Terroren i Paris 7.1. 2015 – ekte eller falsk?

12158 visninger
6 minutter lesetid
40

Paris og Frankrike er i terrorsjokk etter Charlie Hebdo-skytingen 7. januar 2015. Slik Norge var det i 2011. Men var terrorangrepet ekte eller var det en falsk flagg-operasjon?

Dette er et spørsmål som bør reises ved en hver slik aksjon.

En tanke som øyeblikkelig melder seg er at vi i Europa er vitner til en ny utgave av «Operasjon Gladio». Kan et startpunkt ha vært da gjerningsmannen på Utøya uttalte at han var en del av en antikommunistisk motstandsbevegelse?

Gladio-nettverket var alliert med høyre-ekstremister og utgjorde en hemmelig del av det italienske forsvarsdepartementet. Politiet beskyttet deltagerne, og utenlandsk etterretning og NATO var mistenkt for å være delaktige. [1] [2]

En tysk avis skrev i går at Europa muligens står foran en bølge av lignende angrep. Det betyr at Norge er i faresonen. [3]

Men vi kan på dette tidspunktet ikke slå fast at vi står overfor en Operasjon Gladio eller for den saks skyld «Stratgy of Tension». [4]

I denne artikkelen forsøker vi å se på informasjon som har kommet fram så langt, og vi vil ikke se bort fra muligheten for at det dreier seg om en ekte terroristaksjon, det vil si at versjonen som er gjengitt i de store europeiske mediene er korrekt. Når det er sagt, så har aksjonen i Paris og Frankrike flere av de kjennetegn vi har sett i aksjoner der det viser seg at terroristgrupper er styrt av bakenforliggende krefter, som etterretningstjenester og selskaper i den privatiserte delen av sikkerhets- og militærindustrien.

Noen fakta om aksjonene i Paris som fant sted mellom 7. januar og 9. januar
Charlie Hebdos, en fransk satirisk ukeavis, ble 7. januar 2015 angrepet av to bevæpnede og maskerte menn (politiet opplyste senere på dagen at de to var brødrene Said og Cherif Kouachi). De skjøt mens de ropte «Allahu Akbar» (Gud er stor). I løpet av noen minutter hadde de drept 12 personer og såret 11. Politiet jaktet på dem i to døgn, og drepte dem 9. januar i et trykkeri.

En annen gisseltagning skjedde på samme tid, i et jødisk supermarked. Amedy Coulibaly skal være mannen bak.

I alt 88 000 politifolk var involvert i begge aksjonene. Omkring klokka 17.00 den 9. januar ble både trykkeriet og supermarkedet stormet av politiet. Terroristbrødrene ble drept, samme skjebne led Amedy Coulibaly. I trykkeriet slapp gislet ut, i supermarkedet døde fire gisler. Al-Qaida tok på seg skylden for angrepet på Charlie Hebdos.

En politikvinne ble dessuten drept.

Dermed er dødstallet i Paris 20 drepte. 14 er såret. Dette er det alvorligste angrepet på Frankrike siden 1961. [5]

Mediene i Vesten, inkludert de norske, hadde konklusjonen klar med det samme: Dette er et angrep på ytringsfriheten av muslimske terrorister. Kan det være så enkelt? Det er grunn til å tvile på det. og nedenfor følger det som må oppfattes som rariteter ved aksjonen i Paris og som forsterker spørsmålet om aksjonen i den franske byen var ekte eller en dekkoperasjon. [6]

 

ETTERFORSKERE: Politietterforskere var hurtig i gang med å etterforske terroren i Paris. Som bildet viser var noen av politimennene utstyrt med finlandshetter - på lik linje med terroristene.
ETTERFORSKERE: Politietterforskere var hurtig i gang med å etterforske terroren i Paris. Som bildet viser var noen av politimennene utstyrt med finlandshetter – på lik linje med terroristene.
Navnene på de mistenkte kom hurtig fram da aksjonen var i gang og ble spredt i nyhetssendingene i hele verden. Et gjenglemt ID-bevis var årsaken. En kan jo spørre seg hvorfor skarpskodde terrorister flyr omkring med sivile ID-kort. [7]
Navnene på de mistenkte kom hurtig fram da aksjonen var i gang og ble spredt i nyhetssendingene i hele verden. Et gjenglemt ID-bevis var årsaken. En kan jo spørre seg hvorfor skarpskodde terrorister flyr omkring med sivile ID-kort. [7]
Levende bilder av en politimann som angivelig blir skutt viser ikke blod eller rystelser i kroppen, skuddet virker å gå bak på siden av hodet - ikke ekte i det hele tatt - hvordan visste kameramannen hvor han skulle stille seg? [8]
Levende bilder av en politimann som angivelig blir skutt viser ikke blod eller rystelser i kroppen, skuddet virker å gå bak på siden av hodet – ikke ekte i det hele tatt – hvordan visste kameramannen hvor han skulle stille seg? [8]
OPPSLAG: Over hele verden ble befolkningen informert om terrorangrepet i Paris og Frankrike. Dette oppslaget viser en engelsk avis. Al-Qaida står bak, heter det her.
OPPSLAG: Over hele verden ble befolkningen informert om terrorangrepet i Paris og Frankrike. Dette oppslaget viser en engelsk avis. Al-Qaida står bak, heter det her.

 

 Hvit varebil står sentralt ved stedet politimannen blir skutt. Noen har hevdet at disse bilene er lastet opp med teknisk utstyr for å styre egne kamerateam som sender ut bilder til de ulike medier. Det britiske selskapet Serco opererer med hvite varebiler. Hvite varebiler var på plass i Regjeringskvartalet 22. juli og på Utøya.
Hvit varebil står sentralt ved stedet politimannen blir skutt. Noen har hevdet at disse bilene er lastet opp med teknisk utstyr for å styre egne kamerateam som sender ut bilder til de ulike medier. Det britiske selskapet Serco opererer med hvite varebiler. Hvite varebiler var på plass i Regjeringskvartalet 22. juli og på Utøya.

 

Terroristene stanser en svart personbil rett ved den hvite varebilen. På bakken ser det ut til å være merker som for å vise at de skulle stoppe bilen nettopp på dette stedet. Er dette merker for å gi kamerateamet de beste bildene?
Terroristene stanser en svart personbil rett ved den hvite varebilen. På bakken ser det ut til å være merker som for å vise at de skulle stoppe bilen nettopp på dette stedet. Er dette merker for å gi kamerateamet de beste bildene?
Terroristenes bil har hvite speil der de stopper og hopper ut for å skyte politimann. Etter at politiet har tatt hånd om bilen er speilene svarte. [10]
Terroristenes bil har hvite speil der de stopper og hopper ut for å skyte politimann. Etter at politiet har tatt hånd om bilen er speilene svarte. [10]
Trykte skilter med "Je suis Charlie" dukker tidlig opp som om noen hadde lagt en plan på folkelig reaksjon i forkant. Vi husker rosetoget i Oslo som også ble lansert svært hurtig. Blir folkelig spontanitet benyttet til å sementere én sannhet om aksjonen?
Trykte skilter med «Je suis Charlie» dukker tidlig opp som om noen hadde lagt en plan på folkelig reaksjon i forkant. Vi husker rosetoget i Oslo som også ble lansert svært hurtig. Blir folkelig spontanitet benyttet til å sementere én sannhet om aksjonen?

Terroristene er koblet til både Al-Qaida og Islamic State (IS). Hvorfor IS skulle surre seg bort i Frankrike i en avisredaksjon virker noe suspekt siden denne organisasjonen kriger i Irak og Syria. Hvorfor provosere franskmenn når de har en krig i Midtøsten å vinne?

 

 1. Gjerningsmennene viste nøyaktig når satirebladet hadde redaksjonsmøtet og når viktige tegnere var til stede. Ble de overvåket og hadde angivelige muslimske gjerningsmenn anledning til det uten å bli arrestert? [11]
 2. Gjerningsmennene agerte som profesjonelle og gjennomtrente spesialsoldater. En av dem som angivelig var med virker å være festglade musikant og ikke en avansert terrorist. Dessverre ikke ulikt vår egen Breivik som skal ha gjennomført presis skyting på mennesker i regnvær, mens han i retten framstod som en forstyrret kontorist fra Oslo vest. [12]
 3. Ingen biler virker å være i nærheten når skuddene ute fyres av. Er det ikke en vanlig arbeidsdag i Paris?
 4. Satirebladet har vært angrepet tidligere, og politiet må ha forstått at dette kunne skje igjen. Sluttet politiet med ett å passe på?
 5. Terroristene hadde med seg rakettkaster. Et typisk våpen fra det militære. Hvordan fikk de angivelige terrorister tak i disse?
 6. Mennene tilhørte et jihadistmiljø som ble overvåket av myndigheten fordi de var knyttet til terror og drap. Det virker som fransk etterretning slakket på overvåkningen. [12]
 7. Hvorfor klarte to terrorister å komme seg forbi sikkerhetspersonell og sikkerhetsforanstaltningene ved redaksjonslokalene?
 8. Hvordan kunne de to terroristene slippe unna etter sine ugjerninger midt i Paris og holde seg på frifot i to døgn?
 9. Hvorfor sier en engelsk reporter på stedet at blodet er plassert der, er det freudiansk forsnakkelse? [13]
 10. Frankrikes statsminister var skeptisk til sanksjoner mot Russland og så ble Frankrike angrepet. Norge var i 2011 etter hvert kritisk til bombingen av Libya og ville trekke seg ut. Er det noen i det vestlige militære system som vil ha full enighet i NATO?
 11. De utpekte terroristene, eller syndebukkene, er koblet til Jemen. Vil noen i Vesten bruke dette til å angripe Jemen? Oljerørledninger på gang?
 12. Er det en okkult sammenheng? Tallene viser: 7.1.2015 = 7+1 og 2+0+1+5 = 8+8= 88 og tankene går til Norge for tre og et halvt år siden der nøkkeltallet var 77.

 

De mange punktene peker i retning av et system som har behov for å bruke terroraksjoner til å oppnå politiske mål. Det tekniske utføres av militære eksperter eller etterretningsagenter eller personell i den private selskapssfæren. De som får skylda er grupper de forannevnte kontrollerer og som er plukket ut til å være syndebukker. Disse er muslimske menn – svart al-Qaida – eller hvite nasjonalitiske menn – hvit al-Qaida.

I den sistnevnte gruppen finner vi vår egen Breivik og USAs Una-bomber Ted Kaczynski. Disse ales sannsynligvis opp via MK-Ultra metoder og utpressing, de kontrolleres via hensynsløse militærtskolert personell og ulike dataregistre.

Hemmeligheten i dette er at det tekniske, bombingen og skytingen, utføres av spesialsoldater, disse byttes ut med syndebukkene som ofte avlives på stedet. Identitetskort og andre ting plantes for å at folk flest skal tro at det er syndebukkene som har utført alt sammen selv. Innbyggerne vil i slike tilfeller bare oppfatte syndebukkene, patsies. De profesjonelle forsvinner i skyggene.

Et eksempel på en organisasjon som kan utføre falsk flagg-operasjoner er britiske Serco. Etterretningsorganisasjoner som kan utføre det samme finnes i USA, England, Israel, Frankrike og Russland.

De neste dagene og ukene vil gi oss mer innsikt i hvem som egentlig står bak terroren i Paris. Vi i Norge bør være våkne for at «ting er ikke hva det ser ut til…»

KILDER

 1. Operation Gladio på Wikipedia:
  http://no.wikipedia.org/wiki/Operasjon_Gladio
 2. Utsagn av gjerningsmann på Utøya 22. juli 2011, Breivik og den antikommunistiske motstandsbevegelsen:
  http://www.dagbladet.no/2012/04/01/nyheter/anders_behring_breivik/terrorangrepet/peter_mangs/utenriks/20928848/
 3. Tysk avis: bølge av angrep kan ventes i Europa:
  http://www.vg.no/nyheter/utenriks/terrorangrepet-mot-charlie-hebdo/tysk-avis-boelge-av-angrep-kan-ventes-i-europa/a/23371796/
 4. Strategy of Tension, Wikipedia: http://en.wikipedia.org/wiki/Strategy_of_tension
 5. Om terrorangrepet i Paris på Wikipedia:  http://en.wikipedia.org/wiki/Charlie_Hebdo_shooting
 6. Falsk flagg-aksjoner på Wikipedia:  http://en.wikipedia.org/wiki/False_flag
 7. Informasjon om ID: http://www.presstv.ir/Detail/2015/01/10/392426/Planted-ID-card-exposes-Paris-false-flag
 8. og 9.  Politimann blir skutt, men det virker ikke ekte, pluss merke i veien:
  http://www.liveleak.com/view?i=325_1420675775
 9. Bildet av bilspeil: https://cut2thetruth.wordpress.com/2015/01/08/paris-terror-exposed/
 10. Kjennskap forhånd: http://heavy.com/social/2015/01/charlie-hebdo-shooting-terror-islamist-attack-conspiracy-press-day-inside-job-false-flag/
 11. En av terroristene var rap-artist, var på «no-fly»-liste og database med terroristnavn:
  http://abcnews.go.com/International/french-terror-suspect-failed-rapper-turned-jihadist/story?id=28079035
 12. Reporter om blod har blitt lagt der:
  https://www.youtube.com/watch?v=R457SPuNz4A
Abonnere
Varsle om
guest

40 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
View all comments
smurfen
Moderator
8 år siden

Gjeesp …. et mer soleklart Falsk Flagg skal man lete lenge etter. :)

Oser av en helt vanlig klassisk Gladio B operasjon slik vi har sett hundrevis av mot egne innbyggere i Vesten siden WW2
Gladio A handlet om å ta kontroll over Europa, Gladio B startet i 1990 og den er global.

Før man forsetter videre så skal jeg ta en kjapp oppdatering om hva Gladio er .

De siste kampene i andre verdenskrig hadde knapt nok stilnet da de allerede i 1947 satte allierte strateger i gang med planleggingen av en tredje verdenskrig. Selv om britiske og amerikanske etterretningskilder søkte over hele Europa for å pågripe nazistenes krigsforbrytere så var helt andre mer hemmelige enheter som amerikanske og britiske etterretningsenheter aktivt engasjert i å hjelpe de samme nazistene med å flykte.
Vatikanet og Røde Kors fikset ny pass med kunnskap og velsignelse av høyt plasserte personer fra Amerikanske og Britiske myndigheter, over 30 000 av nazistenes fikk hjelp av det «hellige» Vatikanet». trygge havner inkluderte USA, Storbritannia, Canada, Australia, New Zealand og favoritt stedet av dem alle nemlig Sør-Amerika.
De som fikk en trygg havn på denne måten var mange, jeg rekker ikke alle, man vi kan ta med de mest ettersøkte nazist krigsforbryterne. Klaus Barbie, den grusomme Gestapo offiseren kjent som «Slakteren fra Lyon,» Franz Stangl, kommandant for den beryktede Treblinka utryddelsesleirenen, Gustav Wagner kommandant i Sorbibor utryddelsesleiren, Alois Brunner, en brutal tjenestemann i det jødiske deportasjon programmet. Av de mest kjente var Adolf Eichmann, hovedarkitekten av «Holoucast» og dr. Joseph Mengele, «White Angel» av Auschwitz og vise Fuhrer Martin Bormann. Og ikke minst en hel Waffen SS divisjon – den beryktede «galicisk divisjonen som besto av 8000 menn ble smuglet inn til England og gitt innvandrer status.
Alle fikk innvilget immunitet samt tusenvis av andre herdede nazistiske kommando soldater fra Waffen SS som skulle danne kjernen i det topphemmelig beredskapsgruppen i Gladio programmet ledet av den første direktøren i CIA, Allen Dulles, best kjent som arkitekten bak operasjon «Stay Behind».
For å lure tvilere med i programmet så ble de forespeilt at ideen var å bygge et bredt europeisk topphemmelig nettverk av anti kommunistiske paramilitære gerilja grupper som ville kjempe bak linjene i tilfelle en sovjetisk invasjon. Den internasjonale koordineringen av Stay-Behind gruppene ble gjort av Allied Clandestine Committee (ACC), og Clandestine Planning Committee (CPC), som er direkte underlagt NATO’s Supreme Headquarters Allied Powers Europe (SHAPE) som er den militære delen av NATO.

Det mest kjente drapet til Stay Behind er drapet på den Italienske Presidenten Aldo Moro, Aldo Moro var på vei til å danne sin tredje regjering den 16. mars 1978, men ble kidnappet og myrdet den 9. mai 1978 med 11 skudd i brystet.

Italia var langt fra alene om å ha hemmelige «Stay Behind» enheter i ekstrem aktiv drift. Operasjonen omfattet hele Europa. I Frankrike ble enheten ble kalt «Glaive» – igjen oppkalt etter en gladiator sverd. Østerrikes enhet ble kalt «Schwert,» som også betyr sverd. I Tyrkia ble enheten ble kalt «Red sheepskin » og i Hellas » sheepskin.» Sveriges enheten ble kalt «Sveaborg.» I Sveits gikk det under tittelen P26. Andre enheter i Holland, Belgia, Spania, Portugal, Tyskland, Norge , Luxembourg, Danmark og Holland forble anonyme eller bare Stay Behind. Ikke minst ble Storbritannias enhet bare kjent som «Stay Behind».
Det senere år har det kommer mer og mer frem at det var Sveaborg som sto bak drapet på Olof Palme den 28. februar 1986.

Så over til Charlie saken.

Alt er feil med politimannen som bli skutt.

1: Ser du filmen der han blir skutt så har ikke våpenet noe rekyl.

2.Offeret får ingen rystelse når han bli skutt.

3.Ingen blod

4. Munningflammener feil, det er munningflammen av en rødfis ( Løs-krutt)

5.Lyden er feil, alle som har skutt i militæret hører at det skytes med løs-krutt

6. Illuminati selskapet Google som har 666 til Logo og som eier Youtube sletter alle filmer fra nett som avslører falsk flagg aksjonene, verdens sannhetssøkere strømmer over til andre opplastingsverktøy og nettsteder.

7. Fluktbilen er en Citroen C3 2014 modell med speiler av krom, mens den som ID kortene ble funnet i og som ble tauet inn er en 1 år eldre modell med sorte speiler.

8. Politisjefen som ble satt til å etterforske terroraksjonen sa fra at den offisielle historien ikke stemte med fakta og like etter så ble han funnet drept med et skudd i hodet, selvmord konkludert umiddelbart.

9. Hvorfor i alle verden skulle ISIS angripe Frankrike som nettopp har forsynt ISIS med enorme mengder våpen ?

10. Vist ISIS skal bygge opp et Kalifat i MØ så trenger de allierte, ikke fiender.

11. Verdens stater som har erklært krig mot ISIS teller ca 70 millioner proffe soldater, 120 000 jagerfly, over en million tanks osv mot ca 12 000 huleboere med AK47 ute i en ørken…. .USA sine satellitter ser hver eneste flue i verden, hadde de ville ta ISIS så hadde de bare sendt en liten bombe i teltet det ISIS lederne sitter …

12. Ferdigtrykte plakater med Je suis Charlie sto klare og ventet og ble tatt i bruk like etterpå

Man skal vel være bra mentalt skadet for å falle for alle disse løgnene, i 9.11 så vi at de på magisk vis fant perfekte pass i ruinene av 100 billioner tonn med stål og betong som ble forvandlet til støv på sekunder, et pass som skulle ha befunnet seg inne i flyet som krasjet med WTC, I de opp-brente restene av MH17 flyet så fant mann alle passene til passasjerene i en pose, like fine som fra fabrikk nok en gang og ikke minst med en fin illuminati Føniks på fremsiden av passet som ble vist frem til verden… ..nå ser vi det samme igjen, proffe terrorister tar ID kort med seg he he. :)
Selv en lommetyv ville ikke tatt med seg ID papir, men derimot ville alle som planla noe faenskap tatt med seg ID papirer på dem de ville legge skylden på.

All presse og andre ble nektet adgang da «terroristene» skulle tas så de kunne drepes før de fikk snakke.

De gikk på en smell med 3 mann som ble etterlyst, han tok selv kontakt siden han hadde alibi og befant seg på et helt annet sted da falsk flagg aksjonen inntraff.

Alt peker på at også denne gangen slik vi så ved Sandy Hook, Aurora massakren, Boston bombene, James Foley mm at krise skuespillere/markører ble brukt

Så til de okkulte .. President François Hollande sa selv at Illuminati sto bak aksjonen på pressekonferansen.

Den politiske Eliten som består av massemordere, terrorister og ansvarlige for folkemord som lot seg sole i glansen og som lot som om de deltok i demonstrasjonen for ytringsfrihet dannet en pyramide.

Så hva kjennetegner en falsk flagg aksjon ?

1. Svært overdrevet oppmerksomhet i media.
2. Gjerningsmenn blir øyeblikkelig identifisert.
3. Tiltakene som ALLTID består i å flytte makt fra enkeltindividet og over til en liten kjerne står klar til å tre i kraft.. ..tiltakene som skal ta fra oss friheten står klare hver gang, friheten vår fjernes som en flokk gribber som spiser på et lik.
4.Alle spiller på lag i maktstillingene som Frimurerne besitter … slik vi så i 22/7, bevisene forsvinner, avhør forsvinner, telefon logger slettes, nettsteder som er skeptiske til de offisielle versjonene blir hacket og sabotert .. osv osv …

Trenger man lese seg i hel for å finne sannheten ? Nei seff ikke, på få sekunder finner du svarene du søker med en liten kalkulator til 5 kr.

3 fly fra Malaysia ble sprengt i fjor, legger man sammen tallene så får vi 8888 som er Illuminati signaturen.

07.03.14 – Flight nr. MH 370 forsvant sporløst.
17.07.14 Flight MAS 17 styrtet i Ukraina.
28.12.14 – Flight nr. QZ 8501 forsvant sporløst.
Vi summerer tallene i flightnumrene: 370 + 17 + 8501 = 8888. :)

Agendaen er klokkeklar, de benytter alltid Hegelianske Dialekt. Problem → Reaksjon → Løsning (Tese → Antitese → Syntese). Med andre ord, de som er i en maktposisjon finner opp et problem i påvente av publikums reaksjon på det og bruker denne reaksjonen til å generere etterspørsel etter «løsning» som var det tiltenkte programmet makthavere ønsket å gjennomføre i første omgang. ;)

Den enste statslederen som har fortalt fakta om Charlie aksjonen er Vladimir Putin. :)

– Politiske myndigheter i Vesten forsøker å sette folk med ulik tro og nasjonalitet opp mot hverandre.

NWO topper som Rupert Murdock, George Soros, Zbigniew Brzezinski mm går ut offentlig og sier at alle muslimer har ansvaret for angrepet på Charlie ..

Hva alt dette handler om beskrev Albert Pike og Mazzini i sitt brev om de 3 kommende verdenskrigene allerede 1872. alt går etter boka …

Albert Pike fortalte i 1872 hvordan de 3. kommende verdenskrigene skulle utfolde seg, og aksjonen i Paris er en brikke i dette spillet hvor man hisser muslimer og vestens innbyggere mot hverandre.

Han planla hvordan Russland, Kina og Arabere ville i den 3. verdenskrig stå sammen mot Vesten.

Vi er der nå, om ca 14 dager starter WW3 offisielt da Obama puppeten Williy Wonka milliardæren Petro Porosjenko skal sende sine troppet mot Krim, der Putin sier rett ut at et angrep på Krim er et angrep på Russland og at han vil ta i bruk atomvåpen fra første minutt i en konflikt med NATO.
50 000 innbyggere er kalt inn til angrepet der de skal få 10 til 15 dager opplæring før de sendes til slakt.
( Personlig så tror jeg ikke det tar helt av før 19 Mars eller til sommeren )

Løpeblader er sendt ut over både Russland og de Baltiske land siste dager de de ber folk forberede seg, I øst så graver folk bunkeres som gale, i Norge så er folk flest mest opptatt av splitten på den nye kjolen til Jenny Skavlan.

Tidslinjen er også banket inn i stein, Georgia Guidestones ….. Alt skal skje mellom Mars 2014 og 9.1 2016.
Om ikke folk våkner nå så er vi redusert til max 500 mill på kloden om 1 1/2 år, hver eneste dag så hører jeg at disse Pyramiderottene er så mektige, der er ingenting vi kan gjøre bla bla bla …
Fakta er at disse Pyramiderottene er en liten håndfull gamling, det blir som om en avdeling på gamlehjemmet skulle klare på ta verdensherredømme ..

De har ikke mer makt enn det vi velger å gi dem … det er som et sjakk spill, vist bøndene ikke vil delta i det psykotiske spillet deres så kan de heller ikke spille det psykotiske psykopat spillet sitt.

Vist man bare snur ryggen til psykoene så blir de redusert til en liten flokk skrikende tullinger som trenger rullator og som må bruke bleier og mates.

Når de sier at vi må gå ut å drepe våre egne medmennesker for å berike dem så trenger vi faktisk ikke gjøre det.
Hadde de som starter kriger måtte utkjempe dem selv så hadde vi ikke hatt kriger … det er vel ingen som tror at de som starter kriger ville risikert noe selv ? de sitter trygt å venter til alt er over så de han høste super profitt. akkurat nå så fyller de hulene sine med kaviar og gåselever samt setter opp stormeskjermer så de kan le så tårene triller mens de ser på at vi reduserer oss selv bare for at de sier vi skal gjøre det.
En modig god soldat som jobber for folket skyter sine egne ledere på høyest mulig nivå, kun på den måten kan man stoppe kriger. Hadde bare en Tysk soldat hatt mot og tenkt på folket istedenfor Hitler så hadde han skutt Hitler i en eller annen parade, hadde bare en eller annen Amerikansk soldat skutt Bush så hadde vi ikke hatt Irak eller Ghanistan krigen, hatt bare en soldat med fungerende hjerne skutt Obama i krigen mot Daffy så ville ikke verdens beste land vært utslettet .. .ja faktisk så ville man aldri ha sett en eneste krig mer siden lederne ville fryktet for sine liv når de hisser til krig.

Så det blir i grunn opp til oss om vi skal utslette oss selv eller gå en gylden æra i møte, utfør ordre og gå din egen undergang i møte sammen med dine kjære eller gjør det som er rett å få en gylden æra for deg og dine :)

EU being pushed to change laws and allow Jews to be the only civilians carrying guns in Europe.
https://www.youtube.com/watch?v=YR0hxXO_c5o

Chemical Attack In Ukraine: Donetsk Reports Kiev Using Banned Munitions In Airport Attack
https://www.youtube.com/watch?v=VmctAfY8G-U

«Russian Invasion Survival Manual» Being Issued to Citizens In European Union!

http://www.numerologensverden.no/numerologens-tanker-om-ar-2015-et-globalt-ar-8-hva-kan-vi-forvente/

Ron Paul Warns: Militarization, Police Brutality May Induce A Violent Event Far Beyond Ferguson

George Soros fra Ungarn som tjente seg rik på å angi jøder til nazistene, ble enda rikere da han plyndret hele Malaysia for verdier og enda rikere da han kjørte det Engelske pundet i grøfta sier rett ut at vi skal gå til krig mot Russland for å berike seg selv.
http://www.boilingfrogspost.com/2015/01/14/bfp-exclusive-a-nuclear-tinderbox-in-ukraine/

Millioner av muslimer over hele verden går amok og brenner ned tusenvis av kirker og slakter hvite for fote ..
http://www.nrk.no/verden/kilde-til-nrk_-_-frykter-at-40-kirker-er-patent-1.12157383

Worldwide Panic Beginning – There Is No Recovery»
http://allnewspipeline.com/Gerald_Celente_-_Worldwide_Panic_Beginning.php#.VLo4_6oahs8.facebook

http://steigan.no/2015/01/18/nyttige-idioter/

Charlie Hebdo – The Hidden Agenda Exposed

Police State: Domestic Troops in the Streets of France, UK, Belgium and Ukraine
https://www.youtube.com/watch?v=xFwkp_ZAc_4

http://www.dn.no/magasinet/2014/08/01/2159/Historie/war-street

http://allnewspipeline.com/Russian_Politician_Warns_Of_2015_WW3.php

The Road to World War 3

33° FREEMASON Albert Pike said WW III is coming – Prof. Veiths speech

https://www.youtube.com/watch?list=PLB11BF472E8B32025&v=yWXxwk2g288

French president says on national TV that the Illuminati is attacking Paris.

https://www.youtube.com/watch?v=6z9y-FtskzY

NATO’s Secret Armies – Operation GLADIO

https://www.youtube.com/watch?v=jV6ThumhLyc

Om ikke folk våkner nå så kan man like godt sette seg på en fjelltopp å nyte synet av bombene som flyer over hodet og spille den sangen her, Nearer, My God er sangen de spilte på Titanic da den sank, Teksten er basert på Første mosebok 28, 11-19, historien om Jakobs drøm. :)

André Rieu – Nearer, My God, to Thee (live in Amsterdam)

Thunder
Thunder
8 år siden
Svar til  smurfen

Le pen og Erdogan er også enig om at dette ikke var muslimer. Ikke hver dag jeg hører på de, men interessant å ta med. Intouchables 2 eller 2 intouchables, Mossad som skyver på den muslimske terroristen. Nyheten var ikke terror, men kosher og Allah er stor. Regner med de fleste som leser alternativ media hår fått med seg Russel Brand om FOXs Jeanine Pirro som oppfordrer til mord. Mens folk ser ut til å riste på hodet og ikke handler så forutsigbart som tidligere i historien.
Som 22 Juli kan det virke som om etterforskningen dekker over løgnene for å beskytte freden. At Frankrike hadde gått imot Israel som også AUF gjorde. Den norske etterforskningen gjorde det klart veldig kjapt at dette var terror utført av en mann mens vanlig etterforskning aldri konkluderer så tidlig. At politiet drøyde og nesten druknet i en liten gummibåt mens ingen ting annet fungerte kan tyde på at myndighetene visste, men ikke kunne gjøre noe. Samme som Le Pen sier om franske myndigheter. Le Pen nevner de mirakuløse passene under 911 og ID kortene i Paris terroren og i Ukraina styrten hvor et passasjerfly plutselig velger en rute over en krigsone.

smurfen
Moderator
8 år siden
Svar til  Thunder

Ingenting som stemmer med den offisielle ISIS/AL Qaeda bogeyman historien, terroristene var svært profesjonelle militære, snakket flytende Fransk, skjøt kun enkelt skudd og ikke pøste ut kuler fra AK47 slik islamister og jihadister pleier å gjøre, eneste ordet de kunne på arabisk var seff Allahu akbar.

Alt er helt identisk med tidligere Gladio operasjoner/terroraksjoner, Gladio eller Stay Behind om du vil skulle ta kontroll over Europa som makten bak makten, deres jobb var å likvidere alle trusler mot makta og fjerne opposisjonelle, pasifister og revolusjonære, ikke minst så skulle det utføres store mengder terrorangrep mot egen befolkning i Vesten for å få folket til å vende seg til staten for å be om mer sikkerhet samt gi avkall på elementære borgerrettigheter og frihet, noe som også ville generere mer penger og økte fullmakter til NATO og deres etterretnings avdelinger i vestlige land. I 1990 krevde EU Gladio programmet nedlagt, CIA og NATO nektet å svare i kjent arrogant stil, men noe skjedde, nå var det ikke lenger venstresiden som fikk skylden for terrorangrepene men derimot muslimene. Det var starten på Gladio B. nå er vi inne i sluttfasen.

