Snart frihet for alle

15679 visninger
9 minutter lesetid
185

Mange har vært inne på tanker om 2012, om høyninger av frekvens og om den helt nye fysiske jordkloden vi får nå snart. Og siden vi nærmer oss målet, så er det fint å fremlegge litt av all den helt fantastiske vakre informasjonen vi får om alt dette og annet fra UFO-kontakt-person Channie West, helt herlige løfter som sier oss at ja, alle får bli med over.

Channie West

Channie West er en legende i de paranormale kretser. Hun vokste opp i Sverige og hadde sitt første møte med fysiske utenomjordiske allerede da hun var 5 år gammel. Channie er en utenomjordisk kontaktperson som reiser fysisk og åndelig til mange andre verdener, og har hatt fysisk kontakt på jorden og i andre verdener med utenomjordiske fra lys og kjærlighetens side, engler, erkeengler og lysvesenene. Hennes jordiske kropp er ikke hennes primære kropp, hun eksisterer fysisk i andre verdener og er ved full bevissthet der også.

Channie er kjent for å være Ambassadøren for Universell Hvit Tids Healing på jorden, bedre kjent som White Time Healing. Det er hun som lærer og initierer alle hovedlærerne rundt om i verden. Mange av elevene hennes har tidligere hatt lang erfaring med andre healingformer.

Video: Channie og WhiteTime healing.

Channie har i flere år pratet om at jorden nå snart skal få en gjenfødelse, en ny kropp til sjelen, en helt ny fysisk ren planet som alle vi også får komme over på, uten at vi trenger å dø, selv om den befinner seg på en høyere frekvens. Det blir som en ny soloppgang, en helt ny sommer av glede. Og frekvenshøyningene som skjer nå fremover vil hjelpe oss til å komme over.

Jordkloden har valgt et legeme som er nesten dobbelt så stor som den jordkroppen vi bor på nå, men den vil føles minst like fysisk, siden vi altså øker vår egenfrekvens ved skiftet, også på grunn av de sterke energiene og høyningen av frekvens fra både jorden selv og solen vår som påvirker alt. Skiftet tar 3 dager og alt levende får være med over, uansett hvem man er, hva man tror på eller hva man har gjort, uansett om man ikke vet om noe av dette også, alle får bli med over.

Den nye dimensjonen

Frekvenshøyninger kan vi få via positive symboler, kjærlighetsfull informasjon, musikk, healing, lys, kystaller, vakre tanker, snille handlinger mot oss selv og andre og jorden, og liknende. Naturen og dyrene har selvsagt lettere for å være på riktig frekvens for å komme over til den nye jorden, men vi mennesker har også en helt unik posisjon via våre tanker og sjel og alt vi kan gjøre til å hjelpe til med alt som skal skje dersom vi ønsker.

Noen av fordelene på Den Nye Jorden:

 1. Ingen lidelser eller sykdommer eller alderdom der kroppen forfaller.
 2. Intet pengesystem, du trenger ikke jobbe for å få det du ønsker, men det vil være helt nye muligheter for jobber og utdannelse.
 3. Ingen ønsker å drepe noe levende.
 4. Overflod av vegetarisk mat. For de som ønsker kjøtt, blir det laget retter som smaker akkurat som kylling og stek og liknende, men selv om det smaker likt som på jorden og du ikke kan se forskjell heller, så er det laget av grønnsaker.
 5. Ingen forurensning av noe slag, all luft og vann og naturen selv er selvsagt ubeskrivelig ren og vakker på alle områder.
 6. Sterkere farger og en bedre kvalitet på lyset.
 7. Fysiske lover og matematikk og naturvitenskap blir annerledes enn her.
 8. Selv om naturen på jorden kommer over til det nye, så vil det også være helt nye blomster og planter og frukter og dyr der.
 9. Det vil ikke være noe hierarki eller noen som bestemmer over deg slik som i denne verdenen.
 10. Det vil ikke være lover og regler som vi kjenner det her på jorden, det vil ikke være ønske eller behov for noe sånt, det vil være litt veiledning og råd der de ser hva du egentlig ønsker og så får du det helt fritt og gratis, ubegrenset kjærlighet.
 11. Du vil kunne kjenne igjen og få møte avdøde venner.
 12. Vi får ta del i det positive kjærlighets-fellesskapet i universet, og får stige omborg i lysskip som kan frakte oss rundt.

Channie har sagt at det er meningen det skal skje før 2012. Vi har jo parallelle virkeligheter som pågår samtidig og som vi kan gå inn i, men uansett om det skjer neste måned eller neste år, så vil datoen straks være 2012 her på jorden når vi ser tilbake hit etter skiftet av dimensjon opp. Og på Den Nye Jorden vil dagene være lengre, tiden blir jo dessuten helt annerledes siden vi kan lære oss å lettere skape all den fremtiden vi ønsker.

Se for deg bildet av Den Nye Jorden, kjenn hvilken følelse det er å se den komme til oss på himmelen, kjenn det i hele din kropp og sjel og kjenn at den er levende og bare kjærlighet og lys, kjenn hvordan den kommer for å hjelpe deg og trøste deg og gi deg alt du ønsker, fra sitt til ditt hjerte, se og kjenn at den er din mamma også og at den ønsker deg velkommen hjem, til et hjem full av tilgivelse og glede, se for deg og kjenn hvor glad og takknemlig du er når du ser det i ditt indre og så ser du hvor ubeskrivelig lykkelige alt levende vil være når vi alle virkelig snart ser den fysisk komme.

Et foredrag av Channie

Her er Channie’s egne ord fra et foredrag hun holdt for en del år tilbake.

Kilde http://www.whitetimehealing.net/net-2012/

Hva er Den Nye Jorden?

Vel, Den Nye Jorden er noe helt vakkert og fantastisk og ingenting å være redd for eller føle merkelig på noen måte. Fordi det er et stort skritt for vår flotte Moder Jord å ta. Et vakkert skritt inn i noe nytt og spennende for oss alle. Og alle de skapninger som lever på jorden kommer til å være med oss. De kommer til å bli med oss opp til DNJ, til det nye nivået. Det er transformasjon, og mange av dere har allerede hørt om jorden blir forvandlet til noe vakkert og nytt.

Men mange av dere har ikke helt skjønt hva det er. Og med dette ønsker jeg å forklare for dere hvordan jeg ser det, med de kontaktene jeg har, og med dem som jeg snakker med i Universet. De utenomjordiske, engler og lysvesener, og selv Moder Jord har snakket om dette til meg, og mange mange fler. Og jeg vil bare dele det med dere.

Så, Den Nye Jorden! Vel, Den Nye Jorden er noe i en annen dimensjon. Moder Jord har skapt med Gud og med den guddommelige kraft, en ny planet, en ny frekvens, et vakkert sted som er større enn jorden som vi har. Et fantastisk sted hvor hun må, etter en stund, liksom gå over til den del av seg selv, med sin ånd og med hennes sjel. Og det kommer til å være som de to planetene – den ene i en dimensjon (som vi kaller Den Nye Jorden) og denne gamle – kommer til å gå igjennom hverandre, første møte – rørende aura til aura (de auraene har allerede møttes, da dette innlegget sa Channie for en del år siden) og da – deretter gå igjennom hverandre veldig langsomt, og kommer så ut på andre siden. Og Moder Jord tar deretter sin rettmessige plass i høyere frekvens og vibrasjon i form av Den Nye Jorden.

Hennes sjel og ånd vil bo i Den Nye Jorden med oss som lever på utsiden av den nye jorden. Og alle planter og dyr og vakre ting tar vi med oss. Det kommer til å bli en stor forandring, og mange ting kommer til å skje. Og mange ting vi ikke kan ta med oss. Men det er så mange ting som vi kan. Og vi møter en ny æra av menneskeheten, av alt, i en total salig, flott fremtid som er akkurat hva hun ønsker for oss å ha. Og også de guddommelige kreftene i universet og alt annet, ønsker så gjerne at vi skal få være en del av alt dette.

Så, hvor er vi nå? Hva har skjedd? Vel, nå i dette øyeblikk av tiden, har de to auraer møttes! Den Nye Jord har rørt den gamle jorden med sin aura, nådd ut, rørende og prøver å føler seg gjennom alle lagene som er. De møtes, akkurat som en omfavnelse av hverandre. Så rørende. En frekvens gjennom tid og rom, og dimensjoner, de møtes.

I disse fantastiske øyeblikkene er det mange tegn og ting som skjer som kan være litt rart for oss. At vi vil kunne se, og kanskje være litt bekymret for hva det kan være. Hvis du ser opp mot himmelen og ser tegn i skyene – hvis du ser skyene blir annerledes enn hva de vanligvis var før (Channie snakker selvsagt ikke om chemtrails her) – eller hvis du ser Solen blir hvitere og lysere enn du noensinne har sett den før – eller hvis du ser spiraler og gnister i himmelen ved middagstid eller i midten av dagen, dette kommer fra auraenes møte. Dette kommer fra den vakre berøring mellom dimensjoner.

Det vil ta lang tid før planetene faktisk berører hverandre (dette sa Channie for en del år tilbake) og går igjennom hverandre. Men før det, er det mange, mange skritt av ting som de vil gjøre, med denne rørelsen av auraer. Og jeg vil bare at du begynner å lete rundt. Begynner å se ting. Hvis du allerede ikke har sett det, begynne å se deg rundt og se om du kan se de små, vakre endringer som kommer med dette. Du kan se det i naturen rundt blader, trær og planter. Starter kanskje som et lite gullglimt. Ikke en vanlig aura, men mer som noe nytt, noe annerledes glitrende. Som gnister av lys som er forskjellig.

Og hvis du ser på deg selv vil du se at du selv faktisk også er endret! Det er noe som kalles chakraer i oss, og de er nå mer enn de var før. Vi har tatt inn mere chakraer. De som var over vår krone chakra har gått ned i kroppen vår. De som var under vår rotchakra har nådd opp og rørte oss i bena, ved kneet, anklene, og under føttene.

Så mange spennende, vakre ting skjer. Og midt i alt, står vi og føler og vi ser. Vi er en del av det, av alt som skjer. Dette er en veldig spennende tid å leve i. Og du er i midten av den. Og du kan oppleve det.

