Eksempler på russisk militær overlegenhet

7.6K visninger
7 minutter lesetid
33

Blant dem som opplevde på kroppen den andre verdenskrigs lidelser finnes det en svært høy andel som idag ønsker FRED. Mange av dem befinner seg i Russland, som bevislig har vært en fredelig stormakt etter at landet fikk igjen sin selvstendighet etter Sovjet-Unionens oppløsning i 1991.

Den 9. mai hvert år markeres SEIERSDAGEN i det som i Russland kalles DEN STORE FEDRELANDSKRIGEN som en nasjonal helligdag. Det var primært Russland (Sovjet-Unionen) som nedkjempet nazi-barbariet militært. Prisen for dette målt i menneskeliv og menneskelige lidelser ble skyhøy, ved at nasjonen mistet mer enn 20 millioner mennesker i løpet av mindre 4 år som direkte eller indirekte følger av krigshandlinger.

Ryggradsinstinktene som slike erfaringer har resultert i sitter i den russiske folkesjelen den dag idag. Instinkter som sier ALDRI MER  bli invadert av “barbar-arméer” fra vest og ALDRI MER stå i fare for å tape en krig pga. mangelfull militær utrustning.

Nå som høflig smilende “wanna be barbarer” fra vestlige land iført pene dresser og skjørt  på ordentlig har begynt å tenke den absurde og halvt utenkelige tanken på “å gå til krig mot Russland” kan det være på tide å stikke fingeren i jorden og tenke gjennom situasjonen: Hva er det egentlig man ønsker…FRED eller KRIG?

Viktige støysendere i dagens situasjon er hovedmedia (masemedia) i vestlige land som Norge og USA. Maken til vrøvl og krigspropaganda har vel verden knapt nok vært vitne til siden den kalde krigen var på sitt verste. Så er da også norske media på full fart inn i dødsspiralen, se f.eks. denne artikkelen på Nyhetsspeilet.

Medias fryktpropaganda bidrar dessverre til å kamuflere tingenes tilstand. Det er derfor behov for edruelighet og nøkternhet i info-håndtering og presentasjon, litt sånn barnet i keiserens nye klær.

En viktig observasjon ser slik ut: USA og NATO ruster seg for krig – mens Russland vil ha FRED…

Et visdomsord lyder “Ønsker du fred, så forbered deg for krig“. Det ser ut til at dette er en linje som blir fulgt i dagens Russland.

Som et bidrag til økt informasjonsmessig edruelighet i den tildels tåkelagte situasjonen som nå er skapt på det livsviktige området krig eller fred presenterer Nyhetsspeilet her en enkel militær sammenligning på utvalgte områder:

1. Moral
2. Marine
3. Flyvåpen
4. Tanks

1. Moral

Russiske krigsveteraner legger ned blomster til minne om sine falne kamerater under markeringen for DEN STORE FEDRELANDSKRIGEN i Moskva 9 mai
Russiske krigsveteraner legger ned blomster til minne om sine falne kamerater under markeringen for seieren i DEN STORE FEDRELANDSKRIGEN i Moskva 9 mai

Selvforsvar er en menneskerett, mens militære angrep og invasjoner er å anse som krigsforbrytelser. At USA (og Norge – sic) foreløpig har unngått å måtte stå til rette for sine krigsforbrytelser i moderne tid endrer ikke dette faktum. (Situasjonen i Syria dreier seg om at USA såvel direkte – via militær maktbruk – som indirekte via trening og bevæpning og annen støtte til ISIS-terroristene – har forsøkt å styrte regimet i Syria, en krigsforbrytelse som strider mot folkeretten. Russland yter legitim militær assistanse til regimet i Syria, primært for å kvitte seg med kreftsvulsten som ISIS-barbarene på syrisk jord utgjør)

I dette korte utdraget fra President Putins tale til russiske krigsveteraner, soldater og det russiske folk under minnemarkeringen i Moskva 9. mai 2012 fremgår det at det er Russland som er på “The Moral High Ground” i dagens situasjon.

