Du leser nå
Geoengineering Super Sprayday 29. februar

Under ett minutt lesetidGeoengineering Super Sprayday 29. februar

29. februar om morgenen er det observert at himmelen over Indre Østlandet er blitt stygt tilgriset i alle retninger.

Alle fotografiene er tatt av artikkelforfatteren i løpet av en 20 minutters periode mellom kl. 10 og kl. 11 om morgenen 29. februar 2016.

Det er viktig å være klar over at nordmenn i posisjoner; etterretningsansatte, militære, meteorologer, myndigheter, politikere, redaktører og journalister lenge har vært blant de mest lojale medløperne som stilltiende har  godtatt at denne storskala miljøkriminaliteten har utfoldet seg.

5b-k

1-650

4k

6-k

7-k

2k

 

Artikkelforfatteren har produsert en fyldig og informativ DVD om den hemmelige klima- og miljøforstyrrende HAARP- og chemtrails-teknologien, som er tilgjengelig her   http://www.hansgaarder.info/produkter/haarp-chemtrails-og-vaermodifikasjon/

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
71%
Opplysende
14%
Inne på noe
0%
Usikker
4%
Dårlig
12%
Om forfatter
Hans Gaarder

Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning og mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre.

Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på ulike fagområder, blant annet helse (Teoretisk Fysiologi som kan kalles rytme-helse og vaksiner) og skjulte maktstrukturer.

79 kommentarer Bli med i diskusjonen

Bli med i diskusjonen

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *