Foto fra et av Israels mange drepende angrep i Palestina (se RT) : https://www.rt.com/news/546477-palestine-israel-conflict-violence/

Storbyene skal brenne, et varsel

4.3K visninger
4 minutter lesetid
21

Storbyene skal brenne, et varsel

Hjelp har vi i Norge fått før, når nøden har banket på døren, åndelig hjelp. For vi er i åndelig nød akkurat nå. En mann meldte seg, pr brev, han hadde truffet en som hadde en viktig meddelelse, han ønsket å være anonym og ønsket heller ikke å oppgi identiteten til sannsigeren som i sine visjoner var blitt fortalt at noe skal komme til å skje, noe som skal treffe tusener av mennesker i Europa. Nå ville han fortelle om dette, fordi det kunne hjelpe oss å forberede oss selv på det kommende. Slik begynte det anonyme brev i min postkasse:


Han drømte om russiske tanks i Norge, foto fra en øvelse i Russland, foto, se her.

“Mandag den 17. januar 2022 traff jeg et helt ekstraordinært menneske, en ung mann på ca 33 år som jeg ikke hadde truffet før. Samtalen falt raskt inn på vesentlige emner. Han fortalte om sin dype kristlige forankring basert på, og vekket av en rekke visjonære og åndelige opplevelser. Han beskrev flere visjoner som han opplevde visuelt tydelige og som han hadde full overbevisning og visshet til:

I Europa – det Europeiske kontinentet vil bli offer for en falsk flagg operasjon av enorme proporsjoner. Han ser at det blir plassert ut bomber på bakken også atom-sprengladninger, av en rekke agentgrupper. Når disse blir detonert, vil Europa bli til en ruinhaug. Men bombene vil ikke bli plassert ut i Norge. Men derimot viste visjonene russiske tanks som rullet nedover i Norge. Amerika ville kollapse. Hans beretning var forankret i egne bildelopplevelser og det han beskrev og opplevde som inngivelser fra Gud.


Terroraksjonen han beskrev synes helt parallell til den gigantiske falske flagg operasjonene som Ole Dammegård og hans folk sannsynlig fikk avverget i siste sekund for noen få år siden. Det skal visstnok være intervju med Dammegård foretatt av advokat Fullmich. Dammegårds side: https://lightonconspiracies.com/

Jeg forela dagen etter dette til en med betydelige evner i kanalisering som gikk «etter», «sjekket» disse visjonene. Hun bekrefter at hun får inn at det er riktig det han formidlet til meg. Men det vil ikke dreie seg om så mange atombomber, bare noen få, men en rekke sprengninger. Europa går ikke helt i grus som han beskrev. Meningen er å skape angst, frykt som de skal utnytte til å kontrollere oss med – legitimere og forsterke diktaturutviklingen vi står inne i. Hun bekreftet hans bilder hvor han så russiske tanks kjøre nedover i Norge og at Amerika kollapser og får nok med seg selv. Den unge mannen fremholdt at en god del mennesker vil få varsler forut. I hans forståelse vil Europa bli liggende i grus og tilnærmet ubeboelig. Hun som kanaliserte mente ødeleggelsene ville bli mindre og at det vesentlige motivet var sjokket, angsten og frykten som de ville bruke på å sikre seg styringskraften for å få den satanistiske verdenovertakelsen på plass. Begge mine to «informanter» trodde det var relativt snarlig forestående.

Hvis man velger å forholde seg til en slik tilnærming, noe jeg gjør, er min konklusjon: Satanist-globalistenene som ledd i forsøket på den tyranniske maktovertakelsen, vil med slike aksjoner intensivere dette arbeidet voldsomt. Dreieboken synes å være lik den aksjonen Ole Dammegård fikk avverget.

Rent intellektuelt har jeg analysert meg frem til samme resultat. Når corona-narrativet faller og corona-vaksinene blir avslørt som bio-våpen for en større del av befolkningen, hva vil da bli globalistenes neste trekk være? En falsk flagg aksjon av enorme proporsjoner – større enn 911 – som skaper voldsom angst og apati. En utsiktsløs desperasjon og fortvilelse vil bre massivt om seg. Globalistene vil da være i sluttfasen med å reise det tyranniske verdensomspennende terror- og overvåkingsregime. Folk vil som i 1930-årene, flokke seg rundt en despotisk leder fylt av den største ondskap.

Selv har jeg i måneder vært fylt av tanker og fornemmelser om at en større hendelse enn 911 vil kunne komme til å inntreffe i Europa – februar? Dette som ledd i en større brikkeflytting på the great chessboard – hvor som kjent globalistene sitter på begge sider av brettet. Så kommer denne mannen inn fra sidelinjen på mandag det 17.1.22. Morgenen etter får jeg en tydelig impuls på at det må varsles bredt – alternativ-bevegelsens radar må aktiviseres maksimalt. Det må skrives om farene for nye 911-hendelser når satanist-globalistene ikke kommer helt i mål med plandemiens formål.

Med vennlig hilsen anonym”

Slik gjorde Ole Dammegård det i 2019:

Fra Slettemarks egen twitterkonto, vi ser samme navnetrekk bak hans organisasjon som i Gro Harlem Brundtlands aktive steder bl.a. CEPI og GPMB (Global Preparedness Monitoring Board, se her). Mon tro om ikke disse har samme mor? “The GPMB would like to extend its utmost appreciation to Dr Gro Harlem Brundtland who served as co-Chair from 2018-2021,” side 43 i årsrapport 2021. Er ikke dette allerede indisier på hvem som egentlig sto bak terrorplanene? Har de mere på sin kappe?

Tekst fra min private blogg den 22. oktober 2019 (se tekst og videointervju med Dammegård, her): Dammegard gjorde oss oppmerksom på twitter-meldinger fra en sentral person i miljøet til terror-arrangørene i Sverige, Ola Slettenmark. Utfra hans meldinger ser Dammegård muligheten for at en rekke falsk terror-aksjoner kan bli utført de nærmeste dager i følgende byer; London og Manchester, Paris, Barcelona og Rotterdam. Dammegaard oppfordrer alle å ta med kameraer og gjøre opptak. Vær vitner. Offentliggjør på nett det dere ser. I tillegg til terror i de fem nevnte byer, skjer det større katastrofeøvelser (drill) i to av Sveriges atomkraftverk, El Karleby (med 1600 deltagere) og Forsmark. Alle anslag skal skje under navnet «Operation Seaeagle», etter min mening en NATO styrt operasjon. Tilsammen er det 39 forskjellige steder som skal utsettes for terror, det skal lages et omfattende kaos. En europeisk utgave av 911.


De prøver fortsatt å lage en europeisk 911. De samme folkene. Men deres achilleshæl er at de må forbli i det skjulte, de må forbli ukjente. Den beste metoden å motarbeide alle terrorinitiativ, er faktisk å gjøre dem kjent. Spre opplysning, la lyset lyse utover der hvor det fortsatt er mørkt.


 

Sven-Inge Johansen

Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

21 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Sverke
Sverke
Abonnent
2 år siden

Hva røyker dere? Jeg vil ha det samme.

e
e
Anonym
Svar til  Sverke
2 år siden

Frisk luft ;)

oleg
oleg
Anonym
2 år siden

Ser ut til profetien gikk i oppfyllelse gitt, spot on på slutten av februar. men kan noen bevise at dette er en falsk flagg operason ?

Ny Tid
Ny Tid
Anonym
2 år siden

Si din mening…

"Hu der fitta fra B...
"Hu der fitta fra B...
Anonym
Svar til  Ny Tid
2 år siden

Sier min mening: Ikke kødd med folk som har delfin-hørsel ;)

På tide å knekke pedo-kodene. På tide å avvikle pedo-nettverket.

