Kan vi få se videoklippene fra overvåkingskameraene nå?

27.6K visninger
3 minutter lesetid
427

Etter Norges terror-sjokk 22. juli har det vært påfallende lite fokus på bombeangrepet i Regjeringskvartalet. Foreløpig har det bare vært vist stillbilder av en person i politiuniform iført hjelm med visir og med pistol i hånda, samt en hvit varebil.

Av obskure grunner er feeden fra overvåkingskameraene hittil bare blitt publisert som stillbilder av nyhets-nettsstedet ABC Nyheter, som vist her.

Det er viktig at videoklippene fra Regjeringskvartalet vises live, og det finnes ikke akseptable grunner for å unnlate å gjøre dette. Hensikten med montering av overvåkingskameraer er nettopp at når kriminelle personer og kriminelle handlinger fanges opp av overvåkingskameraer som er utplassert for å ivareta folks sikkerhet, så må videoen spilles av slik at alle relevante fakta blir eksponert best mulig.

Vi vil dessuten se BOMBE-SMELLET på video!

Kan video-klippene fra de 10 overvåkingskameraene nå bli vist som live-feed for alle uten noe mer unødig opphold?

Det er mange enkle måter å publisere video-klippene på:
– Via NRK, TV2 og diverse nyhets-nettsteder (Nettavisen, Nyhetsspeilet osv.)

Det er mange grunner for at de levende videoklippene må offentliggjøres:

– Det kan ikke anses som bevist at personen med pistolen på bildet er Anders Behring Breivik .

– At en person som er uniformert som politi vifter med en pistol på gata midt i fellesferien er oppsiktsvekkende. Hvordan reagerte de forbipasserende?

– Gikk personen fort, gikk han langsomt, virket han nervøs, så han seg tilbake?

– Vi vil se og høre bombesmellet fra CCTV-videokameraene, for å få økt forståelse for bombeaksjonen.

ABC Nyheters artikkel fra 16. september der stillbilder fra minuttene før bomben smalt er vist. Det er gått to måneder siden ABC Nyheters publisering uten at live videoen som bildene er hentet fra er blitt offentliggjort.

 

Videobevis fra tidligere terroraksjoner er blitt underslått for å skjule skyld og delaktighet

Terror er blant de mest alvorlige forbrytelser i de moderne samfunn, som politikere og media har lagt stor vekt på de siste 10 årene.

Det er derfor viktig at det vises evne til å lære av tidligere terroraksjotner. En tommelfingerregel er dette: 9 av 10 terroraksjoner utføres med medvirkning fra vestlig etterretning (som også kontrollerer vestlig presse – sic).  Det var store ugler i mosen i terroraksjonene i USA og Storbritannia (se nedenfor), fordi dette dreide seg om FALSK FLAGG-terror, dvs. terror med medvirkning fra krefter innenfor statsapparatet.

Tilbakeholding av videoklipp, som kanskje er det viktigste autentiske bevismaterialet fra åstedene for terror, er helt uakseptabelt under enhver omstendighet. 22. juli-terroren berørte hele nasjonen, derfor må også alle som ønsker det få mulighet til å se live feeden fra overvåkingskameraene.

 

London-terroren 7. juli 2005: Ingen video-klipp ble frigitt og still-bilder fra video-kameraer ble forfalsket

I London by er det utplassert hundretusenvis av overvåkingskameraer («CCTV cameras»).  7. juli 2005, da dødelige bomber eksploderte fire forskjellige steder (tre i Tbanevogner og en i en buss) i løpet av en times tid – se f.eks. her – ble det ikke offentliggjort videoklipp som viste de påståtte terroristene.  (Årsaken til dette var høyst sannsynlig at de påståtte terroristene ikke hadde rukket frem til Tbanestasjonene der det smalt «i tide» – fordi deres tog fra Luton var blitt innstilt…). De britiske myndighetene hevdet at de fire videokameraene hadde «sviktet» samtidig, den ene dagen de virkelig kunne ha kommet til nytte.

Et stillbilde som myndighetene hevdet viste terroristene (bildet til høyre nedenfor) var forfalsket på en ikke særlig profesjonell måte.

London-terroren 7. juli 2005: Ingen levende videoklipp er blitt offentliggjort. Bildet til høyre er forfalsket - til venstre det ekte bildet


Pentagon-terroren 11. september 2001: Alle videokameraene ble skrudd ned og innholdet beslaglagt. Kun en video er offentliggjort.

USAs forsvarsdepartement Pentagon er verdens mest overvåkede bygg. Det finnes mange dusin overvåkingskameraer som kontinuerlig filmer bygget. Kort tid etter eksplosjonen i Pentagon, som bl.a. resulterte i en brann som kostet 125 mennesker livet (forsvarsminister Donald Rumsfeld var ikke på jobb da det smalt) ble samtlige overvåkingskameraer (inkl. det private overvåkingskameraet på en nærliggende bensinstasjon) skrudd ned og fjernet. Alle videoklippene som viste hva som traff Pentagon ble beslaglagt. Årsaken til dette var at Pentagon ikke ble truffet av noe passasjerfly…

Av de titalls på titalls videoklipp som kunne ha vist hva som traff Pentagon og forårsaket eksplosjonen og den voldsomme brannen etterpå var det kun ett videoklipp som ble vist for offentligheten.

Dette videoklippet (som FBI-agenter konfiskerte på et hotell like ved Pentagon) ble først utlevert etter at den amerikanske staten var blitt saksøkt under henvisning til FOI (Freedom of Information Act).

Her fremgår det rimelig klart at Pentagon ikke ble truffet av et passasjerfly, mao. at den offisielle forklaringen var en løgn og at terroristene må ha vært noen andre enn det som ble hevdet. Videoklippene ble mao. unndratt offentligheten fordi de kunne kaste lys over andre medskyldige enn de det ble hevdet stod bak.

Du kan se Pentagon-bygget like før og under eksplosjonen ved å klikke her.

 

Det samme videoklippet med stillbilder og bildeanalyse:

http://www.youtube.com/watch?v=mRK8QFvXyfE

Det skal ikke være nødvendig at det norske folk må saksøke regjeringen Jens Stoltenberg for at vi alle skal få se levende videoklipp fra overvåkingskameraene ved Regjeringskvartalet like før og da det smalt den 22. juli. Det er våre overvåkingskameraer som er utplassert for å ivareta vår sikkerhet.

Vi vil se video-feeden nå!

Hans Gaarder

Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning og mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre.

Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på skjulte maktstrukturer, utenomjordisk liv og helse (Teoretisk Fysiologi og vaksiner).

Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

427 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Michelle
Skribent
11 år siden

TAKK for en glimrende viktig artikkel Hans!
Helt klart at det ikke er ABB på bildet, kan ikke fatte hvorfor han/hun bruker hjelm, om det ikke er for å skjule identiteten, og pistol synlig som unnskyldning for å ha hjelm. Bare at dette skjedde rett før 10-års markeringen til 9/11, bør få alle til å reagere!
Tenker også på at alle overvåkningskameraene var skrudd av da Diana var drept (bortsett fra bildene inne ifra hotellet). Og hvordan de nesten aldri har vist på tv Stand Down fra Kennedy, da livvaktene måtte trekke seg vekk rett før drapet. Eller hvordan vi aldri fikk se bilder fra «kaprerne» på flyplassene 9/11.
Men selv etter Dianas død og 9/11, og uendelig med kriger, dyreplageri og forurensning, så tror folk at ting er ok og de på toppen er innsatt av Gud, eller at de vil få sin karmiske straff senere, eller at dette er noe er spådd bare må skje i disse tider, så vi trenger ikke bry oss. Jeg mener vi skal si ifra om ting for å også hjelpe lederne i verden til å slippe fri fra sin egen programmering også, vi skaper paradiset her og nå, tankemessig og fysiskt, for alt er lys og alt er mulig, om vi våger å tro på kjærligheten ♡

Monica Waade
Forfatter
11 år siden

Hans det kravet ditt støttes fullt ut av meg, publisering av opptakene NÅ, også vil vi ha ærlige svar på spørsmål vi måtte ha. Denne saken er så alvorlig (og skulle jo møtes med større åpenhet) at vi bør få en folkekonferanse lik en pressekonferanse, men altså ikke for journalister for de er høyst upålitelige som avslørt bl.a. i denne kommentaren:

http://www.nyhetsspeilet.no/2011/08/fliker-av-bakteppet-for-22-juli-terroren/comment-page-11/#comment-76282

Det er åpenbart mange ting i denne saken som får bjellene til å ringe, inntil det motsatte er solid dokumentert fastholder jeg min påstand om at dette terrorangrepet er et norsk svar på 911. Jeg stoler på meg selv men ikke på media, myndighetene og deres apparat både over og under dem.

911 sa jeg var missil og ikke fly som ble brukt, og det sa jeg FØR 11. september. Jeg ser videoen i denne artikkelen til Hans viser at jeg hadde rett så hvorfor stole på dem jeg vet normalt ikke kommer med sannheten?

Jeg lurer på hvem Breivik ventet på klarering fra når han stoppet utenfor Kystdepartementet og sto der nesten to minutter før han kjørte bort til høyblokka. Hvorfor løgnen om parkerte biler sånn at en stor del av sprengladningen gikk feil vei, fra bygget og ikke mot det?

Hvorfor lurte Breivik på om det var hans operasjon (eksplosjon) eller en annens? Ligger kanskje svaret i det jeg fikk vite FØR eksplosjon fant sted i Oslo.

Og hva er dette for vrøvl presentert i VG, utfallet av eksplosjon gjorde at Breivik valgte å dra til Utøya. Han plottet inn GPS-koordinatene for Utøya ved Hammersborg torg og kjørte mot sitt andre terrormål, og det gjorde han før han visste om utfallet av bombeeksplosjon. Eller kanskje noen grønne menn orienterte ham og beordret ham videre til neste mål?

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/oslobomben/artikkel.php?artid=10031814

Ja hvem orienterte Breivik om utfallet av eksplosjon før han hørte på nyhetene sånn at Utøya ble bestemt?

Breivik har overfor politiet hevdet at det ikke ville vært nødvendig for ham å reise ut på Utøya dersom høyblokka i regjeringskvartalet hadde kollapset.

Hans advokat, Geir Lippestad, svarer følgende på spørsmål om Breivik regnet eksplosjonen i regjeringskvartalet som fullført:

– Det var nok utfallet av eksplosjonen, som gjorde at han bestemte seg for å dra til Utøya, sier Lippestad.

Breivik hevder han ville oppnådd det han ønsket dersom bygningen hadde kollapset etter bombeangrepet: Oppmerksomhet rundt manifestet og spredningen av det.

Massemorderen omtaler det selv som «maksimalt uflaks» at det sto andre biler der han ville parkere bombebilen.

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/oslobomben/artikkel.php?artid=10031667

Cavalli
Cavalli
Abonnent
11 år siden

I dagene etter angrepet så ble det spilt av en overvåkingsvideo fra en «7-eleven» eller «deli di luca» Der så vi noen mennesker som akkurat hadde kommet inn i butikken, like etter ble døra blåst inn. Husker ikke om det var lyd, det tviler jeg egentlig på at det var.

Cavalli
Cavalli
Abonnent
11 år siden

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/oslobomben/slik-skjedde-angrepene.php
Her finnes det en overvåkingsvideo fra en annen butikk som viser dører som blir blåst inn og ting som detter ned fra hyllene. Pluss mange videor som er filmet like etter angrepene.

ajax
ajax
Abonnent
11 år siden

I dagene etter 22de juli var det en tysk turist som filmet etter bilbombeeksplosjonen. Jeg sendte lenken med kommentar til nyhetsspeilet, men så aldri videoen lagt ut her. Filmen viste klart en andre eksplosjon etter bilbomben i bygningen på bildet (er ikke så kjent i Oslo) se bilde på lenken: http://www.vg.no/nyheter/innenriks/oslobomben/artikkel.php?artid=10089037
Eksplosjonen hadde en middels kraftig smell, med utblåsning av ruter i bygningens øvre del samt stikkflammer på 4-6 meter av kort varighet. Videoen ble etter en måneds tid fjernet fra youtube tilsynelatende grunnet opphavsrett. Andre merkelige bilder jeg husker viste fasader hvor noen ruter var blåst inn, andre ut….

MortenB
MortenB
Abonnent
Svar til  ajax
11 år siden

En bilbombe medfører ikke at rutene i 5 etasje blåses ut og det brenner, i 5 et….

StarFleetCommand
StarFleetCommand
Abonnent
Svar til  MortenB
11 år siden

En bilbombe på 1 tonn medfører det.
Kunnskap om hva du snakker om før du snakker om det hever alltid nivået.

Vet du egentlig hvor kraftig en slik bombe er?

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  StarFleetCommand
11 år siden

Er det ikke litt rart at det kun begynner å brenne et sted og ikke flere? Hva er det da i tilfelle som har kunnet antenne der og ikke var andre steder? El-anegg? Server-anlegg? Slike anlegg pleier vel å befinne seg på kjellernivå, men det mulig det er annerledes i dette tilfelle.

Monica Waade
Forfatter
Svar til  ajax
11 år siden

Meget interessant opplysning ajax, takk skal du ha! Det som nå bare mangler er at denne bygningen du snakker om ligger på andre siden av gata fra der bombebilen sto. I så fall er det derfor de produserte løgnen om biler som sto i veien sånn at en stor del av smellet fra «gjødselbomba» gikk feil vei.

Her er løgnen avslørt og forklart:
http://www.nyhetsspeilet.no/2011/08/fliker-av-bakteppet-for-22-juli-terroren/comment-page-11/#comment-76282

De måtte finne en «troverdig» forklaring på at det bygget ble rammet som det gjorde, som jeg har sagt flere ganger, denne saken minner meg om og er et norsk svar 911, vi husker jo building 7 gjør vi ikke?

Monica Waade
Forfatter
Svar til  Monica Waade
11 år siden

Ja akkurat info jeg fikk om bygget med landingsplass for helikopter er rett, her er en oversiktsgrafikk over regjeringskvartalet og bygget ajax viste til ligger faktisk på andre siden av gata fra der bombebilen sto…

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/oslobomben/slik-skjedde-angrepene.php

Da har vi to muligheter:

1. ABB var ikke alene om angrepet og politiet har ikke oppdaget det enda til tross for åpenbare bevis på at Breivik ikke snakker sant og flere ganger røper ar de er flere . Er det i så fall virkelig mulig at norsk politi er så ubrukelige?

2. Politiet vet at Breivik ikke var alene, men hevder likevel hardnakket at han var det. De er da med på å skjule de andre terroristene, hvorfor?

Var det nå egentlig Breivik som lagde den tegninga med de de to bilene og skrev ‘okkupert av andre biler’ på plassen foran søylene?

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/oslobomben/artikkel.php?artid=10031667

Da har vi igjen to muligheter:

1. Breivik laget tegninga utelukkende på oppdrag for han visste det ikke sto biler der.

2. Samme som alternativ 1 men Breivik har ikke vært i regjeringskavrtalet så han vet ikke at det ikke sto biler der.

Som jeg sa rett etter terrorangrepet…

Denne saken stinker!

Monica Waade
Forfatter
Svar til  Monica Waade
11 år siden

Med tanke på de to eksplosjonene i Oslo så fikk jeg vite at det dreier seg om HAARPteknologi, det er det ordet jeg hadde satt på det telepatiske budskapet og jeg lurer svært på hva det er.

http://www.nyhetsspeilet.no/2010/11/microchip-er-dyrets-merke/comment-page-39/#comment-69371

Jeg har mistanke om at det er noe nytt de har tatt i bruk siden de ble så grundig avslørt i USA hvor man tydelig ser i opptakene at bygningene blir sprengt.

Cavalli
Cavalli
Abonnent
11 år siden

Så nå at du etterlyser film av Breivik. Det har jeg ikke funnet, men det dukker sikkert opp etterhvert.

MortenB
MortenB
Abonnent
Svar til  Cavalli
11 år siden

???

Cavalli
Cavalli
Abonnent
Svar til  MortenB
11 år siden

Mente videoen de stillbildene er tatt fra.

Cavalli
Cavalli
Abonnent
Svar til  Cavalli
11 år siden

Bare så det er sagt, jeg vil også se videoen(e) det er snakk om.

MortenB
MortenB
Abonnent
Svar til  Cavalli
11 år siden

Ok, skjønte bare ikke hva du mente. Men at videoene nødvendigvis dukker opp etterhvert er ikke sikkert. Det gjelder bare om de eksisterer, ikke om de bevisset slettes/ødelegges

Lillian Sivertsen
Forfatter
11 år siden

Helt enig, det gjelder videoklippene og det gjelder øvrige dokumenter fra etterforskning også. Pressen har faktisk ved flere anledninger også holdt store pressekonferanser med myndige instanser, hvor pressen har kommet med kraftig kritikk til det de kaller mangel på åpenhet rundt disse tragediene. Med andre ord kan man trygt si at folket står samlet i ønsket om å få åpenhet rundt hendelsene. Både redaktører og journalister overalt, samt pårørende pluss resten av Norge.

Cavalli
Cavalli
Abonnent
Svar til  Lillian Sivertsen
11 år siden

Jeg er ganske sikker på at det dukker opp etterhvert.

Tom Rosland
Tom Rosland
Abonnent
11 år siden

Her er en mobilvideo av johan christian Tandberg.

SJEKK hva han seier ca 1125 i videoen.

http://www.vgtv.no/#!id=42497.

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Tom Rosland
11 år siden

Dette er ikke en bilbombe, og jeg var under her sier han, samt at han sier at det eksploderte UT av alle vinduene.

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
11 år siden

Det ble rapportert av folk i område om 2 smell etter hva jeg kan erindre.

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
11 år siden

Hvis det var en bilbombe som sto på gaten som forårsaket skadene skulle også husene på andre siden av gaten være like mye skadet. Var de det?

Monica Waade
Forfatter
Svar til  Hans Gaarder
11 år siden

Falcon klikk deg til kommentarene på side 1 der er det i ajax sin kommentar linket til bilde av bygning over gaten fra høyblokka. Denne bygningen var utsatt for en eksplosjon innenfra etter at bombebilen ble sprengt og det var nok denne operasjon (eksplosjon) fra en annen Breivik hadde kjennskap til skulle komme.

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Tom Rosland
11 år siden

http://www.orbitdownloader.com/ function Tools>Grab++ downloads videos from www pages, see orbit help page and follow Grab++ instructions

coyote
coyote
Abonnent
11 år siden

Angående London:
«Et stillbilde som myndighetene hevdet viste terroristene (bildet til høyre nedenfor) var forfalsket på en ikke særlig profesjonell måte.»
Du har ikke lett spesielt hardt da. Dette er et av de første treffene om man søker på «London 2005» på jutuben:
http://tinyurl.com/bpc83jz (har spolt frem til samme punkt som du har bilde av).

Om dette er en forfalskning, så vil jeg påstå det er svært så profesjonelt gjort (i motsetning til det du viser til som «ekte» og hvor skyggen til bakerste mann fremdeles er synlig).

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  coyote
11 år siden

Se 7/7 ripple effect i youtube

Sigr Huginsson
Forfatter
Svar til  coyote
11 år siden

Hm, jeg er litt usikker på hva du mener med bakerste mann. På bildet til høyre ser vi 6 personer. Mannen med sekk er på begge. De 2 bakerste ved trappen er på begge. Mannen ved inngangspartiet er vekk, men bakgrunnen er blury. Bakgrunnen der posemannen var på bildet til høyre er også blury. Mannen bak posemannen ser man fremdeles konturen av på bildet til venstre. Coyote har nok rett i at bildet til venstre er jukset med.

coyote
coyote
Abonnent
Svar til  Sigr Huginsson
11 år siden

Mente han bakerste/lengst til høyre av de fire i forgrunnen.

Uansett, om man mener myndighetene eller noen andre lyver om noe så alvorlig som en terroraksjon som den i London, så er det en fordel om man er kritisk til det man bruker som bevis. Spesielt når man trekker frem et bilde som er så åpenbart jukset med som i dette tilfellet.

MortenB
MortenB
Abonnent
11 år siden

2011.2011.2011

Ulven
Ulven
Abonnent
11 år siden

Jeg synes bildet av ABB øverst er uskarpt. Det ser ut som buksene hans har frynser.

Brukes det ikke kameraer med høyoppløselig videoopptak?

coyote
coyote
Abonnent
Svar til  Ulven
11 år siden

Nja…
I følge vekterkompisen min så har de fleste overvåkningskamera en oppløsning mellom 420 og 480 linjer (samme som gamle analoge tv-signaler). I tillegg så er det fremdeles en del eldre lagringssystemer i bruk (dvs teip), noe som ytterligere kan reduserer kvaliteten.

Michelle
Skribent
11 år siden

ALTERNATiVMESSEN stoppet Per-Aslak Ertesvåg!
Ertesvåg skulle holde to foredrag om 22. juli osv,
men skal ha blitt stoppet i å holde det andre foredraget i dag,
på Alternativmessen på Lillestrøm.
Er det ikke lov til å tenke og uttale seg fritt?
Flere som vet noe om dette?

Tom Rosland
Tom Rosland
Abonnent
11 år siden

Her er det en video fra Redice creations.
Han tar får seg en forklaring va som skjed i oslo.
språket i videoen er på eng.

http://www.youtube.com/watch?v=z3q-9Nj1p5g

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Tom Rosland
11 år siden

Det skulle ha vært et krater der bilen eksploderte, men det eksisterer ikke noe krater, ikke så mye som et merke i asfalten så langt jeg kan se

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Falcon
11 år siden

Det er et hull i bakken, men forholdsvis lite synes jeg, spesielt hvis det var 500-900 kilo sprengstoff.
http://static.vg.no/uploaded/image/bilderigg/2011/07/27/1311796734184_738.jpg

CillaBee
CillaBee
Abonnent
Svar til  Falcon
11 år siden

Her fornekter man seg ikke… Husker en av de første kommentarene jeg leste her på NS etter
angrepet, da påsto man at det var et krater som viste at det hadde vært en eksplosjon under bakken fordi krateret pekte oppover (feil), nå påstår man at det ikke finnes noe krater (også feil). Er man virkelig så blind på konspirasjonsjakt at man ikke en gang kan se et 3-meters krater i bakken? Som tydelig viser at det var en eksplosjon over bakken der Breivik satte fra seg bilen?

Når det er sagt, jeg vil også se videoene fra 22. juli, akkurat som jeg gjerne vil se videoene fra Oklahoma og Pentagon.

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  CillaBee
11 år siden

Update: «Crater» found! There’s a major updated since the making of the video – please see below http://www.redicecreations.com/article.php?id=16257

Ulven
Ulven
Abonnent
11 år siden

Spørsmål 1: Hvorfor er regjeringsbygget blitt så fullstendig innpakket og hele området komplett avsperret med høye anleggsgjerder rundt etter bomben(e)?
Er det for å skjule noe?

Spørsmål 2: Hvorfor tok det så lang tid før nødpersonell (ambulanser m. helsepersonell og politi) ankom grubbegata? Jeg har sett at hardt skadde fikk førstehjelp på stedet av tilfeldige forbipasserende – maaaange minutter etter at det smalt.

CillaBee
CillaBee
Abonnent
Svar til  Ulven
11 år siden

1: Det er helt vanlig å pakke inn bygg når man foretar oppussing/rehabilitering/sikring av bygg. Dette er både pga. sikkerhet for de som skulle befinne seg på bakkenivå, og de som jobber der. Akkurat nå sitter jeg og ser ut vinduet på et tre-etasjers bolighus som er pakket inn på samme måte. Høye anleggsgjerder er også vanlig når høye hus pusses opp/sikres. Dette fordi det er faktisk mulig at ting kan falle ned. Ikke noe mer skummelt enn det altså.

2: Hadde ambulansepersonell og andre vært på stedet innen den tid du mener er rimelig responstid, vedder jeg en tier på at du hadde spurt «hvordan kunne de være der så kjapt, var det fordi de visste at det ville skje?»

PST
PST
Abonnent
Svar til  Ulven
11 år siden

Spørsmål 1: Er du fuckings seriøs?

Etter blokker har blitt bombet, og det ikke er trygt å gå der. Skal de ikke sperre av området? Tenk så mye glass, og dritt som ligger der. Det er ingen attraksjon for konspirasjonfreaks. Dette er real life, ikke fantasiverden deres.

*Facepalm*

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
11 år siden

Helt enig i kravet, filmene fra overvåkningskameranene må offentliggjøres. Hvis de holdes skjult pga rikets sikkerhet, betyr det at riket har noe å skjule og dets sikkerhet vil bli truet hvis offentligheten får vite hva som foregår.

Ulven
Ulven
Abonnent
Svar til  Balle Clorin
11 år siden

Hva med hensynet til vår sikkerhet, Balle? Forbrytere som slipper unna med sine ugjerninger har en tendens til å begå mer kriminalitet. Dette er ikke bare noe vi ser på TV – behøver jeg å si mer enn Stalin, Hitler og Bush?

MortenB
MortenB
Abonnent
Svar til  Balle Clorin
11 år siden

Her sa du det som bør sies med få ord, bra !

ye
ye
Abonnent
11 år siden

ABB vurderte i sine planer å ta 4 ! fiskebåter ut til en plattform. Hvordan skulle han klare DET alene? Svømme til land og hente og fortøye båtene én etter én?

CillaBee
CillaBee
Abonnent
Svar til  ye
11 år siden

Hvis du hadde lest mer enn ingressen ville du fått med deg at han skulle hatt en vannscooter å kjøre frem og tilbake med. Ikke at det blir så veldig mye mer gjennomførbart av den grunn.

no problem
Abonnent
Svar til  CillaBee
11 år siden

vi hadde en somm reiste fra bergen til shetland i en 10 foots pioner jolle helle båten hvar full av drivstoff for å klare det, men klart han kiunne lagt ut depoer i sjøen, men tror det hadde ennt med en svøme tur

BelzeBob
Abonnent
Svar til  CillaBee
11 år siden

De sier at han også skulle ha Superheltdrakt på og lade sin grønne ring fra den store lykten han fikk av Universets Voktere mens han perfekterte sin Shaolin dragonfist Kung Fu. Muligens var demonen Choronzon fra astralverdenen også med i planene.

no problem
Abonnent
Svar til  BelzeBob
11 år siden

beizebob det du sier er at om ikke noen fortell deg hva du skall tenke, så greie du ikke å tenke

hva med Johan Cristian Tanberges vido som ble diskutert her fant du noe rart med den.

Jeg så den for første gang i går og ingenting i den vidoen er som det ser ut

har du tenkt eller bare god tok du den vidoen

Ole-John Saga
Skribent
11 år siden

Skremmende lesning fra Norulv Øvrebotten:

Anders Behring Breiviks nettverk
var først og fremst knyttet til frimurerne. Hvor en av hans hjelpere, jeg regner med at det var indirekte lagt opp, er satt inn i et utvalg fra regjeringen som angivelig skal granske hva som hendte.

Det er smart, men mye av teknikken er identifisert etter at Høyesterett ble benyttet til å snu utfallet av den kalde krigen opp ned ved hjelp av spillet i det negative rom, da denne domstolen stilte med dommer Ketil Lund som leder for kommisjonen med dette formålet. Fra 1994 til 1996. Slike bedragoperasjoner blir kjørt over mange år. Også dette narrespillet i narrespillet som inneholdt mange drap.
Norulv Øvrebotten om det skjulte KGB og STASInettverket

Norulv Øvrebotten

Anders Behring Breiviks nettverk
var først og fremst knyttet til frimurerne. Hvor en av hans hjelpere, jeg regner med at det var indirekte lagt opp, er satt inn i et utvalg fra regjeringen som angivelig skal granske hva som hendte.

Det er smart, men mye av teknikken er identifisert etter at Høyesterett ble benyttet til å snu utfallet av den kalde krigen opp ned ved hjelp av spillet i det negative rom, da denne domstolen stilte med dommer Ketil Lund som leder for kommisjonen med dette formålet. Fra 1994 til 1996. Slike bedragoperasjoner blir kjørt over mange år. Også dette narrespillet i narrespillet som inneholdt mange drap.
Jeg kjenner ikke til Norgespartiet, jeg er ikke medlem av noe hemmelig samfunn eller åpent parti, men er gjort oppmerksom på at det på dette partiets nettsider blir lagt ut oppsummeringer av hva jeg publiserer for tiden. For mange kan det være lettere å plukke opp tråden der. Enn på Facebook og Google+.

Vær oppmerksom på at bildet av meg er fra 1996, jeg benyttet det av ironiske grunner på Google+. Siden det forteller hvordan livet var før jeg ble overfalt og nesten mistet livet. Første gangen.

Jeg fikk tørket bort smilet, men det finnes altså på et bilde ennå. Om ikke ellers.

Nøkkelen til terrorangrepet 22. juli

Nøkkelen til å løse bombeeksplosjon og massemordet 22. juli, finner du altså i skjæringspunktet mellom Frimurerlosjen og den militære etterretningen i Norge.

Hemmelige samfunn som Frimurerlosjen skulle utelukke sikkerhetsklarering for Strengt Hemmelig på nasjonalt og internasjonalt nivå innen de væpnede styrker generelt og etterretningstjenesten spesielt, men det har altså ikke skjedd. Det ble mange norske ungdommers bane og skjebne 22. juli.

«Den største fare for enhver nasjons sikkerhet er intellektuell slapphet og glipp, sa Israels første statsminister og grunnlegger Ben Gurion.

Noe av det første som tyskerne gjorde da de okkuperte Norge, var å stenge Frimurerlosjen som ligger rett ved siden av Stortinget. De hadde meget gode grunner til det. Høyremannen som foreslo det famøse vedtaket i Stortinget i 1938 med statskupp til følge året etter, var også frimurer:

Da den sovjetrussisk-kontrollerte regjeringen Johan Nygaardsvold kom hjem fra London med utøvende makt på grunnlag av statskuppet i 1939, ble Frimurerlosjen åpnet igjen. KGB hadde sine grunner for det. Alt henger sammen med alt.

Helt fram til i dag. Prisen som vi har betalt ble blodig. Den kan bli mye blodigere.

Omvendt kildevern

En leser etterlyser beviser mot de to etterretningssjefene Kjell Grandhagen og Torgeir Hagen, begge generaler som jeg forteller har medvirket til terroren 22. juli. Som følge av å ha blitt rekruttert til de hemmelige russiske tjenestene. Fra tidlig i den militære karrieren.

Jeg svarte vedkommende:

General Kjell Grandhagen, som er sjef for etterretningen, ble vervet av de russiske hemmelige tjenestene da han var løytnant på Andøya i 1978. Når general Torgeir Hagen, forgjengeren og nå medlem av 22. juli-kommisjonen, ble vervet, vet jeg ikke.

For øvrig driver jeg ikke med politietterforskning og stabler beviser til bruk for å dømme noen ved en domstol. Jeg er journalist. Men med den forskjell fra hva jeg har gjort før innen journalistikk, at kildene verner seg bedre enn jeg kan gjøre av dem. Et slags omvendt kildevern, kan du si.

Hvis jeg ikke fortalte sannheten, må du regne med at denne regjeringen hadde sørget for at jeg var arrestert for lenge siden. I tillegg må du regne med at noen som er mektigere enn Norges regjering verner meg. Mot den.

Frimurerne har vært og er en av Russlands nøkler

Mange er tydeligvis blitt rekruttert direkte og indirekte for KGB og nå senere FSB og søsterorganisasjoner gjennom Frimurerordningen i Norge. Det gjelder blant andre en general som døde i 2006, Trond Furuhovde, som jeg mener å ha truffet når en god kilde forteller meg om ham. Men jeg husker ikke når og hvor. Det var så mange offiserer å forholde seg til da jeg satt i ledelsen av Forsvarsdepartementet.

Ikke noe overrasker meg mer. Det gjorde det heller ikke som sekretær for forsvarsminister Johan Jørgen Holst, og jeg mistet helt respekten for daværende utenriksminister Thorvald Stoltenberg, da jeg måtte håndtere følgene av at han var så korrumpert som forsvarsminister helt på begynnelsen av 80-tallet.

Det må mye husvask til i Det Norske Hus før det er til å bo i for fremtiden, og en trapp vasker du alltid ovenfra og ned.

Hvis natten var normal
Skrevet mandag 14.11.2011. Før fornyet fengslingsmøte av Anders B.B. i Oslo Tinghus.

Hvis sist natt var normal skal sjefen for Etterretningstjenesten, general Kjell Grandhagen, ikke være å se på arbeid i dag. Det skal heller ikke medlem av 22. juli-kommisjonen, general Torgeir Hagen. Han var forrige sjef for Etterretningstjenesten.
Regjeringsadvokat Sven Ole Fagernæs skal være borte fra jobben.

Det samme skal advokat Johan Fredrik Remmen, som er en kollega av regjeringsadvokat Fagernæs i skyggene og Jens Christian Hauges gamle høyre hånd. Innen hva som i Russland blir kalt aktive politiske tiltak.

Videre skal en rekke av de profesjonelle morderne som er benyttet i samordnede operasjoner sammen med disse advokatene, til å drepe fremstående mennesker i inn og utland og kamuflere det som naturlige dødsfall og annet, være borte fra arbeid.

Alle disse og flere til skulle da være å finne i annen rettssal i Oslo tinghus enn hvor presse og publikum hadde oppmerksomheten. Det kan skje mye annet og mer oppsiktsvekkende i det stille i et tinghus enn et fornyet fengslingsmøte for massemorderen Anders Behring Breivik. Hvor oppmerksomheten har vært i dag.

Hvis natten var normal, skal Norge dessuten ha en annen regjering om ikke lenge. Statsminister Jens Stoltenberg skal ha vært til Kongen. Før han også ble påført håndjern og ført til Oslo tingrett. Hvis altså natten var normal.
Noe det ikke er sikkert at natten var.

ongen fortrenges og blir kuppet gradvis ut

Ett av handlingsmønstrene som går igjen i det russiske narrespillet i Norge for å beholde dobbelstaten, er at statsminister Jens Stoltenberg fortrenger Kong Harald ved viktige symbolske markeringer utad mot folket. Dette skjedde blant annet ved utdeling av Krigskorset i vår. Da Kongen ble holdt helt utenfor.

Dagens Næringsliv kan i dag bringe et annet eksempel. Hvor Kongen må stå og vente på å skrive under kondolanseprotokoll etter terrorangrepet 22. juli. I stedet for å være den første til å undertegne protokollen, slik han som norsk statsleder skal gjøre formelt. Alltid.

Kong Harald blir nå i praksis og skritt for skritt utelukket som det formelle statoverhodet i Norge, og han blir fortrengt av statsminister Jens Stoltenberg. Dette er et typisk eksempel på den russiske metoden med dobbeltkryssing, og er samme teknikken som fra skyggene er brukt til å skifte ut alt fra statsministere og partiledere til sjefredaktører i hele etterkrigstiden i Norge. Når maskeringen rundt røveriet er skrellet bort.
Nå står selveste Kongen for tur.

Det er det gamle gladiatorprinsippet, hvor du som regissør og arrangør tar sverdet fra den ene og gir til den andre som skal vinne. En av to gladiatorer må alltid dø og det er den som ikke lenger har noe sverd. Men fratatt det og sverdet overlatt til den andre.

Denne fremgangsmåten er alltid en trinnvis prosess i den moderne utgaven fra KGB. Den kan gå over flere år.

Hva som er hendt er følgende: De hemmelige russiske tjenestene har bare identifisert Kong Haralds rettigheter. De har deretter fragmentert alle sammen. Deretter har de satt i gang prosessene for å plukke dem bort en etter en. Rettighetene blir plukket bort en etter en som følge av dette russiske intrigespillet når statsminister Jens Stoltenberg blir gitt dem en etter en og instruert til å handle på dette grunnlaget. Med den følge at hans rett utelukker Kongens.

Følgen er at Kong Harald mister legitimasjon utad for hver rett i første omgang, for siden å miste hele retten. Til slutt har han ingen rettigheter igjen. Forholdet mellom legitimasjon og rettighet blir fragmentert i tid og rom. Først går legitimasjonen, deretter rettigheten. Det rasjonelt umulige blir gjort. Selv om det er rasjonelt umulig.

Dette kuppet av Kongen skjer rett foran øynene på deg. Siden du ikke forstår fremgangsmåten, klarer du ikke sette alle disse hendelsene inn i et stort bilde, slik at du får grep om virkeligheten. Da kommer ord som «sniker i køen» og slike benevnelser i mediene som viser at bildet ikke er forstått. Langt mindre teknikken bak. Som i Dagens Næringsliv i dag.

Dette er smart bedrag. Med røveri av rettigheter til følge.

I dette tilfelle er det kongelige rettigheter som blir røvet.

Den som blir utsatt for rettighetstap på denne måten, føler seg mobbet og nedverdiget. Noe som også er en tilsiktet følge.

Nå var det også viktig for Jens Stoltenberg å skrive under protokollen 22. juli for utad å skjule egen medvirkning til den store forbrytelsen med bedrag i forkant og etterkant. Stoltenberg medvirket også nylig i en svertekampanje av Kongehuset som hadde som mål å snu krigshistorien opp ned og fremstille Kong Haakon og kronprins Olav som nazivennlige og svikere i motsetning til statsminister Johan Nygaardsvold fra Arbeiderpartiet. Som reddet landet.
Sannheten er den stikk motsatte. Både i går og i dag. Sannheten er alltid den motsatte av hva du oppfatter den som når bedrag blir skapt ved hjelp av det russiske spillet i det negative rom. Slik det hele tiden skjer nå.

Stoltenberg snek i kondolansekøen

Mønsteret er klart

Rekkefølgen i henhold til protokoll er Kongen, deretter stortingspresidenten, som er nr. 2 etter kongen. Statsministeren og Kongens råd for øvrig er etter dem. Å stokke om på denne rekkefølgen skjer bevisst for tiden.

Dagens Næringsliv bygger på opplysninger om at statsminister Jens Stoltenberg undertegnet før Stortingspresidenten, men etter Kongen ved denne anledningen. I så fall skrev jeg en feil i innledningen, men mønsteret er under enhver omstendighet klart, Kongen og de folkevalgte blir skjøvet ut til fordel for statsministeren, som ikke en gang gidder å gå til den årlige middagen som Kongen holder for Stortinget. Det gjorde heller ikke halvparten av regjeringen nylig.

Da Krigskorset skulle utdeles tidligere i år, ble Kongen like godt utelukket fra hele arrangementet. Klarere kan ikke den gradvise dobbeltkryssingen som pågår bli vist fram i full offentlighet.

Mye russisk intrigespill innad i Forsvaret

Kommentar.no har heller ikke riktig kontekst for hendelser som blir kommentert.

Det er likevel mange friske fraspark i spaltene og mye interessant informasjon er å finne på dette nettstedet. Blant annet har skribentene forstått litt av det som hendte mens dagens nyutnevnte forsvarsminister Espen Barth Eide var statssekretær i Forsvarsdepartementet under Anne-Grete Strøm-Erichsen. Hun hadde vært ordfører i Bergen og hadde ikke peiling på forsvar og sikkerhet. Espen Barth Eide var derimot en sentral mellommann i russiske FSBs intrigespill mot fremstående offiserer i Forsvaret. Da han var statssekretær.

Slike spill har som mål å påvirke hvem som skal opp og fram, og hvem som skal ned og ut. Dette er et meget kjent intrigespill fra de russiske skyggene i Norge. Å beskylde eller insinuere noen for kriminelle handlinger tjener formålet og er noe som blir brukt til å spinne slike bedragoperasjoner på. At det senere viser seg å være bare tull, er ikke så viktig. Beskyldningene har gjort jobben i mellomtiden. Samme kynismen er alltid blitt vist. Den går igjen. Opp gjennom årene.

I Norge er folk blitt kastet i fengsel på slike konstruerte grunnlag. Jeg kjente Einar Olsen, sjef i A-pressen på 80-tallet. Det var faktisk han som fikk meg inn i dette systemet. Som redaktør.

Politiet ble i 1986 narret til å kaste Einar Olsen på glattcelle i to måneder (!) på et grunnlag om bedrageri som viste seg senere å være bare tull og tøys ved nærmere undersøkelse. Da ble Einar Olsen etter mange måneder satt fri og hele saken smuldret opp.

Mens Olsen satt i fengsel, satte Jens Christian Hauge inn nåværende sjef for TV 2, Alf Hildrum, i stillingen som sjef for A-pressen. I stedet for Einar Olsen.

Advokat Jens Christian Hauge og maktens ansikt i arbeiderbevegelsen og ellers, møtte selv opp i fengsel etter at politiet var narret til å gjøre Einar Olsen til et psykisk vrak på et uvanlig langt opphold på glattcelle, og Hauge tvang ham til å skrive under egen oppsigelse.
Jens Christian Hauge var også sadist. Slik kollegaen Henry Oliver Rinnan var under krigen. Men Jens Christian Hauge var det på en annen måte. Drap og slikt ble overlatt til andre.

Så det er en forsvarsminister som inngir tillit og troverdighet som nå inntar statsrådsstolen i Forsvarsdepartementet.

Espen Barth Eide er intet annet enn Putins kanin, muligens bare en negativ kanin og ikke en positiv, men kaniner er tross alt kaniner enten de er sorte eller hvite. I hvert fall var Barth Eide kanin stor nok da han var statssekretær i samme departementet som han nå er blitt statsråd for. Dette departementet kjente jeg en gang svært så godt. Jeg opplevde slike intrigespill på nært hold. Den gangen også.
Sitat fra Kommentar.no:
«Anne-Grete Strøm-Erichsen var en dårlig forsvarsminister og en svøpe for sine ansatte. Vi husker spesielt hennes maktmisbruk overfor høyere marineoffiserer, som hun anklaget for kriminelle handlinger for å få dem fjernet, mens hun og hennes lakeier fikk tvunget gjennom nedleggelsen av Olavsvern og flytting av Forsvarets Operative Hovedkvarter fra Stavanger til Bodø. Vi husker enda bedre at da marineoffiserene ble blankt frifunnet for anklagene mot dem, maktet ikke Anne-Grete Strøm-Erichsen engang å beklage sitt ekle spill overfor marineoffiserene og deres familier. Statsminister Jens Stoltenberg må ha bifalt hennes misgjerninger, hvis han i det hele tatt var interessert i hva som foregikk, siden han gjorde henne til helseminister.» Sitat slutt.

Kap 2. Norulv Øvrebotten om det skjulte KGB og STASI nettverket – Å snu alle forhold på hodet

Å snu alle forhold på hodet

er den vanlige teknikken. Stortinget ble i 1994 lurt av KGB til å sette i gang en gransking av POT, det tidligere sikkerhetspolitiet, i stedet for å granske KGB. Forholdet mellom skurk og politi ble snudd på hodet, og følgen var at sikkerhetspolitiet ble lammet i mange år. I 1996 kuttet Jagland som statsminister hodet av på hele ledelsen.

Dermed hadde KGBs arvtakere FSB og SVR fjernet den spesialtjenesten som hadde faglig høy nok innsikt til å kunne oppdage hva som ble gjort med dobbelstaten i Norge. Særlig innenfor forsvar, etterretning og olje og gass.

Stortinget er og blir mer relevant som en trussel mot det norske folk enn som et vern for det norske folk.
Ikke bare snudde nasjonalforsamlingen utfallet av den kalde krigen på hodet, med den følge at Russland bare fortsatte der Sovjetunionen hadde sluppet, men de folkevalgte ble også narret til å opprette en egen komité for kontroll med sikkerhetspolitiet som utad ble presentert som å være Stortingets egen. Bare tull, tøys og bedrag.

Inntil nylig ble denne såkalte folkevalgte komiteen ledet av Helga Hernes. Som ikke sitter på Stortinget overhodet. Hun var agent for øst-tyske Stasi og fortsatte for de russiske hemmelige tjenestene etter at Øst-Tyskland opphørte i 1990. Hvor hun ennå har sin virkelige lojalitet vil jeg tro. Helga Hernes begynte som en Julie da hun var ung dame og fanget menn i sex-feller. En av dem ble hun gift med, Gudmund Hernes. Han var statsråd i norske regjeringer.

Når en nasjon og et folk blir voldtatt
Grete Faremo ble før helgen i full fart satt inn som justisminister for å hindre opprulling av hele det russiske spillet som holder regjeringen Jens Stoltenberg oppe. Hun kom fra stillingen som forsvarsminister. Dermed hadde Grete Faremo ansvaret for frimurerne i Etterretningstjenesten. Som har planlagt og medvirket til terrorangrepet i Oslo og på Utøya. For nettopp å befeste dagens regjering, storting og det etablerte systemet ellers på de russiske premissene som har vært både grunnmur og byggestolper siden 1939.

Det er påfallende hvor likt denne regjeringen oppfører seg regjeringen Johan Nygaardsvold som etter å ha blitt ulovlig som følge av det juridiske trikset i 1938 med slik følge året etter, og dermed satt ved den utøvende makten i 1940, la landet helt systematisk åpent. For Tyskland. Dette er lett å se i ettertid skjedde på Josef Stalins initiativ. Som følge av hans strategiske planer og pakt med Hitler fra høsten 1939.

I fjor på denne tid var det mye bråk i Heimevernet i Forsvaret. Da hadde hjemmevernet en avdeling med spesialsoldater som ble lagt ned på kort varsel, uten at det ble gitt noen begrunnelse. Da begrunnelsen kom, var den bygget på reaksjoner som nedleggelsen hadde vakt blant disse spesialsoldatene. Noe som ene og alene forteller meg at Russlands hemmelige tjenester sto bak nedleggelsen. I virkeligheten. Det går et mønster igjen som er lett å kjenne.

Dette mønsteret er like lett å kjenne igjen i dag som årene før tyskerne kom. Denne gangen kan vi risikere at russerne kommer selv. Igjen. Også over bakken. Annet enn med sabotasje, voldtekter og arrangerte ulykker som er blitt mer og mer hverdagen den siste tiden her til lands.

Norge er blitt et stadig mer utrygt land. Fordi sterke krefter ønsker at dobbeltsystemet skal bli tryggere. Det er slike kontradiksjoner og paradokser som det russiske spillet i det negative rom har til følge.

Det er i denne brutale skvisen du nå blir voldtatt. Både på den ene og den andre måten.

Det skjer fra skyggene og fra en regjering som er styrt fra de samme skyggene. Det er terror begge deler. Følgene er frykt.

Frykt skaper oppslutning om dem som er ment å få oppslutning. Samme gamle knepene. Som alltid. Fra øst.

Norge – mest mulig åpent for Russland

Det er lett å se at dagens regjering helt bevisst har lagt landet åpent for eventuell hjelp fra russiske styrker hvis den ikke klarer å beholde kontrollen på vegne av Moskva selv. Alt som kan smake av reell makt er blitt luket ut av Forsvaret. Særlig på Vestlandet, som eliten i Oslo frykter mest.

Hva som kjennetegner slike angrep fra de hemmelige russiske tjenestene som Heimevernet er blitt utsatt for, er at dem som blir rammet begynner å spekulere i grunnen. Fordi den virkelige grunnen er skjult. Det er også et fast utslag av dette narrespillet, og i denne saken kom det for ett år siden til uttrykk blant annet på denne måten. At enorm frustrasjon også er en fast følge skulle være unødvendig å legge til.

Svart komedie 2

Svart komedie 2 er en følge av regjeringen Nygaardsvold 2, som dagens regjering Stoltenberg er. Den er faktisk langt verre.
Nygaardsvold medvirket ikke til å sprenge egen administrasjon i luften og skyte 77 ungdommer. Ikke forsto de fleste statsrådene hvilket russisk spill som de ble benyttet til heller. I dag er alt annerledes. Selve spillet er jo avslørt. Det er identifisert. Med stikk motsatte følger enn det skulle ha hatt i Norge. Noe som gjør landssviket denne gangen så ekstremt grovt. Å legge ned egne spesialstyrker for å gjøre det lettere for russiske spesialstyrker, er bare ett av mange tiltak med samme mål og mønster for handlingene. Over fem år.

Historien gjentar seg ikke, men den rimer alltid, mente en dikter. I dette tilfellet rimer den litt for mye.

«De første timene var preget av forvirring og svart komedie, skriver han: Reservestyrker ble innkalt pr. post mens tyskerne strømmet i land, i Stortinget diskuterte man hvorvidt man kunne tillate seg å sprenge broer som var verneverdige og general og øverstkommanderende Kristian Laake haiket ut av Oslo før han fant et tog som gikk nordover.»

Like lite relevant som for Quisling

Vel vitende om de medvirket til alvorlige forbrytelser mot land og folk, ble Odelsting og Lagting avskaffet i Stortinget i 2007. Dette skjedde ved hjelp av samme sort bedrag som hadde til følge statskuppet i 1939. Da Stortinget vedtok endringer i grunnloven på grunnlag av en juridisk konstruksjon i 1938. Men den følge at stortingsvalget i 1939 ble borte og statskupp til fordel for Moskva ble gjennomført.

Samme spillet i det negative rom fra de russiske skyggene fant sted i 2007. I endringene som Stortinget vedtok i grunnloven som avskaffet Odelsting og Lagting dette året, altså for fire år siden, ble det smart gjemt en ødeleggelse av Riksretten som institusjon. Den ble gjort umulig å bruke i praksis som følge av fragmentering. Bare en illusjon og et bedrag om en slik domstol sto igjen.

De som hadde begått de alvorligste forbrytelser som tenkes kan mot eget fedreland, hadde sikret seg frihet fra straffeansvar og makt uten ansvar videre. Slik at de kunne holde på som før. I denne russiske dobbelstaten.

Nå er det to realiteter som de fremste politikerne i Norge og venner i skyggene, ikke kunne gardere seg mot. Den ene er hva som kalles ulovfestet rett i jus. Den har dødsstraff til følge for landssvik i de fleste land. Som regel med kort prosess. I en krise. For å hindre at det grove straffbare forholdet blir ført videre. Med fare for livene til innbyggerne i landet til følge.

Den andre realiteten er rettspraksis fra liknende saker i Norge. Riksrett var ikke relevant for Vidkun Quisling og en gode del andre fra Nasjonal Samling i 1945, så hvorfor skulle den være det nå? Den kan ikke under noen omstendighet være relevant i dag. Når den er gjort om til en illusjon og ikke virkelighet fra 2007.

I 1945 hadde Riksretten i det minste en funksjon ifølge Grunnloven. I dag er funksjonen borte. Bare en tom form står igjen.

Så det er bare å få håndjern på slike som forsvarsminister Espen Barth Eide og de andre. De har intet sant og lovlig grunnlag for å ha utøvende makt, og på dette usanne og ulovlige grunnlaget medvirker de bare til nye forbrytelser.

Stort verre kan det i grunnen ikke bli. I noe land. Selv ikke i et land som Norge med Vidkun Quisling som ballast i historien. Quisling er mannen med et navn som blir benyttet på en rekke språk i utlandet i betydningen av å være landsforræder. Dette navnet har gjort Norge verdenskjent før.

Du blir behandlet som en frosk

Asiatisk krigskunst er annerledes enn vestlig. Russland er langt mer asiatisk enn vestlig.

Hva som nå skjer deg og meg og resten av det norske folk, er at vi blir kokt. Som følge av asiatisk krigslist og krigskunst. I en fordekt krig. Hvor kvinner ikke minst er et mål. Temperaturen blir lirket opp litt etter litt. Dette er asiatisk teknikk. Også i store strategiske forhold.

Vanskelig å unngå å bli kokt når den som styrer varmen har kontroll over komfyren både ute og hjemme. Alt som er skapt med det gode som formål kan bli snudd til det motsatte. Dagens regjering og storting, for ikke å snakke om forsvar og etterretning, er gode eksempler på det.

«En kinesisk gutt fortalte meg en gang at bedrag kan sammenliknes
med det å koke en frosk. Slipper du den ned i varmt vann, vil den
hoppe ut igjen med en gang. Men starter du med kaldt vann, vil den ikke legge merke til den stigende temperaturen. Du kan lure alle mennesker hvis du bare gjør grunnarbeidet langsomt nok. Det
eneste som trengs er tålmodighet til å lirke temperaturen opp, grad for grad, til offeret blir kokt»

«Spillet» («The mind game»)
Hector MacDonald
Cappelen

Sabotasje og narrespill mot politiet

Det norske politiet ble utsatt for mye manipulering før og etter terroranslaget med bombeeksplosjon og massedrap på ungdommer 22. juli i år. På selve dagen var manipuleringen massiv med store følger. Som utad blir oppfattet som dårlig håndverk og tabber.

Du skal kunne håndverket ditt godt uten å gjøre tabber når du blir overrumplet og utsatt for planlagt og godt koordinert manipulasjon fra verdens mest skruppelløse etterretning, nærmere bestemt Russlands.

Det er komplett umulig. En av grunnene til at jeg har valgt å være en ensom ulv for å etterforske og publisere, er rett og slett for at du under slike omstendigheter må holde en tettest mulig formasjon. Ellers blir alt fragmentert. Å fragmentere forhold mellom mennesker er nemlig den faste følgen av spillet i det negative rom. Som beviselig er sprøtt og derfor har slike konsekvenser. Jeg har lært det av stygge erfaringer. Noe ufarlig liv lever ikke jeg. Men jeg er mindre sårbar for å gå i oppløsning når jeg er alene.

Når politiet dessuten blir manipulert fra mennesker over og bak seg, sier det seg selv at krav til funksjonsdyktig fort blir for store og overvelder selv de beste. Ikke bare i den akutte fasen. Slik er det å være integrert i en russisk dobbelstat. Det er ingen søndagsskole.

Det norske forsvaret hadde nok styrker til å kaste tyskerne på sjøen 9. april 1940. Det var ikke der det virkelige problemet lå. På samme måten er politiets beredskap og ressurser som blir diskutert om dagen, en like stor avsporing. Det kan være relevant, men her hadde det vært irrelevant under enhver omstendighet. Med de kjensgjerninger som følger av et så godt planlagt spill. Fra skyggene.

Jeg glemmer aldri den offentlige debatten etter den store skredulykken i Vassdalen i 1986, der 16 ungdommer mistet livet under en øvelse i NATO. Det ble dratt i gang en stor diskusjon om beredskap mot snøskred, lavinehunder og søkestenger og jeg vet ikke hva. Noe som var irrelevant i forhold til den aktuelle situasjonen.

Det gikk snøskred i Vassdalen med hyppige mellomrom denne marsdagen i 1986, løytnanten som ledet troppen truet med ordrenekt. Fordi det gikk flere snøskred fremfor ham. Likevel ble han beordret inn i den trange dalen etter å ha blitt truet med straff fra dem som satt trygt og kommanderte. Det kom et nytt snøskred straks og tok alle. Ingen ulykke kunne ha vært lettere å forutsi. Dette var det relevante problemet. Forsvaret kunne like godt ha avrettet soldatene. Det hadde vært mer humant.

Ingen ville diskutere det som var relevant etterpå. Alle gikk rundt det relevante og kamuflerte hva som var kjernen. Jeg vet det bedre enn noen. Fordi jeg hadde ansvaret på vegne av forsvarsminister Johan Jørgen Holst for saksbehandlingen i Forsvarsdepartementet.

Det var en lang saksbehandling som endte med at jeg sto med knyttede never i lommen på et møte mellom Johan Jørgen Holst og etterlatte. Fordi også Holst underslo sannheten. Da blodhunden hans hadde gravd den fram. Sannheten ble for ubehagelig å håndtere for alle. Også for forsvarsminister Johan Jørgen Holst, som var blant de mest uredde. I hvert fall de første årene.

Det er slik det som regel er. Enten systemene er styrt fra Oslo eller fra Moskva. Eller Washington. Mennesket er seg selv likt. Du kjenner mennesket på gangen.
Med denne kjennskapen til systemer og mennesker, har jeg også lettere enn andre for å forstå hva som hendte 22. juli. Pluss narrespillene før og etterpå. Med de følger som de hadde og ennå har. Dette bedraget er ikke over. Hendelser blir stadig satt inn i en feil kontekst som følge av spillets karakter.

Norge – en gammel russisk base

Den såkalte offisielle basepolitikken i Norge som etter medlemskapet i NATO i 1949 sa nei til alle baser for fremmede makter her til lands, og som særlig venstresiden benyttet for å nekte amerikanske krigsskip anløp i havnene våre, maskerte effektivt at Norge i realiteten var en like godt maskert sovjetrussisk base. For etterretning og kontraetterretning mot nettopp USA som hovedmål. Slik ennå er tilfelle.

Når dette store sviket nå er oppdaget i Washington, blir mye av den russiske kontrollen gjort synlig i stedet for å være maskert, og Jonas Gahr Støre er en viktig mann i så måte. Han tar et skritt om gangen. I lag med sine kolleger.

De hemmelige russiske tjenestene har alt de trenger for å undertrykke og drepe hvem som helst i Norge, det blir som regel gjort kamuflert som selvmord, ulykke eller som følge av gift og andre utspekulerte inngrep som narrer leger til å konstatere naturlige dødsfall. Eller det kan skje på Orderud gård hvor et narrespill ble kjørt og et falskt motiv ble konstruert til bruk som kamuflasje. For regelrette drap. Med pistol og revolver.

Norge har vært og er en ideell godt maskert russisk plattform for slike oppdrag ute i verden. Det gamle teamet fra Stasi som opererte ut fra Norge, blant andre mot statsminister Olof Palme i 1986, fikk enda travlere dager etter at Lundkommisjonen ble brukt til å maskere fortiden og befeste Russlands maskerte makt over staten Norge for fremtiden.

Blant annet var teamet med norske profesjonelle mordere i London i 2006. Så det er ikke rart at den britiske regjeringen er forbannet på regjeringen i Norge. Talen som utenriksminister William Hague holdt i går om MI6 og MI6, den britiske etterretningen og kontraetterretningen, den første talen som en statsråd i Storbritannia noensinne har holdt om disse tjenestene, må helt klart bli sett i den russisknorske konteksten som talen var myntet på.

Sterkere advarsel kunne ikke Storbritannia gi Norge. På en smart måte. Britene har for lengst oppdaget hele det russiske spillet i Norge. Det blir neppe tolerert. Så bare spenn setebeltene. Det kommer til å bli en humpete reise. Samme hvor veien til slutt går. Øst eller vest. Som nordmann er valget også ditt.

Kap 3. Norulv Øvrebotten om det skjulte KGB og STASI nettverket – Dantes guddommelige komedie

Dantes guddommelige komedie

Alle norske navn som er knyttet til de russiske hemmelige tjenestene, kan fort få deg til å glemme det viktigste: At Norge har vært organisert som en russisk dobbelstat fra 1939, med okkupasjonsberedskap og «Stay Behind» som en viktig indre russiskstyrt kjerne gjemt inne i etterretningen etter krigen. Kontrollen over det juridiske systemet har for øvrig vært det viktigste grunnlaget for den daglige styringen innad av skyggestaten. Smart bedrag sminket som smart jus går igjen. Kontroll over medier har også vært viktig.

Det er mange tannhjul som er tilpasset hverandre i et samfunn som er gått seg til på denne måten i over 70 år.

Du må som regel skrelle mye løk før du kommer inn til kjernen, men i dette tilfelle er også hele løken interessant. Selve løken i sin helhet er mest relevant for det norske folket og andre stater. Det er den det norske folk og andre stater møter. Som de svir seg på.

Mennesker blir til i en form. At denne formen er dobbel har følger på mennesker som kommer inn i støpeformen. Overraskende tidlig ofte. Du kan bli ledet inn i slik baner tidlig i tenårene. Særlig hvor mafiayrket går i arv. På en eller annen måte.

Det er mange spill i spillene. Det ene spillet utelukker ikke det andre. Til sammen kan alle bli satt sammen til et stort dobbeltspill som utad heter staten Norge og som lenge har vært for god til å være sann.

Altfor god. Det er ikke måte på hvor sminket Norge er blitt siste tjue årene med fred og forsoning over hele verden. Den norske staten kunne ha gått inn på et hvilket som helst bordell og virket mistenkelig straks. I stedet er den nærmest gått inn i en kirke og lurt alle på sin lange vei.

Mennesker kommer og går, Norge som russisk dobbelstat og dobbelagent mot andre nasjoner består – så lenge det ikke blir gjort noe med det. De lykkeligste slavene har alltid vært frihetens største fiender.

Dette er ellers Dantes guddommelige komedie. I en ny form. På mange ulike nivåer. Til ulike tider. Sammen utgjør vi nordmenn som har denne staten som herre, en formidabel trussel mot selv stormakter. Noe USA smertelig har fått erfare. Pluss andre. Særlig når vi blir koordinert og samspilt med andre vestlige stater som er kamuflert styrt med tråder på samme måten. Fra Moskvas intelligente mestere innen konspirasjon.
«Same plot, new characters, still no happy ending.»

Mer narrespill etter terroren
Regjeringen Jens Stoltenberg oppnevnte 22. juli-kommisjonen i sommer. Det ble skapt en illusjon om at den skulle granske, men det skal den i virkeligheten ikke gjøre. Tidligere sjef for etterretningen, general og høytstående medlem av Frimurerlosjen,Torgeir Hagen, ble plassert som medlem.

Jeg er ikke er sikker på om Torgeir Hagen lever ennå, enten var det han eller general Kjell Grandhagen, dagens sjef for etterretningen, som begikk selvmord fredag, om det nå var det som hendte i virkeligheten. Jeg klarte ikke å oppfatte hva som ble fortalt meg. Fra vestlige kilder. Fordi jeg var for sliten her en kveld. Derfor kan jeg ikke gå god for informasjonen. Likevel er det noe slikt som har hendt. Det forsto jeg. Så jeg bringer den videre i ubehandlet form.

I hvert fall ble kommisjonen som utad forleder etterlatte og andre til å tro at det foregår en gransking etter 22. juli, under ledelse av regjeringsadvokat Sven Ole Fagernæs kusine, Alexandra Bech Gjørv, til overmål unntatt statens reglement for gransking. For å være sikker på at utvalget ikke gransket. Bare at den farer med faktene.

Slikt arbeid på toppnivå kan jeg. Blant annet som følge av å ha vært leder og medlem av en rekke regjeringsoppnevnte utvalg. Blant annet leder for ett av de to tunge utvalgene som gikk gjennom skredulykken i Vassdalen, hvor 16 unge soldater omkom i 1986. Jeg kan lese mandater fra en regjering. Jeg kjenner slik saksbehandling. Både på den ene og andre måten.

Så jeg så fort at regjeringen medvirket til å kamuflere virkeligheten etter terrorangrepet 22. juli. Også ved å benytte en kommisjon på denne måten. Som ikke er en kommisjon. Egentlig.

Nå fortsetter den irregulære saksbehandlingen av bombeeksplosjon og massedrap. Ikke bare i dette utvalget og regjeringen for øvrig, men også i Stortinget. Hvor det med en søkt begrunnelse blir gått utenom de vanlige komiteene og nedsatt en egen komité som skal behandle forholdet. Igjen et narrespill. Blant de mange. Hva som i virkeligheten er hendt både før og etter 22. juli, blir maskert stadig mer, i mellomtiden fester Russland grepet og alt blir som før. I hvert fall håper dagens ledere i Norge og Russland at det skal bli slik. Alt blir godt koordinert fra skyggene.

Angrep er det beste forsvar

Kåre Willoch var statsminister i Norge fra 1981 til 1986. Han var i en årrekke den mest sentrale politikeren fra Høyre både i og utenfor regjering og storting. Willoch var statsministeren som ble lurt trill rundt da Arne Treholt ble ofret av KGB for å maskere det store strategiske spillet som Norge ble benyttet til i brennpunktet mellom de to supermaktene USA og Sovjetunionen.

Han var i virkeligheten statsminister i en russisk dobbelstat. Som ble benyttet dengang som nå til etterretning og kontraetterretning mot Amerika og andre land, både innenfor det militære og sivile felt. Kåre Willoch ledet en sovjetrussisk front. Uten å forstå det. Noe han burde ha gjort.

Kåre Willoch som statsminister og sterk tilhenger av sterke bånd til USA og NATO, var den ideelle autentiske kamuflasje for den russiske dobbelstaten som Moskva kunne ønske seg. Han var helt ideell som regjeringssjef i Norge i en tid da den kalde krigen var på frysepunktet. Willoch medvirket sterkt til å befeste en illusjon i Amerika om Norge. Med ødeleggende følger for Amerikas nasjonale sikkerhet.

Dette er i korte trekk virkeligheten. Kåre Willoch er en av de skarpeste tenkerne blant politikerne i Norge, og selv om han som følge av høy alder skulle ha vært senil, noe han slett ikke er, ville han raget over de fleste i dagens norske politiske liv. Willoch har selvsagt forstått det store bildet etter at jeg identifiserte det. Mannen er intelligent.

Hva gjør tidligere statsminister Willoch? Den på mange måter briljante politikeren og mennesket Kåre Willoch er som før, angrep er det beste forsvar og selv om han har mye rett i hva han sier, isolert sett, unnlater han å sette hendelser inn i den riktige konteksten. Så Kåre Willoch medvirker også til å kamuflere virkeligheten, hans egne unnlatelser som sentral politiker og beslutningstaker i hele det voksne liv blir for tunge å svelge og ta inn over seg. Dette er blitt et norsk syndrom. Som er oppstått hos andre politikere og samfunnsstøtter enn hos bare Kåre Willoch.

De skadelige følgene er samlet langt større og farligere for nordmenns liv og sikkerhet enn selv Lund-kommisjonen klarte å skape. Regjeringen Jens Stoltenberg utgjør likevel den største og klareste faren for nordmenns sikkerhet. Like mye i dag som i går. Denne faren for folk flest øker i takt med behovet for statsrådene til å berge seg selv. Ikke som politikere, ikke som medlemmer i regjeringen, men som mennesker. Dette behovet har økt dramatisk bare siste døgnet.

Derfor er disse menneskene nå farligere. For deg og meg. Med Russlands makt bak seg.

Terror er ikke noe nytt i Skandinavia

Terror er ikke noe nytt i Skandinavia. For å befeste maskert sovjetisk og russisk maskert makt over nordiske stater og samtidig avlede oppmerksomhet. Heller ikke narrespill før og etter selve anslaget er noe nytt. Med samme formål. Slik vi har sett før, under og etter 22. juli.

Forskjellen er at de storpolitiske motivene ikke er blitt forstått. Dermed er ikke hendelser etterforsket på riktig måte i forhold til riktig kontekst, og som vanlig er i slike forhold, er etterforskning blitt stanset eller sporet av. Eller noen syndebukker er utpekt og dømte for å maskere virkeligheten. Disse er plassert der som en del av narrespillet på forhånd. For nettopp å kunne brukes til å spore av etterforskingen fra de virkelige morderne. Samt de virkelige motiver. Christer Pettersson var en slik mann da narrespillet ble kjørt mot statsminister Olof Palme i 1986. Forbryteren Pettersson ble plassert som lokkedue. Han ble tatt for drapet, og det gikk lang tid før det viste seg å være bare tull.

Når du har opplevd disse teknikkene og identifisert dem til å gå igjen og igjen både ute og hjemme, kjenner du etter hvert handlingsmønsteret. Med KGBs signatur. For dette er spillet i det negative rom. Med innlagte drap.

Dersom du forsøker å dra i de riktige trådene og er på rett spor, merker du som regel fort at det er noe veldig tungt i den andre enden. Jeg er neppe den eneste som har oppdaget det. Politiet i Norge opplever det om dagen, det er jeg ganske sikker på. Etter 22. juli. Hele regjeringen er en del av det tunge som stritter.

Hvis det er fire branner, blir bare to etterforsket. Det er slik opplegget har vært bak kulissene, men etter at de hemmelige prosessene som har skapt flammende virkeligheter både på den ene og andre måten opp gjennom årene, er identifisert, konteksten er klar, blir landskapet også i Norden sett på med nye øyne. Også denne storbrannen. Som tjente sin strategiske hensikt i 1990.

Terror er ikke noe nytt. Den må under enhver omstendighet bli definert inn i den riktige sammenhengen. Samme om den skjedde for fire måneder eller for 21 år siden. Det er alltid store svarte hull i negative rom. Hele rommet er som regel svart.

«Martin»

La meg presentere det norske folk for mannen med KGBs kodenavn «Martin».

Jeg antar at britisk etterretning snart presenterer deg for snikmorderne fra Norge som gjør jobben lettere for slike mennesker som «Martin.»
Martin ble lagt på is en stund etter at Arne Treholt i 1984 ble ofret for å maskere det store spillet som Sovjetunionen, senere Russland, har benyttet Norge til mot USA og Storbritannia innen etterretning og kontraetterretning. Med direkte følger for de vestlige stormaktenes atomvåpenstrategi. Norge gjorde dem meget sårbare for de kjernefysiske våpnene fra øst.
«Martin» ble aktivert igjen etter noen år.

Jens Stoltenbergs kodenavn i KGB var «Steklov».

Da Stoltenberg ble statsminister, fikk han et annet kodenavn. Av KGBs etterfølgere SVR og FSB. De overtok ansvaret for både ham og Jonas Gahr Støre, da Russland overtok for Sovjetunionen. Begge nordmennene har gjort det godt under Moskva.

Siden jeg ikke vet hva Stoltenbergs nye kodenavn er, kaller jeg ham «X».
Det passer snart bra. Vil jeg tro.

Brev til en spion i en spionstat

«Martin» er/var hans kodenavn.

Så langt har minst to KGB-avhoppere pekt på hans eksistens – på statsministerens kontor gjennom 1980-årene.
Han opererte på høyt nivå i forlengelsen av Arne Treholt. Jeg har valgt å sende ham et brev som er gjengitt her.»

http://www.verdidebatt.no/debatt/cat1/subcat2/thread109161/

Bevisene mot Støre og Stoltenberg er samlet lenge
Jeg har altså ikke det nye kodenavnet som de russiske hemmelige tjenestene bruker på Jens Stoltenberg. Ikke vet jeg hvordan møtene med føringsoffiseren fra gammelt av, er lagt opp og hvor de skjer for tiden, men andre vet det. Det har jeg forstått.

Bevisene er samlet over lang tid. Mot både Jonas Gahr Støre og Jens Stoltenberg.

Jens Stoltenberg ble også vervet tidlig. Du blir langsomt dratt inn i spillet og til slutt har du ikke annet valg enn å jobbe for dem. Alltid slik.

Brennpunkt Norge

Nordmenn er godtroende – største feilen er likevel et annet sted. Nemlig i selve forutsetningen for hvordan vi er lært opp til å tenke.

Det russiske kodenavnet Steklov for Jens Stoltenberg kom fram i en annen sammenheng enn hva jeg forteller om, det skjedde i programmet Brennpunkt i NRK i 2000. Når du ikke har den riktige konteksten for hendelser, blir det likevel umulig å forstå dem. Noe som var like mye tilfelle i år 2000 som det er i nyere tid. Nå skriver vi snart 2012.

Jeg har identifisert den riktige konteksten ved å identifisere den generelle fremgangsmåten som KGB har brukt. Du finner ikke én vestlig etterretningstjeneste som betviler mine funn. De har hatt over seks år på seg til å sjekke riktigheten, gjøre dem relevante for egen stat og denne statens forhold til andre stater. Det er en identifikasjon som lenge har hatt store følger. Mye er snudd opp ned. Blant annet har USA lagt om atomvåpenforsvaret. Det har tatt lang tid og slike endringer er ekstremt hemmelige. Pluss veldig dyre.
Den viktigste konteksten som må identifiseres for å forstå både Stoltenberg, Støre og andre, er at Norge siden før krigen har vært en dobbelstat med innlagt strukturfeil til fordel for Sovjetunionen, senere Russland. Det har hatt følger for hvilke mennesker som er brukt til å styre Norge utad og hvordan de er blitt benyttet i ulike roller.

En av fellene som folk lett går i, er å tro at dette er forhold som tilhører fortiden. Dette er en illusjon. Ingen brudd med fortiden er skjedd verken for stat eller mennesker. Verken som følge av at Berlin-muren ble reist eller at samme muren falt. Eller som følge av noe som helst annet.

En annen felle som folk også lett går i, er at hvis dem som er vervet fra de var unge til å spille nøkkelroller i denne maskerte dobbelstaten som Norge er, nekter for å arbeide for Moskvas hemmelige tjenester, eller bare ler det bort og overser alt som kunne minne om sannheten, så kan det ikke være sant. I denne bransjen opererer du midt mellom folk som er trent til å lyve. Det er blitt en del av livsstilen.
Nordmenn flest er godtroende. Største feilen ligger likevel i forutsetningen for tenkesettet. Norge har vært et vestlig land på overflaten, fordi Norge ble maskert på denne måten etter det smarte sovjetrussiske statskuppet i 1939, men i virkeligheten har Norge siden vært en integrert del av Sovjetunionen. Siden 1991 som en del av Russland. En stor russisk muldvarp utplassert med vestlig pels.

Mye av informasjonen som er kommet fram stykkevis og delt, har interesse, men da må du legge til grunn den russisknorske konteksten som jeg har fortalt alle offentlig om nå. Da faller brikkene på plass. Da blir informasjonen tidligere relevant på en helt annen måte.

Da får du en aha-opplevelse. Du forstår for første gang hvilket land som du bor i. Hvor røttene dine er. Egentlig.

Kap 4. Norulv Øvrebotten om det skjulte KGB og STASI nettverket – Programmert til å drepe

Programmert til å drepe
En annen bok fra faglitteraturen innen etterretning som er relevant for Norge og spesielt med hensyn til massemorderen Anders Behring Breivik, er skrevet av den høyeste avhopperen fra østblokken under den kalde krigen. Virkeligheten begynner der fantasien din slutter.
En morder som Anders Behring Breivik må ikke forveksles med medlemmer av profesjonelle grupper av snikmordere, som er spesialtrente for ulike former for drap. Som regel blir jobben gjort i all stillhet med den følge at leger tror det er naturlige dødsfall.

Hvis mafiaregelen om «straff en og lukk munnen på hundre» blir fulgt, kan drapet bli utført på det meste spektakulære vis. Som da en norsk snikmorder fra russiske SVR/FSB slapp radioaktivt stoff opp i koppen med te til en russer i London i 2006.Mens oppmerksomheten hans ble avledet fra koppen i en samtale. Russeren som var målet for det gamle teamet fra Stasi i Norge fikk en uvanlig smertefull død, en grusom død.

Den norske snikmorderen og resten av teamet fra Norge, arbeidet for den anledningen sammen med et annet team fra russiske FSB som kom fra Moskva, og som britisk politi ble narret til å forfølge i stedet for den norske gruppen. Fikst.

Et stort sprang

Det er et stort sprang fra Oslo-senteret for fred og menneskerettigheter til drap ute i verden på vegne av de russiske hemmelige tjenestene.

Spranget er likevel ikke så stort som du tror. For slike kriminelle aktiviteter trenger maskering, og Kjell Magne Bondeviks senter er bare ett av mange tiltak innen kamuflasje av dobbelstaten som Russland er så flink til å få i stand.

Det er ikke tilfeldig hvordan Kjell Magne Bondeviks verdensomfattende private forsvar av undertrykte mennesker er blitt finansiert. Siden jeg rettet søkelyset mot Helge Lund og Kjell Inge Røkke og pengestrømmen fra dem til Bondevik, ble finansieringen lagt om. Russerne har bestemt seg for å finansiere Oslo-senteret for fred og menneskerettigheter fra den norske statskassen i stedet.

Dette er småpenger i denne sammenhengen. Milliardene forsvinner hele tiden fra statskasse og oljefond. Til russiske hender. Staten i Norge er organisert på en måte som gjør slik tapping av statskasse og oljefond lett.
For et rottereir

For dem som skulle ønske å få et annet innblikk i hvordan intriger er utviklet og millioner er tryllet bort mellom KGBs gamle frontfamilier i Oslo opp gjennom tidene, og slik det ennå pågår i dag, kan jeg anbefale et søk på Herman J. Berge på Internett. Google og YouTube.

Berge er en norsk jurist som befinner seg i utlendighet. Uten at jeg kjenner hele grunnen til det. Siden han er advokat, får du håndtere informasjon fra ham med visse forbehold.
Her er Herman J. Berges siste innlegg. Bare for å belyse hva jeg nettopp har pekt på. Oslo er et rottereir.

Norge har ikke ett habilt politisk parti på Stortinget. Norge har ikke en eneste statsmakt som er habil. Selv ikke den fjerde som skulle ha vært pressen. Alle statsmakter er spunnet inn i Moskvas skjulte nettverk gjennom 70 år. Organisasjonen er blitt forbrytelsens beste forsvar.

Dette er et klassisk særtrekk ved alle samfunn som er kontrollert av mafiaen. Overalt på kloden. Bare spør enhver mafiajeger i FBI.
Norge har ikke en befolkning som er større enn Birminghams. Så det har vært lett spill her til lands for Moskva. I hvert fall når fremgangsmåten er så sofistikert som det russiske spillet i negativ sektor er. Eller i det negative rom som er uttrykket som jeg bruker mest.

På denne kriminelle bedragmetoden med tvang til følge.

Dette spillet er i sin originale form like gammelt som ondskapen selv.

Hva blir det neste?

Statsminister Jens Stoltenberg snakker som vanlig ikke sant når han hevder at justisminister Knut Storberget kom til ham og ba om å gå av rett etter bombeeksplosjonen i Oslo og massedrapene på norske ungdommer 22. juli. Når Stoltenberg snakker mest usant, går han enten til Aftenposten eller TV 2. Journalistene Arne Strand og Stein Kåre Kristiansen er ikke akkurat hva du kan kalle gode nordmenn. De er likevel små i dette spillet. Men veldig nyttige.

Stein Kåre Kristiansen står på CIAs liste over øst-tyske Stasis gamle folk i Norge. Arne Strand tilhører en annen liste.
(Norgespartiets kommentar: Begge disse personene har nå et eget program på TV-2 som heter «Kristiansen & Strand»)

Storberget er gått av som justisminister fordi han ikke klarer å være med på mer kriminalitet. Han har forstått at terroren kom for å styrke det systemet som han er en del av og som han er blitt tvunget til å være med på å maskere. Du kan bli frustrert og stresset av mindre. Jeg har personlig opplevd liknende situasjoner, men ikke så grove i Forsvarsdepartementet.

Stoltenberg instruerte for noen uker siden politiet om å ikke arrestere mordere i Norge. «Av hensyn til rikets sikkerhet.» Da rant det over for mange politifolk. Begeret var fullt.

Storberget blir neppe den siste som kommer til å ta sin hatt og gå. Du skal ikke utelukke at snart kan forsvarssjef, generaler og admiraler i Forsvaret for øvrig, og sjefer i politiet, begynne å gå av. Fordi de ikke kan medvirke til svik mot eget land og folk. Grensen er trolig nådd for mange i embetsverket etter hvert. Russlands hardkjør kommer til på gi seg nye dramatiske utslag i dagene fremover, og vær klar over at du ikke kan stole på norske medier. Samme hva som skjer.

Hvorfor ønsket Kjell Magne Bondevik denne lederen?

Kjell Magne Bondevik er temmelig desperat etter hvert. Bak kulissene, for nå brenner det virkelig under bena på ham.

Dobbel sikkerhet og illusjonen om grundig saksbehandling

Nå vet jeg ikke hva konkret denne komiteen skal behandle, det vet den ikke selv, men siden den er blitt så stor, skaper den straks en illusjon om at det kommer til å bli grundig. Store utvalg kan ikke behandle noe grundig, men de kan sørge for at saken ikke blir drøftet i Stortingets plenum, fordi alle partier har drøftet saken i den store komiteen bak lukkede dører. Å avvike fra normale rutiner bør straks få deg til å sperre øynene opp.

Hareide har vel ingen annen yrkesbakgrunn enn fra Schibsted, og denne er i seg selv suspekt nok, siden det ikke fantes noen naturlig grunn utenom en politisk til at han skulle ha en stilling der.

For øvrig ser jeg at mannen med det russiske kodenavnet «Martin» ikke er særlig meddelsom i dag. Jonas Gahr Støre har vært i Nord-Norge hvor han i en annen sammenheng tidligere, åpnet grensene for russere uten visum inn til Finnmark under en skapt villfarelse om at dette er en lokal sak mellom områder i nord. Er du først kommet inn i Finnmark, kan du reise hvor du vil i Norge. Å gjøre nasjonale spørsmål om til lokale saker, kan narre noen, men ikke alle.

Å definere politiske forhold på falskt grunnlag er en teknikk du møter ofte hos de russiske hemmelige tjenestene. Det avleder oppmerksomheten din fra hva som er relevant. Du handler på et grunnlag som er irrelevant.

Utenriksminister Jonas Gahr Støre og andre fremstående politikeres sikkerhet er godt ivaretatt. De har både norske og russiske sikkerhetsvakter. De første tar seg av mulige direkte anslag. De tilhører som regel livvakttjenestene hos PST.

Den andre ringen av sikkerhet er langt mer avgjørende for slike som Støres politiske liv. For denne ringen av sikkerhet tar seg av andre mennesker som er relevante for karriere og fremtid. Ved å true disse menneskenes sikkerhet. Om nødvendig fjerne dem fysisk. Tidligst mulig.

Hva russerne så smart gjør, er å slå en egen ring av sikkerhet rundt for eksempel statsminister Jens Stoltenberg, og hva de russiske hemmelige tjenestene definerer som trusler mot hans makt og dermed egen kontroll over Norge, blir fjernet diskret mens de ennå er små elefanter i horisonten. Ved manipulering eller ved drap om så er.
Derfor ble lederen for LO, Gerd-Liv Valla, fjernet med narrespill og drapstrusler i 2007. Hun truet Jens Stoltenbergs makt, og dermed Moskvas makt indirekte. Bort med henne. Narrespillet fulgte et kjent opplegg. En personalsak i LO ble brukt som grunnlag til å spinne hele bedragoperasjonen med et slikt utfall på.

Kjell Magne Bondevik satt i 1999 tryggere som statsminister etter trippeldrapene på Orderud gård enn før, og slik har det vært i hele etterkrigstiden. Moskva passer på sine fremste tjenere uansett politisk parti i Norge og den usynlige russiske hånden gjør livet mye lettere for norske statsministere. Så lenge de er i bruk. De kan konsentrere seg om å skape fred i verden. KGB tar seg av den skitne krigen for dem.

Norske statsministere merker bare godene av tiltakene som regel.

«Martin» er altså temmelig trygg. Han også. Når til og med sikkerheten rundt ham er en kontradiksjon.

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  Ole-John Saga
11 år siden

Her kom det en ny vinkling, at det er russerne og ikke anglo-amerikanerne som styrer i kulissene. Om hva som er korrekt er vanskelig å vite, men jeg vet at Norge er et viktig land geografisk og ressursmessig, og det er naturlig at de to frontene kjemper om kontrollen over landet. Jeg kan godt tenke meg at Norge er i en skvis, der overmakt fra både øst og vest må håndteres av norske politikere.

Da Kong Haakon returnerte etter krigen sa han at «nå kan kommunistene ta over». Det ligger kanskje mer i dette utsagnet enn hva vi vet? Når det er sagt var både Hauge og Lie var i England og USA under krigen og opprettet kontakter med MI5 og MI6, samt OSS (CIA). Vi vet også at Hauge var hjernen bak opprettelsen av Stay Behind og Stay Behind2, som forutsetning for NATO-medlemsskap. Disse organisasjonene hadde som mål å bekjempe kommunismen. Øvrebotten antyder dermed at Hauge var dobbeltagent, noe jeg betviler, men usannsynlig er det ikke.

Jeg håper ikke politiets og militærets sjefer slutter i protest, men heller går til anmeldelse av de overgrep disse mener skjer.

At det er en maktkamp mellom Jens og Kongen er det ingen tvil om. Siste om å sverte Kong Haakon og Kronprins Olav angående deres holdning til Hitler og nazistene. Da er det viktig å påpeke at Hitler ble kåret til årets mann to ganger av Time Magazine, og ble av mange sett på som redningsmann for Tyskland. Hitiler var en stor helt i USA, og de mmerikanske nasjonalsosialistiske bevegelsene hadde svært mange medlemmer. Om kongefamilien leste Mein Kampf, visste om Hitlers filosofi og metodebruke eller kjente til konsentrasjonsleirene vet jeg ikke. Kampen mellom Harald og Jens vil sistnevnte tape, til det har Kongen for mange sentrale støttespillere, ikke minst nesten unison support i folket. Stateministerposten er kun en mellomstopp i Stoltenbergs karrierestige. Derfor må han gjøre eliten til lags, og da er Kongen kun en «kakkerlakk» på veien.

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Balle Clorin
11 år siden

Norge settes i skvis for å bli utnyttet av oligarker, fra begge sider. Som kjent finansierte samme elite begge, alle, sider i andre verdenskrig, forsåvidt gjelder det vel alle kriger

Ole-John Saga
Skribent
Svar til  Ole-John Saga
11 år siden

Er ikke denne artikkelen fra Øvrebotten såpass intressant at den burde legges ut som en egen sak her på Speilet ? Jeg har hatt mange inne på veggen min på fb som lurer på hvordan vi kan få spredd dette til flest mulige lesere. Mike Cechanowicz var også en av dem. Den ligger i sin helhet ute på Norgespartiet, så hvorfor skulle den ikke være tilgjengelig her også ? Ikke bare som en kommentar, men som en full sak. Den er jo ferdig skrevet. Egentlig så må jeg si at jeg er overrasket over at den ikke allerede er oppe å går.

Apoteose
Apoteose
Abonnent
Svar til  Ole-John Saga
11 år siden

Min nysgjerrighet besitter også det spørsmålet…

BelzeBob
Abonnent
11 år siden

no problem

Ærlig talt gidder jeg ikke bry meg mer med ABB. Det var et velprodusert TV-program og det var det. Mat for folket.

no problem
Abonnent
11 år siden

du har en kunskap som det er vannskelig å si noe på og om det stemer det du skriver er jo bort i mot komplett umulig å etter gå.

Men Bondvik har vell alltid tilhørt CFR og orderud drapen er vel linket til amrikanske etteretning og våpne smugling i eller med Jugoslavia (husker ikke akkurat på strak arm) men til gjenjell ble vel manne som hun var gifte med tatt av dage med radioaktiv våpen, som viste på nrk dokumentar.
Så det tydder på sovjet men at Jens skall hvere fsb agent den er vell litt drøy all den tid faren tilhører bildenberger så at den linken skal han godta at sønnen er
FSB agent, det gir jo rom for et veldig intresangt spill
Så det du sier er at Arbeiderpartiet i norge er Sovjet unionene tallerør inn i NATO og vestens skjullte hånd i EU rådet

Eg mer skjåkkert enn noen gang

Men det kom ikke frem her hvorfor du ligger din post her under 2207
hvordan greie du åtrekk den kabalen in i historien din
det tokk meg et par minutter der er ingen tvil ABB er frimurer og mest sansylig MK-ultra agent ergo under kontroll av cia og staybehaind så dette hvar en cia oprasion allrede uken etter gikk poletiet ut og sa at etterforskingen mot cia i norge og den amrikanske embasy ble henlagt så CFR truer den skjullte makt sturk turen i norge men hvorfor nå

Der er to ting som forgør i verden i de siste året drap på lokal politeker jorden rundt og på regjerings nivå opptøyer i mitøsten og wallstreet movment den er styrt utviklet av et firma i jugoslavia betallt av CFR Politiske drapene vet jeg ikke mye om drapene på philippinene er vell den største politiske henrettelsen etter utøy og mindanao er over rune of cia agent, men hvrfor så brutallt i norge er det virklig slikk at abb gikk forlangt det hvar ikke hans opdrag å gå så langt som han gjorde han sa det hvar et alternativ mål utøya så det hvar

kansje litt uover siktlig men han der bush senior drept jo valgformann sin fra 1989 med en radioaktiv plate som de opprete inn i hode på han i etter tid og de bruker små atom bomber eller uran tupper på raketen i irak så der er jo likke sansynlig at de gjorde orderud drapet som russerne men da vill de vel helst gjort det når de oppholdt seg i new york eller gjømte seg der for trusselen i norge
I tileg prøvde bush og drepe reigan når han var visepresident og han står kansje bak drapet på JFK men ka vet eg

men hvorfor vill de to mott polen utkjempe et slikk stat kupp
ahh etter spania bomben fikk spania en av europas største banker
etter bomben i england krasjett den offentlige økonomien
etter 911 fikk vi verden krise i bank systemet der green prøvde å redde økonmien etter data poblen på slutten av 1990 tallet som ente etter i en ny suprimlåne krise og den ble innlett med lov endringer fra ca 1995 etter Clinton forandrett lover som gjorde suprimlån mullig

Så risikoen til norge nå er at arbeide partiet kan skifte poletikk fra norge som suvren nasional eier av norske resurser til å over ta fremskrittspoletikk og selge vannkraft og andre resurser til utlandet for di at arpeider partiet vil ha så stor sympati og 2207 vil overskygge alle politiske besluttninger tatt på rett tid slikk som henleggelsen av etterforskningen mot cia uken etter 22.07

Ole-John Saga
Skribent
Svar til  no problem
11 år siden

Hei, det er ikke meg som har skrevet det, men Norulv Øvrebotten.

Apoteose
Apoteose
Abonnent
11 år siden

Enig.

« Forrige artikkel

Vil jesuittene og frimurerne klare å starte 3. verdenskrig?

Neste artikkel »

Per-Aslak Ertresvåg utestengt fra Alternativmessen

427
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x