Det er naturlig å anta at russisk moralsk overlegenhet også manifesterer seg i en assymetrisk motivasjon for å gå inn i krigslignende situasjoner mellom russisk og amerikansk militært personell; “heltemot kontra pinglerier…”

Litt "krydder i hverdagen" for militære mannskaper i Østersjøen. Fotografiet av et russisk jagerfly er tatt fra et operativt amerikansk militærfartøy i 2014
Litt “soldatkrydder i hverdagen” for militære mannskaper fra Russland og USA. Fotografiet av et russisk jagerfly med flyvinger som nesten “skraper mot skipsskroget” idet flyet passerte i svært lav høyde i svært høy fart er tatt fra et operativt amerikansk marinefartøy i Østersjøen i 2014 (trolig USS Donald Cook, som er omtalt under neste punkt)

2. Marine
USA har en høyteknologisk marineflåte av hangarskip, destroyere og andre fartøyer av ulik størrelse og slagstyrke som nå “bruser med fjærene” på de syv hav, som et slags moderne ekko av den spanske armada i en svunnen tid eller den britiske marine i forrige århundre.

MEN høyteknologisk utrustning er sårbar; “smart teknologi” kan bli “outsmartet” av avansert frekvens-teknologi som Russland behersker. En episode som fant sted i “Russlands buk” Svartehavet i april 2014 demonstrerte dette på en måte som sendte sjokkbølger langt inn i USAs forsvarsdepartement og inn i amerikanske marinesoldaters sjel og sinn…:

https://youtu.be/qWcIUIoBUxY

Det som skjedde i Svartehavet 12. april 2014 var at et ubevæpnet og ikke helt moderne russisk kampfly av typen Su-24 først deaktiverte marinefartøyets radarsystem AEGIS, hvoretter flyet gjennomførte 12 simulerte rakettangrep mot det hjelpeløse marinefartøyet. Da flyet fløy vekk ble skipets radarsystem igjen operativt, hvoretter skipet seilte til en havn i Romania der 27 av mannskapet forlangte å bli dimittert fra aktiv tjeneste med øyeblikkelig virkning med begrunelser som "de ville jo ikke risikere livet heller..."
Det som skjedde i Svartehavet 12. april 2014 var at et ubevæpnet og ikke helt moderne russisk kampfly av typen Su-24 først deaktiverte marinefartøyets radarsystem AEGIS, hvoretter flyet gjennomførte 12 simulerte rakettangrep mot det hjelpeløse marinefartøyet. Da flyet fløy vekk ble skipets radarsystem igjen operativt, hvoretter skipet seilte til en havn i Romania der 27 av mannskapet forlangte å bli dimittert fra aktiv tjeneste med øyeblikkelig virkning med begrunnelser som at “de ville jo ikke risikere å miste livet heller…”

Etter hendelsen fremstod militærstormakten USA som “en gatebølle som hadde fått seg en kilevink” – til tross for at ingen skade var skjedd og at USAs militærvesen hadde fått viktig input mht å kartlegge aktuelle svakheter i sin utrustning…:

3. Flyvåpen
Produksjon av fly; det være seg passasjerfly eller militære kampfly har vært en russisk spesialitet helt siden før andre verdenskrig:

Russiske kampfly har lenge hatt godt renommé, bl.a. for robusthet og manøvrerbarhet. Bildet viser MiG-21 fly.
Russiske kampfly har lenge hatt godt renommé, bl.a. for sin robusthet og sin manøvrerbarhet. Bildet viser MiG-21 fly.
Vestlige militæreksperter har nå fått øynene opp for den nye generasjonen av russiske kampfly, så som Sukhoi (Su)-35 flyet.
Vestlige militæreksperter har nå fått øynene opp for den nye generasjonen av russiske kampfly, så som Sukhoi (Su)-35 flyet.

Artikkelen som overskriften og bildet over er hentet fra er tilgjengelig her.

