Dokumentaren du ikke vil se: Died Suddenly

9.5K visninger
1 minutt lesetid
35

Died Suddenly er en dokumentar lansert nå via Stew Peters Network. Den eneste måten å bekjempe den ufattelige ondskapen du ser i denne dokumentaren er å stå sammen og få informert menneskeheten.

Dokumentaren er laget av de prisvinnende filmskaperene Matthew Skow og Nicholas Stumphauzer. Den anbefales ikke for barn. Den er rett på sak med særdeles grafiske, fysiske bevis på den største forbrytelsen gjort mot menneskeheten noensinne i historien.

Kilde:

World Premiere: Died Suddenly (rumble.com)

www.StewPeters.com

https://www.stewpeters.com/live/

Frank Aune

Frank Aune er redaktør, admin og grunnleggeren av Nyhetsspeilet.no. Han har erfaring som nettredaktør siden 2000. Han står kun inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i folket slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Av hans rundt 160 artikler anbefales Den store bevissthetsguiden og De falske lysarbeiderne som vi allikevel tilber.

5 2 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

35 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Terje Wulfsberg
Forfatter
2 måneder siden

Intervju med Richard Hirshman som medvirker i denne dokumentaren. Gir viktig info om hva som kan gjøres for de som har tatt vaxen eller vært utsatt for shedding: https://rumble.com/v4buruf-truth-science-and-spirt-episode-6-rubbery-clots-conversation-with-richard-h.html?utm_source=substack&utm_medium=email

Ronnie
Ronnie
Anonym
1 år siden

Er jo for set for de vaksinerte.. dette er jo som å banke det inn at de gjorde en bommert og ble dradd inni det enten tvunget med å miste jobben eller for å tilhøre saueflokken

Arve
Arve
Abonnent
1 år siden

Sjokkerande utsegner frå WHO – sjef Tedros Adhanom Ghebreyesus. Han seier at covid-booster shots skal nyttast til dei alvorleg sjuke og ikkje til å drepa born slik einskilde land gjer.

https://www.thegatewaypundit.com/2022/12/vaccine-salesman-year-chief-says-covid-boosters-used-countries-kill-children-fake-fact-checkers-freak/
https://twitter.com/i/status/1607357760903196674

Arve
Arve
Abonnent
Svar til  Arve
1 år siden

Skulle gjerne ha redigert bort Lisa Trump the Third om eg hadde kunna gjort det.

Terje Engen
Terje Engen
Anonym
1 år siden

msm viser at det er mest vaksinerte som dør av “Covid”. 
Det er selvfølgelig verdiløs info. Man vet at de vrir og vender på statistikk. Hvis man døde innen 14 dager etter å ha mottatt mRNA-genterapi-kvaksinene så var det ikke pga innsprøytingen, men “Covid”. Fordi kvaksinene virket ikke før etter 14 dager. Deretter regnes man ikke som vaksinert om man ikke har to doser. Så må man ha tre og fire for å være fully vaccinated. Så må man være oppdatert på nye varianter for å regnes som fullt vaksinert. Så vær obs på hvordan de ordlegger og gjemmer statistikk. 
Men det er interessant at Wapo sier at vaksinerte dør av nye varianter da. Varianter som ikke er mer enn en forkjølelse for uvaksinerte, om de i hele tatt berøres? Det som vi regner som uvaksinerte da. Pure bloods. Ingen genterapi. Vi hører kvaksinerte folk med 4 doser og boostere ikke kan komme i juleselskap. De har Corona? Og den kvaksinen må ha gjort dem hjernedød. De tenker ikke. Kanskje de trenger antenne booster også? 
https://www.washingtonpost.com/politics/2022/11/23/vaccinated-people-now-make-up-majority-covid-deaths/

Eee
Eee
Anonym
Svar til  Terje Engen
1 år siden

Hvorfor forsvinner mine innlegg?

Terje Engen
Terje Engen
Anonym
1 år siden

Nyheten om krise og ekstrem økning i antall døde i Trondheim har nådd amerikanske medier. Begravelsesbyråer i Trondheim har en økning på nesten 30% og må lagre døde i garasjen.
https://www.thegatewaypundit.com/2022/12/crisis-massive-increase-number-dead-forces-funeral-homes-norway-store-dead-garages/
https://trondheim.dagbladet.no/nyheter/det-er-krise/77892434
Sønstebø skylder på eldrebølgen. Vi ser at mange unge har problemer med hjerte og stuper om. Til og med Pfizer innrømmer at kvaksinen fører til hjerteproblemer og propp. Kvaksinerte har fått dårligere immunforsvar og fyller sykehusene. Økningen er over hele verden der kvaksinene er gitt bort i gave. Slutt med den gaslightingen!

Terje Engen
Terje Engen
Anonym
1 år siden

Florida-guvernør Ron DeSantis tar oppgjør med mRNA-vaksinene og tiltakene som ble innført under plandemien.

Den største skandalen noensinne:
https://rumble.com/v20bgby-governor-ron-desantis-hosts-roundtable-with-surgeon-general-dr.-ladapo.html

Twitter kommer også med Fauci-files og kommunikasjon omkring sensur og utestengning av Covid/vaxx-fakta.

Terje Engen
Terje Engen
Anonym
1 år siden

Gaslighting fra Nrks Tonje Grimstad. Dødsfall etter hjerte og karsykdommer har eksplodert siden 2021. Suksessen må være at flere og flere går på dyre medisiner livet ut. Så man kan gjøre som en løgnaktig politiker som omdefinerer og lager nye klasser og grupper i statistikken slik at alt ser bedre ut. 1200 flere dødsfall enn forventet av hjertesykdom. Også større økning enn forventet av akutt hjerteinfarkt. Men så kommer det en kategori som heter annen sykdom i sirkulasjonssystemet som øker mye. Så det er triksing med tall som vanlig blant politikere og journalister. Rett og slett misledende og feilaktig informasjon. Lege Bønaa må være skikkelig stolt, eller? Kanskje ble det berget mange med hjerteinfarkt. Er det det de mener? Flere på medisiner ut livet og vellykkede operasjoner? Men kvaksiner? Nei, det er ikke tema.
https://www.nrk.no/norge/en-medisinsk-suksess_-dodelige-hjerteinfarkt-har-falt-med-85-prosent-1.16180817
https://www.fhi.no/nyheter/2022/hjerte–og-karsykdommer-bidro-til-okt-dodelighet-i-2021/

Terje Engen
Terje Engen
Anonym
1 år siden

Tordentale fra Dr Naomi Wolf.
Yale University som tvinger studenter til å ta mRNA-sprøytene har ikke tvangsvaksinert sone ansatte. Naomi Wolf er feminist og spesielt fokusert på jentene. Pfizer-dokumentene som Pfizer ville gjemme i 75 år viser hvordan bivirkninger spesielt rammer jenter. Rammet gravide hardt 80%, spontanaborter over hele linja, krybbedød og sterilitet.
https://www.bitchute.com/video/iMAjcQ98QBop/
Naomi Wolf er jøde. Hun gikk på Yale. Ivy League-skole. Uvanlig at slike snakker ut. Mange jøder er velutdannede og talentfulle. Men husk at andre verdenskrig rammet fattige i europeiske gettoer. Det var arvehygiene. Det var eugenics. De skapte en eliteklasse. Talentfulle og smarte. Hva vet vi om innholdet i møkka de sprøyter inn. Er det eugenikk. Basert på gener. Kan de også stenge ned systemet i utvalgte personer i fremtiden?
nå er det viktig at vi finner skyldige. Gi f i om de er brune, hvite, jøde eller om det tom er Svensson. Ikke la dem splitte oss. La oss runde inn psykopatene og få dem inn i rettssalen. Les opp Nürnberg-kodeks og menneskerettighetene. Start nå!

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Frank Aune
1 år siden

Blodklumpene er ikke blod og ikke er det klumper heller! De ukjente fibrøse massene som vokser opp i arterier og vener, er en ikke-biologisk parasitt som tar over kroppen og skaper en ny ikke biologisk rase ut av vår rase.

Den vokser opp i alle årer og arterier i kroppen som en larve som blir til en kokong som en ny skapning kommer ut av.

Det vil enda ta noen år før de er fult utviklet og vi få se de nye skapningene fra helvete med egne øyner. Noen tror at siden det er kommer tusenvis av zombie filmer siste årene og myndigheter over hele verden har trent på zombie apokalypser så vil de muligens bli til noe liknende.

Kanskje derfor alle milliardærer med Inside info strømmer til Sveits til Satans sete på jord der de har bygd LHC nøyaktig der han bor. 

CERN in the book of Revelation? You can’t make this stuff up.

fhshsfh.jpg
Russia Today
Russia Today
Abonnent
Svar til  smurfen
1 år siden

CERN betyr “svart” på serbisk

Terje Engen
Terje Engen
Anonym
Svar til  smurfen
1 år siden

Det er ikke helt etter boken, men det er noen som tolker det slik som videoen viser.
Men dette handler egentlig om ekte tro og falsk tro. Altså kirkene eller menighetene. Så denne var til menigheten i Pergamon. Det er kommaet som forvirrer. Det fra Herodes Antipas og det refereres til da det trofaste vitnet. – Johannes døperen – ble halshugget og da hans hode ble servert på fat. Troen var sterk til disse som hadde utspring fra Toraen. Herodes trodde jo på at det skulle komme en Elia. Elia skal komme for å varsle om Messias. Derfor er det at Johannes er vitnet om Jesus. Antipas trodde på Elias. Den som kommer for å vise riktig tolkning av Torah. Troen på personen og navnet, men innholdet i budskapet ble ikke fulgt. De var jøder, men var misledet slik som israelittene under Bileam. Han som fikk israelittene til å dyrke idoler og drive med ofringer og drive hor, under kong Balaks tid.Så Bileam er en falsk profet i Bibelen. Nikolaittenenes lære er de som finner frelse i navnet og guds sønn, uten gjerningene. Altså paulusfolket. At man kan gjøre hva man vil så lenge man tror på Jesus som Gud. Så det er en miks slik som under Balak og Bileam. Bileam var ikke en Elia. Men man skal ikke dyrke Elia uansett. Han bare gir åpenbaringer av Bibelen. Slik at vi forstår budskapet. Og når vi forstår budskapet, vil vi skape fred og Guds rike. Så det skjer ikke at en mann kommer vandrende på veiene men ved at den freden begynner å manifestere seg. Derfor sier Jesus at man ser Messias på samme måte som vårtegnene. Jeg mener at vi gjør det nå. Vi ser ondskapen rundt oss og kan gjøre noe med det. Vi kan ta kontrollen tilbake og skape det vi lengter etter. 

så det står at lampen er tent ved gode gjerninger, mens troen på navnet ikke leder til annet enn mørke. Man viser vei ved å vise gode eksempler som kan følges slik som lys i mørket. Dette er basis for alt i troen. Johannes som vitnet om at Jesus var den rette budbringeren og Guds lære. Kontra Paulus som dyrket Jesus som Gud i kjøtt og blod. Og det er disse nikolaittene som vil kjenne på sverdet/ordet. Elia/Johannes åpenbarer tiden som vil komme her. Tumultene, fødselsriene, oppgjøret og fødselen/manifestering av Guds rike. 

jeg lurer på om CERN prøver å nå inn i en annen dimensjon. Den dimensjonen som skiller oss fra de som kalles demoner. De som fikk mennesker til å falle før flommen. Da disse ble skilt fra livet her. Partiklene er liksom der sjelen er. Så de vil fange sjelen og leve evig gjennom Metaverset. Så kanskje uten å vite det vil man gjøre det demonene har ledet dem til. Men det gjør ingenting. Åpenbaringsboken er jo bare planer som blir åpenbart. Så man kan se at man blir lurt. Det er rett og slett en oppvåkning. Vi ser jo klart og tydelig WEF og globalistenes planer for menneskeheten. Det er jo det som blir åpenbart. Og hvis det ikke hadde blitt det, ville sjelene blitt fanget her, Poenget er at seieren var planlagt fra begynnelsen. Oppvåkningen ville komme. Ellers ville vi ha gått til grunne, uten å ha merket noe. Ingen ville ha overlevd. Det er her Guds pakt ligger. At man skulle bli ledet ut, hvis man var rettferdig. Slik som Abraham og Lot. Slik som Moses. Vi skulle ledes ut av ødeleggelsene. Vi skulle vende om slik som i Jona sin tid. Det var også åpenbaringer. 
Åpenbaringen 2:12
Til Pergamon 
12 Skriv til engelen for menigheten i Pergamon:
        Dette sier han som har det skarpe, tveeggede sverd: 13 Jeg vet hvor du bor, der hvor Satan har sin trone. Likevel holder du fast ved mitt navn. Og du har ikke fornektet troen på meg, ikke engang i de dager da Antipas, mitt trofaste vitne, ble slått i hjel i byen deres, der Satan bor. 
    14 Men noe har jeg imot deg: Du har hos deg noen som holder seg til Bileams lære, han som lærte Balak å sette en felle for Israelsfolket, så de spiste avgudsoffer og drev hor. 15 Så har du også noen hos deg av samme slag, de som holder seg til nikolaittenes lære. 16 Vend om! Ellers kommer jeg snart til deg og vil kjempe mot dem med sverdet som går ut av min munn. 
    

Kim
Kim
Anonym
Svar til  Frank Aune
1 år siden

Stop with that stupid prapaganda of shit talk. When you get a vaccine, its a small dose of covid-19 in this vaccine, so you body can handle it beder if you get covid for your system already know this virus so yes tale covid-19 vaccine do be stupid, thats all it is boo. Conspration, lol.

Terje Engen
Terje Engen
Anonym
Svar til  Kim
1 år siden

It is BioTechnology – BioNTech Pfizer
Moderna = Modified RNA
COMIRNATY = Covid Immunity RNA
No small dose of Covid or a weakened virus. Only gene therapy. A code of the spike protein enters the cells of your body. It’s supposed to be similar to the code of the real virus. But it’s not. The gene therapy in the covid mRNA vaccines have never been used before. They had to change the definition of “vaccine” to even call it a vaccine, because it is not a vaccine. It is not a part of or a weakened virus, it is a gene therapy.
1. Hva Comirnaty er og hva det brukes mot
Comirnaty er en vaksine for å forhindre covid-19 forårsaket av SARS-CoV-2.
Comirnaty 30 mikrogram/dose injeksjonsvæske, dispersjon gis til voksne og ungdom fra 12 år og eldre.
Vaksinen fører til at immunsystemet (kroppens naturlige forsvar) produserer antistoffer og blodceller som virker mot viruset, og dermed gir beskyttelse mot covid-19.
Ettersom Comirnaty ikke inneholder viruset for å produsere immunitet, kan den ikke gi deg covid-19.
https://www.felleskatalogen.no/medisin/pasienter/pil-comirnaty-biontech-pfizer-683195
https://legemiddelverket.no/godkjenning/koronavaksiner/vaksineteknologier
mRNA-vaksiner​Disse vaksinene inneholder mRNA som inneholder oppskriften for spike-proteinet på covid-19-viruset. mRNA er «pakket inn i» små fettpartikler som bidrar til at arvestoffet kommer inn i kroppsceller. Kroppscellene bruker oppskriften til å produsere spike-proteinet på covid-19-viruset. Spiken gir ikke sykdom, men kroppen vil lage antistoffer mot spike-proteinet og gjøre forsvarsceller (T-lymfocytter) klare til å bekjempe covid-19-viruset dersom man senere blir smittet av dette.
Denne typen vaksiner er aldri brukt tidligere.
Never been used before. This type of vaccine-because its not a vaccine. Only new definition.
DNA-vaksinerDisse vaksinene inneholder DNA (*) som koder for spike-proteinet på covid-19-viruset. Kroppscellene bruker informasjonen i DNA til å produsere spike-proteinet på covid-19-viruset. Spiken gir ikke sykdom, men kroppen vil lage antistoffer mot spike-proteinet og gjøre forsvarsceller (T-lymfocytter) klare til å bekjempe covid-19-viruset dersom man senere blir smittet av dette. 
(*) Covid-19-viruset (SARS-CoV-2) er et RNA-virus. DNA som brukes i vaksinen er cDNA (complementary DNA).
Denne typen vaksiner er aldri godkjent tidligere mot infeksjoner hos mennesker.​
Never been approved for use against infections in humans.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  Kim
1 år siden

