Den tyske stats mobbe-svarteliste over kritiske leger, die "aufgefallen sind": https://www.inselreport.de/2021/03/schwarze-listen-aus-dem.html

De løy for oss; en meddelelse fra en tysk lege, far og lidenskapelig bestefar

1.9K visninger
4 minutter lesetid
21

Jeg kjenner ikke Dr. Thomas Sarnes personlig, men igjenkjente ham øyeblikkelig som en representant for en høy mellomeuropeisk tysk kultur; han taler selv ut fra en dyp faglig innsikt samtidig er hans utsagn fyllt av kjærlighet for sine medmennesker. Det er ikke ofte hans like kommer til syne i dagens debatt. Han har gjennomskuet sider av covid-vaksineringen ingen før ham meg bekjent, har kommentert. Tyske Angela Merkel og hennes politikervenner rekker ikke engang opp til hans støvleskaft, da de sitter fast i råskap og mangel på kunnskaper. Følgende tekst er oversatt direkte fra videoen. Er du usikker i det tyske språk, hør gjerne hva han forteller, mens du leser min oversettelse.


De løy for oss

Mine Damer und Herren, kjære Kolleger, mitt navn er Thomas Sarnes, jeg har en doktorgrad og er lege, mitt fag er kirurgi, jeg har arbeidet på flere fagområder som ortopedi og lege for øyeblikkelig hjelp, og har også som forberedelse på et lengere opphold i Vietnam tatt en tilleggsutdannelse i infeksjonssykdommer og tropemedisin. Etter 40 år yrkesaktivt liv, i 22 av disse som overlege, ble jeg pensjonert i desember 2019. Min pensjonisttilværelse hadde jeg trodd skulle bli helt annerledes enn det som virkelig skjedde. Jeg tilhører en generasjon leger som ved siden av å ære de egne foreldre, beundrer de forbilledlige lærere jeg møtte under mitt studium.

Jeg skal ikke gå i detaljer om hva som har skjedd de siste 15 måneder. Men etter det jeg har forstått har vi blitt løyet for. Og i sitt dypeste indre, vet i det minst alle leger dette. For meg hadde det stor betydning da man sa til oss; tro ikke på noen, bare tro på meg. Hvis noen sier at vedkommende er lege, tro ham ikke på hans ord. Dette sa Drosten (Christian Drosten). Eller slik: Vær snill å gjør akkurat det som vi forteller deg. Still ingen spørsmål og tenk ikke etter, gjør ganske enkelt det vi anbefaler, det fortalte dengang Wieler (Lothar H. Wieler, RKI).

https://www.bitchute.com/video/ovbdjaR3X0lg/

For en lege er det ikke til å forstå at det skulle bli forbudt å foreta obduksjon av avdøde. Det var jo en av de største gjennombrudd den europeisk medisinske kultur hadde frembrakt; undersøkelsen av den døde og oppklaringen av dødsårsaken, men dette var altså ikke tillatt. Da ble det helt tydelig for meg at her var det noe som ikke stemte.

Jeg forstår ikke at de tyske og internasjonale leger har overgitt styringen av sin vitenskapelige kunst til politikere og liksom-vitenskapsfolk. At legene kunne bli så sterkt manipulert at de ikke bare tok avstand fra sitt hellige oppdrag, men også avstand fra sin egne kunnskaper var ikke til å begripe. Av folk som ikke forstår det minste av medisinske vurderinger, vi har med hendelser å gjøre, satt ut i livet av epidemiologer eller noen som gjerne vil fremstille seg selv som sådanne, av matematikere eller computer-modell-spesialister og regnestav-bio-informatikere. Vi beveger oss i et område av skjeldne sykdommer, det er vi og bare legene som stiller diagnosene av sykdommer, vi identifiserer sykdommene og behandler også disse.

Ikke bare dumhet, men også kriminell energi

Grunnlaget for vårt arbeide er IKKE den politiske angst og forvirring. Den politiske argumentering var fra begynnelsen av så umåtelig dum at jeg måtte spørre meg, hvordan kunne dette skje? Jeg vil understreke, det gjelder ikke for meg å kritisere det som allerede er skjedd. Å bevisstgjøre det skjedde, vil rettsvesenet ta seg av. Hvis tyskerne ikke klarer det eller vil det, kommer internasjonale miljø til å måtte ta seg av det. Det ville i såfall ikke være første gang det har skjedd.

