da mann :)
Vi vil se video-intervjuet Nå ! Vær-så-snill :)
alt til sin tid . . .

o
o
Abonnent
Svar til  o
14 år siden

Følg hjertet ditt :)
Og hjerte mitt er ditt ! Sannheten skal uansett frem, samma hvilken vei den tar. Resultatet ser vi i fremtiden! I mellomtiden sitter igjen med : Tiden !
“Hvis jeg var deg så ville jeg spandert en video på deg?” Gjør det du skal, min venn
P&L

hippokraten
hippokraten
Abonnent
Svar til  o
14 år siden

Selg intervjuet for 50 000,- og kjøp dere et teleskop for pengene :D
http://www.njopsahl.no/vis_vare.php?varenr=TC11075XLT

« Forrige artikkel

Journalister – maktens sprellemenn

Neste artikkel »

Medias og regjeringens undertrykkelse av enkeltindivider i vårt samfunn

266
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x