USA-dronefly falt uskadd i Irans hender fra 40.000 fot

6.9K visninger
7 minutter lesetid
47

4. desember ble det meldt at Irans luftforsvar hadde skutt ned et amerikansk spionfly (drone) over Iransk territorium. Meldingen ble først benektet av Pentagon og CIA, men deretter bekreftet av Pentagon. Da iranske militære “avduket” flyet og viste frem det lekre flyskroget for allverden via iransk TV viste det seg at flyet var helt intakt, uten så mye som en skramme i lakken.

Droneflyet er topphemmelig og med super-sofistikert teknologi

Droneflyet RQ-170 Sentinel er et såkalt UAV (Unmanned Aerial Vehicle) som er utviklet og produsert av Lockheed Martin-fabrikken Skunk Works. Flyet hadde base i Kandahar i Afghanistan og ble operert av USAF (US Air Force) men benyttet av CIA for spionasjeoppdrag fra høy høyde.

Det har vært påtagelig stille fra offisielt amerikansk hold om flyets spesifikasjoner etter at de iranske militære fikk det i hende. (Barack Obama sendte den 13. desember en diplomatisk henvendelse via Sveits med en høflig forespørsel om å få tilbake flyet – noe Iran hadde avvist blankt allerede før forespørselen kom).

Flytypen er et stealth fly (dvs. at flyet er praktisk talt usynlig, og ikke kan fanges opp på radar) og det er utstyrt med avansert overvåkingsutstyr.

Droneflyet er av typen X RQ-170 Sentinel og produsert av Lockheed Martin. Designen og teknologien har vært så hemmelig at det ikke fantes bilder av flyet. Selv de mest velinformerte forsvars- og flyvningstidsskriftene måtte ta til takke med idealiserte skisser som denne.

Flyet er uten haleparti og ser ut som “en flaggermusvinge / boomerang“.

 

“Nedskytingen” av droneflyet ble meldt av media verden over

Nyheten kom først på iransk TV:

http://www.youtube.com/watch?v=pBkboFiLdYk&feature=related

Som det senere viste seg var det ikke drone-flytypen som ble vist på iransk TV (MQ-9 Reaper) som hadde falt ned, men den eksotiske RX-170 Sentinel (se filmklippet under).

Nyheten om “irans vellykkede nedskyting” av det amerikanske spionflyet ble også meldt av NRK og TV2 og amerikanske nyhetskanaler som Fox News, CNN og ABC News.

http://www.youtube.com/watch?v=ACMgZ7ZaEXU

Var flyet over iransk eller afghanistansk luftrom?

En av de første bekreftelsene på at det dreide seg om et amerikansk spionfly og at flyet var savnet over iransk luftrom kom fra ISAF – de vestlige militærstyrkene som okkuperer Afghanistan:

ISAF bekreftet at et rekognoseringsfly hadde forsvunnet "etter at flyets operatører hadde mistet kontrollen over flyet da det befant seg over det vestlige Afghanistan"
Dronen som ble operert fra det vestlige Afghanistan falt ned i det østlige Iran
Afghanistans ambassadør i Teheran ble innkalt på teppet i Irans Utenriksdepartement for å motta en formell protest mot dronens ulovlige overflyving av iransk luftrom

Bløff over bløff

NATO-styrken ISAF bløffet ved å hevde i pressemeldingen at “dronen fløy over det vestlige Afghanistan da problemene inntraff“. Fra afghansk regjeringshold ble det senere erkjent at dronen hadde fløyet over Iran under amerikansk kommando.

Iran hevdet først at droneflyet, som vanligvis patruljerer i de høyere luftlag på 40.000-50.000 fot, dvs. klart høyere enn marsjfarten for interkontinentale passasjerfly, var blitt “skutt ned“. Som det fremgår av bildene og videovisningen på iransk TV så var flyet praktisk talt intakt. Dette rimer ikke med at flyet var blitt truffet av en iransk bakke-til-luft eller luft-til-luft rakett, som hadde forårsaket store skader på skroget.

Slik ser restene av et nedskutt droneflyu ut. (Bildet viser restene av et ubemannet iransk dronefly som ble skutt ned av USA over Irak)

Iran gikk videre med å hevde at “nedskytingen” var blitt forårsaket av Irans høyteknologiske program for elektronisk krigføring (ECM – cyberwarfare). Dette måtte ha skjedd på den måten at dronen ble lokalisert via iranske radarer, hvoretter et sofistikert iransk program for utsendelse av “fjernkontroll-signaler” som først hacket flyets kommunikasjons- og styringssystem og deretter “kapret” kontrollen over flyet og styrte det ned på iransk jord. En slik mulighet blir ikke bare betvilt, men latterliggjort som direkte usannsynlig av personer med innsikt i avansert luftfarts tekniske funksjonalitet:

“An Iranian claim that it used cyberwarfare techniques to hijack a US stealth drone, getting it to land in that country, drew deep skepticism from some US cyberwarfare experts who doubt Iran’s ability to carry out such an operation.”

The story of them having ECM (Electronic Counter Measures) capable of not only interrupting the control signal, but overtaking and diverting the drone is something tantamount to a bad Tom Clancy novel.”  Se

Og uttrykt med klare ord av en selvoppnevnt ekspert på området:
“Iran can’t hack jack shit LOL XD nice fantasizing idiot.”

