Babels tårn, https://artsandculture.google.com/asset/toren-van-babel-jan-luyken-pieter-mortier-i/uAFr8sEhJfs-8A

Babylonsk kabbalah og Kuppern, Skøytekongen Knut Johannesen?

2.3K visninger
19 minutter lesetid
50

Olympiade og verdensmesterskap

Trodde du det hadde med sport å gjøre, sterke, raske , unge menn og kvinner? Jeg trodde også det, lenge. Helt til et anonymt brev ankom og gjorde meg oppmerksom på at dette var en ren hersketeknikk; sågar en demonisk hersketeknikk hvis oppgave var ved hjelp av fjernsyn og riksaviser å hypnotisere et helt samfunn, hele det norske samfunn. Stadion fulle av begeistrerede nordmenn som brølte av glede over de reneste meningsløsheter? Var ikke dette et slags omfattende forsøk på en manipulativ oppdragelse?

Så ble vi vitner til de merkeligste hendelser. Alle tiders største skøyteløper Oscar Mathisen skulle ha tatt livet av både seg selv og sine kone? Midt oppi i all kunstig skapt virak og oppildnet beruselse over verdens største idrettsfolk møter vi plutselig død og fordervelse, men var dette reellt eller hadde helt andre ting skjedd? Hadde fremmede bevæpnede folk banket på døren om natten? Kanskje hadde Oscar Mathisen ingen egne skytevåpen i det hele tatt? Kanskje var han ikke engang medlem av en skyteklubb? Kanskje kunne han ikke engang håndtere en pistol?

Jeg ble mottaker av et anonymt brev, et brev som åpnet dører til en verden jeg ikke kjente til. Beskrev vedkommende et gigantisk underjordisk «kloakksystem»? En fanatisk, hensynsløs, religiøs råttenskap ingen snakket om, men som flere må ha kjent til og som var sentrum av den norske «internasjonale» idrettsverden? Også kjent under begrepet satanisme. En urgammel, smittsom, ekstrem destruktiv religiøs overtro fra oldtiden? Var det dette som var demonien som kastet sine skygger utover den norske idrettskultur? En demontro som gjorde de kristne sosiale ideer til en revolusjonær bevegelse?


Forfatter anonym


Han skriver: «Norge fikk veldig tidlig radio – 1925 – etablert via en norsk privatmann som kamuflasje for Londons satanister. Det var HELT NØDVENDIG for The Crown som forlangte navneskiftet Kristiania/Oslo i 1925 med Svalbard-premie til Norge å etablere radio SAMTIDIG. Radio er det norrøne Gjallarhornet i Norge 1925-1960, deretter har NRK TV den samme rollen 1960-1991. I de tre påfølgende internett-tiårene post-Sovjet er det vanvittig krevende for dypstaten å beholde fortellings-monopolet. I Norge og Nord-Korea har de klart det, de fleste andre land er vanskeligere!

Uten radio fra 1925 hadde de fleste nordmenn ment at hovedstaden Kristiania beholdt sitt navn helt fram til 1940, minst. Radiomonopolet var nødvendig for å fortelle nordmenn at Oslo var navnet. Oslo-makten – på diktat fra London – testet hele tida propagandaen ved å sjekke om folk i hele landet kalte hovedstaden for Oslo! Ski- og skøytehelter i forbindelse med OL har alltid vært en del av denne bebylonske kultusen i Norge. Heltene har enten hatt tilknytning til Oslo-området eller til Trøndelag, ikke tilfeldig fordi dette er de to byene med babylonsk-talmudistiske synagoger. La meg bare ta OL-okkultismen omkring skøytehelter.


Hadde vi her med ulike frekvenser å gjøre? Det ene som resonnerer med det andre (?), vår anonyme venn skriver: «Det er vanvittig med «sammentreff» av ulikt slag her, babylonsk kabbalah forlanger at det skal være slik. Sammentreff av navn, årstall, steder, alle slags resonanser som handler om olympens Zeus-demoner.»


«Oscar Mathisen var skøytekongen fra Oslo vest, og fortsatt god nok for gull i 1924 da vinter-OL startet, men han fikk ikke delta fordi han var blitt profesjonell. Kvinnen fra Oslo vest med det jødisk-klingende navnet Sonja Henie trådte derfor fram som skøytedronning, men med en «beskjeden» OL-start i 1924, ikke fylt 12 år! Deretter 1928-1936 da hun vant tre OL-gull på rad i kunstløp for så å bli Hollywood-stjerne, noe som forsterkes ved at hennes sannsynlige slektning Aksel Hennie har fått spille inn film i Hollywood, ingen vanlige etniske nordmenn får den muligheten.

Så lenge Sonja Henie var respektert som olympisk skøytedronning i Norge, kunne ikke Oslo få noen ny skøytekonge, og den eneste olympiske skøytekongen vi da fikk var hadelendingen Ivar Ballangrud, men Ivar ble rigget ferdig som OL-konge i 1936, akkurat samtidig med at Sonja overstrålte ham. Og med Oscar Mathisen i live var han den egentlige skøytekongen. Husk at Sonja H var den best betalte kvinnelige Hollywood-stjernen på 1940-tallet, men hun fikk likevel ikke Oscar-prisen. Først da OL i Oslo 1952 markerte utestengelsen av Sonja Henie – kunne Norge få en ny skøytekonge, Hjalmar Andersen fra Trondheimsklubben Falken med tre gull i OL 1952. Mange tenker på Hjallis som en langvarig skøytekonge i Norge, men han opplevde faktisk bare ett år med denne eksklusive status, nemlig 1952. Allerede året etter – 1953 – måtte han innstille sin karriere, fordi Sonja Henie skulle få sin siste runde med heder som skøytedronning i Oslo 1953, med 33 show på Jordal Amfi – plassert på det lite hyggelige stedet Galgeberg.

Fra 1954 og videre gikk det nedover med Sonja Henie, færre og dårligere show, til hun ble helt sluttkjørt i Rio 1956 og måtte gå over til å dyrke den demoniske svart-kunsten, merk også at hun ble venn med kunstneren Jakob Weidemann. Weidemann-eleven Wanda Elisabeth Hareim bekler flere unike posisjoner i den norske dypstaten.

https://no.wikipedia.org/wiki/Wanda_Elisabeth_Hareim

Hun foretrekker å stille ut sin kunst på Jessheim hvor APs legendariske edderkopp Arvid Engen drev sin møbelforretning. Men at Norges utenriksminister 2022 vokste opp med å prøvesitte Engens møbler på Jessheim, er det ikke alle som vet. Heller ikke at NATOs avtroppende generalsekretær brukte de anledningene han hadde til å markedsføre Hareims malerier.

Skøytekongen Knut Johannesen, f. 1933, foto, her.

Da skøytedronning Sonja Henie ble rigget ned, forsvant hennes to fremste skøytekonger (Oscar og Hjallis) på hvert sitt vis fra scenen. Sakte vokste en ny Oslo-konge (Kuppern) fram.


Oslo-øst-kongen Knut Johannesen startet å gå på skøyter på Jordal stadion rett ved Jordal Amfi hvor skøytedronning Sonja fra Oslo vest holdt sine 33 siste show i 1953. Knut ble sakte rigget opp som skøytekonge, via OL 1956 hvor han vant sølv på 10 000 m, mer enn sølv kunne han ikke vinne i og med at den forrige kongen Hjallis faktisk deltok og ble nummer 6. Hjallis lot seg detronisere ved å falle i sitt siste verdensmesterskap på Bislett 1956, samme sted som han var OL-konge 1952. Husk at Sonja også detroniserte seg ved å falle på isen i Rio samme året!

Hjallis sluttet å konkurrere etter 1956, først året etter i 1957 kunne Kuppern bli Oslos skøytekonge, verdensmester, men han unnlot med vilje å slette Hjallis eneste gjenværende verdensrekord, den måtte få stå i 3 år til. Bare de øverste skøytekongene i Norge får lov til å vinne 10 000 meter i OL, ingen andre har gjort det. Vi snakker om Ivar Ballangrud 1936, Hjalmar Andersen 1952, Knut Johannesen 1960 og Johann Olav Koss 1994. Alle fire oppnådde å sette verdensrekorder på milløpet.


Den viktigste måned i Oslo bys historie?

Noen som trekker i trådene bak «pussige sammentreff» er babylonske okkulister, som følger kabbalah. Her må onde åndsmakter opptre med «resonans», ikke bare i rom via Cross-roads (Tonstad i Sirdal og Nydalen i Oslo er de to viktigste av disse med hensyn til strømforsyningen), men også i tid. Skal de klare å lage strømstans nå slik at folk flest får det ubeboelig, så må det gjøres enten ved heksesabbaten den 2. februar, den minst kjente av alle 8, eller ved heksesabbaten 22. februar.

Senere enn februar fryser folk ikke i hjel inne i husene fordi soloppvarming gjennom vinduer kan gi oss 10 grader i stua gratis, strøm trengs ikke så mye for leselys, og ikke minst fryser vannledningene inne i husene IKKE i stykker fra mars og utover. Vannforsyningen «burde også være» (i følge Gro & co) et gigantisk problem ved strømstans, men heldigvis har mange kommuner i Norge en solid buffer i form av vanntårn som skaffer innbyggerne vann i minst en uke uavhengig av strøm, og store kommuner som ikke har det, trenger det ikke p.g.a. naturlig trykkfall som det meste av Oslo har fra Maridalsvannet, ironisk nok er det kaksene i Holmenkollåsen som får det verst, de er avhengige av strøm for å få løftet drikkevannet opp til springen, men har selvfølgelig skjulte reserveaggregater for å kunne klare seg – et svært reservoar med rent vann inne i fjellet har de også, men det ligger nødvendigvis lavere enn Holmenkollåsen, temmelig sikkert også lavere enn Maridalsvannet.

