/

Gatereist demokrati fra Egypt inspirerer verden

3.5K visninger
13 minutter lesetid
27

Egypt er forandret for alltid, en forandring de drømte om til å begynne med. Makten er nå der den tilhører; i gatene, kaffeene, i taxien, blant folk flest.

En gammel mann sa noe veldig interesant på egyptisk TV: “Vi forstod ikke hva våre ungdommer holdt på med 24 timer på internett. Nå gjør vi det, se hva de har fått til her”. En annen sa ” Min mann har fortsatt ikke fått jobb etter at han ble ferdiguteksaminert på universitet, i 1992.”

Fredag kveld etter Mubaraks avskjedstale, bevitnet verden en sjeldenhet; millioner av muhammedanere i de anglobritiske koloniene smilte samtidig og feiret med tårer av glede over hele den arabiske peninsula. Gatefestene varte helt fram til morgentimene og 2 dager derpå. Det er ikke ofte verdensmedia har gode nyheter, men ringevirkningene spredte seg til hundrevis av millioner mennesker verden over, som jublet i solidaritet for egyptisk oppgjør med deres mangeårige land – og folkeforræder og lot seg inspirere til å ta opp kampen mot sine egne korrupte styresmakter.

Egypts unge borgere klarte det ! Fra å være en liten stemme og en minioritet opp mot umulighetene, fra å bli skutt på og miste mange venner, fra å være spottet og bedt om å forlate Tahrir plassen og gå hjem – til en ny tidsalder med nye infridde friheter og muligheter for alle i landet. De 300 som mistet livet ga det ikke forgjeves. Denne imponerende ungdommen, jeg har sett dem på gatene, snakket med dem, sett dem på Tv intervjuer, klappet for dem, de uttrykker seg selv vakkert med flotte fredelige ideer og de fortjener dette stolte øyeblikket de har skapt i verdenshistorien. Statlige mediene prøvde å føre ordene bakover og holdt forandringen tilbake, radio, avisene og tvstasjonene må innrømme sine feil og forhåpentligvis vil denne virkningen hjelpe dem til å gjøre en bedre jobb fra og med igår.

Gud velsignet alle fredag i Egypt, ”Allah o akbar!”( Gud er størst) ropte demonstrantene på tahrir plassen –”gudløse Mubarak har forlatt oss” – selv Mubarak fortjener en aldri så liten takk, muligens første og desidert for siste gang; takk for at du lyttet til ditt folk og imøtekom kravene. Det krever mot å innse sine arrogante feil. Nivå 2 i revolusjonen er kryssjekket, en diktator mindre i verden, påfølgende nivå er den mest krevende, nå begynner det gatereiste demokratiet å formes, og det gjelder å ikke la de samme kreftene slippe til, som utallige mislykkede revolusjoner har sett, massene tilfredstilles, makten skifter ansikt, men forblir i de samme hender.

Modningsprossessen

Internetrevolusjonen blomstret frem på sosiale medier og facebook, og uten en eneste leder for bevegelsen, klarte alle å være en leder, noe som var det sterkeste kortet ved siden av staheten som ble til seier. På denne måten klarte ikke makthaverne å ta ut en leder eller to og sette dem i husarrest eller fengsel, for i en revolusjon der alle er ledere, finnes det ikke et land i verden som har store fengsel nok for hele befolkningen. Den dynamiske, motoriske og kreative viljestyrken i folket, førte til flere spontane sit-ins og aksjoner mot statlige institusjoner, mediehus, og politistasjoner der 4000 demonstranter tilsammen var arrestert. Det var ingen forhåndsskissert plan, det skjedde på minutter og timer, slik at makthaverne var alltid to steg bak frigjøringsfronten. Lederen var kjærligheten for Egypt.

En kvinnelig pro-demokrati aktivist sier: ”Vi forlanger ikke umiddelbar og radikal forandring. Jeg ville aldri jobbe i noen partier før, men nå vil jeg, og vi trenger det de ikke ga oss, utdanning, kunnskap, næring til tanker, sånn at vi kan lære hvordan felleskapet kan delta i beslutningsprossessen og oppbyggingen, som de aldri var ment for før nå.” Dette sa hun på engelsktalende Nile International TV, dagen etter at Mubarak gikk av.

Videre sier hun følgende til de samme mediene hun nå intervjues av: ”Media spilte en enorm rolle de siste 2-3 ukene, det som skjedde var skam, en stor skam.” Hun ville gjerne at media ble privatisert og at statens kontroll over massenes sinn ble gravlagt for godt. ”Du må være objektiv, men alle medier, som CNN, FOX News, Al-jaazera, har en profil og et agenda vi kjenner til. Nyhetene må være mer subjektive og vise oss hvor de står i forskjellige saker, dere kan ikke spre usannheter og være nedlatende mot demonstrantene i 2 uker, også endre holdning og få en øyeblikkelig forandring i deres hjerter over natta.”

På oppfordringen hennes vil jeg si at vi ikke tror på media lenger, så lenge de ikke får hæl i tærne og står opp mot urettferd – subjektiv journalisme forandrer verden, ukritisk objektiv journalisme ødelegger den. Eventyrglansdagene er over. Alle må gjøres til medskyldige når det gjelder å slåss for det felles beste. Ingen tilskuere. Bare kujonene og forræderne står og ser på.

Den skremmende tomhet som fylte egypternes hjerner, har de siste årene gjennomgått en opplysningsfornyelse, og folk flest vet nå at fremtiden er stengt for politikeren, så lenge de brede lag befinner seg på et rudimentært bevissthetsnivå og lever i et åndelig halvmørke. Erfaringen fra de underutviklede land viser at det vesentlige ikke er at det fins tre hundre personer som tenker og bestemmer, men at hele folket forstår stiuasjonen.

”Hvis det å bygge en bro ikke fører til åndelig berikelse hos dem som deltar i arbeidet, er det bedre at broen aldri blir bygget ” – Franz Fanon.

Vil Egypt øke nasjonalproduktet, redusere importen av luksusvarer og direkte skadelige varer, stimulere landbruket og bekjempe analfebetismen, innbærer det at de er nødt til å drive opplysningsarbeid, slik at folket forstår hva som står på spill. Det krever mangfoldighet av celler på nederste trinn.

For folk flest betyr ”Økonomien 7% opp!” tåkeprat. Egypterne sier ”vi kan ikke spise tall.”

