En gal verden

5099 visninger
2 minutter lesetid
62

Svineinnfluensevaksiner. Fluor. AIDS. Kreft. Antrax. Bomber. Krig. De-populasjon agenda. Nød. Elendighet. Det blir stadig mer herskere, som tilbyr alt dette, og stadig blir alt mye verre. Menneskene slikker likevel sine herskeres hender for å skjenke dem alt dette. Kanskje var det på tide å prøve tjenermentaliteten, mer enn herskermentaliteten? Kanskje er det på tida å ta valg om hvem/hva som skal herske over ens sjel?

Kanskje er det på tide for hver enkelt å gjøre opp med sin egen galskap? Å tro på at galningene vil oss vel for eksempel?

«Jorden er et sinnsyke asyl, hvor andre planeter deporteter sine sinnsyke til.»
«Earth Is An Insane Asylum, To Which The Other Planets Deport Their Lunatics.»

–Voltaire
(Memnon the Philosopher)

«Alle er sinnsyke, men han som kan analysere sine illusjoner blir kalt en filosof.»
«All are lunatics, but he who can analyze his delusions is called a philosopher.»

Ambrose Bierce

«Galskap er å gjøre samme ting igjen og igjen og forvente forskjellig resultat.»
«Insanity is doing the same thing over and over again and expecting a different result.»

Albert Einstein

«Vi trenger ikke å besøke galehus for å finne forstyrrede sinn; vår planet er den mentale institusjonen til universet.»
«We do not have to visit a madhouse to find disordered minds; our planet is the mental institution of the universe.»

Johann von Goethe

«Se opp når den store Gud slipper løs en tenker på denne planeten.»
«Beware when the great God lets loose a thinker on this planet.»

Ralph Waldo Emerson

«Hvilken lykke for herskerne at menneskene ikke tenker.»
«What luck for rulers that men do not think.»

Adolf Hitler

«Kanskje denne verden er en annen planets Helvete.»
«Maybe this world is another planet’s Hell.»

Aldous Huxley

«Vårt samfunn er styrt av sinnsyke mennesker for sinnsyke målsettinger…. Jeg tror vi blir styrt av galninger for galne formål … og jeg tror jeg er tilbøyelig til å bli stashet bort som sinnsyk for å si det. Det er hva som er sinnsykt med det.»
«Our society is run by insane people for insane objectives…. I think we’re being run by maniacs for maniacal ends … and I think I’m liable to be put away as insane for expressing that. That’s what’s insane about it.»

John Lennon, Interview BBC-TV (June 22, 1968)

«Jeg må ha endt opp på feil planet. Alt her er så fremmed.»
«I must have ended up on the wrong planet. Everything here is so strange.»

Sigbjørn Obstfelder, Norsk poet

«I individer er galskap sjeldent, men i grupper, partier, nasjoner og epoker, så er det regelen.»
«In individuals, insanity is rare; but in groups, parties, nations and epochs, it is the rule.»
Friedrich Nietzsche

«Nårsomhelst du finner deg selv på majoritetens side, så er det på tide å ta en pause og reflektere.»
«Whenever you find yourself on the side of the majority, it’s time to pause and reflect.»

Mark Twain

«Det er farlig å ha rett når myndighetene tar feil.»
«It is dangerous to be right when the government is wrong.»

Voltaire

«Verden er tragisk for dem som føler og komisk for dem som tenker.»
«The world is tragic to those who feel and comic to those who think.»

Robert Walpole

De som tror på at makthaverne, og flertallet de indoktrinerer til å tro på seg, noen gang har hatt eller kommer til å ha småfolkets beste i sinne, og i sine disposisjoner,- må nesten være….., nettopp, gal.

«For vår kamp er ikke mot kjøtt og blod, men mot makter og åndskrefter, mot verdens herskere i dette mørket, mot ondskapens åndehær i himmelrommet.»
– Efeserne 6.12

Det er den samme kampen menneskeheten har gjennomgått siden tidenes begynnelse. Tabloidisert; Kampen mellom det gode og det onde.

«Ingen er mer slaver enn de som med urette tror de er fri.»
«None are more enslaved than those who falsely believe they are free»

– Goethe

Forfatteren er sjømann; ”Recte faciendo neminem timeas” .........................
Artikkelen er Copyright © J.Johansen 2008-2013 .........................
"Du blir ikke en 'dissident' bare fordi du bestemmer deg for en dag å starte opp denne mest uvanlige karriere. Du blir kastet inn i det ved din personlige ansvarsfølelse, kombinert med et komplekst sett av ytre omstendigheter. Du er kastet ut av de eksisterende strukturer og plasseres i en posisjon i konflikt med dem. Det begynner som et forsøk på å gjøre arbeidet ditt godt, og ender med å bli merket som en samfunnsfiende." Vaclav Havel
...........

Vennligsinnede må gjerne legge meg til sitt Facebooknettverk:
Facebook

http://www.riksavisen.no/
http://www.dissident-net.info

Abonnere
Varsle om
guest

62 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Aage
Jan Aage
13 år siden

Leger ødelegger helse, aviser ødelegger nyheter, skoler ødelegger kunnskap, politikere ødelegger frihet, banker ødelegger økonomi.
Jeg sier meg enig med Voltaire: Jorden er et sinnssyke asyl.

hanze
hanze
13 år siden
Svar til  Jan Aage

-Jeg sier meg enig i de fleste som mener at verden lider av en
grotesk galskap.
-Vi lever i en slags sinnsyk psykopatisk tilstand der en umettelig
grådighet og maktsyke råder grunnen…

Armin Bahrami
Skribent
13 år siden

Drøm vakre drømmer, sånn at du har et sted å dra hvis alt det her skulle gå galt.

