Hillary Clinton er Vatikanet-Illuminatis foretrukne presidentkandidat

6.6K visninger
4 minutter lesetid
31

Torsdag 20 oktober fant den tradisjonelle Al Smith Dinner sted på Waldorf Astoria hotellet i New York. Media verden over har nylig formidlet bilder fra denne humørfylte sammenkomsten sammen med rapporter av typen “Trump buet av publikum pga usmakelige Hillary-vitser” o.l.

Dette arrangementet har fått sitt navn fra demokraten Alfred E. Smith, den første katolske  presidentkandidaten i USAs historie, som ble knust av republikaneren Herbert Hoover i presidentvalget i 1928 der Al Smith vant bare 8 delstater.

Siden presidentvalget i 1960 har Al Smith Dinner vært en tradisjon under amerikanske presidentvalg.  Dette innebærer at de to gjenværende presidentkandidatene – den demokratiske og den republikanske – om kvelden den 3. torsdagen i oktober deltar i en såkalt “katolsk veldedighetsmiddag”. Al Smith Dinner finner sted i innspurten av presidentvalgkampen og er vanligvis siste gang de to kandidatene til presidentvervet møtes før valget.

Offisielt er Al Smith Dinner et “charity” (veldedighet) arrangement der de billigste middagskuvertene koster 3.000 dollar, slik det fremgår av Al Smiths nettsider.

Bak fasaden av avslappet hygge skjuler det seg mektige krefter. Al Smith Dinner har i  realiteten vært en maktdemonstrasjon for det mektige Vatikanets ikke-kirkelige makt i alle år; “skjult i all åpenhet”…

Dette manifesterer seg i det ytre i at det ikke er to, men tre hovedpersoner under Al Smith Dinner. De to presidentkandidatene må flankere Vatikanets mektige KARDINAL under denne sammenkomsten, enten de vil eller ikke, og slik har det vært siden den første Al Smith sammenkomsten for kommende presidenter som fant sted i 1960 der presidentkandidatene John F. Kennedy og Richard Nixon kom sammen.

Det var den supermektige katolske kardinalen Francis Spellmann som innstiftet Al Smith Dinner-tradisjonen etter krigen. Kardinal Spellmann var i tillegg til erkebiskop i New York også “MILITARY VICAR” for Vatikanet, en posisjon som dengang hadde mer(!) makt enn USAs presidenter og generaler…

Al Smith middagen i 1960 var den første der de to presidentkandidatene måtte finne seg i å flankere den katolske kardinalen, i dette tilfelle Francis Spellmann. John F. Kennedys plassering på høyre side av Spellmann betyr at den katolske Kennedy var Vatikanets foretrukne mann som USAs neste president.
Al Smith middagen i 1960 var den første der de to presidentkandidatene måtte finne seg i å flankere den katolske kardinalen, i dette tilfelle Francis Spellmann. John F. Kennedys plassering på høyre side av Spellmann betyr at den katolske Kennedy var Vatikanets foretrukne mann som USAs neste president. Og slik ble det.

Vatikanet utgjør toppsjiktet i det mektige og mystiske hemmelige selskapet Illuminati. Generelt kan det sies at Illuminati er smartere enn oss, og før Internett kom var det i praksis ikke mulig å oppfatte hva som skjedde over våre hoder, bak våre rygger og foran våre neser.

Det har seg slik at Illuminati kjennetegnes av visse fremgangsmåter. Å forstå, observere og tolke deler av dette utgjør i praksis krydder i hverdagen,  samtidig som det gjør det lettere å få med seg hva den skjulte makten for tiden er opptatt av.

En mye brukt Illuminati-metode dreier seg om Å SKJULE TING I ALL ÅPENHET. Dette vil si å plassere ulike former for informasjon “foran vår nesetipp” gjennom media, gjennom film og underholdning og på andre måter.

THE CLUES ARE RIGHT IN FRONT OF YOUR EYES - supplert av en Illuminati-logo... Illuminatis praksis med Å SKJULE TING I ALL ÅPENHET kan neppe uttrykkes tydeligere...
THE CLUES ARE RIGHT IN FRONT OF YOUR EYES – supplert av en Illuminati-logo… Illuminatis praksis med Å SKJULE TING I ALL ÅPENHET kan neppe uttrykkes tydeligere.

Bordplasseringen under Al Smith Dinner er et viktig signal fra Vatikanet skjult i all åpenhet

Ved presidentvalget i 1960 var John F. Kennedy kardinal Spellmanns foretrukne kandidat - og slik ble det til tross for omfattende valgfusk i vippe-delstaten Illinois.
Ved presidentvalget i 1960 var John F. Kennedy kardinal Spellmanns foretrukne kandidat – og slik ble det til tross for omfattende valgfusk i vippe-delstaten Illinois der Chicago ligger.
Ved valget i 1980 ble den sittende presidenten Jimmy Carter vraket av velgerne, som heller ville ha skuespilleren Ronald Reagan, til tross for at Carter var Vatikanets foretrukne kandidat. Reagans visepresident George H. W. Bush var i motsetning til Reagan en Illuminati. Ronald Reagan ble skutt drøye 2 måneder etter at han hadde tiltrådt som president, men han overlevde og fortsatte som president.
Ved valget i 1980 ble den sittende presidenten Jimmy Carter vraket av velgerne, som heller ville ha skuespilleren Ronald Reagan, til tross for at Carter var Vatikanets foretrukne kandidat. Reagans visepresident George H. W. Bush var i motsetning til Reagan en Illuminati. Ronald Reagan ble skutt drøye 2 måneder etter at han hadde tiltrådt som president, men han overlevde og fortsatte som president uten at visepresident “Illuminati-Bush den eldre” fikk opprykk og kunne overta som president etter den skadeskutte Reagan. 
Presidentvalget i 1988. Daværende visepresident George H. W. Bush til v. i midten kardinal O'Connor og til høyre den tapende presidentkandidaten Mikael Dukakis.
Presidentvalget i 1988. Daværende visepresident George H. W. Bush til v. i midten kardinal O’Connor og til høyre den tapende presidentkandidaten Mikael Dukakis. Vatikanet fikk viljen sin og “gamle-Bush” ble president.
Presidentvalget i år 2000. Til v. presidentkandidat George W. "lillebush" Bush, i midten kardinal Egan og til høyre den tapende presidentkandidaten Al Gore.
Presidentvalget i år 2000. Til v. presidentkandidat George W. “lillebush” Bush, i midten kardinal Egan og til høyre Al Gore, som tapte valget han vant, etter valgfusk bl.a. i vippe-delstaten Florida. Vatikanet fikk viljen sin og “lille-Bush” ble president.
Presidentvalget i 2008. Merk at Barack Obama IKKE var Illuminatis foretrukne kandidat, som var Vietnam-veteranen John McCain til v., i midten den mektige kardinal Egan og til høyre Barack Obama som vant valget.
Presidentvalget i 2008. Merk at Barack Obama IKKE var Illuminatis foretrukne kandidat, som var Vietnam-veteranen John McCain til v., i midten den mektige kardinal Egan og til høyre Barack Obama som vant valget hvoretter Obama raskt ble et lydig redskap for Vatikanet som omfattet å fortsette forgjengeren Bush sine krigsforbrytelser i muslimske land m.v.
Presidentvalget i 2012. Barack Obama er nå plassert på kardinalens høyre side...Til h. den tapende presidentkandidaten Mitt Romney.
Presidentvalget i 2012. Barack Obama har “fått opprykk” og er nå plassert på kardinalens høyre side…Til h. den tapende presidentkandidaten Mitt Romney.
To ikke særlig lystige katolske kardinaler på tomannshånd: Den mektige "novise-kardinalen" Timothy Dolan konfererer i dypt alvor med den langt mer erfarne maktkardinalen Edward Egan under Al Smith Dinneri 2012...
To ikke særlig lystige katolske kardinaler på tomannshånd: Den mektige “novise-kardinalen” Timothy Dolan konfererer i dypt alvor med den langt mer erfarne maktkardinalen Edward Egan under Al Smith Dinner i 2012…
"Flashing the horns" - iført de satanistiske fargene sort og rødt. Hillary Clinton er Illuminati witch av 5. grad eller høyere. Den okkulte heksa Hillary kalles "Queen Melusina" og benytter Illuminatis okkulte Fugl Fønix symbol. Det hører med til bildet at den lesbiske Illuminati-witchen Hillary gang på gang har artikulert høyrøstet for å starte storkrig - om det så er atomkrig - mot fredsnasjoner som Iran og Russland (sic)...
“Flashing the horns” – iført de satanistiske fargene sort og rødt. Hillary Clinton er Illuminati witch av 5. grad eller høyere. Den okkulte heksen Hillary kalles “Queen Melusina” og går rundt med Illuminatis okkulte Fugl Fønix symbol. Det hører med til bildet at den lesbiske Illuminati-witchen Hillary gang på gang har artikulert høyrøstet for å starte storkrig – om det så er atomkrig – mot fredsnasjoner som Iran og Russland (sic)…

https://www.youtube.com/watch?v=0agBtEEYTaY

Presidentvalget 2016: Til tross for at Hillary Clinton er Illuminati-maktens foretrukne kandidat så er siste ord ikke sagt... Det har hendt før at velgerne har overtrumfet den skjulte maktens spill for galleriet som er kjent som "demokratiske valg"...
Presidentvalget 2016: Til tross for at Hillary Clinton er Illuminati-maktens foretrukne kandidat så er siste ord ikke sagt…
Det har hendt før at velgerne har overtrumfet den skjulte maktens spill for galleriet som er kjent som “demokratiske presidentvalg” i USA…

 

Hans Gaarder

Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning og mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre.

Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på skjulte maktstrukturer, utenomjordisk liv og helse (Teoretisk Fysiologi og vaksiner).

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

31 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
5 år siden

Det er dette som er essensen: https://youtu.be/3_gmOsnjrZw
Unngå de korrupte statlige og føderale domstolene. Og det er trolig militæret som vil stå for mange av arrestasjonene, spesielt i utlandet. Kanskje også i Norge?

smurfen
Redaksjonen
7 år siden

Trump sier at Holocuast var en løgn og jødene innrømmer det :)

http://www.eutimes.net/2017/02/trump-holocaust-scandal-jewish-scholars-admit-5-million-deaths-is-a-lie-to-increase-sympathy/

The Rothschilds: 8 times richer than the richest 8

The eight are:

Bill Gates – 75 billions $

Amancio Ortega – 67 billions $

Warren Buffett – 60,8 billions $

Carlos Slim Helu – 50 billions $

Jeff Bezos – 45,2 billions $

Mark Zuckerberg – 44.6 billions $

Larry Ellison – 43,6 billions $

Michael Bloomberg – 40 billions $

Added together, their wealth worth 426,2 billions $.

http://www.pravdareport.com/world/europe/01-02-2017/136752-rothschild-0/

Anonymouse
Anonym
7 år siden

jeg er enig at hillary Clinton var i illuminati

Hellwege
Abonnent
7 år siden

The commandment to restore and to build Jerusalem starts with the decree of Cyrus recorded in Ezra 1:1-4. The word starts with rebuilding the house of the Lord. It was this «Cyrus decree» that worked its way through King Darius and King Artaxerxes till Nehemiah engaged his task to build the wall surrounding Jerusalem. These two phases «the house» and «the wall» should make believers stop and wonder. This is a direct promise touching the church and restoration of society. The controversy over «building the wall» in current-day politics is more symbolic than people think. What do walls represent in the Bible? Proverbs 25:28 says «He who has no rule over his own spirit is like a city that is broken down and without walls.» America has become a nation without walls, a nation without self government. We are out of control fiscally and physically on our borders. It reminds me of the prophetic statement of Lincoln who warned that no foreign power would destroy us: «No, if destruction be our lot, we must ourselves be its author and finisher. As a nation of free men we will live forever or die by suicide.» You see, Trump has been anointed by god. Just as Cyrus was anointed to restore and rebuild Jerusalem. Trump will be 70 years 7 months and 7 days old on Inauguration day! What an awesome god we have!

