Stopp israeliseringa av Norge

19204 visninger
19 minutter lesetid
446

Artikkelens tittel er bl.a. et tilsvar rettet mot organisasjonen «Stopp Islamiseringen av Norge», da det kan synes at enkelte søker å skape islamofobi hos det norske folk for å snik-israelisere Norge. Denne artikkelen omhandler hovedsakelig de internasjonale «Defence League» nettverkene.

English Defence League (EDL)

Korsfarere er en del av English Defence League's nasjonalromantikk

EDL stammer fra en gruppe som kalles «United Peoples of Luton», som ble dannet i 2009 som protest mot at muslimer demonstrerte mot Royal Anglian Regiment da de kom tilbake fra Afghanistan-krigen.

EDL utviklet seg videre fra uoffisielle klaner i fotballmiljøet. En fellesnevner for medlemsmassen er også at svært mange er sionist-kristne, en israelisert form for kristendom som oppstod i kjølvannet av sionismen på 1800-tallet.

Sieg Isra-heil! Sverigedemokratane er Israelisert nynazisme

Under den andre verdenskrig var det arierne som var herrefolket i Europa, og jødene skulle ut. Nå er det sionist-jødene som er herrefolket i Europa, og muslimene som skal ut. Historien gjentar seg. En av organisasjonens viktigste taktikkere er Alan Lake. Han hjulpet det Svenske høyreekstreme partiet; Sverigedemokratene med sin nye look og agenda. SD har forøvrig mottatt en Israelpris for det mest Israelvennlige partiet, og mange såkalte kristne tilhengere, sier Sverigedemokratene gjør det kristendemokratarna burde ha gjort. Den samme tendelsen ser vi også i Norge, da FRP synes å ha tiltrukket seg den kristne høyrefløyen i Norge som tidligere tilhørte Krf.


Organisasjonen EDL’s vendepunkt var i 2009 da de demonstrasjon i Birmingham mot at en 11 år gammel hvit engelsk gutt fra Birmingham konvertere til islam. Gruppen hevder selv målet er å demonstrere fredelig i engelske byer og tettsteder, men sammenstøt med motstandsbevegelsen; Unite Against Fascism (UAF), lokal motstand og andre motstandere har ført til gatevold, anti-sosial atferd og arrestasjoner. Jews against sionism er bla. en del av UAF.

I en ulovlig demonstrasjon i Luton september 2009, ble journalister som dekket EDL demonstrasjonen truet på livet. Journalisten Jason N. Parkinson fra The Guardian skrev om å motta en drapstrusler på e-post fra noen han beskrevet som en EDL arrangør, samt drapstrusler sendt til hans kollega Marc Vallée. The National Union har også gitt til uttrykk for at deres journalister som dekket EDL demonstrasjoner også har opplevd å bli truet. Lignende tilfeller av drapstrussler fra kristen-sionistiske miljøer har også forekommet i Norge da både Drillo Olsen og Otto Jespersen ble truet og drapstruet da de gikk offentlig ut og ga sin støtte til Palestina og markerte sin motstand mot Irak krigen med brenning av det Amerikanske flagg, samt kulturell boikott.

http://www.youtube.com/watch?v=s7ejfxtLI0g

Den 11. september 2010, ble politiet i Oldham angrepet av EDL. Rundt midt på dagen var det ca 120 tilhengere hadde gått ned på byen. En egen mobb på rundt 50 medlemmer gikk til angrep på en politibil med flasker. Det var 8 arrestasjoner for offentlig lovbrudd. Den 9. oktober 2010 ble en politimann og flere sivile skadet da English Defence League og Unite Against Fascism i Leicester kræsjet sammen. En bil tilhørende Sky News ble angrepet av medlemmer av EDL som tidligere hadde kastet fyrverkeri, røykbomber og murstein på politiet, samt knust vinduer i byens museum. Det var også sammenstøt mellom EDL støttespillere og lokale svart og asiatisk ungdom som hadde brutt ut av EDL, og protesterte sammen med lokalbefolkningen i Humberstone mot EDL. Tretten personer ble arrestert, én på mistanke for vold mot en politimann.

Rabbi og tee party aktivisten Nachum Shi(zo)fren i møte med EDL i forkant av en pro-sionistisk demonstrasjon som en del av en parring mellom EDL og den Amerikanske tee party bevegelsen
Rabbi Nachum Shi(zo)fren leder an et av EDL`s korstog mot muslimer.

Jewish Defence League (JDL)

Fist and star logo med davidstjerne som symboliserer en rødbrun sio-jødisk verdensrevolusjon

EDL har også en jødisk divisjon som har røtter tilbake til 1968. Altså 41 år før EDL. Så disse internasjonale og sammensluttede «defence leaguene» er altså ikke noe nytt(!), Det er derfor mere riktig å si at EDL er en divisjon av Jewish Defence League siden det var de som startet bevegelsen. I 2011 organiserte den kanadiske Jewish Defence League en støttekampanje for English Defence League live via Skype, etter EDL leder Tommy Robinson talt. Den kanadiske JDL har også organisert støttekampanjer for den høyreekstreme israelske politikeren Moshe Feiglin og nederlandske høyreekstreme sionistiske politikeren GeertWilders av anti-islamske partiet for Freedom. De har også annonsert sin støtte for det anti-islamistiske partiet Freedom Party i Østerrike.

Jewish Defense League (JDL) er en jødisk politisk og paramilitær bevegelse. FBI anser den som en ekstrem terrororganisasjon og er rangert som second most wanted. Den ble grunnlagt i 1968, et år etter seksdagerskrigen, av rabbi Meir Kahane og beskriver seg selv som en sionistisk organisasjon som skal bekjempe jødehat i USA og andre steder i den jødiske diasporaen. Med jødehat menes det selvfølgelig kritikk mot sionismen inkludert når selv jøder står for kritikken. Antall medlemmer var anslått til noen få tusen i år 2000, men har økt siden. JDL`s selverklært hensikten var å beskytte jøder fra lokale manifestasjoner av antisemittisme, men i virkeligheten er det nå som før en terrorgruppe som angreper alt og alle som retter kritikk mot staten Israel og hatsideoligien sionisme.

«Never again»


Slagordet «never again» er som oftest forbundet med holocaust, men ikke så anerkjent er at det også benyttes i kontekst av Masada myten hvor den første jødiske religiøse og politiske terrorgruppen (seloter) som strekker seg tilbake til første del av første århundre, så dagens lys. Jødeopprøret endte med Jerusalems fall og Madasa ble beleiret. Natten før jødene skjønte at romerne ville klare beleiringen hadde jødene hatt et møte om hva de skulle gjøre. Jødene visste at de nå kunne velge å gjøre en av to ting: Hvis de ble tatt til fange ville de bli slaver av romerne. Alternativet var at romerne kom inn og fant dem alle døde.

Siden selvmord er helligbrøde i jødisk tro ble de enige om at et kollektivt selvmord ville være bedre enn romersk fangenskap. Det ble besluttet at alle menn skulle drepe sin egen familie. Så skulle ti utvalgte menn drepe alle de andre mennene. Deretter skulle en av de ti drepe de siste ni mens den aller siste mannen skulle begå selvmord. Det førte til at 960 menn, kvinner og barn døde – ikke av romerne, men av selot-jødene selv. Selotenes kollektive selvmord er i dag en del av den israelske nasjonalromantikken. Blant annet sverger fallskjermjegere i Israels krigsmakt IDF (Israel Defence Force) sin trohetsed på Madasaklippen, og sverger at det aldri skal skje igjen ved å bruke JDL slagord; Never again! Problemet med denne nasjonalromantiske selvmordslegenden er at det var grisebein blant skjelettene som  mest sannsynlig tilhørte romerske soldater. Til tross for dette fikk beinrestene en høytidlig offentlig jødisk begravelse, og beinrestene etter romere og griser har blitt en slags sionistisk relik.

Jewish Defence League er fryktet av FBI

«Jewish Defence League er den nest mest aktive terroristgruppen» - FBI

I 2004 i et vitnesbyrd i Kongressen, beskrev John S. Pistole JDL som «en kjent voldelig ekstremist jødisk organisasjon». Stattistikk fra FBI viser at mellom 1980-1985 var det 18 terrorangrep i USA begått av jøder. 15 av disse var medlemmer av JDL. Mary Doran, en FBI-agent beskrev JDL i en kongressen 2004 som «en illegal terroristgruppe». I en studie om innenlandsk terrorisme fra 1986, konkluderte Department of Energy: «For mere enn ti år, har Jewish Defence League (JDL) vært de mest aktiveterrorgrupper i USA.

Siden 1968 har JDL drept syv personer og såret minst 22. 39 prosent av målene var forbundet med Sovjetunionen;. Ni prosent var palestinsk, 8 prosent var libanesiske, 6 prosent, egyptiske, 4 prosent, Iransk og irakiske; 1 prosent, polsk og tysk, og 23 prosent var ikke forbundet med noen stater. 62 prosent av alle terroraksjonene var rettet mot eiendom, 30 prosent mot bedrifter, 4 prosent mot akademikere og akademiske institusjoner, Og 2 prosent mot religiøse mål «(Department of Energy, terrorisme i USA og potensiell trussel mot atomanlegg, R-3351-DOE, januar 1986, s. 11-16)

Terroraksjoner mot Sovjetiske mål

Terrorgruppen har bombet arabiske og sovjetiske eiendommer i USA, samt henrettet folk som kan være en trussel mot sionismen. Årsaken til terroraksjonene mot sovjetiske mål var at de hadde fengslet en del jødiske terrorister, og at de ikke hadde tillatelse til å forlate sovjet, og dermed var sovjet til hinder for innvandringen av Palestina/Israel.

I 1970, 29. Desember eksploderte en bombe utenfor Manhattankontorene til det Sovjetiske flyselskapet Aeroflot. En anonym person ringte inn til Associated Press og tok på seg ansvaret og brukte slagordet til JDL; Never again!. Et annet bombeangrep 8. Januar 1971 utenfor det sovjetiske kultursenteret i WDC etterfulgte en lignende telefon med samme slagord; Never again!. JDL har imidlertid benektet at de var involvert i bombingene, men nekter å fordømme det.

I 1972 ble to JDL medlemmer arrestert og siktet for besittelse bombe og innbrudd i forbindelse med å ha planlagt å sprenge Long Island boligen til den sovjetiske FN-delegasjonen. De to JDL medlemmer fikk en symbolsk straff på tre års fengsel. Samme år ble en røykbombe plantet i Manhattan kontoret til Music impresario Sol Hurok, som organiserte turneer for sovjetiske utøvere i USA. En av sekretærene døde av røykforgiftning. Hurok og tolv andre ble skadd. Jerome Zeller fra JDL ble tiltalt forbombingen. JDL`s terrorhandlinger ble fordømt av Moskva som følte at gruppens handlinger var noe som gjør det mindre sannsynlig at Sovjetunionen ville slappe av restriksjoner på jødisk emigrasjon til Israel.

I 1975 ble JDL leder Meir Kahane siktet for å ha planlagt å kidnappe en sovjetisk diplomat, bombe den irakiske ambassaden i Washington, og frakte våpen til utlandet fra Israel. En høring ble holdt for å tilbakekalle prøvetiden til Kahane som han hadde pådratt seg for å ha laget brannbomber i 1971. Han ble funnet skyldig i brudd på prøvetid og fikk en symbolsk straff på ett års fengsel. Den 6. april 1976, fordømte Moskva JDL aktiviteter som terrorhandlinger, og sier at deres handlinger utgjør en fare for sovjetiske jøder, siden terrorhandlingene kan føre til jødehat.

