Terroren i Paris 7.1. 2015 – ekte eller falsk?

12.2K visninger
6 minutter lesetid
40

Paris og Frankrike er i terrorsjokk etter Charlie Hebdo-skytingen 7. januar 2015. Slik Norge var det i 2011. Men var terrorangrepet ekte eller var det en falsk flagg-operasjon?

Dette er et spørsmål som bør reises ved en hver slik aksjon.

En tanke som øyeblikkelig melder seg er at vi i Europa er vitner til en ny utgave av “Operasjon Gladio”. Kan et startpunkt ha vært da gjerningsmannen på Utøya uttalte at han var en del av en antikommunistisk motstandsbevegelse?

Gladio-nettverket var alliert med høyre-ekstremister og utgjorde en hemmelig del av det italienske forsvarsdepartementet. Politiet beskyttet deltagerne, og utenlandsk etterretning og NATO var mistenkt for å være delaktige. [1] [2]

En tysk avis skrev i går at Europa muligens står foran en bølge av lignende angrep. Det betyr at Norge er i faresonen. [3]

Men vi kan på dette tidspunktet ikke slå fast at vi står overfor en Operasjon Gladio eller for den saks skyld “Stratgy of Tension”. [4]

I denne artikkelen forsøker vi å se på informasjon som har kommet fram så langt, og vi vil ikke se bort fra muligheten for at det dreier seg om en ekte terroristaksjon, det vil si at versjonen som er gjengitt i de store europeiske mediene er korrekt. Når det er sagt, så har aksjonen i Paris og Frankrike flere av de kjennetegn vi har sett i aksjoner der det viser seg at terroristgrupper er styrt av bakenforliggende krefter, som etterretningstjenester og selskaper i den privatiserte delen av sikkerhets- og militærindustrien.

Noen fakta om aksjonene i Paris som fant sted mellom 7. januar og 9. januar
Charlie Hebdos, en fransk satirisk ukeavis, ble 7. januar 2015 angrepet av to bevæpnede og maskerte menn (politiet opplyste senere på dagen at de to var brødrene Said og Cherif Kouachi). De skjøt mens de ropte “Allahu Akbar” (Gud er stor). I løpet av noen minutter hadde de drept 12 personer og såret 11. Politiet jaktet på dem i to døgn, og drepte dem 9. januar i et trykkeri.

En annen gisseltagning skjedde på samme tid, i et jødisk supermarked. Amedy Coulibaly skal være mannen bak.

I alt 88 000 politifolk var involvert i begge aksjonene. Omkring klokka 17.00 den 9. januar ble både trykkeriet og supermarkedet stormet av politiet. Terroristbrødrene ble drept, samme skjebne led Amedy Coulibaly. I trykkeriet slapp gislet ut, i supermarkedet døde fire gisler. Al-Qaida tok på seg skylden for angrepet på Charlie Hebdos.

En politikvinne ble dessuten drept.

Dermed er dødstallet i Paris 20 drepte. 14 er såret. Dette er det alvorligste angrepet på Frankrike siden 1961. [5]

Mediene i Vesten, inkludert de norske, hadde konklusjonen klar med det samme: Dette er et angrep på ytringsfriheten av muslimske terrorister. Kan det være så enkelt? Det er grunn til å tvile på det. og nedenfor følger det som må oppfattes som rariteter ved aksjonen i Paris og som forsterker spørsmålet om aksjonen i den franske byen var ekte eller en dekkoperasjon. [6]

 

ETTERFORSKERE: Politietterforskere var hurtig i gang med å etterforske terroren i Paris. Som bildet viser var noen av politimennene utstyrt med finlandshetter - på lik linje med terroristene.
ETTERFORSKERE: Politietterforskere var hurtig i gang med å etterforske terroren i Paris. Som bildet viser var noen av politimennene utstyrt med finlandshetter – på lik linje med terroristene.
Navnene på de mistenkte kom hurtig fram da aksjonen var i gang og ble spredt i nyhetssendingene i hele verden. Et gjenglemt ID-bevis var årsaken. En kan jo spørre seg hvorfor skarpskodde terrorister flyr omkring med sivile ID-kort. [7]
Navnene på de mistenkte kom hurtig fram da aksjonen var i gang og ble spredt i nyhetssendingene i hele verden. Et gjenglemt ID-bevis var årsaken. En kan jo spørre seg hvorfor skarpskodde terrorister flyr omkring med sivile ID-kort. [7]
Levende bilder av en politimann som angivelig blir skutt viser ikke blod eller rystelser i kroppen, skuddet virker å gå bak på siden av hodet - ikke ekte i det hele tatt - hvordan visste kameramannen hvor han skulle stille seg? [8]
Levende bilder av en politimann som angivelig blir skutt viser ikke blod eller rystelser i kroppen, skuddet virker å gå bak på siden av hodet – ikke ekte i det hele tatt – hvordan visste kameramannen hvor han skulle stille seg? [8]
OPPSLAG: Over hele verden ble befolkningen informert om terrorangrepet i Paris og Frankrike. Dette oppslaget viser en engelsk avis. Al-Qaida står bak, heter det her.
OPPSLAG: Over hele verden ble befolkningen informert om terrorangrepet i Paris og Frankrike. Dette oppslaget viser en engelsk avis. Al-Qaida står bak, heter det her.

 

 Hvit varebil står sentralt ved stedet politimannen blir skutt. Noen har hevdet at disse bilene er lastet opp med teknisk utstyr for å styre egne kamerateam som sender ut bilder til de ulike medier. Det britiske selskapet Serco opererer med hvite varebiler. Hvite varebiler var på plass i Regjeringskvartalet 22. juli og på Utøya.
Hvit varebil står sentralt ved stedet politimannen blir skutt. Noen har hevdet at disse bilene er lastet opp med teknisk utstyr for å styre egne kamerateam som sender ut bilder til de ulike medier. Det britiske selskapet Serco opererer med hvite varebiler. Hvite varebiler var på plass i Regjeringskvartalet 22. juli og på Utøya.

 

Terroristene stanser en svart personbil rett ved den hvite varebilen. På bakken ser det ut til å være merker som for å vise at de skulle stoppe bilen nettopp på dette stedet. Er dette merker for å gi kamerateamet de beste bildene?
Terroristene stanser en svart personbil rett ved den hvite varebilen. På bakken ser det ut til å være merker som for å vise at de skulle stoppe bilen nettopp på dette stedet. Er dette merker for å gi kamerateamet de beste bildene?
Terroristenes bil har hvite speil der de stopper og hopper ut for å skyte politimann. Etter at politiet har tatt hånd om bilen er speilene svarte. [10]
Terroristenes bil har hvite speil der de stopper og hopper ut for å skyte politimann. Etter at politiet har tatt hånd om bilen er speilene svarte. [10]
Trykte skilter med "Je suis Charlie" dukker tidlig opp som om noen hadde lagt en plan på folkelig reaksjon i forkant. Vi husker rosetoget i Oslo som også ble lansert svært hurtig. Blir folkelig spontanitet benyttet til å sementere én sannhet om aksjonen?
Trykte skilter med “Je suis Charlie” dukker tidlig opp som om noen hadde lagt en plan på folkelig reaksjon i forkant. Vi husker rosetoget i Oslo som også ble lansert svært hurtig. Blir folkelig spontanitet benyttet til å sementere én sannhet om aksjonen?

Terroristene er koblet til både Al-Qaida og Islamic State (IS). Hvorfor IS skulle surre seg bort i Frankrike i en avisredaksjon virker noe suspekt siden denne organisasjonen kriger i Irak og Syria. Hvorfor provosere franskmenn når de har en krig i Midtøsten å vinne?

