/

Vil du dra på space cruise?

2.9K visninger
7 minutter lesetid
36

[alert variation=”alert-danger”]Vær oppmerksom på at spørsmålet om hvorvidt Keshes ideer og teorier fungerer i praksis, fremdeles er uavklart![/alert]

 

Hvor langt har Keshe Foundation kommet i utviklingen av romfartøy? Er dette samme teknologi som andre sivilisasjoner allerede benytter?

I mars 2015, ble det nye senteret for romskipsteknologi åpnet i Bari i Italia. Med dette skritt gikk Keshe Foundation over til å bli en romfartsorganisasjon, men med andre anvendelsesområder for plasmateknologi i tillegg.
Her er promovideoen:

Hva er hovedprinsippet?

• Kopiere måten alle objekt i universet fungerer og beveger seg på.

• Ved hjelp av plasma reaktorer, skapes et magrav felt rundt skipet, likt det som finnes omkring vår egen planet. Med andre ord, forholdene inne i et slikt fartøy vil ligne de vi har her på jorda.

For at et slikt romskip skal kunne fungere, må det:
1. Ha form som et vanlig himmellegeme, dvs. enten rundt eller ovalt.
2. Rotere.
Midt inne i fartøyet finner man reaktoren.

Innvendig i fartøyet
Innvendig i fartøyet

Bevegelse

Her passer det å komme tilbake til eksempelet med magnetene som tidligere ble beskrevet i artikkelen: Hvordan lettere kunne forstå plasmateknologi. Flyttes en magnet, tvinges de andre til å bevege seg, da de påvirker hverandre via deres magnetfelt. Prinsippet for bevegelse av et romskip fungerer på tilsvarende måte. Når et slikt fartøy skal lette, justeres kraftfeltet rundt fartøyet slik at det tvinges til å finne nye posisjoner i forhold til jordens eget magrav felt. Grunnprinsippet er altså det samme som når det genereres energi i en magrav reaktor. Bevegelse skapes ved interaksjon mellom magrav felt, på samme måte som når himmellegemer endrer sin posisjon i forhold til hverandre(1).

Sammenligning mellom Keshes logo og en av de mest kjente kornsirklene fra England. Tilfeldig?

Keshes logo
Keshes logo
Kornsirkel, Milk Hill, Wilthshire 2011
Milk Hill, Wiltshire 2011

En såkalt UFO

Når kraftfeltet rundt fartøyet reagerer med jordens eget magravfelt, vil et slikt objekt se ut som et skinnende lys som beveger seg eller ev. står i ro på himmelen. Som Keshe sier:”Når dette blir forstått, er ikke slike fartøy lengre uidentifiserte. Etter å ha tatt i bruk plasmateknologi, blir ikke da det neste naturlige skrittet at dere får kontakt med de som befinner seg i disse fartøyene”(2)?

Utenomjordisk fartøy fotografert utenfor Bergen, 13. oktober 2015. Foto av artikkelforfatter.
Utenomjordisk fartøy fotografert utenfor Bergen, 13. oktober 2015.    Grantre i forgrunnen. Foto: Artikkelforfatter.

 

Identisk informasjon gitt til kontaktpersonen Daniel Fry

Både Keshe og Alan som kontaktet Fry(5), sier det samme:
Passasjerene om bord i et slikt fartøy utsettes kun for vanlig tyngdekraft (1G). En utnytter egenskaper ved naturen(gravitasjonskraft og magnetisme). Fremdriften sikres ved hjelp av magnetiske felt som fartøyet selv produserer. Disse varierer i polaritet(pluss eller minus) og styrke avhengig av hvilken effekt en ønsker å oppnå. Fartøyet er utstyrt med sensorer som kontinuerlig registrerer det omkringliggende felts egenskaper. Skal et slikt fartøy flytte seg vekk fra en planet hvor feltet er minus, setter fartøyet opp et felt med samme ladning(minus), slik at det skubbes fra(likt frastøter likt) (4, 7). Kommentar: Dette er altså teknologi sivilisasjoner som besøker oss benytter. Er det ikke da ganske så sannsynlig at Keshes plasmateknologi allerede er tatt i bruk på en rekke andre planeter?

Kraftfeltet rundt fartøyet
Kraftfeltet rundt fartøyet

Øyeblikkelig forflytning

Istedenfor å kjempe mot kreftene i universet, bruker en gravitasjonsfeltet til den planeten en skal besøke for å trekkes dit. Keshe forklarer at ethvert himmellegeme har sitt eget og at dette fungerer som dets unike fingeravtrykk(4).
Skipets magrav reaktorer må da først finstemmes med feltet rundt den planeten en ønsker å forflytte seg til. Når dette gjenskapes, vil det skje en tiltrekning og en forflytning med plasma sin hastighet, med andre ord øyeblikkelig. Kommentar: Her er det vel egentlig snakk om teleportering?
Når magravfeltene matcher, vil altså den mindre massen(romskipet) automatisk trekkes mot den større, det vil si planeten en har til hensikt å besøke(8). Neste artikkel vil ta opp hvordan materie skapes ved at en først setter opp stoffets magrav felt. Forflytning fungerer altså på tilsvarende måte. Sitat fra Keshe: “Target destination is in the magrav field – whether it be Mars, Jupiter or the cell in your cancer or food in your stomach”(2). Et meget viktig prinsipp er at alt( og her menes absolutt alt), styres og bestemmes fra feltnivå. Materien blir da helt underordnet(Mer om dette senere).

Praktiske demonstrasjoner

Keshes plan er å vise hvordan slike fartøy ser ut og fungerer i praksis. Her blir det altså syn for segn, hvor alle som er interesserte kan få konkrete bevis for at slike fartøy er en realitet. Tid og sted for disse demonstrasjonene vil bli kunngjort på forhånd(3).

Verdens største romskip

I 2014, offentliggjorde Keshe sine ideer om å bygge verdens største romfartøy og inviterte i den forbindelse ulike lands myndigheter til å delta i dette prosjektet. Fartøyet vil ha 5 etasjer, være ca 80 meter i diameter og ha plass til 550 passasjerer. Før Keshe gav denne invitasjonen, hadde han vært i kontakt med USA, Russland og Japan, men ingen av dem viste noen interesse. Tvert i mot, Keshe hevder at de prøvde å dysse hele saken ned. Han kaller romskipet for ’En Noas Ark’. Prislapp: 55 millioner Euro.
Kommentar: Er ikke dette et godt eksempel på at stormaktene for enhver pris ønsker å opprettholde status quo?

Et Keshe fartøy sett utendra
Fartøyet sett utendra

 

Månen neste?

I følge Keshe Foundation sitt nettsted, tilbys i løpet av 2016 og 2017 turer til månen. Selve reisen vil ta ca. 10 timer og på de første turene vil ingen kunne gå av. Senere vil dette bli mulig. Varighet av hele turen vil bli 72 timer og det vil være en avreise by på hvert kontinent. En vil blant annet besøke landingsstedene for Apollo romferdene(7). Allerede nå kan tur bookes.
Kommentar: Sammenlignet med teleporteringsmetoden, vil denne turen vil gå i relativt ’slow motion’. Kanskje passasjerene ellers vil føle seg snytt og føle at de ikke får nyte turen? :-)

Over og under vann

På tilsvarende måte som magnetfeltet rundt vår planet beskytter oss, vil kraftfeltet som skapes rundt et slikt fartøy hindre at det treffes av meteoritter, romsøppel, etc. Kraftfeltet vil også holde vann unna og slike fartøy vil uten problemer kunne gå ned på de største havdyp. Da de vil kunne lande overalt, må  alle verdens land snart finne ut hvordan de skal forholde seg til denne nye situasjonen(3)

Hjelp utenfra

I nyere tid har det blitt gjort to forsøk fra andre sivilisasjoner på å prøve å hjelpe menneskeheten fremover i sin utvikling ved å gi oss avansert teknologi som skulle bli tilgjengelig for alle. Begge disse forsøkene ble effektivt stoppet av TPTB (The Powers that Be), også kalt The Establisment. I følge Wendelle C. Stevens(1923-2010), oppdaget sivilisasjonen på Aldebaran at vår verden var oppsplittet og at folk i ulike deler av verden ikke engang forstod hverandres språk. Romskipsteknologi ble da gitt oss i den hensikt å knytte vår hele vår verden sammen. Forsøket fra Aldebaran kom allerede på 20-tallet via Maria Orsic gruppen. Se Åge Grønnings artikkel. Så ble det gjort et nytt forsøk på 50-tallet via Teslas elev Otis Carr.

Otis Carr med en modell i tre
Otis Carr med en modell i tre

Da Carr ble stanset og livsverket hans ble lagt i grus, troppet FBI opp samt flere lastebiler med soldater. Laboratoriet hans ble så raidet, og alt av utstyr og dokumentasjon ble konfiskert. Argumentet var: ”Dette vil ødelegge den amerikanske økonomien”.

Otis Carr sin konstruksjon
Otis Carr sin konstruksjon

Carrs fartøy var veldig avansert, ble styrt ved hjelp av tankekraft og kunne foreta øyeblikkelig forflytning(teleportasjon). Interessante overenstemmelser, ikke sant?  Denne informasjonen ble offentliggjort i 2006 av Ralph Ring som arbeidet sammen med Carr. Han går både god for, og støtter Keshe. Ring, som fremdeles er i full vigør, svarer her på spørsmål stilt på hans nettsted bluestarenterprise.com

 

Kommentar: Tenk hvilken verden vi  kunne hatt i dag!  Alle kunne dradd dit de ville. Ingen biler, jetfly, støy, asfalt eller forurensning. Du kunne reist på jobb i Australia og vært der i løpet av noen minutter. Så tibake til Norge igjen om ettermiddagen. Denne gang har både offentliggjøring og ikke-militær utprøvning av romskips teknologi allerede kommet mye lengre, med internett som informasjonskilde. Ingen lands myndigheter klarer nå å holde dette skjult for oss, selv om de prøver å kontrollere via main stream media. I følge Keshe har både CNN og Fox News forlengst fått forbud mot å omtale Keshe Foundation. Konklusjon: Alt tyder på at det tredje forsøket nå vil lykkes!

Etterord

Dette et et forsøk på å gi hovedtrekkene i Keshes planer i forhold til romfart og hva vi har i vente. Det vil dessuten bli interessant å stifte bekjentskap med individer fra andre sivilisasjoner, både de som kommer hit og de en vil møte på romferder. Jo raskere utviklingen nå går,  jo hurtigere vil det kunne skje. Spennende tider, ikke sant?

Kilder

1. Principle of magnetism. http://keshefoundation.org/new-horizons/fields/217-principle-of-magnetism
2. A NEW DAY ON EARTH: The Knowledge Seeker Workshops – Book 1. Kindle Edition.                                                                            3. Flight technology. http://keshefoundation.org/applications/space/flight-technology/78-flight-technology
4. THE PEACE ROAD MAP: Knowledge Seeker Workshops Book 7 Kindle Edition.
5. Donovan, Sean. Contactee – Was Daniel W. Fry Telling the Truth? Daniel Fry Dot Com. Kindle Edition.
6. Mojans system. http://keshefoundation.org/applications/space/flight-technology/97-mojhans-system
7. Space exploration. http://keshefoundation.org/applications/space/space-exploration
8. Keshe, M.T. The Universal Order of the creation of Matters.
9. Overview of M.T. Keshe communications posted on the Keshe Foundation forum Compiled & edited by JLG. By anti-chronological order, 2009-2012.
10. Salla, Michael, E. How the US Government Suppressed the World’s First Civilian Spacecraft Industry. http://www.bibliotecapleyades.net/exopolitica/esp_exopolitics_ZZZZB.htm

Terje Wulfsberg

Terje Wulfsberg driver som homeopat i Bergen, og har lenge vært opptatt av det alternative. Han har i en årrekke arbeidet med å spre informasjon om den nye læreren for vår tid, kalt Maitreya eller Verdenslæreren. http://shareno.net. Har i mange år og studert Den Tidløse Visdomslære, særlig informasjonen som kommer fra Djwahl Kuhl eller tibetaneren, via Alice A. Bailey. Bruker nå mye tid og energi på å informere om våre utenomjordiske venner.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

36 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
seitasis
seitasis
Anonym
6 år siden

Fikk ikke noe respons, så prøver igjen. Vi er utsatt for 10 tonn pr m2. Denne kraften kan vi “nullifisere” det betyr 10 tonn rett opp. Hvis noen her liker ideen, nyhetsspeiet lager en “tarlerken”

seitasis
seitasis
Anonym
6 år siden

Vi kan lage en flygende “tarlenen”, hvis vi vil, har gjort det i 2001. Så jeg bør klare det igjen.

