Det kinesiske sosiale kreditt system, en ide fra det kommunistiske diktatur; for de dette ikke passer står interneringsleirene klare, foto, se her: https://imgur.com/gallery/p5WQKNe

Vaksinepass er fella – ikke gå i den

5570 visninger
1 minutt lesetid
149
Her selger Aavitsland koronpass som et pass til friheten, helt omvendt av hva det i virkeligheten er, en begynnelse på slaveri. Et miljø bak staten vil slavebinde sin befolkning. Preben Aavitsland er en del av dette miljø og han tjener godt på det. Se innlegg i Dagbladet, her.

Stol aldri på en politiker, bruk ham, press svetten ut av hans årer, gjør ham nervøs, men tro ham aldri på hans ord, politikerne seiler alle med vinden – alltid, ellers går båten deres i stå, de tror alltid på massemedia og flertallet. Men vaksinepasset er et triks: For å få deg innunder åket, vil de vil knytte alle viktige samfunns-funksjoner til dette, som digitale penger, butikker og det sosiale liv. Men samtidig tvinge deg til å ha oppdatert antallet boostervaksiner, for da tjener de penger samtidig. De er så smarte.

Verdensomspennende demonstrasjoner mot koronapandemien, den 22. januar 2022

De tvinger dette igjennom selv om du kryper langs bakken på grunn av dårlig helse. Det er den kinesisk-kommunistiske modell de vil innføre. Sosiale poeng. Har du fullt hus, kan du reise til og med utenlands, med fly. Har du lite poeng, kan du heller ikke gå i butikken.

Du blir låst på hender og føtter til vaksinene, planen er en ny booster hver 3dje måned. De forandrer betingelsene på et blunk, men ikke til din fordel, vær trygg på det, de holder alltid «gulroten» foran deg på trygg avstand. For du er som Pavlovs bikkje, det dreier seg om straff og belønning.

Og du vet allerede at det er mange dødsfall pga dem og mange alvorlige bivirkninger. Det bryr helsemyndighetene seg ingenting om. Det er ønsket om politiske makt som ligger bak. Kun den totale makt som den Den nye verdensorden skal ha, styrt av FN-regjeringen sammen med et velutstyrt og meget brutalt politi.


Dette er en kommunistisk idé, men viser selvfølgelig ikke hva slags helvete myndighetene vil tvinge sin befolkning innunder, vi skal alle styres av éliten, det vil bli mange konsentrasjonsleire, akkurat slik som under Stalin, hvor det var ca 3000 fangeleire.

Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.

Abonnere
Varsle om
guest

149 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
View all comments
smurfen
Moderator
1 år siden

Tusen takk for ny flott artikkel Sven-Inge :)

Det såkalte vaksine passet har så klart ingenting med kåråna å gjøre, har de først innført det så er det bare et lite øyeblikk så er det utvidet til å gjelde alt annet.
Bare den minste ting NWO misliker så går passet i rødt, det vil bli koblet opp til smartmeter og annet .. Koker du kaffe for sent eller for mye så går det i rødt, står du opp senere enn de liker så går det i rødt, bruker du 4 tørk bak istedenfor 3 som makthaverne har bestemt så går det i rødt.
For de som lurer på hva det handler om så se til Kina. Gjør du ikke nøyaktig slik herskerne befaler så får du ikke reise med fly, buss, du kommer sist i køen på sykehus, alle rettigheter du trodde du hadde blir frafalt.

Dette er et slave pass. Et NAZI pass, segregering og Apartheid pass. De som ikke adlyder får ikke delta i samfunnet.

Hva skjedde med ALDRI Mer ?

En ny meningsmåling viser følgende holdninger fra folk i USA.

29 % ønsker at foreldre som ikke vil ta den eksperimentelle mRNA-vaksinen mot covid skal midlertidig miste omsorgsretten til egne barn
45 % ønsker at folk som ikke vil ta den eksperimentelle mRNA-vaksinen mot covid midlertidig skal interneres i designerte fasiliteter
48 % ønsker at staten burde kunne straffe folk med fengsel eller bøter hvis de uttrykker skepsis mot vaksinenes effektivitet i offentlige medier
59 % mener at folk som ikke vil ta den eksperimentelle mRNA-vaksinen mot covid skal innestenges i sine egne hjem, kun med unntak for nødsituasjoner
58 % mener at staten burde bøtelegge folk som ikke vil ta den eksperimentelle mRNA-vaksinen mot covid

Dette er nå, vent til butikkene er tomme og energi ikke er mulig å få tak så ville alle punkter øke til over 90% hos de injiserte. Så stikker de hull i den globale gjelds boblen og penger mister all verdi og de vil skylde på oss, allerede nå mener nok mange at det er de u-injiserte som er skylden i vulkanutbruddet på Tonga.

I dag kom meldingen om at de hadde brukt frekvenser våpen mot Charter Svein også, dessverre for rottene så overlevde han. Alle som står i front mot psykopatene blir tatt ut en etter en av de hemmelige tjenestene.
Trøsten er at svært mange nå også ser at det er mer enn ugler i mosen med denne såkalte pandemien som de kaller kuppet for.

Hans Gaarder var ekspert i hvordan og hvem våpen de bruker for å ta ut folk, måten de tok han på var en av metodene han selv avslørte på foredragene sine.

Prøvde akkurat å poste denne kommentaren hos eks CIA agent Lurås sin Resett og den ble politisk sensurert tvert, i kontrollert opposisjon så blir fakta alltid fjernet.

CDC i USA har for lengst bekreftet at RT-PCR testen ikke kan skille mellom influensa og kåråna så hvordan vet han da at han har kåråna ? USA Sluttet å bruke PCR testen 1 jan.

Symptomene Charter Svein ramser opp er helt klassiske influensa symptomer.

Jeg advarte han på veggen hans i des at nå må du passe deg i krigen din mot tiltakene og vaksinen at du ikke ender opp som Hans Gaarder på Gran som de påsto døde av kåråna, Norges snilleste og friskeste mann som de hengte ut med navn og bilde til spott og spe i alle de 172 regime kontrollerte blekkene i Norge, oppkonstruerte drittpakker.

Siste han sa før han døde var at han fryktet for sitt liv der han hadde hørt folk luske rundt huset hans på nattestid i dagene før han døde.

IS og AL Qaeda terrorister, drapsmenn og pedofile kan ikke nevnes med navn og bilde pga personvern hensyn. Men en som aldri hadde gjort noe galt i sitt liv var det ikke noe problem å henge ut.

Det går en råd tråd over hele verden der folk som Hans Gaarder og Svein dør for så å bli hengt ut med ferdig konstruerte drittpakker.

Det var etter at Hans døde at jeg virkelig fikk opp øyene for hva som foregår .. en lang rekke statsledere, leger, mikrobiologer, virologer mm som har blåst plandemien har dødd kort tid etter og blitt hengt ut.

I Hviterussland fikk Aleksandr Lukasjenko tilbud om milliarder av dollar fra IMF om han stengte ned landet og innførte alle tiltak som resten av verden, han nektet å la seg kjøpe, kort tid etterpå så avslørte FSB et attentat der han og familien han skule myrdes av CIA under en parade, Aleksandr Lukasjenko klarte seg, verre med presidentene i Tanzania og Burundi.

Men nå etter 2 år så begynner milliarder av mennesker å skjønne at tiltakene overhodet ikke har noe med kåråna å gjøre. Global takeover heter det.

Dødsfallet til Hans Gaarder fikk tusener av Nordmenn til å åpne opp øyene sine og om de hadde tenkt å ta vaksinen så ville de etterpå ikke tatt den om de fikk en million engang.

RIP verden beste venn og mentor og takk for masse flotte foredrag.

Her er Hans Gaarder på Cuba og rir på delfiner … Nå er han sammen med dem for alltid.
Du vil alltid vær i våre hjerter og vi vil kjempe for at de som tok deg skal få sin straff.

comment image

https://resett.no/2022/01/21/charter-svein-fikk-korona-og-ble-svaert-syk-men-han-star-ved-sin-skepsis-til-vaksinene/

Mike Adams fra Natural News har satt opp 6 punkter vi kan velge mellom og jeg er 100% enig med han.

When the Vax squads begin their lethal work, there are but a few choices left for the anti-vax purebloods:

1) Submit to the vax, and hope they leave you alone after that.

2) Submit to the COVID/FEMA camp and hope that you get rated Elite or Class A.

3) Hide. This will require either a large hidden supply of food and shelter, or help from vaxed family or friends.

4) Fight back alone. This is most likely to end in your immediate death as the force against you is multiplied. It also offers the highest ration of self-satisfaction. There is nothing like “taking a few with me”.

5) Fight back in a group. This is also likely to end in your death, but will be more costly to the government. Guerrilla tactics would be most effective. Sniper skills in high demand.

6) Leave the country. Well…. where you gonna go? How are you gonna get there? The airlines require masks now, and soon will require vax passports as well.

Mike Adams sier at de NWO rottene vil starte krig i Ukraina mot Russland så de kan innføre krigs lover og unntakstilstand, fra da så er veien kort til dødsleirene. Man kan heller ikke utelukke at de vil ta i bruk fake Aliens for å få det som de vil.
Han sier at Sverige er det tryggeste landet å rømme til, her er link til resten av artikkel for de som vil ha mer info.

https://www.naturalnews.com/2022-01-20-the-vaccine-holocaust-is-americas-chernobyl.html

Fra nå av vil alt eskalere fort så være forberedt. Jeg har skrevet en lang artikkel som fjerner enhver tvil om at injeksjonen er det som bibel omtaler som Dyrets merke, tar du det så er det ingen vil tilbake og du havner i helvete der du blir torturert om og om igjen av Satans demon hær. Om de truer med å drepe deg om du ikke tar den så ikke tenke tanken engang på å å ta den.

David Crowley prøvde å advare oss alle for flere år siden med å produsere en film, det endte med at han, samboeren og deres 5 år gammel datter ble funnet myrdet, ingen turte å fullføre filmen hans, men traileren til filmen fikk han fullført og den kan en se her.

Se nøye på Breivik forkle til han som som er overdynket i blod som kutter hoder til de som ikke vil ta dyrets merke i giljotinen her på slutten.

De siste ordene hans til pressen var: Filmen er en advarsel til verden om hva vi har i vente om ikke folk våkner umiddelbart.

Gray State – Official Concept Trailer

Gi meg noen dager eller en uke så er artikkel på plass. Om de velger å ta meg ut som kåråna offer før den tid så er det mange flinke her som kan fullføre den for meg med korrektur og bilder.. :)

https://steigan.no/2021/10/nettverkene-som-skapte-pandemien/

https://steigan.no/2021/12/eu-planla-i-2018-at-vaksinepasset-skulle-innfores-i-2022/

Ken
Ken
1 år siden
e
e
1 år siden
Svar til  Ken

Hey, «Patty Garret» this is for you:

BLOOD MONEY

Anonym
Anonym
1 år siden
Svar til  Ken

SVK var en stor og vennlig kjempe. SVIK var en enda større en. Det er min formening om dette.

nm264
nm264
1 år siden
Svar til  smurfen

får du ikke publisert på Resett en gang…

kjell108
kjell108
1 år siden

https://steigan.no/2022/01/i-karantene-pa-new-zealand/
Her lærer vi at å sitte i karantene på New Zealand er 10 ganger verre enn Auschwitz.
Auschwitz hadde fotballbane, park, kino, kafe og bibliotek. På New Zealand kunne man ikke mosjonere eller puste uten å innhente tillatelse.

Anonym
Anonym
1 år siden

Ønsker å være anonym da jeg ikke ser noen annen mening i dagens samfunn. Man blir raskt avlivet eller på annen måte kneblet om man ikke er anonym, og da får færre mennesker høre budskapet. Vaksine kommer av det latinske vacca som betyr ku. Djevelen er også en okse i mange sammenhenger. I vaksinen er det korona, corona (med c) utgjør tallet 666 når man legger sammen tallene for bokstavene og teller antall bokstaver. Vaksinen er et varemerke som i seg selv kvalifiserer til betegnelsen «merke» i dyrets merke.

Nå sier jeg at viruset eksisterer, vet det er mange her som ikke er enig. Til gjengjeld mener jeg at det er laboratorieskapt (menneskeskapt) og at man bær ta det med i vurderingen og spørre seg hvorfor man skal lyde de samme som har skapt viruset og hvorfor de skaper virus i et laboratorium i det hele tatt.

Koronapass/sertifikat henger sammen med dyrkelsen av avguden korona, som er djevelen selv. Bill Gates er kandidat til å være «mannen» antikrist, men helt sikker er jeg enda ikke. Det kan se sånn ut. Det er bedre å dø for Jesus Krisus.

Til forfatter: skjeldent jeg skriver her inne, og jeg vet at det ikke er en kristendomsside, men dette er det mange som nå tror på og jeg håper du lar min kommentar bli stående.

Sveinung
Sveinung
1 år siden
Svar til  Anonym

Her er boken som avslører mye av kjeltringstrekene fra mydighetenes side. De vil oss ikke noe godt: https://nnh.no/vaksinetvang-i-skyggen-av-koronakrisen/ Boken anbefales.

Arne
Arne
1 år siden
Svar til  Anonym

Dyret med tall 666 skal i føle Bibelen endre hellig tid og lov. Da må du finne ut hva er loven i Bibelen og det neste hva er hellig tid? Du er villfaren i tolknig av Bibelen. Er loven endret og hvem er ansvarlig for det ?

Anonym
Anonym
1 år siden
Svar til  Arne

Korona betyr krone, som er solens bue i det den går ned. Solen har med tiden å gjøre. Det er selve klokken. I gammel tid var det vanlig blant Romerne å dyrke solen. Det militante apparatet bak cæsar dyrket soloppgangen, men ikke solnedgangen. Når cæsar var gammel og skrøpelig ble han ganske enkelt byttet ut. Han var da ansett som solnedgangen og ble overkjørt og erstattet med den nye cæsar.

Å endre tiden, betyr i denne sammenheng et maktskifte, fra en gammel verdensorden til en ny verdensorden. Det foregår nå. Derfor er det veldig viktig for dem å kalle viruset for Korona med alt tilbehør. Det er et ritual. Et satanistisk ritual. Faktisk truer Bibelen med evig fortapelse hvis man tilber dyret, så dette er alvorlig.

Arne
Arne
1 år siden
Svar til  Anonym

Corona har da ikke endret loven i Bibelen som er de10 bud. Les loven i 1937 oversettelsen og se om loven er endret
, så leser du Åpenbaringens bok der ser du at dyret skal endre loven.

Anonym
Anonym
1 år siden
Svar til  Arne

Loven endret betyr at Guds lov som er skrevet på hjertet, Den hellige ånd, blir solgt eller endret (skiftet ut) med noe annet. Det stemmer overens med at kroppen rituelt blir gjort tilgjengelig for noe annet enn Den hellige ånd.

Arne
Arne
1 år siden
Svar til  Anonym

Tja, jeg er tildels enig i den formulering. Vaksiner kan ikke inkuderes her fordi vaksiner har reddet millioner av liv. Vi mennesker har lov til å bruke hode.

ken
ken
1 år siden
Svar til  Arne

Arne – Er du potte tett? ;-) Tatt for mye vaksiner? «Vaksiner har reddet millioner av liv…» USANT! Vaksiner har tatt millioner av liv!

Alle land i verden fritar vaksineprodusentene alt ansvar for bivirkninger, samt at de ikke kan saksøkes av noen innbyggere i alle land. Perverst og ekstremt blir det når de som får bivirkninger av injeksjonene må få behandling med medikamenter fremstilt av de samme selskapene som produserer injeksjonene som gjorde dem syke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nevrologiske problemer i verden har økt med 1000 prosent: http://www.ninacappelen.com/blogg/advokat-nevrologiske-problemer-har-kt-med-1000-prosent

DU FÅR KOSE DEG I DEN DIGITALE VERDEN, ARNE! LYKKE TIL ;-)
«Vaksinen/chippen vil bli implantert i hjernen eller under huden. På den måten vil det bli en direkte kommunikasjon mellom vår hjerne og den digitale verden» http://www.ninacappelen.com/blogg/slik-vil-klaus-schwab-chippe-menneskeheten

Politiet og forsvaret har bestilt bodybags og plastflak for NOK. 30.500 0000,- https://www.doffin.no/Notice/Details/2021-367227
https://www.doffin.no/nn/Notice/Details/2021-303528?fbclid=IwAR08jZHwhBvXvT3kQcnYUR5zL26pMkeTxiVVHtoXaiJAhEsilFelwL_dPMg

Gidder du sjekke hvor mange bogybags de har bestilt i Spania? ;-)

ken
ken
1 år siden
Svar til  Arne

Arne PS! Jorda di er rund! Min er flat! Blir ikke svimmel! Du blir svimmel da jorda roterer 1667 km/t eller no… Hvem er Angela Merkel? Dattera til Hitler?
https://www.conspiracy-cafe.com/apps/blog/show/44441504-angela-merkel-is-the-daughter-of-hitler-and-hitler-was-a-rothschild-

VERDEN PER I DAG HANDLER OM KRIGEN MELLOM DET GODE OG DET ONDE! HVA BETYR DETTE FOR DEG? MACRON BELYSER TEGNET FOR DJEVELEN: https://edition.cnn.com/videos/politics/2018/04/24/trump-macron-photo-analysis-cillizza-sot-nr.cnn

kjell108
kjell108
1 år siden
Svar til  Arne

– vaksiner har reddet millioner av liv.
Det er ikke fakta, men farmaseutisk propaganda.
Fauci om Spanskesyke
-De fleste døde av maskebruk og påfølgende bakterieinfeksjoner

Farmasindustrien vil omformere dette til
– Millioner av liv be reddet takket være masker

HIV ble spredt med vaksiner. Prislapp 40 mill døde

WHO (og amerikanerne) er tatt på fersken med å sterilisere kvinner med vaksiner

Arne
Arne
1 år siden
Svar til  kjell108

Nå med 3 doser er jeg velkommen til billige Spania , flyet går 11. 15. Så får dere betale grise priser i Norge.
Jeg er sprek som en gjynge hest
Tiden vil bevise hvem som har rett. Det ser vi jo nå på sykehusene. Må Gud se dere i nåde arme sjeler.

kjell108
kjell108
1 år siden
Svar til  Arne

I USA får sykehusene 380.000 per død COVID-19 pasient i respirator. Det er mere penger i det enn det meste de driver på med. Nå kan leger spandere på seg en ferie i Acapulco som en påskjønnelse til seg selv.
De sykepleierne og legene som får nervesammenbrudd når de blir fortalt at all bruk av Ivermectin må oppholde – selv om pasient viser fantastisk framgang … kan se for seg oppsigelse dersom snakker ut om det på sosiale media. Det siste likestilles med å spre «misinformasjon» på sosiale media

Arne
Arne
1 år siden
Svar til  kjell108

Pisevenner , ja dem tror vaksine kobler kroppen til internet og vi tar dyrets merke. Bra jeg ikke tilhører noen religion og forbeholder min rett til å tenke med hode.

kjell108
kjell108
1 år siden
Svar til  Arne

Undersøkelse av teorien om ny art (homo sapiens) på 150.000 år kratsjer pga matematikk. Darwin tenkte ikke over det.
Virus blir noe annet. Virus er ikke engang liv.

comment image
Guder.
Her kranium av en gudebaby
https://hiddenincatours.com/mysterious-baby-elongated-skull-of-lake-titicaca-bolivia/

Guder er intelligente vesener som har skapt oss, og styrt verden fra år null.

Arne
Arne
1 år siden
Svar til  kjell108

Vel sitter nå i min fars hus som det står i skriften som har mange rom. Hus i Norge Spania og Fillipinene. Ja jeg vil motsi Darvin rent logisk. Ingen ting kan komme fara ingenting, dette er en logisk tanke der jeg i ydmyket sier jeg sitter i min fars hus å skuer over Midelhavet og minnes mit liv som utbygger og etreprenør. Gudfryktihet er en dyd fordi vi er alle i nåde til livet. Arne bygger nå bare 85 nye boliger fordi i min fars hus er det mangr rom. Da kan jeg jo ikke dø av et virus, Arne har en jobb å gjøre.

Arne
Arne
1 år siden
Svar til  Arne

Jesus var et bra menneske. Han tok oppgjør med dem som brukte religion som maktmiddel for egen vinning. Han drak vin med begge heder å snakket mye om vingården.

kjell108
kjell108
1 år siden
Svar til  Arne

– Bra jeg ikke tilhører noen religion og forbeholder min rett til å tenke med hode.
Jeg tok det slik at du fortsatt er lurt trill rundt av norsk skole. Det som teller der er hvor stort hus man kan opparbeide seg, ikke hvor lite man trenger.
Den oppfatningen som holder på å bre seg blant korona-kritikere er at vaksiner dreier seg om guder. De var eksperter på genmanipulasjon allerede før vi ble skapt.
Noen kilder oppgir de har funnet et av laboratoriene hvor dagens homo sapiens ble skapt.

comment image
https://newsinstact.com/alien/giant-anunnaki-bodies-in-12000-years-stasis-chambers-found-in-iran-ready-to-awaken/
En sovende gud.

Arne
Arne
1 år siden
Svar til  kjell108

Vaksine forhinder alvorlig sykdom og død. Dere vaksinemotstandere sitter på ryggen til vi som tar ansvar å bekjemper pandemien. Må inrømme det også er av underholdning å lese at intligensen fremdeles mener at kloden er flat, som vikingene trodde det var mulig å seile utfor kanten. Klart man blir da skuggered for selv vaksiner på høylys dag.

ken
ken
1 år siden
Svar til  Arne

Arne – Denne legen (i Norge) mener det motsatte! Har mer utdanning og sunn fornuft og logikk enn de fleste. Nå må du begynne å ta tilbake sunn fornuft, hvilket har svunnet hen hos deg være seg propaganda i MSM som har hjernevasket deg og flertallet i haugevis år: Circus Corona – https://docheiko.eu/?p=24806

PS! HVA ER GRUNNEN TIL AT DU LYTTER TIL DIN FASTLEGE FREMFOR EVNT NEVNTE LEGE MED «COMMON SENCE»»?!? Svar: Fordi du ikke tenker selv, men lar andre tenke for deg. Typisk dum og lat, og/eller NAIV! Du har nok bare vært heldig som har fått «saltvann»: «How bad is my batch»? – https://howbad.info/

Glad for at du fortsatt er frisk, Arne :-) Vær så snill og sett deg inn i nevnte linker og kom med saklige argumenter for eller imot for en saklig debatt for å gi «sunn fornuft» en ny sjanse.

Arne
Arne
1 år siden
Svar til  kjell108

Nei jeg tror ingen ting kan komme fra ingenting. Livets opprinnelse må ha et opphav som ikke er laget.

e
e
1 år siden
Svar til  Arne

Hva er «ingenting» Arne? klarer du å forestille deg et ingenting?

Arne
Arne
1 år siden
Svar til  e

Nei defenisjonen ingenting bir vanskelig for meg. Det vil bety at livet kunne ikke komme fra ingenting, livet med utvikkling må ha et opphav.

e
e
1 år siden
Svar til  kjell108

Kanskje de er AI?

Arne
Arne
1 år siden
Svar til  e

AL ? Vi er nå mennesker med eller uten vaksine. Så får tiden vise om vi går til nye stadier.

Anonym
Anonym
1 år siden
Svar til  Arne

Legestanden anbefalte sigarettrøyk på 60 tallet. Godt mot sår hals. Legemiddelindustriens mange narkotiske stoffer har ødelagt samfunnet og det meste er forsket fram ved eksperimentering på levende mennesker i konsentrasjonsleir. Virus blir dyrket fram i laboratorier som biologiske våpen mot menneskeheten under dekke av gode formål. Vaksiner som maktmiddel mot menneskeskape virus er det nye i tiden.

Jeg ønsker ikke å bli vaksinert. Har du et problem med det, Arne? Jeg spør fordi det virker sånn.

Arne
Arne
1 år siden
Svar til  Anonym

Nei jeg respekterer dem som ikke tar vaksine. Jeg beskriver3 vaksiner å føler meg tryg for å slippe avorlig sygdom. Da tar jeg del i debatten på dette grunlag.Kjedelig debat dersom alle er vaksinemotstandere.

