Vil jesuittene og frimurerne klare å starte 3. verdenskrig?

28.4K visninger
6 minutter lesetid
381

Viktige hendelser på jorda de siste hundre årene har fulgt en velutviklet plan som ikke lenger er så hemmelig som den en gang var. Hemmelige frimurerplaner for gjennomføringen av første og andre verdenskrig ble gjennomført i frapperende detalj i samsvar med planene.

Planene for tredje verdenskrig har foreligget like lenge, og hendelser i Midt-Østen og på den globale arenaen de siste årene indikerer at gjennomføringen nærmer seg. Men vil de lykkes? Ikke med en bevisst opinion som IKKE ønsker noen krig, hverken stor eller liten.

Nyhetsspeilet gir her et kort historisk tilbakeblikk og presenterer noen av hovedaktørene for den lenge påtenkte 3. verdenskrig: Jesuittene og frimurerne!

Ettersom atom-makten Israel er tiltenkt en viktig rolle er det viktig å være bevisst at Israels president Shimon Peres IKKE har sin lojalitet til det israelske folk. Peres   er jesuitt, mao. løpegutt for Vatikanet. Israels statsminister Benjamin Netanyahu har IKKE sin lojalitet til det israelske folk, da han er frimurer av 33. grad… Både Peres og Netanyahu har forøvrig tilgang på trygge underjordiske bunkerser.

 

Første verdenskrig og den russiske revolusjon

I august 1871 skrev den amerikanske høygrads-frimureren Albert Pike et brev til den italienske llluminatien Giuseppe Mazzini, to av datidens fremste representanter for skjult makt.

Planene for første verdenskrig ble beskrevet slik i brevet:

Første verdenskrig må bli gjennomført slik at det blir mulig for Illuminati å tilintetgjøre det russiske tsarveldets makt og ved å gjøre Russland til et fort for ateistisk kommunisme. Avvik og uenigheter som skapes mellom Illuminatis agenter i de britiske og tyske rikene vil bli benyttet for å fremprovosere denne krigen. Ved krigens slutt vil kommunismen bli utviklet og benyttet for å ødelegge de andre regjeringene og for å svekke religionene”. Se

Hvordan det gikk vet vi alle. Det som er mindre kjent er at så vel første verdenskrig som den russiske revolusjon ble gjenomført som deler av et langsiktig Illuminati-/frimurerprosjekt.

 

Vladimir Iljitsj Uljanov (Lenin) var med å organisere drap på flere millioner russere med iskaldt frimurer-blod.

Andre verdenskrig

Planene for andre verdenskrig ble beskrevet slik av Pike i brevet til Mazzini:

«Den andre verdenskrig må komme i stand ved å utnytte forskjellene mellom fascistene og de politiske zionistene. Denne krigen må forløpe slik at nazismen blir nedkjempet og at den politiske zioinismen blir sterk nok til å få etablert en suveren israelsk stat i Palestina. Under andre verdenskrig, må internasjonal kommunisme bli sterk nok til å balansere kristendom, som deretter vil bli begrenset og holdt i sjakk inntil tiden kommer når vi ville trenge den for den endelige sosiale kataklysmenSe

 

USAs president og 33. grads frimurer Harry Truman (til v.) beordret bruk av to atombomber mot Japan som var helt unødvendig, militært sett. Truman drepte mao. noen hundre tusen japanere med iskaldt frimurerblod. 33. grads frimurere har sin frimurered å ivareta - dessuten får de beskjed om at de er valgt ut til å spille en spesiell rolle i skapingen av historien - i henhold til planene for the new world order.

Planene for tredje verdenskrig

Planene for tredje verdenskrig ble bl.a. beskrevet slik av Pike i brevet til Mazzini:

«Den tredje verdenskrig må bli fremkalt ved å utnytte forskjellene som er skapt av Illuminatis ’agenturer’ mellom de politiske zionistene og lederne av den islamske verden. Krigen må bli ført slik at islam (den muslimske arabiske verden) og politisk zionisme (staten Israel) vil gjensidig ødelegge hverandre… gjennom den universelle manifestasjonen av Lucifers rene doktrine, som omsider vil komme åpent til syne i offentligheten. Denne manifestasjonen vil være et resultat av de generelle reaksjonene som vil følge ødeleggelsen av kristendommen og ateismen, som begge vil ha blitt erobret og ødelagt på samme tid. Se

 

Glimt fra den store frimurerverden (sjekk håndtrykkene og hvem som møter hvem…)

Frimurerbuddyer: Palestinske Abbas og israelske Sharon

 

Med en frimurersk touch: Sovjet-Unionens Mikhail Gorbatsjov og pave Johannes Paul II
Spanias Juan Carlos Farnese (Farnese er en mektig Illuminati-blodslinje) sammen med jesuittgeneral Peter-Hans Kolvenbach. Kolvenbach (nå 83 år) har som sin fremste målsetting å klare å sparke i gang tredje verdenskrig før han slipper taket for godt. Han er nå engang general, og generaler har det med å beskjeftige seg med krig…
Malteserorden-medlem og narko-konge Juan Carlos Farnese sammen med sin forrige overordnede, Knights of Malta-stormester Andrew Bertie. (Nå heter stormesteren Matthew Festing)

 

 

Jordans Kong Abdullah viser samme tegn som Obama i bildet øverst

 

Frimurere sør i Afrika: Nelson Mandela og Oliver Tambo

 

 

Den andre sorte paven; Adolfo Nicolás Pachon (til h.)
"Så er vi enige om fordelingen av inntektene fra narko-trafikken": Frimurerbrødrene Donald Rumsfeld og "president" Hamid Karzai

 

Så rart - at også land som Saudi-Arabia og Oman bestyres av frimurere...
Jesuitten Shimon Peres etter å ha blitt slått til "ridder" av en eller annen vatikansk orden av Dronning Elisabeth II; Dame av Malteserordenen

Dronning Elisabeth II iført habitten som Dame av Malteserordenen. I tidligere tider ble det bedrevet rituelle menneskeofringer i den britiske kongefamiliens gods Balmoral Castle i det skotske høyland. De rituelle offerhandlingene ble bedrevet som en form for interaksjon med demon-entiteter.

 

Næmen så kozelig at sisters are doin' it for themselves: CFR-medlem Michelle Obama håndhilser på frimurervis på Dame of Malta Dronning Elisabeth II. Kan dette håndtrykket være et ledd i arbeidet for like rettigheter for kvinner, siden kvinner ennå ikke har adgang til verdens frimurerlosjer?

 

Shimon Peres ønskes velkokmmen til hovedkvarteret for det amerikanske maktorganet CFR - Council of Foreign Relations - av Illuminatien Peter G. Peterson.

 

Shimon Peres nærmest tråkker ned dørene til det skjulte maktorganet CFR - noe det israelske folket neppe kan være særlig tjent med. Her med CFR-medlem Morton L. Janklow. Shimon Peres er idag president for det opplyste Israel i en alder av 88 år(!). Hallo Israel: Her er et velment og Israel-vennlig råd: Pensjonér Shimon Peres nå - i 2011! Ikke vent til 2012...

 

Pave Benedikt XVI klar for å reise fra Israel. Litt rart er det jo at han er flankert av Israels president Shimon Peres og statsminister Benjamin Netanyahu helt ute på flystripa (som om Israels statsledere ikke har viktigere ting å fylle dagen med enn å hylle et overhode for en annen religion). Paven er bare overhode for den katolske kirken. Den jødiske nasjonen Israel er basert på den jødiske religionen. Det kan jo nesten virke som paven er den jødiske religionens fremste overhode, hvilken han ikke er. Den virkelige forklaringen er nok heller at både Peres og Netanyahu er lydige makt-agenter for Vatikanet...
Rottepaven Joseph "ratty" Ratzinger simulerer Illuminati-øyet. Ratzinger som fremfører rollen som "pave benedict no 16" er trolig den sletteste skuespilleren i hele den globale dukketeaterforestillingen som nå svinser rundt i kulissene og rigger for armageddon. Er "rotte-ratty" valgt ut med hensikt for liksom å si på vegne av resten av makt-krapylene: "Ja, vi er fæle og onde, vi vet det, og nå vet dere det også. Men hva har dere tenkt å gjøre med det?! Det er nå vi som sitter med makta og penga...Og dere lystrer våre minste vink som om dere er saueflokken vår. Sauer behandler vi som sauer..."

 

Frimurer George "lille"-Bush på besøk i Kina.

 

Ooops - hva er dette? Irans president Ahmadinejad frimurerhilser på Larry King. Jatter Irans president bare med fordi han har gjennomskuet skuespillet? Eller har også han fått tildelt en rolle (og president-embetet) av Illuminati?

Hans Gaarder

Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning og mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre.

Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på skjulte maktstrukturer, utenomjordisk liv og helse (Teoretisk Fysiologi og vaksiner).

Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

381 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Monica Waade
Forfatter
11 år siden

Veldig bra artikkel fra deg igjen Hans og mange avslørende bilder har du funnet også.

Som jeg har sagt i mange kommentarer nå så går vi den veien rett mot WW3 og det fortere enn de fleste er klar over. Drapet på Gaddafi er en hendelse som skulle komme før WW3 og nå har jo det skjedd akkurat som jeg forutsa.

Det som er sykt rart, jeg ser bilder og prøver etter beste evne å forstå hva som egentlig skjer, det er noe veldig merkelig som pågår. I en krig skal det være en fiende ikkesant, det er jo derfor de kriger er det ikke? Vel, jeg kan ikke se at de tre stormaktene som skal brake ihop er fiender, tvert i mot. Se denne kommentaren: http://www.nyhetsspeilet.no/2010/11/microchip-er-dyrets-merke/comment-page-27/#comment-54969

USA og Russland er venner, Russland og Kina er venner, hvem er fienden, er det en fiende i det hele tatt eller er WW3 bare et avtalt spill mellom stormaktene for å innføre NWO?

Monica Waade
Forfatter
Svar til  Monica Waade
11 år siden

Se også denne kommentaren. http://www.nyhetsspeilet.no/2010/11/microchip-er-dyrets-merke/comment-page-26/#comment-54930

Dette er interessante opplysninger nylig kommet fra Norulv Øvrebotten.

USA lar Russland overta Norge
http://norgespartiet.no/forside/237-usa-lar-russland-overta-norge.html

Salat
Salat
Abonnent
Svar til  Monica Waade
11 år siden

Fienden? Ja dette lurer jeg og fælt på. De gjør vel alt for å holde oss nede med frykt no. for de vet at heftige energier er på vei inn til jorden. Energi manipulasjon er det den mørke elite driver med først og fremst og har drevet på med i tusener av år. De vil snu den positive energien om til noe negativt. Hva enn de finner på så ser jeg på det som en mulighet til å snu det til noe positivt. La oss samle oss og vise hvilken verden vi vil ha. Helt ærlig tror jeg ikke verdens befolkning går med på noe krig. Vi er for godt opplyst no. Dette blir spennende.
Eliten skjelver i buksene og det er vel forståelig. hehe he
Ikke frykt. det vil bare holde oss(det kollektive) nede i lavere bevissthetstilstander
Takk for alt du bidrar med på speilet Monica. Sitter stor pris på det.
Ha en fin dag!

Monica Waade
Forfatter
Svar til  Salat
11 år siden

Hjertelig takk Salat. Ja som jeg sa i 2009 det ville komme i løpet av ett par års tid og nå er vi i 2011, det at de blir desperate. Jeg oppfatter det som at de ikke riktig vet hva de skal ty til nå, er akkurat som de lodder stemninga, det er den følelsen jeg får.

Derfor er vi den sterkeste part for tiden og vi må utnytte kraften vår for hva den er verdt, de vakler og det gir meg en god følelse samt et lite håp om at våre energier vil forårsake deres «annen død» denne gangen.

De vet ikke helt om de skal få igangsatt krigen eller den falske himmelen med UFO invasjon for å hindre oppvåkningen og å berge ræva på seg sjøl fordi de vet de er til de grader avslørt. Det jobbes nå svært aktivt med begge alternativer i kulissene. I det lille jeg får med meg fra mainstream media så ser jeg hvordan de gjennom disse propagandakanalene sine vil forberede oss på invasjon utenfra, mens det er deres egne fartøy som benyttes.

Samme med maset om uro her og der for disse problemene må jo løses med å skape enda mer krig. Fy faen så sleipe de er egentlig, bandittene vet de har kort tid på seg for ape nr. 100 plirer ikke lenger med øynene, de er nesten åpne.

Ha en fin dag du også!

Brandulph
Skribent
Svar til  Monica Waade
11 år siden

Under mine år i Fj.Østen ble jeg i 1979 venn med en norsk sjøkaptein som hadde drøye femti år bak seg i Fj.Østen, derav tredve år i Kina. «Den tredje verdenskrig kommer,» sa han, «og den blir mellom Kina på den ene side og USA med sine tre store alierte, Europa, USSR og Japan på den andre.»
Russland side om side i en framtidig krig var for meg den gang en ren absurditet, men alt tyder på at min for lengst avdøde venn får rett.
Vi var i begynnelsen av den utrolige industraliseringen som har funnet sted i ROK den gang, og Kina hadde så vidt begynt å røre på seg. «Men Kina kommer!» sa han min venn den gang, og la til, «Og når Kina ikke lenger bare er en milliard munner som skal mettes, ikke lenger bare er en nødvendig kunde av det N.Amerikanske kornkammer, men en industriell konkurrent, da er en gjensidig avhengighet forstyrret, og det vil føre til en tragedie.»
Hva min venn imidlertid ikke hadde med i sine vyer var den egentlige makt og styring av verdens utvikling som den ikke nasjonale finansverden sitter på. Et totalt maktapparat som består av noen få familier, som har finansiert og muliggjort (skapt) alle kriger over de siste 2-300 år. (Selv Napoleon måtte til sist takke ja til deres finansiering :-)
Men med det totalt tilintetgjørende våpenarsenal som partene sitter med idag, er jo en WW3 en absolutt apokalypse, med mindre det sionist kontrollerte USA har en joker (HARP?) som lar naturkrefter eller mikrober avgjøre slaget før det begynner.

Monica Waade
Forfatter
Svar til  Brandulph
11 år siden

Interessant det din venn fortalte deg Brandulph. USA, Norge og flere land har jo hjulpet Kina til å klatre oppover økonomisk, også ved å eksportere varer dit for bearbeiding og produksjon. Nesten alt man kjøper i dag har jo teksten Made in China.

