Sorte helikoptre yter ikke assistanse

15.8K visninger
4 minutter lesetid
73

Observasjoner av umerkede sorte helikoptre begynte i USA i 1990-årene. I de senere årene er observasjoner av sorte helikoptre blitt vanlig i Norge. Få har skjønt hva de sorte helikoptrene egentlig bedriver, og for myndighetene er temaet TABU. Sorte helikoptre ble observert over Østlandet om ettermiddagen da Utøya-tragedien fant sted. Men sorte helikoptre yter ikke assistanse.

Om BLACK HELICOPTER-fenomenet

Black Helicopters («Sorte helikoptre»)  fikk først særskilt oppmerksomhet etter en rekke observasjoner av fenomenet i USA i 1990-årene.

Sorte helikoptre i lav høyde som ingen helt skjønner hva holder på med

Mangelen på informasjon fra myndigheter og media (black helicopter blackout) om hva som var oppgavene til black helicopters førte til en rekke spekulasjoner rundt fenomenet.

Med tanke på at helikoptre anses for å være transportmidler for å tilbakelegge distanser «fra punkt A til punkt B» er det påfallende hvor ofte sorte helikoptre ser ut til å være ute på «surre-oppdrag», der de gjerne flyr rundt eller frem og tilbake i lav høyde med «allverdens tid» uten at noen helt skjønner hvorfor.

http://www.youtube.com/watch?v=UhVMC8v89H4

Black helicopter-fenomenet har funnet veien til kunsten:

Black helicopters i kunst og musikk

Black helicopters inngår også i konspirasjonslitteraturen:

Jim Keith, forfatter av Black helicopters-bøkene (I og II) døde i en alder av 49 år i 1999; året etter at BH II-boka kom ut. Dødsårsaken var komplikasjoner i etterkant av en rutinemessig kneoperasjon

 

Wikipedia har også en artikkel om black helicopter-fenomenet.

Sorte helikoptre rapportert av norske lokalmedia

 

Sorte helikoptre sirklet rundt Bastøferga mens mannskapet moret seg med å skremme passasjerene. Myndighetene gav ingen informasjon om hva helikoptrene bedrev.

 

Drammens Tidende rapporterte om at politet hadde satt inn politihelikopter for å jakte på hyttetyver på Hyggen. Hva kan sies om en slik prioritering – sett i lys av at polithelikopter ikke ble benyttet for å stanse Utøya-terroristen 22. juli?

Observasjoner rundt Oslofjorden og Tyrifjorden sommeren 2011

smurfen sier:

26. 05. 2011 kl. 15:30

Sist uke så var det 2 sorte umerkede helikoptre som fløy i lav høyde over huset her med ca 50-60 m lange kabler på slep med en sort klump på enden, så nesten ut som et slag lodd

Den økte militære aktiviteten siste tiden tyder uansett på at noe er på gang……

 

Observasjon fra Konnerud

3 sorte helikopter over Konnerud i Drammen retning kongsberg ca. kl 18:00.


Maarit M. Hanssen sier:

26. 05. 2011 kl. 20:18

De fløy her over Kobbervikdalen i Drammen ved seks tiden, ja. Jeg reagerte på at de fløy så lavt og det bråkte voldsomt. Drammens Tidende har en bortforklaring hvor avisen skriver at politihelikopter var i aksjon på denne tiden:
http://dt.no/nyheter/helikopterjakt-pa-hyttetyver-1.6264832
Fra tid til annen opplever jeg sorte helikoptere her i Kobbervikdalen i Drammen

 

Likorm sier:

31. 05. 2011 kl. 09:20

Oslo Vest Røa 31.05.2011 kl 10.05
Sort trommehinnevibrerer (helikopter) sneier hustakene i en sveipene bevegelse. Jeg flippet selvfølgelig fingeren da disse technofascistene ligger så lavt at de umulig kunne ha unngått å se meg. Jeg hadde ikke iritert meg over dette hadde det ikke vært for at dette nå har pågått i 3 måneder.

 

ye sier:

03. 06. 2011 kl. 22:23

Ståkete helikopter står dønn stille i 5 minutter nøyaktig fra kl.23.00 til 23.05
rett over et villaområde i Oslo nå ikveld, før det sakte fløy videre derfra.

Det kan vel ikke være at de nå har satt inn styrkene for søk etter “villa-tyver” à la søk etter “hytte-tyver” i Drammen?

Eller er det en annen søk forklaring Forsvaret har på lager?

Vedkommende target må ihvertfall ha merket beSØKet tydelig, da bråket kunne høres godt i omegn og helikopteret sees klart i den skyfrie sommerhimmelen.

 

Observasjoner fra Lier

«Jeg bor i vakre Lierdalen utenfor Drammen, har nå vært hjemme noen måneder grunnet fedrepermisjon. Min kone hadde sin permisjon før meg.

Under denne tiden observerte vi fra mars/april til juni, 2 stk. militærhelikoptre som kom inn fra Drammen, relativt jevnlig. Vi har bodd her i mange år, men aldri tidligere observert militær aktivitet i området.

Det er veldig mye flytrafikk i området, stort sett små sivile, men disse helikoptrene fløy den samme ruten hele tiden, mot Sylling og Holsfjorden, som er en del av Tyrifjorden. Helikoptrene liknet på typen Bell.

Noen få ganger landet ett av helikopterne  på andre siden av dalen ikke så langt fra oss, men stort sett mot fjorden, og ikke lang tid etterpå fløy de tilbake igjen retning Drammen.

Dette er kanskje tilfeldig men ville informere for kanskje å fylle inn noen biter i puslespillet.

Det som er interessant er at på kvelden den 22 juli, kanskje 7-8 tiden eller litt tidligere, fløy de samme helikoptrene samme rute igjen, men da kom de tilbake en del senere. Til info fløy ambulansehelikoptrene skytteltrafikk rett over vårt hus.»

 

Sorte helikoptre som fløy den 22. juli

I dette video-intervjuet rapporterer et vitne at han observerte sorte helikoptre som fløy ved Utøya mens terroren pågikk:

 

Ifølge Forsvaret ankom sorte helikoptre Utøya kl. 19.30 den 22. juli – dvs. en time etter at massdrapsmannen var blitt pågrepet; Sorte helikoptre yter ikke assistanse.
Forsvaret var såre fornøyd med sin bistand til politiet under terrordramaet på Utøya den 22. juli, til tross for at Forsvaret ikke løftet en finger for å stanse massakren mens den pågikk. Er forklaringen at et økende antall høyere offiserer åpenbart er rammet av «schizofreni» eller er forklaringen simpelthen at «SORTE HELIKOPTRE YTER IKKE ASSISTANSE»…?

 

Hans Gaarder

Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning og mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre.

Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på skjulte maktstrukturer, utenomjordisk liv og helse (Teoretisk Fysiologi og vaksiner).

Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

73 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Ulven
Ulven
Abonnent
11 år siden

Kanskje Utøya-massakren var en black ops black helicopter-utført operasjon der de andre skytterne kom til Utøya og ble fraktet fra Utøya i sorte helikoptere som tilhører Norges militære etterretning / CIA?

Det ble jo rapportert om at det var flere helikoptere i lufta mens skytingen pågikk enn det ene som tok bildet av ABB på odden med hevet gevær.

Med «beskyttere» som Norges militære etterretning med sine sorte helikoptere, hva skal vel Norge med fiender? Dette bør være et tankekors for maktpartiet Arbeiderpartiet, siden det var deres nye generasjon av politikere som ble rammet på Utøya.

Sagitta
Sagitta
Abonnent
Svar til  Ulven
11 år siden

På Dagsrevyen har vi sett skadede på Sunnås sykehus med mange skuddskader fra mange treff, men som enda ikke var dødelige. Kan det være mulig at noen av disse ble truffet av salver fra luften og at det derfor måtte skytes flere skudd da det er vanskelig å skyte fra bevegelig fly mot bevegelig mål. Har vanskelig for å forstå hvor vanskelig det må ha vært for ABB å treffe mennesker på kloss hold.

MortenB
MortenB
Abonnent
11 år siden

Her i Norge tenker vi at «vi syns synd på alle de landene som var under koloni-styre og er glade i dag for at dette er avviklet» …. Ja, det er bare et lite problem med dette. I et Afrikansk koloniland visste alle i hele landet hvem de var underlangt og kunne ivertfall forholde seg til problemet. Her i Norge er vi en Amerikansk koloni (ja, USA er jo også en koloni av England, som er en Israelsk koloni) uten at at dette er generell folke-kunnskap og alle mener at vi Nordmenn kan bestemme over eget land. Men kan vi det ? Jeg tror ikke vi kan bestemme omtrent noe som helst snart, ikke de produktene vi kjøper eller hvilke kjemiske stoffer vi skal holde borte fra oss. osv.. I et litt større perspektiv :

* Norge kan ikke bestemme at oljefondet skal investeres andre steder enn eliten sine bedrifter.
* Norge kan ikke bestemme å kjøpe jagerfly fra andre enn USA.
* Norge kan ikke melde seg ut av NATO, selv om NATO nå er Nazi angrepspakt og ikke en forsvarspakt.

Og listen er lang… Som sagt før mener jeg Norge bør si fra seg utdelingen av Nobels fredspris. Kun et land som fremmer fred og menneskelighet kan gjøre dette.

Ulven
Ulven
Abonnent
11 år siden

Skremmende likheter mellom Utøya og Columbine massakren:

WHY where Law Enforcement officials ORDERED, by FBI and ATF officers-in-charge, to NOT enter the building until AFTER the shooting stopped?

Why where FBI, ATF, CIA, NSA and NATO spooks on the scene at Columbine literally within minutes of the (beginning of) shootings?

BECAUSE they knew about it before hand and where prepared and ready to go, parked only a mile or two away. (6) Not one so-called law enforcement official entered the school during the shooting.

Instead, they cowered outside behind fire engines like the compromised cowards and traitors that they really are.

Not ONE round was fired by a Law Enforcement official. (7).

Perhaps the single most-crucial of such is simply this: there is NO DOUBT that OTHER GUNMEN besides Eric Harris and Dylan Klebold were also perpetrators of the slaughter. No doubt whatsoever.

http://www.think-aboutit./News/TRUTHaboutwhathappenedatColumbine.htm

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Ulven
11 år siden

Referert lenke er feil, skal være: New Columbine Witness Speaks Out http://www.think-aboutit.com/News/TRUTHaboutwhathappenedatColumbine.htm

Sagitta
Sagitta
Abonnent
Svar til  Ulven
11 år siden

Franklin D. Roosevelt
«In politics, nothing happens by accident. If it happens, you can bet it was planned that way.»

PST
PST
Abonnent
11 år siden

Hahahahaahhahha, nå driter Nyhetsspeilet seg ut. Oh my fucking god!

Forsvaret driver med øvelser heletiden, med «blackops helicoptere», har vært med på lav kjøring _MANGE_ ganger selv, rundt hele vestfold i over 200km/h veldig lavt! Og det gjør de alle hverdager + ekstra øvelser.

Har ingen her på Nyhetsspeilet vært inne til førstegangstjeneste i forsvaret? Ingen har noe med hva forsvaret gjør på øvelser, det er hemmeligholdt selvfølgelig. Hvis ikke hva er vitsen med et forsvar?