Når du våkner opp, gjør godt rundt deg og noe for en bedre verden uten krig og katastrofe på tv skjermen.

Så kansje du kan fortsette å drømme enda flere vakre drømmer, så valgene blir fyldige når du lukker igjen dine øyner, 100 år etter, du åpnet dem for første gang.

Denne verden er i feil hender, de tenker ikke på vårt beste, alt de bryr seg om er fitte, alkohol og feste, diplomer på veggen diplomatiske banditter, alfred nobel var en kriger, han oppfant dynamitten,det har eksistert en plan alt for lenge, om å føre hele menneskeheten under en tenke lenke.

arifkarim
arifkarim
13 år siden

Helt Enig J.J! :)
Se her hvordan det går med folk som «hører» etter andres oppfordringer enn å stole på sine egne beslutninger:

«34-åringen fra Lørenskog har ingen underliggende sykdommer og er ikke i risikogruppen for svineinfluensa. Hun trener tre ganger i uka og spiser sunt. Likevel ble hun alvorlig syk etter at hun tok vaksinen mot svineinfluensa.

Moldal jobber som hjelpepleier på sykehjem og ble oppfordret til å ta vaksinen.

– Vi har ikke hatt svineinfluensasmitte på jobben. Jeg var veldig i tvil, men bestemte meg for å ta vaksinen av hensyn til andre, sier Moldal.»

«Legemiddelverket presenterte fredag en ny oversikt over rapporterte bivirkninger. Det har kommet 79 reaksjoner om nevorlogiske bivirkninger som endret smaks og luktesans, hodepine, nedsatt bevissthet, svimmelhet, bevissthetstap, nummenhet, lammelser og kramper.»

Merk det siste der folkens: «79 reaksjoner om nevorlogiske bivirkninger»! :D

Og jeg fant enda en sammenheng med Folkeforgiftnings instituttens propaganda og massevaksinajon:
Ifølge wikipedia:
«Den første massevaksineringen med Pandemrix, vaksinen norske helsemyndigheter har valgt ut, startet i Bergen 22. oktober, med hundrevis i kø [11]. Denne vaksineringen var rettet mot de definerte risikogruppene.»
Altså uke 43.
Nå sammenlign antall «smittende» før og etter denne uka:
http://no.wikipedia.org/wiki/Fil:H1N1_ILI_Surveillance_Norway_2009_no.svg

Tilfeldighet? Hahahaha!

arifkarim
arifkarim
13 år siden
Svar til  arifkarim

Glemte lenken til overnevnte rapport: http://www.vg.no/helse/artikkel.php?artid=598591

evilbug
evilbug
13 år siden
Svar til  arifkarim

Tja, hvor er »pandemien»? Mange som har hatt mye »sjuklinger» på jobb/nærmiljø? Ingen her – ikke mer enn normalt på disse årstider, og nå innrømmer selv DB at her er det noe som ikke stemmer.
http://www.dagbladet.no/2009/11/14/nyheter/innenriks/helse/svineinfluensa/h1n1/9038723/

Hans Gaarder
Skribent
13 år siden
Svar til  evilbug

Pandemi-keiseren har ingen klær på seg ! Så imponerende av Dagbladet å oppdage dette etter å ha befunnet seg i sin egen tåkeheim av propaganda og desinformasjon i noen måneders tid.

Men WHO-slangen fortsetter uhemmet å sprøyte sin gift inn i de (av media) villedede masser.

Forøvrig synes jeg det er patetisk av media at de ukritisk runder av praktisk talt hver eneste omtale av svineinfluensa-farsen med et utsagn fra en av hoffløgnerne i Folkehelseinstituttet som slipper til med litt «nytale» for å beskrive situasjonen.

Strengt tatt er det vel nå på tide med et kritisk oppslag om «hoffløgnerne» i Folkeforgiftningsinstituttet hvor noen av deres mange løgnaktige utsagn de siste månedene holdes opp mot verifiserbare fakta om de samme tingene.

Notorisk løgn i regi av en offentlig etat – det er straffbart det.

Otto
13 år siden
Svar til  Hans Gaarder

Det er straffbart, og det skal det være.

hanze
hanze
13 år siden
Svar til  evilbug

jeg har, nær sagt lett med lys og lykte i min bekjentskapskrets og enda lengre etter flusyke her hvor jeg bor, ((nord i landet)hei Monica w) men klarer altså ikke finne noen. Dvs jeg finner noen, men samtlige er blitt syke etter innsprøytning. Og noen veldig syke.
Jeg trekker ingen konklusjoner, men sånn er det bare…

Monica Waade
Skribent
13 år siden

Akkurat arifkarim, det gikk som vi sa om antall smittede før og etter vaksinestart. Dette var så åpenlyst at for meg er det vanskelig å forstå at ikke alle skjønte hva som ville komme.

Angående bivirkningene Pia Cathrin fikk, http://www.vg.no/helse/artikkel.php?artid=598591 så er det samme symptom som jeg og andre kvikksølvskadde har opplevd. Det er god grunn til å skjønne at det var akutt kvikksølvforgiftning hun fikk. Nå avtar denne reaksjon fordi kvikksølvet vandrer fra blodet og ut i kroppen, der det fortsetter sine skadelige gjerninger som snikende nervegift.