Jeg spør deg, hvis du har tid, gå ut i naturen. Gå ut og se himmelen. Se om du kan se de fantastiske, små spiraler av lys som er der ute på grunn av berøringen av auraer. Se om du kan føle og se naturen nå ut til det nye som kommer. Det er nesten som alt vil nå opp, prøver å nå til den nye jorden. Strekke ut sine armer for å ta på. Det er en vakker ting som skjer og du er en del av det! Og bare ved å være ute i naturen, kan du virkelig føle dette.

Jeg gir deg en varm klem og en varm tanke. Og mye kjærlighet. Og jeg sier, “jeg håper du vil se og forstå. Og jeg håper at du kunne føle at du er en del av dette. Og hvis du ikke gjør det, prøver iallfall å åpne sinnet ditt for det. Bare en liten bit. Det skal så lite til.»

Channie

PS: Når Channie skriver «Gud», så er det ikke knyttet til en spesiell religion eller tro, men kan på en måte sees på som lys og ubegrenset kjærlighet av høyeste frekvens som lever i alt levende. Kall det gjerne «kilden».

Her er en hilsen angående dette fra Channie West. Legg merke til de utenomjordiske tegnene øverst, det er ett av de 36 språkene Channie prater, det språket vi ser her kalles Vibrasjonsspråket:

Jeg føler at vi er så nærme nå, at vi sannsynligvis kan følge med på himmelen for å se om vi ser Den Nye Jorden.

Etter intensiv søken på informasjon fra lyset, falt endelig brikkene på plass:
Channie West - BeaUty HeAling LoVe TrUth
˙·۰•●♥✿♡ WhiteTimeHealing.net ♡●♥●•۰☆

Abonnere
Varsle om
guest

185 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
View all comments
Empleyfire
Empleyfire
12 år siden

Vakert.
Sitter og hórer pá Nirvana radio mens jeg leste dette.
108.pl

Sirius
Sirius
12 år siden
Svar til  Empleyfire

Nydelig Michelle! Ja, alle vil til slutt finne veien til den nye jord. Men dette handler om frekvens. For å finne denne frekvensen har vi alle ett ansvar..
Det handler om å begynne allerede nå, helst i går. Det handler om å åpne hjerte sitt, og starte med å se verden fra hjerte, ikke hodet. Det handler om å rydde i alle «skuffer» i seg selv, gi slipp, og bli fri. Vi kan alle gjøre dette, og alle har den samme muligheten. Men det viktigste er å forstå at all forandring starter med oss selv, og ansvaret i å begynne forandringen ligger på vær og en av oss. Jeg vet vi vil klare dette, jeg har «sett» den nye jord. Men det vil gå i etapper, alle vil ikke tre over sammtidig. Den nye jord er uten karma, uten dualitet. For å tre ut av dualiten, må man finne den perfekte balansen mellom maskulint og femenint. Prøve å forene disse to inne i seg selv.
Alt dette starter når man begynner å leve fra hjertet, da starter også frekvens stigningen!..
Men uansett, takk for at du sprer Michelle! det var en nydelig artikkel:)

http://www.youtube.com/watch?v=WobdzinxqZg&feature=related

arifkarim
arifkarim
12 år siden

Velkommen som skribent her på NS, Michelle! Håper profetiene til Channie West holder mål… Jeg er optimistisk :)

Monica Waade
Skribent
12 år siden

Beklager å si det Michelle, jeg har lest artikkelen og følt på budskapene til Channie West og her er det mye som skurrer.

Ikke alt skurrer altså, men mye og vi er faktisk advart mot falske profeter og dem er det svært mange av for tida.

Her har vi enda ei, Colleen Thomas, man bør være på vakt overfor;

http://www.nyhetsspeilet.no/2011/01/naturkatastrofer-av-bibelske-proporsjoner/comment-page-7/#comment-53290

M.JOHAN
M.JOHAN
12 år siden
Svar til  Monica Waade

Enig, her er det mye disinfo ute å går.
Dette er kun for å forberede oss på NWO`s UFO planer, nå gjelder det å være ytterst kritisk, det er enormt mange kilder ute å går som lover gull og grønne skoger Når det høres ut som å være for godt til å være sant, er det som regel det.
Tror en kommer mye lenger med å forberede seg på det verste og best, hvem kan si med hånden på hjertet om hva som vil skje, dette er det bare EN / EI / ETT som vet.

M.JOHAN
M.JOHAN
12 år siden
Svar til  M.JOHAN

Også, sett at lyset som Channie West skriver om er lyset fra den falske invasjonen fra rommet, 2 fluer i en smekk til NWO.
Men,hvis en ser kun på hva som formiddles, er budskapet om lys, kjærlighet,varme og positivitet noe vi alle må holde fast med, men vi blir et lett offer med naivitet og dumsnillisme som er typisk her oppe i nord europa.

Skummel_planet_x
Skummel_planet_x
12 år siden
Svar til  Monica Waade

Forsiktig nå så du ikke får – 100 stemmer siden alt her inne er en populæritetskonkurranse om meninger og ikke et ekte diskusjonsforum.

tothestars
tothestars
12 år siden

Ingen ny fysisk jord kommer. Vi må nok heller belage oss på å gjøre den gamle bedre.

Salat
Salat
12 år siden

hva som vil skje i 2012 er det ingen som vet,men jeg vil ikke ha for store forventninger,håper heller på en positiv overraskelse. Det var for mye lovord i denne artikkelen til at jeg klarer å ta den seriøst.Hva er poenget med å skape en ny verden hvis alle skal med ?
Konseptet er ikke nytt for meg. Har lest endel bøker av Dolores Cannon(hypnoterapist) og hun har fått mye info om den nye jorden,men det er en litt mer realistisk vri på hennes versjon. Hun sier de med karma må bli igjen i den gamle verden med det de har skapt der. En oppsummering av DC om 2012 på coast 2 coast

Synes dette passer ganske godt inn med Mike sin artikkel http://www.nyhetsspeilet.no/2010/05/et-hypnotisk-innblikk-i-den-n%C3%A6re-fremtiden/

Fred og harmoni er ihvertfall det vi trenger.

Nazara
Nazara
12 år siden

Hvis det ikke er noen som helst form for hierarki, hvem er det da som lager maten?
«Overflod av vegetarisk mat. For de som ønsker kjøtt, blir det laget retter som smaker akkurat som kylling og stek og liknende, men selv om det smaker likt som på jorden og du ikke kan se forskjell heller, så er det laget av grønnsaker.»

Thunder
Thunder
12 år siden
Svar til  Nazara

Jeg lager stadig mat til mennesker jeg er glad i. Jeg gjør det fordi jeg er glad i dem og ikke fordi jeg er deres slave eller fordi jeg er under hiarki. :-) Mamma laget mat til meg og hun er fortsatt sjefen hehe! Kanskje jeg måtte gå i butikken eller hente vann eller ved på hytta. Bytting av tjenester kanskje. Noen liker å jakte og noen liker ditt og datt.

Takk Michelle for dine visjoner om den nye jord.

Lars-Roger Moe
12 år siden
Svar til  Nazara

«Hvis det ikke er noen som helst form for hierarki, hvem er det da som lager maten?»
Du lager din mat sammen med dem du er glad i.

Hierarki er sykdomsskapende i sin natur. Mennesker blir syke av å leve i et slikt system. Ufravikelig. Fysisk syke, mentalt syke og følelsesmessig syke. Hierarkiske kulturer råtner før eller siden på rot og går til helvete med bulder og brak. Det finnes ikke et eksempel på et vellykket hierarki der mennesker flest er lykkelig. Historieforfalskerne har dog ikke greid å slette alle spor fra tidligere tider. Det finnes fortsatt noen lingusitiske karameller for de som klarer seg uten lærebøker i lingusitikk:

Rådhus –> Tysk Rathaus, Rat = hjul –> peker tilbake på sirkelorganisering.
Talsmann –> Engelsk: Spokesman, Spoke = eike i et hjul –> peker tilbake på sirkelorganisering.

Et hvert islett av hierarkisk struktur eler tenking tjener for meg som en varsellampe på at noe ikke er som det skal.

Sigr Huginsson
Skribent
12 år siden
Svar til  Lars-Roger Moe

«Det finnes ikke et eksempel på et vellykket hierarki der mennesker flest er lykkelig. Rådhus –> Tysk Rathaus, Rat = hjul –> peker tilbake på sirkelorganisering. Talsmann –> Engelsk: Spokesman, Spoke = eike i et hjul –> peker tilbake på sirkelorganisering. Et hvert islett av hierarkisk struktur eler tenking tjener for meg som en varsellampe på at noe ikke er som det skal.»

Hmm, meget spennende Lars.
Hierarki er en pyramidelignende struktur, og hva vi har erfart i fra alle slike strukturer (samt pyramidespill) er at de ganger kun toppsjiktet, og kollapser.

Du snakker videre om sirkelorganisering (Spokeman og Rathaus).
Kan du mye om dette?. Isåfall ville jeg ha satt umåtelig pris på om du har overskudd til å publisere en omfattende artikkel om emnet. Er dette noe som kan være aktuelt?

Lars-Roger Moe
12 år siden
Svar til  Sigr Huginsson

Hei Sigr,
Jeg har masse notater. En god del intuisjon, men dette er et puslespill som går opp. Det er kjempespennende. Jeg flyttet i sommer og har ikke oversikt over alle notatene enå, men dette er et tema som klør på innsiden av hodet, som ej bikkje som får ei umotståelig lukt i nesen…. Lover ikke noen artikkel, men det vil glede meg om jeg får skrevet en. :-)

Et annet tilbakeblikk.

Handelsmann: Engelsk. Merchant –> Mare Canto = Hav Sang. Hvordan er havsang blitt opphavet til det engelske ordet for handelsmann?

Se for deg følgende: den gang da handelsreisende, som vikingene, reiste rundt med båt, la de seg med båten i ei bukt der det bodde folk på land innenfor. De sang hvem de var, hvor de kom fra, hvilke ærend de kommer i, slik at stemmen bar godt innover land. Så sender innbyggerne kvinner og barn på stranda først. Slik viser begge parter at de har fredelige hensikter.

Medusa
Medusa
12 år siden
Svar til  Sigr Huginsson

Lars Roger;
«Handelsmann: Engelsk. Merchant –> Mare Canto = Hav Sang. Hvordan er havsang blitt opphavet til det engelske ordet for handelsmann?»