Februar i Oslo 2022 er den viktigste måneden i byens historie, fordi dette er være eller ikke være for Oslo som foregangsby for NWO, merk at det forrige okkulte Oslo-året 2020 IKKE lyktes slik sett, for meningen var at dronning Sonja skulle avlives, Roseslottet på Frognerseteren skulle markere London-prosjektet WW2 i Oslo, og også være mausoleum for den etnisk norske «svartkunst-dronningen» og hennes ski-glede. Skidronningen som ble tvunget til å dyrke den svarte kunsten skulle etter planen ha måttet vike for skøytedronningen av edlere slekt (Henie kontra Haraldsen) som OGSÅ ble tvunget til å dyrke den svarte kunsten og grunnlegge Henie-Onstad-senteret ved en kabbalah-seanse som måtte til for at Sonja Haraldsen (som var oppkalt etter skøytedronningen, født i 1937, ett år etter at Sonja avsluttet sin idrettskarriere med sitt 3. OL-gull i 1936) skulle få lov til å gifte seg med kronprins Harald rett etterpå.

Skøytedronningen Sonja Henie skulle etter at dronning Sonja skulle ha vært avlivet bli «gjeninnssatt» okkult ved en rekke innvielser i Oslo: Skøytehaller i 2020 (to stykker ved buss-rute 20, to redselsfulle satanistiske kunstmuseer basert på sjødemoner – Munchmuseet og Nasjonalmuseet. Alt dette gikk galt – alle tidsplaner sprakk, ingenting ble ferdig i tide, ingen av de storslåtte innvielsene ble det noe av, og dronning Sonja lever og er helt frisk så vidt jeg vet. Merk også at skøytedronningen Sonja Henie IKKE fikk lov til å være til stede i Oslos OL 1952 (p.g.s. oppspinn om nazi-sympati) for så å bli «rigget ned» på Galgeberg 1953 med sin siste store serie med 33 vellykkede isshow på Jordal Amfi – ishockey-hallen for OL, merkverdig nok plassert på Oslo Øst (derfor spiller den dag i dag vestkantgutta og Bærum IKKE ishockey men bandy).

Åpningen av Henie-Onstad Kunstsenter i 1968 (foto, her). Foran: Sonja Henie og Olav V. Bak: Kronprinsesse Sonja Haraldsen og Niels Onstad, skrives det i Wikipedia, men det er feil:  Niels Onstad er ikke synlig på bildet, kronprins Harald går bak sin far Olav V. Sonja var ikke kronprinsesse denne dagen 23.08.1968, men giftet seg med Harald seks dager senere, se minnemynten:

Men Sonja Henie skulle ikke bare avslutte sine perfekte show i Oslo 1953 – hun hadde noen mindre show de neste årene – for deretter å bli sluttkjørt som hvit isdronning katastrofal måte i Rio de Janeiro i 1956.


Offisielt begikk Oscar selvmord 12. april 1954 – vi tror absolutt ikke noe på denne historien, selv om vi fikk den fortalt muntlig uten mellomledd. Fra ham som giftet seg med datteren til Oscars forretningspartner Gustav Aadne. Bryllupet fant sted i 1954. Dette handlet om et ritualdrap i OL-mytologien, hvor Oslos neste skøytekonge skulle komme fra Jordal-området og ikke fra vestkanten. Oslo kunne ikke ha TO skøytekonger – Kuppern ble jo norgesmester i 1955, dette kunne han bli rent kabbalistisk fordi Oscar Mathisen var begravet året før!

Vi aner også hvorfor skøytesporten ble redusert til en østkantsport ved at det okkulte forblåste gudehov-hølet Valle Hovin ble Oslos første kunstfrosne bane. Oslo kunne heller ikke ha TO dronninger Sonja, derfor måtte Sonja Henie rigges ned som svartkunst-dyrkende skøytedronning i 1968 for at den svart-kunst-dyrkende Sonja Haraldsen (merk etternavnet) kunne bli skidronning i hennes sted).

Minnemynt Sonja og Harald 1968, se her.

Etter at Sonja ble kronprinsesse 29.08.1968 levde Sonja Henie farlig, basert på kong Olavs hjerteslag. Et drøyt år etterpå pustet noen lettet ut: Sonja Henie døde på en flyreise 12.10.1969, og Norge ville «heldigvis» ikke kunne få to Sonja-dronninger. Skisporten var nå klar for å få sin eksklusive Sonja-dronning, men dette hastet ikke fordi Kong Olav var sprek som Holmenkollens egen hoppkonge. Harald kunne ikke få lov til å gifte seg med Sonja før det okkulte ritualet rundt satanist-kunstmuseets innvielse på Høvikodden. Johann Olav Koss’ slektning Christen Sveaas har et tilsvarende satanistisk kunstmuseum Kistefos på Jevnaker.

Men hvorfor har det vært umulig å få bygd. Helt siden høsten 1966 (det okkulte året da ski-VM i Oslo ble avholdt) da den utrivelige og forblåste skøytestadion (Oslos mest nordavind-utsatte sted) ble innviet, har befolkningen drømt om å kunne gå på skøyter innendørs hele året (Om Valle Hovin, se her). Alle konsertene med toppartister som er blitt avholdt på Valle Hovin ville alene ha skaffet nok penger i kommunekassen til å finansiere tak over banen, og konserthall kunne det ha blitt med det samme. Hvorfor skjer det ikke? Det har vært helt umulig å få til, til tross for at politikere fra alle slags partier har forsøkt. Rune Gerhardsen var den ivrige skøytegutten som deretter brukte hele sitt voksne liv på å slåss for Valle Hovin skøytehall, oppvokst rett ved, på Tøyen.


Svaret er: Knut Johannesen – Oslos ene skøytekonge etter Oscar – avlives for at banen skal få tak. Og da kan Oslo få en skøytedronning fra Nordberg hvor Camilla Stoltenberg bor, hun heter Ragne Wiklund og er klar til å bli kronet, men kunne ikke vinne OL-medalje i 2022, så lenge Kuppern lever.


Knut Johannesen vet det nok selv, satanistene rundt Gro & co krever at 88-år gamle Kuppern må avlives for at det skal bygges en skøytehall på Oslo øst, altså tak over Valle Hovin. Derfor har han allerede testamentert sin premiesamling til hallen, og «perfekt avliving av Kuppern» vil derfor være 22.02.2022, eller i alle fall før han fyller 89 år i november. Men å gjøre dette når vi sladrer om planene, nei det er ikke enkelt (Om Kupperns premiesamling, her).

Hva er babylonsk kabbalah?

Her kommer noen momenter angående babylonsk kabbalah og mer generell babylonsk soldyrkelse.

Popstjernen Madonna var ærlig da hun sa: «Kabbalah er min religion». Dette er felles-religionen for maktmenneskene i vår midte. Dens opprinnelse er soldyrkelsen i Babylon, det eneste stedet på jorda hvor man kan starte en slik fruktbarhetsreligion uten å oppleve at sola kan være fiendtlig. Babylons to store elver gjør at man alltid har nok vann, og dermed blir sola fruktbarhetsguden uten rivaler. Vannet og fruktbart slam kan tas for gitt, og utfordrer ikke solas avguds-status. Selv i Babylonss elev-elvekultur Egypt kommer det tørkeår med sult, for de har bare en elv – Nilen – og ikke et område som alltid er fruktbart selv uten nedbør. Området mellom elvene – Mesopotamia er aldri tørt med to store elver på hver side, vanning er ikke noe problem å få til ved å grave noen kanaler.

Babylonsk Kabbalah; Den perverterte talmud-jødedommen, som dyrker planeten Saturn som astrologisk avgud. Saturn representerer Satan/Baal/Baphomet, som framtrer som tvekjønnet (foto, her).

Alle menneskehetens religioner bortsett fra primitiv animisme har sitt utgangspunkt i Meopotamia/Babylon. Vi kan snakke om fire religioner: Nimrods religion som ligger bak den opprinnelige byggingen av Babels tårn, og de tre abrahamittiske religionene som hans rival Abraham skapte ved å forlate sitt babylonske hjemland. Vi har i dag fire religiøse etablissementer som er «men only» – kvinner har ikke adgang og må respektere det:

 1. Nimrods hemmelige selskaper bygd på ritualdrap og perverse initieringsseremonier, slik at man får noe på disse aktørene som løftes opp og fram. Vi kan kalle dette i vid forstand for frimureri, men ondskapen i dette pyramidale systemet er godt kamuflert på de nederste nivåene.

 2. Den perverterte kristendommen som dyrker sola med Vatikanet som base. En maskulin astrologisk avgud.

 3. Den perverterte islam som har Mekka som base i et land eid av en kongefamilie som selv ikke underkaster seg den strenge islam de krever av sine innbyggere. Her dyrkes månen som astrologisk avgud.

 4. Den perverterte talmud-jødedommen, som dyrker planeten Saturn som astrologisk avgud. Saturn representerer Satan/Baal/Baphomet, som framtrer som tvekjønnet. Politikere som slåss for «det tredje kjønn» idoliserer Baphomet som sitt eneste ideologiske forbilde. Vi finner ikke noe annet «tredje kjønn» enn Baphomet når vi romsterer i historiens bakerste kommodeskuffer.

Talmud-okkultismen fra Babylon har via sitt satanistiske finanssystem infiltrert alle de nevnte religionene, for det er jo lett å få til ved diskrete bestikkelser. Resultatene viser seg ved at disse perverterte versjonene får lov til å operere åpenlyst med rent patriarkalske systemer, uten synlige maktposisjoner for kvinner. Samtidig bruker man en aggressiv feminisme til å rive ned alle sunne patriarkalske strukturer. Bare disse fire usunne patriarkalske strukturene får lov til å være i fred.

Dette firedobbelte patriarkatet finnes det ingen «respektable» kvinner som våger å utfordre. «Me too» – propagandaen bedriver det motsatte – skudd i egen fot. Kvinner i posisjon finner det klokest å skjule alle blant dem som bevisst brukte sex for å komme seg fram.

Reelle maktkvinner til å utfordre «men-only-okkultistene» finnes likevel blant oss. Men de er veldig fåtallige og enkle både å sirkle inn og å forutse oppførselen til. Dessuten er de aldri selvstendige, fordi de driver med en form for hekseri hvor de er avhengige av visse grupper av demoner. Hekser får aldri tilstrekkelig støtte av den Onde i egen person, men må vandre kontinuerlig under variabel demonstøtte, som er et problem fordi demoner flest ikke er mobile men er lokalisert til visse områder i terrenget. Vann-demoner er forskjellige fra gruve-demoner, fjell-demoner og så videre. Jeg vil advare sterkt mot å grave i denne materien, ut over det å kjenne fiendenes språk.

Maktkvinner på høyt nivå er derfor permanent livredde for demoner fra «feil gruppe», og må alltid passe seg for å ikke komme disse for nær.

Kvinners makt i politikk og næringsliv er ellers i de fleste tilfeller fiktiv og/eller skadelig. Enten fordi de blir diktert av «men only» krefter vi ikke ser, eller fordi noen ser seg tjent med at de gjør en reell jobb som de ikke har erfaringsgrunnlag for å fylle. Det mest aktuelle eksemplet i Norge nå, er Statnett-sjef Hilde Tonne som har hatt denne topplederstillingen siden desember 2020, altså litt over ett år. Hun sitter i posisjon for å kunne mørklegge hele Sør-Norge 22.02.2022, og har PST vegg i vegg rett ved Akerselva i Nydalen Allé 33. Dermed vet vi også at dersom en slik mørklegging foretas, så er den ikke «uoppdaget» av PST sjef Hans Sverre Sjøvold, men tvert imot beskyttet og promotert av ham og hans bakmenn i London, Brussel, Geneve – og nede på Torshov. Et par kilometer nedenfor Statnett langs samme elvebredd befinner CEPI seg, det globale samordningsorganet for vaksinering og nedstenging, som har plaget hele verden med sine koordinerte drakoniske tiltak i to fulle år siden mars 2020.

Hilde Tonne har ikke beslutningsmyndighet over Statnetts hovedbryter i Nydalen, hun må altså lytte til CEPI og PST. Men Hilde Tonne har en eksekutiv myndighet over samme hovedbryter, til tross for at hun mangler kompetanse i sin CV (inntil 2020) vedrørende el-kraftsystemer – eller kanskje nettopp derfor: Hun har infiltrasjonskompetanse for å komme inn fra utsida og styre norsk strømforsyning. Hun har en variert bakgrunn fra de verste globale bransjene som truer norsk vannkraft og strøm. Utenlandske banker, telecom, etterretning, digitalisering, kommunikasjonsbransjen samt olje og gass (petroleumsbransjen) som hun har sin utdannelse innenfor. Sterkstrøm fantes ikke i Hilde Tonnes CV, men dette er Statnetts monopol-virksomhet, som tidligere ble drevet til befolkningens beste, men gradvis forvandles til det motsatte.

Olje og gass ville i andre land ha utviklet en effektiv transport- og industrisektor, men slik er det ikke lenger i Norge. Ressursene ødsles på ulønnsom batteri-romantikk, mens mest mulig av vår fossekraft og all vår naturgass fraktes vekk fra Norge som råstoff. Elektrisk energi fra fossekraft var ideell for vår elektrokjemiske metallindustri, men ved Statnetts virksomhet fases denne miljøvennlige industrien ut, som et sotsvart «grønt skifte». Talmud-globalistenes energi-plyndring av Norge medfører at land som Saudi-Arabia overtar aluminiumsproduksjonen, basert på olje og gass.

Talmudistenes makt viser seg med kabbalah-okkulismens dominans i dagens samfunn, hvor følgende momenter er viktige:

 • Balansen mellom det onde og gode, som okkultistene er avhengig av. De forsøker å tvinge underordnede til å frambringe et overskudd av gode gjerninger, slik at maktmenneskene synes de har blankofullmakt til å utøve onde gjerninger uten at noen skal straffes. Straff er det kun behov for dersom balansen mellom det onde og det gode ikke er der, innenfor kabbalah-okkultismen.

 • Karma-begrepet er ekstremt viktig for kabbalah-dyrkerne. Vi kjenner begrepet fra hinduismen, og få tror at det har noen kristen forankring. Men det har det, fordi «dårlig karma» er det Bibelen uttrykker som at «mennesket sår hva det høster». Før de store onde gjerningene må det derfor legges ut tilstrekkelig tydelige forvarsler om de onde planene, slik at det er vårt problem at vi ikke klarer å se hva de onde maktmenneskene pønsker på. Og dermed kan de utøve sin ondskap uten selv å måtte oppleve menneskeofringer, som de frykter dersom de ikke får lagt ut tilstrekkelig med signaler. Er strømstansen 22.02.2022 varslet godt nok på forhånd? Nei, det er den ikke. Dette betyr at selv en «suksess» med å mørklegge hele Sør-Norge i mange dager vil føre til avskalling innenfor dypstatens innerste kretser. 2011 står som et skrekkens år for Stoltenberg-familien, uansett hva man måtte mene om dens reelle rolle i 22. juli-hendelsene. Foreldre og barn i denne innerste klanen utgjorde 5 personer i 2011, og 7 år senere var det bare 2 igjen av disse 5. Noen tenker nå for første gang at strømstans nå 22. februar kanskje ikke likevel er så lurt å befatte seg med.

 • Det visuelle i form av geometriske figurer som man fyller med demonisk kraft. Ett øye, pyramider, det åttekantede NATO/OTAN-symbolet og mye annet

 • Logoer for de viktigste kommersielle selskapene og for NGOs.

 • Hemmelige signaler som utveksles mellom de initierte for å bekrefte rangordning i hierarkiene og vise at man hører til de utvalgte.

 • Energilinjer i terrenget, som gjerne er selvforsterkende over tid. USAs viktigste Cross-Road er St. Louis, hvor både kontinentets to største elver og USA viktigste highways nord-sør og øst-vest møtes i et kryss.

 • Resonanser i ord, ordspill, særlig vokalmønstre er veldig viktige.

 • Opp-ned, bak-fram, svart-hvitt-inversjoner visuelt og i form av tall og ord

 • Numerologien i form av visse tall 11, 22, 33, 66, 666 pluss noen flere

 • Okkulte datoer for «solfester», og det finnes to sett med slike: Sol-solfestene «wheel of the year» med 8 heksesabbater, knyttet til keltisk naturreligion. Det andre settet er måne-solfestene knyttet til de 12 overgangene mellom stjernebilder, hvor månens oppdeling av året i 12 måneder står sentralt. Dette er ukebladenes astrologi, hvor datoen 22.02.2022 befinner seg i Fiskenes tegn, rett etter overgangen fra Vannmannens stjernetegn.

De bakerste aktørene bak strømstans-planene førstkommende tirsdag er dedikerte dyrkere av vann-demoner, som astrologene gjerne trekker inn både for Fiskenes tegn og Vannmannens tegn! Ikke så rart at de trenger en PST-voldsmann med navn Sjø-vold for å understøtte sin Statnett-strømkutting i PSTs nabobygg rett ved Akerselva. Sjøvold tok dette voldelige etternavnet, hans opprinnelige navn var Andersen. Og han vokste opp med sjø på alle kanter, på Nøtterøy.


Om babylonsk Kabbalah, foredrag av svensk-serberen Zakleo, her og her.


De olympiske leker, det fascistiske næringslivets fest

Fascismen er verdenskommunismens startmotor. Fascismes prosjekt er et sterkt men stadig mer monopolisert nasjonalt næringsliv som veves tett sammen med den bakerste dypstatsmakten, og som finner egnede skuespillere til å innta rollen som statsledere.

Kommunismen med sitt grelle nakne ansikt er en dødskult hvor en spiss pyramidal elite skal herske over en slaveklasse UTEN noen selvstendig middelklasse som kan drive et lønnsomt næringsliv. All kommunisme før 2022 har derfor blitt sponset, holdt kunstig i live av et fungerende nasjonalt næringsliv.

Verdenskommunismens viktigste prosjekter siden Basel-møtet i 1897 er (alle prosjektene er styrt fra London, Sveits og Sverige)

De olympiske leker, Nobel-prisene og Abel-prisen, Opprettelsen av test-statene Norge og Sverige 1905, som måtte splittes for å kunne ha helt ulike roller, opprettelsen av Rotary, Kiwanis og Lions i Chicago-området, de tre verdenskrigene – vi befinner oss nå i informasjonsdelen av 3. verdenskrig


Hans Sverre Andersen Sjøvold

Hans Sverre Sjøvold; de kriminelle på toppen eller på bunnen? Fra Finansavisen, her. Kanskje har han vært med på så mange lysskye affærer at han kan presses?

Datoene 02.02.2022 og 22.02.2022 er de klart viktigste numerologisk-okkulte datoene heretter, ingen årstall i vår levetid vil kunne understøtte denne kabbalist-galskapen som Gro HB og hennes nærmeste bekjenner seg til.

Oslo ble ikke innviet til Satan 01.01.1925 som babylonsk soldyrkelsesby underlagt, nyttår er ikke okkult nok. Navneskiftet fra Kristiania til Oslo skjedde ved heksesabbaten Imbolc  01.02.1925.

Denne notorisk «flinke piken» Hilde Tonne har vært i media og uttalt bare inkompetent vrøvl om hvor gunstige utenlandskablene er for oss i Norge. Trolig vet Statnetts sjef Hilde Tonne ikke hva energi er, strengt vitenskapelig. Er det noe spesielt med elektrisk energi? Dersom noen påstår at et stoff «har varme», så er det ikke vanskelig å få Hilde Tonne til å være enig (selv om det er feil). Hun føler likevel at det er feil å si at et stoff «har arbeid». Når jeg da forteller at varme og arbeid er nært beslektet, som prinsipielt samme typen begreper, vil Statnetts sjef falle helt av lasset og ikke begripe noe som helst. Sjef over Norge nøkkel-begreper «arbeid» og «varme» er hun, men hun forstår ikke innholdet av disse termodynamikkens to aller viktigste begreper.

Var den politiutdannede Sjøvold like inkompetent på politiarbeid som Hilde Tonne er på energi, så ville han ikke vite hva som er bak og fram på en pistol. Kan vi ha slike sjefer (ledere i ordets betydning er de ikke) uten å gå til grunne som nasjonalstat? Sjøvold het opprinnelig Andersen og ble sannsynligvis plukket ut og initiert av «noen venner» i Tønsberg da han var konfirmant fra Nøtterøy (merk at Stompa-hørespillene har en figur Nøtterø). Moren til Trine Heimerback (som ingen vanlige nordmenn vet hvem er, men som ledet FNs Sikkerhetsråd i hele januar sammen med Mona Juul) Elsa Skarbøvik flyttet til Tønsberg og begynte som ungdomsskolelærer da Sjøvold var i konfirmasjonsalderen. Noe av det samme skjedde i Kristiansand da hennes bror Odd flyttet dit, da var det en konfirmant der som het Nicolai Tangen, som kunne stige i gradene.

Det er patetisk – for å si det mildt – å lese Sjøvolds voldsvurderinger, for det er sin egen voldsbruk han advarer mot, eventuelt patsies som hans nokså lille dypstatsgjeng driver og «utdanner». De må jo alltid organisere volden selv, for å dikte at disse ikke-eksisterende høyre-ekstremist-voldelige gruppene av antivaksinefolk eksisterer.

Rett nok eksisterer det fascister i Norge, men det som de er opptatt av (under ledelse av Gerhard Heiberg), er å legge alt næringsliv av betydning under dypstatens kontroll. Dette er fascisme i dens opprinnelige betydning, og den kan fungere bra en tid. Kommunisme og fascisme er to nokså forskjellige ting, da ingen kommunisme kan bygges uten å bruke et nasjonalt fascistisk næringsliv som startmotor. Aral-sjøen er et synlig skrekk-eksempel på hvordan kommunismen legger alt dødt rundt seg. Kommunismen er jo et talmud-religiøst basert finans-snyltesystem hvor ingen verdier skapes, alt legges dødt ved at snylterne ubønnhørlig avliver sin egen vert som de ikke evner å holde liv i.


PSTs latterlige trusselvurdering 2022, se her.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

50 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
" WE are WATCHING, and WE do NOTHING "
" WE are WATCHING, and WE do NOTHING "
Anonym
2 år siden
kjell108
Abonnent
2 år siden

– Som jeg har sagt 100 ganger: Israelerne er russere.

Dette Intervjuet er relatert til spørsmålet.
En politiske sammenfatning av hvem som styrer verden – oppslaget fikk 100 millioner views.
Man må tilbake til Mein Kampf for å finne noe lignende.

https://sarahwestall.com/the-hidden-history-of-the-incredibly-evil-khazarian-mafia-w-vt-editor-mike-harris-1of3/

kjell108
Abonnent
Svar til  kjell108
2 år siden

– ADL Defends Ukraine’s Neo-Nazis: They “Don’t Attack Jews or Jewish Institutions”
http://www.informationliberation.com/files/adl-ceo-greenblatt-2021-aug.jpg
http://www.informationliberation.com/?id=62981

Nei, de som kaller seg “jøder” er ikke “judaister”.
“Ukrainas neo-nazister” tilsvarer det som var Waffen SS for 70 år siden.

Og så et bilde av Stepan Bedera, gudfaderen for ukrainske nazister

http://artyushenkooleg.ru/wp-oleg/wp-content/uploads/2016/05/Stepan-Bandera1-768×514.jpg

e
e
Anonym
2 år siden

New abuse revelations at U.S.-based cult tied to Ontario private school

e
e
Anonym
2 år siden

MonsterQuest: TERRIFYING DEVIL

De eneste virkelige monster og djevler er NAZI FORSKERNE som skaper disse vesnene, (eventuelle fanger de) som mixer DNA med dyr og mennesker og “Ailiens” og andre vesen. De burer de inne og utsetter de for alskens djevelskap. En skapning som er skapt og programmert til å begå fæle handlinger, er uskyldige, skaperen av de er skyldige og det er de som bør få straffen.

e
e
Anonym
2 år siden

WTF?!

‘Re-homing’: America’s shocking trade in unwanted children | 60 Minutes Australia

HVOR I HELVETE ER LOVEN?!

Vel, kanskje ikke så rart at de gjør dette, siden det foregår storhandel på verdensbasis med salg av barn, kroppsdeler, sexslaver, ++++
Hvorfor beskytter loven disse satanistene? Finnes det ikke noen gode menn som kan forandre Loven?

ps. I mitt neste liv skal seg bli sniper som tar ut disse naziztene. Nå er det nok mercy.

kjell108
Abonnent
Svar til  e
2 år siden

Jeg så begynnelsen 60 Minutes Australia og så ingenting spesielt der.

Satanismen
Satanismen
Anonym
Svar til  e
2 år siden

e:
LOL , og da er du bedre enn dem. Vold ypper til mer vold iflg deg, LOL

e
e
Anonym
Svar til  Satanismen
2 år siden

Tja, må spille litt skurk jeg å vel? ;) Jepp, vold ypper til mere vold, til tider er jeg bare på the mercy train, men det hender i perioder at jeg er på the train of revenge. Jepp, rett som det er har jeg lyst til å se noen at satanistene “brenne i helvete”. Mens i inspirert tilstand, så er det ikke et fnugg av det. I det minste er jeg ærlig om det i forhold til de som falskt tar på seg en smilende maske av rettferdighet. Men sånn blir det vel kanskje med slike, når man er hjernevasket på “den” måten og eksempelvis aldri har vært utsatt for å være torturert som prøvekanin.

Terje Engen
Terje Engen
Anonym
Svar til  Satanismen
2 år siden

Forferdelig å høre om de barna. Nå strømmer det inn flere tusen barn som havner i klørne på disse pedofile. Men er straff det samme som vold? For meg ble dette spørsmålet tydelig besvart fra åndelig hold. Man skulle som åndelig bevisst menneske følge menneskers lov. Disse overgripere av verste sort har altså brutt loven gang på gang. Det er ingen tvil om at dette er brudd på både åndelig og menneskelig lov. Trolig det verste i åndelig retning. Man kan tilgi de verste brudd på loven, men det betyr ikke at man ikke får sin straff. Straff er ikke vold. Ikke gjør mot andre det du ikke vil at de skal gjøre mot deg. Bryt loven og ta din straff. Både på jorden og i ånden. Dette gjør du mot deg selv. Du skaper ditt eget helvete og på vei dit blir du tilgitt. Man takker for bidraget. Vi ønsket alle å få oppleve dualitet. Oppleve godt og ondt.

At man uttrykker seg på sterkeste måte skal ikke sammenlignes med en forbrytelse. Disse pedoene ville trolig takke for et nakkeskudd som forhindrer flere overgrep. Slike sjeleløse predatorer er å sammenligne med dyr som går rundt og dreper for lyst. De må tas ut. Da blir det mindre vold. Jeg er ikke for dødsstraff, men slikt må bli forhindret fra å gjøre mer ugagn. Det er tydelig både fra åndelig og jordisk lov. Woke-bevegelsens forsøk på å normalisere overgrep mot barn må også drepes på idé-stadiet. Det er på tide å riste disse satanistene og ta tilbake makten de har røvet til seg gjennom manipulasjon og løgner. Absolutt nulltoleranse for slikt avskum. Både fra åndelig og jordlig perspektiv.

e
e
Anonym
2 år siden

Lasers from Space being FIRED at Observatories in Hawaii

e
e
Anonym
2 år siden

Urgent 5G warning

ken
ken
Anonym
Svar til  e
2 år siden

“Det gamle paradigmets makt over tanken gjør strålevernets ansatte og IKT-bransjens radiofysikere uforstående, og gjør at de derfor holder resten av befolkningen, hva enten de er selgere, utviklere, montører, politikere eller byråkrater, uvitende – altså som ‘idioter’ i ordets opprinnelige mening.

Ikke alle vil være enige med meg i denne beskrivelsen. Noen mener en slik fortolkning er for snill og at de «skjønner hva de gjør». Og noen dropper argumentene og appellerer heller til følelsene – eller tenner fyr på mobilmaster. Det er forståelig når fortvilelsen blir stor nok, selv om det ikke er akseptabelt eller lovlig. Slikt utløser selvsagt politianmeldelser mot aksjonister og moralske pekefingre, men burde nok først og fremst utløse en upartisk – eller i det minste balansert – granskningskommisjon av strålevernet og forskningens kunnskapsstatus.

Videolåta – «No Amount of Evidence (will ever persuade an idiot)» – altså «Uansett hvor mye bevis (vil det aldri overbevise en idiot)» – av en som kaller seg Conspiracy Music Guru forsøker å benytte seg av alle argumentasjonsmåtene på en gang: forskning, fornuft, følelser, humor, brannstiftelse”:

“Stol på dine medisinske eksperter, som følger deres ordre om å lyve!” X- marinesoldat (nå prest) sammenligner eksperimentelle forsøk nå og før: https://www.bitchute.com/video/3o3soSsyRcOt/

Praktisk nedtrappingsplan for å redusere strålingen: https://einarflydal.com/2021/11/08/praktisk-nedtrappingsplan-for-a-redusere-stralingen/#more-69988

KTA
KTA
Abonnent
2 år siden

Den Ukrainske regjeringen bomber sine egne ? Er det derfor NATO ikke vil stenge luftrommet ? Jeg tviler ikke et sekund på dette. Den Ukrainske regjeringen er like korrupt som resten av EU https://www.bitchute.com/video/WOkZkGP6WP1t/

ken
ken
Anonym
Svar til  KTA
2 år siden

KTA – Lytt til norske Jon Holden (fra 09:10) ang Ukraina/Russland:

KTA
KTA
Abonnent
Svar til  ken
2 år siden

Hei Ken. Ja jeg har sett den tidligere, han sier mye fornuftig. Norge nærmer seg politistat. Jeg regner med at det var en grunn til at de kjøpte inn millioner av disse dumdum kulene og alle likposene bestilt av Staten. Vi henger bare litt etter Australia og Canada. Jonas Gahr Støre er jo perfekt mann for psykopatene. Vi har allerede fått skyhøye strømregninger. Og med Juge-Jens som ny sentralbanksjef vil rentene stige kraftig. Og det vil bli mye dyrere mat også (inflasjon). Skulle vært interessant å se om BlackRock og Vanguard har representanter/samarbeidspartnere i Norge som kjøper opp boliger

e
e
Anonym
2 år siden

Brain-Computer Interface:

Ut å stjele hjerner/kappløpet om hjernen/666/

e
e
Anonym
2 år siden

Body brokers

kjell108
Abonnent
2 år siden

Russerne vil undersøke hva amerikanerne drev på med i BSL-4 lab i Ukraina

ken
ken
Anonym
Svar til  kjell108
2 år siden

Ukraine is/was their base of operation. The DS was planning another pandemic and developing viruses in Ukraine, Putin took action to shut it all down and to destroy the DS stronghold. He is now removing the neo nazis: https://www.bitchute.com/video/mUvWnSPNEJpR/

KTA
KTA
Abonnent
Svar til  ken
2 år siden

Merkelig. Plutselig er det ikke en eneste artikkel om Corona og vaksinepass i mediene. Alt handler kun om Ukraina og Russland

Vanskelig å være uenig med Putin når du ser hvem som er hans største kritikere (Von der Leyen, Kerry, Biden, Johnson, Ukrainas president, Stoltenberg, Merkel osv.) Putin hadde et gullkorn; “Hvorfor skal jeg ødelegge Vesten, det klarer de fint selv”. Og så var det han russiske kombinertløperen; “Hvilken krig ? Det som foregår i Ukraina er ingen krig, det er en frigjøringskamp” Hehe NRK satte kaffen i halsen. Er så grusom lei av norske fake-news medier og den elendige propagandaen deres

Terje Engen
Terje Engen
Anonym
Svar til  KTA
2 år siden

Husk Nazi-lovforslaget som ligger ute til høring. Ken tipset om det tidligere:

ken
ken
Anonym
Svar til  KTA
2 år siden

Merkelig at msm plutselig nå skal fortelle oss sannheten om Russland og Ukraina etter å ha løyet om pandemien i snart 2 år (LOL): https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=375563744007938&id=100067936309249&sfnsn=mo

e
e
Anonym
Svar til  ken
2 år siden

Tanken slo meg at det måtte være noe annet bak enn grådighet ja så dette forbauser meg ikke, kan jo være flere ting som skjuler seg der, gud vet. Hvor et et verdensomspennende ANTI nazi politi? som fjerner alle sataniske krapyl som kidnapper og torturerer og dreper folk? Nazi eksperiment på dyr og mennesker og fremstilling av hybrider som utsettes for grusomme forsøk. Ja, vi vet hvem som skal brenne i helvete det er sikkert.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  kjell108
2 år siden

Former Russian Ambassador and Current CIA Director, Bill Burns, Knew Exactly What Would Trigger Vladimir Putin to Enter Ukraine

February 28, 2022 | Sundance | 366 Comments

The article by Beinart is mainly focused on pointing out the irreconcilable nature of Joe Biden implying Ukraine could join NATO, while his own CIA Director has a history of giving serious warnings emphasizing the “brightest of all red lines” about that specific point.

Against this backdrop of Bill Burns, the details about the lead up to the Russia-Ukraine crisis gain quite a bit of clarity.

The CIA Director is crystal clear that Russia would be seriously triggered about any prospect of Ukraine entering NATO.

Yet, in December of 2021, the exact same time when U.S. backchannel intelligence was being shared with China about Russian troop movements on the border with Ukraine, Joe Biden was telling Ukraine that membership in NATO was in their hands.

“U.S. President Joe Biden assured Ukrainian President Volodymyr Zelenskiy that Kyiv’s bid to join the NATO military alliance was in its own hands, Zelenskiy’s chief of staff said after the two leaders spoke on Thursday. (link)

Joe Biden was publicly saying something his CIA Director knew to a certainty would trigger Russian President Vladimir Putin.

This is not a mistake.
https://theconservativetreehouse.com/blog/2022/02/28/former-russian-ambassador-and-current-cia-director-bill-burns-knew-exactly-what-would-trigger-vladimir-putin-to-enter-ukraine/

Terje Engen
Terje Engen
Anonym
2 år siden

Veldig interessant.
Kan begynne med å si at jeg har lest veldig mye forskjellig innen religion. Jeg har ikke lest babylonsk talmud, men ser det hele tiden blir referert til. Kan vel si det sånn at GT er skriften og Kabbalah og talmud er muntlige og skriftlige måter å tolke GT på. Sharia er veien for muslimer, men den er jo også manipulert og mistolket. Så det Jesus sa kan man si er en egen talmud eller lære. Jesus liv er tolkningen av GT. Samme som Job er det. Disse er perfekte jøder. Så kan man sammenligne disse to og babylonsk talmud. Har det noe med den opprinnelige læren og tradisjonen å gjøre?
Men i Israel er det nok dessverre babylonsk talmud som læres. Derfor vil mange jøder ikke høre om sionisme fra Babylon. Jødene/israelittene skal gjenforenes av Gud og ikke ved bruk av FN-vold. Rothschild er ikke gud.

Balansen mellom de gode/onde i Kabbalah er på nivå med humor. At man kan gjøre pek og hyss. Ha moro på andres bekostning. Kvinne/mann manipulerer hverandre i hverdagen for å få sitt. I disse dager kan vi forutse Trudeau og satanistene ved å kjenne demonenes natur. De vil manipulere til strid, og vi ser det og handler deretter. Det er ikke ondskap slik sett. Men i annen talmud så regnes demoner som verktøy for mennesker for å skape hva de anser som riktig. De kan gjerne starte verdenskriger og utslette milliarder. Demonisk hierarki og hard hånd. Dette er ikke Kabbalah. Det er som med alt annet. I hendene på gode mennesker blir det brukt for det gode. I hendene på onde mennesker blir det brukt til ondskap.

Jeg vil bare si det. At ikke all Kabbalah er ondskap. Ikke all talmud er ondskap. Det var nok heller i utgangspunktet godt og så har satanister tatt over. Det er mye historier rundt khazarer og deres egne talmud. Men for oss er Jesus veien. Hans Kabbalah og hans talmud er hans liv i praksis. Det burde ikke være misforståelser der. Men så er det den romerske verdensreligionen da, som har hentet litt av alt for å vokse frem. Etter det jeg forstår så er det Augustus som er Jesus i neste romerske generasjon. Lik som historien om Josef som ble reddet av Egypt. Så nå ser vi at Jesus/ordet går ut av Vatikanet. At vi følger ordet og sporene og blir dømt etter våre handlinger, og ikke etter et romersk idol.

Den opprinnelige læren/talmud var ikke kvinnefiendtlig i det hele tatt. Det var forskjell på kjønnene. Nå i dag er det ikke lov å tenke slik. Men det er store forskjeller på mann/kvinne. Kvinnene føder og mannen er naturlig underlagt kvinnen. Altså fra naturens side. Derfor spiser gjerne Adam eplet som kvinnen peker på. Det er slik vi er av natur. Man må ha et veldig stort brorskap for å regjere over dette. Det er menn og demoner. Menn som liker å herske over andre menn og kvinner. Der sex er et herske-ritual og brukt som steg på veien til guddommelighet. Samme med å ofre og myrde. Abraham gikk bort fra ofringen etter et varsel fra en budbringer fra Gud. Og fra der er det blitt en tradisjon og lære om hvordan man skal leve et godt liv, men de gjorde masse feil. Feil som fikk større og større konsekvenser i generasjonene etter. Det er jo meningen at vi skal ære av deres feil og ikke gjøre feilene om og om igjen. Jødedommen er egentlig ikke religion. Det er visdom. Kristendom er religion. Man må nesten lære seg språket 100% for å forstå. De bruker også numerologi for å forstå ord. Så hvis et ord har en verdi, så ser man på andre ord med samme verdi for å få mer forståelse. Dette har ikke jeg nok kunnskap til annet enn å høre på de som kan det.

Det blir som i sjakk. Man kan spille millioner av ganger uten å bli god. Etterhvert utvikler man en intuisjon der underbevisstheten forteller det neste trekket, uten at du vet egentlig hvorfor. Så kan man lese bøker og lære av andres oppdagelser. Da blir man plutselig en mester. Slik er det jo også i åndelig bevissthet. Men i tillegg kan man få intuisjon fra det kollektive og høyere bevissthet. Kanskje til og med fra den høyeste.
Derfor er det viktig å lese tillegg til loven(GT) Forskjellige tradisjoner. Skriftlig og muntlig lære. Før man tenker på Nephilim og sånt kan det være interessant å spørre de som faktisk skrev det og brukte språket. Det betyr altså de falne, de som får andre til å falle, de som lever i mørket. Det skjulte. Det er demoner. Ja, de kan ofte være store. Men det er i naturen deres. Du ser Saddam Hussein og faraoene som lager store statuer og bygninger. De vil være store. Men er liten på jord.

