Sorte helikoptre yter ikke assistanse

15.9K visninger
4 minutter lesetid
73

Observasjoner av umerkede sorte helikoptre begynte i USA i 1990-årene. I de senere årene er observasjoner av sorte helikoptre blitt vanlig i Norge. Få har skjønt hva de sorte helikoptrene egentlig bedriver, og for myndighetene er temaet TABU. Sorte helikoptre ble observert over Østlandet om ettermiddagen da Utøya-tragedien fant sted. Men sorte helikoptre yter ikke assistanse.

Om BLACK HELICOPTER-fenomenet

Black Helicopters (“Sorte helikoptre”)  fikk først særskilt oppmerksomhet etter en rekke observasjoner av fenomenet i USA i 1990-årene.

Sorte helikoptre i lav høyde som ingen helt skjønner hva holder på med

Mangelen på informasjon fra myndigheter og media (black helicopter blackout) om hva som var oppgavene til black helicopters førte til en rekke spekulasjoner rundt fenomenet.

Med tanke på at helikoptre anses for å være transportmidler for å tilbakelegge distanser “fra punkt A til punkt B” er det påfallende hvor ofte sorte helikoptre ser ut til å være ute på “surre-oppdrag”, der de gjerne flyr rundt eller frem og tilbake i lav høyde med “allverdens tid” uten at noen helt skjønner hvorfor.

http://www.youtube.com/watch?v=UhVMC8v89H4

Black helicopter-fenomenet har funnet veien til kunsten:

Black helicopters i kunst og musikk

Black helicopters inngår også i konspirasjonslitteraturen:

Jim Keith, forfatter av Black helicopters-bøkene (I og II) døde i en alder av 49 år i 1999; året etter at BH II-boka kom ut. Dødsårsaken var komplikasjoner i etterkant av en rutinemessig kneoperasjon

 

Wikipedia har også en artikkel om black helicopter-fenomenet.

Sorte helikoptre rapportert av norske lokalmedia

 

Sorte helikoptre sirklet rundt Bastøferga mens mannskapet moret seg med å skremme passasjerene. Myndighetene gav ingen informasjon om hva helikoptrene bedrev.

 

Drammens Tidende rapporterte om at politet hadde satt inn politihelikopter for å jakte på hyttetyver på Hyggen. Hva kan sies om en slik prioritering – sett i lys av at polithelikopter ikke ble benyttet for å stanse Utøya-terroristen 22. juli?

Observasjoner rundt Oslofjorden og Tyrifjorden sommeren 2011

smurfen sier:

26. 05. 2011 kl. 15:30

Sist uke så var det 2 sorte umerkede helikoptre som fløy i lav høyde over huset her med ca 50-60 m lange kabler på slep med en sort klump på enden, så nesten ut som et slag lodd

Den økte militære aktiviteten siste tiden tyder uansett på at noe er på gang……

 

Observasjon fra Konnerud

3 sorte helikopter over Konnerud i Drammen retning kongsberg ca. kl 18:00.


Maarit M. Hanssen sier:

26. 05. 2011 kl. 20:18

De fløy her over Kobbervikdalen i Drammen ved seks tiden, ja. Jeg reagerte på at de fløy så lavt og det bråkte voldsomt. Drammens Tidende har en bortforklaring hvor avisen skriver at politihelikopter var i aksjon på denne tiden:
http://dt.no/nyheter/helikopterjakt-pa-hyttetyver-1.6264832
Fra tid til annen opplever jeg sorte helikoptere her i Kobbervikdalen i Drammen

 

Likorm sier:

31. 05. 2011 kl. 09:20

Oslo Vest Røa 31.05.2011 kl 10.05
Sort trommehinnevibrerer (helikopter) sneier hustakene i en sveipene bevegelse. Jeg flippet selvfølgelig fingeren da disse technofascistene ligger så lavt at de umulig kunne ha unngått å se meg. Jeg hadde ikke iritert meg over dette hadde det ikke vært for at dette nå har pågått i 3 måneder.

 

ye sier:

03. 06. 2011 kl. 22:23

Ståkete helikopter står dønn stille i 5 minutter nøyaktig fra kl.23.00 til 23.05
rett over et villaområde i Oslo nå ikveld, før det sakte fløy videre derfra.

Det kan vel ikke være at de nå har satt inn styrkene for søk etter “villa-tyver” à la søk etter “hytte-tyver” i Drammen?

Eller er det en annen søk forklaring Forsvaret har på lager?

Vedkommende target må ihvertfall ha merket beSØKet tydelig, da bråket kunne høres godt i omegn og helikopteret sees klart i den skyfrie sommerhimmelen.

 

Observasjoner fra Lier

«Jeg bor i vakre Lierdalen utenfor Drammen, har nå vært hjemme noen måneder grunnet fedrepermisjon. Min kone hadde sin permisjon før meg.

Under denne tiden observerte vi fra mars/april til juni, 2 stk. militærhelikoptre som kom inn fra Drammen, relativt jevnlig. Vi har bodd her i mange år, men aldri tidligere observert militær aktivitet i området.

Det er veldig mye flytrafikk i området, stort sett små sivile, men disse helikoptrene fløy den samme ruten hele tiden, mot Sylling og Holsfjorden, som er en del av Tyrifjorden. Helikoptrene liknet på typen Bell.

Noen få ganger landet ett av helikopterne  på andre siden av dalen ikke så langt fra oss, men stort sett mot fjorden, og ikke lang tid etterpå fløy de tilbake igjen retning Drammen.

Dette er kanskje tilfeldig men ville informere for kanskje å fylle inn noen biter i puslespillet.

Det som er interessant er at på kvelden den 22 juli, kanskje 7-8 tiden eller litt tidligere, fløy de samme helikoptrene samme rute igjen, men da kom de tilbake en del senere. Til info fløy ambulansehelikoptrene skytteltrafikk rett over vårt hus.»

 

Sorte helikoptre som fløy den 22. juli

I dette video-intervjuet rapporterer et vitne at han observerte sorte helikoptre som fløy ved Utøya mens terroren pågikk:

 

Ifølge Forsvaret ankom sorte helikoptre Utøya kl. 19.30 den 22. juli – dvs. en time etter at massdrapsmannen var blitt pågrepet; Sorte helikoptre yter ikke assistanse.
Forsvaret var såre fornøyd med sin bistand til politiet under terrordramaet på Utøya den 22. juli, til tross for at Forsvaret ikke løftet en finger for å stanse massakren mens den pågikk. Er forklaringen at et økende antall høyere offiserer åpenbart er rammet av “schizofreni” eller er forklaringen simpelthen at “SORTE HELIKOPTRE YTER IKKE ASSISTANSE”…?

 

Hans Gaarder

Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning og mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre.

Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på skjulte maktstrukturer, utenomjordisk liv og helse (Teoretisk Fysiologi og vaksiner).

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

73 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Olav Olesønn
Olav Olesønn
Anonym
8 år siden

Sorte helikoptre brukes til å scanne den unike hjerneresonansen til den eller de det skulle være. Når denne er definert kan man bruke en bærebølge som er en analog dvs. hørbar frekvens øverst i det hørbare registeret og likner på tinnitus. Når dette er oppe å går kan det brukes i MK Ultra sammenheng. Ledningene som henger etter disse helikopterne er antenner som brukes til å fange opp disse elektromagnetiske hjernebølgene som heter “brain wawes” Selve brainwawesteknologien koblet opp mot datamaskiner var allerede oppe å gikk på 1960 tallet og teknologien har blitt langt mere avansert i dag 50 år senere. Når dette er oppe å går er det satelittbasert. Men før det kommer dit må som sakt den unike hjerneresonansen detekteres og blir med dette selve trackingen

e
e
Anonym
Svar til  Olav Olesønn
3 år siden

Interessant. So sakt hadde vi disse flyvende over bygda her for noen år siden, de så ut til å jakte på noe, eller øve på jakt, slik de stupte. Besynderlig syn. Aldri sett en slik aggressiv flyvning før.

labbetufs
labbetufs
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
9 år siden

Hmm
De burde vel ikke hatt et eneste helikopter av denne typen.
Skulle man klare å se behovet for en sånn drapsmaskin overhode, så burde det lånes/leies inn fra forsvaret.

Går det frem noe sted at dette er normale kamphelikoptere med “skyts”?

Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden

Etter min mening kan følgende være tilfelle. AUF-ungdommene var en trussel mot new world order agendaen. Enkelte av de flagget motstand mot b.a. zionistisk styrte Israel, som er en side av samme sak. I tillegg var de myrdedes død og den terror alle ble utsatt for en okkult ofring samt mind control av gjenlevende. Det er for mye inkonsistens og faktafeil i den offisielle forklaringen av terroraksjonene 22. juli 2011 til at den holder vann

Relatert,
Jimi Hendrix’s Death Exposed, Kurt Cobain And The Illuminati http://www.nyhetsspeilet.no/2009/06/illuminatis-innflytelse-i-underholdningsbransjen/comment-page-9/#comment-82069

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
12 år siden

Opinion,

Her sacrifice (as well as the Oslo shooting) served as a distraction to the general public http://i40.tinypic.com/2d77o5e.gif

The Amy Winehouse Sacrifice Exposed http://www.nyhetsspeilet.no/2010/08/illuminartistenes-topp-13/comment-page-13/#comment-82185
.
Amy Winehouse – BEST LIVE – Back To Black

CillaBee
CillaBee
Abonnent
12 år siden

Helikopteret i videoen “NWO black helicopter stopped in front of my window while healing” er ikke sort (blågrønt) er ikke umerket (Har en stor hvit logo på siden + noe som ser ut som kjennetegn på bakkroppen, dårlig fokus så det er vanskelig å se) og har et kamera i front. Alt i alt skulle dette tilsi et helikopter som hører til en eller annen tv-stasjon. Dette blir til et NWO black helicopter når fantasien løper litt løpsk…

Ulven
Ulven
Abonnent
12 år siden

Sorte helikoptre dukker opp under merkaba-meditasjon!

When I first started teaching the Mer-Ka-Ba to other people, it became apparent that the military was able to see me and anyone who is in their Mer-Ka-Ba. We actually show up on their screens.

Every single time I gave the Tri-Phased Mer-Ka-Ba Workshop, the black helicopters would come around and bother us with their experiments. No matter where we went, even deep into the woods or in foreign countries, they would be there. And they would always come about fifteen minutes after the group had brought their Mer-Ka-Ba’s to life.

http://www.greatdreams.com/page1.htm

Her i de dype skoger har vi bestemt oss for å gjennomføre merkaba-meditasjoner hver dag, både kollektivt og hver for oss på ulike steder i villmarka.

Vi anbefaler menneskene å gjøre det samme, merkaba-meditasjon i hopetall! Hva vil skje? Det vil bli altfor få sorte helikoptre (det er noen stasjonert i en black ops base i Vestfold) til å fange opp alle kjærlighetsvibrasjonene som vil bli sendt ut, fra som hun Kerry Camelot dama pleier å si det (it will show who we really are).

Hva tror du Michelle? Med en massiv merkaba-manifestasjon vil kjærligheteens kraft få overtaket hvoretter de onde kreftene (som har undertrykket ikke bare menneskene, men også ulvene altfor lenge) vil klappe sammen og de sorte helikoptrene vil styrte til jorden lik døgnfluer som har overlevd 24 timer.

Lars-Roger Moe
Skribent
Svar til  Ulven
12 år siden

Ulven,

Energien på siden du lenker kommer over som veldig forstyrrende! Varsom!

Ulven
Ulven
Abonnent
Svar til  Lars-Roger Moe
12 år siden

Takk for tipset, Lars-Roger.

Ulven
Ulven
Abonnent
Svar til  Lars-Roger Moe
12 år siden

Kanskje det var desinfo alt sammen.

Går du god for Drunvalo, Lars-Roger?
http://www.drunvalo.net

Lars-Roger Moe
Skribent
Svar til  Ulven
12 år siden

Hmm. Får ikke samme umiddelbare dissonansen i fleisen når jeg åpner den siden. Men, noen røde flagg er det deffinitivt på førstesiden deres, her med mine uthevinger:

“The Mer-Ka-Ba, including all possible forms of it in existence, needs to be connected within the body,

“When the Mer-Ka-Ba is directly connected to the Sacred Space of the Heart, that person’s life becomes interconnected to all life everywhere and moves into higher consciousness naturally.”

Jeg er meget – meget – skeptisk når kursing innebærer å koble seg til noe utenfor seg selv, enten gjennom øvelser og inntisiering. Så langt har det vist seg hver gang jeg har blitt nødt til å gå slikt etter i sømmene finner jeg trøbbel – ofte ved at folk som har vært innom det kommer og ber om hjelp for å komme seg fri fr det etter at de oppdager at ikke alt er som det skal være. Jeg har fått anledning til å se nærmere på en rekke “systemer” med et slikt utgangspunkt.

Vi trenger ikke å kobles til noe som helst utenfor oss selv. Vi er alt en selvstendig uadskillelig del av “all possible forms in exsistence”. Det er gitt i vår grunnleggende natur i et univers der alt henger sammen med alt. Jfr kvantefysikk, kaosteori og mystikere fra samtlige religioner.

Vi er alt “interconnected to all life everywhere” og den eneste måten vi kan “move into higher consciousness naturally er ved å åpne hjertet og slippe den universelle grunnenergien, bevisstheten i alt som er, Uendelig Kjærlighet, inn i hjertene – innenfra, fra kjernen i vår egen essens og la det fylle oss og skinne gjennnom oss. (Uendellig kjerlighet er kjernen i vår egen essens – vår guddommelige dråpe av det guddomelige havet.) Alt vi foretar oss i form av lek, sang, skapende kreativitet, og alt annet alt som skaper glede i oss (og demed rundt oss) er med på å fortsterke denne gnisten ved siden av at vi kan gjøre det direkte i form av meditasjon der vi aktivt går inn og lar denne vår kjerne skinne sterkere og sterkere gjennom alt vi er.

Erfaringsmessig når det gjelder kurs der man skal knytte seg til energier, så er det energier – enten passive (som et nett/grid der bakenforliggende krefter ligger skjult bak, eller aktive entiteter – som ønsker å “hacke” seg inn på sjelen vår for slik å få innflytelse over oss. Mantra, også fra TM er påkallelser til slike entiteter. Kabalaen er et system for påkallelse av slike entiteter.

Jeg har fått skildret noen meget sterke erfaringer fra mennesker som har opplevd dette konkret, og det er ikke alltid like lett å hjelpe dem fri fra slike bindinger. Dette er av de mønstrene som livets synkronisitet har brukt mange tilfeldigheter på å (under)vise meg (i).

Når det er sagt er det også rikelig med beretninger om å jobbe med lys i et landskap som forårsaker sorte helikopåtere og omdirigering av fly med tunge hvite striper bak. Det later til at “noen” har kontinuerlig oovervåking av eterfeltet, og at en kraftig “peak” på skalaen inntierer umiddelbar respons fra slikt som er egnet til å slå energitoppen ned i gjen. Dette er min observasjon etter å ha stått med begge beina i dette landskapet en del år nå. Det er forundelig hvordan man kan jobbe opp energien ett sted, og i løpet av en time se ti fly fra forskjellige retninger som flyr direkte over hodet ditt og legger igjen smogpølsen sin.

For videre input:
http://www.nyhetsspeilet.no/2009/09/mobilisering-av-tankekraften/

Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden

Psykiater vil tvangsmedisinere Behring Breivik http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/Psykiater-vil-tvangsmedisinere-Behring-Breivik-6738815.html

Vanlig rutine, det meste skal løses med medisiner. Hvordan skal medisinering av A B Brevik være et bidrag til løsning på saken, det vil neppe føre til offentliggjøring av ovevåkingsvideoene. Mildt sagt tragisk affære

Lars-Roger Moe
Skribent
12 år siden

Apropos helikoptere:
Jeg så for et par dager siden noe jeg aldri har sett tidligere. To helikoptere som fløy rett over gården, i og for seg ikke så uvanlig da det er en naturlig trase innover og nordover fra Bodø forbi her, og det går nå og da Bell og Seaking forbi. Men, her om dagen flappet to ukjente mørke helikoptre forbi, side ved side, som til forvekslingligner det amerikanske CH-47D Chinook. Jeg har dog aldri sett dem i lufta i Norge før. Har noen peiling på hva de har her å gjøre?
http://www.boeing.com/history/boeing

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Lars-Roger Moe
12 år siden

Drammens Tidende har mottatt flere tips om aktivitet med militære fly og helikoptre i luftrommet over drammensregionen den siste tiden.
http://dt.no/nyheter/luftforsvaret-pa-ovelsestokt-1.6714574
http://dt.no/nyheter/forsvarets-afghanistan-helikoptere-over-i-lierdalen-1.6532854

Hva med å melde fra til lokalbefolkninen FØR dette skjer, så slipper eventuelle sarte mennesker kontakte for info?!?

Terje
Terje
Abonnent
12 år siden

“De siste årene er det gjort et økende antall observasjoner av sorte helikoptre over Norge, senest om ettermiddagen for Utøya-massakren. Hva de gjorde?”
Økende antall observasjoner av sorte helikoptre er kort sagt å forvente, alle forsvarets Bell helikoptre ble malt sorte for ikke så alt for lenge siden, grunnet utlandsoppdrag for nato!

De sorte helikoptrene er stasjonert på Rygge og Badufoss, det er forsvarets Bell 412. Før var de malt grønn, sort og brun., Under FN oppdrag på balkan ble flere malt hvite, da NATO oppdraget startet ble samtlige malt mørk oliven(nær sort). Merkingene -serienummer og nasjonalitet etc- er malt i sort for at det skal være vanskelig å se, men merket er de alle, det er de pålagt å være.

Hva de gjorde ved utøya vet jeg ikke, kanskje bare nysgjerrige når de først var ute å fløy? for det skjer!, men at de ikke var der da skytingen fant sted er naturlig da forsvaret ikke har konstant beredskap for å takle terror.
Derimot så bedriver de trening, og kan ofte observeres i lav høyde.
Hvorfor informerer ikke myndighetene før helikotrene kommer? Fordi det ikke er noe å informere om, det er en del av forsvarets daglige gjøremål, som det alltid har vært…

Ulven
Ulven
Abonnent
12 år siden

Politihelikopteret kunne fløyet opp skarpskyttere!

Den tidligere polititoppen Finn Abrahamsen mener politihelikopteret kunne utgjort en avgjørende forskjell under skytingen på Utøya.

Det er ingen tvil om at Norge har kun ett helikopter – Sverige har sju, og til alt overmål er det slik at det norske politihelikopteret står nokså mye på bakken.

De siste dagene har TV 2 snakket med flere frustrerte politifolk og politikere om politihelikopteret.

De sier det samme:

«Et politihelikopter kunne utgjort en vesentlig forskjell, og kanskje stanset Anders Behring Breivik tidligere.»

