Pressekonferanse Fire-Fauci-Act US Congress, Greene om biologisk våpen (24:26): https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=3001887780058319&id=2077745179139255

Det er ikke virus, det er et biologisk våpen

2.2K visninger
3 minutter lesetid
13

Spark Anthony Fauci fra jobben

Et nytt lovforslag presentert av en komité av US Congress, the Fire-Fauci-Act. Selv om prosessen kommer igang med å få Fauci sparket fra jobben som leder av NIAID-instituttet, som han har hatt siden 1984, kan mye skje: Folkene som trekker i trådene i pandemi-saken er slue som slanger, du kan stole mere på hyener enn på dem. Tro bare ikke at de gir seg. De leter etter utveier, de kommer til å lete i alle sprekker og kroker etter utveier.

Candace Owens, Fauci må i fengsel, han har ruinert millioner av menneskers liv, dette har vært århundredets forbrytelse…se Sky News, 0:12, her

Men de ofrer uten å nøle også en mektig mann som Anthony Fauci, men håper samtidig at de selv skal komme helskinnet fra det. Husk: De har farlige kort på hånden. De nøler ikke med å drepe mange. Deres biologiske våpen har med sikkerhet mange utgaver og varianter. Vi bør være forberedt, de nøler heller aldri i ubevoktede øyeblikk å stikke ned folk bakfra.

Anthony Fauci, fra Sky News, Australia, 1:55, her.

Mange har måttet gi sine liv for dette. Mange har måtte oppgi sine jobber, sine forretninger, sine liv slik det var før pandemien, det er meget alvorlig: Mange har måttet dø fordi de trodde vaksinene var sikre og trygge. Kanskje ville de helst ha hatt et alvorlig krigsutbrudd, en atombombesprengning eller en ny Svartedauden; bare for å ta oppmerksomheten bort fra at Anthony Fauci skal kunne rive ned hele sakskomplekset. Ikke glem at Gro Harlem Brundtland er Faucis sjef i WHOs planleggingskomité (GPMB) for Pandemien. Hva gjør hun med GAVI og CEPI nå? Hva gjør hennes håndtlanger Statsminister Erna Solberg når hele det store løgnapparat er iferd med å falle sammen? For de kan bare gjennomføre sine planer hvis folk lar seg narre, de kan bare gjøre dette hvis folk ikke skjønner at det hele er et bedraget.

Marjorie Taylor Greene har gjort seg upopulær blant demokratene som initiativstager til Fire-Fauci-Act, hun ble valgt til US-Congress som republikaner, foto hentet, her.

Hvem er Anthony Fauci: Født i 1940 (fyller 81 den 24. desember 2021), besteforeldrene var fra Italia, han er utdannet lege, immunolog og har vært direktør for NIAID siden 1984. Han har gjennom årene opparbeidet seg en solid maktposisjon og har med sikkerhet omfattende støtte i det amerikanske statsapparat. Han har hatt sine hender inne i utviklingen av det livsfarlige medikament AZT (artikkel, AZT-skandalen, her) mot AIDS-sykdommen og har også egne patenter for legemidler han tjener penger på, gjerne medikamenter som blir finansiert ved bistandmidler til utviklingsland.

Fra Pressekonferansen: Fauci er en ikke-valgt byråkrat, blir av flere Congress-medlemmer karakterisert som en hykler, har løyet gjennomgående i flere måneder, sier noen, også under ed, ble det poengtert. Blandt hans medskyldige i fremdriften av pandemien var også WHO og Big-Tech (Youtube, Facebook, Twitter som alle har spilt en betydelig rolle i sensurere bort og undertrykke informasjon). Etter at angrepene mot ham har han drevet skade-kontroll; og hevdet at angrep på ham var et angrep på vitenskapen. Men hans tiltak var uvitenskapelige tiltak, de vinglet fra det ene hjørnet til det andre, det eneste som var fellesnevner i hans handlinger var at han ikke kunne bestemme seg for verken det ene eller det andre.

Et biologisk våpen

Fra David Martin og Judy Mikovits konferanse, om biologisk våpen, se video, 07:24, her eller 07:24 Rumble, her.

Rep. Marjorie Taylor Greene fra pressekonferansen (se 24:26, her): “Og her er spørsmålet som må stilles. Hvorfor skulle det noen gang oppstå et virus, tatt ut av naturen som vanligvis deles og overføres mellom flaggermus og andre skapninger, og deretter utnyttes og endres til en slags virus, som kan spres blant mennesker? Det finnes et eneste ord for dette: Det kalles bio-våpen.”

David Martin med Judy Mikovits, mai 2021 (07:45): “Sars-Coronavirus er helt og holdent utviklet av mennesker. Sars- Coronavirus er en menneske-manipulert forbindelse, det er ikke et virus, det er et biovåpen…Dette er et biovåpen konstruert for å ta livet av oss, konstruert for å drepe et stort antall mennesker.”

“Sars- Coronavirus are entirely man interfered. Sars- Coronavirus is a man manipulated compound, it is a bioweapon, it is not a virus … This is a bioweapon designet to kill us, designet to kill massive numbers of the population.”