Ståle
Ståle
Abonnent
8 år siden

Dubai er byen. Ble annonsert den 26.01

Bjørn Torvatn
Bjørn Torvatn
Anonym
Svar til  Terje Wulfsberg
8 år siden

Hvilken by ble det?

sindre
sindre
Anonym
Svar til  Bjørn Torvatn
8 år siden

hehe, jeg er også spent på dette, tipper de har utsatt dette et på måneder frem i tid som de alltid gjør.

ye
ye
Abonnent
8 år siden

Lenge før noen her finner ut hvordan å få hodet sitt inn i et av Keshes eller noen andre sitt romskip, så har de globaliseringsivrige makthaverne her fått oss alle sammen inn et totalitært regime. Er det ikke viktigere å holde seg nede på jorda og konse om det som skjer her? Eller har dere tenkt å stikke av?

Jostein
Jostein
Abonnent
8 år siden

Spennende 91st (!!) Knowledge Seekers Workshop på torsdag. For de som ikke har 3 timer og 33 minutter å avse, så gjengir jeg gjerne noen hovedpunkter nedenfor:

1. Alle har misforstått plasma-teknolgien. Den kan ikke måles med vanlige måleinstrumenter slik mange prøver på, blant annet på youtube. Effekten høstes fra strømnettet etter at plasma-enheten har kondisjonert systemet, og kan bare måles når man får strømregningen.

2. Keshe virker tydelig irritert over mangelen på forståelse i almuen for hvordan teknologien virker, og kaller oss tilhørere jevnlig for “apekatter” og “tyver”.

3. Magrav-enheten er bare en “gulrot foran esel-vogna”, for å få med griske folk til det som er det egentlige målet; space travel!

4. Attentatforsøk mot Keshe er avverget. Dette av en mann med amerikansk pass, men som ikke har fødselsattest fra USA (..er det så merkelig da?). Mannen har vært en del av organisasjonen, og har spredd Keshe’s skrifter gratis på internett.

5. De såkalte ofrene i terroraksjonen i Paris var lik fraktet fra Syria.

6. Keshe’s introduserer sin egen “dommedagsmaskin”. Ved å plassere en uthullet krystall fylt med CO2, inne i en plasmenhet, vil dette gi en økt sjeleig og fysisk utvikling til de som berører dem. De med uærlige hensikter; tyver og apekatter, vil eksplodere. Keshe antar at de fleste nok vil gå i lufta.

7. Egne merknader: Mannen virker paranoid og stadig mer ute av balanse. Det er tydelig at han finner på ting underveis, som han overbevises av selv. Dog, underholdningsverdien er upåklagelig. Likevel, ser ut til at flere og flere hoppe av nå.

Jostein
Jostein
Abonnent
Svar til  Jostein
8 år siden

Link til seansen:

Jostein
Jostein
Abonnent
Svar til  Terje Wulfsberg
8 år siden

Hvorvidt Keshes teknolgi fungerer er vel fremdeles det store spørsmålet ja, og siden vi enda ikke har noen bevis i form av fungerende plasmaenheter, så er vi prisgitt hans egen kredibilitet hvis vi skal tro på dette. Da blir det vanskelig å skille sak fra person.

Han har utviklet dette i 40 år og har gjennomført 91 workshoper. Fremdeles er vi ikke kommet lengre enn kråketegn på et smartboard og folk som tvinner kobbertråder i Filippinene. Han har enda ikke vist frem en eneste oppsiktsvekkende ting, men bruker størstedelen av foredragene til å fortelle om alt det hindides fantastiske denne teknologien kan gjøre. “Neste måned..”. “Vi driver å tester nå..”.

De som gidder å gå litt tilbake i tid ser snart at hans lovnader ikke er verdt mye. Var f.eks. ikke en trådløs Magrav-enhet bare en måned unna, for to måneder siden? Hva med politiet i Roma som har fikk hundrevis av Magrav-enheter – også for to måneder siden. Hvordan funker disse? Osv osv..

Han snakker med paven, Mossad, regjeringen i Iran, “Ghana Space Insititute”..På meg virker det i alle fall ikke troverdig. Hvorfor skulle han ikke kunne dikte opp forfølgelse og attentatforsøk også? Det er med på å gjøre teknologien hans enda viktigere, og hans person enda mer interessant. Men bare for dem som fortsatt tror.

Jostein
Jostein
Abonnent
Svar til  Terje Wulfsberg
8 år siden

Det er ingen skam å debunke en åpenlys scam. Det er med på å hindre at folk kaster bort tid og penger på tullet, og hindre at sjarlataner som Keshe kan herje fritt med naive ofre. Nyhetsspeilet har så langt, med nå sine etterhvert veldig mange artikler rundt temaet, enda ikke kommet med en eneste kritisk kommentar til den selvutnevnte messiasen eller hans påståtte teknologi. Dere (du Terje Wulfsberg og Frank Aune) har fungert som en nyfrelst reklamekanal for sekten, og er dermed i mine øyne en del av scam’en/skammen.

