Samtale adv Fuellmich med Dr. McCullough fra Texas https://www.bitchute.com/video/HKi34RCgSen4/

Det er Covid-vaksinene som er bioterrorismen, ikke viruset

3.4K visninger
6 minutter lesetid
81

Dr McCullough: Covid vaksiner har allerede drept opp mot 50 000 amerikanere, ifølge varslere.

Av Debra Heine, originalartikkel fra 15. juni 2021, her.

I et ekstraordinært intervju forrige uke, erklærte Dr. Peter McCullough, en amerikansk professor i medisin og visesjef for indremedisin ved Baylor University, at verden har blitt utsatt for en form for bioterrorisme, og at undertrykkelse av tidlige behandlinger for COVID- 19 – som hydroksyklorokin – “var tett knyttet til utviklingen av en vaksine.” Dr. McCullough kom med disse oppsiktsvekkende kommentarene under et webinar 11. juni med Dr. Reiner Fuellmich, en tysk advokat, som mener pandemien var planlagt, og er “en forbrytelse mot menneskeheten.”

Dr. McCullough sa at han mener at bioterrorismen har kommet i to trinn – den første bølgen var utrullingen av coronavirus, og den andre utrullingen av de farlige vaksinene, som han sa kanskje allerede er ansvarlig for dødsfallet på opptil 50.000 amerikanere. Dr. McCullough praktiserer indremedisin og kardiologi, er redaktør for Reviews in Cardiovascular Medicine, seniorredaktør for American Journal of Cardiology, redaktør for lærebok Cardiorenal Medicine, og president for Cardiorenal Society. “Den første bølgen av bioterrorisme var et luftveisvirus som spredte seg over hele verden og rammet relativt få mennesker – omtrent en prosent av mange befolkninger – men genererte stor frykt,” forklarte McCullough under Oval Media-webinar med andre leger. Han bemerket at viruset var rettet mot “for det meste svake og eldre, men for folk eller var det omtrent som å ha forkjølelse.” Dr. McCullough utdypet senere at han har behandlet mange pasienter med sykdommen, skrevet en forskningsrapport om den, hatt sykdommen selv, og har også sett et dødsfall i sin egen familie på grunn av COVID. Legen sa at han mener at frykten for viruset ble brukt raskt for å generere inngripende smfunnsordninger som fikk stor innvirkning på menneskelivet, som de drakoniske nedstengninger. “Hver eneste ting som ble gjort som svar på pandemien gjorde det verre,” påpekte han.

McCullough forklarte at han tidlig som lege behandlet COVID-pasienter, kom tidlig med et behandlingsforslag for de som ble rammet av viruset, noe som reduserte sykehusopphold med rundt 85 prosent, og i tillegg hadde han publisert rapporter om det han hadde lært. Legen bemerket at han ble “møtt med motstand på alle nivåer” når det gjaldt å behandle pasienter og publisere papirene. “Heldigvis var jeg kjent nok slik at jeg fikk de eneste to rapportene i hele den medisinsk litteratur som lærer leger hvordan man skal behandle pasienter med COVID-19 hjemme for å forhindre sykehusinnleggelse,” sa han. “Det vi har oppdaget er at undertrykkelsen av tidlig behandling var tett knyttet til utviklingen av en vaksine, og hele programmet – og på en måte bioterrorisme fase en – ble rullet ut, [og] handlet egentlig om å holde befolkningen i frykt, og isolert forberede dem på å akseptere vaksinen, som ser ut til å være fase to av en bioterrorismeoperasjon. ”

Dr. McCullough i samtale med adv Reiner Fuellmich (klikk på bildet eller se video Bitchute, her)

Hypnose og magi

McCullough forklarte at både coronavirus og vaksiner leverer “til menneskekroppen, piggproteinet, [som er gevinsten for funksjonsmål for denne bioterrorismeforskningen.” Han erkjente at han ikke kunne komme ut og si alt på nasjonalt TV fordi medisinske institusjoner allerede har gjort en så grundig jobb med å propagandisere problemet. “Det vi har lært over tid er at vi ikke lenger kunne kommunisere med offentlige etater. Vi kunne faktisk ikke kommunisere med våre propagandiserte kolleger i store medisinske sentre, som alle ser ut til å være under magi, nesten som om de har blitt hypnotisert. ” “Gode leger gjør utenkelige ting som å injisere biologisk aktiv messenger RNA som produserer dette patogene piggproteinet i gravide. Jeg tror at når disse legene våkner opp fra transen, vil de bli sjokkert over å tenke hva de har gjort mot mennesker, ”sa han og fortalte hva han, og Dr. Harvey Risch, professor ved Yale School of Public. Health, fortalte Fox News-programleder Laura Ingraham under et intervju forrige måned.

McCullough fortalte Fuellmich at han i fjor sommer tidlig startet et behandlingsprogramm for å holde COVID-pasienter utenfor sykehuset, som involverte organisering av flere grupper medisinske leger i USA og utlandet. Legen bemerket at noen regjeringer prøvde å hindre disse legene i å tilby behandlingene, men med hjelp fra Association of Physicians and Surgeons klarte de å legge ut en pasientguide for hjemmet, og i USA organiserte de fire forskjellige telemedisinske tjenester, og femten regionale telemedisinske tjenester. På denne måten var folk som ble rammet av COVID-19, i stand til å ringe inn til disse tjenestene og få medisinene de trengte foreskrevet til lokale apotek, eller distribusjonsapoteker via postordre, forklarte han. “Uten at regjeringen virkelig forsto hva som skjedde, knuste vi USAs epidemikurve,” hevdet McCullough.

“Mot slutten av desember og januar tok vi i utgangspunktet av pandemien med rundt 500 leger og telemedisinstjenester, og den dag i dag behandler vi omtrent 25 prosent av den amerikanske COVID-19-befolkningen som faktisk har høy risiko, over alder 50 med medisinske problemer som har alvorlige symptomer. ” Legen sa at hans tro på at undertrykkelse av tidlig behandling var ”tett knyttet” til vaksinene, var det som førte til at han fokuserte sin oppmerksomhet på å advare publikum om vaksinene. “Vi vet at dette er fase to av bioterrorisme, vi vet ikke hvem som står bak, men vi vet at de vil ha en nål i hver arm for å injisere messenger RNA, eller adenoviralt DNA i hvert menneske,” sa han. “De vil ha hvert menneske.”

Hva slags rolle spiller sjefen for det statlige medisinske institutt NIAID, Dr. Anthony Fauci, i dette? (foto, se her)

Senere advarte legen om at de eksperimentelle vaksinene til slutt kunne føre til kreft, og sterilisere unge kvinner. Dr. McCullough sa at målet hans er å skille ut en stor gruppe mennesker som systemet ikke kan komme til, som vil omfatte de som allerede har hatt viruset, de med immunitet, barn, gravide og barnefødte kvinner. Kardiologen sa videre at fordi det ikke er noen klinisk fordel for unge mennesker overhodet å få vaksinen, er det til og med ett tilfelle av myokarditt eller perikarditt etter skuddene “for mange”, men selv om CDC er klar over hundrevis av alarmerende rapporter. av tilfeller av hevelse i hjertet hos tenåringer og unge voksne, vil de bare vurdere saken senere i juni. Han beskyldte medisinsk virksomhet for å ha forsømt å gjøre noe for å redusere risikoen for vaksinene. Som noen som har ledet over to dusin overvåkingsutvalg for vaksine for FDA, og National Institute for Health, hadde McCullough rom for å kritisere hvordan vaksinene ble rullet ut.