– Dette kan være bivirkninger etter vaksinen. Vi har fått noen få rapporter om det samme, men de fleste har blitt friske etter et par dager, sier lege i Legemiddelverket, Steinar Madsen til VG Nett.

Løgner, man blir ikke friske igjen etter et par dager, man blir midlertidig symptomfri til noe nytt dukker opp, sykdom eller annet jævelskap stelt i stand av dette giftstoffet. Det er innlysende at dette må leger og de som produserer vaksiner vite, men det er en utmerket måte å skape fast kundegrunnlag på ved at ofrene vil bli forbrukere av produktene deres. Forbannet tungt å bære på denne viten og se den utspekulerte måten de gjør det på.

arifkarim
arifkarim
13 år siden
Svar til  Monica Waade

«Løgner, man blir ikke friske igjen etter et par dager, man blir midlertidig symptomfri til noe nytt dukker opp, sykdom eller annet jævelskap stelt i stand av dette giftstoffet. Det er innlysende at dette må leger og de som produserer vaksiner vite, men det er en utmerket måte å skape fast kundegrunnlag på ved at ofrene vil bli forbrukere av produktene deres. Forbannet tungt å bære på denne viten og se den utspekulerte måten de gjør det på.»

Nettop! Det er denne «galskapen» som kommer fra landets skarpe hoder, ment for ødelegge en hel generasjon av mennesker til grådige onde maktformål. Eliten er ekspert på menneskepsyke og dets «etterfølgende» tradisjoner. «Vår» naturlige tenkeevne er en av de viktigste faktorene som gjør oss forskjellige fra alle andre dyr / skapninger. Derfor blir vi konstant bombardert med all mulig disinfo via media, andre såkalte «stolte» kanaler. Info som «ifølge» eliten er unbrukelig / farlig for deres lystige ønsker.

Historien viser at det har alltid vært vanskelig å kontrollere store mengder folk, særlig når de lever «fritt» og «uorganisert». I de siste 2 hundre åra er livet til hver enkelte menneske blitt så grundig organisert; fra skolebenken til arbeidsstolen til gravkiste, at det er nesten utenkelig idag å overleve på «alternative» måter lenger. Makt = levemåte. De som prøver seg å ta sjanser på alternativisme, blir automatisk stemplet som «gale, psykisk ustabile, kriminelle» osv av den «normale majoriteten», hedret av eliten… :)

Samfunnets gang holdes «ensrettet» ved at eliten bare «kjøper» de få mest anerkjente historikere, fysiologer, filosofer, religiøse ledere og andre «makthaverne» som saueflokken har mest tillit til. Dermed er det utrolig enkelt å trekke i strengene fra toppen av pyramiden, og ondskapen vibrerer videre til bunnen… :D

Slik kommer det til å fortsette før alle mennesker på jorden «nekter» å anerkjenne sin klassiske oppdeling i hiarerkier, med rike mektige eliten på toppen og fattig tjenesteytende majoritet på bunnen!

ReXoR
ReXoR
13 år siden

Hei JJ.

Lurte litt på med dette med bibelen siden det virker som du kan litt om emnet.

Hvordan kom «romerne 13» inn i bibelen???. eventuelt av hvem og når. ??

Rom 13 :
Enhver skal være lydig mot de myndigheter han har over seg. For det finnes ingen myndigheter som ikke er fra Gud, og de som finnes, er innsatt av Gud. 2 Den som setter seg opp mot dem, står derfor imot det Gud har bestemt, og de som gjør det, skal få sin dom. 3 For de som styrer, skal ikke skape frykt hos den som gjør det gode, men hos den som gjør det onde. Vil du slippe å frykte myndighetene, så gjør det gode, og du skal få ros. 4 Styresmakten er en Guds tjener, til beste for deg. Men gjør du det onde, har du grunn til å være redd. For styresmakten bærer ikke sverd uten grunn, men er Guds tjener som skal fullbyrde hans straff over den som gjør det onde. 5 Derfor er det nødvendig å være lydig, ikke bare av frykt for straffen, men også for samvittighetens skyld. 6 Betal også skatt av samme grunn. For myndighetene er Guds tjenere og har ansvar for alt slikt. 7 Gi alle det du skylder dem. Betal skatt til den som skal ha skatt, toll til den som skal ha toll, vis respekt for den som skal ha respekt, gi ære til den som skal ha ære.

ReXoR
ReXoR
13 år siden
Svar til  J.Johansen

Tusen takk for langt og godt svar. Du kan din bibelhistorie ser det ut som.

ha en flott aften.

mvh martin.

smurfen
Moderator
13 år siden
Svar til  ReXoR

Hvor mange Guds sønner har vi hatt egentligt ??
Bare på Jesus tid så var det 5 stykker bare i midtøsten.
Kabbala hadde sin egen Jesus i 1666 som het Zeve som til slutt ble en så stor trussel for muslimene a den osmanske sultanen arresterte han og ga han valget, konverter til Islam eller mist hodet, han valgte og konvertere og dermed hade Kabbala tihengenrene mista enda en guds sønn
Men nå sa vel Jesus at mange falske profeter skal komme og si dem er guds sønner så dermed har han vel elminert alle konkurenter vist Gud har planer om og sende ned flere sønner for og redde oss fortapte sjeler……

