Stopp israeliseringa av Norge

19.3K visninger
19 minutter lesetid
446

Artikkelens tittel er bl.a. et tilsvar rettet mot organisasjonen “Stopp Islamiseringen av Norge”, da det kan synes at enkelte søker å skape islamofobi hos det norske folk for å snik-israelisere Norge. Denne artikkelen omhandler hovedsakelig de internasjonale “Defence League” nettverkene.

English Defence League (EDL)

Korsfarere er en del av English Defence League's nasjonalromantikk

EDL stammer fra en gruppe som kalles «United Peoples of Luton”, som ble dannet i 2009 som protest mot at muslimer demonstrerte mot Royal Anglian Regiment da de kom tilbake fra Afghanistan-krigen.

EDL utviklet seg videre fra uoffisielle klaner i fotballmiljøet. En fellesnevner for medlemsmassen er også at svært mange er sionist-kristne, en israelisert form for kristendom som oppstod i kjølvannet av sionismen på 1800-tallet.

Sieg Isra-heil! Sverigedemokratane er Israelisert nynazisme

Under den andre verdenskrig var det arierne som var herrefolket i Europa, og jødene skulle ut. Nå er det sionist-jødene som er herrefolket i Europa, og muslimene som skal ut. Historien gjentar seg. En av organisasjonens viktigste taktikkere er Alan Lake. Han hjulpet det Svenske høyreekstreme partiet; Sverigedemokratene med sin nye look og agenda. SD har forøvrig mottatt en Israelpris for det mest Israelvennlige partiet, og mange såkalte kristne tilhengere, sier Sverigedemokratene gjør det kristendemokratarna burde ha gjort. Den samme tendelsen ser vi også i Norge, da FRP synes å ha tiltrukket seg den kristne høyrefløyen i Norge som tidligere tilhørte Krf.


Organisasjonen EDL’s vendepunkt var i 2009 da de demonstrasjon i Birmingham mot at en 11 år gammel hvit engelsk gutt fra Birmingham konvertere til islam. Gruppen hevder selv målet er å demonstrere fredelig i engelske byer og tettsteder, men sammenstøt med motstandsbevegelsen; Unite Against Fascism (UAF), lokal motstand og andre motstandere har ført til gatevold, anti-sosial atferd og arrestasjoner. Jews against sionism er bla. en del av UAF.

I en ulovlig demonstrasjon i Luton september 2009, ble journalister som dekket EDL demonstrasjonen truet på livet. Journalisten Jason N. Parkinson fra The Guardian skrev om å motta en drapstrusler på e-post fra noen han beskrevet som en EDL arrangør, samt drapstrusler sendt til hans kollega Marc Vallée. The National Union har også gitt til uttrykk for at deres journalister som dekket EDL demonstrasjoner også har opplevd å bli truet. Lignende tilfeller av drapstrussler fra kristen-sionistiske miljøer har også forekommet i Norge da både Drillo Olsen og Otto Jespersen ble truet og drapstruet da de gikk offentlig ut og ga sin støtte til Palestina og markerte sin motstand mot Irak krigen med brenning av det Amerikanske flagg, samt kulturell boikott.

http://www.youtube.com/watch?v=s7ejfxtLI0g

Den 11. september 2010, ble politiet i Oldham angrepet av EDL. Rundt midt på dagen var det ca 120 tilhengere hadde gått ned på byen. En egen mobb på rundt 50 medlemmer gikk til angrep på en politibil med flasker. Det var 8 arrestasjoner for offentlig lovbrudd. Den 9. oktober 2010 ble en politimann og flere sivile skadet da English Defence League og Unite Against Fascism i Leicester kræsjet sammen. En bil tilhørende Sky News ble angrepet av medlemmer av EDL som tidligere hadde kastet fyrverkeri, røykbomber og murstein på politiet, samt knust vinduer i byens museum. Det var også sammenstøt mellom EDL støttespillere og lokale svart og asiatisk ungdom som hadde brutt ut av EDL, og protesterte sammen med lokalbefolkningen i Humberstone mot EDL. Tretten personer ble arrestert, én på mistanke for vold mot en politimann.

Rabbi og tee party aktivisten Nachum Shi(zo)fren i møte med EDL i forkant av en pro-sionistisk demonstrasjon som en del av en parring mellom EDL og den Amerikanske tee party bevegelsen
Rabbi Nachum Shi(zo)fren leder an et av EDL`s korstog mot muslimer.

Jewish Defence League (JDL)

Fist and star logo med davidstjerne som symboliserer en rødbrun sio-jødisk verdensrevolusjon

EDL har også en jødisk divisjon som har røtter tilbake til 1968. Altså 41 år før EDL. Så disse internasjonale og sammensluttede «defence leaguene» er altså ikke noe nytt(!), Det er derfor mere riktig å si at EDL er en divisjon av Jewish Defence League siden det var de som startet bevegelsen. I 2011 organiserte den kanadiske Jewish Defence League en støttekampanje for English Defence League live via Skype, etter EDL leder Tommy Robinson talt. Den kanadiske JDL har også organisert støttekampanjer for den høyreekstreme israelske politikeren Moshe Feiglin og nederlandske høyreekstreme sionistiske politikeren GeertWilders av anti-islamske partiet for Freedom. De har også annonsert sin støtte for det anti-islamistiske partiet Freedom Party i Østerrike.

Jewish Defense League (JDL) er en jødisk politisk og paramilitær bevegelse. FBI anser den som en ekstrem terrororganisasjon og er rangert som second most wanted. Den ble grunnlagt i 1968, et år etter seksdagerskrigen, av rabbi Meir Kahane og beskriver seg selv som en sionistisk organisasjon som skal bekjempe jødehat i USA og andre steder i den jødiske diasporaen. Med jødehat menes det selvfølgelig kritikk mot sionismen inkludert når selv jøder står for kritikken. Antall medlemmer var anslått til noen få tusen i år 2000, men har økt siden. JDL`s selverklært hensikten var å beskytte jøder fra lokale manifestasjoner av antisemittisme, men i virkeligheten er det nå som før en terrorgruppe som angreper alt og alle som retter kritikk mot staten Israel og hatsideoligien sionisme.

“Never again”


Slagordet «never again» er som oftest forbundet med holocaust, men ikke så anerkjent er at det også benyttes i kontekst av Masada myten hvor den første jødiske religiøse og politiske terrorgruppen (seloter) som strekker seg tilbake til første del av første århundre, så dagens lys. Jødeopprøret endte med Jerusalems fall og Madasa ble beleiret. Natten før jødene skjønte at romerne ville klare beleiringen hadde jødene hatt et møte om hva de skulle gjøre. Jødene visste at de nå kunne velge å gjøre en av to ting: Hvis de ble tatt til fange ville de bli slaver av romerne. Alternativet var at romerne kom inn og fant dem alle døde.

Siden selvmord er helligbrøde i jødisk tro ble de enige om at et kollektivt selvmord ville være bedre enn romersk fangenskap. Det ble besluttet at alle menn skulle drepe sin egen familie. Så skulle ti utvalgte menn drepe alle de andre mennene. Deretter skulle en av de ti drepe de siste ni mens den aller siste mannen skulle begå selvmord. Det førte til at 960 menn, kvinner og barn døde – ikke av romerne, men av selot-jødene selv. Selotenes kollektive selvmord er i dag en del av den israelske nasjonalromantikken. Blant annet sverger fallskjermjegere i Israels krigsmakt IDF (Israel Defence Force) sin trohetsed på Madasaklippen, og sverger at det aldri skal skje igjen ved å bruke JDL slagord; Never again! Problemet med denne nasjonalromantiske selvmordslegenden er at det var grisebein blant skjelettene som  mest sannsynlig tilhørte romerske soldater. Til tross for dette fikk beinrestene en høytidlig offentlig jødisk begravelse, og beinrestene etter romere og griser har blitt en slags sionistisk relik.

Jewish Defence League er fryktet av FBI

«Jewish Defence League er den nest mest aktive terroristgruppen» - FBI

I 2004 i et vitnesbyrd i Kongressen, beskrev John S. Pistole JDL som “en kjent voldelig ekstremist jødisk organisasjon». Stattistikk fra FBI viser at mellom 1980-1985 var det 18 terrorangrep i USA begått av jøder. 15 av disse var medlemmer av JDL. Mary Doran, en FBI-agent beskrev JDL i en kongressen 2004 som «en illegal terroristgruppe”. I en studie om innenlandsk terrorisme fra 1986, konkluderte Department of Energy: “For mere enn ti år, har Jewish Defence League (JDL) vært de mest aktiveterrorgrupper i USA.

Siden 1968 har JDL drept syv personer og såret minst 22. 39 prosent av målene var forbundet med Sovjetunionen;. Ni prosent var palestinsk, 8 prosent var libanesiske, 6 prosent, egyptiske, 4 prosent, Iransk og irakiske; 1 prosent, polsk og tysk, og 23 prosent var ikke forbundet med noen stater. 62 prosent av alle terroraksjonene var rettet mot eiendom, 30 prosent mot bedrifter, 4 prosent mot akademikere og akademiske institusjoner, Og 2 prosent mot religiøse mål “(Department of Energy, terrorisme i USA og potensiell trussel mot atomanlegg, R-3351-DOE, januar 1986, s. 11-16)

Terroraksjoner mot Sovjetiske mål

Terrorgruppen har bombet arabiske og sovjetiske eiendommer i USA, samt henrettet folk som kan være en trussel mot sionismen. Årsaken til terroraksjonene mot sovjetiske mål var at de hadde fengslet en del jødiske terrorister, og at de ikke hadde tillatelse til å forlate sovjet, og dermed var sovjet til hinder for innvandringen av Palestina/Israel.

I 1970, 29. Desember eksploderte en bombe utenfor Manhattankontorene til det Sovjetiske flyselskapet Aeroflot. En anonym person ringte inn til Associated Press og tok på seg ansvaret og brukte slagordet til JDL; Never again!. Et annet bombeangrep 8. Januar 1971 utenfor det sovjetiske kultursenteret i WDC etterfulgte en lignende telefon med samme slagord; Never again!. JDL har imidlertid benektet at de var involvert i bombingene, men nekter å fordømme det.

I 1972 ble to JDL medlemmer arrestert og siktet for besittelse bombe og innbrudd i forbindelse med å ha planlagt å sprenge Long Island boligen til den sovjetiske FN-delegasjonen. De to JDL medlemmer fikk en symbolsk straff på tre års fengsel. Samme år ble en røykbombe plantet i Manhattan kontoret til Music impresario Sol Hurok, som organiserte turneer for sovjetiske utøvere i USA. En av sekretærene døde av røykforgiftning. Hurok og tolv andre ble skadd. Jerome Zeller fra JDL ble tiltalt forbombingen. JDL`s terrorhandlinger ble fordømt av Moskva som følte at gruppens handlinger var noe som gjør det mindre sannsynlig at Sovjetunionen ville slappe av restriksjoner på jødisk emigrasjon til Israel.

I 1975 ble JDL leder Meir Kahane siktet for å ha planlagt å kidnappe en sovjetisk diplomat, bombe den irakiske ambassaden i Washington, og frakte våpen til utlandet fra Israel. En høring ble holdt for å tilbakekalle prøvetiden til Kahane som han hadde pådratt seg for å ha laget brannbomber i 1971. Han ble funnet skyldig i brudd på prøvetid og fikk en symbolsk straff på ett års fengsel. Den 6. april 1976, fordømte Moskva JDL aktiviteter som terrorhandlinger, og sier at deres handlinger utgjør en fare for sovjetiske jøder, siden terrorhandlingene kan føre til jødehat.

På 80-tallet ble det tidligere medlemmet av JDL Victor Vancier (som senere grunnla Jewish Task Force), og to andre tidligere JDL medlemmer, arrestert i forbindelse med seks hendelser. En i 1984 for å kaste brannbomber mot en bil som hørte til en sovjetisk diplomatisk. I 1985 og 1986 for å ha kastet brann og rørbomber på rivaliserende JDL medlems biler. I 1986 for å ha kastet brannbomber i en hall der “sovjet state Symphony Orchestra” opptrådte. I 1986 for å ha brukt tåregassgranater mot sovjetiske danseutøvere. I et intervju i 1984 med Washington Post korrespondent CarlaHall, innrømmet Meir Kahane at JDL har bombet tre russiske mål i USA.

Terroraksjoner mot Arabiske mål

"The classes and the races too weak to master the new conditions of life must give way… They must perish in the revolutionary holocaust" - Karl Marx ( Marx People’s Paper, April 16, 1856)

På Lillehammer den 21. Juli 1973, utførte agenter riktig nok ikke JDL men Mossad), drapet som regnes som den mest alvorlige terrorhandlingen i norsk historie. Mossad trodde at Bouchiki egentlig var Ali Hassan Salameh, en av lederne av Sort September, som hadde vært involvert i Münchenmassakren året før. Bouchiki ble skutt og drept mens han var på vei hjem fra kino sammen med sin gravide norske kone. Norsk etterrettning har lenge samarbeidet med USA og England, og det er derfor naturlig å tenke seg til at sionistiske jødiske terrorgrupper er under oppsyn av PST.

Hva sier PST i sin trusselvurdering 2010 om terrorisme og Israel?

“Trusselen fra de norske venstreekstreme miljøene knyttes spesielt til demonstrasjoner og markeringer mot diplomatiske representasjoner i Norge. Amerikanske og israelske interesser har tradisjonelt sett vært mest utsatt for venstreekstrem aktivitet. Andre diplomatiske representasjoner kan også være utsatte mål, særlig ved kontroversielle enkeltsaker som får stor oppmerksomhet i media. Det synes imidlertid å være en økende motstand mot bruk av vold hos enkelte i disse miljøene. PST forventer at tendensen til mindre voldsutøvelse i demonstrasjoner og markeringer vil fortsette i 2010.”

Det er flere måter å tolke dette på. Den ene måten er av PST utelukkende jobber for amerikanske og israelske interesser. Det andre er at PST frykter at motstand mot israelske interesser (sionisme) kan føre til terroraksjoner fra sionistiske terrorgrupper på Norsk jord.

http://www.youtube.com/watch?v=kqklFkUAUTc&feature=related

Alex Odeh var en arabisk-amerikaner som ble drept 11. oktober 1985 i et bombeangrep på hans kontor i Santa Ana, California. Odeh var regional sjef for American-Arab Anti-diskriminering komiteen. Kort tid før drapet hadde Odeh dukket opp på TV-showet Nightline, hvor han engasjert i en spent dialog med en representant fra Jewish Defence League. Irv Rubin, formann i JDL, hadde flere kontroversielle uttalelser angående drapet, som bla: «Jeg har ingen tårer for Mr. Odeh,” «Han fikk akkurat det han fortjente.”, «Mine tårer er brukt opp på Leon Klinghoffer». Både The Anti-Defamation League og American Jewish Committee fordømt drapet. Fire uker etter Odeh død, uttalte FBI talsperson Lane Bonner at bombingen som drepte Alex Odeh var tilknyttet to medlemmer av JDL. I 1986 ble bombingen klassifisert som en terrorhandling.

I 1987 skrev Floyd Clarke til assisterende direktør for FBI i et internt notat at terrormistenkte hadde flyktet til Israel, og bodde på Vestbredden byen Kiryat Arba. I 1988 arresterte FBI Rochelle Manning og hennes mann Robert Manning som mistenkt for å ha plantet en brevbomben som drepte Odeh. Begge var medlemmer av JDL. Robert Manning ble utlevert fra Israel til USA i 1993. Han ble senere funnet skyldig i medvirkning til drapet på Patricia Wilkerson i et annet bombeangrep. William Ross, en annen JDL medlem ble også funnet skyldig for sin deltakelse i bombingen som drepte Wilkerson.

I 1994 ved “Cave of the patriarcs” der dusinvis av palestinere ber bønn ble 29 Palestinere myrdet av en av JDL`s grunnleggere Baruch Goldstein. JDL skriver følgende på deres nettsider: “Vi er ikke skamfull for å si at Goldstein var en av grunnleggerne av Jewish Defense League”, og beskriver massakren som «et forebyggende tiltak mot enda et arabisk angrep på jøder”. JDL sier videre; «Vi forstår hans motivasjon, sin sorg og sine handlinger. Vi anser ikke hans angrep til å kvalifisere under etiketten terrorisme fordi Dr. Goldstein var en soldat i en krigssone som ble møtt av en overhengende terrortrussel». Mange jødiske grupper har lenge vært fiendtlig innstilt til JDL. Ifølge Anti-Defamation League, består Jewish Defence League kun av “kjeltringer og hooligans”. Samme modell som deres etterlatenskap i England; EDL.

"Gas the Arabs" malt av Jewish Defence League på porten til den Palestinske byen Hebron

Jewish Defense League opererer også i Israel og den okkuperte Vestbredden. I sær har JDL stor støtte i Kiryat Arba og andre jødiske bosetterkolonier i Hebron hvor aktivister fra gruppen har gjennomført flere terrorangrep på palestinere og palestinsk eiendom. JDL har blant annet utspring i ultraortodokse jødiske miljøer i New York. I 2000 var de innvilvert i en terroraksjon ved Southern Poverty Law Center, og har ifølge FBI plottet flere terrorangrep i USA.

Den 12. desember 2001 ble JDL leder Irv Rubin og JDL medlemmet Earl Krugel siktet planlegger et terrorangrep mot kontoret til den arabisk-amerikansk kongressmann Darrell Issa i kjølvannet av 11. september-angrepene, hvor det også ble oppservert jøder som danset og feiret (slik?) da tårnene falt. Et spørsmål det er rimelig å reise er i hvilken grad 9/11 var en inside-job. USA har trolig aldri før i historien kjørt falsk flagg terror mot sitt eget folk, og vi ser samtidig at JDL`s terror på Amerikansk jord tilsynelatende har avtatt etter USA og NATO startet sitt korstog mot Islam i Afganistan og Irak. Bush har uttalt flere ganger; “Vi forhandler ikke med terrorister”. Ting kan tyde på at det er det de nettopp har gjort.

Rubin og Krugel planlagt også et angrep på Kong Fahd moskeen i Culver City, California. Rubin hevdet at han var uskyldig. Den 4. november 2002, ved “Federal Metropolitan Detention Center” i Los Angeles, kuttet Rubin strupen med en barberhøvel og hoppet ut av et vindu i tredje etasje. Rubins medtiltalte erklærte seg skyldig i tiltalen og innrømmet at Rubin var innblandet i plottet. Den 4. februar 2003 erklærte Earl Krugel seg skyldig i konspirasjon og ble dømt til 20 års fengsel. Hovedbevisene mot Krugel og Rubin var i en rekke samtaler på tape av informant. Aktivisten fra Jewish Pride Danny Gillis ble hyret inn av JDL for å plante bomber, men ombestemte seg og valgte å gå til FBI i stedet. I følge et opptak tiltenkte Krugel angrepene “som en vekker” for arabere. Krugel ble senere drept i fengselet av en annen fange den 4. november 2005. I 2001 samme år som 9/11 ble to fremtredende JDL-medlemmer i USA, Irv Rubin og Earl Krugel, arrestert for å planlegge angrep mot Muslim Public Affairs Council og Kong Fhad Moskéen i Los Angeles, samt kontorene til kongressmann Darrell Issa.

 

Terror mot nazister og revisjonister av holocaust

Thomas Marcellus, ved The Institute for Historical Review, sorterer ødelagte dokumenter i ruinene etter en brannbombe ved southern California research and publication center

I forbindelse med en planlagt nazimarsj i regi av American Nazi Party den 16. mars 1978 sier Irv Rubin følgende: “Vi tilbyr $ 500, som jeg har i min hånd, til et medlem av fellesskapet… som dreper, lemlester eller skader et medlem av det amerikanske nazipartiet alvorlig». Rubin ble tiltalt for oppfordring til drap, men ble frikjent i 1981. JDL medlemmer hadde ofte blitt mistenkt for å være involvert i angrep mot nynazister og holocaust revisjonister og andre som er til hinder for sionismens fremvekst.

http://www.youtube.com/watch?v=elk54T8sdM4&feature=related


I 1995, i Toronto ble boligen til forfatteren av boken «Did six million really die?» Ernst Zündel målet for en brannstiftelse. Gruppe som kaller seg “Jewish Armed Resistance Movement” tok på seg ansvaret. I følge Toronto Sun hadde gruppen bånd til Jewish Defence League og til Kahane Chai. Lederen av Torontofløyen av Jewish Defence League Meir Halevi nektet deltakelse i angrepet, men bare fem dager senere førsøkte Halevi å bryte seg inn i på eiendommen til Zündel hvor han ble pågrepet av politiet. Senere samme måned mottok Zündel en pakkebombe som ble detonert av Toronto Police Service.

For mere info om JDL`s terroraksjoner, klikk HER.

Den sionistiske ligaen slår røtter i Norge

«NDL (Norwegian Defence League) består i dag av hovedsakelig kristne mennesker som ønsker å kjempe mot avkristning og islamisering av det norske samfunnet». - Remi Huseby, NDL

Det må pressiseres at NDL ikke drives at et vanlig kristent miljø og ikke må heller ikke forveksles med kristne eller kristendom. På nettsiden til NDL pressiseres det hva de legger i begrepet kristendom;

«Så har vi sionismen som del av den kristne religiøse høyrefløy. Denne sionismen er støtten til det jødiske folk og staten Israel. Denne sionismen støtter vi på det sterkeste da vi mener det jødiske folk og staten Israel trenger støtte fra vesten for å kunne overleve kampen mot de mange islamistiske regimene rundt seg. Uten denne støtten til Israel ville Israel falle og Europa stå for tur.»

Dette er ikke kristendom, men Israelisme, også kalt kristen-sionisme. Terrorligaens Norske avdeling som allerede nå har klart å komme i PST sitt søkelys består av kristen-sionister som under påskudd av å bekjempe den påståtte Islamiseringen jobber for å Israelisere det Norske samfunnet. Organisasjonen som har koblinger til internasjonal terrorisme, planlegger nå å arrangere sin første demonstrasjon utenfor domkirken i Oslo 26. februar kl. 17.00, og flere hooligans fra England skal vist ha meldt sin ankomst. Årsaken til at demonstrasjonen er rettet mot Oslo domkirke, kan være at det for tiden sitter Etioperene i kirkeasyl, eller at de er gretne for at Den Norske kirke ikke gir ubetinget støtte til israel, og ikke vektlegger davids blodslinje i sitt virke. Tiden vil vise hva de vil.

Kritikk mot sionisme og trakassering på bakgrunn av etnisitet og religiøs tilhørighet er useriøst i følge NDL
«Vi ser på utviklingen i det Norske samfunnet med frykt ettersom det dessverre i dag kan se ut som Islamistene (selv om de er veldig få) får stadig større innflytelse på norske politikere og ellers i den Norske samfunnet» - Remi Huseby, NDL (Norwegian Defence League)

Her er det viktig at våre politikere og folkevalgte med klar tale forklarer det norske folk hva slags samfunn de forsøker å bygge her i landet og om de faktisk ønsker å tilsidesette den norske kulturarv til fordel for Israelisme.

«NDL er ikke en rasistisk organisasjon og tar sterk avstand fra all form for rasisme, og vi ønsker derfor velkommen folk fra alle raser, religioner og samfunnslag.»

Straffelovens § 135a, som ofte omtales som rasismeparagrafen, lyder:
“Den som forsettlig eller grovt uaktsomt offentlig setter frem en diskriminerende eller hatefull ytring, straffes med bøter eller fengsel inntil 3 år. Likt med en offentlig fremsatt ytring, jf. § 7 nr. 2, regnes en ytring når den er satt frem slik at den er egnet til å nå et større antall personer. Som ytring regnes også bruk av symboler. Medvirkning straffes på samme måte.
Med diskriminerende eller hatefull ytring menes det å true eller forhåne noen, eller fremme hat, forfølgelse eller ringeakt overfor noen på grunn av deres
a)    hudfarge eller nasjonale eller etniske opprinnelse,
b)    religion eller livssyn, eller
c)    homofile legning, leveform eller orientering.”

Det er i grunn et sjakktrekk å rette fokuset på religionen islam, og ikke Arabere/muslimer for å kvitte seg med rasist-stemplet, med de rammes fremdeles av straffelovens § 135a (rasismeparagrafen).

Se TV2 reportasje HER.

«Dette dreier seg om de vi vil si befinner seg på ytterste høyre fløy. I hvilken grad de har nazikoblinger i Norge er jeg ikke sikker på, men de er veldig innvandrerfiendtlige og er ikke folk som vil innvandrere vel. Det er heller ikke folk som vil det flerkulturelle samfunnet vel. Om de er villige til å ty til vold i Norge vet vi lite om. Mye tyder på at engelskmenn er involvert i organiseringen i Norge». Sier nestleder i Antirasistisk senter, Mari Linløkken, til ABC Nyheter.

Min vurdering av dette er at den muligheten er særdeles liten, siden det trolig ikke eksisterer noe organisert nynazistisk miljø i Norge som er villige til å samarbeide med sionister. Men faren for at de klarer å rekruttere tidligere medlemer er til stede. Primært ligger rekrutteringsmassen til NDL i yttergående sionist-kristne miljøer og nærliggende organisasjoner slik som; MIFF, HJH, SMA, FRP, Levende ord, SIAN, Pinsemenigheter, ICEJ, samt diverse frikirker på vestlandet, eller andre som har falt utenfor psykiatrisk helsetilbud. Siden rekrutteringsmassen ligger primært hos kristne, er det ikke umulig sionistgruppen trolig vil bli større enn det nynasistiske grupper i Norge noen gang har vært. Vi kan bla. høste erfaring i fra KKK som også var en tilsvarende “kristen” bevegelse med et fiendebilde som ligner noe på “defence league” nettverkene, men dog et annet makthierarki.

http://www.youtube.com/watch?v=QKc2lAYrPSo

NDL er uønsket av domkirkeforvalter Arild Yre

Domkirkeforvalter Arild Yre har blitt oppmerksom på deres planlagte aksjon og skriver på en pen måte på deres blogg at aksjonen er ulovlig.

Hei. Jeg leser på deres nettside at NDL tillyser demonstrasjon fra “Domkirkeplassen” 26 februar kl.17.00. Jeg kan ikke se at vi har mottatt noen søknad om å benytte “Domkirkeplassen” til dette formålet. Jeg ønsker derfor mer informasjon om hva dere definerer som “Domkirkeplassen” og om dere har vært i kontakt med noen i kirken om dette. Når vi får slike henvendelser om å få benytte vårt område har vi et tett samarbeid med Oslo Kommune som også eier noe areal rundt Oslo Domkirke. – Arild Yri, domkirkeforvalter

 

Angrep på Norsk næringsliv til fordel for Israel

Ekstremistgruppen som truer med et nytt korstog har også rettet sin klamme hånd mot Innerøykylling AS. Det som setter sinnene i kok hos NDL er at Innerøykylling AS har inngått en avtale med det Norske selskapet Al Samal AS som eies av muslimer . Hva NDL videre påstår er at at Al Salam har koblinger til det muslimske brorskapet om sertifisering av halal, og at Innerøykylling betaler Islamisk råd en viss andel for rensing av maten. Dette er en forvridning av fakta.

Innerøykylling AS har 3 muslimske sertifiserte ansatte som utfører slaktingen og halal-slakten er sertifisert av Islamisk råd.  Ikke det muslimske brorskapet eller Al Samal AS. Sertifisering koster penger og det er ikke umulig at halalslakt betaler for sertifiseringen i likhet med jødisk kosherslakt. Dette er like vanlig som CE, FCC, miljømerket svanen, nyt norge, og andre sertifiseringer og produktmerkinger.

Les mere om avtalen her

På bakgrunn av dette ønsker NDL en total boikott mot Innerøykylling AS.

Hva som er vesentlig her, er å se nærmene på hva man ønsker å oppnå med en boikott og årsaken. Årsaken til boikott er at de mener halalsertifisering er koblet til det muslimske brorskapet og at Islamisk råd tjener på halal-produksjon Målet med en boikott må utvilsomt være å presse Innerøykylling AS økonomisk til å slutte med halalslakt. Og slutter de begynner noen andre. Da må man vell regne med at en ny boikott blir rettet mot de nye?. Og slik fortsettes det inntil ingen i Norge utfører halalslakt?. Og importeres det må vell aksjonene rettes mot importør?

Dette minner om et kvalmt forsøk på å strupe inn mattilgangen hos Norske muslimer og sulte de ut av Norge. Og jeg har også problemer med å se patriotismen i å gå til angrep på Norsk næringsliv i et lite lokalsamfunn med få arbeidsplasser. Som den lokalpatriot jeg er, vil jeg derimot oppfordre folk til å handle med Innerøykylling AS. Ikke bare for å støtte lokale og små bedrifter i Norge, men fordi de er en av få kyllingprodusenter i Norge som faktisk verdsetter dyrevelferd, og deres kylling smaker faktisk kylling.

Obligatorisk lesestoff: Les Dagbladets artikkel “Israelvenner bryr seg ikke om jødene” og Endetidsbloggen, hvor det avsløres at kristensionisme (dispensionalisme) er en verdensomspennende sekt med sterk økonomisk og politisk makt, som aktivt jobber for å selvoppfylle bibelprofetier, bla. dommedag som i følge dem er en forutsettning for Jesu gjenkomst, og at de (de rett-troende) skal få sin frelse. Til slutt vil oppfordre så mange som mulig å møte opp på demonstrasjonen til NDL den 26. feb. kl 17:00 og bevitne freakshowet. Så får det bli opp til hver enkelt om man iverksetter mottiltak, eller om man velger å ta med campingstol og popcorn.

Kilder:

Sigr Huginsson

Han har en IT-bakgrunn og har studert historie, religion, filosofi, kultur, og sivilisasjoner fra antikken i snart 10 år. Han er en hverdagsfilosof, amatørhistoriker, og samfunnsanalytiker med glimt i øye.

1 1 stemme
Artikkelvurdering
446 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Redaksjonen
Skribent
13 år siden

Dette kommentarfelt bringer ikke mer kunnskap og opplysning, men utarter til ufint bikkjeslagsmål og personlige feider, og er stengt for videre kommentering, ihvertfall inntil videre.

Useless
Useless
Abonnent
13 år siden

MODERERT OG ADVARSEL. Hele kommentar gikk ikke på sak, eller gikk på person. Nyhetsspeilets redaksjonelle linje er ikke tema i denne artikkel. Vi minner om våre regler.

“MERK: Kun seriøse og saklige kommentarer blir stående. Alt annet blir fjernet inkludert kommentarer som helt eller delvis ikke er relatert til selve artikkelen.”

Kommentararer skal kommentere artikkel. Ikke være personfokuserte, men gå på sak. Denne kommentar fra useless var direkte ondskapsfull i sine beskyldninger.

Gjentatte brudd på reglene fører til permanent utestengelse fra Nyhetsspeilet.

Useless
Useless
Abonnent
Svar til  Useless
13 år siden

Det var ikke en beskyldning, men et spørsmål – med spørsmålstegn etter (?)

Useless
Useless
Abonnent
Svar til  Useless
13 år siden

Artikkelforfatteren har gjentatte ganger kalt meg en kristensionist – og da med helt klart sterkt negativ vinkling. Kan redaksjonen være vennlig å moderere disse innleggene også?
Eller – er det slik her på NS at artikkelforfatter kan opptre både anonymt og være beskyttet, selv om han ikke opptrer i henhold til NS regler???

Zetera
Zetera
Abonnent
13 år siden

useless:
Det var en spøk, jeg synes det smurfen svarte deg om nick var så morsomt.

Det er bare Zetera nick navn som brukes av meg og for å legge til så er jeg
ingen mann.

Da regner jeg dette som oppklart.

Useless
Useless
Abonnent
13 år siden

Stillhet i fem minutter for Gilad Shalit
Tirsdag klokken 11 stanset hele Israel opp i fem minutter for å markere at det snart er fem år siden Gilad Shalit ble tatt til fange av Hamas i Gaza.

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  Useless
13 år siden

Hvem er du tatt til fange av Useless? Kunne vi ta fem minutters stillhet på dine vegne, bare for å forsøke å vekke til livet det virkelige Israel som du leser om i din svarte bok. :-)
Det vil være krig i verden så lenge ingen følger i mesterens spor, men bare tråkker rundt i eget fengsel i helvetes forgård.
Israel er et åndeligt rike, ikke en dødsmaskin som må forsvares på vegne av Bibelen, Gud, fordommer og tradisjoner. Hva kan få noen til å tro at en Gud som har skapt univereser har lagt sin elsk på et fnugg av ingenting, sier bare noe om menneske og ego.
Vi er ikke sentrum i universet, vi har ikke krav på noen ting her. Ingenting i denne fysiske verden er verd å kjempe og blø for. Ved at man opprettholder denne gamle polariserte bevissthet forlenger man lidelsen og smerten, og hindrer en transformasjon og oppvåkning til en varig fredelig opplyst tilværelse integrert med det indre Israel.

Useless
Useless
Abonnent
Svar til  Uffda
13 år siden

Gilad Shalit er en uskyldig person, tatt til fange av Hamaz – en organisasjon som av de fleste land rundt om her er karakterisert som en terrorist-organisasjon. Til og med deres arabiske brødre er deres motstandere. Er du så forknytt at du mener at denne gutten ikke bør få sin frihet tilbake?

Åndelig Israel? Israel er en sekulær stat – et demokrati omsluttet av totalitære regimer som fnyser av ordet demokrati.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Useless
13 år siden

Du liker å snu ting på hodet for å Trolle Useless :)

Hamas er en lovlig valgt demokratisk regjering, Israel holder tusenvis av palestinere som politiske fanger uten rett og dom, Gilad Shalit er en Israelsk terrorist

Korporalen og terroristen Gilad Shalit bør seff stilles for retten og få en sivilisert og rettferdig dom før han henrettes for sine grusomme forbrytelser mot menneskeheten

Artig det der at alle lovlig demokratiske regjeringer som ikke er underdanige vesten blir stemplet som Terrorister he he

Useless
Useless
Abonnent
Svar til  Useless
13 år siden

Lovlig valgt regjering :-) prøver du å være morsom? Det finnes ikke noe som heter demokrati eller lovlige valg i disse områdene.

Hamas – lovlig – demokratisk?
Du må da være helt blåst i toppen for å påstå slike absurde ting

Useless
Useless
Abonnent
Svar til  Useless
13 år siden

:-)
Ja de har hatt lignende lovlige demokratiske valg i Iran også :-)

Det er DU Sigr som farer med løgn, når du påstår slike latterlige ting.

Useless
Useless
Abonnent
Svar til  Useless
13 år siden

Smurf
Gilad Shalit er en Israelsk terrorist – skriver du.

Han er eller kanskje var en soldat i den Israelske hæren.

Useless
Useless
Abonnent
Svar til  Useless
13 år siden

Du skulle ikke tilfeldigvis ha en liste over palestina-arabiske krigsforbrytere – eller er ikke dette tema?

Jeg kan hjelpe deg litt, i tilfelle du ikke kommer på noen med en gang:
Yassir Arafat
……………
…………….

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Useless
13 år siden

Terroristen Gilad Shalit ble arrestert av palestinske myndigheter og nå må han stå til rette for sine mange terrorangrep mot sivile palestinere

50 Israelske terrorister gikk inn i Saudia Arabia i fjor og utførte terrorangrep og drepte lederen av den palestinske regjeringen

Hvorfor blir de ikke utlevertet til Palestinske myndigheter så dem kan stilles til rette for sine forbrytelser ?

Når skal Haag domstolen dømme de hundretusner av Israelske krigsforbrytere og terrorister ?

Israel gikk til direkte angrep på et NATO lands inbyggere i internasjonalt farvann og henrettet sovende Tyrkere som var på vei til Gaza med medisiner til døende barn i fjor
Hvor er NATO aliasen ?
Er det ikke sånn at et angrep på et land er å regne som et angrep på alle ifølge NATOs pakt 5 ?
Hvorfor går ikke NATO inn og teppebomber Israel før de rykker inne med store styrker og henter ut terroristene som de gjorde i Afghanistan da USA angivlig skal ha blit angrepet av en som muligens kunne oppholde seg der ?

Hvorfor får ikke Norge utlevert de 15 Israelske terroristene som utførte terror angrep på Norsk jord ?

Lillehammer-saken viser til drapet på en marokkansk kelner bosatt i Norge, Ahmed Bouchikhi (1943–1973), på Lillehammer den 21. juli 1973, utført av agenter fra Mossad. Drapet regnes som den mest alvorlige terrorhandlingen i norsk historie.[1]

http://no.wikipedia.org/wiki/Lillehammer-saken

Useless
Useless
Abonnent
Svar til  Useless
13 år siden

Sigr,

*** DELVIS MODERERT – Spekulasjoner for Namedropping av nick er ikke av interesse for andre enn dem som søker hevn for mangel på saklige argumenter – DELVIS MODERERT ***

Mine private anliggender burde ikke være av interesse for deg. Har du gått offisielt ut og fortalt noen om din økonomiske situasjon eller økonomiske disposisjoner?

Makatzain
Makatzain
Abonnent
13 år siden

Det finnes forskjellige typer av alle mennesker, det har i bunn og grunn ikke noe å gjøre med om det er jøder, muslimer, kristne eller ateister for den saks skyld. Det det har med å gjøre er hvordan mennesker er, hvordan de blir oppdratt og hvilke moralske verdier som de besitter. Nei jeg kan ikke si at jeg har lest veldig ordentlig, men allerede etter å ha lest denne artikkelen nøye.. og skumlest gjennom andre er det jo ganske klart hvilken orientering og agenda denne nettsiden har. Men jeg er veldig interessert i å høre hva du og andre mener om denne hendelsen jeg var vitne til. Så vennligst svar på det. Jeg hørte også at hun sa noe om at jødene hadde stått bak holocaust, og at de hjalp Hitler med å finansiere det slik at de kunne vinne “palestina”. Dette er jo faktisk helt utrolig at man kan påstå det, jeg mener det finnes en viss grense. Er det i det hele tatt etisk forsvarlig å lage denslags konspirasjoner med så lite fotfeste om et så alvorlig emne?

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Makatzain
13 år siden

Jeg kan da ikke svare for denne “gamle damen”, men hvis du skal sette deg inn hva du skrev hun sa, så er denne ganske grei!
http://www.google.com/search?client=safari&rls=en&q=jews+behind+holocoust&ie=UTF-8&oe=UTF-8

Makatzain
Makatzain
Abonnent
Svar til  Mole
13 år siden

Jeg vet godt hva det såkalte holoca$h er.. Jeg har lest en del om det. Vært i auswitch birkenau. Sett elendigheten som foregikk der. Snakket med folk som har vært der og opplevd det. Gjort opp mine meninger. Konkludert med at Holoca$h det er det største våset og menneskekrenkende tullet jeg har vært ute for. Jeg håper andre mennesker styrer unna det og klarer å vise den grad av respekt for ofrene av denne tragedien. Det er simpelthen forferdelig. Inntil videre, sansynligvis for alltid forlater jeg denne nettsiden. Det er dessverre ikke særlig mye nyttig informasjon og kunnskap her i mine øyne. Ettersom det meste er basert på youtube-konspirasjoner og lite anerkjente såkalte “forskere”. Hele nettsiden er et oppsamling av respektløst visvas. Det finnes dessverre ikke noe HAARP greier i troms. Jordskjelvet og tsunamien i japan ble nok neppe utløst av mennesker men av vår kjære moder jord. Det har skjedd mange slike katastrofer oppigjennom historien, og det kommer til å gjenta seg. Ikke på grunn av mennesker, men på grunn av at naturen er avhengig av at det skal skje for at den skal fungere.

Dere får kose dere her med dette endeløse dragsuget av elendighet og dumskap. Beklager å si det, men det er akkurat det det er. Jeg håper folk melder seg inn på andre nettsider og finner seg bedre kilder og tilegne seg kunnskap og informasjon fra.

Makatzain
Makatzain
Abonnent
Svar til  Makatzain
13 år siden

*Det med HAARP var bare noe jeg la til fordi det var relevant i forhold til informasjonen som presenteres på nettsiden.

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Makatzain
13 år siden

Da hadde du jo svaret selv, når Nyhetsspeilet ikke tilfredstiller deg så finner du andre sider, vanskeligere var det ikke.

ye
ye
Abonnent
Svar til  Makatzain
13 år siden

Makatzain.

Få ihverfall med deg denne artikkelen før du forlater denne websiden:

Kongeriket Norge: Fritt, selvstendig, folkestyrt?

http://www.nyhetsspeilet.no/2009/08/kongeriket-norge-fritt-%E2%80%93-selvstendig-%E2%80%93-folkestyrt-eller/

Makatzain
Makatzain
Abonnent
13 år siden

Denne siden burde faktisk bytte navn til idioti.no!
Jeg må si at jeg aldri har sett en side som inneholder så mye hjernevaskende “konspirasjonspropaganda”. Selv er jeg en fan av konspirasjonsteorier som en spøk og morsomhet, men dette er faktisk å ta det alt for mange hakk for langt.
Dersom dere som skriver her anser dere selv som voksne seriøse mennesker burde dere sporenstreks begynne utvikle et langt mer nyansert syn en det ensidige “amerikansk-zionist” synet dere har på verden. Det er greit å ha kontroversielle meninger, men de bør være reflekterte og ikke munne ut i det samme alle sammen. Det overfladiske synet dere har på jøder er faktisk skammelig, og det er å dra alle under en kam. Istedet for å faktisk innse at de fleste jøder i og utenfor Israel egentlig er ganske liberale og rolige mennesker. Den uriktige informasjonen som her presenteres viser bare til det ekstreme, som de fleste jøder er sterkt uenige i.
Pust heller rolig ut og tenk over at mennesker faktisk er individer og at alle har forskjellige meninger og synspunkter.

Fin sang av en jødisk israelsk rapper som viser at det finnes utrolig mange sider av samme sak:

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Makatzain
13 år siden

De fleste har har ingen problemer med jøder generelt, det er jøder som dreper det snakkes om, jeg går ut ifra at du ikke tror alle jøder dreper.
Drap er uakseptabelt, uansett religion, rase eller farge.

Makatzain
Makatzain
Abonnent
Svar til  Mole
13 år siden

Problemet er bare at bildet som vises på denne nettsiden er veldig lite nyansert, og danner et demoniserende bilde av jøder, for personer med lite kunnskap er dette veldig farlig. Det som jeg også reagerer på er innblandinger jøder får i alle verdens katastrofer, og det virker som det hele er demmet opp med fattige argumenter som egentlig ikke har noen hensikt i å opplyse.
Jeg kan jo ta et eksempel fra dagen i dag, som var slik jeg ble obs på denne siden. Jeg var vitne til at en dame som reklamerte for denne nettsiden påsto at jøder var lucifers tjenere og at de tilba han som en gud. Alt dette var det selvfølgelig bevist mente hun, og alle som hadde tilknytting til jødedommen var en del av “faenskapet”.

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Makatzain
13 år siden

Det er vel da det er viktig å ha hue på rett plass.
Hvis bildet du ser av Nyhetsspeilet er lite nyansert angående jøder så har du neppe lest ordentlig etter, jeg regner med at du vet det finnes mer enn en type jøder?
Mange jøder dreper, de fleste gjør det ikke.

Zetera
Zetera
Abonnent
13 år siden

Useless:
Du bommer nok totalt med dine påstander!
Jeg bruker ingen andre nick navn enn Zetera og er godt fornøyd med det.

Hvem som står bak de andre nick navn du nevner og diskusjoner du evt må ha hatt med dem (med bakgrunn i å ha trodd det var meg) får du stå for selv uten å dra meg inn i det :-)

Useless
Useless
Abonnent
Svar til  Zetera
13 år siden

Time will show :-)

Zetera
Zetera
Abonnent
Svar til  Useless
13 år siden

Jeg må le, du skal ikke se vekk i fra hva smurfen sier om hvem jeg kan være:-)

legger til dette:
Bibelen sier at den siste konflikten vil bli en global konflikt,
så hvorfor fokusere så mye på Midt-Østen?

Alle verdens fordervede krefter vil gå sammen, for å lage sin nye
verdensorden, en falsk fred, som bygger på menneskelige
autoriteter og lover.

Bibelen sier at det er disse som strider mot Lammet (Kristus),
og de som står på Lammets side.

Konflikten i Midt-Østen er endel av denne samlingen.
Akkurat som Norge, Sverige, USA m.fl. skal ydmykes, og innordne seg
det internasjonale lovverket, slik skal også Israel og araber-statene bli
underlagt det internasjonale lovverket og i hovedtrekkene bli styrt av det.

I dag ser vi også at Israel og araberstatene ikke lenger tar de store
beslutningene alene i Midt-Østen konflikten.

Det er de internasjonale kreftene, spesielt gjennom FN og USA, som
nærmest er hovedforhandlere i konflikten.

De får partene til å godta løsninger som er i harmoni med den
globale sosialismen.

Det enkelte land må oppgi sin selvstendighet, og legge seg under
de internasjonale retningslinjene.

Verden er i sannhet i ferd med å samle seg, i pakt med Bibelens
endetidsprofetier.

Israel og araberstatene vil inngå som endel av den globale samlingen,

prosessen vi nå ser i Midt-Østen.

Useless
Useless
Abonnent
Svar til  Zetera
13 år siden

Ja nå har du jo nettopp selv bekreftet at du IKKE er den du later som om du er :-)

Useless
Useless
Abonnent
13 år siden

Igjen skjedde det, og enda en familie ble drept av arabiske terrorister i Israel mens de sov. Sabbatskvelden den 11. mars 2011, snek morderne seg inn i landsbyen Itamar, gikk inn gjennom et åpent vindu og myrdet med kniver Udi Fogel, 38, Ruth Fogel, 35, deres sønner Yoav, 11, Elad, 3 og deres fire måneder gamle datter Hadas.

Tre barn overlevde massakren: Roi, 8, Yishai, 2 og Tamar, 12. Det var Tamar som kom inn i huset og fant lille Yishai som prøvde å vekke sin myrdete far: ”Pappa stå opp, pappa stå opp”, gråt han, uvitende om at mamma og pappa ikke lenger var blant dem.
Familien flyttet til Itamar etter at de ble tvangsdeportert fra Gaza-stripen i 2005 av Sharon-regjeringen som gjorde området jøderent og lot terrorister fra PLO og Hamas ta over. Det er dette Hamas som nå hyller drapene i Itamar som en “heroisk operasjon.” Det er denne organisasjonen vår utenriksminister Jonas Gahr Støre gir penger til og fører hemmelige samtaler med, og som han vil tvinge Israel å slutte fred med.

I begravelsen deltok om lag 25.000 jøder. Tross sorgen og fortvilelsen, kunne man se at Israel var samlet og at alle samfunnslag var representert, religiøse og sekulære, venstre og høyre. Sorgen forente Israels barn. Begravelsen stod i sterk kontrast til politiske markeringer vi kjenner fra den islamske verden. Her var det stille og verdig, – et folk som var fylt av tro og styrke. Ved sin tilstedeværelse ga de et klart utrykk for at arabernes dødskultur ikke kommer til å vinne frem. Rabbiner Laws tale var som forventet i Abrahams ånd. Her snakket man ikke om hevn, ikke om hat, men om fremtid, om Guds prøvelser og om kjærlighet til landet Israel og om den prisen det jødiske folk må betale for å få beholde det som er deres og som de har rett til.

Det lar seg ikke forstå hvordan et menneske kan ta livet av en 4 måned gammel sovende baby med kniv. Men dette er ikke noen engangshendelse som kan tilskrives unormale og syke mennesker. For jøder har blitt drept av arabere i Israel i alle år, med massakren i Hebron i 1929 som høydepunkt. Massakrene skjedde i Israel lenge før noen kom på den tanken at araberne i Israel var et ”eget folk.”

Massakrene skjedde og vil fortsatt skje fordi noen driver med hatopplæring som blir til en del av samfunnets kultur. Det er en kultur som elsker døden slik vi andre elsker livet, – en kultur som må bekjempes med alle midler, og ikke støttes med penger slik som Vesten gjør det i dag.
Det finnes utallige eksempler fra historien som viser at folk kan bli opplært og programmert til å bli dødsmaskiner. Dette skjer i hele Midtøsten i dag: Arabere utsetter seg selv og sine barn for oppvigleri, propaganda og hjernevask med vers fra Koranen og med Muhammad som forbilde.
Alle muslimske bønnestunder innledes med Koranens sura 1, hvor man uttaler nedlatende forakt for jødene og de kristne. Dette er et viktig budskap som alle samles om i den muslimske verden, også i moskeene her i Norge.

PLO og Hamas driver TV-stasjoner og utgir skolebøker som inneholder utallige av eksempler på daglig hatopplæring og oppfordring til å drepe jøder. Barn blir opplært fra de er små til å mene at jødenes blod er søtere enn livet. Alt dette kan de drive med takket være en enorm økonomisk støtte fra Norge og Vesten. Det må åpenbart være dette vårt utenriksdepartement vil ha mer av, for noe annet blir jo ikke skapt hos Hamas.

De foreløpig siste mordene på fem uskyldige jøder må vekke oss til endelig å ta avstand fra denne dødskulturen. Vi må våge å snakke sant om dette. Vi må forlange et minimum av rettferdighet og likebehandling. Vi bør ikke tillate bygging og drift av moskeer i vår del av verden dersom ikke synagoger og kirker skal kunne bygges like selvfølgelig og sikkert i Mekka eller andre steder i den islamske verden. Det er bare det som kan tvinge frem nødvendig reformasjon av islam og nytenkning i retning av moderne vestlig kultur.

Vi krever slutt på den diskrimineringen av vår egen vestlige kultur som over alt praktiseres av islam. Å fortsette med å støtte dødskulturen slik som vår utenriksminister gjør, er å gjøre seg til medskyldig. Gahr Støre har ingen rett til å trekke oss andre med seg i det uhyggelige eksperimentet. Det har aldri vært skapt demokratisk konsensus i Norge om den “privatpraktiserende” utenrikspolitikken som nå føres av Jonas Gahr Støre. Det vi opplever er et alvorlig brudd med en hundreårig norsk politisk tradisjon, et brudd som aldri har vært gjenstand for demokratisk behandling i folket.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Useless
13 år siden

Du er jo faen ikke sann Useless

Ikke vansklig og se hvem som er din fører og forbilde, slenger ut deg med masse påstander blottet for fakta

Blir som og jeg skulle skrive at Useless og hans familie har voldtatt og drept 4 barn i kongo i dag..

Er seff ikke vansklig og se hvem som drepte den Israelske familien
Ekstreme jøder og bosetttere har en rekke ganger tildlige utført rusomme terrorangrep på sine egne for å legitimere flere masakrer på uskyldige palestinere og tyveri av mer land

Alltid det samme, skap et prolem, få en reaksjon og kom så med løsningen

Det er alltid den som tjener på et problem som også har forårsaket det så hvem tjener på dette her ?

Likene er ikke kalde engang før morderene står frem og viser sitte sanne jeg

Drap utløste ja til nye «ulovlige» utbygginger på Vestbredden

Israelske myndigheter sier ja til å bygge ut flere store bosetninger på den okkuperte Vestbredden som svar på massakren på en israelsk bosetterfamilie

Samtidig holdt statsminister Benjamin Netanyahu et ekstraordinært regjeringsmøte for å få et vedtak om utvidelse av flere bosetninger raskt på plass

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10099337

Kanskje Benjamin Netanyahu skulle bytte navn til Bushnyahu ?

Hvordan klarer du å se deg selv i speilet med et sånt grusomt hat til uskyldige palestinske kvinner og barn som er fordrevet fra sitt eget land og plasert i verdens største konsentrasjonleir Useless ?

Heinrich Himmler forbildet ditt hadde mer emapati og mennesklige egenskaper en deg Usseless

Jødiske bosettere angrep lørdag en seks år gammel palestinsk gutt i byen Hebron på Vestbredden. Flere av bosetterne skal ha kastet stein på den lille gutten.

http://www.adressa.no/nyheter/utenriks/article1187101.ece

To israelske bosettere ble fredag siktet for å ha stjålet sprengstoff som skulle brukes til angrep mot palestinere.

Ifølge Israelske påtalemyndigheten skal de to også ha vært med i en celle på seks jøder som er siktet for å ha planlagt et angrep mot en palestinsk jenteskole i Jerusalem i april.

http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/article600016.ece

Useless
Useless
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

Smurf:
Hvis du ikke tåler å lese mine innlegg, så foreslår jeg at du hopper over – OK? Hvis din empati er rasistisk betinget synes jeg virkelig synd i deg. Jeg støtter ikke krig og lidelser for noen, men denne artikkelen har en klart rasistisk slagside – OG det må kunne være plass til motargumenter uten at du skal gå fullstendig bananas.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Useless
13 år siden

Slapp av leste bare de første setningene så fikk jeg vondt i magen og ble kvalm

Rasisten og hatsprederen Useless slår til igjen

og enda en familie ble drept av arabiske terrorister i Israel mens de sov ???

Kan du vise til så mye som et eneste lite bevis på at det var arabiske terrorister som sto bak drapet

Rart i grunn for all erfaring viser at det er høyreekstreme bosettere som står bak men denne gangen var Benjamin Netanyahu så rasket ute med å okupere mer land med henvisning til de grusomme drapene så lukter Mossad og Israelsk militære her

At du så blindt lar deg forføre av de onde mørke kreftene er for meg uforstålig Useless

Våkn opp før det er for sent min venn, prøver bare å forhindre at du blir brent i de evige pinsler på dommnes dag :)

Husk det er ingen skam å snu før det er for sent :)

Useless
Useless
Abonnent
Svar til  Useless
13 år siden

Det har ingen hensikt å diskutere dette videre. Jeg trenger ikke å bevise noe som helst. Har heller ingen YouTube video på dette. Folk står fritt til å tro hva de vil – om hva de vil.

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Useless
13 år siden

Smurfen ber om beviser…

Hvor ironisk er ikke det?

Ler meg i stykker!

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Useless
13 år siden

Da er vi jo helt enige da for en gang skyld Useless :)

Du står helt fritt til å mene at Josef Stalin var Gud, Zetera er 20 andre personer her inne, kanskje hun er din mor som spionerer på deg ;) ?

Var det ikke du som også mente at Pirelli bare var et dekknavn ?

Sigr

Du har rett i at det ikke er utenkelig at en muslim kan stå bak de grufulle drapene men det er svært svært usansynlig

Det er svært mye som skurrer i denne saken her som jeg skal nærme inn på senere

Zionistene har satt inn høygir nå for å oppfylle de bibelske profetiene om dommedag, Isis, Horus, nye zion og gudesønnen Mithras

Ikke bare dreper de en barnefamilier for å nå sine mål men zionistene planlegger også å skyte Obana for å kaste verden ut i krig og kaos om veldig kort tid

Nå venter de bare på sozins komet :)

Useless
Useless
Abonnent
Svar til  Useless
13 år siden

Smurf:
Jeg har da aldri skrevet at Stalin er/var Gud. Kan du ikke lese, eller legger du opp til at vi to skal legge inn hersketeknikker i stedet for saklighet?

Useless
Useless
Abonnent
Svar til  Sigr Huginsson
13 år siden

Sigr
Du som har to barn selv bør vel kunne føle LITT empati – eller?

Useless
Useless
Abonnent
Svar til  Sigr Huginsson
13 år siden

Sigr
Du trenger ikke engang å prøve å belære meg om empati med din fortid.

Useless
Useless
Abonnent
Svar til  Sigr Huginsson
13 år siden

Sigr;
Jeg regner ikke med at du skal forstå alt jeg skriver, ettersom jeg tidligere har måttet bruke teskje opptil flere ganger.
Din fortid vil du da vel ikke ha publisert her? Hvis du mener jeg forveksler empati med egosentrisk sympati, tror jeg du må ha arr på din sjel OGSÅ.

Useless
Useless
Abonnent
Svar til  Sigr Huginsson
13 år siden

Kan du oversette dette til black speech?

Useless
Useless
Abonnent
Svar til  Sigr Huginsson
13 år siden

Hvorfor siterer du en Bibel du ikke tror på. Finnes det ikke noen sitater fra dine norrøne guder, eller har de ikke selv fått noe ned på papiret :-)

Useless
Useless
Abonnent
Svar til  Useless
13 år siden

Jeg skylder da ikke deg å svare på noe som helst :-)
Men du bør kunne svare på hvorfor du bruker argumenter fra en Bibel du ikke tror på. Du har jo forlengst brukt personlige karakteristikker på meg, så da må du tåle at jeg pirker litt i deg, din agenda og din spesielle fortid.

Useless
Useless
Abonnent
Svar til  Useless
13 år siden

Mener du at mennesker etterhvert er blitt for intelligente til å tro på noe slikt som guder, men at mennesker også er intelligente nok til at de bør klare å dyrke og verne om naturen slik vikingene i førkristen tid gjorde?
Mener du at “åsatru” er noe bedre en andre “religioner”?

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Useless
13 år siden

Jeg mener å huske at jødene setter det gamle testament høyt, å mener samtidig at de gjør alt de kan for å etterleve de budene som gud gav de.

I andre mosebok 20 står det utrykkelig DU SKAL IKKE SLÅ IHJEL.
Når det gjelder angrep på ens familie eller buskapen deres skulle dette gjengjeldes tann for tann, ikke 100 ganger mer. Har jeg gått glipp av noen skriftsteder der dagens “guds folk” fikk/har lov til å gjengjelde 100 ganger, eller 1000 ganger for den saks skyld?

Useless
Useless
Abonnent
Svar til  Useless
13 år siden

Mole:
Du skriver at man skal ikke slå ihjel.
Nå har jeg heldigvis aldri drept noen mennesker.
Har Mole drept noe menneske?

Sigr:
Når man leser dine artikler og ser hva du skriver i diskusjonene her har jeg et klart intrykk av at du praktiserer en form for esoterisk facisme.
Har Sigr drept noe menneske?

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Useless
13 år siden

Jeg har nok drept en og annen maur sikkert mange ufrivillig oppigjennom livet, veps og sikkert endel fluer, men aldri noen mennesker.

Men det var vel dagens “guds folk” vi snakket om.
Jeg setter pris på henvisning til skriftsteder der guds folk har lov til å ta igjen 100 ganger for urett begått mot dem, eller mener du bare ekstreme jøder begår mord?

Useless
Useless
Abonnent
Svar til  Useless
13 år siden

Jeg har ALDRI forsvart hevnaksjoner av noe slag, og vil aldri gjøre det heller. Det gjelder for meg og deg, jøder og muslimer – og alle andre. Og jeg er imot dødsdom uansett. Jeg forsvarer Israels rett til eksistens innenfor sirke grenser. Jeg forsvarer deres rett til å beskytte seg. Men jeg forsvarer IKKE israelske myndigheter i alt hva de foretar seg.
Hvis noen ynder å kalle meg kristensionist fordi jeg er kristen og forsvarer Israels rett til eksistens, ja da må de gjerne gjøre det.

Useless
Useless
Abonnent
Svar til  Useless
13 år siden

Kr…
Jeg har ikke anklaget deg for drap – jeg stilte deg et spørsmål. Hvis du føler det annerledes, må du selv svare på hvorfor.

Useless
Useless
Abonnent
Svar til  Useless
13 år siden

Mole sier:
16. 03. 2011 kl. 12:52 Jeg mener å huske at jødene setter det gamle testament høyt, å mener samtidig at de gjør alt de kan for å etterleve de budene som gud gav de.

I andre mosebok 20 står det utrykkelig DU SKAL IKKE SLÅ IHJEL.
…………………………………….
DET ER MOLE SOM TREKKER INN DRAP
Jeg besvarer hans kommentar…….
Er dette vanskelig å forstå..?
Var det noe som gikk i vranglås her, eller hvorfor kan du ikke bare svare på spørsmålet og bli ferdig?

Mole
Mole
Abonnent
13 år siden

Israel svarer med å bygge 100 nye boliger på Vestbredden for hver drepte. Samtidig hyller Fatah terrorist.

Israelsk nybygger-familie massakrert
http://www.dagbladet.no/2011/03/13/nyheter/israel/vestbredden/utenriks/15798152/

bin Laden
bin Laden
Abonnent
Svar til  Mole
13 år siden

Israhellere ble massakrert av israhellere for å rettferdiggjøre bygging av hundrevis av nye jude-boliger.
Som bonus får de spille ofre igjen og hyle om “palestinske terrorister” som skal massakreres.
Tre fornøyelser i ett, reneste kinder-egg.

ye
ye
Abonnent
13 år siden

Dette bare MÅ leses for å forstå forskjellen mellom en jøde og en zionist og at anti-zionisme ikke er det samme som anti-semitisme. Se utrolige bilder og sammenhenger som ikke vanlig media ville tørre å vise.

Ask most people about Zionism and they will say ‘that’s the Jews’, but while this is the impression the Rothschild networks in politics and the media have sought very successfully to ‘sell’ as ‘common knowledge’, it is not true. It represents only a minority of them and many others who are not Jewish.

http://theuniversalseduction.com/front/they-dare-not-speak-its-name-can-you-spell-world-rulers

ye
ye
Abonnent
13 år siden

B’nai B’rith – ADL

The History of the ADL
http://honestmediatoday.com/adl01_history.mpg

The ADL and Its Smear-Campaign
http://honestmediatoday.com/adl02_smears.mpg

The ADL and Its Attack on Free Speech
http://honestmediatoday.com/adl03_censoring.mpg

The Criminals of the ADL
http://honestmediatoday.com/adl04_criminal.mpg

The ADL and Israel
http://honestmediatoday.com/adl05_israel.mpg

The ADL and Its Spies
http://honestmediatoday.com/adl06_spying.mpg

The ADL and the Law
http://honestmediatoday.com/adl07_law.mpg

The Conclusion on the ADL
http://honestmediatoday.com/adl08_conclusion.mpg

America’s Most Powerful Hate Group: The Anti-Defamation League of B’nai B’rith
The Anti-Defamation League is the longest running and most powerful hate group in the United States with 28 offices domestically and 3 offices abroad.
They bring in nearly $60 million a year to combat free speech
and the right of ethnic minorities to defend themselves
from bigotry (including Black Muslims, Arabs, and Euro-Americans).

http://newscottagethree.blogspot.com/

Copernispiracy
Abonnent
13 år siden

Ap-politiker mener holocaust er løgn

http://www.abcnyheter.no/node/127342

Overfor avisen sier Nesseby-mannen at han står inne for ytringene på nettsamfunnet.

– Ja, det gjør jeg. Det finnes nemlig ikke bevist at det eksisterte gasskamre og massegraver i konsentrasjonsleirene, sier Mathisen, som rett før jul deltok i sin første plenumssamling på Sametinget.

Uenur
Uenur
Abonnent
Svar til  Copernispiracy
13 år siden

Det bør kanskje ikke kastes bort for mye spalteplass på holocaust under denne artikkelen,men når de som ikke tror på jødeutryddelser under andre verdenskrig sier at det ikke er bevist,så er det faktisk kun fordi at de ikke tror på de bevisene som foreligger,og som faktisk er overveldende i all sin mengde.Når det er sagt så er det fritt fram å tro på alt mulig,og å velge bort å tro på andre ting, uavhengig av bevisføring. Når det så påstås at vi som faktisk har innsett at det fantes en plan for utryddelser av jøder,og andre som ikke var utsett som innbyggere av tusenårsriket,ikke ser de bevisene den andre siden legger fram,så står vi i grunn bare igjen med ordkløveri.Og ordkløveriet vant de som ikke tror på at jødene var i særdeleshet utsatte for rovmord i leirene.Se det er det lite vanskelig å innrømme.-Men de har ikke bevist noe mer enn den andre siden de heller.
Kanskje kommer sannheten for en dag før eller senere,for det er utvilsomt ting som ikke stemmer med den offisielle historien,det er det heller ikke vanskelig å innrømme.Bla,så vel vel “alle” snart at antallet er noget for høyt,det er bare det at interessen for å revidere det i skolebøkene er liten.-Og det er vel her denne kommentaren faller inn under artikkelen: Selvfølgelig er sionistene ikke interessert i at NOE skal rokke ved den offisielle historien,for det kan svært godt hende at det var de som var de egentlige arkitektene bak nazismen.Det har i midlertid aldri hindret dem i å ta livet av feks jøder,som i stort flertall hverken var,eller er sionister!
En annen grunn til at historikerne nødig ønsker å rette holocausthistorikken,er nok at de,med en viss rette,er nervøse for at de som ønsker å viske hele utryddelsen bort fra historien,for det meste ønsker å gjøre det fordi de har en politisk syn som helst vil at facistiske tanker skal framstå som ytterst salgbare. I det aller første valget de vinner,i det minste..

Mole
Mole
Abonnent
13 år siden

Sametingspolitiker Anders Mathisen (Ap) fornekter utryddelsen av seks millioner jøder under andre verdenskrig.
http://www.dagbladet.no/2011/03/11/nyheter/politikk/innenriks/arbeiderpartiet/holocaust/15780409/

Spenstige uttalelser fra en norsk politiker!

Ulven
Ulven
Abonnent
Svar til  Mole
13 år siden

Det er på tide at jøde-zionistenes ugjerninger – inkl. giga-løgnen om tora-jødene; som de selv sørget for å få sendt til IG FARBENs slaveleire hvor de kunne jobbe seg i hjel – som straff for at de ikke takket ja til Adolf Hitlers tilbud om “fritt Haavara leide til Israel” – også lenge etter krystallnatten – nå blir eksponert for hva de faktisk er: Myten om “6 millioner” gasskammer-ofre er tidenes groveste historieforfalskning…

Her er et annet folkemord som fortjener å hentes frem fra glemselen: De alliertes (de “snille” seierherrene USA, Storbritannia, Norge osv.) utsulting og folkemord på hundretusenvis – trolig millioner – av SIVILE TYSKERE etter at andre verdenskrig var over:

“German military and civilian losses during and especially after World War II are still shrouded by a veil of silence, at least in the mass media, even though an impressive body of scholarly literature exists on that topic. The reasons for this silence, due in large part to academic negligence, are deep rooted and deserve further scholarly inquiry. Why, for instance, are German civilian losses, and particularly the staggering number of postwar losses among ethnic Germans, dealt with so sketchily, if at all, in school history courses? The mass media — television, newspapers, film and magazines — rarely, if ever, look at the fate of the millions of German civilians in central and eastern Europe during and following World War II.”

http://www.rense.com/general78/germ.htm

Det norske holocaust-hykler senteret – kan dere høre meg? Dette må da være et tema som dere bør slå stort opp – ikke minst fordi dette er en stor og fortiet ugjerning i den nære historien – for å få fylt de hvite flekkene i verdens FOLKEMORD-historie i moderne tid…..!

Hvorfor vet jeg uten å ha sjekket innholdet at det ikke finnes et pip om dette på hykler-holocaust-senteret til zionistene?

http://www.hlsenteret.no/

Naturligvis får DET NORSKE HOLOCAUST-senteret IKKE LOV til å sette seg inn i og publisere funn om den virkelige folkemord-historien… Vi lever jo i det zionist-kontrollerte Norge, hvor Rotshild-Israel har 40 venner på Stortinget og hvor ytringsfriheten benyttes bare litt mer åpent enn i Nord-Korea, blant de som har en KARRIERE og ivareta…

huskarlahvot
huskarlahvot
Anonym
Svar til  Ulven
13 år siden

“Myten om “6 millioner” gasskammer-ofre er tidenes groveste historieforfalskning…”

Ble ikke disse feberfantasiene avvist ganske godt på over 100 sider i en egen tråd? Holocaustfornekternes argumenter ble så vidt jeg kunne se avvist og de selv tatt i fusk, løgn, fanteri og uetteretterligheter gang etter gang etter gang. Til slutt stengte vel artikkelforfatteren hele greia.

rense.com er vel en side som politisk sett står litt til høyre for Attila the Hun. Passer godt inn som kilde her på bruket da.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  huskarlahvot
13 år siden

Du må ha vært på et helt annet forum du da Lahvot, såvidt jeg husker så kjørte Belze bob så til de grader over dere, i lopet av de 100 sidene så klarte ikke debunkerene å legge frem så mye som et aldri så lite bevis på noe gassing av jødene en eneste gang
Makan til total overkjøring av uvitende debunker tåper skal man lete lenge etter

Men sier seg jo selv også, selv en 2 åring skjønner at når det er forbudt ved lov å sjekke sannheten så er det en grunn til det :)

Ulven
Ulven
Abonnent
Svar til  huskarlahvot
13 år siden

Så rart at du ikke hadde et eneste ord å si om DE HUNDRETUSENVIS AV DØDE TYSKERE, som bl.a. led sultedøden som følge av “de snille” allierte sin tvangstrøye LENGE ETTER at nazi-Tyskland hadde lagt ned og gitt fra seg sine våpen.

Har du ikke noen som helst sympati for dine medmennesker, Husqvarna, eller er hullene i dine historiekunnskaper på størrelse med en låvedør?

Noe av det jeg liker ved å bruke Speilet som jaktmarker for min info-sult er at det ofte dukker opp ny og ukjent info for meg – ikke minst fra de mange kunnskapsrike kommentatorene her inne, arifkarim, Monica, smurf og mange flere.

Husq. – hvorfor tror dere debunkere at dere vet alt som er å vite? Isåfall er mitt spørsmål til deg Huswarna: HVORFOR drepte de allierte hundretusenvis av tyskere etter at krigen var over? Har ikke ubevæpnede mennesker rett til liv dersom de er av en “upopulær” etnisk rase? Eg berre spyr

huskarlahvot
huskarlahvot
Anonym
Svar til  huskarlahvot
13 år siden

Smurfen: “Du må ha vært på et helt annet forum du da Lahvot, såvidt jeg husker så kjørte Belze bob så til de grader over dere, i lopet av de 100 sidene så klarte ikke debunkerene å legge frem så mye som et aldri så lite bevis på noe gassing av jødene en eneste gang”

Nå er det vel ikke noen stor bombe at ditt forhold til realitetene er litt anstrengt. Ev. så leste du ikke tråden.

kj
kj
Abonnent
Svar til  huskarlahvot
13 år siden

Smurf
Hvis det er korttidsminnet du har problemer med, er du på den mest empatiske måte unnskyldt. Da er det jo en naturlig forklaring på hvorfor du vrir og vrenger på alt du gjengir.

Eller forsøker du nå på det samme som Belze, bortsett fra at du prøver å innbille folk at dine skremmende nightmare er blitt den virkelighet som du selv tror på!
Dessuten har jeg litt problemer med å henge med i hva du egentlig mener om holocaust. Syns du er vinglete i saken og ikke helt klarer å bestemme deg.

Og smurf; ikke bruk opp tårene på falsk latter, og ikke be Quark om å ta på en rød nese! Her passer blåe neser mye bedre på klovner!

Useless
Useless
Abonnent
Svar til  Ulven
13 år siden

Det finnes flere historiefornektere som deg, men de tilhører heldigvis en miniritet.
Hitler samarbeidet beviselig med den arabiske stormuftien av Jerusalem Al Husseini (onkelen til Yassir Arafat) om en plan for å utrydde alle jøder i regionen.

Denne artikkelen er som tidligere nevnt bare mat til hat for likesinnede jødehatere. At man får mange pluss for å skrive slikt nonsens sier jo alt om de flese leserene her også.

Skam dere!

Solskinn
Solskinn
Abonnent
Svar til  Ulven
13 år siden

Sionister som useless får det vondt når alle de løgnene de tror viser seg å være falsk. deres GUD er like falsk

Det er jo personer som useless som er de virkelige historiefornektere, med Rotschild som GUD, og fornekter Dresden.

The Passing of Kurt Vonnegut –
An Eyewitness to the Holocaust of Dresden
http://www.bollyn.com/european-history#article_10433

WW II Bombing of Dresden – An Allied War Crime?

WW II Bombing of Dresden – An Allied War Crime?
http://www.suite101.com/content/ww-ii-bombing-of-dresden-an-allied-war-crime-a220955#ixzz1GMzeqBBL

http://www.suite101.com/content/ww-ii-bombing-of-dresden-an-allied-war-crime-a220955

An American Holocaust
http://www.bollyn.com/an-american-holocaust

Letter from Slaughterhouse Five
http://www.bollyn.com/letter-from-slaughterhouse-five-2

Eisenhower – øverstkommanderende – som gav ordren – kaltes the swedish jew på high school

Useless
Useless
Abonnent
Svar til  Solskinn
13 år siden

:-) solskinn eller solformørkelse?

Fikk ikke helt tak i poenget ditt her. Beskylder du meg, jødene eller Gud for hva som skjedde under WW2?

Denne Rotschild kjenner jeg desverre ikke hverken privat eller gjennom venner. Det at du assosierer meg med verdens ondskap fordi jeg kaller den vesle gruppen holocaustfornektere for historieløse – ja, det viser jo bare at mangelen på logikk er fullstandig fraværende.

Spar oss for linker til ekstremisters nettsider – deres agenda er ikke annet enn hat.

Solskinn
Solskinn
Abonnent
Svar til  Solskinn
13 år siden

Ja. Fordi Israels eier og Gud er Rothschild Israels og zions konge – og Hitler var en Rothschild………

http://www.theforbiddenknowledge.com/hardtruth/hitler_was_a_rothschild.htm

Du er i mørkets tjeneste useness, useless

Lat solen inn i ditte hjerte, åpne din hjertedør, leave your wicked ways

Sputnik – Lukk Opp Din Hjertedør (Lyrics)

Useless
Useless
Abonnent
Svar til  Solskinn
13 år siden

Ikke vondt ment, men jeg tror du mener å bli forfulgt av noe du tror du har kunne definere som i din beskrivelse over her.
Jeg anbefaler at du oppsøker en psykolog. Han kan muligens hjelpe deg

Solskinn
Solskinn
Abonnent
Svar til  Solskinn
13 år siden

Gottcha! sannhet er ofte provoserende for de som tror på løgner
:)

Mørket i hjerte skaper problemer useness

“Lukk opp din hjertedør, og slipp solen inn, lyse i ditt sinn, tralalalala”

huskarlahvot
huskarlahvot
Anonym
Svar til  Solskinn
13 år siden

Kildene det refereres til her av Solskinn er vel Christopher Bollyn, en amerikansk høyreekstrem/nynazist, involvert i American Free Press. Ingen bombe at han mener dette og hint. Ingen bombe at hans etterretterlighet er så som så.

Kildene som brukes på NyS imponerer meg mer og mer. Når personer som Solskinn, Anders Mathisen og andre her leser bare den ene sidens argumenter blir jo resultatet som merkeligst.

Mole
Mole
Abonnent
13 år siden

Israel legger lokk på kritikk fra nordmenn
** Klart flertall støtter palestinerne
** 59 prosent mener israelere er fanatikere
http://www.vg.no/nyheter/utenriks/midtosten/artikkel.php?artid=10091050

Useless
Useless
Abonnent
Svar til  Mole
13 år siden

59% i Norge forundrer meg ikke, jødehat er desverre utbredt her. Her på NS er nok prosenatandelen mye større.

Er du kristen Mole – eller er du muslim?

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Useless
13 år siden

Tja nå bestå vel ikke NS av så mange jødehatende zionister som deg Useless

Vi andre prøver og beskytte vår jødiske brødre mot zionistene som vil utslette dem

Som Zionisten og losjebror Pike sa så skal Zionistene sørge for at araberene og jødene utsletter hverandre før dem kan bygge sitt nye Zion (Jerusalem )

Men de må vel til for at Jesus skal kunne retunere :)

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

“I am a Hindu and a Muslim and a Christian and a Jew.” – Mahatma Gandhi

Useless
Useless
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

På hvilket grunnlag kan du kalle meg en jødehatende sionist? Hva er din definisjon på en sionist?
Jeg hater absolutt ingen, så det det vil jeg ikke ha på meg

Useless
Useless
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

Ein sionist er ein tilhengar av sionismen, den jødiske nasjonalismen som vil ha ein eigen jødisk stat i større eller mindre delar av det historiske Palestina/Israel. Den politiske sionistrørsla blei skipa av Theodor Herzl i Sveits i 1897.

Innafor sionismen er det fleire retningar. Hovudretningane er ei høgresionistisk og ei venstresionistisk retning, der venstresionismen vil ta meir omsyn til den arabiske folkesetnaden i området. Ein kan også skilje mellom sekulær og religiøs sionisme. Ein motstandar av sionismen blir kalla ein anti-sionist. Det finst ikkje-jødiske sionistar, mellom dei mange kristne i vestlege land, og det finst jødiske anti-sionistar, både blant religiøse og sekulære jødar.

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Useless
13 år siden

Jeg er ikke kristen og ikke muslim, tilhører heller ingen annen retning, jeg mener at for at en skal kunne kalle seg en kristen så krever det at en har et visst levesett som bibelen og jesus forteller om som jeg mener jeg ikke klarer å leve etter.

Bibelen er en utrolig spennende/fasinerende bok jeg synes er unik på alle måter,
og jeg ser ikke på meg selv som ateist, samtidig, som jeg har nevnt for deg før, jeg har ingenting imot israelere, jøder, muslimer eller noen andre menneskeslag for den sak skyld, men utifra bibelen har israel ikke noe jordisk/verdslig land lengre.

Men jeg hater alle mennesker, spesielt gjerningene deres, som dreper for sin tro, enten det er jøde, muslim, kristen eller andre retninger.

Useless
Useless
Abonnent
Svar til  Mole
13 år siden

Mole sier
jeg mener at for at en skal kunne kalle seg en kristen så krever det at en har et visst levesett som bibelen og jesus forteller om som jeg mener jeg ikke klarer å leve etter.

Husk at det er troen som frelser. Troende har like store problemer med å overholde budene som du og alle andre som er seg dette bevisst. Der troen er sterk, er kjøttet svakt. Mange kristne sliter med disse spørsmålene, nemlig frelsesvisshet. Det er Satan som er anklageren, som sier at du ikke er bra nok, for at du skal gi opp. Bibelen sier det så som som at der som du tror på Jesus Kristus som din frelser i ditt hjerte, og bekjenner dette med din munn – er du frelst. Det andre får komme etterpå. Om du prøver, men faller iblandt finnes det tilgivelse for dette.

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  Mole
13 år siden

Jesus fulgte ingen religion – han var en hedning.
Det er ikke spørsmål om å si noen bestemte ord med sin munn for å bli frelst. Jesus var helt spesifikk om dette: Matth 7:24 Whoever hears these saying of mine and does them is wise.
Matth 7:26 Whoever hears these sayings of mine and does not do them is foolish and his house will fall. Det er ikke spørsmål om å si noe.
Kristendommen har skilter veien til frelse feil :-)
Frelse innenfor denne dispensasjonen er et spørsmål om å høre Jesus instruksjoner og så følge de – hvilket kristendommen ikke gjør.

1. Matth 6:33 Seek first the Kingdom of God.
2. Luk 17:21 The Kingdom of God is within you.

Kristendommen vil ikke at du skal finne Gud i deg, for hva trenger du så de til ? Kristendommen sier at du vil åpne ditt sinn for djevler om du leter etter Gud i deg selv. osv osv..I tillegg vil man selvsagt få problem med kristne akkurat som Jesus.. take care ;-)

Useless
Useless
Abonnent
Svar til  Mole
13 år siden

Uffda.
Du mener Jesus Kristus var hedning.
Jeg skjønner at du ikke er kristen for å skrive slik du gjør. Å diskutere Bibelens innhold og mening med dem som ikke tror er ikke fruktbart. Sannheten i Bibelen er ikke mangfoldig. Bibelen er helt klar på disse ting. Bekjennelse og tro er fundamentale ting i den troendes liv
Les selv Rom 10:9
For hvis du med din munn bekjenner at Jesus er Herre, og i ditt hjerte tror at Gud har oppreist ham fra de døde, da skal du bli frelst.

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  Mole
13 år siden

Jesus var ikke kristen, han fulgte Gud og sitt indre lys og anbefalte sterkt flere å gjøre det samme. Definisjon på en hedning er – en som ikke tilhører noen religion.
Forøvrig: Matth 15:3 Jesus asks why do you transgress the commandment of God by your tradition?

Useless
Useless
Abonnent
Svar til  Mole
13 år siden

Jesus er selve kjærnen i kristendommen. Han tilhører en del av guddommen og er Gud selv slik Johannes beskriver det i Joh 1:I begynnelsen var Ordet (Jesus). Ordet (Jesus) var hos Gud, og Ordet (Jesus) var Gud. Han var i begynnelsen hos Gud. Alt er blitt til ved ham, uten ham er ikke noe blitt til. Det som ble til i ham, var liv, og livet var menneskenes lys. Lyset skinner i mørket, og mørket har ikke overvunnet det.

Hedning er et Bibelsk uttrykk, og beskriver de som ikke tror på Bibelen Gud. Man kan ha en annen religiøs tilhørighet og likevel være en hedning, sett fra et Bibels synspunkt. Tilsvarende har Koranen betegnelsen dhimmi.

Useless
Useless
Abonnent
Svar til  Mole
13 år siden

Talmud – hva behager?
Jeg har ikke noe forhold til talmud – whatsoever – så hvorfor dra inn talmud når jeg snakker om Bibelen?

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  Mole
13 år siden

Gud som har skapt universer er mer enn en jomfrufødd broiler…
Num 23:19 God is not a man
John 1:5 God is light.
John 4:23 But the hour comes, and now is, when the true worshippers shall worship the Father in spirit (LYS), and in truth: for the Father seeks such to worship him.
John 4:24 God is a Spirit: (LYS), and they that worship him must worship him in spirit (LYS), and in truth.
John 14:17 Even the Spirit(sannhetens lys); whom the world cannot receive, because it sees him not, neither knows him: but you know him; for he dwells with you, and shall be in you.
Hvordan kan man så bli kjent med sannheten iflg skriften…
John 8:31 Then said Jesus to those Jews which believed on him, If you continue in my word, then are you my disciples indeed;
John 8:32 And you shall know the truth, and the truth shall make you Free
Case closed.

Når det gjelder ordet, eller det talte ord som var hos Gud – beskriver dette overgangen fra åndelig/eterisk energi til materien. Lyd er en bro mellom ånd og materie, dvs at lyd evner å strukturere atomer og molekyler som igjen danner basis for en organisert materiell verden.
Gud tenkte ikke skapelsen men Gud talte – altså skapte lydfrekvenser. Det talte ord også fra mennesker har en særdeles sterk kraft.

Useless
Useless
Abonnent
Svar til  Mole
13 år siden

Uffda
Joh 1 I begynnelsen var Ordet, Ordet var hos Gud og Ordet var Gud. …. Les resten av kapitlet for å få det helt klart at det er her er snakk om Jesus som er Ordet (med stor bokstav)

Din tolkning:
Når det gjelder ordet, eller det talte ord som var hos Gud – beskriver dette overgangen fra åndelig/eterisk energi til materien. Lyd er en bro mellom ånd og materie, dvs at lyd evner å strukturere atomer og molekyler som igjen danner basis for en organisert materiell verden.
Gud tenkte ikke skapelsen men Gud talte – altså skapte lydfrekvenser. Det talte ord også fra mennesker har en særdeles sterk kraft.

Var dette en vits, eller har du sett det i en LSD-rus :-) Det du skriver her er jo bare tull; både som Bibelsk tolkning og vitenskaplig.

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  Mole
13 år siden

Du bærer ditt nick med god grunn Useless, du fikk ikke med deg sitatet over – gjentar:
John 14:17 Even the Spirit(sannhetens lys); whom the world cannot receive, because it sees him not, neither knows him: but you know him; for he dwells with you, and shall be in you.
Vi har alle våre byrder, men LSD og alt annet i den gaten har aldri vært en av mine. Det trengs heller ikke for min bevissthet er ærlig foredlet.
Matth 4:16 The people which sat in darkness saw great light.

Useless
Useless
Abonnent
Svar til  Mole
13 år siden

Du kan da ikke bruke et bibelord til å slå Joh 1 ihjel. Med din tolkning, som du er helt alene om, kan man utlegge hva som helst til å bety hva som helst

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  Mole
13 år siden

Det var godt å høre – trives utmerket den status. Alene er jeg nok ikke, det finnes et liv utenfor religionene – et liv med Kristus :-)

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
13 år siden

Johannes
1I begynnelsen var Ordet.
Ordet var hos Gud,
og Ordet var Gud.
2 Han var i begynnelsen hos Gud.

In the beginning was the Word, & the Word was with God, and the Word was God.
– King James Version (1611)

In the beginning was the Word, and the Word was with God, and the Word was God.
– New American Standard Version (1995)

In the beginning was the Word, and the Word was with God, and the Word was God.
– American Standard Version (1901)

From the first he was the Word, and the Word was in relation with God and was God.
– Basic English Bible

From the first he was the Word, and the Word was in relation with God and was God.
– Darby Bible

IN the beginning was the Word, and the Word was with God, and the Word was God.
– Douay Rheims Bible

In the beginning was the Word, and the Word was with God, and the Word was God.
– Webster’s Bible

In the beginning was the Word, and the Word was with God, and the Word was God.
– Weymouth Bible

In the beginning was the Word, and the Word was with God, and the Word was God.
– World English Bible

In the bigynnyng was the word, and the word was at God, and God was the word.
– Wycliffe Bible

In the beginning was the Word, and the Word was with God, and the Word was God;
– Youngs Literal Bible

Useless
Useless
Abonnent
Svar til  Mole
13 år siden

:-)
Les videre……….vers 14
Og Ordet ble kjød, og tok bolig iblandt oss. Og vi så hans herlighet, en herlighet som den enbårne sønn har fra sin far, full av nåde og sannhet.

Uffda:
Påstår du fremdeles at dette Ordet ikke er Jesus Kristus??????????

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
13 år siden

Ja jeg er klar over det Useless, men som du ser av disse skriftstedene og andre så har jesus en begynnelse, det har ikke gud ifølge bibelen, jesus var det første gud skapte, ergo var jesus med på å skape alt etter dette og da kan ikke jesus være gud/JHWH/Jahve/jehova, selv om det opprinnelige navnet jesus betyr gud er frelse/jahve er frelse.

Useless
Useless
Abonnent
Svar til  Mole
13 år siden

Man kan ikke annulere Guds ord ved hjelp av sin fornuft: “Og Ordet/Jesus var Gud”

Jesus sier jo selv: Jeg og Faderen er ett, den som har sett meg har sett Faderen

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  Mole
13 år siden

Konseptet er hentet fra Hindu Sanskrit tekster om den Store Moder Kali Ma. Kali Ma kunne skape ting og tang ganske enkelt ved å si deres navn.
Det er historien bak Bibelens bruk av Ordet eller Logos.
“I begynneslen var ordet og ordet var den Store Moder Kali Ma, ble endret til ordet var Gud.”
Menn var derfor i lang tid i et motsettningsforhold til kvinner fordi de mente de var nærmere alliert med naturens krefter. Noe skjedde og den Store Moder ble endret til Gud fader. Mytologien endret seg – faderen overkjørte moderen og hun ble forkastet. Det utviklet seg videre ved at menn adopterte Sol-kulten fremfor Måne-gudinnen og startet nedslakting av kvinner, kun ufruktbare jenter ble spart. Vi kjenner til heksejaktene i nyere tid.
I Bibelen fremkommer dette bla i; Num 31:17 Kill every little boy and all the women who have had sex but keep the little girls alive for yourself.
Moderen ble undertrykt med makt, og kvinnen ble ansvarlig for fallet.

Det er faktisk dette paradigme vår religion og styresystem er basert på til dags dato, en struktur som er opprettholdes med aggresjon og makt. Religionen utviklet frykt som et kontrollerende verktøy. Kristendommen med sin Gud fader versjon oppfant et sadistisk helvete for å holde folk lenket til frykt.
Rom 3: 8 The final verdict: the whole world guilty before God. 18 There is no fear of God before ther eyes. Altså ingen frykt, – er automatisk syndig.

Acts 19:27
So that not only this our craft is in danger to be set at nothing; but also that the temple of the great goddess Diana should be despised, and her magnificence should be destroyed, whom all Asia and the world worshipped.
Deres jobb var i fare og det var essensielt å fjerne alle referanser til moderen, og slik ble det. En religion dominert av menn og makt. Det vil selvsagt ikke fungere, en balanse er nærmere svaret – alt det andre er bare mytologi. Så her må man faktisk ha litt is i magen…

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
13 år siden

Matteus 19
….Derfor skal mannen forlate far og mor og holde seg til sin hustru, og de to skal være ett.’ 6 Så er de ikke lenger to; deres liv er ett.
Useless sier:
11. 03. 2011 kl. 19:48
Jesus sier jo selv: Jeg og Faderen er ett, den som har sett meg har sett Faderen

Nixo
Nixo
Abonnent
13 år siden

Josef Stalin ble forøvrig slik han ble fordi han i barndommen jevnlig ble banka opp både av faren sin og av gutta i gata og dertil fikk en streng kristen oppdragelse.

Nixo
Nixo
Abonnent
13 år siden

Sitat: “Men avgjørende for tilblivelsen av staten Israel var at Sovjet fikk samlet alle de sosialistiske stater bak seg og stod klippefast bak delingsvedtaket – også da det stormet som verst. I ettertid er det underlig å tenke på at det var Josef Stalin – gudsfornekter og jødehater – som stod fødselshjelper til den jødiske staten. I kristen sammenheng er det derfor fristende å tilføye at dette viser at Gud også kan bruke det onde i sin tjeneste ”

Vel, Stalin var en paranoid person som tilfeldigvis kunne se enhver person som en fiende som måtte ryddes av veien. Kanskje tenkte stalin noe sånt rett før han døde, men han var ingen generell jødehater.

Det finnes eksempler på jøder som ble hjulpet frem av Stalin og på jøder han lot myrde.

Et eksempel på en jøde som stalin hjealp frem, er Josif Kobzon, sovjetunionens fremste entertainer, en mann som fremdeles er aktiv og som etter min mening stiller i en klasse over trøttinger som for eksempel Frank Sinatra.

Her er en youtube-video hvor han fremfører en russisk komediesang på en mesterlig måte (sangen handler om en person som drekker seg dritings):

http://www.youtube.com/user/kalinin44?blend=2&ob=1#p/u/13/-W7dLLXgPbA

Her fremfører han en feiende flott kommunistisk propagandasang sammen med Sovjetunionens husorkester, som fremdeles også er aktivt:

http://www.youtube.com/user/kalinin44?blend=2&ob=1#p/u/42/i5DD_QH4InA

Useless
Useless
Abonnent
13 år siden

Mole.
hvordan tolker du Matt 24 åndelig – at det ikke er snakk om jøder og ikke Judea slik det står?

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Useless
13 år siden

Det er snakk om kristne i matteus 24.

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
13 år siden

Altså advarsler til kristne.

Useless
Useless
Abonnent
Svar til  Mole
13 år siden

Jeg tror nok ikke du er helt familiær med Bibelen Mole – regner du deg som kristen – tror du på Jesus Kristus som din frelser?

Menigheten – de kristne – ble født etter Jesus død på korset. Menigheten kunne heller ikke være født før Kristus hadde utført sin gjerning her på jorden. Dessuten – Jesus talte kun til jødene i hele sin tid her på jorden.

Så det kunne ikke ha vært de kristne Jesus omtalte i Matt 24, men jøder. Jesus sier jo selv at han kom for jødene. Selv om de ikke tok imot Ham, fortsatte han sin gjerning og talte kun til dem. Alt dette var jo også profetert i GT.

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
13 år siden

Nei jeg er nok ikke familiær med å finne skriftsteder som skal støtte et jordisk/verdslig israel/jerusalem, men på den annen side er det få av de Useless.

Romerne 2
29 But he [is] a Jew, which is one inwardly; and circumcision [is that] of the heart, in the spirit, [and] not in the letter; whose praise [is] not of men, but of God.
http://www.kingjamesbibleonline.org/Romans-2-29/

29
Jøde er den som er jøde i det indre, og omskåret er den som er omskåret i hjertet, ved Ånden og ikke ved bokstaven. Han får ikke ros av mennesker, men av Gud.

Romerne 3
1Hvilket fortrinn har da jøden, eller hva gagn er det i omskjærelsen?

Paulus brev til Galaterne 1
13 Dere har jo hørt hvordan jeg tidligere fór fram som jøde, hvor voldsomt jeg forfulgte Guds kirke og forsøkte å utrydde den.

galaterne 3
26 For dere er alle Guds barn ved troen på Kristus Jesus. 27 Alle dere som er døpt til Kristus, har kledd dere i Kristus.

28 Her er ikke jøde eller greker, her er ikke slave eller fri, her er ikke mann og kvinne. Dere er alle én i Kristus Jesus.

29 Og hører dere Kristus til, er dere Abrahams ætt og arvinger etter løftet.

Useless
Useless
Abonnent
13 år siden

Sigr:
Vi starter fra toppen av og jobber oss nedover, skriver du.

Til dette må jeg svare følgende: Du er ikke i en posisjon der du kan beordre meg til noe som helst. Jeg skal svare utførlig en gang for alle på om “Gud hadde en greie på gang i forbindelse med opprettelsen av Israel”, siden dette burde ha almenn interesse, og er viktige historiske begivenheter som alle burde kjenne til.

Alle som diskuterer Midt-Østen bør i det minste ha kjennskap til den nyere historie, og hva som virkelig skjedde. I ettertid er paradoksene som er mest iøynefallende. Gud hadde lovet at jødene skulle få tilbake sitt hjemland etter å ha blitt spredt mellom andre folkeslag. Deres ferd gjennom historien har vært en lang, lang lidelsesvei, der de har blitt forfulgt og trakassert.
England, den gamle og stolte imperiemakten kontrollerte landområdet fra grensen til Kina i øst til Middelhavet i vest. I tillegg kom kontrollen med Egypt og Suezkanalen og dessuten halve Afrika. Selv om denne maktposisjonen etter krigen var truet av oppløsning, var de fremdeles en stormakt ingen kunne kimse av. Palestina var viktig for britene, siden det skapte sammenheng mellom områdene som stod under britisk kontroll. Formelt forvaltet de området på vegne av Folkeforbundet, men reelt betraktet de det som en britisk koloni. Britene irriterte seg grenseløst over jødenes nasjonsbygging i Palestina; Jødene tok seg til rette i deres koloni, og det skulle de ha seg frabedt. At den britiske regjering hadde påtatt seg ansvaret for å bygge et hjem for jødene i Palestina, ble av de lokale myndighetene sett på som en formalitet uten substans.. For dem var Palestina en koloni på lik linje med andre kolonier. Urolighetene i Palestina brøt for alvor ut i kjølvannet av Peel-kommisjonens rapport i 1937. De stilnet under krigen, men tok seg opp igjen straks krigen var slutt. I 1947 stod britene i landet med over 100.000 mann, soldater og sivile, foruten 14.000 kjøretøyer og en mengde våpen. På sikt lot nok situasjonen seg håndtere, men britene manglet internasjonal ryggdekning, ettersom det var åpenbart for alle at Folkeforbundets mandat ikke lot seg gjennomføre. Å spille ballen over til FN var et snedig trekk, som burde ha hatt alle muligheter for å lykkes. Den kalde krigen hadde splittet FN, og det var i utgangspunktet utenkelig at den vestlige verden med USA i spissen skulle komme fram til enighet med Sovjetunionen og deres vasallstater. FN var i virkeligheten handlingslammet, og britene burde ha alle muligheter for å få saken i retur.
Men så skjedde det som for britene nok var vanskelig å forstå intellektuelt og enda vanskeligere å svelge følelsesmessig – jøden fikk støtte av Josef Stalin – den gamle jødehater. Verre var det at britene ikke fikk noen støtte fra sin trofaste allierte USA. Ting begynte å skjære seg. Den britiske utenriksminister Ernest Bevin hadde feilberegnet situasjonen, selv om han inntil det siste nektet å tro sine egen øyne. Mot all fornuft gikk det ikke britenes vei, og de måtte gi tapt på Palestina. Man kan selvsagt i etterkant klage over britenes ufølsomhet overfor det jødiske folk og deres nød. Man kan klage på de mange løgner den britiske regjering kom med, og man kan klage på den britiske kynisme. Abba Eban bemerker i sine memoarer at de britiske hensikter ”alltid står i skarp kontrast til hva de erklærer”. Det kan så være, men internasjonal politikk dreier seg ikke om etikk men om makt – og på dette området har alltid britene vært en mester. Men denne gangen feilet de, og det er bemerkelsesverdig.
Det var Sovjetunionen som overasket alle. Sovjet var et imperium under oppbygging, mens britenes imperium var under nedbygging. Det er klart at når Palestina ble ”budt på markedet”, var det en fristende bit å legge under seg. Det var en nøkkel til hele den arabiske verden. Sovjetunionen gav jødene uforbeholden støtte, og det ble jo faktisk avgjørende for utfallet. Men hva så med ideologien? Kommunisme og sionisme var uforenelige størrelser. Det var klassekamp mot nasjonsbygging. Ifølge tidligere uttalelser fra Stalin var jødene slett ingen nasjon, og sionismen var en reaksjonær politisk bevegelse. På Yata-konferansen i februar 1945 hadde Stalin i alles påhør karakterisert jødene som ”profitører og parasitter”. Hvis vi så legger til at Stalin like før sin død i 1953 planla å samle alle jøder i egne arbeidsleirer (les tilintetgjørelsesleire), så har vi nok et greit bilde på hans personlige oppfatning av jødene. Likevel var det altså den gang i den avgjørende timen for dannelsen av staten Israel, som trykket jødene til sitt bryst! Maktpolitikken var styrende, og i god kommunistisk ånd ble jødene i Palestina definert som en frigjøringsbevegelse, og britene som imperialister. Sovjetunionen måtte komme de undertrykte til unnsetning, slik de hadde gjort så mange andre steder. Selvsagt var det også et pluss at de ledende sionister med Ben Gurion i spissen var gode sosialister og at jødene hadde organisert seg i kollektiver. Var så Andrei Gromykos innlegg i FN om jødenes lidelser ekte, eller kun opportunisme? Ikke godt å vite, men kunne selvsagt ha vært begge deler. I hvert fall ble de jødiske delegater svært rørt. Weizmann ga uttrykk for at han personlig ble meget beveget da han hørte de sovjetiske delegerte beskrive den jødiske tragedie med en slik innlevelse. ”Sovjetunionen viste en opplyst forståelse for våre dypeste historiske følelser. De forsto til fulle hva det ville si å mangle et nasjonalt hjem.”
Om Weizmann hadde noen forståelse av Sovjetunionens bakenforliggende motiver, er vel lite trolig. Men avgjørende for tilblivelsen av staten Israel var at Sovjet fikk samlet alle de sosialistiske stater bak seg og stod klippefast bak delingsvedtaket – også da det stormet som verst. I ettertid er det underlig å tenke på at det var Josef Stalin – gudsfornekter og jødehater – som stod fødselshjelper til den jødiske staten. I kristen sammenheng er det derfor fristende å tilføye at dette viser at Gud også kan bruke det onde i sin tjeneste 

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Useless
13 år siden

Det er nok hevet over enhver tvil at Gud mainfestet seg i Josef Stalin og fikk han til å oprette missdannelsen Israel Useless he he

En merklig retferdig gud som forårsaker den ubeskrivlige lidelsen folk i MØ og resten av verden har måttet gå gjennom pga denne retferdige kjærlighetsgudens handlinger

Sikker på at det ikke var Lucifer som gjennom sin zionistiske grunnlegger Rotschild som hadde lånt ut store beløp til Russland under WW2 sammen med levering av krigsmatriel som hadde inngått noen dirty avtaler med Josef Stalin ?

Sånn jeg ser det så lukter det mer politisk hestehandel på bakrommet enn en retferdig kjærlighetsgud handlinger :)

Uffda…. Guds engler er sent til jorden for å informere oss om at vi umidelbart bør løpe til fjels i huler siden Israel ble et lite ….. arbeidsuHell

Bare timer igjen til verden går under

Angel Says Do Not Be Afraid, Be Happy! Our Enslavement is Over!

http://www.youtube.com/watch?v=LGK_CUkCJ2A

Useless
Useless
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

Nå er min beskrivelse av historiske fakta ugjendrivelige. Ettersom jeg tror Guds løfter gjengitt i Bibelen, tror jeg også at Gud står bak.

Kirken åndeliggjør Guds løfter til Israel, og mener de har tatt Israels plass. I moderne terminologi kalles dette erstatningsteologi – kirken hevder seg erstattet av Israel.

En annen gruppe velger å plukke fritt fra Bibelen det som passer i deres verdensbilde, og forkaste det som kolliderer med ens egen oppfatning.

For dem som tror annerledes, er det jo fritt fram for det. Smurf står også selvsagt fritt til å lage morsomheter ut av dette. Hvis smurf mener det er urettferdig at araberene ikke skal ha eiendomrett til hele Midt-Østen, så står han jo også fritt til å mene dette. Jeg mener derimot at også jødene har rett til et lite landområde der deres historie, religion osv oppstod. Gamle jødiske navn på byer og landområder lever ikke tvil om at opprinnelsen er jødisk og ikke arabisk: Jerusalem, Nasaret, Betlehem, Judea, Samaria osv osv

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Useless
13 år siden

Gud har ved sin sønn jesus/messias oppfylt sitt formål med at isrealitter skal ha en jordisk eiendom, så at gud idag styrer og har en hånd over et jordisk israel er vel egentlig en hån mot gud. Spesielt hvis en ser hva israel bringer av frukter. Ifølge bibelen gjelder dette et åndelig “jødisk” folk, kristne som er omskjært i hjertet.

Useless
Useless
Abonnent
Svar til  Useless
13 år siden

Mole:
Du står som sagt fritt til å åndeliggjøre Guds løfter til Israel, men det blir ikke mer riktig av den grunn. Kan du da forklare hvordan du åndeliggjør Jesu tale i Matt 24 om de siste tider, der han helt tydelig snakker om sabbaten og geografiske områder i Israel?

Jeg forstår ikke hva du mener med følgende: “Gud har ved sin sønn jesus/messias oppfylt sitt formål med at isrealitter skal ha en jordisk eiendom” Kan du forklare dette?

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Useless
13 år siden

Romerne 9
30 Hva skal vi så si? Jo, hedningene som ikke jaget etter å få rettferdighet, de har vunnet rettferdighet, det vil si rettferdigheten av tro.
31 Men Israel, som jaget etter loven for å vinne rettferdighet, nådde ikke fram. 32 Hvorfor ikke? Fordi de holdt seg til gjerninger, ikke til tro.
De støtte mot snublesteinen, 33 slik det står skrevet:

Se, jeg legger på Sion en snublestein
og en klippe til fall.
Men den som tror på ham,
skal ikke bli til skamme.

Markus 8
31 Jesus begynte å lære dem: «Menneskesønnen må lide mye og bli forkastet av de eldste, overprestene og de skriftlærde.

Matteus 21
42 Da sa Jesus til dem: «Har dere aldri lest i skriftene:

Steinen som bygningsmennene vraket,

den er blitt til hjørnestein.
Dette er Herrens eget verk,
underfullt er det i våre øyne.

43 Derfor sier jeg dere:

Guds rike skal bli tatt fra dere og gitt til et folk som bærer dets frukter.

Useless
Useless
Abonnent
Svar til  Useless
13 år siden

Jesus sier til de skriftlærde: Matt 21:43 Derfor sier jeg dere:
Guds rike skal bli tatt fra dere og gitt til et folk som bærer dets frukter.

Mange mener med dette å bevise at jødene er forkastet. Helt opp til i dag misbrukes disse ord, slik Mole også gjør. Noen gjør det fordi de ikke vet bedre, mens andre gjør det mot bedre vitende. Mole får svare for seg selv hvorfor han tilhører dem som forfekter disse erstatningsteologiske synspunkter. Paulus opplevde jo også de samme påstandene. Han imøtegikk disse påstandene på det sterkeste, og forklate hvordan dette forholdt seg. Gud gav dem jødene et forherdet hjerte for at hans evangelium skulle gå ut til alle folkeslag. Gud skulle først ta seg av hedningene, og når disse så var kommet inn i fullt tall skal han igjen vende seg til jødene, og gjenoppbygge “Davids falne hytte”. Dette er utførlig beskrevet i Romerbrevet kapitel 11:

1 Jeg spør så: Har Gud forkastet sitt folk? Slett ikke! For også jeg er israelitt, av Abrahams ætt og Benjamins stamme. 2 Gud har ikke forkastet sitt folk, det folket han hadde vedkjent seg. Vet dere ikke hva Skriften sier i fortellingen om Elia, der han anklager Israel overfor Gud?

Les hele Romerbrevets kapitel 11 – der står det alt sammen

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Useless
13 år siden

Mtteus 23
37 Jerusalem, Jerusalem, du som slår profetene i hjel og steiner dem som er sendt til deg!
Hvor ofte ville jeg ikke samle dine barn som en høne samler kyllingene under vingene sine. Men dere ville ikke.

38 Så hør: Huset deres blir forlatt og legges øde!

39 For jeg sier dere: Fra nå av skal dere ikke se meg før dere sier:
‘ Velsignet være han som kommer i Herrens navn!’»

Galaterne 4
24 Dette har en dypere mening. Kvinnene står nemlig for to pakter. Den ene, Hagar, er pakten fra Sinaifjellet; hennes barn blir født til slaveri.
25 Hagar er Sinaifjellet i Arabia og svarer til det nåværende Jerusalem, som lever i slaveri med sine barn.
26 Men det Jerusalem som er i det høye, er fritt, og det er vår mor.

Hebreerne 12
18 Dere er ikke kommet til et fjell dere kan ta og føle på, ikke til flammende ild, skyer, mørke og storm,
19 ikke til gjallende horn og en røst som talte slik at de som hørte den, ba om å bli spart for å høre mer.
20 For de kunne ikke tåle den befalingen som ble gitt:….

22 Nei, dere er kommet til fjellet Sion, til den levende Guds by, det himmelske Jerusalem,….
24 til Jesus, mellommannen for en ny pakt, og til det rensende blodet som taler sterkere enn Abels blod.

Du mener vel ikke at dette er et jordisk jerusalem som befinner seg i israel?
Israel som geografisk område har utspilt sin rolle som samlingspunkt for emnnesker som vil tilhøre gud, dette israel du omtaler er himmels, ergo er jødene åndelig omskjært.

Men du er selvfølgelig fri til å tro på et jordisk israel som bærer eggen på sverdet til høyeste pris, gud ville aldri gå god for et folk som behandler andre mennesker slik de gjør, tyr du til sverd skal du falle for sverd, du skal heller ikke drepe har guds folk lært andre i tusener av år, synes du det er rart gud vendte de ryggen som det vrange folket de var/er, som bibelen selv sier om dem??

Useless
Useless
Abonnent
Svar til  Useless
13 år siden

Først det siste – nå er det ikke bare jøder som dreper arabere, men også arabere dreper jøder.

2 du siterer Bibelen 39 For jeg sier dere: Matt 23:39: Fra nå av skal dere ikke se meg før dere sier: ‘ Velsignet være han som kommer i Herrens navn!’» Dette stemmer jo helt på en prikk med hva som står i Romerbrevet :-)

3 Du må skille snørr fra bart. Noe er åndelig og det sier seg selv ut fra sammenhengen. Noe er bokstavelig, og også her må vi se det i sammenheng og bare plukke ut et Bibelvers. Når Jesus sier: “Riv ned dette tempel, og jeg skal bygge det opp igjen på tre dager.” Da snakker han om seg selv, og ikke Jerusalems tempel.

Du svarte ikke på hvordan du åndelig tolker Matt 24 – kan du svare på dette med enkle ord?

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Useless
13 år siden

Er ikke det sitatet ditt en gammel klasiker blandt troende Useless ?

En annen gruppe velger å plukke fritt fra Bibelen det som passer i deres verdensbilde, og forkaste det som kolliderer med ens egen oppfatning.

Jeg vokste opp på en liten bygd på veslandet der det var 6-7 sekter utenom den norske kirke, Sion, Salem, Beatania, Pinesmenigheten, Livets Ord, Jehovas vitne, og sikkert noen hemmlige kristne ordner også
Naboer og gamle venner hatet hverandre siden de andre var vanntroende og ikke gikk i samme bedehus

Fellesnevneren her er at samtlige sier det samme som du nemlig at de er de andre som plukker fritt fra Bibelen det som passer i deres verdensbilde, og forkaste det som kolliderer med ens egen oppfatning

Vi vet jo også at Biblen er blitt rasert helt fra start og ikke minst fra Konstantin den store og Vatikanet så hvordan kan vi vite hva som er sannheten og ikke ?
Hvordan kan vi vite at det var fakta som ble skrevet helt fra start ?

Klart jødene har rett til et land men jeg mener som så mange andre at det burde vært plass til dem alle, er ikke så veldig inkluderende og jage bort 1 million palestinere
Gris-Ra-Hell vokser som en kreftsvulst der parasittene spiser seg innover naboene sine land, de relgiøste fantatiske nybyggerene skyr ingen midler i sin kamp for et stor Israel og gjenoppbygging av Salamons Tempel
Dommedagsprofetien skal oppfylles koste hva det koste må, vist det ikke oppfylles så vil de jo innse at dem har levd hele sine liv på en løgn

For å snu litt på det ville du ment det var greit om Svenskene okuperte Norge, plaserte oss i konsentrasjonleirer i små reservater mens vi sakte ble sultet i hel ?

Vi får starte en kronerulling å kjøpe Island nå som landet er på billisalg og gi det til Jødene så vi får litt fred i verden, kanskje Gud spytter inn noen kroner også :)

Islendingene kan retunere hjem til Norge, så sender vi hjem de svenske innvandrerene så kan Islendingene overta deres jobber og boliger :)

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Useless
13 år siden

Er det noen spesiell måte du vil jeg skal tolke matteus 24 på Useless?

bin Laden
bin Laden
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

Genialt forslag, Smurfen!
Kjøp ut Island og flytt israhellere dit!
Med NJ (New Jerusalem) som judanes permanente hovedstad!
Genialt!

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  bin Laden
13 år siden

Mye brek fra sauen Bin Laden for tiden. Er det jøden du vil at vi skal jage igjen?
De som er freidig nok til å kalle seg gud og adoptere jesus er romere og faraoer.
Ingen Hitler, inget Israel. Skal vi avslutte den store round up av jøder med et helvetes armageddon og bli kvitt dem for godt, for så og vende oss til pappa Ratzinger og illuminativennene hans? Foreslår at vi sender romerbrevet til månen. Judas fake Rotschild har penger nok.

Useless
Useless
Abonnent
13 år siden

bin laden
skriver:
Enda to rituelle jude-talmudistenes barnedrap i Ukraina.
eller to knivslag. “Gud forby at vi tok feil, men nye bevis tyder på at jenta ble drept i Talmudisk eller kabbalistisk seremoni”.
BEVIS TYDER PÅ……….

At man i år 2011 kan skrive slikt sprøyt – og videre at andre mennesker her på forumet bifaller dette sier ganske mye om agendaen. Dette er jødehets av værste sort, og burde ha vært sortert bort av red for lengst.

Bevis tyder på…………

Zetera
Zetera
Abonnent
13 år siden

Hva slags svar er dette? Er det ikke du som er den angripende parten her da UTEN at jeg har nevnt om jeg tilhører noe som helst!

Det som er med deg, er at du kommenterer, stiller spørsmål og gir svarene selv i en og samme kommentar.

Useless
Useless
Abonnent
Svar til  Zetera
13 år siden

Hva behager :-)
Hvis du følger tråden tilbake må du vel kunne se at jeg får en masse spørsmål, som jeg svarer på etter beste evne. De få spørsmål jeg stiller tilbake gidder man ikke svare på engang.
Du evner heller ikke å svare på hvilken trosretning du tilhører, og så spør du endatil hva det skal være godt for? Hvis man skal debattere er det da rett og redelig å oppgi hvilken leir man selv sitter i. Hvis du ikke er kristen, må du da tørre å skrive dette – Å sitere og debattere ting som man selv ikke tror på blir da bare tull.

Og hvorfor i all verden skulle jeg ikke både kommentere, stille spørsmål og gi svar i samme kommentar?

Useless
Useless
Abonnent
Svar til  Sigr Huginsson
13 år siden

En gang til?
Er det fasiten du er ute etter, eller min mening, eller er det grunnlag for for å mene noe selv?

Hvilken tro har du da? ?Hvorfor er du så opptatt av meg? Hva er det med meg, som gjør deg så sint? Hva er det som driver deg til å skrive her på NS? Hvem liker du best av Jesus og Muhammed?

Useless
Useless
Abonnent
Svar til  Sigr Huginsson
13 år siden

Hvorfor all verden gidder du ikke lese mine svar og akseptere disse? Selv svarer du omtrent ikke på noe som helst. Jeg står da ikke ansvarlig ovenfor deg i noe som helst henseende. Din agenda her må da være åpenlys for alle og enhver som har noe levende og virksomt mellom ørene.