 

 1. Gjerningsmennene viste nøyaktig når satirebladet hadde redaksjonsmøtet og når viktige tegnere var til stede. Ble de overvåket og hadde angivelige muslimske gjerningsmenn anledning til det uten å bli arrestert? [11]
 2. Gjerningsmennene agerte som profesjonelle og gjennomtrente spesialsoldater. En av dem som angivelig var med virker å være festglade musikant og ikke en avansert terrorist. Dessverre ikke ulikt vår egen Breivik som skal ha gjennomført presis skyting på mennesker i regnvær, mens han i retten framstod som en forstyrret kontorist fra Oslo vest. [12]
 3. Ingen biler virker å være i nærheten når skuddene ute fyres av. Er det ikke en vanlig arbeidsdag i Paris?
 4. Satirebladet har vært angrepet tidligere, og politiet må ha forstått at dette kunne skje igjen. Sluttet politiet med ett å passe på?
 5. Terroristene hadde med seg rakettkaster. Et typisk våpen fra det militære. Hvordan fikk de angivelige terrorister tak i disse?
 6. Mennene tilhørte et jihadistmiljø som ble overvåket av myndigheten fordi de var knyttet til terror og drap. Det virker som fransk etterretning slakket på overvåkningen. [12]
 7. Hvorfor klarte to terrorister å komme seg forbi sikkerhetspersonell og sikkerhetsforanstaltningene ved redaksjonslokalene?
 8. Hvordan kunne de to terroristene slippe unna etter sine ugjerninger midt i Paris og holde seg på frifot i to døgn?
 9. Hvorfor sier en engelsk reporter på stedet at blodet er plassert der, er det freudiansk forsnakkelse? [13]
 10. Frankrikes statsminister var skeptisk til sanksjoner mot Russland og så ble Frankrike angrepet. Norge var i 2011 etter hvert kritisk til bombingen av Libya og ville trekke seg ut. Er det noen i det vestlige militære system som vil ha full enighet i NATO?
 11. De utpekte terroristene, eller syndebukkene, er koblet til Jemen. Vil noen i Vesten bruke dette til å angripe Jemen? Oljerørledninger på gang?
 12. Er det en okkult sammenheng? Tallene viser: 7.1.2015 = 7+1 og 2+0+1+5 = 8+8= 88 og tankene går til Norge for tre og et halvt år siden der nøkkeltallet var 77.

 

De mange punktene peker i retning av et system som har behov for å bruke terroraksjoner til å oppnå politiske mål. Det tekniske utføres av militære eksperter eller etterretningsagenter eller personell i den private selskapssfæren. De som får skylda er grupper de forannevnte kontrollerer og som er plukket ut til å være syndebukker. Disse er muslimske menn – svart al-Qaida – eller hvite nasjonalitiske menn – hvit al-Qaida.

I den sistnevnte gruppen finner vi vår egen Breivik og USAs Una-bomber Ted Kaczynski. Disse ales sannsynligvis opp via MK-Ultra metoder og utpressing, de kontrolleres via hensynsløse militærtskolert personell og ulike dataregistre.

Hemmeligheten i dette er at det tekniske, bombingen og skytingen, utføres av spesialsoldater, disse byttes ut med syndebukkene som ofte avlives på stedet. Identitetskort og andre ting plantes for å at folk flest skal tro at det er syndebukkene som har utført alt sammen selv. Innbyggerne vil i slike tilfeller bare oppfatte syndebukkene, patsies. De profesjonelle forsvinner i skyggene.

Et eksempel på en organisasjon som kan utføre falsk flagg-operasjoner er britiske Serco. Etterretningsorganisasjoner som kan utføre det samme finnes i USA, England, Israel, Frankrike og Russland.

De neste dagene og ukene vil gi oss mer innsikt i hvem som egentlig står bak terroren i Paris. Vi i Norge bør være våkne for at “ting er ikke hva det ser ut til…”