Natural mystik
Natural mystik
13 år siden

og folk lurer om det finnes sicret society, bare ta 5 min av din tid og hør på hva, en av john f kennedys siste taler ;) for dere som ikke har sett den. det er noe av de beste, jeg noen gang har hørt.
http://www.youtube.com/results?search_query=john+f+kennedy+last+speech&search_type=&aq=0

arifkarim
arifkarim
13 år siden
Svar til  Natural mystik

Ikke rart han ble skutt i dagslys og skyteren ble også myrdet! :D
«The ten-month investigation of the Warren Commission of 1963–1964, the United States House Select Committee on Assassinations (HSCA) of 1976–1979, and other government investigations concluded that the President was assassinated by Lee Harvey Oswald who himself was murdered before he could stand trial.»
http://en.wikipedia.org/wiki/John_F._Kennedy_assassination

I en psykopatisk verden av mislykkede rettssystemer, økonomisystemer, utdannigssystemer, og avanserte våpen blir all den utenkelige fullt mulig for den som kan se fra toppen av pyramiden… :)

Otto
13 år siden

Vancouver 2010 Olympiske og Paralympiske Vinterleker, svineinfluensa a(h1n1), mulige planer for terroranslag, Dr. Bill Deagle, Granada Forum http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1540&start=26#M4986

Hawks’ CAFE, David Hawkins og Field McConnel, har produsers 4,000 sider og audiovideo presentasjoner med informasjon inklusive bevis på svindel.

hanze
hanze
13 år siden

Jesus er ikke av denne verden. Det viser han ved flere anledninger, både ved det som er skrevet og det som finnes mellom linjene. Han sier jo det selv. Jeg er ikke av denne verden.
Da er det i hvert fall for meg spørsmålet; hvilken verden kommer han da fra…en eller annen plass i himmelen?

Men himmelen – jeg hadde nær sakt – hvor i himmelens navn er det. De skolerte og «beleste» forteller fra bøkenes Bok med innlevelse og andakt, om at alle kommer til himmelen, bare vi er grei og snill og ellers kan vi gjøre hva vi vil, og deretter om dommedag og at vi som ikke følger det skrevne ord blir sendt både hit og dit.
Når mannen ved navn Jesus, snakker om å bli gjenfødt for å kunne komme til himmelriket, så har noen vridd det til å bli vann og ånd og dåp.
Da syns jeg det er like greit å forlate kirkeskipet, fordi i mitt hode er det starten på noe som slutter lenge før den taleføre prest har kommet halvveis. Historia tar liksom en feil retning som alltid ender i en blindvei.

Og så dette klassiske spørsmålet; hvor kommer Vi fra og hvor skal vi…Er det til den verden som Jesus kommer fra – himmelen.
Det er så lett å si himmelen, slik som i de religiøse kretser og i kirka også, og så lar vi det være med det.

Man behøver ikke være religiøs, verken i den gammeltestamentlig eller nytestamentlig forstand, men en kan jo ha et brukbart forhold til det åndelige der hvor den ekte og betingelsesløse kjærlighet finnes. Noe som er fullstendig fraværende hos mange rett-troende, til tross for at det er dette som er budskapet.

Det er det som på en måte er deprimerende i kirka at de liksom pliktoppfyllende snakker om ånd og det åndelige men havner bestandig med begge bena på jorda med Boka innen betryggende rekkevidde. Når man vet at mye, kanskje veldig mye i Bibelen er omskrevet og tilpasset for samtidens maktmennesker, gjør ikke det saken noe bedre. Det blir rett og slett for ”tørt”
Man kan i den sammenheng nevne alle skrifter og evangelier som ble ødelagt fordi de ikke passet inn i den religionen som skulle bli uendelig mange menneskers svøpe, og som for så vidt er det enda.
Noen av de viktigste evangelier, slik som judasevangeliet og evangeliet etter kvinnen, som etter manges mening var Jesu ektemake, ble ubønnhørlig forsøkt destruert. Bare Judasevangeliet alene burde kullkaste og revulosjonere hele forståelsen av den to tusen års gamle fortellinga.

Jeg tror ikke at noen på denne jord er ufeilbarlig. I så tilfelle hadde vi ikke vært her, etter min mening. Vi er her fordi vi har noe vi skal lære.
Men kanskje vi skal lytte til vår indre stemme og følge den, for å bli bedre mennesker i alle våre tanker og handlinger, ikke minst i forholdet til våre medmennesker og hele den guddommelige natur.
For Jesus eller Gud eller hvilket ord vi skal bruke, er – vi forstår bare ikke hvordan og hvor hen.
Man kan involvere seg i dette temaet som inn i en labyrint hvor en ikke finner veien ut igjen, men dette er jeg helt sikker på: Det guddommelige er i hvert fall ikke slik Den Norske Statskirke framstiller det!

Otto
13 år siden
Svar til  hanze

I intervjuet, radioprogrammet, jeg refererte i min forrige post, sier Field, refererer til bibelen: ‘Trust no man, trust only God’.

Obligatorisk radioprogram :) God helg.

MortenB
MortenB
13 år siden

«Doctors pour drugs of which they know little, to cure diseases of which they know less, into human beings of which they know nothing.»
Voltaire (1694-1778)

Og slik er det nok fortsatt, bare at doktorer vet enda mindre om menneskekroppen siden ernæring ble tatt ut av opplæringen på 60 tallet

daniel
daniel
13 år siden

http://e24.no/boers-og-finans/article3372603.ece
bekreftelse på vg nett at en ny verdensorden er på vei.

arifkarim
arifkarim
13 år siden
Svar til  daniel

Ikke VG da, e24! :) En sitat derfra:
«Krisen har bekreftet at verden er én stat; en handlekraftig stat som ikke bare regulerer markedet, men som er sterk nok til å fremme demokrati og globalt økonomisk samarbeid, og håndtere problemer som klimaendringer, fattigdom, migrasjon og terrorisme, mente Manuel Chaves, visestatsminister i den spanske regjeringen.»

Kloke ord innmurt i dobbelmoral… For det første; det finnes ingen reell demokrati i verden lenger. Før i tida ble en god leder av sin nasjon først forsøkt kjøpt, så presset og tilslutt drept av globalistene, hvis alle andre knep til slavisme ikke virket. I dag kan derimot ingen bli «leder» med mindre en tar ed til eliten…

Når det gjelder evighetenskriser som «klimaendringer, fattigdom, migrasjon og terrorisme», er de såklart selvskapt av menneskene som sitter på toppen av makt hierarkien. Disse «krisene» rammer store deler av befolkningen, og derfor kan bare folket løse dem, aldri de som er såkalte «ledere»

Tilslutt litt komisk:
«–Demokrati er det eneste systemet som kan overvinne krisen, sa spanskekongen Juan Carlos til forsamlingen. «.
Ser ut som kongen med monarki i ryggen ble «betalt» til å kodmme en et slikt utsagn for demokrati. Glemte han at siste «økonomikrisa» oppstod og rammett mest i verken diktatur / kommunist-land men heller i de landa som er erklært topp-demokratiske: Altså vestlige verden! :D

smurfen
Moderator
13 år siden
Svar til  arifkarim

E24 er eid av VG og Aftenposten VG 40% Aftenposten 60% som igjen er eid av Schibsted som eier det meste av norsk media sammen med A pressen.
A pressen eies av LO og Arbeiderpartiet, eller sånn uofisielt så solgte AP seg ut i 95, men kontrolerer det samme igjennom LO.
Schibsted har folketrygdfondet som en av sine store eiere.

http://no.wikipedia.org/wiki/Schibsted

http://no.wikipedia.org/wiki/A-pressen

http://no.wikipedia.org/wiki/Edda_Media

Ille rart åssen Ap og tildels høyre har vært eiere av stort sett alt av media i Norge
Tviler på det er til befolknings beste og ikke kan det være for at dem har sett så mye inteksmuligheter i og eie media.
Det burde vært en selfølge i et demokrati at politiske partier ikke fikk love og ha eierskap i noe som helst!

smurfen
Moderator
13 år siden
Svar til  daniel

Jaggu var det mange BIlderbergere på lista over medlemmer i Madrid-klubben ;)
Så mere ut som et Bilderberger møte en et Madrid-Klubb møte.
Ikke rart dem snarest muligt vil ha inført en ny Verdens orden..

Neo
Neo
13 år siden

Bedre blir det neppe:

Overvåkes av GPS

Eiere av større og mer forurensende biler vil betale mer, og avgiften skal også bli større for kjøring i rushtiden. Alle biler vil bli overvåket via GPS som skal registrere når, hvor lang tid og hvor mange kilometer hver bil kjører.

Klipt herfra:
http://www.nrk.no/nyheter/utenriks/1.6865900

arifkarim
arifkarim
13 år siden
Svar til  Neo

«Den nye ordningen skal etter planen tre i kraft fra 2012 etter at en diskusjon om spørsmålet har pågått i flere år.»

Hmm, lukter det noe muffens her folkens? Hvorfor akkurat etter «2012»?

Uffda
Uffda
13 år siden

Vaksiner er et panisk angrep på Kristusbevisstheten og flammen i hjerte. Kvikksølv ender i hypofysen og legger lokk på det levende ord JJ.
http://www.prisonplanet.com/david-icke-the-global-spiritual-awakening-of-humanity.html

Les gjerne om Jesus/Issa i boken: «The Greatest Story Never Told»
En koselig liten bok: http://www.issa-thegreateststorynevertold.com/

Uffda

arifkarim
arifkarim
13 år siden
Svar til  Uffda

Takk UFFDA! :)
I følge vestlige forskere, er det lite skrevet / kjent om Jesus fra Nasarats sin barndom. Bortsett fra noen oppdiktede historier som igjen er hentet ifra tidligere kongelige fortellinger og legender.

Ahmadiyya Bevegelsen i Islam er deklarert som ikke muslimsk menighet av alle de andre muslimer, nettop fordi dens tilhengere nekter å dele allmenn-kjente «troen» med Jesus som menneskehetens frelser. De mener bortimot at Jesus ikke døde på korset, men reiste tilbake til «Østen», sitt barndomshjem da jødene og romerne korsfestet han. Han ble tatt ned fra korset etter kunn få timer, og hans sår ble leget med salven, som gav han navnet Jesus den salvede! Mer:

Jeg mener ikke at «den» vestlige versjon av Jesus er feil eller uriktig. Bare viser en annen versjon… :)

ye
ye
13 år siden
Svar til  Uffda

Tok en kikk på hvem som har skrevet boken «The Greatest Story Never Told»,
og det kan se ut som at det er nettopp det det er…….en fantastisk historie (les:eventyr). Forfatteren Lois Drake er inspirert av Elisabeth Clare Prophet som har holdt på i mange år med sin «forkynnelse» i USA.

Dette ser ut til at dette er enda et bidrag til forberedelsen til å introdusere Maitreya, den falske messias og agendaen til THEY.

