Du leser nå
10 myter om brystkreft

16 minutter lesetid10 myter om brystkreft

Brystkreft-måneden oktober er her igjen pyntet med rosa sløyfer som dekker over den kvalmende hyklerske fasaden. Hva er de kliniske fakta om forebygging og behandling av brystkreft, og hvilke krefter er det som står bak påfunnet med de rosa sløyfene ? Nyhetsspeilet gir deg langt på vei svaret.

Brystkreft-måneden oktober er her igjen pyntet med rosa sløyfer som dekker over den kvalmende hyklerske fasaden. Hva er de kliniske fakta om forebygging og behandling av brystkreft, og hvilke krefter er det som står bak påfunnet med de rosa sløyfene? Nyhetsspeilet gir deg langt på vei svaret.

Nå som brystkreft-fokuserings måneden oktober er over oss igjen, har butikkene blitt invadert med rosa, inkludert «rosa sløyfe» godteri og personlig pleie produkter laget med åpenlyst kreftfremkallende ingredienser. Detaljhandel og dagligvarebutikker gir kundene mulighet for å gi donasjoner i kassen, for å skaffe midler til å finne «en kur mot kreft.»

Forbrukerne har praktisk talt ingen anelse om hvor midlene de donerer faktisk går, de kjenner heller ikke til sannheter om brystkreft som de vil aldri vil bli informert om av konvensjonelle non-profit organisasjoner for kreft.

I denne artikkelen avsløres ti viktige myter om brystkreft. Artikkelen er oversatt fra engelsk, fra NaturalNews.com, som er et av den vestlige verdens fremste fyrtårn for fri, sannferdig og intellektuelt redelig informasjon om helse. Mike Adams er redaktør for NaturalNews.

Av Mike Adams

Myte nr. 1: Brystkreft kan ikke forebygges

Sannheten er at Opp til 98% av brystkrefttilfeller kan forebygges gjennom kosthold, kosttilskudd, solskinn og mosjon.

Brystkreft kan nesten helt forebygges gjennom fornuftige endringer i kostholdet, inntak av anti-kreft kosttilskudd, økt vitamin D opptak av sollys, unngå eksponering for giftige kjemikalier i forbrukerprodukter, regelmessig mosjon og spise en diett med levende mat.

Brystkreft industrien – som er avhengig av videreføring av kreft for fortsatt overskudd og sysselsetting – har så langt unnlatt å informere kvinner om selv grunnleggende kreftforebyggende strategier (for eksempel å øke inntaket av vitamin D, som hindrer 77% av alle krefttilfeller) Se

Myte nr. 2: Rosa sløyfe-produkter selges for å skaffe penger til å støtte brystkreft ofre.

Sannheten er at Nesten 100% av midlene blir brukt til å rekruttere flere brystkreftpasienter til  behandlinger som gjør mer skade enn gavn.

Vet du hva alle pengene du donerer til «å finne en kur» og andre kreftsvindler faktisk går til? Nesten ingenting av det går til faktisk å lære kvinner opp til hvordan de selv kan forebygge kreft. Verdens helseorganisasjon (WHO) sier at 70% av alle krefttilfeller kan forebygges, men brystkreft bransjen hjelper null prosent av kvinner med faktisk å forhindre dette.

Pengene går faktisk til rekruttering av brystkreft pasienter ved å tilby «gratis» mammografi. Dette er den smarte rekrutteringsstrategien som kreftbransjen benytter. Det er liksom som en fet garasjemekaniker som tilbyr en «gratis» checkup på bilens girkasse. Det er i hans økonomiske interesse å finne noe galt (eller å ødelegge noe), akkurat som det er i kreft industriens økonomiske interesse å diagnostisere en kvinne med kreft og skremme henne inn i kostbare behandlinger som kjemoterapi, strålebehandling eller kreft kirurgi. (Falske positive mammografi-prøver er faktisk vanlig …)

Vil du ha bevis på hvor disse midlene går? Sjekk ut denne tilskuddslisten for organisasjonen Komen for the Cure, og du vil se at pengene er nesten utelukkende brukt på å rekruttere flere kvinner til mammografi.

Når du leser denne listen, så legg merke til at det ikke er gitt et eneste tilskudd til  ernæringsmessig utdanning for å lære kvinner hvordan de kan forebygge kreft med vitamin D, cruciferous grønnsaker, anti-kreft urter, kosttilskudd eller for å unngå farlige kreftfremkallende mat ingredienser som natriumnitritt, MSG og kjemiske søtningsmidler.

Myte nr. 3: De eneste fungerende behandlingene for brystkreft er cellegift og stråling

Sannheten er at Kjemoterapi fungerer ikke og stråling er kreftfremkallende

Kjemoterapi er en svindel, enkelt og greit. Det er så latterlig som å forgifte pasienter med kvikksølv og kalle det medisin (som forøvrig er noe legene gjorde for hundre år siden). Det er absolutt ingen pålitelig vitenskapelig dokumentasjon som viser at kjemoterapi har noen positiv effekt overhodet på brystkreft. Prøv å finne vitenskapen selv: Den finnes ikke!

Jada, det er bevis for at kjemoterapi krymper svulster. Det som derimot er synd er at tumor størrelse er irrelevant. Kunstig å redusere størrelsen på en svulst gjør ingenting for å reversere fysiologien til kreft i pasientens kropp. Kjemoterapi igangsetter ikke helbredelsesprosessen som må finne sted for at kreft skal reversere kreft og forbli kreftfri. Og dette innbefatter ikke engang spørsmålene om livskvalitet som er involvert:

Kjemoterapi hjelper ikke folk å LEVE lenger, men det hjelper dem sikkert å DØ lenger!

Myte nr. 4: Kjemoterapi er trygt og forårsaker ikke permanent skade for din helse

Sannheten er at Kjemoterapi forårsaker oppkast, hårtap, muskeltap, hjerneskade, skade på hjertet, nyreskader og leverskader.

Mye av denne skaden er permanent. Les disse historiene for å lære mer:

Cancer Drug Causes Permanent Brain Damage

Chemotherapy Causes Brain Shrinkage

Chemotherapy Found to Cause Permanent Brain Damage

Myte nr. 5: Regelmessig mammografi er den beste måten å oppdage kreft på

Sannheten er at Mammografi skader 10 kvinner for hver kvinne det hjelper

Her er et utdrag fra en artikkel som NaturalNews publiserte i 2006, kalt «Brystkreft Screening skader ti kvinner for hver det hjelper«:

«En ny studie av forskere fra det nordiske Cochrane Centre i Danmark viser at mammografi kan skade ti ganger så mange kvinner som det hjelper.

Forskerne undersøkte fordeler og negative effekter av syv brystkreft screening programmer på 500.000 kvinner i USA, Canada, Skottland og Sverige. De fant at for hver 2000 kvinner  som fikk mammografi over en 10-års periode, ville bare én få forlenget livet, mens 10 ville bli  utsatt for unødvendig og potensielt skadelig behandling. »

Skjønner du? For hver 2000 kvinner som får mammografi, vil bare EN få sitt liv forlenget i det hele tatt. Ti ganger så mange ville bli skadet med kjemoterapi, stråling eller mastektomi (brystfjerning-kirurgi).

Det studien for øvrig ikke påpekte, er at alle disse behandlingene er svært lønnsome for kreftindustrien. Det er den virkelige grunnen til at mammografi er presset så aggressivt mot kvinner. Det er ikke fordi mammogrammer oppdager kreft, men det er fordi mammogrammer  gir dem penger.

For brystkreftindustrien, er en kvinne ikke noe mer enn et stykke kjøtt med en kontant belønning knyttet til seg. Framstøt for mammografi er et markedsføringsknep som er laget for å gjøre kvinner redde, feilinformerte og få dem til å stille seg opp for å bli forgiftet med kjemoterapi mens de må ut med sparepengene sine for behandlinger som, for de fleste av dem, ikke engang er medisinsk begrunnet!

Det er derfor jeg sier at brystkreft industrien er, etter enhver oppriktig vurdering, en forbrytelse mot kvinner. I USA anses ektemenn som slår sine koner for kriminelle. De blir arrestert og låst inn. Men de samme mennene, når de bærer en legefrakk, kan overfalle  kvinner med kjemikalier, skjære av dem brystene med skalpeller og forårsake kvinners død…alle ustraffet. Det er ikke en eneste brystkreft lege som har noen gang blitt arrestert for å ha forårsaket en pasients død.

Til alle kvinner som leser dette, legg nøye merke til den vestlige medisin sine mange overgrep på kvinner gjennom årene. Vet du hvor begrepet «hysterektomi» kommer fra? Det kommer fra mannlige legers tro på at kvinners følelser var «hysteriske», og de mente at den beste måten å «kurere» kvinner for deres hysteri var å skjære deres reproduktive organer ut av deres kropper.

Prosedyren ble tatt i bruk av mannlige kirurger i stor skala og i over hundre år benyttet til å ”behandle” kvinner som var diagnostisert med et bredt spekter av emosjonelle tilstander. Leger som ikke benyttet skalpeller til å fjerne disse organene fra en kvinnes kropp tydde mange ganger til såkalte «bekkenmassasjer» – som er en ”medisinsk” voldtekt av kvinnelige pasienter utført av mannlige leger.

Selv i dag blir titusenvis av hysterektomier utført hvert år uten medisinsk begrunnelse overhodet. Det gjøres i dag endog som en kreftforebyggende prosedyre, mot kvinner som ikke har kreft i det hele tatt!

Vestlig medisins behandling av brystkreftpasienter i dag er lite annet enn en forlengelse av hundrevis av år med medisinsk vold mot kvinner i mannsdominerte medisinske miljøer.

Vil du ha bevis? Legg merke til at kreftleger aldri råder menn til kirurgisk å fjerne sine testikler som en måte å «forhindre» testikkelkreft…

Hvis du har mage til det, kan du lese resten av sannheten om hvordan vanlige leger og kirurger begår skandaløs medisinsk vold mot kvinner og barn selv i dag her.

Myte nr. 6: BRCA-positive kvinner bør vurdere mastektomi (brystfjerning) for å forebygge kreft

Sannheten er at Cruciferous grønnsaker påvirker BRCA1 og BRCA2 genene, slik at kreft forebygges med ernæring

(BRCA – BRCA1 og BRCA2 – er en genstruktur som anses for å være forbundet med høy brystkreftrisiko)

Kvinner som er BRCA-positive blir skremt til helt unødvendige doble mastektomier – en prosedyre som ingen bortsett fra kirurgen er tjent med. Det ingen forteller disse kvinnene er at cruciferous grønnsaker inneholder anti-kreft næringsstoffer som spesifikt treffer BRCA1 og BRCA2 gener, og beskytter disse kvinnene fra brystkreft.

Alt som trengs er et eneste gram av fersk brokkoli juice hver dag, eller frisk rosenkål, superfoods eller andre former for næringsrike matvarer eller saft som inntas daglig.

Naturlig nok glemmer kreftlegene å fortelle kvinner om disse små fakta. Det ville skade deres virksomhet hvis kvinnene visste hvordan de på egen hånd kunne unngå kreft, hjemme, ved bruk av utvalgte dagligvarer og enkle urter.

Her er et utdrag fra en studie som kan være interessant. Det viser at I3C (fra brokkoli) og genistein (fra gjæret soya) hemmer østrogen-stimulert reseptoraktivitet på en doseavhengig måte:

«… Vi viste at I3C induserer BRCA1 uttrykk og at både I3C og BRCA1 hemmer østrogen (E2)-stimulerte østrogen reseptor (ER-) i menneskelig brystkreft celler. Vi melder nå at både I3C og genistein induserer uttrykk for både brystkreft følsomhet gener (BRCA1 og BRCA2) i bryst (MCF-7 og T47D) og prostata (DU-145 og LNCaP) kreft celletyper, i en tid-og doseavhengig måte.”
Se

Konvensjonelle kreftleger unnlater naturlig nok å fortelle kvinner om vitenskapelige bevis som dette. Hvis kvinner kan unngå brystkreft med I3C, hvorfor skulle de trenge kreftleger? Svaret er selvfølgelig at de ikke ville trenge slike leger lenger. Du kan kjøpe I3C her.

FDA (Food and Drugs Administration – USAs korrupte statlige maktorgan som er en kombinasjon av Mattilsyn og Legemiddelverk) vil selvfølgelig ikke tillate selskaper som selger I3C kosttilskudd å fortelle deg den vitenskapelig validerte sannheten om I3Cs anti-kreft fordeler. Dette er en del av den sensur og undertrykkelse som preger dagens kreftindustri. USAs regjering er selvfølgelig en  medsammensvoren i denne triste tragedien med feilinformasjon.

Det er jobben til FDA og kreftindustrien å holde kvinner dumme, uinformerte og redde når det gjelder brystkreft. Det siste de ønsker er kvinner som er ernæringsmessig oppegående.

Myte nr. 7: Ideelle kreftforeninger søker etter en kur mot kreft

Sannheten er at Selv om en effektiv kreftkur ble funnet, ville kreftforeninger aldri tillate en kur å bli offentliggjort: Det ville ødelegge kreftbehandlingsbransjen.

Dette er kreftbransjens store svindel: ”Vi søker etter en kur, hevder de!” Glem det faktum at de har brukt dette samme svindel-knepet siden slutten av 1960-tallet, dengang de hevdet å være bare noen få millioner dollar fra å kunne kurere kreft for alltid.

Jakten på «kreftkuren» er rent bedrag. Det er en smart måte å lure penger fra folk ved hjelp av alle de dumme rosa sløyfe aktivitetene.

Sannheten er at kreftindustrien ikke tror det kan finnes noe slikt som en kur. Bare spør FDA, AMA (American Medical Association – USAs legeforening) eller statlige helseorganer: Alle som hevder å ha funnet en ”kur” mot kreftsykdom blir umiddelbart betraktet som kvakksalvere. I løpet av de siste tiårene, har utallige leger som har funnet frem til ekte kreftkurer blitt arrestert, fengslet eller tvunget ut av landet. Ett eksempel på dette er Stanislaw Burzynski, som du kan lese om her.

Til slutt, selv om de faktisk finner en «kur» (noe de ikke vil, siden det ville rasere kreftindustriens arbeidsplasser og fortjeneste), tror du de ville gitt den bort gratis? Naturligvis  ikke! De hadde naturligvis forlangt hundretusener for det, for maksimal melking av fortjeneste fra en vettskremt befolkning som måtte ønske deres nyeste vidundermedisin.

Legg forresten merke til at ikke en eneste konvensjonell brystkreft non-profit gruppe – eller noe farmasiselskap – har annonsert at deres gjennombrudd innenfor kreftbehandling vil bli gitt bort gratis. Dette reiser spørsmålet: Hvis de ikke planlegger å gi bort sin kur gratis, hvorfor gir du dem da dine penger vederlagsfritt slik at de kan bedrive sin forskning for din regning ?

Hvorfor skal folk donere penger til de rikeste selskapene i verden (legemiddelindustrien) for å bruke dine penger til å utvikle en ny bølge med legemidler som skal selges til kreftofre til den mest vanvittige pris, med en avanse som noen ganger overstiger 550 000% av kostnadene ved produksjon av de kjemiske ingrediensene?

Sannheten er at alle som donerer penger til slike «lete etter kuren»-kampanjer blir direkte lurt. P.T. Barnum sa engang: ”There’s a sucker born every minute” (Det fødes en tosk hvert minutt). Det han unnlot å legge til er at de fleste av dem nå er opptatt av å kjøpe rosa sløyfer og andre produkter, og tenker på å hjelpe til med å finne en «kur» for kreft.

Ikke bli lurt. Behold pengene dine, eller invester dem i vitamin D-tilskudd eller anti-kreft urter. Ønsker du å kurere kreft? Kurer det i din egen kropp først. Det er mye billigere. Dessuten får du også beholde håret.

Myte nr. 8: Det finnes ingen kur for brystkreft


Sannheten er at Det er mange naturlige botemidler for brystkreft tilgjengelig akkurat nå.

Bare noen få timer med søking vil føre til at mange naturlige botemidler for kreft dukker opp: Vitamin D, katten klore urter, Essiac formelen, medisinsk sopp, spirulina, cruciferous grønnsaker, grønn te, graviola urter, kinesiske medisinske urter, oksygen terapi, alkalisering,  vannterapier og mye mer.

Alle disse botemidlene har én ting til felles: De blir alle undertrykt av FDA og FTC. Å fortelle sannheten om anti-kreft mat, urter eller kosttilskudd er nå en straffbar handling i USA.

Myte nr. 9: Hvis min mor hadde brystkreft, vil jeg få det også

Sannheten er at Brystkreft er ikke forårsaket av dårlige gener, men av dårlige dietter

Dette er en annen vanlig løgn som kreftleger forteller til kvinner for å skremme dem til medisinsk unødvendige kreft «behandlinger». Visste du at strålebehandling for ett bryst faktisk kan forårsake kreft i det andre brystet? Se

Dine gener kontrollerer ikke helsen din, men hva du putter i munnen og på huden din har tilnærmet total kontroll over din helse!

Hvis foreldrene dine hadde kreft, har de uten tvil spist  kreftfremkallende matvarer (bearbeidet kjøtt) og ikke brukt anti-kreft mat, supermat, urter og kosttilskudd. De var også sannsynlig mangelfulle på vitamin D, og de drakk sannsynligvis ikke ferske anti-kreft grønnsaker på daglig basis.

Til slutt hadde de trolig regelmessig eksponering for kreftfremkallende kjemikalier: Sigarettrøyk, kjemiske løsemidler, parfymekjemikalier, vaskemidler, plantevernmidler, hudpleieprodukter, konvensjonell kosmetikk, etc.

Les sannheten om bearbeidet kjøtt her.

Myte nr. 10: Sollys fører til kreft

Sannheten er at Sollys genererer vitamin D i huden, som hindrer 78% av alle krefttilfeller

Desinformasjonen om sollys som er satt ut av kreftbransjen har nå nådd et nivå av absurditet som er nesten uten sidestykke i medisinens historie. Du er virkelig blitt lurt hvis du tror på hva den amerikanske Kreftforeningen forteller deg: ”Sollys fører til kreft!”

Ja, det stemmer: ”Sollys forårsaker kreft”, hevder de. Ifølge hele kreftbransjen (og de fleste hudleger også), vil du være bedre tjent med å gjemme deg i en hule, eller å leve livet under fluorescerende lys eller kvalt under et lag av solkrem produsert av giftige kjemikalier (som forøvrig faktisk er kreftfremkallende).

På en eller annen måte har den menneskelige rase på mirakuløst vis klart å overleve 350 000 år med naturlig sollys uten å bli utslettet. Dette er intet mindre enn oppsiktsvekkende, gitt at sollyset er så dødelig. Den slags gjør får meg til å lure på hvordan den menneskelige rase i det hele tatt har overlevd, med sollys som dekker ethvert område av jorden, noe sånt som  50% av tiden. Har våre forfedre levd under jorden?

Knepet her er så åpenbart at det er som en barnelek å eksponere strategien bak: Kreftindustrien og myndigheter vet at vitamin D forebygger 77% av alle krefttilfeller. Siden eksponering for sollys fører til at huden genererer vitamin D i kroppen (gratis attpåtil), har kreftindustrien kommet til den erkjennelse at for at den skal overleve (og kunne fortsette å utnytte kreftpasienter), er det nødvendig å skremme folk bort fra noe som faktisk kan forhindre eller kurere kreft.

Dette er naturligvis hovedårsaken til sollys skremsels kampanjene. Det er bare en smart strategi for å få folk syke ved å fremprovosere utbredt vitamin D-mangel blant  menneskene.

Husk dette: Friske mennesker med rikelig vitamin D i blodet får ikke kreft og de blir nesten aldri forkjølet. De trenger heller ikke vaksiner. Dette er de tre store resultatenhetene for konvensjonell medisin: Kreft, vaksiner og forkjølelse. Dette er grunnen til at industrien har går så latterlig langt som å prøve å diskreditere solen.

Det er morsomt ettersom sola, som vi alle vet, er kilden til alt liv på planeten vår. Uten sola, ville det ikke være planter, ingen bakterier, ingen dyr, ingen fisk og absolutt ingen mennesker. Sola er den viktigste kilden til liv på vår planet, og uten den, ville vi alle dø i løpet av noen timer (fra kulde alene). At kreftindustrien har villet erklære krig mot solen er bare et urovekkende eksempel på hvor langt moderne medisin befinner seg fra den virkelige verden.

Kreftindustriens mennesker befinner seg i en verden av selv-forsterkende fiksjoner, hvor sollyset er dårlig og kjemoterapi kjemikalier er gode, der maten er ubrukelig, men legemidler er avgjørende.

Nesten alt som blir sagt til deg av en konvensjonell kreftlege er det motsatte av hva som er ekte. Kreftlegene fortsetter likevel å tro på sine egne vrangforestillinger bare fordi deres lege-kolleger lider av så mange av de samme vrangforestillingene. Dette er sirkulær logikk på sitt verste, drevet av arroganse og grådighet, og helt uten noen synlig grad av intellektuell redelighet eller medfølelse for verdien av et menneskeliv.

Artikkelen er oversatt fra Mike Adams sin artikkel på www.naturalnews.com:

«10 Facts about the Breast Cancer Industry You’re Not Supposed to Know
»
Se http://www.naturalnews.com/024536_cancer_women_brst.html

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
50%
Opplysende
21%
Inne på noe
0%
Usikker
3%
Dårlig
26%
Om forfatter
Hans Gaarder

Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning og mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre.

Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på ulike fagområder, blant annet helse (Teoretisk Fysiologi som kan kalles rytme-helse og vaksiner) og skjulte maktstrukturer.

358 kommentarer Bli med i diskusjonen

Bli med i diskusjonen

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *