Barack Obama – CIA agenten som ble president

5.8K visninger
7 minutter lesetid
9

Sitat fra tidligere president Harry S. Truman: ”Jeg ville aldri ha gått med på å grunnlegge Central Intelligence Agency(CIA), dersom jeg hadde visst den gang(i 1947), at det kom til å bli Amerikas Gestapo”.

Wayne Madsens undersøkelser

Som nevnt i artikkelen: “Hvorfor har Wayne Madsen fått drapstrusler fra Det Hvite Hus“, er han en tidligere etterretningsoffiser i NSA(National Security Agency). Hans bok: ”The Manufacturing of a president. The CIA’s insertion of Barack H. Obama Jr. into the White House”, er basert på etterforsking og dypdykk i CIAs arkiver, samt intervjuer med insidere. Her legger han frem mye interessant informasjon som få kjenner til, da lokket har vært(og blir) holdt fast på. Madsens bok har også bilder av 31  dokumenter som han har klart å få tilgang til, de fleste av dem hemmelig stemplede.

Dyss dette ned!

Det kan være verdt å nevne at intet forlag står oppført som utgiver av Madsens bok. Ikke å undres over, med tanke på mulige represalier! Et av de få stedene den kan kjøpes er på Amazon. Der tilbys den ikke i rimelig Kindle utgave som kan lastes ned og leses fra PC eller nettbrett, men kun i trykt utgave til relativt høy pris.

De egentlige fakta

De faktiske forhold er her som i en rekke andre saker, altså noe helt annet enn den offisielle versjonen som presenteres i Wikipedia(3) eller som man får via vanlige nyhetsmedia.

Bakgrunn

Barack Obama heter egentlig Barry Soetoro og er indonesisk statsborger, ikke amerikansk. Han mangler således berettigelse til å bli USAs president, da dette forutsetter amerikansk statsborgerskap. Dette er den egentlige grunnen til alt oppstyret omkring hans fødselsattest. Har er riktignok født på Hawaii og var i utgangspunktet en amerikansk statsborger, men ble så adoptert i Indonesia av sin stefar Lolo Soetoro(1).

Foto fra forsiden av Madsens bok. Gjengir teksten da den er noe vanskelig å lese. Handle via: TALENT -KEYHOLE-COMINT Channels. Access to this document is restricted to those approved for the following specific activites:  Barack Hussein Obama Jr. aka Barry Soetoro, Barry Obama, Barack Soetoro, Soebarkah

National Security Information. Unauthorized Disclosure Subject to Criminal Sanctions

TOP SECRET (Security Classification)

Obamas ulike navn
Se forklaring

 

Både Obamas mor Ann Dunham og hans stefar Lolo Soetoro, var CIA agenter med Indonesia som virkeområde. I 1965 sørget CIA for å styrte Indonesias president Sukarno. En av årsakene var at han hadde nasjonalisert oljeressursene og kastet ut alle utenlandske oljeselskap. Deretter satte CIA i gang en omfattende likvidering av alle som var kommunister eller som en mente hadde slike sympatier. Dunham arbeidet i Indonesia under dekke av å være antropolog, men hennes egentlige oppgave var å dra rundt og skaffe lister over navn på personer som skulle likvideres. Stefaren Lolo Soetoro deltok så i henrettelsene. Slik ble mellom 500 000 og 1 million mennesker tatt av dage i årene etter kuppet. Belønningen Lolo Soetoro så fikk, var en høy stilling i oljeselskapet Exxon(Esso)(1). Kommentar: Dette var altså Obamas rollefigurer under oppveksten.

 

BIC

Dette er forkortelse for Business International Corporation hvor Obama ble ansatt som redaktør da han var ferdig med sine studier på Columbia universitetet. BIC som egentlig er en CIA organisasjon, deltok blant annet i Operasjon Mockingbird hvis formål var/er å spre propaganda og desinformasjon til media.

 

Chicago neste

Etter at Obama hadde avsluttet sitt engasjement ved BIC, var han klar for sin neste oppgave, nemlig å infiltrere det radikale Black Panther miljøet i South Chicago. Fra å være ’business stylet’, endret han totalt utseende og væremåte, for på den måten lettere å kunne gli inn i afroamerikanske miljøet. Den offisielle Wikipedia versjonen av dette oppdraget er beskrevet som ”Community organizer”(3).

 

Ble president vha CIA

Madsen beskriver i detalj hvordan Obamas CIA venner(han var nok og selv delaktig) sørget for at hans rivaler til president embetet en etter en ble utmanøvrert. Her er et noen eksempler.

 • Sørget for at CIAs mann distriktsadvokat Patrick Fitzgerald, reiste sak mot en av Obamas konkurrenter, demokrat guvernøren Rod Blagojevich med anklage om korrupsjon, noe som medførte at han fikk 14 års fengsel.
 • Fikk frem detaljer om den populære guvernøren Jack Ryan sin skilsmisse i media, slik at hans popularitet sank.
 • Den populære senatoren Peter Fitzgerald lot være å stille til gjenvalg. En av grunnene var drapstrusler mot sønnen.

