Stopp depopulasjon ved bruk av vaksiner og chemtrails!

3.2K visninger
6 minutter lesetid
27

Min andre sultestreik ved Vatikanet
av Kevin Mugur Galalae. Oversatt av Terje Wulfsberg.

I 2014 sultestreiket jeg i 46 dager (fra 18. april til 3. juni) på trappa til Peterskirken i Vatikanstaten. Hensikten var å tvinge pave Frans til å komme oss til unnsetning og hjelpe til med å få slutt på hemmelige metoder for depopulasjon. Her er en oversikt over hva som skjedde under denne ildprøven.

 

Den første appellen til pave Frans, samt tre andre korte videoer som ble produsert på den tiden:

Oppfordring til Frans

https://www.youtube.com/watch?v=pIIRzWF27Sc

Første bønn

https://www.youtube.com/watch?v=wqrDNnVfA78

Metoder for depopulasjon

https://www.youtube.com/watch?v=-Hj3LGvWWLU

Faser av depopulasjon

https://www.youtube.com/watch?v=l9nsFFZon1E

Fram til midten av sultestreiken, visste jeg ikke at kirken delvis er ansvarlig for dette globale folkemordet. Selv når jeg fant det ut, lot jeg likevel tvilen komme Frans og hans kardinaler til gode.

I kirkens primære dokument når det gjelder prevensjon fremkommer det tydelig at Kirkens ledere sammen med FN og ca. 160 ulike regjeringer er medansvarlige for det globale depopulasjons folkemordet. Dette begynte i 1945 som et fredsbevarende tiltak. I dokumentet fra 1968 kalt Humanae Vitae:Regulering av fødsler, gav kirken sin velsignelse til reduksjon av fruktbarhet så lenge sykdommer samtidig ble kurert. Her er avsnittet som røper kirkens medvirkning til folkemord:

Lovlige terapeutiske midler

På den annen side så vurderer ikke kirken det som ulovlig å ta i bruk terapeutiske metoder for å kurere kroppslige sykdommer selv om de resulterer i at forplantning forhindres – under forutsetning av at en slik hindring ikke er direkte ment som motiv (1).

Siden den gang har nasjonale ledere brukt den moralske tillatelsen gitt av Kirkens ledere til å nedsette fruktbarhet under påskudd av å behandle sykdom. Eksempler er fluor mot tannråte (depopulasjon ved hjelp av fluorisering), vitaminmangel (derav depopulasjon ved hjelp av GMO), infeksjonssykdommer (derav depopulasjon ved hjelp av vaksiner/sterilisering), matforgiftning (derav depopulasjon ved hjelp av hormonforstyrrende stoffer), og luftveissykdommer (derav depopulasjon ved hjelp av aerosol spraying/chemtrails).

Selv om Frans aldri erkjente min tilstedeværelse, satte han i gang en prosess som har bidratt til å fjerne hundrevis av hormonforstyrrende kjemikalier som har forurenset vårt miljø og våre matvarer. Stoffer som i all hemmelighet har vært brukt i den hensikt å bidra til å stabilisere befolkningstilveksten ved å hindre fødsler, samt fremme død. Dette betyr slutten på depopulasjon ved hjelp av slike kjemiske midler. Det vil likevel ta minst tre år før disse giftstoffene er borte og ikke lenger ødelegger vår helse og fratar våre barn en fremtid.

Noen dager etter at jeg hadde gitt ham en signert kopi av min bok “Killing Us Softly: The Global depopulation
Policy”(2), begynte Frans å opptre i vår favør. Tre dager etter å ha mottatt den kalte han inn lederne for FN-organisasjoner til Vatikanet for møte bak lukkede dører og noen måneder senere rettet han en appell om kursendring i Europaparlamentet og Europarådet. Han har også kommet med bemerkninger om at “dødens kultur”, Vatikanets eufemisme for folkemord i form av depopulasjon, er brakt til opphør.

Verdens statsledere og regjeringer lot imidlertid være å svare på min oppfordring om sunn fornuft og anstendighet inntil de fikk et brev med ultimatum fra meg, hvor jeg gav bevis for hvordan, når og hvorfor hver nasjonalstat har vedtatt hemmelige metoder for depopulasjon. Disse brevene samt bevis for hvert land sine folkemord har siden juni 2005 befunnet seg i det offentlige rom etter at jeg publiserte dem i boken: “Peace without Poison“.

Jeg fulgte med på fremgangen og konstaterte at det internasjonale samfunnet så ut til å være på vei i riktig retning, vekk fra hemmelige og over til utilslørte metoder for befolkningskontroll. I løpet av 2015 ble det imidlertid klart at verken våre religiøse eller våre politiske ledere hadde endret sin holdning. De bare forandret sine metoder for å begå skjult folkemord. Mens de fjernet hormonforstyrrende kjemikalier fra maten og miljøet vårt, har de samtidig innført obligatoriske vaksinasjonsprogram under påskudd av å ville bekjempe influensa, malaria, polio, tuberkulose, og en rekke andre sykdommer, inkludert barnesykdommer.

Getting-your-child-vaccinated-1

Disse vaksinene fører til sterilitet og sykelighet ved at celler som er avgjørende for reproduksjon og immunitet programmeres til å ødelegge seg selv, en prosess som kalles apoptose. Over hele verden forårsaker derved dette både sterilitet og tidlig død. Verdens befolkning begrenses fra begge ender, færre fødsler og flere dødsfall. For å sikre suksess, har den ytre vei for depopulasjon blitt forandret til den indre vei formidlet av vaksiner, samt at NATO har intensivert sine chemtrail operasjoner. De begynte i 1995 og fortsetter i største hemmelighet til dags dato under formålet ”å begrense global oppvarming”.

I et intervju Pave Frans gav i Hong Kongs Asia Times den 28. januar, hvor han blant annet omtalte Kina, innrømmet han at Vesten kontrollerer sin befolkning og at Kirken har vært delaktig i dette eksperimentet. Han innrømte også at forsøket har gått galt, og at “andre muligheter” derfor ble vurdert.

Her er den subtile og vanskelige tilståelsen fra Frans:

“Jeg tror at det kinesiske folk går fremover, og dette er deres storhet. De går, som alle befolkninger gjennom lys og skygger. Kanskje det faktum at det ikke å få barn skaper et kompleks – det er sunt å ta ansvar for ens egen vei. Vel, vi har valgt denne veien, enkelte ting fungerte ikke i det hele tatt, så nå er det åpnet for andre muligheter.”(3)

Dette er ikke bare den første offentlige innrømmelsen om at Vesten og pavedømmet er involvert i befolkningskontroll, det er også en innrømmelse av at programmet for befolkningskontroll har sviktet, og at tiden er inne for å prøve “andre muligheter”.
Det å erstatte skjult kjemisk forgiftning ved bruk av hormonforstyrrende stoffer med obligatoriske vaksiner som gir genetiske skader samt kombinere dette med kjemisk forgiftning gjennom aerosol spraying, er verken framgang eller en stans i folkemord. Tvert imot, det er et akselerert, forsterket og utvidet folkemord som kombinerer kjemiske, biologiske og bakteriologiske metoder for depopulasjon som på kortest mulig tid forårsaker maksimal skade på fruktbarhet og nedsetter levealder. Med mindre vi klarer å stoppe dette, har ingen av oss en fremtid. Det er derfor jeg må ta kirken til oppgave å tvinge Frans og hans kardinaler til å forandre Kirkens lære med hensyn til prevensjon slik at bruk av prevensjon oppfordres.

Befolkningskontroll kan da bli et felles ansvar og ikke overlates til regjeringer, FN og det militær-industrielle kompleks. Hvert eneste menneske på planeten bør ha frihet til å bruke en metode for prevensjon etter eget valg. Alle begrenses ved lov til kun å ha to barn; med mindre andre svangerskapet er tvillinger. I så fall vil ingen myrde et spedbarn. Dette vil gjøre det mulig ulike lands myndigheter å stanse utryddelse ved hjelp av giftstoffer, og gjenopprette vår individuelle og sosiale helse.
Jeg vil foreta sultestreiken og være i fokus, men jeg vil ikke lykkes med mindre det sivile samfunn støtter meg på alle mulige måter, og gjør mitt nærvær i Roma kjent for verden.
Gjennom min sultestreik vil jeg ta opp og adressere Kirkens tidligere og nåværende forbrytelser i form i daglige brev til paven og presteskapet.