Spørsmålet er blitt hengende i lufta:
Hvordan fikk Iran tak i dronen i praktisk talt uskadd stand?

Droneflyet går inn for landing på iransk jord:
http://www.youtube.com/watch?v=l2k1jMxLHC8&feature=endscreen&NR=1

 

Droneflyet er produsert av Lockheed Skunk Works

En indikasjon på at det er “noe spesielt” med droneflyet RQ-170 Sentinel er at det er produsert ved det hyperhemmelige anlegget “Skunk Works” i Palmdale i California. Skunk Works var en del av Lockheed-konsernet frem til fusjonen mellom Lockheed og Martin Marietta i 1995 som gav navnet Lockheed Martin Skunk Works.

En “offisiell” introduksjon til Skunk Works lyder slik:
Shrouded in secrecy, this program has produced some of the most sophisticated and ground breaking aircraft built and has pushed the limits of what we have thought possible. This program is known as the Skunk Works.

The Skunk Works is an official alias for Lockheed Martin’s Advanced Development Programs (ADP), formerly called Lockheed Advanced Development Projects.” Se

Årsaken til above top secret hemmeligholdet rundt Skunk Works prosjekter er at det benyttes “alien teknologi” mao. teknologi som er “reverse engineered”  (backengineered) fra flyfarkoster av utenomjordisk opprinnelse.

Skunk Works i California. Til v. en av produksjonsbygningene m. skunk-logoen. Til h. Skunk Works Hall of Fame. Sterkt samhold og absolutt taushet om alle prosjektene kjennetegner Skunk Works-ansatte. Hall of Fame medlemmene har ydet grensesprengende bidrag til utviklingen av fly-teknologien, med resultater som i stor grad er hemmelige...

Nyhetsspeilet har tidligere skrevet om backengineering av alien technology i artikkelen om Bob Lazar (2009) og artikkelen om “(Utenomjordisk) Kamuflasje gjennom begrenset eksponering” (2010).

For en presentasjon av ulike hemmelige flytyper som benytter reverse engineered alien technology, se f.eks. denne om antigravity-drevne fly på BibliotecaPleyades nettsted.

David Wilcocks grensesprengende vitnemål om Iran-dronen

Amerikaneren David Wilcock (nettsted: divinecosmos.com) har i de senere årene vært en viktig “folkeopplyser” for mange på området skjult informasjon.

Mens han tidligere presenterte mye eget stoff, har han det siste året i økende grad viet seg til å være et slags “medium”, dvs. en formidler av informasjon fra personer som ikke ønsker å vise sin identitet eller å fremstå selv, pga. informasjonens karakter (typisk: Informasjon som det er forbudt i henhold til reglene for sikkerhetsklarering å offentliggjøre).

David Wilcock har etterhvert fått et betydelig nettverk av fløyteblåsere med innsideinformasjon (typisk: etterretning, militærvesen og det militær-industrielle kompleks). Mange har på eget initiativ kontaktet Wilcock med det de har hatt på hjertet fordi de anser at han fortjener tillit, bl.a. pga. hans evne til å holde deres identitet skjult og ikke sette sine kilders sikkerhet i fare.

Dette innebærer at Wilcock idag fungerer som en slags “informasjonsmegler” på svært høyt nivå, med informasjon av stor betydning for menneskehetens fremtid.

For en snau uke siden ble David Wilcock intervjuet av Kerry Cassidy i Project Camelot vedr. en pågående finansskandale kjent som “The trillion dollar lawsuit that could end financial tyranny“.

Intervjuet, som i sin helhet kan lyttes til her, var preget av noe så uvanlig som “snørr og tårer” fra Wilcocks side. Dette skyldtes at Wilcock nettopp hadde mottatt en drapstrussel fra mektige krefter, pga. hans publiseringer rundt “The Trillion Dollar Lawsuit”, et dokument som ligger her. Wilcock viste at dette hadde gjort sterkt inntrykk på ham, mao. at han tok trusselen på alvor.

Selv om intervjuet til tider var en påkjenning for Wilcock å gjennomføre, så tillot Kerry Cassidy seg helt på slutten å legge til en “journalistisk åpnning”, ved å spørre: “Er det noe mer du vil nevne?

Den allerede dypt bevegede Wilcock sa: “Yes“, hvoretter han switchet tema til noe helt annet enn intervjuets tema som var finanssvindelen. Han ville meddele verden “the bigger picture” om det havarerte droneflyet, basert på informasjon han tydeligvis hadde fått fra noen av sine høyt plasserte kilder på innsiden.

I sjette og siste del av Camelot-intervjuet forteller Wilcock om hvorfor det amerikanske droneflyet havarerete over Iran (fra ca. 5 min. 40 sek.):

Wilcock sa bl.a. dette:

The two drones that were taken over, one in Iran and another at the Seychelles. That is an ongoing part of the extraterrestrials initiative.That drone was never supposed to be found.The iranians now has it intact. It was given to them by extreterrestrials. The implications of this are very vast. That drone has the most advanced guidance systems of any reverse engineered technology on earth. It was completely hacked, and overtaken by extraterrestrials. The people at the inside know this, they have had meetings about it at the highest levels.The drone downing is a very significant element of the story. They (the aliens) dont want involving Iran. They dont want World War III in The Middle East.”