KILDER

 1. Operation Gladio på Wikipedia:
  http://no.wikipedia.org/wiki/Operasjon_Gladio
 2. Utsagn av gjerningsmann på Utøya 22. juli 2011, Breivik og den antikommunistiske motstandsbevegelsen:
  http://www.dagbladet.no/2012/04/01/nyheter/anders_behring_breivik/terrorangrepet/peter_mangs/utenriks/20928848/
 3. Tysk avis: bølge av angrep kan ventes i Europa:
  http://www.vg.no/nyheter/utenriks/terrorangrepet-mot-charlie-hebdo/tysk-avis-boelge-av-angrep-kan-ventes-i-europa/a/23371796/
 4. Strategy of Tension, Wikipedia: http://en.wikipedia.org/wiki/Strategy_of_tension
 5. Om terrorangrepet i Paris på Wikipedia:  http://en.wikipedia.org/wiki/Charlie_Hebdo_shooting
 6. Falsk flagg-aksjoner på Wikipedia:  http://en.wikipedia.org/wiki/False_flag
 7. Informasjon om ID: http://www.presstv.ir/Detail/2015/01/10/392426/Planted-ID-card-exposes-Paris-false-flag
 8. og 9.  Politimann blir skutt, men det virker ikke ekte, pluss merke i veien:
  http://www.liveleak.com/view?i=325_1420675775
 9. Bildet av bilspeil: https://cut2thetruth.wordpress.com/2015/01/08/paris-terror-exposed/
 10. Kjennskap forhånd: http://heavy.com/social/2015/01/charlie-hebdo-shooting-terror-islamist-attack-conspiracy-press-day-inside-job-false-flag/
 11. En av terroristene var rap-artist, var på “no-fly”-liste og database med terroristnavn:
  http://abcnews.go.com/International/french-terror-suspect-failed-rapper-turned-jihadist/story?id=28079035
 12. Reporter om blod har blitt lagt der:
  https://www.youtube.com/watch?v=R457SPuNz4A
0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

40 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
P. Dahlgren
P. Dahlgren
Abonnent
8 år siden

Jo, mye tyder på falsk flagg 13.11.15. Paris.
http://freedom-articles.toolsforfreedom.com/paris-shooting-10-signs-false-flag/

Se på angrepet på Bataclan club – de brukte dukker?
8-tall på gulvet i blod = kode. Øvelse på morgenen der, og sannsyligvis et seminar el lignende i Mossad-regi. De som ble “drept” var utlendinger i stor grad. Strategy of Tension – og sjekker ut mediepåvirkingen.

Mål: Få Frankrike og Vesten til å angripe i Midtøsten. Putin og Russland bombet IS for ekte – og ødela dermed oljetransport til Tyrkia.

Eagles of Death Metal (bandet) er et Mossad-band, med medlemmer fra Queens of Stoneage og en rekke andre – kulturpåvirkning.

Operasjonsansvarlig? Mossad i samarbeid med fransk etterretning. Merk at informasjonen nå foreligger om at Mossad har overtatt styringen av britisk etterretningstjeneste.

Bataclan club – fake

http://nodisinfo.com/dead-people-france-concert-theater-dummies-not-real-humans/

Hans Gaarder
Forfatter
8 år siden

Her er min nyeste YouTube video: Terror og falsk flagg aksjoner

For dem som ikke ønsker nye terror-aksjoner i Norge (det har jo hendt før, i 2011, jeg ble veldig overrasket dengang og det ble de fleste andre også) er det viktig at gjenganger-terroristenes bakmenn nå blir avslørt og stoppet en gang for alle. Som jeg beviser her er terror-bakmennene IKKE muslimer.

Lyver media om terror? Dessverre, ja og gang på gang –

8 kjente terroraksjoner i årene 1995 – 2015 blir underkastet CSI – Crime Scene Investigation. Viktige funn er at det ikke er muslimer som står bak, hverken 11 september-terroren, Madrid-terroren, London-terroren eller Paris-terroren og at media ukritisk har formidlet svært mye mangelfull og ukorrekt informasjon om terror.

Hans Gaarder
Forfatter
8 år siden

Det er veldig trist at MEDIA i så stor grad bidrar til tåkelegging og fortielse av FALSK FLAGG terror. Her er bevis fra januar-terroren i Paris i 2015 som beviser at en politimann som mase-media rapporterte som skutt og drept av terrorister, IKKE ble drept – han ble ikke engang truffet av skudd…

P. Dahlgren
P. Dahlgren
Abonnent
8 år siden

Falsk flagg terrorisme igjen – statlig sponset? Verden på kanten av mer krig. Fly ned Midtøsten. Hvem står bak? IS med hjelp av USA og Israel eller var det en bombe ombord plantet av privatindustriell terrorselskap a la Serco og dens bankeiere – og med påfølgende veddemål i White Club i London?