Sultestreiken ender når følgende krav er oppfylt:

1. Frans gir meg audiens.
2. Frans og kardinalkollegiet offentlig ber om unnskyldning for sin medvirkning til folkemord ved å hindre vår fruktbarhet og korte ned vår levetid under påskudd av å helbrede oss fra en kroppslig sykdom.
3. Kirken endrer sin lære når det gjelder prevensjon ved å utstede et nytt encyklika brev som erstatter “Humanae Vitae: Regulering av fødsler”.
4. Frans trer fram på Petersplassen slik at jeg kan gi ham og Kirken tilgivelse for deres forbrytelser.
Dette er den nyeste vitenskapelige bevis for medisinsk folkemord begått i folkehelsens navn:
TURNING NATURE AGAINST MAN: The Role of Pandemics, Vaccines and Genetics in the UN’s Plan to Halt Population Growth.

Hvis jeg skal lykkes, må det sivile samfunnet som helhet gripe denne muligheten og vise meg sin støtte. Det er nå eller aldri.

Etterord

Denne oversettelsen er gjort etter en oppfordring fra Kevin Mugur Galalae. Hans oppfatning er at chemtrails i all hovedsak er et middel til depopulasjon. Dette er nok et viktig aspekt, da stoffene som sprayes påvirker alt liv på en veldig negativ måte. Mye tyder dog på at motivet først og fremst er USAs ønske om og behov for å ha verdensomspennende makt og kontroll ved å kunne styre været. Se artiklene: ”Hva har skjedd med været? del 1 og 2”.
Som nevnt i artikkelen, ble den første sultestreiken avsluttet etter 46 dager. Galalae hevder at han denne gang kan holde på opp til 3 måneder. Det er til nå samlet inn penger til reisen og et ca. 4 ukers opphold. Dersom du ønsker å støtte ham, gå til dette nettstedet. Galalae trenger nå all den hjelp og støtte han kan få. 15 . april 2016, setter han i gang.

Kilder

  1. http://w2.vatican.va/content/paul-vi/en/encyclicals/documents/hf_p-vi_enc_25071968_humanae-vitae.html
  2. http://real-agenda.com/wp-content/uploads/2013/10/KILLING-US-SOFTLY2.pdf
  3. https://www.washingtonpost.com/news/worldviews/wp/2016/02/03/three-things-the-pope-said-in- an-interview-on-china-and-a-couple-he-didnt/?tid=a_inl

Terje Wulfsberg

Terje Wulfsberg driver som homeopat i Bergen, og har lenge vært opptatt av det alternative. Han har i en årrekke arbeidet med å spre informasjon om den nye læreren for vår tid, kalt Maitreya eller Verdenslæreren. http://shareno.net. Har i mange år og studert Den Tidløse Visdomslære, særlig informasjonen som kommer fra Djwahl Kuhl eller tibetaneren, via Alice A. Bailey. Bruker nå mye tid og energi på å informere om våre utenomjordiske venner.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

27 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Ken
Ken
Anonym
6 år siden

Eli Kari TV2 om CHEMTRAILS mellom linjene på “Været” i dag kl. 18.45… Hun presenterte en innringer ved navn et sted på Østlandet som undret seg på hvor det ble av “full sol og skyfri himmel” i dag som meldt i går, hvorpå hun svarte at det kom “noen skyer” de ikke hadde forutsett. Og slik var det også med mesteparten av Østlandet i dag kunne hun bekrefte. Chemtrails som Eli Kari tidligere har presisert som “slørskyer” en rekke ganger tidligere ble ikke nevnt denne gangen, men meg og venner bekjent, så har det vært skyfri himmel i hele dag dekket fullstendig med fete striper fra en haug med fly over Sarpsborg hvor vi skulle nyte fridagen ved vannet, hvilket endte opp med SLØRSKYER uten snev av varme fra sola! Geoingeneering “my ass”!

“Chemtrails” — How They Affect You and What You Can Do (sett og hørt 934.219 ganger til nå) –

Kari
Kari
Abonnent
6 år siden

Drs Wolfson har et fantastisk seminar om vaksiner kalt “Wide awake”. Take a look! http://wideawakemovie.com/

Lena
Lena
Abonnent
Svar til  Kari
6 år siden

“Wide awake” må leies/kjøpes, men GRATIS på You Tube https://www.youtube.com/watch?v=nJfTDl07vLo

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Knut
6 år siden

Se der ja :D Metabunk debunk :P Det var en vanvittig saklig kilde å bruke, du troller nå ikke sant ? Den ligger på samme nivå som Skepsis i troverdighet og integritet og er en del av samme antifakta sekt.

Mick West er en forfatter og debunker som drifter MetaBunk.org og ContrailScience.com.

Altså samme gjeng som lever av å forfalske virkeligheten, Wikipedia og historien generelt. samme gjeng som påsto at de hadde laget alle de 120 000 kornsirklene siste 500 år uten å kunne vise til å ha laget enn en eneste en. Løgnere, cherrypickere og manipulatorer som Tjomlid og Færseth.

Mick West from metabunk EXPOSED!!! Surpressed Secret Documents Means They Hide The Truth

Prøv gjerne på nytt, men med seriøse kilder, ikke Donald Duck kilder .. :)

Knut
Knut
Anonym
Svar til  smurfen
6 år siden

Men la oss gå gjennom det de mener er faktafeil/fake news da? Drit i at det kommer fra metabunk, det blir som å avfeie Nyhetsspeilet kun fordi det er Nyhetsspeilet. Og det blir ikke riktig. Jeg er fortsatt mest interessert i fakta og ikke føleri :)

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Knut
6 år siden

Det er ca 100 artikler her om chemtrail og 50 000 kommentarer med knusende beviser som fjerner all tvil .. .det er bare å ta for seg ..
Ser ikke noe grunn til å finne opp kruttet på nytt.

fjellwalk
fjellwalk
Anonym
Svar til  smurfen
6 år siden

Hundre artikler på Nyhetsspeilet og femti tusen kommentarer, ja da må det jo være sant at vi blir sprayet med kjemikalier, hva nå enn hensikten måtte være …?

fjellwalk
fjellwalk
Anonym
Svar til  smurfen
6 år siden

Og bare for å sagt det smurf; du var mer morsom da du drev på med dine dommedagsprofetier. Hva med å ta opp tråden?

Ken
Ken
Abonnent
Svar til  Knut
6 år siden

Knut – du er blitt lurt (troll!). Siste nytt om chemtrails fra USA… Spent på resonnementet etter følgende (tiden er inne for avsløring av din falske agenda):
(Dane Wigington, 15 års erfaring med chemtrails bl a via “insider” i NASA)

https://www.youtube.com/watch?v=fbxKxNjxhzU

Ken
Ken
Anonym
6 år siden

Våkne eller dø sakte! SKY NEWS – “Viruses raining down from Earth’s atmosphere, say scientists” (06.02.1018) : Scientists say billions of viruses per square metre are being swept into the atmosphere before raining down on Earth. Scientists have discovered that millions of viruses are travelling around the Earth’s atmosphere.

The viruses are transported up on the back of organic particles suspended in air and gas – and then rain down upon the ground. This could explain how genetically identical viruses can be found enormous distances apart – by hitching a ride on smaller particles swept up into the atmosphere.

Scientists from universities in Canada, Spain and the US have also, for the first time, quantified the number of viruses that are being swept up from the ground into the atmosphere.

The number is huge, stretching into the billions per square metre.

While the viruses and bacteria aren’t reaching the heights of the stratosphere, they are being lifted way above the zone in which weather conditions are taking place.

The scientists say that at this height, in the troposphere, they can be carried thousands of kilometres before being dumped back down on the Earth’s surface.
“Bacteria and viruses are typically deposited back to Earth via rain events and Saharan dust intrusions,” said study author and microbial ecologist Dr Isabel Reche, from the University of Granada.

“However, the rain was less efficient removing viruses from the atmosphere,” Dr Reche added.
https://news.sky.com/story/viruses-raining-down-from-earths-atmosphere-say-scientists-11239059

PS! HVA SIER SKEPTIKERNE OM CHEMTRAILS NÅ???

fjellwalk
fjellwalk
Anonym
Svar til  Ken
6 år siden

Beklager at jeg, i min uvitenhet, ikke helt forstår hva dette har med chemtrails å gjøre?