I tillegg til å bekrefte at den Skunk Works-produserte dronen var basert på utenomjordisk høyteknologi sa Wilcock at årsaken til at droneflyet som amerikanerne hadde mistet kontrollen over i høy høyde, og som iranerne hadde fått kloa i uskadd, var blitt hacket av utenomjordiske; (“våre kosmiske venner“) som hadde jekket ut flyets styringssystem slik at det hadde kommet i iranernes varetekt.

Dette ble gjort som et signal til USA (og særlig USAs bakmenn) som lenge har forberedt og ønsket seg 3. verdenskrig med start i Midt-Østen; noe de utenomjordiske faktisk ikke ønsker (naturligvis med bred støtte fra flertallet av jordens befolkning – det ville jo være det komplette vanvidd, men faktum er at planene er kommet faretruende nær realisering).

Et amerikansk dronefly haverte på Seychellene 13. desember

13. desember meldte New York Times (via nyhetsbyrået AP) om drone-havariet på Seychellene:

Seychelles: Unarmed U.S. Drone Crashes

An unarmed American military drone that had been used to monitor piracy off the East African coast crashed Tuesday at an airport on the Seychelles during a routine patrol, officials said. No one was hurt in the crash of the unmanned Air Force MQ-9 Reaper, according to officials at the United States Embassy in Mauritius, which also serves Seychelles.

 Lina Laurence of Seychelles’s civilian aviation authority said the drone developed engine problems minutes into its flight and had to land immediately but could not stop before the end of the runway. The cause of the crash was being investigated.

En ubemannet amerikansk drone av typen Predator MQ-9 Reaper fikk motorproblemer kort tid etter take-off fra Seychellene. Nødlandingen endte med at flyet ikke klarte å stoppe før det havnet utenfor rullebanen, som om noen ønsket å si: "Did you get the message, Uncle Sam...?"

Hans Gaarder

Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning og mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre.

Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på skjulte maktstrukturer, utenomjordisk liv og helse (Teoretisk Fysiologi og vaksiner).

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

47 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Mole
Mole
Abonnent
10 år siden

Er USAs aggressive og hemmelighetsfulle dronekrig i ferd med å sette en farlig presedens for andre nasjoner? Hvordan vil dette påvirke moderne krigføring?
http://tv.nrk.no/program/koid21009513/den-hemmelige-dronekrigen

Enok
Abonnent
12 år siden

Ikke så hemmelig teknologi så mye lengre,
skal ikke se bort ifra at Iran har googlet seg fram til denne heller :

” (U//FOUO) U.S. Army Predator Drone Unmanned Aircraft Systems (UAS) Tactical Pocket Guide :

THIS POCKET GUIDE PROVIDES INFORMATION USED BY BATTLE STAFFS INVOLVED IN PLANNING, COORDINATING, SYNCHRONIZING OR EXECUTING ACTIONS THAT SUPPORT THE EFFECTIVE EMPLOYMENT OF UNMANNED AIRCRAFT SYSTEMS (UAS) ON THE BATTLEFIELD. ALTHOUGH THIS POCKET GUIDE IS PRIMARILY FOCUSED ON NON-ORGANIC UAS, THOSE ASSETS CONTROLLED AT DIVISION LEVEL OR HIGHER, BOTH ORGANIC AND NON-ORGANIC UAS ARE STILL NEW TOOLS TO MOST UNITS. UNDERSTANDING THE CAPABILITIES AND LIMITATIONS OF UAS CURRENTLY USED BY U.S. FORCES WILL HELP STAFFS MORE EFFECTIVELY USE THESE KEY ASSETS TO THE FULLEST POTENTIAL IN SUPPORT OF GROUND UNIT OPERATIONS. ”
http://publicintelligence.net/ufouo-u-s-army-predator-drone-pocket-guide/
(beklager Cap,s i sitatet,lar det stå uredigert)

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Enok
12 år siden

Internasjonale eksperter frykter at det bare er snakk om måneder før de iranske forskerne har hakket seg ned til magmaen under det persiske grunnfjellet.

– Vi frykter nå at Iran skal røyklegge luftrommet sitt for å vanskeliggjøre humanitær presisjonsbombing, slik at det ikke vil være mulig å invadere landet på en forsvarlig måte, sier talsmann i Pentagon North Larsen.

Iran, på sin side, insisterer på at de kun ønsker å bruke vulkanene til sivile formål.

– Vi ønsker å produserer lavalamper og røykmaskiner til soft rock-industrien, sier første-Ayatollah Bjornadimenei Brynzyg.
http://www.opplysningskontoret.org/2010/04/17/iran-utvikler-vulkanteknologi/
http://www.insipub.com/ajbas/2011/December-2011/2200-2204.pdf

Ja Iransk etteretning har nok en iq lik null Enok, de må nok google det meste av det de driver med?!?
http://www.parstimes.com/scitech/

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  Mole
12 år siden

“…. humanitær presisjonsbombing…” Hvis man analyserer dette betyr det at meningen er å bombe sivile mest mulig presist, men ikke de i uniform.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Balle Clorin
12 år siden

Ææææ…. jeg tror det er en ironisk tulleartikkel Mole/Balle :|

Men er det noen her som har peiling på data ?

