/

Zeitgeist III: Moving Forward

3.5K visninger
1 minutt lesetid
17

Dokumentaren Zeitgeist (III): Moving Forward er nå lagt ut på Internett og kan sees direkte her.

Det store spørsmålet er om Joseph og hans Zeitgeist-filmer et produkt av grasrota, eller om de er et forsøk på snik-infiltrasjon for å fremme en NWO på en “snill” måte.

Hva mener du?

God fornøyelse!

Morten Kielland

Morten Kielland er utdannet ved Historisk-filosofisk fakultet ved Universitetet i Oslo og har formell forskerkompetanse. Han har vært særlig opptatt av vitenskapsfilosofi og erkjennelsesteori. For noen år siden oppdaget han at den offisielle versjonen av 11. september-dramaet innebar fysiske umuligheter og dermed måtte være et bevisst forsøk på manipulasjon. Det skulle for ham bli starten på en ny erkjennelse av hvordan menneskeheten er blitt undertrykket og manipulert over svært lang tid, ikke bare politisk og økonomisk, men også som åndsvesener. Morten Kielland ønsker å bidra til at denne epoken nå tar slutt. Han har ikke tro på at dette kan gjøres gjennom kamp, men derimot gjennom opplysning og forandring på individ-nivå.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

17 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden

Churchmouse Campanologist, Theosophy, New Age, the Venus Project and Zeitgeist films http://churchmousec.wordpress.com/2011/04/05/theosophy-new-age-the-venus-project-and-zeitgeist-films/

Quote:
..
This is really weird. As I’ve said before, I don’t know about all the trends in American society, but, inevitably, they seem to come to our sceptred isle sooner or later.

Take, for instance, the Zeitgeist films, which a UK blog, Revolution Harry, aptly discussed a few weeks ago in ‘New Age Communism: The “Zeitgeist” Agenda’. I had read it when it first appeared on March 6, 2011, but because it didn’t mean anything to me, I forgot about it
..

Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden

UNGRIP (Full Length Movie)

Ulven
Ulven
Abonnent
13 år siden

Holdt ut å se på Zeitgeist del III til ca. 1 time 45 min. Så ble det for dumt…

Det begynte å smake av klassisk PROBLEM, REACTION, SOLUTION.

Først var det en begredelig presentasjon av alle jordens begredeligheter (ingen overdrivelse og ting som bør sies – greit nok. Men det var ingen påpekninger av den lille onde eliten som disponerer halvparten av jordas ressurser inkl. NATOs onde armé som brer sine fangarmer utover stadig nye områder ved hjelp av utarmet uran-bombing og Ola Dunk på tokt).

Men da “THE SOLUTION” ble presentert i form av et GLOBAL RESOURCE MANAGEMENT SYSTEM (som skulle være datastyrt – fordi dette er mulig…) holdt jeg på å le. Det minnet om gammel-kommunistisk “kryssløpsanalyse” slik Norges kommi-sosialøkonom (og Nobelprisvinner) Ragnar Frisch doserte i de kommunistiske 1950-årene.

“Systemets løsning” skal gå ut på at “alle og enhver skal melde inn sine behov” (i form av DEMAND dvs. ETTERSPØRSEL), hvoretter enhver skal tildeles etter behov…

Her er et forslag til uttesting i praksis: Vatikanet nektes å ta betalt for leie av deres eiendommer, hvoretter alle som melder inn behov har rett til å flytte inn for en symbolsk leie på 1 euro pr. måned.

Så flott at Zeitgeist har fremmet THE SOLUTION. Nå er det bare å gjennomføre den (det er slett ikke nødvendig å innføre totalitært NWO-regime for å komme i gang…).

