Kong Christian den 4rdes død, malt av Bernt Hilwaerts i 1648: https://www.kongernessamling.dk/en/rosenborg/object/ear-ornaments/

Tusenårets “death of a king” 22.11.22

896 visninger
18 minutter lesetid
16

Den som studerer historien nærmere, kan hvis vedkommende trekker de historiske linjene fremover, etterhvert også se inn i fremtiden, ihvertfall på enkelte områder. Som for eksempel når det gjelder plutselige dødsfall av offentlig kjente personligheter.

For historien bak slike uventede dødsfall har lenge vært skjult for offentligheten, ikke bare var det visse forutsetninger som måtte oppfylles, men også bestemte datoer var gunstige for avlivning. Det gjelder f.eks. en sangerinnen som Whitney Houston, som døde 11. februar 2012, også skrevet som 110212, under uklare omstendigheter.


Slike merkelige dødsfall skjer ikke bare i USA, men også i lille Norge; politikeren Tore Tønne døde under slike omstendigheter den 20. desember 2002, LO-lederen Hans-Christian Gabrielsen død den 9. mars 2021, på grunn av hjertesvikt, er også et slikt eksempel (her).


Slike hendelser står inne i en meget større sammenheng; popmusikere, sportshelter, filmstjerner, men også rikspolitikere og kunstnere blir først blåst opp i all offentlighet av fjernsyn og aviser, det er det som er kjennetegnet; og siden misbrukt som styringsinstrumenter for å styre folkemassene, flertallet. Etter at de har fått sole seg i massemedias lys, blir de av forskjellige grunner, rigorøst kastet.

Mange forskjellige slags kaste-mekanismer har blitt utviklet med årene. Hyppig brukt er selvmord, men også sykdom som kreft, hjernslag og hjertestans. Jeg gjengir herved en tekst jeg fikk tilsendt om nettopp dette, underskrevet av anonym:


Av anonym


Tusenårets “death of a king” 22.11.22
John F. Kennedy (1917-1963), her.

John F. Kennedy ble skutt i Dallas 22. november 1963. Den irsk-amerikanske Kennedy-familien har en høy status i USA, som kanskje er det nærmeste man kommer å ha en «kongelig» familie. Datoen 22. november, som i USA gjerne skrives 11/22, er den eneste datoen med to slike viktige numerologiske tall både i datoen og måneden. Og da kan vi skrive 11 + 22 = 33 som er et enda viktigere numerologisk tall. Tallet 33 knyttes til Jesu liv, fordi han levde 33 år blant oss på denne jord. Tallet 33 er konge-tallet i babylonsk numerologi. Babylonsk mysteriereligion er religionen som dyrkes av alle verdens maktmennesker, og den verste av disse avgudsdyrkerne i Norge er Gro Harlem Brundtland.
På norsk kan vi skrive 22. november 2022 slik: 22.11.22. Dette er en satanistisk dato – perfekt for dødsdyrkeren på Bygdøy. Sifrene 221122 er nemlig de samme bak fram. Denne tirsdagen er ikke bare den mest numerologisk okkulte datoen for vårt århundre, men for hele vårt årtusen.
To andre som døde samme dag som John F. Kennedy var de to kjente forfatterne C.S. Lewis og Aldous Huxley. Det ble skrevet en interessant bok om hvordan disse tre personene møttes i «skjærsilden», lån online, her.

Årstallet 1963 var ikke numerologisk unikt, men det er derimot årstallet 2022. 22. november dette året kan med norsk numerologi skrives 22.11.22. Dette er tusenårets dato for «death of a king». Listen vi nå setter opp er det motsatte av en dødsliste, for den er snarere en overlevelsesliste. Dersom en mann med en slags kongelig status i Norge dør av hjertestans på denne datoen, så er vi helt sikre på at dypstaten som har bestilt avlivingen.


Hjertestans er ingen dødsårsak, men en virkning av et bestilt avlivingsforsøk som ble gjennomført.


Feminismen er midlertidig blitt avskaffet på førstkommende tirsdag 22. november. Det er utelukkende menn som står i fare for å bli utsatt for avliving. Å skifte navn er et flertydig signal, som kan være knyttet mot okkultisme. Noen gjør det for å kamuflere kjødelig tilhørighet, andre for å unngå å belemre slektninger og familiemedlemmer med belastninger en eksponering medfører. Noen navneskifter er juridisk gyldige, andre er bare kunstnernavn.

Framtredende norske kandidater for tusenårets «death of a king» 22.11.22:
Kong Harald den 5te, her.

Kong Harald V født 1937.
Kronprinsen av Hurum Iver Huitfeldt, født 1943. Han er blitt aktuell siden hans bror Fritz Huitfeldt (1939-2022) døde for få uker siden. Pop-kongen i A-ha Paul Waaktaar-Savoy, født 1961. Han er den eneste i gruppen som har skiftet navn, og han er låtskredderen bak gruppens egenart.


Skøytekongen Knut Johannesen, født 1933.