Eller chemtrails, det må vel være en konspirasjonsteori som snart må være utdødd?

fjellwalk
fjellwalk
Anonym
Svar til  Ken
6 år siden

Beklager at jeg, i min uvitenhet, ikke helt forstår hva dette har med chemtrails å gjøre?

Eller chemtrails, det må vel være en konspirasjonsteori som snart må være utdødd?

Russia Today
Russia Today
Abonnent
Svar til  Ken
6 år siden

satan skal sørge for å drepe oss ganske kjapt.
I ruseland innfører Putin obligagtorisk biometrisk merking av alle dødelige via banker fra 01.07.2018.
“banker skal ha eierrett til biometriske data og videresalg til kommersielle strukturer og staten.

Operatøren av systemet er Rostelecom og den sentrale eieren av dataene og eieren av systemet vil være Sentralbanken.

Samtidig vil IKKE biometriske data bli samlet inn fra representanter for banker, ikke-statlige forsikrings- og pensjonsfond, spesielle depotmottakere og personer under deres innflytelse, mens for vanlige borgere finnes det ingen alternativer eller muligheter til nektelse.
Det biometriske systemet skal benyttes i finanssektoren, helse- og utdanningssystem, handel, for å få statlig og kommunal tjenesteyting.” http://trueinform.ru/modules.php?name=Laid&sid=23150

Dvs. sauer forberedes til endelig slakting mens frimurer-presidenter skal spares.

Evi
Evi
Abonnent
7 år siden

Hvem er en større antikrist i sin fremferd, enn paven? Hvem spjåker seg mer ut, og gjemmer seg bak et kameratfellesskap. Hvem har har satt alle guds og jesus kristus prinsipper over bord, ved å velte seg i makt og rikdom? Hvem moraliserer, og gjør seg til konge?
For denne mannen som demonstrerer er dette en handling med helt egne motiver. Paven er selvje sjefssoperen, og har alltid vært det. For å forstå denne aksjonen, må man se på denne mannen, og hva som driver ham. Det har ikke noe med å redde oss, å gjøre, vi forgifter oss selv med vitende og vilje. Og vår artsfiendtlighet er naturens
måte å regulere seg på. Skal man gjøre noe med det, må man drive opplysning, blant de som lever i fattigdom, og har mange barn, som sulter, som vokser opp til slaveri, og nye tvangsekteskap med mange barn som lider. Som jobber på fabrikk, og lager adskillig billigere skjorter enn den han har på seg, eller paven for den saks skyld.
Kall det han driver med for erotisk opposisjon, eller et forsøk på å møte sin egen frykt for en stor maktperson med sterke seksuelle makt-overtoner. Når han skal piske seg
selv ved å sulte, så er det, en maschosistisk handling. Og det er i praksis ikke annet enn å sette seg på en pidestall.
Og det er et hån mot de som
sulter, og som ikke kan tale sin sak.
Vatikanet har alltid kontrollert folk, det er ingen stor innrømmelse det! Det er jo bra reklame for Vatikanet, og kanskje mannen får seg noen hellige opplevelser.
Jeg skjønner godt hvorfor ikke vanlig media vil ta i saken, det er virkelig helt på trynet. Chemtrails, eller ikke.

Evi
Evi
Abonnent
8 år siden

Hæ, skal dere ikke sympatisultestreike??? Det var jammen litt av en heiagjeng! Trodde at dere syntes han var kjempeviktig, og så ligger han der og sulter ihjel alene….

Kenneth Fjeld Halvorsen
Abonnent
8 år siden

Kan ikke fatte og begripe at denne artikkelen ikke har mer oppslutning i kommentarfeltet…! Noe med språket? I anledning video nr. 3, så har jeg betalt dyrt for oversettelse til norsk. Sender GRATIS til den som vil ha…!