Naturalnews, Mike Adams, skriver den 7. juni 2021: Bedraget har implodert. Covid-19 ble konstruert i et laboratorium, og de desperate forsøkene på å skjule sin sanne opprinnelse kollapser raskt. I løpet av helgen innhenter til og med Wall Street Journal nå det Natural News rapporterte for et år siden, og innrømmet at Covid-19 kom fra et laboratorium. Artikkelen har tittelen “The Science Suggests a Wuhan Lab Leak” og bærer underoverskriften, “The Covid-19 patogen has a genetical footprint that never has been observered in a natural coronavirus.” (se Natural News, her)

Et biologisk våpen? Hvem har ansvaret? Anthony Fauci? Må Gro Harlem Brundtland også stå til ansvar? Hun har med sikkerhet kjent til dette fra begynnelsen av. Hva med Bjørn Guldvog, Bent Høie og Dr. Steinar Madsen i Legemiddelverket? Har de påført den norske befolkning omfattende skader, lemlestelser og død med et biologisk våpen? Hva med Bill Gates, Tedros Adhanom og WHO? Får vi nå falske flagg-aksjoner som skal ta bort oppmerksomheten fra de medsammensvorne?

Sven-Inge Johansen

Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.

5 1 stemme
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

13 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Terje Engen
Terje Engen
Anonym
2 år siden

Gode nyheter fra Norge
https://thepulse.one/2022/01/21/norwegian-government-refuses-to-recommend-covid-vaccines-for-children/
Ikke lett å være politiker med press fra den NAZI-banden.

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  Terje Engen
2 år siden

SCHOOL TELLS 10 YEAR OLD GIRL TO DISCUSS HER FATHERS ERECTION AND EJACULATION WITH HIM

https://brandnewtube.com/v/BhPisL

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

WTF?!

Terje Engen
Terje Engen
Anonym
2 år siden

Første runde med plandemi utbetalinger i USA: PER «COVID-TILFELLE» $ 30 milliarder til sykehusene per pasient i:

Alabama: $158 000
Alaska: $306 000
Arizona: $23 000
Arkansas: $285 000
California: $145 000
Colorado: $58 000
Connecticut: $38 000
Delaware: $127 000
DC: $56 000
Florida: $132 000
Georgia: $73 000
Hawaii: $301 000
Full liste her:
https://www.beckershospitalreview.com/finance/state-by-state-breakdown-of-federal-aid-per-covid-19-case.html

Og folk med tre pistolkuler i brystet fikk covid på dødsattesten. Falsk PCR test la til rette for denne svindelen. Men de ville at dollaren skulle kollapse. Nå sier Putin at dollaren er verdt like mye som godteripapir. Men det er slik NAZI gjør, det har verden sett før. Det er bare å øse ut til ulovlige innvandrere og plandemi. Da kan de som har solgt sin sjel for dette sitte og slikke godteripapir fremover. Hold forsyningen av energi og mat. Få prisene i været.

e
e
Anonym
2 år siden

Dagens godbiter:

Oh yes DR. Phil. Good one!

LOL. Troll I Ålesund?

“He is no normal man”

e
e
Anonym
2 år siden

https://www.abcnyheter.no/nyheter/verden/2022/04/02/195836856/mk-ultra-cias-hemmelige-jakt-pa-tankekontroll

Man klager på Russlands behandling av mennesker som kjemper for menneskerettigheter. Og det som skjer nå (Hvem f vet hva som er sant av det som spres) Men hva gjør Norge? Hva gjør USA? Uetisk Nazi forskning på line landsmenn mot deres viten og vilje. Det er også mye verre ting som foregår enn hva som fremkommer av denne artikkelen.

Frimurer-satanistene (Militæret og CIA) bruker eksempelvis falske diagnoser (“Vrangforestillinger”, “Psykose”, osv) for å holde forsøkskaninene innesperret. Og trusler.De har teknologi som ikke alle kjenner til, som de bruker flittig ved behov, nå er noe av denne teknologien blitt kjent i senter tid og fremstår som “uferdig”. Nope. Den var perfekt for 15 + år siden.
Så kan man spørre seg, er det myndighetene som finansierer og godkjenner disse prosjektene? Eller er det litt begge deler?
Såkalte svarte prosjekter kjenner nok ikke alle til, og jeg betviler at det er godkjent av alle politikere, og at hele militæret er psykopater. Dessverre ser det likevel ut til å være en stor del av de. Som en edderkopp med nett og tråder fra øverst til nederst.
(Jeg vill tatt en nærmere titt på hvem som står bak, de er like skyldige som kjeltringene som utfører torturen, slik jeg har oppfattet det er det deler av “frimureriet” som er med på å finansiere slikt. og ja, jeg kan si mer her … )
De har metoder, etter behov, som vil få deg til å fremstå som gal overfor familie, venner, kollega osv, dersom du er en TI. Jeg vet om noen av disse metodene og litt om noe av teknologien som brukes.