Den delen av eliten som VET om den spirituelle siden av denne verden ville ikke hatt et så stort behov for å introdusere en falsk messias hvis de ikke VISSTE at det ville komme en som er ekte.

I Bibelen står det at når Messias (den ekte) kommer vil ingen tro på ham. Hvorfor ikke? Kanskje fordi han ikke vil vise seg med store mirakler og et helt støtteapparat rundt seg, men med enkelhet og med et viktig, sterkt budskap som taler til hjertet.

THEY (The Hierarchy Enslaving You) har nå holdt på i mange år å bygge opp organisasjoner for å forbrede å mislede verden og vil introdusere «messias» med store «mirakler» (hi-tech). Av egen erfaring vet jeg om noen velorganiserte meditasjonskurs med ledere med meget tett bånd til FN hvor kurset etterhvert innholdt pyramiden og «the one seeing eye» og andre paganistiske illustrasjoner som tydelig viste hva dette kurset egentlig innholdt. Planen til en del av NGO organisasjonene til FN (Goodwill for humanity etc.) er å kuppe de spirituelt oppvåknende.

Let opp foto av meditasjonsrommet til FN og se nøye på den svarte steinen i rommet og det store maleriet på veggen.

Paralleller her kan trekkes til frimurerne der eliten på toppen vet at det er Lucifer og Satan de dyrker, men dette er så tilslørt i de første gradene i frimureri at nybegynnerne TROR at de er med i en hemmelig organisasjon som tilber Kristus. Når de oppdager de er blitt forledet er det litt for sent.

Den samme fremgangsmåten blir brukt ved studier hos Lucis Trust i Madame Blavatsky og Alice Baileys verker og Tibetaneren (Dwhal Kuhl), og teosofien som utviklet seg sterkt i California i 1930-årene. Foster Bailey, advokatmannen til Alice, var frimurer. En skjønner ikke før litt etterhvert hva det egentlig går ut på (mane frem en entitet gjennom felles meditasjon verden over). Det er ikke kun en personlig, individuell meditasjonsteknikk for avslapning som er målet eller «lys og kjærlighet til jorden og menneskeheten.

I boken Cosmic Fire beskrives spiritualitet, Maitreya og «de oppstegne mesterne»….og en forstår at det er skissen til et verdensherredømme (New World Order) som er målet gjennnom FN.

Har oppdaget at innsatsen til eliten ang. å kapre et menneskes piritualitet er vannvittig omfattende. Kan vi anta at det kan ha en sammenheng med den meldte offentlige avsløringen til Obama om eksistensen av utenomjordiske vesener 27.november formidlet av CNN?

smurfen
Moderator
13 år siden
Svar til  J.Johansen

Du er en meget klok mann Jarle :)
Her kan du få litt info om hva som skjer videre innen ditt fagfelt :)

http://endtime.net/norsk/okonomiskkollaps2NY.html

Mina
Mina
13 år siden

A sign of things to come? Se plakaten denne damen filmet på vei hjem fra en tur til Jacksonville. Videoen ble postet på YouTube 17.08.09
Ja her kan det spekuleres……guffent, hva tenker du?

http://www.youtube.com/watch?v=sdH70KjWrjo

Uffda
Uffda
13 år siden
Svar til  Mina

Her har du hva Dalai Lama sier Mina.
Iverksett.
Uffda

«WOMEN STANDING ON THE EDGE! (will they JUMP? will they FLY!?)

At the recent, sold-out Peace Summit in Vancouver,
His Holiness the Dalai Lama made a proclamation
that stunned the crowd:

«The world will be saved by the western woman.»

Something big is stirring among women around the world.

http://clicks.aweber.com/y/ct/?l=EPAgG&m=1cHe2dwGqMfWXH&b=LM22jZbWmwKXtxXx1ONfCw

More than ever before, women are feeling called to
awaken to the fullness of their authentic power and
become active, engaged agents of change.

And now, the evolutionary women of the world are
gathering together online for an unprecedented
global convergence of minds, hearts, and spirits.

A groundbreaking Free teleseminar series is about
to get underway.

And I invite YOU to be a part of it:

http://clicks.aweber.com/y/ct/?l=EPAgG&m=1cHe2dwGqMfWXH&b=LM22jZbWmwKXtxXx1ONfCw

All it takes to participate is your HEART.

Standing with you and for you,

Michael Skye
VisionForce

P.S. Because we want to reach as many women as
possible for this historic event, please forward
this invitation to all the important women in
your life! «

ye
ye
13 år siden
Svar til  Uffda

Glimrende eksempel på at Dalai Lama samarbeider med eliten (itillegg til lønnen fra CIA) frem mot et verdensherredømme (var det betingelsen, mon tro?)

Rockefeller-finansierte feminisme-agendaen, påbegynt på 1950-60-tallet, kommer her TYDELIG frem i

Dyrking av selvet og egoet gjennom å hause opp kvinner til å tro at de ikke har hatt noe betydning FØR.
Kvinner skal strebe mot karriere og overlate oppdragelsen (hjernevaskingen) av sine barn til de få som bestemmer hva som skal læres (den nasjonale komitéen for utdanning, i hvert land). Målet til eliten, og de har lykkes i dette, var at kvinner med tradisjonelle familieverdier blir latterliggjort og sett ned på av sine medsøstre.