– Dette har jeg aldri hørt før, og ifølge dictionary.reference.com er «merchant»

Origin:
1250–1300; ME marchant < OF marcheant < VL *mercātant- (s. of *mercātāns ), prp. of *mercātāre, freq. of L mercārī to trade, deriv. of merx goods

eller fra oxford dictionary

Origin:

Middle English: from Old French marchant, based on Latin mercari 'to trade', from merx, merc- 'merchandise'

??????

Lars-Roger Moe
12 år siden
Svar til  Sigr Huginsson

Medusa:

Det er et poeng å se andre løsninger enn de som serveres i ordbøker og etymologiske leksika. Disse bøkene holder samme gamle tvilsomme akademiske kvalitet, og bør som alt annet leses slik fanden leser bibelen. Hvis man leker nok med ord dukker sammenhenger gjerne opp. Jeg skal ikke påberope meg noen endelig sannhet, men jeg har funnet sammenhneger utenfor disse bøkene som ikke en gang ti ville hester kan trekke i tvil.

Rolf Kenneth Myhre
Skribent
12 år siden

Det synes som om Channies syn på livet ikke tillegger lære- og utviklingsprosessen særlig vekt, det at vi selv skal transformere oss. Det er jo dette livet egentlig går ut på: en kontinuerlig selvadministrert utviklingsprosess.

Spørsmålet er ikke hvorvidt visjonene til Channie lar seg oppfylle; det gjør de sikkert ved kraftig intervensjon fra oven. Hele menneskeheten kan overføres til en ny planet; og frekvensene på denne nye Jorden kan være så høye at de negative evner og egenskaper midlertidig paralyseres i oss (hvilket faktisk skjer hver gang vi mellom to inkarnasjoner kommer opp i de høyere riker). Men da ville vi ikke ha lært noe som helst. Det ville da være en kunstig og frekvenspåtvunget fullkommenhet; og dette strider mot livets dypeste formål.

Channie kan ha fått glimt av paradisiske fremtider, på denne eller andre kloder, men ved å skippe over HVORDAN (modus operandi) slike paradisiske verdener skapes innenfra og ut, blir hennes lære bare banal kitsch.
http://no.wikipedia.org/wiki/Kitsch

Useless
Useless
12 år siden

Dreamer, you’re just a little dreamer – synger Supertramp :-)

At normale oppegående mnnesker kan tro på dette tøvet er meg fullstendig ubegripelig. En hel rekke artikler her på nyhetsspeilet er like schizofrene med hensyn på interglaktisktiske ideer og den galaktiske føderasjon. Denne erketypiske New Age interessen for UFOer er helt håpløs. Få beina ned på bakken – det er her det skjer, og det vil skje mye og alvorlig i den kommende tid.

Det første jeg kommer på når jeg leser dette er Bibelens ord om de siste tider; De skal ta seg lærere i hopetall. Menneskene er kun interessert i å høre ting som klør dem i øret.

Thunder
Thunder
12 år siden
Svar til  Useless

Litt enig med deg om UFO-greiene Useless, men hovedbudskapet i artiklene er kjærlighet og healing. Som din venn Jesus snakket så mye om. Jeg velger å se positivt på tiden og andre får gjøre akkurat hva de vil.

Er ikke i tvil om at du hadde sagt akkurat det samme om Jesus om han dukket opp på Nyhetsspeilet med en artikkel. Jesus handler også om tro. Hans tilbakekomst er basert på drømmer og tolkninger. Hva skiller deg fra alle andre?
Drømmer du om armageddon mellom muslimer og jøder i Israel? Klø meg i øret.

Useless
Useless
12 år siden
Svar til  Thunder

Thunder:
Jesus har iallfall levd, og Bibelen har iallefall profetisk innhold som har blitt oppfylt.
De katastrofer som blir forutsagt nå er identiske med hva Johannes så på øya Patmos for snaue 2000 år siden.

Man evner ikke å tro på Gud, selv om han har åpenbart seg gjennom alt vi ser rundt oss. Man tror heller på intergalaktiske enheter, som vistnok ha klonet oss på et vis? Dette forklarer ikke en bedre erstatning enn Gud, som den allmektige. Hele vår jord yrer av liv som ikke lar seg forklare av ZetaTalk, galaktiske enheter osv

Jeg drømmer IKKE om amageddon, og tror IKKE jeg kommer til å oppleve det. Det kan vel ikke være noe som klør i øret? Som det står i Bibelen: «Be hver tid og stud at dere skal være aktverdige til å unnfly det som skal komme over jorden.» Paulus ble vist en hemmelighet – at de troende skulle bli rykket bort før Djevelen inkarnert entrer scenen.

Thunder
Thunder
12 år siden
Svar til  Useless

Useless
Jeg tror også på profeten Jesus, men først og fremst det han snakket om og de ting han gjorde. Johannes visjoner på Patmos var en drøm eller kanalisering. Jesus sa at de ting han kunne gjøre, kunne andre gjøre(tror jeg). Det er stor forskjell på profetier som forteller om en ny jord badet i kjærlighet og en profeti som handler om at Niburu skal slette nesten alt liv. Når Jesus advarte profetier, var det neppe denne artikkelen fra Michelle. Jesus er nok veldig glad i Michelle for hennes innsats for menneskeheten. Jeg tror det finnes liv utenfor jorda og de følger med på hva som skjer her. Reiser til andre planeter fysisk i farkost, kan jeg ikke forstå, men det betyr ikke at det kan skje. Ihverfall ikke hvis man tror på Gud, da skal visst alt være mulig.

Useless
Useless
12 år siden
Svar til  Useless

Beklager – det skal være:
«Be hver tid og stund, at dere skal aktes verdige til å unnfly det som skal komme over jorden.»
Motto: Det er bedre å tro på Gud og ta feil, enn å ikke tro og ta feil. Konsekvensen er enorm for den det gjelder.

Når dette er sagt; Tro kommer innenfra, og ikke som en naturlig konsekvens av logiske slutninger. Jeg kan ikke la væreå tro – ikke på grunn av konsekvenser, men av det enkle faktum at det er en del av meg som jeg ikke kan gi slipp på.

Useless
Useless
12 år siden
Svar til  Useless

Thunder:
Det Johannes så på Patmos står skrevet i Johannes Åpenbaring. Mye av dette kan du lese om i profeten Daniel og det Jesus selv sa i Matteus 24. Disse bibelstedene overlapper hverandre profetisk, og man kan ikke eliminere den ene. Jesus korrigerte heller «ikke en tøddel» av det som står i det Gamle Testamentet.
Jesus er Guds sønn og vår frelser ifølge Bibelen, mens han er degradert til kun profet i Koranen. Jeg tror på førstnevnte.

Thunder
Thunder
12 år siden
Svar til  Useless

Gud har skapt alt og alle og de er guds barn.
Jesus ble gud etter hans død. Romerne drepte han, ikke Judas. Romerne tjente i ettertid store penger på mannen. Gudedyrking av Jesus med bilder, kors, statuer etc. ble advart mot av Moses. Jeg tror på profeten Jesus, men først og fremst de fine handlinger og snakk om kjærlighet. Det må jeg prøve å etterfølge, så godt som mulig. Ikke alltid så lett :-)

Armin Bahrami
Skribent
12 år siden
Svar til  Useless

Useless?? Jesus og Jomfru Maria spiste mat som alle andre gjorde de ikke?

Er det ikke ulogisk av en skaper å være avhengig av hans skapelse for å overleve? Gud er ren bevissthet og trenger ikke mat. Jesus spiste mat fordi han var menneske som utførte mirakler som alle oss andre kan hvis vi oppdager kraften og mestrer den i oss.

Islam har faktisk rett.. Jesus den barmhjertlige gode var en profet som mange før og etter han, som Zarathustra og Muhammed.

Useless
Useless
12 år siden
Svar til  Useless

Armin:
Du vil gjerne debattere selv hovedessensen i Bibelen? At Jesus Kristus, som Gud inkarnert i menneske tok på seg våre synder for at vi skal kunne gå fri? Jesus var sann Gud og sant menneske. Det første måtte han være for å kunne gjøre de undere som han gjorde. Ha sa: Riv ned dette tempelet, og jeg skal bygge det opp igjen på 3 dager, men fariseerene forstod ikke at han snakket om seg selv, og at han skulle dø og gjenoppstå. Han måtte også være sant menneske for å kunne ta på seg de lidelser som han gjorde som stedfortreder for menneskene.
Det står også skrevet i Bibelen: Den som forkynner dere et annet evangelium enn det som forkynnes her, han være forbannet om så han er en engel fra himmelen. Spesielle ord som bør få noen hver til å tenke.

Useless
Useless
12 år siden
Svar til  Thunder

Thunder
Ifølge Bibelen er Jesus en del av guddommen og dermed Gud:
Joh 1;1 I begynnelsen var Ordet (Jesus). Ordet var hos Gud, og Ordet var Gud.

Jesus sier da også: Jeg og Faderen er ett – den som har sett meg har sett Faderen

Armin Bahrami
Skribent
12 år siden
Svar til  Useless

hva sier du til denne mr.solbriller på innendørs.

Useless
Useless
12 år siden
Svar til  Useless

Armin:
Provoserer mine ord deg så mye at du må kommentere min person?

Du legger ut en YouTube video som etter det jeg forstår skal bevise Koranens ekthet. Det finnes eksempler på at det som står i Koranen ikke stemmer med virkeligheten. I fortellingen om Jesus fødsel i Koranen står det at det skjedde i ørkenen under en daddelpalme, og at Maria gav det lille barnet dadler å spise. De fleste er ikke kjent med denne versjonen, men originalen der Jesus ble født i en stall i Betlehem.

Koranen innholder i motsetning til Bibelen ikke profetier. Bibelen er full av profetier om fremtiden, der blandt annet Jesus fødsel, liv og død er beskrevet i detalj – og senere oppfylt. Det finnes ferske, og for mange svært provoserende profetier om at Israel skal få sitt land tilbake og ha stor fremgang. Det finnes fremdeles skremmende uoppfylte profetier som hører fremtiden til. Mye av det som blandt annet står i Bibelens siste bok, Johannes Åpenbaring facinerer faktisk mer og mer ikketroende også, fordi verden ser ut til å gå mot et klimaks slik det er beskrevet der.

