Terrordriller faller ofte sammen med ekte terror

3K visninger
5 minutter lesetid
8

Den vestlige verden er på ny rammet av terror, og i år har Frankrike blitt rammet. Paris ble rammet av  Charlie Hebdo-massakren i januar 2015 og så på ny på fredag den 13. november, med koordinerte terror-aksjoner som fant sted samtidig på ulike lokasjoner i Paris.

Det har vist seg at mange terror-aksjoner som har rammet vestlige land (NATO/Gladio-nasjoner) har blitt gjennomført i etterkant av terror-øvelser, såkalte terror drills. Gang på gang har terrøvelser med spesifikke former for terror på spesifikke åsteder blitt forvandlet til ekte terror, med de samme former for terror og på samme steder som terrorøvelsene fant sted!

Nyhetsspeilet presenterer her en samling voldsomme terroraksjoner som har falt sammen med terrorøvelser.

Oklahoma City bombingen
19 april 1995 i USA
Bombeterror drill

ved statlig bygning

Bombeterror utført mot den samme  statlige bygningen
11. september
terroren i USA
11/9 2001
Terror driller med World Trade Centre (WTC) og Pentagon som “targets” Terror utført mot World Trade Centre (WTC) og Pentagon som targets
7/7 terroren i
London i 2005
Terror driller med 3 Tbanestasjoner og en buss som “targets” Terror utført mot de samme 3 Tbanestasjoner og den samme bussen som “targets”
22/7  terroren på Utøya i 2011 Beredskapstroppen gjennomførte en terrorøvelse med et scenario som var svært likt Utøya skytingen Terror ble utført mot Utøya  med et scenario som var svært likt beredskapstroppens terrorøvelse
22/7  terroren i
Oslo  i 2011?
Ble det gjennomført en

Terrorøvelse i regjeringskvartalet?

En gruppe skadde oppførte seg mer som om de var kriseaktører enn som reelle ofre
13/11 terroren i Paris,
Frankrike i 2015
Terror driller fokusert på skyting ved ulike lokasjoner i Paris samme dag som terroren Skyteterror utført mot ulike lokasjoner i Paris samme dag

 

Oklahoma City bombingen 19 april 1995 i USA

Alfred P. Murrah-bygningen i Oklahoma City ble fullstendig ødelagt i bombeangrepet i april 1995
Alfred P. Murrah-bygningen i Oklahoma City ble fullstendig ødelagt i bombeangrepet i april 1995. Ødeleggelsene i hver etasje er omtrent det samme, uavhengig av avstand til gatenivå.

Det fant sted en terror-drill i form av en bombeøvelse i Oklahoma City i tilknytning til Alfred P. Murrah-bygningen samme dag som bombeangrepet fant sted:

 

11 september terroren i USA 11/9 2001

USAs forsvarsdepartement Pentagon, kjent som "verdens best bevoktede bygning" står i brann etter å ha blitt truffet av en militær rakett ("missile") mens USAs luftforsvarssystem NORAD var satt ut av drift i forbinelse med en terrordrill
USAs forsvarsdepartement Pentagon, kjent som “verdens best bevoktede bygning” står i brann om morgenen 11. september 2001 etter å ha blitt truffet av en militær rakett (“missile”) mens USAs luftforsvarssystem NORAD var blitt satt ut av drift i forbindelse med en terrordrill som ble ledet av visepresident Dick Cheney.

Det er i ettertid blitt klart at det fant sted minst 46(!) terror-øvelser før og under “USAs store terrordag” 11 september 2001.

Lenge etter at 911-terroren var unnagjort fremkom det informasjon om at WTC-tårnene og Pentagon hadde vært TARGETS i hemmelige terror-øvelser som fant sted 11/9-2001.
Lenge etter at 911-terroren var unnagjort fremkom det informasjon om at WTC-tårnene og Pentagon hadde vært TARGETS i hemmelige terror-øvelser som fant sted 11/9-2001.

Flere av øvelsene hadde tvillingtårnene World Trade Centre (WTC) i New York og Forsvarsdepartementets bygning Pentagon i Washington som “målskiver” (targets). Både tvillingtårnene og Pentagon-bygningen ble rammet av alvorlig terror denne dagen, som om terrordrillene ble forvandlet til virkelig terror.

USAs visepresident Dick Cheney befant seg i PEOC (Presidential Emergency Operations Centre), kjent som “bunkeren” under Det Hvite Hus om morgenen på terrordagen 11. september 2001. Her hadde han en samtale med en “operative” som ikke helt kunne forstå at det flyvende objektet som hadde kurs mot Pentagon som et element “terror-øvelsen” ikke skulle endre kurs like før den var fremme ved målet…:

Bildet viser en liten røkstripe i lav høyde fra en militær rakett øyeblikket før den treffer Pentagon-bygningen (se videoen nedenfor)
Pilen peker mot en liten røkstripe i lav høyde fra en militær rakett øyeblikket før den treffer Pentagon-bygningen den 11. september 2001 (se videoen nedenfor)

 

7/7 terroren i London i 2005

7. juli 2005 ble det gjennomført terror-øvelser knyttet til 3 Tbane-strekninger og én busslinje i London sentrum. Terror-bombeangrepene om morgenen samme dag inntraff på de samme stedene som terrorøvelsene fant sted.
7. juli 2005 ble det gjennomført terror-øvelser knyttet til 3 Tbane-strekninger og én busslinje i London sentrum. Terror-bombeangrepene om morgenen samme dag inntraff på de samme stedene som terrorøvelsene fant sted.

Peter Power, lederen for selskapet som organiserte terror-øvelsene i London 7. juli 2005 forklarte på britisk TV at øvelsene hadde blitt forvandlet til ekte terror “almost precisely”:

WANTED plakat for Peter Power, som organiserte terror drillene 7. juli 2005
WANTED plakat for Peter Power, som organiserte terror drillene 7. juli 2005

Sannsynligheten for at de 4 terrorøvelsene i London om morgenen 7. juli 2005 ikke hadde noen sammenheng med de 4 terrorangrepene på de samme lokasjonene i London om morgenen samme dag er så liten, at det er lettere å vinne hovedgevinsten i Lotto 4 ganger på rad med kun én utfylt rekke…:

https://youtu.be/xOT1pWGIG2A

Den nylig avgåtte MOSSAD-sjefen Efraim Halevy var raskt ute etter terroren 7. julil med å slå fast i sin "lokalavis" Jerusalem Post at gjennomføringen av de 4 bombeterror-aksjonene i London var utført med "nær perfekt presisjon". Kort tid etter ble hele artikkelen fjernet fra nettsidene til Jerusalem Post...
Den nylig avgåtte MOSSAD-sjefen Efraim Halevy var raskt ute etter terroren 7. juli med å slå fast i sin “lokalavis” Jerusalem Post at gjennomføringen av de 4 bombeterror-aksjonene i London var utført med “nær perfekt presisjon”.
Kort tid etter ble hele artikkelen fjernet fra nettsidene til Jerusalem Post…
Israels tidligere statsminister Benjamin Netanyahu, var i London som israelsk finansminister da terroren inntraff i juli 2005. Netanyahu fikk forhåndsinformasjon om at det ville inntreffe terror i London denne dagen og holdt seg derfor i ro på sitt hotellrom inntil alle terrorbombe-aksjonene var blitt gjennomført.
Israels tidligere statsminister Benjamin Netanyahu, var i London som israelsk finansminister da terroren inntraff i juli 2005. Netanyahu fikk forhåndsinformasjon om at det ville inntreffe terror i London denne dagen og holdt seg derfor i ro på sitt hotellrom inntil alle terrorbombe-aksjonene var blitt gjennomført.

 

22/7  terroren på Utøya i 2011

Kort tid før skytemassakren på Utøya 22. juli 2011 avsluttet norsk politis beredskapstropp Delta en terror-øvelse med et scenario som var svært likt terroren som inntraff samme dag: en skytemassakre
Kort tid før skytemassakren på Utøya 22. juli 2011 avsluttet norsk politis beredskapstropp Delta en terror-øvelse med et scenario som var svært likt terroren som inntraff samme dag: en skytemassakre

Informasjonen om terror drill i Norge 22. juli 2011 blir analysert i utlandet. Det er noe uklart om norsk politi også har bekreftet om det fant sted en terror-øvelse i Oslo sentrum den 22. juli.

 

Fant det sted en terrorøvelse ved regjeringskvartalet i Oslo 22. juli 2011?

Tilsynelatende skadde terror-ofre i følge med personer med akkrediteringer (synlige ID-kort). De med synlige skader (størknet blod, hodepinne type "deely boppers" m.v. ) ser ikke ut som at de er skadd og forvirret og vil inn i en ambulanse raskest mulig for nødvendig førstehjelp og sykehusbehandling. Er de på vei til en felles location? Hvor kommer de fra i flokk og følge?
Tilsynelatende skadde terror-ofre i følge med personer med akkrediteringer (synlige ID-kort). De med synlige skader (størknet blod, hodepinne type “deely boppers” m.v. ) ser ikke ut som at de er skadd og forvirret og vil inn i en ambulanse raskest mulig for nødvendig førstehjelp og sykehusbehandling. Er de på vei til en felles location? Hvor kommer de fra i flokk og følge?

 

Er "blåskjortene" en type "terror drill operatives" som dukket opp ved Regjeringskvartalet "som ut av ingen steder" umiddelbart etter terroren 22. juli og ikke har vært sett senere?
Er “blåskjortene” – med lik type akkrediterings-ID rundt halsen – en type “terror drill operatives” som dukket opp ved Regjeringskvartalet “som ut av ingen steder” umiddelbart etter terroren 22. juli og ikke har vært sett senere?

 

Det fant sted skyte-terrorøvelser samme dag som Paris-terroren 13/11 – 2015

https://www.youtube.com/watch?v=ilp2NOydmJs

 

En terrordrill som glir over i ekte terror er en klar indikasjon på FALSK FLAGG TERROR

Falsk flagg terror innebærer at de virkelige terroristene som forårsaker mye død, lidelse og ødeleggelse er ansatt på statlig lønn, ofte innenfor vestlige etterretningsorganer som israelske MOSSAD, amerikanske CIA eller britiske MI6. Bakmennene som organiserer og i det stille gir klarsignal for gjennomføring av terroraksjoner som de som her er presentert er representanter for verdens skjulte maktstrukturer (Illuminati-New World Order og andre) og minst én nøkkelpolitiker i offer-landet.

Motivene bak FALSK FLAGG terror er som regel sammensatte, og kan bl.a. gå ut på:
– Å skape påskudd for militær aggresjon i andre land
– Å skape påskudd for økt overvåking, innføring av politistat og bruk av militære mot sivile
– Masse manipulasjon av befolkningen
– Ulike former for pengeprofitt
og annet

Artikkelforfatteren holdt en bevis-basert presentasjon om Paris-terroren og falsk flagg terror onsdag 9. desember 2015 i Oslo.
For mer info: http://www.hansgaarder.info/arrangementer/paris-terroren-og-falsk-flagg-aksjoner/

Hans Gaarder

Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning og mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre.

Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på skjulte maktstrukturer, utenomjordisk liv og helse (Teoretisk Fysiologi og vaksiner).

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

8 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Dennis
Dennis
Anonym
7 år siden

Hvor ble Tore sin kommentar av?
Sensurer du Hans Gaarder? Trodde dette var et forum for diskusjon og opplysning…men virker ikke sånn hvis dere driver og fjerner kommentarer som er en tanke skeptisk/søkende etter info

Tore
Tore
Anonym
Svar til  Hans Gaarder
7 år siden

Hans: Det er kvalmt mye det du og f.eks Smurfen forfekter. Ikke en eneste (terror)hendelse klarer dere å se med nøytrale øyne. ALT er falsk flagg, Illuminati, NWO, reptiler eller hva nå enn dere tror “styrer” verden. I følge Smurfen så er det tegn i alle falsk flagg-aksjoner til neste hendelse..Hvorfor så dere ikke disse tegnene og advarte mot Nice?
Er det din oppfatning Hans Gaarder, at alle terroraksjoner er falsk flagg, eller noe jøder, amerikanere, reptiler,innuakier,mindcontrol-ofre etc som står bak terror? Kan du nevne noen terroraksjoner hvor du mener det ikke er noe konspirasjon bak? Altså aksjoner som er ren terror i Guds eller Allahs navn?

Russia Today
Russia Today
Abonnent
Svar til  Tore
7 år siden

Tora[e], en terroraksjon koster penger og trenger medvirkning/dekning av politi.
Hvem har tilrant seg hele verdens finanser ved hjelp av kreditt-prosent?
Hvem har tilrant seg makt i hele verden?
Dine rabbier kan ikke holde kjeft og skritter at det er judar som herjer på Jorden som de vil.
Eller tviler du at CIA, MI6, mossad og KGB kan jobben sin?

Torstein Viddal
Torstein Viddal
Anonym
8 år siden

Interessant datosammenfall: Gaarder skriver om Paris–terror samme dag som et større klimatoppmøte #COP21 tar fatt i Paris. Er dette toppmøtet torpedert? Gaarder holder kortene tett til brystet, og nevner ikke “Paris 2015” eller klimakonferansen overhode i sin artikkel.

« Forrige artikkel

Hvordan dyrke din egen mat med suksess

Neste artikkel »

Tyrkiske offiserer stanset våpentransport til IS: Anklaget for forræderi

8
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x