Jeg var litt vel optimistisk i går kveld og sa at WW3 ville starte om ca 2 uker, det var feil, den startet allerede i dag, det meldes nå om harde kamper langs hele frontlinjen støttet av tungt artilleri og Ukrainske Jagerfly, nå er 104 000 nye soldater innrullert fra Kupp juntaen i Kiev, folket i øst om støtter den demokratisk valgte presidenten Viktor Janukovytsj er i stort undertall og noe støtte fra Russiske styrker får de nok ikke før bombene begynner å falle på Krim, et Krim som ble gitt bort til Ukraina 19. februar 1954 av Nikita Krustsjov til store protester, Overføringen ble aldri etterfulgt av noen form for folkeavstemning og det ble stilt spørsmål i 1992 om overføringen var gjort uten lovhjemmel og dermed ugyldig.
Overføringen til Ukraina er like latterlig som om at Erna skulle gitt bort Oslo og Østfold til Svenskene i fylla og vi skulle bare godtatt det. alt tyder på at Krim overføringen var en viktig brikke i et planlagt spill som skulle starte 60 år senere.

At den siste krigen startet i dag er ikke så rart, vi har jo en 1/19 dato. det er også 333 dager siden siden massakren i Kiev 20.2 og 331 dager siden statskuppet den 22.2.
Merkelig nok så sa de gamle Viking Gudene for mange tusen år siden at vi skulle gå inn i 3 år med elendighet fra den 22.2-2014. bedre kjent som Ragnarok. atom-vinter i 3 år.

http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-2507778/Will-world-end-100-days-Sounding-ancient-trumpet-York-warns-Viking-apocalypse-22-February-2014.html

Det som blir litt latterlig er at det er vi selv som skal betale med egne penger for vår egen undergang, Norske landsviker myndigheter har gått bak ryggen på det Norske folk og gitt store deler av skattepengene våre til Kiev juntaen for å finansiere felttoget mot Øst. det var kun med en tilfeldighet at det ble oppdaget da et referat ikke var tilstrekkelig sladdet. ( Man kan jo stille seg spørsmål om hvor mange hemmelige avtaler som egentlig finnes om bruk av skattepengene våre ? )
Mao skal vi finansiere felttoger til Ukraina som verken er EU eller NATO medlem mot folkets vilje .. .

http://e24.no/makro-og-politikk/kritisk-til-at-eoes-midler-kan-gaa-til-ukraina/23310727

http://steigan.no/2015/01/19/krigstrommene-lyder-igjen-i-ukraina-eu-betaler/

Allerede i desember i fjor så advarte Vladimir Zhirinovsky om at nå måtte folk forberede seg og at Tredje verdenskrig ville starte etter 15 Jan 2015, man kan sikkert så mye om Vladimir Zhirinovsky, pga sin egenskap til å være frittalende og fortelle fakta fremfor å lyve så er han demonisert både i Øst og i Vest, ærlige politikere som snakker sant er ikke akkurat noe hverdagskost i disse dager, han er kanskje litt klovn, men en ting skal han ha … han har hatt 100% rett i alt han har fortalt siste 25 år.

Så hvorfor etter 15 Jan ? hva skulle skje 15 jan som han hadde kunnskap om i desember ?

Joda den 15 Jan så møttes Putin, Merkel og Williy Wonka milliardæren Petro Porosjenko og ikke minst Hollande i NWO Hovedstaden Astana. Astana er er kopi av gamle Babylon og ligger i hjertet av gamle Khazaria.

Ukraine’s Poroshenko to meet Putin, Merkel and Hollande, on Jan 15 in the Illuminati city of Astana.

https://www.youtube.com/watch?v=45BVfK7Zbq8

http://www.thebohemianblog.com/2012/12/dark-tourism-illuminati-capital.html

Vestlig presse har fortalt om møte, men de har alle som en sensurert hvor det skule holdes av en eller annen grunn .. Offisielt så la Putin frem et fredsforslag på møtet men det ble avvist av Williy Wonka som har lovet Obama og EU Krig.
Siden Vladimir Zhirinovsky viste dette allerede i fjor så tyder alt på at dette kun er et illuminati spill for galleriet.
Verdens mektigste høne IMF sjef Christine Lagarde gikk på en smell i nyttårstalen sin i fjor der hun snakket varmt om G7, eneste som var litt kjipt var at det ikke eksisterte noe G7 da, G7 ble det først 3 mnd senere da Russland ble kastet ut av G8.

Christine Lagarde, Managing Director of the IMF, speaks at The National Press Club – Jan.

For litt siden kom også meldingen om at Israelske kamphelikoptre hadde drept en Iransk General og 5 personer fra den Iranske nasjonalgarden, Iran lover en grusom hevn med å la det regne raketter over Israel.
Millioner av muslimer har tatt til gatene i dag mot Charlie tegningene og økonomien er på vei til å kollapse, alt ser ut til å gå etter boka ….. Ut av kaos en orden, En verdens orden skal reise seg opp av asken av det gamle som en Fønix fugl etter at verden er satt i brann.
Hatet mot Vesten er ekstremt etter Charlie karikaturene

http://www.nrk.no/verden/_-ein-million-protesterte-mot-_charlie-hebdo_-i-groznyj-1.12159995

http://stateofglobe.com/2015/01/18/euro-may-have-become-dead-man-walking-after-swiss-shock-move/

http://rt.com/news/224059-iranian-general-killed-syria/

Ser ut til at de ikke gidder å skjule noe lenger, ikke ofte jeg ser på TV men i sist uke så var hovedsaken på TV2 nyhetene at den største trussel mot NWO var Nasjonalisme, Proteksjonisme og nasjonene som ikke vil underkaste seg NWO frivillig, eller FN ledet Verdens Orden som de kaller det så fint ..
Det var Sturla Henriksen som er administrerende direktør i Norges Rederiforbund som kom med uttalelsene.

I fjor så handlet alt om 777, i år er det Saturn tallet 8 som gjelder. 8 representerer Saturn-kulten som Roma/Vatikanet står for. Roma var opprinnelig kjent som Saturnia, ikke som Roma.

Eiffel Tower Aligns To 88.88 AND POINTS DIRECTLY TO CHARLIE HEBDO!!!

https://www.youtube.com/watch?v=o7rCYUKASi0

http://rt.com/news/223791-ukraine-massive-shelling-donetsk/

Battle For Donetsk Airport: Russian-backed forces continue airport attack

Владимир ЖИРИНОВСКИЙ – Война начнётся в 2015 году – Готовьтесь к МОБИЛИЗАЦИИ

https://www.youtube.com/watch?v=9-nlDIgTHzs

https://kauilapele.wordpress.com/2015/01/10/just-one-more-video-proves-the-paris-attack-was-a-hoax-filmed-in-at-least-two-takes/

For de som ikke orker å vente med å se hva som skjer med egne øyne og tror på profetier så kan de lese fasiten her om hvordan det går med våre naboer i Sverige ;)

http://www.geocities.ws/siste_dager/profeti35.html

I politikk, skjer ingenting tilfeldig. Hvis det skjer kan du vedde på at det var planlagt slik.
Franklin D. Roosevelt.

En mann med åpenbar agenda
Svar til  smurfen

Godt skrevet, Smurf. Takk, det ble en vekker for meg. Den lange perioden med avspenning og nedrustning, som damen i Valdres profeterte om i 1968, er definitivt over. Russland ruster opp, det samme gjør Sverige og Nato-landene. Og Norge er like lite forberedt som 9. april 1940.

Vil Sverige bli angrepet av Russland som fase 2 av tredje verdenskrig? Det kan se sånn ut når man leser visjonen som Birger Claesson fikk. Han ser Sverige angrepet av Russland i en profetisk visjon. Men ingen hjelper svenskene, ikke NATO og ingen EU-land. Men deretter faller mørket over hele verden. Er dette mørket et bilde på en tredje verdenskrig?

