Kilometerlangt objekt falt ned i vulkan i Mexico

16.5K visninger
1 minutt lesetid
34

1. oktober ble et oppsiktsvekkende fenomen observert over vulkanen Popocatépetl i Mexico. Plutselig falt et sylinderformet objekt på anslagsvis en kilometer lengde og 200 m bredde fra himmelen og ned i vulkanen og forsvant.

Hendelsen ble vist på meksikansk TV. Fjernsynskommentatoren slår fast at det ikke dreier seg om en meteor, ettersom meteoritter har en “hale av lys etter seg” og dette sylinderlange objektet ikke hadde en lyshale. Farten ned i “vulkantuten” ble oppgitt å være raskere enn et passasjerfly.

Her er noen kontrollspørsmål for på vitenskapelig vis å få fastslått objektets opphav:

1. Er det mulig at mennesker (som USAs militærvesen) kan ha vært avsendere av objektet?
F.eks. at det dreide seg om et hemmelig våpen som var utplassert i rommet som falt ned på jorda ved en feiltagelse? Neppe.

2. Kan det ha dreid seg om et tilfeldig himmelfenomen?
Neppe, fasongen på objektet tydet på at det var “produsert” og ikke naturlig. Sjansen var mikroskopisk for at objektet skulle treffe nøyaktig midt i vulkan-hullet som det fremgår av videoen. Om det hadde dreid seg om et naturlig himmelfenomen var det mye mer sannsynlig at objektet ville ha falt ned i havet, i ødemarka eller i bebodde områder.

3. Kan objektet ha vært styrt dit av utenomjordisk intelligens?
Dette er det mest sannsynlige. Både det faktum at objektet var produsert og tilsynelatende ble styrt inn i vulkanen med en høy grad av presisjon tilsier at begivenheten var rigget av utenomjordisk intelligens med avansert teknologi.

Det patetiske med den vestlige verdens  såkalte “eksperter” på området – astronomer – er at de har kollektiv munnkurv mot å slå fast at himmel-fenomener med utenomjordisk opphav faktisk har utenomjordisk opphav. De er mao ikke oppriktige vitenskapsmenn, men propagandister med skylapper, som er betalt for å fortie, lyve om og bortforklare spørsmålet som en stor andel av menneskeheten ennå ønsker svar på: Er vi alene i universet eller ikke?

For øvrig hadde den samme vulkanen lettere utbrudd 2 uker i forveien.

[Red. kommentar: Den originale videoen er fjernet fra internett, men en tilsvarende video noen uker senere kan sees øverst i artikkelen].

Her er et tilsvarende objekt observert over International Space Station (ISS) og i Brasil:

At utenomjordisk liv finnes var for øvrig IKKE TABU for  TV2 i 1995:

Hans Gaarder

Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning og mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre.

Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på skjulte maktstrukturer, utenomjordisk liv og helse (Teoretisk Fysiologi og vaksiner).

5 1 stemme
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

34 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
thomasmann
thomasmann
Abonnent
10 år siden

er litt kosmisk at de fleste prøver og fornekte at det finnes ufo/uso, og utenomjordiske, altså mulighetten er kanskje stør at de har levd på denne planet
lenge før menneske ble skapt, men det faktum at man benekter og er sikker på at det ikke finnes blir feil og påstå. Men jeg kan bare nevne det at når det har oppstått naturkatastrofer og utbrudd på vulkaner som for eksempel denne har det i mange tilfeller blitt opp-servert uforklarlige ting, som dette lyset! .

Liv Bjøringsøy
Forfatter
11 år siden

Jeg forstår heller ikke spansk, men min venn Carlos i Mexico forklarte at det konstant er rettet et TV-kamera mot denne vulkanen fordi et utbrudd truer Mexico City. TV-innslaget dreier seg om at denne filmen ble vist ulike vitenskapsfolk, og ingen hadde den minste anelse av hva de så. Opptaket er også nøye undersøkt, og det er konstatert at det ikke på noen måte er manipulert,

clifton
clifton
Abonnent
11 år siden

Jeg skjønner ikke spansk, så hva det er som blir sagt av nyhetsoppleser og intervjuobjekter i videoen (den første) går meg hus forbi. Men kroppsspråk er noe man kan ha en intuitiv opplevelse av på tvers av det verbale. Så, hehe, det virker på meg som om både ankeret og reporteren har litt trøbbel med å tro på det de selv sier, særlig førstnevnte. Legg merke til at øyelokkene nærmest flimrer ustanselig og at overkroppen er urolig og rykkete i bevegelsene, som om han opplever ubehag ved å lese opp manuskriptet. Det kan jo hende han synes hele saken er veldig søkt, om ikke han også vet noe om hvordan den ble til. Jeg er normalt av den skeptiske oppfatning at dette er en typisk manipulert video (en billig sådan til og med; bildekvalitet, strategisk klipping og mangel på synlige fysiske faktorer som ville gjort den mer troverdig). Hvilken agenda som eventuelt kunne ligge bak en bevisst fake nyhet som dette, kan man jo spekulere masse i. Jeg skal ikke påstå noe som helst, men for den gjengse leser av nyhetsspeilet kan det vel være på sin plass å foreta et lite søk på youtube i retning “false flag alien invasion” eller “Dr. Carol Rosin”. Bare et lite tips, uten at det er noe jeg selv tenker veldig mye på til hverdags.