Den vestlige kampflyeksperten Justin Bronk går i et intervju med Business Insider så langt som å si at F-35 "ikke på en million år" vil kunne matche et russisk Su-35 i en fly-mot-fly kamp. Mao. at USAs flyflaggskip F-35 (som forøvrig ikke er det mest moderne som USA produserer på området) anses som noe i retning av "flyvende søppelkasser" - høyteknologiske sådanne...
Den vestlige kampflyeksperten Justin Bronk går i et intervju med Business Insider så langt som å si at F-35 “ikke på en million år” vil kunne matche et russisk Su-35 i en klassisk fly-mot-fly kamp (“dogfight”). Mao. at NATOs nye flyflaggskip F-35 (som forøvrig ikke er det mest moderne som USA produserer på området) kan anses som noe i retning av “flying junk” – kostbart og høyteknologisk, men likevel junk (søppel). Spørsmål som må besvares for å fri F-35 flyene fra “søppel-spøkelset” er: Hvilken positiv nytte er det forventet at F-35 flyene vil kunne gi dersom de må tas i bruk på ordentlig (i en krigssituasjon)?

Artikkelen som overskriften og bildet over er hentet fra er tilgjengelig her.

De russiske Su-35 kampflyene har en helt overlegen manøvrerbarhet og større robusthet enn F-35 flyene som til tross for pilotklager, utallige forsinkelser og betenkelig liten skrift i kontraktene ennå er USA og NATOs “foretrukne kampfly”…

Under flystevnet utenfor Paris i 2013 var det lanseringen av Su-35 flyet som stjal showet. Den nydelig koreograferte luftoppvisningen – som begynte med vertikal take-off(!), lik et helikopter som letter fra et skipsdekk – kan sees her:


4. Tanks

Panservogner – tanks – er et viktig element i enhver moderne krig. Panservogner og deres besetning er usårbare mot folkemengder og geværskudd, men sårbare mot kraftige granater og antitankvåpen som TOW. Men tanks behøver støtteinfanteri (fotsoldater) for effektivt å kunne okkupere territorum. Før eller senere må et tanksmannskap ut og da vil det jo være en fordel at det skjer på   kontrollert territorium.

Tankskrig er en russisk spesialitet, og dette springer ut av andre verdenskrig. Mens tanks ikke spilte noen avgjørende rolle i slaget om Stalingrad, som anses for å ha vært vendepunktet i annen verdenskrig, så fant historiens tyngste tankslag; panserslaget ved Kursk sted på russisk territorium sommeren 1943.

Tankskrig er en russisk spesialitet. Bildet viser russiske T34 tanks med følgeinfanteri under slaget ved Kursk sommeren 1943.
Tankskrig er en russisk spesialitet. Bildet viser russiske T34 tanks med følgeinfanteri under slaget ved Kursk sommeren 1943.

En artikkel om panserslaget ved Kursk er tilgjengelig her.

En dokumentar om panserslaget ved Kursk:

https://www.youtube.com/watch?v=ArA7f3_lqPQ

Panservogner - tanks - er et viktig element i enhver skikkelig krig. Bildet viser tunge dumme amerikanske tanks som fraktes gjennom Romania i retning Russland sommeren 2016
Med kurs mot Kursk anno 2016? Tunge dumme amerikanske tanks på vei gjennom Romania med tog sommeren 2016. Det er to passasjervogner i denne tankstransporten. Hvem befant seg der – vedlikeholdspersonell eller militære?

USA og NATO har i 2016 forflyttet et stort antall tanks i retning russisk jord. Dette er informasjon som forties av media. Et videobevis av slike tanks-transporter kan sees her:

Hvem vil ha krig mot Russland?

Det er blitt sagt at “Krig er for viktig til å overlates til generalene”, og en general med krigserfaring sa det som at “War is a racket!” (Krig er en forbrytelse!).

Med tanke på at det MYE BEDRE å leve i fred enn å utsette seg og sine for krig, så er det store spørsmålet:
Hvem i huleste er det egentlig som ønsker å medvirke til å fremprovosere en krig – blant norges egen befolkning…??!!