Dere konspirasjonsfreak når nye høyder av idioti. *Facepalm*

SLUTT Å HA SÅ NOIA FOR ALT SOM SKJER RUNDT DERE!!!!

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  PST
11 år siden

I dagens samfunn med et avansert forsvar, er det mildt sagt oppsiktsvekkende at forsvaret ikke stiller opp når landet blir angrepet. Hele saken har allerede mye inkonsistens mellom hittil offisiell forklaring og reelle forhold vist i offentlig tilgjengelige vitneutsagn og videoer, og overvåkingsvideoene er ikke offentliggjort selv om det er helt ufarlig hvis den hittil offisielle forklaringen er riktig. Foreløbig status: Råttent opplegg, de finner ikke sammenhengene i kvaliteten i hode og sjel hos A B Breivik

Bioshoot
Bioshoot
Abonnent
Svar til  Falcon
11 år siden

Ey, glansvask! Forsvaret har en oppgave å beskytte Norge imot fremmede makter.
Terrorangrepet den 22. juli var ikke ett angrep fra en fremmed makt/annet land, ergo forsvaret skulle kun bistå Politiet om de trengte hjelp.

Ja, forsvarspolitikken vår suger,men kanskje du skulle sette deg litt mer inn i den før ut uttaler deg mer? ;)

merlu
merlu
Abonnent
Svar til  PST
11 år siden

Å si at nyhetsspeilet driter seg ut er som å si at Youtube/Google driter seg ut pga. rickrolls xD Nyhetsspeilet er et medium; IKKE en kilde! Akkuat som Youtube ..og hvilken noia er det du snakker om? Vi oppegående mennesker klarer å holde hodet kaldt og hjertet varmt selvom vi skjønner at det er noe fryktelig galt ;)

Bioshoot
Bioshoot
Abonnent
Svar til  merlu
11 år siden

Vel, når jeg ser på siden her og alt MØLET dere har postet, så vil jeg hvertfall ikke si at dere er oppegående. ;)

Forundrer meg ikke om PST overvåker sidene her.

Thor
Thor
Abonnent
Svar til  PST
11 år siden

Isåfall er du fargeblind,ordblind og kan ikke militærtærmen..i fredstid over bebodd område er det strengt forbudt med lavtkjøring av helikopter selv i øvelse,det skjer kun inne i øvelsens område…Facepalm PST..Insignia på et militærhelikopter er siffer nr-bokstav + Nor på siden,..har du vært i forsvaret?

PST
PST
Abonnent
Svar til  Thor
11 år siden

Der tar du feil kompis! :) Har vært med på det selv! Så slutt å snakk om ting du ikke VET.

Bolla
Bolla
Abonnent
Svar til  PST
11 år siden

«Forsvaret driver med øvelser heletiden, med «blackops helicoptere», har vært med på lav kjøring _MANGE_ ganger selv, rundt hele vestfold i over 200km/h veldig lavt! Og det gjør de alle hverdager + ekstra øvelser.»

Kan du da fortelle hvorfor ikke disse helikoptrene med godt trent mannskap. Antar de er det, siden de ifølge deg trener HVER DAG, ikke var i luften under massakren?

Hvorfor ikke sende et av disse helikoptrene, et overvåkingsfly, eller eventuelt et F-16 i lav høyde over Utøya for å se om det foregikk noe spesielt der?

Ifølge deg flys det jo nærmest kontinuerlig militære helikoptre i området uansett liksom.

PST
PST
Abonnent
Svar til  Bolla
11 år siden

Tror ikke du har helt skjønt hva jeg mente. Piloter fra Rygge øver alle hverdager. De setter ikke et helt godt trent mannskap med styrker inne i helikopteret fordi piloten skal trene på å fly helikopteret.

Sende et F-16 fra Bodø/Ørlandet til Utøya fordi man «trodde det foregikk noe spesielt der»… *Facepalm* Hva skulle et F-16 fly gjort på Utøya, uansett? Susa forbi i 1000km/h og ropt ned til Breivik?

Bolla
Bolla
Abonnent
Svar til  PST
11 år siden

Så en av disse godt trente helikopterflyverne kunne ikke dratt rævva si og helikopteret med på et sldri så lite sveip over utøya?

Hva med mannskapet på politihelikopteret som fikk beskjed om at helikopteret ikke skulle i lufta, og at deres tjenester ikke var ønsket?

Og selvsagt er ikke jagerfly brukende til å skaffe seg oversikt over et mål på bakken…

Hva med andre flyvende objekter som er innenfor landets grenser?

Uansett, jeg forstår hva du sier.

Men det er jo litt besynderlig at disse helikoptrene som er ute og flyr hver dag ikke kunne klare å gjøre noe nyttig for en gangs skyld.

Bioshoot
Bioshoot
Abonnent
Svar til  Bolla
11 år siden

Norge var ikke under angrep av en fremmed makt, ergo forsvaret hadde ikke noe de skulle ha gjort før Politiet hadde bedt dem om assistanse. ;)

Oxford
Oxford
Anonym
Svar til  PST
11 år siden

Skulle nesten tro PST er en profil laget for å øke antall kommentarer her på speilet. :) Minner veldig om Darth Reidar eller hva han het. Bare faenskap og sjikanering. Jaja.. nokså underholdene i det minste.

Har selv sett black choppers og umerkede helikopter på Karmøy noen ganger. Men det jeg reagerer mest på er all flytrafikken som foregår om natten. Det har økt betraktelig de siste årene.

Bioshoot
Bioshoot
Abonnent
Svar til  Oxford
11 år siden

Nattflyging? ;)
lol, logikk, lol

Sagitta
Sagitta
Abonnent
Svar til  PST
11 år siden

I min tid i Forsvaret hadde vi observatører fra østblokken med på selve øvelsen. De ble fraktet rundt for å inspisere alt det vi øvde på. Intet hemmelighold den gang.