Sverige holder russerne unna kjerneområdene, eksempelvis Bofors og Stockholm. Så ser broder Birger brudens bortrykkelse:

Då fick jag höra ett stort jämmerskrik bland folken. Så såg jag en ljusstrimma ovanför allt mörker och ur mörkret såg jag en stor skara vitklädda gestalter ryckas upp mot ljusstrimman. Därifrån hörde jag en underbar sång om Lammet, som har köpt oss fria åt Gud med sitt blod.

http://wp.me/p3uvTQ-ch

Jeg har tro på at Jesus Kristus evakuerer sin brud, de sanne troende, før den store trengsel setter inn her på jorda.

https://word8life.wordpress.com/2014/11/28/very-soon-rapture/
+

Kenneth Fjeld
7 år siden
Svar til  Thunder

Til ALLE lesere på Nyhetsspeilet. Alt for mange lider av kognitiv dissonans, det vil si at man finner det vanskelig å godta nye konsepter og idéer som går utenfor det de er kjent med. Selv har jeg hatt utallige med søvnløse netter i anledning å søke etter sannheten her inne på Nyhetsspeilet. Det er meget deprimerende å innse at noen få menneker på denne jord leker med oss som om vi er marionetter, puppets, you name it. At alt handler om penger, at alt handler om mørkets herredømme (les; DJEVELEN)

Takk til ALLE her som bidrar med å dele sannheten! Og takket være følgende nettsted har jeg fått sjelero som aldri før…! http://www.galacticchannelings.com For mitt vedkommende har jeg hatt spesielt nytte av å lese fra Matthew, sønnen til Suzy/Suzanne Ward. Jeg vil ikke gå i detalj, men oppforde deg til å utforske selv. Garanterer at du kommer til å få en naturlig og overbevisende opplevelse i håpets forstand, samt at du kommer til å føle et behov for å bringe budskapet videre. Dette nettstedet er oversatt til over tyve språk (inkl. NORSK).

Så eksempelvis kan du på hjemmesiden klikke «norsk» oversettelse for deretter å klikke på «våre channelers» og lese om Suzy Ward og hennes sønn Matthew for deretter å gå tilbake til forsiden og lese Matthews innlegg under «SUZY» i venstre marg.
Dette kommer til å lette hjertet ditt… Kos deg, nyt og se frem til at denne fantastiske potensielle verden vil seire over «mørket» brått en dag nærmere enn du aner! Jeg tenker ikke på fremtiden «en gang», men måneder. Prosessen er i gang mens du leser dette!

Ta del i livets skole og bidra til positiv energi!

Seitasis
Seitasis
8 år siden
Svar til  smurfen

Den faktoren, som gjør hendelsen meget suspekt og mest avslørende etter min mening, kaller den 4X, er fremdeles ikke nevnt. Den lille detaljen,lett å overse blant all info’en, men meget usannsynlig tilfeldig.
Selv tror jeg det er flere måneder til en trenger å sjekke om det finnes ledige billetter til Denver.
Skuffene, få nevner det faktum: tusenvis av tanks, fly og soldater ikke kan gjøre noe mot ‘15000 huleboere med AK-47’ .
En annen raritet, presidenten hadde et tidligere personlig møte med en av ‘terroristene’. Men 4X er viktigere siden den gir en indikator på hvem som er involvert. Så hva er oversett? Eller har jeg en skivebom, om ikke alle, sitter noen pris på å måtte tenke selv. :)

Seitasis
Seitasis
8 år siden
Svar til  Seitasis

OK, 4X, fire lik*X, 4 familier , der alle 4 familiene sender likene til en fremmed stat, en ukjent stat, siden familiene har kun franske røtter, er en usannsynlighet uten sidestykke. Og X’en er «qui bono, whose benefit», og hvor mye.
Lang reise for å besøke graven til ens kjære.
Stikkord: hitchhiker’s guide to the galaxy, calculating improbability.

Terje Wulfsberg
Skribent
8 år siden

Her er et annet moment som og klart peker mot a false flag operation:

Fra http://www.globalresearch.ca/state-sponsored-terrorism-who-was-behind-the-charlie-hebdo-paris-attacks/5425322
¨
Commissaire Helric Fredou: “The Forgotten Policeman”

Fredou was part of the official investigation. His passing –while participating in the Charlie Hebdo investigation– has barely been acknowledged. His death in Limoges, South-West France is shrouded in mystery. He allegedly committed suicide within hours of a police debriefing and the preparation of his police report.

His body was found at 1am on Thursday morning with a bullet in his head. He allegedly committed suicide.

Fredou’s funeral was held privately in Limoges on the same day (Tuesday) as that of the other three policemen.

The official story is that he was depressed and had suffered from a burnout following a meeting with relatives of one of the victims. There are no details as to who these relatives are and where they are living, in the region of Limoges (Haute Vienne) or in Paris (400 km. from Limoges).

What the reports fail to mention is that the Kouali brothers had spent their high-school years in the Limoges region and that Commissaire Ferou’s police investigation was in all probability related to gathering information within the region on the Kouali brothers including their whereabouts.

”An autopsy was performed at the University Hospital of Limoges, “confirming the suicide” . The French media decided or was instructed not to cover the incident.

2Q11
2Q11
8 år siden

“The Dreyfus Affair (1894-1906) traumatized and transformed France much like
Charlie Hebdo is doing today. Edmund de Rothschild arranged for an innocent Jew,
Captain Alfred Dreyfus, to be charged with spying. This aroused anti-Semitism so
Jews would go to Israel, as is happening today.
Later, when the real spy, Esterhazy, a secret Rothschild agent, confessed, Jews were vindicated and Patriotic France disgraced.”

“The Protocols of Zion acknowledge funding anti-Semitic publications. This may explain why anti-Semites blame all Jews instead of focusing on the Rothschilds and their Sabbatean/Masonic confreres. Thus Jews become human shields for the bankers. Similarly, socialists never mention the Rothschilds when attacking capitalism.“
Related – Rothschilds Own Charlie Hebdo (They «attacked» their own, again)
– See more at: http://www.henrymakow.com/#sthash.hY544QTm.dpuf
The Rothschilds Own Charlie Hebdo? Editors Girlfriend Works For The Rothschilds.

The diagram connecting Putin, Rothschild, and Rockefeller
View the diagram which proves that the West and Putin are both under the control of the Rockefellers and Rothschilds.
http://www.tshirtfaction.com/?page_id=93

2Q11
2Q11
8 år siden
Svar til  2Q11

«The Rothschilds don’t publish books to make money. They publish books for mind control and for distorting truth. They created Nazism, they financed Hitler, they ordered their nazi pawns to murder non-zionist jews in their IG Farben concentration camps and now they finance neonazis to deny that Frankist Jews like Rothschilds, Warburgs and Rockefellers were involved in financing the Nazi-Zionists. They promote Holocaust denying, because very important in the Frankist Jewish strategy is creating more hatred of jews. »

Wars are Carefully Staged «World Order» Productions:
https://www.youtube.com/watch?v=sLOXZlWTyuM

P. Dahlgren
P. Dahlgren
8 år siden

To ulike sett medvirkende?

Spørsmål om falsk flagg i Paris stilles i en rekke medier nå, her er hentet fra USA:

Last week’s terror attack on offices of the satirical Charlie Hebdo magazine «has many of the characteristics of a false flag operation» and «simply doesn’t wash,» claims a blog post on the website for the Ron Paul Institute for Peace and Prosperity on Wednesday.

«The attack on the cartoonists’ office was a disciplined professional attack of the kind associated with highly trained special forces, yet the suspects who were later corralled and killed seemed bumbling and unprofessional,» writes columnist Paul Craig Roberts.

«It is like two different sets of people … the Charlie Hebdo story simply doesn’t wash. If you believe it, you are no match for a Muslim.»

The institute is connected to former GOP presidential candidate and Rep. Ron Paul, the father of Kentucky Sen. Rand Paul, a potential presidential candidate himself

Read Latest Breaking News from Newsmax.com http://www.Newsmax.com/Newsfront/Charlie-Hebdo-ron-paul-institute-false-flag/2015/01/15/id/618819/#ixzz3PSAxtjPI
Urgent: Should Obamacare Be Repealed? Vote Here Now!

http://www.newsmax.com/Newsfront/Charlie-Hebdo-ron-paul-institute-false-flag/2015/01/15/id/618819/

Mona Andersson
Skribent
8 år siden

Hvis det var det JewSA ville, kunne de for lang tid tilbake ha innført samme maktfordelingssystem i Irak mellom shia, sunni og kristne som de fortsatt har i Libanon og som de hadde i Syria før Jødemakten fikk ødelagt stabiliteten mellom de samme tre folkegruppene også her. Siden hele verden ser at president Assad er den eneste fornuftige i Syria hadde Bombama ikke annet valg enn å inkludere «diktatoren» Assad i koalisjonen mot IS inntil videre.