Nasjonen Tyskland erfarte mot slutten av andre verdenskrig at det ikke hadde vært hverken særlig etisk eller særlig smart å starte en angrepskrig mot Russland…

FRED + en forrykt statsleder = Ødeleggelse og død...
FRED + en forrykt statsleder = Ødeleggelse og død…
En norsk militær kommer hjem i kiste etter å ha falt under krigsforbryteroppdrag i Afghanistan. Den som lever ved sverd dør ved sverd. Hvorfor er det noen som tar så fryktelig på vei? Glemte de å sjekke hvor mange lokale som hadde mistet livet før den norske okkupasjonssoldaten mistet sitt? Strengt tatt er jo krigshandlinger utenfor egne grenser HELT UNØDVENDIG...
En norsk militær kommer hjem i kiste etter å ha falt under krigsforbryteroppdrag i Afghanistan. Hvorfor tar en militær leder så fryktelig på vei? Den som lever ved sverd dør ved sverd… Glemte de å sjekke hvor mange lokale som hadde mistet livet før den norske okkupasjonssoldaten mistet sitt?
Strengt tatt er krigshandlinger og militært nærvær utenfor egne grenser HELT UNØDVENDIG dersom hensikten med militærvesen er legitimt selvforsvar…
NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg og norges statsminister Erna Solberg...hvis de IKKE ønsker krig, hvorfor foretar de seg så mye som går i retning av å ville fremprovosere krig...?
NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg og norges statsminister Erna Solberg…hvis de IKKE ønsker krig, hvorfor foretar de seg så mye som går i retning av å ville fremprovosere krig…?
"Norges regjering prøver å yte sitt bidrag..." til å utløse en storkrig... Hvem er egentlig dummest i Norge?
Norges regjering kommer med sitt bidrag… til å ville utløse en storkrig…
Hvem er egentlig dummest i Norge?

Hans Gaarder

Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning og mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre.

Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på skjulte maktstrukturer, utenomjordisk liv og helse (Teoretisk Fysiologi og vaksiner).

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

33 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
OddE
OddE
Anonym
1 år siden

Sååå…

Hvor godt ville du mene at denne panegyriske hyllesten av russisk ‘fred’ har stått seg? Sånn i lys av senere tids hendelser østpå?

Det er jo uansett litt aparte å i 2016 kalle Russland en fredsnasjon med tanke på hva de foretok seg på Krim og i Donbass et par år i forveien, samt eksempelvis mot Georgia – med mindre man med ‘fred’ mener ‘Krig andre steder enn i Russland’.

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
5 år siden

Nytt russisk jagerfly på gang:

Noe annet enn de 52 F35 bombeflyene Norge har bestilt. Hva skal Norge egentlig med bombefly?

Ola Nybolet
Ola Nybolet
Abonnent
7 år siden

Artikkelen er alt for unyasert og preget av seierherrenes versjon av ww2. Det er mange utmerkede artikkler om både ww1 og ww2 og andre kriger og/eller opphav til disse på http://www.veteranstoday.com under historie og ellers på nett. Mange “nøytrale” bøker og pdf versjoner er lett å finne på nett etc. En interssant artikkel, også fra veteranstoday er http://www.veteranstoday.com/2016/08/28/holocaust-truth-revealed-an-interview-with-josef-ginsburg-by-eric-thomson/
Som bakgrunn må man ha et større perspektiv enn en eller to kriger, som ww1 og ww2. Planet Rothschild, the forbidden history of the new world order, volume 1, 1763 – 1939 og volume 2, ww2 – 2015 av M.S. King,, gir bakgrunnsmatriale for mer objektiv tenking. Og A Century of War, Anglo-American oil politics and the New World Order, av William Engdahl.

Syns Bjørn C. skriver mye fornuftig, er enig med ham i det han skriver. Når det gjelder barbarier er det mer enn nok å ta av, og hvem var og er mer baraiske enn tidligere og nåværende zionister/Rothchild agenter ( og veldig typisk for zionistisk perversitet var at de ved brann og fosfor bombingen av Dresden, kalte operasjonen “askeonsdag” og ble gjennomført nettopp på en askeonsdag i påsken)? Les også om de perverse ødeleggelsene NWO gjennomførte systematisk i de beseirede Sydstatene etter den amerikanske borgerkrigen. Sammenlign med hva som har skjedd og skjer i Middt Østen og spesielt i Palestina i dag, samme perversiteter som Sozhenitsyn skiver om i Boken Russia and the Jews. First time ever reviewed in the English language:
The great Aleksandr Solzhenitsyn’s banned book on
Russian-Jewish relations & the Christian holocaust, oversatt av Udo Wallendy.