Hva mener du om følgende utsagn: Først tar vi lørdagsfolket, og så tar vi søndagsfolket.

Sigr Huginsson
Skribent
12 år siden
Svar til  Useless

«Hva mener du om følgende utsagn: Først tar vi lørdagsfolket, og så tar vi søndagsfolket.»

Hvor står det og hva er konteksten?

Useless
Useless
12 år siden
Svar til  Useless

Mitt spørsmål angående lørdagsfolket og søndagsfolket henspeiler på hhv jødene og de kristne.

Herren står ved sine løfter til Israel! Alle Guds løfter angående hans jordiske eiendomsfolk skal bli oppfylt. Rom 11,1 slår urokkelig fast: ”Har da Gud forkastet sitt folk? Langt derifra!” Jeg kan ikke tenke meg noe mer trosstyrkene enn å betrakte hvordan Herren i vår tid oppfyller sitt ord overfor ”sin øyensten”. Profetienes oppfyllelse er synlige tegn på at Herren virkelig er til å stole på. Og står Gud ved sitt ord til sitt jordiske folk, kan vi fullt ut sette vår lit til at Han også holder sitt ord overfor sitt himmelske folk, dvs. alle frelste jøder og hedninger.
Samtidig er det slik at der Gud har satt sitt merke, der åpenbares også kampen mellom lys og mørke. Gjennom historien ser vi derfor at antisemittismen og kristendomsforfølgelsen ofte har fulgt hverandre ad. Denne kamp synliggjøres i dag gjennom hva islamismen betrakter som sine hovedfiender. Et muslimsk slagord lyder: ”Først tar vi lørdagsfolket, så tar vi søndagsfolket.” Vi opplever i tråd med dette at verden modnes for en økende antisemittisme og kristendomsforfølgelse samtidig. Jeg tror Jesu profetiske ord i Matt 24,9 har sin aktualitet både overfor jøder og kristne: ”Da skal de overgi dere til trengsel og slå dere i hjel. Og dere skal hates av alle folkeslag for mitt navns skyld.”
Joh 4,22 sier at ”Frelsen kommer fra jødene.” Våre kristne røtter, ja det meste som er verd å kjempe for, har sin bakgrunn i Guds paktsfolk. Det er derfor en av historiens største skampletter at også kristne har vendt seg mot jødefolket. Mange kristne inntar dessverre en lunken holdning også i dag. Som Guds barn trenger vi å korrigeres, og det er vesentlig at vi korrigeres av Herrens Ord, og ikke av tidsånden.
Åpne Dører arbeider for at vi skal vekkes opp for det faktum at omkring 200 millioner kristne blir forfulgt for sitt vitnesbyrd om Jesus. Kristne forfølges på det groveste i Nord-Korea, Kina, India, Saudi-Arabia, Iran og i mer enn 50 andre land. Parallelt med dette opplever Israel og det jødiske folk å bli mer og mer alene i verdensopinionen. Jeg vil oppmuntre til å be for den forfulgte Guds menighet, men heller ikke glemme Salme 122,6: ”Be om fred for Jerusalem! La det gå dem vel som elsker deg!”

Sigr Huginsson
Skribent
12 år siden
Svar til  Useless

Ja jeg tenkte meg at det var det du siktet til, men jeg identifiserer lørdagsfolket som jøder, og søndagsfolket som hedninger. Det var som kjent den katolske kirke som endret den kristne hviledagen (som opprinnelig var lørdag) til søndag som en del av sitt universal-kirke prosjekt. Så søndagsfolket kan også være det du kaller skjøge kirken (den katolske kirke) og dens etterlatenskap.

Her har du en kristen nettside som tar for seg emnet:
http://www.mensviventer.no/mvv15/soldag.htm

Men: Jeg er noe ukjent med det muslimske slagord som lyder: ”Først tar vi lørdagsfolket, så tar vi søndagsfolket.”

Står dette i koranen?
Har du link og eksempler hvor dette brukes?

Ellers så er jeg noe enig men Armin at Jesus trolig var det man kan anse som en profet. Spesielt på bakgrunn av Thomasevangeliet som vell og merke er uforkludret av den katolske kirke og andre religiøse institusjoner med politiske motiver.
http://www.dromsmia.no/tomas.htm

Sigr Huginsson
Skribent
12 år siden
Svar til  Useless

Du sier også:
«Vi opplever i tråd med dette at verden modnes for en økende antisemittisme og kristendomsforfølgelse samtidig.»

Svar: Det er ingen økende antisemittisme, men heller en motstand mot israel og sionisme. Og det er en vesentlig forskjell. Ordet semit henviser også til etterkommere av bibelske sem. Klarer du å påvise at noen av de sionistiske nybyggerene er etterkommere av sem?. Økende kristendomsforrakt kan forklares i at kristensionismen øker. Og det er synd at mannen i gata ikke klarer å skille på Israelisme/ sionisme (dommedagskristendom) og kristendom.

Du sier videre:
«Våre kristne røtter, ja det meste som er verd å kjempe for, har sin bakgrunn i Guds paktsfolk. Det er derfor en av historiens største skampletter at også kristne har vendt seg mot jødefolket.»

Svar: De kristne røttene ligger i sumeriansk hedendom (abrahamittisk religion), og det var heller ingen pakt mellom gud/er og folkeslag. Det er derfor en av historiens største skampletter at kristne har startet å dyrke gud og jesus via et selvutnevnt herrefolk som vell og merke konverterte i nyere tid.
http://en.wikipedia.org/wiki/Khazars

Folk som inntar jesu plass omtales også i bibelen som antikrist. Så både paven og sionist-jøder passer godt under denne benevnelsen. Jeg ser heller ingen økende jødemotstand hos kristne, men at de i likhet med de fleste (inklusiv mange jøder) tar avstand i fra terrorstaten Israel og sionisme.

Useless
Useless
12 år siden
Svar til  Useless

Sigr:
Her er det snakk om ordveksling kristendom versum islam. Du kommer som vanlig med utfall med stor slagside mot kristendom og jødedom, men som vanlig tør du ikke legge inn en eneste innvending mot islam/Koranen/Muhammed. Siden du ikke er tilhenger av noen som helst religion, er dette besynderlig, og antageligvis et resultat av hvilke konsekvenser dette ville medføre. Men, det er mange som ikke tør åpne munnen med negative utsagn om islam.

Sigr Huginsson
Skribent
12 år siden
Svar til  Useless

Useless…du useless…

JEG SA: Og det er synd at mannen i gata ikke klarer å skille på Israelisme/ sionisme (dommedagskristendom) og kristendom. Jeg ser heller ingen økende jødemotstand hos kristne, men at de i likhet med de fleste (inklusiv mange jøder) tar avstand i fra terrorstaten Israel og sionisme.

DU SVARER: Du kommer som vanlig med utfall med stor slagside mot kristendom og jødedom, men som vanlig tør du ikke legge inn en eneste innvending mot islam/Koranen/Muhammed.

Står du her å lyver meg rakt opp i ansiktet gutt, eller leser du ikke det jeg skriver?. Jeg snakker hverken om kristendom eller jødedom, men utelukkende Israelisme/sionisme i forskjellige former. Om avataren er jødedom, kristendom, kommunisme, eller ateisme er for meg totalt likegyldig. De fleste her kjenner meg, så du lurer ingen ved å sette opp amatørmessige stråmenn. Islam i likhet med kristendom og jødedom har jeg ingen problemer med, og da måtte jeg ha splittet personlighet om jeg hadde slaktet Islam for å tilfredstille en sionist.

Jeg kunne selvfølgelig ha dratt frem omskjæring av jenter, men det er som kjent en ukultur som forekommer i enkelte kretser, og det er heller ikke noe som står i koranen. Jeg kunne også dradd frem steining av barn slik som omtalt i min artikkel «sos rasisme under lupen», men det blir også urimelig siden Shabab-militsen overhodet kan vise til noe i koranen som støtter dette.
Men vi finner nærliggende historier i GT. Salmenes bok: 137.9 «Sæl er den som tar dine småbarn og knuser dem mot berget!»

Taliban ødela det historiske monumentet Bamiyan Buddha i år 2001. Det er ingenting i koranen som støtter herverk av kulturminner, og Islam/muslimer kan heller ikke lastes for det Taliban gjør. Taliban kan etter min formening dra til helvete…etter de har kastet de sionistiske vestmaktene ut av Irak og Afranisten vell og merke.

Så å laste islam/muslimer/muhammed for dette blir det samme som å laste kristendommen for den galskapen kristensionister står for. Det er mulig du er tilhenger av generalisering, rasediskriminering, hets og forfølgelse, og det er svært uheldig.

Er jeg ikke tilhenger av noen som helst religion?
Du mener tilhenger av fravær av religion/ ateist-forkjemper?
Isåfall er dette kraftig feil. Jeg respekterer og fasineres av mange religioner og guder. Spesielt vår norrøne kulturarv. Jeg tror fullt og holdent på odin og frøya, og mange andre guder fra over hele verden, men jeg kommer nok aldri til å være tilhenger/medlem av noe som helst religion/organisasjon eller politisk parti, da jeg ikke er en fan av å outsource hjernen.

Men du svarte jo overhodet ikke på innleggene:
19. 01. 2011 klokken 10:57
19. 01. 2011 klokken 11:32

Du kunne kanskje starte med å redegjøre for hvor i koranen det står:
«Først tar vi lørdagsfolket, og så tar vi søndagsfolket.”
Og gjerne eksempler på av hvem og hvor det brukes.

smurfen
Moderator
12 år siden
Svar til  Useless

Sånn jeg ser det så har alle rett Useless :)

Det er ikke vansklig å finne bindinger så en ser den store helheten

Lys gudinne Michelle har skrevet en fantastisk artikkel som som er helt forenlig med Samsaya, Martinus kosmologi og mye av det Rune Øverby beretter
Det er også mye fra Channie West som kan dokumentres som fakta som de gamle skipene de brukte som satte merker i bakken og som kunne ødlegge EL-artikler på over 500 m avstand grunnet magnetfeltet til skipene, det er en nyaktig beskrivelse over hva som skjedde på Espevær da en ufo landet der for noen år tilbake
R.K har et poeng i at det mangler noe vesentlig men det er vel ikke straffbart og ikke ta med alt ?

