Deres verden: https://reliefweb.int/report/world/world-disorder-global-preparedness-monitoring-board-enarruzh

Forkastet US Senatet flaggermus-teorien?

1.8K visninger
8 minutter lesetid
68

Ble vi alle svindlet, alle kvinner, menn og barn, familier i hele Europa og hele USA? Ført bak lyset, lurt og narret av noen få kvinner og menn som var lokket av penger, av de offentlige lyskasteres glans og makt? Ble vi alle ført inn i angsten og redsel for et usynlig virus, forledet uspurt inn i skrekk og avsky for sykdom av NRK, Aftenposten, VG og Dagbladet?

Ble vi påført sykdom utviklet av et spesiallaboratorium i Wuhan i kommunistenes Kina som siden ble tatt med på reise til Europa og USA? En merkelig sykdom i en koffert? En koffert båret rundt til utvalgte steder av svartkledde menn? Les om Netanyahus telefon-konferanse med utvalgte statsministre i Europa den 9ende mars 2020.


En grusom svindel?

Fra US Senate utdrag av pressenkonferansen av komité om Big Tech sensur og opprinnelsen av COVID-19. 10. juni 2021, Facebook, her og Youtube, her.

Stikkord fra Senatets pressekonferanse den 10.juni 2021: “Beijing should be held accountable, gain-of-function research, big-tech steppend over the line, as much havoc this has created, to get to the bottom of it, countability, relase that info declassified, bat-gate, scientific methods threw out the door, worked together to suppress the story, collusion Fauci and big-tech, hold CCP accountable, stop this coverup, evidence hifing in plane sight for months, shame on media for ignoring it, China is guilty, let that virus infect the entire world, false narrativs, sensorships that cost 10-thousands americans their lives, enormous powerful, they decide what information the people should get, what we will hear , what we cannot hear, step aside Dr. Fauci from his responsibilities , make himself available for Congress hearings…”

Så det var alikevel Wuhan-laboratoriet som sto bak det biologiske krigsmiddelet, det de kalte Covid19-virus? Mange spørsmål oppstår i et slikt farvann. Et av dem er WHOs rolle i dette? De hadde tatt mål av seg å være ansvarlige for hele verdens befolknings helse. Var det ikke slik de så seg selv? Og så kjørte de via egne media (MSM) knallharde skremmekampanjer for et livsfarlig virus. I Norge sto NRK først i rekken, så kom VG, Dagbladet og Aftenposten. Store deler av den norske befolkning var skrekkslagne.

I USA uttalte US Senate at de ville be Anthony Fauci stille seg til rådighet for US Congress, slik at de ved et forhør av ham, kunne bli klar over hva som egentlig hadde skjedd og hva Fauchis rolle i dette egentlig var. Lurer på hva Gro Harlem Brundtland sier til det? Hun satt jo i samme ledelse (co-chair) som Anthony Fauci, i styret for Global Preparedness Monitoring Board, de som hadde overvåkning av pandemi-planleggingen; mellomleddet mellom WHO og World Bank.

Styremedlem i GMPB, Anthony Fauci, også Netanyahus mann (?), se side 42 i deres egen krigsrapport, her.
Fra artikkelen “Was passiert wenn es eng wird” av Barbara Tóth, 12.05.2020, avisen Falter (se oversettelse i tekst). Originalartikkelen ligger bak betalingsmur (falter. at) eller kan lastes ned som pdf-fil, gitt som en gave fra Falter i Wien, her.

Og når vi nå ser Fauci’s rolle bli utbrettet, et ordinært medlem av GPMBs styre, hvilken rolle spilte da Gro Harlem Brundtland som co-styrelede, som hans sjef? Jeg regner med at hun står helt sentralt og har trukket i og arrangert en rekke viktige tråder. Men hvem sto egentlig bak? Opptrådte ikke Bill Gates med sine beryktede trusler om å vaksinere hele verdens befolkning med sine giftampuller, Gro Harlem Brundtlands med sine falskhetens ansikt GAVI og CEPI og Anthony Fauci som marionetter på en verdensscene? Kunne det vært noen andre som sto bak det hele? Noen som hittil ikke hadde vist sine ansikt, ukjente som hadde utviklet hele ideen og hadde fått Rockefeller-foundation og Rotschild med som finanspartnere?

Mitt inntrykk er at de følgende opplysninger åpner dørene til de mørklagte bakrom: Den 9. mars 2020 innkalte Netanyahu til en video- og telefonkonferanse. Han beordret følgende sentralt virkende personligheter til å delta: Bundeskanzlerin Angela Merkel fra Tyskland, Bundeskanzler Sebastian Kurs fra Østerrike, antaglig ministerpresident Guiseppe Conte fra Italia, men også  statsminister Erna Solberg fra Norge (Om Solbergs deltagelse, deltok hun ikke 9. mars, men 7. mai 2020, se pressemelding, fra Netanyahus pressekontor, kom meg ihende den 18/6-21, her).

Netanyahus video- og telefonmøte med statsministre

Gro Harlem Brundtland, Anthony Faucis sjef i styret, var hun Netanyahus nære medarbeider? Foto fra deres egen krigsrapport, her.

De var ialt syv deltagere på telefonmøtet med Benjamin Netanyahu (døpt Benzion Mileikowsky i Polen). Ifølge de tyske forfatter Gerhard Wisnewski i hans annerledes årbok 2021 fortalte Netanyahu at nå var pandemien kommet i en bakevje. Nå måtte statssjefene begynne å ta tak, mente han, for dette skulle være livsfarlig og alvorlig, og dette var ingen lek. Statssjefene skulle kunne opptre som “smart movers”, skriver nettavisen. Fra den østerrikske nettavis Falter, 12. mai 2020: “Statsminister (Sebastian) Kurz, for eksempel, lyttet til Israels statsminister Benjamin Netanyahu. Det var først på en telefonkonferanse med ham og flere EU-statsministre 9. mars at Netanzahu tok ham i nakkeskinnet og lot ham få vite om alvoret i Corona-krisen. Det var Netanyahu som senere i konferansen berømmet statsministrene og kalte dem “Smart Movers” i saker om Corona-pandemien. Statlig pressemelding fra Israel 9. mars 2020 (kom meg ihende den 18/6-21) om video, “conference with European leaders and discussed with them the challenges,” her.

Var også disse nordmenn egentlig Netanyahus folk (?): Var ikke Statsminister Erna Solberg, Helseminister Høie og en meget selvbevisst leder av Helsedirektoratet, Bjørn Guldvåg hakk i hæl på tyske Angela Merkel, var de ikke alle klare for nedstengning i Norge allerede den 12. mars 2020, rett etter Netanyahu gav ordren? (foto, se her)

Sebastian Kurz fortalte i etterkant av konferansen med Benjamin Netanyahu: “Jeg husker at vi hadde telefonsamtaler i mars (2020) hvor han sa at dere tar ikke pandemien alvorlig nok i Europa, særlig i Østerrike, og det måtte det bli en forandring på, mente Netanyahu. Det var en slags oppvåkning for meg, fortalte Kurz, for etter denne kraftige påminnelsen, kunne han ta den særdeles vanskelige beslutning. ”

Sto Netanyahu og hans folk bak dette?