Rolf Kenneth Myhre
Forfatter
11 år siden

Det fullstendige fravær av seismisk aktivitet i området under denne hendelsen er i seg selv en indikasjon på at dette var et romskip, ikke en bolide eller noe som “ble sluppet ned”.
http://inexplicata.blogspot.no/2012/11/mexico-official-report-on-popocatepetl.html

Menneske
Menneske
Abonnent
11 år siden

Kjære Gudfrid
Trist at du har “gitt deg” i denne omgang?
Velkommen tilbake, når som helt. Jeg har nok vært litt kvass i kampens hete, men det er jo bare ord og tanker. Jeg har fått inspirasjon fra deg. Jeg håper at vi alle kan inspirere hverandre, vi som er forkjempere for frihet. Den finner vi ikke lenger i “en liten eske”. Den finner vi i oss selv. Om man skulle være “new-ager”, eller Gud vet hva, og dyrke rettferdighet, godhet, nestekjærlighet, vise omtanke for andre, være modig (det finnes mange måter å være modig på), og sist, men ikke minst: Dyrke kjærligheten, selv mot satanister, pedofile, politikere, elite-folk, reptilians, draconianere, Jorda vår, og det aller meste. Da er man nok på GOD vei.

Slik som her, og denne videoen er både inspirerende og morsom. Den viser at man kommer lenger med en klem (livsfarlig for eliten) og en ropert, enn med vold.
http://www.stumbleupon.com/su/2APVau/:1zAqWzbVf:I-ls7A41/www.youtube.com/watch?v=2J0ikG4XpTs%2F

Oppfordrer EN MILLION LESERE av nyhetsspeilet til å gå vandre rundt i Oslo, og gjøre akkurat det samme. Det ville jo bare være helt forferdelig. For “eliten”, mener jeg.

Menneske
Menneske
Abonnent
11 år siden

Dette er i alle fall ikke Havana-sigarer:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-4VRe62veK0#!

Og denne lyden burde flere mennesker høre på i 2012, og tiden bortenfor:

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  Menneske
11 år siden

Takk for stillheten :-) Der finner vi sannheten, ikke i aviser og fryktskapende youtube videoer. På tide å skape den nye verden, Lennon visste hvordan man gjør det. Med denne takker jeg for meg og ønsker dere alle lykke til i det store skiftet :-)

OccamsRazor
OccamsRazor
Abonnent
11 år siden

Det er litt interessant at et objekt som er 1 km langt og 200 m bredt, som styrter ned i en vulkan som har en kraterdiameter på ca. 600-850 m, ikke etterlater seg en eneste krusning på røyken som stiger opp. Det strider med naturens lover.

Det er også noe fundamentalt galt i forholdet lys/skygge på landskapet kontra objektet.

Mulig årsak til manipulasjon? Å få en video på YouTube til å “go viral”, eller megahit om du vil.

Det jeg går og venter på er den dagen noen av disse filmene kommer i HD, for snart er det ingen som filmer i lavere oppløsninger, og skal man dømme etter den kontinuerlige strømmen av sensasjonelle videoer burde det ikke ta lang tid før det dukker opp en godsak i HD kvalitet.

Monica Waade
Forfatter
Svar til  OccamsRazor
11 år siden

Jeg tror det er et hologram man ser i den videoen. Her ser vi Tromsdalskirka i nytt lys.

– De forsøpler et av byens flotteste bygg
Gmax projiserte logoen sin på Ishavskatedralen
http://www.nordlys.no/nyheter/article6335586.ece

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Monica Waade
11 år siden

Filmen er ekte nok, det er et webcam som filmer vulkanen konstant sånn som med de fleste vulkaner i verden men som søss og 2Q11 er inne på så kan det være en bluebeam test

Det er artig å høre septikerene her si at den teknologien de selv ikke besitter kan umulig andre raser som har utviklet seg i milliarder av år før vår klode ble til besitte he he

Man får jo en god latter da av sånt arrogant tullprat :)

Vår Galakse er 13,2 milliarder år gammel og inneholder 200-400 milliarder stjerner med i snitt ca 10 planeter rundt seg, universet er 16.4 milliarder år gammel og inneholder billioner av galakser, multiverset inneholder billioner av universet ifølge astrofysikere som Dr Koko

På bare litt over 100 år ha vi gått fra hest og kjerre til å reise rundt i solsystemet vårt, så hva har ikke andre der ute klart på milliarder av år ?