Les denne:
http://www.veteranstoday.com/2015/11/03/dean-plane/

P. Dahlgren
P. Dahlgren
Abonnent
8 år siden

Paris, Oslo, Ankara – samme gjengen bak?

Ankara terror i oktober 2015 – som Oslo terror 22. juli 2011 – som Paris januar – og København i februar?

Det vil si falsk flagg-aksjon Operasjon Gladio ledet av Serco, Mossad, infrastruktur NATO?

https://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Gladio

Breivik er da syndebukk, patsy.

Hvem er mulvarpene i Norge? Frimurer politi? Justisdepartementet? Direktorat?

Se denne linken:
http://www.veteranstoday.com/2015/10/12/ankara-bomb-massacre-bears-all-the-hallmarks-of-a-false-flag-attack/

Sjekk ut banken som står bak Serco – en av de største hvitevaskere av nako i verden.

22.7.2011 ble nasjonen Norget angrepet av bankveldet? Fordi Norge samarbeider med Russland? Fordi Norge drev hemmelig forhandlinger med Libya? Se Støres utsagn i VG.

Utrolig at noen tror at Breivik var alene om en så avansert aksjon. Sunn fornuft tilsier: det er umulig.

Tipper det er Operasjon Gladio i ny form som foregår i Europa og Midtøsten for tiden. Og kommer det mer, får vi håpe at vi i Norge forstår mer.

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
8 år siden

Tidligere DGSE-agent Jean-Luc Kister innrømmer fransk senking av Rainbow Worrier i 1985. http://www.nrk.no/verden/unnskyldte-bombing-av-greenpeace-bat-_-30-ar-etter-1.12537556
Men slikt kan vi vel ikke regne med at regjeringer gjør i 2015?

MrM
MrM
Abonnent
8 år siden

https://www.youtube.com/watch?v=ILgQCvLf39E&feature=youtu.be

False flag I USA? Reporter blir skutt på live, mens samboeren tweeter Før, reporteren blir drept.

Hans Gaarder
Forfatter
8 år siden

The Paris and Copenhagen False Flags In Detail by Ole Dammegård

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
8 år siden

Etter å ha sett youtuben, ser det faktisk ut til at også Copenhagen var en falsk flagg, Paris var åpenbar, men Copenhagen .. I tillegg kan nevnes at nære naboer (norske) ikke hørte skuddene. På slutten av videoen snakker han om folks forskjellige vibrasjons nivå, som er mye sannhet i, etter min mening.

P. Dahlgren
P. Dahlgren
Abonnent
8 år siden

Vil du vite hvordan Mossad opererer, lese boka til John le Carré:

http://www.goodreads.com/book/show/19003.The_Little_Drummer_Girl

P. Dahlgren
P. Dahlgren
Abonnent
8 år siden

Terroren i Tunisa har trekk av terroren i Paris – og Oslo.

Flere skyttere var sannsynligvis med, sikkerhetsstyrkene i landet samarbeidet med angriperne.

Vi tipper igjen Operation Gladio, CIA, Mossad + Serco og White Club i London (veddemål)

Metoden, en eller flere profesjonelle er med på aksjonen og samarbeider med etterretning og sikkerhetstjenester i landet. En syndebukk plukkes ut før angrepet og får skylden.

Tunisia 26.6. 2015

http://aanirfan.blogspot.no/2015/06/tunisia-false-flag-attack-on-port-el.html

The Tunisian authorities cooperated with the attackers.

