/

Et stort smil

4K visninger
1 minutt lesetid
7

Å rose dine nærmeste kan være ytterst oppløftende for mottager. Noen ganger kan et enkelt smil gjøre underverker.

Kortfilmen Validation er en fabel om magien rundt gratis parkering. Den vil mot all formodning få deg til å smile bredt og lenge. Denne filmen har nemlig oppnådd å bli kåret som beste kortfilm på hele 8 filmfestivaler rundt om i USA.

En glad parkeringsbetjent mener man kan gjøre mer ut av jobben enn bare å validere parkeringsbilletter. Han ønsker å anerkjenne kunden selv ved å levere komplimenter om deres framtoning og de indre kvalitetene bak de. Alle som dukker opp foran ham med en billett går vekk som et akseptert og verdig menneske. Deretter tar det av.

Ta deg tid til å se denne prisbelønte videoen på et lite kvarter. Det vil mest sannsynligvis gjøre noe med deg.

Filmen er skrevet og regissert av Kurt Kuenne. I filmen møter vi blant annet skuespillerne T. J. Thyne og Vicki Davis. Tipset til Nyhetsspeilet.no av Kjetil Dreyer.

smil
Kanskje vi alle skal validere andre rundt oss mer?

Frank Aune

Frank Aune er redaktør, admin og grunnleggeren av Nyhetsspeilet.no. Han har erfaring som nettredaktør siden 2000. Han står kun inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i folket slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Av hans rundt 160 artikler anbefales Den store bevissthetsguiden og De falske lysarbeiderne som vi allikevel tilber.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

7 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
lifebloom
lifebloom
Abonnent
13 år siden

Rett og slett FANTASTISK <3

Rasjonell
Rasjonell
Abonnent
14 år siden

Flott film!

En kald og mørk vintermorgen ble en del lysere:)

Ramuel
Ramuel
Abonnent
14 år siden

Takk for en fin film og takk dere alle dere som bruker tid til og lage veldig fine velskrevne artikler her på speilet, og gode komentarer som dere alle deler her. Dere er så dyktige og det er så viktig at noen klarer og bryte gjennom og formidle lys og informasjon om de bakenforliggende saker som folk ikke vanligvis klarer og oppdage. Takk for at dere finnes dere fenomenale kraftfulle insiktsfulle mennesker men høy etikk og moral. Det dere gjør er så viktig og betyr masse for alle oss.

Lise Tollefsen Slembe
Skribent
14 år siden

PS Frank! Jeg mente ikke å sende “deg” rundt til venner og bekjente men den videoen selvsagt! Tror du skjønte at det var en gramatisk skrivefeil!

Lise

Lise Tollefsen Slembe
Skribent
14 år siden

Jeg er enig Frank og Kjetil!

“Å rose dine nærmeste kan være ytterst oppløftende for mottager. Noen ganger kan et enkelt smil gjøre underverker.”

Men. så kommer et “men…”

Hvor mange er vel ikke fly forbannet på parkeringsvaktene rundt om hvis ikke man ikke i tillegg – som mottaker av en parkeringsbot også skal få møte parkeringsvakten etterpå med et kjempestort smil der han sier: ” Oh, du er så smart, vakker og jeg forstår deg så godt ditt sinne over denne parkeringsboten!!!”(Bare for å sette det litt på spissen!)

Men hva med denne videoen dette å samle seg i fellesskap og le ut alle innestengte følelser?

Tror jeg melder meg på et sånt.

Og jeg tror såvisst på dette med at mye smil, latter og postive tanker skaper et sunnere liv og kan redusere sykdommer kroppen er utsatt for.

Skal våre barn vokse opp med en positiv og sunn innstilling til livet og seg selv må først vi som voksne vise oss positive med en sunn innstilling uttad.

Lise

PS: Likte denne kortfilmen (som Frank Aune har lagt ut under hans artikkel) over og må visst se den flere ganger…
Kanskje bør jeg også sende deg rundt til venner og bekjente! Hum, ingen dum ide!