Se dette sammen med Maria-dyrkelsen innen katolisismen. Ren blasfemi.

http://www.jahtruth.net/mary.htm
http://www.jahtruth.net/qofhevn.htm

Motvekt til Dalai Lamas uttalelse:
http://www.henrymakow.com/200202.html

shambo
shambo
13 år siden
Svar til  ye

Ye: «Glimrende eksempel på at Dalai Lama samarbeider med eliten (itillegg til lønnen fra CIA) frem mot et verdensherredømme (var det betingelsen, mon tro?)»

Det kan jo faktisk være noe veldig fint i det han sier, spørs helt hvordan man vil tolke det. Denne verden har vært mannsdominert i laaang tid, det maskuline aspektet som representeres gjennom handling, vitenskap,aktivitet, fysisk styrke, makt etc., Det har bidratt til at det feminine i form av å verdsette væren fremfor gjøren, medfølelse, intuisjon osv ikke har blitt verdsatt, og kvinners egenskaper har vært svært undervurdert . Kvinner og det de representerer har absolutt mye å bidra med i forhold til å balansere jorda vi lever på framover. Yin og yang vet du… Kan ha vært noe sånt han mente?

Men hva med Dalai Lama og CIA? Om han fikk støtte fra USA en gang i tida da USA var ute etter kommunist-Kina og tibetanerne ville redde seg selv, er det uansett en lang vei til å bevise at han samarbeider med eliten. Har ikke møtt mannen selv, men de av hans representanter jeg har møtt, må jeg si utviser stor visdom når det gjelder naturlige måter å holde seg i balanse på, fysisk, mentalt og spirituelt. Er det ikke nettopp sånt vi trenger nå i disse dager, særlig de som er i ferd med å våkne opp for en ny virkelighet?

Thunderdahl
Thunderdahl
13 år siden

Fant en snutt med Obama tale spilt baklengs ,det skremmende var at når jeg testet ut dette fenomenet med et audioprog hjemme ,først opptak siden reversring kom det klart frem at når Obama sier «Yes we can» sier han baklengs «thank you satan»
http://www.youtube.com/watch?v=04gaxcrVRxY
Jeg brukte cooledit pro2 og andre snutter på youtube for å test om det stemte.

Veteran1
Veteran1
13 år siden
Svar til  Thunderdahl

For noe svada.Hvem i huleste hører taler baklengs?Med litt teknikk og godvilje kan du få hvem som helst til å si hva som helst.Det er akkurat samme idiot måten som ble brukt av kristenfundamentalistene i USA for noen år siden da man skulle bevise at rockemusikere var sataninster og djeveldyrkere.

Thunderdahl
Thunderdahl
13 år siden
Svar til  Veteran1

Vennligst ikke omtal det du ikke forstår som svada.Underbevistheten hører og ser alt ,det er bare en brøkdel av informasjonen vårt beviste sinn får med seg.Obama bruker dette for å lede massene ,og at hans ord er kraftfulle er det liten vil om.

ye
ye
13 år siden
Svar til  Thunderdahl

Takk Thunderdahl, for at du gjorde en test. Lurte selv på det samme da jeg hørte dette. Du tar opp et veldig viktig og omfattende tema, og jeg tviler ikke du har rett i ditt funn av Obamas tale.

White House Writers Group, et konsulentbyrå i Washington, nåværende sjef Clark S. Judge, har skrevet og levert taler til presidenter. Spesialister i «subliminal manipulation» kan vi jo anta den eksterne gruppen har hatt god tilgang på da Obama hadde sin president-kampanje.

Om det er noen andre som tviler på at vi lever i en syk og kvalmende verden, bør de strekke sin research utover musikk-bransjen og over til film og reklamen og alle bransjer som kjøper tjenester av den bransjen. Vi har blitt utsatt for dette siden vi var barn kanskje mer enn vi aner.

Hvordan har det formet oss, uten at vi vet det selv?

Skjult markedsføring går helt tilbake til 1917.

SUBLIMINAL MANIPULATION

This technique is called Backward Masking. It also applies to words spoken or sung backwards. The Beatles started using backward masking on their White Album with the song «Revolution Number Nine.» The song repeatedly says: «number nine, number nine.» Played backwards it becomes «turn me on, dead man.»

Rumors swept the world, «Paul is Dead!» Material on Paul’s death was embedded in the Magical Mystery Tour album in the last few grooves of the song «Strawberry Fields.» A low volume voice says :»I buried Paul.»

Many other famous Pop and Rock bands used backward masking in this song to express satanic, sexual, suicidal or any other messages.

Se mange eksempler på subliminal manipulation du ikke ser før du får dem pekt ut:

http://sub-lim.blogspot.com/

Ser vi at det er en gedigen agenda på ¨demoralisere befolkningen.
At VG og Dagbladet i mange år har kjørt «sex» på forsiden, servert midt i synet på våre barn, i stativ-høyden i matbutikken, hvor barn står og venter på mor eller far som betaler i kassen.

Vi ser hver enkelt element for seg, men når vi legger sammen alt, ser vi at vi blir pepret med budskapet. Og skulle noen tørre å si noe om f.eks. utfordrende bekledning av jenter på ungdomsskolen, ja da er det VI som er pripne!! Hvem er det som er hjernevasket her???