Egypt under midlertidlig millitærlov

Makten er overført til millitæret. De sparket omtrent hele regjeringen og de forskjellige ministerpostene og kabinettet og departementene. Konstitusjonen er endret, og den fryktskapende ”emergency law” er nå over, den samme Obama må se og få fjernet. Loven gjør det mulig for staten å arrestere og holde deg fanget uten advokat og et støtteapparat, så lenge de ønsker under pretext av ”terrormistenkt”. Flere tusen politiske fanger sitter idag og råtner uten at verden får vite deres navn.

Det vi gjerne vil vite: er hvilken plass disse millitærpolitikerne har tenkt å holde av til folket, hva slags sosiale rangforhold de ønsker å etablere og hvordan de tenker seg menneskehetens fremtid. Det er det som teller, resten er litteratur og prompversegod.

Man må nå unngå at hæren utvikler seg til en selvstendig og isolert befolkningsgruppe som før eller siden blir lei av ledigangen og begynner å drive politisk virksomhet med salonggeneraler som gjør sine hoser grønne via deres innsatte ministre. Det er dette de fryktet ville skj da Mubarak var en general som kom til makten for 30 år siden, og det er dette som vil fortsette som en arv, om det kommende valget i september ikke er fritt og representativt og at de allerede nå begynner å kverke nydannede opposisjoner og yngrebølgens partier i det skjulte.

Hvor er jødene som vil støtte frihetskampen? Foreløpig er det bare halvmånen og korset sammen mot jødedommens mangel på medlidenhet

En stor del av Egypt’s økonomi eies av de ufattelig mange millitærgeneralene og oberstene som har tjent seg rike med sine eierinteresser i mesteparten av det som produseres i Egypt, sammen med en infødt kolonisamarbeidsvillig eliteklasse.

”Ingen kjøper vaskemaskiner når folket er ute i gatene og roper revolusjon.”

Artikkelen er skrevet av en proffessor utdannet i den amerikanske hæren med demokratisering i Midtøsten som sitt ekspertfelt. Ifølge han er det meste du kjøper i Egypt produsert av millitærtilhengere, men ingen har monopol på sannheten.  Det å finne den riktige løsning på de forskjellige lokale problemer må gjøres i felleskap; etter en ukes opphold, har jeg vært innom kjøkkenapparatbutikker, jeg fant lite egyptisk produsert kjøkkenutstyr, det meste var Kenwood og Melissa merker. I hotellrommet står en Nokia TV, varmtvannsberederen er APOLLO, toallettklossettet er italiensk, bilene er utenlandske, drikkevannet pumpes opp og flaskes av Coca Cola, Nestle og Vitel med arabiske navn på etikkettene, matvarer er importert, T-banen er fransk, klesbutikkene er vestlige, ikke absolutt alt, men stort sett kjøpes det utenlandske varer og pengestrømmen forsvinner ut av landet. Dette kunne og forhåpentligvis vil bli erstattet med nye lokale arbeidsplasser som først og fremst kan hjelpe de som er stemoderlig behandlet; de fattigste – slik at Egypt kan bygge deres nasjonale framtid mens de klapper hverandre på skuldrene.

Som de sier her nede ”Jorden tilhører den som dyrker den.”

Internasjonale avtaler i oppløsning?

Konkurransedyktighet betyr nødvendigvis ikke bedre kvalitet og billigere priser. IMF og norsk-støttet EFTA avtaler kommer ikke folket i Egypt til gode. Det er nettopp slik landet er plyndret. Deres avtaler åpner for privatisering av naturressursene, som tilhører Egypt og ikke Jonas Ghar Støre’s 30 millioner kroner formue og bare gud vet hvor mye mer er gjemt i skatteparadiser og sveitsiske bank-kontoer, om han ikke vil inrømme det selv.

USA skader oss med deres produkter

Folk er sultne og trenger arbeid. Han gratulerte nylig Egypts frihetskamp, men under samme periode som utenriksminister, var han med på autorisere ”offentlige private partnerskap” i land med krunglete kapitalisme, som i bunn og grunn er EFTA’s verktøykasse. Det er en diagnose for enda mer plyndring og redistrubisjon av velstand til toppen. De skal videre liberalisere finansielle markedet, hvis de bare kan gi bankene mer frihet, så vil tusenvis av blomster modne. Noen må ”gå som egypterne” i Norge og styrte den norske regjering om de ikke avslutter dette kameraderiet mellom stat og private firmaer.  EFTA avtalen står i veien for ingeniør og oppdagerånden i det egyptiske folk. Det hindrer lokalproduktivitet og nyskapning.

Vestens frykt for muslimsk brorskap

Et parti er ikke et administrativt organ som skal formidle regjeringens direktiver. Det skal være folkets energiske talsmann og ubestikkelige forsvarer. Betingelsen for en slik oppfatning er at vi kvitter oss med den utpregede europeiske borgerlige hovmodige overbevisningen om at folket ikke er i stand til å styre seg selv, som store opplysningsfilosofen Voltaire mente var forbeholdt for de opplyste. Dette er folket som snakket høyt om humanitet, likhet for loven, frihet, og menneskeverd, men drepte den hvor enn det befant seg. Så sent som i 1957 da millioner av Algeriere ble nedslaktet i frigjøringskampene, eller da franskmennene slaktet motstandsdyktige lebanesere i 1963 i den rene darwinistisk ånd og krutt-sterkeste hersker over jorden mentaliteten, og beviste igjen en gang for alle i 2003 at de fortsatt ikke eier skam eller medmenneskelighet for den arabiske verden. De ønsker å drepe alle som en.

De fleste arabiske land har som kjent stått under europeisk herredømme, også her, som i Afrika og Sør-Amerika har koloniveldet anstrengt seg for å overbevise de infødte om at hele deres historie er preget av det rene barbari.

Frigjøringsarbeidet i de forskjellige land har vært ledsaget av det en pleier å kalle Islams gjennfødelse. Forfattere og diktere vender systematisk tilbake til Islams storhetstid for å tilbakevise koloniveldets påstander. Det mange arabere fortsatt snakker om idag og fortsatt ønsker å gjenninnføre heter ”Dar-El-Salam(fredens rike)” som blomstret på 1100, 1200, og 1300tallet.

I tider med korrupsjon, massemord, gudløshet og mangel på medlidenhet, regjert av ekstreme sekulære millitantregjeringer vinner de religiøse kreftene stor oppslutning blant folket. Mennesket er av gud og av natur fredelig, og de undertrykkedes siste våpen å slå tilbake med blir bønnerop og fredskapende misjoneringsarbeid. Dette vet koloniherren godt, slik at han skapte en religiøs kontrollert opposisjon for å spille på alle hester i løpet, og om det må gi fra seg makten i offentligheten, vil den gjøre det til deres britiske djevelhunder i turbaner og imam-forkledninger.