Larus
Larus
Abonnent
Svar til  PST
11 år siden

At Forsvaret øver med sine Bell-helikoptre tror jeg alle forstår PST (og de andre helikoptertypene selvsagt). Men i 2011 har jeg sett aktivitet fra min hytte i Vest-Telemark som jeg aldri har sett før. Flere ganger har jeg sett grønnmalte Bell-helikoptre, to og to som har kommet fra øst og gått vestover i randsonen av Hardangervidda. Virker som det har vært Luftforsvarets helikoptre, men aktivitetsmengden dette året har som sagt vært unik. For noen uker siden så jeg imidlertid to helikoptre som fløy etter hverandre lavt over et stort vann langs hele lengden av vannet. Det bakerste var den vanlige grønnmalte Bell, mens det forrerste var av en type jeg aldri har sett før og som garantert ikke tilhører det norske Forsvaret. Sortmalt, og atskillig større enn en Bell. Skulle likt å vite hva de egentlig drev med.

Larus
Larus
Abonnent
Svar til  Larus
11 år siden

Jeg har kikket litt rundt på nettet på ulike helikoptertyper. Det sorte helikopteret jeg så hadde en ting som skilte det ut, nemlig at halerotoren var omkranset av en rund ramme slik at det blir en sirkelform på hele halerotoren. På fagspråket kalles dette visstnok en «Fenestron (or fantail, sometimes called «fan-in-fin»)».

Nesepartiet var spisst i motsetning til det butte hos Bell SP 412 som det norske forsvaret har. Helikopteret var betydelig lenger enn en Bell, noe pga. det spisse nesepartiet, men også selve flykroppen virket større.

Det kunne f.eks ligne på et Eurocopter type EC 155, se http://en.wikipedia.org/wiki/Eurocopter_EC_155
Jeg sier ikke at det var et slikt, men bare for å gi en ca. ide om hvordan det så ut.

Jeg så på det i kikkert, men husket dessverre ikke å legge merke til ev. kjennetegn på det, og jeg hadde heller ikke kamera tilgjengelig. Er det noen som har sett et helikopter som ligner på det jeg har beskrevet her og sortmalt? Hva slags helikoptertyper har dere sett utenom Bell?

En annen ting som var påfallende er at de fløy ekstremt tett, og hastigheten virket fhv. lav, jeg vil tippe rundt 200 km/t sånn cirka. Høyden over vannet tipper jeg til ca. 200 m, basert på at de fløy i skyggen av et fjell som er mye høyere.

TheTsar
Abonnent
Svar til  PST
11 år siden

Jeg vet ikke om du kjenner til Genev konvensjonen eller andre militære inngåtte avtaler. I disse er det spesifisert at «MIlitært personell skal være merket TYDELIG». Hvis ikke anses det å være spionvirksomhet som ikke beskyttes av nevnte konvensjoner.
mener du at det Norske forsvaret øver på å spionere på egen innbyggere, i så tilffelle er du den sterkeste bevisføreren for nettopp det nyhetsspeilet her fremlegger. Du beviser påstanden med ditt innlegg.
OG, syns du ikke det er påfallende at militæret hadde spionhelikpotere på øvelse over Utøya 22. juli?
OG, er det ikke brudd på norsk lov å utføre militærøvelser over tettbygde strøk? (Jeg anser Drammen og Lier som tettbygde strøk)
Desutten er det en kjensgjerning her at nyhetsspeilet ikke her kommer med påpstander. de kommer med antydninger og spørsmål, som du femlegge rbevis for!

Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

Anser det som mulig, sannsynlig, at norske forhold innen politikken er lik eller ganske lik japanske forhold:

Benjamin Fulford on International Premium, english subtitles, International Premium 2011 Dec 20 Eng sub http://www.nyhetsspeilet.no/2011/03/japan-truet-med-jordskjelv-av-nwo/comment-page-28/#comment-78993

Dommer over Alle
Dommer over Alle
Abonnent
11 år siden

Du store min. Hvor full, eller gal må man være for å komme med sånne idèer, og teorier? Jeg er rett og slett imponert over fantasien, og ikke minst den fabelaktige dokumentasjonen. Men kjør på for all del, jeg lar meg underholde i høyeste grad :D

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Dommer over Alle
11 år siden

Du har ikke sett over vitnemål og videoer som er lagt ut på forskjellige sider på internettet, ingen tvil om at den forklaringa som hittil har blitt offentliggjort er fullstendig feil,. Regjeringa, kommisjonen, PST og massemedia med fler sliter mye med denne, og verre kommer det til å bli hvis de ikke skjerper seg og gjør en profesjonell og seriøs innsats. Du må ta deg tid til å undersøke grundig, ikke bare kritisere uten noe som helst grunnlag. Hvis ikke nevnte parter klarer jobben, kommer løsninga på saken høyst sannsynlig fra utlandet etter en tid,, inklusive anmeldelser og krav om arrestasjoner

ye
ye
Abonnent
11 år siden

Joda, helikoptere yter assistanse så det monner!
Se bare hvor heldige de blir i Storbritania på nyåret.
De eventuelt bekymrede borgerne i Storbritania kan nå snart føle seg trygge fra: motorister, protestanter, eple-tyver og ulovlig dumping.

Flotte nye droner med høyoppløselig kamera med gode shots fra 20 000 fot vil kunne passe godt på alt som skjer på bakkenivå. Alt fjernstyrt fra en kommandosentral med full oversikt og integrert i en kommandolinje for uttrykning fra den rette instans til å «ta ut» forbryteren.

