Snart frihet for alle

15.7K visninger
9 minutter lesetid
185

Mange har vært inne på tanker om 2012, om høyninger av frekvens og om den helt nye fysiske jordkloden vi får nå snart. Og siden vi nærmer oss målet, så er det fint å fremlegge litt av all den helt fantastiske vakre informasjonen vi får om alt dette og annet fra UFO-kontakt-person Channie West, helt herlige løfter som sier oss at ja, alle får bli med over.

Channie West

Channie West er en legende i de paranormale kretser. Hun vokste opp i Sverige og hadde sitt første møte med fysiske utenomjordiske allerede da hun var 5 år gammel. Channie er en utenomjordisk kontaktperson som reiser fysisk og åndelig til mange andre verdener, og har hatt fysisk kontakt på jorden og i andre verdener med utenomjordiske fra lys og kjærlighetens side, engler, erkeengler og lysvesenene. Hennes jordiske kropp er ikke hennes primære kropp, hun eksisterer fysisk i andre verdener og er ved full bevissthet der også.

Channie er kjent for å være Ambassadøren for Universell Hvit Tids Healing på jorden, bedre kjent som White Time Healing. Det er hun som lærer og initierer alle hovedlærerne rundt om i verden. Mange av elevene hennes har tidligere hatt lang erfaring med andre healingformer.

Video: Channie og WhiteTime healing.

Channie har i flere år pratet om at jorden nå snart skal få en gjenfødelse, en ny kropp til sjelen, en helt ny fysisk ren planet som alle vi også får komme over på, uten at vi trenger å dø, selv om den befinner seg på en høyere frekvens. Det blir som en ny soloppgang, en helt ny sommer av glede. Og frekvenshøyningene som skjer nå fremover vil hjelpe oss til å komme over.

Jordkloden har valgt et legeme som er nesten dobbelt så stor som den jordkroppen vi bor på nå, men den vil føles minst like fysisk, siden vi altså øker vår egenfrekvens ved skiftet, også på grunn av de sterke energiene og høyningen av frekvens fra både jorden selv og solen vår som påvirker alt. Skiftet tar 3 dager og alt levende får være med over, uansett hvem man er, hva man tror på eller hva man har gjort, uansett om man ikke vet om noe av dette også, alle får bli med over.

Den nye dimensjonen

Frekvenshøyninger kan vi få via positive symboler, kjærlighetsfull informasjon, musikk, healing, lys, kystaller, vakre tanker, snille handlinger mot oss selv og andre og jorden, og liknende. Naturen og dyrene har selvsagt lettere for å være på riktig frekvens for å komme over til den nye jorden, men vi mennesker har også en helt unik posisjon via våre tanker og sjel og alt vi kan gjøre til å hjelpe til med alt som skal skje dersom vi ønsker.

Noen av fordelene på Den Nye Jorden:

 1. Ingen lidelser eller sykdommer eller alderdom der kroppen forfaller.
 2. Intet pengesystem, du trenger ikke jobbe for å få det du ønsker, men det vil være helt nye muligheter for jobber og utdannelse.
 3. Ingen ønsker å drepe noe levende.
 4. Overflod av vegetarisk mat. For de som ønsker kjøtt, blir det laget retter som smaker akkurat som kylling og stek og liknende, men selv om det smaker likt som på jorden og du ikke kan se forskjell heller, så er det laget av grønnsaker.
 5. Ingen forurensning av noe slag, all luft og vann og naturen selv er selvsagt ubeskrivelig ren og vakker på alle områder.
 6. Sterkere farger og en bedre kvalitet på lyset.
 7. Fysiske lover og matematikk og naturvitenskap blir annerledes enn her.
 8. Selv om naturen på jorden kommer over til det nye, så vil det også være helt nye blomster og planter og frukter og dyr der.
 9. Det vil ikke være noe hierarki eller noen som bestemmer over deg slik som i denne verdenen.
 10. Det vil ikke være lover og regler som vi kjenner det her på jorden, det vil ikke være ønske eller behov for noe sånt, det vil være litt veiledning og råd der de ser hva du egentlig ønsker og så får du det helt fritt og gratis, ubegrenset kjærlighet.
 11. Du vil kunne kjenne igjen og få møte avdøde venner.
 12. Vi får ta del i det positive kjærlighets-fellesskapet i universet, og får stige omborg i lysskip som kan frakte oss rundt.

