/

Det amerikanske marineinfanteriet styrt av en psykopatisk kriminell bande med dop, drap og homofili

1.5K visninger
1 minutt lesetid
13

Rystende, detaljerte avsløringer om den kriminelle innsiden av U.S.Marine Corps, det amerikanske marineinfanteriet, hvor utpressing med kompromitterende bilder fra orgier blir brukt for å skaffe lydighet (motto: Semper fidelis), til de psykopatiske personene på toppen av hierarkiet. I intervjuet navngis steder, planer og personer som står bak. En norsk havn og norske navn blir også nevnt.

Kay Griggs fikk gjennom sin mann, som var oberst (Marine Corps Colonel, Chief of Staff) i U.S. Marine Corps, god innsikt i det amerikanske forsvarets kriminelle virksomhet. Det amerikanske marineinfanteriet brukes til narkotikasmugling, våpensalg og driver hemmelige treningsleirer for profesjonelle snikskyttere.

Mannen til Griggs fortalte om mord, korrupsjon, henrettelser og regjeringens løgner. Etter at han forsvant en kort periode, begynte hun å motta trusler og bestemte seg for å fortelle sin historie i 1996. Hun søkte hjelp og møtte privat tidligere CIA direktør William Colby, som forsvant 27. april 1996 under en kanotur og ble funnet død 8 uker senere.

Hun søkte hjelp fra FBI og politiet, etter å ha mottatt drapstrusler, blitt trakassert og utsatt for innbrudd. Derfra fikk hun ingen hjelp.

Redningen skulle bli den tidligere sjefen for det Hvite Hus sitt pressekorps, Sarah McClendon. Denne uklippede versjonen av intervjuet ble foretatt av radioverten og pastoren Rick Strawcutter fra Adrian, Michigan, i 1998. Han satt på historien i ett år, før han utga to versjoner. Den ene er den 2 timer lange versjonen med tittelen “Sleeping with the enemy”, den andre er denne videoen med hele råmaterialet.

Myndighetene prøvde med alle midler å få stengt radiostasjonen til Rick Strawcutter. Kay Griggs har siden 9/11 stått frem igjen for å advare om ondskapen som befinner seg på det høyeste nivået i den amerikanske regjeringen, der visse personer er forpliktet og fast bestemt på å ødelegge Amerika.

Mannen til Kay kalte medlemmene The Firm eller The Brotherhood. Hvilken forbindelse har den zionistisk-israelske gruppen til Donald Rumsfeld, George H. Bush, Dick Cheney, Henry Kissinger og Paul Wolfowitz?

Kilder, flere detaljer og informasjon om Kay Griggs historie:

http://educate-yourself.org/cn/lurkingevilwithin25jul05.shtml

http://www.rense.com/general67/evil.htm

http://hugequestions.com/

http://www.whale.to/b/griggs.html

Flettfryd Bergfletten

Ethvert menneske må vite hvilke drivkrefter, synlige eller ikke, som former sin omgivelse og hverdag. Uten denne viten kan mennesket ikke vite hvem som egentlig styrer og bestemmer, ei heller forstå hvordan en maktelite opererer. Hva, hvem, hvordan og hvorfor er spørsmålene som må stilles ̶ og forsøkt besvart. Artikkelen er Copyright © Flettfryd Bergfletten. Utdrag fra artikkelen kan brukes med henvisning til forfatter og Nyhetsspeilet. Ved bruk av hele artikkelen, vennligst kontakt forfatter.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

13 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Arn
Arn
Anonym
4 år siden

Jeg fant ikke videoen på youtube (2019), men den ligger i 4 deler her:
http://www.dopeinthebush.com/u/emoney/m/kay-griggs-1/

Russia Today
Russia Today
Abonnent
8 år siden

granskingskommisjon konkluderte med at Putin “trolig godkjente drapet på Litvinenko”.
Les det som står i teksten på engelsk der det hevdes at Putins frykt for avsløring av hans pedofili tatt opp på video, var grunnen til likvidering av Litvinenko: http://rusmonitor.com/pedofilii-putina-shiroko-obsuzhdaetsya-mirovymi-smi-posle-publikacii-doklada-ob-ubijjstve-litvinenko.html
Mange andre kilder hevdet at Putin ble vervet som Vestens agent allerede i Øst-Tyskland med den samme video som argument.

Bozzie
Bozzie
Abonnent
8 år siden

Synes det er litt trist at homofili settes i samme bås som dop og drap her på Nyhetsspeilet. Ikke særlig positiv til kjærlighet, med andre ord.

Balle Clorin
Balle Clorin
Anonym
Svar til  Bozzie
8 år siden

Det er nå engang det intervjuet delvis handler om, der folk i militæret blir komprimerte og kuet ved blant annet (mis-)bruk i seksuelle handlinger. Det har ingenting med kjærlighet å gjøre, så hvorfor skulle artikkelforfatter vri det rundt? Men jeg regner med du ikke har sett intervjuet.

Maarit M. Hanssen
Forfatter
Svar til  Bozzie
8 år siden

Her svarte jeg til Bozzie, at jeg lurte på det samme, men kommentaren ble fjernet av Nyhetsspeilet.

Edna Santara Lid
Edna Santara Lid
Anonym
8 år siden

– Hvordan Kan Jeg/Vi Bruke Denne Informasjonen Til Det Beste For Oss Selv Og Andre ?

anders
anders
Anonym
8 år siden

Ja dette var hard kost. Jeg prøver å dele alt jeg leser i Nyhetsspeilet men denne er de flestes metalitet ikke forberedt på. Her tillands har våre folkevalgte dødsdommen over seg dersom de beveger seg utenfor agendaen. Vår suverenitet er fullstendig voldtatt. Alle hadde valget da de ble antatt til sine posisjoner.

Galaxyjenten
Galaxyjenten
Abonnent
8 år siden

Det foregar mye forferdelige ting som politikerene star bak,og som den vanlige mann i gata ikke har noe anelse om.Det er noen som har store planer om og eie denne jorden var,som vi alle kom til.Folk ma vakne opp og se hva som foregar,bruk intuisjonen og legg 2 og 2 sammen.Vi mennesker ma sta i sammen og si at nok er nok,vi vil ha Fred og kjerlighet og lik fordeling.Ikke krig ,sult,fattigdom,logner osv.MVH Galaxyjenten

Balle Clorin
Balle Clorin
Anonym
8 år siden

Selv om intervjuet er langt, så er det vel verdt tiden, for det er mye interessant som kommer frem.

Edna Santara Lid
Edna Santara Lid
Anonym
8 år siden

– Alt Som Har Med “Navy” – “Army” – Og Krig-Føring Generelt Å Gjøre — Forteller Sin Tydelige Historie Om Hva Vi Mennesker Er “Er-I-Stand-Til-Å-Finne-På” – Når Vi Har “Kunnskap-&-Begjær” – “Begjær-&-Kunnskap” — Men Mangler “Kjærlighet-&-Medfølelse” — Mvh <3

pebbles_craft
pebbles_craft
Abonnent
8 år siden

Dere er UTEN tvil det ENESTE mediet på eteren i vårt Lille Land som uavbrutt kan servere nyheter som gir både ståpels og ufrivillig gåsehud… Jeg er SÅ takknemlig for alt arbeid dere legger ned når dere skriver om emner ingen andre våger… HÆRRRLIG!!! Jeg deler ALLTID fra dere med alle som bryr seg av mine venner på FB, faktisk oftest de som virker ikke å bry seg mer enn “nødvendig”, så er det are å håpe at det teller like mye som folks siste selfie og maten de inntok i går… TUSEN TAK, JENTA OG GUTTA!!! Sammen informerer vi massene!!! Bamseklæm til ALLE i Speilet fra Anniken!

anders
anders
Anonym
Svar til  pebbles_craft
8 år siden

Flott Anniken! Din entusiasme for spredning av sannheten smitter over. Men ta deg iakt, det finnes mange frimurere derute, også blant snekkere, lastebilsjåfører og rørleggere.

« Forrige artikkel

Åpent brev til Statsminister Erna Solberg

Neste artikkel »

Hva har FN gjort for atomnedrustningen?

13
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x