Kina har opprettet en enorm hær nettopp for WW3 så de vet den kommer, og det synes som det hele er iscenesatt, at det er ingen av stormaktene som er uenige. Kina, USA og Russland har forberedt seg på og forventer store naturkatastrofer. Jeg føler det er de sjøl som vil skape noen av disse katastrofene ved å benytte HAARP så det vil nok bli brukt som våpen, HAARP har erstattet atombomben ble det sagt. De vil spre virus og bakterier ja, mennesker kommer til å blø fra nese, munn og ører grunnet dette, de dør under grusomme smerter.

Det snakkes så mye om kometer og asteroider nå, men jeg ser ingen som noen trussel for oss før under en stor krig, sannsynligvis WW3. Kan det kanskje være at de vet dette også kommer, tenker på siden de er så forberedt på store kartastrofer.

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  Brandulph
11 år siden

HAARP er bare sprøyt som våpen.

Den sjette engelen blåste i basunen. Da hørte jeg en røst fra de fire hornene på gullalteret foran Guds ansikt. 14 Røsten sa til den sjette engelen, som hadde basunen: «Løs de fire englene som står bundet ved Eufrat, den store elven.» 15 Og de fire englene ble løst, de som sto klar og ventet på denne timen, denne dagen, denne måneden, dette året, for å drepe tredjedelen av menneskene. 16 Tallet på ryttere i hæren deres var tjue tusen ganger ti tusen – jeg hørte tallet på dem.

Kaare Olav Eikrem
Kaare Olav Eikrem
Abonnent
Svar til  Monica Waade
11 år siden

Det meste av det Hans skriver om er bare konspirasjoner. Han har aldri belegg for det han skriver om. Han sier at Obama er frimuerer? Hvor har du det fra. Han er IKKE frimuerer.
Når Hans skriver om noe så formulerer han seg som om at alt han sier er fakta. Det er det meget sjelden. Det er meninger han har som han pakker inn som om det var fakta og bruker gjerne bilder som beviser. Det er jo komisk.

Jeg er selv frimuerer og kan love dere at vi jobber kun for at våre medmennsker skal få et bedre liv.

ola
ola
Abonnent
Svar til  Kaare Olav Eikrem
11 år siden

Hva er det han skriver som ikke er fakta da? Hvilken grad frimurer er du? Jeg tviler på du hvet en dritt om frimurerbevegelsen, vis du vet noe om dem, så juger du her iallefall, for det å si at frimurere jobber for et bedre liv for medmennesker er DET DUMMESTE OG MEST LØGNAKTIGE JEG NOENGANG HAR HØRT.

Det kan hende noen frimurere gjør det, men det er ikke fordi de er frimurere, det har noe med hva slags person de egentlig er, og at de tror frimurerbevegelsen er noe annet enn den er. Du har antageligvis blitt lurt, beklager og si det, men noen må.

ola
ola
Abonnent
Svar til  ola
11 år siden

Jeg ser du er samme grad som ABB var? grad 3? eller var det i 2008 når de listene er fra?

En mann med åpenbar agenda
Svar til  ola
9 år siden

SIRI app on iPhone says that he Gates of Hades will open 27th of July and close on September 3, 2014.

SIRI app also says that a “Prophet” will be born on January 13, 2014.
Hmmm. Ariel Sharon was buried January 13.

So, what will happen 27th of July and close 3rd of September?

http://wp.me/p3tGFm-4b

ola
ola
Abonnent
Svar til  Kaare Olav Eikrem
11 år siden

Så langt nede i gradene så hvet ikke du mye om hva som foregår.

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  ola
11 år siden

Du må ha en høy grad du da, UFO, som vet så mye mer om de?

ola
ola
Abonnent
Svar til  ola
11 år siden

hahaha

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  ola
11 år siden

:-)

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  ola
11 år siden

Minustomler til et smilefjes?

For noen triste liv dere må leve:-(

Michelle
Skribent
11 år siden

The Secret Covenant:
– «We will always hide the divine truth from them, that we are all one.
This they must never know! They must never know that color is an illusion, they must always think they are not equal.»
http://bibliotecapleyades.net/sociopolitica/esp_sociopol_illuminati_21.htm
Og så skjønner ikke folk at livsfarlige nano-partikler (Chemtrails)
lures inn i kremer, shampoo, klær, «medisiner», «mat» og til og med drivstoff!
http://forskning.no/artikler/2009/juli/225109
Vi må huske at lederne på jorden selv er lurt
inn i det okkulte med negative ånder, og deres liv styrt og tatt over dessverre.
Arizona Wilder sa selv i intervju med David Icke,
at de kongelige etc er livredde de over seg, som egentlig har makten.
Men veldig bra hvordan du viser at det er de samme negative kreftene
som står bak alle disse puppetene. Bare å se på håndsignalene.
For meg styres dette fra hierarkier av Draconians, Greys, Reptilians etc
♡ Kjærlighet, Frihet, Tilgivelse, Likeverd, Omsorg ♡

Michelle
Skribent
11 år siden

The Secret Covenant:
– “We will always hide the divine truth from them, that we are all one.
This they must never know! They must never know that color is an illusion,
they must always think they are not equal.”
http://freedom-school.com/the-secret-covenant.pdf
Og så skjønner ikke folk at livsfarlige nano-partikler (Chemtrails)
lures inn i kremer, shampoo, klær, “medisiner”, “mat” og til og med drivstoff!
http://forskning.no/artikler/2009/juli/225109
Vi må huske at lederne på jorden selv er lurt
inn i det okkulte med negative ånder, og deres liv styrt og tatt over dessverre.
Og at de fleste innad i disse organisasjonene er snille, og alle innerst inne!
Arizona Wilder sa selv i intervju med David Icke,
at de kongelige etc er livredde de over seg, som egentlig har makten.
Men veldig bra hvordan du viser at det er de samme negative kreftene
som står bak alle disse puppetene. Bare å se på håndsignalene.
For meg styres dette fra hierarkier av Draconians, Greys, Reptilians etc
♡ Kjærlighet, Frihet, Tilgivelse, Likeverd, Omsorg ♡

Michelle
Skribent
Svar til  Michelle
11 år siden

Gammel dame peppersprayet av politi:
http://aftenposten.no/nyheter/uriks/84-ring-peppersprayet-av-politiet-6699632.html
Nå ser jeg at jeg selv skrev Draconians, Greys, Reptilians over her, da mener jeg krefter som er utenomjordisk, altså avansert intelligens, men også innan der i deres hierarkier har man selvsagt snille vesener også.
Igjen må vi se på graden av Kjærlighet og dele ALT ♡

Cavalli
Cavalli
Abonnent
11 år siden

Gaarder: Jeg lurer på om jeg skal hive meg med på foredraget ditt, kan jo være greit å høre hva du har å si. Bare lurer på et par ting: Er det påmelding? Pleier det å være fullt hus eller er det plass til en skeptiker også? ;)

Cavalli
Cavalli
Abonnent
Svar til  Cavalli
11 år siden

Også lurer jeg på hvilket rom du skal bruke denne gangen?

Cavalli
Cavalli
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
11 år siden

Se det ja, du måtte slenge på en liten fornærmelse skjønner jeg….

Monica Waade
Forfatter
Svar til  Mole
11 år siden

Bra funn igjen Mole og ja jeg lurer på det samme, hvordan kan den gjengen der starte krig? Som jeg har skrevet i flere kommentarer, det finnes jo ikke noen fiender i de syner og budskap jeg har fått. Jeg personlig trodde Russland og USA ikke spiller på lag, men det jeg har sett bekrefter det motsatte.

Hadde ikke media og politikerne omfavnet «Maria Amelie» så hadde jeg trodd de ikke visste at hun eller noen svært nær henne var spion, men nå er det åpenbart at de vet og de ga altså belønning istedenfor straff.

Noe er alvorlig galt.

Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

Alberto Rivera and Others speak of Jesuit (Jesuits) Infiltration – Full Version http://tinyurl.com/3xanf6l
World System and the Illuminati http://tinyurl.com/29xcnsn

Ulven
Ulven
Abonnent
11 år siden

For å bevare verdensfreden er det vel viktig at folket i demokratiske land tar tilbake kontrollen over sine væpnede styrker.

Jeg kan f.eks. ikke skjønne at Obamas drone-bombing av Pakistan kan ha dekning av et flertall av folket. Folk okkuperer jo Wall Street fordi de merker at deres penger, fruktene av deres arbeid, brukes på meningsløse kriger i Langtvekkistan, som ihvertfall ikke har noe å gjøre med å beskytte USA militært.

Såvidt jeg har fått med meg så vedtok ikke Stortinget at Norge skulle droppe bomber over Libya. Norges flyangrep på Libya hadde overhodet ingenting med forsvaret av Norge å gjøre. Dette må få konsekvenser!

Stoltenberg, Støre og Faremo må nå stilles for riksrett-krigsrett for å ha misbrukt det norske forsvarets utstyr og personell til å bedrive massemord på uskyldige som ikke var av hensyn til selv-forsvaret av Norge.

Hvorfor blir det stadig vanskeligere å se forskjell på Norge idag og Sovjet-Unionen for noen år tilbake?

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  Ulven
11 år siden

Norge er som kjent medlem av NATO (North Atlantic Treaty Organization) og er forpliktet på vedtak som gjøres der. Det er greit å være medlem av en forsvarsallianse, men det blir helt feil å angripe land slik det har skjedd i flere tilfeller.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  maranata
11 år siden

Det er vel ikke helt sant at NATO land er forpliktet på vedtak som gjøres der Maranata

Det var bare 7 av 28 NATO medlemsland som var med på masakren i Libya

Det er en myte politikere med ansvarsskrekk prøver å spre at NATO har bestemt, EU har bestemt, FN sier osv osv ..

Offisielt så er vi et fritt land med ansvar for egne handling

Vi meldte oss aldri inn i en angrepsaliense men en forsvars alianse så hva hadde vi i Kosovo, Afghanistan og Libya å gjøre ?

Hjelpe befolkningene i landene med å bombe dem tilbakers til steinalderen ?

I Irak så ble artikkel 5 tatt i bruk for å legitimere NATO innblanding der for at NATO landet Tyrkia kunne bli truffet av Saddams raketter nå de forsvarte seg mot USA

Hørt på makan til sprøyt

Det blir det samme som å si at vist USA angriper Russland så må NATO også bombe Russland siden Russiske rakettet kan treffe Norge

Det er ikke Muslimer, Kinesere, jøder, Russere osv osv som er fienden vår, vi har alle sammen fiende og det er den krigskåte sataniske eliten som vil vri seg i latter i sine huler mens vi dreper og utsletter hverandre

Men det er nye tider nå, det er knapt nok en sjel i verden som ønsker krig, det pågår en global aksjon nå som skal samle verdens befolkning der folket og soldatene som blir kalt ut i krig legger ned sine våpen og nekter å drepe sine medmennesker eller i verste fall skyter sine egne leder og bombeflyene bomber egne psykopatiske lederes palasser

På samme måte som WW1 og WW2 der samme folkene satt på begge sider av bordet og kontrolerte verdenskrigene så vil WW3 også bli styrt av samme rottene

Når menneskeheten samler seg til 1 folk så vil man istede for 7 000 000 000 uskyldige drepte få de 10 000 psykopatene som styrer verden fenglet eller drept

Men forsatt er det mange som sluker krigspropagandaen og elitens intense forsåk på å sette oss opp mot hverandre så vi får se hva som skjer fremover

Splitt og hersk er ikke så effektivt lenger når hele verdens befolkning kan kommunisere med hverandre over internett, avsløre løynene i mediene deres osv osv så der er jo ikke så rart at eliten er desperate etter å få sensurere og kontrolere nettet
Det er ikke uten grunn at de globale Wall Street demostrasjonen blir forøkt knust med rå makt over hele verden nå
Dustene i politiet skjønner ikke at de sager over greina de sitter på men forsøket på å knuse demonstasjonene er som å kaste bensin på bålet og de mobiliseres 10 ganger flere frihetskjempere

Eliten er i panikk og jo lengre tid det går jo verre vil det bli for dem å sette i gang en WW3 for å slakte ned så mange at resten skal bli lettere å kontrolere

Kanskje er det også håp for at skepssierene en dag våkner, begynner å tenke selv og inser at de blir brukt som nyttige idioter av eliten og bidrar sammen med oss andre for verdensfred og for å redde menneskeheten fra utslettelse :)

Det blir nok en kamp mot klokka :)

Brandulph
Skribent
Svar til  smurfen
11 år siden

Ja, Smurfen, så rett, så rett. Og med «På samme måte som WW1 og WW2 der samme folkene satt på begge sider av bordet og kontrolerte verdenskrigene så vil WW3 også bli styrt av samme rottene.» har du påpekt og sagt hva menneskeheten må innse og forstå før noe som helst endrer seg i vår verden.

Brandulph
Skribent
Svar til  Ulven
11 år siden

«…å se forskjell på Norge idag og Sovjet-Unionen for noen år tilbake?»
Tja, Ulven, det er vel i realitet svært liten eller ingen forskjell hva makt og styring angår, for Norge ble kuppet i 1945, og jeg har skrevet noen tanker om det her:
http://brandulphnorsk.blogspot.com/2010/11/folkevalgt-sttte-til-israel-og.html
En som forøvrig beskriver det hele utrolig vel, er George Carling, i hans video: «Who Really Controls America». Situasjonen er jo den samme for lille Norge.

maranata
maranata
Abonnent
11 år siden

Alt er som vanlig Hans Gaarder.
Du kommer med en hel rekke påstander, naturligvis uten dokumentasjon, for det trenger man kanskje ikke når man sitter i redaksjonen for selve NyS? Jeg sier som Monica; Noe er alvorlig galt her inne når man ikke evner å stille noen kritiske spørsmål til hva som skrives i denne artikkelen. Kan det være så enkelt som at like barn leker best. Masse bilder med svært synsete kommentarer. Her er det en mengde frimurere av ymse grader – si meg en ting vet du dette, gjetter du dette, eller har du lest det på noe nettsted – og i så fall referanser, referanser, referanser – jeg ser absolutt ingen referanser i denne artikkelen.

Shimon Peres er jesuitt? Hvor har du dette fra – et annet konspiratorisk nettsted?

Når alt dette er sagt – når man ikke ser skogen for bare (konspirasjons)trær kan det være lurt å heve blikket en tanke å se på va som skjer på overflaten i sammenheng med historiske fakta og offentlige utsagn. Det kan være ganske nyttig. Se opp for Russlands påtroppende sjef PUTIN – han kommer til å stelle i stand mer bråk enn dere kan forestille dere. Han har tilsynelatende spilt annenfiolin en stund nå, men det er bare tilsynelatende…………….

kjemisk
kjemisk
Abonnent
Svar til  maranata
11 år siden

Mara
For en stund siden var det på visjonnorge sending av israelske ambassadøren og sionist. Denne viste to ganger som jeg så satan-tegnet med det israelske flagget i bekgrunnen, og dette mens han talte til en menighet av kristensionister. Da fikk man dobbel effekt: Israelflagget som de fleste vet hva betyr(remfan-stjernen som Gud forbydde på det sterkeste å dyrke)) og mono nocturna(ca)-tegnet. Dette mens hans likesinnede «kristne» var i full jubel over hans hatefulle tale over de norske myndigheters takling av gaza-krigen.
Kan det bli verre, og trengs det så mye mer dokumentasjon på hvilken herre disse tjener?

Brandulph
Skribent
Svar til  kjemisk
11 år siden

Tja, «kjemisk», å trekke fram troen på både en Gud og en Satan i dagens politiske maktspill er vel heller søkt, rent bortsett fra det faktum at den person som søker et absolutt verdensherredømme har som målsetning å oppnå den samme posisjon som det Gamle Testamentets despotiske Gud hadde.
-Og, all-makt-prosessen har pågått i mange, mange år allerede. Det dreier seg om en sionistisk sosiopat slekt som følger Mosebøkenes mal (eller Torahen, om du vil) til punkt og prikke og dermed har forårsaker et vedvarende helvete i den ganske verden i mer enn to hundre år.

-(Forøvrig har jeg, som gammel ateist, mer sans for Satan i historien, som i motsetning til Gud syntes at mennesket burde ha tilgang til sin egen hjerne. Men selvsagt har jeg samtidig full forståelse for Gud som forbannet både Satan og ikke minst de andre i staben som jo begynte å parre seg med menneskets døtre. Resultatet er jo blitt en art som det er et helvete å holde orden på. En forståelig grunn til at både Gud og Satan tilsynelatende ga opp hele prosjektet, og de halvguder som har tatt opp prosjektet ved senere anledninger opp gjennom tidene har da heller ikke lykkes. Men hvem vet, kanskje lykkes det for baron Rothschild? For hans slekt har innsett at verden ikke kan vinnes med kuler og krutt, men derimot med kapital. Med enorme gevinster fra finansiering av krig og tilrettelagte kriser opp gjennom generasjoner, samt selvsagt selve retten til å produsere penger ut av intet, synes han å være svært nær målet .)

smurfen
Redaksjonen
Svar til  maranata
11 år siden

Nei å nei Maranata, du må ikke tro på alt du kommer over på Youtube av profetier :)

Har du vært å smugittet på denne filmen her nå da ?

Ryssland i Profetian Hes 38-39

Prøv heller å vær litt kritisk og stille deg selv noen enkle spørsmål så skjønner du at de alle er på samme lag

Hvorfor tror du Codex Alimentarius ble inplendert i samtlige land i verden uten at det ble så mye som nevndt i en liten bygdeavis i Kualalumpur eller Angola engang ?

De satansike brorskapene kjenner ingen landegrenser og de snakker ikke med bokstaver og lyder men med symboler, koder og hellige tall

Waky Waky :)

2Q11
2Q11
Abonnent
Svar til  smurfen
11 år siden

Hvordan klinger 22.11.11 / 11.22.11 (FF) smurfen? Jeg har registrert et overforbruk av kombinasjoner av 11 og 22 i MSM i det siste.
Er det noen som ikke blir tatt på senga så er det oss…(?)

Noen lo av denne artikkelen, og ler mer nå, jeg gjør ikke:
http://www.nyhetsspeilet.no/2011/06/falsk-flagg-terrorangrep-berlin-26-06-2011/

Forberedt, også på det beste! Vi gir oss aldri!

Enok
Abonnent
Svar til  2Q11
11 år siden
Michelle
Skribent
Svar til  2Q11
11 år siden

Tror uansett det ble for åpenlyst med alle advarslene som ble sendt ut heldigvis ;)
Jeg tror fortsatt det var noe i de advarslene, sånt dukker ikke opp av seg selv. Under 4 uker senere hadde vi likevel marerittet på Utøya.

ola
ola
Abonnent
Svar til  2Q11
11 år siden

Michelle sier: Tror uansett det ble for åpenlyst med alle advarslene som ble sendt ut heldigvis
Jeg tror fortsatt det var noe i de advarslene, sånt dukker ikke opp av seg selv. Under 4 uker senere hadde vi likevel marerittet på Utøya.

Har du sett den nyeste Family Guy episoden? Der drar Stewie og Brian tilbake i tid, og Brian avverger 9/11, men pga det da blir avverget skjer helt andre ting..

Enhver handling har en reaksjon.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  2Q11
11 år siden

Helt klart har det globale sannhetssøker miljøene forhindret en rekke planlagte aksjoner fra eliten med å gå ut og advare på forhånd sånn som i artiklen du linket ut 2Q11

Setter rottene i gang en aksjon som vi har advart mot på forhånd så ville det vært kollektivt selvmord siden de da ville avslørt seg selv

Pyramiderottene raser over de frie nettet og prøver å sensurere eller stenge det ned

Skepsiserene håner og latterliggjør oss når katastofene vi advarer mot ikke kommer, men det er helt greit :)

Klarer jeg å redde så mye som bare ett uskyldig liv så skal jeg mer en gjerne være hoggestabbe for skepsiserene

22.11 er helt klart en stor dato der de vil prøve seg med noe nytt jævelskap
Tempelrifdderene/frimuerenene har sine hellige pyramidetall 11, 22, og 33

22+11 =33

Det ikke eksisterne objektet Elenin ligger på linje med sola og jorda på samme måte som under Japan og Chile skjelvet den 22.11

Mange klarsynte har advart mot 2 store skjelv i Japan i år, kan det være det dem planlegger nå eller er det Christchurch som er rammet av flere kraftige skjelv utenfor kysten siste dagene ? eller nye falsk flagg opprasjoner eller starten på en ny krig ?

22.11 er også datoen JFK ble drept av pyramidetrolla

22. november er den 326. dagen i året og den 327. i skuddår. Det er 39 dager igjen av året.

Da har vi 333 som er tallet for Anticrist, 666 er Satan

Om 4 dager får vi svaret vist vi dag ikke klarer å forhindre det med å spre buskapet første :)

I går ble det offisielt at brannen på Scandinavian Star 7.4.1990 var en stor opprasjon som må ha innvolvert en rekke personer og nok en katastofe der Politi og myndigheter nekter å etterforske brann nr 3 og 4 som var selv katastofe brannen der dieselrører var demontert og flere tusen liter var tappet ut og påtent

Hvem stå bak ?

Samme Frimurer/Tempelridderene blandt de styrende organ sånn som alltid

7.april 1990= 7+4=11

Branneksperter avdekker store hull i Scandinavian Star-etterforskning

http://www.tv2.no/nyheter/innenriks/branneksperter-avdekker-store-hull-i-scandinavian-staretterforskning-3637588.html

Michelle
Skribent
Svar til  2Q11
11 år siden

Takk UFO, nei det har jeg ikke sett, noen andre trivelige som også anbefalte den, så det må jeg vel få med meg ja ;)

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  smurfen
11 år siden

Smurf:
Jeg har ALDRI sett den/de YouTube videoer du linker til her (fin intromusikk forresten – The Alan Parson Project).
Det jeg skriver her har jeg kun fra Bibelen og mitt eget hode.

Men jeg har en profeti om Russland som skal gå langt inn i Europa om ikke så altforlenge – om du er interessert?

smurfen
Redaksjonen
Svar til  maranata
11 år siden

Klart jeg er Maranata :)

Du er kjempeflink med profetier og god verdensforståelse

Som du sier så vil Russerene trampe oss ned på et øyeblikk vist eliten får sin WW3
Vi tror vi er så trygge her oppe i Nord, vi tror vi kan gå til krig mot land etter land uten at de får konsekvenser for oss her oppe i det vakre nord

Kommer det et angrep på Iran så er det i gang og Kina og Russland er med i krigen og noen timer etterpå i hagen vår

Ikke sikkert det blir like kult å være norsk jagerpilot mot Russiske Mig som i Libya der de kunne slippe terrorbomber fra 60 000 fot mens de spiste popcorn

Venter i spenning på profetien din Maranata :)

http://theextinctionprotocol.wordpress.com/2011/11/17/russian-general-warns-border-conflicts-could-lead-to-nuclear-war/

http://english.pravda.ru/hotspots/crimes/10-11-2011/119583-IAEA_report_on_Iran_BIG_fraud-0/

http://english.pravda.ru/russia/economics/09-08-2011/118691-ballistic_missile_russia-0/

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
11 år siden

HG skriver:
Hvis du vil tolke bildenes info-innhold videre, så finnes det oversikter på nettet som forklarer ulike former for håndbasert symbol-kommunikasjon mellom innvidde.

Det er ikke mellom innvidde, men i så fall for hele verden – du har jo nettopp vist det her. Dessuten – hvis jeg var en offentlig person måtte jeg sette meg inn i dette for å unngå å bli ansett som jesuitt, frimurer eller denslags. Vi er alle forskjellige og hilser på forskjellige måter, noe som også kan være kulturelt betinget. Jeg mener du har plukket deg ut bilder av personer som du mener tilhører den ene aller den annen «elite» og deretter lett etter tegn som bekrefter dine påstander – RIGHT? Du kan helt sikkert finner bilder av samme personer som således skulle motbevise dine påstander. Har du funnet fram bildene selv, eller har du disse fra nettsteder som mener det samme som deg?

Når det gjelder USA sine to A-bomber over Japan, var disse basert på en helt enkel kalkyle over hva som ville koste minst antall døde. Japan hadde tapt, men ikke gitt seg. Den japanske kamikaze-hirakiri-kulturen ville kjempe til siste mann. Derfor, og kun derfor brukte man det som ville avskrekke japanerene til å gi opp.

Du skriver at Shimon Peres gjennomgikk jesuitt-utdanning i Polen før han ble israelsk statsborger – hvor har du dette fra? Dessuten er det vel ganske mange som er både døpt, konfirmert, gift og bisatt i kirkens regi uten å engang være bekjennende kristne?

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
11 år siden

Hvis man har en agenda som sier at alle offentlige sannheter er gale fordi de helliger en annen hensikt til fordel for de mørke menn som i realiteten styrer verden – ja da mener jeg problemet ligger hos vedkommende som fremme slike tanker. Det kan skyldes noe så enkelt som forfølgelsesvanvidd eller andre psykiske problemer. Ikke alle klarer å tilpasse seg samfunnet slik det fungerer, og man finner det opportunt å finne syndere for at verden er nettopp slik de oppfatter den.

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
11 år siden

HG:
Hvorfor skriver du maranata/useless og ikke maranata?, min bror useless er ikke lenger her på NyS.
Jeg har observert at Monica Waade og Smurfen gjør det samme. Som redaktør her på NyS forventer jeg at du ikke legger annet enn argumenter i dine tilsvar.

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
11 år siden

Du bekreftet ovenfor meg maranata at du hadde gjentatte ganger forsøkt å forklare meg at jødene som jordisk folk ikke var forkastet av gud, det er kun Useless som forsøkte dette for meg.

Monica Waade
Forfatter
Svar til  Hans Gaarder
11 år siden

Mole godt å se at hukommelsen din funker. :-)

maranata/useless lider visstnok av spaltet personlighet, det kan dette han nå hevder om sin bror tyde på. Og maranata han unngår konsekvent å svare på mine spørsmål fordi han som useless måtte krype til korset og be om unnskyldning fordi han var så innmari påståelig på at jeg tok feil i forhold jeg hadde rett i.

Men jeg synes nå maranata/useless er trivelig når han snur den siden til og han har jo noen gode argumenter også, ja også savner jeg profilbildet hans for han er en pen mann som bærer alderen sin godt.

Jeg skulle for øvrig likt å se ham svare på denne kommentaren min http://www.nyhetsspeilet.no/2010/11/microchip-er-dyrets-merke/comment-page-46/#comment-75066 for her framsto han som maranata og den delen av ham er jo her nå.

Utgaven som useless var ikke alltid så hyggelig som vi kan se her…
http://www.nyhetsspeilet.no/2010/11/microchip-er-dyrets-merke/comment-page-8/#comment-48570

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
11 år siden

MW:
Jeg mener å ha lest et sted at du er synsk. Kan du ikke da bekrefte at jeg har ikke bare en men to brødre hvorav 1 også er her på NyS???

Monica Waade
Forfatter
Svar til  Hans Gaarder
11 år siden

For å gjenta meg sjøl maranata/useless…
http://www.nyhetsspeilet.no/2011/11/vaksiner-%e2%80%93-overtro-og-medisinske-virkninger/comment-page-1/#comment-75651

Jeg svarer ikke på flere av dine spørsmål før du svarer meg. :-)

maranata
maranata
Abonnent
11 år siden

Se på bildet som inleder artikkelen, helt øverst. Bildet viser fra v. jesuittgeneral Kolvenbach – se hvordan har krysser sine lillefingrer – det røper ham – alle her vet vel hva dette betyr?

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
11 år siden

:-) Utvilsom ja???????????????
Dette var jo bare noe jeg fant på som en test. Men hvis man ser symbolikk over alt så kan man jo male fanden på veggen hvorsomhelst.

Diademas
Diademas
Abonnent
11 år siden

Jeg merker meg at du kun siterer en kilde her, for så ukritisk å legge ut alt du finner der.
Kilden, http://www.ThreeWorldWars.com, er et enmannsforetak blottet for kilder. Han har uansett anstendighet nok til å omtale brevet du så ukritisk siterer som følger: «To date, no conclusive proof exists to show that this letter was ever written. Nevertheless, the letter is widely quoted and the topic of much discussion.»
http://www.threeworldwars.com/albert-pike2.htm

Jeg antar at du heller ikke leste hans disclaimer. Den er forbilledlig og burde kopieres på alle nyhetsspeilets sider.
«Disclaimer: The accuracy of any of the information on any of these pages cannot be guaranteed. You should never accept anything you read or hear as fact until you’ve verified the information for yourself first.»
http://www.threeworldwars.com/admin/about.htm

Når det gjelder bildene dine ser jeg bare en masse statsoverhoder og dignetære som klemmer labbene til hverandre. En stundom utrivelig del av jobben, men hva dette har med frimureri, og langt mindre tredje verdenskrig, å gjøre er meg en gåte.

Diademas
Diademas
Abonnent
Svar til  Diademas
11 år siden

PS! Dronning Elisabeth er IKKE Dame of Malta. Heraldikk og ordner er ingen lett ting å holde orden på. Dronningen er avbildet i kledebonene til ordenen «Most Venerable Order of the Hospital of Saint John of Jerusalem.»
http://en.wikipedia.org/wiki/Venerable_Order_of_Saint_John
En primært protestantisk orden, og ikke :»Sovereign Military Order of Malta»
http://en.wikipedia.org/wiki/Sovereign_Military_Order_of_Malta
En katolsk orden hvis medlemskap ville gjort henne til Dame of Malta. Noe som er helt utopisk siden hun ikke kan motta katolske ordner.
Her er forøvrig en liste over Dames of Malta.
http://en.wikipedia.org/wiki/Dames_of_Malta

Resten av billedteksten: » I tidligere tider ble det bedrevet rituelle menneskeofringer i den britiske kongefamiliens gods Balmoral Castle i det skotske høyland. De rituelle offerhandlingene ble bedrevet som en form for interaksjon med demon-entiteter.» forbigår jeg i stillhet.

Monica Waade
Forfatter
Svar til  Diademas
11 år siden

I nyere tid (1997) har menneskeofringen til den britiske kongefamilien skjedd i Paris.

Søte Kate Middleton vet stakkars ikke hva hun går i møte, hun har allerede fått sitt dødsmerke, men i likhet med Diana vil det ikke skje før hun har gitt dem arvinger. Slekta til kongefamilien MÅ videreføres, det er det viktigste for dem, andres liv har kun verdi som offergave.

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
11 år siden
Diademas
Diademas
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
11 år siden

«Det virker ikke som du har forsket særskilt på dette.» Dette er forsåvidt helt korrekt, og jeg har heller ingen planer om det. Du må vel uansett være enig i at billedteksten :»Dronning Elisabeth II iført habitten som Dame av Malteserordenen» blir direkte feil. Hva anngår din egen «forskning» tror jeg vi er fullstendig på kollisjonskurs når det kommer til hva vi legger i begrepet.
Utsagn av typen:»Summa summarum er på sett og vis den britiske protestantiske kirken også under kontroll av Vatikanet/jesuitter/Malteserorden. I realiteten er Queen Elisabeth II Dame of Malta» og «Dessuten kunne det bli opprør innad i den britiske kirke dersom det ble kjent at dens overhode QE II er medlem av en katolsk orden.» gjør svært lite inntrykk på meg. Dine holdninger er kjent, det som mangler er substans i form av seriøse, etterprøvbare kilder. Den eneste henvisningen du gir meg er til deg selv.

Om det finnes noe sentralt register over medlemmene i «The Sovereign Military Order of Malta» vet jeg ikke. Jeg så antallet 12500 medlemmer nevnt uten at jeg vet noe mer. Medlemslister for de høyere grader synes ihvertfall å være tilgjengelige. Jeg holder deg mistenkt for å avfeie en hver liste jeg måtte fremstille som striglet og doktorert.

Hvis du virkelig har en genuin interesse for problematikken og innehar forskerkompetense vil jeg anbefale deg å kontakte Vatikanets bibliotek.
Jeg har selv kontaktet dem ved et par annledninger, og de har vært svært hjelpsomme.

Brandulph
Skribent
Svar til  Hans Gaarder
11 år siden

– The Order of Malta gjenopprettet sin «Grand Priory of England» i 1993 med Vatikanets velsignelse, nesten 450 år etter at Henry VIII hadde oppløst den og konfiskert all dens eiendom i 1540. Nyvalgt Grand Prior er Ian Scott . Den engelske dronning er ikke medlem av denne orden.
– Bildet av Dronning Elisabeth II viser henne som «Sovereign of The Venerable Order of St.John» . (Ordenens Sovereign er i.h.t. statuttene den engelske monark, og Grand Prior, The Duke of Gloucester. Opprinnelig var det The Prince of Wales) Ordenen ble opprette av den engelske krone i 1888, og ordenen har ingen historisk forbindelse med «Order of Malta» eller middelalderens «Hospitallers».
Dette i.h.t. «The Monks of War» av Desmond Seward (s.336) ISBN978-0-14-019501-9 utgitt på Penguin. (En glimrende bok for alle som interesserer seg for alle gutte-klubben-grei bandene som har herjet i Guds navn og Pavens velsignelse… og noen er fortsatt , nesten et millenium etter sine opprettelser, i full virksomhet!.)
– Men som du skriver, så er det etter hvert oppstått en nærmere forbindelse mellom The Venerable Order og The Sovereign Military Order ved at det ble undertegnet en formell samarbeidsavtale mellom de to.
Og uansett, Gaarder, så har du selvsagt rett i at der hersker tette tverrforbindelse mellom alle disse ordener og frimurer organisasjonenen.
Messrs Rothschild dukker forøvrig opp i flere ordens sammenheng, som i Østerike sammen med kansleren, prins Metternich, og opprettelse av Knights of Malta der. Så, joda, graver du litt i materien, så finner du tett bånd opp gjennom tidene. Ta forøvrig også en titt på Speider bevegelsen og Røde Kors!

skippern
skippern
Abonnent
11 år siden

Takk for artikkelen Hans! Johannes åpenbaring støtter ditt syn på vatikanets makt f.eks 18,24: I denne by ble det funnet blod av profeter og hellige, ja, av alle som er blitt myrdet på jorden. Tradisjonell protestantisk bibeltolkning forteller oss hvem skjøgen er, at hun er en by som har kongemakt over jordens konger og at hun vil bli lagt for hat av de ti horn også omtalt som de ti konger uten land. Disse vil tilslutt brenne henne opp med ild. Så studier i vatikanet ser ut til å være lite lurt.
http://www.endtime.net/kinfo.htm
Naziene satt sine maltakors høyt og vatikanets naziforbindelser er avslørt utallige ganger. Det er jo kjent at Stalin ble utdannet på et presteakademi og der mistet sin kristne tro. Dette akademiet var beryktet for sin brutalitet (hvor rektoren endte opp myrdet) og for å utdanne en høy andel ateister. At han og Hitler var jesuitter som tok ordre direkte fra Rom er slettes ikke utenkelig. Når det gjelder losjebrødrene Churchill og Roosevelt var førstnevnte fylikk og den siste var så sterkt dement mot slutten av krigen at han under en middag holdt samme tale to ganger på et kvarter. Og alle var de imperiealister som forøket sitt lebensraum.

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  skippern
11 år siden

Det du skriver her er riktig Skippern.
Skjøgekirken skal samarbeide med Dyret/Antikrist, som er den som sitter øverst i «næringspyramiden». Samarbeidet er kun av strategisk art for Antikrist, som hater kirken og brenner den ved passende anledning når han ikke lenger finner nytte i samarbeidet. Dette er bekrevet meget klart og med en klar geografisk stedsangivelse, der skjøgekirkens sentrum er plassert mellom de syv fjell – altså IKKE Bergen men Roma.