GT går så dypt. Derfor er det viktig med forklaringer til teksten. Det finnes god talmud og Kabbalah. Det skal bare forklare den dypere forståelsen av teksten i Bibelen. Det krever altså åndelig forståelse for å tydes. Det kan man få gjennom å lese og høre på andre som har fulgt tradisjoner gjennom tusener av år mens satanister har myrdet lærere og brent bøker. Derfor blir det også skrevet på et “språk” som ikke kan leses av demoniske bevisstheter. De kan bare snu opp ned på ord og gjøre motsatt. De oppnår jo ikke noe selv. De kan bare stjele og omdefinere. Man må tenke på skapelsen som vår åndelige bevissthets fødested. At Kain & Abel var de små englene på skuldrene, som i Donald Duck. Der man hele tiden må gjøre valg. Da er det vi som er i fokus og ikke boken. Boken er ikke ond, men tolkningen er både ond og god. Noen velger bevisst å følge ondskapen. Noen velger å kjenne ondskapens natur for å velge det gode. Fordi ondskapen kan utgi seg for å være god.

Jeg har sett litt på Marilyn Monroe og hennes satandyrkelse. Man kan også spørre seg med andre som har skrevet under på fete kontrakter. Madonnas Kabbalah er vel ikke helt veien. Er de på deep states side, eller er de bare glad i penger? Det er brød & sirkus. Men er det avtalt spill? Hvorfor blir folk lei seg når disse ikonene dør, men ikke naboen? Det er uten tvil slik at styresmakter bevisst bruker død til å få gjennomslag for ting. Om de dreper i rituelle handlinger? Aner ikke, men de vil stadig dyrke frem nye enere for å manipulere folket. Det er uten tvil. Kanskje med ny teknologi og stil også? Nye ski og nye skøyter for å starte nye epoker? Folk er jo gale. Tar gjerne dødsprøyter for å gå på kamp. Disse idolene hopper rundt med masker og tar sprøyter. Tar kneet og er politisk korrekte. Zombiene følger etter.
Det er psykologi hele veien. Alt for å klamre seg til makt og penger. Absolutt alt.

kjell108
Abonnent
Svar til  Terje Engen
2 år siden

– Men i Israel er det nok dessverre babylonsk talmud som læres.

Denne kilden oppgir 61% ateister i Israel. https://worldpopulationreview.com/country-rankings/most-atheist-countries
Feil. Det er 90% sekulære israelere. Isrealsk skole er kjemisk fri for religion. De orthodokse er pasifister og regnes som statsfiender. De fleste av dem holder seg på lang avstand fra Israel.

De orthodokse holder sammen, gjerne i Jerusalem, og er de fattige israelerne.

Ingenting religiøst her

De erklærer lydighet til sentralkommiteen

Jøder mot IDF

I Media er det blackout av opposisjonen fra orthodokse jøder. Der blir Bibi framstilt som “religiøs”. Man blir dum av NRK.

Israelsk krigsmarsj

Her er orginalen

Som Putin sa: – Musikken er russisk.
Som jeg har sagt 100 ganger: Israelerne er russere.
Siste om Ukraina-konflikten: Israel støtter ikke Ukraina. Norge gjør det, men ikke Israel.

Terje Engen
Terje Engen
Anonym
Svar til  kjell108
2 år siden

Mener selvfølgelig at den dominerer blant prestene. Som sagt så har jeg ikke lest så mye talmud fordi det jeg har lest er så langt fra det jeg selv har valgt. Torah-Jews er mer etter min smak. Jeg velger altså å tolke min egen retning også når det gjelder Kabbalah. Litt Cherry-picking. Jeg synes Jesus sin lære er fin. Det er nok den romerske varianten av Jesus som det rakkes ned på. Jeg bryr meg heller ikke om jomfrufødsel og alt det fysiske. Jeg bryr meg om ordet bare uansett. At Jesus var en vandrende Torah og veien. At han var eksempelet for etterfølgelse, men jeg har ikke følelser knyttet til det fysiske mennesket. Jeg ser absolutt på han som eksempelet, men jeg skrubber også av han alt gull og mytologi fra Roma. Teksten er også motsiende og jeg mener det er grunn til å tro at han ikke sa det som talmud-jøder beskylder han for. Jeg liker heller ikke den romerske utgaven. Den som minner mer om Augustus. Det blir helt feil. Forstår at det reageres på det. Så jeg er enig med de som ikke skriver ned muntlig tradisjon og heller bruker intuisjon og egen forståelse. At babylonsk talmud regjerer er vel mest som opposisjon til romere. Vatikanet? Jeg tror det. Jeg tar like mye avstand til paven som talmud-prestene. Kabbalah blir er personlig. Jødene mener vel at alle jøder er vandrende Torah og ikke bare Jesus. Men så er det ofte blant to jøder tre forskjellige meninger da. Mye forskjell fra bokstavelig/fysisk tolkning og symbolikk og metaforer. Er tempelet fysisk eller er det åndelig? Er et offer fysisk eller åndelig? Er Israel et geografisk sted eller er det åndelig? Er omskjæring fysisk eller åndelig? Er det fra Babylonsk tradisjon? Samme spørsmål der som her. Det er vel ikke snakk om land blant globalistene? Det er vel bare oss andre som tenker flagg og landegrenser? Russere er vel forskjellig de som vi også er. Norge støtter Ukraina, men jeg støtter ingen i krig. Nå får Jens viljen sin da. Jeg så det var advarsler fra det norske forsvaret om NATOs planer for Ukraina.

kjell108
Abonnent
Svar til  Terje Engen
2 år siden

Man skulle forvente at Israel støttet Ukraina dobbelt så mye som Norge.
Det første korsfarerne (anti-kristne) gjorde i Jerusalem var å myrde jødene. korsfarerne ble organisert av black nobility, dvs. nyrike, ofte fra øst-Europa … dvs. de samme folkene som nå dominerer i Israel.
De som nå er i Israel kan ikke bli mer areligiøse enn de er.

Hva israelerne tror på

Terje Engen
Terje Engen
Anonym
Svar til  kjell108
2 år siden

Mye spill bak kulissene der borte. Israel har jo gassen og det hadde Ukraina med Russland. Det ser ut som DS har tenkt å strupe energien i verden. Får vel høye strømpriser og bensinpriser. Nekter nå russisk gass. Biden stoppet Trump-gassen fra Israel. Det er det grønne skiftet som kommer. De skal trykke oss nede nå så vi godtar det de tilbyr. De kommer for å skattelegge vann og energi nå.

Ukraina er et rottereir for Biden og demokratene. Passer vel fint med litt krig når vi har en fredelig frihetsbevegelse som truer tyrannene. Hørte USA har gain of function på virus i Ukraina også. Flere anlegg. Russland har ikke likt særlig godt å ha slik virksomhet på grensen.

Jeg hører og leser mest om Kabbalah. Mye fra russiske jøder. Hasidiske, men mest de fra USA. Pga språket. De er litt bekymret for Ukraina nå. De har jo røtter fra området der. Jeg har ofte sagt at Israel er ulv i fåreklær. Ser at 10 ganger så mye folk dør nå etter vaksinen. Jødene blir lurt av sine fiender. Personlig ser jeg kun på de som holder budene som de ekte jødene. Israelitter. Forstår ikke helt hvordan de da kan krige, men mange av de tror jeg ikke regner med oss utlendinger. At budene er bare rettet innad blant jøder. De går på en smell der, tenker jeg. Får se om Ukraina bare er et spill for å få bort fokus fra protester og korrupsjon. Kanskje Putin bomber bort bevis. Biden og demokratene var under etterforskning. Det er så gjennomkorrupt at man vet aldri. Schwab sier Putin også var i hans skole, men sannheten kommer uansett.

kjell108
Abonnent
Svar til  Terje Engen
2 år siden

– Personlig ser jeg kun på de som holder budene som de ekte jødene.
De som bryr seg om budene er de ortodokse, som er unntatt fra verneplikt. Hvor stor andel av israelerne avtjener ikke verneplikt? En liten gruppe. De aller fleste avtjener 3 års verneplikt, som også omfatter kvinner (ikke 3 år)

“Louis Theroux fra BBC tilbringer tid med en liten og svært engasjert subkultur av ultra-nasjonalistiske jødiske bosettere i Israel. Han oppdager en gruppe mennesker som anser som sin religiøse og politiske forpliktelse til å fylle noen av de mest følsomme og omstridte områder på Vestbredden, spesielt de med en åndelig betydning som dateres tilbake til Bibelens gamle testamente.”
http://www.nyhetsspeilet.no/2011/02/ultra-sionistene-i-israel-vs-egypt/

Hva som formidles av Karlstad er anti-sionistisk tull. Han oppfatter ekstreme settlere som “ortodokse jøder”. Den grunnleggende antagelsen til Karlstad er at isralerne tror på jødedom. Realitet: Israelerne er ikke jøder, nå bekreftet med DNA analyser. De er heller ikke religiøse.

Det er ingenting religiøst i IDF. IDF ble opprettet av kommunister (Ben Gurion).
[Liberale israelske arbeiderparti-politikere bestiller typisk svin til lunch for å si hva de mener om ortodoks jødedom]
Med holdningen til Karlstad skulle IDF-rekrutter avlegge ed til Jahveh, ikke til hærsjefen (det som tilsvarer Stalin) [som video overfor beviser]

La oss minnes at 100,000 jøder slåss (frivillig) for Hitler, og formodentlig enda flere for Stalin.
Israelerne har bakgrunn som soldater. Det var nazistene som grunnla Israel gjennom emigrasjon 1933-1939.

Terje Engen
Terje Engen
Anonym
Svar til  kjell108
2 år siden

Man tolker som sagt forskjellig. Alle Abrahams religioner har 10 bud. De er hva vårt samfunn er bygd på. Jødene har 613 bud. Da må du bruke all din tid på det. De vil være urene hvis jeg tar på dem. De har kosher ting og sånt.
Hørte Mel K si det samme om jøder en stund tilbake. Hun er jøde og tror samtidig på Jesus. Man må holde budene. Men poenget fra min side er jo å forhindre at uskyldige jøder havner i samme kategori som Soros og Rothschild og de. Det er mange i disse tider som vil splitte folket og ta ut en etter en. De kjører på med BLM og white supremacy. Noe som ikke har noen ting med oss vanlige hvite å gjøre. Det er de som beskylder andre som har gjort det selv. De som blir beskrevet som jøder og styrer mye av verden har verken tilhørighet til sted eller tro. De har klart å få mikset begge deler til å være definisjon på jøde. Troen skulle hett noe annet.