Og ikke nok med at de blir tilgjengelig for grensepolitiet og det ordinære politiet også, men andre uspesifiserte etater (hvilke det nå måtte være? hmm..MI5, kanskje?) vil kunne gjøre seg nytte av de nyutviklede helautomatiske flyvende objekter til glede for alle innenfor autoritære myndigheter som er sårt trengende for etteretningsinformasjon om det som skulle røre seg i befolkningen.

http://www.upi.com/Top_News/World-News/2010/01/23/Spy-drones-will-monitor-UK-citizens/UPI-31351264292495/

Så godt at vi har samfunnsanvarlige, bevisste myndigheter til å passe på borgerne sine. Pengebesparende er også med droner. Og da kan overvåkningen mot farlige, skumle elementer effektiviseres i samme slengen.
Hvordan går forresten arbeidet med å finne droneflyplassen i Norge? Ble det noe av Røros som base, hvor tidligere sjef for NATO-operasjoner i Norge var på inspeksjon?
Tryggheten lenge leve!

Dommer over Alle
Dommer over Alle
Abonnent
11 år siden

Nå var ikke min kommentar rettet til deg Falcon, men egentlig til artikkelforfatter. Det ble bare litt feil posting her. Men likevel lurer jeg på hvor dere tar alt fra, og om dere virkelig tar alle disse fiffige youtube-videoene for god fisk? Jeg er kanskje i overkant kritisk her, men jeg føler liksom ikke at det har kommet frem noe her på denne siden som kommer til å rokke ved verdenshistorien, eller i det hele tatt kan bevise at noe er annerledes enn som tidligere bevist av vitenskapsmenn eller forskere…

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Dommer over Alle
11 år siden

Som sagt ligger det mye på mange nettsteder, enhver må ta seg tid til å lete, en eller annen kommer vel med en omfattende presentasjon med tiden. Frivillige får ikke betaling slik som de gjør de som undersøker hode og sjel hos A B Breivik i månedsvis, hvor det garantert er lite eller ingenting nyttig å finne ifm saken. Om videoer er i youtube eller vises på TV-skjerm, det kommer på ett ut, de er så og si umulig å forfalske, og ord som blir sagt av vitner er også god nok kvalitet

ye
ye
Abonnent
11 år siden

Enerverende nærgående helikopter. I hvilket oppdrag?
Air Stalked and Helicopter Harrassment
http://www.youtube.com/watch?v=-Y6xCc1SRCw

Advarsel for de skeptiske: Dette er en «fiffig-god fisk-youtube-video» på høyde med NRK opptak.

Dommer over Alle
Dommer over Alle
Abonnent
Svar til  ye
11 år siden

Etter å ha sett denne videoen, så føler jeg vel ikke akkurat at brikkene faller på plass. Det eneste jeg ser klart ut fra den, er at fyren som filmer har et relativt brukbart kamera. Men for all del, jeg lar meg fortsatt imponere av at fantasien ikke har noen som helst grenser. Likevel skal det være sagt at den dagen dere kommer med noe håndfast, og virkelig kan bevise at verden blir bedratt, så skal jeg være den første til å bøye meg i støvet og gratulere…

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Dommer over Alle
11 år siden

Den videoen har hovedsaklig ikke noe å gjøre med aktuell sak, så kanskje best å la være å bruke tid på å kommentere, bortkasta arbeid

Som ca sagt, ‘Dommer over Alle’, du må selv gjøre en innsats med å lete via f.eks. google, ingen får ikke alt gratis her, det er et samarbeidsprosjekt utført av frivillige.

Oxford
Oxford
Anonym
Svar til  Dommer over Alle
11 år siden

Hei Dommer over alle. At verden blir bedratt, det kan jeg love deg. Virker som du er her for å se om du kan lære noe. Og ikke kun for å latterliggjøre, slik som mange skeptikere. Det er et bra utgangspunkt.
Det er utrolig hva som dukker opp når man graver. Det kan lønne seg å bruke litt tid før man kommer frem til en konklusjon. Dette berømte kaninhullet er veldig dypt.

Sannhetssøkerene har veldig godt av å ha saklige skeptikere rundt seg for å holde beina på bakken :)
Dette maset med at youtube-videoer ikke kan brukes til noe begynner jeg å bli ganske lei av å høre om. Tenk nå litt da.

En annen ting ; Hvilken kilde godtar du i forhold til håndfaste beviser?
En skeptiker har ofte et syn som sier at hvis noe er viktig nok eller bra nok, så vil det bli fanget opp og presentert i Main Stream Media. Mitt syn er at dette er langt ifra virkeligheten.

Beklager litt rotete formuleringer og språk. Ikke helt våknet enda etter en sen julekveld :)

Ha en fin jul videre!

Dommer over Alle
Dommer over Alle
Abonnent
Svar til  Oxford
11 år siden

Jo takk, og for all del. Jeg er åpen for alt som er så tydelig at jeg kan se det med mitt blotte øye uten at jeg må trekke egne konklusjoner og lage idèer ut fra det. Så håndfast bør det være for at jeg skal bite på en alternativ forklaring til diverse hendelser i verden i dag.
At vi blir bedratt av ledere/politikere er jeg selv heller ikke i tvil om, så der var jeg nok litt for snar med kommentaren. Men jeg tror ikke vi blir styrt av en NWO eller Illumunati, eller hva dere nå vil kalle det. Der har jeg mine egne teorier og forholde meg til, men det behøver ikke å komme inn på her.
Main stream media er vel ikke den rette kilden for korrekt viten uansett, ettersom dagens tidsskrifter stort sett er bygd opp rundt tabloidnyheter, og tjener fett på sjokkerende overskrifter og sannheter med ymse modifikasjoner som blir pyntet på og utvannet etterhvert. Men jeg setter min lit til vitenskap og faktiske hendelser som kan bevises og dokumenters på ene eller annen slags måte. Og da hjelper det ikke og komme med en video av et helikopter som svever rundt et ulykkessted, eller en alien som er observert i ei steinrøys et sted… ; Mulig jeg er like diffus i min formulering, og for all del sammensetning, men ettersom jeg har inntatt ei hel flaske akevitt i natt, og fortsatt ikke sovet, så håper jeg på forståelse for det :D

Oxford
Oxford
Anonym
Svar til  Oxford
11 år siden

Hehe. Du har min forståelse :)
Skjønner godt hva du mener og er forsåvidt enig med deg. Beviser kommer godt med i en diskusjon. Men man må være åpen for at forskning er politikk.

En annen ting som kommer godt med er å zoome ut, og prøve å se hele bildet. Det er ikke alltid alt kan sees med det blotte øye.

Oxford
Oxford
Anonym
Svar til  Oxford
11 år siden

En annen ting som jeg vil nevne er at når jeg bytter ut begrepet NWO med globalisering eller globaliserings-elite, så hører folk mye mer etter.

De er vel såpassa nært beslektet at det må være lov.
Begrepet NWO er nærmest blitt ett kokko-ord på lik linje med å nevne David Icke til skeptikerene.

evilbug
evilbug
Abonnent
Svar til  Dommer over Alle
11 år siden

Jeg skjønner ikke helt hva du »syter» over. Hvor mye oppmersomhet forlanger du egentlig? Skal vi sitte med teskje og »mate» deg med linker og informasjon opp i mente resten av julen?
At myndighetene i diverse land har tatt i bruk »Black Helicopters» er da overhodet ikke noe nytt. De nyeste som det britiske politiet bruker. har utrolig avanserte infrarøde kameraer med kanskje enda mere avanserte elektroniske filtere, som faktiskt gjør at de kan se igjennom vegger inne i hus. Nei, dette er ikke løgn!
Det var nok nettop dette helikopteret gjorde i denne videoen – tittet inn en eller annen plass.

Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

En digresjon

For noen tiår tilbake hadde mange blitt forbanna og sagt fra når et vanstyre og uprofesjonelt arbeid var utført i offentlige etater, slik som vi ser idag ifm mange saker, også den som artikkelen ovenfor omhandler. De som har studert litt om mindcontrol kan forstå hvorfor folk flest ikke reagerer idag før noen bryter seg inn i huset deres, og knapt da også, fortsetter utviklinga slik så blir det vel til at innbruddstyver og sogar mordere får server kaffe og kaker

Overvåkningssamfunnet er hovedsaklig ren business. Når regjeringer kommer med patriot act og tilsvarende for å overvåke alle og enhver på grunnlag av terroraksjoner som i realiteten var falskflagg arrangerte massakre, da er det lett for de å få alskens selskaper til å gni seg i hendene og tjene milliarder av dollar på salg av såkalt sikkerhetsutstyr, og alt tullet må betales av alle over skatteseddelen, i realiteten et grovt tyveri. De har gjort det samme som nazi-Tyskland og kommunist-Sovjet gjorde, lurte alle og enhver, skjedde forsåvidt i mange land samtidig.

Det er oppsiktsvekkende at folk flest ikke blir forbanna og sier fra, årsaker ref. mindcontrol med fluor, tilsetningsstoffer, stråling fra radarer, kommunikasjonsantenner, mobiltelefoner, gmo mm. For de som er fersk i faget, google mk-ultra http://www.google.no/search?q=mk-ultra som en forsiktig start, det man finner offentliggjordt er småtterier ift det som militære kompleks opererer med idag. Som sagt, for noen tiår tilbake hendte det at man så sinte folk, som naturlig er. Nå kan jeg ikke huske å ha sett noen av sorten på veldig mange år, vi går alle mer eller mindre rundt som zombier i så måte. Ikke gidder folk flest å engasjere seg heller, de lystrer stort sett, også når de blir bedt om å gjøre noe for gjennomkorrupte entiteter.
*
9/11 and related: Intelligence reports http://abeldanger.net/ Technical documentation http://ae911truth.org/

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
11 år siden

Et lite tillegg, ja, vi er mindcontrolled, til de grader, det finnes detaljert informasjon om dette bl.a. i artikler og kommentarer andre steder på Nyhetsspeilet. For å bruke lite tid på dette nå, kan jeg bare nevne et eksempel, det finnes offentliggjordte patenter, som er i bruk, som kan styre og påvirke en hjerne på milevis avstand , og man skal merke seg at militær teknologi er mye mer avansert

I og med at det er 1. juledag, god jul til dere og deres :)

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Falcon
11 år siden
Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
11 år siden

DAVID ICKE & STEWART SWERDLOW MIND CONTROL THOUGHT POLICE.

ye
ye
Abonnent
11 år siden

Bruker militæretteretningen helikoptere med avansert mikrobølgeutstyr?
Hør dette intervjuet før det blir fjernet!
(varslet pga. kopirettigheter)
13. november 2010 ble mikrobølge-teknologi eksperten Barrie Trower intervjuet.
Han har jobbet i The Royal Navy siden 1960, begynte i avdelingen for Underwater Bomb Disposal Unit, delvis med Microwave Warfare og tidvis med radar.
Mikrobølge-teknologien var innvolvert i alle disse tre områder som han fikk grundig opplæring i.

http://www.youtube.com/watch?v=sSn22imou8Y&feature=youtube_gdata_player

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  ye
11 år siden

Ja, selvfølgelig er det høyst aktuelt med alskens militært utstyr på helikoptere og andre farkoster. I gulf-krigen brukte amerikanerne stråleutstyr som fikk tusenvis av irakiske soldater til å kaste fra seg våpenet og overgi seg uten motstand. Idag er den teknologien for mindcontrol blitt over 20 år bedre utviklet

Sagitta
Sagitta
Abonnent
Svar til  ye
11 år siden

Jeg svarte på innlegget ditt, men av en eller annen grunn er den ikke kommet inn på denne siden.

Uansett så skrev jeg at du skal se linken om «The Hidden Evil», State-Sponsored Terror Campains som bekrefter den lenken som ye la ut ovenfor: http://www.freedomfchs.com/thehiddenevil.pdf

Rapporten beskriver hvordan folk med mangelfullt utviklede sjelsevner torturerer uskyldige mennesker, med Directed Energy Weapons (DEW) slik at de enten blir syke, begår selvmord eller dreper de menneskene de tror står bak terroren. Det brukes fly, helikoptre og biler.

Her en er 2 timer og 18 minutter sending av det ye la ut vedr. bruk av mikrobølgevåpen/Directed Energy/DEW:

Sagitta
Sagitta
Abonnent
Svar til  ye
11 år siden

Jeg har lagt inn innlegg to ganger i kveld og ingen kommer inn. Er det SENSUR?????

Sagitta
Sagitta
Abonnent
Svar til  ye
11 år siden

Se linken om «The Hidden Evil», State-Sponsored Terror Campains http://www.freedomfchs.com/thehiddenevil.pdf som bekrefter den lenken som ye la ut ovenfor.

Rapporten beskriver hvordan folk med mangelfullt utviklede sjelsevner torturerer uskyldige mennesker, med Directed Energy Weapons (DEW) slik at de enten blir syke, begår selvmord eller dreper de menneskene de tror står bak terroren.

Her en er 2 timer og 18 minutter sending av det ye la ut vedr. bruk av mikrobølgevåpen/Directed Energy/DEW:

Jostein Wold
Abonnent
11 år siden

Vær nøye med alle former for informasjon, enten det er fra hverdagsmediaen, eller Zetagruppen eller hva det enn måtte være. Det finnes mye sannheter i de såkalte konspirasjoner, likså i vanlig nyheter vi også blir presentert. Vær kritisk uansett, men ikke svelg automatisk ting som passer inn i vårt egne bilde av den verden vi ønsker, eller frykter..ting er aldri sort/hvitt, det finnes et uendelig hav av nyanser imellom..
Noe av det viktigste å tenke på er kanskje: Sprer jeg frykt, eller kjærlighet, ved det jeg velger tro på..for mye består selvfølgelig av egenbasert tro, og bare det reflekterer en liten del av hele bildet. Hvorfor velge se konspirasjoner, frykt og paranoia i ALT! Hvorfor ikke velge lyset, se kjærligheten og potensialet til godhet i alle mennesker, uansett om det er Illuminati eller eller din skumle nabo;) Det er slik verden forandres, med godhet og medfølelse og kjærlighet..og en aktiv og dedikert tanke og livsstil til nettopp det..Men det må være ubetinget og uselvisk.

Oxford
Oxford
Anonym
Svar til  Jostein Wold
11 år siden

Helt enig i at man skal være kritisk til all informasjon. Selv om det kan være fristende å være litt mindre kritisk til det som passer inn i sitt eget lille univers. :)
Men sånn er det jo for de fleste.

Du skriver mye klokt Crusis. Jeg liker budskapet ditt. Men det krever veldig mye å leve slik. Å være ekte. Ikke være egoistisk. Dedikere livet til kjærlighet og lys. Forstår du hvor jeg vil? Det å ønske å være noe er ikke det samme som å være.Tenk på all passivitet dette innebærer. Balanse er vel et nøkkelord her.Det er alt for mange som har rotet seg laaangt inn i New Age tåka. Vi trenger ondskap for å forstå kjærlighet. Vi trenger sorg for å forstå glede osv. Men om valget står mellom hat og kjærlighet, så velger jeg kjærlighet. Det håper jeg de fleste gjør.

Er du en slik person som ser kjærlighet og potensial til godhet i alle?
Klarer du å leve slik du beskriver? Er du et sånt menneske som er helt ærlig med deg selv, lever på denne måten og lever et liv du elsker?
Jeg forstår hvor du vil og prøver selv å utvikle meg til et et bedre menneske hele tiden, men det er ikke akuratt lagt opp til at vi kan nyte livet på den måten.

Jeg prøvde et lite eksperiment for en tid tilbake der jeg unnlot å lese nyheter eller følge med på noe som helst av verdens problemer. Og ja, jeg følte meg mye lettere til sinns, men falt etterhvert tilbake til gamle lyster. :)

Jostein Wold
Abonnent
11 år siden

Takk for svar, det var et fint innspill.
Husk en viktig ting: Du er god nok som du er, jeg også, selv om vi begge har det vi mennesker liker kalle mangler eller feil..og det er greit:) Ingen er mer hellige eller viktige enn andre, mer opphøyet eller mer opplyst..vi er alle like opplyste, vi har bare glemt det ut.
Kjærlighet er ikke noe vi kan lete eksternt etter..det kan ikke finnes utenfor oss selv, selv om vi ofte tror det gjennom kjærester, eller hva det måtte være.
Vi ER kjærlighet, enten vi vil eller ikke..og den er i større grad i ferd med å bli mer bevisst seg selv i alle ting…og da blir vi også mer bevisst oss selv, kjernen i oss som vi ofte ikke vil vedkjenne oss.. så vi slenger på en eller annen maske istedet. Eller, vi bærer en ryggsekk fyllt med murstein, og selv om vekten tynger oss ned, nekter vi å slenge den fra oss..vi bærer med oss så mye lildelse, skapt av oss selv, som hindrer oss i å leve virkelig. Det er på tide for alle å slenge fra seg den tunge byrden.. vi fortjener alt godt, vi fortjener å nyte livet, på den måten du selv føler for. Og på veien skal vi gi medfølelse, kjærlighet i tanke og handling, til dem vi møter, helst dine verste fiender hvis du har noen av dem, så godt du kan ;) ..som regel er vi ofte vår egen verste fiende, så ikke glem å elsk deg selv også, det er lov.
Vær glad, gjør andre glad, Elsk, men også tørr å bli elsket tilbake. Det er jo egentlig så enkelt..:) Imorgen er det uansett en soloppgang i verden, verden snurrer rundt solen, og vi glir med vanvittige hastigheter gjennom uendeligheten…det er storartet, vidunderlig, føler du ikke det:) Jeg er heldig som lever nå, som har denne sjansen til å gi så mye godt, at ofte får jeg anfall av glede, som bryter ut i tårer..og jeg står bare der og skjelver..

Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

Så langt samme som skjer i ifm terrorsaken i Oslo, deception:

War is always by Deception http://www.youtube.com/watch?v=UoB80Yk9NYg&feature=player_embedded

FreeSoul
FreeSoul
Abonnent
11 år siden

Kven er med på innføring av anarki? :D

Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden
Ulven
Ulven
Abonnent
11 år siden

Politihelikopteret kunne fløyet opp skarpskyttere!

Den tidligere polititoppen Finn Abrahamsen mener politihelikopteret kunne utgjort en avgjørende forskjell under skytingen på Utøya.

Det er ingen tvil om at Norge har kun ett helikopter – Sverige har sju, og til alt overmål er det slik at det norske politihelikopteret står nokså mye på bakken.

De siste dagene har TV 2 snakket med flere frustrerte politifolk og politikere om politihelikopteret.

De sier det samme:

«Et politihelikopter kunne utgjort en vesentlig forskjell, og kanskje stanset Anders Behring Breivik tidligere.»

Helikopteret ville allerede vært over regjeringskvartalet da politiet fikk beskjed om skytingen klokken 17.26. Derfra tar det kun sju minutter å fly til Utøya.

http://www.tv2.no/nyheter/innenriks/-politihelikopteret-kunne-floeyet-opp-skarpskyttere-3551474.html

«Det norske politihelikopteret står nokså mye på bakken.» Men det ble altså mobilisert til innsats på kort varsel for å «jakte på hyttetyver på Hurumlandet»? Hmm – hmm

Jeg tror faktisk det der med politijakt på hyttetyver er komplett sprøyt. Trolig var det et sort helikopter som lokalavisene hadde fått beskjed om å «kamuflere» med litt sedvanlig media-løgn (for leserne er jo så dumme at de aldri oppfatter at de blir foret med skvalder likevel…)

Terje
Terje
Abonnent
11 år siden

«De siste årene er det gjort et økende antall observasjoner av sorte helikoptre over Norge, senest om ettermiddagen for Utøya-massakren. Hva de gjorde?»
Økende antall observasjoner av sorte helikoptre er kort sagt å forvente, alle forsvarets Bell helikoptre ble malt sorte for ikke så alt for lenge siden, grunnet utlandsoppdrag for nato!

De sorte helikoptrene er stasjonert på Rygge og Badufoss, det er forsvarets Bell 412. Før var de malt grønn, sort og brun., Under FN oppdrag på balkan ble flere malt hvite, da NATO oppdraget startet ble samtlige malt mørk oliven(nær sort). Merkingene -serienummer og nasjonalitet etc- er malt i sort for at det skal være vanskelig å se, men merket er de alle, det er de pålagt å være.

Hva de gjorde ved utøya vet jeg ikke, kanskje bare nysgjerrige når de først var ute å fløy? for det skjer!, men at de ikke var der da skytingen fant sted er naturlig da forsvaret ikke har konstant beredskap for å takle terror.
Derimot så bedriver de trening, og kan ofte observeres i lav høyde.
Hvorfor informerer ikke myndighetene før helikotrene kommer? Fordi det ikke er noe å informere om, det er en del av forsvarets daglige gjøremål, som det alltid har vært…

Lars-Roger Moe
Skribent
11 år siden

Apropos helikoptere:
Jeg så for et par dager siden noe jeg aldri har sett tidligere. To helikoptere som fløy rett over gården, i og for seg ikke så uvanlig da det er en naturlig trase innover og nordover fra Bodø forbi her, og det går nå og da Bell og Seaking forbi. Men, her om dagen flappet to ukjente mørke helikoptre forbi, side ved side, som til forvekslingligner det amerikanske CH-47D Chinook. Jeg har dog aldri sett dem i lufta i Norge før. Har noen peiling på hva de har her å gjøre?
http://www.boeing.com/history/boeing

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Lars-Roger Moe
11 år siden

Drammens Tidende har mottatt flere tips om aktivitet med militære fly og helikoptre i luftrommet over drammensregionen den siste tiden.
http://dt.no/nyheter/luftforsvaret-pa-ovelsestokt-1.6714574
http://dt.no/nyheter/forsvarets-afghanistan-helikoptere-over-i-lierdalen-1.6532854

Hva med å melde fra til lokalbefolkninen FØR dette skjer, så slipper eventuelle sarte mennesker kontakte for info?!?

Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

Psykiater vil tvangsmedisinere Behring Breivik http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/Psykiater-vil-tvangsmedisinere-Behring-Breivik-6738815.html

Vanlig rutine, det meste skal løses med medisiner. Hvordan skal medisinering av A B Brevik være et bidrag til løsning på saken, det vil neppe føre til offentliggjøring av ovevåkingsvideoene. Mildt sagt tragisk affære

« Forrige artikkel

USA-dronefly falt uskadd i Irans hender fra 40.000 fot

Neste artikkel »

Libya før og etter NATOs herjinger og den norske «firerbandens» delaktighet

73
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x