I en del av de 20 000 kornsirklene så sier skaperne at de vil hjelpe oss med overgangen til den nye tidsalder og vi har sett store mengder orber ved alle aktive vulkaner tidligere, de sier også at de vil beskytte oss mot kommende solstormer etter jul

Men om dette sigarskipet er en illuminati bluebeam test eller ekte er ikke jeg kompetent til å svare på men derimot så mangler det ikke på filmer og vitne observasjoner på sigarskip de siste 6000 år, senest her for noen dager siden så sto det i lokalavisa at det ble observert et stort sigarskip like over huset mitt for 20 år siden

På filmen her så ser man også samme sigarskip som i artikkelen sammen med hundrevis av mindre skip

“INSIDER” REVEALS THE TRUTH ABOUT 2012 – What to Expect – Aliens & Crop Circles

http://www.youtube.com/watch?v=NgZCjva6vss

LeifRino
LeifRino
Abonnent
11 år siden

Enig med deg hagbart. Nå har jeg aldri tittet ned i en vulkan, men jeg antar at vulkaner ikke fungerer som et åpent sugerør som går rett ned til jordens indre. Så her mangler det nok et “dunk” eller “plask”. Men siden vi tidligere har hørt konspirasjonsteorier om UFO`er som har brukt vulkaner o.l som baser, så blir man litt forbauset over bildene sånn umiddelbart. Så denne filmsnutten syntes jeg er en fin tilvekst til underholdningen rundt emne.

Menneske
Menneske
Abonnent
11 år siden

I denne filmen snakker Thomas Kerrigan, Ph.D. om et interessant tema.
Extraterrestrial Objects: Impact Events and Other Effects on Earth

http://www.youtube.com/watch?v=7xrUj1xtZxM

Her kommer flere klipp i forhold til “Sylinder over Kentucky”. Kombinert med klipp som vi allerede har sett i artikkelen til Hans Gaarder.

http://www.youtube.com/watch?v=8muDlHa9J94

Og et lite klipp:
UFO emerges from VOLCANO | PUEBLA, MEXICO

http://www.youtube.com/watch?v=-NaIVxNqxPc

Mer aktivitet i Mexico 4 oktober 2012

http://www.youtube.com/watch?v=yG0rHOMO8-c&feature=endscreen&NR=1

Og en skikkelig UFO sværing i Mexico, publisert april 2012.

http://www.youtube.com/watch?v=7-9VqtkNq_M&feature=fvsr

Manipulert eller ekte opptak, det får andre bedømme.

trackback
11 år siden

[…] større artikkel om hendelsen er skrevet av Hans Gaarder og kan leses på Nyhetsspeilet her: http://www.nyhetsspeilet.no/2012/10/kilometerlangt-objekt-falt-ned-i-vulkan-i-mexico/ Posted in: Dagens […]

DaffeDoffen
DaffeDoffen
Abonnent
11 år siden

WOW. De som har lagd det objektet må besitte en helt fantastisk teknologi, tenk å klare å lage skygge på himmelen, DET er det ikke mange som klare altså. Bøyer meg i støvet.

Dag Reidar Bye
Skribent
11 år siden

Luukanen-Kilde forteller i TV2 intervjuet at det finnes liv på andre planeter i vårt solsystem, men de er av en slik art at vi ikke kan se det.

Emmanuel Swedenborg mente faktisk det samme. Swedenborg er ingen hvem som helst. Isaac Newton mente han var ett av datidens største hoder. Han skrev godt over 60 ulike vitenskapelige publikasjoner, innenfor ett bredt spekter av emner. Han var en av datidens ledende matematikere. Han snakket også ni ulike språk.

Fra 1749-1756 publiserte han avhandlinger som analyserer innholdet i Genesis og Exodus. Resultatet ble ett 12 binds verk som fikk navnet Arcana Coelestia, som kan oversettes med englenes visdom. Han forklarer her hver eneste setning, hvert eneste begrep, i Toraens to første bøker, på en fullkommen logisk måte, ved hjelp av kryssreferanser til andre bibel sitater. Han behandler på en måte bibelteksten som om det var bergarter som han sitter å analyserer vitenskapelig i ett labratorium.

Swedenborg var spesiell på mange måter. En del av hodet hans var på en måte plantet inn i en oversanselig virkelighet, en slags virkelighet bak virkeligheten, der det hele tiden var ånder han kunne observere og kommunisere med. Han kunne sitte i flere døgn i ett strekk å bare ha samtaler med ulike åndelige vesner, uten å bli gal. Han ble sær, men ikke gal. Hadde det ikke vært for at han var adelig ville han antagelig blitt brent på bålet.