Men så trenger vi ikke å hamre opp steintavler for å minne oss om hva vi skal og ikke skal gjøre. Det er blitt veldig forenklet. Men for noen gjelder budene bare innad i nasjonen. Jeg kan altså utslette hele resten av verden hvis det er eneste mulighet for nordmenn å kunne praktisere vår religion. De har altså ingen problemer ut ifra tolkning ved å delta i massemord og gjøre tjeneste i IDF. Hvis fienden gjør det umulig å praktisere religionen i landet.

Det er ikke bare Israel. USA er det mest kristne landet. Muslimer gjør det samme. Du skal ikke drepe, om ikke det er blasfemi, æresdrap og slikt.
Eliten har liksom egne lover og regler. Mens andre ikke klarer å slå en flue.

Det er også forskjellig Kabbalah. Jeg begynte etter å ha hatt en paranormal opplevelse. Et vitne var tilstede. Jeg gikk inn i et rom og fikk se masse hvite orbs/lys. Det var som å se en dobbel helix. Den fløt gjennom luften og mot veggen og ble borte. Jeg gikk i det andre rommet hvor en venn ventet. Jeg skulle fortelle henne hva jeg hadde sett, men den hadde gått gjennom veggen og hun beskrev lysene før jeg rakk å gjøre det. Etterhvert så jeg på sammenhengen mellom det og livets tre og Jacob’s ladder. Så jeg har min egen variant av kabbalah. Intuisjon symbolisme og masse studier. Nesten hele tiden. Har det alltid med meg. Derfor kan jeg trygt si at Kabbalah ikke er skummelt og farlig. Det er som en hammer. Du kan bygge eller slå ihjel. Alltid er det personene bak. Jeg oppsøkte ikke Kabbalah, den kom til meg.

kjell108
Abonnent
Svar til  Terje Engen
2 år siden

Jeg startet med hva man kan se med egen øyne angående Israel. De er opplagt ikke religiøse.
– Hvis fienden gjør det umulig å praktisere religionen i landet.
Du holder fast på at region skaper “jøder”, ikke hvem forfedrene er.

Hvor har du sett at israelerne er religiøse?

Eksempel på hva som er kjemisk fritt for religion

Terje Engen
Terje Engen
Anonym
Svar til  kjell108
2 år siden

Holder fast på? Har aldri sagt det.

kjell108
Abonnent
Svar til  Terje Engen
2 år siden

Dette er deg
– Personlig ser jeg kun på de som holder budene som de ekte jødene.

Som 90%+ av nordmenn oppfatter du jøder som dem som tror på jødedom.

Holdningen finner vi her også
Store Norske Leksikon
“Det er vanskelig å fastslå det nøyaktige antall jøder i verden, men det er vanlig å anta at noe under 15 millioner mennesker i dag har en tilknytning til jødisk religion og/eller kultur”

99,9% i Norge tror israelerne er jøder.
I disse Ukraina-tider (Ukraina er hjemland for israelerne) kan man ha i mente at ingenting er viktigere for russerne enn troen på Holocaust. Det var Stalin som formulerte at antall døde “jøder” i Auschwitz var 4.2 mill. Russerne vil så gjerne tro at de kjempet mot Holocaust-kriminelle.
Stalin overførte våpen til settlerne i Palestina (for at staten Israel skulle kunne opprettes)

Putin: – Vi er i Ukraina for å stoppe nazistene

Arbeiderpartiet i Israel er et svinekjøtt-spisende ateister. Likud er ateister.

comment image
Abe Foxman:
Katolsk oppvekst.
Ser han ut som en “jøde”?
Lyder navnet jødisk?

Terje Engen
Terje Engen
Anonym
Svar til  kjell108
2 år siden

Neida, du fantaserer. Du skrev region. Tenkte du mente geografisk område.
Det har mer med Moses å gjøre. De som valgte pakten som ble gitt via Moses var Guds folk. Derfor sier jeg det om budene. Da snakker vi de som Guds utvalgte folk og da sier jeg at de i det minste på holde pakten. Det blir det samme med kristne og muslimer. Det er min personlige mening. Kan ikke være ekte kristen og samtidig begå drap.
At folk må dømmes etter hva de har gjort og ikke på hudfarge, utseende, religion eller hvilke merkelapper de får.
Ser han jødisk ut? Er navnet jødisk. Det er bare å konvertere, men da er det plutselig tradisjoner, ritualer og tro? Judea var egentlig en region da. Men det var vel langt unna Judea og Israel som vi kjenner i dag.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  Terje Engen
2 år siden

– Det er bare å konvertere,

Wikipedia
– Jewish ethnicity, nationhood, and religion are strongly interrelated,[18][19] as Judaism is the ethnic religion of the Jewish people,

Definisjonen på “jøde” er at de er bibelske jøder (the Jewish people).
Realiteten er at israelerne er kaukasier fra Ukraina / Kaukasus, og har ikke opphav i Palestina. De befant seg 1000-vis av km lengre nord på Jesu tid, og var hedninger liksom vikingene.
Nei, man kan ikke endre historien ved å konvertere.

Israelerne er verken fra Palestina eller Judaister, skjønt unntak finnes.

Dagens israelere var et normadefolk uten interesse for landbruk. De hadde mye til felles med vikinger.

Terje Engen
Terje Engen
Anonym
Svar til  kjell108
2 år siden

Bibelen snakker også om jøder som ikke er jøder. Så er realiteten blitt annerledes?Det som er viktig er om folk er skikkelige og snille, ellers gir jeg blaffen i om hvem som kommer fra Kaukasus eller hva som helst. Ser ut som du har en diskusjon med deg selv. Har aldri støttet Israel. Jeg bryr meg egentlig ikke i det hele tatt. Jeg er der mer i åndelig sammenheng. Da kan Israel eksistere når stammene er samlet og freden hersker. Du må snart forstå at vi har våre perspektiver fra to forskjellige verdener. Jeg vet historien du skriver om. Men akkurat nå var det Kabbalah jeg ville svare på. Vi kan godt diskutere historie, men det ser ut som om du bare ønsker å vinne debatter. Jeg er her for å få ny informasjon og spre egen. Diskutere innhold, men jeg har ikke følelser knyttet til noe. Hvis jeg finner sannheten er det greit at jeg tar feil. Jeg må være åpen. For eks da jeg tipset deg om at «black eyed children» var filter og juks, da ville jeg satt pris på det. Annunaki og Nephilim er noe jeg har lært på veien fra Kabbalah. Men man skal liksom ikke nevne slik i alternativmiljøet fordi aliens og reptil overlords er deres religion. Man blir såret. Det skal ikke være noen forklaring liksom. Du sier at du beskriver virkeligheten basert på egne øyne, men har du vært i Israel? Jeg mente det til deg tidligere når fantasien løp løpsk med telefonfilter og Photoshop. Kjemper som lever i tuneller i Israel nå. Har du sett det med egne øyne? At Nazistene hadde alien teknologi og var på Mars og alt det der. Har du sett det?

Jeg har vært i alternativmiljøet i 15 år. Det er ikke nytt for meg. Har skrevet veldig mye selv om opprettelsen av staten Israel. Jeg er mye uenig med jøder. Amerikanske jøder skylder ofte på muslimer. Samtidig får de så ørene flagrer fra kristne. Skal vi ikke heller se på hvem som gjør faenskap, og ikke dømme uskyldige? Det er tusenvis av Israelere som støtter palestinere. Hvorfor ikke slå sammen alle som ønsker fred og bare drite i hvor de kommer fra og hva de heter?

Du må ikke innbille deg ting og fantasere om hvilke holdninger jeg har. Hørte Zelensky også hadde israelsk statsborgerskap. Trump er også jøde, da datteren giftet seg og konverterte, blir han også med på lasset. Uansett er det mange gode jøder rundt omkring. Kommer noen til å få meg til å dømme noen ut fra en jødisk merkelapp? ALDRI! Så fra i utgangspunktet var det derfor jeg skrev om kabbalah som slettes ikke trenger å være negativt. Det er jo det vi alle liker, å finne sannhet og finne ut av de store spørsmålene bak livet og eksistensen. Personlig er jeg ikke veldig opptatt av landet Israel/Palestina. Slik som jeg bryr meg om ordet og ikke personen Jesus. Da bryr jeg meg ikke om hets og drittkasting heller. Jeg har ikke religiøs tro. Jeg vet også at mange jøder ble tvangskonvertert til Islam. Faktisk hørt fra israelsk jøde. Slik at mange palestinere og muslimske arabere var en gang jøder. Mange flyktet og Europa har mange av de opprinnelige, men det viktigste er at man faktisk er gode mennesker.

kjell108
Abonnent
Svar til  Terje Engen
2 år siden

– Du må snart forstå at vi har våre perspektiver fra to forskjellige verdener.
Selve definisjonen din på “jøde” som noen som er Judaister blir en misforståelse. NyS er gjennomsyret at den holdningen. I neste omgang blir jødedom til “sionisme”. Theodor Herzl er en typisk frimurer, ikke Judaist. Israel blir en frimurerstat, skapt av både nazistene og stalinistene.

http://dprogram.net/wp-content/uploads/2019/02/israeli-supreme-court-pyramid-300×182.png
Fra Jerusalem
(Vatikanet eier grunnen i Jerusalem)

comment image
Fra Canberra

ISIS er en typisk frimurer-hær. Avstanden mellom ISIS og Israel blir da ikke stor.

comment image
Bibi takker en Jihadist på israelsk sykehus.
https://www.transcend.org/tms/2015/09/twenty-six-things-about-the-islamic-state-isil-that-obama-does-not-want-you-to-know-about/

Terje Engen
Terje Engen
Anonym
Svar til  kjell108
2 år siden

Det er jo slik. Et tempel for meg er ikke fysisk. Israel er ikke et land. Jøde er en som følger loven og holder pakten. Om det er gjennomsyret holdning på NyS, vet ikke jeg. Har gått mine helt egne veier. Hører på gode og snille jøder som sier fornuftige ting. Talmud gidder jeg ikke se på en gang. Sionisme og frimureri er fysisk. Det er ikke så svart/hvitt som du vil ha det til. Bare fortsett å diskuter med deg selv du. Har ingen interesse i din fantasiverden.