“Med dette programmet er det ingen kritisk hendelseskomité, det er ingen overvåkingsnemnd for datasikkerhet, og det er ingen menneskelig etisk komité. Disse strukturene er obligatoriske for alle store kliniske undersøkelser, og ordet som virkelig brukes for det som skjer, er misforståelse, det er forseelser fra autoritetspersoner, ”forklarte legen. “Uten noen sikkerhetstiltak på plass, kan du se hva som skjer,” fortsatte han. “I utgangspunktet er det den største anvendelsen av et biologisk produkt med den største sykdommen og dødeligheten i vårt lands historie.” “Vi er over 5000 dødsfall så langt, som du vet, og jeg tenker på 15 000 sykehusinnleggelser. I EU er det over 10.000 dødsfall. Vi jobber med Center for Medicaid (CMS) data, og vi har en ganske god ledelse av at det reelle tallet er tidoblet. ”

 

50 000 døde amerikanere

Kommentar fra Facebook om sekterisme, magi og blind religiøs overtro.

McCullough forklarte at fordi databasen Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) bare utgjør omtrent 10 prosent av de dårlige reaksjonene på vaksinene, har teamet hans måttet gå til andre kilder for informasjon. “Vi har nå en varsler i CMS, og vi har to varslere i CDC,” avslørte legen. “Vi tror vi har 50000 døde amerikanere. Femti tusen dødsfall. Så vi har faktisk flere dødsfall på grunn av vaksinen per dag enn absolutt virussykdommen. Det er i utgangspunktet propagandert bioterrorisme ved injeksjon. ” Dr. McCullough sa at han har sett mennesker på kontoret sitt med tilfeller av portalvenetrombose, myokarditt og alvorlige hukommelsesproblemer etter vaksinasjonen. “Det er meget bekymringsfullt,” sa han. Han sa at han nylig ble voldsomt angrepet i media av en kvinne fra Singapore som er knyttet til Gates Foundation.

Dr. McCullough fortsatte med å uttrykke den uhyggelige teori om at vaksinene kunne ha blitt designet for å redusere verdens befolkning. “Hvis du sa at dette var et Gates Foundation-program for å redusere befolkningen, passet det veldig bra med den hypotesen, ikke sant? Den første bølgen var å drepe de gamle menneskene ved luftveisinfeksjon, den andre bølgen er å ta de overlevende og målrette ungdommene og sterilisere dem, ”sa han. «Hvis du legger merke til meldingene i landet, i USA, er de ikke engang interessert i gamle mennesker nå. De vil ha barna.

De vil ha barna, barna, barna, barna barna! De er så fokuserte på barna, ”sa han og bemerket at de i Toronto, Canada, forrige måned, lokket barna med iskremløfter for å få stikk. Ifølge en rapport oppfordret regjeringen i Ontario – som ikke krever foreldrenes samtykke for at barna skulle bli vaksinert – barna – til å få Pfizer-vaksinen ved en popup-vaksinebegivenhet. “De holdt foreldrene tilbake, og de vaksinerte barna,” fortalte legen, sjokkert. Han sa at moren til den kanadiske kona ble vaksinert med tvang mot hennes egen vilje. McCullough spådde at USA vil tvinge folk til å ta injeksjonene. “Vi må stoppe det, og vi må se hva som ligger bak,” konkluderte han.


Vi kan iaktta at mange nordmenn også er under en hypnose og en slags blind, religiøs iver for å ta en covidvaksine, samtidig en merkelig desinteresse i å få innblikk i hva slags kjemiske stoffer vaksinen inneholder. Hva kan dette skyldes?

Sven-Inge Johansen

Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

81 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
BunnyWabbit
BunnyWabbit
Anonym
3 dager siden

C0nvid er 60 ghz mmw

stop5g.cz

Ovnen: Våpenisert SMART-grid bygget i all hast under lockdowns+geo-våpen for å gjete de lydige inn i 15 min SMART-fengsel?

Deepfake+pedohunter+neighbourhood-watch apps=heksebrennemekanisme for å få de dummeste av de dumme til å angripe sine egne varslere?
Tråkka ekstra hardt inn i den dritten for å bekrefte, tilogmed rundsnakket en av dem for å få ham til å skryte av det, vise visitkort fra forkle’ psykoer. Har navn, alle krimminelle absolutt avskum. Daywalker kan gå i alle miljøer. Eller, KUNNE gå i alle miljøer hehe

Fr1mur3r rekrutterte scumbags fra miljøet og forrædere fra middelklassen er MEGET godt bekreftet. Multiple forsøk på moi de siste 5 årene.

Aradorn
Aradorn
Anonym
2 år siden

CTOR YURI BEZMENOV’S WARNING TO AMERICA (THIS IS WHY THE SHEEPLE CAN’T WAKE UP)
https://brandnewtube.com/v/27cb4k

Neither Safe Nor Effective Nor a Vaccine: What Do You Call These Injections? https://brandnewtube.com/v/aW7PuF

Aradorn
Aradorn
Anonym
2 år siden

KGB DEFECTOR YURI BEZMENOV’S WARNING TO AMERICA (THIS IS WHY THE SHEEPLE CAN’T WAKE UP)
https://brandnewtube.com/v/27cb4k

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

Er Dette intervjuet fra 80 tallet? Virket så gammelt

Martin
Martin
Anonym
2 år siden
KTA
KTA
Abonnent
2 år siden

Ja vaksinene ble ikke skapt for å redde oss fra pandemien. Pandemien ble skapt for at vi skulle injiseres med giften. Americas war on white christians. Ingen snakker mer fra levra enn Broder Nathanael. https://www.bitchute.com/video/QZVpf466n9q0/

e
e
Anonym
2 år siden

Arry, tygg på denne du: “St. Peters Day it happens” 29. Juni er St Peters dag, og det er i morgen. Fikk noen forskjellige clues for en tid siden i meditasjon, kom plutselig på det igjen. Tror ikke at jeg tørr å legge ut her hva jeg så, men har du fått inn noe gjennom din meditasjon; som skal hende i morgen?

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
2 år siden
kjell108
Abonnent
2 år siden

Bli vaksinert og få COVID-19 på kjøpet

Hundreds of vaccinated Indonesian health workers get COVID-19, dozens in hospital
https://www.reuters.com/world/asia-pacific/hundreds-indonesian-doctors-contract-covid-19-despite-vaccination-dozens-2021-06-17/

e
e
Anonym
2 år siden

Kveldens utvalgte:

A while ago you didn’t know who i was

Sangen min

lol.

I Waited for you
“I burned out my eyes on the horizon
Sunups in the east and sundowns in the west
I watched them all for just one reason
Sun came up or down, I couldn’t care less”

kjell108
Abonnent
2 år siden

Angående lockdown i UK

“Almost 14 times as many deaths were attributed to flu and pneumonia.” [enn COVID-19 i juni mnd]
https://www.msn.com/en-gb/news/uknews/just-one-in-125-deaths-linked-to-covid-during-early-june-figures-show/ar-AALkqLh

I vinterhalvåret vil definisjonen på “død av COVID-19” føre til at alle som dør av lungebetennelse og har en positiv PCR test bli registerert som “død av COVID-19”. Enten det er hjertesvikt eller lungebetennelse som er umiddelbar dødsårsak, fører definisjonen på “død av COVID-19” til at COVID-19 oppgis som dødsårsak.
Da tilskrives halvparten av influensa og lungebetennelse døde -> “COVID-19” ?
Så vi kan forvente at neste vinter vil NRK fortelle oss at ny mutant av COVID-19 har ført til ny COVID-19 pandemi i Norge. Så vil de legge til at gladnyheten er at færre dør av influensa enn tidligere år.

