Terror i 2017 – fakta eller fabrikasjon?

2.8K visninger
15 minutter lesetid
4

Det har vært terror i Spania. Den påståtte hovedmannen døde 21. august. Det sies at det var IS igjen, slik det er blitt hevdet om terroraksjoner tidligere i år i Stockholm, Manchester og London. Det er tidligere blitt avslørt at IS er blitt trent og finansiert av land som Saudi-Arabia, Qatar, Israel og USA.

Det er noe råttent i mediene, og noe særs råttent i hovedmedias framstilling av terror.

Når terroraksjoner har inntruffet finner det i etterkant ikke sted noen grundig og uavhengig gjennomgang av forbrytelsene, ei heller får vi overbevisende og grundig dokumentasjon om bakgrunn til de påståtte terroristene. Vi får ofte heller ikke en bred dekning av ofrene og deres begravelser med mer. Dette gir rom for hva en CNN-reporter uttalte i forbindelse med terroraksjonen i Manchester 22. mai, nemlig at det dreier seg om «falsk flagg-komplott».

I denne forbindelse tar vi også en titt på terroraksjonene i London 22. april og 3. juni, i Stockholm 7. april samt terroren i Teheran i Iran 7. juni.

Dessverre er det sannsynlig at det vil komme flere terroraksjoner før året er omme.

TERRORNYHET: En terrorbølge har gått over verdenen de siste månedene. 3. juni var det Londons tur for andre gang på tre måneder.

Mulige årsaker til terroren kan blant annet være:

1 VG/Wikipedia-versjonen: Radikaliserte muslimer i IS/ISIL vil hevne seg på Vesten fordi NATO-soldater lenge har bedrevet krigføring og massedrap i muslimske land i Midtøsten.

2 Terroristene har støttespillere i land som Saudi-Arabia og Israel. Dette er land som ønsker påskudd for å angripe Iran eller trappe opp hemmelig krigføring i Midtøsten.

3 Terroristene har støtte fra den privatiserte militærindustrien for å holde krigen mot terror i gang ved at land som Syria, Iran og områder i Irak angripes av vestlige lands arméer åpent eller fordekt; da dette er svært profitabelt for våpenindustrien.

Den islamske staten (IS)

Den offisielle versjonen av IS/ISIL er beskrevet som følger på Wikipedia.no:

Den islamske staten (forkortet IS, på arabisk الدولة الإسلامية, fonetisk ad-Dawlah al-ʾIslāmiyyah) er en militant, islamistisk (jihadistisk) gruppe og organisasjon i Irak, Syria og Libya som står nær den sunnimuslimske retningen wahhabisme. Mange land har klassifisert dem som terrororistorganisasjon.

Den islamske staten ble en vanlig betegnelse i 2014. Bevegelsen er også omtalt som blant annet Den islamske staten i Irak og Levanten (ISIL) og den arabiske forkortelsen for det samme, «Den islamske staten i Irak og al-Sham» (ISIS, الدولة الاسلامية في العراق والشام, ad-Dawlah al-ʾIslāmiyyah fī al-ʿIrāq wash-Shām, der al-Sham oversettes som Levanten). Gruppa refereres ofte til med det arabiske akronymet DAESH (داعش, Dāʿish).

ISIS har tatt kontroll over områder i Irak, Syria og Libya. Organisasjonen definerer seg selv som et nytt kalifat med religiøs autoritet over alle muslimer i verden, og har som mål å opprette et islamsk imperium som skal omfatte Levanten, det vil si Libanon, Syria, Israel, Palestina, Jordan og de sunnidominerte regionene i Irak og sørlige deler av Tyrkia.

Hvorfor har ISIS en så fin flåte av flotte biler? ville kanskje Rødhette ha spurt.
Det er ikke tilfeldige sparepenger fra muslimske basarkremmere og kameldrivere som har finansiert ISIS Toyota Hilux flåte, som er identiske med ørkendoninger som er spesialutrustet for USAs væpnede styrker.

Organisasjonen ble lenge regnet som en del av det internasjonale al-Qaida-nettverket, men skilte i 2013 lag med den sentrale ledelsen i al-Qaida.

De små djevlene

Det har seg imidlertid slik, at djevelen ligger i detaljene, ikke minst når det gjelder terror i vår tid…

Det er mange forhold og sammenhenger det er all grunn til å granske nøye i forbindelse med  terroraksjoner og politiets og etterretningsorganisasjonenes informasjonsrekke:

** Terroristene blir ofte skutt og drept. Er de i virkeligheten dobbeltgjengere eller menn utkledd som de skyldige eller “expendable patsies” (uskyldige syndebukker) som må drepes fordi de under forhør eller i en rettssal vil kunne velte selve komplottet)?

** Terrorangrepene gjennomføres hurtig som profesjonelle kommandoraid. Mange ganger i forbindelse med antiterror-øvelser der øvelsen går over i ekte terror med samme scenario.

Kan det være et større apparat i den private sektor av etterretning og militære (firmaer type SERCO) som i ly av øvelsene slår til med gjerningsmenn som er utplukket som syndebukker på forhånd?

** Angriperne etterlater ofte sine pass eller identifikasjonsbevis som de har på seg når de er blitt drept av politiet. Gjøres dette for at mediene skal få “bevis” for hvem som har gjennomført ugjerningen og kan kjøre store reportasjer med ansikter av utpekte terrorister til skrekk og advarsel?

** Etterretningsorganisasjonene har kontakt med terroristene, men klarer ikke å stoppe angrepet. Skyldes dette udugelighet eller at etterretningen ønsker at terrorangrep skal finne sted for å provosere fram mer overvåking og midler til sikkerhetsapparatet?

** Angrepene skjer på spesielle datoer. Kan dette skyldes at terrorens bakmenn tilhører okkulte grupperinger med mørke agendaer?
Viktig lærdom fra de mange terroraksjonene i nyere tid er at vi ikke kan stole på informasjon vi får fra hovedmedia, ganske enkelt fordi det er det terror-infiserte etterretningsvesenet og “skylapp-politiet” som forer media med terror-informasjon, som blir slått stort opp i media uten noen form for kryssjekk eller kvalitetssikring i forkant eller i etterkant. FakeNews media bringer mye FakeNews, særlig om terror…

I den forhenværende Mossad-agenten Victor Ostrovsky sine bøker, fremkommer det at Mossad styrer deler av internasjonale hovedmedia:

“He then wanted to hear as much as I could tell him about Robert Maxwell, the British newspaper magnate. His reason was that they were aware of the constant Mossad interest in purchasing media so that it could both influence public opinion and use journalism as a cover for inserting agents into countries.

He identified Maxwell as a Mossad agent and also reminded me of other occasions on which the Mossad had been behind the purchase of newspapers in England. As an example, he gave the Eastern African, which was bought with Mossad money by an Israeli businessman. The purchase was made, he said, to assist the South African propaganda machine in making apartheid more palatable in the West….Maxwell was a sayan on a grand scale.”

Den tyske journalisten Dr. Udo Ulfkotte (som døde av hjertesvikt i januar 2017), har fortalt at CIA og den tyske etterretningstjenesten (BND) bestakk tyske journalister for å skrive artikler til fordel for NATO. Boken hans har den velklingende tittelen: “Journalists for Hire: How the CIA Buys the News”.

Dr. Udo Ulfkotte, a former editor for the German main daily newspaper, Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ), has first hand knowledge of how the CIA and German Intelligence (BND) bribe journalists to write articles free of truth, facts, and with a decidedly pro-Western, pro-NATO bent or, in other words, propaganda. In his bestselling book Bought Journalists (“Gekaufte Journalisten”), Dr. Ulfkotte explains in great detail the workings of the US and NATO’s propaganda campaign and how a lack of compliance with it, on the part of a journalist, can cost a career.

At denne boken ikke er omtalt av norske hovedmedia speiler vel kanskje at også norske media er under CIAs jernhæl…?

Poenget er at nyheter kommer fra mektige kilder som styrer media fra kulissene.

Motivene

Gang på gang har hovedmedia og Wikipedia fakta klare om terroraksjoner bare få timer etter angrepene har funnet sted. Dette er mer enn påfallende, ettersom det naturlige vil være at det oppstår et visst informasjonskaos umiddelbart etter en uventet terroraksjon…

Dette var også tilfelle med terroren i turistgaten La Rambla i Barcelona i Spania.

Angrepet fant stedet 17. august. Så langt er det oppgitt at 15 ble drept og 130 såret. IS/ISIL fikk skylden så å si med det samme av Amaq News Agency, som visstnok skal være nyhetsbyrået til IS/ISIL.

Dagen før eksploderte et hus i Alcanar i Spania, muligens med to terrorister som planla et angrep med bruk av gass på den berømte kirken Sagrada Familia. Det er opplyst at fem mann drept av politiet i eller ved en bil den 18. august. Politiet mente de drepte hadde forbindelse til angrepet i Barcelona. 21. august ble han som var ettersøkt etter Barcelona-terroren, 22 år gamle Younes Abouyaaqoub, skutt og drept av politiet i Spania.

Høyst mistenkelig

Ole Dammegård, en internasjonalt anerkjent ekspert på politiske attentater og falsk flagg-operasjoner,  har fortalt at det er en rekke anomalier (pussigheter) knyttet til de siste terroraksjonene i Spania.

Dammegård peker på at det er få bilder av varebilen som ble brukt under attentatet. Han påpeker også det psykologiske aspektet ved disse terroraksjonene, om politiet som ikke roer ned befolkingen som nettopp har opplevd terror. Politiet er med på å skape panikken. «Det er høyst mistenkelig,» sier han.

Dammegård har dessuten studert de skadde og døde kroppene som kommer fram på ulike filmklipp, hvor omlag halvparten av kroppene virker å være dukker. Dette er noe som går igjen ved flere av disse alvorlige hendelsene. Han uttaler om den ferske Spania-terroren: «Hvis dette er en ekte hendelse, blir jeg overrasket…»

Dammegård er for øvrig også kritisk til versjonen hovedmedia har formidlet om hendelsen i Charlottesville i USA 11. og 12. august.

https://www.youtube.com/watch?v=euJ8UU4a9Zo

Egentlige terror-grunner i Spania

Nettstedet Veterans Today har sett kritisk på terroraksjonene i Spania i artikkelen “8/17/17 Barcelona False Flag?”, der det blant annet anføres:

* Spania er i eksistensiell krise jfr. Catalonia, en terroraksjon kan gi regjeringen en anledning til å okkupere Catalonia?

* Datoen: 17.8.17 inneholder 1 to ganger = 11 og to 7-tall = 11 og 77 (eller om en vil 1+7 = 8 + 8 + 1+7 = 888). Tallene 11 og 77 går igjen ved flere terror/falsk flagg-aksjoner (som i 9/11-terroren i 2001 og 7/7 terroren i 2005)

* Israel skal være sint på Spania, kommunene i landet er anti-sionistiske.

* Bilen, en varebil, kjørte ned folk utenfor en Kosher-restaurant.

* Den påståtte terroristen var hensynsfull nok til å legge fra seg passet med et arabisk navn. Dette virker å være en påfallende standardprosedyrer for å identifisere syndebukker som blir massepublisert av hovedmedia umiddelbart etter slike aksjoner.

Operasjon Gladio

Det har vært en rekke terroraksjoner og andre voldsepisoder i Europa og USA i år. Dette lukter «Operation Gladio», for å si det som det er. Gladio-terror er terror som etterretningstjenester i NATO-land i mange tiår har utført mot sin egen sivilbefolkning.

Den italienske versjonen av «Operation Gladio» herjet det italienske samfunnet med terror i mer enn 20 år, fra 1969 til 1990, før den ble avslørt og demontert etter en fryktelig selvrenselsesprosess blant italienske politikere, militære og etterretningstopper. Resultatet av dette ble at Italia i liten grad  har vært rammet av Gladio-terror i nyere tid, i motsetning til NATO-land som Storbritannia, Spania og Norge.

Den italienske versjonen av «Operation Gladio» er beskrevet slik i italienske Wikipedia:

“Den italienske Organizzazione Gladio, som var organisert som en hemmelig del av det italienske forsvarsdepartementet, hadde fått en noe spesiell utvikling. I et forsøk på å bremse sosialistenes fremgang i Italia utførte Gladio-nettverket, alliert med høyre-ekstremister, en serie bombeangrep på offentlige steder med «flest mulig uskyldige ofre».

Skylden ble lagt på den italienske politiske venstresiden. Målsettingen var å skape terrorfrykt i den italienske befolkningen og å få dem til å vende seg til staten og be om mer sikkerhet. Teknisk utstyr og sprengstoff ble forsynt av Gladio-gruppen, og det hemmelige politiet beskyttet dem som deltok i terroraksjoner fra straffeforfølgelse. Både CIA og NATO har nektet å svare på spørsmål om sin delaktighet i planleggingen av disse aksjonene.”

Bombingen av jernbanestasjonen i Bologna i august 1980 var det grelle “høydepunktet” blant den italienske Gladio-organisasjonens mange terroraksjoner mot sine egne innbyggere. Italienske generaler har måttet stå skolerett og innrømt at det var militært sprengstoff som ble benyttet…

Flere fakta

Når det gjelder de andre aksjonene i 2017 merker vi oss dette:

London 22.03.2017

Antall døde: 6

Påstått terrorist: Khalid Masood

Oppgitt motiv: Jihad-revansje på grunn av vestlige lands militære handlinger i muslimske land i Midtøsten.

TERRORIST – ETTER ENDT ANGREP: En av terroristene i London skal her ligge skutt. Pussig nok med samme bukse som en politimann/krise-skuespiller tok på seg under dramaet.

Her vises det hvordan en politimann skifter til terroristbukse under terroren i London:
https://www.youtube.com/watch?v=sxPgD3L_no0

Stockholm 07.04.2017

Antall døde: 5

Påstått terrorist: Rakhmat Akilov

Oppgitt motiv: Sympatiserte med IS og ville muligens kjempe mot “imperialistiske finansielle hovedsteder”.

Manchester arena-bombing 22.05.2017

Antall døde: 23

Påstått terrorist: Salman Ramadan Abedi

Oppgitt motiv: Islamsk ekstremisme


Litt for lett gjenkjennelig? Den erfarne amerikanske terrorskuespilleren var på plass også under terroren i Manchester i 2017.

London 03.06.2017

Antall døde: 11

Påståtte terrorister: Khuram Shazad Butt, Rachid Redouane, Youssef Zaghba

Oppgitt motiv: Islamsk ekstremisme

Teheran 07.06.2017

Antall døde: 23

Påståtte terrorister: Islamic State of Iraq and the Levant, Abu-Jahad, Serias Sadeqi, Ghayom, Fereydoun, Ramin.

Mulige motiver: At IS ville ramme Iran, kanskje fordi landet har hatt rådgivere som har deltatt i kampen mot IS i Irak og Syria, eller at IS støttespiller Saudi Arabia ville ramme Iran indirekte.

TERROR TEHERAN: Etter en rekke terrorangrep i Europa, var turen kommet til Teheran i Iran 7. juni. En provokasjon for å få opp spenningen i Midtøsten med sikte på krig mot Iran?

Det er å merke seg at konklusjonene kommer i mediene FØR rettssaker har funnet sted, FØR en lang og grundig etterforskning har funnet sted og FØR resultatene av noen obduksjoner foreligger.

Blir vi lurt eller hva?

MI5 og MI6

Nettstedet Aangirfan har gått nøye igjennom bilder av en del utpekte gjerningsmenn og deres forbindelser til de britiske etterretningsorganisasjonene MI5 og MI6. Her pekes det også mot utpekte gjerningsmenn i Mumbai i India i 2008 og Anders Behring Breivik i Norge 22.7.2011. Bildene viser at flere av de utpekte har dobbeltgjengere, hvilket er en indikasjon på at mennene tilhører et større apparat i den private militære sektor.

SAMME MØNSTER – TO ANSIKTER – ANDERS BEHRING BREIVIK: Til v. Anders Behring Breivik som 19-åring (Oslo handelsgymnasium), fotografiet til h. er fra rettssaken tidligere i år. De to ansiktene sies å tilhøre samme mann, men er det sant? Byttet ut med en annen eller bare operert?

Korte fakta en kan bite seg merke i om en av angivelige gjerningsmenn i London 3. juni:

Khuram Butt var på radaren til politiet og MI5, men hadde “lav prioritet”, men i 2016 ble han filmet av Channel 4 i “The Jihadis Next Door” med ISIS-aktig flagg.

Fakta om Manchester Arena-gjeringsmann, 22-mai:

Salman Abedi kom fra Libya rett før Manchester-angrepet, naboene mente han kunne jobbe for den amerikanske etterretningstjenesten, den britiske etterretningstjenesten kjente til ham på forhånd.

Fakta om den utpekte gjerningsmannen i London 22. mars:

Khalis Masood alias Adrian Elms kan ha jobbet for MI5, og det er indisier som tyder på at han bare lot som om han var en muslim.

Tidlige fakta om Teheran-terrorister 7. juni:

Enkelte offisielle talsmenn i Iran har beskyldt Saudi-Arabia, USA og Israel for å være ha stått bak Teheran-terroren.

Ettersom det er blitt rimelig klart at IS/ISIL er finansiert og hjulpet av disse landene (Saudi-Arabia, USA og Israel), så er det på sett og vis plausibelt at dette er land som kan ha medvirket til årets terroraksjoner.

Uten tvil vil uavhengig etterforskning være høyst påkrevet i disse relativt ferske terrorangrepene.

Historien lærer oss

Historisk sett strekker det britiske imperium seg nær 500 år tilbake i tid. Terror har vært en del av det britiske imperiums fordekte maktutøvelse. Moderne britiske “terrororganer” som er blitt benyttet til planlegging og gjennomføring av terror i NATO-land er SAS og 14 Intelligence Company. En rekke bombeangrep som i sin tid ble utført av disse, fikk den nord-irske organisasjonen IRA skylden for. Et  annet etterretningspåfunn har vært bruk av “Pseudo-gangs” som Ulster Freedom Fighters – med tette bånd til britisk politi, britiske militære og britisk etterretning.

Falsk flagg-operasjoner er et historisk faktum. Wikipedia definerer FALSK FLAGG AKSJONER slik  (norsk tekst finnes ikke på dette derfor på svensk):

«Falsk flagg var ursprungligen en sjökrigsterm där en aktör seglade under en annan flagga än sin egen som en krigslist. I modern tappning beskriver termen specialoperationer som lagts upp så att det framstår som om de utförs av en viss aktör snarare än den som faktiskt planerade och utförde den.

Operationer som utförs i fredstid av civila organisationer, såväl som hemliga myndighetsoperationer, kan till viss del anses gå under falsk flagg om de syftar till att dölja den verkliga aktören.»

Med andre ord: Det framstår som om handlingen utføres av en viss aktør snarere enn de som faktisk har utført den.

To kjente hendelser gjengis angående dette er blant annet gjengitt på nettstedet whatreallyhappened.com:

‘’Israel innrømmer i 1954 at en israelsk terroristcelle i Egypt plantet bomber i ulike bygninger og la igjen beviser på at det var arabere som bak.”

‘’CIA innrømmer at de leide iranere på 1950-tallet til å opptre som kommunister og sprenge bomber i Iran for å få landet til å gå imot sin demokratisk valgte statsminister.”

Fabrikert

Selv ordinære medier er nå kommet på gli i retning av å bidra til å avdekke falsk flagg:

Aftenposten hadde en førsteside 21. september 2016 med overskriften: «FBIs hemmelige  terrorkontakter». Med teksten: «FBI har kontakt med to av tre som de senere pågriper og anklager for IS-bånd. Kritikere mener de fabrikerer terrorsaker.»

CNN har innsett og påpekt vrien med islamske terrorister som er koblet til høyrevridde terrorister. En CNN-reporter sa dette i forbindelse med terroren i Manchester: «I de siste måneder i Europa har det vært et antall av falske flagg-komplott hvor høyrevridde ekstremister har forsøkt å legge skylden for terrorisme på islamister. Vi har sett det i Tyskland…»

Da London-terroren 3. juni ble dekket brukte CNNs utsendte begrepet «Psy-Op» (Psychological Operation). En “psykologisk operasjon” er en planlagt operasjon for å påvirke publikums følelser og oppførselen til regjeringer og ulike grupper.

Det foreligger informasjon om at det benyttes skuespillere og falskt blod under mange moderne terroraksjoner. Dette betyr at alle som ser døde ut ikke trenger å være døde, og vitner – særlig “åstedsvitner”som blir gjengitt av media – er plukket ut på forhånd.

Det dreier seg altså om ET TERROR-SIRKUS som fraktes rundt fra land til land…!

Sminke og klesdrakt er viktig i forkant av terror-driller. (Bildet er fra det amerikanske FEMA som klargjør innhyrte kriseskuespillere til en LIVE TERROR DRILL)
Det emosjonelle sjokket som propageres ut av media umiddelbart etter terroraksjoner fører til at enkle kritiske spørsmål ikke blir stilt…
Fotografi fra regjeringskvartalet i Oslo 22. juli 2011.
Viser bildet kriseskuespillere – eller kanhende ansatte i Justisdepartementet som ble “lurt” til å delta i terrorøvelse akkurat denne dagen?
Forøvrig ble kvinnen til høyre med “enhjørning-pinnen” ut av panna bedt om å ta bussen, mens det stod ledige ambulanser få meter fra henne.

Mulige motiver bak  årets terroraksjoner er å forsøke å skape støtte for USA-NATO basert invasjon av Iran og Syria – pluss et ønske om mer overvåkning, noe en terrorisert befolkning lettere vil godta.

Begjæret om evig krig og enorm fortjeneste for det militær-industrielle kompleks er naturligvis også tilstede.

Det er svært mange som ser fram til videre og mer grundig og objektiv etterforskning av årets terrorhendelser så langt.
Om vi vil få det er naturligvis en helt annen sak…

 

KILDER:

CNNs sitater om falsk flagg:

http://www.breitbart.com/video/2017/05/23/cnn-terrorism-analyst-suggests-possibility-right-wing-false-flag-plot-manchester-bombing/

Sitater fra boken til tidl. Mossad-agent Victor Ostrovsky:

https://socioecohistory.wordpress.com/2014/07/21/ex-mossad-victor-ostrovsky-mossad-creates-and-controls-islamic-extremist-groups-and-uses-them-as-patsies-2/

Informasjon om CIA som kjøper mediene:

https://www.amazon.com/Journalists-Hire-How-Buys-News/dp/1944505474/ref=sr_1_1?s=books&ie=UTF8&qid=1497088623&sr=1-1&keywords=how+the+cia+buys+the+news

http://www.zerohedge.com/news/2016-03-28/top-german-journalist-admits-mainstream-media-completely-fake-we-all-lie-cia

https://gosint.wordpress.com/2017/05/06/journalists-for-hire-how-the-cia-buys-the-news/

Informasjon om terroren i Spania i august:

https://en.wikipedia.org/wiki/2017_Barcelona_attack

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/terrorangrepet-i-barcelona/sjaafoeren-i-barcelona-terroren-drept/a/24123040/

