Du leser nå
Geoengineering Super Sprayday 29. februar

Under ett minutt lesetidGeoengineering Super Sprayday 29. februar

29. februar om morgenen er det observert at himmelen over Indre Østlandet er blitt stygt tilgriset i alle retninger.

Alle fotografiene er tatt av artikkelforfatteren i løpet av en 20 minutters periode mellom kl. 10 og kl. 11 om morgenen 29. februar 2016.

Det er viktig å være klar over at nordmenn i posisjoner; etterretningsansatte, militære, meteorologer, myndigheter, politikere, redaktører og journalister lenge har vært blant de mest lojale medløperne som stilltiende har  godtatt at denne storskala miljøkriminaliteten har utfoldet seg.

5b-k

1-650

4k

6-k

7-k

2k

 

Artikkelforfatteren har produsert en fyldig og informativ DVD om den hemmelige klima- og miljøforstyrrende HAARP- og chemtrails-teknologien, som er tilgjengelig her   http://www.hansgaarder.info/produkter/haarp-chemtrails-og-vaermodifikasjon/

Få nye perspektiver. Finn din sannhet. Bli fri.

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
71%
Opplysende
15%
Inne på noe
0%
Usikker
4%
Dårlig
11%
Om forfatter
Hans Gaarder
Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning og mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre. Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på skjulte maktstrukturer, utenomjordisk liv og helse (Teoretisk Fysiologi og vaksiner).

79
Kommentarer

avatar
46 Comment threads
33 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
26 Comment authors
KenTore Paa SchporettfjellwalksmurfenEvi Recent comment authors
  Abonnere  
Nyeste Eldste mest stemt
Varsle om
Frienergi
Abonnent
Frienergi

Hei,Takk for at dere tar opp dette. Over Valdres er det nå et teppe av gift. Det begynte på ettermiddagen i går kveld, den 28. feb. I dag opplever jeg at himmelen er dekket av chemtralis. Det er nesten ingen som ser opp lengre, de fleste går og snakker med sin mobil og bryr seg ikke. Men ett er sikkert, denne gifta kommer til å berøre alt levende, planter dyr og mennesker. Det er også det som er formålet. Drikkevannet blir fyllt opp av nanopartikler av ukjent omfang og vi kan bli programmert til hva som helst, også til å dø.Vi må samle oss å fortelle verden hva som skjer. Vi har korrupte myndigheter som er en del av dette globale spillet. De må fjernes og erstattes med ærlige, hederlige mennesker.Jon Holden

arildsandodden
Abonnent
arildsandodden

Ja, chemtrails er en del av New World Order, vi skal jo forsvakes til å ikke gjöre motstand og Jon Holden har helt rett i alle sine påstander, etter hva jeg opplever med verden, i Sverige har vi nå fått nye pengesedler, og samtidig har bankene mer eller mindre sluttet med handtering av sedler, og paven i Roma har fått rettigheter til å beslagta våre sparepenger, som de gjorde i Hellas for noen år siden, planet X, Niburu er snart inne i jordens atmosfäre, og folket vet ingen ting om dette. FEMA Camps og annet finns ennå på youtube, för det stenges ned. Vi lever i den siste tiden, ingen tvil om det.

Per Halle
Anonym
Per Halle

Ser du sola du Ola, ser du månen du Per… er en gammel barnesang som snart ikke har gyldighet lenger. Ola Nordmann er i selskap med øvrige verdensborgere som opplever en stadig mer slørete og skydekket himmel så sola ikke skinner ned på oss. Vi blir blekere, får D-vitaminmangel og miljøgiftene som sprayes fra flyene gjør at flere og flere får svekket helse over tid. Vi er ikke skapt til å være giftdeponier. Det ble slutt på blybensin og det kom forbud mot amalgamfyllinger i tennene. Men hva hjelper det når vi fylles opp med nervegiften aluminium og andre gufne nedfallspartikler som følge av sprayingen (mer info: geoengineeringwatch.org globalskywatch.com ) ? Geoengineering bidrar til mindre sol og gjør ufattelig mye skade eks fører til svekket osonlag, arktisk polsmelting og økt metanutslipp, reduksjon av oksygenproduserende planteplankton i havet, døde og døende trær, værmanipulasjon som gir ekstremtørke, ekstremnedbør, storflommer og alskens rare uvær. I forbindelse med orkanen «Tor» tidligere i vinter var det også kunstig snøvær. Nå mange uker etter «Tor» kan jeg fortsatt se en klatt «snø» som ennå ikke har smeltet tross lange mildværsperioder. Hvor lenge skal geoengineeeringsgalskapen få fortsette før vi mobiliserer og slår ring rundt livsgrunnlaget vårt og sola vår ?