Jeg er en lege. Mitt arbeid var midtpunktet i mitt liv. Min grunnsetning i mitt arbeide med de syke og med de døende var aldri angst, men alltid utsagnet “frykt ikke, jeg er hos deg, og jeg skal gjør mitt beste for å gjøre det bedre for deg.” Slikt kan ikke politikere og eksperter utrette. Ekspertene er for meg vår tids store skuffelser. De som kommer fra Bundestag (det tyske storting), disse selvoppnevnte eksperter, de kan kun virvle opp støv, noe som gjør at vi blir klar over at man ikke kan ta disse på alvor. For meg dreier det seg om mine kolleger som prøver å gjøre seg berømte ved hjelp av vaksiner, de vil smiske seg inn i befolkningens hjerter, selv om de ganske nøyaktig vet hva som egentlig skjer. For kunnskapen er den medisinske vitenskaps grunnlag. Med slikt kan man ikke imponere noen lege da kunnskapen er alment tilgjengelig, også for amatører. Og hvis voksne mennesker ikke kan forestille seg et liv uten disse begrensede tillatte, nye vaksinestoffer, må man forklare dem hva dette dreier seg om; om de manglende utprøvinger, om forureningene, om de usikre virkninger, om de ukjente langstidsvirkninger, f.eks. på menneskenes fruktbarhet.

Da må vi fortelle dem at de etter vaksinering alikevel ikke er immun, og som de uvaksinerte alikevel kan bli smittet, da må vi fortelle dem at de etter de har vaksinert seg fortsatt må bære på denne fordummende maske, og at alt forblir som det var. Eneste forskjell er at risikoen for å ha pådratt seg en skade, er blitt meget større. Og når de endelig har forstått dette, men fortsatt ønsker å få vaksinen i kroppen, da skal de også få den. Men en ting ønsker jeg av hele mitt hjerte å meddele som lege, far og lidenskapelig bestefar: La barna være i fred. Heller ikke (den statlige) vaksinekomitéen anbefaler vaksinering av barn. Og når en politiker mener at han må tvinge igjennom sitt forehavende, da er det ikke bare uansvarlig dumhet som står bak, men også en sterk kriminell energi…

Er det ikke absurd, å injisere en substans i et sunt menneske, slik at det sunne mennesket i sine egne celler produserer sin egen fiende og etterpå selv bekjemper denne. Dette er i mine øyne en syk idé…

Hør avslutningen her på tysk (07:12): Youtube, her eller på Telegram, her.

 

Sven-Inge Johansen

Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

21 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
ken
ken
Anonym
3 år siden

En siste advarsel til menneskeheten fra tidligere sjefsforsker i Pfizer, Michael Yeadon: https://drcharlieward.com/a-final-warning-to-humanity-from-former-pfizer-chief-scientist-michael-yeadon/

“You can’t believe a single thing they say about the coronavirus—NOTHING! That doesn’t mean there’s not a new and deadly
bioweapon out there, because there is.”: http://stateofthenation.co/?p=8995

ken
ken
Anonym
3 år siden

Viktig budskap (norsk tale, 37 min) til alle som er villige til å høre på noe annet enn NRK/mainstream media og som vil være med på å dele GLEDE fremfor elendighet:

Russia Today
Russia Today
Abonnent
3 år siden

Mikrobiolog advarer mot eksperimentelle mRNA-injeksjoner og bruk av PCR-tester:
https://www.buzzsprout.com/1790541/8630109-mikrobiolog-advarer-mot-mrna-injeksjoner-og-bruk-av-pcr-tester?fbclid=IwAR2cUWHV35DW5KSj0hS-aJ8-VrsudGSIpJu9-7QllLHHkZIU1P3b_MyLTCo

mens regresjon forteller at dritten ble utviklet i utenomjordiske laboratorier med følgende formål:
1. genmodifisere menneskekropper med sine egne gener for å tilpasse seg menneske-sjeler med egen tilgang til energi,
2. flytte sjeler til de vaksinerte zombiene etter deres fysiske død til en kunstig laget planet i en tett dimensjon hvor det blir umulig å rømme fra. disse sjelene blir brukt som melkekuer/ slaver for energiproduksjon i evige tider.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Russia Today
3 år siden

Det meldes også at de fysiske kroppene til de vaksinerte blir omgjort til bioslam som sprøytes ut som plantenæring.

FREE SPEECH, [20.07.21 22:16]
[ Video ]
BOMBSHELL: They are liquifying bodies and spraying them back on crops as biosludge. THOUGHTS?
Follow @FreeSpeechParty

Nå er det heller ikke noe ScFi lenger at vaksinen inneholder grafenoksyd som brukes til tankekontroll.

https://www.eutimes.net/2021/07/no-longer-science-fiction-graphene-based-brain-control-technology-announced/

Den vanvittige ondskapen er så grusom at det mangler sidestykke i historien.

Hvor jævlig dum er man ikke om man står timevis i kø for dette her når selv ikke FHI, politikere, CDC osv osv nekter å ta “vaksinen” selv. ?

Det meldes nå at vaksinerte over hele verden oppfører seg klin ko ko etter injeksjonen … klær seg nakne og bader i fontener midt i byer og driter på gatene osv ..

Eneste lyspunktet i verden nå er at for noen dager siden så fikk vi 3 killshott fra sola, det skjedde på baksiden av solen, hadde det skjedd på forsiden så ville vi vært i steinalderen nå og satanistene ville mistet all makt over oss. 50% sjanse for at vi var reddet.

SOLAR KILLSHOT | The Sun Sent a Wake-Up Call

Russia Today
Russia Today
Abonnent
Svar til  smurfen
3 år siden

Tankekontroll er nøkkel-ordet.
De vaksinerte zombiene blir totalt kontrollerte i tankene sine. Grusomt å leve blant disse uten livvakter som broilere på stortinget har sørget for å skaffe seg selv.
Det meldes om stor vibrasjonsopphåpning i september, så vil mange zombier stryke ut.

kjell108
Abonnent
3 år siden

Google og Facebook er junk media

https://twitter.com/BrentHBaker/status/1408629985351454725

Politifact, meanwhile, was forced to retract a ‘fact check’ that claimed it had “debunked” the lab leak origin theory of COVID-19.

kjell108
Abonnent
3 år siden

Det er svært vanskelig å fastslå om noen er rammet av COVID-19 vs. ordinær SARS-CoV-2

The detected presence of SARS-CoV-2 does not mean the person has or will develop COVID-19.

Yet the NHS describe a list of COVID-19 symptoms that could be attributable to any ILI [influenza like illnesses]
..
Regardless of their SARS-CoV-2 test status, without a very accurate diagnosis of symptoms, suspected COVID-19 patients could be suffering from one among a range of ILI’s. Again, a positive test result does not mean the patient died from COVID-19, even if they had corresponding symptoms.

https://www.ukcolumn.org/article/deceptive-construction-why-we-must-question-covid-19-mortality-statistics

Implikasjonene her er at hva som publiseres på Wordometer er junk. Det inkluderer 99.99% av Media.

kjell108
Abonnent
3 år siden

Google funded research conducted by Peter Daszak’s EcoHealth Alliance – a controversial group which has openly collaborated with the Wuhan Institute of Virology on “killer” bat coronavirus research – ..

Dette er nå blitt publisert av Fox News.

FBI er STASI. Dette kommer snart til å bli offentlig kjent.
Google er en frontorganisasjon for CIA. Google opererer fritt i Norge uten risiko for å bli arrestert og stilt til rette for finansiering av genocide.

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
3 år siden

Jeg har informasjon vedrørende at arbeidstakerne har blitt underbetalt av arbeidsgiverne. Årsaken – klokken er beviselig feil og arbeidstakerne har arbeidet uten betaling 20 minutter per time, da døgnet har 36 timer og ikke 24.

I praksis betyr dette at en 8 timers arbeidsdag skal vare 320 minutter og ikke 480, da en time er 40 minutter. Legger man til grunn arbeidsdagen som 8 timer gjennomsnittlig har hver arbeidstaker blitt daglig snytt for, eller slik jeg karakteriserer det; bedratt for 160 minutters betaling. Dette betyr arbeidstakere jobber uten betaling 50% per time.

Antar dere innser omfanget av dette og det gjelder da naturligvis ikke kun for Norge, men samtlige arbeidstakere verden over. Beløpet man snakker om er astronomisk.

I tillegg har dette implikasjoner for km/t, kart lokalt og internasjonalt, etc. Det kommer i annen rekke da dette bedraget av arbeidstakerne burde prioriteres ettersom det er såpass sofistikert det er nesten umulig oppdage.

Hvordan kan dette bringes til torgs slik at praksisen kan opphøre umiddelbart og grep tatt for at tilbakebetling av manglende betaling blir iverksatt?

kjell108
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
3 år siden

I 2020 har staten (USA) betalt ut $3-6 trillion de ikke hadde. Det må arbeidsfolk tilbakebetale for at rett skal være rett.

kjell108
Abonnent
3 år siden

Dette er interressant

Here comes the irony. Only four percent of Indians are fully vaccinated. That’s because word is getting out, circumventing the mass media, that vaccines are causing mass injury and death around the world. Especially after the first vaccine delivers horrific side effects, and then every medical “professional” is instructed to tell you to get the next vaccine as soon as possible (if it’s been 2 weeks). People are figuring out the source of the carnage, and fast. This whole “Delta Variant” narrative is to cover up deaths and injuries caused by the vaccines,

Altså “Delta Variant” spres av vaksinene selv.
Da kan vi forvente at UK vil se en bølge av COVID-19 midt på sommeren, takket være vaksinering.