Les forøvrig artikkel i Aftenposten i dag fredag 18. november, økonomidelen side 6: «Europas neste mareritt.» Den ser dere hvordan den økonomiske krisen kan bane vei for Antikrist. EU vurderer som siste mulighet å begynne å trykke flere eurosedler for å hjelpe de syke nasjoner i flokken. Tyskland prøvde også dette i mellomkrigstiden, og vi vet hvordan dette gikk.

Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

Et tydelig bilde på makt tilstandene i Norge, her fra Trondheim:

Vår frue kirke ligger ved siden av frimurerlosjen. På nettene sover enkelte husløse på benker og gulv i kirka. Frimurerlosjens bygg ved siden av er et relativt stort bygg og står tomt.

Her ser vi et grelt eksempel på at samfunnet er pill råttent, langt fra våre idealer og målsettinger som eksponeres gjennom vårt politiske system.

FORBY FRIMURERI, eneste medisinen som fungerer for å få bukt med ondet

Ulven
Ulven
Abonnent
11 år siden

Siste: USA truer med militærmakt mot Russland pga. russisk cyber-hacking…

U.S. to retaliate against Russian cyber attacks with military force.
The United States reserves the right to retaliate with military force against a cyber attack and is working to sharpen its ability to track down the source of any breach, the Pentagon said in a report made public on Tuesday.

The 12-page report to Congress, mandated by the 2011 Defense Authorisation Act, was one of the clearest statements to date of US cybersecurity policy and the role of the military in the event of a computer-borne attack.

«When warranted, we will respond to hostile attacks in cyberspace as we would to any other threat to our country,» the report said. «We reserve the right to use all necessary means – diplomatic, informational, military and economic – to defend our nation, our allies, our partners and our interests.»

Hostile acts, it said, could include «significant cyber attacks directed against the US economy, government or military» and the response could use electronic means or more conventional military options.

http://kavkazcenter.com/eng/content/2011/11/16/15394.shtml

Dette er vel et klart tegn på at det amerikanske imperiet nå er i ferd med å gå i oppløsning innenfra. Kanskje vil en mus som løper over et gulv inne i Pentagon være dråpen som fremprovoserer en reaksjon mot «fiendtlige inntrengere».

StarFleetCommand
StarFleetCommand
Abonnent
11 år siden

Noen spørsmål:

Hvordan kan en fyr forutse nazisme og facisme i 1871? Begge deler oppsto henholdsvis i Tyskland og Italia etter første verdenskrig.

Hvorfor kaller du det for ateistisk kommunisme? Du vet utmerket godt at noe slikt ikke finnes. Det finnes overhodet ingen linker mellom ateisme og kommunisme. Dette vet du, og jeg mistenker deg for å score et billig poeng. Er du kristen?

Hvordan kan en fyr i 1871 forutse staten Israel? Eller at verden ville finne enorme mengder med olje? Og at verden ville finne måter å bruke denne oljen på? Og at store deler av denne oljen ville befinne seg i M-Ø? Den eneste grunnen til at M-Ø er en maktfaktor er oljen. Hvis du ser på M-Ø før oljen, vil du se et samfunn som var like opptatt av islam som den jevne norske borge er av kristendommen. For at noen skal bli en maktfaktor trenger de noe å slå i bordet med. M-Ø har kun olje. Og ingenting annet. Den dagen oljen tar slutt vil M-Ø miste all makten sin, og Vesten vil miste all sin interesse for M-Ø.

Ødelegge ateismen? Vet du hva ateisme er? Ateisme er fravær av tro. Og ingenting annet. Ateisme innholder ikke politikk levesett. Å ødelegge ateismen er derfor umulig.

ola
ola
Abonnent
Svar til  StarFleetCommand
11 år siden

Hvorfor kaller du det for ateistisk kommunisme? Du vet utmerket godt at noe slikt ikke finnes. Det finnes overhodet ingen linker mellom ateisme og kommunisme.

FEIL…
Kommunister har ingen gud eller religion, og tror ikke på noe som helst annet enn mennesker rett til å bruke opp planeten, det finnes ikke noe annet mellom himmel og jord enn mennesker. Dvs ATEISME
Du lærer på ungdomskolen at kommunister flest er ateister.. det finnes sikkert et par unntak, det skal jeg ikke nekte på, men å sammenligne kommunisme og ateisme er ikke noe nytt.

StarFleetCommand
StarFleetCommand
Abonnent
Svar til  ola
11 år siden

Å sammeligne kommunisme og ateisme er ikke nytt. Det har du helt rett i. Men det blir ikke sant selv om du sier det mange nok ganger. Blant kristen-konservative er dette mye brukt.
I kommunismen ligger det at du ikke skal tro på gud. Fordi det ikke finnes en gud. Det ligger altså i den politikse ideologien at du ikke skal tro på gud. Det er ikke ateisme.
Ateisme er noe helt annet. Jeg kjenner ateister i alle samfunnslag og fra alle partier. Til og med Krf.
Ateisme er heller ikke troen på menneskers rett til å bruke opp planeten.
Ateisme er fravær av tro. Og ingenting annet. Det finnes ingen felles politisk ideologi. Ingen felles moral. Osv. Ateisme sier kun at personen ikke tror på en gud. Og ingenting annet. Les litt mere om ateisme før du bastant påstår at jeg tar feil.

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
11 år siden

Det er iallefall krig om menneskelig rettigheter og hva politiet kan foreta seg av Gestapolignende oppførsel. Nå besøkes skoler med narkohund: http://www.aftenposten.no/nyheter/oslo/Over-1000-osloelever-narkosjekket-6701492.html
Dette er overgrep, og etter min syn klart ulovlig. Politiet tar seg til rette, som om Politiloven var hevet over Grunnloven.

ola
ola
Abonnent
Svar til  Balle Clorin
11 år siden

Politifolk er hevet over grunnloven. De trenger ikke engang ransakelsesordre for å trenge seg inn hos folk og gå igjenom huset, mobilen og andre ting vis de føler for det. Prøv og stopp de og se hva som skjer.
Vis ikke du tror det er sant så er det kun fordi du ikke har opplevd det… ennå

gammelfar
gammelfar
Abonnent
11 år siden

Nu fik CIA igen ødelagt en af sine pengefloder!
Kæmpe narkofangst i underjordisk tunnel.
Op mod 15 ton narko beslaglagt, da underjordisk tunnel blev opdaget.

http://ekstrabladet.dk/112/article1659450.ece

gammelfar
gammelfar
Abonnent
11 år siden

Gad vide hvad Vatikanet nu har gang i?
Paven siger under rundrejse i Afrika, at korruption skaber elendighed og død på kontinentet
http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article1660870.ece
Eller er det små sorte børn han er nede og udvælge?

Uffda
Uffda
Abonnent
11 år siden

Svali is the pseudonym used by a woman who claims she was born into a secret ruling bloodline. According to Svali, bloodline children are heavily conditioned to be obedient, self-controlled, and totally loyal to «the family.» In special activities carried out under extreme secrecy, they are subjected from a young age to sessions using drugs, hypnosis, and shock-reward conditioning which turn them into Manchurian Candidates with alter personalities. In their normal lives, they remember nothing of what is done to them in these sessions or of their being part of «the family.»
http://tinyurl.com/849237v

Svali Illuminati Defector RARE Interview
http://tinyurl.com/6gg3rh

« Forrige artikkel

Nasjonal dugnad mot datalagringsdirektivet

Neste artikkel »

Kan vi få se videoklippene fra overvåkingskameraene nå?

381
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x