Dan
Abonnent
Dan

Jaaaa, så det är paven i Roma som är den organisation som leder Rockefeller-systemet , religoner och politik i världen. De där få prästerna som Anastasia nämnde som påbörjade Förslavningen av mänskligheten för ca 10.000 år sedan och som vi alla nu bevittnar slutfasen av. Visst är det så!

Dan
Abonnent
Dan

Är det paven som ligger bakom chemtrails?

arildsandodden
Abonnent
arildsandodden

Paven har vel mest trolig ikke med den biten å gjöre, der er det mest Illuminate, styrt fra Amerika, Rockefeller & Co, som ikke er jöder en gang, de opprinnelige jöden var ikke blekansikter, men dagens jöder kopierte tidlig, så de hadde langsiktlige planer om å overta jorden, apropos paven så har han jo mye annet på sin kappe, han er ute etter sjefsplassen i the New World order, og allt det andre er jo mest bare skitten religion og sex, så det kan vi la ligge der det er.
FEMA Camps och kollapsende ökonomi er en del av Illuminates strategi, og individet skal bli minst mulig forsvarsdyktige, medesiner har ödeligt mange, kemikalier og chemtrail, skulte budskap på tv og film som borrer seg inn i hjernen, og lagres der.

arildsandodden
Abonnent
arildsandodden

Rent vann og mat blir i framtiden en bristvare, og korrupte banker, forsikringsselskaper med mere vil nok ikke betale ut pensjoner, dette er nok skapte illusjoner for å formidle en falsk trygghet i ökonomien, det er flere organ på internet som mener at vi må ta ut våre sparepenger nå, men det er ikke lett, når bankene ikke håndterer kontanter.

Tollef Haug
Abonnent
Tollef Haug

Det var også massiv spreiing over Hallingdal tidleg på dagen i dag. Uvanleg mange striper. No er himmelen så grå at sola nesten ikkje bryt igjennom lenger. Eg har lagt merke til at det er mye chemtrailspreiing før nedbørsområder kjem inn. I morgon og onsdag er det medlt nedbør. Tilfeldig ?

lidnaes
Abonnent
lidnaes

ENTER Air sprayade här över ca kl. 17, har bildbevis. Planen kan följas på lightradar24.com/ där kan man se detaljer om
flygen. Var sänder jag bilder?

lidnaes
Abonnent
lidnaes

Glömde datum : 2016-02-28 17.31 – 17.34 totalt 6 bilder.

lidnaes
Abonnent
lidnaes

Det är aluminium som är den största delen av chemtrailen, 2014 hade jag överflöd på hallon men 2015 fick jag ingenting,
granarnas årsskott 2015 har blivit bruna (orasak aluminium hindrar vattenupptag. Själv använder jag kiselpreparat (original Silicea), som påstås avgifta aluminium. Al lägger sig på hjärnan och orsakar bla alshaimers. http://www.naturalnews.com/034607_aluminum_poisoning_detox.html . Använder även Alg-Börges algtabletter, alginatet tar med sig tungmetaller ut ur kroppen.