Channie West er blitt litt kritisert for utelukkende å fokusere på det posetive med ren kjælighet osv, ikke mye dommedag stoff der i gården
Er det så negativt og utelukkende fokusere på ren kjærlighet ?
Det nevnes såvidt at de fikk motorstopp engang der de måtte følge med på rader etter fiende skip som forteller oss at det er mye ondskap der ute som vi skal passe oss for

Som vi alle vet så er det onskapens første mål og forhindre at vi er på vei mot noe bedre der de mister all makt og kontroll

Fugledøden vi ser nå er også beskrevet i bibel, urskrifter og Nostradamus mm..

For å legge til Monicas info her så ser nær fremtid sånn ut :

Anticrist sin død vil få Mammon til å tre frem ( Mammon= sønn av satan ) Mammon vil stige opp fra havet i form av et sjømonster som vil fråtse i sjeler og ondskap og fuglene skal falle døde fra himmlen

Noe vanvittig ondt er det nå i havet som får fiskene til å føle seg tryggere på land en i sjøen som i Australia for 2 dager siden der alt som var av liv rømte så langt de kunne opp på land mot sin sikre død

Som Monica sier så foregår det noe i Golfen, man ser av kartet her at nær 70% av massedøden kan sporest til området rundt golfen og videre oppover med golfstrømmen

http://www.thejoyluckclub.com/Mass_Fish_and_Bird_Killing_2011.htm

Fugler og dyr er våre strenger til Astralplanet, for meg så kan de se ut som om onde krefter prøver å kutte de strengene for å beholde oss her nede i en negativ gjørme av ondskap, terrorregimet NWO og elendighet med massedrap på våre medskapninger

Det blir som om jorden henger oppe av milliarder av strenger der ondskapen kutter dem av så vi havner rett i gapet på Mammon og fortapelsen

Men det er seff ingen grunn til bekymring, det gode vinner alltid over det onde :)

Channie West sier alle skal over på DNJ, …. tja…. de som har solgt sin sjel til Mammon vil jeg vel tro ligger svett an men hva vet jeg ?

Det er også gjort undersøkelser på hva folk som ikke utelukkende leser VG og DB mener er årsaken til massedøden av medskapninger og den ser sånn ut:

Why do birds and fish die all over the world?

HAARP (33%, 496 Votes)Toxicity (18%, 272 Votes)Another Reason (15%, 231 Votes)Pole Shift (14%, 212 Votes)Apocalypse (10%, 149 Votes)Alien Invasion (7%, 99 Votes)Cold Weather (3%, 51 Votes)

De fleste mener mao at det skyldes HAARP, muligens et magnetfelt rasert av HAARP så ser ut som om Monica mm har rett der også :)

Men formålet med massedrapene er det få som spekulerer i……

Man får be til Gud om at Jesus snart kommer ned i det nye krigsskipet sitt der han pepprer Mammon i hodet med ultra antimaterie-kanonen sin :D

Useless
Useless
12 år siden
Svar til  smurfen

Hei Smurf:
Alle kan ikke ha rett- vi ser all stykkevis og delt :-)

smurfen
Moderator
12 år siden
Svar til  Useless

Joda vist du legger litt godvilje til Useless ;)

Alt dreier seg nyaktig om det samme

Onde krefter prøver å ødlegge og kontrolere menneskene men gode krefter hjelper oss å vinne så vi blir forvandlet til noe bedre :)

Det er bare litt uenighet om tolkningene for hvordan dette scenarioet utarter seg

Som deg så finner jeg også mye fakta om fremtiden i profetiene i Bibelen, men man må lese den med hjertet og selv finne sannheten som Bart D. Ehrman sier det

Sitert:

Hva hvis Bibelen ikke gjengir Jesu ord? Hva om Bibelen slik vi kjenner den i dag, er blitt endret av kopister og skriftlærde gjennom 1500 år på grunn av inkompetanse og bevisst manipulasjon? Kan dette endre vår oppfatning av kristendommen? Da Barth Ehrman, forfatter og verdensledende bibelforsker, begynte å studere Bibelen på originalspråket, ble han rystet. Han kunne avsløre en lang rekke feil og bevisste endringer gjort av tidligere oversettere, ofte under sterk innflytelse av politiske og religiøse maktkamper i deres samtid. Ehrman tegner et dystert bilde av Bibelens tilblivelse; han mener vi ikke har noen mulighet til å rekonstruere Jesu opprinnelige ord. Boken er også en personlig beretning om hvordan Ehrmans oppdagelser tvinger ham til å forlate sin ultrakonservative bibelforståelse og til å anta en langt mer liberal Bibel-anskuelse. Ehrman konkluderer med at Bibelen ikke er Guds ord, men en bok skrevet og skapt av feilbarlige mennesker.

http://www.bokklubben.no/SamboWeb/produkt.do?produktId=1851599

2012, død fugl, død fisk 9 / 11 malt i 1996?
Se på bildet nedenfor, ble det malt i 1996, er det litt tett til beinet syns du ikke?
Er maleriet en profeti? nedenfor er en hval som svømmer i olje eller blod (henvisning til oljeutslippet?), en utdødd Pingvin, Pappegøye (Pingvin og Pappegøye, død fugl og fisk ser vi nå, Quetzal, 2012 og Mayaene?)
Døde dyr, er de neste? 200 hundre kyr døde uforklarlige i USA denne uken.
Og mest skremmende av alt, døde mennesker! Er den nazistiske soldat typen som er avbildet nedenfor som vil ramme oss alle med sverdet, The New World Order? De 2 maskottene til London OL 2012 bruker også en type Nazi hilsen i sine opptredner
Ta en god kikk på maleriet :)

http://2.bp.blogspot.com/_OhaHEeWqYU0/TTXjPgfrcQI/AAAAAAAAJmI/lo7jMz3hfGQ/s1600/death_of_christianity_indian_2.jpg

Useless
Useless
12 år siden
Svar til  Useless

Man kan helt sikkert endre og ordne ord og mening i enkelte skrifter i Bibelen, men det rettferdigjør oss allikevel ikke med hensyn til vår stillingstagen til Bibelens hovedbudskap, og dette kan ikke ta bort esensen og hovedbudskapet. Alle enkeltindivider tar sine valg og står ansvarlige selv.

Med Bibelens ord: Det finnes kun en vei til frelse for menneskene, og det er å akseptere Jesus Kristus stedfortredende død, vår aksept for dette i hjertet og bekjennelsen av det samme. Dette er i grunnen det eneste kravet som behøves, og det er ganske enkelt. Dette gjelder for absolutt alle mennesker, jøder, kristne, muslimer, buddhister osv

Alt annet blir uvesentligheter, og fører gjerne til uenighet, diskusjoner, skittkasting, krig osv. Som kristen skal man be for alle ufrelste mennesker fra alle religioner. Alle mennesker har behov for kjærlighet, som er helt grunnleggende.

Starwolf
Starwolf
12 år siden

Hva menes med frekvens? Er det radio vi skal lytte på?

Lars-Roger Moe
12 år siden
Svar til  Starwolf

Kan sammenlignes, og radio er en ofte brukt metafor for å forklare.

Man kan tune bevisstheten til å ta imot informasjon fra ulike frekvensområder. Noen kan tune inn engler. Andre kan tune inn blomster. Telepati handler om å tune inn på spesifikke mennesker. Man kan tune inn på en stein, og enten finne steinens grunnenergi eller lese avtrykk som har blitt preget i steinen. Indianerne kalte steiner for «reckord keepers» – erindrerne.

Alt er energi, alt har en frekvens, en tone. Royal Raymond Rife bygget en maskin der han kunne tune inn og identifisere de spesifikke svingningene til en lang serie mikrober, for deretter å identifisere hvilken motfrekvens som slo disse mikrobene i hjel. Slik kurerte han mange former for sykdom, inklusive de fleste typene kreft. Man

Relativt til kommentaren min litt lengre ned her, så handler det om å klare å kjenne hvilken frekvens man mottar informasjon, bilder, healingkraft fra. Man må kjenne, lytte med hjertet, samtidig som man jobber med den kognitive delen av bevisstheten. Hvis man ser bilde av en engel som kommuniserer, men hjertet sier noe annet, så har hjertet rett hver gang. Sett lys på den engelen, illusjonen faller ganske raskt, og du får se hva du egentlig har med å gjøre. Folk som ser sterke bilder har lett for å bli overveldet av det visuelle inntrykket og glemmer å lytte innover også. Samme gjelder mange av de som har lært å kommunisere mentalt (kanalisere).

Thunder
Thunder
12 år siden
Svar til  Starwolf

Regner med at du egentlig vet hva frekvens er?
http://no.wikipedia.org/wiki/Frekvens
Når det gjelder sjel/åndelighet, så kan man sammenligne sjelen med hjerte på en fisk som ligger under isen i mørket på vinteren. Lite oksygen og lys, fisken går i nærmest dvale. Hjerte pulserer sakte og bare det som behøves, kommer våren i det hele tatt? Joda, selv om vinteren er lang så kommer våren og isen forsvinner. Det åpenbares en ny verden og alt som var trist blir fort glemt. ;-)

kj
kj
12 år siden

Jeg sitter og leser om både Den Galaktiske Føderasjon, om den svenske dama Channie West og om denne unevnelige N….., planeten som er fire ganger større enn Jorda!!!. Et par ganger tar jeg meg selv i å kikke opp mot den kveldsklare himmelen, mens kaffen fra nok en nesten tømt kaffekopp glir elegant forbi vranghalsen. Den galaktiske føderasjon og deres kamplanet … og Channie West som driver og pendler mellom sitt hjemsted og planeten Oktra – en reise i en avstand på mer enn ti millioner lysår og som tar tjue minutter – én vei?!

Hvor langt ut i det store rom rekker mitt syn – hvor langt klarer jeg å se… ikke så langt, tror jeg og i hvert fall ikke så langt som ti millioner lysår.
Øynene faller på den lyssterke fullmånen, som i sin elliptiske bane er sånn rundt regna ca førti tusen mil unn. Det går fint. Venus også, det lyssterke punktet der oppe som blinker ned til meg. Jeg lar øynene sveipe over himmelen – fram og tilbake som lyskastere på utkikk etter inntrengere! Joda himmelhvelvingen er full av lysprikker – lik glitrende diamanter henger de hemmelighetsfulle der oppe. Blant alt dette er det noen – noen som spaner på oss – som har oss i kikkerten…!