Uffda
Uffda
Abonnent
9 år siden

The curtain is now being pulled back to fully expose the Khazarian Mafia and it’s evil plan to infiltrate, tyrannize the whole World and eradicate all Abrahamic Religions and allow only their Babylonian Talmudism also known as Luciferianism, Satanism or ancient Baal worship.
http://www.veteranstoday.com/2015/03/08/the-hidden-history-of-the-incredibly-evil-khazarian-mafia/

Mono Montana
Mono Montana
Abonnent
9 år siden

Og nå 27 Feb Moskva!
http://www.zerohedge.com/news/2015-02-27/prominent-russian-politician-and-putin-critic-shot-death-center-moscow

Hvem tjener på dette?
Putin og Russland neppe!
Kun mer sanksjoner og hat mot putin og Russland

P. Dahlgren
P. Dahlgren
Abonnent
9 år siden

Danmark-terror, ekte eller falsk?

Igjen har vi en aksjon som ligner en Operation Gladio. Islam skal krige mot kristne og jøder – for å forstyrre befolkningen? Strategy of Tension.

En artikkel tar dette opp:

When I heard there had been a shooting in Copenhagen, my first reaction was:

“Let’s see if this follows the script: They’ll claim it was Muslims attacking Jews or free speech. The patsies will be ‘well known to the authorities’ – meaning informants or useful idiots who have been manipulated by professionals. The patsies will have some kind of link to Islamic State, the bogeyman created by Israel and its friends in Western intelligence agencies. There will be dubiously-related shootings at two separate locations, like with Merah and Charlie Hebdo. The shooters will be wearing masks, because they will be special forces professionals, not the Muslim patsies. They’ll shoot the patsies instead of arresting them to make sure the loose ends don’t come unraveled. And Netanyahu will immediately call for Jews to flee to Israel – and then barge into Copenhagen uninvited, like a mobster at his victim’s funeral, conveying the message ‘I did it, and I dare you to do something about it.’”

http://www.veteranstoday.com/2015/02/15/copenhagen/

Falcon
Falcon
Abonnent
9 år siden

Swiss Terrorism Conspiracy, Paris Attack Complot & Octogon: “Je SuiSSe Charlie” Hebdo + https://www.youtube.com/watch?v=r1VKhl0r2g4&list=PLqQQFOVUZBLhBic4T_i654SkoIQOD_6U0

Quote: Swiss Servants Satan`s Seed. This video consists of shorter videos of my other channel chatzefratz edited together into a longer film in order to present the case with more aspects combined for a broader view into the depths swiss organised crime and their involvement into terrorism through the Switzerland`s Nazi Templar banks.

Swiss servants satan’s seed, Nov. 17th Luxor massacre – Arson Vernier Geneve & Simonetta Sommaruga + http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1961&start=1

Google { hebdo site:abeldanger net https://www.google.no/search?q=hebdo+site:abeldanger.net }

Valgeir
Valgeir
Abonnent
9 år siden

Rothschild sitt oppkjøp av Charlie Hebdo omtales av denne indiske avis her. Dessverre er ikke kvitteringene vedlagt.
http://medhajnews.com/article.php?id=NjAwMA==

ye
ye
Abonnent
Svar til  Valgeir
9 år siden

“Folk vil alltid være misunnelig” sier Philippe baron de Rothschild, han som er født med sølvskje i munnen, hvis familie står bak krig, misere og fattigdom for millioner av mennesker opp gjennom årene og ikke vet hva det vil si å være sulten eller uten et sted å bo.

Direkte fra det nederlandske business magasinet Quote:
http://www.quotenet.nl/Nieuws/De-Rothschild-s-print-Charlie-Hebdo-We-doubted-whether-we-should-buy-newspaper-Liberation-144350

Hele artikkelen med tittelen “Mensen blijven altijd jaloers”
( av journalisten Floris Müller som også har intervjuet Ted Kennedy) er her, men det kreves registrering/betaling, og at man kan lese hollansk:
https://blendle.com/i/quote/mensen-blijven-altijd-jaloers/bnl-quote-20141218-22146_mensen_blijven_altijd_jaloers
Kanskje noen har anledning til å følge opp tråden videre?