Uenur
Uenur
13 år siden

Jordiske konspirasjoner finnes.Det er tilogmed svært sannsynlig at det finnes en eller annen form for aliens som på et eller annet tidspunkt vil ta kontakt med oss.Ånd er viktig.Bevissthet er viktig! Vi er ett med universet,og det er ett med oss.
Hvorfor alt dette bibelske smøreriet? Satan,helvetet og den bibelske gud kan ikke eksistere oppi alt dette som omslutter oss.Ondskapen er oss,og godheten er oss.
Det hjelper ikke på noe vis å omfavne en egen utgave av vår personlige gud,og tillegge forfatterne av bibelen skumle hensikter når utgangspunktet er som galest uansett.
Tro på godheten i den universelle kraften,og omfavn den.Omfavner du det onde i den universelle kraft,vil du dessverre få den også,men dette er ikke ting som kommer fra verken et bibelsk helvete,eller en bibelsk himmel.Det finnes ikke en bibelsk himmel,og det finnes ikke et bibelsk helvete.Vi er her for å lære.Jo mindre vi evner å ta til oss av positiv læring i vårt liv,jo lengre og brattere blir vår læringskurve.Gud finnes antagelig bak alt,men det er en annen skål.Vi må uansett bygge oss en ånd alle kan «leve» godt med,inkludert oss selv,så får tiden vise hvor vi havner i vårt neste liv.
Slutt med å spille av ting baklengs,og særlig taler fra statsledere.De har garantert enklere metoder å komme i kontakt med sine allierte,om det skulle være nødvendig.Jeg tror at baklengsobama er et blindspor,for å si det sånn. ;-)

Uffda
Uffda
13 år siden

Takk for det ye. Særdeles viktig å ikke identifisere seg med noe organisert trosystem.
Noen hjelpemiddler må man gjerne likevel ta i bruk, selv om de ikke representerer den ultimate sannhet. Ikke minst for å balansere den hodestups idoldyrking som er så rådene i våre religionutøvelser.
Men for den viderekommne er slike digresjoner selvsagt helt uvesentlig,
like uvestentlig som det er for den avanserte sjel om vi har levd ett eller flere liv. Takk igjen ye..
Uffda

Thunderdahl
Thunderdahl
13 år siden

Han legger en intensjon bak det han sier og når massene gjentar det ,så forsterker dette hans intensjon.Vi lever i et okult samfunn hvor vi ved å be om at det skal bli slutt på krig forsterker istedet energiene for krig.Folk som tilber Obama er ikke klar over hva dem gjør når dem roper hans slagord som er fordekt ,vill at folk skal vite det.

hanze
hanze
13 år siden

Skal vi bare vente å se – sitte med henda i kors å vente og se hvor det bærer hen. Bare gi opp la det stå til.

Vi som tror på noe annet enn den etablerte løgn, kan gjøre små ”handslag” for å åpne noens øyner og ører. Riktig nok en tilsynelatende umulig oppgave i kamp mot ondskapen. Men vi kan kaste ut små frø. Vi kan snakke, vi kan skrive. For hvert lite frø som ikke faller på stengrunn, kan det vokse et tre med god frukt som sprer sine frø videre.

For hver en ny sjel som får dreid sine tanker tilbake til forståelsen av helheten som et maskineri med tannhjul som passer perfekt til hverandre, er det en seier. For hver ny sjel som tegner et spørsmålstegn i sanden foran sine føtter, er det en seier.

Fragmenteringa, gjennomført ved påvirkning av ondskap, sliter mennesker i stykker – sjelelig. Det får det nevrologiske systemet til å brenne.
Mennesket er en del av naturen – et viktig tannhjul. Vi kan ikke rive seg løs å tro at vi kan herske over resten av maskineriet. Naturen – universet, alt er en enhet som ikke kan bli forsøkt revet i stykker uten at det får konsekvenser. Ingen hjul, ingen biter kan bli fjernet uten at det påvirker.

Manipulering – mat, mennesker, vær, kunstige virus, chemtrails, stråling, gift, løgner og bedrageri, etc, etc, alt for å forvirre og skremme oss.
Frykt er ondskapens hovedinstrument. Med frykten styrer den oss hvor den måtte ønske. Det er dette som den opplyste skal avsløre. Det er dette den hjerne som har kontakt med sin sjel skal fortelle om. Disse skal fortelle om forskjellen på kjærlighet og ondskapens frykt.

Den som har klart å fylle sitt hjerte til randen med betingelsesløs kjærlighet, det hjerte har ikke plass til annet enn nettopp dette og frykter ikke. De vet at Kjærligheten er det største av alt.
Men da er denne sjel klar for andre oppgaver enn den jordiske. :)

Uenur
Uenur
13 år siden

De er bare folk de som har pønsket ut fanteriet også.Da er det fullt mulig for andre folk å pelle det fra hverandre,uten så mye utenforliggende mikk-makk.
De vil så alikevel ikke greie noen NWO,i den forstand de ønsker,og om de skulle lykkes,vil det bare være i beskjeden grad.Når de så blir avslørt en gang for alle,vil hele NWO rase som et korthus,og ting vil sakte men sikkert endre seg til det bedre.
Nok en gang: Skal Norge og verden bli oppmerksomme før det er for sent,må pressen med på laget.Hold derfor stø kurs,men uten alle elementene som ikke direkte vedrører saken.En sak som inneholder Statsledere,internasjonale organisasjoner,hemmelige avtaler,og finansfyrster,minner jo egentlig ganske mye om det pressen allerede skriver om ..Det er bare om å gjøre å få de til å skrive noe anderledes,og være mer kritisk på det som virkelig betyr noe.Mao.La statsrådenes uthus,kjærester ol. være i fred,og fokuser på hva de virkelig gjør!

« Forrige artikkel

Robert F. Kennedy Jr. avslører en av vaksineindustriens stygge hemmeligheter

Neste artikkel »

Klimakonferanse i København for Verdensregjering