Det som ofte har kommet opp i savnet-saker jeg har sett på, via mitt “klarsyn”, det jeg har blitt vist gjennom bønnesvar, er symboler som jeg siden har funnet ut et tilknyttet “frimurerne”. (Og særlig to bestemte yrkesgrupper) Undergrunns-tunellene er tilknyttet deler av frimureriet og militæret. Og de har igjen er tilknytning til/er en del av human trafficking mafia. Som “vi alle” vet hvem er.

Sjekk link til frimureri til ALLE forsvunnede mennesker, nærmeste familie og venner osv. Sjekk link til militæret. Sjekk link til Nazi nav og helse avdelinger. Det ser ut til at en del av ofrene “spores ” via veldedighets program, via helse-records, og pga familie/bakgrunn. Ikke tilfeldig at en del av de som forsvinner har foreldre som er litt på skråplanet. De passer ofte på at noen andre får skylden for det de gjør. Det er såre enkelt å plante bevis for de som rotter seg sammen i rette stillinger og har litt teknologi og denslags.

Videre kan det se ut (Via det jeg har sett om jeg har forstått det riktig) som om en del av de savnede har sporings-chip. Sporings-chippene er annerledes enn nese/hjerne/ørechip. Jeg hadde en i ei tå. Har sett at det er et sted som ofte brukes men det er nok flere steder de festes.

Noen av disse frimureriene, beskytter også, og dekker over for sine pedofile brødre eller familier til medlemmer. Lommemannen er jo et kjent eksempel på dette. Noen flere som var klar over at den mannen har en dobbeltgjenger? LOOK AGAIN.

Terje Engen
Terje Engen
Anonym
2 år siden

Dokumentene Pfizer ikke ville la deg se
https://rumble.com/vz1nde-the-documents-pfizer-didnt-want-you-to-see-ingraham-angle.html

-Naturlig kontakt med viruset gir deg 100% immunitet.
-bivirkninger alvorligere blant de yngre.
-kvaksinen gir liten eller ingen immunitet.
-kvaksinen gir STØRRE risiko for infeksjon.
-kvaksinen ødelegger immunforsvaret. Hvite blodleg

https://www.bloomberg.com/news/articles/2022-01-11/repeat-booster-shots-risk-overloading-immune-system-ema-says
Mainstream altså! Men det samme har WHO sagt. Allikevel kjører politikere og horemedia på med booster-propaganda.

Dødsraten har mer enn doblet seg etter kvaksinasjonen!
https://rumble.com/vzpz7n-the-real-epidemic-is-now-destroyed-immune-systems-and-alarming-excess-morta.html
HIV protein i kvaksinen. Todd Callender (og Prince Charles) oppfordrer alle til å ta HIV-test.
Ødeleggelsen av immunforsvaret utvikles til AIDS.

https://www.bitchute.com/video/uY150t1OzCHr/
Kollapser på live TV.

Politikere både sentralt og lokalt må skaffe vitenskapelig bevis på at restriksjoner har gjort noe annet enn å skade oss. Munnbind, avstand, lockdowns og kvaksiner har skadet oss. Helsen har blitt dårligere. 5G har blitt rullet ut samtidig. Alt de har gjort har svekket helse og immunforsvar.

biologisk-våpen
biologisk-våpen
Anonym
2 år siden

God artikkel, Sven-I

De finner ut mer og mer.

De kaller det et biologisk-våpen.

* Utfra at de som nå har tatt vaxx’n, blir spredere av ” spike-proteiner “, og kanskje mange andre sykdommer.

Når immunsystemet til di vaxx’d, nå er ZERO %, så vil mange gammle sykdommer komme tilbake, som så kalt er ” utryddet “.

virus, har aldri eksistert. Kun på lab, at man kan ” finne ” virus. Da er det et syntetisk lab-created virus.

vaxxine, har man lært gjennom 100 år ++ med manipulering og mind kontroll at man MÅÅÅÅÅ, ta når det er tid for ” virus “, som f.eks influensa. Influensa er kun at du spiste og drakk for mye dritt i en viss tid, og kroppen starter rensing.

Influensa er rensing av kroppen.

Virus = SCAM, og vaxx = bullshit

Enda, så går folk å stiller seg i kø, for å ta denne dritten.

De er så MIND kontrollerte.

Det er regelrett synd på dem.

Be for dem, og tilgi dem.
Tilgi de som står bak alt dette.

Det betyr ikke, at man tilgir handlingene, til disse individene.

Mange av de er ” født ” inn i ” mind kontroll ” .

DET ER KUN SANNHETEN, SOM KAN SETTE DEG FRI.

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  Sven-Inge Johansen
2 år siden

Bloodclots in the brain “VAX” graphic, strong stomach required

https://ourtube.co.uk/v/bIxCKW

kjell108
Abonnent
2 år siden

British Airways kan komme til å trenge mange nye piloter med denne dødsraten
https://www.brighteon.com/68e83efd-43a8-45c7-90e7-c25114cd6909

« Forrige artikkel

Forkastet US Senatet flaggermus-teorien?

Neste artikkel »

Det er Covid-vaksinene som er bioterrorismen, ikke viruset

13
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x