På samme måte som FBI er skyldig i landssvik

_ Internal Twitter documents and communications published by the journalist Matt Taibbi have provided devastating detail on a sweeping censorship operation conducted by the social network. They expose the central role played by a senior FBI agent in potentially **influencing the outcome of the 2020 US election**.

blir det å vaksinere verden en forbrytelse mot menneskeheten

Jonathan M.M.
Jonathan M.M.
Anonym
1 år siden

Jeg er en av dem som takket nei til denne injeksjonen. Jeg vil likevel paapeke at faren ved den slags skremmende informasjon som spres om disse injeksjonene i en del alternative kretser er at mange som ble lurt til aa ‘vaksinere’ seg med dette vil faa panikk, og dermed gi denne teknologien (hva vi naa skal kalle det) mer makt over seg. Aa skape den slags panikk blant alternative mennesker som er aapen for slik informasjon som dette kan ogsaa vaere i fiendens interesse. Vi vet ikke i hvilken grad alle dosene inneholdt de verste ingrediensene. Mitt raad til de som har ‘vaksinert’ seg med denne eksperimentelle teknologien er aa avstaa fra aa ta flere doser, selvfoelgelig, men ogsaa aa holde seg rolig. Tro ikke for mye paa disse tingenes makt over deg. Gud, Lyset og vaar aandskraft er uendelig mye mektigere enn noen materiell injeksjon i kroppen din. Om du har sterk nok tro paa Gud kan Lyset rense dette ut av systemet ditt. Saa ta dette med ro og be om hjelp i sterk tro. Ingenting er umulig for Lyset. Og det er meget uansvarlig av dem som sprer skrekkpropaganda om dette er uten aa samtidig gi en sterk tro paa loesninger. Kanskje denne videoen kommer inn paa det, jeg har ikke sett nok ennaa.

ken
ken
Anonym
1 år siden

MÅ SEES! Dokumentaren som forklarer alt! Blant annet Bluetooth-signaler fra vaksinerte som ikke har fått placebo: https://www.bitchute.com/video/3knlIn9czkLE/
Intro fra nevnte dokumentar med hovedfokus på Bluetoot-signaler (21:43 min): https://www.bitchute.com/video/13q0r3iH6tJq/

ken
ken
Anonym
1 år siden

Jennifer Aniston “died suddenly”. Listen er lang. Tilfeldig? Har ikke noe med “vaksinen” å gjøre! Nei, nei…! (LOL?)
https://www.youtube.com/watch?v=4OzNfpo9qhs

Mark Sinclair, known professionally as Vin Diesel from The Fast and the Furious “died suddenly”:
https://www.youtube.com/watch?v=FAFZkJTiSsY

Jamie Lee Curtis “died suddenly”:

En del av lista:
https://www.youtube.com/results?search_query=celeberties+died+suddenly

BONUS: http://www.vaccineinjuries.me

børre
børre
Anonym
Svar til  ken
1 år siden

Alle disse dødsfallene er fake. Kanskje ikke mer løgner enn nødvendig. Og hvertfall ikke løgner som er så lette å motbevise.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  børre
1 år siden

Santino Blanco – 4 årig posterboy for Covid-19 vaksiner døde

Børre
Børre
Anonym
Svar til  kjell108
1 år siden

Han døde av lungebetennelse fordi han ikke ble behandlet på sykehuset. Hva har det med vaksine å gjøre?

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  Børre
1 år siden

[the Flu] may progress to pneumonia, which can be caused by the virus or by a subsequent bacterial infection.

De aller flest som døde av Spanish Flu døde av komplikasjoner som lungebetennelse

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  Børre
1 år siden

Following his death, a autopsy and the results showed that Santino suffered from bilateral pneumonia, when, at first, the family would have been told that he had gastroenterocolitis and then laryngitis..

Foreldrene, som var de som ble betalt for reklamen for Covid-19 vaksinering sier:

 “He was 4 years old and he was allowed to die at the Larcarde Hospital due to negligence and abandonment of the person.

Altså, de har ingen skyld. De kan ikke klandres. Det blir sykehuset som blir ansvarlig, sier de.

Patolog sier at dødsfallet ikke kan relateres til Covid-19 eller vaksiner, hvilket Børre synes høres plausibelt ut. Børre har lært å tenke “kritisk”

FHI statistikk sier at 3000 døde av COVID-19 i Norge i 2022, hvilket Børre også finner plausibelt. At 3000 døde av COVID-19 er fakta vil Børre bedyre. Børre tror ikke på det tullet han leser på Nyhetsspeilet, de som ikke kan tenke selv…

I neste omgang vil Børre fortelle at tallet 3000 tilsier at Lockdown må gjeninnføres i Norge for å forebygge “COVID-19 pandemien”. 3000 døde i 2022 er 10 ganger verre enn i pandemiåret 2020 vil Børre argumentere med.

Øyvind
Øyvind
Anonym
Svar til  Frank Aune
1 år siden

Flott å se at du er «back in Nyhetsspeilet» Frank!
Jeg ser at det eventuelt neste steget er å publisere patentene som viser eksplisitt hva teknologien er og hvordan de ønsker aktivisere «dødsknappen – Zombie apokalypsen».
Karen Kingston har gjort mye research og har bra info som vi kan bruke (snekre sammen til lettfattelig kompendie). Deretter spre som aldri før i Norge.
https://karenkingston.net/
Sterkt intervju med Mike Adams om:
Karen Kingston uncovers patents revealing “cognitive action” spike protein structures in vaccines https://www.brighteon.com/dc40f749-38ad-4a4d-8702-9c75a7b87afb
Dette er meget komplisert så jeg må spørre alle her inne på speilet; tar dere oppgaven med å snekre sammen en sterk artikkel og legge ut?
Se også Dr Ed Group sitt arbeid med å finne metoder for å få ut svineriet fra kroppen og muligheter for oss alle til å beskytte oss.
https://www.brighteon.com/fc851a72-ba93-44ca-8221-6e8f44fd2d6a
Dr. Ed Group and Mike Adams discuss secrets of SYNTHETIC PARASITES and what works to eliminate them
https://drgroup.com/

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  Øyvind
1 år siden

fra Åpent brev til Camilla Stoltenbergcomment image

0,15% dødelighet i 2020 skapte uro og delvis panikk. 35 ganger høyere dødelighet i 2022 skaper lite annet enn et gjesp. Ingen stiller spørsmål. 

Dette er hva vi kan lese i kolonne «Case Mortality Rate» (CMR).

FHI klassifiserer døde av vaksiner som “døde av Covid-19”.
Tallet ca. 3000 døde av Covid-19 i 2022 er bare tull. Det tallet skal bli mindre enn døde per år (ca 400) i 2020 og 2021.

Nå har FHI laget en statistikk som sier at 68% av Covid-19 døde er fra 2022, mens for USA er det tilsvarende tallet 23%.

Slik skjuler FHI vaksine-døde.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  kjell108
1 år siden

Authorities Looking Into Oregon Report That Falsely Claims Sky-High Child COVID-19 Hospitalization Rates

In a graph, the report depicts the hospitalization rates as above 30 percent for all childhood age groups, with the highest being 47.4 percent among children aged 12 to 17 as of June.

According to Oregon Health Authority (pdf), the hospitalization rate in 2021 among children aged 0 to 9 was just 0.9 percent and the hospitalization rate among those aged 10 to 19 was 0.6 percent. A report issued in July (pdf) looking at the first six months of 2021 had the percentages at 0.6 and 0.3, respectively.

https://www.theepochtimes.com/authorities-looking-into-oregon-report-that-falsely-claims-sky-high-child-covid-19-hospitalization-rates_4874248.html

Man kan ikke stole på folk som FHI.

« Forrige artikkel

Ubeleilige fakta om elektriske biler

Neste artikkel »

Vestlig krigspropaganda avslørt – sensurert av YouTube

35
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x