De-programmering. Veiene deler seg

4.1K visninger
6 minutter lesetid
3

Datalagringsdirektivet (DLD) er nærmest vedtatt, terrorlover, hatlover, nakenbilder på flyplasser, og fascist/kommunist staten er ikke langt unna. “It’s just a Ride“, sa Bill Hicks før han døde av ‘kreft’. Men kanskje en ‘tough ride’. Denne filmen handler om hvordan en på individnivå kan si farvel til den gamle verden, og søke seg nye verdener, bevissthetsmessig – hvilket ligger til grunn for å skape sin verden i sitt bilde.

Det handler om valg, også verdivalg, som jeg var inne på i artikkelen “Og jeg ser en ny jord“. Bevisstheter søker sine like, og filtrerer bort sine ulike. Det er universets prosess. Det er livet. Mange henger igjen i fordommer og mangel på kunnskap, det binder dem til den gamle verden, og hindrer dem i å erfare de nye verdener. Hver for oss tar vi avstand fra det vi regner som det onde, og sier ja takk til det vi anser som det gode. Alle får etter sine sjelers begjær, og i henhold til sin bevissthets beholder og kunnskapsnivå.

En video av ScootleRoyale “Deprogramming Yourself (The Parting of the Ways)” med norske tekster.

Medvirkende:
Dr. Who, David Icke, George Carlin, Bill Hicks, Alex Jones, Len Horowitz… og Deg.

David Icke, George Carlin, Bill Hicks, Alex Jones og Len Horowitz oppfordrer hver på sin måte alle til å bryte løs av saueflokken , og utrykke sin unikhet. Det er en god ide. ‘Livet er bare en drøm. Og vi er imaginasjonene av oss selv’, avslutter Bill Hicks videoen over med. Vi er de vi makter å ‘imaginisere’. Hva våre valg skaper oss til å bli.

Ondskapens mentalitet

Uten at en vet at ondskap eksisterer har en ikke noe valgfrihet til å velge det bort, men blir en ubevisst slave av det. Uten en vet hvordan en skal oppføre seg for å være god, så kan en heller ikke velge det gode. Strutse oppførsel er sjelden lønnsom.

I våre imaginasjoner velger vi våre politikere, vi velger våre liv, vi velger hvem og hva vi tror på, vi velger hva som er godt og ondt for oss selv og verden, og nettopp disse valg skaper oss selv, definerer hvem vi er; det skaper vår individuelle verden. Noen vandrer inn døren til den nye bevissthet, og kommer ut i et strålende åndelig landskap, noen velger å forbli i den gamle bevissthet, og slaver av dens system. Fritt valg.

Mangfold for mange er å akseptere det politiske mangfold som de er enig i selv skal få lov å utbre seg, og som tjener deres egen sak, og ikke det som de er uenig i.

På den måten blir det ikke mye mangfold, individualitet og unikhet. Det blir ensrettethet. Politisk homogenisering av menneskesjelen. Våre subjektive imaginasjoner som sjel er svært forskjellig. Mangfold er å akseptere unikhet og forskjellighet, uten å bli så tolerant at en også tolerer ondskapen som utbrer seg for ens øyne. Der må være et felles verdigrunnlag i enhver kultur, hvis ikke faller den sammen, før eller siden.

Forskjellige bevisstheter velger seg forskjellige verdigrunnlag. Alt er som det skal være. Det er også grunnen til at Skaperen laget en nasjon til hver kulturs individuelle bevissthet, som nå altså skal falle. Her kan en velge Skaperens modell (til og med forskjellig språk for å hindre konspirasjon), eller den Nye Verdensordens modell (konspirasjonen; Nye Babylon).

Troen skaper virkeligheten

Vår tro skaper vår realitet. Vi blir hva vi tror er sant og riktig. Vår tro er basert på vår kunnskap. Uvitenhet skaper ens skjebne. ‘Hva vi ikke gjør bevisst, møter oss som skjebne‘, sa Carl. G. Jung. Et godt beslutningsgrunnlag for hva en tror på er veldig viktig. Hvis ikke skaper en ikke sin verden, en blir bare offer for andres verden aka skjebne.

Vil en tro på menneskene og at de kan utvikle seg kun ad teknologiske veier, uten hjerte, vil en tro på Alllah eller YAHWE, vil en tro på aliens og UFO’er, alt er mulig. Vi får alle hva vi tror på. De som tror på hatet og sitt begrensede mangfold får det (fascismen). De som tror på kjærligheten og at det er mulig å inkorporere alle slags oppfatninger med kjærligheten som verktøy, de får det.

Noen blir på bakgrunn av sine valg å fortsette i en begrenset virkelighet, hvor kun de som er lik seg selv og sine politiske eller religiøse doktriner aksepteres, andre fortsetter på en ‘stråle’ hvor det er plass for alle. Der er ingen begrensninger for hvordan bevissthet kan ekspandere, og hvilket rom den kan skape seg i Universet.