Det er så tragisk å bivåne skuespillet og medienes rolle i Norge med å formidle masseløgnen i internasjonal politikk ved intervju av Fly-Brende og de andre norske hjernedøde nulliteter med alvorlige ansikter. Jeg skammer meg over hvor dypt min folkegruppe er sunket. Jeg vil ikke engang sammenligne med sauer, de disse er ålreite dyr.

Øystein Stray Spetalen sa nylig at han ikke ville ha hatt en eneste fra regjeringen i det private næringsliv. Slikt kunne ingen si offentlig om politikere for 20 år siden. Det som er synd er at Spetalen og andre med hjerne ikke vil delta i politikken, kanskje med unntak nå fra Stabæk-Steen Jensen med sitt politiske utspill mot Bilderberger-Erna og Siv sitt nedsalg av det siste Norge har av verdi.

IS er finansiert av Jødemakten for destablisering av alle muslimske land og etterpå Europa for på denne måten å styrke Israels posisjon. Knusing av IS må derfor for JewSA ikke finne sted. Og av den grunn må fortsatt ikke sunniene i Irak, garantisten for IS sin eksistens, få mer innflytelse. I Irak er det minst to millioner sunnier som hadde makten før JewSAs angrep på Saddam for nå å ha ingenting.

– Mossad organiserte 11. sept, slik at JewSA kunne angripe muslimske stater.

– Mossad kan ha samarbeidet med Breivik 22. juli for utryddelse av de i Norge som var i mot Israel.

– Mossad kan ha rekruttert tre muslimer og med god logistikk gjennomført 7. januar for å starte bevegelser mot muslimer i Europa. Og disse bevegelsene er mot muslimer i Europa, men sier ikke et ord om hvilken folkegruppe som har fått muslimene importert hit.

http://www.realjewnews.com/?p=50

Hvorfor er bevegelser mot muslimer pro-Israel (Sverigedemokratene, Dansk Folkeparti, NDL, Pegida, SIAN)?

Det er Jødemakten som fra 1968 i Europa (1965 i JewSA) innførte politikken med masseinnvandring av muslimer til Europa for denne verdensdelens destabilisering. Tilsvarende ville de aldri fått til i Kina eller Japan.

Man ønsket og ønsker å destabilisere og ødelegge alle fungerende land. Det mest velfungerende land i Afrika, Libya, ble bombet tilbake til steinalderen sommeren 2011 med 80 000 døde.

Alt skal ødelegges, først og fremst familien. 33. grads frimurer Walt Disney, hvis figurer vi er lært opp til å elske, tegnet fra 1948 kun unormale familier. Donald fostret opp brorens tre barn (helt uvanlig) og Dolly fostret opp søsterens tre barn. Den hvite mann (Storeulv) er en tufs og holdes på matta av Lilleulv. Ingen mor. Tre små griser bor sammen, ingen mor.

Mossad i Frankrike kan utmerket godt ha rekruttert tre løse muslimske fugler i Paris, fått de til å bli ekstreme og sammen med dem planlagt et angrep hvor de tre gjorde en pakt om å dø heltemodig. Kjæresten til den ene kan ha vært Mossad. Hun forsvant jo ut i intet forbi alle politisperringer.

Russland og Vladimir Putin er vårt eneste håp slik jeg ser det i den grad det finnes et håp.

2Q11
2Q11
8 år siden
Svar til  Mona Andersson

Takk til «Mona Andersson» for underholdende inside information. Som vanlig med stor andel sannhet. Det med Putin er selvfølgelig satire og ironi? Walt Disney er også «russisk» på sett og vis? Trekløver med familiebånd til Askenazis («min folkegruppe?) ..
http://www.helpfreetheearth.com/news10_media2.html

Selv om askenasiske jøder på 1000-tallet utgjorde kun rundt 3 prosent av verdens jødiske befolkning, utgjorde de på sitt meste i 1931 hele 92 prosent. I dag utgjør de anslagsvis 80 prosent av jødene verden over. [4] De fleste jødiske samfunn med utvidet historie i Europa er askenasiske, unntatt de som er knyttet til Middelhavsregionen. Flertallet av de jøder som utvandret fra Europa til andre kontinenter i de siste to århundrene er askenasiske, særlig fra Øst-Europa. En gjennomgang av 11 000 prøver av mitokondrisk DNA fra 67 nasjonaliteter, viste at ca. 40 prosent av dagens askenasiske jøder – rundt 3,5 millioner mennesker – nedstammer fra bare fire jødiske kvinner som dro fra Midtøsten til Italia i de to første hundreårene e.Kr. Disse fire kvinnenes (godesses?) genetiske signatur gjenfinnes i dag hos deres etterkommere, men er sjelden hos ikke-askenasiske jøder og nærmest fraværende hos ikke-jøder.[5]
http://no.wikipedia.org/wiki/Askenasiske_j%C3%B8der

Tar jeg ikke feil så avstammerer «Brende» og «Assad» fra de samme..
Spetalen, Jensen og Gadaffi likeså?
Spencers and Goldsmiths? Regi, regi og regi og polarisering..

http://forward.com/articles/188363/why-bambi-is-the-most-jewish-deer-in-disneyland/

Men oppmerksomheten her til lands er altså rettet mot presidentkandidat Bush (Jeb=Krekar) og hans bror (advokat) (Neil=Meling).
Sa du chutzpah i islamske KIRKEsæterøra??

2Q11
2Q11
8 år siden
Svar til  2Q11

HA-HA-HALLO! Det hele er et spill for galleriet:
krekarfanbushfun
http://postimg.org/image/j49gy8gx7/

2Q11
2Q11
8 år siden
Svar til  2Q11
P. Dahlgren
P. Dahlgren
8 år siden

Paris falsk flagg – også forbindelser til 22/7.

Fransk etterretning har forbindelser til NATO-systemet. Slik norsk etterretning har det. Aksjonene i Paris og Oslo har mange kjennetegn fra falsk flagg- og dekkoperasjoner. Mer på denne:

http://21stcenturywire.com/2015/01/08/paris-mayhem-the-french-connection-false-flags-and-the-charlie-hebdo-incident/

P. Dahlgren
P. Dahlgren
8 år siden

Spådom. I dag er datoen 22.1.2015. Skal vi tippe det okkulte etterretningsvesenet slår til med noe fælt et sted på kloden?

Seitasis
Seitasis
8 år siden

Utrolig, ingen her vet noen hvem som er eiere av Charlie Hebdo?
Det går rykter om at Roschild er medeier, da blir spørsmålet hvorfor kun medeier og hvem er de andre?
Det går også rykter om at Baron Edouard de Rothschild har bestemt seg for å flytte til Israel, men ikke når.
Finner det ikke igjen i skrivende stund, ser ut til å ha blitt slettet, mener jeg leste det på jpost, haaretz eller Debka.com, noen andre som har lest det samme og opplevd det ble slettet eller?