Ti millioner lysår, tenker jeg. Det må være langt det. Hvordan er det mulig å reise i slike avstander på under en halvtime…? Åja, krystallenergi var det jo… Channie West reiser jo med utenomjordinger i fartøy fra Oktra som med krystallenergi driver dem framover, ja sikkert bakover også. Og da går det fort.

Øynene mine fanger opp noe som ligner et lysende strek som haster over himmelen. Et «stjerneskudd»…eller var det kanskje Channie West som dro til Oktra. Hva vet jeg! Jeg forsøker å stirre etter det «galopperende» lyset som forlengst er forsvunnet i det fjerne, mens jeg lar mine tanker følge etter dem – Channie West og romskipet som snart er framme ved sitt reisemål – millioner av lysår unna. Tro om denne reiseglade dama legger merke til den herlige nye Jord når dem fyker forbi på reisen. Tro om hun vinker i tilfelle det allerede skulle være noen der…! Nei, hun er nok glad i Oktra. Og hun har jo tegnet hvordan det ser ut der – både landskap og byplaner. Og så har hun tegnet venninna si – ei kattelignende dame! På jorda, sier hun, må hennes kontakter være hemmelige. Men dette er forandret. Nå er det ikke hemmelig mer.

Hvorfor velger hun Oktra når den ny jord er så nærme…om ikke så lenge kan vi jo se den med våre fysiske øyne! Tanken på den nye jorda, får meg til å undre litt: Er det… kan det være…nei det kan det vel ikke være. Og en ny himmel også! Nei det er det nok ikke – himmelen blir nok den samme. Men… Den Galaktiske føderasjon, og den unevnelige N….., og den nye jord og enda en ny jord. Det første som slår meg er at det var da en fryktelig trafikk det plutselig skulle bli og et påtrengende ønske om å redde oss. Det var da ikke måte på omsorg for vår lille ubetydelighet i dette enorme uoversiktlige verdensrommet.
Jeg må nesten smile litt for meg selv. Blir jeg forundret om det skulle dukke opp enda flere…? Tror ikke det. Dvs. det er mange variasjoner over samme tema. Eller kanskje er vi blitt verdens sentrum i himmelen igjen.

Jeg løfter kaffekoppen for å tømme i meg siste rest, men sender den i retur i koppen. Kald gammel kaffe smaker ille.

klumpen
12 år siden
Svar til  kj

«Hvor langt ut i det store rom rekker mitt syn – hvor langt klarer jeg å se… ikke så langt, tror jeg og i hvert fall ikke så langt som ti millioner lysår.»

Den nærmeste galaksen, andromedagalaksen, kan du se med det blotte øyet dersom det er mørkt nok. Den ligger 2,2 millioner lysår vekk.

Ellers greier jeg ikke legge fra meg tanken om at det kriges blant guruer og galaktiske ambassadører om hvem som skal fylle skoene til Nancy Lieder nå som Zetaene er fornærmet og har trukket seg tilbake.

smurfen
Moderator
12 år siden
Svar til  klumpen

Da må du kjøpe deg nye briller blobb :)

Det er overhodet ingen problemer å se et gammaglimt 13-14 milliarder lysår borte på andre siden av universet men astronautene lurte fælt på hva fenomenet var i 1969 :)

Du bør heller ikke le av Zetaene

Har du ikke sett Zetaene slår tilbake 2 ?

klumpen
12 år siden
Svar til  klumpen

Du skal ha ganske heftige briller for å se et gammaglimt med det blotte øyet ;) . Men med et mindre teleskop er det fullt mulig.

Er det forresten ikke «Zetaene slår tilbake 2» vi nå ser? Den har vært ganske forutsigbar….men sånn er det jo med oppfølgere. Men jeg kommer sikkert til å se 3’ern også.

kj
kj
12 år siden
Svar til  klumpen

Ok, klumpen :)

Avstanden varierer visst alt etter «hvem en spør» (2.52 +- 0.14)

Noen påstår også at Triangelgalaksen (3 mill lysår) er synlig under meget gunstige forhold.

Ellers ser det ut for at NL og hennes Zetaer har gått fullstendig ned for telling. Og mange lidenskapelige tilhengere med i skuffelsens dragsug! Men guruer og profeter ser ut for å «vokse på trær»

Lars-Roger Moe
12 år siden
Svar til  kj

Avstand betyr ingen ting for bevisstheten. Den individuelle bevisstheten er udelelig en del av helheten. Vil du se månens bakside? Lukk øynene og tenk deg at du observerer den. Lytt med hele deg, og vær meditativt stille i hele deg. Se hvilken informasjon som kommer. Er du sterk på visuelle bilder kan det hende du får se i form av bilder. Er du ikke god til å sortere, lytte i hjertet og kjenne på de ulike frekvensene du tar inn, så tar du inn støysenderen med de bildene som noen ønsker å kringkaste slik at du ikke ser det som egentlig er der.

Lars-Roger Moe
12 år siden

Michelle,
Jeg beklager å måtte si meg enig med Monica. Hvit tids healing er infiltrert. Energetisk infiltrert, og utøvere og mottakere av denne healingformen slipper en energetisk parasitt inn i sitt energisystem. Dårlig ide. Dette er et omfattende tema og gjelder lagt fler healingformer. Det trenges en artikkel om det, men det kjennes ikke rett å skrive den ennå. Her må folk bare lære å sortere, lytte til eget hjerte (og klare å skille den stemmen fa alle andre følelser – et av kjernepunktene med meditasjon er å lære å kjenne og lære å sortere mitt fra det som kommer utenfra, finne egen kjerne…). Det er like viktig i dette landskapet som i det generelle informasjonslandskapet.

Fellesnevneren ved parasittene som infiltrerer vi a healingsystemer er at de lar healingen funke til et visst punkt. Alt ser såre vel ut. På overflaten skinner illusjonen av paradis sterkt og klart. Healingen funker relativt godt, og alt er greit – inntil healer eller mottaker når frekvensnivå «X» – da setter disse energiene alt inn på å stoppe dette menneskets utvikling. Så lenge man forholder seg innenfor sandkassen funker det, når man prøver å gå ut av den blir man forsøkt gjetet eller tvunget tilbake inn i den.

Det trengs en basis i sjamanistisk forståelse og teknikk for å se og forstå dette landskapet. Det går, pussig nok, utover «pensum» på samtlige helgekurs healingskoler. Vi er etter hvert noen healer som ser dette. Vi har gjerne oppdaget det uavhengig av hverandre. Jeg har selv måttet skrotet det systemet som jeg i utgangspunktet lærte healing innenfor. Det er ulike problemer med ulike systemer. Jeg vet at jeg med dette erter på meg de fleste healere i kongeriket, men dette må sies, så får hver enkelt gjøre seg opp en mening selv.

Denne advarselen gjelder også relativt til mottakere av kanalisert informasjon. Kvalitetssikring av kilden. Hvem er kilden, egentlig? Det er mange «falske profeter» der ute. Er kilden god må man fortsatt kvalitetssikre kommunikasjonen slik at den ikke infiltreres eller forstyrres på noe punkt gjennom «kanalen». Hver eneste gang. Dessuten skal man være oppmerksom på at selv gode kilder har ulike perspektiver og kommer fra ulike bakgrunner. Dette er et stort landskap. Dertil kommer muligheten som maktens håndlangere nå har til elektronisk å kringkaste på hjernefrekvensene til folk.

Vær varsom. Over alt, alltid. Det er like vanskelig å finne god informasjon i det eteriske som på internett – og det er troll som legger seg på linja der også.

Thunder
Thunder
12 år siden
Svar til  Lars-Roger Moe

Dette blir tull for meg altså :-) Hvis healeren prøver å innbille pasienten at det er han som besitter en enestående evne, så vil man få et tilbakefall. Hvis man greier å få pasienten til å forstå at det er dens kropp som healer seg selv som den alltid gjør, så får man ikke tilbakefall. Negativ tankegang og lite tro på sin egen kropps imunforsvar er ikke lett å snu og kan ta tid. Litt magi og opplevelser fra healeren kan flytte fjell. Det er bare å starte for alle sammen. Mediter og heale seg selv og legg hånda på og send gode tanker til andre. Lite hokus pokus med healing bortsett fra de som starter skoler og skriver bøker selvfølgelig.

Monica Waade
Skribent
12 år siden
Svar til  Thunder

Du er inne på noe der Thunder, healing kan jeg hente fram igjen hos deg gratis i løpet av en kveld, det er en medfødt egenskap vi alle har og hvordan du utvikler det videre blir opp til deg. Er altså lite hokus pokus med healing bortsett fra de som starter skoler og skriver bøker selvfølgelig… akkurat som denne Channie West. ;-)

Lars-Roger Moe
12 år siden
Svar til  Thunder

Thunder:
«Litt magi og opplevelser fra healeren kan flytte fjell. Det er bare å starte for alle sammen. Mediter og heale seg selv og legg hånda på og send gode tanker til andre. Lite hokus pokus med healing bortsett fra de som starter skoler og skriver bøker selvfølgelig.»

Dette er vi enig i. Det er bare noen som klusser noe vanvittig i dette feltet (også…). Dete er egentlig såre enkelt og helt naturlig – men for tiden er det en del fallgruber å passe på.

Uffda
Uffda
12 år siden
Svar til  Lars-Roger Moe

Det er svært mange såkalte healere som uberettiget bygger opp en aura av mystikk omkring sin person og evner. De kristen hevder at kun de som er salva (hva nå det er) kan helbrede. Gammel overtro og manglende kunnskap er hovedgrunnen til det, herunder sjamanistisk forståelse og teknikk.
Alle har ikke et nervesystem som tåler å jobbe med energiarbeid timer pr dg uten at årvåkenheten svekkes – og det kan mulig få noen uheldige utfall.

Kunnskap om menneskets virkelige identitet, og evne til å se og opprettholde the immaculate consept for vært menneske hjelper. Dernest er det snakk om øvelse gjør mester. Det tar minst tre år med praktisk trening før man kan jobbe på dypere nivå i samklang med livsenergi. Den er i utgangspunktet nøytral og man trenger ikke bekymre seg for parasitter eller annet – som thunder sier er det kroppen som healer seg selv. Fokus må være på the immaculate consept og klient – uavbrutt i prosess.

Det har vært nok fordømmelse og superstition inne dette feltet. Fy og Uffda :-)

Lars-Roger Moe
12 år siden
Svar til  Uffda

Det er også, som du sier, mye «gammel overtro og manglede kunnskap». Det er også riktig at øvelse gjør mester, men det innebærer at det går an å utvikle dette forbi de svært enkle grunnprinsippene som ligger til grunn.

Både kunnskap om mennesker og helse hjelper, og er viktig, men min erfaring er at det finnes en god del nøkler (og mye annet rart) i det sjamanistiske. Fra gammelt av var sjamanisme VitenskapEN. Gamlingene var minst like smare som oss – og de hadde ikke blitt systematisk avlært evnen til å selv se, erfare selv og tenke selv, slik som mennesker i dagens samfunn blir. En del av de gamlingene var mye smartere enn de fleste av dagens skriftlerde. Det er en soleklar grunn til at sjamaner, healere, urtekyndige og kloke menn og kvinner har vært det fremste millitære mål under hele den indoeuropeiske ekspansjonen. Jamfør indianernes munnhell om at den hvite mann taler med kløvet tunge –> slanger –> Reptiler (ihht David Icke), og Don Juans informasjon til Carlos Castaneda: «they gave us their minds…».

Healing og lysarbeid er i utgangspunktet svært enkelt. Grunnprinsippene kan læres på en kveld. Men, du kan bruke hele livet på det og stadig lære nye ting.

Uffda
Uffda
12 år siden
Svar til  Lars-Roger Moe

Ja som vi nå er vitne til her på NS gammel overtro og inkvisjon henger på samme gren.

De gamle hadde sin viten og etablerte sin tro ad veier som den gang var den eneste og rette. De dyrket gjerne ritualer som ledet til at diverse entiteter tok kontroll over bevisstheten i hypnotisk eller annen tilstand.
Det er ikke veien å søke viten i dag, men i full bevissthet avkle mysteriene.
Våre nervesystemer er mer robust og kortslutter ikke for den minste åndelige impuls :-)

Praktiserer du healing kan jeg anbefale grunnutdanning i kiropraktikk, osteopati, craniosacralterapi for virkelig å jobbe i dybden. Selvsagt også en åndelig forankring inkludert viten om falske hierarkier – men med kunnskaper om virkningen av det talte ord er heller ikke det noe problem.

Lars-Roger Moe
12 år siden
Svar til  Lars-Roger Moe

Uffda,
Jeg ser vi kan bli enig om mye, men dette:

«De gamle hadde sin viten og etablerte sin tro ad veier som den gang var den eneste og rette. De dyrket gjerne ritualer som ledet til at diverse entiteter tok kontroll over bevisstheten i hypnotisk eller annen tilstand.»

…viser at du baserer avisning av healing basert på tro eller fordommer. Jeg vil anbefale at du ikke er så bastant avviser noe du ikke har satt deg inn i eller etterprøvd. Jeg har. Det funker. Jeg har 20 år bak meg i helsevesenet, og jeg har prøvd ut en rekke alternative former for å finne de beste å satse på. Guess what – Healing ble med som en helt nødvendig del. Jeg kan gjøre ting med healing som andre metoder ikke kan nå.

Kiropraktikk, osteopati, craniosacralterapi funker på sine ting. Healing funker på andre ting. Noen ganger er det kombinasjonen som gjør susen. Healing når dypere inn på årsakene, mens Kiropraktikk og osteopati går mer på symptomer. Hvorfor har skjelettet kommet ut av stilling? Kraniosakral er en avløper av polaritetsterapi, ett lite grep fra den meget gode og helhetlige behandlingsformen som er polaritetsterapi. Men den funker tross alt godt nok til at noen valgte å trekke ut det grepet alene og spinne en ny behandlingsform rundt det.

Uffda
Uffda
12 år siden
Svar til  Lars-Roger Moe

Riktig! Jeg ville ikke nevne klassisk polaritetsterapi, for navnet avspeiler at dette dreier seg kun om en form for healing. Polaritetsterapi avhengig av treapeut er en svært effektiv behandlingsform, kanskje den mest helhetlige også.

Av hensyn til terapeut og klient anbefaler jeg ikke å trekke inn sjamanisme, selv om der kan være noen triks å hente. Bruk heller moderne åndsvitenskap, kvantefysikk og det siste du kan finne om tema som bio-photoner for å se inn til kjernen av problemet , men selvsagt med en solid healingplattform i bunn.

Grunnleggende historiske tema for en healer – kan være:
Hermetic Anatomy and the Philosopher’s stone.
The alchemical symbol of the Hermetic marriage ­the law of polarity.
The philosophy of Paracelsus and his hidden influence on polarity therapy.
The great magician as the master of energy.
The spiritual principles of healing. Esoteric anatomy.
Diseases of the Etheric double, of the astral plane and the mental plane.
The teaching of the Rays
Man as the symbol of the mysteries.
The tree of life. Meditation on the temple.
Meeting and dealing with the dweller at the threshold – an initiation to deal with that which waits at the borderline between the physical and spiritual worlds.

Lars-Roger Moe
12 år siden
Svar til  Lars-Roger Moe

Jeg er meget forsiktig med hva jeg sier hvor. Her inne er silkehanskene oftest av. Jeg må tilpasse meg de menneskene jeg snakker med, så jeg forstår meget godt hva du sier. Jeg må finne hvert enkelt menneskes ståsted og se om jeg kan finne beskriv ende nøkler som hver enkelt kan forstå.

Jeg har vel sagt i en annen sammenheng her inne at kvantefysikk og sjamanisme overlapper så mye at åpne mennesker fra den ene leiren kan lære mye av den andre. Nok av dem som lot seg provosere. :-D

Dette er et spennende område, men gitt kontekst under denne artikkelen var poenget mitt å sette opp en «Vær Varsom» plakat i forbindelse med healing – både til utøver spesielt og til potensielle klienter. Jeg mener mye godt om healing men ser ikke at jeg kunne fått frem poenget mitt på noen annen måte, fordi det er spesifikt til healing og må derfor konkretiseres i dertil egnet terminologi.

Terje
12 år siden

Heisan Michelle kjempefin artikkel. Men jeg føler jeg ikke er klar for meditasjon, jeg røyker drikker og lever et utrolig usunt liv. Uansett det er slik jeg er nå og det er min identitet. Om det er meningen jeg skal opphøyes må det skje slik jeg er. Jeg håper du har funnet veien din det har jeg også men på min måte. Og jeg håper du lykkes videre med Channie og får med deg mange som du kan holde foredrag til og at du ut fra det oppnår dine visjoner om fullkommenhet.

Klem fra Meg :)

Monica Waade
Skribent
12 år siden
Svar til  Terje

Terje, ser nå Channie West ut som hun lever et sunt liv? ;-)

Det kan hende mange får se ny jord før henne, vær den du er og tro på deg selv, din kjærlighet kan være ekte og du søker… og du finner kanskje den sanne kjærligheten. :-)

Rolf Kenneth Myhre
Skribent
12 år siden

Til alle,
I redaksjonen har vi hatt en kort diskusjon omkring de forskjellige måter som kommentarer under en artikkel har en tendens til å skli bort fra artikkelens innhold. En av disse måtene er at vi alle har våre egne yndlingstemaer eller yndlingsperspektiver som vi gjerne fletter inn. Så responderer en annen på dette, og så starter en lengre diskusjon omkring personens yndlingstema eller yndlingsperspektiv, hvilket ofte ikke har det minste med artikkelen å gjøre.

Vær årvåken så du ikke gjør denne feilen. Ikke alle artikkelforfatterne er av den typen som sletter 75 kommentarer mellom to kaffekopper.

Terje
12 år siden

At Kommentarene sklir ut ser jeg på som helt naturlig. Det går ikke an å lage egne temaer her inne, om noen har noe på hjertet er det naturlig slik blir skrevet i en eller annen artikkel her inne på Nyhetsspeilet. Om dette blir sensurert vekk har ikke jeg noe her å gjøre lenger.

Monica Waade
Skribent
12 år siden
Svar til  Michelle

Nydelige bilder i den videoen! Hva skal vi med ei ny jord som kommer dalende fra oven hvis vi heller tar vare på den vi har?

Kanskje på tide å kaste over bord de som er i ferd med å ødelegge planeten vår og drepe uskyldige?
http://www.dagbladet.no/2011/01/18/nyheter/utenriks/ku/dyr/15111050/

Ekte kjærlighet når man langt med ja, se denne;
http://www.wimp.com/hippohouse/

Ellers Michelle så er du våken og full av kjærlighet, men vær oppmerksom på at alt ikke behøver å være som det synes utenpå, noe som du selv har påpekt gjentatte ganger. Vi som har fulgt deg ei stund vet at du ikke er naiv, så hva får deg til å skrive en artikkel helt uten kritisk sans for hva denne Channie West formidler? Se denne kommentaren;
http://www.nyhetsspeilet.no/2010/11/microchip-er-dyrets-merke/comment-page-24/#comment-54364

kj
kj
12 år siden

Noen ganger lurer jeg på om du «gjøner» eller om du mener i fullt alvor det du sier. Sannsynligvis det siste.

Men bare en ting:
«Fugledøden vi ser nå er også beskrevet i bibel, urskrifter og Nostradamus mm..»

Er det dette i Bibelen du mener:

Herrens klagemål mot et troløst folk. Hosea. 4. 1,4

Hør Herrens ord, dere Israels sønner!
Herren har sak med dem som bor i landet.
For det er ingen sannhet og troskap
og ingen gudskjennskap i folket.
2 De sverger og lyver, myrder og stjeler,
bryter ekteskapet og farer med vold;
bloddåd følger på bloddåd.
3 Derfor skal landet visne,
og alle som bor der, tæres bort;
både markens dyr og himmelens fugler,
selv fisken i havet skal utryddes.