Terje Engen
Terje Engen
Anonym
Svar til  Terje Engen
2 år siden

Kabbalah er forskjellig fra hva enkelte kulter gjør den til. Jeg anbefaler alle å prøve litt. Fordi det dreier seg om den levende Gud. Jeg kaller det ikke Gud heller. Men en høyere bevissthet. Kabbalah er rett og slett søken etter vårt åndelige opphav. Hvem er vi? Jeg bruker mye symbolikk. Symbolismen blir til ved å bruke intuisjon. Dette har jeg holdt på med i 15 år. Det nærmeste jeg kommer andre som gjør det samme er kabbalister. Hvis jeg får en beskjed fra høyere bevissthet, ser jeg ofte en ørn. Da sier intuisjonen at nå kommer det snart et svar/beskjed fra oven. Det er kanskje ikke så viktig det lærere og tekster sier da, men intuisjonen kan hjelpe deg å finne en tekst i en bok eller en leksjon på Internett. Det kan være at du får besøk på døra, og de vil gi deg svarene du søker. Men man må lære seg å være bevisst i det man gjør i hverdagen. Ellers så kan masse spennende opplevelser skje uten at man får det med seg.

For meg har det vært viktig å være 100% åpen. Jeg har dyrenes symbolikk via sjamanisme. Jeg kan godt lese Koran. Bibelen er det mest naturlige som hellig tekst, men det kan gjøre en forskjell om man leser alt annet også. Masse lærer jeg fra naturen. Kanskje er det en grunn til at du er der du er akkurat da, og opplever noe spesielt i naturen. På slutten av hver uke har jeg tilbakeblikk og ser om jeg har fått med meg lærdom. Da prøver man å unngå gjentakelser. Kabbalah hjelper deg ut av gjentagelser ved å høyne bevisstheten. Hvis man gjentar feil, uke etter uke, da vil man ikke komme videre før lærdomen er mottatt. Så da gir til og med dårlige opplevelser verdi i livet. Sånn som at motgang gjør deg sterkere. Selv om ting er helt håpløst i egne øyne, så gir det mening fra høyere perspektiv. Ofte kan man møte stor motstand i debatt. Det synes jeg er morsomt ofte, fordi jeg lærer fra motstand som tenker annerledes. Det kan være totalt off topic.

Så det er tenkemåten mer i Kabbalah enn hva folk har tegnet ned som svar. En gang hørte jeg at Davids kamp mot Goliat handlet om manndomsprøve og møte med kvinnen. Litt av det samme finner man kanskje i samisk kultur. At man må møte bjørnen først. Husker en film om dette. Man måtte se bjørnen gjennom en ring.

Hvis man er på utkikk etter penger og makt så kan man vikle det godt inn for seg. For det er liksom mer menneskelige og åndelige verdier enn fysiske og materielle. Det er manna fra himmelen. Det daglige åndelige brød. De rareste historiene i Bibelen har en skjult mening. Tingen er å finne svaret på alle hemmelighetene. Ikke noe hokus pokus. Anbefaler alle å trene intuisjonen. Det blir lettere etter som årene går. Det er en kunst. Okkult betyr bare skjult. Jeg tror man skal skremmes bort fra dette jeg. For at vi ikke skal se «Gud». Men vi er ett med naturen rundt og den snakker til oss.vi høyner bevisstheten og ser svarene. Satan og djevel er bare for å hindre oss i å se sannheten. Så vi må gå bak vår egen frykt for å finne. Dess mer man frykter, dess større blir hinderet.

kjell108
Abonnent
Svar til  Terje Engen
2 år siden

Leaked report: Israel acknowledges Jews in fact Khazars; Secret plan for reverse migration to Ukraine
https://blogs.timesofisrael.com/leaked-report-israel-acknowledges-jews-in-fact-khazars-secret-plan-for-reverse-migration-to-ukraine/#ixzz34A
For å få israelere til å bli “jøder” må man følgelig flytte målstolpene, slik at ikke-jøder blir til “jøder”.
Det spekuleres på om Israel vil bruke anledningen krigen i Ukraina til å overta Ukraina … som deres framtidige hjemland. Israelerne er neppe så begreistret for et hjemland hvor ukrainerne har makta. Putin risikerer å få status som “Faderen for det nye Israel”
(jeg ser ikke bort fra at Israel har mange oligarker i Russland som er villig til å stille opp for dem)

kjell108
Abonnent
Svar til  Terje Engen
2 år siden

– Jøde er en som følger loven og holder pakten.
Det er ingen definisjon vi finner i ordbøker. Mange prøver å viske ut at jøder må være semittiske for å være bibelske jøder. Så har vi dem som promoterer at “etnisitet” endrer seg på 1000 år.
Holdningen “jeg er guds eget folk” og har derfor rett til å bo i Palestina – har ingen juridisk gyldighet. Man må kunne vise til at Palestina er hjemland, og at man er flyktning.

kjell108
Abonnent
Svar til  kjell108
2 år siden

Nå jeg studere de IDF offiserene rundt Bibi slår det meg at hodeskallen ligner på annunakier

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Terje Engen
2 år siden

For 1000 år siden så slo Vikingen seg sammen med Russerne og knuste Khazaria og deres drømmer om verdensherredømme.
Nå skal Russland og Vestens hvite lures til å utslette hverandre mens Khazerne som startet alt sitter på sidelinjen og ler.

Ikke rart Jesus advarte verden mot denne gjengen.

comment image

comment image

Her er filmen om hva som skjedde for 1000 år siden da Vikingene dro rett inn i hjertet av Khazaria og utslettet hovedstaden deres Atil og reddet verden fra å bli underlagt Satan…… for en stund.

The Viking Age One Ring To Rule Them All The Tale Of A Forgotten Kingdom.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Terje Engen
2 år siden

Den gode nyheten er at verdens kristne nå mobiliserer mot WW3, de skjønner at de har blitt forsøkt lurt og forføreren og løgnens mester. Får de tatt ut Russland og Kina og omgjort verden til et land så vet de veldig godt hvem som kommer til å besitte verdenstronen.

Hvem i all verden vil dø for denne karen her ? URk ….. .

kjell108
Abonnent
Svar til  smurfen
2 år siden

“Zelensky has offshore real estate buying companies.”
11:58 AM · Mar 6, 2022·Twitter for iPhone
https://twitter.com/RealGeorgeWebb1/

Mye jeg ikke visste om hos George Webb.
Man finner mere på twitter enn på RT?

kjell108
Abonnent
Svar til  kjell108
2 år siden

Legg merke til ordbruken nedenfor. Det er forskjellige slags jøder. “Ashkenazi” står for kaukasier (hvite) fra Øst-Europa, altså khazarer. De er velkommen i Israel.

– Several prominent Israeli institutions and individuals have appealed to the US not to sanction Russian-Israeli billionaire Roman Abramovich.

In a letter to US Ambassador Tom Nides, Yad Vashem – Israel’s official Holocaust memorial -the country’s chief Ashkenazi Rabbi David Lau and Sheba Medical Center Director Yitshak Kreiss, urged Washington not to sanction Abramovich, who is a major donor to Zionist causes.

Abramovich, who took up Israeli citizenship in 2018 after failing to extend his visa to the UK, has donated almost $102 million to a far-right Israeli settler organisation which displaces Palestinian families from occupied East Jerusalem. His total donation to Israeli causes however is said to be more than $500 million. The oligarch has also purchased at least three properties in Israel, one worth 64.5 million.

kjell108
Abonnent
Svar til  kjell108
2 år siden

Kerry Cassidy
– Israel is run by the Anunnaki. I have been saying this for a long time based on evidence I have gathered. The command and control center for the Anunnaki is underground in Israel and Dimona…. their nuclear power plant.
?

Kerry Cassidy
– There is. a mountain in Ukraine where the illuminati believe the …
?
eller betyr dette Krim

– They want to place the people in such chaos (earth changes will also be triggered as part of this)
?

kjell108
Abonnent
2 år siden

Sannheten om Israel:
– Russian President Vladimir Putin has called Israel a “Russian-speaking state,” saying the two countries share a common history and extensive family ties.
https://www.globalresearch.ca/putin-netanyahu-have-keys-state-security-all-nato-eu-members/5771356

90% på NyS har aldri skjønt at russisk er dagligspråk i Israel. De tror “babylonsk” er typisk dagligspråk…

Mens 90% på NyS ser på Russland og Israel som motpoler i verden, ser Putin på Israel som en russisk delstat. Israelere i britisk etterretning er langt på vei ‘sleeping’ KGB-agenter ifølge kilden overfor.

Det var polske bolsjeviker som erklærte Israel som en selvstendig stat. Israel var kommunistisk. Fienden var britene.

-1948–1955: Ben-Gurion I; Sharett. A 120-seat parliament, the Knesset, met first in Tel Aviv then moved to Jerusalem after the 1949 ceasefire. In January 1949, Israel held its first elections. The Socialist-Zionist parties Mapai and Mapam won the most seats (46 and 19 respectively). Mapai’s leader, David Ben-Gurion, was appointed Prime Minister, he formed a coalition which did not include Mapam who were Stalinist and loyal to the USSR (another Stalinist party, non-Zionist Maki won 4 seats).

« Forrige artikkel

Storbyene skal brenne, et varsel

Neste artikkel »

Grådighet har ingen grenser

50
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x