Seitasis
Seitasis
Abonnent
9 år siden

Oppdatering: Fremdeles ingen intervjuer fra dem som sendte likene til utlandet.
Fremdeles nektes familien lik skue av politimannen som offisielt begikk selvmord på kontoret der ingen hørte skuddet, selv om hans våpen ikke kunne bruke lyd demper. (eller er det noe jeg ikke jeg fått med meg?)
Ellers, Det Norske luftforsvar var planlagt å bli offeret, viser det seg i denne artikkelen. hmmm, virker også som det ikke var meningen vi skulle få noen F35, USA liker å ha åpne muligheter, dette gir dem iallefall gode forhandlingskort på hånden, hvor enn dette går.
http://nrk.no/magasin/katastrofen-pa-trondheimsveien-1.12144360

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  Seitasis
9 år siden

Man må ha lov til å spørre seg om lille Norge, kun er ment å være en offerbrikke på generalenes alter. Kan ikke se noen annen rolle i dag, enn å spre frontene.
Virker iallefall som vi ikke har lov til å bygge et selvforsvar, noe vi lett kunne hat i dag om politikerne hadde hørt på noen av stemmene i forsvaret overkommando. Overkommandoen har iallefall gjort noe i det “skulte”, som jeg sitter pris på.
Noen av general Sverre Diesen sine ideer burde vel også bli tørket støv av.
Nevner dette siden flere her, mener det blir en større konflikt, og “terror” alltid har vært en utløsende faktor. (USA gjeld forpliktelser er i dag rund 225 trillioner dollar)
For historikk interesserte les denne nøye.
http://nrk.no/magasin/katastrofen-pa-trondheimsveien-1.12144360

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  Seitasis
9 år siden

Norge – ikke lov til selvforsvar.
“De siste par årene har Forsvarsbygg brukt rundt 20 millioner på å fjerne bunkere. ”
Kostet over 1/2 milliard å bygge.
Dette er med på å underbygger overstående påstand. Norge skal kun være lokkemat for å spre frontene mest mulig. Siste steg for å gjøre dette mer sannsynlig og attraktivt, er å aktivt rive norske bunkere.
http://nrk.no/magasin/siste-skanse-1.12008817?autoplay=true

Maarit M. Hanssen
Forfatter
Svar til  Seitasis
9 år siden

Siden du Seitasis ikke tør å nevne det med navn, at det var (og sannsynligvis er)atomvåpen på norsk jord så kan jeg berolige deg, at alle visste det allerede på midten av 70-tallet. Så skulle mann kjempe for atomvåpenfri Norden, hadde Sverige dem, hadde Finland dem, Danmark, Island?

Terje Wulfsberg
Forfatter
9 år siden

Charlie Hebdo – The Hidden Agenda Exposed:

Seitasis
Seitasis
Abonnent
9 år siden

Utrolig, ingen her vet noen hvem som er eiere av Charlie Hebdo?
Det går rykter om at Roschild er medeier, da blir spørsmålet hvorfor kun medeier og hvem er de andre?
Det går også rykter om at Baron Edouard de Rothschild har bestemt seg for å flytte til Israel, men ikke når.
Finner det ikke igjen i skrivende stund, ser ut til å ha blitt slettet, mener jeg leste det på jpost, haaretz eller Debka.com, noen andre som har lest det samme og opplevd det ble slettet eller?

P. Dahlgren
P. Dahlgren
Abonnent
9 år siden

Spådom. I dag er datoen 22.1.2015. Skal vi tippe det okkulte etterretningsvesenet slår til med noe fælt et sted på kloden?

P. Dahlgren
P. Dahlgren
Abonnent
9 år siden

Paris falsk flagg – også forbindelser til 22/7.

Fransk etterretning har forbindelser til NATO-systemet. Slik norsk etterretning har det. Aksjonene i Paris og Oslo har mange kjennetegn fra falsk flagg- og dekkoperasjoner. Mer på denne:

http://21stcenturywire.com/2015/01/08/paris-mayhem-the-french-connection-false-flags-and-the-charlie-hebdo-incident/

« Forrige artikkel

En Mind Control-erfaring i Norge

Neste artikkel »

Vaksinasjon: De sentrale spørsmålene

40
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x