Terje Engen
Terje Engen
Anonym
Svar til  Ny Tid
2 år siden

Man må først definere bevissthet. Er det noe man kan “beame” inn fra verdensrommet? Når jeg sier Gud er det bevisstheten som inneholder alt som er skapt. Det blir litt som Brahman. En verden-sjel. Den har en vilje det er Guds vilje. Mitt forhold til Gud er å spørre hvordan skal jeg leve mitt liv for å følge Guds vilje. Livet er en læreprosess og når jeg finner svar og kommer nærmere Guds vilje, kommer også min bevissthet nærmere Guds bevissthet. Så ved å lære av livet og stegene jeg går, få jeg økt kunnskap og økt bevissthet. Jeg kommer nærmere Gud. Jeg får høyere bevissthet. Så hvis “Pleiadene” skal gi meg høyere bevissthet, så må de lære meg noe jeg ikke vet fra før. Derfor ser jeg at mye av dette kommer fra menneskesinn fordi det er vanskelig å gi svar på spørsmål som ikke allerede finnes i vår kollektive bevissthet, så hvis man er opptatt av UFO og Aliens, så ser man at folk bruker Bibelen og dikter om. Kanskje ikke bevisst, men at man tolker Nephilim og Annunaki. Folk som aldri i sitt liv hadde hørt eller seilskuter trodde seilene var vinger og at mannskapet var guder som kom ned fra himmelen. Også steder der folk ikke hadde sett fly. Amerikanske piloter ble tatt i mot som guder. De fikk økt bevissthet, men de var jo ikke guder. Det de tenkte var feil, men de så noe nytt. Kanskje ble noen prester og lagde historier om seilskutene som kom fra himmelen med guder. Og vips har vi en historie for all fremtid. De så UFO’er. Jeg har aldri sett noe som har overbevist meg. Jeg har sett masse UFO-filmer og hørt mange historier. Jeg må si at jeg tror det stammer fra CIA-psyops. Kanskje medisin og mind control ofre som har blitt lurt og matet inn historier. Man ser også reptilhistorier kommer fra mennesker som har vært offer for mind control. Derimot tror jeg på folk som ser lysfenomen og ikke har en forklaring. Alt er mulig, men tror ikke på det som er av kanaliseringer og historier så langt. Det gir meg ingenting nytt.

Så det med Nephilim og slikt har jo mer med spirituell tolkning å gjøre. Jeg kunne beskrive Biden og Trudeau som Nephilim. Det er egentlig små og unge sjeler kan man si. De ønsker å vise seg som store og vise seg frem, og det er jo litt barnslig, ikke sant. Man ser det også i arbeidslivet. Folk som gjerne vil være sjef, men ikke jobbe for det. Mens en god sjef har erfaring og kunnskap som gir automatisk autoritet, vil andre ha det samme og leke at de har den samme autoriteten, og da blir det falskt. Ting faller naturlig. Man er ikke en klok og rolig bestefar/mor som 20-åring. Så det blir litt det samme med “beaming” fra Pleiadene. Man får ikke økt bevissthet uten å ha tråkket den smale stien. Historiene i Bibelen er oppskrift på hvordan. Hele poenget er at menneskene tar lærdom og oppnår oppstandelse gjennom det. Hvordan leve i god moral etter Guds vilje. Det er liksom ikke så religiøst. Men vi skal se hvordan folk reagerer når de finner ut av det evige liv. At det finnes en dom. At det finnes en annen død. Man går fra kroppen og møter døden som veier handlingene. Har man lært det som skulle læres eller blir det en ny runde i skolen?

Så det jeg gjør er hele tiden å søke kunnskap. Jeg bruker hver søndag til å tenke gjennom det jeg har hørt og opplevd. Det at man skaper på seks dager og ser tilbake på hviledagen. Det gjør man mer bevisst i sine dager. Etterhvert er man bevisst hele tiden kanskje. Jeg skal nevne et eksempel på det. Jeg opplever slike ting ofte.

