/

En Mind Control-erfaring i Norge

14.6K visninger
8 minutter lesetid
74

Før i tiden var Mind Control noe som kun hørte til science-fiction bøker og filmer. Nå til dags har teknologien utviklet seg til at millioner av mennesker er koblet på “nett”.

MKULTRA var et forskningsprogram i regi av CIA og USA. Formålet med programmet var å utvikle nye metoder for bevissthets- og adferdskontroll hos mennesker. Prosjektet ble formelt startet i april 1953 og var en etterfølger til forskningsprogrammene «Bluebird» og «Artichoke», som også var opptatt av bevissthetskontroll. I løpet av programperioden var 80 forskningsinstitusjoner involvert. Programmet ble avsluttet i 1964.

En del enkeltprosjekter fortsatte imidlertid også etter den tid. Alle MKULTRA dokumenter ble brent i 1973. I senere tid ble det funnet massevis av dokumenter relatert til MKULTRA.

I realiteten ble programmet overført til NSA og andre, uten at noen visste om det.

På 1950-tallet utførte Carl Wilhelm Sem-Jacobsen ulovlige eksperimenter på mennesker her hjemme i Norge hvor han fikk million-pengestøtte fra CIA og det amerikanske forsvaret.

Jeg har fått tilsendt en historie fra en norsk person som er blitt trakassert her i norge med mind control (syntetisk telepati). Vedkommende ønsker å være anonym:

Det hele begynte for 11 år siden, da jag plutselig hørte stemmer. Drøssevis av stemmer, og jeg begynte å lure på om jeg var blitt schizofren. Da forsvant stemmene plutselig igjen, og jeg tenkte ikke så mye over det i ettertid.

Tiden gikk, og jeg ble medeier i et firma og jobbet i flere år. Firmaet ble avviklet til sluttt, og jeg gikk over i en annen jobb. Plutselig en dag da jeg var ute og kjørte bil, hørte jeg plutselig en hel gjeng med folk som jublet, og de sa til meg ting som indikerte at de skjønte hva jeg drev å tenkte. Etter noen minutter forsvant stemmene igjen, og det gikk lang tid før jeg hørte noen igjen. Jeg skjønte liksom ikke hva det var som hadde skjedd.

Noen måneder etterpå hørte jeg stemmer nesten daglig, og de gjorde ikke skjul på at de skjønte hva jeg holdte på med, uten at jeg sa hva jeg holdte på med. De skjønte alt hva jeg holdte på med, og kommenterte alt hva jeg holdte på med. Etter en stund begynte de folkene som var tilkoblet meg å bli irritert over hva jeg holdte på med også, og la skylda på meg når de ikke ville skjønne hva jeg holdte på med lengre.

Et år etter skjedde noe vanvittig rart, tennene mine begynte å hakke når de pratet til meg. Når de sa noe, hakket jeg tenner. Det som også skjedde var; når de beveget sine kroppsdeler med kraft, beveget jeg også mine: altså full motorisk kontroll over meg. Jeg la merke til at jeg kunne lukte det de også luktet. Jeg kunne skjønne det de tenkte også.

En dag gjorde de noe rart med meg, med noen «greier», det kjentes ut som om min venstre fot skulle sprenges innvendig og ut. I de første par sekundene ble jeg så redd at en person som var i nærheten av meg insisterte på å ringe legevakta, selv om jeg nektet. Jeg havnet på legevakta, og siden da gikk livet mitt til hellvette. En stund siden, havnet jeg på psykiatrisk sykehus på observasjon (UNN avd. Åsgård), jeg var der i flere måneder. Under en middag der, gjorde de sånn at jeg ble så seksuelt opphisset at jeg bare måtte løpe bort derifra og inn på sykehusrommet og låse døra. De prøvde også en gang å få meg til å sparke inn en dør der pga. At de hadde motorisk kontroll over kroppen min, men jeg greide i siste sekund å holde i mot.

Ved et senere psykiatrisk sykehusbesøk skjedde det noe rart med meg. Akkurat idet jeg gikk inn på et toalett fikk jeg voldsomme smerter i ansiktet. Jeg greide akkurat å låse døra, og la meg ned på gulvet der. Jeg ble liggende på toalettgulvet der i timesvis mede voldsomme smerter i kjeven. Pga. Den motoriske kontrollen over meg, holdte kjeven på å gå ut av ledd, og jeg tygde tilogmed et hakk i den ene tanna mi med mine egne tenner. Etter å ha ligget der på gulvet i timesvis, svimte jeg av til slutt pga store smerter. Da jeg våknet opp igjen var alt tilsynelatende i orden; ingen smerter.

De som jeg var tilkoblet til på dette norske syntetisk telepati nettet, gjorde sånn at jeg pratet når de pratet. Det vil si at når de pratet, så greide jeg ikke å holde kjeften selv. Jeg gikk rundt og pratet med meg selv på flere forskjellige dialekter. Derfor fikk jeg til slutt diagnosen paranoid schizofren.
I 2,5 år i strekk injiserte helsevesenet noe jævelskap i meg på tvang hver 14. dag, som kalles «rispolept consta», populært kalt risperdal eller klengenavnet rispergal.

Folk på dette syntetisk telepati nettet skjønte hva jeg holdte på med 24 timer i døgnet i massevis av år. Jeg ble ensom og isolert. De sa som regel bare negative ting til meg om det jeg tenkte og holdte på med, sannsynligvis et forsøk på å bryte med ned psykisk. De lurte meg trillrundt i flere år, og fikk meg til å tro at jeg var med på å utvikle nett-funksjoner på deres nett. Ettersom jeg har lang erfaring innen data, nettverk og programmering, og det at de skjønte alt jeg tenkte, lurte de meg til å tro dette uten at jeg til å begynne med la merke til dette, siden de da skjønte hva som var mulig og ikke mulig innen diverse server og nett systemer.

Da det til slutt gikk opp for meg at de kun lurte meg og kun var interessert i hva jeg holdt på med 24 timer i døgnet (til og med hva jeg drømmer når jeg lå og sov), og de ikke lot meg være i fred, sa jeg klart i fra at jeg ikke ville være på deres nett lengre. Det som da skjedde var at de byttet taktikk og begynte å lyve om meg om noe så stygt at jeg hadde hatt seksuell omgang med mine barn. Etter det fulgte det en tid der jeg til stadighet prøvde å forsvare meg selv ovenfor deres løgner, sånn at jeg skulle ha nok å gjøre med bare å forsvare meg hele tiden. De sender også barnepornobilder inn i hodet mitt.

Det som også skjedde, var at de begynte å deaktivere mine egne følelser. De kan sende signaler inn i hjernen som blokkerer for eksempel nervesystemet, for eksempel følelser rundt omkring i kroppen og til og med følelsene mine i hodet. Dermed gikk jeg rundt som en zoimbie her i årevis uten følelser. Dette pågår enda, og de har brukt meg som forsøkskanin med sine «greier», altså signaler de sender inn mitt hode, som påvirker hjerne og kroppsfunksjoner.

Sender de inn mange slike signaler samtidig, sitter jeg bare her som en zombie uten å skjønne hva som foregår med meg selv, og jeg ser kun tåke, eller snø, som en analog tv-skjerm uten tv-signaler.
Dette gjorde de også når jeg kjørte rundt i bil, og den ene gangen gjorde de sånn at jeg nesten drepte en motorsykkellst. Denne eksperimenteringen kan også gjøre sånn at jeg får skallebank. De kan deaktivere følelsen i kroppsdeler, det vil si at de kan gjøre sånn at jeg aldri mere kan få barn hvis de vil.

Denne teknologien gjør også at de kan se det jeg ser, og høre det jeg hører, lukte det jeg lukter, og føle det jeg føler. Dermed deaktiverer de følelsene mine og følelsen i kroppsdelene mine når de selv vil. Det er brudd på alt som heter menneskerettigheter.

I 7 år i strekk, mens jeg skjønner det selv, har jeg nå vært utsatt for organisert trakassering, og vært ufrivillig prøvekanin på et norsk nett, der majoriteten av folk som trakasserer meg er i fra mitt nærområde. Noen er også i fra andre landsdeler.

I sommer, jobbet jeg for en maleforretning i oppdrag for forsvaret. De nektet å koble seg bort i fra meg eller justere meg ned slik at de ikke skjønner hva jeg holdte på med til og med mens jeg jobbet inne i millitær-leire, som krever sikkerhetsklarering. De fortsatte bare terrorisering av meg, en norsk statsborger.

Til dags dato har de truet meg med å drepe meg og medlemmer av min familie over 305 ganger. De har også prøvd å drepe meg når jeg er ute og kjører bil, siden de har full motorisk kontroll av meg, de beveger hendene mine men sånn kraft at jeg ikke greier å holde i mot, en gang for eksempel midt i en sving, og flere ganger ellers.

Det er mafia-tilstander her i norge som nesten ingen kjenner til. I mars 2014 sendte de til og med en sms-melding til min mor, i et forsøk på å få meg tvangsmedisinert på nytt. Dermed vet jeg nå et av deres telefon nummer. Dette er et telia sonera (netcom) nummer. I det siste har de også forsøkt å gjøre livet surt for folk jeg kjenner. Jeg har funnet ut av at de har sendt telefon terror sms’er til folk jeg kjenner. I forkant har de truet meg med å «rævkjøre» alle jeg kjenner. Andre nummer de har brukt er alle Telia Sonera (netcom) nummer.
De som driver med denne eksperimenteringen på meg, driver med organisert kriminalitet. Det er helt horribelt at dette skjer i norge i dag. Derfor vil jeg at norske statsborgere skal vite om at det skjer i norge i dag, og håper dette kan gjøre folk oppmerksom på dette for å hjelpe meg og andre norske statsborgere i samme situasjon. Jeg turte aldri å kontakte noen i staten direkte, derfor skriver jeg ikke mitt navn her, for jeg vet ikke hvem som er involvert. Politiet tør jeg ikke å kontakte, for da blir jeg mest sannsynlig tvangsinnlagt på psykiatrisk sykehus, siden ingen som kjenner til dette fra før, kommer til å tro på meg.
Med vennlig hilsen

Anonym

Teknologien bak dette er en nano-bio chip, der overføringsteknologien på slike nett er scalar waves som regel via satelitt. Chip’en kan komme inn i kroppen via injeksjoner, medisiner, drikke eller mat, eller kan pustes inn som nano-støv. Se www.mindcontrol.se for mer informasjon.

Siden mind control’s morgen har det vært eksperimentering på folk på slike nett som det her. Dette foregår også i Norge i dag. De folkene som gjør det tror tilsynelatende at ingen noensinne vil finne ut av det. Der tar de feil. Det finnes scalar waves detektorer og det går an å detektere RF-signaler på og rundt personer som er tilkoblet slike nett (se www.icaact.org).

Den 20. november 2014 ble det holdt en konferanse i Brüssel om slik teknologi som gikk inn på at mennesker blir trakassert og brukt som levende forsøkskaniner. NSA-whistlebloweren William Binney var også der for å trekke folk og journalister til denne konferansen. (Se www.covertharassmentconference.com)

Er du en av de som trenger hjelp, kan du ta kontakt med folk som ønsker å hjelpe deg på eucach.org.

Vil du vite hvordan det oppleves å være utsatt for mind control uten ditt samtykke, vil jeg anbefale at du ser dette videoforedraget (i 3 deler):
whitetv.se/sv/mind-control-mk-ultra/383-ti-magnus-olsson-slar-tillbaka-med-foeredrag-om-mind-control.html
whitetv.se/sv/mind-control-mk-ultra/442-ti-magnus-olsson-slar-tillbaka-med-foeredrag-om-mind-control-del2.html
whitetv.se/sv/mind-control-mk-ultra/451-ti-magnus-olsson-slar-tillbaka-med-mind-control-foeredrag-del3.html

Vil du vite litt mere om teknologien, og hva som er mulig med syntetisk telepati, se denne videoen av et tv-program på Russia Today:

Vil du vite mer om overføringsteknologien på syntetisk telepati-nett, se denne videoen av eucach medlemmet Henning Vitte:

Dette intervjuet av eucach-medlemmet Dr. Rauni Kilde er heller ikke å forakte (Intervjuet under Covert Harassment Conference 2014 av en polsk TV-kanal):
http://www.youtube.com/watch?v=J1ooUnPBHOg

Kay Arnesen

Jeg er en person som hovedsakelig driver mest med data, på den tekniske siden. Alt fra programmering av programvare til bygging av nettverk og telemontasjer, altså generell god innsikt i kommersielle data-relaterte teknologier. Denne kompetansen er for det meste selv-lært. Jeg bor i nord-norge og trives der.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

74 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
e
e
Anonym
1 år siden

Hvor er anti mind kontroll organisasjonene?
hva gjør FN?

Jeg er sjokkert hver gang jeg leser om fille ting på nyhetene, uff stakkars den og den og det. Men ikke et ord om uetisk forskning?
Ikke et ord om tvangs chipping?

MC er satans teknologi og de som utfører dette er satans medhjelpere.

Til andre som er utsatt for Mindcontroll.:
BE JESUS OM HJELP:

Oppsøk menigheter og få hjelp til bønn som bryter demonenes faanskap. Fjerning av chipp og spells.
HUSK BE OM MERCY FOR DIN EGEN SJEL, HJERTE, KROPP OG SINN, SAMT MERCY FOR NOEN AV DE SOM GJØR DETTE MOT DEG
Guds kjærlighet har stor makt til å bryte alskens faanskap. Send den hellige ånd til å brenne deres sinn, sjeler og hjerter med kjærlighetens ild. (For noen av de som utfører slikt er selv u dr kontroll, og da må vi hjelpe de fri)
KJæRLIGHETENS ILD KAN FORANDRE HJERTER OG SINN :) TRUE LOVE CHANGES ALL :)

JESUS kan fjerne demoniske/ailien microchip. Og Millitærets sorte MC program.

Even Karr
Even Karr
Anonym
1 år siden

Sjekk ut “Pedo Informant” og tweetsa hans.

Even Karr
Even Karr
Anonym
5 år siden

Jeg opplever omtrent akkurat det samme, kroppskontroll, datasystemer, barneporno bilder og trakassering døgnet rundt. X dama mi og. Jeg trenger hjelp fra telepater mot disse svina.

Tommy Cato Olsen
Tommy Cato Olsen
Anonym
6 år siden

alt dette er sant, gjenomgår mye av det anonym beskriver her nå!!! en syk oppførsel de opptrår med som må stoppes!!!helt forkastelig og de har ingen intensjon om å stoppe selv om det må være masse spor å gå etter da de oxo holder på med internett og mobil samtidig med kropp og hode! 11 har oxo vært en tall de har brukt ekstremt my med meg.
har nå søkt nevrologisk undersøkelse og er selv 100% frisk i hode foruten de terroristene/torturistene!

Anonym
Anonym
8 år siden

Ja bare fantaser mer. Det finnes virkelig en så skemmende makt over oss at den gjør med oss akkurat hva den vil.

Hans Gaarder
Forfatter
9 år siden

Erna Solberg fremstår på Høyres landsmøte mer og mer som et surrehue som er under Mind Control.

Babler i vei om New World Order temaer opp og i mente, med en påtatt demogogisk stil som hun ikke behersker særlig bra.

Dagens Erna virker å være løsrevet fra landet Norge og folk som bor her.

Hans Gaarder
Forfatter
9 år siden

Er tvangsvaksinerings-forkjemper Tone Tellevik Dahl fra Arbeiderpartiet under Mind Control?

Tellevik Dahl er kjørt frem som ordførerkandidat i Oslo og har bl.a. som fanesak tvungen vaksinering av alle barn i Oslo med enhver vaksine som kan tenkes å være tilgjengelig via Folkehelseinstituttet:

– Dette var kjempestort, sier ordførerkandidat Tone Tellevik Dahl fra Oslo til Aftenposten rett etter at resultatet av avstemningen var klart.
Hun har vært en av pådriverne bak forslaget, som går ut på et forsøk i Oslo der alle vaksinene i barnevaksinasjonsprogrammet fra 0 til 16 år blir obligatoriske.

http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/politikk/Ap-vil-teste-vaksinepabud-i-Oslo-7986336.html

Hvem har plantet denne fryktelig dårlige ideen i Tone Tellevik Dahl sitt sinn?

Og hvorfor er nettopp en slik person blitt valgt ut og kjørt frem med sikte på en topp-posisjon av A-Partiets NWO-lojale bakmenn?

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
9 år siden

Angående MK-ULTRA mind control

Is Justin Trudeau a Product of Illuminati Mind Control? http://www.abeldanger.net/2015/04/is-justin-trudeau-product-of-illuminati.html

2Q11
2Q11
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
9 år siden

Illuminati har plantet denne fryktelig dårlige ideen i Tone Tellevik Dahl sitt sinn.
Hun er en del av det hele og gjør det bevisst frivillig og er åpenbart en infiltratør.

“Mind Control Techniques – in fact just the Big Lie at work
Illuminati End Times: finally a mind control program that proves to work for all of the population… is in fact nothing but BIG LIE Framework increased to maximum level.”
http://mind-control-for-dummies.blogspot.no/

Sjekk fransk fellesnevner:
TelleBUSHsvik
http://postimg.org/image/di6yu5iah/
Stairway to heaven eller bare templarpuppets crowling høyt oppe på siden av pyrabiden:
BidenPageTemplars
http://postimg.org/image/sjvmpkw5t/

2Q11
2Q11
Abonnent
Svar til  2Q11
9 år siden

Gråte eller le av tvangsvaksinering?
Australia er som Norge på full fart til politistat, her innen helse:
Apr 27, 2015
Australia Tony Abbot forced vaccination for dummies
Jokes by the Illuminati – mock the human cattle
While staging their hoaxes the illuminati include jokes. This is a way to prove their point: their sheep = human cattle.
http://illuminati-jokes.blogspot.no/2015_04_01_archive.html

Tom_B
Tom_B
Abonnent
9 år siden

Jeg har lest mye og mangt om det ene og det andre. Jeg har fordypet meg i alt fra realfag til psykologi til den mest ekstreme “konspirasjons”teori. Hele veien har jeg bevart hodet og vært åpen for det meste. MEN; før jeg lar meg overbevise om det ene sjekker jeg grundig om det finnes noen argumenter for det andre. Kritisk sans, som noen vil kalle det. Gjennom diverse tester har jeg fått diagnosen “intelligent”. Et viktig element i det å være intelligent er forståelsen av at det å gjette (anta) uten å være sikker gjør deg uintelligent. Tar du en Mensa-test, f.eks, vil du få et bedre resultat (høyere score) dersom du ikke svarer på det du ikke vet svaret på (feil svar er langt dårligere enn ingen svar overhodet). Som intelligent vet jeg altså at det er mye jeg ikke vet, dermed er jeg også åpen for ny info. Men jeg vet også at det er svært mange som er mindre intelligente enn jeg. Det gjør at jeg ikke sluker enhver historie rått. Selv om du har en fin skjorte, slips, flott nettside, en betydelig grad fra et universitet, navnet ditt på en obskur bok, eller all verdens lenker å vise til, er sjansen fortsatt stor for at du er mindre intelligent enn meg. Og dermed sjansen stor for at du antar du forstår noe du slettes ikke forstår. Kanskje du også stiller deg bak det som om det var en sannhet. Denne lenken din, til en side administrert av Magnus Olsson, en annen person som er “chippet”/mindcontrolled har liten integritet. Jeg har naturligvis ikke lest alt, jeg har ikke veldig mye mer enn en halvtime å bruke på vissvass om dagen. Men jeg ser han blant annet lenker til “Q-link” produkter med “SRT-teknologi”. Litt videre kritisk research viser at dette er teknologi basert på vanlige komponenter, bortsett fra en ting. Komponentene er ikke koblet til hverandre og har dermed ingen funksjon. Derimot har de fine og kompliserte navn det for den jevne er vanskelig å forstå hva faktisk er. Litt som alle komponentene i en shampo. Innimellom informasjon på sider som denne finner jeg referert reell informasjon. Men, akkurat som komponentene i en Q-link et-eller-annet, er disse “komponentene” av sannhet ingen direkte relasjon til den store sannhet de later til å formidle. Altså moderne kvakksalveri.
Jeg var ikke ute etter en diskusjon med deg, jeg lurte på om Kay var seriøs med dette anonym tullet. Fordi det ikke er bra om sinnsforvirrede eller hjernevaskede personer får for mange “bilder” i hodet, som de kanskje kunne få ved å lese dette her.
Hva skulle du og jeg diskutere?
Jo, jeg vet. Hva med følgende: Om anonym og denne Magnus Olsson begge er chippede og derigjennom ikke har kontroll på kropp og sinn; hvordan kan da et eneste ord av det de sier tas seriøst? Er det ikke sannsynlig at DET de sier er nettopp DET som isåfall skulle ødelegge livet deres (sosial isolasjon/sinnsforvirring/m.v.)?
Virker veldig rart på meg om noen skulle bli chippet, mister kontrollen over seg selv, og så bruker resten av sitt liv på å bli kontrollert til å fortelle om hva de har gått/går igjennom. Synes ikke du? Sense or non-sense?

Forøvrig; kjenner du “anonym”? Hvorfor antar du at vedkommende er “Chippet” og ikke littegranne skrudd (eller driver gjøn med Kay om ikke Kay driver gjøn med deg?)

PS: Dette innlegget er langt, men langt kortere enn det du lenket til;)

Tom_B
Tom_B
Abonnent
9 år siden

Heh…
Det var en gang for veldig lenge siden da noe av det som ble skrevet på nyhetsspeilet var smått interessant.
Er dette seriøst skrevet? Denne anonym, om den eksisterer, er åpenbart splitter pine gal.
Kay, dette er vel tull? Det er ikke helt greit å tulle med de “tullete” om man får si det sånn. Ikke engang for å dele ut passord-managere.
Makan.
PS: Jeg er blitt beskyldt for å være CIA her inne – en disinformatør. Men jeg tror det er noe de har scalar-wavet inn i membrainene demses….

Maarit M. Hanssen
Forfatter
Svar til  Tom_B
9 år siden

Les dette nøyaktig gjennom Tom_B, så kan jeg vurdere å begynne å diskutere saken med deg:
http://mind-computer.com/2014/03/29/mind-weapon/

Maarit M. Hanssen
Forfatter
Svar til  Kay Arnesen
9 år siden

Videoen mangler lyd !

Even Karr
Even Karr
Anonym
Svar til  Kay Arnesen
5 år siden

Det er ikke syntetisk telepati, mye av det du skriver høres ut som paranoia. Opplever mange av de samme symptomene som anonym, men oppfatter DE som pedofile. Tror det er voldtekts telepater det her.

e
e
Anonym
Svar til  Kay Arnesen
1 år siden

Dette stemmer med noe av den informasjonen jeg har fått. Djevlene planter bevis som gjør at det skal oppfattes som greit at disse “TI” blir brukt i forsøk. Og i noen tilfeller går de etter ting som de ser på som tegn på at du er et dårlig menneske, dermed er det greit å bruke deg i forskning.
Noen ofre plukkes ut på bakgrunn av helse-profil. Noen på bakgrunn av familiehistorie. (blood-lines) Noen plukkes ut pga spesifikke talenter. Noen trakkaseres pga. “religion”. Djevelens krig mot guds utvalgte.

ps. Det er en grunn til at alle skal ha krav på en rettferdig rettsgang. Advokat osv. Det er fordi man skal unngå at folk blir dømt feil, eller uskyldige blir henrettet.

Falcon
Falcon
Abonnent
9 år siden

William Cooper – The Mystery Babylon Series – Mind Control https://www.youtube.com/watch?v=M7XlbjFCh98

Quote: William Cooper – Mind Control http://www.hourofthetime.com/wordpresstest/milton-william-bill-cooper-mp3-collection/

Google { babylon mind control https://www.youtube.com/results?search_query=babylon+mind+control }

Charlotte Thomson Iserbyt, The deliberate dumbing down of America & the world, interview, book, site http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1844&start=1

Maarit M. Hanssen
Forfatter
Svar til  Kay Arnesen
9 år siden

Kay Arnesen, det er horribelt hva Anonym må gjennomgå. Jeg kan forsikre deg, at flere jobber hardt for å få avslørt den kriminelle virksomheten til THEY. Det blir skrevet anmeldelser og det blir skrevet brev til myndighetene, men det kommer ingen svar, det blir henleggelser av anmeldelsene og det blir truet med tvangsinnleggelse og truet med livet. Jeg tror, at ingen enkeltperson kan hjelpe Anonym, kun felleskapet kan hjelpe. For alle oss som er ofre, er det bare å holde ut og fortsette å informere befolkningen.

Rainbow
Rainbow
Abonnent
Svar til  Kay Arnesen
9 år siden

Det som er mest horribelt her er at du tror på denne syke personens vrangforestillinger og hallusinasjoner, og i tillegg legger det ut på nettet som om det var virkelig og sant det han opplever.

Beskrivelsen han gir av sine opplevelser gir ingen som helst tvil om at han lider av paranoid schizofreni (som han jo skriver selv).

Foreslår at du leser deg opp på diagnosen, og i tillegg historikken bak diagnosen schizofreni. Da bør du skjønne at det du hevder ikke henger på greip.

Maarit M. Hanssen
Forfatter
Svar til  Rainbow
9 år siden

Psykiatrisk diagnosemanual (nå DSM V) ble startet i 1952 av den amerikanske psykiatriforeningen og diagnosen paranoid schizofreni ble tatt med ved at de som var for diagnosen strekte ut hånden. Helt uvitenskapelig altså. Paranoid schizofreni er påfunn av militærindustri i samarbeid av legemiddelindustri hvor den første driver mind-control og depopulasjon og den andre tjener milliarder av kroner. Prøv å skaffe deg litt elementær kunnskap om psykiatriens historie.

e
e
Anonym
Svar til  Kay Arnesen
1 år siden

“kokt i hodet” kommer av mircrobølgevåpen mot chipp. leste om gkjevesmertene hans i artikkel, det er garantert chipp. Ikke bare smerter med det kan medføre tap av føles/lammelser i ansikt og hodet.

Maarit M. Hanssen
Forfatter
9 år siden

For sikkerhets skyld skal jeg belyse her litt historien til “schizofreni”, som er et nyord for opprinnelig “galskap”, insane, som er en meget sjelden og uhelbredelig demenssykdom (angriper hjernen) hos opprinnelig unge mennesker. “Schizofreni” er påfunn av legemiddelindustrien i samarbeid med den nazistiske militær-industriell kompleks. Psykofarmaka er milliardindustri. Denne medisinens “virkning” baserer seg på helt og holdent bivirkninger, som forårsaker svære mer eller mindre dødelige sykdommer i ung alder i “forskningens” navn. Eneste på CT og MR påviselige fysiske forandringer hos “schizofrene” er (etter “forskningen”) at hjernen krymper noe. Men dette er en bivirkning av psykofarmaka, som dehydrerer hjernen (og hele kroppen ellers). Denne dehydrasjon kan ikke korrigeres med væskeinntak. “Schizofreni” er en multimilliard “sykdom”, med alle de bisykdommer, som psykofarmaka forårsaker (obesity, hjerterelaterte sykdommer osv.) og som kan forårsake tidlig død for ofre (depopulasjon).

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  Maarit M. Hanssen
9 år siden

Kulelys, «Schizofreni» ,skalar bølger og kybernetikk. Laget en modell for mange år siden for å simulere «Schizofreni». Den bygget blant annet på at en «Schizofreni» person laget en rekursiv definisjon av seg selv. En selv definert “image” av selg selv som førte til en tilstand til en “kortsluttning” , med ubalanse i evnen til å starte,og forandre tilstander. Noe lignende skjer hvis en kobler tusenvis av ledninger tilfeldig sammen, den kybernetiske modellen går da inn i en låst ekvilibrium tilstand og forblir i den. Kulelys er kortvarig lignende tilstand der skalar bølgende låser seg i et likevekt mønster. Sannsynligheten vil trolig øke drastisk dersom en dehydrerer individet og eller tilfører blodet/ kroppsveske eletrisk ledende stoffer (jern osv). Da kan en skape et individ som består av tusenvis av antenner (i teorien).
Må også nevne at Skalar-bølger oppstår nesen alltid i nær feltet av enhver radiosendere/computer.
Har en ikke tilgang til avanserte måleinstrumenter, er den enkleste måten jeg kjenner til å komble en frekvensteller mellom jord og personen. Frekvensen vil da ofte være låst til et fast relativt lavt frekvens. Sammenlignet med en superfrisk person, der frekvensen gå opp og ned i et harmonisk mønster og ofte med en mye høyere frekvens. Dette er noe alle kan sjekke ut selv.
Derfor etter min mening må en tilføre en “Schizofren” nye sanseinntrykk som ikke kolliderer med personens gamle, da er det iallefall håp om at personen redefinerer seg selv i en ikke låst tilstand.

Maarit M. Hanssen
Forfatter
Svar til  Seitasis
9 år siden

Du kan ha sagt det Seitasis. Mener du virkelig, at “rekursiv definisjon” kan brukes i medisin ? (selvsagt ikke). Bare for å kommentere litt av det du skriver. Ja, da er det bare å håpe på, at fremtidens medisin skal lære av sine feil. I tillegg vil jeg påpeke her i disse tider, at jeg virkelig synes synd på innvandrere i Norge. Om noen år vil de angre på, at de noen gang reiste fra sine hjem. Mange av dem utdanner seg til leger, jeg får bare håpe på, at de ser galskapen i den vestlige medisinen.

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  Maarit M. Hanssen
9 år siden

En rekursiv definisjon av seg selv, en definerer seg selv inn i sitt eget bilde av seg selv, verden krymper jo litt da. Burde det bli brukt innen “medisin”? Du vet jo selvfølgelig, leger lever i en kjemisk verden, et elektrisk univers eksisterer ikke. Da begrenses selvfølgelig helhet forståelsen drastisk.

Maarit M. Hanssen
Forfatter
Svar til  Maarit M. Hanssen
9 år siden

Jeg forstår ikke hvorfor jeg ønsker å diskutere med en anonym deltaker i kommentarfeltet.

Rainbow
Rainbow
Abonnent
Svar til  Maarit M. Hanssen
9 år siden

Sorry Maarit, her er du helt på villspor.
Schizofreni er ikke noe “påfunn av legemiddelindustrien i samarbeid med den nazistiske militær-industriell kompleks”.

http://no.wikipedia.org/wiki/Schizofreni#Historikk

De tidligste tilfellene av sykdommen i medisinsk og psykiatrisk litteratur anses å være den detaljerte rapporten om James Tilly Matthews fra 1797, og nedtegnelsene gjort av Phillipe Pinel, publisert i 1809.[203] Schizofreni ble først beskrevet som et distinkt syndrom som påvirket tenåringer og unge voksne av Benedict Morel i 1853, kalt démence précoce (direkte oversatt ‘tidlig demens’). Arnold Pick brukte begrepet demens praecox i 1891 i beskrivelsen av en psykotisk lidelse. I 1893 introduserte Emil Kraepelin en ny distinksjon i klassifiseringen av psykiske lidelser og skilte mellom demens praecox og stemningslidelse (kalt manisk depresjon, hvilket omfattet både unipolar og bipolar depresjon).

Hvordan forklarer du at denne lidelsen har eksistert i hundrevis av år, lenge før noen teknologi var i nærheten av å bli oppfunnet? Eller hadde de mind-kontroll teknologi på 1700-tallet også?

Ingen tvil overhodet at denne personen lider av schizofreni. Å tro på hallusinasjonene og vrangforestillingene hans bidrar i hvertfall ikke til å hjelpe han til å bli bedre, men bygger bare til å forsterke sykdommen. Det er forkastelig å bruke et sykt menneske til å fronte sin egen paranoide verdensanskuelse.

Maarit M. Hanssen
Forfatter
Svar til  Rainbow
9 år siden

Rainbow, du er så kunnskapsløs at du vil til slutt gå til grunne, slik det står i Bibelen. Dementia precox eller prematur dementia, som det også heter er den eneste såkalt sinnsykdom som eksisterer. Den er uhelbredelig hjernesykdom og 0,7 % av oss lider av den.
Den “moderne” schizofrenien, som er konstuert av militærindustrien og legemiddelindustrien med ideologien om eugenikk (depopulasjon) fra begynnelsen av 1900-tallet og tidligere og som nazistene spissformulerte som useless eaters, livet ikke verd, blir holdt stabilt 2% av befolkningen. Schizofreni er resultat av psykologisk og biomedisinsk krigføring i vestlige land og andre land med vestlig levestandard. Den finnes ikke i underutviklede land og hos isolerte indianergrupper.
Schizofreni kan helbredes hvis vedkommende har ikke brukt antipsykotika, som er veldig vanedannende og du blir veldig syk hvis du prøver å slutte med dem uten støttebehandling.
Skulle ønske du sluttet å spre disinfo om schizofreni.

2Q11
2Q11
Abonnent
9 år siden

Viktig å ikke la seg skremme av dette. Da får de 1% insiderne fortsette sin dominans med sin intelligens. Frykt kan stenge oss ute fra blant annet dette:

Russian DNA Discoveries
Explain Human
‘Paranormal’ Events
http://www.rense.com/general62/expl.htm

SOUND and the KEY to UNIVERSAL Movement
The information being presented might seem controversial but 21st century empirical science is pushing the metaphysical boundaries helping to ‘recover’ something vital lost….due to red shifts and blue shifts….physics is the science of movement.
https://kachina2012.wordpress.com/2007/08/07/resonance-and-the-swastika-and-haarp/

The title of this blog Quantum Entanglement ~ Paradox ~ Spin ~ Swastika would suggest to the reader that a relationship exists between quantum entanglement and what the swastika really truly represents;
Evidence of an intelligent design…
https://at37.wordpress.com/category/37-and-the-collective-unconscious/

“If you know what you’re doing, don’t do it!”

Maarit M. Hanssen
Forfatter
9 år siden

De russiske fysikere har arbeidet med scalar mind våpener siden 1950-tallet og våpenet har vært i bruk hos russiske soldater i Afghanistan.

http://www.bibliotecapleyades.net/scalar_tech/esp_scalarwar04.htm

Hans Gaarder
Forfatter
9 år siden

Noen nettsider som omhandler Synthetic Telepathy – syntetisk telepati:
http://synthetictelepathy.com/
http://www.synthetictelepathy.net/

e
e
Anonym
Svar til  Hans Gaarder
1 år siden

Det såkalte “Secret radio message program” elektronisk telepati.

So, Russerne som sitter på månene og sender ut signaler? Må jo være Russerne, alltid de som får skyld for alt.

Corpus Cattus
Corpus Cattus
Abonnent
9 år siden

Denne anonyme brevskriveren er da helt klassisk schizofren. Det må da alle som har en liten praktisk erfaring med mennesker på sidelinjen forstå. Hjelpe meg…

Maarit M. Hanssen
Forfatter
Svar til  Corpus Cattus
9 år siden

Det gikk 2 dager og 14,5 timer etter at denne viktige artikkelen ble publisert i Nyhetsspeilet at noen kommer med hjemmelagede diagnoser og spør “om du ikke har tatt pillene dine”. Du Corpus Cattus har ingen mulighet til å diagnostisere “Anonymous” på denne måten. Fy, skam deg. Psykiatri i seg selv er ikke tema i dette innlegget og i denne diskusjonen også du må jo kunne se det. Kan du vennligst være så snill å holde deg til tema. Da ville det bli så mye hyggeligere å delta her. Hvis du ikke har noe vettu å si om tema så er det mye bedre for deg selv å ikke delta.

fjellstugan
fjellstugan
Abonnent
Svar til  Corpus Cattus
9 år siden

Ja, om en pasient formidler denne historien til en lege eller psykolog vil nok den merkelappen rask komme opp. (og om du går til legen og formidler denne historien så vil du få denne merkelappen) Schizofreni er en atferdskategori. Det er omtrent det eneste en med sikkerhet kan si om den saken.

Rabalder
Rabalder
Abonnent
9 år siden

Denne damen, dr. Rauni-Leena Luukanen-Kilde har skrevet en artig bok på norsk som heter:” Skjulte Verdener”. Artig lesestoff

Hans Gaarder
Forfatter
Svar til  Rabalder
9 år siden

Nyhetsspeilet har tidligere publisert denne artikkelen med fyldige utdrag fra Rauni-Leena Luukanen-Kildes bok SKJULTE VERDENER:
http://www.nyhetsspeilet.no/2010/12/innsideinformasjon-fra-kvinnen-som-vet/

Maarit M. Hanssen
Forfatter
9 år siden

Eliteforskernes misbruk av noen av frekvensene:
-motor contr. cortex 10Hz
-hørsel contr.cortex 15 Hz
-visual contr.cortex 25 Hz
-thought 20 Hz
-phantom touch 9 Hz
-syncronis. impuls 440 Hz
-cancer, paranoia 4,5 Hz
-depression 6,66 Hz
-Manic race 11,3 Hz
Jeg husker ikke hvor jeg fant disse verdier, men tommelregel er, at jo lavere Hz desto farligere for levende vesener.
Symptomer på stråling:
svie/brenning i huden, kløe, hodepine, kvalme (ment som dødelig dose !), svimmelhet, ledd-, muskelsmerter, kramper, verking, ekstrem trøtthet, hjertebank, nedsatt fertilitet, søvnforstyrrelser, depresjon, uro, stress, agresjon, anspenthet, konsentrasjonssvikt, dårlig hukommelse, øye/synsplager, nedsatt immunsystem
Alvorlige symptomer:
leukemi, hjernesvulst, brystkreft, hjerte,-kar sykdom, stoffskifte-sykdommer, øyesykdommer
Symptomer på sterk ultralyd:
-pustebesvær
-erytrosyter forhøyet
-myocardial damage (hjertemuskel)
-DNA damage
-brain damage
-lever damage
Radioaktiv stråling: dose REM: 1 REM = 0,01 Sievert
5-20: chromosomal damage
20-100: nedsatt WBC, temporary
100-200: mild sicness + infect.
200-300: serious sicness, 10-30% dødelighet ved 30 dager
300-400: serious sicness, 50-70% dødelighet ved 30 dager
400-1000: acutt illness, 60-90% dødelighet ved 30 dager
1000-5000: acutt illned, 100% dødelighet ved 10 dager
Project Blue Beam, NASA:
1. jordskjelv
2. Space showw, laser holografi
3. elektronisk telepati, ELF, VLF, LF
4. elektronisk supernatural manifestasjon:
– alien invasjon illusjon
– SATAN gjennom elektronisk anlegg
Alt dette er MISBRUK av de opprinnelig naturlige frekvenser.

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  Maarit M. Hanssen
9 år siden

Er sterkt uenig i det du skriver her. For at disse frekvensene du nevner skal ha noen negativ effekt, snakker vi meget korte avstander, eller ekstremt sterke sendere, da vil objekter gjerne starte å vibrere av seg selv. Etter min mening er de farligste frekvensene langt over giga hz. På 1980 tallet, laget en nordmann en høyfrekvens prototype, grunnen til at jeg kjenner til dette, jeg ble forespurt om å duplisere prototypen, noe som jeg takket nei til, selv om den skulle brukes konstruktiv. Etter min oppfattelse, var virkemåten å finne personens normale frekvens signatur og bruke den som bærebølge. Håper du ikke blir sur, da jeg sitter pris på det du skriver, og må innrømme at noen av det du har skrevet har blitt videreformidlet og heftig diskutert blant spesialister, (noen år siden nå).

Maarit M. Hanssen
Forfatter
Svar til  Seitasis
9 år siden

Seitas, det er interessant her, at du nevner den personelle frekvens signaturen :”Etter min oppfattelse, var virkemåten å finne personens normale frekvens signatur og bruke den som bærebølge.” Vet du (selvølgelig vet du) hvordan denne måles? Jeg vet, at KRIPOS kan finne ut, hvor en video er laget og når ved å analyse strømnettet i realtid (strømnettets signatur, hos oss 50 Hz). Dette ville vært av stor interesse for meg. Stikkordet er vel telemetri.

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  Maarit M. Hanssen
9 år siden

Problemet med å finne personens normale frekvens signatur, er at den blir påvirket av, og forandres av personens emosjonelle nå tilstand. De vil si vis personen vinner i lotto, eller opplever et nært dødsfall er de håpløst, å “tune seg in”.

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  Maarit M. Hanssen
9 år siden

Krypos leser hvem som har laget vidoen, siden Microsoft ligger inn navnet til den som skaper dokumentet, ved å ligge inn navnet på maskin eier. Hvis du, som jeg ikke oppgir navn, når Microsoft spør, går det bra, tror du, så kommer face book, da avslører vennene dine hvem du er.

Maarit M. Hanssen
Forfatter
Svar til  Maarit M. Hanssen
9 år siden

OK Seitasis, du svarte bare delvis på spørsmålet mitt. Men det er interessant å vite, at frekvensmålingen forstyrres av målets emosjonell tilstand og dens svingninger. Her kommer inn psykofarmaka, som flater ut all emosjon hos brukeren, som da blir svært lett å måle og angripe. Har jeg rett? EKG-maskinen (telemetri) måler hjertefrekvensen distant også, og EEG kan måle hjernens frekvenser (ikke snakk om CT og MR ), så metodene begynner å bli gamle i bruk. Tipper dette var kjent allerede på 1950-tallet hos militære forskere i hemmelige laboratorier (psykofarmaka kom også samtidig på markedet !).

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  Maarit M. Hanssen
9 år siden

Redd for du har rett, klarer du å “drugge” et samfunn, kan du lettere påvirke det.

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  Maarit M. Hanssen
9 år siden

Hva som er mer “interesting” for meg er de du jobber med, folk med andre meninger en det vi har, hvorfor ikke forsøke noe nytt. Jeg er av den oppfattelsen, at de som sperres inne, ofte besitter et høyere nivå av kunnskap enn oss andre. Så hvorfor klarer vi ikke å stille de rette spørsmålene?

Maarit M. Hanssen
Forfatter
Svar til  Maarit M. Hanssen
9 år siden

Jeg vet ikke Seitasis, du mener, at først skal barna, ungdommen og voksne “drugges” slik at de bevarer sin opprinnelig intelligens (som er jo høy helt naturlig) men har ingen emosjoner og kan styres derfor og brukes på jakten på kunstig intelligens, AI, som Magnus Olsson og Daniel Estulin påpeker i videoen. Hvis jeg ikke har drømt så mener jeg, at Kina gjør det allerede, som du påpeker her. I Kina bor det ca. 2 millioner “skitsofrene” (høy stressfaktor- mennesker) så de kan velge og vrake i denne biomassen ( som de norske helsepolitikere kaller oss mennesker i Norge.) Jeg tror, at du må revurdere din sortering til “deg” og “dem”.

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  Seitasis
9 år siden

Jeg mener ikke folk skal “druges”, normalt får de en mye laver frekvens, som gjør at de blir mer effekt enn årsak, men det er alltid noen få unntak som ofte ender opp på en eller annen “offentlig forvaring”, noen sykideliske drug, simulerer kjemisk en høy naturlig bevisthet, kunstig, som av untakene har du kanskje møt på i jobben din. Skal en prøver å forstå hva som skjer, i detalj, trenger en computere som er en milliard kraftigere enn det en normal person kan kjøpe i dag. Kun en celle har mer en 100.000 kjemiske reaksjoner og sender mer en 100.000 ulike signaler. Dette kan du sjekke med å kontakte seriøse kreftforskere, de vil iallefall bekrefte den kjemiske kompleksiteten. Så når legen velger en diagnose blant 300.000 er det ikke særlig høy sannsynlig han velger den rette,

Rabalder
Rabalder
Abonnent
9 år siden

For 10 år siden pluss minus så jeg et 60 minute program på tv som gikk ut på hjerneforsking. Programlederen fikk kledd hodet med en masse elektroder med kontakt til en kraftig computer. han ble bedt om å tenke på et ord og dette ordet kom da opp på dataskjermen. Teknologien bygget på at vi tenker i ord og at ordene er bokstaver og hver bokstav har sin plass i hjernen( utforsket på forhånd). Et kraftig dataprogram kan da sette sammen bokstavene etter hvor det er aktivitet fortløpende i hjernen. Det gjelder bare å gå metodisk til verks.

Rabalder
Rabalder
Abonnent
Svar til  Rabalder
9 år siden

Så kan vel dette utvikles til å trådløst avlese tanker og da også å sende tanker inn i hodet på folk. Egentlig ikke så veldig ulikt som å overføre et tv bilde-

2Q11
2Q11
Abonnent
Svar til  Rabalder
9 år siden

– og har mange bruksmuligheter innen juks og bedrag fra insidernes side..
http://postimg.org/image/8jr9kmr7r/
http://postimg.org/image/shzb5o39t/
http://postimg.org/image/6pzyq13nx/

« Forrige artikkel

Dette ble sagt av Hans Gaarder om vaksine-risiko på NRK Radio

Neste artikkel »

Terroren i Paris 7.1. 2015 – ekte eller falsk?

74
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x