Modus operasi er det samme nå som tidligere. Ukrania er det nye Polen og Putin er den nye Hitler. Hva med alle krigene i verden etter ww2 og pågående kriger/konflikter om ikke samme agenda for NWO?

Angående atomvåpen, jeg tror at de vil bli brukt på nye måter enn kun avskrekking, f.eks. ved lokalt bruk, bunker busters o.l. og utallige oppfinsomme måter. Og det er Europa som kommer til ta de største tapene og ødeleggelsene, ikke USA, ikke i første omgang tror jeg.

Terje Wulfsberg
Forfatter
7 år siden

Russian Jamming System Blocks All NATO Electronics Inside Bubble 600 Km in Diameter over Syria:

http://osnetdaily.com/2015/10/russian-jamming-system-blocks-all-nato-electronics-inside-bubble-600-km-in-diameter-over-syria/

Sverre
Sverre
Anonym
7 år siden

Men tredje verdenskrig ville vel uansett ikke utspille seg rundt nevnte våpen? De store tabbene dagens generaler gjør, er å forberede fremtidens slag over gårsdagen krig. Tanks?! Er under global utfasing. Kan enkelt taes ut av en Black hawk, droner (er ikke nevnt i artikkelen din engang) eller andre høyteknologiske nyvinninger. Du sammenligner et 4 generasjons jagerfly mot et 5te. Tror du virkelig dagens krigføring blir løst ved dogfights? Vi har beveget oss et stykke unna 1940 åra. En f16 eller su33 selv starfighter, eller hvilket som helst postmoderne jagerfly ville utmanøvrert en f35. Det ville ikke Lockheed nøle med å innrømme. F22 ville også vært sjanseløs i nærkamp. Og ja den kan også ta av vertikalt i likhet med andre jagere. Vi kan jo applaudere russerne for å omsider klart å kopiere den teknologien i likhet med alt annet av teknologi de har stjålet. Hjelper ikke med overlegene manøvrere , når du ikke ser fienden. Hørt om stealth?
Den russiske marinen er av pinlig forfatning http://www.dagbladet.no/nyheter/har-med-slepebat-i-tilfelle-motorstopp/63997987
Undertegnede har selv hatt unik tilgang til Sevromorsk og vært vitne til landets rustne skraphaug. Uten å ønske å fremstå som pro amerika, vil jeg minne deg på at den amerikanske marinen er alene størst i verden. Og om du legger til 2-7 plass, er de fortsatt aliert med USA. Denne udokumenterte avanserte frekvens teknologien artikkelforfatteren nevner, må i såfall være umåtelig effektiv. Men hvis man skal ramse opp udokumentert teknologi, må jo statene være overlegne som har rappet nyvinningene fra ufoene som ramlet ned i Roswell. Også hvis man skal gå inn på moral, må jeg kåre en uavgjort. Statene sin patriotisme skal ikke undervurderes. Jeg blir også overmodig når jeg drikker vodka på tom mage, og slår gjerne i noen skrøner samtidig. Krydret med at media er styrt av diktaturet Russland faktisk er, kan befolkning og soldater pep talkes til det meste.
Du har antakelig vis et godt poeng angående Syria konflikten uten at dette er noen form for svart/hvit situasjon. Jeg er tildels enig i mye av hva som blir skrevet her. Blant annet at Russland er i bunn og grunn et fredelig land. Men når det kommer til militærmakt er de dessverre skrekkelig underlegne.

Balle Clorin
Balle Clorin
Anonym
7 år siden

Gamechanger: russerne har testet super-soniske våpen, og det med suksess: http://www.veteranstoday.com/2016/10/30/gamechanger-russia-successfully-tests-its-first-ever-hypersonic-weapon/