Jeg var ute på ski en dag. Det var kaldt, men på tjernet var det vann og det gjorde sitt med skiene og turen. Da fikk jeg høre at det var fordi isen synker. Den sprekker, krymper og det kommer tyngde på toppen med all snøen. Så den synker og det blir overvann. Jeg dro hjem og det var ikke mange timene etter dette at NRK publiserte en artikkel som viste bilder fra Grønland. Det var en hundeslede som vasset i masse overvann på isen. Jeg undret meg i om det var samme fenomen som jeg hadde opplevd. Jeg kom til visitgreenland.com og fant en artikkel som beskrev at grønlendere var lei av at de ble brukt i klimapropaganda. Bildene var av et velkjent fenomen. På våren kom det regn og snø som presset isen ned og det ble masse overvann. Jeg skrev til NRK som svarte og fjernet bildet, men ikke artikkelen. Slik lærer jeg også fra Bibelen. Den er fascinerende fordi den har så mye skjult som kommer frem ved høyere bevissthet. Det lærer man i skrittene man tar og da forstår man boken også.

Så da kan man spørre hva er det medium og kanaliseringer kan gi svar på som ikke allerede man er kjent med. Uten at det er vridd og snudd på fra Bibelen og andre åndelige historier om moral? Er det mind control fra CD’er som er svaret på problemene? Når herskerne angriper oss med bio-våpen er det CD’er med musikk fra Pleiadene som fikser det? Eller er det å gjøre som Moses eller Jesus? Guds vilje fremfor faraos. Manna fra himmelen fremfor faraos smuler. Åndelige verdier fremfor materielle. Hvis noe har faraos stempel eller navn så gi det tilbake og dra ut i ørkenen, og bli rik.

Still vanskelige spørsmål til Pleiadene. Ting som vi ikke kan tenke ut selv. Jeg har sett mye spennende på den åndelige siden. Aldri fra aliens. Derimot er det forstyrrelser fra det som er av lavere bevissthet enn vår egen. Det er det som er skjult og gjerne vil være større enn de er og ha det som de oppfatter som guddommelig. Mens guddommelig er det som er beskrevet gjennom fortellingen om Jesus om ofring for en større sak en sin egen vilje. Vandringer som Israelitter og andre. Å jobbe for å oppnå Guds rike der Guds vilje hersker. Litt som Atlas også. Å bære byrden for andre. Foreldre gjør ofte det samme. Folk flest er jo slik, men så er det noen få som vil være “gud” da, og som tror det er kult. Men når et menneske gråter, gjør også Gud det, men i alt er i infinity. Det er ikke grenser. Slik er det beskrevet, og det er jo slikt vi kan forestille oss, kanskje. Det er egentlig ikke mulig å forestille seg. Men gamle læremestere sier det slik. Gud er som oss bare at alt er uendelig. All glede samlet, men også all sorg. Men livet er en skole. Hvis man ikke klarer eksamen får man en ny sjanse. Jesus og jødedommen forklarer hvordan man oppnår den gjenoppstandelsen her på jorden. Å lære av sine valg og finne den riktige veien. Om vi som et folk klarer det, så er det Guds Rike. La din vilje skje på jorden som i himmelen. Når vi tilgir som vi blir tilgitt selv. Det daglige brød er åndelig føde. Et åndelig rike. Himmelen og jorden blir ett. Da kan det hende vi ikke vil se døden. Men jeg ser jo ikke døden nå heller, fordi jeg vet om sjelen. Jeg har sett. Men på ett tidspunkt da alle har lært og er der Gud ønsker, da er det vel ingen grunn til å gå en ny runde? Det er her jeg ikke vet om døden blir tatt bort fordi vi vet om etterlivet og sjelen, eller om vi faktisk slipper å gå fra kroppen. Men da går vi over på forskning og vitenskap og der er jo alt mulig. Der oppstår plutselig lys og gnist ut av ingenting. Let there be light! La det bli lys! Pang, der går det en gnist. Er det parallelle univers? Lever vi i en drøm der tanken startet alt? Kanskje får vi egenskaper som aldri vi har kunnet tenke ut. Det er bare fantasien som stopper der, men først må man gjøre seg fortjent til neste steg :D

Ny Tid
Ny Tid
Anonym
Svar til  Terje Engen
2 år siden

Viss, du skal absolutt følge Guds vilje, så er det brudd på enhetsloven, hvorav du har da ikke, fri vilje. Iflg RA.

Det er ikke, fri vilje, hvorav du MÅ følge noen andre.

Der er jo hele pointet med å være her.

Vi skal leve i frihet, fri vilje, fritt liv.

Da skal man ikke, følge noen andre. Derimot, så har man ” kardemommeby reglene ” som lett følges, og da er alt greit :D

I only UNDERSTAND natural law, Universal Law.

Right to LIVE FREE as living man, travel free as living man, talk freely as living man. WE ARE FREE.

Terje Engen
Terje Engen
Anonym
Svar til  Ny Tid
2 år siden

Du har misforstått det med vilje, fordi det er min frie vilje å gå den veien jeg gjør. Jeg leser Bibelen for å forstå hva Guds vilje er. Min vilje er å følge Guds vilje. Hva din vilje er må bli opp til deg. Jeg er villig til å ofre min vilje for at du skal beholde din frie vilje. Å være fri til å gjøre hva man vil. Ingen RA elle farao til å slavegjøre. Folk blir manipulert. Ingen som forteller meg hva jeg skal si eller gjøre. Det er mitt valg å finne ut hva Gud sier er riktig. Bare en særinteresse. Mye av det jeg gjør og sier kan få konsekvenser for meg. Det er jeg klar over. Til og med døden er ok, om det kreves, men det må sies at skrekken er å fødes som barn inn i denne verden. Jeg ville aldri slutte skrike. Jeg vil gjøre alt for å hindre Anal Schwab, WEF og Davos til å gå sin vilje manifestert. Det er ikke noen fremtid noe fritt menneske ønsker. Så Gud/min vilje er vel ikke langt i fra hverandre, Ra, hva er det? Driter i Ra. Opptatt av barna som kommer etter jeg, og Gud forby om jeg også skulle komme hit igjen under farao :D

Ny Tid
Ny Tid
Anonym
Svar til  Terje Engen
2 år siden

Les deg opp på, RA. Har ingen ting med noen farao å gjøre.

RA er en av mange Guder, som overvåker denne jorden. Denne 3-Densitet.

Terje Engen
Terje Engen
Anonym
Svar til  Ny Tid
2 år siden

Nei takk!
Jeg har sagt mitt om faraoer og deres guder. LOL

kjell108
Abonnent
Svar til  Ny Tid
2 år siden

Denne Ra?

– Because of the life-giving qualities of the sun the Egyptians worshiped the sun as a god. The creator of the universe and the giver of life, the sun or Ra represented life, warmth and growth. Since the people regarded Ra as a principal god, creator of the universe and the source of life, he had a strong influence on them, which led to him being one of the most worshiped of all the Egyptian gods and even considered King of the Gods.
– In one myth, Isis created a serpent to poison Ra and only gave him the antidote when he revealed his true name to her. Isis passed this name on to Horus, bolstering his royal authority.[29]

Terje Engen
Terje Engen
Anonym
Svar til  kjell108
2 år siden

De tilber planeter, tror jeg. Mye om at planetene er som våre følelser og slikt. As above so below. Chakra/planeter.
En annen ting er at disse tror på winged serpent og slikt. Ormen lange er et eksempel på en slik. Seilene var vinger. Man kan lese om det i historien. Vikingene lagde skremmende hoder på skipene og de gikk fra slanger til drager. Folk trodde de kom fra himmelen. Flyvende drager.
Se på denne videoen fra Sacha Stone. Hevder han betalte seg inn i pyramidene om natta for å gjøre ritual. Videoen er med morsomme kommentarer.
Jeg lo godt av den. Helt sprøtt.
https://youtu.be/SpHOq_ja5Gs?list=PLZzKqeqtADHIq0SmcR08GY2uwpIaxG70W

Ny Tid
Ny Tid
Anonym
2 år siden

ALAJE THE PLEIADIAN – COSMIC ENERGY MUSIC

http://aqwarrior.isay.no/

Terje Engen
Terje Engen
Anonym
2 år siden

Spennende artikkel, Sven Inge.
Jeg velger å se litt lysere på det. I alle år har jeg valgt bort det som fremmer frykt for den kommer ikke fra Gud. Frykt måles i avstand fra Gud. De som er nære Gud har ingenting å frykte. De som har avstand vil kjenne på det. Men det at fjellene skal skjelve og slikt er denne frykten. Frykten for jordens undergang.

Ca 33 år? Solid kristen bakgrunn? Høres ut som Jesus, ikke sant? Men hele greia med Jesus er jo det spirituelle. Jesus er jo ordet. Så han sa at man skal se tegnet på ordets tilbakekomst som man ser vårtegn og varsler for sommer. Så man skal ikke lete etter en redningsmann som man ser her eller der. Det Jesus ikke oppfylte var Jesaja. Så vi skal se etter tegn som Jesaja beskriver. Når sverdene skal gjøres om til plog. Når de rike ikke lenger skal stjele fra de fattige. Det synes jeg at vi ser tegn på. Når Klaus Anal Schwab sier at han ser an angry world så er det det motsatte vi ser. De har plassert muslimer og flyktninger sammen med oss. Drevet folk på flukt og skapt kaos. Men vi har klart oss bra. De åpner grensene i USA. Millioner av illegale innvandrere fylles inn. Butikkhyllene er tomme. Inflasjonen skyter i været. Antifa og Sorte-Soros prøver å skape opptøyer, men det er ganske fredelig. De stenger varestrømmen, Evergreen blokaden, strømprisene skyter. De ønsker å stenge atomkraftverk. Jeg tror Tyskland har stengt allerede. Strømprisen vår går opp. Det er klassisk CIA revolusjon. Styre folk gjennom sult og nød. Det er kun de rike som blir tatt vare på. De tåler dette godt og blir rikere og rikere. Kjøper opp eiendom og land. Men alt skal tas i fra dem. De skal få kjenne på frykten, det sier teksten, men samtidig blir vi mer tilgivende. Gud gir oss alle muligheter. Men det vil komme en dom, og jeg har kjent på det. Det er sjelen som bøyer seg, hodet går ned. Vår sjel er ærlig og det nytter ikke å tvinne på det da. Vi skal takke oss selv for at vi har vært åpne og har blitt guidet bort fra vaksine-dritten. Det er heller ikke vaksine, men genmodifisering av menneskekroppen. Det er ikke en svakere versjon av et virus, men man manipulerer kroppen til å produsere kunstig spike protein. Når de ikke kjennes likt med det som er i naturen er det ingen virkning uansett. Bare negative konsekvenser. Messiansk tid der ordet skal tydes slik det var ment og det fordi vi oppnår åpenbaringer, apokalypse og får forståelse. Høyere bevissthet. Nærhet til Gud. Gud er Bevisstheten. Infinity.

Så det Jesaja sier er at Immanuel kommer. Som kan lett overføres til at Gud tar bolig i oss og med oss. Det er da at de store byene brenner, men man trenger ikke tenke bomber. Det er rikene og kongedømmene liksom. Så Roma skal legges i grus, men ikke nødvendigvis fysisk. Amerika vil ikke lenger være som det var, men amerikanere vil få oppfylt drømmene sine. Det er når man får liberty og freedom det. Landet tilhører Gud. Rike folk har røvet det bort fra fattige. Det er transformasjonen gjennom nåde som gjør det. Alle kan snu og da blir det nye verdier i stedet for gull og materielle verdier. Så Jesaja beskriver den tiden som når mennesket oppfører seg som om Gud og ordet lever gjennom oss, folket. At russerne ruller inn er akkurat det som alternativ-miljøet ser på som en redning. Veldig mange i USA ser på sine egne politikere, journalister og elite-familier som deres fiende, ikke Russland. USA kommer til å bli mye bedre enn det var. Man må slutte å tenke så mye på flesh. Jesus var først og fremst ordet. Han sa ikke hør på meg, men lytt til ordene til han som sendte meg. Han sa også at om bildet og navnet på myntene ikke var våre egne så skulle vi gi dem tilbake til eieren. Så våre verdier endres. En konge er ikke i slott med pengebinger. De gamle kongene hadde kunnskap og hadde ikke tillatelse til å eie eller drive bank. Folket må gjøre jobben selv. Det er jo det som er frihet. Det er ingen gud som skal gjøre jobben for oss. Hadde ikke trengt bibel eller noen ting da. Veldig inspirerende å se hva som skjer i Canada. Folk er rørt til tårer av alle som dukket opp. Det er en helt spesiell stemning. Det er godt å se. Jeg får lyst til å skrive. Jeg blir glad.

Ny tid
Ny tid
Anonym
Svar til  Terje Engen
2 år siden

Kanskje, ett hint om hva som kommer :
https://tubitv.com/movies/634414/rapture?start=true

e
e
Anonym
2 år siden

Hvordan kan dette være lovlig?

Its always the Poolboy and the Nanny ;) Ingen forskjell på de kirkelige og the rest.

kjell108
Abonnent
Svar til  e
2 år siden

Her oppgir sykehuset at vaksinerte lever lengre

Statistikk
Myocarditis in USA age 12-20
2019: 4
2020: 4
2021: 2236

kjell108
Abonnent
2 år siden

comment image

– Biden’s Surgeon General Calls For Joe Rogan’s Podcast to be Censored (VIDEO)
https://www.thegatewaypundit.com/2022/01/limit-spread-covid-misinformation-joe-bidens-surgeon-general-calls-joe-rogans-podcast-censored-video/

Dvs. det samme som nazisme – en totalitær stat.
Joe Rogans podcast’er danker ut alle andre politiske show på telly.

kjell108
Abonnent
2 år siden

Doctor who discovered omicron reveals she was told to label the variant as “serious”
https://freewestmedia.com/2022/01/24/doctor-who-discovered-omicron-i-was-ordered-to-label-this-variant-serious/

– According to the SAMA chairwoman, she received threats from scientists who told her not to disclose the omicron variant’s mild nature. “I then said that omicron is a harmless disease in South Africa and a very serious disease in Europe because I had to tell European politicians that,” she said.

Den vanlige holdningen i opinionen er en tro på at selvfølgelig lyver ikke ledere i helsevesenet.
Men kilden her forteller oss at vi står overfor en nazilignende agenda, hvor bedrag er en av metodene.
Samkjørte Media er endel av bedraget.

kjell108
Abonnent
Svar til  kjell108
2 år siden

The Canadian Media is Running A Smear Campaign Against TruckersForFreedom
https://www.investmentwatchblog.com/the-canadian-media-is-running-a-smear-campaign-against-truckersforfreedom/

Dvs. Media jobber for regjeringen = Pravda Media

Når mangel på salt i kostholdet er epidemisk vil det hete i Media
– Spis ikke salt

Terje Engen
Terje Engen
Anonym
Svar til  kjell108
2 år siden

Politi hindret truckers å fylle drivstoff og spise i Manitoba. GoFundMe frøs donasjoner som var gitt i støtte. $4 mill.
Amish-folk fulgte Convoyen og forsynte sjåførene med mat. De hadde lastebiler med drivstoff selv. Langs med løypa og i Ottawa kom folk strømmende med mat. Når de største convoyene var på rundt 400 fra før, så kan man tenke seg hvor stort det er. De største protestene på rundt 15000 mennesker fra før. Dette er enorme greier.
https://bc.ctvnews.ca/4m-in-fundraising-frozen-by-gofundme-days-after-trucker-convoy-leaves-vancouver-1.5753677

« Forrige artikkel

Vaksinepass er fella – ikke gå i den

Neste artikkel »

Babylonsk kabbalah og Kuppern, Skøytekongen Knut Johannesen?

21
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x