/

En omvendt verden

1.7K visninger
5 minutter lesetid
2

Har du først kommet deg inn på Nyhetsspeilet på egenhånd, har du kanskje oppdaget at det er en omvendt verden, eller fordi du er lei av å lese om blogginnlegg, slanketips og terrorskandaler på nettavisene. Du er rett og slett kommet inn her for å lære deg noe nyttig. Som du kanskje allerede har forstått, så er dette plassen for å knekke opp litt gammel hjernebark og åpne opp for nye ideer. Og er du allerede en god bruker av «Speilet», så vet du at det finnes en såkalt elite, som styrer fra sitt ror der oppe i sitt pyramidehierarki.

Når man først starter å få opp øynene for alle løgnene du blir servert, vil du etter å ha gått noen runder med deg selv begynne å stille de rette spørsmålene. Du vil sakte, men sikkert, begynne å granske ditt eget sitt og skape nye nyanser av ditt tankemønster. Dette fører til et sug etter mer kunnskap som kan knekke opp flere av løgnene du er påført opp gjennom livet ditt.

Etterhvert som man begynner å få en viss kjennskap til det menneskelige sinn, vil man omsider forstå hvor lett påvirkelige vi er. Dette er det selvsagt noen som har utnyttet, og dratt oss ned i søla. Vi som rase er blitt dytta opp i et hjørne, gitt juling, kasta i bakken, spytta på, pissa på og påført elende etter elende.

Man sitter igjen med så ufattelig mange spørsmål om hvorfor, hvordan og hva vi har latt oss gå med på. De er jo så få og vi er jo så mange, hvordan har de egentlig klart det og hvorfor!?

Jeg har i alle år gått rundt og vært negativ til den såkalte eliten og dens råtne system. Men så har en ny tanke plutselig slått meg den seneste tiden. Et nytt frø er plantet i mitt fantastiske sinn.

Hvis et menneske blir fortalt hvor fint det er, hvor snilt det er og hvor flinkt det er, vil mennesket starte å bygge opp sitt selvbilde av skrytet en får. Man trenger ikke dra lenger enn til Facebook og Instagram for å se folk som gjør hva som helst for likes, og suger til seg energien de får av oppmerksomhet.

Vi får skryt, blir glad i noen minutter og går videre i livet. Sånn fungerer menneskesinnet i ren praksis.

Men har du lagt merke til hvor utrolig mye tankegang du legger i kritikken du får mot deg? Du prøver å finne løsninger, du prøver å gjøre opp for kritikken du har fått, og du prøver sno deg unna kritikken.

Så jeg har mer eller mindre funnet ut at min skrivemåte vil være den skrivemåten der jeg ikke putter sølvskjeen i munnen på leseren og forteller hvor flink og snill han/hun er, men heller gi dem noe de kan sitte og tenke på i ettertid. Nemlig et kritisk syn på deres egen tankegang. Av alle ting man gjør på denne jorden, er jo tankene det mest private man har, og hvis det plutselig sitter en kar og forteller deg at dine tanker er verdt søppel og dritt, så starter du jo selvsagt å ta et oppgjør med hva som er blitt sagt.

Nå som jeg skriver dette, har jo ikke du som leser en mulighet til å konfrontere eller avbryte meg mens jeg skriver, så du må jo enten velge om du skal lese videre eller la være. Men om du fortsetter, så er det jo noe i deg som ønsker kritikken, og det er vel kanskje det som kalles nysgjerrighet.

For min seneste tanke har nemlig vært intet mindre enn at; hva om den såkalte eliten og dens undersåtter, som da er de statlige ledd, som politikere og politiet, eller bankfolk, kjemikere som lager vaksiner osv. egentlig er «the good guys»?

For som vi vet er det jo en sjel i alt som lever, og for at det skal være en sjel i noe, må jo sjelen selv ha valgt å hoppe inn i den rollen. Så det finnes faktisk politifolk som har en sjel. Da er jo spørsmålet; Hvorfor valgte den sjelen å bli en politimann hvis politiet er så utrolig ille mot folk? Hvorfor valgte sjelen å bli en kjemiker som lagde vaksiner som ville andre vondt? Hvorfor valgte sjelen å hoppe inn i kroppen på en politiker som bare skal spre løgner?

Kanskje svaret ligger rett foran nesa på deg!

Hva om min konklusjon av hva du vil lystre er helt korrekt? Hva om du aldri ville lært å tenke selv, om du bare ble strøket med hårene hele tiden? Kanskje trenger du å bli tråkket på, kanskje trenger du å betale skatt, kanskje trenger du å få de ekle vaksinene i deg, kanskje trenger du å være vitne til krig og elende hver dag? Fordi at du en vakker dag, skal reise deg opp av sofaen og stille deg selv spørsmålet: Hva faen er det vi egentlig driver med her?

Og så fort det spørsmålet dukker opp mellom ørene dine, er det sekundet du forstår at noe er galt.

Den omvendte verden_lite_bilde

Har ikke den såkalte eliten gjort ganske så mye ille mot oss de siste århundrene?

Synes du ikke eliten har lagt igjen ganske mange spor for at vi skal ta opp de røde trådene etter deres verk?

Hvis det finnes en elite som er så utspekulert, så fasjonable vesener at de gjør alt for å holde oss nede, og kan betale hvem som helst hva som helst for å gjøre de mest spektakulære forbrytelser mot menneskeheten, som for eksempel dette med «terrorofre». De bruker de samme terror-skuespillere, og de lar oss se det! De gjør ting om og om igjen i forskjellige land, de skaper krig, de har samme mønster i pengesystemene, det viser seg gang på gang.

Hvorfor gjør de det hvis de er så smarte og har tilgang på all hjelp du kan få?

Kan det hende at de rett og slett dytter oss ned til et nivå der vi bare MÅ våkne. Å ikke våkne fra dvalen vår er ikke et alternativ, så de blir bare drøyere og drøyere i sine metoder for å få oss opp. De legger igjen spor her og der for å få oss til å se dem, og alt vi må gjøre er å bare starte å stille spørsmål ovenfor oss selv. Svarene finner man jo alltid når man begynner å lete og søke. De gir oss svarene om vi bare ønsker å få svarene på det vi søker. Men hele poenget er jo å starte å søke, og det er det som kalles å våkne opp.

Jeg vet ikke lenger jeg, dette er en omvendt verden av alt jeg har tenkt før, men det er virkelig en spennende tanke. Kanskje de vi kaller eliten egentlig er våre storebrødre som rett og slett lærer oss småsøsknene og bli voksne ved at vi må gjøre alle feilene selv før vi kan forstå hva det er vi egentlig er i søken etter? Kanskje vi en dag reiser oss opp og takker alle statlige ledd for deres jobb? Det må være sterke sjeler som eventuelt sitter bak de maskene som klarer å tyne sine småsøsken så inderlig hardt og se oss lide så utrolig, men de gjør det dag inn og dag ut for vårt eget beste.

Alexander B.

Generelt interessert i det spirituelle og utvikle sitt høyere selv.
En bidragsyter til å smitte de rundt seg med det glade budskap og flink på å vinkle ting fra nye aspekter. Ellers interessert i urbefolkninger, mat som medisin, utenforsamfunn og hva naturen kan by på av gaver til den som ønsker å lære.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

2 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
8 år siden

“Kanskje de vi kaller eliten egentlig er våre storebrødre som rett og slett lærer oss småsøsknene og bli voksne ved at vi må gjøre alle feilene selv før vi kan forstå hva det er vi egentlig er i søken etter?” Da har vi storebrødre som er gjennomførte utspekulerte og kortsiktige, da de bevisst ødelegger jord, vann og luft.

“Kanskje vi en dag reiser oss opp og takker alle statlige ledd for deres jobb?” Tvilsomt, ekstremt tvilsomt.

Inger Ree
Inger Ree
Abonnent
8 år siden

Elite?….Hmm…pass opp pass opp! Ikke snakk om å føle seg mindreverdig. Det er snakk om å skille rett fra galt/vrangt i medmenneskelighetens navn: Du er ikke bedre enn andre, og heller ikke dårligere enn andre. Gjør mot andre som du vil at de skal gjøre mot deg.

« Forrige artikkel

Vil du dra på space cruise?

Neste artikkel »

Dagens journalister en stor trussel mot demokrati og din frihet

2
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x