Evi
Evi
Abonnent
8 år siden

Hmm.
Når jeg leser denne artikkelen, så blir jeg så smertelig klar over hvor maskulin denne debatten er. Vi kvinner fødes med evnen til å se en rekke ting ved menn, som er viktige for naturen, blant annet at han ikke er en narsissistisk dramadronning.Men vi blir jo ikke hørt! Når var et nei, et nei? Når ble den lave stemmen hørt? Skal denne martyren legge siste hånd på verket i det som er en global kvinneundertrykkelse? Skal virkelig ikke snart kvinner, og barn få den rangen de fortjener, her i livet? Skal herr helt komme og redde oss alle? Nei, gjør som meg: når naboen står småfull, og frekk, og banker på ruta, kjeppjag ham!

Hans Gaarder
Forfatter
8 år siden

Her er noen korte videoklipp med viktige substans bevis som viser det som foregår:

Spraying filmet tett på fra lufta:

Tungt sprayangrep over Abilene i Texas:

Vitnemål fra tidl. ansatt i US Air Force:

Knut
Knut
Anonym
Svar til  Hans Gaarder
6 år siden
steffen
steffen
Abonnent
8 år siden

Sist uke ble Sørlandet bombardert helt ut av proporsjoner.. ikke noen av flyene kunne ses på fly radar.

Kenneth Fjeld
Abonnent
8 år siden

Takk for en meget god artikkeL, atter en gangl!!! Får bare håpe at flere “puppets” og marionetter leser dette!

Her er et intervju med Pernilla Hagberg (Miljöpartiet Sverige) vedrørende chemtrails:
http://kkuriren.se/nyheter/1.2595064

Samt… Om det bare hadde vært flere som Pernilla Hagberg!!! Da hadde vesentlig flere mennesker “våknet opp”, hvilket hadde medført MYE større respons og offentlige debatter. Eksempelvis og satt på spissen ryktes det om en initiativtaker som forleden vandret gatelangs i Halden sentrum og delte ut flyveblad ang chemtrails mens flere fly gjorde sitt “fornødne” på denne skyfrie dagen. Etter kort tid ble han hentet av politiet. Ser dere poenget?

Jeg undrer meg… Bare inne på Nyhetsspeilet er det hundrevis av gode sjeler som har “våknet opp” og mange er høyst oppegående og profesjonelle. Hvorfor ikke samle hundrevis foran Stortinget til denne slags demonstrasjon? Det vil sette hjulene i sving etter mitt skjønn, eller er jeg helt på villspor? Eller er “vi” for feige?

Som nordmann kjenner jeg meg igjen ved at vi er veldig dyktige til å plapre om diverse alvorlige teamer, men ser helst at andre tar seg av problemene.

Gjentar “et intervju med Pernilla Hagberg (Miljöpartiet Sverige) vedrørende chemtrails:
http://kkuriren.se/nyheter/1.2595064” da DET ER VIKTIG Å SE DENNE SAMT VIDERESENDE!!!

Nedenfor ligger en kommentar til sistnevnte link jeg la ved i kommentarfeltet i anl følgende artikkel på Nyhetsspeilet (http://www.nyhetsspeilet.no/2016/02/geoengineering-super-sprayday-29-februar-2016/)
“apgamvik · 14. 03. 2016 kl 23:53
Kjempebra! En politiker som uttaler seg om Chemtrails? Det er første gang jeg har hørt. Skal sende den over til våre 8 stortingsgrupper.”
TANKEN ER SÅÅ GOD, MEN ER IKKE STORTINGSGRUPPENE EN DEL AV DETTE SPILLET!?!

DET ER FINT MED OPPFORDRINGEN “VÅKNE OPP!”, MEN HVA MED OPPFORDINGER UTOVER DET? FORTELL “OSS” DET, “VI” SOM SÅ GJERNE VIL BIDRA MED MER! DET SITTER SANNSYNLIGVIS ET UTTALLIG ANTALL DER UTE SOM ER SÅ “FED UP” SAMT ØNSKER AT DE ANSVARLIGE BLIR TATT AV DAGE (LES; MED TANKEN) OG TRENGER SÅRT Å FÅ UTLØP FOR FØLELSER OG FRUSTRASJON I DENNE NÆRMEST HÅPLØSE “KRIGEN”!

« Forrige artikkel

Barnerov?

Neste artikkel »

Det hender stadig vekk ting som ikke lar seg forklare

27
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x