Hjelp og inspirasjon fra en avansert utenomjordisk sivilisasjon

5.6K visninger
6 minutter lesetid
3

Veronica Paz Wells sine møter med Godar fra Apu i Alpha Centauri har hele tiden funnet sted i Sør-Amerika, verdens ”hotspot” når det gjelder kontakt med ’off world’ sivilisasjoner.

Hvordan det hele startet

I 1974, fikk Sixto Paz Wells og hans bror Charlie(nå Veronica)som den gang bodde i Lima i Peru, en ide om å prøve å få kontakt med utenomjordiske ved hjelp av automatskrift. Det hele startet nokså trått, for da Sixto første gang merket at en ukjent kraft tok tak i armen hans og begynte å føre blyanten, ble han likblek og så redd at han kastet blyanten fra seg. Likevel ble forsøket gjentatt og Sixto fikk så kontakt med et utenomjordisk individ. Han fortalte at han het Oxalc og holdt til på Ganymede, Jupiters største måne. Brødrene var i stor tvil om dette var reelt og ønsket derfor en bekreftelse. Den kom i form av en beskjed i automatskrift om at de skulle dra til Chilca, et ørkenområde utenfor Lima. På en bestemt dag og tid som meldingen de fikk angav, ville de så få mulighet til å møte Guidene som ungdommene valgte å kalle dem. Her opplevde de at tallerkenformede fartøy kom til syne, ca 100 meter over bakken(1).

 

Mission Rama

I 1975 startet VPW Mission Rama, et kontaktnettverk med våre eldre brødre og søstre i kosmos som etter hvert spredte seg til en rekke land i Sør-Amerika.

Veronica Paz Wells
Veronica Paz Wells

Mens Sixto PW hele tiden har beholdt kontakten med Oxalc og andre fra Ganymede, har JPWs kontakt særlig vært med et utenomjordisk individ som kaller seg Godar, og som kommer fra planeten Apu i Alpha Centauri.  I den svært interessante og viktige boken: “Sowers of Life” beskriver hun hvordan kontakten startet og siden har utviklet seg. Den inneholder også svært dyp og avansert åndelig visdom, i all hovedsak gitt av Godar. Den selges ikke, da JWP i stedet har valgt å gjøre den fritt tilgjengelig via internett. Kan lastes ned herfra.

 

Giacomo Renato Longato

Giacomo Renato Longato
Giacomo Renato Longato

Han var i mange år med i Mission Rama i Peru og er nå Veronica sin samarbeidspartner. I dette intervjuet som ble gjort i forbindelse med at han holdt et foredrag på UFO konferansen i Bergen i 2012, forteller han om kontakten med individer fra Alpha Centauri:

Telepatisk kontakt

Fra starten av har Veronicas kontakt vært telepatisk og ikke i form av automatskrift. Dessuten fysiske møter.

Xendra – interdimensjonal portal

Xendra
Xendra

Her er en illustrasjon som viser hvordan en Xendra skapes. Den fungerer hovedsakelig som portal for teleportering, med andre ord umiddelbar forflytning over enorme avstander.

Et annet anvendelsesområde, er at en Xendra brukes når et utenomjordisk individ ønsker å manifestere seg i form av et hologram(2). I følge Richardo Gonzales som også har hatt møter med individer fra Apu, brukes en Xendra for å ’myke opp’ et møte med dem. Da disse individene er nesten 3 meter høye, med hender som ausekar og fingre som bananer!, vil et vanlig fysisk møte kunne virke skremmende. Skjer det i form av et hologram i en Xendra, blir det i følge apunianeren Antarel halvveis mellom drøm og virkelighet og derfor mindre overveldende(2). Se: Utenomjordisk kontakt i Sør-Amerika, del 3.

 

ET guider
ET guider

Teleportering til Apu

Veronica beskriver hvordan hun sammen med sin guide Godar gikk inn i en slik Xendra og umiddelbart ble transportert til planeten Apu i Alpha Centauri. Her besøkte hun en by som het Ilumen. På samme måte som på Morlen(hovedstaden på Ganymede)(3), hadde alle bygningene halvkule eller kuppel form. Firkantete hus som vi har her på planeten, fantes ikke. Oppholdet på Apu varte i 16 dager, men da VPW kom tilbake til jorden, hadde det bare gått 15 minutter! 15 minutter i jordisk tid er forøvrig maks lengde for en slik teleportering(3).

Hvorfor kontaktes vi?

Den viktigste årsaken er at vi trosser viktige universelle lover og at utviklingen på denne planeten derfor går i feil retning. Deres konklusjon er at vår verden befinner seg på en nedadgående spiral og at vi ikke kun utgjør en trussel mot oss selv, men og mot andre sivilisasjoner. Kommentar: Er det ikke for eksempel slik at en planets ressurser er til for alle og ikke slik som i vår verden, hvor et mindretall kjøper opp og sløser vekk mesteparten? Flere ulike kontaktpersoner blant annet Sten Lindgren, hevder for øvrig at de utenomjordiske gruppene som er her og holder oppsikt med oss(4) gjør hva de kan for å hjelpe, men uten at de på noen måte prøve å overta styringen eller overtrer vår frie vilje. Prinsippet de følger er det samme som i en søskenflokk, nemlig at eldre søsken passer sine yngre. I et større perspektiv blir det da slik at eldre og mer utviklede sivilisasjoner holder oppsyn med yngre, særlig slike hvor det er stor avstand mellom teknologisk og bevissthetsmessig utvikling. Sagt på en enklere måte, vi er ganske så primitive i vår måte å håndtere konflikter på, samtidig som vi har veldig avanserte våpen til rådighet. …

En analyse

”Samtidig som dere ikke har klart å løse fundamentale problem som sult og krig, har dere gjort fremskritt innen kvantefysikk, matematikk, tidsreiser og inter-dimensjonalitet. Dessuten har mennesket potensial for å utvikle paranormale evner. I hendene på umodne individer er dette oppskriften på fullstendig kaos(1). Derfor har vi sett oss nødt til å prøve å bidra. I følge vår analyse befinner menneskeheten seg i en risikosone, men risikoen kommer ikke i form av en tredje verdenskrig eller et himmellegeme som vil kollidere med jorden. Ødeleggelsen vil kunne bli skapt av menneskene selv”.