Mono Montana
Mono Montana
Abonnent
7 år siden

Så nå med Donald som president, fikk globallistene seg en smekk rett i trynet!
I bunn og grunn tror jeg at den nye agenda 2030 vil bli 2040 og kanskje 2050.
Erna Solberg . ” http://www.abcnyheter.no/nyheter/2016/11/09/195255275/erna-solberg-kommenterer-usa-valget” på gråten!
Clinton fundation, FBI Comey og Lynch går en hard tid i møte, og kanskje Jensemann også!

Neste ut Fransk og Tysk valg som går i samme retning, mot MSM
Vi vanlige fotgjengere kan nå kanskje slappe av og gå fredeligere tider i møte, men ting kan skje mellom nå og 20 Januar!
Globallistene Club of Rome, New global redesign har neppe gitt opp håpet selv om de er presset inn i et hjørnet!

Globalistene sliter nå med to nasjonalister, Donald Trump og Vladimir Putin, som våpen kapable sitter med med verdensmakten, ISIS, Al Nusra, Takfiris , vil få føling med dette i løpet av første halv år av 2017.

Om ikke Obama lager sponhelvete de neste månedene vil vi fotfolket få litt fred og pusterom, mens Think tankere finner nye veier!

Bjørnelem fra meg.

Daniel Hellwege
Daniel Hellwege
Anonym
7 år siden

The commandment to restore and to build Jerusalem starts with the decree of Cyrus recorded in Ezra 1:1-4. The word starts with rebuilding the house of the Lord. It was this “Cyrus decree” that worked its way through King Darius and King Artaxerxes till Nehemiah engaged his task to build the wall surrounding Jerusalem. These two phases “the house” and “the wall” should make believers stop and wonder. This is a direct promise touching the church and restoration of society. The controversy over “building the wall” in current-day politics is more symbolic than people think. What do walls represent in the Bible? Proverbs 25:28 says “He who has no rule over his own spirit is like a city that is broken down and without walls.” America has become a nation without walls, a nation without self government. We are out of control fiscally and physically on our borders. It reminds me of the prophetic statement of Lincoln who warned that no foreign power would destroy us: “No, if destruction be our lot, we must ourselves be its author and finisher. As a nation of free men we will live forever or die by suicide.” You see, Trump has been anointed by god. Just as Cyrus was anointed to restore and rebuild Jerusalem. Trump will be 70 years 7 months and sevens days old on Inauguration day! What an awesome god we have!

Ken
Ken
Anonym
7 år siden

«Trump har allerede vunnet!» Om få timer kommer folkets dom. Enten Trump vinner eller ei, så har han allerede vunnet. For han har lykkes med å sette søkelys på et råttent system som ingen andre på denne måten har klart før ham. Nå fosser vannet inn, og selv om Hillary skulle bli valgt, er det for sent for det mektige etablissementet å skalke lukene.

Ken
Ken
Anonym
7 år siden

Hillary Clinton sjakk matt! Etter 4:33… https://www.youtube.com/watch?v=nZUJc6ax7ls
Denne må du se og høre dersom du er skeptisk til hva som foregår!!! https://www.youtube.com/watch?v=I-reEHZ5PzE&t=0s

Ken
Ken
Anonym
7 år siden

03.11.2016 “Etterforskningen av Clinton Foundation går parallelt med e-postene”
“Obama tar fullstendig feil hvis han tror han kan stanse dette toget ved å være moralsk irettesettende.”
https://www.document.no/2016/11/03/etterforskningen-clinton-foundation-gar-parallelt-e-postene/

« Forrige artikkel

Eksempler på russisk militær overlegenhet

Neste artikkel »

Hemmelighetene bak elitens hierarkiske onde globale NWO-agenda

31
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x