Erna Solberg går på globaliseringsskole hos den tyske kansleren Angela Merkel.

Forbereder seg til krig mot arbeiderklassen

2.2K visninger
1 minutt lesetid
10

Milliardærene ser for seg en periode med omfattende klassekamp og nasjonal motstand mot imperialismen.

Av Harald Øystein Reppesgaard.

Mange av verdens absolutt rikeste mennesker og politikere i sentrale maktposisjoner skal møtes på World Economic Forum i Davos i Sveits 20.-23. januar 2016. Sentralt står det som kalles den fjerde industrielle revolusjonen. På agendaen skriver WEF:

Den fjerde industrielle revolusjonen vil forandre hele produksjonssystemer, distribusjon og forbruk.

Det er grunn til å være på vakt når det gjelder:

  • Digital oppsplitting av mediene (disintermediation)
  • Avansert bruk av roboter
  • Delingsøkonomiens virkning på produksjonsvekst, jobbskapning og kjøpekraft

Det er klart at “the millenial generation” vil oppleve større teknologiske forandringer det neste tiåret enn de siste 50 årene, og at dette vil påvirke hele det globale samfunnet.

Vitenskapelige og teknologiske gjennombrudd – fra kunstig intelligens til presisjonsmedisin – vil forandre vår menneskelige identitet.

Statsminister Erna Solberg (Høyre) deltar alle dagene i World Economic Forum i år for å legge planer med milliardærene for å fremskynde fattigdom og annen elendighet hos deg og meg i Norge og globalt.
Statsminister Erna Solberg (Høyre) deltar alle dagene i World Economic Forum i år for å legge planer med milliardærene for å fremskynde fattigdom og annen elendighet hos deg og meg i Norge og globalt.

Det er grunn til å merke seg det når WEF skriver om “global governance”, for her ønsker de 0,01%-erne å ta den globale styringa over situasjonen, både i form av føringer, men også i form av lover, systemer og handelsavtaler.

Offentlig – privat samarbeid i internasjonale organisasjoner, det er som når Bill Gates, Clinton Foundation og Soros Foundation tar over føringa i FN – organisasjoner og legger sine milliardæragendaer til grunn.

Det blir ikke bedre når vi kommer til global sikkerhet:

To convene Public and private sector leaders together with defence and intelligence experts in preparation for a rapidly changing Security landscape.

Her vil milliardærklubben samle politikere, kapitalister, militære og sikkerhetseksperter for å forberede det de med et skjønnmalende uttrykk kaller “a rapidly changing Security landscape”. Eller militarisering og utvikling av politistaten, som man også kan si.

Milliardærene ser tydeligvis for seg en periode med omfattende klassekamp og nasjonal motstand mot imperialismen. Disse kampene har de tenkt å vinne og de trimmer allerede sine lojale politikere. Men de vil jo gjerne at massene skal ha noe å holde på med også, noe som ikke truer systemet, derfor er det ikke tilfeldig at såkalte LGBT – rettigheter (lesbian, gay, bisexual, transgender) har fått mange punkter på deres offentlige dagsorden.

Massene skal tydeligvis få lov til å holde på med identitetskamp mens milliardærene tar kontroll over den fjerde industrielle revolusjonen; friheten.

Maarit M. Hanssen

er utdannet spesialsykepleier i barnesykepleie og eldreomsorg og medlem i Norsk Sykepleierforbund. I 1995 ble jeg klar over at verden egentlig ble styrt av en hemmelig maktelite. I 2008 gav jeg ut en bok, som heter " Tors hammer. Geofysiske våpen, en realitet eller science - fiction. HAARP i Norge ". Er mor til to voksne døttre og gift med en datakonsulent.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

10 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
JANE VON RATHSACH
Abonnent
8 år siden

Davos er ikke beslutningsdygtige, men som en kæmpe magnet af lobbyister går de tæt på de nationale politikere, som udemokratisk lader sig indfange og fortrylle af robotternes hjerner. EU er opbygget i sølet af Nazi penge og intellektuelt formuleret af aristokraten Kalergi, som videreføres i The Kalergi Foundation.

Delors Juncker og Merkel har fået deres Pris derfra. Merkels åbne grænser efteråret 2015 har gearet den globale verdensorden uden at spørge skatteborgerne. EU simulerer at kunne løse problemerne. Sandheden er at EU skaber problemerne ved ukritisk at åbne grænserne for Afrika og Mellemøsten. Uhørt førergreb på de selvstændige Nationalstater. Hyklerisk at EU nu i disse dage anklager og mobber Danmark for forholdsregler til begrænsning, som Tyske delstater og andre europæiske lande også gør. De store lande tryner de mindre lande.

Genocide eller folkemord på den europæiske befolkning – DEN HVIDE BEFOLKNING – er af UN defineret som dækkende, når moderbefolkningen fortyndes med masseindvandring af en fremmed muslimsk kultur.
At Islamisering af Europa med moskeer, parallelsamfund, klude og sharia foregår er et mord på kristenheden.

Hans Gaarder
Forfatter
8 år siden

Davos-møtet er en Illuminati-samling som er smørsida av Bilderberg, også kjent som silkehansken (Davos-møtet) som skjuler jernhånden (Bilderberg). Det er Illuminati som har regien fra et sted langt bak i kulissene og mange deltagere er på en slags “audition” som potensielle nyttige idioter for Illuminati-New World Order. Legg f.eks. merke til at toppsjefer fra Norges statlige energisektor deltar (Statkraft, Statoil). En langsiktig målsetting for Illuminati-New World Order er overførsel av nasjonalt eide energiressurser til en liten bande av styrtrike private kapitalister. At Bilderbergerne Erna Solberg og Siv Jensen har signalisert noe så uhørt unasjonalt som å foreta endringer i hjemfallsretten knyttet til norsk vannkraft må ses på som et forsøk på å være løperjenter for globalistene. Det finnes gode norske ord som beskriver slike handlinger.

Blant årets norske Davos-deltagere finner vi disse som tidligere har deltatt på de topphemmelige maktmisbruksmøtene Bilderberg:
Christian Rynning-Tønnesen (Statkraft), Jens Ulltveit-Moe (Umoe), Svein R. Brandtzæg (Hydro), Espen Barth Eide. kronprins Haakon, statsminister Erna Solberg og Jens Stoltenberg.

Mike Cechanowicz
Forfatter
8 år siden

Jeg har bare positivt å si om forfatterens evne til å ha en god oversikt på dette detaljenivået av en sosialanalyse – om hva som skjer og hvorfor. Uten å legge for mye i det… tenk at det MÅ eksistere også enda høyere nivåer av forståelse om oss selv og samfunnets utvikling på godt og vondt. Jeg minnes noe jeg opplevd i 1994 under en dyp hypnotisk transe å bli fortalt at, “Vi må oppleve hvordan det IKKE må være for å oppleve hvordan det MÅ bli istedenfor.” Det er viktig å ha denne oversikten for å tilegne seg visdom over tid. Universet er syklisk i mange oktaver av energi, nivåer av utvikling alltid gjennom å skape og skape om.

I så måte opplever vi sykluser av vennskap, kjærlighetsforhold, arbeidsforhold, og forhold til oss selv som vi skaper og skaper om og om igjen. Og hvert av våre utallige livserfaringer over tid er også en syklus av å skape og skape om – liv for liv det du trenger å mestre for å utvikle deg videre… Vi lever nå i en tid med en enorm mengde av sykluser som er sammenfallende. Denne overgangsperioden presenterer oss alle med noen primære spørsmål som har noe med forutsigbarhet å gjøre.

Forutsigbarhet kalles også “polarisering” i vitenskap – spinner med eller mot uret…. opp mot upolariserte enheter som “drives med strømmen”. Denne polariseringen har noe med valget mellom å leve i kampen for å overleve modellen…. eller leve for hverandre for kollektiv vitalitet modellen…. Den siste forutsetter noe som heter empati. Ikke lokal empati som vi har i et konkurranse samfunn med en form for empati som gjør at du evner å ta deg psykisk inn i andres ståsted og kjenne på hvordan du ville ha det der. Det gir en følelse av forbindelse kontra fragmentering slik vi har i dag.