Hva vi finner på nettet fra NRK og VG ser ut som hva vi finner på FHIs nettsted. Det er alt sammen fake media.

kjell108
Abonnent
2 år siden

CIA stopper iranske nettsteder i USA
https://www.presstv.ir/
for å fremme liberale verdier selvfølgelig
Linken overfor må heretter brukes for å lese PressTV på nettet

kjell108
Abonnent
2 år siden

Alexander J Holm
– BEVIS AT CORONA VAKSINENE ER EN KONSPIRASJON OG FORSØK PÅ DRAP !!

Vitenskapsmann innrømmer de ofte er presstitutes (scumbags)

Scientists: Yeah, We Dismissed COVID-19 Lab Leak Theory for Totally Unscientific Reasons, Because of Trump
https://freebeacon.com/politics/lab-leak-science-conspiracy/

Faktasjekkerne (såvidt jeg husker deltar NRK som finansier) om COVID-19
– Det er et faktum av COVID-19s opphav er en mutasjon i flaggermus, og ikke et genetisk manipulert virus.
Nå går Alex rundt og tror at de som mener noe annet er “konspirasjonsteoretikere”.
Flaggermusteorien er i dag falsifisert.
Alex har enda ikke oppdaget det. Han følger NRK.
Faktasjekkerne mener at grunnen til at de ikke snakket sant ikke var deres skyld. De trodde bare på autoritetene, og det må man gjøre.

e
e
Anonym
2 år siden

Dagens:

Merkabah Ships

Timing. (En av mine evige favoritter, nydelig tekst)

https://www.youtube.com/watch?v=9tY3HdikADU
LOL. Gud er en av gutta.

Your soul knows (wait for it!) En herlig kjærlighets historie.

e
e
Anonym
2 år siden

The boogieman teorien:

Hvem skapte monsteret og hva er det til for?

I denne verden har vi mange monster, eller … har vi egentlig det? Er det kanskje et stort et som huser mange små under-troll?
Utrolig hva man finner mår man begynner å pirke i dritten med assistanse fra den gode kilde/oven.

Hvordan kan så mange mennesker forsvinne verden over uten at det bli stoppet eller at folk flest vet/forstår hva som skjer?
The boogiman did it. But … who is the real boogieman?

“Høyt henger de og sure er de”

kjell108
Abonnent
2 år siden

comment image

Vaksinepropaganda samordnes av CIA?
Både Facebook og Google ble opprettet av CIA.
Facebook er prosjekt “Lifelog”

CIAs far er Allen Dulles, en nazist. Tidlig på 50-tallet var 40% av ansatte i CIA tyske nazister.
Tyskland var på den tiden underlagt amerikansk/britisk okkupasjon, i.e. CIA styrte … som igjen var dominert av tyske nazister.
Altså, tidlig på 50-tallet var nazistene tilbake i Tyskland.
Nazistene var 1947 så teknisk avansert at USA var maktesløs i krig med dem.
Opprinnelsen til Hiroshima-bomben var en tysk ubåt. Altså, Hiroshima-bomben var en nazibombe.

Nazistene (mer britisk enn tysk) -> CIA -> manipulerer Media 2021.

Når Klaus Schwab uttaler seg må vi tolke det som nazistenes agenda.
Hva vi lærer om VK2 og etterkrigstiden er forfalsket.
Klaus Schwab snakker om å gjøre verden om til et strømlinjeformet diktatur.
Rockerfeller snakket om å innføre kommunisme som system for hele verden.
Romatraktaten (EU) ble planlagt i Madrid 1943 av nazi-Tyskland.

Google & USAID Funded Wuhan Collaborator Peter Daszak’s Virus Experiments For Over A Decade.
https://www.nowtheendbegins.com/google-funded-gain-of-function-research-with-ecohealth-alliance-wuhan-institute-virology-lab-leak-covid-19/

Peter Daszak er NRKs vitne på at COVID-19 stammer fra flaggermus

USAID er statlig amerikansk uhjelps-organisasjon – ofte oppfattet som CIA-front. Hvordan skape pandemier var tilsynelatende endel av opplegget.

kjell108
Abonnent
2 år siden

Statistikken for USA er at like mange har dødd av COVID-19 vaksiner som av alle andre vaksiner tilsammen i USA de siste 30 år.
I USA er 30-50 vaksiner vanlig per amerikansk ungdom.
80 mill * 30 = 2400 mill vaksiner.
Men COVID-19 vaksinene har forsåket flere døde?

I India gikk dødsstatistikken for COVID-19 rett til værs da vaksinering startet.
Mogolia hadde ingen COVID-19 døde før vaksinering begynte. De samme gjelder Seychelles.

Alexander J Holm
– Det er lite som tyder på at Corona vaksinene er dødelig.
..comment image
Hvordan innreisende interneres på London Heathrow. De innsatte må betale kalaset selv … 21.000 kr.
..
comment image
https://nononsensenews.org/2021/06/21/smittevern-konsentrasjonsleir-opprettet-i-fullt-dagslys-pa-londons-storste-flyplass/

Den norske regjeringen vil restaurere gamle militærforlegninger for behandling av dem uten vaksinepass?

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  kjell108
2 år siden

Firmaet STORTINGET / REGJERING vil restaurere gamle militærforlegninger for behandling av dem uten vaksinepass?

Har ingen ting med Norge å gjøre. De jobber under FIRMAET STORTINGET.

Alexander J Holm
Alexander J Holm
Anonym
Svar til  kjell108
2 år siden

Nei det er fremdeles lite som tyder på vaksinene er dødelige ! du dikter opp piss her !

Du er Schizofren og trenger behandling ,det samne gjelder storparten av de andre som kommenterer !

kjell108
Abonnent
Svar til  Alexander J Holm
2 år siden

Norway: Risk of Dying From AstraZeneca Higher Than of COVID-19

Fra artikkelen
“Vi har nå en varsler i CMS, og vi har to varslere i CDC,» avslørte legen. “Vi tror vi har 50000 døde amerikanere.”

Det er så mange bivirkninger i USA at allerede et hushold på 5-6 kan oppleve flere vaksineskader.
(samme hushold)
– En fikk hjerteinfark 2 minutter etter vaksinering.
– Kona fikk skjelvinger i hånden og er ikke til å kjenne igjen

Jimmy Dore (kjendis) ble vaksiner
https://www.youtube.com/watch?v=8lt-NOkTfWE

For hvert dødsfall av vaksiner som blir registrert regner man med at det er opptil 99 som ikke blir registrert.
Vaksineprodusent anslo at 49 av 50 dødsfall ikke vil bli registrert.

Ut fra Vaksineprodusent: 5000 vaksine-døde i USA er egentlig 250.000 døde

e
e
Anonym
Svar til  Alexander J Holm
2 år siden

Alex, kanskje noen som er under mind-controll og har spaltet personlighet, eller viderekommende teknologi … ja du kan tenke deg resten selv ;)

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Alexander J Holm
2 år siden

Du er fødd 80 år for sent Alexander :)

Du ville fått kremjobb i konsentrasjonsleirene med å løpe rundt og fortelle konspiratoriske jøder som ikke stolte på Hitler når han sa at Zyklon B er 100% trygg og sikker. :)

Blir du seksuelt opphisset av å løpe rundt å lure folk til å ta livet av seg med døds sprøyten ?
Psykopater som deg bare ler etter flere barn de dreper.

Hvorfor står du ikke frem med eget navn Arnfinn Nesset ?

Her advarte vi mot den kommende koronaskammen for over 10 år siden……… De skulle spre en påstand om et koronavirus og få mediene sine til å spre panikk så folk blir vettskremte og tar befolkningsreduksjons sprøyten frivillig.

Alle dyrene som ble brukt i dyreforsøk overlevde vaksinen, men da de ble utsatt for smitte etter at de var vaksinert så døde alle dyrene .. Spikproteiner angriper hjerne, hjerte og forplantningsorganer. Kroppen forsetter å produsere spike proteiner til Immunforsvaret kollapser litt etter litt så du har ca 1-3 år igjen å leve.

Jeg ser ikke helt problemet her så lenge det er frivillig, de som ønsker å ta livet av seg meg gift injeksjonen gjør det og de som vil leve lar vær, verre er det ikke ..

97% av alle døde ville vært reddet med Ivermectin, men makteliten har gått til krig mot alt som kan gjøre folk friske sånn at flest mulig tar døds sprøyten. Hos mentalt friske folk så ringer alt som heter bjeller og alarmer, de uten hjerne derimot går som zombier til dødskammeret og tar sprøyten. Hjernene fungerer rett og slett ikke.

Grunnen til at injeksjonen inneholder magneto proteiner er for å kontrollere folk via frekvenser frem til de dør.

https://www.eutimes.net/2021/06/magneto-protein-used-in-mrna-vacs-genetically-engineered-to-control-brains-and-behavior/

Egentlig så er vi 100% enige, du vil ta giftsprøyten og jeg vil at du skal ta giftsprøyten. :-D

kjell108
Abonnent
Svar til  smurfen
2 år siden

Altså mindcontrol

Next, the researchers inserted the Magneto DNA sequence into the genome of a virus, together with the gene encoding green fluorescent protein, and regulatory DNA sequences that cause the construct to be expressed only in specified types of neurons. They then injected the virus into the brains of mice, targeting the entorhinal cortex, and dissected the animals’ brains to identify the cells that emitted green fluorescence. Using microelectrodes, they then showed that applying a magnetic field to the brain slices activated Magneto so that the cells produce nervous impulses.

Skattepenger (her USA) til medisinsk forskning går til å utvikle mindcontrol. Det markedsføres som alt mulig annet – som “kreftforskning”

kjell108
Abonnent
Svar til  Alexander J Holm
2 år siden

NRKs sannhetsvitne om opprinnelse til COVID-19 holder på å gå opp i limingen

Dr. Fauci repeatedly and adamantly perjured himself during the Senate hearing, lying to the American people about his level of involvement in the ongoing experiments on viruses and human immune systems. He altogether denied that the NIH and NIAID was involved in gain-of-function research, even though the NIAID approved $3.7 million in grants that were sent to Dr. Peter Daszak at the Eco Health Alliance and funneled to the Wuhan Institute of Virology in China. The NIH even designed a “public health emergency” loophole that allowed Chinese researchers to subvert the moratorium on gain-of-function experimentation.

One study on the “Isolation and Characterization of a Novel Bat Coronavirus” lists the “National Institutes of Health (NIH)” as the funding source to “Peter Daszak and Zheng-Li Shi under grant number NIAID R01AI110964.” As a direct beneficiary of Fauci’s grant, Dr. Daszak bragged in a TV interview about how simple it was to use gain-of-function at the Wuhan lab to make viruses more deadly.

Nå står NRK der med buksa nede. NRK er hva 99% i Norge regner som “fakta”.
Amerikanske skattekroner ble brukt for å finansiere utviklingen av COVID-19 viruset.

Å lyve om egen rolle i utviklingen av COVID-19 viruset betyr her SKYLDIG.
Nå kan Fauci se for seg landsvik-tiltale og summarisk henrettelse.

With Fauci’s perjury now public, his destiny now consists of investigation, trial and potential charges of criminal misconduct and crimes against humanity.

Jeg regner New York Times (les NRK) og Washington Post ++ som medskyldige.

I det øyeblikket 0.05% av de vaksinerte i USA avliver oppfylles definisjonen på genocide.
0.05% anvendt på 2 mill nordmenn: 1000 døde

La oss huske at tiltalen mot Saddam var bruk av gass på 5000 innbyggere. Han ble hengt.
La oss huske at tiltalen mot Assad var gassangrep på en landsby. Da skulle USA erklære krig mot Syria.
USA prøvde å få FN til å erklære Syria som en kriminell stat såvidt jeg husker.
Biokjemiske våpen = forbudte våpen.

“Wuhan Institute of Virology in China” er en omskriving for “Military lab: Department for biological warfare”

NRK presenterte for det norske folk at “wet market” i Wuhan omsatte flaggermus. Sjekking av markedet forteller oss at flaggemus ikke hadde vært solgt der de siste 2 årene.
“Flaggermus-teorien” var en psykologisk operasjon mot det norske folk. Formålet var selvfølgelig å skjule at COVID-19 var et biologisk våpen.

kjell108
Abonnent
Svar til  kjell108
2 år siden

Vi har 5000 døde pga COVID-19 vaksiner i USA. Mørketallene kan være hva som helst til 250.000 døde.
Oversatt til Norge blir det 75-3800 døde.

På et vanlig eldresenter i Norge vil det være 100+ pasienter, som COVID-19 vaksineres uavhengig av hva pårørende mener. 25%+ av de hundre avliver i løpet av et år.

Hva de dør av vil ikke registreres som død av vaksinering, men som demens, alderdom, COVID-19 .. osv?
FHI oppgir ikke tall for døde av vaksiner, som om de tilfellene ikke eksisterer.

I neste omgang vil NRK heller ikke rapportere dem som dør av vaksinering. Nå har vi 5 mill nordmenn som ikke informeres om hvor mange som dør av vaksiner.

Denne linken forteller at Norge ligger på verdenstoppen i død etter Pfizer-vaksinering
https://nypost.com/2021/01/15/23-die-in-norway-after-receiving-pfizer-covid-19-vaccine/
Selv etter 23 døde på 1-2 uker brukes Pfizer vaksiner i Norge.
Jfr. tallet 23 med antall døde av COVID-19 per uke i Norge før vaksinering = 3. Ufattelig. COVID-19 vaksinene økte antall døde med 400%+.

Effekten av Pfizer vaksinen har neppe endret seg siden 15. januar. Helsemyndighetene har bare sluttet å rapportere dødsfallene.

Tallene for Congo overført til Norge tilsvarer 46 døde av COVID-19 på 12 mnd.
Jo mere vaksinering i Norge, og jo mindre vaksinering i Congo, jo større vil forskjellen bli?
Tilslutt vil helsedirektoratet måtte omtales som klovner.

Legg merke til at når influensa-sesongen er over går antall COVID-19 døde ned mot null. Influensa registreres nå som COVID-19?

e
e
Anonym
2 år siden

Vits:

Hørt om frimureren som var så sleip at han skled rett ut av lista for frimurer søk da han ble fersket?

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
2 år siden

Når du først har startet denne sjangern :

Ekte kjærlighet varer evig
Det er cupfinalen, og en mann setter seg ned på plassen sin. Flott plass som han har klart å skaffe seg. Han setter seg ned og merker at setet ved siden av ham er tomt. Han lener seg over og spør mannen ved siden av seg og spør om noen sitter der. «Nei» sier naboen. «Setet er tomt.»
«Det er utrolig» sier mannen. «Hvem i deres rette sinn har et sete som dette til finalen og ikke bruke det?»
Naboen sier: «Vel, faktisk tilhører setet meg. Jeg skulle komme sammen med kona, men hun gikk dessverre bort. Dette er den første cupfinalen vi ikke har vært sammen på siden vi giftet oss».
«Å, jeg er så lei meg for å høre det. Det er forferdelig… Men kunne du ikke finne noen andre, en venn, slektning eller til og med en nabo til å ta plassen?»
Mannen rister på hodet. «Nei» sier han. «De er alle i begravelsen».