Ingen «kjære mor» hverken for fugl eller fisk hos den guden nei.

kj
kj
12 år siden
Svar til  kj

Dette var til smurfen…

smurfen
Moderator
12 år siden
Svar til  kj

Takker for støtte Kj :)

Nei det var ikke den strofen der men fra Åpenbaringen

Om jeg gjøner ? bare i siste setning om at Gud får se til å sparke sønnen sin i hekken så han kommer seg i romskipet sitt og redder oss :)

Men skjønnet at du lurer siden jeg skriver at et enormt sjømonster snart vil stige opp av havet og spre kaos og ondskap

Det høres ut som en gammel sjømans skrøne men desverre så er det et faktum :(

Skaff deg vievann og krusefiks i sølv fortere en svint vist du ikke er på DNJ når det intreffer Kj ;)

smurfen
Moderator
12 år siden
Svar til  smurfen

Her kan du foresten lese EN UTENOMJORDINGS DAGBOK

av Channie West (Channie Cha). Utgitt 1996.

http://www.galactic-server.net/rune/channie.html

Meget bra :)

Hvorfor har ikke Nyhetsspeilet skrevet artikkel om Haarp skjelvet med 10.0 km dybde som har drept flere hundre tusen i Pakistan ?

Er det Hu som ankom til USA i dag som skal imponerest ?

http://www.iris.edu/seismon/zoom/?view=eveday&lon=57&lat=27

kj
kj
12 år siden
Svar til  smurfen

Joda, har ikke noe imot at du oppfattet det som støtte. Mange støtter seg på Bibelen og i apokalypsen er det ikke spart på kruttet. Men når det gjelder tekstene som står der og troen på alle dommedagsprofetier og alle under og overgreiner av dette, tror jeg nok at sammenligningen mellom oss brått stopper!

Vievann og krusifiks hjelper mot vampyrer :)

En utenomjordings dagbok, har jeg lest og havnet i hylla for «literatur» fra personer for senvirkning av undertrykt fantasiforestillinger i bardommen!

Equalitor
Equalitor
12 år siden

Må først få gratulere deg med første artikkel!

Så havnet vi da i samme båt til slutt ang. beskyldninger om profeter utsatt for mind control [Iliuka], i likhet med de fleste andre her. Hva annet lærer man bedre av ang dette? Det er en fin leksjon i å søke mer i sin egen intuisjon om svar.

Herlige løfter kan være farlige løfter, når man blir bedt om å bare ta det med ro så skal alt ordne seg.
Du har nok møtt henne personlig, men hadde hun noen bevis for kontakt med utenomjordinger så ofte som hun er borte? Det burde vært lett å skaffe, og man hadde ikke behøvd å vise det fram til all verden.
Har hun noen andre profetier?

De tre dagene skiftet pågår er også beskrevet av andre profeter [sannsynligvis også urfolk, anyone?], som tre dager uten lys hvor det er viktig å være i hjertet. Dette er nok utskillingsprosessen og en må spre mest mulig info, om det blir. Skeptikerne her vet ihvertfall eksagt hva de skal gjøre hvis så skjer : ]

Det skal vel for det meste gå bra, men blir spennende å se hvilke som får rett. Jeg tar ingen sjanser og holder forberedelsene i gang, som ikke skader noen, tvert imot. Man får bruk for det hvis: Man blir igjen her, ens kjære blir igjen, tilfedlige folk, hvis 2011-12 og 13 [solstormen] blir blundere kan normale katastrofer/ulykker stå i kø for å ødelegge [se på isolerte Vestlandet], hvis ikke det heller så har en spart seg matinnkjøp i lange tider, lært masse nyttig om naturen og trenger ikke særlig frykte tyver i huset hehe..
Folk tror det å være beredt er å gi etter for frykt, men det er en bevisst handling som var normal før og en omtanke for dine medmennesker.

Men alle bør prøve å leve fra hjertet og øke sine frekvenser som sagt, som både er forberedelser og økt livskvalitet. Vi kommer oss igjennom det uansett, på en eller annen måte!
Lys til deg kanin som vil alle det beste, og blomst for artikkelen @—;——–

Skummel_planet_x
Skummel_planet_x
12 år siden

New age propaganda fra en kynisk profitør.

Kom igjen! Stem meg ned alt dere klarer fordi dere ikke får høre det dere vil.
Folk som dere fikk faktisk Hitler til makta, dere bare skjønner det ikke selv.

Sigr Huginsson
Skribent
12 år siden

Alle kan ha en dårlig dag, men det hjelper ingen at du tar ut din egen elendighet på andre. Jeg foreslår at du tar deg en varm dusj, drikker te fra KlosterUrter, og heller kommer igjen i morgen.

NB: Hvem er oss, og hva mener vi?

smurfen
Moderator
12 år siden
Svar til  Sigr Huginsson

Tja … at dine 50 kommnetarer på få timer som ikke omhandler sak i det hele tatt ikke er blitt slettet taler vel for det motsatte ikke sant ?

Skummel planet ? er det denne du har tatt nick etter ?

http://www.enterprisemission.com/Norway-Message3.htm

Sigr Huginsson
Skribent
12 år siden
Svar til  Sigr Huginsson

Her ble det desverre bare rot og primitiv utskjelling, og jeg ser du har problemer med å kommunisere på en sivilisert måte. Du har heller gjort rede for hvem «dere» er, men kun gitt «de» egenskaper som jeg ikke klarer å se at noen her har. Uansett hvilket miljø de kommer fra. Hvilken bevegelse, og hvem står for denne bevegelsen?

Fikk du tatt deg en varm dusj og en kopp te fra KlosterUrter?

Sigr Huginsson
Skribent
12 år siden
Svar til  Sigr Huginsson

@ Skummel_planet_x 19. 01. 2011 klokken 03:28

Sigr Huginsson
Skribent
12 år siden
Svar til  Sigr Huginsson

Skummel_planet_x:

Det er noe her jeg ønsker du skal lese.

En person som fyller kriteriene til diagnosen dramatiserende personlighetsforstyrrelse også kalt histrionisk, hysterisk eller hysteriform personlighetsforstyrrelse er en person som over tid og på tvers av en rekke situasjoner er følelsesmessig overfladisk, teatralsk i fremtreden, følelsesmessig ustabil, og som overdriver følelsesuttrykk.

Atferdsmønster:
Hos menn med denne forstyrrelsen finner man hyppig skifte mellom interesser som dyrkes lidenskapelig i en periode, for så plutselig å droppes til fordel for en helt annen interesse. Lignende brudd finner man i deres medmenneskelige relasjoner, der de brått kan skifte ut bekjentskapskretsen.

Alt dreier seg om å få oppmerksomhet. Personen avbryter ofte andre, forventer å få styre samtalen, og benytter et svulstig språk selv om hverdagslige begivenheter. Det teatralske bærer preg av overdrivelse og uoppriktighet, og personen fremstår som umoden. Personen kan være verbalt aggressiv og har hysteriske utbrudd.

Andre blir bryskt avfeid eller latterliggjort hvis de tar opp alvoret i slik ubehersket opptreden. Personen evner ikke å formidle presist hva den mener eller føler, og beskriver andre med følelsesladde utsagn som feks. «Din forbanna gjøk!»

Mole
Mole
12 år siden
Svar til  Sigr Huginsson

Nå som du har fått den oppmerksomheten du tydeligvis er ute etter Skummel Planet, hvordan føles det?

Sigr Huginsson
Skribent
12 år siden

Skummel_planet_x sier: 19. 01. 2011 klokken 18:04

«Hva jeg prøver å formidle er jo ganske klart:
Denne siden driver sensur av meninger!
Er det så UTROLIG vanskelig å forstå?»

Tilsvar:
…Andre blir bryskt avfeid eller latterliggjort hvis de tar opp alvoret i slik ubehersket opptreden. Personen evner ikke å formidle presist hva den mener eller føler.
http://no.wikipedia.org/wiki/Dramatiserende_personlighetsforstyrrelse

Jeg kan fremdeles ikke se å ha registrert et høvelig tilsvar på postering; 19. 01. 2011 klokken 16:49, og 19. 01. 2011 klokken 17:47.

Off-topic og manglende folkeskikk er trolig årsaken til modereringen. Om du feks. mener Stoltenberg er nekrofil, så poster du dem naturligvis i artikler relatert stoltenberg, og ikke eksempelvis Zeta. Moderering er helt normalt når debatantene oppfører seg tåpelig. Har du vært på diskusjon.no?
Der er det ikke uvanlig at moderatorene dikterer hvilke rammer trådstarter legger i åpningstråden for så å moderere trådstarter for OT.

Jeg på min side har vært så heldig at jeg aldri har sett det nødvendig å rydde opp i kommentarfeltet på mine artikler, da jeg i utgangspunktet gir folk fritt spillerom så lenge de overholder norsk lov og viser gjennomsnittlig folkeskikk.

Du har fremdeles ikke vist til en saklig on-topic postering som har blitt slettet. Og hadde administrasjonen drevet sensur av meninger, burde de heller ikke la meg få poste det hedenske yuleevangeliet. Eller hva?

Har du på generelt grunnlag problemer med nyhetsspeilet kan du ta det opp direkte med redaksjonen eller den/de gjeldende skrivbente pr. epost, eller poste det her:
http://www.nyhetsspeilet.no/2010/11/setter-du-pris-pa-nyhetsspeilet/

For det er så lite stimulerende å møte en vegg med OT-syting i kommentarfeltet i en DLD-artikkel når man forventer en diskusjon om DLD. Fikk du tatt deg en varm dusj og en kopp te fra KlosterUrter?

Sigr Huginsson
Skribent
12 år siden
Svar til  Sigr Huginsson

@ administrasjonen:
I denne tråden har jeg postet en rekke posteringer relatert brukeren Skummel_planet_x som ikke er relatert artikkelen. For å opprettholde emnet bør de i grunn bare slettes, men la de stå i noen timer så den det gjelder rekker å lese det.

//Sigr

M.JOHAN
M.JOHAN
12 år siden

Det ble veldig stille fra den skumle planet, er vel kanskje på et annet forum nå.

trackback

[…] This post was mentioned on Twitter by Greger Stolt Nilsen. Greger Stolt Nilsen said: http://j.mp/fHulsH Hurra, frelsen er nær! […]

« Forrige artikkel

De-programmering. Veiene deler seg

Neste artikkel »

Fem grunner til at det ikke finnes noen død