Channie har sagt at det er meningen det skal skje før 2012. Vi har jo parallelle virkeligheter som pågår samtidig og som vi kan gå inn i, men uansett om det skjer neste måned eller neste år, så vil datoen straks være 2012 her på jorden når vi ser tilbake hit etter skiftet av dimensjon opp. Og på Den Nye Jorden vil dagene være lengre, tiden blir jo dessuten helt annerledes siden vi kan lære oss å lettere skape all den fremtiden vi ønsker.

Se for deg bildet av Den Nye Jorden, kjenn hvilken følelse det er å se den komme til oss på himmelen, kjenn det i hele din kropp og sjel og kjenn at den er levende og bare kjærlighet og lys, kjenn hvordan den kommer for å hjelpe deg og trøste deg og gi deg alt du ønsker, fra sitt til ditt hjerte, se og kjenn at den er din mamma også og at den ønsker deg velkommen hjem, til et hjem full av tilgivelse og glede, se for deg og kjenn hvor glad og takknemlig du er når du ser det i ditt indre og så ser du hvor ubeskrivelig lykkelige alt levende vil være når vi alle virkelig snart ser den fysisk komme.

Et foredrag av Channie

Her er Channie’s egne ord fra et foredrag hun holdt for en del år tilbake.

Kilde http://www.whitetimehealing.net/net-2012/

Hva er Den Nye Jorden?

Vel, Den Nye Jorden er noe helt vakkert og fantastisk og ingenting å være redd for eller føle merkelig på noen måte. Fordi det er et stort skritt for vår flotte Moder Jord å ta. Et vakkert skritt inn i noe nytt og spennende for oss alle. Og alle de skapninger som lever på jorden kommer til å være med oss. De kommer til å bli med oss opp til DNJ, til det nye nivået. Det er transformasjon, og mange av dere har allerede hørt om jorden blir forvandlet til noe vakkert og nytt.

Men mange av dere har ikke helt skjønt hva det er. Og med dette ønsker jeg å forklare for dere hvordan jeg ser det, med de kontaktene jeg har, og med dem som jeg snakker med i Universet. De utenomjordiske, engler og lysvesener, og selv Moder Jord har snakket om dette til meg, og mange mange fler. Og jeg vil bare dele det med dere.

Så, Den Nye Jorden! Vel, Den Nye Jorden er noe i en annen dimensjon. Moder Jord har skapt med Gud og med den guddommelige kraft, en ny planet, en ny frekvens, et vakkert sted som er større enn jorden som vi har. Et fantastisk sted hvor hun må, etter en stund, liksom gå over til den del av seg selv, med sin ånd og med hennes sjel. Og det kommer til å være som de to planetene – den ene i en dimensjon (som vi kaller Den Nye Jorden) og denne gamle – kommer til å gå igjennom hverandre, første møte – rørende aura til aura (de auraene har allerede møttes, da dette innlegget sa Channie for en del år siden) og da – deretter gå igjennom hverandre veldig langsomt, og kommer så ut på andre siden. Og Moder Jord tar deretter sin rettmessige plass i høyere frekvens og vibrasjon i form av Den Nye Jorden.

Hennes sjel og ånd vil bo i Den Nye Jorden med oss som lever på utsiden av den nye jorden. Og alle planter og dyr og vakre ting tar vi med oss. Det kommer til å bli en stor forandring, og mange ting kommer til å skje. Og mange ting vi ikke kan ta med oss. Men det er så mange ting som vi kan. Og vi møter en ny æra av menneskeheten, av alt, i en total salig, flott fremtid som er akkurat hva hun ønsker for oss å ha. Og også de guddommelige kreftene i universet og alt annet, ønsker så gjerne at vi skal få være en del av alt dette.

Så, hvor er vi nå? Hva har skjedd? Vel, nå i dette øyeblikk av tiden, har de to auraer møttes! Den Nye Jord har rørt den gamle jorden med sin aura, nådd ut, rørende og prøver å føler seg gjennom alle lagene som er. De møtes, akkurat som en omfavnelse av hverandre. Så rørende. En frekvens gjennom tid og rom, og dimensjoner, de møtes.