Helikopteret ville allerede vært over regjeringskvartalet da politiet fikk beskjed om skytingen klokken 17.26. Derfra tar det kun sju minutter å fly til Utøya.

http://www.tv2.no/nyheter/innenriks/-politihelikopteret-kunne-floeyet-opp-skarpskyttere-3551474.html

“Det norske politihelikopteret står nokså mye på bakken.” Men det ble altså mobilisert til innsats på kort varsel for å “jakte på hyttetyver på Hurumlandet”? Hmm – hmm

Jeg tror faktisk det der med politijakt på hyttetyver er komplett sprøyt. Trolig var det et sort helikopter som lokalavisene hadde fått beskjed om å “kamuflere” med litt sedvanlig media-løgn (for leserne er jo så dumme at de aldri oppfatter at de blir foret med skvalder likevel…)

Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden
FreeSoul
FreeSoul
Abonnent
12 år siden

Kven er med på innføring av anarki? :D

Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden

Så langt samme som skjer i ifm terrorsaken i Oslo, deception:

War is always by Deception http://www.youtube.com/watch?v=UoB80Yk9NYg&feature=player_embedded

Jostein Wold
Abonnent
12 år siden

Takk for svar, det var et fint innspill.
Husk en viktig ting: Du er god nok som du er, jeg også, selv om vi begge har det vi mennesker liker kalle mangler eller feil..og det er greit:) Ingen er mer hellige eller viktige enn andre, mer opphøyet eller mer opplyst..vi er alle like opplyste, vi har bare glemt det ut.
Kjærlighet er ikke noe vi kan lete eksternt etter..det kan ikke finnes utenfor oss selv, selv om vi ofte tror det gjennom kjærester, eller hva det måtte være.
Vi ER kjærlighet, enten vi vil eller ikke..og den er i større grad i ferd med å bli mer bevisst seg selv i alle ting…og da blir vi også mer bevisst oss selv, kjernen i oss som vi ofte ikke vil vedkjenne oss.. så vi slenger på en eller annen maske istedet. Eller, vi bærer en ryggsekk fyllt med murstein, og selv om vekten tynger oss ned, nekter vi å slenge den fra oss..vi bærer med oss så mye lildelse, skapt av oss selv, som hindrer oss i å leve virkelig. Det er på tide for alle å slenge fra seg den tunge byrden.. vi fortjener alt godt, vi fortjener å nyte livet, på den måten du selv føler for. Og på veien skal vi gi medfølelse, kjærlighet i tanke og handling, til dem vi møter, helst dine verste fiender hvis du har noen av dem, så godt du kan ;) ..som regel er vi ofte vår egen verste fiende, så ikke glem å elsk deg selv også, det er lov.
Vær glad, gjør andre glad, Elsk, men også tørr å bli elsket tilbake. Det er jo egentlig så enkelt..:) Imorgen er det uansett en soloppgang i verden, verden snurrer rundt solen, og vi glir med vanvittige hastigheter gjennom uendeligheten…det er storartet, vidunderlig, føler du ikke det:) Jeg er heldig som lever nå, som har denne sjansen til å gi så mye godt, at ofte får jeg anfall av glede, som bryter ut i tårer..og jeg står bare der og skjelver..

Jostein Wold
Abonnent
12 år siden

Vær nøye med alle former for informasjon, enten det er fra hverdagsmediaen, eller Zetagruppen eller hva det enn måtte være. Det finnes mye sannheter i de såkalte konspirasjoner, likså i vanlig nyheter vi også blir presentert. Vær kritisk uansett, men ikke svelg automatisk ting som passer inn i vårt egne bilde av den verden vi ønsker, eller frykter..ting er aldri sort/hvitt, det finnes et uendelig hav av nyanser imellom..
Noe av det viktigste å tenke på er kanskje: Sprer jeg frykt, eller kjærlighet, ved det jeg velger tro på..for mye består selvfølgelig av egenbasert tro, og bare det reflekterer en liten del av hele bildet. Hvorfor velge se konspirasjoner, frykt og paranoia i ALT! Hvorfor ikke velge lyset, se kjærligheten og potensialet til godhet i alle mennesker, uansett om det er Illuminati eller eller din skumle nabo;) Det er slik verden forandres, med godhet og medfølelse og kjærlighet..og en aktiv og dedikert tanke og livsstil til nettopp det..Men det må være ubetinget og uselvisk.