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

lol. Good bad one :)

Alexander J Holm
Alexander J Holm
Anonym
2 år siden

Ifølge denne teorien så burde jo nordmenn dø som fluer , men det er kun 790 døde her den 20 juni.
Flere må dø veldig fort hvis denne teorien skal holde mål !
DET ER noe som ikke stemmer her . Og: det er mange som IKKE tar vaksinen , de blir jo ikke påvirket av sterilitet .
Like mange som dør , blir født , så dere må forklare hvordan man skal rekke å drepe mange nok !?

I T ILLEGG : HELSEDIREKTORATET INFORMERER OM AT PGA VELDIG GOD HYGIENE ,SÅ HAR VI NÅ NESTEN UTRYDDET ALLE ANDRE SMITTSOMME SYKDOMMER !
SÅ FÆRRE DØR . HVORDAN KAN DENNE TEORIEN STEMME?
DET ER JO IKKE FLERE SOM DØR , DET ER FÆRRE !

kjell108
Abonnent
Svar til  Alexander J Holm
2 år siden

Bjørn Guldvog / Helsedirektoratet spilte dum når han ble konfrontert med at bare 0.5%-0.0% av unge hadde testet positiv på PCR test. Han trodde det var en eksplosjon av smittetilfeller blant ungdom og anbefalte at skolene ble stengt.
Hva Bjørn Guldvog / Helsedirektoratet sier er ikke vitenskap, men politikk.

– SÅ FÆRRE DØR . HVORDAN KAN DENNE TEORIEN STEMME?

I Norge var prognosen 0.5 døde per uke pga. COVID-19, mot 3 i desember. Men statistikken ble flere døde per uke vs. desember – 8 ganger mere enn forventet. Myndighetene oppgav av 15 fikk blodpropp av COVID-19 vaksiner.

Vi begynne å få data på hva som skjer når man vaksinerer et land. Antall “COVID-19 døde” går opp, 400% i Kuwait og 10000% på Seychelles.
Nå lager man ikke statistikk for dem som dør av COVID-19 vaksiner. I UK ble rapport dødsfall pga. av vaksine ikke registrert på 6 uker (og er fortsatt ikke registert). Helsemyndighetne hadde enda ikke “undersøkt” saken.
De som dør av COVID-19 undersøkes ikke – det antas. De som dør av vaksiner regnes ikke som død av vaksiner før det er blitt undersøkt.
British Airways oppgir at 4 døde piloter på kort tid “var tilfeldig”, og ikke relatert til at de var vaksinert.
Da kan vi konkludere at de ikke ble registrert som døde av vaksiner.
Tallene for døde av vaksiner i USA anslås til 50.000.
Gjennomsnittsalderen for de som dør av vaksiner er lav vs. det som registreres som død av COVID-19.
En død 30-åring representerer 30-40 år som skattebetaler.
En død 80-åring representerer 0 år som skattebetaler.
Nå man tester piggproteinet på dyr dør dyrene.
Piggproteinet er giftig i klassen cyanid.
Farmasiansatte forskere oppgir at det er nytt for dem at piggproteinet er giftig. Det antok at det ikke var giftig.
Jeg er ganske sikker på at samme holdning finner vi i helsedirektoratet.

Alexander J Holm
Alexander J Holm
Anonym
Svar til  kjell108
2 år siden

Hvor har du tallene dine ifra ?? Mye av det du skriver er jo visvas !
Hvilken desember snakker du om og hvilke prognoser ?
Jeg har allerede skrevet dødstallet : 790 , i løpet av hele 2020 og halve 2021 !

Dette er ingenting og vi er heldige som har kommet så godt ut av pandemien .
I fattige land ,med dårlig helsevesen og dårlig infrastruktur så er det klart at dødstallene er høye og smittetall enda høyere !

De som dør av vaksinen er syke fra før . Derfor tåler de ikke vaksinen .

En vaksine inneholder deler av viruset det vaksineres mot : slik at kroppen gjenkjenner sykdommen når man blir smittet .

IGJEN ,SE PÅ DE FAKTISKE TALLENE !
Kuwait har kun 1862 døde . Dette med et helsevesen som ikke er i nærheten av vårt eget !
Like mange ville dødd uansett av andre årsaker !

Det er ingen økning i antall døde , det er ett hysteri rundt at noen dør . Færre dør av andre årsaker , nå er det pandemien som dreper noen ,like mange ville dødd uansett av andre årsaker !
Det er mindre krig i verden ,så færre dør .

Man lagde ikke prognoser ,for man visste ingenting om viruset :
Nå vet de alt og har lagd fem seks forskjellige vaksiner .

Tenk om EBOLA skulle blitt PANDEMI : da ville man uansett ha tatt vaksinen ,selv om den kunne drepe deg ,for EBOLA er hundre % dødelig ! Vi måtte stengt landet fullstendig . Alle fly ville blitt satt på bakken permanent .

Hvis man ville drept så mange som mulig ,så ville man ha sluppet løs EBOLA på oss , kombinert med noe AVIAN VIRUS , MRSA . DET ER JO UTROLIG AT EBOLA IKKE HAR BLITT EN PANDEMI SÅ SMITTSOMT SOM DET ER !! Se filmen : OUTBREAK
Jeg ser ikke helt at vaksinen er laget for å drepe så mange som mulig !
Må ha noen tall som beviser dette !

Det er lite som tyder på at Corona vaksinene er dødelig .
Hvis noen vaksine viser seg å være farlig ,så vil man når dette blir oppdaget ,trekke den ut av markedet ,fordi loven forbyr dødelige midler å bli solgt .

kjell108
Abonnent
Svar til  Alexander J Holm
2 år siden

Kuwait
Death rate
2.23 deaths/1,000 population (2021 est.)

Norge
Death rate
8.01 deaths/1,000 population (2021 est.)

– Kuwait har kun 1862 døde . Dette med et helsevesen som ikke er i nærheten av vårt eget !
Like mange ville dødd uansett av andre årsaker !

Jeg vet ikke hva du sammenligner med. Jeg sammenligner Kuwait før og etter vaksinering.

– Hvor har du tallene dine ifra

Hvis du har noen andre tall så kom med dem, så kan vi diskutere fakta

– IGJEN ,SE PÅ DE FAKTISKE TALLENE !

Det er altfor mye løst prat på deg uten at du kommer med fakta, men svada.

– Jeg har allerede skrevet dødstallet : 790 , i løpet av hele 2020 og halve 2021 !

Tallet for Congo var 871, omtrent som Norge, men for 20 ganger flere innbyggere. Folk i Norge dør 20 ganger fortere av COVID-19 ifølge statistikken, enn i Congo.
NRK-tittere tror det er omvendt, og at vi må sende nødhjelp til Congo for å hjelpe de stakkarsene.

Så forteller de at India er hard rammet av COVID-19, men ikke Norge. Norge hadde flere døde enn India, men etter vaksineringskampanjen har India passert Norge med 90+%. Det er opplagt takket være massevaksinering, ikke COVID-19 viruset.
Å sammenligne Norge med Thailand blir som å sammenligne Himalaya med Himmelberget i Danmark.
Nyheten om at 15 døde av blodpropp i Norge gikk verden rundt. Ingen andre land kunne vise til slike tall for døde på det tidspunktet.

Alexander J Holm
Alexander J Holm
Anonym
Svar til  kjell108
2 år siden

Igjen så dikter du opp en konspirasjon som ikke finnes !! Hvor har du tallene dine ifra ?????