Terje Wulfsberg
Skribent
8 år siden

Charlie Hebdo – The Hidden Agenda Exposed:

Seitasis
Seitasis
8 år siden

Oppdatering: Fremdeles ingen intervjuer fra dem som sendte likene til utlandet.
Fremdeles nektes familien lik skue av politimannen som offisielt begikk selvmord på kontoret der ingen hørte skuddet, selv om hans våpen ikke kunne bruke lyd demper. (eller er det noe jeg ikke jeg fått med meg?)
Ellers, Det Norske luftforsvar var planlagt å bli offeret, viser det seg i denne artikkelen. hmmm, virker også som det ikke var meningen vi skulle få noen F35, USA liker å ha åpne muligheter, dette gir dem iallefall gode forhandlingskort på hånden, hvor enn dette går.
http://nrk.no/magasin/katastrofen-pa-trondheimsveien-1.12144360

Seitasis
Seitasis
8 år siden
Svar til  Seitasis

Man må ha lov til å spørre seg om lille Norge, kun er ment å være en offerbrikke på generalenes alter. Kan ikke se noen annen rolle i dag, enn å spre frontene.
Virker iallefall som vi ikke har lov til å bygge et selvforsvar, noe vi lett kunne hat i dag om politikerne hadde hørt på noen av stemmene i forsvaret overkommando. Overkommandoen har iallefall gjort noe i det «skulte», som jeg sitter pris på.
Noen av general Sverre Diesen sine ideer burde vel også bli tørket støv av.
Nevner dette siden flere her, mener det blir en større konflikt, og «terror» alltid har vært en utløsende faktor. (USA gjeld forpliktelser er i dag rund 225 trillioner dollar)
For historikk interesserte les denne nøye.
http://nrk.no/magasin/katastrofen-pa-trondheimsveien-1.12144360

Seitasis
Seitasis
8 år siden
Svar til  Seitasis

Norge – ikke lov til selvforsvar.
«De siste par årene har Forsvarsbygg brukt rundt 20 millioner på å fjerne bunkere. »
Kostet over 1/2 milliard å bygge.
Dette er med på å underbygger overstående påstand. Norge skal kun være lokkemat for å spre frontene mest mulig. Siste steg for å gjøre dette mer sannsynlig og attraktivt, er å aktivt rive norske bunkere.
http://nrk.no/magasin/siste-skanse-1.12008817?autoplay=true

Maarit M. Hanssen
Skribent
8 år siden
Svar til  Seitasis

Siden du Seitasis ikke tør å nevne det med navn, at det var (og sannsynligvis er)atomvåpen på norsk jord så kan jeg berolige deg, at alle visste det allerede på midten av 70-tallet. Så skulle mann kjempe for atomvåpenfri Norden, hadde Sverige dem, hadde Finland dem, Danmark, Island?

Valgeir
Valgeir
8 år siden

Rothschild sitt oppkjøp av Charlie Hebdo omtales av denne indiske avis her. Dessverre er ikke kvitteringene vedlagt.
http://medhajnews.com/article.php?id=NjAwMA==

ye
ye
8 år siden
Svar til  Valgeir

«Folk vil alltid være misunnelig» sier Philippe baron de Rothschild, han som er født med sølvskje i munnen, hvis familie står bak krig, misere og fattigdom for millioner av mennesker opp gjennom årene og ikke vet hva det vil si å være sulten eller uten et sted å bo.

Direkte fra det nederlandske business magasinet Quote:
http://www.quotenet.nl/Nieuws/De-Rothschild-s-print-Charlie-Hebdo-We-doubted-whether-we-should-buy-newspaper-Liberation-144350

Hele artikkelen med tittelen «Mensen blijven altijd jaloers»
( av journalisten Floris Müller som også har intervjuet Ted Kennedy) er her, men det kreves registrering/betaling, og at man kan lese hollansk:
https://blendle.com/i/quote/mensen-blijven-altijd-jaloers/bnl-quote-20141218-22146_mensen_blijven_altijd_jaloers
Kanskje noen har anledning til å følge opp tråden videre?

Falcon
Falcon
8 år siden

Swiss Terrorism Conspiracy, Paris Attack Complot & Octogon: «Je SuiSSe Charlie» Hebdo + https://www.youtube.com/watch?v=r1VKhl0r2g4&list=PLqQQFOVUZBLhBic4T_i654SkoIQOD_6U0

Quote: Swiss Servants Satan`s Seed. This video consists of shorter videos of my other channel chatzefratz edited together into a longer film in order to present the case with more aspects combined for a broader view into the depths swiss organised crime and their involvement into terrorism through the Switzerland`s Nazi Templar banks.

Swiss servants satan’s seed, Nov. 17th Luxor massacre – Arson Vernier Geneve & Simonetta Sommaruga + http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1961&start=1

Google { hebdo site:abeldanger net https://www.google.no/search?q=hebdo+site:abeldanger.net }

P. Dahlgren
P. Dahlgren
8 år siden

Danmark-terror, ekte eller falsk?

Igjen har vi en aksjon som ligner en Operation Gladio. Islam skal krige mot kristne og jøder – for å forstyrre befolkningen? Strategy of Tension.

En artikkel tar dette opp:

When I heard there had been a shooting in Copenhagen, my first reaction was:

“Let’s see if this follows the script: They’ll claim it was Muslims attacking Jews or free speech. The patsies will be ‘well known to the authorities’ – meaning informants or useful idiots who have been manipulated by professionals. The patsies will have some kind of link to Islamic State, the bogeyman created by Israel and its friends in Western intelligence agencies. There will be dubiously-related shootings at two separate locations, like with Merah and Charlie Hebdo. The shooters will be wearing masks, because they will be special forces professionals, not the Muslim patsies. They’ll shoot the patsies instead of arresting them to make sure the loose ends don’t come unraveled. And Netanyahu will immediately call for Jews to flee to Israel – and then barge into Copenhagen uninvited, like a mobster at his victim’s funeral, conveying the message ‘I did it, and I dare you to do something about it.’”

http://www.veteranstoday.com/2015/02/15/copenhagen/

Mono Montana
Mono Montana
8 år siden

Og nå 27 Feb Moskva!
http://www.zerohedge.com/news/2015-02-27/prominent-russian-politician-and-putin-critic-shot-death-center-moscow

Hvem tjener på dette?
Putin og Russland neppe!
Kun mer sanksjoner og hat mot putin og Russland

Uffda
Uffda
8 år siden

The curtain is now being pulled back to fully expose the Khazarian Mafia and it’s evil plan to infiltrate, tyrannize the whole World and eradicate all Abrahamic Religions and allow only their Babylonian Talmudism also known as Luciferianism, Satanism or ancient Baal worship.
http://www.veteranstoday.com/2015/03/08/the-hidden-history-of-the-incredibly-evil-khazarian-mafia/

P. Dahlgren
P. Dahlgren
7 år siden

Terroren i Tunisa har trekk av terroren i Paris – og Oslo.

Flere skyttere var sannsynligvis med, sikkerhetsstyrkene i landet samarbeidet med angriperne.

Vi tipper igjen Operation Gladio, CIA, Mossad + Serco og White Club i London (veddemål)

Metoden, en eller flere profesjonelle er med på aksjonen og samarbeider med etterretning og sikkerhetstjenester i landet. En syndebukk plukkes ut før angrepet og får skylden.

Tunisia 26.6. 2015

http://aanirfan.blogspot.no/2015/06/tunisia-false-flag-attack-on-port-el.html

The Tunisian authorities cooperated with the attackers.

P. Dahlgren
P. Dahlgren
7 år siden

Vil du vite hvordan Mossad opererer, lese boka til John le Carré:

http://www.goodreads.com/book/show/19003.The_Little_Drummer_Girl

Hans Gaarder
Skribent
7 år siden

The Paris and Copenhagen False Flags In Detail by Ole Dammegård

Seitasis
Seitasis
7 år siden
Svar til  Hans Gaarder

Etter å ha sett youtuben, ser det faktisk ut til at også Copenhagen var en falsk flagg, Paris var åpenbar, men Copenhagen .. I tillegg kan nevnes at nære naboer (norske) ikke hørte skuddene. På slutten av videoen snakker han om folks forskjellige vibrasjons nivå, som er mye sannhet i, etter min mening.

MrM
MrM
7 år siden

https://www.youtube.com/watch?v=ILgQCvLf39E&feature=youtu.be

False flag I USA? Reporter blir skutt på live, mens samboeren tweeter Før, reporteren blir drept.

Balle Clorin
Balle Clorin
7 år siden

Tidligere DGSE-agent Jean-Luc Kister innrømmer fransk senking av Rainbow Worrier i 1985. http://www.nrk.no/verden/unnskyldte-bombing-av-greenpeace-bat-_-30-ar-etter-1.12537556
Men slikt kan vi vel ikke regne med at regjeringer gjør i 2015?

« Forrige artikkel

En Mind Control-erfaring i Norge

Neste artikkel »

Vaksinasjon: De sentrale spørsmålene