Hans etterfølgere med enda finere navn: Sten Stensen og Johann Olav Koss, begge født i Drammen (1947 og 1968). Stensen hørt til de klassiske fire S-ene på skøyter. Han var den eldste av disse fire løperne, senioren med litt sterkere karriere enn de andre.

Småkongene av Lier, Martin Kolberg og Thorbjørn Jagland, født 1949 og 1950. Politikere som hang tett sammen helt til Youngstorgets luner skilte dem ad. Popkongene av Drammen, Jonas Fjeld og Herodes Falsk, født 1952 og 1954. Begge to har tatt kunstnernavn som avviker sterkt fra deres sivile navn. Visekongen av Elverum, Ole Paus, født 1947. En gitar-skald av offiser-tung overklasse-slekt, ivrig sparkende både oppover og nedover i Norges byer og bygder.

Popkongen av Toten, Viggo Sandvik, født 1951. Han peker seg ut i Vazelina Bilopphøggers fordi han kom inn som vokalist etter at gruppen hadde slått gjennom. Og han har foretatt et navneskifte ved å kvitte seg med sitt tidligere etternavn Hansen, Sandvik er opprinnelig et mellomnavn.

Popkongen av Trøndelag Åge Aleksandersen, født 1949.
Næringslivskongene Fred Olsen, Trond Mohn og John Fredriksen. Født 1929, 1943 og 1944.
Kaffekongen av Bergen Herman Friele, født 1943.
Fotballkongen av Lillestrøm Tom Lund, født 1950.

Fotballkongen av Bodø Harald Berg, født 1941.
Felekongen av Trondheim Arve Tellefsen, født 1936.
Visekongen av Bodø Halvdan Sivertsen, født 1950. Han framstår som den verbale flåkjeft-ambassadøren for de fire Gitarkameratene, som pussig nok har nesten sammenfallende alder med de fire S-ene på skøyter.

Humorkongen av Tromsø Arthur Arntzen, født 1937
Rallykongen av Finnmark Martin Schanche, født 1945.

Skiskytter Halvard Hanevold (1969-2019), her.

Plyndringskongen av Finnmark Karl Eirik Schjøtt-Pedersen, født 1959. Han er riksrevisor siden årsskiftet 2021/2022. En ansvarlig riksrevisor burde lære seg å bruke rød blyant i 2022. For å påpeke den vanvittige pengesløsingen på ulønnsom energi. Og den like spinnville beskatningen av lønnsom energi for å hvitvaske tapsprosjektet grønn-svart energi. Framskaffet ved dypstatlig prisøkning på noen tusen prosent for bygde-Norges strømkunder og som vi skal betale selv om kraftverkene for lengst er nedbetalte kraftverk noen kilometer unna våre egne hus.

Ingen skiløpere er inkludert på denne listen, fordi det har dødd såpass mange skikonger under merkverdige omstendigheter de senere årene, at denne kvoten kan regnes som fylt.


Dødsfallene til Halvard Hanevold og Finn Christian Jagge er de verste, fordi det var mennesker rett ved dem som ikke gjorde hva de skulle. Hoppkongene Toralf Engan og Bjørn Wirkola kunne ha vært aktuelle på listen.

Skøytekongen Oscar Mathisen (1888-1954), her.

Knut Johannesen er den mest aktuelle kandidaten for en hendelse 22.11.22. Han gjennomgikk fra 1954 og til 1960 en trinnvis opptrapping mot å bli skøytekonge i Norge. Tre store isens monarker før ham måtte rigges ned for at Knut skulle kunne rigges opp.

1) Først ble tidenes skøytekonge fra Oslo vest – Oscar Mathisen – rigget ned meget dramatisk i 1954, ved at han offisielt skjøt først sin kone og deretter seg selv. Dagbladet var eneste avis som fikk lov til å skrive om dette dobbeltdrapet 10. april 1954, og de ventet 5 dager, slik at begravelsen neppe ble noe tema.


Da er det litt spesielt at samme avis Dagbladet lager en fyldig reportasje 59 år senere. Året etter dette dobbeldrapet hvor vi ikke er sikre på hvem som holdt i pistolen – 1955 – begynte Kupper’n sin ferd mot å bli skøytekonge, ved å vinne norgesmesterskapet i Bergen og Voss. Første dag på sledeføre, andre dag under fine forhold.


Fra 23/8-68, åpningen av Henie Onstad Kunstsenter, Sonja Henie med Sonja Haraldsen, fra SNL, her.

2) Deretter ble tidenes skøytedronning fra Oslo vest – Sonja Henie – rigget ned i Rio de Janeiro 1956. Hun var alkoholpåvirket og falt på isen i sitt eget isshow. Knut Johannesen nådde i 1956 et høyt internasjonalt nivå med sølv i EM og sølv i OL på 10 000 meter, men kongestatus fikk han ikke. Kupper’n hadde trent seg opp på Jordal stadion rett ved Jordal Amfi, hvor Sonja Henie holdt sine to siste show i Oslo i 1953 og 1955 (mer om Sonja Henie, her).

…Sonja Henie kom i en posisjon imellom den tidligere tronarvingen prinsesse Ragnhild (1930-2012) og prinsessens svigerinne dronning Sonja. Først fordi prinsesse Ragnhild åpnet Oslo-OL 1952, hvor tidenes vintersportskvinne Sonja Henie ikke var velkommen, da det ryktes at hun sympatiserte med nazistene under krigen. Prinsesse Ragnhild slo seg ned i Rio omtrent på den tiden da Sonja Henie fikk karrierestopp der.

Og det er sannsynlig at Sonja Haraldsen (født 1937) er oppkalt etter Sonja Henie (1912-1969) året etter at denne første Sonja tok sitt tredje OL-gull i 1936. Den tidligere isdronningen og den påtroppende skidronningen var sammen om å innvie Sonja-museet for deres felles modernistiske kunst på Høvikodden i 1968, faktisk bare en uke før Sonja giftet seg med Harald 28. august 1968.

Kupper’n og Hjallis var gode venner. Dette bildet viser trolig deres siste felles opptreden, her.

3) Hele Norges skøytekonge og OL-helt i Oslo 1952 – Hjalmar Andersen – rigget ned sin karriere på Bislett 1956. Han gikk sine siste æresrunder ved å bli nummer 7 på 10 000 meter i verdensmesterskapet. Knut Johannesen ble nummer 3 i det samme milløpet.

Kupper’n og Hjallis var gode venner. Dette bildet viser trolig deres siste felles opptreden.

Først når alle disse tre – Oscar, Sonja og Hjalmar – hadde fått avsluttet sine karrierer, var tiden moden for at Kupper’n kunne bli skøytekonge, ved å vinne VM i Østersund 1957. Han lå an til å slå Hjallis’ verdensrekord på 10 000 meter, men endte et drøyt sekund bak rekorden. Kupper’n sa selv at han måtte sikre verdensmesterskapet! Kupper’n nådde sin karrieretopp først tre år senere. Med brask og bram i Squaw Valley (California) 1960, ved å bli OL-mester for første gang og sette sin legendariske verdensrekord 15.46.6, som var hele 46 sekunders forbedring av Hjallis’ gamle rekord.

Knut Johannesen, født 1933, her.

Knut Johannesen samlet seg tre nye verdensrekorder i begynnelsen av sesongen 1963, slik at han ved sin langtur til Japan i 1963 stod med i alt 4 verdensrekorder: 3000, 5000 og 10 000 meter, pluss rekorden for sammenlagt poengsum (firkamp) satt i NM på Hamar 1963 (se her).

Så skjedde det noe meget dramatisk rett ved Frogner stadion hvor både Oslos tidligere skøytekonge og Oslos tidligere skøytedronning hadde trent seg opp. Colosseum kino var blitt bygd i 1928 som en slags Frognerparkens livmor, i pakt med urgammel babylonsk mytologi.

Monolitten som ble hogd ut i 1922, men reist først i 1943, er den tilhørende fallos-obelisken i Vigelandsparken. Colosseum kino hadde Skandinavias største kuppel, og var stedet hvor Sonja-filmene og de andre Hollywood-filmene ble vist 1928-1963. Så brant kinoen 15. februar 1963, og den legendariske kuppelen raste sammen.

Hvor var Kupper’n da? Skøytekongen fra Oslo øst var ikke tilstede nær den store kuppelen da den raste sammen rett ved hjemmebanen (Frogner stadion) for de tidligere skøytemonarkene fra Oslo vest. Kupper’n hadde dratt til Fornebu flyplass, på vei til Karuizawa i Japan, som storfavoritt for å vinne sitt andre VM. Han hadde vist meget sterk form og var innehaver av 4 verdensrekorder.

Men dessverre gikk det ikke så bra: «Sølv er nederlag» kunne Kupper’n registrere 25. februar 1963, ti dager etter at kupper’n på Colosseum raste sammen. Han fikk sølv i VM bak svensken Jonny Nilsson, som plukket tre verdensrekorder fra Kupper’n i samme slengen. Så tok Jonny seg en tur over grensen til Tolga i Østerdalen 23. mars 1963 og knabbet fra Kupper’n hans fjerde og siste verdensrekord.

Knut Johannesen klarte aldri å ta en eneste av sine tapte rekorder tilbake. Den svenske overmannen Jonny Nilsson var bare 20 år den gangen han plukket med seg alle de fire verdensrekordene til Kupper’n i løpet av fire uker i 1963. Han døde av kreft 22.06.22. En okkult soldyrkelsesdato for dem som leter etter Donald Duck-resonanser, slik som dypstatens satanister gjør.


De er dedikerte dyrkere av religionen «Mystery Babylon» som man mener skal framskaffe makt, penger og ære.


Knut Johannesen er altså den mest utsatte personen i Norge for å bli tatt av dage 22.11.22. Men vi må også regne med en utenlandsk skøytekonge, bosatt i Kristiansand. Kees Verkerk, som er en slags dobbelt Sand-beboer, verd å merke seg i disse dager: Hvor først et klimamøte holdes i Sinais ørkensand, for deretter å bli avløst av et fotball-VM i Qatars ørkensand.

Sinai er en halvøy som stikker ut i Rødehavet, og Qatar er en halvøy som stikker ut i den persiske gulf på den andre siden av den store arabiske halvøya. Cornelis Arie Verkerk (født 1942) er bosatt på ved strand kalt Hamresanden, i byen Kristiansand. Kees Verkerk har ved sitt ekteskap med Sally Bernander giftet seg inn i Kristiansands øverste sirkler. Hun er søsteren til tidligere kringkastingssjef John Gordon Bernander (født 1957).

«Lyn Gordon» var nestleder i partiet Høyre 1991-1994 og overlot stafettpinnen til Børge Brende. Dermed kan vi gå ut fra at Bernander er innenfor sirklene til Brendes WEF-sjef Klaus Schwab, og at han var involvert i ansettelsen av Oljefond-sjefen Nicolai Tangen fra Kristiansand. Kees Verkerk (født 1942) ble aldri Knut Johannesens konkurrent, til tross for at de begge vant medaljer i OL 1964.

Unge Verkerk vant en sensasjonell sølvmedalje på 1500 meter, hvor Kupper’n ikke deltok. Knut Johannesen vant gull og bronse på langdistansene, hvor Verkerk ikke klarte å hevde seg. Men han kom sterkere tilbake, og fikk en legendestatus nesten på linje med Kupper’n, dog overgått av sin egen landsmann Ard Schenk.

Utenlandske kandidater for «death of king» 22.11.22
Andre fra venstre: Jacob Rotschild på World Jewish Congress, her.

Her nevnes bare et lite knippe av helt spesielle kandidater. To av Gro Harlem Brundtlands viktigste allierte nasjonalt og internasjonalt har dødd den siste måneden: Fritz Huitfeldt og Evelyn de Rothschild.

Slike familiære maktklaner er aldri enkeltpersons-virksomheter, og de er heller aldri bundet til ett bestemt land.

Jacob Rothschild (født 1936) var bankster-klanens kronprins inntil hans mer atletiske slektning med kvinnenavnet Evelyn de Rothschild (1931-2022) døde for få uker siden.

Gro Harlem Brundtland står ham nær, noe som røpes ved at hun reiste til Korfu for å undertegne norsk medlemskap i EU i juni 1994. Jacob Rothschild har sitt sommerparadis på Korfu, og pryder det med redselsfull demonisk kunst på egen brygge.

Det riggede presidentvalget i Brasil hvor bolsjeviken Lula dukket opp som vinner. Rett før den optimale avsporingen av befolkningen som Qatar-VM i fotball er. Tre av landets fotball-legender kan leve farlig på death-of-a-king datoen 22.11.22:

Pele (født 1940) som var den viktigste spilleren i 1970 da han vant sitt og Brasils tredje VM
Romario (født 1966) som var den viktigste spilleren i 1994 da Brasil vant sitt fjerde VM
Ronaldo (født 1976) som var den viktigste spilleren i 2002 da Brasil vant sitt femte VM.


Deres svikefulle «klimapresident» Luiz Inacio Lula da Silva (født 1945) stjal ikke bare presidentvalget i Brasil høsten 2022. Han stjal visstnok også showene på Balis G20-møte og Sinai-halvøyas klimasåpe-opera i Sharm el Sheikh, men er ikke Brasils president i 2022. Presidentperioden hans starter først 1. januar 2023.


Veien videre; oppløse nasjonalstatene

Planetens verste satanister har tenkt at to parallelle prosesser skal konvergere mot New World Order i løpet av desember 2022, markert ved arrangementer ved det asiatiske kontinent. Nesten umerkelig trodde man at denne prosessen skulle gå av seg selv, uten at verdens befolkning legger merke til det. Hele prosessen skulle finne sted i eller nær Asia, fordi dette er verdensdelen hvor 60% av verdens befolkning bor.

Nøkkeldatoen for nedriggingen av nasjonalstatene er 22.11.22. Dersom de nødvendige menneskeofringene foretas på denne datoen, håper man på at Satan selv skal tre støttende for de lettskremt- pysete voldspolitikerne der oppe på den sårbare makt-toppen, slik at deres trøste- og bærekraftprosjekt skal komme i havn.

Prosess 1: Nedriggingen av nasjonale idrettstropper, sport som surrogat

Den første prosessen handler om å avslutte verdens viktigste surrogat for selvstendige nasjonalstater med selvberget realøkonomi. Den internasjonale idrettsbevegelsen, som skjøt fart da de gamle demonbaserte olympiske leker ble restartet i 1896. Åndelig sett er dette den samme Zeus-dyrkelsen som ble praktisert i antikkens Hellas.

De opprinnelige olympiske lekene sveiset sammen befolkningen og sementerte maktstrukturer, uten å ha noen internasjonal agenda. De moderne olympiske leker har som hovedagenda å være et surrogat for sterke nasjonalstater.

Krigsprofitørenes egen NATO-organisasjon har gjort det umulig siden 1949 å opprettholde selvstendige nasjonalstater med en finansiert uavhengig hær. Som surrogat for den naturlige nasjonalpatriotismen og den globalt vakre mangfold av ulike folkeslag, fikk man de sportslig ensrettede nasjonaltroppene. Hvor hele verden skal konkurrere om å hevde seg i eksakt de samme idrettsgreinene, slik at det naturlige mangfoldet forsvinner.


Og hvor de forsvarsløse idrettstroppene skal ufarliggjøre nasjonalismen og kanalisere den inn i usunn heltedyrkelse på en global skala.


London-OL i 1948 var en viktig test på at denne prosessen virket som den skulle, etter den andre globalt-orkestrerte menneskeofringen 1939-1945. Den kalde krigen som fulgte etter 1948, pågikk helt til 1991, da sluttstrek ble satt ved nedriggingen av Sovjet-unionen. Nasjonale idrettstropper var blitt prioritert og styrket i de fleste land inntil OL 1992, avholdt i Frankrike (vinter-OL) og Spania (sommer-OL).

Vi befinner oss nå i den liksom-umerkelige prosessen mot nedrigging av alle verdens nasjonale idrettstropper. Prosessen startet i 1994 med Lillehammer-OL, arrangert to år for tidlig i forhold til fire-årssyklusen for vinter-OL, som ble etablert i 1924. Det var meningen at all global idrett med nasjonale tropper skulle få sitt klimaks i 2022, og aldri mer bli reetablert.

Man tenkte å avholde det siste vinter-OL i Kina vinteren 2022, det siste sommer-OL i Japan sommeren 2022, og det siste storslått meningsløse fotball-VM på den arabiske halvøy sent på høsten 2022.


Og dette gikk bare nesten bra.


Sommer-OL måtte ha vært Corona-flyttet to år fram i tid, men der bommet man og måtte finne seg i at Tokyo-OL ble avholdt i 2021. Qatar-VM som avholdes på halvøy-halvøya Qatar (halvøy på den arabiske halvøy) er absurd forbi alle absurditeter. Bankster-fotball-bakfolkene i Sveits bestilte denne billion-sløsingen på engangs-stadioner for å markere slutten på alle store nasjonale idrettstropper, fordi man tenkte at både en kommunist-fascistisk verdensregjering ville komme på plass i 2023, med slutt på alle nasjonale valutaer.

Kun krypto-valutaer og andre strømavhengige digitale luftpenger for de «nasjonale sentralbanker» hadde man tenkt å etablere i 2023. Ved strømstans ville ingen vanlige mennesker da ha penger, fordi alle penger og transaksjoner skulle befinne seg på bankenes datahukommelse. Men ting har ikke gått etter planen, så Qatar-VM vil neppe kunne bli punktum finale for all verdens nasjonale fotballtropper.

De tre hovedstedene Tokyo (Japan), Bejing (Kina) og Doha (Qatar) blir stående i sentrum for disse bestrebelsene for å avslutte den globale samlingen og nedriggingen av nasjonale idrettstropper i 2022. Dersom galningene klarer å lage verdensregjering, tenker man seg at idrett skal foregå i form av merkevare-klubber i fotball og sykkel-lag, hvor utøverne skal ha et mest mulig blandet innslag av nasjonaliteter. Det pågående fotball-VM i Qatar

Prosess 2: Nedriggingen av karbonbaserte realverdier, døden som erstatning for livet

Det er først i de senere årene at karbon er blitt tydeliggjort som dødsdyrkernes egen dødsfiende. Den viktigste karbonbaserte realverdien er mat, og dersom man vil drive en befolkning inn i sult, er det slueste man kan gjøre å få folk til å frykte karbon. Ingen mat eksisterer uten karbon, fordi alt av næringsinnhold er knyttet opp mot karbon. Karbon har atomnummer 6 og atomvekt 12, fordi det er seks protoner og seks nøytroner i kjernen til et vanlig (stabilt) karbon-atom.

Det unike med karbon i kjemisk forstand er dette atomets høye valens 4, som gjør det i stand til knytte et ufattelig mangfold av kjemiske forbindelser, noe alt liv er avhengig av. Valens-tallet 4 kan illustreres som fire armer som strekkes ut fra karbon-kjernen og som andre atomer kan knytte seg til. Det aller enkleste eksemplet er metan, CH4. Dette er den enkleste av alle organiske forbindelser, som bygger på at hydrogen har valens 1.

Framtida er elektrisk

Global oppvarming hadde status som vår hovedfiende veldig lenge, helt til det viste seg at temperaturen på kloden ikke fortsetter å stige. Man gav CO2 skylden for klimaendringer, som da blir «farlige» uavhengig av om temperaturen går opp eller ned. Men etter det toårige Corona-bløff-prosjektet 2020-2022, er folk blitt kjent med CO2 som den greie, men litt svimmelhetsskapende gassen vi er pålagt å like mye bedre enn før, ved inhalering gjennom masker.

CO2 er altså ikke lenger en fiende fra og med 2022. Den er en «venn» for mennesker, og «fiende» bare for plantene som trenger den for å produsere vår mat. Satanistene liker ikke at plantene suger til seg CO2 slik at menneskeheten nyter mat fra naturlige prosesser og lokal dyrking.

Fra og med 2022 har alt karbon fått status som fiende, selve atomet karbon er nå de bakerste satanist-maktdyrkernes hovedfiende! Rettere sagt ønsker de at vi andre skal være redde for karbon og bruke mest mulig av ressurser for å få dette atomet vekk og ut av sirkulasjon. Alle har vel nå hørt slagordene:


• Framtida er elektrisk
• Satsing på hydrogen som drivstoff


Dette er to sykelige satsinger som helt og holdent er ment å understøtte karbonfrykten, hvor fossile energikilder skurke-stemples fordi de er meget effektive og basert på karbon. Rett nok får man lov til å bruke karbonforbindelser til å lage elektrisk strøm. Og man får lov til å produsere hydrogen, fra karbonforbindelser og fra strøm.

Dette er meget ineffektive måter å bruke energi på, men det får den lettlurte sluttbrukeren til å bli høy på seg selv som en forbilledlig klimahelgen, en reddende engel for klimaet.

“Årets klimatoppmøte COP27 er søndag blitt åpnet i Sharm el Sheik i Egypt, der det vil pågå frem til 18. november med deltagere fra de fleste land i verden. Tradisjonen tro vil de forhandle med sikte på å utarbeide en slutterklæring fra møtet,” (fra Document, her).

To ekstremt hyklerske møter topptungt besatt av svikefulle politikere avholdes i disse dager: Klima-toppmøtet i Sharm el-Sheikh (Egypt) og G20 på Bali (Indonesia). Begge møtene avholdes rett ved det asiatiske kontinent, og de er meget absurde i forhold til beliggenhet og tema:

Klima-toppmøtet på Sinai-halvøya (Sharm el-Sheikh) handler offisielt om å redde livet på jorda mot katastrofe. Men handlinger og holdninger går i stikk motsatt retning av den offisielle fasaden:

Møtet holdes i en ørken hvor det er minimalt med karbon og veldig få oppbyggende livsprosesser.


Man må storforbruke importert karbon for å kunne leve i en ørken, dette gjelder selvfølgelig også for luksushotellene møtet holdes på. Og så handler dette løgnbasert møtet om at karbon må bannlyses og graves ned i bakken for å redde livet på jorda.


Teateret hvor man har en tautrekking om hvor mange graders oppvarming man skal tillate framover i tid, kan vi se bort fra. Bortsett fra at de forlenget dette Sinai-møtet noen dager.

Ingen av aktørene på Sinai viser noen innsikt i de reelle prosessene for temperaturendringer, noe som viser seg ved at de ikke vil gå inn på de reelle temperaturendringene jorda er utsatt for de siste par tiårene. G20-møtet på Bali har ikke fokus på karbon i det hele tatt, for det foregår jo på en tropisk paradisøy, hvor fantastiske karbonprosesser skaffer planteliv i overflod.

Temaet på Bali-møtet er utelukkende økonomi, som i våre dager er mest digitale luftpenger som i sin helhet befinner seg inne på bankenes datahukommelse. Fotball-VM i Qatar skal etter planen avsluttes med finalen 18. desember 2022. Her topper man tidenes mest absurde billion-sløsing med karbonbaserte realverdier (fra oljerikdom) i en ørken hvor ingen karbon-forbindelser bygges opp i nåtid.

Vest for Qatar har vi hatt et selvdestruktivt karbon-hatende klimamøte på Sinai-halvøya hvor det livløse landskapet uten karbon framstår som karbon-hatets selvoppfyllende profeti. Mye lenger øst for Qatar har vi hatt et like forblindet økonomi-møte på Bali, hvor digitale finansverdier uten bakkekontakt har vært markedsført rett ved den beste naturlige realverdiskapningen ved karbonforbindelser i et tropisk paradis.


Året 2022 munner altså ut med tre runder med karbon-forblindelser i og nær Asia:

• Sinai-møtet i en gold ørken uten karbon-basert produksjon hvor livets atom karbon ble definert som verdens hovedfiende samtidig som en mengde luksusvarer basert på karbon ble sløst bort på de bortskjemte hotellgjestene
• Bali-møtet hvor den rikeste naturlig karbonbaserte produksjonen i verden ble bagatellisert og slave-lenkene av en fiktiv digital økonomi basert på karbonsløsing ble promotert
• Fotball-finalen i Qatar hvor de lokale ørkenfyrstene var blitt presset fra de Sveits-baserte fotball-organisasjonene og deres bankster-bakmenn til å sløse vekk en enorm mengde karbon-baserte realverdier på satanismens babylonske alter hvor de psykopat-banksternes drøm er å legge resten menneskeheten i slavelenker ved å nekte oss tilgang på karbon-baserte realverdier som ikke er filtrert gjennom det digitale tyranniet man vil forsøke å pådytte oss fra og med 2023.

Spørsmålet som stilles 22.11.22 er hvorvidt disse Asia-prosessene i 2022 vil konvergere eller divergere fram mot nyttår 2023. Dersom de divergerer, noe Skaperen kan forårsake, kan slagordet fram mot nyttår bli: • build back worse: The great reset faded into a set-back for “these 80+ years lunatics”.


Da kan deres levninger stappes ned i en masse-sand-grav i ørkenen. Ikke ett normal menneske blant 8 milliarder slike vil savne en eneste av disse kreaturer. På deres massegravstein bør vi skrive: “The self-proclaimed useful eaters are lying here”.


 

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

16 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
K. Johansen
K. Johansen
Anonym
1 år siden

Les artikkelen nøye igjen. Igjen meget interessante betraktninger. Hvis en er uenig, må en være helt konkret. Hva kan bevises og hva kan ikke bevises? Hva er sannsynlig og ikke sannsynlig?

Er det sannsynlig at okkultister/dypstat lar store ting skje på spesielle datoer?

Skal vi se:

Nedstenging Covid-19 (tipper vi viruset ikke finnes) skjedde 11.3.2020 (11 x 3)

Krigen mot terror startet 11.9.2001 (11×9, bursdagen til hvem da?)

Oslomassakre to steder 22.7.2011 (hvor mye er 29 + 4 =?) (Og offertallet 77 = 11 x 7)

Kom gjerne med en analyse.

Falske-flagg operasjoner:

Operation Northwoods (1962, ble ikke gjennomført)

Krigsstart Vietnam – nord-vietnamesiske kanonbåter “angrep” (1964)

Polen “angriper” Tyskland august/september, “angrep” radiostasjon- 1939 – og sannelig så hadde Tyskland begrunnelse til å angripe Polen

osv osv…

Fiende i går (40 år siden eller så): Istiden kommer
Fiende nå: C02 = gir global oppvarming og pass dere for virus, virus, virus
Fiende framover: Karbon (les dyr og mennesker)

Er det noen som lurer oss og ler seg skakke tro?

Hva skjer i Norge i dag: Bilbranner, branner og knivstikking, bare dop eller noen i gang med noe organisert? (hvem da, dypstat eller mafia eller begge deler?)

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
1 år siden

“It was unclear how many people had died, but Kosinski said “no more” than 10 people were killed. He did not believe any shots had been fired by police and did not know if the shooter was a worker at the store.
The city set up a reunification site at the Chesapeake Conference Center for family members of those who may have been present at the Walmart to gather at.”

Chesapeake =
Pythagoras 38
Chaldean 38

Chesapeake Conference Center =
Pythagoras 119
Chaldean 110

I tillegg CCC = 333

22.11.22 = 55 = 10 (djevelen, den supernaturlige figuren freakmurermafiaen har diktet opp i eventyret bibelen, hvis rolle egentlig tilhører Vladimir Putin). JFK karakteren ble avlivet samme dato for noen år tilbake.

Her har vi altså 9/11 refereansen til freakmurermafiaen, hvilket betyr nok et narrespill. Det er 21 år, 10 uker og 2 dager siden New York stuntet, hvilket blir 2112, som gjør freakmurerjihadister helt ville da dette er det samme frem- og bakover. I tillegg 7742 dager, hvor en mafia har et religiøst forhold til 77 og 42..

Saudi Arabia vant over Argentina 83 (38 invertert) dager etter Mohammed bin Salman Al Saud sin fødselsdag. Hva ble resultatet? 2-1..

Kle av og latterliggjor freakmurermafiaen med deres arrangerte skuespill hvor transene har hovedrollene. For en gjeng tapere!

https://www.theguardian.com/us-news/2022/nov/23/multiple-deaths-after-shooting-at-walmart-in-chesapeake-virginia

Børre
Børre
Anonym
Svar til  MrSixxthsense
1 år siden

Ingen tvil om hvem som blir latterligjgort her i hvertfall! Det er dem som lever i sin egen boble av en virklighet!

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  Børre
1 år siden

Helt tydelig akkurat det når noen stikker hull i den boblen:-)

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
1 år siden

Avlivingene finner ikke sted. De bli tildelt en ny rolle i teateret til freakmurermafiaen. Eksempler:

JFK => Jimmy Carter
Elvis Presley => Donald Trump
John Lennon => Steve Jobs
Jimi Hendrix => Denzel Washington
Adolf Hitler => Walt Disney

Når disse menneskene som opprinnelig spilte de ulike rollene faktisk dør vet vel kun noen få, da de blir erstattet av andre freakmurerjihadister som fortsetter bedrageriet inntil karakterern dør (avlives), slik at massepsykosen omkring numerologi kan fortsette blant sauene i freakmureriet. For dette er jo “beviset” for at frekmurermafiaen kontrollerer liv og død. De evneveike i freakmurermafiaen kontrollerer ingen ting. Kun en gjeng evneveike kriminelle lasaroner, hvis ikke engang greier skape noe selv – de er helt avhengig av andre. Hvilken ironi:-)

børre
børre
Anonym
Svar til  MrSixxthsense
1 år siden

Imponerende at du klarer å motsi deg på 2 setninger.
Resten av våset ditt er ikke verdt noe tid å adressere.

