Finn din lidenskap og skap et liv fullt av glede.

10 enkle og effektive måter å finne din lidenskap i livet

5.8K visninger
5 minutter lesetid
7

Noen ganger aner vi ikke hva vi skal gjøre med livet vårt eller hvilken retning vi skal ta. Denne følelsen gjør at vi blir stående og stampe på samme sted med stor motstand mot endringer. Selvutvikling er å ønske endringer velkommen.

Vi frykter for å gå videre og glemmer at bare ett lite skritt mot drømmen din kan være starten på din livs reise til ditt virkelige kall her i dette livet.

Når du tar av deg motstandens rustning, blir fryktens byrde satt til side og frihetens bris frisker opp ditt sinn. Det vil pleie ditt hjerte og sjel og lidenskapens gnist kommer tilbake.

Her finner du noen tips som kan hjelpe deg til å finne ut hvor du skal begynne å lete for å finne din lidenskap i livet.

 1. Ta en pause og tenk over livet ditt

  Stopp opp og tenk gjennom livet du har. Tilbringe litt tid i stillhet og lytt til deg selv. Tenk over om det du gjør fører deg mot dine drømmer, lidenskap og mål. Du trenger ikke å bekymre deg om det ikke gjør det. Det betyr bare at du er i begynnelsen i ditt søk.

 2. Tenk over hva du setter pris på

  Å kartlegge lidenskapene dine vil virkelig hjelpe deg i å finne ditt sanne kall raskere og enklere. Skriv ned hva som er riktig for deg og hva som er mest verdifulle for deg. Hva er det du elsker å gjøre? Hva bruker du masse tid på med glede?

  Om du hadde alle pengene du noensinne trengte, hva ville du bedrevet tiden din med? Intet er mer riktig enn å velge å gjøre det som gir deg glede, energi og masse godt humør.

 3. Lær deg å tilgi – på den riktige måten

  Det er alltid et godt utgangspunkt å starte et nytt liv med blanke ark. Fokuser på å la din fortid være noe du er ferdig med, noe som har ført deg til de kunnskapene og visdommen du sitter på i dag, til å være den du er eller være bevisst på hvem du ønsker å bli. Tilgi gamle sår og fornærmelser og la alle dine skuffelser, feil og anger ligge bak deg.

  Å tilgi andre går bare på å gi deg selv ro i ditt eget sinn. I stedet for å tenke med frustrasjon på en person eller vond hendelse når den for tusende gang dukker opp i hodet ditt, hvis du har greid å tilgi personen inni deg eller det som skjedde, så vil du ved neste gang du tenker på samme person eller hendelse ikke gå inn i vonde tanker, men være tilfreds med den du er i dag. Altså har du greid å forhindre å gå inn i vonde tanker, men dagen din forblir bra.

  Akkurat det er ekte tilgivelse. Dermed sitter du igjen med å ha mer energi, fremdeles opprettholde et godt humør og ha motivasjon til å finne og gjennomføre ditt personlige kall fremfor å la tankene smerte deg inn i fortiden.

 4. Stol på deg selv

  Husk at i dette øyeblikk er du i den perfekte alderen og til riktig tidspunkt for å starte. Sammenligne aldri deg selv med andre personer. Det er bedre å merke forskjellen på dagens deg og gårsdagens deg. Det er måten du vil se positive endringer i fremtiden.

 5. Styr ditt eget liv

  Ingen andre enn du kan avdekke alle dine talenter og evner. Ansvar for denne viktige og spennende prosessen hører kun til deg. I det øyeblikket når vi erkjenner dette får du frihet til å bevege deg i absolutt alle retninger.

 6. Tillat deg å gjøre feil

  Våre feil er vesentlig for våre liv og fører til visdom senere. Vær overbærende og tillat deg selv å gjøre et ubegrenset antall feil. Selv sola har flekker og stormer innimellom.

 7. Nyt selve prosessen

  Fokusere på prosessen og øyeblikket. Bare på denne måten kan du føle glede og tilfredsstillelse for det du gjør. Resultatene vil komme uansett og det er veien og sekundene som du befinner deg i hele veien som er selve livet.

 8. Vær kreativ

  Være kreativ, selv i hverdagen. Til å begynne med kan det virke komplisert, men start med noe enkelt; lage en spesiell middag, gjøre en overraskelse for din kjære og så videre. Du får flere interessante og kreative ideer snart nok.

 9. Se alltid etter nye muligheter

  Uansett hvor behagelig komfortsonen din er, vil den aldri gi deg hva du virkelig trenger. Benytt enhver anledning til å prøve noe nytt og lære deg noe nytt. Selv om du ikke tror den nye kunnskapen samsvarer med dine fremtidige kall, kan du fange opp tips til hvordan du kan komme deg til neste stadium i løpet av læringsprosessen.

 10. Vær klar for overraskelser

  Noen ganger stirrer kallet ditt deg rett i ansiktet. Kanskje det er noe veldig enkelt og opplagt, og det er derfor du ikke ser det. Selv om du ikke avdekker det umiddelbart, finner du det definitivt om du aktivt søker etter det.

lidenskap
Det er aldri for tidlig eller sent å lære seg å spille gitar.

Husk at du tilbringer hele livet ditt i øyeblikket, i akkurat dette nuet. Fortiden er den som har formet deg, men du puster og ånder i øyeblikket. Fortidens bitterhet, sorger og hat tar bare vekk din ro i øyeblikket, akkurat nå.