Guide fra Alpha Centauri
Guide fra Alpha Centauri

Vi lærer dere å utvikle bevisstheten, noe som gjør at dere får en mye større og dypere forståelse av livet i alle dets manifestasjoner. Dessuten ønsker vi å la andre som prøver å avsløre mysteriet bak sin eksistens og hemmeligheten bak åndelighet, få samme mulighet.” Kommentar: Hensikten med kontakten med slike utenomjordiske sivilisasjoner dreier seg altså om å fremme vår bevissthetsmessige utvikling. Sagt med andre ord; bli bedre mennesker. Sitat fra Benjamin Cremes bok: The Gathering of the Forces of Light. UFOs and their Spiritual Mission: “Fornuft og forstand må gjenopprettes på denne kloden”.

Forutsigelser

I forbindelse med at Charlie/Veronica hadde kontakt med Godar i 1974, kom han blant annet med følgende forutsigelser:

Det vil bli en masseflukt fra ustabile og sosialt degraderte land til rike, stabile land i Europa. Dette vil forårsake ekstreme voldshandlinger i europeiske byer og det vil bli fullstendig mangel på trygghet på offentlige steder. De land hvor dette skjer, vil oppleve at landets økonomi og sosiale stabilitet vil bli påvirket.

Liberal Sweden turns on migrants amid unprecedented rise in violence and sex attacks

https://www.youtube.com/watch?v=rtrW-_KwIx0

Det vil bli mer rasisme, nazisme og fasisme både i USA og Europa.

Dere vil snart oppleve verdenshistoriens største økonomiske krakk. Kommentar: Er det ikke slik at vi må ’møte veggen’ med andre ord oppleve en krise før det skjer forandring?

10 års pause

I desember 2016, tok VPW opp igjen kontakten med Godar. Det skjedde i form at et møte som fant sted i Brasil. I følge Veronicas gode venn Giacomo Renato Longato(5), mottok hun blant annet mye ny informasjon, samt forutsigelser om utviklingen i vår verden for de neste 50 årene. I år starter så arbeidet med å spre all denne nye og viktige informasjonen.

Foredragsplakat for januar 2017
Foredrag i Las Vegas, USA, 15.  januar 2017

Vi er svært glade for å kunne bidra i form av at VPW blir en av hovedforeleserne på den Internasjonale UFO konferansen på Stiklestad til høsten! Hvordan vurderer Godar situasjonen vår nå? Det får vi vite mer om på konferansen…

https://www.youtube.com/watch?v=zIGGuhq52yY&t=78s

 

https://www.youtube.com/watch?v=mq2BMyRMJHE&t=106s

Etterord

”Sowers of Life” formidler som sagt dyp visdom og innsikt. Her er virkelig mye å hente og som nevnt, vi ser frem til fortsettelsen! http://ufo-konferanse.com

Kilder

  1. Paz Wells, Carlos Roberto. Sowers of life

http://www.myshambhala.com/books/ufo/sunesis_project/Sowers_of_Life.pdf

  1. Gonzales, Richardo. Contact from planet Apu. Beings from the future among us. Luminous Moon Press, 2016.
  2. Paz Wells, Sixto. The Invitation. 1st World Library.
  3. Lindgren, Sten. Dialog med kosmisk kultur. Regnbågeforlaget, 1998.
  4. Privat korrespondanse med Giacomo Renato Longato.

Terje Wulfsberg

Terje Wulfsberg driver som homeopat i Bergen, og har lenge vært opptatt av det alternative. Han har i en årrekke arbeidet med å spre informasjon om den nye læreren for vår tid, kalt Maitreya eller Verdenslæreren. http://shareno.net. Har i mange år og studert Den Tidløse Visdomslære, særlig informasjonen som kommer fra Djwahl Kuhl eller tibetaneren, via Alice A. Bailey. Bruker nå mye tid og energi på å informere om våre utenomjordiske venner.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

3 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Radiv
Radiv
Abonnent
7 år siden

Hvordan kommer disse utenomjordiske som du kaller Dei gjennom Van Allen belte (Firmament)?
Men hyggelig at du har troa di i orden. Hehe. Ser du har bilder av falne engler blant dine artikler. Hvorfor?

rune øverby
rune øverby
Abonnent
7 år siden

Takk for denne artikkel (og øvrige) Terje, på noe av det som i så lang tid har foregått i Sør-Amerika vedr. ufo’s og kosmiske kontakter og merk at det også er laget lydbok i mp3, av deler av denne boken til Paz Wells – se; galactic.no/rune/lydboker/SowersofLife/
Og ellers finnes det ref. fra boken til Sten Lindgren online;
galactic.no/rune/stenlindgren.html

« Forrige artikkel

Hva er det som gjør Robbert van den Broeke så unik?

Neste artikkel »

Finnes det et hemmelig romfartsprogram?

3
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x