pebbles_craft
Abonnent
pebbles_craft

Jeg bor i Pasvik, over elva, litt nord for Nikkel… Jeg må starte med 22.12.15: denne dagen så jeg for første gang, dette psykopatiske angrepet geoengineering er, på DAGTID. Jeg vil komme tilbake til hvorfor jeg understreker DAGTID. Den dagen er nok den værste i mitt 53 år lange liv, så langt. Jeg følte meg nå totalt forrådt. Ikke det at jeg er særlig naiv av meg, men nå følte jeg at det jeg hadde sett på mine reiser rundt i verden, nå da hadde nådd meg igjen her oppe. Den dagen bestemte jeg meg for at denne faenskapen ikke lengre skulle gjøre meg sint, og frykt, vel det er jo det DE har skapt over flere generasjoner, så DET ble en ubrukelig emosjon også. Det dette FØRTE til, var jo så klart at jeg begynte å følge MYE bedre med, til og med her. De første ukene kunne det være 2-5 fly pr uke, kanskje, kanske flere, da jeg bare kan høre de når det er vindstille, og klarvær har vi knapt hatt siden før mørketida satt inn i november.!! Så, på tirsdag i forrige uke driver jeg og surfer litt rundt og finner Flightradar. For et FANTASTISK verktøy å ha her jeg bor. HVER FLIGHT ER SYNLIG PÅ RADAR OG 100% AV DE SPRAYER!!! Så, skjer det: onsdag natt får jeg ikke sove, vet ikke helt hvorfor (enda) men jeg står opp, slår på Flightradar og ser at 14 FLY ER I RUTE PÅ VEI OVER HODET MITT!!!!! Alle kom de innenfor 7 timer, og det er den kraftigste sprayingen utført av en kommersiell jetliner, det tør jeg vedde på. Neste dag var det 7. Innenfor 36 timer sprayet altså 21 fly over oss her, nord-vest for Nikkel… Nå til hvorfor jeg nevner Nikkel: Lørdag stod det å lese i min lokalavis at mellom onsdag og fredag, kunne de på NILU målestasjon i KARPBUKT konstatere at Nikkel overskred norske forurensingsverdier 18 ganger. Det første som slo meg var da, at de hadde glemt å sjekke ved tre tidspunkt… DETTE ER JO EN DÅRLIG VITS. Jeg har forsøkt å få noen i prat, men jeg har jo ingen «kred» på noe vitenskapelig felt, så da gidder ingen høre på meg. Tilbake til spraying å dagtid: Jeg hadde takstmann her, så viser det seg at denne mannen er den samme som driver NILU sin målestasjon i Karpbukt. Da jeg hører det, sitter jeg å tenker så det knaker for å komme å en måte å «segway» geoengineering inn i samtalen på. Vi prater og drikker kaffe, det er en rimelig klar dag der ute, og som mannna fra himmelen hører jeg flydur!!! Min SEGWAY!!! Jeg drar mannen bort i sofaen for å vise ham hva dette flyet etterlater seg på himmelen… WTF ble responsen… ENDELIG får jeg prate med en vanlig bonde som har den målestasjonen mer som ei pittelita bi-inntekt. Et stykke inn i samtalen forteller han noe vanvittig opprørende: I mørketida må han skifte filter i sin målestasjon tre ganger oftere enn om sommeren!!! Lufta målt i Karpbukt er altså værre enn i Oslogryta under barfrosten!!! Her er kun åpent hav og vilt landskap i Jarfjord og Karpbukt… Han sier så til meg at nå forstår han hvertfall hvorfor det skjer. Skal du si ifra om min hypotese? Blir resultatene offentliggjort? Hva er egentlig forklaringen NILU gir? HVOR LENGE SKAL NIKKEL FÅ SKYLDA FOR GALSKAPEN NOEN BETALES FOR Å GJØRE IMOT OSS? Han hadde så klart ikke svar, men jeg har enda ikke greid å få noen hos NILU i prat, fordi jeg mangler «kred» annet enn alt jeg har dokumentert, med bilder osv… Så, om der finnes noen som kan hjelpe med NILU, ta kontakt. TAKK FOR ALL INNSATS, ALLE VÅKNE!!! DENNE KAMPEN VINNER VI, FORDI NÅ HAR VI BLITT REBELLER!!!

Anders Pedersen
Skribent

Idag har det vært forferdelig. Jeg er nå i Kristiansand og blir her en stund. For en uke siden da det ble sprøytet over New York tegnet «Chemtrails»-piloten «Last Chance» på himmelen for å få folk til å våkne opp. Siden var det tre dager uten at det ikke ble sprøytet noe over San Diego, Los Angeles og San Francisco. Igår gjorde jeg ferdig stevningene mot CAA – Luftfartstilsynet, NIVA – Statens Institutt for Vannforskning, NILU – Statens Institutt for Luftforskning og Miljødirektoratet. De blir anklaget for massemord igjennom masseforgiftning av nordmenn. Jeg har bedt lokale avisen «Fædrelandsvennen» om å slå følge med meg for å skaffe meg grafisk bevis når jeg logger stevningnene ved Tingretten i Kristiansand. Etter mere enn en måneds venting på svar er ingenting kommet. Jeg vet ikke om dette jeg viil gjøre har blitt gjort før, det som er klart er at dersom vi ikke går rettens vei så vll satanistene oppfatte det som om at svineriet deres er iorden.