Jeg sliter virklig her med et kjempeproblem

Noen som vet hvordan jeg kan forhindre at denne søpla/viruset kommer tilbake når jeg tømmer søppelbøtta mi ?

http://i41.tinypic.com/sp90cg.jpg

Overvaaker
Overvaaker
Abonnent
Svar til  Balle Clorin
12 år siden

Smurfen… Du er butt******, uansett, så lenge du kjører Windows.

Test gjerne ut en eller annen Linux Live CD. Feks er Puppy Linux veldig bra for helt freshmen.

Du blir aldri kvitt viruset, da Windows i seg selv er et virus.

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Balle Clorin
12 år siden

Smurfen, du får ikke virus p PCen av å tømme søpla, normalt sett. Hva er problemet?

Jeg anvender Win Vista, et virus hele greia, men det går bra, litt oppsiktsvekkende tregt noen ganger

bardun
bardun
Abonnent
Svar til  Balle Clorin
12 år siden

smurfen

Tilpasningsdyktig er de som rotter. Deres evne til å “overleve” er lik kakerlakens …

Du blir aldri kvitt dem, de lar seg ikke fjerne.

Lars-Roger Moe
Skribent
Svar til  Balle Clorin
12 år siden

Smurfen! :-D

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  Balle Clorin
12 år siden

“Ææææ…. jeg tror det er en ironisk tulleartikkel Mole/Balle :|” Æsj, typisk å stole på debattant og ikke lese vedlegget…

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Balle Clorin
12 år siden

Det er dessverre vanlig at sivile bombes:

Obama’s War Incited by CNN, Al Jazeera & Co Leaves Thousands of Libyan Children Handicapped or Dead

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
12 år siden

De irriterer seg sikkert over å ha mistet et dronefly, og kanskje det var en med joystick som gjorde feil? Det har man nå funnet løsningen på: et helautomatisk dronefly: http://hotair.com/headlines/archives/2012/01/26/the-new-weapon-of-war-fully-automated-killer-drones/

Så da blir spørsmålet: hvem har ansvaret hvis (les når) noe skulle gå galt? Skynet er her, og da er det ikke lenge før også terminatorene er det.

Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden

Drone-Controllers.wmv http://www.youtube.com/watch?v=wlGPnbjbtLU&feature=share

Leketøy har blitt omgjordt til mord- og masseødeleggelsesvåpen

Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden

Drone-Kill Culture: Predator Playstations

DOJ Pride Founded In 1994 – Promoting Senior Executive Service ‘Dykes’ – Civilian Command Of A Kill Chain of Military Drones – White House Bypassed http://www.abeldanger.net/2011/12/doj-pride-founded-in-1994-promoting.html

Larus
Larus
Abonnent
12 år siden

Hva om forklaringen er litt mer jordisk og enkel? Israelske Debka-news melder i sin artikkel “Who Gave Iran the Technology for Trapping the US Stealth Drone”, http://www.debka.com/article/21551/ (betalingsartikkel) at russerne hjalp Iran med teknologisk hjelp til å overta og lande dronen.
Russerne har tydelig signalisert at de ikke ønsker vestlig intervensjon i Syria ved å sende tre krigsskip som patruljerer rett utenfor landet. Jeg tror dette ganske enkelt er et signal til USA og Israel om at de ikke ønsker et angrep mot Iran heller. Libya var siste intervensjon, begeret er fullt?

Michelle
Skribent
12 år siden

ALiEN-tech materiale som nesten ikke kan gå istykker

presentert av Phil Schneider
Merk at han har med ulike eksempler og sier noe kommer direkte fra Greys..

Ghleo
Ghleo
Abonnent
Svar til  Michelle
12 år siden

Her er beviset for at Schneider lyver Michelle:

Michelle
Skribent
Svar til  Ghleo
12 år siden

? Hva?
Nei jeg vet at mesteparten fra Phil er 100% fakta!
Det klipper og de kommentarene har jeg sett før.
Det kan se ut som han har metallet liggende inne i en plastikklomme.
Det motbevise jo ingenting.
Hvorfor skulle han gidde å lyge om alt det der?
Hvordan skulle han finne på alt dette og prate om NWO?
Vi snakker om 1995.
Han er helt på bølgelengde med Val Valerian også..

Ghleo
Ghleo
Abonnent
Svar til  Michelle
12 år siden

Mesteparten? Altså har han juger litt?
Du ser jo selv at han juger, det er jo på Youtube!

Michelle
Skribent
Svar til  Michelle
12 år siden

Med mesteparten, da mener jeg at det er jo alltid en risiko for at det er visse ting Phil ikke har helt greie på også selvsagt, at han kan ha blitt feilinformert om noe etc Dette gjelder jo hvem som helst.
Men kan ikke se noe sted at han lyger nei, det vet jeg at han ikke gjør uansett!