trackback
13 år siden

[…] browser não suporta iframes. In plus despre acest subiect poti citi aici: http://www.nyhetsspeilet.no/2011/02/zeitgeist-iii-er-ute/ Tags: sistem bazat pe resurse, sistemul economic, solutie criza, zeitgeist in romana, Zeitgeist […]

nicodemus
nicodemus
Abonnent
13 år siden

her er så en under-link…..med nu over 8800 kommentarer…!
håper en eller annen innenfra dette media ..ville lage en artikel om dette brennbare us….economi…..!!! jeg annser disse link jeg har leveret hit..!! for vigtige..!!! .ellers håper jeg på sikt at finland…sverige og danmark….går yt av eu….!! og vi sammen får til et felles norden..!! kanske indenfor 20 år..!! dette er håpet mitt..!!!
http://translate.googleusercontent.com/translate_c?hl=da&sl=en&u=http://news.yahoo.com/s/ap/20110131/ap_on_bi_ge/us_us_egypt_58&prev=/search%3Fq%3Dsilver%2Bprice%2Blive%26hl%3Dda%26biw%3D839%26bih%3D410%26prmd%3Divns&rurl=translate.google.dk&usg=ALkJrhhyS_OIcmV6oglQrgkEUt26arRcZg

nicodemus
nicodemus
Abonnent
13 år siden

her er den samme link …bare oversat til dansk..!! jeg liker denne link….!
lesestof for flere dager..!!! heldigvis er omkring 20% av amerikanerne våknet op..!! her i scandinavien…..vel bare 5-7 %…..hmme der er faktisk til en av linkene på denne link….over 7000 kommentarer….!!! Jeg elsker at lese hva der rører sig i den almindelige us..borger..!!! og det ser ik bra yt..!!!
men men first we take tunesien… then egypt…and sow us….!!
freedom call…….

http://translate.googleusercontent.com/translate_c?hl=da&sl=en&u=http://www.shtfplan.com/emergency-preparedness/what-is-money-when-the-system-collapses_12292009&prev=/search%3Fq%3Dsilver%2Bprice%2Blive%26hl%3Dda%26biw%3D839%26bih%3D410%26prmd%3Divns&rurl=translate.google.dk&usg=ALkJrhjmX2hQdcrU31-spkmuQvRngPzsWQ

nicodemus
nicodemus
Abonnent
13 år siden

her er en bra link til us….heldigvis er mange amerikaner våknet op..!!!
tror også lyset er sikker vinner i siste ende…Næsten like som rex rodney..og alm svarten….!!! livet er gambling..!!!!

http://www.shtfplan.com/emergency-preparedness/10-things-we-can-learn-from-egypt-about-preparing-for-economic-and-societal-collapse_01312011/print/

Håkon Wille
Skribent
13 år siden

Svar til arifkarim. (av en eller annen grunn får jeg ikke fortsette den kommentarlinjen)
-selvfølgelig må en ny verden bygges på folkets vilje, ellers sier det jo seg selv hvor det går. :D Men jeg (i min virkelighetstunnell) sliter med å se at Jacque prøver å fastlåse hvordan verden skal være. Jeg ser dermed at han har en tanke på hvordan verden burde være sett utifra hans realitetstunnell. Det jeg derimot ikke kan se bort ifra er at Jacque også kan være en useful idiot iform av at hans framtidsvisjon kan/blir manipuleres av Eliten. Og i så måte kan man jo se på alt som NWO infiltrert da det de gjør er å manipulere alt de kan for å få fram agendaen sin. :)

Det finnes de av oss som elsker å sanke informasjon for å kontinuerlig danne seg et nyere og mer utvidet realitetsbilde. Det finnes også de som fokuserer veldig på et lite område uten å klare å se hva som eksisterer utenfor og har derfor et mere snevert realitetsbilde, og også et snevrere syn på hva som er problem/løsning. I den sistnevnte gruppen er jeg forholdsvis overbevist over at flertallet er akademikere. Akademikere har tross alt en spesialisert utdanning. Og er man spesialisert er det ofte vanskelig å se på det man ikke er spesialist på siden man ikke er opplært til å forstå det. Jeg har intrykk av at de fleste av videoene der ute er laget av denne type folk.
Jo trangere realitetstunellen er jo mer utsatt er man for manipulasjon, men det betyr ikke nødvendigvis at personen jobber villig/vitende for Eliten.
Så derfor, er det eneste en kan gjøre å se på ting å danne sine syn utifra en kritisk gjennomgang av infoen. Som skaperen av Kymatica sa: “There is no such thing as good or bad information. It is what you make of it. Use everything to form your bible” (eller noe i den dur ihvertfall)
Jeg prøver selvføgelig ikke å si at folk her ikke tenker slik, og heller ikke å si at er du akademiker så er du trangsynt, det ville vært ekstremt trangsynt av meg. :D
De aller fleste her virker på meg som oppegående og kritiske. Men føler likevel at dette havner litt bak lyset noen ganger. Verden er heldigvis (og kanskje desverre noen ganger) ikke svart/hvit.
I bunn å grunn, så tror jeg vi er ganske så enig arifkarim. Og det kan jo tenkes at vi alle er helt på trynet. :D

RawKuz
RawKuz
Abonnent
13 år siden

Absolutt verdt å få med seg filmene fra Zeitgeist, selv om de er NWO infiltrert, kan det være en oppvekker på hva de har planlagt og hva vi har i vente.

trackback
13 år siden

[…] Skrevet av Arvid den 02.02.2011 Er den et “grasrotprodukt” eller er den laget av eliten? Synspunkter finnes her: http://www.nyhetsspeilet.no/2011/02/zeitgeist-iii-er-ute/ […]

M.JOHAN
M.JOHAN
Abonnent
13 år siden

Dette er så absolutt en snik-infiltrasjon for å fremme en NWO på en “snill” måte.
De sier ca halveis i filmen at det er ikke eliten eller dagens sytemer som er roten til det onde men pengesystemet.Hallo hallo, hvem er det som kontrolerer det da.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  M.JOHAN
13 år siden

For meg, virker det som hele zeitgeist bevegelsen er elitens plan B. Hvis den nåværende globale planen basert på det monetære systemet kollapser etter masse-avsløringer, ja da vil massene “automatisk” gå over til den andre “globale” planen: The Venus Project. :) Der elitens interesserer gjenspeiles uansett hva. Husk at denne planen *krever* at hele verdens samlede ressurser må erklæres som eiendom av hele verdens befolkning (kapitalsosialisme) samt dems fordeling er basert på resultater fra en dataprogram, programmert av igjen: mennesker :D
Jacque Fresco (hjernen bak Venus Project) sier det klart: Det enkeltes meninger (menneskelige verdier rundt hvordan samfunnet burde styres) spiller ingen rolle lenger. Mennesket er mye svakere enn maskin, og dermed skal fremtidige avgjørelser foretas av superdatamaskiner. Elegant idé i utgangspunktet, men hvem er da “ansvarlig” hvis noen eller alle av avgjørelsene ender opp i kaos?

Håkon Wille
Skribent
Svar til  arifkarim
13 år siden

Hei alle sammen, følte at det var på tide å engasjere meg her på forumet etter å ha vært habil leser i noen år nå. :)

Kan fint se argumentene for at Zeitgeist og Venus Project kan være Elitens plan B…. men jeg føler at Venus Project bygger i all hovedsak på at mennesket blir bevisst. Arbeidet de gjør handler jo om å skape bevissthet rundt sløseriet vi driver med i dag under navnet profitt og å finne en måte å gå fremover på. Og bevisste mennesker burde jo alle her vite at det er vanskelig å lure, eller er det fortsatt folk her som føler seg lettlurt? :)
Det at han har et vitenskapisk syn på ting betyr ikke automatisk at han er en del av NWO kabalen. Han påstår jo ikke at det er EN løsning, dette er bare den beste løsningen han har klart å komme med gjennom bruk av de
Klikk her for å avbryte svar. verktøyene han har, som er basert på vitenskap. Vi kan jo legge til det spirituelle selv.
For meg kan det virke som det finnes 3 hovedtyper av personligheter (dette blir selvfølgelig en ekstrem oversimplifisering): De naive sovende, de spirituelt våkne og de vitenskapelig våkne.
De vitenskapelig våkne har jeg intrykk av at bruker de verktøyene de har fått lært/indoktrinert gjennom livet til å forklare hva som skjer i verden. Da er det ganske naturlig i mine øyne at de tar for seg systemene og hva som kan være galt med dem. Og da kommer man gjerne fram til synspunktene til Jacque og Josef. Det positive med dette er at det er mye enklere for den naive sovende å våkne til disse budskapene da de bruker et “språk” de forstår. Hopper man direkte på det spirituelle får man gjerne glasserte ansiktsutrykk tilbake. Det tar ofte litt lengre tid å vekke det spirituelle i dagens atheist samfunn. Så i så måte velger jeg å se på både Zeitgeist og The Venus Project som noe positivt, og at bevisthetsoppvåkningsprosessen tar seg av de mulige negative aspektene med synspunktene til Venus Project og Zeitgeist.
Før eller siden mp vi jo bygge en ny verden, og når den tid kommer er ihvertfall jeg glad for at vi har arbeidet til Jacque og ta med oss. Det er opp til oss hvordan vi vil bruke hans arbeid, for når bevisthetsrevolutionen virkelig er over oss er det ikke noe håp for eliten uansett.

Håkon Wille
Skribent
Svar til  Håkon Wille
13 år siden

Må legge til noen synspunkter rundt pengesystemet her….
Uten dagens pengesystem hadde det i mine øyne vært svært vanskelig å manipulere oss på samme måte.
Vi må samtidig ikke glemme at vi lever i en såkalt fri vilje verden. Eliten, altså de få som virkelig sitter på toppen har mest sannsynlig ikke blod på hendene sine. Alt blodet ligger tross alt på de millioner av nyttige idioter som finns der ute, fra politikere, militære, leger osv helt ned til oss som sitter her og er nyttige idiotiske konsumenter. Det er VÅR feil at de har all makten. VI har gitt den til dem. At de er patetiske mennesker som ikke klarer å motstå fristelsen er kanskje ikke deres feil?
Grådigheten føler jeg er et produkt av nettopp pengesystemet. (Sammen med selvfølgelig utdanning og all annen form for indoktrinering vi har, som igjen virker på meg som et produkt av pengesystemet) Hva skal de friste oss med om vi som befolkning bestemmer oss for å ikke bruke pengene deres? Uten penger er det ingen motivasjon til å være en nyttig idiot… eller? Kan jo tenkes at de har en annen plan for hvordan de vil manipulere oss om pengene forsvinner, men hvis det er tilfellet synes jeg det er litt rart at de slåss nebb og klør for å holde gjeldende paradigme i livet..

Dette er skrevet i en virkelighetstunell som ikke har tatt aliens eller ande dimensjoner med i betraktning. Tar vi dem med i ligningen Så må kanskje uskyldiggjøringen av eliten ses grundigere på. :D

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  Håkon Wille
13 år siden

Du har nok rett i at det er vanskelig å argumentere imot argumentene til Fresco. Men en ny verden skal helst bygges på folkets samlede frie vilje, og ikke av en visjonist som “mener” sånn burde det være, slik som Karl Marx eller andre kjente visjonistene i historien forestilte seg. Problemet er at en mann kan aldri forestille seg helt hvordan fremtiden skal se ut, og dermed må visjonen om en bedre fremtid gjenspeile folkets vilje.
Som kjent er dagens demokratiske skuespillet en narr av hjernevasket befolkning, programmert til å adlyde og videreføre den etablerte samfunnsmodellen. Hvor lenge dette varer, kommer an på tåleevnen til disse undertrykkede menneskene, med mindre det etablerte klarer å dytte skylden for all den elendigheten til sine egne borgere (slaver) :)

arifkarim
arifkarim
Abonnent
13 år siden

Takk! Har allerede sett dette på Youtube. Spesielt var jeg interessert i den andre og tredje delen, selv om den sistnevnte kan deklareres som en “snill” NWO :)
Dokumentarfilmen er lang (161 min) så se den i god tid. Spol gjerne frem og tilbake + søk etter artikler som dokumentarskaperne bruker som kilder. Hvis du liker den, stem her:
http://www.imdb.com/title/tt1781069/
Oppsummering:
http://en.wikipedia.org/wiki/Zeitgeist:_Moving_Forward

« Forrige artikkel

Barnevernet, og en hyllest til en rettskaffen politiker

Neste artikkel »

2012: Masseødeleggelse eller masseskapelse?

17
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x