Denne åndekommunikasjonen ble bearbeidet og tatt med i Arcana Coelestia og plassert før og etter hvert kapittel i Genesis og Exodus, men disse tekstene er da ikke vitenskapelige. Mot slutten av analysene av Exodus 1 skriver han om: ON THE INHABITANTS OF OTHER EARTHS

http://www.spiritualfrontier.org/arcana/ex01.htm

Åndene på Merkur kommer i Exodus 2-5
Åndene på Venus kommer i Exodus 6
Mars, Exodus 7-10
Jupiter, Exodus 11-19
Saturn, Exodus 20-21
Månen, Exodus 22

Swedenborg kjente dem alle sammen.

Mye av dette dannet grunnlaget for det som senere skulle bli spiritismen til Alan Kardec.

William Blake ble også påvirket av Swedenborg. Han lagde f.eks bildet “The Gost of a Flea”, som også er en slags parallell til øgle menneskene/demonene David Icke skriver om. Du kan se bildet her:

http://www.william-blake.org/The-Ghost-of-a-Flea.html

Luukanen-Kilde forteller også en historie om en russer som ble bortført av aliens, for så å møte sine avdøde slektninger igjen på baksiden av månen. Historien blir fortalt i starten på dette intervjuet:

http://www.youtube.com/watch?v=6LETiq8AeZA&list=FLZRDh1fCwD31igUGi9VAObQ&index=18&feature=plpp_video

2Q11
2Q11
Abonnent
11 år siden

Narrestrek?
Hendelsen som ble vist på meksikansk TV lukter av frimureri og agenda (frykt?), det begynner jo med rosa sløyfe:

http://www.aliexpress.com/item-img/Free-Shipping-Newest-High-Quality-Inflammatory-Breast-Cancer-Awareness-Masonic-Square-and-Compass-Hot-Pink-Ribbon/472867075.html

http://i16.tinypic.com/4h7l1n8.jpg
http://i17.tinypic.com/2crau1e.jpg
http://i10.tinypic.com/4bds5ye.jpg

Does the Greek Fish Symbol for Jesus Christ bear a resemblance to the YELLOW RIBBON or the PINK Breast Cancer RIBBON?

In English, this refers to a symbol consisting of two intersecting arcs, the ends of the right side extending beyond the meeting point so as to resemble the profile of a fish, used by early Christians as a secret symbol[1] and now known colloquially as the
“sign of the fish” or the “Jesus fish.”
Christ as the ram dates from BC 2410
Christ as Ichthys the fish dates from BC 255
Christ in the human form upon the cross dates from the 7th AD

What about the alpha symbol?
Jesus = ALPHA and the OMEGA
http://at37.wordpress.com/2012/02/06/137-69-draft/

ALPHA OMEGA VULCAN PINK DOLPHIN:

Unnamed Alpha and Beta Quadrant starships
http://http://en.memory-alpha.org/wiki/Unnamed_Alpha_and_Beta_Quadrant_starships

“I’ve always thought the Vulcan ships on Enterprise were sort of related to the IDIC symbol with triangular and circular shapes meeting.”
http://startrekvulcanology.blogspot.no/2010/08/doug-drexler-and-vulcan-design.html

In the mid-22nd century, Hoshi Sato and two other teachers took a hydro-skimmer to visit a tributary in the Amazon. Sato saw sloths, pink dolphins and many kinds of snakes there, which frightened her a lot. (ENT: “Fight or Flight”)
http://en.memory-alpha.org/wiki/Pink_dolphin

A rare pink Bottlenose dolphin, Tursiops truncatus, has resurfaced two years after it had first been seen in Lake Calcasieu, an inland saltwater estuary, north of the Gulf of Mexico in southwestern Louisiana.
http://scienceblogs.com/grrlscientist/2009/03/03/the-return-of-the-pink-dolphin/

In March 2153, parts of the Gulf were attacked during the Xindi incident.
http://en.memory-alpha.org/wiki/Gulf_of_Mexico

The word calavera (pronounced: [kalaˈβeɾa], Spanish for “skull”) can refer to a number of cultural phenomena associated with the Mexican celebration of the Day of the Dead and the Roman Catholic holiday All Souls Day.
http://en.wikipedia.org/wiki/Calavera

http://en.wikipedia.org/wiki/Calaca

http://www.freemasons-freemasonry.com/skull-bones.html

http://no.wikipedia.org/wiki/Narrestrek

hagbart
hagbart
Abonnent
Svar til  2Q11
11 år siden

Hvis frimurerne virkelig har så mye makt som det gis uttrykk for her, så må de da virkelig ha ressurser nok til å lage en litt mer overbevisende video, eller så driver de bare med uskyldige rampestreker.

Og hvorfor skulle de sende det på en meksikansk kanal? Hvorfor får de ikke det illuminatikontrollerte media til å vise den over hele verden?

Jeg tror den eneste følelsen denne videoen har klart å vekke er oppgitthet og panneklask over de håpløse påstandene folk klarer å vri ut av denne fillefilmen.