I disse fantastiske øyeblikkene er det mange tegn og ting som skjer som kan være litt rart for oss. At vi vil kunne se, og kanskje være litt bekymret for hva det kan være. Hvis du ser opp mot himmelen og ser tegn i skyene – hvis du ser skyene blir annerledes enn hva de vanligvis var før (Channie snakker selvsagt ikke om chemtrails her) – eller hvis du ser Solen blir hvitere og lysere enn du noensinne har sett den før – eller hvis du ser spiraler og gnister i himmelen ved middagstid eller i midten av dagen, dette kommer fra auraenes møte. Dette kommer fra den vakre berøring mellom dimensjoner.

Det vil ta lang tid før planetene faktisk berører hverandre (dette sa Channie for en del år tilbake) og går igjennom hverandre. Men før det, er det mange, mange skritt av ting som de vil gjøre, med denne rørelsen av auraer. Og jeg vil bare at du begynner å lete rundt. Begynner å se ting. Hvis du allerede ikke har sett det, begynne å se deg rundt og se om du kan se de små, vakre endringer som kommer med dette. Du kan se det i naturen rundt blader, trær og planter. Starter kanskje som et lite gullglimt. Ikke en vanlig aura, men mer som noe nytt, noe annerledes glitrende. Som gnister av lys som er forskjellig.

Og hvis du ser på deg selv vil du se at du selv faktisk også er endret! Det er noe som kalles chakraer i oss, og de er nå mer enn de var før. Vi har tatt inn mere chakraer. De som var over vår krone chakra har gått ned i kroppen vår. De som var under vår rotchakra har nådd opp og rørte oss i bena, ved kneet, anklene, og under føttene.

Så mange spennende, vakre ting skjer. Og midt i alt, står vi og føler og vi ser. Vi er en del av det, av alt som skjer. Dette er en veldig spennende tid å leve i. Og du er i midten av den. Og du kan oppleve det.

Jeg spør deg, hvis du har tid, gå ut i naturen. Gå ut og se himmelen. Se om du kan se de fantastiske, små spiraler av lys som er der ute på grunn av berøringen av auraer. Se om du kan føle og se naturen nå ut til det nye som kommer. Det er nesten som alt vil nå opp, prøver å nå til den nye jorden. Strekke ut sine armer for å ta på. Det er en vakker ting som skjer og du er en del av det! Og bare ved å være ute i naturen, kan du virkelig føle dette.

Jeg gir deg en varm klem og en varm tanke. Og mye kjærlighet. Og jeg sier, “jeg håper du vil se og forstå. Og jeg håper at du kunne føle at du er en del av dette. Og hvis du ikke gjør det, prøver iallfall å åpne sinnet ditt for det. Bare en liten bit. Det skal så lite til.”

Channie

PS: Når Channie skriver “Gud”, så er det ikke knyttet til en spesiell religion eller tro, men kan på en måte sees på som lys og ubegrenset kjærlighet av høyeste frekvens som lever i alt levende. Kall det gjerne “kilden”.

Her er en hilsen angående dette fra Channie West. Legg merke til de utenomjordiske tegnene øverst, det er ett av de 36 språkene Channie prater, det språket vi ser her kalles Vibrasjonsspråket:

Jeg føler at vi er så nærme nå, at vi sannsynligvis kan følge med på himmelen for å se om vi ser Den Nye Jorden.

Michelle

Etter intensiv søken på informasjon fra lyset, falt endelig brikkene på plass:
Channie West - BeaUty HeAling LoVe TrUth
˙·۰•●♥✿♡ WhiteTimeHealing.net ♡●♥●•۰☆

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

185 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
LaS1964
Abonnent
6 år siden