Ole Dammegård om terror i Barcelona og Charlottesville:

https://www.youtube.com/watch?v=euJ8UU4a9Zo

Veterans Today og falsk flagg-aksjon i Barcelona:

http://www.veteranstoday.com/2017/08/17/71717/

Operasjon Gladio:

https://no.wikipedia.org/wiki/Operasjon_Gladio

Informasjon angrepet London 22. mars 2017:

https://en.wikipedia.org/wiki/2017_Westminster_attack

Informasjon om terror Stockholm i april:

https://en.wikipedia.org/wiki/2017_Stockholm_attack

Informasjon om terror i Manchester i mai:

https://en.wikipedia.org/wiki/2017_Manchester_Arena_bombing

Informasjon om angrepet i London 3. juni:

https://en.wikipedia.org/wiki/June_2017_London_Bridge_attack

Om terrorangrepet i Teheran 7. juni:

https://en.wikipedia.org/wiki/2017_Tehran_attacks

Link nettstedet Aangirfan:

http://aanirfan.blogspot.no

Om MI6, MI5, terrorister og Manchester-angrepet:

http://www.oye.news/news/war/terrorism/manchester-bomber-british-intelligence-mi6-asset/

http://aanirfan.blogspot.no/2017/03/london-attack-false-flag.html

Det britiske imperiet og statlig terrorisme:

https://www.sott.net/article/245044-The-British-Empire-A-Lesson-In-State-Terrorism

Terrorhendelser Egypt og Iran:

http://www.whatreallyhappened.com/WRHARTICLES/42falseflags.php#axzz4i5HHiXMF

Ole Dammegård om terrorisme (juni 2017):

http://www.veteranstoday.com/2017/06/03/cnn-psy-op/
Landene som støtter IS og fortjeneste i krigen mot terror + prinsippet om evig krig:

https://en.wikipedia.org/wiki/Perpetual_war

https://www.henrymakow.com/2017/05/Terror-is-symptom%20.html

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

4 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Hans Gaarder
Forfatter
4 år siden

Siste: Ole Dammegaard har avdekket og advarer mot forestående FALSK FLAGG TERROR i Europa.

Kodenavn på TERROR”øvelsen” er Operation Sea Eagle

https://www.youtube.com/watch?v=5OyxyddevLE

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
5 år siden

Det har vært en terror-handling i Liege (Belgia). Av av landets mest kjente fotografer, Geert Vanden Wijngaert, som blant annet er på pressekonferanser til NATO og EU, samt fotograferer kjendiser, var utrolig nok tilstede og fikk knipset noen bilder. Hva er sjansen for at det skal inntreffe? Tilnærmet lik null.

Lars Sletten
Lars Sletten
Abonnent
6 år siden

Det er nok på tide gutta på skauen graver opp,isenkramet sitt,og finner frem Vikingånden.Dagens politikere har gjort landet omtil en syklubb for homopyser (Eskil p) verden er iferd med å miste all respekt for Norge,dobbeltmoralen blomstrer som aldri før i politikken,feks massedrapene ved bombing av Libya,med påfølgende røverier,for å åpne veien for velferdsmigranter til Europa og støtte menneskesmuglere med frakt.for så å la den Norske og Europiske befolkningen betale regningen via skatter og avgifter,Det går jo helt klart frem at Norske politikere destabiliserer eget land økonomi og kultur.og er iferd med å fjerne siste rest av demokrati her i Norge.Om vi hadde skrudd tiden tilbake til 1945,hadde Europiske politikere blitt hengt i hundretall.Landsvikende politikere åpnet alle porter for Nazistene i 1940.Og det ser desverre ut som noe av det samme,er iferd med å skje igjen,dog på en mer finurlig måte med å skape kaos ag anarki med muslimske velferdstiggere.

Lars Sletten
Lars Sletten
Abonnent
6 år siden

Det er helt uforståelig at foreldrene til alle barna som ble drept på utøya(hjernevaskingsøya) ikke tar grep.og at landets politikere ikke forlanger at hver stein snues etter et slikt massedrap.det kan jo være andre land innblandet,og om så er så er det jo en krigserklæring.uansett bør ny etterforskning øyeblikkelig settes igang.bare lydlogene fra utøya avslører fler en en skytter på øya.

« Forrige artikkel

Er helsen din påvirket av geopatisk stress?

Neste artikkel »

Hvem er egentlig Miljøpartiet De Grønne?

4
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x