Alexander J Holm
Alexander J Holm
Anonym
Svar til  kjell108
2 år siden

jeg har aldri snakket om Thailand !?!?

kjell108
Abonnent
Svar til  Alexander J Holm
2 år siden

Nå man ser på land rundt i verden er UK i bunnsjiktet mht. COVID.19, mens Thailand er i toppsjiktet

– Dette med et helsevesen som ikke er i nærheten av vårt eget !

Du narrer deg selv med å tro at helsevesenet i det rike Nord-Europa vil redde folk fra hjertekarsykdommer, kreft og COVID-19. Dødsraten per 1000 er 8 i Norge og Sverige, mot 2 i Kuwait.

Russerne tror vel de har verdens laveste dødsrate, men dødsraten deres er verdens høyeste, det dobbelte av Haiti. Russland flommer over av leger, liksom Israel.

Artikkelen: Det er Covid-vaksinene som er bioterrorismen, ikke viruset.
Du har ingenting å bidra med utover å gjenta fake media

Alexander J Holm
Alexander J Holm
Anonym
Svar til  kjell108
2 år siden

Alt du skriver har jo ingen sammenheng med noe som helst !! !!

kjell108
Abonnent
Svar til  Alexander J Holm
2 år siden

– Jeg har allerede skrevet dødstallet : 790

Hva har det med artikkelen å gjøre?? Jeg skjønner ikke logikken, hvis det er noen logikk. Når det eneste man kan er overskrifter fra NRK blir logikken lapskaus.

kjell108
Abonnent
Svar til  kjell108
2 år siden

Tallet 790 representerer ikke antall registrerte døde av COVID-19. Men folk tror det. Tallet 790 er basert på social proof – uvitenskapelig.
Tallet 1000 døde av vaksiner i UK er heller ikke basert på vitenskap, men på frivillig rapportering av bivirkninger. Få briter kjenner til systemet “Yellow Card”, og vil derfor ikke rapportere noe som helst.

NRK tittere vet ikke forskjellen på social proof og fakta.

kjell108
Abonnent
Svar til  Alexander J Holm
2 år siden

Du starter ikke med fakta, men med ideologi.
Så konstruerer du at derfor vil folk slutte å dø bare de blir vaksinert. Fakta mangler.
NRK lurer dem som ikke kan matematikk trill rundt.
BBC bruker adferdspsykologer for å lure seerne trill rundt i COVID-19 nyheter.
Boris Johnson har opprettet en nytt kontor – Statsministerens Kontor – med 5000 ansatte, like mange som i hele regjeringskvartalet i Oslo, som skal planlegge COVID-19 politikken

BBC journalist forsøkt lynchet av demonstranter

hjertelig
hjertelig
Anonym
Svar til  Alexander J Holm
2 år siden

Vitenskapen hr vært falsk lenge,, her et lite stykke innformasjon… https://odysee.com/@jermwarfare:2/david-rasnick-hiv-does-not-cause-aids:d

kjell108
Abonnent
Svar til  Alexander J Holm
2 år siden

– PGA VELDIG GOD HYGIENE

Nå er det diskutabelt om dem som vasker seg hyppig får god helse.
For at immunforsvaret skal kunne utvikle seg trenger man å bli eksponert for bakterier.
Amerikanerne er blitt de sykeste i verden. Det er ikke manglende hygiene der.
USA og UK er på toppen i hygiene i verden … de er også på topp i COVID-19. Amerikanerne flykter fra New York og California til stater som Texas og Florida. New York og California får dermed færre representanter til Kongressen.

DNC (Congo) i Afrika (105 mill) har 10 COVID-19 døde per 1 mill, mot 165 i Norge.
Guinea (12 mil) har 12 COVID-19 døde per 1 mill.
Haiti har 32 COVID-19 døde per 1 mill.

kjell108
Abonnent
Svar til  Alexander J Holm
2 år siden

– DET ER JO IKKE FLERE SOM DØR , DET ER FÆRRE !
Så sent som 21. april hadde vi 25 døde på en dag i Norge. På det verste april 2020 hadde vi 16 døde på en dag.
Kilde https://www.worldometers.info/coronavirus/country/norway/

Helsemyndighetene estimerte at antall døde per dag i Norge vill falle til 0.08 når vintersesongen var over. Hvilken effekt vaksinene ville få feilestimerte de med 5 :1.

Kuwait
936 døde i 2020
934 døde i 2021.

En enkel prognose forteller oss at de fleste døde i Kuwait vil kommer etter at vaksinering var gjennomført.
Det kan bli 1500 i 2021, mot 936 i 2020.

For hver som registreres som “død av vaksiner” er det 10 som ikke registreres.
Effekten av vaksinene kommer også med etterslep, slik at de som fikk vaksine i januar kan dø i september av den vaksinen.
Antall med bivirkninger av COVID-19 vaksiner, som skjelvinger, uståhet, redusert balanse … er 1000 ganger hyppigere enn dødsfall.
UK: 1 mill bivirkninger er registrert etter COVID.19 vaksiner.

Media forteller oss

There have been 1,213 reported deaths within seven days of vaccination. Although Mr Corbyn gave the correct number, he was wrong to say these were all caused by the vaccines.
The MHRA’s report states: “The majority of these reports were in elderly people or people with underlying illness.”
The MHRA states that individual reviews have (so far) found no link between these deaths and the vaccine.

Media benekter altså at når 30-40-50-åringer dør dager etter at de er blitt vaksinert har det relasjon til vaksinene.
De 4 døde pilotene relateres ikke til at de ble vaksinert.
comment image
BBC reporter døde av blodpropp.
At hun skulle vaksineres ville være et krav for å kunne reise i jobben.

BBC News reported that senior Newcastle coroner Karen Dilks had issued an interim fact-of-death certificate citing a “complication of AstraZeneca COVID-19 virus vaccination” as a consideration.[9][10]

Dødsattesten unnlater å konkludere, så BBC kan si at man vet ikke hvorfor hun døde. Så lenge man ikke vet hvorfor hun døde kan ikke BBC holdes ansvarlig for å pålegge reportere å vaksinere seg.

Folk som dør etter vaksinering vil bli puttet i kategorien: -Vi skal undersøke hva dødsårsak var. På den måten vil statistikken bli manipulert.

Vi hadde 2 Facebook-grupper for vaksineoffer, med tilsammen 200.000 medlemmer. Facebook slettet begge gruppene for å “omtale vaksiner”.
Vi skjønner at Media går inn for at bivirkninger av vaksiner ikke skal omtales. Media skal formidle: – Fikk vaksine. Nå gleder jeg meg til å reise til syden.

kjell108
Abonnent
Svar til  Alexander J Holm
2 år siden

Ivermectin

Ivermectin er et av de absolutt tryggeste legemidlene vi har. Det har vært på markedet i nesten 40 år, og nesten fire milliarder doser er administrert. En rekke andre studier med «vanlige» doser tyder på at det virker svært godt, uten bekymringsverdige bivirkninger eller komplikasjoner.

Norge anvender ikke Ivermectin selv om Ivermectin vil forebygge 4 av 5 dødsfall pga. COVID-19.
Tilfeldig? Neppe.

Jfr. vaksinene – 2021 26. mars (nå har dette tallet doblet seg)

3.964 DEATHS 162,610 Injuries: European adverse drug reaction database for “vaccines” COVID-19.

Med et antatt mørketall på 90% av de døde -> 39.640 døde

Italias 127.291 COVID-19 døde kunne med Ivermectin ha vært redusert til 25.458 ?
De italienske legene som snakket om COVID-19 for ett år siden nevnte ikke Ivermectin
Da regner jeg med at det er usannsynlig at norske sykehus vil nevne Ivermectin overfor norske COVID-19 pasienter, selv om Ivermectin har god effekt også etter at man har fått COVID-19.
Norske Media vil følge opp med å omtale Ivermectin som “farlig”.

ken
ken
Anonym
Svar til  Alexander J Holm
2 år siden

Alexander J Holm – Nordmenn dør som fluer når vaksinen/injeksjonen tar form og etablerer seg slik eliten har planlagt i årevis! Skrevet i stein/Georgia Guidestones!” Ingen hjemme selv om det er lys i vinduene?”

PS! Hvordan i helv… har “god hygiene” noe som helst å gjøre med at influensa så og si er forsvunnet? Influensa er kroppens naturlige måte å meddele deg om at kroppen din har et elendig immunforsvar og må boostes opp! Med eksempelvis vitamin D, vitamin C og zink!

“God hygiene”, sa myndighetene og du gikk 5 på! IDIOT! Drit og dra, din hyklerske massemorder (hvilket du bidrar til!)

Alexander J Holm
Alexander J Holm
Anonym
Svar til  ken
2 år siden

Hvordan klager jeg inn en kommentar som er helt vanvittig syk !! ??

Alexander J Holm
Alexander J Holm
Anonym
Svar til  ken
2 år siden

Hva er dette ? Du må jo være sinnsyk !!!!
BEVIS NOE SOM HELST AV DE HER PÅSTANDENE ! DET VIRKER SOM AT DU FÅR BETALT FOR Å KRITISERE ANDRES KOMMENTARER !

BEVIS AT CORONA VAKSINENE ER EN KONSPIRASJON OG FORSØK PÅ DRAP !!

kjell108
Abonnent
Svar til  Alexander J Holm
2 år siden

Regjeringen kan jo presentere vitenskap på at masker har noen effekt. Der er ingen vitenskapelige tester på det, unntatt en i Danmark. Den undersøkelsen viste ingen effekt.

Nå går 500 millioner rundt med masker som aldri har vært bevist har noen effekt.
Det er latterlig.

Opprinnelsen til COVID-19 er et lab i Wuhan, beviselig. Fauci og USAID finansierte lab’en.
Hva NRK fortalte oss er bedrag
comment image
..comment image
Fasaden

Bak fasasencomment image
..comment image

Alexander J Holm
Alexander J Holm
Anonym
2 år siden

så mistanken min om at vaksinen er laget for å drepe ,er korrekt ??

Arne
Arne
Anonym
2 år siden

Jeg lever fremdeles med to doser vaksine trolig i ren protest eller kan det komme av noe gammelt VIKING blod ?

kjell108
Abonnent
Svar til  Arne
2 år siden

Du tror fortsatt at hydroxychloroquine og ivermectin, etter å ha vært brukt mer enn 1000 mill ganger over 30 år, og nå nærmest er gratis, må betraktes være “ubrukelig” fordi farmasilegene sier det.
Og det som enda ikke testet å dyr må være “trygt”.
Hydroxychloroquine og ivermectin tar bort 66-84% av dødsfallene.

Arne
Arne
Anonym
Svar til  kjell108
2 år siden

Jeg bare vet at jeg lever og er i god form.

kjell108
Abonnent
Svar til  Arne
2 år siden

Oversatt til Filippinene: Du er ikke opptatt av om 23,621 døde kunne vært redusert til 6000, til en pris på 1% av hva COVID-19 vaksiner koster?
Og du bekymrer deg ikke om COVID-19 vaksinene er verre enn COVID-19 selv.

Arne
Arne
Anonym
Svar til  kjell108
2 år siden

Filipinene . Nyhetene sier at myndigheter truer med å fengsle dem som ikke tar vaksine. Alle vil forstå omfanget dersom virus sprer om seg i overbefolkede filippinske fengsel. Jeg har anmodet min svoger om å tre tilbake fra skarpe oppdrag i SWAT polis. Han underviser i dag i politi fag på universitetet i Manila og har også passert første opptak for advokat studie.

kjell108
Abonnent
Svar til  Arne
2 år siden

At sammen her er basert på “social proof”. Ingenting er basert på vitenskap om COVID-19.
Det man hører på NRK er 99% basert på “social proof”.
NRKs “Pfizer vaksinen er trygg” er basert på sosial proof”. Eg. den er livsfarlig.
“Ny bølge av COVID-19 mutant i India” er basert på sosial proof. Eg. India sluttet med Ivermertin.

ken
ken
Anonym
Svar til  Arne
2 år siden

Arne – Det er fordi du har fått placebo ;-) Med din holdning, naivitet og arroganse skulle jeg ønske at du fikk den “ekte” injeksjonen slik som 4 piloter i British Airways. Døde 7 dager etter “skuddet”! Søk på duckduckgo.com, ditt avskyelige avkom! Ønsker deg alt vondt!

PS! Her er beviset på din dumskap! Selv mtt barnebarn på 14 år skjønner konteksten du fornekter: https://virusfakta.no/

e
e
Anonym
Svar til  ken
2 år siden

Jasså, det er bad Ken som er på ferde, hvor ble det av good Ken? Arne er da ikke så verst?
Dersom det der stemmer, så var det vel noen som ville kvitte seg med de der pilotene vil jeg tro.

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  ken
2 år siden

Skjerp deg Ken. Arne lever og gjør det han skal i sin KONTRAKT, så la han få lov til å leve og gjøre det.

Du har din kontrakt, men har ingen rettighet over han eller andre, og heller ingen rettigherer til å diktere hva han gjør og ikke, gjør.

Kanskje, dette er en del av din kontrakt, Ken ;)

Du skal hersje med Arne ;) I do not think so.

Følg Kardemommeby reglene, så går det meste greit ;)

VI ER ALLE 1, ikke, JEG eller DU. De ordene eksisterer ikke.

All for 1,1 for all.

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

Morsomt at du sier det Arry, en gang jeg mediterte og bad om at jeg ville vekk herfra, så fikk jeg ordene
“searching for soul contracts”

Likeså fikk jeg nylig noen andre ord i meditasjon. jeg skal ikke røpe det nøyaktig, men det var “noe” jeg nå var ferdig med på en måte/hadde oppnådd. Fikk innrykk av at det var noe som hadde tatt noen runder å få til.

Så da kreperer jeg kanskje snart, eller får leve tiden som er igjen litt mer som jeg ønsker?
Tror kanskje ikke at det er så lenge igjen for jeg har visst gitt bort hjertet mitt. Men håper på lys-bølgen/energi-bølgen/Jesus-fotonene. Hva tror du kloke Arry?

https://www.youtube.com/watch?v=gG3U6NF43a0
… Cause when its all for 1 its 1 for all … = All for love.

Arne
Arne
Anonym
Svar til  ken
2 år siden

Jeg er overbevist om at jeg fikk ekte pfizer vaksine. I en by der jeg har 60 år bak meg kjenner jeg da også folk innen dem som setter vaksine. Vil bare holde dere orientert hvordan det går med en vaksinert , jeg har ingen garantier men er ydmyk over at verden ikke har stått i en slik situasjon før.

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  Arne
2 år siden

Dette skjedde på slutten av Atlantis sin tid.

