/

Mr. Robot: F*ck society

2.1K visninger
1 minutt lesetid
2

Det jeg er i ferd med å si deg nå er strengt hemmelig. En konspirasjon større enn oss alle. Det eksisterer en gruppe mennesker som i hemmelighet styrer verden. De menneskene “ingen” ser. Topp 1% av topp 1-prosenten. De som leker Gud uten tillatelse.

Ble du nysgjerrig nå? Overnevnte er et sitat fra TV-serien Mr. Robot (8,8 hos IMDB, 9 hos TV.com). Om du ikke har fått med deg den så kan den anbefales. Akkurat som nyeste sesong av X-Files kommer med mange reelle avsløringer, spesielt i episode 1, så er det en frisk bris av ærlighet og sannhet i Mr. Robot.

Handlingen i Mr. Robot

Den anti-sosiale programmereren Elliot fungerer som en cybersecurity-ingeniør om dagen, men om natten er han en vigilante hacker. Han rekrutteres av en mystiske leder bak en undergrunnsgruppe med hackere. Elliots oppgave? Å ta ned bedrifts-Amerika og multinasjonale selskapene verden over. Hans erkefiende er et multinasjonalt firma som interessant nok har navnet Evil Corp.

Sesong 1 ble sendt på NRK og du kan derfor se den på nett her eller via din SmartTV eller på torrent:

https://tv.nrk.no/serie/mr-robot

Det er ikke alle episoder som er like bra og det er noen drøye innslag i serien av “svensken” som er med. Han er rett og slett ikke helt, eh, god. Derimot er den røde tråden gjennom sesong 1 ganske så fengslende, eller rettere sagt befriende. Sesong 2 kommer til sommeren 2016.

Mr. Robot
Fra TV-serien Mr. Robot: “We live in a world built on fantasies. Delusions. Deception. Is any of it real?”

Innslaget etter rulleteksten

Husk også å få med deg innslaget som kommer etter rulleteksten i siste episode, men IKKE uten å ha sett hele serien først slik at du har riktig kontekst på scenen. Om du har et innblikk i hvordan verden styres fra før av så skjønner du nøyaktig hva som blir sagt til slutt, og vil legge merke til at du sitter der med et stort glis mens gåsehuden komme strømmende på. ;-)

Frank

Frank er redaktør, admin og grunnleggeren av Nyhetsspeilet.no. Han har erfaring som nettredaktør siden 2000. Han står kun inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i folket slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Av hans rundt 160 artikler anbefales Den store bevissthetsguiden og De falske lysarbeiderne som vi allikevel tilber.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

2 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Ullvill
Ullvill
Abonnent
8 år siden

Enig – jeg smilte også av den siste scenen etter rulleteksten. Har jeg rett i at “asiaten” der var den samme som vi tidligere hadde sett i tilsynelatende kvinneskikkelse? I så fall var det meget forfriskende. Svensken oppfattet jeg som et troverdig bilde av perversiteten i kampen om plass i det som tilsynelatende er topplasseringene.

« Forrige artikkel

Rogue State: CIAs trojansk hest NED

Neste artikkel »

Panama Papers egentlige agenda: Adlyd eller lid konsekvensene

2
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x