På 80-tallet ble det tidligere medlemmet av JDL Victor Vancier (som senere grunnla Jewish Task Force), og to andre tidligere JDL medlemmer, arrestert i forbindelse med seks hendelser. En i 1984 for å kaste brannbomber mot en bil som hørte til en sovjetisk diplomatisk. I 1985 og 1986 for å ha kastet brann og rørbomber på rivaliserende JDL medlems biler. I 1986 for å ha kastet brannbomber i en hall der «sovjet state Symphony Orchestra» opptrådte. I 1986 for å ha brukt tåregassgranater mot sovjetiske danseutøvere. I et intervju i 1984 med Washington Post korrespondent CarlaHall, innrømmet Meir Kahane at JDL har bombet tre russiske mål i USA.

Terroraksjoner mot Arabiske mål

"The classes and the races too weak to master the new conditions of life must give way… They must perish in the revolutionary holocaust" - Karl Marx ( Marx People’s Paper, April 16, 1856)

På Lillehammer den 21. Juli 1973, utførte agenter riktig nok ikke JDL men Mossad), drapet som regnes som den mest alvorlige terrorhandlingen i norsk historie. Mossad trodde at Bouchiki egentlig var Ali Hassan Salameh, en av lederne av Sort September, som hadde vært involvert i Münchenmassakren året før. Bouchiki ble skutt og drept mens han var på vei hjem fra kino sammen med sin gravide norske kone. Norsk etterrettning har lenge samarbeidet med USA og England, og det er derfor naturlig å tenke seg til at sionistiske jødiske terrorgrupper er under oppsyn av PST.

Hva sier PST i sin trusselvurdering 2010 om terrorisme og Israel?

“Trusselen fra de norske venstreekstreme miljøene knyttes spesielt til demonstrasjoner og markeringer mot diplomatiske representasjoner i Norge. Amerikanske og israelske interesser har tradisjonelt sett vært mest utsatt for venstreekstrem aktivitet. Andre diplomatiske representasjoner kan også være utsatte mål, særlig ved kontroversielle enkeltsaker som får stor oppmerksomhet i media. Det synes imidlertid å være en økende motstand mot bruk av vold hos enkelte i disse miljøene. PST forventer at tendensen til mindre voldsutøvelse i demonstrasjoner og markeringer vil fortsette i 2010.”

Det er flere måter å tolke dette på. Den ene måten er av PST utelukkende jobber for amerikanske og israelske interesser. Det andre er at PST frykter at motstand mot israelske interesser (sionisme) kan føre til terroraksjoner fra sionistiske terrorgrupper på Norsk jord.

http://www.youtube.com/watch?v=kqklFkUAUTc&feature=related

Alex Odeh var en arabisk-amerikaner som ble drept 11. oktober 1985 i et bombeangrep på hans kontor i Santa Ana, California. Odeh var regional sjef for American-Arab Anti-diskriminering komiteen. Kort tid før drapet hadde Odeh dukket opp på TV-showet Nightline, hvor han engasjert i en spent dialog med en representant fra Jewish Defence League. Irv Rubin, formann i JDL, hadde flere kontroversielle uttalelser angående drapet, som bla: «Jeg har ingen tårer for Mr. Odeh,» «Han fikk akkurat det han fortjente.», «Mine tårer er brukt opp på Leon Klinghoffer». Både The Anti-Defamation League og American Jewish Committee fordømt drapet. Fire uker etter Odeh død, uttalte FBI talsperson Lane Bonner at bombingen som drepte Alex Odeh var tilknyttet to medlemmer av JDL. I 1986 ble bombingen klassifisert som en terrorhandling.

I 1987 skrev Floyd Clarke til assisterende direktør for FBI i et internt notat at terrormistenkte hadde flyktet til Israel, og bodde på Vestbredden byen Kiryat Arba. I 1988 arresterte FBI Rochelle Manning og hennes mann Robert Manning som mistenkt for å ha plantet en brevbomben som drepte Odeh. Begge var medlemmer av JDL. Robert Manning ble utlevert fra Israel til USA i 1993. Han ble senere funnet skyldig i medvirkning til drapet på Patricia Wilkerson i et annet bombeangrep. William Ross, en annen JDL medlem ble også funnet skyldig for sin deltakelse i bombingen som drepte Wilkerson.

I 1994 ved «Cave of the patriarcs» der dusinvis av palestinere ber bønn ble 29 Palestinere myrdet av en av JDL`s grunnleggere Baruch Goldstein. JDL skriver følgende på deres nettsider: «Vi er ikke skamfull for å si at Goldstein var en av grunnleggerne av Jewish Defense League», og beskriver massakren som «et forebyggende tiltak mot enda et arabisk angrep på jøder». JDL sier videre; «Vi forstår hans motivasjon, sin sorg og sine handlinger. Vi anser ikke hans angrep til å kvalifisere under etiketten terrorisme fordi Dr. Goldstein var en soldat i en krigssone som ble møtt av en overhengende terrortrussel». Mange jødiske grupper har lenge vært fiendtlig innstilt til JDL. Ifølge Anti-Defamation League, består Jewish Defence League kun av «kjeltringer og hooligans». Samme modell som deres etterlatenskap i England; EDL.

"Gas the Arabs" malt av Jewish Defence League på porten til den Palestinske byen Hebron

Jewish Defense League opererer også i Israel og den okkuperte Vestbredden. I sær har JDL stor støtte i Kiryat Arba og andre jødiske bosetterkolonier i Hebron hvor aktivister fra gruppen har gjennomført flere terrorangrep på palestinere og palestinsk eiendom. JDL har blant annet utspring i ultraortodokse jødiske miljøer i New York. I 2000 var de innvilvert i en terroraksjon ved Southern Poverty Law Center, og har ifølge FBI plottet flere terrorangrep i USA.

Den 12. desember 2001 ble JDL leder Irv Rubin og JDL medlemmet Earl Krugel siktet planlegger et terrorangrep mot kontoret til den arabisk-amerikansk kongressmann Darrell Issa i kjølvannet av 11. september-angrepene, hvor det også ble oppservert jøder som danset og feiret (slik?) da tårnene falt. Et spørsmål det er rimelig å reise er i hvilken grad 9/11 var en inside-job. USA har trolig aldri før i historien kjørt falsk flagg terror mot sitt eget folk, og vi ser samtidig at JDL`s terror på Amerikansk jord tilsynelatende har avtatt etter USA og NATO startet sitt korstog mot Islam i Afganistan og Irak. Bush har uttalt flere ganger; «Vi forhandler ikke med terrorister». Ting kan tyde på at det er det de nettopp har gjort.

Rubin og Krugel planlagt også et angrep på Kong Fahd moskeen i Culver City, California. Rubin hevdet at han var uskyldig. Den 4. november 2002, ved «Federal Metropolitan Detention Center» i Los Angeles, kuttet Rubin strupen med en barberhøvel og hoppet ut av et vindu i tredje etasje. Rubins medtiltalte erklærte seg skyldig i tiltalen og innrømmet at Rubin var innblandet i plottet. Den 4. februar 2003 erklærte Earl Krugel seg skyldig i konspirasjon og ble dømt til 20 års fengsel. Hovedbevisene mot Krugel og Rubin var i en rekke samtaler på tape av informant. Aktivisten fra Jewish Pride Danny Gillis ble hyret inn av JDL for å plante bomber, men ombestemte seg og valgte å gå til FBI i stedet. I følge et opptak tiltenkte Krugel angrepene «som en vekker» for arabere. Krugel ble senere drept i fengselet av en annen fange den 4. november 2005. I 2001 samme år som 9/11 ble to fremtredende JDL-medlemmer i USA, Irv Rubin og Earl Krugel, arrestert for å planlegge angrep mot Muslim Public Affairs Council og Kong Fhad Moskéen i Los Angeles, samt kontorene til kongressmann Darrell Issa.

 

Terror mot nazister og revisjonister av holocaust

Thomas Marcellus, ved The Institute for Historical Review, sorterer ødelagte dokumenter i ruinene etter en brannbombe ved southern California research and publication center

I forbindelse med en planlagt nazimarsj i regi av American Nazi Party den 16. mars 1978 sier Irv Rubin følgende: «Vi tilbyr $ 500, som jeg har i min hånd, til et medlem av fellesskapet… som dreper, lemlester eller skader et medlem av det amerikanske nazipartiet alvorlig». Rubin ble tiltalt for oppfordring til drap, men ble frikjent i 1981. JDL medlemmer hadde ofte blitt mistenkt for å være involvert i angrep mot nynazister og holocaust revisjonister og andre som er til hinder for sionismens fremvekst.

http://www.youtube.com/watch?v=elk54T8sdM4&feature=related


I 1995, i Toronto ble boligen til forfatteren av boken «Did six million really die?» Ernst Zündel målet for en brannstiftelse. Gruppe som kaller seg «Jewish Armed Resistance Movement» tok på seg ansvaret. I følge Toronto Sun hadde gruppen bånd til Jewish Defence League og til Kahane Chai. Lederen av Torontofløyen av Jewish Defence League Meir Halevi nektet deltakelse i angrepet, men bare fem dager senere førsøkte Halevi å bryte seg inn i på eiendommen til Zündel hvor han ble pågrepet av politiet. Senere samme måned mottok Zündel en pakkebombe som ble detonert av Toronto Police Service.

For mere info om JDL`s terroraksjoner, klikk HER.

Den sionistiske ligaen slår røtter i Norge

«NDL (Norwegian Defence League) består i dag av hovedsakelig kristne mennesker som ønsker å kjempe mot avkristning og islamisering av det norske samfunnet». - Remi Huseby, NDL

Det må pressiseres at NDL ikke drives at et vanlig kristent miljø og ikke må heller ikke forveksles med kristne eller kristendom. På nettsiden til NDL pressiseres det hva de legger i begrepet kristendom;

«Så har vi sionismen som del av den kristne religiøse høyrefløy. Denne sionismen er støtten til det jødiske folk og staten Israel. Denne sionismen støtter vi på det sterkeste da vi mener det jødiske folk og staten Israel trenger støtte fra vesten for å kunne overleve kampen mot de mange islamistiske regimene rundt seg. Uten denne støtten til Israel ville Israel falle og Europa stå for tur.»

Dette er ikke kristendom, men Israelisme, også kalt kristen-sionisme. Terrorligaens Norske avdeling som allerede nå har klart å komme i PST sitt søkelys består av kristen-sionister som under påskudd av å bekjempe den påståtte Islamiseringen jobber for å Israelisere det Norske samfunnet. Organisasjonen som har koblinger til internasjonal terrorisme, planlegger nå å arrangere sin første demonstrasjon utenfor domkirken i Oslo 26. februar kl. 17.00, og flere hooligans fra England skal vist ha meldt sin ankomst. Årsaken til at demonstrasjonen er rettet mot Oslo domkirke, kan være at det for tiden sitter Etioperene i kirkeasyl, eller at de er gretne for at Den Norske kirke ikke gir ubetinget støtte til israel, og ikke vektlegger davids blodslinje i sitt virke. Tiden vil vise hva de vil.

Kritikk mot sionisme og trakassering på bakgrunn av etnisitet og religiøs tilhørighet er useriøst i følge NDL
«Vi ser på utviklingen i det Norske samfunnet med frykt ettersom det dessverre i dag kan se ut som Islamistene (selv om de er veldig få) får stadig større innflytelse på norske politikere og ellers i den Norske samfunnet» - Remi Huseby, NDL (Norwegian Defence League)

Her er det viktig at våre politikere og folkevalgte med klar tale forklarer det norske folk hva slags samfunn de forsøker å bygge her i landet og om de faktisk ønsker å tilsidesette den norske kulturarv til fordel for Israelisme.

«NDL er ikke en rasistisk organisasjon og tar sterk avstand fra all form for rasisme, og vi ønsker derfor velkommen folk fra alle raser, religioner og samfunnslag.»

Straffelovens § 135a, som ofte omtales som rasismeparagrafen, lyder:
«Den som forsettlig eller grovt uaktsomt offentlig setter frem en diskriminerende eller hatefull ytring, straffes med bøter eller fengsel inntil 3 år. Likt med en offentlig fremsatt ytring, jf. § 7 nr. 2, regnes en ytring når den er satt frem slik at den er egnet til å nå et større antall personer. Som ytring regnes også bruk av symboler. Medvirkning straffes på samme måte.
Med diskriminerende eller hatefull ytring menes det å true eller forhåne noen, eller fremme hat, forfølgelse eller ringeakt overfor noen på grunn av deres
a)    hudfarge eller nasjonale eller etniske opprinnelse,
b)    religion eller livssyn, eller
c)    homofile legning, leveform eller orientering.»

Det er i grunn et sjakktrekk å rette fokuset på religionen islam, og ikke Arabere/muslimer for å kvitte seg med rasist-stemplet, med de rammes fremdeles av straffelovens § 135a (rasismeparagrafen).

Se TV2 reportasje HER.

«Dette dreier seg om de vi vil si befinner seg på ytterste høyre fløy. I hvilken grad de har nazikoblinger i Norge er jeg ikke sikker på, men de er veldig innvandrerfiendtlige og er ikke folk som vil innvandrere vel. Det er heller ikke folk som vil det flerkulturelle samfunnet vel. Om de er villige til å ty til vold i Norge vet vi lite om. Mye tyder på at engelskmenn er involvert i organiseringen i Norge». Sier nestleder i Antirasistisk senter, Mari Linløkken, til ABC Nyheter.

Min vurdering av dette er at den muligheten er særdeles liten, siden det trolig ikke eksisterer noe organisert nynazistisk miljø i Norge som er villige til å samarbeide med sionister. Men faren for at de klarer å rekruttere tidligere medlemer er til stede. Primært ligger rekrutteringsmassen til NDL i yttergående sionist-kristne miljøer og nærliggende organisasjoner slik som; MIFF, HJH, SMA, FRP, Levende ord, SIAN, Pinsemenigheter, ICEJ, samt diverse frikirker på vestlandet, eller andre som har falt utenfor psykiatrisk helsetilbud. Siden rekrutteringsmassen ligger primært hos kristne, er det ikke umulig sionistgruppen trolig vil bli større enn det nynasistiske grupper i Norge noen gang har vært. Vi kan bla. høste erfaring i fra KKK som også var en tilsvarende «kristen» bevegelse med et fiendebilde som ligner noe på «defence league» nettverkene, men dog et annet makthierarki.

http://www.youtube.com/watch?v=QKc2lAYrPSo

NDL er uønsket av domkirkeforvalter Arild Yre

Domkirkeforvalter Arild Yre har blitt oppmerksom på deres planlagte aksjon og skriver på en pen måte på deres blogg at aksjonen er ulovlig.

Hei. Jeg leser på deres nettside at NDL tillyser demonstrasjon fra “Domkirkeplassen” 26 februar kl.17.00. Jeg kan ikke se at vi har mottatt noen søknad om å benytte “Domkirkeplassen” til dette formålet. Jeg ønsker derfor mer informasjon om hva dere definerer som “Domkirkeplassen” og om dere har vært i kontakt med noen i kirken om dette. Når vi får slike henvendelser om å få benytte vårt område har vi et tett samarbeid med Oslo Kommune som også eier noe areal rundt Oslo Domkirke. – Arild Yri, domkirkeforvalter

 

Angrep på Norsk næringsliv til fordel for Israel

Ekstremistgruppen som truer med et nytt korstog har også rettet sin klamme hånd mot Innerøykylling AS. Det som setter sinnene i kok hos NDL er at Innerøykylling AS har inngått en avtale med det Norske selskapet Al Samal AS som eies av muslimer . Hva NDL videre påstår er at at Al Salam har koblinger til det muslimske brorskapet om sertifisering av halal, og at Innerøykylling betaler Islamisk råd en viss andel for rensing av maten. Dette er en forvridning av fakta.

Innerøykylling AS har 3 muslimske sertifiserte ansatte som utfører slaktingen og halal-slakten er sertifisert av Islamisk råd.  Ikke det muslimske brorskapet eller Al Samal AS. Sertifisering koster penger og det er ikke umulig at halalslakt betaler for sertifiseringen i likhet med jødisk kosherslakt. Dette er like vanlig som CE, FCC, miljømerket svanen, nyt norge, og andre sertifiseringer og produktmerkinger.

Les mere om avtalen her

På bakgrunn av dette ønsker NDL en total boikott mot Innerøykylling AS.

Hva som er vesentlig her, er å se nærmene på hva man ønsker å oppnå med en boikott og årsaken. Årsaken til boikott er at de mener halalsertifisering er koblet til det muslimske brorskapet og at Islamisk råd tjener på halal-produksjon Målet med en boikott må utvilsomt være å presse Innerøykylling AS økonomisk til å slutte med halalslakt. Og slutter de begynner noen andre. Da må man vell regne med at en ny boikott blir rettet mot de nye?. Og slik fortsettes det inntil ingen i Norge utfører halalslakt?. Og importeres det må vell aksjonene rettes mot importør?

Dette minner om et kvalmt forsøk på å strupe inn mattilgangen hos Norske muslimer og sulte de ut av Norge. Og jeg har også problemer med å se patriotismen i å gå til angrep på Norsk næringsliv i et lite lokalsamfunn med få arbeidsplasser. Som den lokalpatriot jeg er, vil jeg derimot oppfordre folk til å handle med Innerøykylling AS. Ikke bare for å støtte lokale og små bedrifter i Norge, men fordi de er en av få kyllingprodusenter i Norge som faktisk verdsetter dyrevelferd, og deres kylling smaker faktisk kylling.

Obligatorisk lesestoff: Les Dagbladets artikkel «Israelvenner bryr seg ikke om jødene» og Endetidsbloggen, hvor det avsløres at kristensionisme (dispensionalisme) er en verdensomspennende sekt med sterk økonomisk og politisk makt, som aktivt jobber for å selvoppfylle bibelprofetier, bla. dommedag som i følge dem er en forutsettning for Jesu gjenkomst, og at de (de rett-troende) skal få sin frelse. Til slutt vil oppfordre så mange som mulig å møte opp på demonstrasjonen til NDL den 26. feb. kl 17:00 og bevitne freakshowet. Så får det bli opp til hver enkelt om man iverksetter mottiltak, eller om man velger å ta med campingstol og popcorn.

Kilder:

Han har en IT-bakgrunn og har studert historie, religion, filosofi, kultur, og sivilisasjoner fra antikken i snart 10 år. Han er en hverdagsfilosof, amatørhistoriker, og samfunnsanalytiker med glimt i øye.

446 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
View all comments
Woina Guerilla
12 år siden

Dette var jo en glimrende artikkel. Med full støtte fra internasjonale zionistiske miljøer kan vi regne med å høre mere om dette. Bra Sigr!

Useless
Useless
12 år siden
Svar til  Woina Guerilla

En artikkel proppfull med ondskap, jødehat og følgelig mat for likesinnede. Det finnes ikke rasjonelle grunner for opplyste folk for å skrive slike hatiske ting mot en hel folkegruppe, med mindre det er hat som styrer det lille man har under topplokket. Det er greit med pressefrihet og retten til å mene hva man vil, men det er desverre et sørgelig faktum at det finnes altfor mye slikt mørkebrunt grums her på Nyhetsspeilet. Man kan hetse jødedom og kristendom ganske stygt, mens muslimsk fundamentalisme går fri. Man bjeffer høyt med det man har så lenge man er trygg på sine omgivelser, men mangelen på logikk avslører også feighet og frykt for det man ikke kan kontrollere.

Thunder
Thunder
12 år siden
Svar til  Useless

KUPPET AV NAZISTER: Remi Huseby (22) var i februar talsmann for Norwegian Defence League. Nå har han trukket seg fra organisasjonen fordi den «er kuppet av nazister», ifølge ham selv.
http://www.dagbladet.no/2011/03/01/nyheter/rasisme/pst/innenriks/terror/15627140/

Thunder
Thunder
12 år siden
Svar til  Thunder

Hmm.. Det er ikke lett å forstå forskjellen mellom sionister og nazister. Jeg tror kanskje de kan være nazist en dag og sionist en annen :-)
Jøder er ikke spesielt populære på noen av dagene.
http://www.youtube.com/watch?v=yoRjvH2heGc
http://www.youtube.com/watch?v=yoRjvH2heGc
kristne, jøder og muslimer og andre må bare stå sammen mot løgnene fra ekstremistgruppene.

Thunder
Thunder
12 år siden
Svar til  Thunder

Selvfølgelig enig med deg Sigr, norske forvirrede gatenazister er vel neppe sionister :-) Men som Doreen i videoen som jeg lenket sier, så er myndighetene i Israel nazister som går under å være ashkenazi-jøder som ikke har noe tilhørighet i Israel og ikke er jøder.

I en annen video forteller hun om at jødene i Israel er veldig inspirert av revolusjonen i Egypt og at det samme er på gang i Israel. Det jødiske folket i Israel begynner å våkne. Genetiske tester utført av det hebraiske universitet viser at 80 % av palestinerne har samme blodlinje som jødene og folk forstår hvordan de rike i eliten sender jøder til krig mot sine egne muslimske brødre og søstre. Hun snakker også om barnevernet som tar 5% av jødiske barn i fra foreldrene sine. Målet er visst 9%…Snakker også om chemtrails og hvordan været er blitt forandret til at det aldri regner. Vannresursene utenfor de rikes tilholdsted er blitt kjøpt opp av private selskaper og prisene er tredoblet. De rike betaler gammel pris. Til slutt forteller hun at hvis teknologien hadde blitt utnyttet rundt om i verden, så ville man oppnå øvre middelklasse livsstandard ved å jobbe kun 10 timer i uka. Det vil våre elitevenner selvfølgelig ikke la skje. Oppfordrer til revolusjon i alle land – Jeg er selvfølgelig med på det :-)
http://www.youtube.com/user/SilverRedIndigo

Thunder
Thunder
12 år siden
Svar til  Thunder

Ja det ble i innslaget trukket frem Israels behandling av jøder i en slags klasseinndeling hvor etiopiske jøder kom verst ut med jemenske og sefarer hakket over. Så du mener Hitler kvart rotschild som Ulven skriver, ikke hadde noen som trakk i trådene over seg?

bin Laden
bin Laden
12 år siden
Svar til  Thunder

jo, det var judar som finansierte Hitler, de samme judane som plyndret og ydmyket Tyskland etter både ww1 oh ww2.
Samme banda (JewWO) skaper først grobunn for misnøye, så finansierer den utkledde snikmordere, gir opplæring i drap og selger våpen til begge parter stilt opp mot hverandre av samme faen i dag.
De selv forteller oppskriften, en etter annen, de selv er lei dette stupid spill, virker det slik på meg.
De sier at de er noen få hundre som flår og sender sauemasser til kjøttkverner.
Det må finnes noen få hundre pluss 1 på motsatt side for å avslutte dette spillet og gå videre med utviklingen, ellers blir vi utslettet som udugelige for løsning på egen hånd.

Thunder
Thunder
12 år siden
Svar til  Thunder

Hvis du velger å kalle Rotschilds for jøder, så stemmer nok det. De bruker ihvertfall jøder som sitt våpenskjold og det er trist om flere enn Bin Laden skulle tro på løgnen. Rotschilds og vennene i hemmelige brorskap kjenner ingen landegrenser. Mer makt mer penger.

Beate Szanday
12 år siden
Svar til  Thunder

Nok en gang om Ashkenazijøder:
http://en.wikipedia.org/wiki/Khazars#Theory_of_Khazar_ancestry_of_Ashkenazi_Jews

«The theory that all or most Ashkenazi («German») Jews might be descended from Khazars (rather than Semitic groups in the Middle East) dates back to the racial studies of late 19th century Europe, and was frequently cited to assert that most modern Jews are not descended from Israelites and/or to refute Israeli claims to Palestine. It was first publicly proposed in lecture given by the racial-theorist Ernest Renan on January 27, 1883, titled «Judaism as a Race and as Religion.»[45] It was repeated in articles in The Dearborn Independent in 1923 and 1925, and popularized by racial theorist Lothrop Stoddard in a 1926 article in the Forum titled «The Pedigree of Judah», where he argued that Ashkenazi Jews were a mix of people, of which the Khazars were a primary element.[27][46] Stoddard’s views were «based on nineteenth and twentieth-century concepts of race, in which small variations on facial features as well as presumed accompanying character traits were deemed to pass from generation to generation, subject only to the corrupting effects of marriage with members of other groups, the result of which would lower the superior stock without raising the inferior partners.»[47] This theory was adopted by British Israelites, who saw it as a means of invalidating the claims of Jews (rather than themselves) to be the true descendants of the ancient Israelites, and was supported by early anti-Zionists.[27][46]»

«Although the Khazar theory has little support amongst academics, in the Arab world it still enjoys popularity among anti-Zionists[32] and antisemites;[53] Such proponents argue that if Ashkenazi Jews are primarily Khazar and not Semitic in origin, they would have no historical claim to Israel, nor would they be the subject of God’s Biblical promise of Canaan to the Israelites, thus undermining the theological basis of both Jewish religious Zionists and Christian Zionists. In the 1970s and 80s the Khazar theory was also advanced by some Russian chauvinist antisemites, particularly the historian Lev Gumilyov, who portrayed «Judeo-Khazars» as having repeatedly sabotaged Russia’s development since the 7th century.[54]»

Ashkenazier ER jøder. http://en.wikipedia.org/wiki/Genetic_studies_on_Jews

Kanskje noen av dere er jøder og ikke vet det…så sjokkerende!!! :-O

Thunder
Thunder
12 år siden
Svar til  Thunder

Beate
Det skulle ikke overaske meg om mange her egentlig er jøder.
Det blir jo teori mot teori med hensyn til hva du kommer med. Det man kan konkludere med er at jødedommen er en religion som har blitt endret fra originalen og ispedd talmud. Khazarene hadde vel en finger med i spillet der. Ashkenazi er ikke jøder.

Thunder
Thunder
12 år siden
Svar til  Thunder

Forøvrig blir det sagt at sionistene i Israel jobber som demoner for å hindre en jødisk revolusjon. At det vil finnes en Wiki-artikkel som slår fast at ashkenazi er semitter er overhode ikke overaskende.

arifkarim
arifkarim
12 år siden

En av de beste artiklene jeg har lest på NS hittil! Nå for tiden sliter skeptikere med å stå ved siden av staten i kampen mot «muslimske» terrorister og «radikal» islam, samtidig som de heier israel / jøder som verdens mest fredsfulle mennesker, for bare å glemme om «hvem» som egentlig trekker i trådene: zionister. Og som den berømte erkesionisten Joe Biden har fortalt hele artikkelen i en setning: Man må ikke være jøde for å bli sionist, jeg er en sionist! :D

Uenur
Uenur
12 år siden

En god,og dessverre nødvendig artikkel. Det er enda ikke mulig i samfunnet å unngå å bli kallt rasist,eller antisemitt,når man påpeker det åpenbare,globale spillet bak. Dette spillet er vel kjent,og såvel folk flest og alskens journalister vet så inderlig vel at det finnes rett opp i dagen.De «paramillitære» supersionistene kvire seg jo ikke for å gå åpent ut med det de mener,og vil.
Likevel er det ikke omtalt av noen medier.Ingen tør! Ingen vil risikere straffereaksjonene fra svinepelsene.Må dog legge til at lignende fraksjoner også finnes blandt islamistene,og tom.i kommunistisk ideologi,men ingen er større og mer truende enn den sionistiske utgaven.Det er heller ikke forbundet med på langt nær like stor personlig fare ved å omtale de sistnevnte,og da blir resultatet det vi har sett i en årrekke.En formidabel opphausing av farene fra islamistene,og en dyp kommunistisk redsel er det som det skrives om,og derfor tror «alle» at det nærmest kun er derfra alle onde ting kommer fra. De virkelig farlige og kroniske konspirasjonene tør ingen røre med ildtang. Tror knapt det finnes feigere mennesker enn journalister og politikere.Når ble det undersøkende journalistikk å skrive det maktene vil de skal skrive!!
Arabiske journalister skriver riktignok om temaet,men de fantaserer og lyver like mye som de undersøker,i de(stort sett despot)- landene de opererer fra,at de dessverre er fratatt enhver troverdighet.Bare de greier å terge Israel nok,så er sannheten ikke viktig.

Woina Guerilla
12 år siden
Svar til  Uenur

Stadig flere får øynene opp for hvordan de jødiske bankoligarkene i Wall Street skaper ufred og nød i verden. Sigr ønsker å stoppe israeliseringen av Norge, men den skal bli tøff. Vi er kanskje verdens mest zionistifiserte og jødedyrkende landet i hele verden. Allikevel må denne globale frihetskampen vinnes ellers er det slutt for oss alle.

arifkarim
arifkarim
12 år siden
Svar til  Woina Guerilla

Sjekk gjerne den nye dokumentarfilmen: Inside Job (2010), som tar med seg hele USAs finansiellehistorie f.o.m 1929 – d.d. Sjekk hvordan jødisk styrte sentralbanksjefer (Greenspan, Bernanke) kjører verdens såkalte største økonomi i grøfta ved å nekta virkeligheten, og å basere monetære politikken rent på reindyrka ideologien fra Adam Smitt: Frihandel, friflyt av penger, friform av absolutt korrupsjon :D
http://www.youtube.com/watch?v=00GygSGuoYw

«Give me control of a nation’s money and I care not who makes her laws.»
Mayer Amschel Rothschild

Hvor sant går det an å bli?

Lynx Veritas
Lynx Veritas
12 år siden
Svar til  arifkarim

Ikke glem Milton Friedman, http://en.wikipedia.org/wiki/Milton_Friedman
Surprise, jøde og zionist som ga zionist-corporatet laissez faire http://no.wikipedia.org/wiki/Laissez-faire
ideologien som har herjet verden med sin anarko-kapitalisme. Tut og kjør
http://mwcnews.net/focus/analysis/7721-capitalism-and-the-jews-revisited.html

Fyldig dekket i dette brennferske intervjuet med insider og forfatteren bak an american hitman http://www.redicecreations.com/radio/2011/02/RIR-110217.php

KRW
KRW
12 år siden
Svar til  Woina Guerilla

«Vi er kanskje verdens mest zionistifiserte og jødedyrkende landet i hele verden. »

??????
Jødedyrkende landet i verden? Jeg har virkelig fått opp øyene når det gjelder IDIOTER på denne patetiske siden.

Ulven
Ulven
12 år siden

Jødiske zionist-terrorister har verst terror-rulleblad!

To understand the behavioral patterns and historical precedence of fanatical Israeli Zionists repeatedly using false flag terror operations against us so that we will become their proxies and attack and eliminate the Arabs or Persians for them, as we do now in the bogus “War on Terror,” we will, in Part Three of this paper, look at the following highlights from the sequential history of Israeli-connected, false flag terrorist operations –

July 22, 1946 – The King David Hotel Attack:
The Irgun bombing of the King David Hotel in Jerusalem where British officers were headquartered during the British Mandate period. Ninety-one people lost their lives. The bombers were caught, and as would become a familiar modus operandi, they turned out to be militant, extremist Jews dressed as Arabs.

August 1946 – The Plot Against British Foreign Secretary Ernest Bevin:
The attempted assassination by Irgun of British Foreign Secretary Ernest Bevin, who was not a big fan of the Zionist project to begin with, and who infuriated the Zionists by announcing that the British government had decided that the land dispute between the Jews and Arabs in Palestine should be decided by the United Nations.

June 1949 to September 1950 — Operation Magic Carpet:
Amongst a host of tactics, Mossad-planted explosives and bombs were used to blow up synagogues in Iraq and Yemen. These attacks were, of course, blamed on Yemeni and Iraqi Arabs, and were used to inspire the Jewish populations of Iraq and Yemen to emigrate to Israel out of fear of further “Arab attacks.” The operation was quite successful.

July 1954 – The Lavon Affair:
Explosives and bomb attacks, some using phosphorus, directed against British and American interests in Egypt were to be blamed on Egypt and Gamal Abdel Nasser. A thirteen-member terror cell of Israeli saboteurs, engaging in what they called “Operation Susannah,” is caught red-handed by Egyptian security personnel, and Israeli Defense Minister Pinhas Lavon is forced to resign over the revelations of Israeli involvement. In 2005, Israel officially admitted responsibility for the attacks.

November 22, 1963 – The Kennedy Assassination:
The Meyer Lansky (Majer Suchowliński) Zionist crime syndicate was implicated in the assassination of President John F. Kennedy for his threats to shut down the Zionist-controlled Federal Reserve Bank and put a halt to Israel’s nuclear weapons program, the technology for which was stolen from the U.S. through the work of Israeli espionage agents.

June 9, 1967 – Attack on the U.S.S. Liberty:
A vicious aerial and naval attack on an American military ship by the Israeli Air Force and Israeli torpedo boats on the fourth day of Israel’s preemptive “Six Day War.” The attack on the U.S.S. Liberty was to have been blamed on Egypt if the Israelis had been able to fully sink the ship and kill all of its sailors. They were not able to finish their mission, and only 34 American sailors were killed and 171 others wounded by our psycho “friends” and “allies.”

June 27 to July 4, 1976 – The Entebbe Incident:
The hijacking of Air France 139, an Airbus A300, by Israeli Shin Bet-controlled Arab and German patsies. Some one hundred passengers were held for eight days by the hijackers after they landed the hijacked flight at Entebbe International Airport in General Idi Amin’s Uganda. Shin Bet’s connection to this hijacking is detailed in newly declassified British government documents as reported in the June 3, 2007 Jerusalem Post.

February to April 1986 — Operation Trojan:
(As told by former Mossad agent Victor Ostrovsky)
An operation involving the February 1986 installation of a Mossad-controlled transmitter (“the Trojan”) in Tripoli used to send out interceptable, fake Libyan intelligence communications in order to trick Ronald Reagan into bombing Libya. The April 5, 1986 bombing of a West Berlin dance club called La Belle, a popular nightspot frequented by U.S. military personnel, was blamed on Libya by the Mossad through their “Trojan” transmitter sending out fake Libyan messages about how Qaddafi ordered the nightclub bombing. Finally, on April 14, 1986, one hundred and sixty American aircraft dropped over sixty tons of bombs on Libya. Operation Trojan, ordered by Israeli PM Shimon Peres, was an evil success, and clearly illustrates why the motto of the Mossad is – “By way of deception, thou shalt do war.”

October 7, 1985 & July 11, 1988 – The Twin Cruise Ship Attacks:
Jordanian and French intelligence, and even PLO sources, pointed out at the time, that the Abu Nidal “Palestinian” terrorist organization, responsible for over a hundred vicious attacks during the years it operated, was a completely Mossad-controlled asset. Off the coast of Egypt on October 7, 1985, the attack on the Italian cruise ship Achille Lauro, where Leon Klinghoffer, a 69-year-old Jewish American in a wheelchair, was murdered by throwing him overboard to drown, was the work of the Abu Nidal organization, and was designed to portray Palestinians as terrorist animals, thugs and cut-throats. Just over two and a half years later, on July 11, 1988, this same Mossad-directed terror group attacked the Greek cruise ship “City of Poros,” leaving nine dead and eighty wounded. This attack was seen by analysts as a move by Israel to damage the sympathetic relationship that had developed between Greece, its prime minister, Andreas Papandreou and the Palestinians. This attack damaged the Greek tourist trade and helped bring about the fall of the Papandreou government.

The October 1985 «Palestinian terrorist» hijacking of the Achille Lauro was reported to have been directly ordered and funded by the Mossad. This is detailed by former Israeli Defense Force (IDF) arms dealer Ari Ben-Menashe in his 1992 book, “Profits of War: Inside the Secret U.S.-Israeli Arms Network.”

February 26, 1993 – The Bombing of the World Trade Center:
Zionist-controlled, FBI-directed False Flag Attack on the WTC blamed on blind Shaykh Omar and his followers. This attack was used to set up the precedent that “Arab terrorists” had their eyes on bringing down the World Trade Center. The example of this 1993 attack on the World Trade Center, with explosives being provided by the FBI, would be used later on in 2001 to provide a fake historical targeting precedence for the “al-Qaeda-directed” 9/11 attacks. This type of operation involves the strategy of, over several years, executing a series of attacks to set up the “back-story” for a much larger attack. Each time, the attacks are to be blamed on the Arabs, so that when the “big attack” happens, it will seem logical to the public that the “Arabs did it.” In such operations, setting up “the enemy” is an integral part of the job, and such events as the filming and publicizing of CIA asset Usama bin Ladin’s 1998 fake “fatwa” and declaration of war against America was, likewise, strategically used to help build up and legitimize the “al-Qaeda back-story” to 9/11.

August 8, 1999 – The African Embassy Bombings:
U.S. Embassy bombings in Kenya and Tanzania executed by local Mossad operatives and blamed on CIA operative and asset, Usama bin-Ladin. This Mossad operation was used to build up Bin Ladin’s and al-Qaeda’s mythic terrorist credentials in the public mind in order to set him and his organization up as the “logical perpetrator” of the next big al-Qaeda attack.

October 31, 1999 – Remote controlled takeover and crashing of Egypt Air 990:
Blamed on one of Egypt Air’s finest pilots, who all of a sudden, out of the blue, went “suicidal” while co-piloting Egypt Air 990, a Boeing 767, over the Atlantic. On this fateful flight were thirty-three Egyptian military officers, including two Major Generals from the Army and two Brigadier Generals from the Air Force. Many investigators look at this event and see it as a possible early test run for the same Israeli-developed remote control technology that was most probably used for the 9/11 operation — the FTS system of Rabbi Dov Zakheim’s System Planning Corporation.

http://www.godlikeproductions.com/forum1/message879373/pg1

Vil noen sende denne informasjonen til anti-terrorpolitiet PST samt til «Israels Venner» på Stortinget (ca. 40 norske stortingspolitikere som ikke helt har skjønt hvem sine interesser de er satt til å ivareta. ISRAEL = ROTHSCHILD) slik at Norge kan forberede seg I tilfelle Anti-Defamation League begynner å oppfatte oss som en flue på deres zionist-neser?

bin Laden
bin Laden
12 år siden
Svar til  Ulven

Terror / fryktsåing er sionistenes viktigste redskap.
Legg til lista Rød Terror etter judisk statskupp i rusland i 1917 da tro på Høyere makter (enn den jude-bolsjevikkiske) ble forbudt, over 20 millioner av de beste Goyims ble drept, sterke bønder ruinert og erstattet med ingenmanns (og dermed uproduktive) kollektive gård osv.
Ikke glem jøde-organisert Golodomor (sultedød) da 23 millioner ukrainere ble sultepint til døden.
For å ikke snakke om jøde-organiserte verdenskriger med alle lidelsene de påførte Goyims.
Satan-sionistiske ideologi og program (Sataniske protokoller) gir motbydelig frukt på Jorden nå. Det er alle lands problem, og vi må lære av hverandres erfaring i bekjempelse av denne onde.
Sionismen kjenner ingen landegrenser, og vi må vise solidaritet med ofre til sionistisk terror uansett hvor den skjer.
Sionister har fengslet på livstid noen palestinere som sendte humanitær hjelp til Gaza etter judisk massakre. Det var reneste terror med målet å avskrekke andre potensielle hjelpere.
Vi burde ikke la en slik ond handling være ustraffet, men kreve Oblablama`s avgang. Da ville Devil vite at den er ansatt for skattepenger for å TJENE folket, ikke forsyne seg fra statskassa.
[et av Odins bud var: «ikke la en onde forbli ustraffet, for da fordobler den seg»].
En «staraver» fra et forfulgt samfunn som har bevart bøker om parasittenes ankomst Jorden, sa at de ble sendt til oss som en sykdom slik at vi kunne utarbeide immunitet mot deres ideologi / verdisystem / matrix / edderkoppnett vi sitter fast i.
Så snart vi kommer oss ut av deres påtvungne verdisystem, forsvinner de som en røyk.
Bloggere i rusland har diskutert måter å bekjempe sionistisk diktatur på.
Det ble diskutert:
– sabotasjeaksjoner med betydelige økonomiske tap for faen (så enkelt som falske telefonvarsler om bombeplasseringer på flyplasser, kjøpesentre osv./ plassering av «mistenkelige» vesker),
– protestaksjoner på gata (avvist som uvirksomme pga. svære områder og betydelig styrke til kjøpt /korrupt militæriserte politi),
– judanes eget våpen – presisjons-terror / likvideringer av de mest ivrige JewWO`s tjenerne, til skrekk og avdavsel for andre.
Det sistnevnte punktet erkjennes som den mest effektive [utprøvd av judar!]måten. Men da senker man på faens nivå innen samme matrix, og blodig faenskap fortsetter.

Der i rusland foreslo jeg ødeleggelse av judisk-kontrollerte maktsystem over naturressurser via naturlig oppdeling av okkuperte områder i nasjonale territorier med oppreisning av nasjonal bevissthet med egen utviklingsvei i naturlig tempo og fredelige forbindelser med naboer.
Vestlige land ble utsatt for sionistisk ideologiske press i mye lengre tid, og det tar lengre tid å løse opp knuter i forgiftet massebevissthet.
(som illustasjon se et bilde http://pics.livejournal.com/del_dot/pic/0001bq9d/s640x480 fra et jødeinfiltrert «ruse-nasjonalistisk» møte den 19.02.2011 i Moskva med PEPSI [pay-each-penny-to-save-israhell] i bakgrunn, noe som henger over norske Broilerhuset i flere tiår H.Lie`s APe herjet i landet).

Sigr tipset Armin om mulighet for dannelse av en organisasjon.
Hva med å starte en organisasjon [ikke politisk! ikke lek med faen i påtvungne spill for galleriet!] for avmeldere fra det skitne samfunnet for å starte et alternativt samfunn før det råtne faller sammen snart?
NS-lesere (tror det var Smurfen) har lagt ut oppskriften på et slik samfunn.
På tide å realisere det?
Avmeldere kan kreve sin del av oljefondet slik at pengene går til gjenreising av skolesystemet, industri, jordbruket m.m. istedenfor sponsing av judisk bombefly- og overvåkings- produksjon.
Etter «staraver» sin påstand fordufter parasittene så snart vi svever opp over deres edderkoppnett.

Woina Guerilla
12 år siden
Svar til  bin Laden

For ikke å glemme at det var Rotschild-banker i New York som finansierte Japan før og under krigen mot Russland i 1905 slik at de kunne feie russerne av havet.

Samme jødiske bankene finasierte bolsjevikene i 1917 og da den norske regjeringen feiget ut til London i 1940 ble de finansiert og underholdt av Rotschild-banken Hambros Bank.

Lynx Veritas
Lynx Veritas
12 år siden

Passer kanskje å poste denne linken her, under din fremragende artikkel Sigr.
Ny film om 9/11-temaet, Zionist-syndikatet og deres dyptpløyende implikasjoner i vår alles skjebne. Nye momenter og bare tilfeldigheter………..

Fortsett å avdekke denne planetes verste bunnfall og historisk lengste kriminelle kult. Send dem til helvete, før vi alle går i sluket.

En mann med åpenbar agenda

EDL og NDL er nok bare enda 2 organisasjoner i den store pyramiden til Illuminatet. Gjennom alle sine organisasjoner kontrollerer Lucifer denne verden.

Fint om du, Sigr, kan skille mellom den vanlige, fredelige jøde og medlemmer av Zionist-organisajoner. Som igjen er styrt av Illuminatet.

Ellers vil jeg kort minne om historien. Den katolske kirke har i århundreder forfulgt jøder over hele Europa. Pave Urban den annen satte igang det første korstoget. Underveis skulle tempelridderne drepe alle jøder de kom over.
Martin Luther var enig i å forfølge og drepe alle jøder. Hitler og Stalin bare videreførte pavekirkens gjerninger.

Fint om dere ALLE kan skille mellom den vanlige-fredelige-jøde og medlemmer av Zionist-organisajoner. Som igjen er styrt av Illuminatet.
Ikke alle jøder er voldelige zionister og satanister.

Alt jødehat er plantet av Lucifer selv, og spredt gjennom alle hans motbydelige organisasjoner.

Det blir ingen fred her nede før Fredsfyrsten Jesus Kristus overtar makten etter Armageddon. Fred i 1000 år før en ny himmel og en ny jord. Se, jeg gjør ALLE ting nye, sier JEDJE.

Uenur
Uenur
12 år siden

Nå er ikke jeg pr def er «troende»,men om du set dette ut fra et kristent ståsted,så er det vel rimelig krystallklart også for dem, at den sionistiske delen av jødesamfunnet ikke tjener jødenes generelle sak ved sine gjerninger. Det er DE som konsekvent har bragt ulykke over det jødiske folk,og lokket ekstremister fra andre ytterkanter til hat i mot jødene. Dette er selvfølgelig i sionistenes fremste interesse. Heldigvis er det etterhvert mange jøder som har gjennomskuet svineriet,og det langt beste ville jo være om akkurat de kunne sprenge dritten innenfra.-Men jeg antar det må sies å være en risikosport av første skuffe.Likevel er det gryende tegn til å være optimistisk i så måte likevel. Vi får se..

Woina Guerilla
12 år siden

Nå var det så vidt meg bekjent flere gode grunner til at Kirken forfulgte jødene i Middelalderen. En av dem var jødenes rolle som femtekolonne for muslimene da de erobret Spania på noe som den gangen var rekordtid. Det glemte spanjolene aldri og derfor ble jødene kastet ut etter Reconquista.

KRW
KRW
12 år siden
Svar til  Woina Guerilla

GODE GRUNNER?? I hva slags juggelbok har du lest dette i? Mein Kampf?

Useless
Useless
12 år siden
Svar til  Woina Guerilla

Slik blir det når kunnskapen er lik null.

skippern
skippern
12 år siden

Takk for god artikkel sigr!
Er rockefeller, rotschild og co identiske med de ti konger uten rike som vil overgi sin makt til dyret jmf. johannes åpenbaring kap 17?
Vil disse tilegne seg Usas stridskrefter i dennes kommendes konkurs for så å legge dem under Israelsk kommando?

arifkarim
arifkarim
12 år siden
Svar til  skippern

Enig. Disse ti-kongene eller de 13 sataniske blodige blodslinjene baner veien for den rette antikrist som skal overta tronen til verdens herredømme fra tempelhøyden som er fjell sions dekknavn, selvsagt «etter» at klippedomen er revet vekk! :D

CIA
CIA
12 år siden

Er selv medlem av NDL, og dette bildet dere lager av EDL og NDL er helt bakmål, og virkelig noe dere burde få hjelp for..

Woina Guerilla
12 år siden
Svar til  Sigr Huginsson

Har de sagt de skal holde demo som de så avlyser fordi de har mottatt trusler? Hvor og når skulle den ha vært?

bin Laden
bin Laden
12 år siden
Svar til  Woina Guerilla

hva håper du å oppnå med dette tullet, Sigr?

bin Laden
bin Laden
12 år siden
Svar til  Sigr Huginsson

Dette arrangerte på judanes premisser tull villeder effektivt rett i blindgata,
en måte å slippe trykket ut på, uten noe annet resultat. Se bare på appellantenes liste.
Side «søket-etter-sannhet» siterer instruks til jøder i Sovjet, utgitt i Tel-Aviv i 1958 (http://poiskpravdy.com/evrejskie-metody-ix-nado-znat/):
«…slå ned anti-jødiske tendenser fra starten, uansett form.
Fascismen er ikke et tilfeldig fenomen, den oppstår der vi undervurderer ønsket av lokale folk til å være herrer over deres eget land.
Fascisme brygger under overflate blant alle nasjoner. Heldigvis kommer den til forskjellige nasjoner på forskjellige tidspunkter og under forskjellige navn.

Kjøp opp eller ødelegg skrifter som avslører vår taktikk og strategi, sett forfattere i et dårlig lys. Goyims må ikke huske de faktiske årsakene til anti-jødiske pogromer og forfølgelser. I disse spørsmålene bør de få vår egen tolkning av hendelsesforløp.

Vær spesielt oppmerksom på de opprørske, sta, og uvillige til å bøye sine hoder til vår fordel, som ikke ønsker å jobbe for oss og motsetter seg våre retningslinjer. Av disse menneskene, før eller senere, kommer antisemitter. Ikke la den lille anti-semittiske kjeltring vokse opp stor! La dem visne i knopp med sine ideer om nasjonal verdighet.
Svartmale dem, skaff eller dikt opp kompromat mot dem, slik at andre vender dem rydden. Mens de er alene, kan de ikke stå imot kollektivismen vår. De er skyldige allerede fordi de forstyrrer oss.

Spre stygge rykter mot dem, skaff dem en tvilsom rykte, til slutt vil de samme som støttet dem i begynnelsen, unngå dem.
Frata dem deres relasjoner og kontakter, frata dem muligheter til å fungere effektivt, legg ut spørsmål om deres hensikter, isoler dem, frata dem innflytelsesrike posisjoner i samfunnet, provoser dem inn i konflikter. Ydmyke dem, ignorere dem, vondt forskjellsbehandling av straff og belønning, og når de protesterer – beskylde dem for ulydighet, krenkelse av subordinaritet. »
Skal rette opp google-oversettelse og legge ut mer av denne kunnskapsrike skriften. Ikke la dere lure, Goyims!

bin Laden
bin Laden
12 år siden
Svar til  bin Laden

Beklager, Sigr, og ønsker dere lykke til hvis arrangementet blir spesifikt rettet mot verste form for rasisme – sionismen.

vantro
12 år siden
Svar til  bin Laden

For SOS-Rasisme er kritikk av Islam rasisme.
Det er rart at en ikke får lov til å kritisere en religion hvor grunnleggeren giftet seg med ei 6-årig jente(Aisha) og hadde sex med henne når hun bare var 9 år.

Muhammad used to get divine inspiration only in Aisha’s bed…3.47.755
http://www.mukto-mona.com/Articles/kasem/quran_origin5.htm

SOS-Rasisme er en organisasjon for å få innført Illuminatis Islam i Norge.

vantro
12 år siden
Svar til  bin Laden

Sigr Huginsson:»Kritikk og debatt må alle samfundslag tåle, men det er jo overhodet ikke det som skjer mot muslimer. Det vi ser er en regelrett heksejakt med mange relasjoner fra ww2 mht. taktikk og retorikk.»

Er det noe som minner om ww2 og nazisme så er det islamister:
Violent Muslim Protest Outside the Danish Embassy in London

Legg merke til hva som blir ropt ca. 2:29 ute i klippet og se så hva debattanten
autentic book of wisdom svarer om å ha sex med slaver etter mitt innlegg:
http://www.nyhetsspeilet.no/2010/10/dødsstraff-for-a-være-kristen-i-iran/#comment-42746

tothestars
tothestars
12 år siden

Veldig bra artikkel dette men du burde kanskje slenge opp en «advarsel» når du poster med slike sterke bilder som du har noen av i denne artikkelen ..eller?. Just my 2 cents…

arifkarim
arifkarim
12 år siden
Svar til  tothestars

«Uten denne støtten til Israel ville Israel falle og Europa stå for tur»

Mekka under «terrorangrep» er slett ikke terror i slike folkets øyne ;) Det er «ISRAEL» som er helten, som må reddes uansett om hele verden måtte utslettes.

smurfen
Moderator
12 år siden

Flott artikkel Sigr :)

Det ryktes i visse kretser at den 26. feb vil NDL utføre en terroraksjon for zionistene under VM på ski i kollen… om det bare er rykter vil jo vise seg

Synd man ikke kan gamble på oddsen over spillet videre :)

Men siden forsettelsen allerede er avslørt for tusenvisvis av år siden så ville det kanskje ikke gitt så høye odds uansett

Illuminati dytter til dominobrikkene som faller overenda i beste Losjebror Albert Pikes stil

Olje og mat priser skyer i været noe som fører til at folket gjør opprør, prisene stiger enda mer og enda flere gjør opprør………….

Snart har de Arabiske landene samlet seg og en krig med Israel vil starte, i krigen utrydder jødene og muslimene hverandre, verden er i kaos og en leder vil tre frem ut av kaoset i beste frimurerstil

Denne lederen vil bli dyrket som verdens redningmann og bli hyllet av massene
Den fæle relgionen som får skylden vil seff bli forbudt, en ny relgion vil tre frem og bli den eneste lovlige tro

Illuminatis enøyde leder og gud vil være det motsatte av det folket forventer, en enorm ondskap vil ramme menneskeheten

Så hva sier Israels venner, pinsemeningheten og Zionistene i Illuminati grenen ?
Vårt Land intervjuet en representant for Israelmisjonen og Israels venner for en del år siden

Vedkommende sa at Holocaust var Guds straffedom over jødene fordi de drepte Jesus.

Hatet og denne sterke unyanserte politikken er en forutsetning for den kommende Gog-krigen. I Gog-krigen vil noen land fra Afrika, Midt-Østen og Europa, gå til krig mot Israel. For at dette skal være mulig, må resten av verden stilltiende godta dette. Det igjen forutsetter at man mener at man kan forsvare et slikt angrep, også de land som ikke selv deltar. Derfor er anti-semittisme og Israel-hat en forutsetning for at de øvrige land godtar og ikke blander seg inn i krigen. Bibelen viser imidlertid hvordan resultatet på denne krigen vil bli.

-Det tok en Hitler for å vende jødene i retning Palestina. Det vil være nødvendig med en større Hitler for å vende dem til Gud
PALESTINERNE kan imidlertid forsinke Jesu tilbakekomst.
Palestinske barn oppdras for å være blink for israelske soldater for å nøre opp under Israel-hats som er Guds plan

Empati med ofrene på Gaza er det ingen grunn til å ha for mange bokstavtro kristne.
Det står i Bibelen at de skal dø, og lidelsene er en oppfyllelse av skriftens ord

Dette er Guds plan. Da kan de ikke ha noe som helst sympati og forståelse for en fredsprosess i Midt-Østen. Man kan ikke ødelegge Guds plan ved å forsøke å skape fred

Mye av elendigheten startet da Cistercienserordenen reiste fra Norge til det hellige land under korstogene og etablerte Tempelridderene som så spredte seg ut i et utall av hemmelige ordner og skjulte selskaper da de ble bannlyst den 13.10.1307 av den franske kongen Filip IV
Mange flyktet til USA for å bygge det nye Jerusalem som fikk navnet Washington men nå tok ridderene nytt navn
Det nye navnet ble Frimurer ordnen

Losjebrørne Ben Ali, Mubarak er meldt døde eller i koma for å gi dem ny identitet, deres medbrødre Kadhafi og Ahmadinejad mm er på full fart etter

Så mao er det bare til å hamstre popcorn, kjøpe 70 tommer flat-TV, sette seg godt ned i camel-sofaen og nyte forsettelsen i pyramidegjengens neste trekk :)

Likte godt denne fine Tempelridder og Losjebror sangen fra nye Jerusalem i Old world order hovedstad, snart skal den nye verdens orden bygge nytt Jerusalem men det blir nok ikke Washington :)

http://www.youtube.com/watch?v=QKc2lAYrPSo&feature=player_embedded

Mortemann
Mortemann
12 år siden

Takk for god artikkel. Sliter litt med å holde tunga rett i munnen. Det blir mye å forholde meg til. Endrer stadig konklusjoner og oppfatninger om hva det egentlig er som skjer i og med storsamfunnet rundt meg, etter hvert som jeg finner ny informasjon. Nyhetsspeilet og andre frie nettaviser på norsk er til stor hjelp for meg.
Jeg fant dette i lederen i en papirutgave. Virker ikke som dette er lagt ut på angjeldende nettside (www.antisemittisme.no), så jeg gjengir det her, i tilfelle noen finner det interessant.

Senter mot antisemittisme gir ut et hefte kalt ”SMA-info”. Her et utdrag fra nr. 3/2010.
Redaktørens mening: ”Om Islam og frihet” av Michael Rachel Suissa (førsteamanuensis, dr. philos).

”…Samfunnet blir i dag presset til å gjennomgå en reform som kan koste vesten dens identitet, kultur og sivilisasjon. Folk flest aner at det er noe som ikke stemmer. De færreste av oss klarer å si høyt hva vi tenker, ofte av frykt for å bli stigmatisert, hengt ut og latterliggjort.

Det pågår et enormt sosialt og kulturelt reformforsøk som omfatter hele vårt samfunn, og som til slutt kan gjøre verden ugjenkjennelig. Et kodeord for denne reformen er ”globalisering”. Det hele styres av en elite bestående av intellektuelle, politikere, byråkrater og mediafolk. Deres idealistiske kongstanke er å plante inn i Vesten nye verdier som etter deres mening skal kunne sikre alle mennesker like rettigheter, muligheter og et bedre liv i et globalt flerkulturelt fellesskap.
Et iøynefallt trekk ved denne gigantreformen er at du eller jeg noen gang er blitt spurt om vi vil være med på den. Vi kan dermed allerede i utgangspunktet slå fast at demokrati og folkestyre ikke hører med blant maktelitens idealer. Men slik har det vel heller ikke vært i tidligere tider.

Det er EU som har kommet lengst i denne utviklingen. Der vil makteliten sprenge både geografiske og kulturelle grenser for å skape noe nytt, noe bedre:
En syntese mellom Europa og den arabiske verden som skal bli løsningen på vår kulturs lidelser: Eurabia! Det lyder nesten som Eureka. Som et av sine pilotprosjekter for dette eksperimentet har de valgt, -ikke seg selv, -men Israel sammen med et nyoppfunnet ”palestinsk folk” i et nyoppdaget ”palestinsk land” som nå skal smeltes og omformes til noe vakkert, noe nytt, noe som er så mye bedre at det ikke en gang blir nødvendig å sette seg ned for først å prøve å definere med tanker og ord hva dette egentlig er for noe…..”

Artikkelen er på 8 sider, utdraget fra en drøy halvside. Resten dreier seg stort sett om advarsel mot Islam. Jeg ble overrasket over å finne dette i et hefte jeg oppfatter som jødisk. Derfor ville jeg dele det.

Thunder
Thunder
12 år siden

Fra antisionist Alfred Olsen:
Det finnes både bra og dårlige jøder, men desverre er det de dårlige som har, og alltid har hatt, makten. Denne makten bruker de til å undertrykke alle folkeslag i verden. Takket være storfinansens råtne operasjoner ledet av B’nai B’rith-Rotschild-imperiet og dets Bilderberger-lakeier, dør 60 millioner barn hvert år av sult i den tredje verden. Samtidig utsettes vi for intens propaganda og infiltrasjon i kristne organisasjoner og kirkesamfunn for å gjøre dem til lydige tjenere for storfinansen, altså den rasistiske sionistiske mafias interesser. Vi kristne må i Guds navn motarbeide disse Antikrist-tilhengere og gjøre verden moden for Guds rettferd, HER OG NÅ.

Her følger så noen av de dårlige jødenes rasistiske uttalelser:

»Det er tillatt å bedra en gojim.»

( Babha Kama 113b)

»Den jødiske lære (Talmuds lære) skal bre seg over hele verden. Israelitter! Hvorhen skjebnen enn fører dere, hvor spredt dere enn kan være over hele jorden, alltid må dere betrakte dere som en del av det utvalgte folk. Vår sak er stor og hellig og dens seier er sikker. Kristendommen, vår urgamle fiende, ligger i støvet, dødelig rammet.

Vår makt lar seg ikke måle, la oss lære å bruke denne makt i vår saks tjeneste. Hva har de å frykte? Den dag er ikke lenger så langt borte, da all verdens rikdommer, alle verdens skatter skal være Israels eiendom.»
Uttalelse av høygradsfrimurer og jøde Aron Itsig Cremieux, tidl. fransk krigsminister, ved grunnleggelsen av den jødiske frimurerlosje »Allianse Israelite Universelle» i 1860 i Paris.
»Jøden er ikke fornøyd med avkristning; han judaiserer, han ødelegger den katolske og den protestantiske tro, og fremkaller likegyldighet.
Men samtidig med at han ødelegger disse menneskers tro, påtvinger han dem sine idéer om moral og liv. Han arbeider med sin urgamle oppgave, nemlig utryddelsen av kristendommen».
http://holywar.org/txt/antizion.html
David Icke – They Dare Not Speak Its Name … ROTHSCHILD ZIONISM
http://www.youtube.com/watch?v=dlEX1xD1wtM&feature=player_embedded

bin Laden
bin Laden
12 år siden
Svar til  Thunder

Det var kriminelt godt sagt: » vi må i Guds navn motarbeide Antikrist-tilhengere og opprette Guds rettferd, HER OG NÅ»
og «Jøden …fremkaller likegyldighet».
Ja, vi burde stå imot faenskapet i Guds navn og for våre barns skyld, men sauemasser gir blaffen, mer enn det – de fortsetter å formere seg!

Denne filmen http://video.yandex.ru/users/mumu-1/view/15#hq om HAARP-utløsning av jordskjelv, klimakatastrofer, psyko-påvirkning osv., om genmodifisert mat, chipisering via vaksinering, påtvang av animalske instinkter m.m.
forteller bl.a. at hete, tørke og branner i rusland sist sommer ville føre til massedøden i million-skala i enhver annen by av samme størrelse som Moskva.
Kun sterk genofond forhindret masse[ut]døden.
Samtidig var sauemassers passive oppførsel et klareste bevis på at masser var sterkt zombiet via tel-avi-sion, MP3-djevelske-musikk og 8 anlegg rundt og i(!) Moskva.
Filmen forteller at chips skal fungere som mottakere av individuelle signaler fra JewWO om hvem skal rammes av hvilken sykdom eller panikk, når man skal dø o.l.
Galninger får kose seg med levende leketøy hvis masser ikke handler HER OG NÅ, og krever sin grunnlovfestet rett til å bestemme over sine liv og sparker ut lokale JewWO`s marionetter.

smurfen
Moderator
12 år siden
Svar til  bin Laden

2 Iranske krigsskip ble angrepet med Haarp i Adenbukten i går av zionistene

2 kraftige jordskjelv rammet nyaktig der dem Iranske krigsskipene oppholdt seg og seff er dybden på skjelvene nyaktig 10.0 km som kjennertegner haarp skjelv

Zinonistenes trusler i forkant var på ingen måte tomme trusler

http://www.iris.edu/seismon/zoom/events/?lon=51.605&lat=13.639

bin Laden
bin Laden
12 år siden
Svar til  smurfen

rusiske forskere som ble tvunget av jude-Eltsin til gratis overlevering av sine topp-hemmelige HAARP-forsknings-resultater til fienden, fortalte at Haiti-jordskjelv var en testing for finjustering,
mens faens endelige mål er skjelv-ruinering av Iran som nekter å danse etter jude-sionistiske pipa.

disse forskerne advarte at ingen kan garantere at levende populasjon vil overleve et slik lek med jordkolden.
Så… sov, sauer, godt.

Woina Guerilla
12 år siden
Svar til  Thunder

Legger til denne linken fra Ravage. De som er kristne og støtter jødenes agenda eller samarbeider med dem kan umulig ha tenkt noe over det store bildet:

http://thy-weapon-of-war.blogspot.com/2010/08/rabbi-marcus-eli-ravage-1928-real-case.html

Den sier det meste.

Ulven
Ulven
12 år siden

An Overview of The Synagogue of Satan

Synagogue of Satan
I know thy works, and tribulation, and poverty, (but thou art rich) and I know the blasphemy of them which say they are Jews, and are not, but are the synagogue of Satan. Fear none of those things which thou shalt suffer . . . be thou faithful unto death, and I will give thee a crown of life. . . .

Behold, I will make them of the synagogue of Satan, which say they are Jews, and are not, but do lie; behold, I will make them to come and worship before thy feet, and to know that I have loved thee. Revelation 2:9-10, 3:9.

http://www.antichristconspiracy.com/synagogue_of_satan.htm

DE SOM SIER DE ER JØDER, MEN IKKE ER DET. Høres da ut som KHAZARENE, i nyere tid kjent som ASHKENAZI-jøder.

Woina Guerilla
12 år siden

Egentlig artig det som skjer og det kan tolkes på flere måter. Jeg velger å stille opp en annen modell som kan samle samtlige frihetselskende og demokratiske krefter helt uavhengig av rase eller religion: GIABO. Ordet er en forkortelse og er hentet fra Max Keiser og står for: «Global Insurrection Against Banker Occupation».

Dette er noe alle bør kunne enes om for hvis vi taper denne kampen så ender vi opp som livegne slaver alle sammen. Uansett hva som skiller oss eller hvilke kjepphester vi ønsker å ri bør de legges til siden inntil denne kampen mot finanstyrannene er vunnet.

bin Laden
bin Laden
12 år siden
Svar til  Woina Guerilla

Det er helt utrolig at så få av de såkalt «opplyste» er villige til å gjøre noe for å STOPPE sioniseringa av verden.
Helt enig med deg at «hvis vi taper denne kampen, så ender vi opp som livegne slaver alle sammen. Uansett hva som skiller oss bør det legges til siden inntil denne kampen mot finanstyrannene er vunnet.»
Men sauer gir blaffen, koser seg selv i hjel og fraskriver sitt ansvar for egenprodusert-avkoms fremtid med «hva kan jeg gjøre, bæææææ?»

Sionistenes makt i verden står på tre hjørnestein:
– finanser
– politikk
– propagandamedier.

Vi kan undergrave dem alle tre på følgende måter:
– lev etter evne, ikke lån penger av faen, forbruk minimalt og spar miljø,
– ikke legitimer satans makt, stem MOT ALLE.
krev hjemmebakte leiemordere hjem fra alle verdens deler,
krev innsyn i [mis]bruk av oljepenger,
stopp sponsing av israhell og US-judiske bombefly-produsenter
– nekt lisensbetaling for judekontrollert statlig hjernevask via tel-avi-sion,
spre sann informasjon du klarte å grave opp m.m.

For å ha noen effekt av slike tiltak bør massene være med, med de følger med jævla fotball, billig såpe og sladder på «Se&hør».
Sannelig, har masser slike makthavere de fortjener.

2shpenn
2shpenn
12 år siden

Skjønner ikke hvorfor vi er i dette landet lengre, hvorfor slår ikke de «våkne» seg sammen og lager en egen stat hvor målet er å bygge opp fellesskapet, ikke bryte det ned

2shpenn
2shpenn
12 år siden
Svar til  Sigr Huginsson

ikke akkurat :P

arifkarim
arifkarim
12 år siden
Svar til  2shpenn

Trenger «de våkne» virkelig en stat?

smurfen
Moderator
12 år siden
Svar til  arifkarim

En egen planet vil nok vært det beste Arif ;)

Dagen formiddagsnyheter :)

•Tusentals flyr vulkanen i Filippinerna >>
•Libyens flyg bombar protestanter >>
•Jordbävning 5,9 Suezkanalen >>
•Jordbävning 6,4 Fidji >>
•Jordbävning Ryssland 6,2 >>
•Hela serier av jordbävningar vid Islands kust >>
•Obs! Minst 65 döda i nytt skalv i Nya Zeeland (Sv) >>
•Hela jordens seismografer ger utslag >>
•Extrema tidevansbølger drukner øyer >>
•Khadaffis søn advarer mot blodbad blodbad >>
•Orolig sol kan släcka elektronik över jorden >>

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=BfcWraeZvcw#at=23

Myndighetene i USA er tom for penger

http://video.godlikeproductions.com/video/USA_Government_shutdown_IMMINENT?id=f42905b2aaa709b257e

Råvareprisene går bananas

http://www.abcnyheter.no/abc-penger/okonomi/110221/na-blir-alt-dyrere

Skal vi bygge oss en flygende Noas ark istede for en flytenda Arif ;) ?

MrRidazi
MrRidazi
12 år siden
Svar til  arifkarim

Det må være en fri-stat i så fall. En stat uten politikere, byråkrater, men styrt av frihet, likhet og brorskap. Jeg tror en slik stat kalles anarki.

bin Laden
bin Laden
12 år siden
Svar til  MrRidazi

Vi har mye å lære av maurhaug.
Der finnes en velfungerende stat med sin egen politi, arbeidere og dronning som produserer neste generasjon.
Samfunnet er bygget på rullering der alle individer gjennomgår utviklingsstadier med sine spesifikke oppgaver.
Maurer har telepatisk kontakt med hverandre, dermed er det umulig å lure til seg stell (noe de syke og sårete får), snikere drepes av politi nådeløst.

Men fremmede parasitter er mer slu. De produserer berusende søt stoff friske arbeidsomme maurer begynner etterhvert å like. De mater og steller parasittene for å få mer narko (sprit, tobakk, koka, tel-avi-sion-sirkus).
Til slutt jobber ikke flertallet og maurhaug går under (forråtner).

Det er dette stadium vi kom til nå i vår maurhaug Jorda.
Noen som sitter sterkest på [narko]nåla, hyler at anarkister ødelegger moroa.
De vil ikke innse at festen er over.

Ratatosk
Ratatosk
12 år siden

Er dette farlig? Hvor farlig er dette?
Ønsker spesielt svar fra smurfen og Sigr Huginsson.

Uffda
Uffda
12 år siden
Svar til  Ratatosk

Ratattosk: Artikkelen gir en grei oversikt over ytre forhold, men slutt aldri å lete etter hierarkiet og hirarken som manifesterer den bakenforliggende bevissthet. Det er i dette område det egentlige drama utspiller seg, og få er de som kan skyte med skarpt på den arena.
Nokså oppdatert informasjon er å finne her – pluss under tilhørende linker: https://www.codoh.com/

Her noe om hvordan vrengebilde er skapt og opprettholdes.
http://www.codoh.com/zionweb/zionmythgar.html

Kanskje det finnes en joker i erme her…
http://en.wikipedia.org/wiki/Epsilon_Team

Uffda
Uffda
12 år siden
Svar til  Sigr Huginsson

Her henger sverdet løst på veggen i alle tilfeller. Blir matfatet borte er det også en utløsende faktor. Penger til zionistene er på en måte frivillig tvang. :-)

The Hebrew War of Liberation
When a Jew, especially a young Jew, come to us, he rises and declares before the world entire: «I demand judgment and justice for myself, and if I will not receive them – I will turn the whole world into a desert wilderness. In a place where I am a king among other kings – there exists progress. But if my destiny is to be found outside the framework, I don’t care if you all burn up in flames. I’ll even add oil to the fire. There will never be redemption if I have not part in it. In the beginning G-d created my demand».
http://www.historama.com/online-resources/online-gallery/irgun_etzel_hebrew_revolt_war_liberation_manifesto.html#1

Nixo
Nixo
12 år siden

At det er sterke krefter isving for å islamisere Norge, er jeg ikke i tvil om

At det også er krefter isving for å israelisere norge, synes også å være et faktum

Og så har en i tilligg krefter for å psykiatrisere den norske befolkningen eller innføre en stat basert på fundamentalistiske kristne prinsipper.

Disse kreftene og deres mål har imidlertid my tilfelles, idet prinsippene de prøver å tre over hodet på den norske befolkningen er fobløffende like.

De må alle avvises med en fast holdning. Ikke engang en tøddel av deres livsfiendlige prinsipper skal få lov til å gjelde i dette landet, og i dengrad de allerede har klart å ta fra oss noe av vår individuelle frihet, må dette drives tilbake igjen.

Alle disse kreftene er redskap for et verdensomspennende føydalt nettvekr som vil slavebinde oss fra topp til tå.

M.JOHAN
M.JOHAN
12 år siden
Svar til  Nixo

Dem som sørger for islameringa av Norge er våre folkevalgte, det er vel dem som gir rettningslinjene til hvordan landet styres, dette sikkert for å sette folk opp mot hverandre.
Media er veldig flinke til å skrive om det negative, det er jo her vi for vite den hele og sanne virkeligheten, heldigvis er det flere og flere som ser tegninga.

arifkarim
arifkarim
12 år siden
Svar til  Sigr Huginsson

Enig med deg. Det FRP kaller «snikislamisering» er ingen verre enn sniksosialisme fra AP. At FRP er generelt imot ikke-vestlige og særlig muslimske innvandrere har klart sammenheng med deres ubetinget støtte til sionistene i vesten. Der Israel spiller som lim til bibeltro kristne verden over slik at bibelske «profetiene» kunne oppfylles, ikke av guddomelige krefter, men av ren menneskelig galskap!

Nixo
Nixo
12 år siden

Ingenting som tyder på at Isalmister forsøker å erobre verden – jassågitt?

Den som har kunnet studere fundamentalistiske islamister på nært hold har med egne øyne kunnet se at de prøver å tvinge hele den noreske befolkning til å leve etter strenhge islamittiske morallover.

Og fundamentalistiske jøder bifaller denne utviklingen.

Lignendee prinsipper arbeider fundamentalistisk kristendom, psykiatrien, barnevernet og stadig flere politikere for.

Og dette er alle krefter som tyr til maktmidler i form av direkte vold, tvangsmedisninering, fysisk innesperring, snikneddoping, psykologisk trikseri, forførende lovgivningstaktikk, og økonomiske represalier for å nå sine mål.

Det kannok synes som om disse kreftene tilsynelatende sloss mot hverandre på gateplanet, men høyere opp i hierariet trekker et føydelt nettverk i trådene.

Den som tror en kan støtte en av disse kreftene for å motvirke en annen en mener er verre, vil få oppleve at han har tatt skammelig feil.

Alle disse fundandamentalistiske kreften emå avvises, ja de må regelrett sultes ut av det norske befolkningen.

TH
TH
12 år siden

Dette var et imponerende stykke arbeid Sigr og snakk om en overgang. Fra NS sine 30 ET-artikler til Stopp israelisiringen av Norge må vel være tidenes (viktigste) overgang her i dette mediumet.

Splitt og hersk teknikken jobber i sitt beste velgående og NDL er siste ledd av dette. Naive kristne fotballsupportere samles i frykt for den islamske tornado, mens islamistiske grupperinger nå er godt samlet i Norge i klar for kamp mot de norske rasistene. På den ene siden står såkalte antirasister(eller antinorske som vi kan kalle det siden rasisme er enveiskjørt) og hisser opp seg selv ved å forklare andre at de ikke skal hate mens de står og hater selv. I mellom står «vanlige dødlige» og er usikker på hva de skal mene.

Jeg lurer fortsatt den dag i dag på når folk skal bli lei av å bli plassert i en bås, plassere andre i båser og bli med på dette sirkuset vi opplever. Det må være mulig å la de urasjonelle førsteefølelsene vi blåser ut ta en bitteliten pause og se hvor patetiske folk er i jakten på folk som hater.

Og til essensen av artikkelen: Jeg lurer den dag i dag på hva en sionist er… Sionisme er et begrep som kom på 1800-tallet pga drømmen om en jødisk stat. I 1948 ble staten Israel opprettet, greit nok at en jødisk nasjonalist kan kalles en sionist, men så lenge Israel er opprettet – hva er da en sionist? Puster jeg med magen og svarer på mitt eget spørsmål så er det eneste svaret jeg finner er at en sionist er en som ønsker et jødisk verdensherredømme.. Blir dette riktig tankegang? Er jeg i overkant frekk om jeg påstår at alle sannhetssøkende er feige når de skylder på sionister? At det er ren frykt for si det riktige ordet? Minner meg litt om Harry Potter til tider, er vel noe der at de ikke kan si navnet til en slemming for da kommer han og spiser dem til aftensmat, ser visse likhetstrekk….

BiggusD
BiggusD
12 år siden
Svar til  TH

En sionist er en person som aktivt jobber for å sette i gang Endetiden, slik at Guds rike skal inntre på jorda og de rettroende skal løftes opp og oppnå herredømme over skaperverket.

Så i tillegg til megalomane jøder (dvs ikke _alle_ jøder – et fåtall faktisk) må man også regne kristne som kjemper for samme mål som sionister.

Dette har de tenkt å oppnå ved å, istedet for å vente, selv innføre dette herredømmet. Det er dermed forskjell på en sionist som venter på at Messias stiger ned fra himmelen for å redde dem, og en sionist som innfører de rette omstendighetene for at Messias skal stige ned fra himmelen. Makt og rikdom er midler for å oppnå dette målet, men samtidig er det like viktig å hindre at andre oppnår makt.

Det trengs vel ikke akkurat en doktorgrad i deduktiv tenkning for å se at det er mange andre personer og grupperinger som har lyst til å oppnå de samme målene, men med andre motivasjoner. Rike ønsker å bli rikere, mektige ønsker å bli mektigere – psykopater er over alt og de skyr ingen midler for å nå sine narsissistiske mål. Jeg samler disse «menneskene» under paraplybetegnelsen Illuminati. Sionismen og Illuminati har en felles fiende: Folket.

Det blir derfor unyansert å skylde antidemokratisk utvikling (som f.eks EU eller Bilderberg) på sionismen eller Illuminati. Det er nesten umulig å vite nøyaktig hvilken av de vel ett dusin grupperinger som kjemper om mer makt og penger i verden i dag. Men felles for dem alle er at de er psykopater.

For mer om den forståelse av psykopati jeg forholder meg til, les denne serien: http://www.sott.net/articles/show/224670-Political-Ponerology-A-Science-on-The-Nature-of-Evil-adjusted-for-Political-Purposes

BiggusD
BiggusD
12 år siden
Svar til  BiggusD

«Det er nesten umulig å vite nøyaktig hvilken av de vel ett dusin grupperinger som kjemper om mer makt og penger i verden i dag, som er de «skyldige» i en gitt hendelse»

… skulle det være

smurfen
Moderator
12 år siden
Svar til  BiggusD

Denne her bekrefter mye av det du sier Biggus, det handler om Endtiden og sørge for at profetiene blir oppfylt

Dem spiller alle på same lag, Vatikanet, Zionister, Frimurerene og de store bankene, sammen så danner de Illuminati

Den store fienden deres er oss :)

http://www.youtube.com/watch?v=OORy-KRl6OM&feature=related

BiggusD
BiggusD
12 år siden
Svar til  Sigr Huginsson

Jeg mener at sionistene sin ideologi går langt lengre tilbake enn 2000 år. Det er min oppfatning, gjennom at mitt verdensbilde har blitt oppdatert via diverse lesestoff, at gjenoppstandelsen av Herskerfolket refererer til et mye eldre rike enn et stammefolk i midtøsten.

Jeg snakker 10-40 000 år tilbake i tid. Til en sivilisasjon som i bunn og grunn fant opp «pathocracy».

Det er mye enklere å forstå menneskets voldelige historie (og pre-historie) hvis man som meg forstår «humant» som den naturlige tilstand og drar den logiske konklusjon at vi har vært under påvirkning av inhumane elementer allerede fra begynnelsen.

M.JOHAN
M.JOHAN
12 år siden

Norge skulle hatt flere av dette kaliberet,Kenneth O Keefe
Sjekk disse
Fra 2003 ett intervju på Hardtalk

En byggning sprengt av Israel full av medisiner som palestinerne trenger.
Hvor er vg og dagbladet?

Her igjen på bbc`s Hard Talk i 2010, der han snakker om skipet med nødhjelp på vei til palestinerne, men dem ble stoppet og bortført:
http://www.youtube.com/watch?v=CloPnrOep_c
Her er dokumentasjonen der han filmer ombord i det dem ikke for losse nødprovianten på vei til Gaza

Og til slutt ett klipp der han nettopp har blitt overfalt

God fornøyelse

M.JOHAN
M.JOHAN
12 år siden
Svar til  M.JOHAN

Virkelig hjelp til dem som trenger det

« Forrige artikkel

Gatereist demokrati fra Egypt inspirerer verden

Neste artikkel »

4S – den umerkelige trusselen fra TV og TETRA