Arne
Arne
Anonym
Svar til  ken
2 år siden

Ken jeg forstår at du er redd, spesielt nå når DELTA + viruset sprer om seg. Jeg har aldri gjort deg noe vondt men kun fremmet saklig mitt syn på situasjonen. Det å ønske noen død er et utslag av stor fortvilelse og redsel, jeg fordømmer deg ikke men jeg mener du må forsøke å arbeide med deg selv.

e
e
Anonym
Svar til  Arne
2 år siden

Arne, gjerne gi oss oppdateringer hvordan det går fremover med vaksine i kroppen. Jeg synes det er spennende å hører alle de ulike erfaringene folk har med det. Når det gjelder det Delta + viruset så hadde jeg en ganske spesiell drøm om det, Jøye meg, mer skal jeg ikke si for da kommer CIA til å beslaglegge drømmene mine, lol. (Joda, fin teknologi det, for de som ikke blir påtvunget den)

Arne
Arne
Anonym
Svar til  e
2 år siden

Dere får ha en god mitt sommer feiring, med eller uten vaksine. For meg blir det båt kortesje i samsvar med byens tradisjon , så blir det bar tur fordi troen på vaksine tillater sikkert flere øl.

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  Arne
2 år siden

Levende mennesket kan ikke, stoppes av de fiktive krefter, så om Levende Mann og eller Levende Kvinne, vil ha øl uten å ha injisert dødelig pakke med gift i kroppen, så får det levende mennesket det. Ingen kan stoppe OSS.

PUNKTUM.

kjell108
Abonnent
Svar til  Arne
2 år siden

Det er lett å interpretere statistisk at 350 av dem som oppgis som “COVID-19 offer” døde av influensa og lungebetennelse. Der forsvinner 50%.
Av de resterende 440 offer fikk ingen Ivermectin. Det kostet Norge anslagsvis 370 døde.
COVID-19 vaksiner skaper flere COVID-19 tilfeller over hele verden, 1000% mere i et land som Seychelles.
I Norge døde 23 av vaksiner uke 1 og 2 i Januar. Etterpå sluttet media å omtale dem.

Gitt antagelsene overfor, 720 av 790 døde i Norge skyldes Koronapolitikken.

Overført til Afrika: jo mere leger og vaksinering jo flere COVID-19 døde.
Sør-Afrika har 10 ganger flere tilfeller enn nabolandet Zimbabwe.
Piggproteinet i vaksinene er gift for kroppen.

Dansken Peter Aaaby skulle kvantifisere hvor mange som FNs MMR vaksine reddet i Afrika. Har trodde det var snakk om en million afrikanere? Tallet han kom fram til var at flere døde av MMR vaksiner per år enn dem som døde i Holocaust under krigen. Dette rapporterte han til WHO, som ikke var interessert.

In 1978, Peter Aaby established the Bandim Health Project, a Health and Demographic Surveillance System site in Guinea-Bissau in West Africa,

ken
ken
Anonym
Svar til  Arne
2 år siden

Arne – Unnskyld! Er bare så dritt lei av å “se på” denne såkalte hjernevaskingen samt at historien gjentar seg og folk flest går “5 på”! Jeg tenker at når “lille meg” har lært (14 år siden nå), så kan vel alle andre… Eksempelvis: http://www.nyhetsspeilet.no/2021/01/virus-folkehelseinstituttet-og-cepi-pa-torshov/

“Redd”? Ikke redd for noe lenger! Redsel og frykt er noe de onde livnærer seg på, slik at jeg står ikke på “den menyen”! Men holder meg fysisk borte fra “vaksinerte” inntil videre, da mye kan tyde på at DELTA -varianten sprer om seg fra de vaksinerte…

Ønsker deg alt godt. God sommer! Hold oss oppdaterte :-)

PS! «Etter å ha etterforsket vaksiner i over 12 år i dybden, er dette den absolutte konklusjon, dere. Jeg er blant annet grunnlegger av vaksineaksjonen, helsefrihetsaksjonen, utgiver av boken dødelige bivirkninger, bekjennelser fra en legemiddeldirektør. Vaksiner er det mest ødeleggende for et menneskets immunsystem og du blir løyet til hver dag i media av FHI og av våre politikere.» – Kjetil Andreas Dreyer
“Dødelige bivirkninger. Bekjennelser fra en legemiddeldirektør (John Virapen)”: https://bookis.com/no/books/john-virapen-dodelige-bivirkninger-2010?campaignid=1472164446&adgroupid=57094930455&adid=281537282525&gclid=EAIaIQobChMIqKjWh8i38QIVFpiyCh11SAFeEAQYASABEgJpyvD_BwE

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  ken
2 år siden

Hvorfor skriver du :
“…..løyet til hver dag i media av FHI og av våre politikere.»
når du vet at de absolutt ikke, er våre politikere, men firmaet stortinget as sine mest kriminelle.
samme med fhi’s ansatte i firmaet stortinget as med konserndirektør / krigsforbryter solberg.

spade kan bare være en spade.

Men, stiller du spørsmålet : hva kan 1+1 bli ?, så har du mange muligheter.

Det er muligheter vi som det levende mennesket må klare å se.
Se forbi disse kriminelle galningene, som nå står tiltalt for krigsforbrytelse mot menneskeheten.

mediter, mediter, åpne ditt indre lys, ekspander ditt indre lys, så an Vi, som det levende mennesket, balanserer og overskygger mørkets makt.

all for 1, 1 for all. vi er alle 1.

Spre energi, lys og hjelp andre til å gjøre det samme.
Sammen kan vi få lyset til å bli sterkest, og vi levende mennesket tar makte fra disse kriminelle krigsforbryterne.

Send lys til alle
planter, trær, dyr og mennesker

Nei og nei
Nei og nei
Anonym
Svar til  ken
2 år siden

Ingen grunn til å bli ondskapsfull vel? Bra han er frisk.. La oss håpe at det forblir slik, skade effekt kan komme etter 2-3 år.. Noen vil klare “jabbet” uten effekt, derfor vil de komme med grunn til å ta flere etter hvert.. Ikke alle “spiked protein” vil “feste/sette” seg i kroppen

kjell108
Abonnent
Svar til  Arne
2 år siden

Arne
– Jeg bare vet at jeg lever og er i god form.

It was after his second dose that things really changed, Follmer said. Greyson experienced significant symptoms shortly after his second dose. Three times he was taken to Nationwide Children’s Emergency Hospital.

“My son feels like he’s having a heart attack 24/7,” Follmer said. “He now has high blood pressure, severe chest pains, back pain, elevated kidney levels, hypothyroidism, inflamed lymph nodes in different areas of his body, and he can’t work or exercise.”

https://childrenshealthdefense.org/defender/greyson-follmer-pfizer-vaccine-myocarditis/

Jfr. COVID-19 vaksiner med å bli gasset i Auschwitz. Nazistene gasset og gasset jødene, og men de fortsatte som om ingenting hadde skjedd.

Å endre genene til mennesket er å tukle med skaperverket. Det samme kan man si når kinesere og amerikanere krysser dyr med mennesker.

e
e
Anonym
Svar til  kjell108
2 år siden

Det finnes knapt noen jeg ville reddet før disse stakkars skapningene som har blitt skapt slik, de er uskyldige i hva enn de måtte finne på. På det jeg har forstått så finne det ingen nåde for djevlene som med viten og vilje gjør slikt. Det var disse og kun disse ildsjøen var ment for etter hva jeg har forstått.

Alexander J Holm
Alexander J Holm
Anonym
Svar til  kjell108
2 år siden

Hydroxycloroquine blir brukt mot Malaria . Inni Corona viruset fant man Malaria DNA sekvens og HIV sekvens .

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  Arne
2 år siden

Så, du er en morder ! for VIKING betyr ut å rane, drepe, voldta etc !!

Arne
Arne
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

VIKINGENE var alt mulig fra fredelige bønder til handelsmenn og krigere. Dem etablerte verdens første parlament og innførte lover for handel og vandel.

« Forrige artikkel

Det er ikke virus, det er et biologisk våpen

Neste artikkel »

De løy for oss; en meddelelse fra en tysk lege, far og lidenskapelig bestefar

81
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x