Videre skriver Wisnewski: Etter disse utsagn å dømme, kan vi betrakte Netanyahu som opprinnelsen til hele pandemi-galskapen. For etter den første telefonkonferansen, den neste dag 10. mars ble alle statsjefene i hele Europa innkalt til et nytt videomøte og da ble covid19-viruset erklært til å være statssjefenes hovedsak. Nå skulle det hete at det gjaldt å beskytte befolkningen mot dette ekstremt farlige virus, “Eindämmung der Gefahr, die von dem Coronavirus ausgeht’, fortalte Angela Merkel på en pressekonferanse den 11. mars 2020. ”

Det var på den samme pressekonferanse at den tyske helseminister Jens Spahn uttalte at man dessverre fra nå av måtte forby store arrangement med over 1000 deltagere, og fotballkamper måtte heretter finne sted uten tilskuere. Man måtte rett og slett gi avkall på den vanlige hverdag, for å beskytte andre (“auf ein Stück Alltag verzichten, um andere zu Schützen”). Kjenner vi ikke dette igjen også fra Norge? Var det ikke akkurat de samme ordtak? Var ikke statsminister Erna Solberg, Helseminister Høie og Helsedirektoratets leder Bjørn Guldvåg hakk i hæl på tyske Angela Merkel, var de ikke alle klare for nedstengning i Norge allerede den 12. mars 2020?

Norske riksavisers fryktporno

Kjenner vi ikke idag hva dette har kostet den norske nasjon? Alle konkursene? Alle arbeidsledige? Alle som ble lovet hjelp av statsminister Solbers tomme løfter? Alle ensomme og forlatte? Alle selvmord? Alle de gamle som ble stuet vekk og satt på palliativ neddopning og død? Alle livsnødvendige operasjoner som ble utsatt, fordi sykehusene ble nedstengte for vanlige folk? Skjedde ikke det hele for ingenting, var det ikke et påfunn, og helt unødvendig.

Døde de alle fordi fordi vi alle ble lurt til å tro på et bedrag? Et bedrag som NRK, TV2, Aftenposten, VG og Dagbladet lot få de feteste og største overskrifter, dag etter dag, kveld etter kveld, måned etter måned? Ble vi alle narret av Netanyahu og hans folk?? Kan vi noen gang igjen tro på NRK og riksavisene? Kan vi noen gang igjen tro på rikspolitikerne, på ministre og statsledere som alle blåste i det samme hornet?

Hvem forgiftet våre befolkninger?

Også den muhammedanske lærer Sheikh Imran Hosein i Islamabad har kikket Netanyahu i kortene. Han innså tidlig at dette skrekkelige virus ble blandet i sammen i sionistenes laboratorium. Han mente det samme som Tanzanias tidigere statsminister John Magufuli. Velsignet være Magufulis mot og sans for humor. Han fant covid19-virus i både geiter, frukt og motorolje. Men hans fiender var mektigere enn ham og de delte ikke hans sans for humor. Jeg håper ikke at han måtte gå i døden forgjeves; kunne det vært Netanyahus Mossad som sto bak dette?

Jeg har i mange år hatt sans for denne beskjedne manns sannhetskraft og hans godt begrunnede synspunkter: Den muhammedanske lærer, Islamabad, Sheikh Imran Hosein, se her.

Sheikh Imran Hosein sa det ganske enkelt slik om det å drikke den samme gift som man har tilberedt andre, 5. mai 2021 (se 22:46, her):

“I have one last coming to me, and i hope the zionists are listening to me…and when you hear this coming you can take it and put in in your pipe, and smoke it: You know..(the) russian president Putin he said those who are preparing poison for us to drink, will one day drink their own poison. It is much truth in those words, because thats whats going to happen with this virus.

This virus has come from the zionist laboratory. And this virus was created to try to facilitate Pax Studeica to replace Pax Americana. So that Israel can become, more easily, the ruling country in the world without the obstruction of a hostile arab population in Israel and around Israel. So using the virus as a biological weapon; but dont you know that Allah can do also, have you forgotten when you give someone posion to drink, one day you have to drink the same poision. ”


Netanyahu og hans bakmenn spiller et farlig, høyt spill. De har hatt planene om koronaviruset lenge i skuffen, slik de hadde med 911 i New York i 2001. Kanskje er det slik at de tok den ut før det egentlig planlagte tidspunkt, som kan ha vært, slik den tyske advokat Dr. Füllmich beskrev det i et intervju, omkring 2050. Det var kanskje derfor utførelsen av dette tidenes største bedrag ble beheftet med så mange feil og svakheter. Ekstremsionistene arbeider langsiktig. Forberedelsene og oppbyggingen av Ethiopias for dem viktigste parti, Tedros Adhanoms Tigrayan People’s Liberation Front (TPLF) ble etter min mening gjort av Mossad. En avlegger av Menachem Begins Irgun kan bare oppdra i sin egen ånd; av terror kommer kun terror.

Men derfor var Tedros Adhanom Netanyahus mann. Den siste påstand har jeg ennå ikke funnet kilder til eller belegg for, men har sett det utfra metodene TPLF ble utdannet etter og hvordan de også regjerte sitt land. Da i tillegg også avstanden til Israel ikke var lang og Mossad hadde sine agenter i alle afrikanske land, var konklusjonen nærliggende, ikke minst bekreftet av det beryktede utsagn til Menachem Begin i et TV-intervju (i 1971?): All terror over hele verden, er vår terror.


Mine opplysninger om det avgjørende telefon- og videomøtet, har jeg hentet fra forfatteren Gerhard Wisnewskis En annerledes årbok, 2021, side 94. Jeg har kjent hans bøker helt fra 1992 da han var medforfatter av den dengang meget oppsiktsvekkende bok Das RAF-Phantom. Jeg har pr dags dato full tillit til at de opplysninger han har arbeidet frem, er korrekte.

Sven-Inge Johansen

Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

68 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Arne
Arne
Anonym
2 år siden

En forbytelse som overgår andre verdenskrig må Kina holdes ansvarlig for å ha produsert et dødelig virus. Total handels stans av kinesisk produsert produkter bør bli straffen. Vaksine er vårt våpen mot angrep på våre liv. Overvintrer i Spania et grønt land med lav smitte og høy vaksine andel.

e
e
Anonym
3 år siden

Dagens:

lol. Gode gamle.

The promise

INVISIBLE FORCE is influencing the ENTIRE Northern Hemisphere

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
3 år siden

Positiv thinking :

More Think Positiv :

How To Remove Negativ Thoughts :

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  Aradorn
3 år siden

Clean your Aura :

Cleanse your body :

Manifest what you really want :

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  Aradorn
3 år siden
e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
3 år siden

Daniel Amen, brainscans; veldig bra snutt. Er nok mye info å hente der.

