Du leser nå
Dokumentaren du ikke vil se: Died Suddenly

Under ett minutt lesetid

Died Suddenly er en dokumentar som viser en ondskap aldri tidligere sett i historien.


Dokumentaren du ikke vil se: Died Suddenly

Died Suddenly er en dokumentar lansert nå via Stew Peters Network. Den eneste måten å bekjempe den ufattelige ondskapen du ser i denne dokumentaren er å stå sammen og få informert menneskeheten.

Dokumentaren er laget av de prisvinnende filmskaperene Matthew Skow og Nicholas Stumphauzer. Den anbefales ikke for barn. Den er rett på sak med særdeles grafiske, fysiske bevis på den største forbrytelsen gjort mot menneskeheten noensinne i historien.

Se den hos www.StewPeters.com.

https://www.stewpeters.com/live/?auth_pass=yes

World Premiere: Died Suddenly (rumble.com)

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
80%
Opplysende
10%
Inne på noe
2%
Usikker
3%
Dårlig
4%
Om forfatter
Frank Aune
Frank Aune er grunnlegger og administrator av Nyhetsspeilet.no med erfaring som nettredaktør siden 2000. Han er ansvarlig for skapelsen av nettstedet, men ikke innholdet. Han kan kun stå inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i leserne slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår full forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Om du skal lese bare én av hans over 100 artikler så les denne: Det store dimensjonsskiftet
Abonnere
Varsle om
guest

19 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
View all comments
Øyvind
Øyvind
13 dager siden
Svar til  Frank Aune

Flott å se at du er «back in Nyhetsspeilet» Frank!
Jeg ser at det eventuelt neste steget er å publisere patentene som viser eksplisitt hva teknologien er og hvordan de ønsker aktivisere «dødsknappen – Zombie apokalypsen».
Karen Kingston har gjort mye research og har bra info som vi kan bruke (snekre sammen til lettfattelig kompendie). Deretter spre som aldri før i Norge.
https://karenkingston.net/
Sterkt intervju med Mike Adams om:
Karen Kingston uncovers patents revealing «cognitive action» spike protein structures in vaccines https://www.brighteon.com/dc40f749-38ad-4a4d-8702-9c75a7b87afb
Dette er meget komplisert så jeg må spørre alle her inne på speilet; tar dere oppgaven med å snekre sammen en sterk artikkel og legge ut?
Se også Dr Ed Group sitt arbeid med å finne metoder for å få ut svineriet fra kroppen og muligheter for oss alle til å beskytte oss.
https://www.brighteon.com/fc851a72-ba93-44ca-8221-6e8f44fd2d6a
Dr. Ed Group and Mike Adams discuss secrets of SYNTHETIC PARASITES and what works to eliminate them
https://drgroup.com/

kjell108
kjell108
13 dager siden
Svar til  Øyvind

fra Åpent brev til Camilla Stoltenbergcomment image

0,15% dødelighet i 2020 skapte uro og delvis panikk. 35 ganger høyere dødelighet i 2022 skaper lite annet enn et gjesp. Ingen stiller spørsmål. 

Dette er hva vi kan lese i kolonne «Case Mortality Rate» (CMR).

FHI klassifiserer døde av vaksiner som «døde av Covid-19».
Tallet ca. 3000 døde av Covid-19 i 2022 er bare tull. Det tallet skal bli mindre enn døde per år (ca 400) i 2020 og 2021.

Nå har FHI laget en statistikk som sier at 68% av Covid-19 døde er fra 2022, mens for USA er det tilsvarende tallet 23%.

Slik skjuler FHI vaksine-døde.

Sist endret 13 dager siden av kjell108
kjell108
kjell108
11 dager siden
Svar til  kjell108

Authorities Looking Into Oregon Report That Falsely Claims Sky-High Child COVID-19 Hospitalization Rates

In a graph, the report depicts the hospitalization rates as above 30 percent for all childhood age groups, with the highest being 47.4 percent among children aged 12 to 17 as of June.

According to Oregon Health Authority (pdf), the hospitalization rate in 2021 among children aged 0 to 9 was just 0.9 percent and the hospitalization rate among those aged 10 to 19 was 0.6 percent. A report issued in July (pdf) looking at the first six months of 2021 had the percentages at 0.6 and 0.3, respectively.

https://www.theepochtimes.com/authorities-looking-into-oregon-report-that-falsely-claims-sky-high-child-covid-19-hospitalization-rates_4874248.html

Man kan ikke stole på folk som FHI.

ken
ken
13 dager siden

Jennifer Aniston «died suddenly». Listen er lang. Tilfeldig? Har ikke noe med «vaksinen» å gjøre! Nei, nei…! (LOL?)
https://www.youtube.com/watch?v=4OzNfpo9qhs

Mark Sinclair, known professionally as Vin Diesel from The Fast and the Furious «died suddenly»:

Jamie Lee Curtis «died suddenly»:

En del av lista:
https://www.youtube.com/results?search_query=celeberties+died+suddenly

BONUS: http://www.vaccineinjuries.me

børre
børre
13 dager siden
Svar til  ken

Alle disse dødsfallene er fake. Kanskje ikke mer løgner enn nødvendig. Og hvertfall ikke løgner som er så lette å motbevise.

kjell108
kjell108
13 dager siden
Svar til  børre

Santino Blanco – 4 årig posterboy for Covid-19 vaksiner døde

Sist endret 13 dager siden av kjell108
Børre
Børre
12 dager siden
Svar til  kjell108

Han døde av lungebetennelse fordi han ikke ble behandlet på sykehuset. Hva har det med vaksine å gjøre?

kjell108
kjell108
11 dager siden
Svar til  Børre

[the Flu] may progress to pneumonia, which can be caused by the virus or by a subsequent bacterial infection.

De aller flest som døde av Spanish Flu døde av komplikasjoner som lungebetennelse

kjell108
kjell108
11 dager siden
Svar til  Børre

Following his death, a autopsy and the results showed that Santino suffered from bilateral pneumonia, when, at first, the family would have been told that he had gastroenterocolitis and then laryngitis..

Foreldrene, som var de som ble betalt for reklamen for Covid-19 vaksinering sier:

 «He was 4 years old and he was allowed to die at the Larcarde Hospital due to negligence and abandonment of the person.

Altså, de har ingen skyld. De kan ikke klandres. Det blir sykehuset som blir ansvarlig, sier de.

Patolog sier at dødsfallet ikke kan relateres til Covid-19 eller vaksiner, hvilket Børre synes høres plausibelt ut. Børre har lært å tenke «kritisk»

FHI statistikk sier at 3000 døde av COVID-19 i Norge i 2022, hvilket Børre også finner plausibelt. At 3000 døde av COVID-19 er fakta vil Børre bedyre. Børre tror ikke på det tullet han leser på Nyhetsspeilet, de som ikke kan tenke selv…

I neste omgang vil Børre fortelle at tallet 3000 tilsier at Lockdown må gjeninnføres i Norge for å forebygge «COVID-19 pandemien». 3000 døde i 2022 er 10 ganger verre enn i pandemiåret 2020 vil Børre argumentere med.

Sist endret 11 dager siden av kjell108
ken
ken
10 dager siden

MÅ SEES! Dokumentaren som forklarer alt! Blant annet Bluetooth-signaler fra vaksinerte som ikke har fått placebo:

Intro fra nevnte dokumentar med hovedfokus på Bluetoot-signaler (21:43 min):

Jonathan M.M.
Jonathan M.M.
9 dager siden

Jeg er en av dem som takket nei til denne injeksjonen. Jeg vil likevel paapeke at faren ved den slags skremmende informasjon som spres om disse injeksjonene i en del alternative kretser er at mange som ble lurt til aa ‘vaksinere’ seg med dette vil faa panikk, og dermed gi denne teknologien (hva vi naa skal kalle det) mer makt over seg. Aa skape den slags panikk blant alternative mennesker som er aapen for slik informasjon som dette kan ogsaa vaere i fiendens interesse. Vi vet ikke i hvilken grad alle dosene inneholdt de verste ingrediensene. Mitt raad til de som har ‘vaksinert’ seg med denne eksperimentelle teknologien er aa avstaa fra aa ta flere doser, selvfoelgelig, men ogsaa aa holde seg rolig. Tro ikke for mye paa disse tingenes makt over deg. Gud, Lyset og vaar aandskraft er uendelig mye mektigere enn noen materiell injeksjon i kroppen din. Om du har sterk nok tro paa Gud kan Lyset rense dette ut av systemet ditt. Saa ta dette med ro og be om hjelp i sterk tro. Ingenting er umulig for Lyset. Og det er meget uansvarlig av dem som sprer skrekkpropaganda om dette er uten aa samtidig gi en sterk tro paa loesninger. Kanskje denne videoen kommer inn paa det, jeg har ikke sett nok ennaa.

smurfen
Moderator
1 dag siden
Svar til  Frank Aune

Blodklumpene er ikke blod og ikke er det klumper heller! De ukjente fibrøse massene som vokser opp i arterier og vener, er en ikke-biologisk parasitt som tar over kroppen og skaper en ny ikke biologisk rase ut av vår rase.

Den vokser opp i alle årer og arterier i kroppen som en larve som blir til en kokong som en ny skapning kommer ut av.

Det vil enda ta noen år før de er fult utviklet og vi få se de nye skapningene fra helvete med egne øyner. Noen tror at siden det er kommer tusenvis av zombie filmer siste årene og myndigheter over hele verden har trent på zombie apokalypser så vil de muligens bli til noe liknende.

Kanskje derfor alle milliardærer med Inside info strømmer til Sveits til Satans sete på jord der de har bygd LHC nøyaktig der han bor. 

CERN in the book of Revelation? You can’t make this stuff up.

fhshsfh.jpg