Og forresten; ære være programlederen for å vise at han støtter kampen mot kreft da, dere!

2Q11
2Q11
Abonnent
Svar til  2Q11
11 år siden

Her kommer nærmere begrunnelse for at det vi ser er narrespill, og ja, fra frimurerklanen.

Mørke krefter infiltrert frimurere, tempelriddere og kabbala er kjennetegnet gjennom bruk av symboler, både skjulte og åpenlyse budskap.

Utallige eksempler på infiltrasjon i alle viktige samfunnsfunksjoner (ikke minst i media, agenda: psyops), er lett å finne.
De tar styringen, og tvinger oss inn i sitt eget narrespill..
Symbolikken er ofte hentet fra eldgammel viten, hellig-, hedendom og myter fra fjell til stjernehimmel med mer.
På stjernehimmelen er det ofte de aktive kreftene, planetene, som mytene er konsentrert rundt.

Symboler har oftest flere lag av betydninger.
Det er dette vi ser eksempel på her.
Nyhetsoppleseren med rosa sløyfe og slips bidrar i kampen mot kreft generelt og brystkreft spesielt, eller er også det infiltrert av annet enn cancerceller? (1)

En hendelse i et vulkansk, fra urgammel tid hellig fjell i Mexico, innvarsler ny hendelse med offer i ”nærheten”? (ca 1000km, Guatemala, se under).
Underliggende, sett fra symbolsk-historisk frimurer vinkel og passer, hva betyr geografien i denne sammenheng?
Aztekere og maya selvfølgelig.

Aztekernes og mayaenes viktigste rettesnorer i tidsregning og annet var på stjernehimmelen; Venus og Pleiadene. (2)

Hvis symbolikk gjenfinnes hos frimurerne.(23)

Det er flere eksempler bare fra i år hvor flygende objekter mot myteomspunnede (til dels hellige) fjell med menneskeofring og gude-symbolikk. Som Hercules-ulykken ved Drakryggen og Kebnekaise mars i år (3)
og det russiske flyet som styrtet i et fjellområde i Indonesia hadde rett før avgang besøk av en mann som symboliserte Poseidon (4).

Nostradamus predikerer at Hermes vil bli mat for Vulcan.(5)

Stikkordet er Quetzalcoatl, den fjærkledde slangen, som var en av de høyeste guder i flere mellomamerikanske indianerkulturer, som hos aztekerne, toltekerne, mayaene, mixtekere, k’iche’ og olmekere.(6)

Quetzalcoatl er forbundet med både Hermes og Venus. (7)

Gammel meksikansk historie viser at Venus var ”stjernen som røykte”, uttrykket som de innfødte brukte på en komet og dens halo.(8)

Venus viste seg som en komet som gamle sivilisasjoner har, ikke minst i dette geografiske området, gjenfortalt i symboler? (9)

Nå presenteres vi for en sigarformet (10)
gjenstand (hologram?) ned i en meksikansk vulkan med et navn som oversatt er ”røykende fjell.”(11)

Aztekerne i gammel tid skal ha satt ”røyken” fra ”kometen” Venus i sammenheng med jordskjelvaktivitet.(12)

Sist onsdag ble Guatemala rammet av jordskjelv som er det kraftigste i landet siden 1976. (13)

Deretter ble et kraftig jordskjelv søndag registrert i havet utenfor Guatemala på grensa mot Mexico, bare noen dager etter at landet ble rammet av et skjelv som kostet 52 mennesker livet. (14)

Hvem er det som på denne måten varsler tilbakekomsten av Quetzalcoatl? (15)

De samme som står bak nevnte hendelser i tillegg til 911, 77, 227 og så videre?
Her er eksempler på hvordan kabbalistene/frimurerne stempler sine ”prosjekter” i media(16)

Halloween i Mexico starter tre dager før (nesten samtidig med UFO-hendelsen) med påfølgende fridager, som etterfølges av Allehelgensdag, som også markerer starten på to dagers feiring av Day of the Dead eller Dia de los Muertos. (17)

Navnets offisielle forklaring:
Halloween er det engelske navnet på allehelgensaften, (fra ‘All Hallows eve’ det vil si natt til All Hallows Day allehelgensdag) (18)

Alternativ forklaring: Hallo =Halo (optisk fenomen) og ween=Ven=Venus (engelsk uttale ”Vinus”)

Et berømt vitnesbyrd om kjennskapet til Pleiadene i eldre kulturer, er mayakalenderen, som ble brukt av mayaene, atzekerne og mixtekerne i Meso-Amerika. Kalenderen ble beregnet ved å observere Pleiadene og stjernebildet dragen, og ender brått i 2012.

