Vil jesuittene og frimurerne klare å starte 3. verdenskrig?

28.5K visninger
6 minutter lesetid
381

Viktige hendelser på jorda de siste hundre årene har fulgt en velutviklet plan som ikke lenger er så hemmelig som den en gang var. Hemmelige frimurerplaner for gjennomføringen av første og andre verdenskrig ble gjennomført i frapperende detalj i samsvar med planene.

Planene for tredje verdenskrig har foreligget like lenge, og hendelser i Midt-Østen og på den globale arenaen de siste årene indikerer at gjennomføringen nærmer seg. Men vil de lykkes? Ikke med en bevisst opinion som IKKE ønsker noen krig, hverken stor eller liten.

Nyhetsspeilet gir her et kort historisk tilbakeblikk og presenterer noen av hovedaktørene for den lenge påtenkte 3. verdenskrig: Jesuittene og frimurerne!

Ettersom atom-makten Israel er tiltenkt en viktig rolle er det viktig å være bevisst at Israels president Shimon Peres IKKE har sin lojalitet til det israelske folk. Peres   er jesuitt, mao. løpegutt for Vatikanet. Israels statsminister Benjamin Netanyahu har IKKE sin lojalitet til det israelske folk, da han er frimurer av 33. grad… Både Peres og Netanyahu har forøvrig tilgang på trygge underjordiske bunkerser.

 

Første verdenskrig og den russiske revolusjon

I august 1871 skrev den amerikanske høygrads-frimureren Albert Pike et brev til den italienske llluminatien Giuseppe Mazzini, to av datidens fremste representanter for skjult makt.

Planene for første verdenskrig ble beskrevet slik i brevet:

Første verdenskrig må bli gjennomført slik at det blir mulig for Illuminati å tilintetgjøre det russiske tsarveldets makt og ved å gjøre Russland til et fort for ateistisk kommunisme. Avvik og uenigheter som skapes mellom Illuminatis agenter i de britiske og tyske rikene vil bli benyttet for å fremprovosere denne krigen. Ved krigens slutt vil kommunismen bli utviklet og benyttet for å ødelegge de andre regjeringene og for å svekke religionene”. Se

Hvordan det gikk vet vi alle. Det som er mindre kjent er at så vel første verdenskrig som den russiske revolusjon ble gjenomført som deler av et langsiktig Illuminati-/frimurerprosjekt.

 

Vladimir Iljitsj Uljanov (Lenin) var med å organisere drap på flere millioner russere med iskaldt frimurer-blod.

Andre verdenskrig

Planene for andre verdenskrig ble beskrevet slik av Pike i brevet til Mazzini:

“Den andre verdenskrig må komme i stand ved å utnytte forskjellene mellom fascistene og de politiske zionistene. Denne krigen må forløpe slik at nazismen blir nedkjempet og at den politiske zioinismen blir sterk nok til å få etablert en suveren israelsk stat i Palestina. Under andre verdenskrig, må internasjonal kommunisme bli sterk nok til å balansere kristendom, som deretter vil bli begrenset og holdt i sjakk inntil tiden kommer når vi ville trenge den for den endelige sosiale kataklysmen.” Se

 

USAs president og 33. grads frimurer Harry Truman (til v.) beordret bruk av to atombomber mot Japan som var helt unødvendig, militært sett. Truman drepte mao. noen hundre tusen japanere med iskaldt frimurerblod. 33. grads frimurere har sin frimurered å ivareta - dessuten får de beskjed om at de er valgt ut til å spille en spesiell rolle i skapingen av historien - i henhold til planene for the new world order.

Planene for tredje verdenskrig

Planene for tredje verdenskrig ble bl.a. beskrevet slik av Pike i brevet til Mazzini:

Den tredje verdenskrig må bli fremkalt ved å utnytte forskjellene som er skapt av Illuminatis ’agenturer’ mellom de politiske zionistene og lederne av den islamske verden. Krigen må bli ført slik at islam (den muslimske arabiske verden) og politisk zionisme (staten Israel) vil gjensidig ødelegge hverandre… gjennom den universelle manifestasjonen av Lucifers rene doktrine, som omsider vil komme åpent til syne i offentligheten. Denne manifestasjonen vil være et resultat av de generelle reaksjonene som vil følge ødeleggelsen av kristendommen og ateismen, som begge vil ha blitt erobret og ødelagt på samme tid. Se

 