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
3 år siden

Etter denne, så tar du Ph.D i Common Law ;)
https://www.youtube.com/watch?v=WOM1YXFB7CA

kjell108
Abonnent
3 år siden

Mer nazisme i USA
Obligatoriske medisinske injeksjoner ble definert som forbrytelser

Google Censors News on West Point Forcing Unvaxxed Cadets into Solitary Confinement
Google has clearly engaged in an intentional cover-up of the story so it does not meet the public eye.
https://www.sgtreport.com/2021/06/google-censors-news-on-west-point-forcing-unvaxxed-cadets-into-solitary-confinement/

Fløytevarsler snakker om et kommende skrekkscenarium for de som er blitt vaksinert for COVID-19
“Eventually, this attack, will look like Ebola as the person bleed out of every cavity in their body. M&M believes that the responsible agent is anthrax and it has been weaponized to mimic Ebola in delayed response in the vaccine.”

“delayed response in the vaccine”
Altså, vaksinene er konstruert som en tikkende bombe.
Fløytevarsler snakker om noe som er 100 ganger verre enn hva folk på Nyhetsspeilet kan forestille seg,
I det øyeblikket folk skjønner at det er kun vaksinerte som rammes av (EBOLA) vil PTB starte krig for å avlede oppmerksomheten? For PTB vil krig være å fortrekke framfor å bli strippet for makt.

ken
ken
Anonym
Svar til  kjell108
3 år siden

kjell 108 – “Kun vaksinerte”?!? Dr. Alim forteller noe annet: https://drcharlieward.com/unvaxed-still-at-risk-of-spike-protein/

kjell108
Abonnent
Svar til  ken
3 år siden

Hvis vi legger sammen at blod vil renne ut av øynene på de vaksinerte, og på alle de uvaksinerte …
da skulle vi være på sikre siden? Folk vil skjønne alt sammen når hallo-dama på TV stadig må skiftes ut

ken
ken
Anonym
Svar til  kjell108
3 år siden

Bingo (alltid 2 sider av en sak)!

Alternativ medisin? Er du for eller imot? Svaret er enkelt! “Are you with us or against us?” White hat or black hat?

PS! Guds apotek…

NB! Skikkelig spent nå! Hvilken side er du på???

e
e
Anonym
Svar til  ken
3 år siden

Fått tak i en med bed da, Ken? ;)

kjell108
Abonnent
Svar til  ken
3 år siden

Fløytevarsleren, en forsker på vaksiner, sier altså at vaksinene er et biologisk våpen. Formodentlig er det et ateistisk våpen som vil stemme Liberalt.
Folk burde vel strengt tatt bli informert om hva vaksinene inneholder.
NRK blir: – Stol på oss
Det er lett å skjønne at folk flest forholder seg til hva NRK formidler. Da blir konklusjonen at “EBOLA” har brutt ut. Nå må alle vaksinere seg mot EBOLA.
Hvem står bak? Både deep state og Kina sier jeg. Kina trenger mere jordbruksarealer, og da blir amerikanere “useless eaters”. Hvorfor kan ikke Kina bare ta over Australia? Australia er en ørken.

http://www.pitstopsforkids.com/wp-content/uploads/2015/06/australia.jpg
Australia , like tørt som Israel?

kjell108
Abonnent
Svar til  ken
3 år siden

Kilden min
“Two Insiders Claim That the Vaccine Contains Latent Weaponized Anthrax Which Will Manifest As Ebola”
Anthrax forgiftning er mer akutt enn barnløshet

kjell108
Abonnent
Svar til  ken
3 år siden

Media og FHI vet at med en gang alle land er vaksinere kan man ikke sammenligne vaksinerte land med ikke-vaksinerte land.,

e
e
Anonym
Svar til  kjell108
3 år siden

Er det noen som vet hvor lang den “Delay responsen” er? /Hva er det som skal aktivere den?

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
3 år siden

Vi som er lysarbeider trenger ikke å bekymre oss for dette.

konsentrer all energi for lyset, så ordnes resten av lysets-mester.

fokuserer vi på alt det negative, så blir det negativt. ¨¨

Samtidig, når ting virkelig begynner å bli crazyyyy, så er det rett før alle av oss blir sendt inn i 5’te dimensjonen.

Vi vill aldri merke noe til alt det der. Men, vi skal være klar over hva som skjer.

Bare det at vi er utrolig dyktige til å finne det negative.
1 grunn til akkurat det er vel media, som i flere tiår har pumpet oss full av negative nyheter.

så, snu på flisa og finn positive nyheter, og pump det ut her og der.

er der dårlige nyheter eller negative, så finn positive nyheter og balanser energien

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
3 år siden

Ja, “lys-arbeider” bokstavlig talt Arry :)
Det er sant, jeg har satt det ut til forsøk, det med fokus og “law of attraction” Det er absolutt noe i det, selv om det ikke er hele forklaringen. Jeg husker at selv Teal Swan hadde en video som het “Fuck the law of atraction”.
Meditasjons-bønn fungerer godt på det som har med den høyere kjærligheten å gjøre. Den gode liker visst når hjertet renner over. Da kommer gjerne reaksjonene fra oven.

Kuttet ut forstyrrende tv og aviser for et helt liv siden, men snapper opp litt på nettet. Deilig å koble av innimellom med en god film. Imagination is creation :)

Kjennes ut som om jeg byttet tidslinje nylig, men er jammen ikke så sikkert på at jeg havnet på den gode side. Det var skuffende så langt. Kanskje jeg må se om jeg klarer å hoppe tilbake. lol.

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
3 år siden

Law of attraction : bokstavelig det fungerer 100%. Takk din guardian angle for gjennomføring av det du fokuserer på :D

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
3 år siden

Tror ikke jeg har noen lenger. Har hørt at man kan miste dem, tror jeg kastet bort min. Eller han er veldig usynlig. lol.

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
3 år siden

Du har, men ikke alltid man får kontakt. Hadde en periode uten kontakt, så kom dem tilbake igjen.

De følger deg fra du blir født til du forlater verden, så de er alltid her.

kjell108
Abonnent
3 år siden

Hun isolerte «gjennombruddstilfellene» som er registrert i VAERS. «Breakthrough- gjennombrudd» er den termen de benytter for å beskrive de som blir smittet med COVID etter å ha blitt fullt vaksinerte.
Ifølge dr Rose døde 6% av fullvaksinerte etter at de ble smittet av COVID etter vaksinering.