Mayaene trodde at deres forfedre kom fra stjernen Alcyone, og kalte Pleiadene for «klapperslangens hale» (Tzab-ek).
Hesiod brukte konsekvent navneformen Peleiades («duer»); det samme gjorde Simonides (5. århundre f.Kr.) – «Fjellet (oureias) Maia… Atlas fostret henne, enestående i skjønnhet blant hennes syv fiolett-hårede døtre, som er kalt de himmelske Peleiader (duer)», Lamprokles (5. århundre f.kr.) og Aiskhylos (5. århundre f.Kr.) (19)

Esoteriske meldinger som finner sted i mai kommer til å realiseres i løpet av november måned. Dette er når energien fra Pleiadene er mest direkte tilgjengelig. (20)

20. mai 2012 vil det være en sjelden ringformet solformørkelse.
Samtidig som dette skjer, vil konstellasjonen Pleiadene (7-stjerner, 7 duer, 7 søstre) i Tyren komme inn på linje med Solen.
20.mai 2012 flere til dels meget kraftige skjelv i Italia. Ved oppslag på http://earthquake.usgs.gov/earthquakes/map/
får en 7 treff i området i Italia og ved å forstørre opp ser en at episentrene danner noe som ligner mystisk på formasjonen til de 7 stjernene i pleiadene. (21)

Teksten under dette bildet ber deg våkne opp? 7 duer helt tilfeldig (!!!) i forgrunnen av en ”røykende” Popocatepetl vulkan i april i år:
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2012/04/19/article-2131879-12A91301000005DC-501_634x428.jpg (22)

Kilder:

1) http://www.nyhetsspeilet.no/2010/10/10-myter-om-brystkreft/

2) Tzolk’in den “Hellige runden” er en 260-dagers Venuskalender. En fødsel syklus på 260 dager (med andre ord 9 måneder). Også pleiadene skal ha stor betydning her.
http://tallmystikk.wordpress.com/2011/09/

These spiraling energies give rise to natural space-time orbits, satellites around planets, planets around stars, solar systems around other more major vortex centers, and so on. Our planet Earth orbits the Sun once a year but our solar system as a whole also traverses an orbit in this section of the galaxy with a period of about 24,000 years. There are many other solar star systems in this cyclic motion.

The Pleiades, which is encircled by the photon belt, is about 400 light years from us, and is part of this system. Our solar system orbits the central sun of the Pleiades, Alcyone.

http://www.bibliotecapleyades.net/universo/esp_cinturon_fotones_13.htm

3) http://www.nyhetsspeilet.no/2011/09/rosetorne/comment-page-1/#comment-83387
http://www.nyhetsspeilet.no/2011/09/rosetorne/comment-page-1/#comment-85354

4) http://www.nyhetsspeilet.no/2011/09/rosetorne/comment-page-1/#comment-85848

5) “Hermes will be made the food of Vulcan”
This is the most relevant Quatrain from the Centuries of Nostradamus which could be referring to the discovery of a huge UFO, which could be the mother ship. This Prophecy refers to a particular solar combination through which the Aliens or the Extra-Terrestrials remain hidden from the view of all scientific instruments. A rare solar combination involving the Sun and Venus will uncover them, and the long awaited secret will finally be reveled. Many people suspect that we are being watched and monitored by the ET’s.
So what we have here is the transit of a heavenly body used for rituals. Several reasons come to mind as to why but the one which singles itself out is worship to Venus/Saturn for they believe it to be another sign for Satan.
http://mysteryoftheinquity.wordpress.com/elite-symbolism/satanic-jubilee-eclipse-festivities-pt-5-of-5/

6) http://no.wikipedia.org/wiki/Aztekerne

7) http://www.samaelgnosis.us/pictures/anthropology/aztec/museum/quetzalcoatl.html
Venus plasma symbol, ”High energy plasma discharge”, 55min-60++ ut i http://www.youtube.com/watch?v=P4zixnWeE8A – hele anbefales
Fra 43.40 her http://www.youtube.com/watch?v=OH7lrjixaNA&feature=related – hele anbefales

8) In a number of instances Aztec records say that the earth shook and the star sitlal choloha (Venus) smoked.

http://www.bibliotecapleyades.net/universo/passage_change.htm#The_Comet_Venus

9) Fra 43.40 her http://www.youtube.com/watch?v=OH7lrjixaNA&feature=related – hele anbefales

10) Cigar shaped object flies into Popocatepetl volcano in Mexico – October, 2012
http://www.thetruthbehindthescenes.org/2012/10/28/cigar-shaped-object-flies-into-popocatepetl-volcano-in-mexico-october-2012/

11) In Nahuatl, the language of the Aztecs, Popocatepetl means ‘Smoking Mountain’ and the 5452 meter volcano, while currently dormant, does frequently emit large clouds of smoke.

http://www.stevenredhead.com/Natures-Places/EarthMysteries.html

12) Forrest was apparently satisfied with the first guess he uncovered. All we have are some sixteenth century records which say, every so often, that the star smoked, but since the smoking seems frequently to be intertwined with earthquake activity.