Så flott at mange har en god oppfatning om vår alles far i himmelen og jeg kan også i forbifarten nevne crops circels for det er i hvertfall ikke menneskeskapt og dette med menneske skapt alt som er bygget av menneskehender bla kirker og ikke av gud skal man ikke la seg rive med Johannes kom i forkant av sin fetter Jesus og startet dåpen ingen har forstått hva Jesus mente med kirke det er vår kropp som nå ble hellig fordi den ble bopelen til den hellige ånd ingenting av det om lever er skapt av andre enn var elles far i himmeleen og at dere ikke husker at dere hadde hjemmelengsel da dere ble send ned på denne kalde mørke jord så hadde jeg det og jeg så på foreldrene mine og tenkte dere er ikke min mor eller far jeg vil hjem til og hjemmelengselen dit sliter enda i meg fordi jeg hvet jeg er en av de mange små mirakler han aldri slutter å sende og som er elsket alle som en. Min mor sa alltid alt er til låns ja og greoer man ikke å slippe alt man har rasket til seg så har man ett matrielt problem som egnetoilg betyr at det som er synelig er det man har lagt sin elsk på å ikke det ånderlige og alle gavene der så mår man slutter å gi ånden ånde mat så slukner og det lyset i deg som kalles gudommelig, desverre det er viktig å ta vare på troen og ikke minst lære Jesus å kjenne amen

Ken
Ken
Anonym
Svar til  LaS1964
6 år siden

Hva er din definisjon på “Jesus”?

Her er numerologiens versjon:
A = 1 x 9 = 9
B = 2 x 9 = 18
C = 3 x 9 = 27
osv…

J = 90
E = 45
S = 171
U = 189
S = 171
Sum: 666

M = 117
E = 45
S = 171
S = 171
I = 81
A= 9
H = 72
Sum: 666
(For mer utfyllende, les: http://theyfly.com/gaia/666.htm)

Se og lytt:

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Michelle
12 år siden

Mye av hensikten med svineriet til rottene er å bryte menneskenes kontakt med multi dimensjonale vesner, dere beste våpen er håpløshet, med å frata oss håpet så har de vunnet

Du får svarene dine her søte Lovbunny men ikke se den nå for da vil du ikke få sove på mange dager
Skjulte opptak der levende babyer blir ofret og blodet drukket i frimurer ritiualer og det som verre er …. grøss
Den viser også drap ved som er filmet i skjul i satansike ritiualer i Sculs and Bones sitt lokale, lederen av Homland Security, Bush og Bill Clinton som demoner og en lang rekke andre avsløringer

Filmen er i 13 deler

God Of The Illuminati Part 1: El aka Enlil Jehovah Dionysus and Molech

http://www.youtube.com/watch?v=Z6F1kBZGMUo

Her kan du se at Prins William som er født ved sommersolverv er i direkte blodslinje til Jesus og er etterkommer nr 1000
William legger ikke skjul på hvem som er hans gud

Illuminati: Regions Of Saturn

http://www.youtube.com/watch?v=3X6u5v2tKXI

Lucifer god of the Illuminati Part 1

http://www.youtube.com/watch?v=c7ipWYLdiag&feature=related

gudfrid
gudfrid
Abonnent
12 år siden

Hadde bare lyst til å legge ut denne:)

bardun
bardun
Abonnent
12 år siden

Om det har noen betydning at filmene om jordplanetene er gratis, er jeg i litt tvil om.

Men det essensielle i disse fabuleringer, er vel at vi bør ha ett eller annet forhold til disse himmelske objekter som kun finnes i et eldgammelt eventyr og hos andre som forsøker å tjene penger på sine eventyrbøker, ikke?

bardun
bardun
Abonnent
Svar til  bardun
12 år siden

For å presisere: Jeg tror det finnes liv – massevis av liv … i det uendelige univers …

Den menneskelige hjerne er ikke designet for å forstå det uendelige … uten begynnelse og uten slutt ..

derfor forvirring …

Men designeren har kontroll … alt har en mening …

Vi kom ikke hit ved en tilfeldighet …

bardun
bardun
Abonnent
12 år siden

“En ny himmel og en ny jord

21 Og jeg så en ny himmel og en ny jord. For den første himmel og den første jord var borte, og havet fantes ikke mer.”

Hva er den vesentlige forskjellen på den nye Jord fra åpenbaringen og Channie West sin nye jord.

Eller får vi flere jordplaneter å velge mellom?