Michelle
Skribent
Svar til  Michelle
12 år siden

Problemet er at selv om han har jobbet i undergrunnsbaser, ja kanskje nettopp derfor, så har han ikke det store bildet kan man si. Jeg er uenig med han hvordan vi skal gå frem. Å fengsle folk eller å drepe aliens blir helt feil synes jeg.
Tilgivelse, healing og omsorg frem for noe, først, vi er også 1 med de negative aliensene egentlig, fordi vi alle er energi og lever i det samme universet..

arifkarim
arifkarim
Abonnent
12 år siden

“Nyheten kom først på iransk TV:”

Rettelse. Det der er ikke iransk men pakistansk TV :D

Michelle
Skribent
12 år siden

Får meg til å tenke på all den andre teknologien militæret skjuler..

Cavalli
Cavalli
Abonnent
12 år siden

Mens vi snakker om aliens og annet som har med verdensrommet å gjøre: http://www.side3.no/article3294683.ece

Terje Wulfsberg
Forfatter
12 år siden

Takk for en meget interessant artikkel!

Er overbevist om at slike droner benytter utenomjordisk teknologi.

Rolf Kenneth Myhre
Forfatter
12 år siden

Maranata,
Jeg er relativt passiv her på NyS når det gjelder ZTs kataklysmiske FORUTSIGELSER, men kommer ellers med gullkorn fra dem når det synes relevant.

Ifølge ZT var ikke dette et enkeltstående tilfelle; flere eksempler gis i den siterte teksten. Det VIRKER som om ET’ene (av forskjellige grunner) nå vil bekjempe Israels forsøk på kontroll og dominans i Midt-Østen, hvilket virker til fordel for Iran, og virker MOT diverse initiativer fra USA hvis ultimate formål er å styrke Israel.

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  Rolf Kenneth Myhre
12 år siden

Det som her betegnes som ET her er i så fall åndsvesener – onde sådanne. Som alle sikkert nå har fått med seg bruker jeg Bibelen som utgangspunkt. Når man sier at ET prøver å disfavorisere Israel ville det ha sin naturlige årsak i følgende: I den siste tid er svært mye åndskamp knyttet til Israels eksistens, enkelt og greitt fordi den to største profetiske bøker i Bibelen (Daniel og Åpenbaringsboken har Israel i sentrum av begivenhetene. Hvis Satan kunne har klart å utslette Israel ville Bibelen fremstå som et falsum – profetier som ikke ville kunne finne sted. Den åndskampen som foregår når er tiltagende og den vil øke kraftig i tiden som kommer. Så ille blir det at “I de siste tider skal dere (Israel) hates av alle folkeslag for mitt navn skyld.”

http://www.bibel.no/sitecore/content/Home/Hovedmeny/Nettbibelen.aspx?book=MAT&chapter=10&verse=22

Rolf Kenneth Myhre
Forfatter
Svar til  maranata
12 år siden

He, he! Dén teologiske diskusjonen får du ihvertfall ikke lurt MEG inn i, men jeg kan heller ikke slette kommentaren din da den ikke ligger under en av mine artikler. Lykke til :-)

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  Rolf Kenneth Myhre
12 år siden

Takk det samme RKM :-)
Livet her på jorden er svært kort, og det virkelige livet er på den andre siden. Akkuratt dette er det ganske mange som har opplevd på terskelen til døden gjennom ut av kroppen opplevelser. Det virkelig livet er som åndsvesen og ikke slik vi eksisterer nå bundet av et fysisk legeme. Jeg er forundret over at du kan tro på ZetaTalk som ikke en gang evner å levere, fremfor en guddom, men det blir jo selvfølgelig din private sak.

Kan du dele dine “gullkorn” fra ZetaTalk med oss andre her?

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Rolf Kenneth Myhre
12 år siden

maranata sier:
18. 12. 2011 kl. 17:06
Livet her på jorden er svært kort, og det virkelige livet er på den andre siden.

Mole.
Gud skaper menneske for å prøves i trengsel her på jordkloden for så å gi de muligheten, ja muligheten, til å få et liv i himmelen`?

Sorry måtte bare, beklager Hans.

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  Rolf Kenneth Myhre
12 år siden

Bæ, bæ lille lam – har du noe ull :-)

sjarl
sjarl
Abonnent
Svar til  maranata
12 år siden

maranata sier:
Det som her betegnes som ET her er i så fall åndsvesener – onde sådanne.

Hvordan i all verden vet du det? Du kan da ikke bruke bibelen av alle skrifter som basis for “sannhet”.