Omdømmebygging

Da CIA løper som en rød tråd gjennom hele Obamas for(og nå)tid, var en av forberedelsene til at han skulle bli president, at all informasjon om hans CIA bakgrunn ble fjernet(1). I ettertid kan det konkluderes med at hele valgkampen var en utspekulert CIA operasjon hvor Obama øste om seg med enkle slagord som: ”Hope and Change”, Yes, we can! nettopp fordi han og hans medsammensvorne visste; Dette vil slå an!

images3
Folkeforfører?

Hvem stod så bak?

I følge Wayne Madsen figurerer Stanford University Political Psychology programme sentralt i denne sammenhengen. Obamas presidentskap ble således sikret av et CIA behavioural science and modifaction program utarbeidet av Stanford universitet(1). Med andre ord, en Psy- Op(psychological operation).

 

The Human Terrain System (HTS)

Obama som omtrent har fått ’mord inn med morsmelken’, har utviklet sitt eget likvideringssystem, kalt HTS. Dette tilsvarer altså det han vokste opp med i Indonesia. Innbyggere i landsbyer i Irak, Somalia, Yemen, Pakistan og Afghanistan som en mistenker har ’Al Qaida’ sympatier, havner på Obamas dødsliste og blir så likvidert vha droner. Selv om tallene varierer, vet vi at flere tusen mennesker blant dem også barn, har blitt tatt av dage på denne måten(4). Kommentar: Hvor er denne mannens samvittighet?

The program from Hell
The program from Hell

Hva Obama ”bidro” med mellom 2009 og 14(5)

 • Økte antallet soldater i Afghanistan med 40 000.
 • Stod bak et angrep mot Libya uten at de på noen måte hadde provosert. Dette ødela landet, redusere oljeproduksjonen med 90 %, drev millioner ut i kaos og fattigdom, samt sørget for at dette velfungerende landet ble ’a failed state’, hvor en rekke terrorgrupper nå hersker og herjer.
 • Drevet krigføring i grenseområdene Pakistan/Afghanistan noe som blant annet har skapt 1,5 millioner flyktninger.
 • Invaderte Somalia ved hjelp av leiesoldater. Dette har blant annet sendt hundretusener av somaliere i flyktningleirer.
 • Har gitt ubetinget støtte til Israel, inkludert “salg” av avanserte våpen og en årlig ‘hjelpe’ pakke på 3 milliarder dollar. Israels rasistiske regime er innstilt på å tilegne seg enda mer land på den okkuperte Vestbredden og i Øst-Jerusalem. Israel har dessuten drap, arrestasjoner og tortur av tusenvis av beduiner og palestinere på samvittigheten.
 • Sendte en armada av amerikanske marine fartøy til Persiabukta og innførte enda mer brutale økonomiske sanksjoner i den hensikt av å kvele den iranske økonomien og sulte de over 70 millioner innbyggerne til underkastelse.
 • Har opprettholdt den beryktede torturleiren Guantanamo der hundrevis av fanger vansmekter uten noen som helst rettergang.
 • Bevæpnet islamistiske terrorister og “pro-vestlige ‘leiesoldater som har invadert Syria, drept over 100.000 syrere og drevet over en million mennesker fra sine hjem.
 • Har satt i gang global cyber-spionasje på høyeste nivå, samt massivt tyveri av konfidensiell militær, økonomisk og politisk kommunikasjon fra allierte nasjoner(for eksempel Tyskland og Brasil).
 • Etter at den USA vennlige kandidaten i Venezuela led valgnederlag, satte Obama i gang en voldelig destabilisering kampanje. Han var dessuten den eneste lederen i verden som nektet å anerkjenne valgresultatet.
 • Har den senere tid omringet Russland med militærbaser, øvelser og utplassering av våpen.
 • Har i sin presidentperiode økt bevilgningene til USAS omfattende geoengineering/chemtrails program(9). Se Hva har skjedd med været del 1 og 2.
 • Har saksøkt flere varslere enn alle andre presidenter til sammen(10)

Kommentar: Når en kjenner Obamas CIA bakgrunn, forstår en hans forkjærlighet for Special Operations(SOCOMS), bruk av droner og annen avansert teknologi, samt igangsetting av global overvåkning. I løpet av sin regjeringstid har Obama økt antallet slike operasjoner med 123 %, noe som er over det dobbelte av tidligere. I 2013 var spesialtrente SOCOM soldater plassert i 134 av verdens land for å drive med snikmord, sabotasje og destabilisering(5).

socom_logo
Socom

 

En CIA insider forteller:

 

Fra Webster G. Tarpleys bok: Obama: The Postmodern Coup – Making of a Manchurian Candidate: (Her bilde)

“Obamas guru heter Zbigniew Brzezinski. Alt tyder på at Brzezinski rekrutterte Obama da han studerte ved Columbia Universitetet for et kvart århundre siden. Brzezinski, som var med å grunnlegge den Trilaterale Kommissionen, hater Russland og ønsker et globalt oppgjør både med Russland og Kina”.