Anonym
Anonym
1 år siden
Svar til  Arne

Da bør du vite at «booster» aldri har eksistert i legemiddel terminologi siden sist høst. Man sprøyter ikke inn antistoffer som i en mirakelkur, man får bare mer virusprotein mot et allerede slitent immunforsvar som ikke har klart å danne immunitet mot viruset. Immunforsvaret virker ikke slik, det virker på den måte at når man er immun så er man immun for alltid mot samme virus. Boost betyr et dytt undenifra og opp, som er enda mer djeveldyrkelse fra satans folk. Symbolikk, rituale og satanisme fra psykopater.

Guds ord er klar på at dette skal man IKKE ta del i. Det åndsfravikelige makkverket er styggedom og blasfemi mot Treenighetens Gud som de fleste nordmenn har sveket.

kjell108
kjell108
1 år siden
Svar til  Anonym

Det sier vel seg selv at i verste fall er det bare Amish folk igjen i USA. For dem er COVID-19 og supply chain collapse ingenting.

kjell108
kjell108
1 år siden
Svar til  Arne

– Jeg beskriver3 vaksiner å føler meg tryg for å slippe avorlig sygdom.

For å forstå hvilken verden Arne lever i må vi forstå hvilken verden Media formidler. COVID-19 er en like stor trussel som Svartdøden osv… Arne vil så gjerne at han selv og barna hans overlever.

comment image
https://steigan.no/2022/01/et-kart-som-stemmer-med-terrenget/

Ifølge vaksineindustrien kan vi takke polio-vaksinene 1955 for at vi fortsatt levercomment image

Arne
Arne
1 år siden
Svar til  kjell108

Ja ikke bare barna men også barnebarna. Dette er jo formålet med livet og arbeid.Jeg er ingen ekspert på vaksine. Kan bare formidle egen helse som god etter 3 doser. Satan og religion i dette? Nei etter å ha lest Bibelen mange ganger finnes det ikke fordømmelse mot medisinsk vitenskap. Trist å se de religiøse fører vil så mange i en slik alvorlig sak. Kopper og kopper vaksine er et klart bevis for vaksine redder liv.

Anonym
Anonym
1 år siden
Svar til  Arne

Jo, det er satan og religion i dette. Det er derfor w.h.o bruker slangen i skjoldet og formannen har et bespottende navn.

Det er Djevelen.

Arne
Arne
1 år siden
Svar til  Anonym

Må drikke mye altervin da for å rense krppen fra onde makter. Kan drikke øl også men sterk drikke står det i skriften man skal passe seg for fordi da kan du se Djevelen i hver en krok.

Anonym
Anonym
1 år siden
Svar til  Arne

Jeg vet at du er en agent og at de fleste her inne er døde. Såkalt konspirasjonsteoretikere..nesten alle er døde. Fint at jeg fikk sjangsen til å chatte med deg..nå vet du at du går i fortapelsen og hvorfor det.

Arne
Arne
1 år siden
Svar til  Anonym

Hvem er du som dømmer? Frelse kan kun gis til den som erkjenner den rette tro. Jeg er ingen agent for annet en meg selv og mit liv. Vi skal alle dø. Som det står skrevet, salig er den som får del i den føste oppstandelse for dem har den annen død ingen makt. Du trenger å drikke mer en altervin, du bør også skrubbe tenna med grønsåpe.

e
e
1 år siden
Svar til  Arne

We shall not all die, but be changed. In the twinkle of an Eye ;)
Altervin etterfulgt av grønnsåpe, for et herlige råd!

kjell108
kjell108
1 år siden
Svar til  e
e
e
1 år siden
Svar til  Anonym

Døde? Chatter vi med Dauinger her inne? Er jeg død? Kom til å tenke på en film «The others» Hvem vet …

Arne
Arne
1 år siden
Svar til  e

Denne anonyme kan selvsagt være et gjenferd. Gjenferd er Djevelen som i forkledning fremstår som døde mennesker.

e
e
1 år siden
Svar til  Arne

LOL. Tullogtøys Arne parne. Gud er omnipresence, ser alt, hører alt, vet alt, guds partikler er til all tid samtidig, Gud kan snakker på vegne av de døde, eller du med deres høyere selv. Både Gud, djevelen, og englene; gode som onde kan fremstå som hva de måtte ønske. Ikke vær så redd for at alt er av djevelen.

Arne
Arne
1 år siden
Svar til  e

Ja det er vel sant. Nå var vel svaret tiltenkt påstanden fra anonym som dømte meg til fortapelsen og død.

kjell108
kjell108
1 år siden
Svar til  Anonym

Steven Ben-Num, judaist selv, med judaister i bekjentskapskretsen, og kontakter i Pentagon fra sin fartstid i CIA, framstiller saken slik at ikke engang et tonn med Prozac vil være nok for oss
https://iconnectfx.com/view/cd03537f-3c82-ec11-9969-0050568299de?mcvalc=en
De i jordens indre vil komme ut. De er neppe særlig vennligsinnet. Dette er folk med teknologi fra framtiden og våpen fra Star Wars.
Slik jeg tolker verden er Rockefeller en av dem.
At de engang skal vise seg for oss har de planlagt i 1000 år. Det beskrives i jødiske skrifter.

Interessant

Terje Engen
Terje Engen
1 år siden
Svar til  Arne

Vaksine er en svakere form av viruset. mRNA er ikke vaksine. Det er genmodifisering av kroppen som gjør at den starter å produsere spike protein som skal lure kroppen til å gjenkjenne det naturlige viruset. Men de likner ikke og derfor gjør den bare ugagn. Meningen er at kroppen ikke skal føle seg angrepet og gå i selvforsvar. Når den gjør det så skrur den av en del funksjoner som gjenkjennes som symptomer. Så poenget med mRNA genmodifiseringen var å skru av nedstengningen som immunforsvaret gjør, og la viruset få adgang. Det var aldri snakk om å hindre smitte eller å gjøre immun. Det var å hindre symptomer på infeksjon. Da forstår man at det er risky business. DETTE ER IKKE VAKSINE!!! Sånn, da har hele Norge hørt det. Så at Arne bærer Norge på ryggen med 3 genmodifiseringer er bare tull. Det er omvendt. Dette visste vi før mRNA kom på markedet. Carrie Madej var tidlig ute og advarte blant andre.

Terje Engen
Terje Engen
1 år siden
Svar til  Terje Engen

Kommentaren blir ikke publisert. Får beskjed om at den er publisert to ganger. Er det i spambøtta? Er det Rumble som blir sensurert? linken heter Boom!!! Beautiful message from Australia!

kjell108
kjell108
1 år siden
Svar til  Terje Engen

Vi har forlengs skjønt at COVID-19 ble finansiert av Fauci / USA.
Motivet var selvfølgelig å få folk til å bønnfalle om å bli vaksinert – eg. bli injeksert med et biovåpen folk under normale omstendigheter ville ha frabedt seg . Smart.
Så langt har alle data de har oppgitt vært falske.
Antall vaksinerte i England var halvparten av offielle tall.

Terje Engen
Terje Engen
1 år siden
Svar til  kjell108

Det ble sagt at de som har allergier ikke skal ta vaksinen. Nå kommer det frem massevis av alvorlige reaksjoner. De kaller det for «rare». Hver gang det er snakk om allergier heter det «rare». Som om sykdommen heter det. Det er manipulasjon hele veien. Nå kommer det frem at det er nanopartikler og graphene oxide i teknologien. Disse leder falsk RNA inn i cellene og gjør RNAet til en del av kroppen. Sjeldne allergiske reaksjoner?! Tusenvis har dem. Til og med jeg har hørt om folk med utslett over hele kroppen. Flere enn folk som var syke av «Covid». Suspicions grow-sjelden. Har du hørt på makan?

Hørte at folk shortet Moderna-akskjer fordi ingen ville ha møkka deres inn i armen. De liksom vedder på at de går konk. Nå ble det klart at Moderna hadde fått godkjennelse. Spørs hvordan det går med handelen da? Gates har nok hatt en runde med FDA-panelet. Det ryktes at det er luftig og god gjennomtrekk i de styrene. https://www.science.org/content/article/suspicions-grow-nanoparticles-pfizer-s-covid-19-vaccine-trigger-rare-allergic-reactions

Terje Engen
Terje Engen
1 år siden
Svar til  Terje Engen

X22 sier at vaksinen ikke finnes på markedet, altså den som var godkjent. spørs om det ikke er manipulering av aksjemarkedet.

Arne
Arne
1 år siden

Ja nå har Arne gått i musefella. Kom fra Spania for dose nr. 3. Reiser tilbake til Spania men føler kroppen har en dragning til mange ting.

e
e
1 år siden
Svar til  Arne

Sånn går det med dose 3 og alle de spike protein magnetene, har du blitt grå nå Arne? :)

Arne
Arne
1 år siden
Svar til  e

Mer brun en grå vil jeg si. Jeg anklager solen i Spania for å ikke få den gråfargen som tilhører sombier. Jeg vil selvsakt ikke gå for nært store stålplater

Terje Engen
Terje Engen
1 år siden

Over 50 000 lastebiler i convoy til Ottawa, Canada. https://youtu.be/8csAib4_nPE 1,4 millioner mennesker ventes i gatene. Dette skjedde etter at lastebilsjåfører ble nektet å krysse grensene uten Covid pass. Mange er vaksinert og deltar i protest mot passet. Vi har også cash-Friday etter at myndighetene ønsker å knytte passene opp mot kontoene. I Australia og England blir det levert søksmål mot myndighetene. I Canada har barnehjem som er styrt av katolikker gitt myndighetene lov til å foreta vaksine-eksperiment på barna. Kanadiske myndigheter har gjort overgrep på kanadiske indianere eller urfolk. Jeg liker indianere best. I Australia har også myndighetene tatt fra urbefolkningen rettigheter og flyttet de i leire. Urbefolkningene er ikke under samme lov. Så rettssaker er underveis. Nuremberg 2.0
Det er noen tilfeller av ny Omicron variant i USA. Det var noe bekymring etter at 100 apekatter i lasten var involvert i et bilkrasj. I Australia er befolkningen bedt om å holde seg inne etter bakterier i luften som kommer av fenomenet La Nina. Neste skritt er å skylde på Global oppvarming og klimaforandringer som årsak for virus og bakterier. Så det passer jo godt inn. Det meldes om kraftig spraying i lufta nå om dagen.
Australia har satt i gang egen convoy der 20 000 lastebiler er ventet å nå Canberra på mandag. https://youtu.be/rY3w8qzMg8E Det sprer seg utover Europa også.

kjell108
kjell108
1 år siden
Svar til  Terje Engen

BREAKING!! – ABORIGINALS HUNTED BY MILITARY, KIDS JABBED BY FORCE !!
https://iconnectfx.com/view/cbff39a7-357f-ec11-9969-0050568299de

The Guardian
– 300,000 In UK With a DEADLY HEART CONDITION
new study has discovered

Hvis vi overfører tallet 300.000 til Norge vil overskriften bli
– 20.000 i Norge har dødelig hjertesykdom
viser ny undersøkelse

Terje Engen
Terje Engen
1 år siden
Svar til  kjell108

De skylder på Covid og oppretter hjertebro, men tallene fra USA viser at det skjedde endring etter vaksinene ble innført og ikke når Covid kom. Jobber vel på spreng for å dikte nye løgner nå.

Terje Engen
Terje Engen
1 år siden

Senator Ron Johnson har lagt fram statistikk på mRNAvaksine-pandemien blant militært personell og deres familiemedlemmer
Advokat Thomas Rens la frem bevis sammen med 3 varslere fra Forsvarsdepartementet (USA)
Her er prosentandelen over snittet på siste 5 år. For perioden januar 2021- til november 2021. 10 måneder:
Hjerteinfarkt: 269%
Perikarditt: 175%
Myokarditt: 285%
Lungeembolisme: 467% (propp)
Hjerneinfarkt/slag: 393%
Bell’s palsy: 319% (lammelser I ansiktet)
Guillan Barré: 250% (nerveskade)
Immunsvikt 275%
Uregelmessig menstruasjon 476%
Multipel Sklerose MS 487%
Spontanabort: 306%
HIV 590% Kan føre til AIDS
Brystsmerter 1529%
Tungpustet 905%
Kreft 300%
Nerveskader 1000%

60 % av innlagte er fullvaksinert
71 % ac Covid tilfeller er blant fullvaksinerte.

https://rumble.com/vti3g8-leaked-database-shows-u.s.-military-disease-skyrocketing-after-covid-19-ino.html

kjell108
kjell108
1 år siden
Svar til  Terje Engen

I England var det 23 mill ikke-vaksinerte, ikke 5 mill som det offielt heter.
Dette må vi ha i bakhodet når antall vaksinerte/ikke-vaksinerte innlagte måles.

Terje Engen
Terje Engen
1 år siden
Svar til  kjell108

En annen ting er at man ikke regnes som vaksinert før det har gått to uker, i hvert fall i USA. De som ikke tok nummer to er ikke fullvaksinert. Så trenger man 3 sprøyter for å være fullvaksinert. Deretter 4. Husk at Pfizer har sagt at 3 doser ikke hjelper mot «Omicron». Allikevel er det folk som tar dritten. Israel er allerede på fjerde og det gir heller ikke virkning. Dette er kriminelt på et helt nytt nivå. Så de trikser hele tiden med tall. Et covid-dødsfall er det om man ligger for døden og har 7 underliggende årsaker. Til og med hvis man var skutt. De testet med ubrukelig test og skrev Covid-dødsfall. Hvis pasienten så syk ut, hvis de svettet i pannen, var det Covid. De testet ikke. De obduserte ikke.

Derimot om man er vaksinert telles underliggende årsaker igjen, da er det kreft, hjerteinfarkt, blodpropp og slag. Da var det ikke Covid/vaksine plutselig. Husk også at de har samlet millioner av DNA gjennom disse testene og det er snakk om biologisk krigføring gjennom DNA. Lurt å holde seg unna.

Nå finner de mye rart i blodet til avdøde. Blodet tykner og klumper seg. Blodpuddinger. https://rumble.com/vtcsgw-worldwide-exclusive-embalmers-find-veins-and-arteries-filled-with-never-bef.html

Terje Engen
Terje Engen
1 år siden
Svar til  Terje Engen

Kreft-tilfellene gikk fra 38000 til 114000 et hopp på 300% etter mRNA innsprøytning blant amerikanske militære. En ståene styrke på 1,4 millioner av unge og sunne kvinner og menn. Statistikken er medberegnet de familiemedlemmene som bor med de. Rundt to millioner.
Skader på nervesystemet gikk fra et gjennomsnitt på 82000 på fem år og til 863000 på 10 måneder i 2021, etter mRNA ble sprøytet inn.
450% økning i infertilitet blant kvinner i militæret.
350% økning i infertilitet blant menn i militæret.
Følg advokat Thomas Renz på http://www.renz-law.com Se statistikken og hans juridiske kamp sammen med American Frontline doctors. En av disse legene styrer helsetiltakene i Florida. De har stor suksess med Ivermectin og HCQ.
Har to kommentarer som ikke blir publisert. Prøver uten lenker.

Terje Engen
Terje Engen
1 år siden
Svar til  Terje Engen

Man ser at hiv-tilfellene gikk opp fordi innsprøytningen ødelegger immunforsvaret. Om det ikke holdes i sjakk får man AIDS.
Nå ser man at man skylder på en mutert variant av HIV-viruset som er liksom funnet i Nederland. Dette er fra vaksinene. Dette har Fauci gjort før. https://www.thegatewaypundit.com/2022/02/new-highly-infectious-hiv-variant-detected-netherlands-cause-people-develop-aids-quickly/

80% av alvorlige tilfeller i Israel er blant trippel-vaksinerte. De blir til bubble boys alle sammen som ikke tåler at man puster på de. AIDS. Men så er det testing da. En ubrukelig test og pasienter som har alvorlige bivirkninger etter DNA-manipulering-innsprøyting. Vaksinen har ingen virkning på Covid, sier professor Jerris. https://www.israelnationalnews.com/news/321674

Bayern Münchens toppspiller Thomas Müller oppfordrer alle fotballspillere i Tyskland om å rapportere spillere som faller om og dør av hjertestans. Fotballspillere over hele verden faller om på og utenfor banen over hele verden.
https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=u__82GDF2Xc
Kopierer det jeg skriver fordi så mange innlegg blir sensurert pga linkene. bitchute og rumble i hvert fall.

Terje Engen
Terje Engen
1 år siden

Fra 2025 vil ikke leger bli mer viktig enn bilmekanikere er for samfunnet, sier Bill Gates.
Vaksinepass er som artikkelen sier er om overvåkning og kontroll.
3/4 av leger og sykepleiere skal bort fra helsesystemet. De skal over på AI. Så man ringer inn og får masse valg. Deretter blir medisiner sendt fra Amazon straks etter. Fastleger skal bort. Alt blir online og man skal behandles hjemme, mest mulig på egen hånd. Om det blir problemer er det helseteam som sendes rundt. For dem er det bra at så mange helsearbeidere er blitt sagt opp etter vaksinenekt. Så man testet dette gjennom Covid da folk ringte til legen og behandlet seg selv hjemme. Man kan laste opp bilder og slikt.

Bortsett fra sosial kreditt poeng, skal også helsen din knyttes til digitale penger. Slik at hvis man har kols til eksempel så vil ikke banken gi deg tilgang til penger på kontoen for å kjøpe sigaretter. Alkohol kan man også regne med blir nektet. Men kanskje verre er det at de kan bestemme hvilken mat du kan kjøpe. De vil sette deg på diett. Helsen din din blir ikke lenger privat, og heller ikke ditt valg.
All data blir samlet for å gi tidlig diagnose og behandling. Det blir altså helsefagarbeidere som mottar ordre fra AI og gjør ledere overflødig.
https://www.bitchute.com/video/aFioCUiQlF8P/

Så hvis du tror på QFS, så er det dette du har ventet på. BlockChain gjør at data fra flere servere blir samkjørt og bestemmer om du får gjennomført kjøp. Gjennom helse eller kredittscore. Pfizer har allerede kommet med en chip som kan svelges som en pille og lagre helseinformasjon. Dette er del av smart city og 5G. Hvis de sier det er for mye co2 i lufta kan man bli nektet å kjøre bil. Man har chip som kan styre hjernen. De lagrer stemmen din. De lagrer alt du gjør. Hvis man spør om å gjøre opptak av samtaler er svaret nei.

Trondheim blir smart-by. Telenor kan koble opp EKG-målere via helseapp og overvåke hjertet ditt. Telia annonserer også brainwash som er kanskje gode sider med teknologien, men man overlater alt til andre. Dette er ikke lett å komme ut av, hvis man ikke gjør det nå. Men det ser da ut som om de har feilet stort. Men slik var det tenkt altså. Scary!
https://www.mynewsdesk.com/no/telenor/pressreleases/trondheim-naa-kan-hjertet-ditt-sjekkes-over-5g-3081983

Terje Engen
Terje Engen
1 år siden

2016: Schwab mener at man innen 2026 vil bli chippet. Wearables, klokker og sånt. i klærne, under huden, i hjernen og til slutt direkte koblet via hjernen til internett, 5G, 6G…

Jeg snakket med en fagperson hos FHI om kvantemekanikk. Det var rett etter 5G startet opp. Det var nøyaktig samme tid som «pandemien» startet. Jeg spurte om de hadde forsket på 5G/mobilnett og kvantemekanikk. Nei, de hadde ikke det, men han hadde lest om det selv. Jeg var overrasket over hvor lite forskning som var tilgjengelig. Det som var av forskning var veldig simpelt. Slik som at man kan hindre insekter å finne blomstene ved å spille gitar og sende ut vibrasjoner som sperrer. Så lukt er vibrasjoner og ikke biologisk lukt. Derfor er det mulig å styre hjernen som en radiostyrt bil. Det er vibrasjoner og elektriske impulser. Så all elektrisitet og vibrasjoner i forskjellige frekvenser påvirker oss. På den tiden da de satte i gang senderne ble jeg veldig svimmel. Hadde forferdelig hodepine. Jeg blødde neseblod. Pusten ble dårligere. Skader jeg fikk helet seg ikke like fort. Muskler under foten strammet seg. Jeg er veldig følsom overfor dette. Jeg kjenner stråling fra andre mennesker også, så jeg visste det kunne være at jeg måtte vende meg til det. Jeg spurte om disse vibrasjonene kunne lure kroppen til å tro at den hadde en infeksjon. Det er det ikke forsket på var svaret. Var overrasket av å få svar. Jeg ble også tipset om hvor jeg kunne lete etter forskning. Så det var helt greit. Jeg tenkte på dette i dag da jeg så VGs forside om pustevansker. Det er noen som mener det er Covid, men det tror jeg er ganske langt fra sannheten. Jeg tipper det er 5G, men det er ikke farlig. Slikt må man bare komme over og la kroppen vende seg til. Ut å løpe og trimme. Ta av masken, for den gir deg pustevansker. Husk at virus er så små at de ikke kan ses i mikroskop. Det er jo teorier. Så da må det feste seg i dråper, men selv da er dråpene så små at vi snakker om mindre enn støv fra asbest. Det er heller ikke forskning på at masker har noe for seg. Kanskje kan en dråpe være uheldig og snuble i den, men da sitter den jo i masken. Sammen med masse bakterier og svineri. Så her er også fordelene mindre enn bakdelene. Kanskje kan det hindre smitte hvis noen snyter seg i ansiktet ditt, men man må se på konsekvenser for pust, oksygen og bivirkninger ved for mye maskebruk. Det nytter ikke å se på bare om det kan forhindre dråper, hvis den samler bakterier og dreper deg med lungebetennelse. Noe som skjer stadig. Hvis man har dårlig immunforsvar og bruker maske, kan det få alvorlige konsekvenser, mer enn et influensavirus eller forkjølelse, som Corona er. Man kan bli sliten og trøtt. Kanskje er det 5G og smartmeter. Hørsel er vibrasjoner i et frekvensområde. Vibrasjoner man ikke hører har også en forurensende effekt. Man blir sliten og rar.

Det er faktisk mulig å styre hjernen uten chip. Det er bare å søke opp forskning på det. De kan styre armer og ben uten chip og hatt. De overfører også tale som oppfattes som tanker. Jeg tror det var prøvd ut i Irak. Soldater mente de hørte Allah. Jeg vet ikke om det er sant, men DARPA har forsket lenge på dette. De ligger nok langt foran chip og sånt som svensker og Pfizer viser oss i dag. Telepati er virkelig, og det vet de. Men de vil ikke fortelle deg om det. Alle vet at elektriske impulser blir styrt av tanker. De viser oss gammel teknologi. Når svensker ligger fremst i forskningen, da forstår alle at det er løgn. HAHA!

Terje Engen
Terje Engen
1 år siden
Svar til  Terje Engen

Glemte å nevne forstyrrelse på syn. Da folk føler seg litt rare løper de for å teste seg. Så hvorfor gjør man det? Man skal jo ikke teste seg om man har symptomer. Hele greia er jo svindel. Symptomfri sykdom. Slå den!

Det man ser med 5G er at det blir flere sendere. Så er teknologien i å ha flere sendere og derfor sterkere og bredere signal?
Ved 6G får man enda tettere sendere og sterkere og bredere frekvens. Hvis man tenker radiostyring, så forstår man. Tesla ble beskyldt for hekseri da han fjernstyrte leke-båter. Så lenge signalet er svakt kan hjernen overstyre senderen, men om man får det sterkere så vil signalet overstyre hjernen. Slik som når man plasserer en hjelm med masse tråder til skallen. Tar over tale og andre funksjoner helt. Det skal nok være sterkt for å motta tankene våre. Tror ikke de klarer det, men hvem vet? Dette er Metavers og falsk gud. De får verden i falske illusjoner. Forandrer historien og opprinnelsen.

Jeg er også ganske sikker på at du mister signalet til parabolen om man stenger HAARP. Det er også Tesla-teknologi der man sender signal ut til ionosfæren som vinkles tilbake til jorden. Så man stiller inn mot et punkt på himmelen og mottar det i parabol-samlere. Forstår ikke at en satellitt kan falle nøyaktig i år etter år og beame så kraftig til alle hus og hjem. Tviler på at de skal skyte hundre-tusener av satellitter, men heller bruke masse sendere som bygges ut i 5G og 6G. Kanskje også beaming fra HAARP anlegg. Fordi det er det som er teorien bak at fuglene drar på langtur hvert år. Emigrerer via ionosfæren eller noe sånt. Som om det var en kuppel. At vi på et vis er koblet til noe via kvantemekanikk og resonans. Det blir flere og flere fugler som overvintrer og det skyldes på klima, men fuglene kan vel ikke spå vinteren? De forstyrres. Dette er det forskning på. Navigeringen forstyrres.