Muslimsk brorskap er godt likt i halve den egyptiske befolkning. Egypt er et av de sterkeste bevarte sekulære arabiske statene, men også den mest religiøs tolerante, med bønnerop 5 om morningen i alle kanter av byen og jenter uten hijab og med sminke ute på byen hver helg med halvliter. Denne friheten til å velge ønsker folk flest å bevare, derfor får ikke muslismk brorskap allmennstøtte. Desverre er de som tror på det gode muslimske samholdet i organisasjonen bestående av advokater, skolelærere, ingeniører, og medlemmer av den bredere sosiale rang og arbeidsgrupper, lurt til inn i en sektlignende pyramidespill, noe som ligner sterkt med frimureriet, med bevissthetsnivåer og stigespill, den over vet mer enn den under, og de på toppen vet godt at de er en beslektning av den internasjonale frimurerorden.

En av grunnene til den rampete korrupsjonen i sekulære demokratier er mangelen på spirituelle og religiøse verdier

Agendaen er verdensdominans, noe det britisk-anglo-israelske makt-triangelet aldri har lagt skjul på gjennom fortiden. Nå er den noe mer subtil og tildekt, før var hatet som lyste i øynene for alle å se og de var mansjåvinistisk og stolt av deres umenneskelige natur. Den pågående menneskeslaktfabrikken til onkel tom, skapes det mentalt og medgjørelig aksept for i moderlandandets befolkningsmasser via fryktskapende massemedia, som stiller moderlandets nokså uvitne, et ultimatum om å ”leve eller ikke leve”. Gjennom internasjonalt samarbeid og millitærallianser, for å bevare vestlige modeller og fantasien om ”demokrati” og bekjempelsen av muslimske terrorister ”made in britania”, sender fortsatt mødre og fedre sine barn ut i en ørken for å dø for ingen ting, eller for å returnere hjem med psykiske lidelser etter å ha masseslaktet en hel landsby på ubarmjertelig ordre fra offiseren. For verdensregjeringen fullkommenhet er alltid i behov for en felles verdensfiende. Først komunistene, nå muslimene og muslimsk brorskap var tiltenkt denne rollen, allerede i 1928.

Nyheten om at Egypt har masseødellegelsesvåpen er allerede lekket ut i amerikansk media. Og om det vi alle håper ikke vil skje, får muslimsk brorskap makten i Egypt ved valget i september, og krigen mot terror får nye vinger. Dette tror jeg ikke er mulig lenger, vi lever i informasjonsalderen og egypterne surfer mer enn aldri før i arbeidsløsheten.

Det som er bra for Egypt er bra for resten av verden

Vannet i Egypt er så klorholdig at det ikke er bra som dusjvann. Vannet pumpes inn fra Nilen som er svært forrurenset. Dette kan unngåes ved å bygge store avsaltningsanlegg nære sjøen og forsyne egypterne med rent drikkeverdig vann i springen. Da unngår man også rovdriften på flaskevann og eventuelle nye kriger for vann i nærmeste fremtid.

Luften er svært forrurenset i Kairo. Luftveisproblemene skyldes den store gamle bilparken som går på bensin og gass. 18 millioner mennesker bor i Kairo og det er trangt i gatene. Dette kan løses med nye fabrikker og arbeidsplasser. Teknokratene må bygge nye biler uten forbrenningsmotoren for å frigjøre et land fra den mest lukrative råvare verdt å krige for, nemlig olje. I India og Frankerike bygges det nå nye biler som kjører på ren luft. Komprimert luft, og ombord bilen re-komprimeres tanken slik at man aldri må stoppe for å fylle på tanken. Null eksos, null utgifter.

Folk må skjønne at det vil nærmest være umulig å få hele befolkningen i arbeid. Derfor bør det prioriteres på en likeverdig levestandard for alle.  Vann, mat, bolig og det livsforsørgende må være til disposisjon for de som ikke kan jobbe, eller de som vil men ikke får jobbe. Bankene må levere tilbake plyndret jord og la alt land tilhøre alle mann. Noen må bygge de nye boligene, dette kan være en jobb for de som trenger det, og den som bygger sitt hus skal bo i det !

Ta med barna, opprørspolitiet vil ikke ha ungblod på sine hender

Elekrisitet er en mangel. Idag er løsningen å utstyre alle resturanter, gatekjøkkener, hotelrom, og husboliger med de nye kvikksølvholdige miljøvennlige sparepærene. Disse pærene er ikke så trygge som antatt og forskyndiget av våre grønne venner. De sprer kreft. Istedenfor å forsøke å spare på elektrisiteten, bør det fokuseres på energiproduksjon, av den gode rene, den uendelige fornybare, den kraften som finnes mellom to magneter, som i en sirkel kan få en motor til å spinne for alltid og produsere strøm. Sol-energi krever en ressurs som før eller siden vil gå tom, ikke selve solen, men de materiale som behøves for produksjon av panelet. Magnetmotorer kan produseres i større kvantum og fordeles til omtrent en hver husstand, og gjøre huset selvforsynt.

Matkrisen kan løses ved å gro lokale aeroponiske grønnsakshaver på alle hustak, eller innendørs i mindre skyskrapere. Man kan også gro mat tradisjonelt, men sette eksport-restriksjoner for å brødfø Egypt’s mange sultne. Store områder i Sahara kan med sjøvann-avsaltningsprosjekter, om en virkelig vil med alle de ferdigutdannede arbeidsledige ingeniørene, gjøre ørkenen til en frodig oase med irrigasjonskanaler.

Hva kan vi lære fra Egypt?

De bitre, fortvilende klageskrik og alle de andre voldsomme og velklingende følelsesutbrudd som virker beroligende for makthaverne som ser at raseriet får utløp i en lite løsningsorientert form og virkelig truende lagåndskapende og opplysende motstandskamp hvor det totale mennesket står som seierherre, må erstattes og påbegynnes umidelbart med en åndelig berikelse der vi oppfinner sjeler som gjør hele folket til en samlet livskraft som kommer alle menneskene på planeten til gode. Det betyr at vi bryr oss om andre som ikke har det like godt som oss selv. Vi må ikke klage lenger. Vi må anklage. Vi må ikke starte endeløse facebookgrupper og null eventer. De må vite at den som tar, blir tatt. Den som lyver, vil bli vitnet. Den som holder oss nede med sin hånd, vil bli bitt helt til den slipper.

Frihet – ansvarsfølelse – selvstendig tenkning. Ungdommens strategi var å storme og kapre en plass, byens største og mest populære område, sette opp telt, dele mat, vann og forsyninger, rigge opp høytallerannlegg og holde en jevn og kontinuerlig kø med appellanter. Ingen hvile før kravene er møtt. Folk fra hele landet må strømme til. I begynnelsen vil politiet slå hardt, men tilslutt ydmykes de av sin egen voldlighet.

Et av de viktigste organiseringene på Tahrir Square var ungdommenes egne checkpoints. Statens beste revolusjonistiske brannslukkningsapparat er å infiltrere gruppen med våpen og vold, for å rettferdigjøre den harde medfarten og medisinen. Derfor stod de på vakt og skift, legitimasjonsjekk og ransakning av alle innkommende nye demonstranter for å unngå våpen og statlige provkatør-agenter eller utenlandske spionsabotører.

I dagene etter opprøret, etter ødeleggelsene, slitasjen, så ryddet og vasket det egyptiske folket gatene, gjerder ble malt, de hvite stripene på gangoverfeltet ble malt, hele plassen ble fornyet i bedre tilstand enn da revolusjonen startet. Ut av asken, ble landet frodig igjen. Egypt er forandret for alltid, alle er forandret innvendig.

Kreative demonstranter. Kan vi en dag se 20 politiske dommere på løpefot med Stoltenberg? CTRL + ALT + DELETE = Den norske regjering neste?

Armin Bahrami

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
"DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

27 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
12 år siden

Nå, her er en nyhet som kanskje viser Egypt er på rett vei?. Den mangeårige chief of antiquites, som holdt en diktatorisk og korrumperende hånd over utgravningene på Giza-platået, Zahi Hawass. Har fått sparken.

http://www.huffingtonpost.com/2011/07/18/egypts-iconic-antiquities_n_901257.html

Er det nå håp om at de hemmeligheter denne mannen har holdt tilbake, og forfalskninger av sannheten rundt pyramidene og Faraoene vil komme til åpenhet. Og vi bli revealed. Sannheten om vår felles historie, og opphav?

One can only hope

Useless
Useless
Abonnent
13 år siden

Jeg håper du ikke er altfor inspirert av Jens Bjørneboe – han avsluttet som kjent livet sitt med selvmord.
Guds kjærliget er uendelig, over vår fatteevne, og han elsker deg Armin like høyt som noe annet menneske.
At han ikke griper inn i denne verden har sin årsak i at vi alle skal bevitne ondskapen på alle nivå, og se hva den fører til. Husk på at livet her på jorden er som en dråpe i havet i forhold til det evige live. For et uskyldig barns død må vi også huske at dette barnet ikke vil bli dømt slik vi med fullt utviklet bevissthet blir. Det er iallefall bedre å ha et kort liv her, og et langt liv i evigheten – enn å ha et “langt” liv her, uten samfunn med Gud i eveigheten.

bin Laden
bin Laden
Abonnent
13 år siden

Reportasje om folk i Libya som protesterer mot jude-vestlig forsøk på å sette sine bøtter under Libyas oljeku http://therealnews.com/t2/index.php?option=com_content&task=view&id=31&Itemid=74&jumival=6342#

Uansett hvilke planer israhell hadde i sine syke skaller da de satte fyr på Midtøsten, så tapte faen. Helt i samsvar med Bibelens profetier.
Faen har vekket bevissthet av millioner i Midtøsten.
Folk har smakt på frihets-følelse, nå vil det ta flere hundre år til å sette dem på kne igjen. Ellers vil de foretrekke å dø stående, i kamp mot jude-vestlig tyv.

bin Laden
bin Laden
Abonnent
Svar til  bin Laden
13 år siden

1. Kosovoalbaner Arif Uki (bildet: http://www.kavkazcenter.com/russ/content/2011/03/04/79743.shtml ) henrettet yankee-leiemordere på tyske flyplassen da de var på vei til Afghanistan etter å ha sett yankees video om henrettelse av en afghansk familie og gruppevoldtekt på ei lite jente, den siste massakrerte i familien.
Han hørte også daglig nedlatende yankee-griser`s uttalelser om afghanere.
Sions jævla-protokoller understreket fare [for dem] av individuell initianiv som kunne gjøre mer skade enn millioner av sauer.

2. Menneskerettighetsaktivister anklager USA i medisinske eksperimenter på fanger i Guantanamo. Bevis på dette er vitneforklaring til 28-år gamle Kurnatsa Murat, en tysk statsborger av tyrkisk opprinnelse, en tidligere Guantanamo-fange, skriver Berliner Zeitung.
Kurnats minnes, “hvor dårlig han følte seg etter hver injeksjon, han hadde fått” som åpnet oppkast, sier forfatteren av materialet, Andreas Förster. Dessuten ga de ham piller.
“Hans uttalelse sammenfaller med de nylig publiserte resultatene fra to studier av amerikanske advokater og amerikansk menneskerettighetsorganisasjon Truthout som uavhengig av hverandre hadde konkludert med at Guantanamo-fangene har blitt utsatt i årevis – og kanskje utsettes fortsatt den dag i dag – for medisinske eksperimenter mot sin vilje, og uten behov for medisinering. Det er grunn til å påstå at fangene brukes til å teste nye medisiner. De daglige dosene var fem ganger høyere enn det normale for ei uke.”
Amerikanske advokater mener at fanger ble gitt meflokin “bevisst”, for å bryte deres psykisk motstand basert på bivirkningene som er uttrykt i mareritt, psykose, en tilstand av frykt og panisk anfall.
Publikasjonen siterte Kurnatsa: “Jeg fikk ikke noen smertestillende medisiner eller behandling for tannpine. På en forespørsel om det sa de til meg: hvis jeg gir opplysninger, så får medisin.”

Ulven
Ulven
Abonnent
13 år siden

Gadaffis sikkerhetsstyrker overgir seg som dominobrikker:

Muammar Gaddafi, the Libyan leader, is struggling to maintain his authority in the country, as major swathes of territory in the east of the vast North African country now appear to be under the control of pro-democracy protesters.

On Thursday, anti-government protesters appeared to be in control of the country’s eastern coastline, running from the Egyptian border through to the cities of Tobruk and Benghazi, the country’s second largest city.

Franco Frattini, the Italian foreign minister, said on Wednesday that protesters also held the city of Cyrenaica.

Other towns that appear to no longer be under Gaddafi’s control include Derna and Bayda, among others across the country’s east.

Reuters news agency, quoting Egyptian nationals fleeing the town of Zoura in the country’s west, reported that anti-government protesters had taken over the city.

‘People in control’

Soldiers in the cities controlled by the protesters have switched sides, filling the void and no longer supporting Gaddafi’s government. In a statement posted on the internet, army officers stationed in Misurata pledged their “total support” for the protesters.

Major-General Suleiman Mahmoud, the commander of the armed forces in Tobruk, earlier told Al Jazeera that the troops led by him had switched loyalties.

http://english.aljazeera.net/news/africa/2011/02/201122445420412325.html#

Kaia
Kaia
Abonnent
13 år siden

Kjempebra skrevet. Har vært i Egypt 8 ganger, har sett fattigdommen i Kairo og Luxor bl.a, har også en kamerat som er taxisjåfør. Ett av hans største mareritt var at sønnen til Mubarak skulle overta etter faren. Jeg ble såå glad på fredag, på hele Egypts vegne, håper inderlig at folkets vilje vinner.. DET fortjener de..

smurfen
Redaksjonen
13 år siden

Er det full fart mot bunkersene nå sammen med den poslske elite ?

Tunisias styrtede president Zine al-Abidine Ben Ali skal ha falt i koma etter et slag for 3 dager siden i Saudi-Arabia

Egypts president Mubarak skal ha falt i koma og muligens dødd like etter at han ankom Tyskland ifølge anonyme kilder i Tyskland

http://www.abcnyheter.no/nyheter/helse/110217/%E2%80%93-ben-ali-i-koma-etter-slag

Det er en kjent sak at både Ben Ali og Mubarak var losjebrør på høyt nivå samme med de fleste lederene i MØ
Iran levner ingen tvil som har frimurer monolitten som symbol i nasjonalflagget sitt

Eple sjefen Steve Jobs har 6 uker igjen å leve grunnet kreft sier media i dag, da er det rart at han siste dagene har brukt tiden sammen med Facebook grunderen
Nok en mann på vei ned i hulene ?

Losjebror Mubarak har i lang tid nå tømt Egypt for gull og skatter, alt skal sikrest i huler nå, mennesker er det ikke så nøye med

Jeg ble kjent med en fyr fra USA som hadde gode kontakter i Egypt. Han filmet i fjor høst store dumpere som var inne om natta og hentet ut skatter fra nyoppdagede kammere /toombs et stykke bortenfor pyramidene . Det er haugesvis med skatter der enda – og man kan se på filmen at de løfter ut sarkofager og store statuer av Anubis i GULL!!!! dette skal presidenten ha visst om og ad omveier finnes det visstnok info om at entreprenøren er/var innleid av staten – for stedet var bevoktet av politiet under arbeidet… På dagtid kunne man nesten ikke engang SE at det hadde vært noen der om natten. Men dette skjedde omtrent hver natt i lengre tid. 3 av arbeiderne ble drept da de forsøkte å avsløre dette. Det som er trist – er at jeg har mistet kontakten med min venn fra USA etter at han avslørte dette. Han er umulig å finne….
Hans filmbeviser ble lagt ut på you tube for å vise verden hva som skjer – men hans videoer er slettet – kanalen er nedlagt – fyren er borte … så jeg vet ikke mere en dette.Men det lukter svidd lang vei. At presidenten har tjent penger på dette – ja DET er alle fall sikkert.
Så hvis NOEN har hørt om dette – så hadde det vært fint å få en tilbakemelding…

Ann-Kristin Normann

Hva skjer på NTNU ?

I fjor var det en student som utførte et bastaialsk satanistisk drap på en medstudent

Så kom det sjokkmeldinger i alle medier i sist uke at NTNU er infisert med jødehat, jødene rømmer byen i frykt

http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/nrk_trondelag/1.7507296

I går politianmeldte Helsediraktotatet NTNU for å misbrukt journalene til 110 000 nordmenn
Journalene inneholdt svært sensitive opplysninger om fysiske og psykiske forhold, samt relasjoner til familie og venner.

http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/nrk_trondelag/1.7511982

På NTNU prøve dem å utvikle roboter med kunstig inteligens som kan reprodusere seg selv som ifølge professorene selv kan utslette menneskeheten i feile hender

På NTNU utvikles det også hyper avanserte overvåkingssystem som fanger opp alle unormale bevegelser i det offentlig rom, ler du eller smiler så blir du fanget opp av dataprogramet som varsler videre til purk som kommer og slår deg i hue med en batong etterfult av noen el-sjokk

http://www.abcnyheter.no/nyheter/teknologi/100129/eu-vil-overvake-unormal-oppforsel

Hva faen er det som er galt i hue på de folka der ?

Skjønner godt hvorfor Armin frykter NTNU og skepsis mye mye mer en døds skavadronene til Hosni Mubarak

Strekkode på fostre, dyrets merke

Forskere ved spanske Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) har utviklet et identifikasjonssystem der embryoer og eggceller til mus merkes med mikroskopiske strekkoder av silisium.

http://www.abcnyheter.no/nyheter/teknologi/101125/strekkode-pa-fostre

I Kina er 2/3 av avlingene ødlagt, nå viser det seg at også risavlingene er ødlagt etter funn av store mengder tungmetaller i risen

Her lukter det Chemtrail

I fjor ble 300 000 kinesiske nyfødte forgiftet da myndighetene blandet giften melanin i melkepulver

Depopulation er blitt en morsom sports gren for våre ledere

http://www.nrk.no/nyheter/verden/1.7511657

Da kommer det nok ikke som noen bombe at Frankrike som er leder for G20 nå innfører et nytt globalt økonomisystem

Frankrike vil bidra til overgangen til en global finansiell system basert på “en rekke internasjonale valutaer”, sier den franske finansminister sa i dag.

http://www.eutimes.net/2011/02/france-wants-new-global-finance-system/

http://www.eutimes.net/2011/02/apple-ceo-steve-jobs-diagnosed-with-cancer-has-just-6-weeks-to-live/

Vi får stole på Hopiene og Jesus som sier at dem som gjemmer seg i huler vil være fortapt :)

Hermis
Hermis
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

For ikke å glemme kong Abdullah av Saudi-Arabia:

http://www.businessinsider.com/abdullah-dies-report-2011-2

David Icke mener visst også at dette dynastiet egentlig er sionister, de støtter jo bestandig USAs og Israels sine krigshandlinger. Icke mente også at faren til Saud var en jøde som konverterte til muhammedanismen for mange hundre år siden. Kanskje dynastiet egentlig er “ulver i fåreklær”… ?

Thunder
Thunder
Abonnent
13 år siden

Regner med at Egyptere er obs på Rothscild og sender han på hodet ut av Egypt. Ja til islamske banker :-)
Rothschild må ha driti på draget snart vel?
Islamic banks have been eating into Rothschild profits in the Middle East because: they don’t charge interest (Shariah Law), they are growing very rapidly among the world’s exploding Muslim populations, and (in these catastrophic economic times) they are more stable than western banks.

While it is a very good thing that people are freed from the tyranny of dictators, they also need to be freed from the tyranny of economic serfdom. The relevant moral question is: Do the means justify the end?

On January 20, 2011, Zitouna Bank, Tunisia’s first Islamic bank was seized by the Central Bank of Tunisia (Rothschilds). The bank, owned by Sakher El Materi, the thirty-year-old son-in-law of deposed Tunisian leader Zine El Abidine Ben Ali, has been placed under “the control” of the central bank. Materi is presently in Dubai. The move came a day after 33 of Ben Ali’s clan were arrested for crimes against the nation. State television showed what it said was seized gold and jewellery. Switzerland has also frozen Ben Ali’s family assets.
http://www.abeldanger.net/2011/02/egypt-and-tunisia-ngo-soft-war-islamic.html

Skorpionen
Skorpionen
Abonnent
13 år siden

En viktig ting for å oppnå frihet er å ha en fungerende STUDIETEKNOLOGI. Hvis man har det, kan man sette seg inn i “ting og tang” og forstå det man leser og hører. Mangler man en fungerende studieteknologi kan ting virke vanskelig, ja, komplett uforståelig. Den gode nyheten er at en slik teknologi er tilgjengelig. L. Ron Hubbard, som for øvrig ville ha fylt 100 år 13. mars i år, fant ut av en måte å studere på som fungerer. Ta en titt på denne linken:
http://www.able.org/programs/applied-scholastics/study-technology/

bin Laden
bin Laden
Abonnent
Svar til  Skorpionen
13 år siden

Jeg har liten tro på “selvstudier”, spesielt via nettet (Gud vet hva man får plantet på hjerne som sublimasjon).
Det er ikke tilfeldig at lærere underviste (og korrigerte ved behov) sine elever personlig, alt fra buddhistiske lamaer til Pytagoras og sovjetiske lærere i matte og ballett der fagkunnskap var viktig, men ikke det viktigste!
Det viktigste var livssyn, moral, menneskelige kvaliteter osv., dvs. det nødvendige for sjelelig utvikling.
For å “forstå det man leser og hører”, trenger man å se og høre med hjerte, intuitivt.

bin Laden
bin Laden
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Takk for din kamp for sannhet, Armin.
Man kan ikke tro et eneste ord sagt av offentlige propaganda-medier, alt er forfalsket.
Forfalskes historie [hisTORA], versjoner av gårsdagens hendelser, bøddel -offer roller (stakkars israhell som blir terrorisert av Gaza), presidenters navn [Mendel-Medvedev] og biografier [pedofil & homse Putin & Obama].
Side http://poiskpravdy.com/mama-iz-kolena-danova/#more-4049 (se bilder!)forteller om Obamas judiske mor og afro-sionistiske kjerring Michelle http://en.wikipedia.org/wiki/Capers_Funnye .
Tom. yngste datters navn Natasha ble forfalsket som guttenavn Sasha etter at folk ble oppmerksom på at Natasha leses som “ah satan” baklengs.
Devil lyver, og vi må avsløre dens løgner.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Ikke bare ble hun voldtatt av 200 stykker Armin, mobben skrek Jøde Jøde Jøde mens dem voltok henne etter tur

http://www.nypost.com/p/news/international/cbs_reporter_cairo_nightmare_pXiUVvhwIDdCrbD95ybD5N#ixzz1E8rBy4l1

Den omstridte amerikansk professoren Nir Rosen har nå trukket seg fra sin stilling etter at han i går latterliggjorde henne med denne utaleslsen:

«Jesus Kristus, nå som hun blir gjort til en martyr og blir hyllet må vi huske at hun har vært en sentral krigshisser», skrev Rosen som ikke på langt nær er halve sannheten engang
Lara Logan har hisset til krig halve livet sitt og bidratt til at krigsprofitørene har fått legitimitet hos det amerikanske folk for alle krigene sine

Lukter mer en ugler av historien til Lara Logan

2 Iranske krigsskip skal vist også være på vei til suez for å true Israel, media har hjemme har også avslørt hvor grusomme muslimske privatskoler er

Iran har ikke angrepet et land på over 200 år, noe man ikke kan si om verken Israel eller USA. Her er en oppsummering av hva disse landene har foretatt seg siden Iran ble tatt over at prestestyret i 1979:
In the same period of time, Israel, a self-declared Jewish state, attacked Iraq in 1981, bombing the power station at Osirik, claiming it was a clandestine weapons factory. Subsequent examination of the ruins following the 2003 invasion proved Israel had lied. In 1982, Israel invaded Lebanon. This led to the Massacres at Sabra and Shatilla. In February 2003 Israel stages incursions into Gaza and Nablus. In September 2007 Israel bombs Syria, again insisting they are destroying a clandestine weapons laboratory. Again there is no evidence to support Israel’s claims. In 2006, Israel attacks Lebanon, killing 1200, mostly civilians, several UN observers, and littering the landscape with land mines on their way out.In February 2008 Israel again raids Gaza, killing over 100. HAMAS agrees to a cease fire and keeps it for 6 months until November 4, when Israel again attacks, killing 6 HAMAS members, launching operation CAST LEAD. 1300 Gazans, mostly civilians, are killed. Israel loses 13 soldiers. Violations of international law include the use of White Phosphorus incendiary bombs against civilians and non-military targets. The United Nations investigates, but Israel refuses to cooperate. In May 2010, Israel attacks an international aid flotilla bring food and medical supplies to Gaza in international waters. 9 people are murdered including an American from New York. Add to it the numerous assassinations such as last year’s embarrassment in Dubai, and you get the picture, even without the overtly racist and apartheid statements coming from Israel’s rabbis.
In the same period of time, the United States, officially a secular nation but predominantly Christian, attacked El Salvador (1980), Libya (1981), Sinai (1982), Lebanon (1982 1983), Egypt (1983), Grenada (1983), Honduras (1983), Chad (1983), Persian Gulf (1984), Libya (1986) , Bolivia (1986), Iran (1987), Persian Gulf (1987), Kuwait (1987), Iran (1988), Honduras (1988), Panama (1988), Libya (1989), Panama (1989), Colombia, Bolivia, and Peru (1989), Philippines (1989), Panama (1989-1990), Liberia (1990), Saudi Arabia (1990), Iraq (1991), Zaire (1991), Sierra Leone (1992), Somalia (1992), Bosnia-Herzegovina (1993 to present), Macedonia (1993), Haiti (1994), Macedonia (1994), Bosnia (1995), Liberia (1996), Central African Republic (1996), Albania (1997), Congo/Gabon (1997), Sierra Leon (1997), Cambodia (1997), Iraq (1998), Guinea/Bissau (1998), Kenya/Tanzania (1998 to 1999), Afghanistan/Sudan (1998), Liberia (1998), East Timor (1999), Serbia (1999), Sierra Leon (2000), Yemen (2000), East Timor (2000), Afghanistan (2001 to present), Yemen (2002), Philippines (2002) , Cote d’Ivoire (2002), Iraq (2003 to present), Liberia (2003), Georgia/Djibouti (2003), Haiti (2004), Georgia/Djibouti/Kenya/Ethiopia/Yemen/Eritrea War on Terror (2004), Pakistan drone attacks (2004 to present), Somalia (2007), South Ossetia/Georgia (2008), Syria (2008), Yemen (2009), Haiti (2010), etc. etc. etc. etc.

Lukter ikke bare litt propagandakrig av dette, noe på gang ?

Egypts frihet kan vise seg å bli kortvarig, det Egyptiske folk har handlet mot internasjonale lover

Mens millioner av egyptere jubler for frihet, advarer flere israelske jurister mot å ta gledene på forskudd.

– Det ser ut til at mange har glemt at innenrikpolitiske saker i Egypt, ikke bare handler om Egypt. Dette handler først og fremst om Israel, sier jurist Ben Aaron Horowitz.

Sammen med flere andre israelske sakkyndige undersøker han nå det juridiske grunnlaget for å kaste Hosni Mubarak.

– Den egyptiske revolusjonen skal prøves for tingretten i Jerusalem på torsdag. Mye tyder på at egyptisk frihet er et brudd på forvaltningslovens § 17. Her står det tydelig at Israels naboland må styres av en diktator eller være et skinndemokrati.

Samme lov krever også at nabolandenes viktigste oppgave er å ivareta Israels sikkerhet. En bestemmelse som både Palestina og Libanon har brutt i en årrekke.

– Det kan også være tale om brudd på åndsverkloven her. Det er Israel som har patent på demokrati i Midt-Østen. Hvis alle land i regionen innfører demokrati, kan dette gå utover mange pro-israelske kronikker hvor hovedargumentet er at Israel er Midt-Østens eneste demokrati.

For egyptiske fans av frihet finnes det likevel et håp, understreker Horowitz:
– Man kan endre loven, men det er en møysommelig prosess som krever minst 2/3 flertall i den amerikanske kongressen.

http://www.aftenposten.no/statsmakt/article4030297.ece

Hermis
Hermis
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

Jada, og så prøvde visst mobben å koke såpe av denne stakkars, uskyldige sannhetsreporteren også…

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Hermis
13 år siden

Huff ….. ja :-| Heldigvis så har det fredelskende folket i USA og Israel nå fått øynene opp og insett at det Egyptiske folket stort sett består av jødehatendepedofileterrorister og selvmordsbombere, dem er rett og slett lusebefengte undermennesker og villmenn

Det er vel ingen som kan benekte at nå er tiden inne for at Israel og USA er sitt ansvar bevist og sikrer frihet, trygghet og sikkerhet :)

Kjemikeren Ranajit Ghosh som oppdaget nervegiftene i V-serien ved et offentlig forskningsinstitutt ved Porton Down, England i 1952 har nok løsningen

USA og Russland har enorme samlede lager på hele 440 000 tonn VX-gass som skal være mer en nok til å drepe hver eneste person på jorden 5 ganger, hva Israel har vites ikke

Hvorfor skal denne freds-gassen som rekker til hele midtøsten og vel så det bare stå ubrukt når den kan sikre verden fred, sikkerhet og politisk stabilitet ?

http://no.wikipedia.org/wiki/VX

huskarlahvot
huskarlahvot
Anonym
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Nå er det ikke nødvendig at 200 personer penetrerte henne for at denne beskrivelsen skal være korrekt :

“On Friday February 11, the day Egyptian president Hosni Mubarak stepped down, CBS correspondent Lara Logan was covering the jubilation in Tahrir Square for a 60 MINUTES story when she and her team and their security were surrounded by a dangerous element amidst the celebration. It was a mob of more than 200 people whipped into frenzy.

In the crush of the mob, she was separated from her crew. She was surrounded and suffered a brutal and sustained sexual assault and beating before being saved by a group of women and an estimated 20 Egyptian soldiers. She reconnected with the CBS team, returned to her hotel and returned to the United States on the first flight the next morning. She is currently in the hospital recovering.”

Hele diskusjonen her og under er jo basert på feilaktige tolkinger av det som er rapportert, koblet med et til dels absurd syn på kvinner og voldtekt.

Uffda
Uffda
Abonnent
13 år siden

Tydelig noen som tviler på at ondskap er virkelig – take care…:

February 13/14 1945: Holocaust over Dresden, known as the Florence of the North. Dresden was a hospital city for wounded soldiers. Not one military unit, not one anti-aircraft battery was deployed in the city. Together with the 600,000 refugees from Breslau, Dresden was filled with nearly 1.2 million people. Churchill had asked for “suggestions how to blaze 600,000 refugees”. He wasn’t interested how to target military installations 60 miles outside of Dresden. More than 700,000 phosphorus bombs were dropped on 1.2 million people. One bomb for every 2 people. The temperature in the centre of the city reached 1,600o centigrade. More than 260,000 bodies and residues of bodies were counted. But those who perished in the centre of the city can’t be traced. Approximately 500,000 children, women, the elderly, wounded soldiers and the animals of the zoo were slaughtered in one night.

huskarlahvot
huskarlahvot
Anonym
Svar til  Uffda
13 år siden

Denne teksten er en total forvridning av det som faktisk skjedde, og den er diktet opp og publisert på høyreekstreme nettsider. Antallene på omkomne er fri fantasi, og forstørret mange ganger for å gjøre Nazistenes ugjerninger komparativt mindre.

Og den får altså kun opptomler her på NyS.

Den er også off-topic, så jeg skal ikke si mer om det.

Uffda
Uffda
Abonnent
13 år siden

ON EVIL: BATTLING MISCONCEPTIONS
A. Psychopathy: The Cause of Evil
B. Ponerology: A New Science

“Oversimplification of the causative picture as regards the genesis of evil, often to a single easily understood cause or one perpetrator, itself becomes a cause in this genesis. . . . Any attempt to explain the things that occurred during the first half of our [twentieth] century by means of categories generally accepted in historical thought leaves a nagging feeling of inadequacy. Only a ponerological approach can compensate for this deficit in our comprehension, as it does justice to the role of various pathological factors in the genesis of evil at every social level.” (Lobaczewski, 144, 109)

Our modern Western culture lacks an adequate framework to understand the causes and processes of what we commonly refer to as evil in our history. The Third Reich, the Bolshevik Revolution, Stalinism… Our body of literature, social sciences, and our common sense of morality only scratch the surface of a true comprehension of the nature of evil. Thus, the very people who are, in fact, the initiators of the greatest ponerogenic activity pass undetected. Our lack of understanding will inevitably lead to the very problems that the majority of humanity seeks to prevent.

PSYCHOPATHY: THE CAUSE OF EVIL

Inherited and acquired psychological disorders and ignorance of their existence and nature are the primal causes of evil. The magic number of 6% seems to represent the number of humans who either carry the genes responsible for biological evil or who acquire such disorders in the course of their lifetime. This small percent is responsible for the vast majority of human misery and crime, and for infecting others with their flawed view of the world.

The scope of evil does not respect any boundaries of race, doctrine, or ideology. All races carry the genes, and all schools of thought are susceptible to their influence. These pathological factors that influence behaviour form a complex web. It is only in such a web that the “environmental evil” wherein circumstances can influence a normal person to commit harmful acts can be understood.

http://www.ponerology.com/evil_1.html#link1

PONEROLOGY: A NEW SCIENCE

No matter how eloquently and accurately authors (novelists, dramatists, poets, historians) describe the occurrence of evil, a disease cannot be cured through description alone. Our natural language cannot adequately explain the concepts surrounding such phenomena. Only a scientific understanding drawing from psychological, social, and moral concepts can approach the understanding necessary to prevent the emergence of mass madness seen so many times in the history of our planet.

Ponerology describes the genesis, existence, and spread of the macrosocial disease called evil. Its causes are traceable and can be repeatedly observed and analyzed. When humanity manages to incorporate this knowledge into its natural worldview, it will have defensive potential as yet unrealized

SUSCEPTIBILITY: THE NATURAL WORLD VIEW
1. Reality-Deforming Tendencies
2. Life Conditions
3. Unconscious Processes
4. Good Times, Bad Times: The Hysteroidal Cycle

Many factors contribute to the development of our personality. Our natural world view and our behavior are conditioned by our society and family upbringing, and by our individual and collective genetic endowment: our instinctive substratum. While the emotionally active instinctive substratum of animals is the main dictator of their behavior, ours is more receptive to the control of reasoning. Its emotional basis forms the foundation for our feelings and social bonds which allow us to perceive psychological states, human customs and morals. In short, it is designed to support social cooperation and the survival of the group, sometimes in contrast to the equally strong instinct of self-preservation

THE GENESIS OF EVIL
1. Ponerogenic Associations
2. Ponerization
3. Pathocracy

The ultimate cause of evil lies in the interaction of two human factors: 1) normal human ignorance and weakness and 2) the existence and action of a statistically small (4-8% of the general population) but extremely active group of psychologically deviant individuals. The ignorance of the existence of such psychological differences is the first criterion of ponerogenesis. That is, such ignorance creates an opening whereby such individuals can act undetected.

http://www.ponerology.com/index.html

Political Ponerology: Evil is Real

DocTore
DocTore
Abonnent
13 år siden

“What is the future of the Middle East?” Wayne Madsen pleier å være en innsiktsfull og interessant kommentator, med mange interessante synspunkter:

DocTore
DocTore
Abonnent
13 år siden

Vi har vel grunn til en forsiktig optimisme mhp revolusjonsbølgen i arabiske land, som Egypt, men enten det er Tunisia, Yemen eller muligens Saudi-Arabia – må vi ikke glemme de elitistiske infiltrasjonsagentene, militæret og etterretningsorganisasjonenene. Jeg er redd for at Obama, Soros, Beck (USA og Zionistene) og Det muslimske Brorskap (wahabbismen, har en sterkt Anglo-Zionistisk bakgrunn), eller liknende aktører skal kuppe folkets frihetskamp. Det er kommet bekymringsfulle opplysninger på nettsteder som er vidt forskjellige, i ideologisk bakgrunn.
Kanadiske “Global Research”:
http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=23050

Justin Raimondo:
http://original.antiwar.com/justin/2011/02/13/its-always-about-israel/
m.fl.
http://www.opinion-maker.org/2011/02/military-rule-in-egypt/
Det er også påfalende at antikviteter har forsvunnet fra museet i Kairo (etter Irakisk mønster): http://www.sott.net/articles/show/224059-King-Tut-Statues-Stolen-from-Egypt-Museum

Det viktigste er jo at egypterne ikke lar seg nøye med at Mubarak har fallt fra maktens tinde, men krever reell medbestemmelse.
Jeg fant noen flere interessante lenker. Dere kan jo sjekke:
http://www.rense.com/ og http://www.thetruthseeker.co.uk/ Som lenker en mengde andre sider og artikler.

http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=20031
Den siste handler om spredning til Yemen, Behrain osv..?

Vi får håpe på folket i midtøsten.

Her har dere en interessant youtube snutt:

Det er vel egentlig på tide at vi europeere også forteller myndighetene at vi har fått nok!

Thunder
Thunder
Abonnent
13 år siden

Alex Jones om det globale sjakkspillet:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=lUaqWyXXxpY
Se komentaren som følger videoen.

MortenB
MortenB
Abonnent
13 år siden

Du er en dyktig og engasjert kar, Armin ! Jeg håper inderlig de klarer å få det til i Egypt. En ting er sikkert, eliten har hatt lobbyvirksomheten i gang i uker for å sikre at de får inn “sin mann” som erstatning. Jeg håper virkelig de mislykkes, og i den tiden vi er i nå er kanskje muligheten større en noen gang for at de gode krefter lykkes !

Når jeg skriver dette sitter jeg i vårt “frie” vestlige land der “diktatorene” ikke bruker våpen men har et kjempeapparat der manipulering med mat, vann, radiofrekvenser, media (ja listen er for lang) brukes til å få oss akkurat der de ønsker oss. En lydig fyr som går på jobb, aldri stiller spørsmål og dør når han skal. Istedet for et militærdiktatur bor vi i et kjemisk diktatur. Det er snart på tide at USA sin puddel slutter å hoppe !

knut bye
knut bye
Abonnent
Svar til  MortenB
13 år siden

Jeg støtter det som du skriver, MortenB.

Bare legge til følgende:
Armin er et eksempel, både i ord og handling.
Måtte de konstruktive kreftene få fotfeste, og ha framgang.

« Forrige artikkel

Angiversamfunnet – big sister – er her

Neste artikkel »

Stopp israeliseringa av Norge

27
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x