Fremtidens bekymringer tar vekk nåets ro. Fremtiden eksisterer bare som et potensiale og forsvinner når det havner der du befinner deg, i nået, her hvor du puster inn og puster ut. De fleste bekymringer slår aldri til allikevel. Planlegg gjerne fremtiden og la tankene forme et ønsket scenario fremfor alt som kan gå galt eller ikke er mulig.

Plasserer du tankene dine i øyeblikket og fyller på med dine lidenskaper i dette nået, så har du kommet svært lagt i din selvutvikling på veien til å bli en Mester igjen, det du egentlig er.

Gjenta inntil du føler at det er sant: “Jeg er mesteren over mine tanker”.

Fare er reelt, men frykt er bare en illusjon.
Fare er reelt, men frykt er bare en illusjon. Hjernen ser ingen forskjell og reagerer likt i begge situasjonene.

Å virkelig leve i nuet

Det var en gang en mann som hadde en tiger etter seg og måtte løpe for livet. Plutselig blant trærne så han en lysning med et stup som førte rett ned i steinurene langt der nede. På kanten av dette stupet så han et lite tre som bøyde seg utover kanten. Som eneste løsning hoppet han ut på den tykkeste greinen.

Med tigeren fresende på kanten og den sikre død rett ned, la han merke til at det grodde noen røde bær på treet.

Mens mannen holdt seg fast med den ene hånden plukket han forsiktig ett av bærene med den ledige hånden. Han smakte på det. Det var himmelsk godt. Han plukket et nytt bær og nøt igjen den nydelige smaken.

Frank

Frank er redaktør, admin og grunnleggeren av Nyhetsspeilet.no. Han har erfaring som nettredaktør siden 2000. Han står kun inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i folket slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Av hans rundt 160 artikler anbefales Den store bevissthetsguiden og De falske lysarbeiderne som vi allikevel tilber.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

7 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Hans Gaarder
Forfatter
8 år siden

Nå er trolig frykten det siste skuddet som det raskt raknende Illuminati har igjen i kammeret…

Don’t Worry Be Happy!

Balle Clorin
Balle Clorin
Anonym
Svar til  Frank
8 år siden

“…som i dette tilfellet å frykte personlig utvikling, glede og ro…” Problemet er at det ikke er tid, men det skjønner du kanskje ikke? Kjemp, og du kan vinne, eller behold illusjonene og du vil tape.
Det jeg frykter er folks dumhet, kunnskapsløshet, manglende realitetsforståelse, latskap, feighet og manglende vilje og evne til å sloss for rettferdighet og sannhet. Men du får bare ta med deg personlig utvikling, glede og ro når samfunn og økonomi kollapser, og gjenger og løshunder lusker rundt husveggen din på jakt etter mat og verdisaker.
Uansett ønsker jeg at du, som alle andre, skal ha det så bra som mulig.

anders
anders
Anonym
Svar til  Frank
8 år siden

Nemlig! 100% riktig! Det er jo bare å seg omkring så ser vi hvordan Illuminati>Builderbergerne>Jesuittene>Frimurerne har maktet å paralysere i FRYKT alle våre folkevalgte og nøkkelpersonene i alle statsinstitusjonene pluss pressa til handlingslammelse. Alle disse fungerer nå som skalkeskjul hvor de utad holdes i live av noen få oppriktige og hårdtarbeidene mennesker som stort sett er intetanende om at de blir manipulert. Våre folkevalgte har igjennom FRYKT fobrudt seg mot Norges Grunnlov og tillatt voldtekt av landets suverenitet igjennom ihvertfall de siste 30 år. Imorgen vil de alle stå på grensene mot Norge hvor de trygler om å få komme tilbake; men de vil aldri få anledning til å trå på norsk jord igjen etter deres svik og landsforræderi.

Balle Clorin
Balle Clorin
Anonym
Svar til  anders
8 år siden

“Det er jo bare å seg omkring så ser vi hvordan Illuminati>Builderbergerne>Jesuittene>Frimurerne har maktet å paralysere i FRYKT alle våre folkevalgte og nøkkelpersonene i alle statsinstitusjonene pluss pressa til handlingslammelse.”
Frykten disse har er frykten for å bli avslørt, da jesuittene o.l. har så mange ting på politikerne, som drap og seksuelle overgrep, at de tør ikke annet enn å følge ordre. De frykter ikke folket så meget, men makten bak makten mye mer, for de vet at de enten blir drept eller mister posisjon/inntekter hvis de hopper ut av linjen eller avslører for mye.

Hans Gaarder
Forfatter
Svar til  Balle Clorin
8 år siden

“Politikere som avslører for mye…?”

Tja, hvis det finnes så mye som én norsk politiker som har avslørt så mye som et lite pip, vil jeg gjerne vite navn og tema…

Jeg for min del oppfatter det som at enkelte politikere tydeligvis er under Mind Control, ikke bare MK Siv Jensen…

Balle Clorin
Balle Clorin
Anonym
8 år siden

Hallo? Her beretter NyS om tredje verdens krig rett rundt hjørnet, og så kommer en artikkel om selvrealisering og gitar-klimpring?

Ja, det er en stressende og ubehagelig tid. Trenger man avkobling, gå f.eks et tur å skogen, få frisk luft i lungene og klar tankene, ta en varm dusj og en kopp kakao når du kommer hjem, brett opp ermene og vær da klar for kampen, som må taes. Ingen vei utenom.

« Forrige artikkel

Tallsynkroniteter i tiden som går mellom hendelser som ligner hverandre

Neste artikkel »

Dyrisk oppførsel

7
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x