Thor Arne ANdersen
Abonnent
7 år siden

Bjørn, du skal få vite en ting. Mange av disse konspirasjonsteoretikerne er frimurere og de blir belønnet med å si “sannheten” på forhånd før det skjer noe. De lager sin egen historie hvor det er de som bestemmer hva som skal skje i verden, fordi de blir belønnet for å “styre” verden og det gir en god følelse når man er med på å forme samfunnet, selv om det er noen andre som har bestemt det så føles det som om det kommer fra seg selv og belønninger for det er en gulrot som mange ikke klarer å gi fra seg.
Jo mer dritt de får spredt jo mer kan de lage til sannheter. De sier bare det var det vi sa. Men de lager det langs veien. Vi lever i et dataprogram. Hvis de sier at mobilmaster er skadelig er det fordi de ønsker at det skal være skadelig slik at de som styrer over dem kan late som om mobilmasten var det som var skadelig. De vil forme verden etter sine egne ideologier og bruker masker i form av at de vil opplyse verden om hva som foregår, men sannheten er at de prøver å skade oss som liker den ekte guden, fordi de tror de kan bestemme alt. Før var det ikke viktig å spise “riktig” engang, det er forandret på i ettertid i matrix. Alt er for å tjene penger.

Vi er fanget i en verden hvor folk fulgte lucifer ned til dødsriket fordi de ikke likte Gud. Mange er her for å omvende dem å be dem kom tilbake til rettferdigheten, men de vil styre og skade de som ikke er like dem selv.

Alt snakket om 3. verdenskrig er fordi mange ser at man kan tjene på det og forandre samfunnet. Men det blir ingen 3. verdenskrig, ikke værre enn det er i dag i hvert fall.

http://www.dont-play-with-the-devil.blogspot.no her kan dere lese litt om hvordan det var for meg som ville bli lederen av frimurerne. Er et nytt innlegg også om hvordan man skal få drept det onde. Man må drepe det med godhet som overgår det onde. Men når alle tror at narkotika er fra det onde, så er man på feil spor allerede der. Så det er vanskelig og hadde jeg klart det selv så hadde jeg ikke skrivd om det, bare gjort det.
Man må skape en god følelse av å drepe noen onde. Man må skape gode følelser når man ser noe godt, opplever noe godt, vet om noe godt. Men som sagt hadde jeg klart det alene så hadde jeg gjort det.

Balle Clorin
Balle Clorin
Anonym
Svar til  Thor Arne ANdersen
7 år siden

“Mange av disse konspirasjonsteoretikerne er frimurere” Å, hvem? Nevn i fleng…

Av mye rart og usammenhengende i ditt innlegg, som også inneholder selvmotsigelser, er jeg iallefall enig i én ting: Vi er fanget i en verden hvor folk (les: engler/sjeler) fulgte lucifer ned til dødsriket fordi de ikke likte (les: gjorde opprør mot) Gud.
Og vi alle – også du og jeg – er blant disse.

Thor Arne ANdersen
Svar til  Balle Clorin
7 år siden

Jeg kan ikke nevne navn, har bare blitt fortalt det av noen av frimurerne som gikk ut med informasjonen som nå blir kalt konspirasjoner. Har snakket med dem i hodet, de kontaktet meg. Det var også en befaling at frimurerne skulle gå ut med informasjonen de visste og noen utnytter det for egen vinning. Er mange hemmeligheter i frimureriet og man blir belønnet for drap og mange andre ting.

Jeg er ikke blant disse, jeg er her av en annen grunn.. Hvis du leser bloggen så får du et annet inntrykk om det bare er folk som har gjort opprør mot Gud her. Jeg har ønsket Gud død en gang når jeg snakket med en av de andre gudene, men det var fordi han ikke brydde seg om menneskene, men det var før jeg visste at folk var her for å få straff.

Aliens og andre har kommet til maktposisjoner fordi de ønsker å straffe syndere og kjenne på makt og rikdom.

Bjørn
Bjørn
Anonym
7 år siden

Veldig bra Gaarder. Fortsett å slett komentarene som ikke passer inn i den versjonen som du serverer. Du gjør det antar jeg i henhold til gammel og god russisk tradisjon.

Ken
Ken
Anonym
7 år siden

Norge mindre underlegne med “amerikansk” dronesenter til Rygge flyplass? http://steigan.no/2015/09/07/dronesenter-pa-rygge-flyplass/

Nitupsar
Nitupsar
Abonnent
Svar til  Ken
7 år siden

meld meg a

« Forrige artikkel

Barack Obama – CIA agenten som ble president

Neste artikkel »

Hillary Clinton er Vatikanet-Illuminatis foretrukne presidentkandidat

33
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x