Idag har UK 180 ganger mere COVID-19 døde enn Congo. Med et fullvaksinert UK kan vi forvente at 180 blir 360 ganger mere enn Congo, og at UK inntar posisjon “verst på COVID-19”

TV-stasjon spurte pressetalsmann for helsemyndighetene hvor lang tid man måtte vente før COVID-19 restriksjonene blir opphevet.
– Restriksjonene vi aldri bli opphevet
[???]
TV intevjuer tok ikke svaret høytidelig. Pressetalsmann ble latteliggjort.

Per idag aksepteres ikke vaksinerte briter i Frankrike uten karantene. De som lot seg vaksinere fikk seg en kalddusj.

kjell108
Abonnent
3 år siden

Link mellom Fauci og Zuckerberg?

LISTEN: Fauci Lets Slip That Mark Zuckerberg Offered Him ‘Resources & Money’ In Redacted E-Mails.

https://thenationalpulse.com/news/fauci-reveals-what-was-redacted-in-his-zuckerberg-emails/

Altså Facebook kan linkes til utviklingen av COVID-19

kjell108
Abonnent
3 år siden

Om vaksinering av piloter

According to flightaware.com, 120,000 cancellations per year is the average for global flights. An average day would see 329 cancellations. A 2 day average would see 658 cancellations. But between Friday and Saturday, 3,533 cancellations occurred. That’s a 580% increase in cancellations globally in the past 2 days.

https://thecoloradoherald.com/2021/thousands-of-flights-cancelled-as-vaccinated-pilots-fall-ill-or-die/

Reuter’s and Fact Checkers are working hard to dispel any rumors that the pilots could have died from the COVID-19 vaccine

kjell108
Abonnent
3 år siden

Ufattelig
Canada has its own genocide to deal with. This is not going to be good.
https://www.investmentwatchblog.com/canada-600-children-found-in-mass-grave-revised-751-bodies-now/

Men hva fortalte media oss?? Media som tier blir medskyldige. Dette er verre enn Auschwitz.
Hva vil NRK fortelle?

e
e
Anonym
Svar til  kjell108
3 år siden

Den katolske kirke/vatikanet er en rød tråd ja, både her og der. Er mer å grave opp. Men glem ikke de som ikke er grav ned.

kjell108
Abonnent
Svar til  e
3 år siden

“Even today there is still dismissiveness from the general public — that it’s a history, it’s in the past,” he told CBC News.
“No it’s not in the past. It’s today. It’s ongoing.… [The children buried at residential schools] were murdered — because if there were accidents, if they died of natural causes, somebody would have been alerted.”

Dette var internatskoler med massedrap. Da blir spørsmålet om Canada er skyldig i “crimes against humanity” slik som Kevin Annett forteller. Trinn 1 var å frata inuitter barna deres.
Media prøver bare å dekke over det.

Fra Canada

Dr. Hoffe reports that the result of injecting 900 people among the indigenous First Nations community was that 2 people went into anaphylactic shock, one person died, and several others have suffered what appear to be permanent disabilities. He relates how one of his patients is in so much pain now, that she prefers death to life.
By contrast, no one in the community died or became permanently disabled due to the COVID-19 virus for the past year.

https://healthimpactnews.com/2021/canadian-doctor-defies-gag-order-and-tells-the-public-how-the-moderna-covid-injections-killed-and-permanently-disabled-indigenous-people-in-his-community/

1 per 200 vaksinerte ble invalidisert..
Et estimat for hva som kommer til å skje i Norge: 4 mill / 200 -> 20000 blir invalidisert

e
e
Anonym
Svar til  kjell108
3 år siden

Historien gjentar seg. “Cover up” er et gjennomgående trekk fra de sure.

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  kjell108
3 år siden

Samt, alle de som blir “smitta” av spike-proteiner fra de injiserte.

De injiserte har dette i sin kontrakt, så DO NOT WORRY FOLKENS.

Meditasjon, åpne, beskytte, lukke chakra – feltene. Lær å åpne ditt i*n dre lys, og utvid det til å lyse ekstremt.

* Tenk positivt.
* Se etter ting, som er positive
* Skap glød, energi, og motivasjon
* Fokuser på ALT som kan være positive.

Om noe har fått eller tatt iniseringen, SO WHAT.

Opplys hva det innebærer, og gi de en positiv avsluttning :

* Du har dette i din kontrakt
* Det spiller ingen rolle, om du har tatt den.
* opplys, uten å belære. Gi beskjed til de om konsekvenser, som er kjente.
La de selv få ta sine avgjørelser. Det er viktig. viktig å ha kunnskaper, selv om man har tatt injeksjonen.
injeksjonen, gir ufattelig mange bi-virkninger, som kommer senere, og langt senere for noen.

ALT er totalt planlagt, og dette har med overgangen fra DarkAge til ” LightAge “, hvor vi lever i fred.

5’te dimensjonen er klar, og ALLE gode sjeler kommer videre.
Vi kommer til å bli ført over ca 2028+- .

Du opplyser, om hva du har av kunnskap, og gjør det med en energi, så de faktisk fanger opp hva du sier.

Mange er i dag under transe, pga for mye main fucking streem media.

INGEN GRUNN TIL Å TENKE PÅ ALT DETTE I NEGATIV FORM.

ALT har vært planlagt til minste mikroskopisk detalj før jorden ble åpnet for spillet.

Så, LEV FREDFULT. MEDITER, KONTAKT DERES GUARDIAN ANGEL VELDIG VIKTIG I DISSE DAGER.

For bered DERE på å reise inn i 5’te dimensjonen.

Vær enda gang vi fokuserer på en eller annen måte omkring det disse negative mørke kreftene vill at vi skal dykke inn i, så skaper VI LEVENDE MENNESKET ENDA MER MØRKE.

SÅ, fra dette sekund, så start en ny sti :

FOKUSER KUN PÅ ALT SOM ER POSITIVT

Finnes 0,ZERO, NULL grunner til å følge med på, dykke inn i, eller lytte til disse negative mediene.

Samtidig, så greit å vite litt hva som skjer.

BALANSER.

1 spisesje negativ video, som babler om alt som skjer, så :

4 spisesjeer AVE MARIA, så du balanserer mørket og lyset :D

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
3 år siden

10 tomler opp Arry, dette er noen av de beste ordene jeg har lest her inne. Som du sier; BALANSE, er viktig.
Jeg håper at du har rett ang. tidspunkt, så rekker jeg å fullføre noen av de tingene jeg holder på med/har begynt på.

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
3 år siden

mediter, mediter, mediter, mediter og fokuser på positiv energi og lys, ditt indre lys.

Absolutt viktigste som kan gjøres nå.

Penger vet vi er bare scam, luft, paper, så de er ikke, viktige lengre.

viktig : er det å ta vare på din neste, og sende positiv energi, også til dyr, planter, jorden
Åpne ditt indre lys, og utvid det til å skinne langt utover.

Gjør alle dette, så blir det oppstigning, eller transformasjon, vi sklir over i 5’te dimensjon, kjappere.

Da slipper vi å leve igjennom, ILD, vann, og luft.
vulkaner, jordskjelv, orkaner etc, som moder jord vil starte for å rense, og starte spillet på nytt.

kjell108
Abonnent
Svar til  Aradorn
3 år siden

Dette er sjakk med ubestemt utfall.

Mike Adams:

The vaccine deaths were just a softening-up phase, preparing for
the final war to take down America

That next phase, according to my sources, is likely to include a combination of
economic and cyber warfare against America, the aggressive pushing of internal
strife and race wars (via the journo-terrorist media), and targeted
assassinations of pro-America patriots (McAfee, anyone?). The cyber warfare
component is likely to target the power grid infrastructure in an attempt to
plunge America into darkness and chaos. I fully expect a heightened number of
cyber warfare attacks on America within the next 90 days.

Britene sender krigsskip mot Sevastopol for å demonstrerer at de regner Krim som NATO-domene, og russerne sender krigsskip mot Hawaii.
Som sitatet nedenfor forteller: Lockdown skal bli permanent. Å reise skal bli historie. Portugiserne skal tilbake til å dyrke grønnsaker. Glem turisme. Jeg lærte noe annet på skolen.

Turisme var viktigste eksportinntekt for Portugal, som olje for Norge. Det forsvinner, sammen med 500.000 arbeidsplasser?

La oss ikke glemme at COVID-19 er et angrep. Deep state bryr seg ikke om at de blir synlige.
Enten klarer amerikanerne å ta ned sosialdemokratene, eller så får vi diktatur. Jeff Berwick har fått det travelt med å kjøpe en farm.

« Forrige artikkel

Det er Covid-vaksinene som er bioterrorismen, ikke viruset

Neste artikkel »

Dette er ikke galskap, men planlagt bruk av psykologiske operasjoner

21
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x