Likorm
Likorm
Abonnent
Svar til  bardun
12 år siden

Her har du en gratis film med flere jordplaneter:

The Green Beautiful – Part 1/9
http://www.youtube.com/watch?v=C5CmMm_SRpM

bardun
bardun
Abonnent
12 år siden

Hva om vi begynner å oppføre oss som dyr da? …

Monica Waade
Forfatter
Svar til  Michelle
12 år siden

Ja søster hundene er uendelig trofaste og har følelser, det er dårligere stelt med menneskene hvor langt fra alle er hundens beste venn…

ADVARSEL sterke bilder!

http://www.care2.com/causes/vucko-the-dog-face-blown-off-with-firecracker.html

BelzeBob
Abonnent
Svar til  Michelle
12 år siden

Jeg har bestilt billetter til deg og meg, Michelle. :) Og Gudfrid, selvsagt.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
12 år siden

Tror kataklysmer osv kommer, men vet ikke om de helt store skjer nå. Disse kometene og planetene kan være reelle eller bløff… den 11/11/11 skal vi visst bli truffet av en i følge det tilhørende Iluminati-kortet.

Og astrologien er urovekkende.. så noe kan skje nå.

Noen ny jord, kommer ikke før alle katastrofene er ferdige,
og diverse profetier om anti-krist osv er oppfylt vel?

Så akkurat der tror jeg Channie bommer litt på tiden..
Noen mener første pulje vil ta ascension 11/11/11.

Er spent på å se.. hva som skjer fremover.
Tar intet for gitt og er avventende, til hva som utfolder seg..

2Q11
2Q11
Abonnent
Svar til  Singoalla
12 år siden

Ill ff mp811118pm eller 81120112011 (gmt+1)

2Q11
2Q11
Abonnent
Svar til  2Q11
12 år siden

Vestens tsunami:
Domino, Europa og NATO
19.07 (GMT) The official announcement by the Italian president: ….
19.04 We look at who could replace Silvio Berlusconi as Italian PM.
18.54 Berlusconi will step down after the confidence vote on new budget in law in mid-November.
18.49 BREAKING NEWS
Berlusconi will resign, says Italian president Giorgio Napolitano, with whom he met for an hour this evening.
http://www.telegraph.co.uk/finance/financialcrisis/8846201/Debt-crisis-live.html

Er det visse krefter som overstyrer pm Berlusconi?
“In July Berlusconi already said he was against NATO intervention in Libya but “had to go along with it”, therewith exposing the fragility of the alliance trying to murder Gaddafi.
He added: “What choice did I have considering America’s pressure, President Georgio Napolitano’s stance, and the Parliament’s decision?””
http://www.mathaba.net/news/?x=628608

– Det er svært alvorlig at vi kan få en dominoeffekt der Hellas først ikke klarer å betale sine avdrag og renter på gjelden, og at markedet mister troen slik at rentene på Italias gjeld går opp. Og da blir det en selvoppfyllende profeti.
http://www.aftenposten.no/okonomi/innland/–Oljepengene-skjermer-oss-ikke-mot-eurokrisen-6689211.html

8.-9.november symbolske datoer for NATO ?

The Alliance’s New Strategic Concept (1991)
8th November 1991
“NATO’s essential purpose, set out in the Washington Treaty and reiterated in the London Declaration, is to safeguard the freedom and security of all its members by political and military means in accordance with the principles of the United Nations Charter.”
“This Strategic Concept reaffirms the defensive nature of the Alliance and the resolve of its members to safeguard their security, sovereignty and territorial integrity. The Alliance’s security policy is based on dialogue; co-operation; and effective collective defence as mutually reinforcing instruments for preserving the peace.” (Hmm..)
http://www.nato.int/cps/en/natolive/official_texts_23847.htm

On 8 November 2010, we learn that:
A former NATO general has admitted to carrying out an act of false flag terrorism.
http://spookterror.blogspot.com/2010/11/nato-general-confesses-to-false-flag-op.html

09.11.10:
Kong Harald åpnet kommandosentral
http://www.nrk.no/nett-tv/indeks/237188/
http://www.barentsobserver.com/operations-center-opened-at-natos-first-hq-above-arctic-circle.4841282-116320.html

Berlinmuren falt om natten mellom torsdag 9. november og fredag 10. november 1989.
http://no.wikipedia.org/wiki/Berlinmuren

”Egypt ligner på Tyskland i 1989”
”Etter at den forhatte muren ble revet i 1989, falt de kommunistiske regimene i Øst-Europa som dominobrikker.”
”Flere eksperter på Midtøstens historie tror det er mulig at vi vil få se noe lignende i arabiske land nå.”
http://www.nrk.no/nyheter/verden/1.7485039

2Q11
2Q11
Abonnent
Svar til  2Q11
12 år siden

fra kommentar over: “Er det visse krefter som overstyrer pm Berlusconi?”

Ja, NWO forsøker å fullføre sin agenda:
“Super Globalist to Replace Italy’s Berlusconi”

Higgens says:
November 12, 2011 at 8:26 am
Italy is in the hands of P2/organized crime alliance. All the time italians are blaming politicians but don’t see what is happening behind the curtains. Mario Monti is just another Illuminati in the wall.”

http://www.infowars.com/super-globalist-to-replace-italys-berlusconi/

2Q11
2Q11
Abonnent
Svar til  2Q11
12 år siden

fra kommentar over: “Er det visse krefter som overstyrer pm Berlusconi?”

Ja, NWO forsøker å fullføre sin agenda:
“Super Globalist to Replace Italy’s Berlusconi”

Higgens says:
November 12, 2011 at 8:26 am
Italy is in the hands of P2/organized crime alliance. All the time italians are blaming politicians but don’t see what is happening behind the curtains. Mario Monti is just another Ill-umin-ati in the wall.”

http://www.infowars.com/super-globalist-to-replace-italys-berlusconi/

2Q11
2Q11
Abonnent
Svar til  Singoalla
12 år siden

Singoalla sier: “Er spent på å se.. hva som skjer fremover.
Tar intet for gitt og er avventende, til hva som utfolder seg..”
Enig.
Singoalla sier: Er dette mannen som skal bli vår neste statsminister?”
http://www.nyhetsspeilet.no/2010/05/globalistenes-fremste-agent/comment-page-32/#comment-75403

Galskapen kan skje, før vi aner, tenk selv:
Jens i USA
http://www.tv2.no/nyheter/innenriks/jens-stoltenberg-faar-pris-i-new-york-3629892.html

Smurfen:
http://www.nyhetsspeilet.no/2011/08/forberedelser-til-28-oktober-2011/comment-page-16/#comment-74581

This Test is Scheduled to Take Place on November 9, 2011. this is the first nationwide test of the Emergency Alert System. This test will allow the President of the United States to address the American public. I think they picked this date just in case Asteroid YU 55 changes course and hits Earth, the President may need to make an announcement like “Asteroid YU 55 is going to hit Earth in 7 hours, please get away from the coasts and go to higher ground.” If Nasa knows that “Asteroid YU 55” will hit Earth on 11-9-11 would they tell us, NO. I am not saying it is going to hit the Earth, but if it was they would not tell us until the event was close to happening, because it would cause mass panic. Nasa could not possibly just sit back and do nothing. Maybe they could make a video telling their employees to get prepared for a possible catastrophic event, and this is exactly what they have done. YU 55 may not be this event, but it does seem like somethings up that they may not be telling us about.
http://www.theangelof.com/Elenin/

2Q11
2Q11
Abonnent
Svar til  2Q11
12 år siden

ANONYM TIPSER: på et skytefelt et sted i Norge 08.11.10 kl 8 pm: skyting (mitraljøse?)og lysshow (laser?) i noen(20?) sekunder inspirert av denne?:
http://illuminatimatrix.files.wordpress.com/2007/01/bohemian-grove-colour.gif

Kan vi risikere ”ekte” tsunami, eller falsk flagg 8-11. november? Hurtiginnføring av EU/FN styre og valuta?

Håper ikke det, men har en følelse av at vi på fredag ikke får se nytt på nytt på nytt. For lavere går det ikke an å synke?:
http://www.nrk.no/nett-tv/klipp/801043/ (fra ca 24.40)

Trøsten får være: Snart frihet for alle!