I min Fars hus er det mange rom, og jeg skal dra og berede et rom for alle”  (Joh. 14.2).

Til flere ‘stråler’ av bevissthet en kan inkorporere i seg selv, til rikere blir ens sjel. Og det eneste en kan klare å akseptere selv det uakseptable med, er med kjærlighet.  Det er limet som binder alle bevissthetsformer sammen. ‘Synd’ som betyr ‘å bomme på målet’, er i Bibelsk terminologi å bypasse kjærligheten.

For å bli ETT med alt (ENbåren), må en først bli ETT med ALLE bevissthetsformer. En må integrere ALLE i seg selv, og dermed gjenkjenne alle andre som manifestasjoner av seg selv, og også av den Uendelige Bevissthet . Det betyr ikke at vi skal bli lik. Det betyr forståelse og tilgivelse, idet en da forstår at under andre forutsetninger og forhold kunne en selv være den observerte, og ikke observereren.

Noen liker ‘Unity in Diversity’ (forskjellighet) og noen liker ‘Unity in Equality’ (likhet). Alle får hva deres hjerte behager.

Frank Aune i sin artikkel på Nyhetsspeilet har en god beskrivelse av samme fenomen, med litt andre ord:

2011 er et år som har mange tidslinjer som vi mennesker selv kan velge.”

Forskjellige ‘tidslinjer‘. Det er en god beskrivelse. Vi kan også kalle det forskjellige stråler av bevissthet, hvor de forskjellige stråler utbrer seg i et uendelig univers med uendelige bevisstheter. ‘Infinite consciousness‘, som er David Icke’s yndlingsterm. Det kan sikkert kalles mange slags ting.

Noen vil se på andres unikhet som en inspirasjon, andre vil se det som en trussel mot homogeniteten i samfunnet, og mot fordommer de har bygget seg. Og nettopp på grunn av at mange ser dette så begrenset, så kommer de til å få den orwellske fascistiske verden de ser for seg er best. Det siste er ødeleggende for Den Ultimate Bevissthets (Skaperens) mosaikk, fordi bevissthetene hver for seg i sin unikhet danner det fullstendige lappeteppet.

De som ser på andres unikhet som en inspirasjon er velkommen til å huke seg opp til min Facebook profil her.

Bokbrennerne er tilbake

The point has come in the agenda for human enslavement to discredit and demonise those who are exposing that agenda – and we have seen nothing yet.
It is time for the three ‘bees’ – brain, backbone, balls – and to expose the real motivation of the ‘civil rights’ frauds and fakes.

… This is a moment to choose between standing tall in the face of the coming onslaught against those are exposing the tyranny, or running away and hiding while the messengers are demonised and their sources of communication targeted.

Where will those people be who, instead of facing the consequences of speaking out publicly for what they believe to be right, choose instead to hide behind anonymous log-in names to abuse and seek to undermine those with more guts and commitment in their smallest digit than they will have in their entire being should they live to be a thousand?

Oh, those people? They will stay, heads down, way out of trouble and if ever it finds them they will be running home crying for their mum – those that are not paid for their Internet rants and ‘debunkery’ by the agencies of control, that is.

Some of us are in it for as long, and at whatever cost, as may be necessary. Others, especially those who sit on the sidelines and boo-suck the doers, are not ‘in it’ at all.

Like I say, brain, backbone, balls. It is going to be quite a ride, but the genie’s out of the bottle and he ain’t going back – much as they will try.

David Icke

Lifting the Veil: The Birthing of a New Race

Divine consciousness

GOD IS IMPERSONAL BUT IT IS INFINITE CONSCIOUSNESS:

INTERVIEW WITH THE RECORDER OF “CHRIST’S LETTERS””
http://carmelourso.wordpress.com/2009/08/17/god-is-impersonal-but-it-is-infinite-consciousness-interview-with-the-recorder-of-%E2%80%9Cchrist%E2%80%99s-letters%E2%80%9D/

http://www.christsway.co.za/index.php

J.Johansen

Forfatteren er sjømann; ”Recte faciendo neminem timeas” .........................
Artikkelen er Copyright © J.Johansen 2008-2013 .........................
"Du blir ikke en 'dissident' bare fordi du bestemmer deg for en dag å starte opp denne mest uvanlige karriere. Du blir kastet inn i det ved din personlige ansvarsfølelse, kombinert med et komplekst sett av ytre omstendigheter. Du er kastet ut av de eksisterende strukturer og plasseres i en posisjon i konflikt med dem. Det begynner som et forsøk på å gjøre arbeidet ditt godt, og ender med å bli merket som en samfunnsfiende." Vaclav Havel
...........

Vennligsinnede må gjerne legge meg til sitt Facebooknettverk:
Facebook

http://www.riksavisen.no/
http://www.dissident-net.info

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
3 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
« Forrige artikkel

Tegnene i 2011

Neste artikkel »

Snart frihet for alle