http://www.bibliotecapleyades.net/universo/passage_change.htm#The_Comet_Venus

13) http://www.abcnyheter.no/nyheter/2012/11/08/guatemala-rammet-av-kraftig-jordskjelv

14) http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/Nytt-jordskjelv-rett-utenfor-Guatemala-7042880.html

15) The Second Coming, the birth of the Kalki Avatar of Vishnu, the return of Quetzalcoatl.

http://www.bibliotecapleyades.net/universo/passage_change.htm#The_Comet_Venus

Quetzalcoatl was many things:
1. a historical personage – a great priest-king and religious reformer who lived in approximately the tenth century A.D…
2. a god of the winds, the sun, and the planet Venus
3. the cultural hero and expected “messiah” of the pre-Columbian Mexicans
4. a god-hero who served as patron of the arts, writing and the cultivation of maize
http://www.bibliotecapleyades.net/mistic/religionsplanetearth49.htm

16) Åsta-ulykken:
http://www.nyhetsspeilet.no/2011/09/rosetorne/comment-page-1/#comment-82907
The crash of Egypt Air flight 990 out of New York in the early morning hours of October 31st, 1999:
http://www.nyhetsspeilet.no/2011/09/rosetorne/comment-page-1/#comment-85883
Okkultisme, numerologi, 22/7, politi, forsvar:
http://www.nyhetsspeilet.no/2011/09/rosetorne/comment-page-1/#comment-81825
Et av vår tids blodigste terrordramaer: Beslan i Kaukasus:
http://www.nyhetsspeilet.no/2011/09/rosetorne/comment-page-1/#comment-83324

17) http://en.wikipedia.org/wiki/Halloween_around_the_world#Mexico

18) http://no.wikipedia.org/wiki/Halloween

19) http://no.wikipedia.org/wiki/Pleiadene_%28astromytologi%29

20) “The yearly cycle of the Pleiades begins around the middle of May, when the Sun is aligned between the Earth and the stars of the Pleiades. Due to the close proximity to the Sun the stars of the Pleiades are not visible at any time of the night. Pleiades are visible and can be seen rising at dawn around June and this is called the heliacal rising of the Pleiades. This is regarded as very sacred.

When the Earth is aligned between the Sun and the Pleiades during November, the stars of the Pleiades can be seen in the sky for nearly the entire duration of the darkness of night. The esoteric messages that take place in May come to fruition during the month of November. This is when the energy of the Pleiades is most directly available.

Another Pleiadian cycle involves the planet Venus.

After sunset on April 2, 1996, Venus could be seen close to the Pleiades. This happens only once in every eight years. This event and its influence on the inner psyche is intense. Venus’ will again return, be even closer to the Pleiades in 2004. Again when Venus returns in 2012, it will be nearer to the central star Alcyone and Maia.

Ancient Mayan astrologers based this very important conjunction of Venus and the stars of the Pleiades for their calendars. The Mayan calendar cycle ends in 2012, the same year as Venus’s passage through the stars of the Pleiades.

In 2012, on May 20, there will be a solar eclipse conjuncting the stars of the Pleiades. A unique alignment of the Sun and the Moon between the Earth and the stars of the Pleiades.”

http://www.bibliotecapleyades.net/universo/passage_change.htm#The_Comet_Venus

21) http://www.nyhetsspeilet.no/2011/09/rosetorne/comment-page-1/#comment-86575

22) http://www.dailymail.co.uk/news/article-2131879/Mexicos-Popocatepetl-volcano-rumbles-spews-nearby-towns-volcanic-ash-shelters-prepare-evacuations.html

23) http://edkohout.com/mundane/masonic-2.jpg

Freemasonry, Venus and the Secret Key to the Life of Jesus
Freemasonry is a major untapped source of information about our past that is in grave danger of being lost for ever. We felt that to lose the information buried within Freemasonry, before it is properly understood, would be throwing away one of the true treasures of the western world.
But we were extremely surprised at what we found.
Over the years of our investigations we have gathered together hundreds of discarded Masonic rituals which tell an ancient story when they are rearranged into chronological order. We have called this reconstructed document The Masonic Testament and it is reproduced in the second section of The Book of Hiram.
The Masonic Testament corresponds very closely to the Bible but it contains many more details that are not recorded in the Old or New Testaments.
Our recent researches uncovered unexpected subjects such as astrology, ritualistic sex, and child sacrifice (!!!!!!!!!!!!!!!!!) before we finally identified what really lies behind modern Freemasonry.
The journey we have enjoyed has been extraordinary but the final conclusion has amazed us, for there is a real science lying forgotten inside the rituals played out in lodges across the globe.
What connects Noah’s Flood, Moses, the foundation of Solomon’s Temple, the birth of Jesus Chris and the foundation of Rosslyn? The answer is ancient astronomy – all these incidents were marked by the same extraordinary astronomical event that was considered a manifestation of the Goodness of God.
And, most surprising of all, those ancient astronomer priest were not wrong. Modern science has shown that something very strange and wonderful was happening to mankind at these times. The Book of Hiram explains how this lost science is preserved in the rituals of Freemasonry.

http://www.robertlomas.com/Books/openframebookofhiram.html

Menneske
Menneske
Abonnent
11 år siden

Interessant artikkel.

Får håpe at “noen” gjør det samme med den fryktinngytende Yellowstone, da.

Her avslører “eliten” hva slags planer de har for den: Intervju med “HAARP tilhenger” Kaku:

Ikke meg overraskende om de som har utpekt seg selv, til å være “elite” over den verden de selv ødelegger, tasser ned til sine bunkers, når/hvis tiden er inne. Og lykkes de med sine planer, så blir “askesky” en ubehagelig realitet for hele menneskeheten, og alt liv på Jorda.

Og takk for lenke til artikkel om Nasa, Hans. Utrolig spennende, dette med artifakter på Mars.

Og når det gjelder propagandisten Ødegard. Her kommer en interessant “moro” film, hvor jokerne tuller og tøyser med at Jørgen er en bløffmaker.

Det blir vel litt som å kle seg ut som en klovn, hvor man egentlig er en ulv i fåreklær.
Implisitt at Jørgen muligvis har fått så mye kritisk pepper, at “de” bestemte seg for å bruke hoffnarrene Harald Eia (utdannet innen sosiologi på Universitetet Oslo 1992), og Bård Tufte Johansen. Selveste “moro- gjengen”, som med sin fantastiske humor, klarer å produsere dette:

Apropos humorister og underholdningsartister, så går det rykter om at flere av dem har vært, og er frimurere.

Her er listen over de som jobber “freelance” hos Illuminati- kontrollerte NRK:

http://www.no.hukol.net/themenreihe.p?c=Humorister

Åge Grønning
Forfatter
11 år siden

Her er en alternativ galaxtic forklaring

hagbart
hagbart
Abonnent
11 år siden

Kul video, men det ser ikke ut til å være verdens vanskeligste stykke forfalskning heller. Hvis et tusen meter langt objekt med en diameter på 200 meter suser ned i en vulkan med den farten det ser ut til å ha må det nødvendigvis bli et slags etterspill av det. I det minste et lite puff av røyk fra vulkanen, men når videoen slutter så beleilig like før noe sånt sannsynligvis ville ha skjedd, syns jeg det virker litt suspekt. En eksplosjon er gjerne litt vanskeligere å manipulere inn i en video enn en liten hvit strek som ikke interagerer med noen andre objekter i bildet.

Har du noen flere kilder for videoen? Noen som ikke refererer fra denne enkelte nyhetssnutten?

LeifRino
LeifRino
Abonnent
Svar til  hagbart
11 år siden

Jeg tipper at hadde en slik gjenstand falt ned i en vulkan så hadde det vært en verdenssensjasjon – Det hadde nok utlåst litt mer enn et “plask”.

z69
z69
Abonnent
11 år siden

Det virker litt…skal vi si..konspirasjonteoretisk å kalle ALLE som prøver å finne en logisk forklaring for folk som er betalt for å lede “massene” bort fra sannheten. Carl Sagan, som jo i følge denne siden burde vært en talsmann for de som villeder, sa jo klart i fra at det så å si helt sikkert fantes liv på andre planeter.
Jeg har god kontakt med andre dimensjoner, men opplever ikke at det er noen som prøver å “blokkere” meg eller andre fra å finne sannheten – det er jo komplett umulig, i og med at den er i alle vesner. Sånn sett, så er det like vanskelig å få ut sannheten på andre planeter også. Planeter, med teknologi hinsides menneskelig fatteevne, er ofte like komplett forstokket når det gjelder sannheten om tilværelsen – tro det eller ei.

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
11 år siden

Ikke så lenge siden det var jordskjelv i Mexico.
Hva dette nå enn er, sigarformen i videoen, så kan neppe en detonasjon i en vulkan gjøre bakken roligere, spesielt ikke en atomspaltende.

Thor
Thor
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
11 år siden

Jepp,bra formulert Hans,Han vil virkelig slite med dette beviset..så katastrofeorientert som ødegård er..har sett lignende dypp og ufo’s svevende over vulkaner,filmet av amatører, som faktisk evt har stoppet senere utbrudd..

Thor
Thor
Abonnent
11 år siden

Vil svært gjerne ha sett hva Knut Jørgen Røed’s forklaring på hva dette er..:) Det er jo ingen tvil..

« Forrige artikkel

Hvorfor i all verden sprayer de?

Neste artikkel »

Vaksiner: Ingredienser, virkninger og overtro

34
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x