Terje Engen
Terje Engen
1 år siden
Svar til  Terje Engen

Dette er 5G. Det er garantert! Havana Syndrome. Bare se på symptomene jeg fortalte om og se hva som beskrives i artikkelen. Den engelske versjonen er mye lengre og bedre, men når man leser teksten på den norske, forstår man hvem som er bak. Det er typisk for deres sjakktrekk. Se der mens vi jobber her borte. WOW! Fordekte CIA agenter som jobbet for å avsløre hemmelige russiske operasjoner. Det betyr rett og slett at CIA og DARPA prøver å dekke over symptomer på 5G. Det står i artikkelen at de mistenkte RF/MW – stråling, men til slutt var det Zika-viruses som fikk skylden.

Jeg så oppslag på VGs forside i dag om at 800 000 nordmenn har tinitus – øresus. Jeg tenkte at det må være mobilsignaler. Jeg fant Havannasyndromet, og der er jo alle symptomene jeg beskrev. Neseblod, svimmelhet, utmattelse, hodepine, ringing i ørene, kvalme, synsforstyrrelser og til og med hjernen hovner opp. Vær trygg, dette har signaturen til CIA og DARPA, det er det ingen tvil om. Dette garanterer jeg er 5G. Fordi jeg kjenner det selv på kroppen. Det oppstod eller ble mye verre akkurat den dagen 5G startet opp, på samme tid som «Covid-19». Jeg sendte til og med tekstmelding til jobb. Hadde intens hodepine og var svimmel. På jobb gikk jeg til venstre mens det føltes som om kroppen gikk rett frem. Veldig rart, litt morsomt og skremmende. En kollega var sykemeldt for svimmelhet akkurat samme tid. Det var aldri forkjølelse. Derfor skrev jeg brev til FHI om kvantemekanikk. Jeg blødde 2 dråper neseblod i går. Jeg kjente det godt i går, det lover jeg. Jeg har mange sendere rundt meg. Se på https://finnsenderen.no/#/main Klikk på i menyen til høyre. Mobilselskap og så kan man vel bare velge 5 nærmeste sendere. Ellers kommer det ikke noe. Men man kan velge mellom forskjellig teknologi og leverandører. 3G, 4G, 5G… Telenor, Telia…
Hvem trenger leger når man har løgnaktige og svikefulle journalister? VG: 800 000 nordmenn har øresus. Her er grunnen: Løgn på løgn, vås og fanteri opp i mente. Disse idiotene sitter og synser og faktasjekker. Journalister er menneskenes svar på parasitter. Det er blitt sagt i to år nå at media er viruset. Nå ser det ut som 4G, 5G og slikt er mange av symptomene.
https://no.wikipedia.org/wiki/Havannasyndromet
https://en.wikipedia.org/wiki/Havana_syndrome
De mistenkte stråling og konkluderte med Zika-virus!? CIA, FBI? Russiske hemmelige tjenester og diplomater i Kina? Come on!

Terje Engen
Terje Engen
1 år siden
Svar til  Terje Engen

En nær og god venn døde nettopp av blodpropp. Samtidig som jeg hadde kjent på svimmelheten og blødde et par dråper fra nesen, hadde hun også vært svimmel. Det får meg til å tenke på graphene oxide og nanopartikler sammen med 5G. Jeg har ikke sett på det som farlig, men hvis man har partikler som kan styres av mikrobølger så ser det alvorlig ut. Jeg er sensitiv. Jeg følte det allerede rundt 1999. Det kjentes ut som Bell’s Palsy. Jeg hadde kosentrasjonsvansker og slet med å lese. Det kjentes som om ansiktet var deformert. Nå er jeg mer vant. Jeg kan også kjenne den strålingen fra menneskers kropper. Mange ganger når jeg har eksperimentert med dette har jeg holdt hendene over kroppen deres og gått til hodet. Bak hodet har jeg vippet ‘auraen’ raskt til siden. Personene har kommentert med at de følte at de falt av benken. Derfor syntes jeg det var morsomt da det skjedde mens jeg gikk på gulvet på jobb. Jeg gikk til venstre, men det føltes som om kroppen fortsatte rett frem. Uten den bakgrunnen jeg hadde ville jeg kanskje ikke syntes det var så morsomt? Men jeg tenker mer og mer på grafiner og nanopartikler. De sprayer nanopartikler i mat også. Hadde jeg vært innsprøytet med mRNA-teknologi er det ikke sikkert det hadde gått bra. Det føles litt på samme måte som å dykke ned til 5 meter. Det knaker litt i skallen og det smeller for ørene litt. Det er trykk rundt bihulene og man blir veldig ukonsentrert. Jeg tror fortsatt ikke det er farlig for meg, men vaksinerte tror jeg det kan være farlig for. Jeg bryr meg ikke så mye egentlig. Jeg er bare 100% dedikert til å finne sannheten. Jeg må passe på at det ikke blir 120%. At vennene mine får blodpropp og dør får det til å bli annerledes, men jeg kan ikke bli mer dedikert. Det har vært all inn i flere år.
Kanskje det er derfor det er så mye kognitiv dissonans og apati rundt omkring? I dag så jeg en hadde blitt slått hos Rema 1000 fordi han ikke brukte maske. Ser du hvordan de rike fascistene har klart å manipulere folk til å skape splid? Reitan og disse elitene som tjener seg enda mer søkkrik mens Ola Donk går rundt med maske i total Stockholm Syndrom og jatter med disse psykopatene. Skal en matselger bestemme hvilket hodeplagg jeg skal gå med? Drit og dra!
https://futurenews.news/watch?id=61f94e7d17bdc33301c16f51

Ny tid
Ny tid
1 år siden
Svar til  Terje Engen

Hei ! ,
Trist å høre om din venn.

Fremtiden vil nok bli veldig tøff, og mang vil forlate denne jorden.

https://brandnewtube.com/v/6UPYEj
Her har man de som kjemper for vår frihet, via NATURAL LOV systemet, Reiner Fuellmich og gjengen :D
1 Day International Tial 05/02-2022
I
s Virology WRONG? Dr Kaufman Vs Dr Wodarg Debate On Fuellmich’s Corona Committee & Dr Cowa
https://brandnewtube.com/v/3wLmpg

Viktig å spre god informasjon. Forhåpentligvis, så er dette gode personer med gode hensikter.

Ny tid
Ny tid
1 år siden
Svar til  Ny tid
Terje Engen
Terje Engen
1 år siden
Svar til  Ny tid

Der var også linken jeg prøvde på tidligere. Bitchute-linken ble sensurert her. Youtube videoen ble tatt ned etter 3 visninger.https://brandnewtube.com/watch/reiner-fuellmich-039-s-opening-statements-grand-jury-covid-crimes-against-humanity_2gBrsplaYRWew6V.html
Ja, jeg har jo advart om disse sprøytene og folk har tatt den allikevel. De har til og med blitt sinte om man sier noe stygt om sprøytene. Hva kan man gjøre? Vi må bare prøve å være positiv og være takknemlig for å fått noe vett i hodet, nok til å styre unna.

kjell108
kjell108
1 år siden
Svar til  Terje Engen

De som har tatt vaksinene får bivirkninger, ikke vi andre. Hvor mange som er vaksinert lyver de om.

Ny tid
Ny tid
1 år siden
Svar til  Terje Engen

Former Vodafone Boss Blows The Whistle On 5G Corona «Virus» Connection

https://brandnewtube.com/v/uSux7X

Terje Engen
Terje Engen
1 år siden
Svar til  Ny tid

Bluetooth Challenge?!
Hope & Tivon hevder på SGT Report at vaksinen inneholder nanoteknologi som fungerer som kretskort. Små partikler som reagerer på varme pakkes ut. Graphene Oxide gjør at signalet blir mye sterkere. Det sender ut signal som fanges opp via Bluetooth. Det kan man jo sjekke selv. Det er som om man blir en maskin med mac adresse som dukker opp som PC’er gjør i trådløsrutere til eksempel. Dette vet ikke jeg. Men det stemmer overens med en lastebilsjåfør som på grensen mellom USA og Canada automatisk fikk grønt pass. Han skulle vise passet, men det var allerede godkjent. Han trengte i hvert fall ikke scanne QR-kode. Vet ikke om det kunne vært signal fra en indre sender, men det kan jo være noe i det de sier. Det er også slik jeg forestilte meg uten å ha sett noe info. Det er liksom det at jeg kjenner det på kroppen og har undersøkt rundt kvantemekanikk og styring av elektriske impulser. Når tanker skaper noe fra ingenting. Det overrasker ikke meg. Dette er jo spørsmål jeg hadde til FHI for nesten to år siden.

De har puttet en ferskvannsorganisme i vaksinen også som bringer partiklene inn i cellene. Jeg så den videoen fra Carrie Madej. Nå vet de hva det er. En genmodifisert utgave av Hydra Vulgaris.
Hvis du føler deg utstøtt fra samfunnet, så kan det være at du blir behandlet dårlig om du ikke har en MAC adresse. Kanskje du blir tatt ut i «tilfeldige» undersøkelser, slik som i kontrollen på grensen, flyplassen, butikken etc.
https://www.bitchute.com/video/v2L9y1Pb3uxu/

Ny Tid
Ny Tid
1 år siden
Svar til  Terje Engen

GOxide, forsterker signaler fra 5G antennen som er i di vaxxed kroppene.

Teoretisk, så kan de vekke dem fra de døde, pga de nå styrer alle kretser i kroppen. Og vi som mennesker er bio-eletro.

Ny Tid
Ny Tid
1 år siden
Svar til  Ny Tid

T’S NOT ‘COVID’. IT’S 5G. Telcom companies have the same immunity from lawsuits
https://brandnewtube.com/v/sDirwb

e
e
1 år siden
Svar til  Terje Engen

Ja, alt handler om frekvenser, elektriske impulser. Dersom du chipper noen med «rett type» chip og samtidig setter de på «spesial laget» medisin og sender signaler, så vips, har du en slave du kan kontrollere. Er jo en grunn til at «de» ønsker å merke mennesker med et frekvens-mottakende merke. Uten har man en mulighet til å bekjempe det, men med skal det være ekstremt vanskelig eller så godt som umulig. Er jo det «the darks» ønsker å erstatte, det naturlige kommunikasjonssystemet med omnipresence/Godet. For full kontroll. Noe så kjedelig. Må jo være for å forsøke å forhindre oppstigningen?

kjell108
kjell108
1 år siden

Familielege forteller at vaksinene har ingen bivirkninger ifølge vitenskap. De legene som snakker om bivirkninger burde straffes.
??
https://globalnews.ca/video/8509866/ontario-family-physician-says-more-must-be-done-to-hold-doctors-with-anti-vaccine-views-accountable/

Når leger snakker om bivirkninger da snakker de ut fra egen praksis, ikke research de har gjort på nettet. Familielegen snakker selvfølgelig ikke ut fra egne erfaringer – uansett hvor friske egne klienter er. Det er ikke de friske som bevitner bivirkninger. Her har vi en lege som babler om hva hun leser i Media. Det blir en «nyhet» som bekrefter Media = ekkokammer.

e
e
1 år siden

INFORMASJON FRA MEDITASJON I DAG, ANG HUMAN TRAFICKING:

«Nuclear Response»
«Angels gather»
«Time»
«intervene»
«Fullest capasity»
«Trained»
«Not intention, but nesesary»
«Trust you»
«T.K»
«Secrets out»
«Prepair»
«TRADEOFF»
«HUMAN SLAVES»
«F. Wave goodbye»
«Stop time»
Prevent damage»
«NATO promised more time»
«To fulfille Mission»
«Conflict»
«Resume»
«Greate loss»
«War coeme to an end»
«Desert»
«Peace sign»
«Because of …»
«Still time to change if war ends»
«Less destruction»
«Minimal loss»
«Greate intention»
«Carried away for you»
«Never intended to harm or destroy»
«Humankind»
«Principals»
«Give time»
«Believe, have Faith, and the ice Will breake»

Kommentar:
Virker som en oppfordring til alle «Lysarbeidere, engler, Saints, utvalgte, gode menn og kvinner; om felles energiarbeid/bønn/meditasjon.
For å stanse mulig krig og human trade/trafficking.
NB. HUSK: IKKE SKADE, IKKE DREPE. BARMHJERTIGHET OG NÅDE.

Lena -
Lena -
1 år siden

NORGES STØRSTE HELT! «TIDENES MEST DØDLIGE VAKSINE» (med referanser): https://docheiko.eu/?p=24759

Nå snakker vi om ÆRLIG OG REDELIG LEGE! – https://docheiko.eu/

Circus Corona: https://docheiko.eu/?p=24806 (videopresentasjon på NORSK: https://docheiko.eu/?p=24799)

Terje Engen
Terje Engen
1 år siden

Myokarditt tilfellene er opp 75% i Tyskland. 31% i Frankrike. Tilfellene gikk ned under Covid helt til mRNA-sprøytene kom. Da skjøt det i været. Norske helsemyndigheter knytter Myokarditt til Pfizer og Moderna mRNA-sprøyter. Sier det er sjeldne bivirkninger. Hvis du føler du har hjerteinfarkt så ta det helt med ro, det er bare en mRNA infeksjon som myndighetene ikke bryr seg om. For sjeldent. Om neste forkjølelse føles hard er det bare kroppen som er opptatt med mRNA infeksjonen.

https://www.thegatewaypundit.com/2022/02/weird-myocarditis-rates-31-france-75-germany-reason/

kjell108
kjell108
1 år siden

MSM journalister kunne ikke bry seg mindre om vi går åt

– Ivermectin has been touted as a miracle Covid cure that costs pennies – although it’s not approved for this use in the UK, America or in Europe, and major reviews of clinical data have concluded that, at present, there’s not enough evidence to say whether there’s any benefit. To those who don’t believe the hype, it’s often simply dubbed ‘a horse dewormer’.

– In truth, ivermectin’s parasite-fighting abilities mean it has been a life saver in developing countries since being introduced in the late 1970s – so much so, it’s on the World Health Organisation’s list of essential medicines. In 2015, its inventors won a Nobel Prize. But as the bugs that cause most of the illnesses that ivermectin treats aren’t seen in the UK, the drug isn’t licensed here.

It is being studied as a treatment at Oxford University. But the UK drugs watchdog, the National Institute for Health and Care Excellence, advises against using it for this purpose outside of a clinical trial.

https://www.dailymail.co.uk/health/article-10479997/Is-horse-worming-pill-promoted-Laurence-Fox-Donald-Trump-miracle-cure-Covid.html

Gjennomgangstonen her er hvis noe er politisk korrekt så er det vitenskapelig sant. Det er ikke en påstand, det verifiseres ekplisitt ovenfor. 9 av 10 nordmenn vil gjenta argumentet.

Statistikk fra Wordometers
UK
Death per mill = 2312
Nigeria (200 mill)
Death per mill = 15

http://publichealth.lacounty.gov/media/coronavirus/images/graph-deaths.png
LA County Daily COVID-19 Data
http://publichealth.lacounty.gov/media/coronavirus/data/

Los Angeles har nå 95% konformitet til regelen om av masker skal brukes innendørs

– Elon Musk slams GoFundMe for bowing to Trudeau and CANCELING Freedom Truckers – while allowing BLM donations: Site refuses to return $9M and will instead distribute it to charities it deems fit as Canadian PM is branded a ‘dictator’
https://www.dailymail.co.uk/news/article-10478989/GoFundMe-cancels-Freedom-Convoy-distribute-9M-donations-charities.html

GoFundMe hadde ikke noen problemer med donasjoner til BLM i Seattle, for kjøp av utstyr til demonstranter.

La oss anta at når bankkonto knyttes til mappe med alt mulig risikerer man at kontoen slettes fordi man bryter «community guidelines» [«støtter rasisme» fordi man ikke donerer til BLM?]

Terje Engen
Terje Engen
1 år siden

Nuremberg 2.0
Advokat Reiner Fuellmich har samarbeidet med jurister, advokater, leger, forskere og eksperter fra hele verden i flere måneder. Han er klar til å legge frem sin sak for internasjonale domstoler og tiltale en gruppe mennesker og organisasjoner. Christian Drosden, Anthony Fauci, Tedros WHO, Bill Gates, BlackRock og Pfizer.

Fuellmich beskriver saken som mest avskyelig av kriminelle handlinger mot menneskeheten.
Pandemien var planlagt allerede tilbake i 2001, Operation Dark Winter.
World Economic Forum – WEF som er ledet av Klaus Schwab, sammen med rundt tusen globale selskaper har infiltrert våre myndigheter og media med korrupsjon og manipulering. Sentrale i WEF har også vært Angela Merkel og Bill Gates. Medlemmene møtes årlig og Davos-klikken er sentral. Møter finnes også i Kina.

Det var aldri noen Corona-pandemi. Det var kun en PCR-test plandemi hvor nesten alle positive tester var falske. Saker og tilfeller uten symptomer er ikke sykdom. Myndigheter og media har stått bak en total frykt-kampanje av propaganda for å kontrollere vanlig folk. Helseskadelige tiltak som karantene, maskebruk og sosial distansering har ført til en forverring av folks helse psykisk og fysisk. Infeksjoner som har vært og gjort folk syke har ikke vært verre enn en normal influensasesong. Sykdom som vi allerede hadde kur for. Vitamin C, vitamin D, Zinc, Ivermectin og HCQ. Kurer som ble forbudt som protokoll for sykehus over hele verden. Dette for å kunne utløse en hastegodkjenning og krisegodkjenning for uprøvde og eksperimentelle DNA medikamenter som ikke var godkjente og som tidligere var avvist. Pandemien skulle ramme små forretninger og føre disse bedriftene over i globalistenes hender. Slike som de tusen WEF-bedriftene. Han nevner Amazon. Videre skulle helsepassene bli innført med vaksinasjonen og koblet med digital valuta. Alt skulle under overvåkning og kontroll med FN som en global regjering. Med globalt politi, media og politikere. mRNA vaksinen er også et produkt for å redusere befolkningsantallet i verde. Eksperter på alt dette vil komme frem og vitne og legge frem bevis for domstolene.

Terje Engen
Terje Engen
1 år siden
Svar til  Terje Engen

Kan noen prøve å publisere videoen? Alt jeg skriver blir borte om det inneholder link. Den finnes på bitchute og heter:REINER FUELLMICH’S OPENING STATEMENTS @ GRAND JURY COVID-CRIMES AGAINST HUMANITY NUREMBERG 2.0 TRIAL
Linken om man tar bort navnet er.com/video/d29yTTXU9Wsa/

Ny tid
Ny tid
1 år siden

Bra artikkel, Sven – Inge :D

«KINA » har kjøpt opp store områder i Norges STAT, ikke land. Så, det er ett fiktivt kjøp. De eier nada.

De har satt opp data-systemene til å fungere over 5G i STATEN NORGE, og gjør klar til å ta over STATEN NORGE.

De er strategisk plassert rundt om i STATEN NORGE.

SAMME, med RUSSLAND.

SÅ, om 2 år er vi boende i ett TOTALITÆRT REGIME.

NÅR folk tar dødssprøyta, og registrerer seg for ID-kortet til det TOTALITÆRE REGIME ( VAXX PASS ),

Så, går det fort inn i det TOTALITÆRE REGIME. Snart er STATEN NORGE = STATEN KINA

Ser jo ut til at den NORSKE BEFOLKNING ØNSKER DETTE.

kjell108
kjell108
1 år siden
Svar til  Ny tid

USA er en gjennomkorrupt stat. Alle valg er rigget. Alle dommerne er kjøpt og betalt. USA er intet demokrati.
FBI er GESTAPO / NKVD. Deres jobb er å trakassere opposisjon. Idag er vi kommet så langt at det er ikke lenger tillatt å være patriotisk republikaner (??)

ken
ken
1 år siden

Reiner Fuellmich – Rettsprosessen er i gang! http://www.ninacappelen.com/blogg/rettsprosessen-er-i-gang

Ny Tid
Ny Tid
1 år siden
Svar til  ken

Passer vel litt med denne :
MESSAGE TO CANADIAN TRUCKERS – CHRISTINE ANDERSON, EU PARLIAMENT

https://brandnewtube.com/v/eJQKS2

Terje Engen
Terje Engen
1 år siden

Instant karma
https://youtu.be/cfOAaQ4cbcg
Begynner å forstå hvorfor de kaller det booster.

Terje Engen
Terje Engen
1 år siden
Svar til  Terje Engen

Ja, det er ikke helt sånn det fungerer. Trolig er det noen som ønsker å få det til å se slik ut. Bill Gates og Microsoft er kjent for å ha åpne dører der trojanere og virus pakkes ut. mRNA-teknologien er også software-programvare. Jeg forstår at de må booste systemet. At de må få kroppen til å fungere som en antenne, slik at det naturlige elektriske feltet rundt menneskekroppen kan bli mer mottagelig for stråling. Med 100 års erfaring på hvordan hjernen styrer kroppen via bitte små elektriske impulser og hvordan kroppen har elektrisk felt som kan manipuleres, vet de veldig godt hvilke knapper de skal trykke på. Så når Korona nå er over, er de klare for Marburg/Ebola. De vet det allerede. Så mRNA- vaksinen vil gi strålingen mye større effekt neste gang. Derfor må alle boostes så mye som mulig. Da er alle sammen sporet og da kan de trykke på knapper og leke guder. Men Gud gjør ikke sånt, ikke sant? Det har aldri skjedd før. Man kan godt snakke stygt om Jesus og profetene uten at noe skjer. VG og løgnhalsene trykket artikler i 2019 om folk som lo av Korona og døde neste dag. Så man kan lese de utifra den ondskapen som hersker bak disse, demonene. Man skal straffes og plages om man ikke gjør som faraoene sier.

De har planlagt et virus og symptomene er brystsmerter, intens hodepine, diaré og egentlig organsvikt. Så man tas inn på sykehus og konsentrasjonsleire og «tatt hånd om». Mye verre symptomer enn Korona. Man må huske at de har bestilt enorme mengder likposer og at de har satt opp leire, men også flyttbare feltsykehus. Korona kan ha vært drillen og trojaneren som åpner for enda verre symptomer.

Jeg kjenner igjen symptomer fra stråling. Aldri tenkt at det kunne være farlig, men veldig ubehagelig. Marburg beskrives som ubehagelig og med intens hodepine. Hva så Graphene og andre nanopartikler gjør med kroppen er jeg usikker på. Det blir antakeligvis mye mer mottagelig. Hva skjer under elektromagnetisk stråling. Blir partiklene brutt ned og blir magnetisk? Er det magneter som t eks MRI som er årsak til blodpropper?

Jeg vet ikke, men det er slike tanker jeg har foreløpig. 5G og smartmeter og Direct Energy Weapons (DEF).
De vil ha oss inn i husene og man får ikke gå ut. Der inne er det elektro-tåke. Folk er blitt så dumme. Mennesker jeg har sett på som smart orker ikke å lese en side om mRNA eller høre. Det må være effekt av den strålingen. På de verste dagene sliter jeg veldig med konsentrasjon. Jeg må kjempe meg gjennom sidene, men det er bare å gjøre det. Det er bare å bryte gjennom. Løp rundt i naturen og få frisk luft. Ikke sitt inne nå. Om jeg ikke hatt slik erfaring og kunnskap, ville jeg garanter løpt til sykehus.
Vi må få slått av alle smartmålere og mobilsendere, vi må vite mer om dette. Det tar vekk folks kognitive evner. Folk går rundt som tomsinger med vaksine, boostere, munnbind og allikevel er redde!? Da er det i hjernen det sitter.

Vi må finne ut av dette før Gates/Fauci trykker på Marburg/Ebola-knappen. Folk har begynt å få svekket immunforsvar. Det er HIV og AIDS. Det er at immunforsvaret svikter. Til slutt får man organsvikt, slik som Marburg beskriver. De vil skylde på viruset, men det ligger i vaksinen og stråling. Det er ikke et virus som Forbes hevder i denne artikkelen:
https://www.forbes.com/sites/roberthart/2020/10/20/researchers-warn-some-covid-19-vaccines-could-increase-risk-of-hiv-infection/

Jeg skal rote litt rundt i dette. Jeg hadde en drøm natt til i går. Jeg var i kjelleren og stakket opp noen rør. Det var ikke kloakk, men drikkevann. Det kom først brunt forurenset vann, men deretter klart og fint drikkevann. Jeg ble veldig fornøyd. Akkurat her tror jeg vannet symboliserer sannheten. Den skal vi finne!

Terje Engen
Terje Engen
1 år siden
Svar til  Terje Engen

Helsemyndighetene i byen Pittsfield, Massachusetts vil fjerne en mobilmast. Verizon har blitt advart etter at mange beboere har klaget på helseskadelig stråling. Viser til studier som bekrefter alvorlig sykdom fra 5G og mobil-stråling.
https://childrenshealthdefense.org/defender/massachusetts-verizon-cease-desist-cell-tower/

Arve
Arve
1 år siden

Frå ungar og fulle folk…. Henry Kissinger sa sannsynlegvis sanninga i 2009:

Once the herd accepts mandatory vaccinations it’s game over. They will accept anything- forcible blood or organ donation ‘ for the greater good’.
We can genetically modify and sterilize them— ‘for the greater good’. Vaccine makers stand to make billions and many in this room are invested. It’s a big win win. We thin out the herd and the herd pays for extermination services.”
—Henry Kissinger’s speech to the WHO Council on eugenics February 25, 2009.

Terje Engen
Terje Engen
1 år siden

Charles (Wuhan) Lieber er Harvard-forskeren som mottok penger fra Wuhan, Kina. Transhumanisme med nanoteknologi som kobler mennesker til internett. Internet of things. De lager ørsmå roboter som kan styres for å reparere vev. De nevner Myokarditt som en av eksemplene. Lieber har også vært knyttet til Epstein, Musk og DARPA. Et forsøk de hadde var å knytte 500 mennesker sammen gjennom Musks Neurolink og 5G i en «hived mind», i 2018. Det blir som en kollektiv bevissthet det. En AI-gud. Alt koblet til internett. Menneske, bil, hus og alt av elektronikk. De kan styre armer og bein. følelser og tanker. De kan skape ulykker og sykdom.

De nevner også Astro World-konserten til Travis Scott der de hevder 11 mennesker døde samtidig av hjerteinfarkt. Og at Wuhan var av de første med 5G. Vi så bilder av folk som stupte på gaten og panikk. At man legger ut klipp med Lieber tyder vel mest på det de sier om at Harvard og andre kriminelle skal bruke han som syndebukk.

Linkene er dessverre sensurert, men Sarah Westall er på Bitchute blant annet. Maryam Henein er intervjuet.
Anbefaler å se på Sarahs arbeid og videoer.

kjell108
kjell108
1 år siden
Svar til  Terje Engen

Vi har gjentatte anklager fra Breitbart-USA om at Biden/Pelosi er i lomma på ChiCom (KKP).
Så har vi gjentatte påstander fra anarkistene om at Kina er i lomma på deep state … da blir det snarere at Kina er i lomma på Biden/Pelosi .
Verden er full av ubesvarte spørsmål.

Terje Engen
Terje Engen
1 år siden
Svar til  kjell108

Kina har ikke brukt mRNA-vaksiner, men vanlige vaksiner som inneholder døde eller svake virus som får kroppen til å produsere antistoffer. Jeg tror det skjedde noe underveis. At Biden-regimet med deep state skulle legge skylden på Kina. Jeg så selv Hunter Biden filer som Kinesere la ut. Laptop from hell som ingen i fake news media ville publisere innhold fra. Så gikk Pelosi ut med diplomatisk boikott av Kina. Begrunnelsen var uigurer og Kinas brudd på deres menneskerettigheter. Noe demokrater har gitt blaffen i tidligere. Så forholdet til Kina er ikke så godt som tidligere. Både Kina og Russland har visstnok sagt nei til Build Back Better og Great Reset. Både Kina og Russland beskylder USA og vesten for å stå bak opprør i Hong Kong og spenningen i Ukraina. Det er vel også ganske tydelig at Ukraina også gjør alt for å unngå krig som NATO og USA pusher på deres land. Trudeau er også sentral i Ukraina-presset. Biden og hans sønn har presset Ukraina gjennom korrupsjon og penger for å få gjennomslag. Burisma og de greiene der. Biden truer med swift response. SWIFT er det økonomiske systemet. Både Russland og Kina lager alternativer til SWIFT. Det vi lærer om Kina er jo fra Fake News Media. Stoler ikke på noen av dem. Håper alle land følger Russland og Kina bort fra Great Reset og BBB og knekker SWIFT. Har fått med meg litt fra bla Mel K om XI og Putin vs Great Reset. Ingen som vet helt om XI og CCP. Det har skjedd positive ting. De tillater 3 barn per familie nå. Dette blir det ikke snakket så mye om. Jeg vet at uigurer har blitt behandlet dårlig. At Biden/Pelosi ble så plutselig bekymret for de, tror jeg absolutt ingenting på. Det ser dårlig ut for Great Reset banksters i hvert fall. Håper på en russisk/kinesisk swift response som knekker Davos og WEF med alle banksters og fascistiske globale selskaper og familier bak. Ta med Facebook, Meta, Twitter og den søpla der også.

kjell108
kjell108
1 år siden
Svar til  Terje Engen

– som NATO og USA pusher på deres land.

For meg er det opplagt at USA skal taes ned. Amerikanere er et problem for deep state.
David Icke bruker formulering «the Cult» heller enn deep state.
«The Cult» kommuniserer at det er ingen sentralisert kommando her.
Å ta ned USA = å ødelegge USA. David Icke mener at alle nasjonalstater skal ødelegges.
Så skal alt sammen erstattes med noe som er en videreføring av det kinesiske systemet.

Terje Engen
Terje Engen
1 år siden
Svar til  kjell108

USA skal tas ned sammen med Russland og Kina. Det er derfor jeg har skrevet tidligere at det er ikke kristne som pusher 666-åpenbaringsboken, men deep state(cult) eller hva det er. Det er en mobilisering av kristne (USA). Vaksiner og alt som er brukes og linkes til åpenbaringen. Så kristne blir forfulgt i USA. Landet splittes i blokker. Republikanere mot demokrater. Svarte mot hvite og alt det der. I tillegg er det Sodom & Gomorrah i California. Masse perverse saker. Grensene åpnes for kriminelle og alt skal bli kaos. Det er åpenbart at Kina vil få skylden for det. Russland har alliert seg med Kina. Kristne er klare for Gog-krigen. En leder vil reise USA og gå til krig mot beistet, men denne lederen er en del av beistet og vil fortære de kristne. Kristne og religiøse blir lurt til å gå til krig mot seg selv. Det er det Åpenbaringen sier. Det er dette deep state følger for å lure kristne til kamp. Men åpenbaringen forteller om en kamp i himmelen. At det er en spirituell kamp som avgjøres før den manifesteres i kjøtt og blod. Så kristne og religiøse får en åpenbaring om at de er i ferd med å bli lurt. De får se sannheten.
Deep state tolker det jo på sin måte. Det er bare blod og gørr der. Mens spirituelle personer søker svar i himmelen.

Så man kan forutse hva de planlegger fordi de bruker boken for å styre kristne. Men den samme boken sier at kristne får åpenbart sannheten og unngår de verste kampene. Varsellampene lyser når alternativ media alle snakker om 666 og dyret, og samles rundt én leder. Jeg advarer mot general Flynn. Det er ikke normalt det han gjør. At en general skal bestemme at USA skal ha bare én religion. At han samtidig leser Archangel Michael’s prayer er bare uvirkelig:https://independentside.com/new-video-found-michael-flynns-prayer-to-archangels-about-demonic-seven-rays/

En engel som står i solen. En engel som ikke skinner selv. Det er ingen engel. En general med fanatiske utsagn er ikke en god leder. Nå blir hele alternativ media sinte om noen tviler på Flynn. Clay Clark henviser hele tiden til Åpenbaringen og leder kampanjen for general Michael Flynn. Det tyder på at Trump vil kastes eller tas ut i siste sekund og Flynn står klar til å ta over. Jeg ønsker ikke et hevnlysten USA med en religiøse fanatisk general som president. USA, Kina og Russland med flere vil bli borte. Så er Trudeau og de andre Schwab-tilhengerne klare fra EU. Arden, Morrison, Trudeau, Merkel, BoJo og de som har de verste restriksjonene har også mest å tape nå. Trudea som leder for den amerikanske regionen? Det er bare å fortelle dem at de er spesielle og gode ledere.

CIA-puppet Navalny skaper splid i Russland. Folket skal splittes. Nøden og sulten skal bli stor. Det er klassisk CIA Farge-revolusjon. Få folket splittet og ned på kne. Øk spenningen og fyr av skuddet som tenner hele nasjonen.
Alle veier leder til Kina. China, China, China og Russia, Russia, Russia. Veldig smart å trekke seg ut som Kina og Russland gjør, tror jeg. Sett fart på egen økonomi innenfra og skap allianser. Unngå krig og la det komme et Great Reset uten krig, der alle vinner bortsett fra Deep State.

Deep State/Cult
Det sies at det er rundt 1000 selskaper i WEFs nye system. Etter at land og flagg er borte vil det bli FN som opererer som militære. Det vil være globale politistyrker. Et av selskapet er norske Yara. Ikea er med fra Sverige. Vi ser allerede global fascisme der selskaper gjennomfører restriksjoner selv om grunnlov eller myndigheter sier nei. En stat kan si nei til tvalngsvaksinering, men helseforetak eller matkjeden krever helse-pass. Vi vil ikke lengre ha eget land og regjering. Religioner blir lagt under samme tak. Krigen oppfyller alle profetier og ender med at deres «gud» har bestemt a menneskene selv skal ordne opp. Deres «gud» tillater dem alt av ondskap for å få gjennom det de selv ser på som handlinger for vårt eget beste. Om det er utrydning av milliarder av mennesker, er det i følge deres tro. Bak WEF og disse selskapene som BlackRock og Vanguard sitter de velstående «elite»-familiene. De som har kjøpt og betalt politikere, journalister, militære og hva som kreves. NGOs styrer mye. Organisasjoner og fond som opererer uten tilsyn og bokettersyn. Clinton, Gates og Open Societies-Soros.

Det blir litt langt, men man kan ikke svare på et spørsmål uten å se hele bildet. USA, Russland og Kina er bare en illusjon. Våre nasjoner er bare illusjoner. Disse handler over alle landegrenser.
Heldigvis har det ikke gått som de har planlagt. Folket samles og elsker sin kultur og identitet. Mennesker er forskjellige og er ikke maskiner. Vi vil ikke ha krig. Vi vil fjerne elite-familiene. Bare kutte pengestrømmen. Må være den verste straffen for de å kutte gjelden/pengene og makten deres. Schwab sier at de ikke kan trekke seg ut fordi sporene ikke kan dekkes. Ze cut is to deep. Ze traces can’t be covered, eller noe sånt :-) Trudeau likner på en håndballtrener som beordrer mann mot mann i sluttminuttene. Deep State er blitt til Deep Shit.

kjell108
kjell108
1 år siden
Svar til  Terje Engen

– Bak WEF og disse selskapene som BlackRock og Vanguard sitter de velstående «elite»-familiene.

Steigan mener at man kan analysere deep state som en marxistisk konstruksjon … akkurat som Lenin ville ha sagt idag. «BlackRock og Vanguard» er «finanskapitalen» (sikkert Lenins ordbruk).
De som snakker om D.U.M.B.S vil bli «konspiracy nuts» for Steigan.

D.U.M.B.S er relatert til aliens. Deep state planlegger å gå ned i D.U.M.B.S

Terje Engen
Terje Engen
1 år siden
Svar til  kjell108

Deep Underground Military Bases. Jeg så på dette for noen år siden. De finnes, men at de er koblet til aliens på noe vis? Jeg har ikke sett noe som tyder på det. Har du noe som kan bevise slikt eller er det antakelser og teorier? Kan gjerne se på det. Det man vet er at de har drevet mind control på folk. Minner av slike ting kan programmeres i de. I et lukket system kan man også lage scener med 7D, CGI og project Blue Beam. Det er så få som kan bekrefte. Det er så mye psyops og lureri. Jeg velger å ikke tro på noe. Kjøre på med det som kan bevises og undersøkes.

DUMBS kan jo være mot stråling også. I tillegg til bombing og rystelser. Hvis det skulle droppes noe radioaktivt kan man fortsatt operere fra under bakken. Jeg kan være åpen for alt, men jeg tror jeg har sett alt av dokumentarfilmer om aliens. Jeg har aldri trodd på noe av det. Jeg skjønner ikke motivet bak evil aliens heller. Hvorfor i all verden ville de bruke ondskapsfulle elitefamilier til å kontrollere oss? Hvis de har så overlegen teknologi. Hvorfor bry seg med kuler og krutt på jorda? Gå ned i bakken når de kan fly rundt og besøke hele universet? Hva er grunnen til at de er her? Er det som i Supermann at hjemplaneten dør? Vet du hvorfor de er her? Hvorfor de er under bakken? Hva er koblingen til elite-familiene?

kjell108
kjell108
1 år siden
Svar til  Terje Engen

Area 51 var en base for et underjordisk nettverk med humans og aliens.

Mount Shasta er en underjordisk alien by.
«Inside The Disturbing Mysteries Surrounding New Mexico’s Dulce Base»
Phil Schneider var på denne basen.

Siste blogginnlegg på nononsensenews.org
https://nononsensenews.org/2022/02/15/black-eyed-babies-babyer-med-sorte-oyne/
– All tvil tilside: I disse dager fødes sort-øyde barn i et oppsiktsvekkende

– Hva er grunnen til at de er her?
Vi er ganske fersk her på jorden. Vi blir squatters.

Terje Engen
Terje Engen
1 år siden
Svar til  kjell108

Jeg kan tro på transhumanisme. At biologi blir digital. Cyborgs. Ze Forz industrial revolution, som Klaus Schwab sier. Altså at det kan være noe med de babyene. Creepy! Men hovedregel er å aldri stole på noe video eller bilde på internett. Hvis man kunne få hver celle i kroppen til å ta opp nanopartikler kunne man kanskje greie å styre den. Jeg har lest litt om Nano-Ferromagnetic particles. Flytende graphene oxide og induksjon. Altså elektromagnetisme og felt som man aktiveres i. Internet of things. Menneskekroppen koblet til AI gjennom nanopartikler i cellene. 5G, 6G og smartmålere. Skylink. Derfor liker ikke jeg QFS. Jeg kan ikke forstå hvordan det fungerer uten chip eller slike nanoantenner. Charlie Ward og Simon Parkes pusher dette. QFS er ikke bra. Skylink og neuralink er ikke bra.

Man kan scanne kroppen sånn som Morpheus i den siste Matrix. Hvis man tar bort alt annet får man en kropp bestående av milliarder av nanopartikler som kan aktiveres. Slik at man faktisk blir en cyborg som kan fjernstyres. Man kan spekulere på det når man ser bilder fra Australia om dagen. Folk som klikker og prøver å kjøre over andre biler. Blir som i filmen da matrix-boter hoppet ut fra vinduer som menneske-bomber for å treffe gjengen på gata. Jeg kan tro på det med barn. At de kan holde hodet oppe, fordi det er sikkert mulig. Det er bare at barna ikke har utviklet motorikk. Men om man fjernstyrer de som en cyborg så er det absolutt mulig. Men da vil jeg teste de i et rom av bly eller faraday bur eller noe. Alt er mulig med fake screens og filter. Alt handler om tro. Ser ingen bevis. Nephilimene var jo skrekkelig dårlig. Se på hendene. De går jo inn i hverandre. 7D er mye morsommere og ser ekte ut. CGI. CIA, MI6 og en pilot som ikke husker noe.
Jeg har faktisk vært ved en rakettrampe i USA. Det er inngjerdet og med advarsel om at du blir skutt om du går inn. Area 51 har jeg sett mye om fra før. Bob Lazar og mye mer. Nei, jeg tror ikke. Her er noe interessant:
https://www.dailymail.co.uk/news/article-6893863/Roswell-UFO-Incident-Area-51-hoax-orchestrated-Soviet-Union-journalist-claims.html
Inntørket innsjø som man testet ut fly på.

kjell108
kjell108
1 år siden
Svar til  Terje Engen

– Author Annie Jacobsen spoke with more than 70 scientists, pilots and engineers who were able to provide insight into the peculiar test site

Hun sammenfatter hva som er politisk korrekt. Man blir ikke «targeted» da. De som røper hva som er hemmeligheter, slik som Admiral Richard E. Byrd eller Bill Tompkins, blir ikke oppegående lenge –
Admiral Richard E. Byrd havnet i krig mot UFO’er, og Bill Tompkins konstruerte romskip på størrelse med hangarskip. «Bill Tompkins: Draco Aliens Helped Nazis To Destroy Humans, Nordics Helped US To Start Apollo Program»
Iron Sky filmene er basert på slike kilder

Admiral Richard E. Byrd (dagbok / radio intervjuer rett etter ekspedisjonen), Bill Tompkins, Phil Schneider, Billie Woodard, Simon Parkes snakker om sitt eget liv, ikke hva de har blitt fortalt. Det tilsvarer hva månefarer Buzz Aldrin forteller:
«Astronaut Buzz Aldrin reveals the moon landing photo was ‘well-staged’ in unseen Apollo 11 footage»

En hel fersk video (etter Covid-19)
Alberto Rivera: – The Vatican has worked for one world order for 500 years
https://www.bitchute.com/video/JHR9jgNLKNMO/

Terje Engen
Terje Engen
1 år siden
Svar til  kjell108

Demon Eyes Challenge:

The magic of AI:

Blue Beam Seattle:

7D Hologram teknologi:

Holographic Alien:

Se hva du drømte i natt: https://youtu.be/Kbm471EZkcQ
Realistiske masker:https://youtu.be/_e-aH9DJLtc
Pentagon Telepati: https://www.wired.com/2009/05/pentagon-preps-soldier-telepathy-push/
Fake Alien Invasion: https://youtu.be/-3GeBoTsqn8
Musikkshow hologram: https://youtu.be/IuNj_rqx04o
Biden faller i trappen: https://youtu.be/tPdPk_ccE40
Joe Rogan- «People have no idea what’s happening, it’s a trap!»: https://youtu.be/xX9pgXqxb3U

Ja! Hva om de kan styre din seksualitet, humør og styre dine tanker t eks? Hva om social credit score system ikke er fra fri vilje, men manipulert gjennom tanker? Endre historien og styre bevisstheten.

Vær obs på Jesus i skyene og falsk UFO invasjon. Ellers var syreangrepet i Syria falsk. Så mye green screen og CGI pluss at folk ellers liker å lure andre. Vet ikke om det de får betalt for visninger, klikk og slikt?

kjell108
kjell108
1 år siden
Svar til  Terje Engen

Her har vi en som virker å være fra det indre av jorden (Telos)
«Billie Woodard Interview – UFOs and Hollow Earth – Part1»

Denne video er av ukjent opprinnelse –

Hva Woodard beskriver i intervjuet 13:00-13:30 er vel det samme som det vi ser i video, noen som ser ut som oss selv, men fra en annen tid – med andre vaner

kjell108
kjell108
1 år siden
Svar til  Terje Engen

Simon Parkes har fortalt om barndommen sin. Hans jordiske mor var MI6, men jobben var å oversette for CIA. Hans egentlige mor var en Mantis – en utenomjordisk rase. Hans snakker om Rothschild som noe av det samme.
Hva han ynder å snakke om er på grensen til svart magi. Det samme kunne man si om deep state George Green.

Terje Engen
Terje Engen
1 år siden

Dødstallene i Israel er 10 ganger over normalen, i følge Dr Zelenko. Israel har 4 doser med mRNA sprøytet inn i befolkningen. Han sier også at rapportene om at det er HIV-virus i vaksinen er feil, men innholdet angriper immunforsvaret. Dette gjør at symptomene blir det samme som HIV-virus. Man får til slutt så dårlig immunforsvar at en forkjølelse blir hardt for kroppen. Dette er AIDS. Leger over hele verden har snakket lenge om VAIDS. Det er altså AIDS-immunsvikt forårsaket av mRNA innsprøytning.
Nederlandske forskere har funnet en ny variant av HIV og Prins William sier nå at alle har plikt til å teste seg for HIV. Samtidig er Moderna klar med HIV-vaksine. De skylder på et HIV-virus, men det er i sprøyta. Booster etter booster, etter booster…AIDS. Leger og forskere har advart mot dette før utrullingen.

Jeg hører flere og flere som plages av svimmelhet. Jeg har fått høre at grenseverdiene for 5G er satt skyhøyt over det som forskning viser til er helseskadelig. Faktisk langt over det som er kreftfremkallende og tom skader på gener og DNA. Om det stemmer at Graphene Oxide gjør deg super mottakelig for slik stråling er selvfølgelig effekten mange ganger over dette igjen. Så om man har symptomer som tyder på skadelig stråling fra 5G, smartmåler og annet elektrisk utstyr, så sjekk det. Det kan være verdt det. Kjempemaster full av antenner er bla plassert på sykehjem. Tenk på det! Har du søvnvansker, hodepine, synsforstyrrelser, neseblod, øresus, irritert hud, eller andre ting som tyder på stråleskader, så gå til legen. Få legen til å skrive attest og vis frem til nettselskapet. Da krever du analog teller. Alle sanser kan blokkeres ved slik stråling. Det er vibrasjoner i forskjellige frekvenser. Lukt, hørsel, syn, smak. Covid, ikke sant? Så reagerer de stoffene på elektromagnetisme og folk som er svimmel blir lagt inn til CT og MR. Er det så lurt?

Jeg testet ut på min egen måler. Først rev jeg av antennen, men den var løs. Det var en kabel festet til den, men den var lang, så jeg dyttet den bare inn i skapet og stengte døren. Tenkte å få tak i en faraday-lomme som de har til telefoner. I mellomtiden brukte jeg aluminiumsfolie rundt antennen. Vet ikke om det hjelper, men det er verdt et forsøk. Jeg synes det ble bedre, men jeg fikk ikke testet mobilsignalet fordi det har også blitt dårligere ute. Jeg tenkte kanskje at måleren fungerte som en repeater. At den videresender mobilsignalet inn i huset, fordi jeg hadde overlegen dekning ved smartmåleren. Suverent best dekning i hele huset. Dette er i et rom som for det meste er under bakken. En ventil når lufta høyt oppe på veggen. Det er jord hele veien rundt. Så jeg syntes det var rart. Spennende å se med en slik faraday-lomme.
Det andre som var rart var under siste strømbrudd. Jeg ringte nettselskapet etter 1- 1,5 time, da jeg ikke hadde fått sms. De fortalte at de ikke visste at det var strømbrudd. Jeg har da smartmåler. Mener du at du ikke får mld fra smartmåleren eller et varsel om at det ikke er kontakt? Ja, de var avhengig av at kundene meldte om strømbrudd. Ikke så smart allikevel da? Hm!?
Målerene er jo også koblet til de feteste strømkabler. Man kan spørre seg hvorfor da ikke info blir sendt over det nettet. Hvorfor trådløst? Man kunne faktisk sendt bredbånd over strømkabler, så hvorfor ikke bruke kabelen? Det spør jeg meg selv.

Det har gått snart en uke nå, og jeg føler det har en effekt. Litt dumt at dekningen ute er varierende akkurat når jeg skulle teste. Fordi signalet i huset ble veldig mye dårligere. Jeg har også hatt problemer med fingrene og de har også myknet litt opp. Ser ut som katten har det bedre. Sover om natten. Pelsen ser bedre ut. Litt tidlig å si noe ennå, men forsøkene fortsetter. Veldig glad jeg ikke har graphene oxide fra sprøyter. Kanskje får man nanopartikler fra maten og i lufta. Gates sier han sprøyter for klimaet, men det er også nanopartikler. Kanskje de har blandet det i drivstoff? Jeg vet ikke, men det er forferdelig mye striper nå om dagen.
Hvis vi finner ut at det stemmer med 5G og smartmålere, er det en del direktører og ledere som må settes til ansvar. Uansett, hva tenker man med når man setter opp svære tårn fullt av sendere på sykehjem? Fullstendig hjernedødt!

« Forrige artikkel

Var Krystallnatten en falsk flagg-aksjon?

Neste artikkel »

Storbyene skal brenne, et varsel