Dette er vesentlige funn, spesielt siden argumentasjonen fra myndighetene for å ta de eksperimentelle vaksinene er å hindre dødsfall. Vaksineselskapene har innrømmet at vaksinering IKKE stopper spredning av smitten, men har hevdet at vaksinen skal dempe symptomene etter at sprøytene er satt.

https://www.derimot.no/alarmerende-data-fra-statistiske-analyser-alvorlige-bivirkninger-av-vaksinene/

Husk

The FTC claims Nepute and his company deceptively marketed “products containing vitamin D and zinc as scientifically proven to treat or prevent COVID-19,” and as being “as, or more, effective than vaccines that are currently available.”

Dersom det man sier er common sense kan man bli saksøkt og kjørt konkurs.
FTC står for at “det er vitenskapelig bevist” av COVID-19 skaper immunitet.
Det er nazisme / systematisk trakassering av opponenter.
Sykepleiere som fomulerer common sense vil bli oppsagt = nazisme

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  kjell108
3 år siden

Som jeg har skrevet 1000 ganger før, så har ikke verden noen regjering / storting eller demokrati. stortinget er et firma, og regjeringen er deres styre.

de har aldri gjort noe bra for den norske befolkning, aldri.

de opptrer, som de er konger og dronninger og kan styre fritt frem som før 1700-tallet.

olje, og olje penger har de nok av.

den norske befolkning tror, akkurat det de gjør, går rundt å TROR at de har penger i sekken fra olje-industrien.
nei det har den norske befolkning ikke.
de har nada penger.
firmaet stortinget har stjålet ALT.

de har laget et system, så lenge du holder dette korrupte groteske systemet opp, så henger det sammen.
derimot, stopper vi systemet, så faller det veldig FORT sammen til pulver.

da kan vi endelig begynne å leve fritt igjen.
få satt disse kjeltringene i fengsel for evig og alltid der de hører hjemme.

ang. vaksinen, så er det et gigantisk spill som hele firmaet stortinget er med på.
de har all som en blod på sine hender, og skal få sitte lenge i fengsel.
fhi, militæret, politiet og leger, sykehus ledelser, etc etc er også med på spillet.

vi har en skikkelig oppvask å ta tak i, så vi som levende mennesker får leve i fred.

for ikke, å glemme alle hovedinvestorer, direktører i media ( tv, radio, aviser etc ) som har spydd ut løgner og propaganda i snart 1,5år. disse skal få sin lange dom.

nuremberg, rettsakene har kommet igang, og alle verdens leder omtrent står på listen, samt utrolig mange flere, så det blir verdens mest utrolige rettsak.

de dyrker satanisme. de forsøker å ta over ALT i verden, og har kommet langt på vei.

den norske befolkning :

https://commonlawcourt.com

registrer dere der, og ta over ansvaret for deres liv, og eiendommer( barna, hjem, bil etc )
ditt fødselsnummer, som pr d.d eies av firmaet stortinget.
ditt strawman name ( ditt navn) som også eies av stortinget.
dine barn, som også eies av stortinget. registrer deg og dine barn, så kan de ikke, skade barna dine med påtvungen vax f.eks.

registrer ditt firma. ( så vidt jeg har forstått, så betaler vi ikke, skatter og avgifter, som mva. arbeidsgiver avgift, etc etc ) de er ulovelige utgifter.

toll er en ulovelig utgift.
eu kontroll, fuck it. det er en ulovelig utgift.

kjell108
Abonnent
Svar til  Aradorn
3 år siden

Opplegget ditt er på nivå med at Polen 1940 foretar en Blitz-krig på Tyskland hvor de først okkuperer Berlin, putter Hitler i fengsel, og innfører et polsk puppetregime. Hvorfor ikke? Angrepet kunne rettferdiggjøres med at det var nødvendig for å redde 6 millioner jøder.

e
e
Anonym
3 år siden

kveldens snutter:

spøkelser in love

Love Transcends Dimensions of Time and Space

Only love can save us now

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
3 år siden
Aradorn
Aradorn
Anonym
3 år siden

Har ikke, kommet igjennom hele artikkelen enda, men så langt veldig bra :D

Sonia Poulton

June 11, 2021

‘Judgment Day’

My Friends (and even my enemies) –

The High Court has handed down judgment today in Hemming vs Poulton and I am delighted to say that Ex-Liberal Democrat MP John Hemming has been refused Summary Judgment/Strikeout. We proceed to trial.

Judgment & Fighting Fund : https://www.soniapoulton.co.uk/fighting-fund

Sarah Westall interview : Dr Peter Breggin
https://brandnewtube.com/watch/dr-peter-breggin-we-are-the-prey-murder-was-planned-sarah-westall_tdOzgkm2hB1nLKy.html

kjell108
Abonnent
Svar til  Aradorn
3 år siden

https://www.bitchute.com/video/T4hiP25NluSB/

Altså. Norge er i senter av vaksine-skandalen.

GEERT BOSSHE:
– Vaksinene undergraver immunforsvaret

Da forstår jeg det slik at de vaksinerte vil bli rammet av sykdom fortere enn de som ikke er vaksinerte.
Det medfødte immunsystemet vi har vil slutte å fungere pga COVID-19 vaksinering,
GEERT BOSSHE snakker om en katastrofe.

Trusselen vi står overfor er ikke COVID-19 viruset, men COVID-19 vaksinene.

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  kjell108
3 år siden

da har du oppfattet dette helt korrekt, Kjell108.

De vaksinerte skal spre “syntetisk materiale, spike-proteiner, virus ( virus = liquide poison = giftig væske = vaksine )

Akkurat som i data verden, så har de kjørt det ut at man må ta vaksine( anti-virus ) mot noe de kaller virus( som da er produsert av de som selger vaksinen ) anti-virus.

firmaet stortinget har med andre ord begått en ekstrem kriminalitet ovenfor befolkningen i landet Norge, og må straffes for det. Dette er HØYforæderi, og bør straffes etter den loven.

de vaksinerte vil dø som fluer etterhvert, falle om i gatene. Dette vil skape kaos, og da forsøker vel FIRMAET STORTINGET å innføre Politi-STAT, og bruke militæret.

Politiet og Militæret er KUN FIRMA, og har ingen ting med Norge, som land å gjøre.
Kriminelle utøvere av makt.

Forædere mot Landet Norge.

kjell108
Abonnent
Svar til  Aradorn
3 år siden

Da vaksinene ble testet (de som deltok i testingen fikk betaling) var det ingen barn med i utvalget.
Nå bruker de vaksiner på noen de ikke har testet.
Dyreforsøk hoppet de over.
Vaksinene har status som unntaks-tiltak (unntakstilstand).

Hvilken effekt har vaksinene på lengre sikt? Det er ikke testet. Nå promoterer regjeringen noe som er gambling, men de forteller oss at de vet at vaksinene er “sikre”.
Britene har endret “mer positive effekter enn negative effekter” til “positive effekter for majoritet”.

Altså: vaksinenene har negative effekter på dem som faller utenfor majoritet.

Jimmy Dore vaksinerte seg og fikk bivirkninger (stiv over alt):
– Legen min svarte at han hadde fullt av egne pasienter med bivirkninger etter vaksinen.

Pensjonist i topp form, som aldri har røkt, og som aldri har besøkt en lege, avliver kort tid etter at han har fått vaksinene (?).
Folk i 30-40-50 års alderen avliver etter å ha blitt vaksinert, deriblant 4 piloter i British Airways.

kjell108
Abonnent
3 år siden

Sheikh Imran Hosein

This virus has come from the zionist laboratory. And this virus was created to try to facilitate Pax Studeica to replace Pax Americana. So that Israel can become, more easily, the ruling country in the world without the obstruction of a hostile arab population in Israel and around Israel. So using the virus as a biological weapon; but dont you know that Allah can do also, have you forgotten when you give someone posion to drink one day you have to drink the same poision.

Sheikh Imran Hosein sier at israelerne er hvite kaukasere / russere (Gog og Magog), og ikke jøder.
Sionisme blir da ikke jødisk.
Nazistene, bolsjevikene, Al Qaida … er alt sammen sionisme. De har ingenting i Palestina å gjøre. “Sionisme” blir mer “frimureri” – det vi finner i Protokollene.
comment image
Sionistisk senter, 10 ganger rikere enn Tel Aviv.

kjell108
Abonnent
Svar til  kjell108
3 år siden

Å skape en VK3 ved hjelp av (en ny stat Israel etter VK2) ble formulert av frimurer 1871. Muslimene skulle gå til krig mot Israel og verden skulle bli delt pga konflikten.
Det er akkurat det Israel ønsker, å bli skyteskive og deretter nuket? Neppe.
Muslim Brotherhood er et produkt av MI6. Syria-krigen er også et produkt av MI6 ifølge fransk eks-minister.
De fleste regner CIA som amerikansk, og nazistene i Chile som puppets for CIA. Det stemmer neppe.
Trump oppdaget fort at CIA var hans fiende.

Russia Today
Russia Today
Abonnent
3 år siden

Det er ingen hemmelighet at det totale grepet (makten) over planeten holdes ved okkult hjelp der israhell er ekspert i tusener av år.
Det altseende øye eksisterer ikke bare på $-sedler og illuminati-symbolikk, men først på det usynlige energi-planet.
Som ellers, skapes alt først i tanker (planer), slik våre kropper, ting, fred og krig, sykdommer skapes etter hologram.
Det er opp til oss hva vi mater med vår energi. Om vi har lagt vår energi (oppmerksomhet) i visualisering/ materialisering av paradis på Jorden, ville vi leve i paradis.

For å tvinge på oss sitt perverse bilde, trenger parasitter total kontroll over våre tanker.
Uten kontrollen har parasittene ingen sjanse mot oss, og de vet det. De er redde og prøver å overføre sin frykt over på oss.

Det altseende øye er skadd og svekket av bevisste sjelers motstands vilje og generell oppvåkning til den virkelige (ikke-fysiske) realiteten blant mennesker. Da blir parasittene blinde. For å hindre skaden på pyramiden systemet er bygget på, trenger parasittene nye elektroniske øyne – overvåkings kameraer, chip, digitale penger, kvant-computer som kan lese brukernes tanker, digital skole med kartlegging av elevers helse, tanker, evner osv.
For å kunne stå imot, må vi vite og huske til enhver tid hva parasittene har som mål.

P.S. dette romvesen-bilde av helsedirektøren forklarer mye for meg.

kjell108
Abonnent
Svar til  Russia Today
3 år siden

Protokollene
“Our authority will be the crown of order …”

Our = masonry

– der israhell er ekspert i tusener av år.

Israel ble opprettet 1948. Her må du spesifisere hva du snakker om.

Hvem som stod bak 911 ifølge Hans Gaarder

USA ble grunnlagt av en gruppe frimurere, frimurernes ritualer godkjennes og velsignes av Vatikanet, The Council of Foreign Relations (CFR) har vært overordnet USAs president og regjering i mer enn et halvt hundreår og den katolske erkebiskopen i New York har i mange tiår hatt en nøkkelrolle i forhold til USAs hemmelige tjenester og CFR. Fløyteblåseren William Cooper hevdet at det var nødvendig å være medlem av et hemmelig selskap for i det hele tatt å kunne gjøre karriere i USAs hemmelige tjenester. Svært mange hemmelige selskaper er til syvende og sist kontrollert av Vatikanet.
..
Den sorte paven Peter Hans Kolvenbach fattet beslutningen om at terroraksjonene i USA skulle gjennomføres den 11. September 2001 slik at Zohar-profetien ble oppfylt.
http://www.nyhetsspeilet.no/2009/09/11-september-den-virkelige-historien/

Vatikanet og frimurerne er to hoder av det samme.

e
e
Anonym
Svar til  kjell108
3 år siden

Derav tohodet troll ;)

Russia Today
Russia Today
Abonnent
Svar til  kjell108
3 år siden

Jesus kom til falne sauer av israhells hus, sies det.

kjell108
Abonnent
Svar til  Russia Today
3 år siden

“Israhell” er nynazistisk språk.

anders:
– Derfor ble Varlser Hans Kristian Gaarder myrdet av MOSSAD, han hadde krysset en linje som ikke ble tolerert og måtte ellimineres.

Dette er bare fantasi om at Hans Gaarder tilla Israel rollen som deep state, og derfor var en fiende for Mossad.
Hans Gaarder sier noe helt annet, at Roma er et senter for verden.

M.h.t. revolusjonen 1917 eksisterte ikke Israel. Pengene kom fra noen på Wall Street og noe kom fra Sverige. Tyskland spesielt så gjerne at Tsaren ble styrtet.
Wall Street + Tyskland + LM Ericsson = deep state

Et kommunistisk parti = et parti modellert etter frimurerne
Marxisme = desepsjon produsert av frimurerne
Målet for bolsjevikene var å skape et diktatur. Diktatur var ikke en uheldig konsekvenst, det var målet.
Idag er bolsjevikene blitt de liberale, med støtte fra USA og UK

Målet for verdens frimurere er å skape et diktatur.

e
e
Anonym
Svar til  kjell108
3 år siden

jeg måtte slå opp og dobbeltsjekke hvem som var Mossad nå igjen, det er så mange forskjellige, har ikke klart å sette meg inn i alt. Har nok blandet Mossad og Hamas innimellom.lol. Sorry! Den er ille å sammenblande.
Høres rart ut at det skulle være Mossad, (De er da uansett bare noen få etter det jeg leste på nett) jeg har mer tro på at det er noen helt andre. Hørtes mer ut som om han ertet på seg frilurer djevler langt opp mot vatikanet. Eller, er Mossad frimurere de også? Hva mener du med krysset en linje? Var vel ikke hans feil at han var smart. At noen kan få seg til å skade en mann så god som han. Man kan jo bare se (og høre) på han at han er tvers gjennom god. Den eller de som drepte Gaarder er rene djevler, og de skal få som fortjent når Jesus kommer tilbake. Det lyset kommer de ikke til å tåle før de sprekker som troll. Heldigvis så vil frelseren gi evig liv til de gode menn og kvinner som er tilhengere av sannhet, frihet og fred. Og han kan gi av det samme liv til de som døde før tiden. Det er viktig at vi ber for de døde også, har jeg lært.

Jeg lurer jammen på hvordan verden hadde vært uten religion og etterretning … Fredelig? Hva hadde vi sloss om da? Er det ikke litt ironisk å kjempe med død og våpen for en gud som skal være snill og ikke liker død og krig?
Som om gud skulle være mindre enn oss? Gud trenger ikke jordiske våpen. Han har “våpen” vi ikke kjenner til.

Men et spørsmål: hvorfor er det Hamas og Mossad i Norge?
ps. KGB, er det russerne? (jeg fant dem på nett pr google)

kjell108
Abonnent
Svar til  e
3 år siden

anders: – Derfor ble Varlser Hans Kristian Gaarder myrdet av MOSSAD, han hadde krysset en linje som ikke ble tolerert og måtte ellimineres.

anders starter med Mein Kampf og der står det jødene. Det omskrives til et lite land innerst i Middelhavet .. osv.

Norge annerkjente Hamas som eneste land (eller nesten) i verden. Da regner jeg med at Hamas har et kontor i Oslo.

USA forfaller for hver dag som går takket være marxistiske media og marxistiske universiteter. Russland har erfaring med ateister. De ødelegger samfunnet. USA bekrefter det.

e
e
Anonym
Svar til  kjell108
3 år siden

Splitte mine bramseil! ja da er det vel kontorlokaler for de fleste der borti tigerstaden. Så trivelig at de tar seg turen ut i distriktet i Trøndelag innimellom da. Ikke no vaffel å få her i huset. Jeg har en ting å si:
“Piss åff”.

For å være helt ærlig så er jeg drittlei den evige krigen (alle) de der i midten, har dratt med seg ut til hele verden. Send hele hurven til alcatraz, så kan de sitter der å leke krig uten å forpeste resten av verden.

Make love not war :)

ps. Ja jeg blir litt hissig når folk knerter snille folk.

e
e
Anonym
Svar til  kjell108
3 år siden

… Med mindre MOSSAD er underlagt Vatikanet da?! Frimurer=Vatikanet=???
Hm, jeg mistenker snart de fleste religioner og ordner og etterretninger for å være tilknytte det djevelske.
Kan ikke folk fatte at det å være snill er å være snill?

Ingen ekte gud ville noensinne be noen om å drepe noen for noe som helst. Gud er ikke mindre enn meg.

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
3 år siden

Mossad er vel israels etterretning, KGB = russisk ( putin er KGB )
hamas og hisbolla ;) er satt opp av cia, samme med isis.
ikke, bare cia, samarbeid mellom flere etterretninger.
de driver mega stor handel av narko, mennesker, etc etc.

skal jo se ut som de arbeider mot hverandre.

kjell108
Abonnent
Svar til  Aradorn
3 år siden

– Mossad er vel israels etterretning,
Victor Ostrovsky snakket om hvem som gav Mossad ordrene, og han oppgav ikke Israel.
Hvem gir CIA ordrene? Iallfall ikke Trump.
Hezbollah er selvfølgelig fiende nr 1 for CIA – av historiske grunner.

e
e
Anonym
Svar til  kjell108
3 år siden

Noen burde lage et kart over hele “driten” så det bli lettere å forstå. En mind map :)

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
3 år siden

Stakkars Putin da har nok han også fått seg en chip i stjerten. (Herregud hvem var nå Hisbollah igjen, må google den å) Man får hodepine av å forsøke å forestille seg hva som er hva her. For meg er alle troll til det motsatte er bevist. lol. Enklest slik. Aldri stol på noen, av erfaring vet jeg at det er rett.

Jeg ser en link mellom forsvinninger og frimurer-fjolsene. Og ja, den linken strekker seg like langt opp som trådene kan komme.

Men krysset en grense sier du, hvis de etterretningene er tilknyttet religioner så må de da kunne tilgi?
ALLE kan vi uansett krysse grenser, (av ulike årsaker) vi kan ikke begynne å knerte hverandre for det. Jesus satte folk jo folk fri sammen med ordene “ikke gjør det igjen”. Der bør vi begynne.
Dessuten, der vi tråkker feil i kjærlighet er vi allerede tilgitt. Slik jeg ser det så forsøkte Hans Kristian å hjelpe folk å se sannheten. Som flere andre her inne og andre steder. Det gjøres ikke av ondskap, men av kjærlighet. Ingen grunn til å skade noen bare fordi man ikke er enig. Og for djevlene; så har det seg slik at den som knerter folk den skal avsløres. Så den som skadet Gaarder kan skjelve i buksene, for snart kommer Jesus med lys-bølgen.

kjell108
Abonnent
Svar til  e
3 år siden

– Jeg ser en link mellom forsvinninger og frimurer-fjolsene.

De er mye, men de er ikke dumme. Du bare gjør deg dum.

– Herregud hvem var nå Hisbollah igjen

Det er på nivå med:
– Kan jeg bruke engelsk på norsk-eksamen?

Vi må nok regne med at hver eneste en på Nyhetsspeilet er ansatt i PST (de vil ikke gidde å se på en video uten å få ekstra timesbetaling for det. Når de poster noe på Nyhetsspeilet vil de være som en 20-åring). Så langt vet vi at en på Nyhetsspeilet vil starte egen vaksinefabrikk.

e
– Alle de jeg vet om som har tatt vaksinen har foreløpig ikke noen negativ effekt. Jeg tror uansett ikke at ALLE vaksinen er farlige, bare mange av dem. ..

Jeg hører at bekjente sier det omvendte
– en fikk skjelvinger
– en fikk hjerteproblemer …

Logisk: det må allerede være 10.000 i Norge med alvorlige bivirkninger. 1.3 mill briter har rapportert bivirkninger.

Hvis du hadde hørt på the Fall of the Cabal fra smurfen, 50 millioner døde av vaksiner, flere enn summen av døde under VK1.

e
e
Anonym
Svar til  kjell108
3 år siden

Nei jeg følger ikke med på slikt, ha hatt nok med å sette meg inn i CIA, husker at Paul Begley nevner Hisbollah, for meg er “alt nedi der” det samme dritten, selv om det ikke er det for andre. Det høres likt ut, og jammen tror jeg at de er litt like ellers også utfri det jeg leser. Sorry for alle dere fanatikere, burde ikke bland slik med det gjør jeg.Men det gjør jeg altså, sikkert litt FORDI JEG DRITER I DE. Og at du gjør narr av meg, med det som har skjedd meg hjernen min etter Borellia infeksjon gjør meg kvalm. Du er slem er du. Å ja, JEG mener at frimurer djevlene er DUMME. Ingen med et kvart intelligens ofrer andre. Verken mennesker eller dyr. Selv om min hukommelse er ødelagt er jeg ikke så dum som du tror eller skal ha det til.

Hvis du skal få meg til å tro at alle her inne er PST så tar du feil, jeg kjenner lusa på gangen, her er det frimurer-stank lang lei. Jeg ser hva du hinter til her og vet ikke om du bare leker idiot eller du bare liker å været slem. Det forteller i hvert fall meg hvem DU er når du holder på slik.

Snakket nettopp med en lege jeg kjenner, han sier noe helt annet om vaksinene enn det du sier her. Og noe helt annet enn de andre jeg har snakket med som har tatt vaksiner. Han hadde vondt i lang tid i en skulder, og den smerten forsvant etter vaksine. Ja det er faktisk slik at man får forskjellig opplysninger gjennom tiden, noen sier det andre sier det dagen etter møter man noen nye som sier det motsatte. Og hvis Du er så jævla smart som du forsøker å fremstå som så må du vel faan meg klare å se det istedenfor å forsøke å henge ut noen som har blitt utsatt for overgrep og forsøkte å finne en slags hjep her inne. Hadde jeg visst hva slags helvetes rabalder det skulle sette i gang hadde Jeg faan meg aldri stikket innom.

jeg har verken tid eller lyst til å høre på ALLE snuttene her inne. Se om du får kjøpt deg et hjerte. Det trenger du.

kjell108
Abonnent
Svar til  e
3 år siden

e
– Alle de jeg vet om som har tatt vaksinen har foreløpig ikke noen negativ effekt.

Vaksineprodusentene gjorde forsøk på dyr på før 2010-tallet. Det er slik de utvikler nye medisiner, de tester dem ut på dyr. mRNA tok livet av dyrene.
Vaksinene har opplagt ingen immuniserende effekt. Nå man lar dem med vaksine reise fritt sprer man sykdom. Vaksinene i seg selv gjør folk syke – uavhengig av COVID-19.
COVID-19 stammer fra militære lab. Formålet er politisk liksom 911. Normalt ville folk sagt nei til nazilover.
Hva som virker mot COVID-19 med god effekt forbys. Det er tilfeldig? Neppe.
PST = mest mulig nazi-lover, helst at grunnloven oppheves.
Alt dette har vært publisert på Nyhetsspeilet og andre steder. Men e har ikke lest noe som helst.

e
– Stakkars Putin

Det er på nivå med “stakkars Kim Jung-un” hvis det blir en ny krig. Nei, det blir stakkars oss hvis det blir en ny krig. Kim Jung-un har en større hær en Kina.

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
3 år siden

e : stakkars lille kjell108 er jo bare frustrert, og utdatert.
Ingen grunn til å ta seg nær av alt her inne.
folk skriver masse forskjellig.
ingen ting å bry seg om.

fokuser på å gi healing til alle her inne, og overse det meste.
for husk : ord er bare frekvenser, de har faktisk ingen mening.

lysets-språk : okeei noaakiio saiin tareiing ongtaa
= det går bra

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
3 år siden

Takk Arry, du er god du, og jeg liker det språket :)

På dårlige dager kan jeg være hissig og nærtagende, heldigvis er jeg stort sett ikke der/trigget av ord i negativ forstand. Kjell bør få seg en ny chipp, eller et hjerte, jeg vet ikke hva som mangler. Innimellom kommer han med god info det skal han ha, men makan til … (sensurert)
Men, kan vel heller ikke forvente at alle skal være hyggelige heller da, midt i en krig. Jeg glemmer alvoret ofte da jeg har lært meg å leve litt i min egen verden. Om jeg ikke liker en slutt så dikter jeg bare opp min egen. Det kan vel også by på en del problemer innimellom. lol.

Merket du forresten noe endring i din verden/din hjerne i det siste? Hva skjer med solen? Er det den som alene påvirker hjerne-bølgene så kraftig? Eller er det andre ting i tillegg?

https://www.abcnyheter.no/nyheter/verden/2021/06/16/195766460/moskva-beordrer-obligatorisk-vaksinering-etter-kraftig-smitteokning

(sputnik er i farta?) Tvangs-vaksinering, der går grensen for meg.

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
3 år siden

De som er registrert i :

https://commonlawcourt.com med sitt strawman (fiktive navn: ditt navn), fødselsattest = har tatt eget ansvar for sitt liv. INGEN er over det levende mennesket, så når du er registrert, så kan ingen gjøre noe som helst mot deg.
Da snakker jeg om at firmaet stortinget & Co, IKKE har noen som helst mulighet til å legge krav mot oss levende mann, og levende kvinne, levende barn.
SAMT, og aller VIKTIGST : registrer dine barn, som da er din EIENDOM.
Det vil si at, skole, firmaet stortinget eller andre som påstår å være din myndighet kan du : be de dra til helvete, og holde seg til helvete unna det levende mennesket, og deres eiendom.

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
3 år siden

Russian new today
https://www.rt.com/russia/

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
3 år siden

Commonlaw court :
https://www.commonlawcourt.com/aiovg_videos/john-harris-fixed-penalty-notice-contract/

Han ble drept for sin kunnskap og engasjement for freden

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
3 år siden

Endelig mottok jeg :
International
Common Law Court Card :D

Så, nå er jeg :
Levende mann

kjell108
Abonnent
Svar til  e
3 år siden

– Stakkars Putin
Russland har forberedt seg på ny verdenkrig i snart 15 år. De har rustet opp som om de hadde satan i hælene på seg, mens Norge har rustet ned (?)

kjell108
Abonnent
Svar til  kjell108
3 år siden

De som er på mottakersiden her er norske matroser. De blir første målskive når krigen bryter ut.

wake the fuck up
wake the fuck up
Anonym
Svar til  kjell108
3 år siden

Han har bokstavelig talt satan i hælene, så ikke rart han ruster opp.

Ur boss, O'bey
Ur boss, O'bey
Anonym
Svar til  e
3 år siden

skam deg ;) slutt med google A.S.A.P.

https://searx.org

preferences øverst til høre, velg så engine, deretter mark all, SÅ FJERNER DU :
BING, GOOGLE og YAHOO, da begynner du å få bedre resultat.

e
e
Anonym
Svar til  Ur boss, O'bey
3 år siden

Jeg prøvde duck, den var dårlig, fikk andre resultat synes jeg, kanskje jeg prøvde for få søk. Mulig det var bare et, hehe. Får gi det en ny sjanse. Skal sette meg inn i de der Arry tipset om, litt redd for å rote meg vekk inni der da, kanskje jeg havner “i seng med fienden”. lol.

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
3 år siden

https://wearetheprey.comDet finnes ikke, sannhet hos google.com never ever.

https://startpage.com
https://searx.org
https://duckduckgo.com

gir gode søk, men de henter også opplysninger fra google, så du må slå av google, bing og yahoo.

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

“This Book Is A Must-Read-Now-To-Understand What Is Happening Before Our Very Eyes.”
COVID-19 AND THE GLOBAL PREDATORS: WE ARE THE PREY

Peter R Breggin, MD
Peter R. Breggin MD is a Harvard-trained psychiatrist and former Consultant at NIMH and for the FAA. He is known as “The Conscience of Psychiatry” for his many decades of successful efforts to reform the mental health field. He is the author of two dozen medical, scientific, and best-selling popular books.

Ginger Ross Breggin
Ginger Ross Breggin has partnered since 1984 with Peter as a writer, editor, researcher, administrator, advisor and communicator with the outside world. She is an award-winning photographer and has a background in public relations and investigative journalism.

world teacher :
https://youtu.be/ZswfGqVtgz0
Part 2 :
https://youtu.be/RX2oAgpIofE

New buddha’s neclace

kjell108
Abonnent
Svar til  Aradorn
3 år siden

KGB ifølge Wikipedia
“Dissolved 3 December 1991”

Da er spørsmålet: Hva er Putin og United Russia?
Det er ikke kommunistene. Det partiet kaller seg “kommunistene” og ble stiftet 1990.

United Russia er tsaristisk og Putin er de ortodokses mann.
Tsaristene er i høyeste grad nasjonalt og også militaristisk historisk.

Tsarisme

kjell108
Abonnent
Svar til  kjell108
3 år siden

comment image

En million hitler soldater var russere. De hadde skiftet side.
Korset ovenfor er tsaristisk.

Tsaristene

e
e
Anonym
Svar til  kjell108
3 år siden

Er jo tydelig at de vil ha full kontroll når de snik-chipper folk for å styre de. Frimurer Bandidos.

e
e
Anonym
Svar til  Russia Today
3 år siden

Godt sakt.

Ps.
Hvem var/hadde det første øyet, ever?

smurfen
Redaksjonen
3 år siden

Det at lockdown programmet er en ren blåkopi av Zions Vise er nok en ren tilfeldighet som alt annet. Like tilfeldig som å kaste et puslespill med 2000 biter i luften der alle bitene lander på rett plass.

Like tilfeldig som at man kjører en simulering i Event 201 på hvor mye penger og makt man kan få om man slipper et koronavirus i verden eller en påstand om et koronavirus der det noen timer etterpå dukker opp for første gang på 5 milliarder år.
Alle 18 mnd har vært identisk som de sa i Event 201 18 okt – 2019.

Vi er den siste generasjonen på jord og også den dummeste, noe som blir vår bane.

Kommunister og jøder måtte tvinges og jages inn i gasskamre, nå slåss man og krever å få zyklon B sprøyten først og andre klapper og synger på vei til Zyklon B stasjonene.

Hvem bryr seg om hva de 90% av eksperter som ikke er kontrollert sier når psykopatene som styrer sier den er 100% trygg og effektiv?

TV boksen sier jo at det er som å vinne i lotto å få den. Folk som sitter å glor inn i hypnoseboksen tror det er jul og bursdag på en gang når de får døds sprøyten.
comment image

Hos mental friske mennesker så vil alt av alarmer og bjeller ringe ringe når verdens mest grusomme massemordere, satanister og pedo psykopater går til full krig mot alt som kan helbrede og lindre en sykdom for så å tvinge alle til å ta en giftsuppe for befolkningsreduksjon isteden samt innføre strenge Nazi tiltak mot helt friske uskyldige folk.

De lokker med gratis narkotika, gratis pizza, gratis million lotterier osv til de som tar selvmords injeksjonen, jo flere de klarer å redusere/myrde jo bedre er det.

Men hos de fleste så fungerer ikke den delen av hjernen som er der for å holde seg i live.

Som sikkert alle leserne av Speilet allerede vet så skal de redusere oss ned til 500 mill på kloden, psykopatene tenger mer plass til golfbaner, jakt områder for dyr og små barn. plass til store slott osv.

På filmen her forklarer de hvordan de skal drepe alle de ikke klarer å drepe med “vaksinen” Ren reprise fra sist der 100 millioner ble myrdet med eksperimentelle vaksiner som de kalte Spanskesyken fra USA.

Filmen her er sett av 60 000 på noen timer og vist den ikke blir tatt ned så blir det fort millioner.

THE SEQUEL TO THE FALL OF THE CABAL – PART 14

https://www.bitchute.com/video/Aj8ft1mh2YhQ/

kjell108
Abonnent
3 år siden

Lege tiltalt for å promotere D-vitaminer mot COVID-19

The lawsuit filed by the U.S. Department of Justice (DOJ) on behalf of the FTC charges Nepute with violating the COVID-19 Consumer Protection Act (CCPA) which was passed last December and renders it illegal “to engage in deceptive marketing related to the treatment, cure, prevention, mitigation, or diagnosis of COVID-19,” according to an FTC statement.

The FTC claims Nepute and his company deceptively marketed “products containing vitamin D and zinc as scientifically proven to treat or prevent COVID-19,” and as being “as, or more, effective than vaccines that are currently available.”

Altså, det er kriminelt i USA å markedsføre D-vitaminer mot coronavirus.
Ifølge politikerne har de monopol på hva som fungerer i medisin. For eksempel, C-vitaminer fungerer ikke mot kreft heter det (C-vitaminer det beste som finnes av vitaminer mht. kreft)

“I’m not just standing up for myself, I’m standing up for my patients, I’m standing up for other doctors who have been oppressed and suppressed,” Dr. Eric Nepute told LifeSiteNews in an exclusive interview. “I just cannot let my children [and grandchildren] … grow up in a world where medical tyranny rules.”

En liste over de mest overvektige i verden … de som lever av prosessert mat

Country World # Percent obesity
Nauru 1 61.00
Cook Islands 2 55.90
Palau 3 55.30
Marshall Islands 4 52.90
Tuvalu 5 51.60
Niue 6 50.00
Tonga 7 48.20
Samoa 8 47.30
Kiribati 9 46.00
Federated States of Micronesia 10 45.80
Kuwait 11 37.90
United States 12 36.20

I neste omgang blir kuwaitere og amerikanere lette offer for hva som helst av virus – ettersom de er full av kroniske sykdommer.

kjell108
Abonnent
Svar til  kjell108
3 år siden

“Flu Deaths Dropped 97 Percent In 2020. That’s Amazing News”
https://www.yahoo.com/lifestyle/flu-deaths-dropped-97-percent-161139181.html

Men denne statistiskken sier at “influenza and pneumonia” steg med 6-8% i 2020.
https://jamanetwork.com/journals/jama/fullarticle/2778234

Noe er forfalsket her

« Forrige artikkel

Om Nakstads disposisjoner :D

Neste artikkel »

Det er ikke virus, det er et biologisk våpen

68
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x