2Q11
2Q11
Abonnent
Svar til  2Q11
12 år siden

Akkurat som Stoltenberg Ap fikk store politiske fordeler av en stor tragedie

( ”Noen som husker Jens Stoltenberg før 22. juli? Før han sa alle de rette tingene på alle de rette stedene og loset landet gjennom sorgen.”
http://www.aftenposten.no/meninger/kronikker/Den-viktigste-nobelprisen–6691417.html )

trenger EU nå noe av det samme.
Kan den ensomme ulv fra Åsta i denne sammenheng symbolisere
hva den ensomme YU 55 kan utrette for EU FN. Med eller uten medhjelpere? FALSE OR NOT? SELF OR NATO?
http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/Kjempeasteroide-passerer-en-hrsbredd-fra-jorden-6689580.html

2Q11
2Q11
Abonnent
Svar til  2Q11
12 år siden

Singoalla
Singoalla
Abonnent
12 år siden

Michelle, nå går det ikke å poste her hos deg.. Prøver igjen og deler opp

Setter pris på en oppdatering da jeg synes det er interessant å høre alle mulige slags spådommer om både dommedag og annet, kan ha vært litt spent og litt redd til og med noen ganger, men hittil har alle datoene kommet og godt uten de helt store hendeler..

Vi har overlevd mange dommedager.. dog lurer jeg på 11/11/11 – fordi det er mye agenda knyttet til det og det er ensbetydende med 666 som er to tynne streker på strek-kodene. Og så lurer jeg på 21/12 2012…

Mange agendaer går opp mot det..
Så noe blir det vel. Men hittil har skeptikerne hatt rett faktisk..
Og jeg er vel fornøyd med at vi fremdeles er her,
føler meg ikke helt ferdig ennå..

millicent
millicent
Abonnent
Svar til  Singoalla
12 år siden

11.11.11 er internasjonal Nigel dag.
Vi feirer da alt som går til 11. Det er jo så my bedre en 10.
Det kan vi vel alle være enige om.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  millicent
12 år siden

Hm.. jo forsåvidt kunne jeg på en måte være enig med deg, i dette, millicent..

Om vi snakker om 10 bær, 10 epler eller 10 kroner,
så er 11 bedre..

Men om man er kabbalist så er det nå engang 10 Sefirot, på Livets tre,
og om man er menneske vil man heller ha 10 fingre og 10 tær enn å ha 11..

Det kan vel alle være enige om millicent,
eller synes du 11 fingre og tær er bedre enn 10 ? ;-)

I så fall er du uvanlig for de pleier å fjerne dem på sykehusene vet jeg..

Monica Waade
Forfatter
Svar til  Michelle
12 år siden

Du har helt rett Michelle, det er utrolig hva kjærligheten kan utrette. Ved healing av mennesker og dyr er det kun ren kjærlighet jeg benytter for å få tilgang til kraften og ja mirakler skjer. :-)

Jeg har bl.a. reddet livet til to døende hester med ekte kjærlighet, i det ene tilfellet var veterinæren noen timer unna i annet oppdrag og hun ba eieren ringe til meg fordi hesten hadde spist noe giftig og det sto om livet dens. Jeg kjørte dit og innen en halvtime står hesten på egne føtter igjen, den lå med lukkede øyne, kramper og tung pust da jeg kom. Den unge jenta gråt av glede etterpå og det var god nok betaling for meg, hennes kjærlighetstårer ga meg masse kjærlighet. :-)

Mange lurer på hvorfor jeg aldri tar betalt for å hjelpe, de skjønner ikke at de betaler med det største de kan gi meg, nemlig sin kjærlighet gjennom deres takknemlighet som i sånne tilfeller alltid er ekte.

Geir Raastad
Geir Raastad
Abonnent
Svar til  Michelle
12 år siden

Men, hvorfor er du her enda Michelle?

vinduet du snakket om sept/okt er jo over.

betyr det at du ser at denne ikke-planeten din faktisk ikke finnes?

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  Michelle
12 år siden

Vakre og eiesyke Nefertiti hadde laaang hodeskalle som hun gjemte i en høy frisyre. Det er usikkert hvem hun slekter på, men barna hennes fikk jo litt av denne formen. Forskere sier bare at formen er innenfor det normale.

Michelle, du har tidligere nevnt noe om beskyttelse og mind mastery, du må fortelle oss mere om dette!

« Forrige artikkel

De-programmering. Veiene deler seg

Neste artikkel »

Fem grunner til at det ikke finnes noen død

185
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x