Lise

o
o
Abonnent
14 år siden

oioioi. Det er slett ikke ofte jeg blir rørt !
Kjente jeg satt her å faktisk kjempet tilbake tårene.
Men jeg tapte gitt :)
Ja til økt salg av Lysfontener ! NÅ !

Kjetil Dreyer
Skribent
14 år siden

Filmen er simpelthen fantastisk, en film verdt å se for alle. Hvis vi alle forstod dybden av vårt eget indre arbeid, kraften i det å bearbeide og kultivere gode emosjoner, verdier og en opphøyd intensjon. Det er svaret folkens. Alt annet blir å jakte etter mygg midt i en myr.

Desverre er de fleste mennesker for inndoktrinert til å se kun hva som foregår på utsiden av dem selv. De glemmer viktigheten av å gi, av å spre glede og trygghet, å løfte andre opp. De glemmer at det finnes viktigere ting enn å gå på jobb hver dag for å overleve hverdagen(ikke at det er galt å tjene penger i et samfunn der vi forløpig er totalavhengig av dem).

Jeg vil også dele denne filmen med dere, den illustrerer på en god måte hvor langt ting har gått, og at det er på tide å våkne opp til virkeligheten.

Det er også svært bekymringsverdig at den yngre garde blir mer og mer oppslukt i ultravoldelige spill, filmer, pornografiske ekstremiteter og det som værre er. Dette programmerer underbevisstheten i en slik grad at det ødelegger selv etter kun en film, et spill. Hvorfor? Det trigger de mørkeste egoistiske sidene i oss, og henter frem de mørkeste emosjonene og tankene fra vårt sinn. Disse gjør oss dyriske, umenneskelige og uempatiske. Det er den ultimate form å skape en psykopat på.

Allikevel godtar vi slike ting på markedet, allikevel får Elkjøp selge slikt fritt, og de tenker ikke videre på det, eller gjør de? Er det et marked fordi markedet skapes eller er det vår menneskelige natur som tiltrekker slike ekstremiteter?

Uansett hva årsaken er så er samfunnet på vei inn i en ultra egoistisk tid der skillet mellom ondt og godt vil bli tydeligere og tydeligere. Dette er nok en positiv retning på veldig lang sikt, men vi kan aksellerere denne utviklingen ved å være lysmaster for andre, å bringe frem sannheten til folk, å hjelpe mennesker å hente frem sine indre gode verdier, følelser, minner, tanker og emosjoner.

Derfor er denne artikkelen og disse filmene så viktige for dere alle. Del dem med alle du kjenner. Jobb med dine barn, lær dem å følge sitt hjerte, ikke sine egoistiske behov, lær dem å konfrontere sin indre frykt, lær dem å velge. Legg grunnlaget for en givende fremtid gjennom våre barn, gjennom våre nye generasjoner. Lær dem å hente frem sine indre styrker(som overgår alle de negative omstendigheter de noensinne vil oppleve), lær dem å søke kjærlighet fremfor alt i alle situasjoner tenkelig. Ikke fortell dem hva de skal gjøre, led gjennom eksempel, still dem og deg selv bedre spørsmål slik at de selv vil komme med bedre svar!

Vi kan ikke vente, vi må agere nå, vi har en mulighet i historisk perspektiv, og den muligheten har aldri vært større enn nå. Vi og våre barn er fremtiden, la oss hente frem det beste og jobbe på alle plan vi kan.

Dette kommer fra en vordende far som har sett dypt nok inn i verdens ekstremiteter og sier, nok er nok, tiden er nå, våkn opp, bearbeid din intensjon og ta ansvar nå!

MVH
Kjetil Dreyer

« Forrige artikkel

Nyttige tips for å få mer glede av din hjerne

Neste artikkel »

Hva er The Meatrix?

7
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x