Vidar
Abonnent

I dag (29/2-16) ble det altså sprayet så sykt mye her i Hønefoss området. Hele himmelen ble dekket av striper på kryss og tvers. Sikkert best å holde seg mest mulig inne i dag. Er det satanistisk helligdag i dag eller?

arildsandodden
Abonnent
arildsandodden

Sånn som verden har blitt så er det nok satanisk helligdag hver dag, hele verden er jo mer eller mindre korrupt, foruten noen krigere som vil att sannheten skal fram, for enhver pris, honnör til dere som belyser dette, bruk youtub så mye som mulig mens det ennå finnes oppkoppling.

lidnaes
Abonnent
lidnaes

Jag har slutat använda google, använder http://duckduckgo.com/ , google registrerar sina användare.

arildsandodden
Abonnent
arildsandodden

youtube, der finnes det mye om Fema, chemtrails, asteroider og pavens steg mot verdens-kontroll.

Kristbjørg Rasmussen
Abonnent
Kristbjørg Rasmussen

For flere år siden fikk jeg en cd fra Altshop om chemtrails. Det var forferdelig opprørende og deprimerende. Siden har jeg fulgt nøye med på himmelen her i Haugesund. Jeg er» et utemenneske» og natur, vær og vind betyr mye for meg. Solen er jo vår livgivende energikilde, og hva skjer med oss og alle planter når vi ikke får sol lenger? Sitter du ute en kjølig dag med klar sol kjenner du jo hva som skjer om det kommer så mye som et lite slør foran sola. Her i Haugesund er det veldig mye chemtrails. Det kan begynne med 1 fly om formiddagen, og snart har flystripen spredt seg utover og blitt til store flak som ser ut som tynne skyer. Så kommer flere og flere skyer på kryss og tvers og tilslutt er hele den før så blå himmelen dekket av slørete skyer. Noen dager har jeg tatt bilder hele dagen for å dokumentere dette. Som sagt blir jeg sint og i skikkelig dårlig humør når dette skjer. Så utenom at det sprayes ut en masse gift, så er det også veldig viktig med uteblitt effekt av sollys! har tenkt mange ganger å skrive i avisa om det ( hvis det blir tatt inn) men tenker nå at det må være på tide å lage en folkeaksjon og underskriftskampanje på nettet? Jeg er ikke den rette til å gjøre dette, men jeg skal i alle fall være med å spre det. Så : IKKE KØDD MED HIMMELEN MIN !
Kristbjørg

anders
Anonym
anders

Ja Kristbjørg, jeg er også utemenneske. Er du klar over at de også har tatt knekken på tyttebæra, blåbæra og multene våres også? Jeg har bedt Norsk Institutt for Vannforskning gi meg en analyse av jordsmonnet og vannet siden jeg har mistanker om at det inneholder tungmetaller slik jeg har fått informasjon om ifra USA. NIVA vil heller ikke svare. Siden september har jeg ligget i krig med Luftfartstilsynet ved at de tillater at uidentifiserte fly krysser norsk luftrom og dermed krenker norsk suverenitet. Siden jeg aldri fikk svar på hvordan de kunne tillate dette brukte jeg en annen kanal for å tvinge dem til å svare. Svaret som kom vil enhver oppegående norsk borger få det til å gå kalt nedover ryggen. Svaret var at «de ikke vedkjenner at uidentifiserte fly dumper gift over nordmenn og at utrykket «Chemtrails» er et vitenskaplig uttrykk som vi ikke bruker». Ta den! Overfor lignende uforskammethet av et svar har jeg stevnet disse for Domstolene klokken 08:30 i dag morges. Anklagene går på folkemord ved masseforgiftning. Fysisk vil det skje neste mandag eller tirsdag. Håper da og komme ut med en artikkel for våre lesere.

lidnaes
Abonnent
lidnaes

https://www.flightradar24.com/ spårar de flesta, har ex sett SAS mellan Oslo och Alta som sprutat över här jag bor. Men det förekommer oregistrerade som inte visas.

anders
Anonym
anders

Ja vanlige passasjerfly brukes også til svineriet. På TV2 kan sees en annonse for feriereiser hvor inngår et passasjerfly som lager «Chemtrails». Altså, alle skal hjernevaskes til å tro at Chemtrails er noe normalt.

lidnaes
Abonnent
lidnaes

Ja TV är en av de mest avanserade hjärntvättmaskinerna!

jab
Abonnent
jab