Hva med å gjennomgå den artiklen du linker til, den er tross alt over en måned gammel nå, og fortelle hvordan status er på disse plasmareaktorene nå? Da gjerne uten skylapper, og helst med et snev av kritisk sans.

Jeg kan hjelpe dere litt på vei.

Fra Nyhetsspeilets artikkelel – 12. november:

“Roald Boom er den som har den ryddigste og mest profesjonelle installasjonen så langt. Jeg kan varmt anbefale å følge hans prosjekt og forklarende vidoeoer.”

Booms egne uttalelser fra slutten av november:

“This video is the last video about my first MaGrav unit. As of 27 Nov 2015 I have turned it off.”

“Tell that to Mr Keshe, he’s the one who does not know what he’s speaking about!”

“Well, a good lesson learned on how easy it is to be scammed by a good con-artist……”

“I am humbled by the experience. I will never laugh at anyone again who has been scammed/fooled/tricked by con artists. Good ones, will have you bring them more money even after your gut alarm is in full blast siren mode…..”

“Basically, what it came down to is a stable consumption. There was no drop in my consumption. So, on the 8th day basically I decided to turn it off, and also terminate this second unit, which to me shows enough proof that it doesn’t work. Now, I know a lot of people will say: Yeah, well, you should condition it. Well, I heard that story, because that’s something that came later in the blueprint. That was not the case in the beginning. These are new things.

Now, when all this stuff kept changing, I started to get a worse and worse feeling about this whole story. Because I had a gut feeling in the beginning that there was things wrong.

But because the idea is such a great idea, I wanted to continue. That’s why I made so much … I invested so much time and made so many videos and put my energy in it so much. Because the idea what Mr. Keshe presents, of a renaissance, of a move into a new era of free energy and changing the world and getting loose of this grip, this stranglehold that these elites, or whatever you want to call them, cabal, criminals, that are taken over by their greedy selves, have been having on this planet for hundreds, if not thousands of years. Well, the idea of such a thing, lifting, and be part of a new move in consciousness and a renaissance in technology was really appealing to me. So I wanted to be part of it and that’s why I invested so much energy and so much time.

And I’ve met a lot of people along the line that were doing exactly the same thing. That were good people. I have contact with some of these people, some of you I’ve met over the last few weeks. Probably for a long time. Because you guys … a lot of you are really good people, with your heart in the right place, and ready to do what’s neccessary to lift this scam that is going on on this planet about who we are, where we come from, and trying to keep us enslaved in so many ways. So, this is the same reason why I was part of this.

But it started to seem to me more and more that this is scam. I know a lot of you will attack me for that, but the fact is, though, I did my research in the beginning, and there was a lot of smearing about Mr. Keshe. He apparently has promised things for years, and never come through. So, it does seem that this is the same case.

So, I didn’t want to believe it. I kept saying to myself: Ok, fair enough. I read the articles about a lot of people saying Mr. Keshe has been scamming people for a long time, and lying. But I didn’t want to believe it, and I wanted to think: You know, ok, maybe it’s just the big oil cabal smearing him to try to keep him down, try to keep us believing that it doesn’t work.

But his disorganized way of presenting things, his keeping away facts, and changing things all the time, but also promising, and saying that there’s all these things working, and in the background it’s been working, and people have these systems working for years, and then not coming up with a single shred of evidence that anything is working, this is too weird for me. Right?

So, I’m actually now at a point where I don’t believe it anymore. I’m really doubtful about it. But I will tell you this: If I’m wrong and Mr. Keshe is right, if this thing is real, and it’s working, I don’t understand why he’s not coming out, why he’s not showing his factories in Italy and all these things. But if I’m wrong, I will gladly eat my words. I will gladly apologize to all of you, that I’ve been a little bit too early at drawing any conclusions.

But after the amount of time I’ve put in, and the amount of effort I’ve put in, and the incoherency in his teachings, and his promises, and his big talk, and then coming with so little facts, I just can’t muster the energy anymore to continue with it. So, I’m going to be watching from the sidelines. I’m going to be hoping any of you going to come up with some new stuff instead of this almost Keshe-cultish stuff, where everything is “Yeah! I know it’s going to work!”, but then in the meantime nobody got a single shred of evidence.

So, I will gladly eat my words when the time comes and it’s proven to actually be something that is real, working, applicable, and Mr. Keshe was right. Sure, I’ll apologize. And if you don’t want to listen to me anymore, fine. I’m ok with that. But right now my gut feeling is saying: Bab! Bab! Bab! Bab! (Alert!). You know, this is not good. You know, I really want you guys to be skeptical, but I don’t want to dictate what you believe. Believe what you wish.

But there’s things wrong here, lots things wrong here. And I don’t want to be part of a lie. I dont want to be part of a scam. I don’t want to be part of that. I’ll even remove all my videos. When that found out, I’d put big text on it, saying, you know, this is all proven to be a big hoax. Don’t watch this video, because you waste your time like I have.

If, for some reason, I’m wrong — I hope I am — then I will rejoin the effort, make clear videos, help everybody out, and continue. But in the meantime I just can’t get my body-mind to get in gear anymore with this. There’s something completely off here.“

sindre
sindre
Anonym
8 år siden

det her ikke kommet noen bevis på at energiteknologien til keshe funker. når dette viser seg også å være en scam av keshe kan ikke dere på nyhetsspeilet si unnskyld til de dere villedet og prøve å forstå hvorfor dere er så lette å lure?

sindre
sindre
Anonym
Svar til  Terje Wulfsberg
8 år siden

jeg har satt meg inn i det og lest artiklene, det er ingen bevis i den artikkelen på at teknologien fungerer. Det som er fascinerende med denne typen ideer er at det hvert år kommer folk som keshe som snakker om romvesener eller esoteriske teknologier. Disse holder på en stund helt til scammen er avslørt. Noen scammere kan holde på i lang tid som david wilcock som siden år 2000 har sagt at disclosure kommer hvert øyeblikk. denne fri energi myten er interessant fordi det består av f. eks. nettsider som nyhetspeilet som bruker som kilder andre konspirasjonsnettsider. Dette gjør det enkelt å skaffe fakta for de mest crazy teoriene. Jeg har fulgt med på dette her i ti år, keshe er bare nok en oppdatering med nye scammere. Folk som har sett dette før er litt mer skeptiske.

Det som kommer til å skje er at om et par måneder er alt dette glemt, og det blir skapt plass for en ny fyr med en eller annen spennende teori eller teknologi uten å ta lærdom fra tidligere scams.

Det er så enkelt å bare google keshe + scam eller keshe + fraud. hvorfor folk blir lurt gang på gang skjønner jeg ikke.

sjarl
sjarl
Abonnent
Svar til  Terje Wulfsberg
8 år siden

Til det siste. Det er ingen tvil om at de er etablert profesjonelle debunkerkampanjer. Det gjelder andre enn Keshe også. En nyttig kilde for innsyn i disse tingene er både Forster Gamble og Steven Greer.

sindre
sindre
Anonym
Svar til  sjarl
8 år siden

ja enig sjarl sjekk ut astroturfing. Jeg vil likevel si at det er veldig mye suspekt med Keshe når man graver i bakgrunnen hans. Jeg tror verden er den samme om et halv år bare at keshe og duppedittene hans er glemt fordi det blir rett og slett for flaut å innrømme at man ble lurt av det hele.

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  sindre
8 år siden

Ja, ja kall det for lurt, men jeg vet “plasma” virker og Keshe kan være nært, og kanskje kanskje han har forenklet løsningene. hvis vi alle starter å eksperimenter vil noen finne løsninger. Det som gjør det spennende er at han iallefall forsøker, og inspirerer folk til å gjøre eksperimenter. Hvis folk oppgir resultater som det er, vil det gå ganske raskt.

Johnny
Johnny
Anonym
8 år siden

Litt å tenke på.

Flat Earth Answers – Proofs and Truths (Full Documentary)

https://www.youtube.com/watch?v=bdxgIyEPCxk

Jostein
Jostein
Abonnent
8 år siden

Fra artikkelen: “I mars 2015, ble det nye senteret for romskipsteknologi åpnet i Bari i Italia.”

Bildene i promovideoen er fra Università Lum Jean Monnet i Bari. Et privateid universitet stiftet i 1995 som tilbyr kurs i økonomi, juss og ledelse. Nettsiden deres inneholder ingen opplysninger om Keshe Foundation eller romskipsteknologi: http://www.lum.it/eng/home.html

Det burde ikke komme som noen overraskelse på noen at påstander fra Keshe-gjengen viser seg bare å være tull og tøys. Kan bare minne om hvordan de konstruerte sin flyvende bil. Med photoshop!

Det overraskende er at så mange fortsetter å svelge rått alt hva disse folka sier.

sjarl
sjarl
Abonnent
Svar til  Jostein
8 år siden

Vel, her er nyheter på italiensk om nevnte spaceship institute: http://www.ilmioprimoministro.it/inaugurazione-spaceship-institute-a-trani-happening-mondiale-da-non-perdere/

Innvielse – gratis inngang.
Hovedkvarter og generaldirektorat L.U.M. – Trani
Lum Jean Monnet universitet – School of Management
Arrangementet går over tre dager fra dag 21.

Program for 21 april 2015

Publikum: forskere og grunnleggerne av Keshe Foundation fra mer enn 50 nasjoner, inkludert Italia

Brosjyre på møtet for innvielsen av det nye universitetet kurs utviklet av Keshe Foundation, i samarbeid med Universitetet LUM.

http://www.internationalwebpost.org/contents/LA___TECNOLOGIA_KESHE_2163.html#.VmVu1rjqhBc

Jostein
Jostein
Abonnent
Svar til  sjarl
8 år siden

Takk for research. Bra! Men tror du byttet om på lenkene; den første leder til en blogg, den andre til en nettavis (..og en veldig lite kritisk artikkel).

Så vi kan være enige om at Keshe i alle fall en gang har leid lokaler hos LUM, og hevder han skal holde sine nye kurs der i samarbeid med universitetet. Noe universitetet ikke finner verdt å nevne på sine ellers veldig oppdaterte sider.

Men å hevde at Keshe Foundation har åpnet “et nytt senter for romfartsteknologi”, og blitt en “romfatsorganisasjon”, er vel å dra det litt vel langt. Er du ikke enig?

De som vil ha mer info kan kanskje sende en mail til LUM?

sjarl
sjarl
Abonnent
Svar til  Jostein
8 år siden

Ikke lett å bli klok på Keshe`s uortodokse fremferd og påstander. Men det er ingen tvil om at fri energi er et faktum og at prototyper finnes rundt om på kloden. Så linkene nedenfor i et annet forum:
http://archive.wired.com/wired/archive/6.03/antigravity_pr.html
http://gizadeathstar.com/2014/01/fringe-science-boeing-admits-anti-gravity-work/
http://www.wisdom-square.com/anti-gravity-device.html
http://www.searlsolution.com/

Og ikke minst professor Konstantin Meyl som jeg nettopp har blitt kjent med. Han har bevist at Tesla hadde rett, og har gjenskapt Teslas teknologi.
http://www.meyl.eu/go/index.php?dir=10_Home
http://www.meyl.eu/go/index.php?dir=50_Experimental

Steven Greer og Foster Gamble har mye å fortelle om når det kommer til fri energi.

Hans Gaarder
Forfatter
8 år siden

Jepp – I’m ready for A JOYRIDE into space…! :)

Romskipene som kan bringe meg ut dit finnes allerede her på Jorden, helt uavhengig av Keshe Foundation… :)

Her er et eksempel, det menneskebygde romskipet TR-3B Astra (som er bygget i et topphemmelig fellesskap mellom Lockheed Skunk Works og Boeing Phantom Works) utsettes kun for 11% av vanlig gravitasjon (i motsetning til Keshe craft, som enn så lenge utsettes for 100% jord-gravitasjon) Nesten-vektløsheten skyldes en innebygget “magnetic field disrupter” som reduserer gravitasjonen med 89%. (Det er et viktig grensesnitt mellom gravitasjon og magnetisme, noe Keshe også er inne på).

Her er TR-3B Astra i en snikfilmet NIGHTFLIGHT over Paris (fanget opp ved bruk av infrarødt filter / nattkikkertopptikk):

Tech specs for TR-3B Astra – som er bygget ved bruk av UTENOMJORDISK TEKNOLOGI, såkalt ALIENTECH – er beskrevet her:
https://www.youtube.com/watch?v=7I7fr-lwLLg

PS. Cool at Ralph Ring intervjuet er lagt inn i artikkelen. Han har opplevd “REAL DEAL” forflytning og vet nøyaktig hva han snakker om… :)

Hans Gaarder
Forfatter
Svar til  Terje Wulfsberg
8 år siden

“Keshe anser vektløshet i fartøyet for uønsket og tilstreber derfor forhold dvs tyngdekraft…”

Dette er det første utsagnet fra Keshe som har fått meg til å begynne å tvile på ham.
Hva slags “jordnær ambisjonsløshet” er dette…?

For praktisk talt enhver form for avansert romfart er det et viktig moment å eliminere INERTIA (kjent som massefart). Det vil redusere påkjenningene som pilotene utsettes for vesentlig.

BEHOLDES JORD-GRAVITASJONEN inne i romfartøyenes “cockpit” vil det føre til at:
– Påkjenningene på pilotene vil bli betydelige og resultere i økt helserisiko
– Betydelige praktiske begrensninger i romfartøyenes rekkevidde m.v.

At UFO-er er observert foreta 90 graders svinger i skyhøy fart uten fartsreduksjon skyldes nettopp at pilotene ikke utsettes for inertia / massefart-treghet. Her er et eksempel på en UFO som foretar en 90 graders sving:

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  Terje Wulfsberg
8 år siden

Man må skille mellom gravitasjon, en vektorkraft med retning inn mot sentrum, og hoved argumentet til Hans Gaarder, “inertia / massefart-treghet”, jeg liker begrepet motstand mot masse fart endring , forstår jeg Hansen rett må vi overvinne denne kraften på en eller annen måte og ikke tygde kraften. Skal begge av dere ha rett må Keshe skape et virtuelt gravitasjon felt og samtidig overvinne inertia, klarer/har Keshe klart å demonstrere det?

trobdo
trobdo
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
8 år siden

Bare et ærlig spørsmål: Hvorfor kan ikke du Gaarder, som tilsynelatende er et oppegående menneske, bare forholde deg til den virkelige verden å bare oppføre deg som et normalt menneske?

Hans Gaarder
Forfatter
Svar til  trobdo
8 år siden

trobdo – i fall du er ny på området “den virkelige verden” i dette tilfellet hemmelige teknologiutviklinger som har funnet sted innenfor USAs militær-industrielle kompleks:
Her er en introduksjon til menneskebygde “flyvefarkoster” som er ukjente for de fleste:

http://www.nyhetsspeilet.no/2013/01/den-flyvende-sannheten/

Innledningen lyder: “Nyhetsspeilet presenterer med bilder, video og tekst “creme de la creme” av dagens hemmeligholdte flyteknologi. Vil du tro det – selv om du får se det?”

PS. Hvorfor er det så mange her i norge som liker å stå frem og vise at de dyrker uvitenheten…?

trobdo
trobdo
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
8 år siden

Hei Gaarder!
Beklager at jeg er sent ute, men prøver i det minste å svare. Jeg må, ubeskjedent nok, innrømme at jeg noen ganger glemmer hvor jeg har vært etter å ha ytret mine meninger og tilhørende herligheter i et virvar at nettaviser og blogger og hva det måtte være av muligheter hvor man kan delta med det en måtte ha på hjertet. Riktig nok med ulike moniker. Forøvrig når det gjelder akkurat denne bloggen, som dere helt misvisende kaller “Nyhetsspeilet” står nok ikke øverst på listen min. Men nok om det.

Og til dette som jeg egentlig syns er en merkverdighet, det at dere har så godt kjennskap til alt som er hemmelig: Slik jeg er nødt til å forstå slikt så må du, eller noen andre på dette Apollons nettsted i sitt orakel av allvitenhet, være hemmelige agenter, eller enda verre; dobbelagenter i samarbeid med makteliten. Hvordan kan dere ellers ha så godt kjennskap til alt som er topphemmelig? Og for understreke sannhetsgehalten, så linker man til egne artikler. Pleier slikt å bekrefte ens seriøsitet, for å stille et retorisk spørsmål.

Nei, Nyhetsspeilet gjør det ikke særlig bra på min private rankingliste. Men så er vel også den type liste for NS og de fleste av leserne totalt uinteressant i en slik sammenheng.

På den annen side, så kan det være morsomt eller til og med rene hjernetrimmen det å produsere konspirasjonsteorier. Men noen ganger blir det bare patetisk. Skjønt; konspirasjoner finnes og det er ikke på noen måte noe nytt. Det er nok å se til dagens urovekkende situasjon i Europa, hvor Angela Merkel er den største eksponenten i så måte.

« Forrige artikkel

Irak nekter å ta imot USA-tropper

Neste artikkel »

En omvendt verden

36
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x