Dette sa Jesus?r:
Du kjenner åndens kraft, men pass deg for å misbruke den.
Din visdom, som du har fått gjennom oss, skal være til menneskerasenes beste, men veien dit blir meget vanskelig, både for dem og for deg.
Du skal bli misstolket og fornektet, for menneskerasene er ennå uvitende å henfalne til overtro,
De tror, at Gud er Skapelsen selv, og ikke herskeren over himmelsønnene og disse menneskeraser.
Jordmenneskene pålegger ham Skapelsens Allmakt, og forherliger ham som Skapelsen selv.
Men Gud er menneske liksom alle himmelsønner og menneskeslekter, bare åndelig utrolig mye større enn dem.
Men Skapelsen står umålbart meget høyere enn Gud, Herren over himmelsønner og menneskeraser, for Skapelsen er den umålbare hemmeligheten.
Også deg, Immanuel, kommer de å fornerme som Gud og hans enebårne sønn, og også deg sammenligner de med den hemmelighetsfulle Skapelsen.
Men bekymre deg ikke med disse vranglærer, for det kommer å ta årtusener før denne menneskerases barn kommer til å kunne forstå sannheten.
Det kommer å flyte mye menneskeblod for din skyld, ditt så vel som utallige slektsledds.
Men tross dette må du oppfylle din misjon som viishetskonge, som himmelsønnen Gabriels sønn.
I Guds navn ble den loven stiftet, at du skulle bli født, for at du skal tjene som profet og banebryter for den viise kunnskapen til disse menneskeraser.
Oppfyll din misjon uforstyrrelig, mot all ufornuft og mot alle falske lærer hos de skriftlærde og fariseerne og også mot det tvilende folket. Således kommer det å ta århundrer og to årtusen etter det at du har fullgjort din misjon, før sannheten av din viten, som du har gitt folket, skal innsees og spres av noen menneskebarn.
Ikke før enn ved tiden for de himmelstormende maskinene kommer sannheten å bryte igjennom, og dermed svekkes langsomt den falske lære at du skulle være Guds sønn eller Skapelsen.
Men dette skal altså være den tid, når vi himmelsønner begynner å vise seg på nytt for menneskerasene, ettersom de har blitt vitende og med sin nye makt truer himmelenes system.”
Så talte de, himmelsønnene mellom nord og vest, før de førte Immanuel i det metalliske lyset tilbake til Israel, til landet Galilea. …………………….Unngå disse ikke troende, for dere skal ikke miste deres liv for sannhetens og kunnskapens skyld. Ingen lov forlanger det av dere, ikke heller finnes det noen som godtar et slikt dårskap.
Sannelig sier jeg dere: Mange kommer likevel å dø og utgyte sitt blod i sanden, ettersom mine lærer lengre frem kommer til å gjøres om til falske lærer, som jeg aldri har preket og som har sprunget ut av de skriftlærde og prestenes hjerner,
for dermed å få menneskene i sin vold, gjennom troen på deres falske lærer, og for på den måten berøve dem for alt hva de eier og har.
I hele verden kommer det å være gråt og tenners gnissel, når blodet flyter fra alle dem, som har gjort om min viishets-lære og min kunnskapslære til en falsk lære, og når blodet flyter fra alle dem, som i vantro og gjennom forførelse tror på denne vranglære og forsvarer den, som dog ikke er min.
Mange av disse kjettere kommer å miste sine liv, slik som mange av folket Israel, som aldri skal komme til ro før verdens ende, ettersom de savner tro og fornekter åndens og kunnskapens kraft.
Sannelig sier jeg dere: Folket Israel var aldri et eget folk, og det har alltid levd av å myrde, røve og brenne. Gjennom list og mord har de tatt dette land i besittelse med forkastelige, krigerske plyndringstokt, slik at de slaktet sine beste venner som ville dyr.
Fordømt være Israels folk enda til verdens ende, og aldri skal de finne sin ro.

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  sjarl
12 år siden
maranata
maranata
Abonnent
Svar til  sjarl
12 år siden

Du later som du siterer Jesus, men det er dine egne hatiske tanker og ord du formidler. Er det noe jeg ikke utstår så er det slike tullet innlegg som dette her – uten snev av historisk kunskap, kun basert på hat.

Sagitta
Sagitta
Abonnent
Svar til  maranata
12 år siden

Maranata, kan du gi meg innsikt i om årsaken til at “Så ille blir det at I de siste tider skal dere (Israel) hates av alle folkeslag for mitt navn skyld”(hentet fra ditt innlegg) kan være at en av Israels venner kan være antichrist? Jeg bruker mye energi på å finne hvem denne antichrist er som skal sitte i lederstilling i 42 måneder og være hyllet av alle. Fra 20.januar 2009 til ca 22/7 2012 er 42 måneder og det er president Obama som har sittet i posisjonen. Kan ABB ha valgt 22/7 fordi dette er datoen WWIII starter i 2012?

sjarl
sjarl
Abonnent
Svar til  Rolf Kenneth Myhre
12 år siden

Rolf Kenneth Myhre sier:
“Ifølge ZT var ikke dette et enkeltstående tilfelle; flere eksempler gis i den siterte teksten. Det VIRKER som om ET’ene (av forskjellige grunner) nå vil bekjempe Israels forsøk på kontroll og dominans i Midt-Østen, hvilket virker til fordel for Iran, og virker MOT diverse initiativer fra USA hvis ultimate formål er å styrke Israel.”

At vi nå så og si er tatt under administrasjon av ET`ene underbygges også av opplysninger gitt av Dolores Cannon, Miriam Delicado og ikke minst Iliuka som forteller at menneskebarnet fra mars i år ble satt under administrasjon av det galaktiske rådet. Her er noen morsomme utsagn.

“For hva den nu ser, så er der lik der er for ni dager tilbake (7. mars 2011), så blev hele Moder Jord og Menneskeheten overdraget til Intergalaktiske råd. Menneskebarnet kan ei beslutte noget og råde noget selv noget mere nu. Konu Ekatah. Menneskeheten er oppsagt. Konu Ekatah. (160311)”

Det kraftige lyset jeg så?
“Der var ’space craft’. ”
Mandag så jeg noe lignende.
“Korrekt. De er overalt nu. For der er således; om der tenkes for ti dager tilbake, så ble Moder Jord og menneskeheten overdraget til Den Intergalaktiske Råd. Ei kan menneskebarnet råde noget mer nu. Der er oppsagt. (170311)”

Er de naturkatastrofene som er på Jorden nå en forbindelse til 2012?
“Så kan der tales. Lik der ei skal forferdes over sådant, lik der finnes meget der skal forendres nu på sin Jord. Og således skal den hvile i tilfredsheter om at menneskeheten nu er oppsagt. Der finnes en intergalaktisk kommando der søker at råde for sin Jord nu. Således er der meget transformasjoner der venter. Lik vi før har talt; Moder Jord er svanger og der skal føde sitt selv på ny. Således bliver der alt lettere for menneskebarnet at være til. Bekymres ei. (210311)”

Iliuka har sagt at nå er det Den intergalaktiske styrelse som råder.
“Korrekt.”
Hva betyr det for oss?
“Der er lik menneskebarnet all tid har vært i sin tro for hva den råder. Der finnes konger, der finnes autoriteters styrelser, dog der er like fullt Den Spirituelle Kraft der råder for Jorden. Nu er der alt for hva der omskapes på sin Jord. Således vil der falle styrelser efter styrelser. Der vil være grenser der faller, der vil være konger og der vil være drotninger der faller. Således vil der tilreises en ny energi der skal råde for sin Jord. Der er alt hva der tales den multiglobale energi, lik der er av Kosmos. Konu Ekatah. (130411)”

Rolf Kenneth Myhre
Forfatter
12 år siden

Teorien om ET-intervensjon når det gjelder de amerikanske droneflyene er ikke så ellevill. ZetaTalk hevdet i oktober 2011 at ET-intervensjon sto bak et datavirusangrep på US-dronefly.

Spørsmål:
“The linked story below discusses the fact that a computer virus that copies every keystroke has infected the US military’s fleet of drone aircraft and software. The story explains how these drones are now the US military’s preferred way to fight wars – with unmanned drones flying over enemy territory and bombing or spying ….. with the pilots all safe and secure in the Nevada desert. Two weeks ago, the drones and their software were infected with a computer virus that copies every keystroke made by the drone operators. They think the virus is benign, because it has caused no damage to the drones or the servers and the only thing it does is copy the keystrokes. The interesting/troubling part isn’t just the question of how the computers and servers were infected (no one knows), it’s the fact that the military computer scientists keep removing the virus and it keeps coming back! http://www.wired.com/dangerroom/2011/10/virus-hits-drone-fleet/ My question is this – Is this situation (the virus and it’s continual reappearance) solely the work of humans? Or has the Council of Worlds given it’s permission to the various benign aliens that are currently helping with the Transformation to assist the human/humans responsible? I can certainly see how a record of the keystrokes of these drones could be used to help put pressure on the US to end its aggression in the world should a copy be made public. Also, I could easily see the elite using these drones to spy on the public’s movements, etc. just like a satellite. I could understand the COW approving assistance if this was the case.”

ZetaTalk-svar:
“Clearly this infection was caused initially by the many peace advocates fighting the military and fighting the drone program specifically. Keystroke captures are nothing new, used for identity theft and password theft and the like. What seems to be new is the resistance to removal that the military is experiencing. Mankind’s electronics are easily interfered with, primarily by simply shutting a function down by removing an electrical impulse so a shutdown occurs. But how would a virus be reinstated after removal? As is well known, at least among contactees, is our many means of maneuvering in human society. Screen memories, temporary future travel to affect a future scene that will click in when the time arrives, and temporarily freezing all in a room so a maneuver can occur are some means we have explained. The virus is reinstated after removal, deliberately.

What would the implication of an alien assist be? Just as the shuttle Columbia was taken down in a dramatic fashion to warn the establishment about continuing their program of peeking at Planet X while failing to inform the public, the drone virus is a warning. Recently an unmanned Russian supply shuttle blew up for the same reasons, as activity at the ISS should likewise cease. Key stokes can be used to expose and embarrass the US military in their continuing wars protecting American interests, which are of course wars protecting corporate and special interests. It is likewise a warning of potential future interference if the drones are used by the establishment to enforce slavery of survivors, or track migration of survivors after the pole shift. The message has not been lost on the US military.”

http://www.zetatalk.com/ning/22oc2011.htm

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  Rolf Kenneth Myhre
12 år siden

RKM.
Jeg trodde du hadde distansert deg fra ZetaTalk nå.

Hvis man mener at utenoenomjordiske skulle blande seg inn i våre jordiske anliggende med hensyn på denne dronen, så har denne teorien en svært stor logisk brist. Hvorfor akkuratt i dette tilfellet, og hvorfor ikke i en hel rekke tilfeller? Hvis de ville styre jorden etter sine anliggender, ville vi sett dette mye mer utstrakt brukt.