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  børre
1 år siden

Her kommer ditt manglende intellekt til overflaten. For at vi skal dumme dette ned til ditt nivå: den man enklest kan se er spilt av mange individer – Paul McCartney, da utseende er skiftet utallige ganger opp igjennom.

Selv om karakterne blir avlivet betyr ikke dette det samme som at individet som spiller karakteren i freakmurerteateret blir avlivet. Videre kan individet som spiller karakteren dø mye tidligere enn karakteren skal avlives, hvilket betyr freakmurermafiaen må erstatte individet, slik at illusjonene kan leve videre. Freakmureriet kontrollerer ingen ting omkring livet eller døden, derav er det kun indoktrineringen igjen, hvilket betinger en blind tro på pisspreiket de serverer. Greier du ta dette til deg eller er de kognitive funksjonene for begrenset?

Børre
Børre
Anonym
Svar til  MrSixxthsense
1 år siden

Hvis du bare kunne kommet med noen andre bevis enn: “Bruk øynene dine”, men det er jo selvfølgelig helt umulig da alt det du sier kun foregår oppi hodet ditt.

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  Børre
1 år siden

Ble det for mange knuste illusjoner pa en gang eller er det kun total kognitiv dissonans vi er vitne til? Bedre du drar tilbake til slaveleiren freakmurerlosjen hvor du hører hjemme, din trell!

børre
børre
Anonym
Svar til  MrSixxthsense
1 år siden

Så det var et “nei” til noen bevis? Du prøver heller metoden med å mobbe andre til stillhet?

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  børre
1 år siden

Rett inn i offerrollen akkurat slik freakmurerjihadister pleier. Har du svak psyke du da. Stakkar..

Ettersom du tydeligvis ikke evner lete og sammenligne funnene selv:

Noe forteller meg du vil benekte dette beviset ettersom du har problemer med både øyne og hodet.

børre
børre
Anonym
Svar til  MrSixxthsense
1 år siden

Hahaahahahhahahahahahahahahah, hvis du kaller det bevis så er det på tide å komme seg tilbake til virkeligheten. Det må være noe av det dummeste jeg har sett, og jeg har sett mange artikler på nyhetsspeilet, så jeg har sett mye dumt!

Det handler ikke om svak psyke, det handler mer om hvordan du argumenterer. Eneste argumentet og beviset ditt er “bruk øynene”, det er vel det svakeste argumentet som jeg har hørt noen ganfg tror jeg. Du fortsetter kun med navnkalling av de som motsier deg og håper de ikke skal fortsette å be om noe du aldri klarer å fremskaffe: Kilder og bevis. Du og dine meningsfeller vil for alltid forbli en latterliggjøring for verden og du vil forsvinne uten å noen gang få rett i noe av det du prøver å formidle.

Jeg gleder meg til svaret ditt, jeg trenger litt mer latter og er veldig spent på om du kanskje finner opp noen nye kallenavn utenom frimurerjihadist. Et kallenavn du kaller alle som mener noe annet enn deg. Det må komme som en slags refleks fra deg, en slags trigger av noe slag. Har du vurdert noe slag for terapi? Eller er alle psykologer kanskje frimurerjihadister? Er det slik at hvis noen ukjente på en måte provoserer deg på gaten så er han automatisk en frimurerjihadist? Eller kommer du deg kanskje ikke så mye ut? Bruker mest tid i kjelleren til mammen din?

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  børre
1 år siden

Vanskelig benytte egne øyne og egen hjerne? Er det ego om man foretar seg dette i freakmureriet? Altså kilder. Er det bøker du da sikter til eller må det være en gjeng som mener akkurat det samme? Hva om boken er skrevet av et individ?

børre
børre
Anonym
Svar til  MrSixxthsense
1 år siden

Jeg bruker egne øyne og ser at du tar fullstendig feil.
Hvis du ikke vet hva kilder er så er det best å holde seg unna diskusjoner og kommentarfelt.

ken
ken
Anonym
Svar til  børre
1 år siden

41.000 flere dødsfall siste 6 mnd. “Great Britain has now suffered 41,000 Excess Deaths in the past 6 Months with another 2k in the last week alone”: https://expose-news.com/2022/11/18/gb-suffers-41k-excess-deaths-6-months/

Hva kan det skyldes da?!? Kom gjerne med “kilder”…

Børre
Børre
Anonym
Svar til  ken
1 år siden

Det er ikke nok forskning og tallgrunnlag ennå til å gi noen kilder, men sannsynligvis årsak er etterslep. Mange av disse menneskene skulle dødd under pandemien, men siden de ikke har blitt utsatt for sykdom har de levd lengre enn vanlig. Dette er dog ikke verifisert og trenger mer undersøkelser.

« Forrige artikkel

Ubeleilige fakta om elektriske biler

Neste artikkel »

Vestlig krigspropaganda avslørt – sensurert av YouTube

16
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x