Oxford
Oxford
Anonym
Svar til  Jostein Wold
12 år siden

Helt enig i at man skal være kritisk til all informasjon. Selv om det kan være fristende å være litt mindre kritisk til det som passer inn i sitt eget lille univers. :)
Men sånn er det jo for de fleste.

Du skriver mye klokt Crusis. Jeg liker budskapet ditt. Men det krever veldig mye å leve slik. Å være ekte. Ikke være egoistisk. Dedikere livet til kjærlighet og lys. Forstår du hvor jeg vil? Det å ønske å være noe er ikke det samme som å være.Tenk på all passivitet dette innebærer. Balanse er vel et nøkkelord her.Det er alt for mange som har rotet seg laaangt inn i New Age tåka. Vi trenger ondskap for å forstå kjærlighet. Vi trenger sorg for å forstå glede osv. Men om valget står mellom hat og kjærlighet, så velger jeg kjærlighet. Det håper jeg de fleste gjør.

Er du en slik person som ser kjærlighet og potensial til godhet i alle?
Klarer du å leve slik du beskriver? Er du et sånt menneske som er helt ærlig med deg selv, lever på denne måten og lever et liv du elsker?
Jeg forstår hvor du vil og prøver selv å utvikle meg til et et bedre menneske hele tiden, men det er ikke akuratt lagt opp til at vi kan nyte livet på den måten.

Jeg prøvde et lite eksperiment for en tid tilbake der jeg unnlot å lese nyheter eller følge med på noe som helst av verdens problemer. Og ja, jeg følte meg mye lettere til sinns, men falt etterhvert tilbake til gamle lyster. :)

ye
ye
Abonnent
12 år siden

Bruker militæretteretningen helikoptere med avansert mikrobølgeutstyr?
Hør dette intervjuet før det blir fjernet!
(varslet pga. kopirettigheter)
13. november 2010 ble mikrobølge-teknologi eksperten Barrie Trower intervjuet.
Han har jobbet i The Royal Navy siden 1960, begynte i avdelingen for Underwater Bomb Disposal Unit, delvis med Microwave Warfare og tidvis med radar.
Mikrobølge-teknologien var innvolvert i alle disse tre områder som han fikk grundig opplæring i.

http://www.youtube.com/watch?v=sSn22imou8Y&feature=youtube_gdata_player

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  ye
12 år siden

Ja, selvfølgelig er det høyst aktuelt med alskens militært utstyr på helikoptere og andre farkoster. I gulf-krigen brukte amerikanerne stråleutstyr som fikk tusenvis av irakiske soldater til å kaste fra seg våpenet og overgi seg uten motstand. Idag er den teknologien for mindcontrol blitt over 20 år bedre utviklet

Sagitta
Sagitta
Abonnent
Svar til  ye
12 år siden

Jeg svarte på innlegget ditt, men av en eller annen grunn er den ikke kommet inn på denne siden.

Uansett så skrev jeg at du skal se linken om “The Hidden Evil”, State-Sponsored Terror Campains som bekrefter den lenken som ye la ut ovenfor: http://www.freedomfchs.com/thehiddenevil.pdf

Rapporten beskriver hvordan folk med mangelfullt utviklede sjelsevner torturerer uskyldige mennesker, med Directed Energy Weapons (DEW) slik at de enten blir syke, begår selvmord eller dreper de menneskene de tror står bak terroren. Det brukes fly, helikoptre og biler.

Her en er 2 timer og 18 minutter sending av det ye la ut vedr. bruk av mikrobølgevåpen/Directed Energy/DEW:

Sagitta
Sagitta
Abonnent
Svar til  ye
12 år siden

Jeg har lagt inn innlegg to ganger i kveld og ingen kommer inn. Er det SENSUR?????

Sagitta
Sagitta
Abonnent
Svar til  ye
12 år siden

Se linken om “The Hidden Evil”, State-Sponsored Terror Campains http://www.freedomfchs.com/thehiddenevil.pdf som bekrefter den lenken som ye la ut ovenfor.

Rapporten beskriver hvordan folk med mangelfullt utviklede sjelsevner torturerer uskyldige mennesker, med Directed Energy Weapons (DEW) slik at de enten blir syke, begår selvmord eller dreper de menneskene de tror står bak terroren.

Her en er 2 timer og 18 minutter sending av det ye la ut vedr. bruk av mikrobølgevåpen/Directed Energy/DEW:

Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden

En digresjon

For noen tiår tilbake hadde mange blitt forbanna og sagt fra når et vanstyre og uprofesjonelt arbeid var utført i offentlige etater, slik som vi ser idag ifm mange saker, også den som artikkelen ovenfor omhandler. De som har studert litt om mindcontrol kan forstå hvorfor folk flest ikke reagerer idag før noen bryter seg inn i huset deres, og knapt da også, fortsetter utviklinga slik så blir det vel til at innbruddstyver og sogar mordere får server kaffe og kaker

Overvåkningssamfunnet er hovedsaklig ren business. Når regjeringer kommer med patriot act og tilsvarende for å overvåke alle og enhver på grunnlag av terroraksjoner som i realiteten var falskflagg arrangerte massakre, da er det lett for de å få alskens selskaper til å gni seg i hendene og tjene milliarder av dollar på salg av såkalt sikkerhetsutstyr, og alt tullet må betales av alle over skatteseddelen, i realiteten et grovt tyveri. De har gjort det samme som nazi-Tyskland og kommunist-Sovjet gjorde, lurte alle og enhver, skjedde forsåvidt i mange land samtidig.

Det er oppsiktsvekkende at folk flest ikke blir forbanna og sier fra, årsaker ref. mindcontrol med fluor, tilsetningsstoffer, stråling fra radarer, kommunikasjonsantenner, mobiltelefoner, gmo mm. For de som er fersk i faget, google mk-ultra http://www.google.no/search?q=mk-ultra som en forsiktig start, det man finner offentliggjordt er småtterier ift det som militære kompleks opererer med idag. Som sagt, for noen tiår tilbake hendte det at man så sinte folk, som naturlig er. Nå kan jeg ikke huske å ha sett noen av sorten på veldig mange år, vi går alle mer eller mindre rundt som zombier i så måte. Ikke gidder folk flest å engasjere seg heller, de lystrer stort sett, også når de blir bedt om å gjøre noe for gjennomkorrupte entiteter.
*
9/11 and related: Intelligence reports http://abeldanger.net/ Technical documentation http://ae911truth.org/

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
12 år siden

Et lite tillegg, ja, vi er mindcontrolled, til de grader, det finnes detaljert informasjon om dette bl.a. i artikler og kommentarer andre steder på Nyhetsspeilet. For å bruke lite tid på dette nå, kan jeg bare nevne et eksempel, det finnes offentliggjordte patenter, som er i bruk, som kan styre og påvirke en hjerne på milevis avstand , og man skal merke seg at militær teknologi er mye mer avansert

I og med at det er 1. juledag, god jul til dere og deres :)

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Falcon
12 år siden
Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
12 år siden

DAVID ICKE & STEWART SWERDLOW MIND CONTROL THOUGHT POLICE.

« Forrige artikkel

USA-dronefly falt uskadd i Irans hender fra 40.000 fot

Neste artikkel »

Libya før og etter NATOs herjinger og den norske “firerbandens” delaktighet

73
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x