Glimt fra den store frimurerverden (sjekk håndtrykkene og hvem som møter hvem…)

Frimurerbuddyer: Palestinske Abbas og israelske Sharon

 

Med en frimurersk touch: Sovjet-Unionens Mikhail Gorbatsjov og pave Johannes Paul II
Spanias Juan Carlos Farnese (Farnese er en mektig Illuminati-blodslinje) sammen med jesuittgeneral Peter-Hans Kolvenbach. Kolvenbach (nå 83 år) har som sin fremste målsetting å klare å sparke i gang tredje verdenskrig før han slipper taket for godt. Han er nå engang general, og generaler har det med å beskjeftige seg med krig…
Malteserorden-medlem og narko-konge Juan Carlos Farnese sammen med sin forrige overordnede, Knights of Malta-stormester Andrew Bertie. (Nå heter stormesteren Matthew Festing)

 

 

Jordans Kong Abdullah viser samme tegn som Obama i bildet øverst

 

Frimurere sør i Afrika: Nelson Mandela og Oliver Tambo

 

 

Den andre sorte paven; Adolfo Nicolás Pachon (til h.)
"Så er vi enige om fordelingen av inntektene fra narko-trafikken": Frimurerbrødrene Donald Rumsfeld og "president" Hamid Karzai

 

Så rart - at også land som Saudi-Arabia og Oman bestyres av frimurere...
Jesuitten Shimon Peres etter å ha blitt slått til "ridder" av en eller annen vatikansk orden av Dronning Elisabeth II; Dame av Malteserordenen

Dronning Elisabeth II iført habitten som Dame av Malteserordenen. I tidligere tider ble det bedrevet rituelle menneskeofringer i den britiske kongefamiliens gods Balmoral Castle i det skotske høyland. De rituelle offerhandlingene ble bedrevet som en form for interaksjon med demon-entiteter.

 

Næmen så kozelig at sisters are doin' it for themselves: CFR-medlem Michelle Obama håndhilser på frimurervis på Dame of Malta Dronning Elisabeth II. Kan dette håndtrykket være et ledd i arbeidet for like rettigheter for kvinner, siden kvinner ennå ikke har adgang til verdens frimurerlosjer?

 

Shimon Peres ønskes velkokmmen til hovedkvarteret for det amerikanske maktorganet CFR - Council of Foreign Relations - av Illuminatien Peter G. Peterson.

 

Shimon Peres nærmest tråkker ned dørene til det skjulte maktorganet CFR - noe det israelske folket neppe kan være særlig tjent med. Her med CFR-medlem Morton L. Janklow. Shimon Peres er idag president for det opplyste Israel i en alder av 88 år(!). Hallo Israel: Her er et velment og Israel-vennlig råd: Pensjonér Shimon Peres nå - i 2011! Ikke vent til 2012...

 

Pave Benedikt XVI klar for å reise fra Israel. Litt rart er det jo at han er flankert av Israels president Shimon Peres og statsminister Benjamin Netanyahu helt ute på flystripa (som om Israels statsledere ikke har viktigere ting å fylle dagen med enn å hylle et overhode for en annen religion). Paven er bare overhode for den katolske kirken. Den jødiske nasjonen Israel er basert på den jødiske religionen. Det kan jo nesten virke som paven er den jødiske religionens fremste overhode, hvilken han ikke er. Den virkelige forklaringen er nok heller at både Peres og Netanyahu er lydige makt-agenter for Vatikanet...
Rottepaven Joseph "ratty" Ratzinger simulerer Illuminati-øyet. Ratzinger som fremfører rollen som "pave benedict no 16" er trolig den sletteste skuespilleren i hele den globale dukketeaterforestillingen som nå svinser rundt i kulissene og rigger for armageddon. Er "rotte-ratty" valgt ut med hensikt for liksom å si på vegne av resten av makt-krapylene: "Ja, vi er fæle og onde, vi vet det, og nå vet dere det også. Men hva har dere tenkt å gjøre med det?! Det er nå vi som sitter med makta og penga...Og dere lystrer våre minste vink som om dere er saueflokken vår. Sauer behandler vi som sauer..."

 

Frimurer George "lille"-Bush på besøk i Kina.

 

Ooops - hva er dette? Irans president Ahmadinejad frimurerhilser på Larry King. Jatter Irans president bare med fordi han har gjennomskuet skuespillet? Eller har også han fått tildelt en rolle (og president-embetet) av Illuminati?

Hans Gaarder

Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning og mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre.

Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på skjulte maktstrukturer, utenomjordisk liv og helse (Teoretisk Fysiologi og vaksiner).

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

381 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Aradorn
Aradorn
Anonym
2 år siden

De er ferdige med ww3 nå : 25/09-2021
ww3 var skremsel via terrorisme, krig.
standard rockefeller, rothchild opplegg.

Nå 25/09-2021, så er vi midt inne i WW4, bio-chipping-terrror krig.

http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/forum-view.asp?fid=102

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  Hans Gaarder
2 år siden

De har ww5 klar.
atom-krig, som de har gjort mange ganger før.

Dette er en krig mellom det hvite og det mørke lyset. En åndelig kamp, hvorav vi er brikker i spillet.

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  Hans Gaarder
2 år siden

De forbereder krig :
https://youtu.be/iAH3_GSkN4M

Ken
Ken
Anonym
7 år siden

Kan noen forklare kort Donald Trumps “involvering” med Israel? https://www.youtube.com/watch?v=TvI_TLZ6Wuc&t=0s

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Hans Gaarder
7 år siden

Obamas tid ved roret er ikke omme før noen kaster han ned i ildsjøen og setter på han lenker i 1000 år :)

Valget i USA er en farse, Hillary er snart dau, alt er et spill for galleriet for å få Obama valgt for en tredje periode. like etter så starter helvete ;)

Når dette er over.

“Hillary Clinton has 1 Year to Live,” says Medical School Professor
https://www.youtube.com/watch?v=HoBL7fqOVcQ

Så kommer dette.

Israeli News Live – Signs of End Times Exposed LATEST EVENTS SEPTEMBER 2016 – 2017

https://www.youtube.com/watch?v=Yk1eidpiH_c

Alt går etter boka og ingen jordiske krefter er i stand til å stoppe det …………………….

Så hva i all verden får en dame som ligger for døden til å kjempe for å bli president ? Hvorfor settes et enormt apparat inn for å få henne valgt ? hvorfor havner alle som kan true hennes kandidatur på Obamas dødslister ? Alle som en tar livet av seg selv med å ta strupetak på seg selv å knuse eget stupehode, noen tar livet av seg med å stikke seg selv i ryggen med kniv en rekke ganger, noen kutter hodet av seg selv og andre kjører over seg selv med fremmede biler …
Hvorfor settes de 2 største skrullingene i verden opp som et valg Amerikanerne kan velge mellom ? Man må så klart være mer en hjernedød for å ikke skjønne at alt handler om å Jokeren Obama og hans vei til verdensherredømme. Ja man må nesten være så vannvittig hjernedød at man nesten er på nivå med en skepper, men bare nesten så klart :-D

http://steigan.no/2016/09/12/obamas-forbrytelser/

Islandstein
Islandstein
Abonnent
7 år siden

Ifølge Benjamin Fullford så vil ikke de Aseatiske frimurerorganisasjonene akseptere ww3.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Hans Gaarder
7 år siden

Klart han skal, er ikke uten grunn at Amerikanerne kan få lov til å velge mellom de 2 største skrullingene i USA, litt krig så er det ingen som klager når valget blir avlyst å han krever å få sitte en 3 periode som President som Franklin D. Roosevelt og som Verdenpresident/Kansler når krigen er over.

Man må jo være dum som en skepper for å ikke skjønne at krigen er like om hjørnet, muligens bare timer eller dager igjen ..

Tyskland, Tsjekkoslovakia mm ber alle innbyggere preppe for “dommedag”

Russian High Command Moves To Bunkers

Is Something Big About to Happen? Czech Gov. Tells People to ‘Prepare for the Worst’

https://www.youtube.com/watch?v=DWZX_WRztOI

Merkel Prepares For a Deliberate Crisis While White House Plans For a Disastrous Succession

https://www.youtube.com/watch?v=_PynpHd38cM

World Governments Are Warning Countries To Prepare For Disaster: America Included!

Mole
Mole
Abonnent
8 år siden

– Forventer konsekvenser.
Frimurermedlem avslører nytt om hemmelige ritualer – sensureres av egne ledere
http://www.dagbladet.no/2016/05/15/kultur/bok/arvid_ystad/frimurerlosjen/44203683/

« Forrige artikkel

Nasjonal dugnad mot datalagringsdirektivet

Neste artikkel »

Kan vi få se videoklippene fra overvåkingskameraene nå?

381
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x