Alle disse detaljene i samfunnets endring er en form for sterke kontraster slik at det er tydlig for oss alle hvordan vi ikke må ha det inn i fremtiden. I så måte er de som driver den såkalte “negative” siden er jo mestre i læring gjennom smerte. Alle konkurransesamfunn er læring gjennom smerte og den smerten har de fleste kjent så pass mye på at vi velger å oppgi konkurransetrangen….

Tross alt…. vi er biologisk skapt for et konkurransefritt miljø. Også sinnet er skapt for et konkurransefritt miljø som et POTENSIALE dersom den er harmonisert og det rasjonelle sinnet tar sitt ansvar bevisst for å bruke viljekraft for å rydde opp i rotet etter så mange år med “mismanagement” og uforstand. Den samme oppgaven har det vi i dag kaller regjeringen…. som må slutte å herske og begynne å tjene.

Når det rasjonelle sinnet tjener det emosjonelle sinnet….. som har tross alt de fleste ressurssene og den eneste som har kontakt med Høyere Bevissthet….. med stor glede fordi også dens liv blir MYE bedre som følge av innsatsen og opprydding i dårlig vaner….så ser du mer hvordan det henger sammen. Saken er enkel…. Vil du ha langsiktig vitalitet må du si adjø til ALL konkurranse. Det vil si tjen andre istedenfor å tjene penger. Så lenge penger er en begrenset gode vil folk konkurrere og krige over penger og makt. En dag vil vi se tilbake og undres over hvordan vi kunne være så stupide.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Mike Cechanowicz
8 år siden

Mette Fossum Beyer (Rema 1000) og Ole R. Reitan (Rema 1000) :)

Det burde jo forklare hvorfor Rema 1000 nærmest går over lik for å gjøre samfunnet om til en fabrikk med å fjerne den eneste helligdagen i uken, søndagen og gjøre den om til en vanlig hverdag, mao kjempe for å innføre NWO satanisme.

Mange har nok sett på dette utspillet som uforklarlig siden kundene er sterk motstander av forslaget og for at det vil koste butikkene milliarder i økte kostnader med å ansette ca 20 000 nye arbeidere pluss andre driftsutgifter.

Allan Broch
Allan Broch
Abonnent
8 år siden

Jeg ser og læser at Bill Gates & Melinda Gates Foundation og “andre organisasjoner” ?!
Hvor står der Soros og Clinton ?

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Allan Broch
8 år siden

Du vil finne svarene du søker i dagens artikkel fra Steigan om reptil-møtet i Davos samt store mengder kilder Allan. :)

De politiske linjene som ble lagt fram i Davos vil dukke opp igjen i FN, i EU, og i norske regjeringsproposisjoner. De vil bli bearbeidet videre i tenketankene og dukke opp i kronikker og kampanjer og i redaktørenes lederartikler. Noen av de viktigste forskningsinstitusjonene og universitetene i verden var der, så dette vil havne i forskningsprogrammer og undervisningsopplegg.

http://steigan.no/2016/01/24/monopolkapitalens-verdenskongress/

Dessuten har globalistene begynt å ta en mer direkte kontroll over FN-komiteer, pluss at de har sine stiftelser, som Open Society til Soros og Bill & Melinda Gates Foundation. Men et sted må analysen begynne, og da er det lettest å begynne der det er flest av dem samlet og der de legger mest materiale til skue for offentligheten.
Jeg har gjort en del med å kartlegge disse maktstrukturene:

http://steigan.no/2014/04/22/trilateralkommisjonen-ved-en-av-dem/
http://steigan.no/2014/12/03/sammensvergelse-eller-klassepolitikk/
http://steigan.no/2014/06/03/bilderberggruppen-varldseliten-traffas-och-haller-tyst/ (Anders Romelsjö)
http://steigan.no/2013/12/08/de-kule-de-smarte-og-den-virkelige-makta/
http://steigan.no/2013/01/24/den-store-sammensvergelsen/

Allan Broch
Allan Broch
Abonnent
8 år siden

Det skrives :Offentlig –når Bill Gates, Clinton Foundation og Soros Foundation tar over føringa i FN – organisasjoner og legger sine milliardæragendaer til grunn.
Hvor er kilden til den info ?

« Forrige artikkel

Terrorindustrien: Et skremmende innblikk i et kontroll­samfunn

Neste artikkel »

Ekspert: TETRA nødnett er helseskadelig

10
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x