Sitat fra John Stockwell, tidligere CIA agent: ”CIAs oppgave er å sørge for at verden holdes ustabil.”

Med andre ord: Bidra til at verden blir et verre sted å være, samtidig som våpenprodusenter, oljeselskap og andre særinteresser får gode tider. Kommentar: Er ikke Obamas bidrag helt enestående?

 

Obama is a deeply troubled personality

 

Narsissist

Studerer en Obamas personlighet, ser en at denne mannen har mange narsissiste trekk. Blant annet skrev han sin selvbiografi da han var 36 år gammel, på et tidspunkt da han ikke hadde oppnådd noe som helst(6). Et av de typiske trekkene ved narsissisme er jo nettopp at en er overdrevet opptatt av seg selv og overvurderer ens egen betydning. Andre kjennetegn på denne alvorlige personlighetsforstyrrelsen er manipulering, glatt, overfladisk sjarme, samt manglende evne til empati(9).

images5
Empatisk, ikke sant?

Mr Doubletalk

Etterord

Kan måten Obama kom til makten på kalles annet enn et rent CIA kupp hvor de for første gang fikk inn en av sine agenter  som president? James Petras, som er dyktig og treffsikker i sine analyser av amerikansk utenrikspolitikk, hevder at Obama er troende til enda verre ting enn det vi har sett til nå(5). Hva har Obama tenkt å gjøre på det tidspunkt det blir klart for alle at USAs leiesoldater  taper i Syria pga Russlands innsats? Som et ledd i USAs (krigs)propaganda, har Putin blitt demonisert i vestlige media. Mon tro om den egentlige demonen ikke sitter i det Hvite Hus? Har Webster G. Tarpley rett når han hevder at Obama er en oppskrift på verdenskatastrofe? Eller Paul Craig Roberts, tidligere finansminister under Reagan administrasjonen, som hevder: “All verdens ondskap er konsentrert i Washington” (7)?

Kilder

1.   Madsen, Wayne. The Manufacturing of a President. The CIA’s insertion of Barack H. Obama Jr. into the White House. Forlag ukjent, 2012.

2.   Seven Years late, but here’s evidence Barack Obama (Barry Soetoro) is not an American and had no right to be President http://israel-commentary.org/?p=11939

3. Barack Obama. From Wikipedia, the free encyclopedia. https://en.wikipedia.org/wiki/Barack_Obama

4.   Obama-led drone strikes kill innocents 90% of the time: report http://www.washingtontimes.com/news/2015/oct/15/90-of-people-killed-by-us-drone-strikes-in-afghani/

 1. Petras, James. The Politics of Empire: The US, Israel and the Middle East, Clarity Press 2014.
 2. Tarpley, Webster Griffin. Barack H. Obama: The Unauthorized Biography (The Obama Coup) Progressive Press 2009.
 3. Will We Exist Tomorrow?http://www.paulcraigroberts.org/2016/10/01/will-we-exist-tomorrow/
 1. Hva er en narsissistisk personlighetsforstyrrelse? http://www.hjelptilhjelp.no/Personlighetsforstyrrelser/hva-er-en-narsissistisk-personlighetsforstyrrelse
 1. Har du en narsissist nær deg? http://www.psykopaten.info/2015/05/har-du-en-narsissist-naer-deg/
 2. The Budget Obama Didn’t Want You To Know About http://www.geoengineeringwatch.org/the-budget-obama-didnt-want-you-to-know-about/

Terje Wulfsberg

Terje Wulfsberg driver som homeopat i Bergen, og har lenge vært opptatt av det alternative. Han har i en årrekke arbeidet med å spre informasjon om den nye læreren for vår tid, kalt Maitreya eller Verdenslæreren. http://shareno.net. Har i mange år og studert Den Tidløse Visdomslære, særlig informasjonen som kommer fra Djwahl Kuhl eller tibetaneren, via Alice A. Bailey. Bruker nå mye tid og energi på å informere om våre utenomjordiske venner.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

9 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Amborine
Amborine
Anonym
7 år siden

Jeg forstår ikke helt hvorfor dette ikke blir opplyst gjennom media, hvis det er sannheten. I motsatt fall, hvis det ikke er sant, hvorfor blir det ikke dementert.

Maarit M.Hanssen
Forfatter
7 år siden

En bra artikkel av Terje Wulfsberg. Spørsmålet er, som alltid, hva kunne alternativet være.

Hans Gaarder
Forfatter
7 år siden

Informativ artikkel – noe synd er det jo at amerikanerne ikke hadde kjennskap til dette før Obama ble valgt som president, først en gang og så en gang til…

Forøvrig er Barack Obama også Prince Hall frimurer av 32. grad. Prince Hall er de fargedes frimurerlosje. Frimureriet er til syvende og sist kontrollert av Illuminati…

« Forrige artikkel

Nå som den siste krigen er startet, hva skal vi gjøre ?

Neste artikkel »

Eksempler på russisk militær overlegenhet

9
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x