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Rolf Kenneth Myhre
12 år siden

Til ettertanke :)

Imagination-Just an illusion

Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden

Med dagens bruk av avansert propaganda, kan det ha en av flere årsaker. Hvis det er sant at flyet er i Iran, kan dette være en forklaring: Entrust PKI Backdoor Into Missile Guidance and Control Software – Macdonald Dettwiler and Associates from Orbital Sciences – CIA Drone In Iran http://www.abeldanger.net/2011/12/entrust-pki-backdoor-into-missile.html

Hvis historien er usann , kan videoer som eksempelvis denne være arrangert: Captured US Drone sential plane (RQ 170) on iranian TV http://www.youtube.com/watch?v=ACMgZ7ZaEXU&feature=player_embedded Med de falske og arrangerte videoene av bl.a. Osama bin Laden og muslimske henrettelser i minne, er det ofte umulig å vite hva som er sant eller falsk propaganda

maranata
maranata
Abonnent
12 år siden

Hvis denne dronen har stealth-tenologi ville det ha vært umulig for Iran oppdage den, langt mindre å skyte den ned. Nå heves det med en viss grad av sannsynlighet at denne stealth-teknologien har sin begrensning, og at under gitte forhold vil den ikke fungere.

Dronen er ikke skutt ned – da ville den ikke kunne vises fram slik det fremgår her.

Forklaringen ligger mest sannsynlig hos de som har bygget og anvendt denne dronen. Problemer med kommunikasjon er nok nøkkelen til å forstå hva som har skjedd. Man har rett og slett mistet kontakten eller kontrollen med dronen. På grunn av dronens verdi, både i rene materielle kostnader og teknologi har den helt opplagt innebyggede systemer for å kunde lande seg selv (autopilot) dersom kommunikasjonen svikter. Amerikanerene vil aldri innrømme sin blunder, og iranerene vil bruke den litt tidlige julegaven for alt den er verdt.

Værre enn dette er det nok ikke, og jeg ser absolutt ingen grunn til å koble inn noe utenomjordisk.

Uffda
Uffda
Abonnent
12 år siden

A United States advanced military drone, spying above Iran territory in a no-fly zone, was captured by Iran on the date of December 4th 2011. The drone was not crashed, not shot out of the air, but safely captured by an Iranian aircraft, based on Keshe technology. (Altså denne dronen ble mest sannsynlig snappet ned med ny teknologi med magnetisk/plasma/gravity egenskaper.)
As we reported last April, Keshe claims that years ago he gave the Iranian military his technology in order for them to produce flying saucers; and the alleged Iranian flying saucer that had popped up in the news last March was a result of that. He had offered it to NASA, but they poopooed it.

If his statements are true, these craft can do more than just manipulate gravity for propulsion. They can also produce force fields, emit tractor beams, generate unlimited amounts of clean energy, and have inertial damping systems that allow occupants to avoid feeling accelerations.
http://tinyurl.com/btmdcqn

Teknologien forklart på Keshe-forum.
http://www.keshefoundation.com/phpbb/viewtopic.php?f=2&t=2209

PESN.com interviews KesheFoundation.com – 14 Dec 2011

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
Svar til  Uffda
12 år siden

Wow, Uffda! Heftige saker!
Til og med mat og vann rett fra luften! The FED og Fiat pengene deres blir jo nesten stilt i skyggen!
Må innrømme at tankene ledes hen til sleipe selgere av finansprodukter. Når noe virker for godt til å være sant, så er det som regel ikke det.
Syns det skurrer når han insisterer på at kameraer og mobiler må legges i svarte sekker under sine demonstrasjoner.
Men de fleste av oss håper nok på at teknologien skal gjøre slike kvante sprang til beste for oss alle! :)

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
12 år siden

Nå er jo en annen teori at fadesen skriver seg tilbake til Clinton administrasjonen, sviktende økonomi, og en innført praksis med innkjøp av hardware fra bl.a Kina kan ha gjort at der kan finnes en bakdør for å kunne overta styringen av disse dronene slik at de i teorien kan få de tilbake som en boomerang. Noen hevder jo også at dette kan sammenlignes med at CIA kan slå på en slukket mobil og overta styringen via innlagte bakdører.
Jeg håper dog at teorien om venner der ute kan være sann. ( Selv om jeg tenderer til å være enig med Steve Hawking, at vi skal passe oss for kontakt med ETs eller Aliens. )
For dersom man tar en rundtur for å se på hva store og seriøse nettsteder sier om den geopolitiske utviklingen på planeten vår i disse dager er det all grunn til å håpe på bistand fra der ute et sted.

konseren
konseren
Abonnent
Svar til  Cosmomind
12 år siden

ja men nå må du ikke glemme at hvis du skriver illuminati baklengs i search baren og legger til en .org etter det som blir itanimulli.org kommer du inn på nasjonal security

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  konseren
12 år siden

Hvem som helst kan opprette et internett domene og derfra automatisk overføre til hvilken som helst side uavhengig av eierskap http://www.redirection.net/

« Forrige artikkel

Stortinget vil åpne for “sellout” av norsk vannforsyning

Neste artikkel »

Sorte helikoptre yter ikke assistanse

47
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x